DiskStation DS411j. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_DS411j_

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DiskStation DS411j. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_DS411j_20111017"

Transkript

1 DiskStation DS411j Stručná instalační příručka ID dokumentu: Synology_QIG_DS411j_

2 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před použitím si pozorně přečtěte tyto bezpečnostní pokyny a uschovejte tuto příručku na bezpečném místě pro budoucí použití. Udržujte mimo dosah přímého slunečního záření a zabraňte kontaktu s chemikáliemi. Zajistěte, aby v prostředí nedocházelo k náhlým změnám teploty nebo vlhkosti. Nechávejte produkt Synology ve vzpřímené poloze. Nepokládejte jej vodorovně. Neumisťujte produkt Synology do blízkosti jakékoli kapaliny. Neumisťujte produkt Synology na vozík nebo stůl, který není stabilní, aby nedošlo k převrácení produktu. Napájecí kabel musí být připojen ke správnému napětí. Zajistěte, aby napětí napájecího zdroje bylo správné a stabilní. Před čištěním nejdříve odpojte napájecí kabel. Otírejte produkt Synology navlhčenými papírovými utěrkami. Nepoužívejte k čištění chemikálie ani čisticí prostředky ve spreji.

3 OBSAH BALENÍ Než začnete, zkontrolujte obsah balení, abyste ověřili, že jste obdrželi následující položky. Hlavní jednotka X 1 (4 zásuvky na pevné disky zahrnuty) Instalační disk CD Napájecí adaptér 2m síťový kabel RJ-45 Sada pro sestavení Napájecí kabel Šrouby pro upevnění 3,5 pevných disků x 18 Šrouby pro upevnění 2,5 pevných disků x 18 Šrouby pro upevnění přihrádek na pevné disky x 8 Kabelová úchytka x 1 Poznámka: Doporučuje se nainstalovat pevné disky o stejné velikosti, aby se co nejlépe využila kapacita pevných disků.

4 STRUČNÝ PŘEHLED STANICE DISKSTATION Č. Název Místo Popis Hlavní vypínač slouží k zapnutí a vypnutí stanice Synology DiskStation. 1) Hlavní vypínač Přední panel Chcete-li vypnout stanici Synology DiskStation, stiskněte hlavní vypínač a podržte jej, dokud neuslyšíte zvukový signál a dokud nezačne blikat kontrolka napájení. 2) Kontrolky Přední panel Kontrolka oznamuje stav interního disku a systému. Další informace naleznete v části TABULKA INDIKACE KONTROLEK na konci tohoto dokumentu. 3) USB porty Zadní panel 4) Ventilátory Zadní panel Synology DiskStation obsahuje USB porty pro připojení externích pevných disků, USB tiskáren a jiných USB zařízení. Ventilátory slouží k vyfukování odpadního tepla ze stanice Synology DiskStation. Spustí se automaticky při zapnutí serveru. V případě poruchy ventilátoru bude systém vydávat zvukový signál. 5) Tlačítko RESET Zadní panel 1. Slouží k obnovení výchozích hodnot IP adresy, DNS, hesel pro účet admin. 2. Slouží k přeinstalaci stanice Synology DiskStation. 6) Síťový port Zadní panel 7) Napájecí port Zadní panel Do síťového portu na stanici Synology DiskStation se připojuje kabel RJ-45. Do napájecího portu na stanici Synology DiskStation se připojuje napájecí adaptér.

5 INSTALACE PEVNÝCH DISKŮ DiskStation vyžaduje pro instalaci 3,5 pevné disky SATA nebo 2,5 pevné disky SATA. Podrobnosti naleznete níže: Upozornění! Pokud k instalaci použijete pevný disk, na kterém se nacházejí data, systém pevný disk naformátuje a veškerá data budou vymazána. Pokud data potřebujete, zálohujte je. 1. Odšroubujte čtyři šrouby na zadním krytu. 2. Opatrně zadní kryt odložte.

6 3. Zvedněte horní kryt a potom jej vytáhněte. 4. Uvidíte čtyři přihrádky na pevné disky. Vytáhněte jednu přihrádku na pevný disk. a. Pokud používáte 3,5 pevné disky, umístěte pevný disk do přihrádky na disk. Zajistěte pevný disk na dvou stranách pomocí 4 dodaných šroubů (pro upevnění 3,5 pevných disků).

7 b. Používáte-li 2,5 pevné disky, zarovnejte pevný disk se 4 menšími otvory na přihrádce pro disk a zajistěte pevný disk zespodu pomocí dodaných šroubů (pro upevnění 2,5 pevných disků). 5. Vložte přihrádku s pevným diskem zpět do stanice DiskStation a opakujte krok 4 pro každý pevný disk. Přihrádky na pevné disky musí být zcela zasunuty.

8 6. Jestliže používáte 3,5" pevné disky, zajistěte zásuvky na pevné disky přiloženými šrouby (k upevnění zásuvek na pevné disky). 7. Vraťte horní kryt zpět na místo.

9 8. Upevněte kabelovou úchytku k příslušnému otvoru nad napájecím portem na zadním krytu. Kabelová úchytka musí být zaháknuta na vnitřní straně zadního krytu. 9. Zavřete zadní kryt a upevněte jej čtyřmi šrouby.

10 ZAPNĚTE STANICI DISKSTATION 1. Připojte napájecí adaptér k napájecímu portu a upevněte kabel ke kabelové úchytce. Potom zapojte napájecí kabel do elektrické zásuvky. 2. Připojte kabel RJ-45 k serveru a druhý konec kabelu k přepínači/rozbočovači/směrovači. 3. Odstraňte plastový obal z předního panelu. Zapněte server stisknutím hlavního vypínače na předním panelu.

11 INSTALACE SYSTÉMOVÉHO SOFTWARU Uživatel systému Windows 1. Vložte instalační disk CD do počítače. 2. V automaticky otevřené nabídce zvolte možnost Spustit. 3. Dokončete nastavení podle pokynů na obrazovce. Poznámka: Vyberete-li možnost Nastavení jedním klepnutím, heslo správce bude prázdné.

12 Uživatel systému Mac 1. Vložte instalační disk CD do počítače. 2. Poklepejte na miniaturu jednotky CD-ROM. 3. Poklepejte na položku MacOSX. 4. Poklepejte na soubor Synology Assistant-SYNOLOGY.dmg. 5. Poklepejte na automaticky vytvořenou miniaturu Synology Assistant-SYNOLOGY.dmg na ploše.

13 6. Spusťte průvodce nastavením poklepáním na položku Synology Assistant. 7. Klepněte na možnost Procházet a vyberte na instalačním disku CD instalační soubor PAT. 8. Dokončete nastavení podle pokynů na obrazovce. Poznámka: Vyberete-li možnost Nastavení jedním klepnutím, heslo správce bude prázdné. 9. Po dokončení procesu nastavení bude kontrolka Status blikat oranžově. Přihlaste se do programu DiskStation Manager a vytvořte svazek. Více informací naleznete v uživatelské příručce Synology DiskStation.

14 BLAHOPŘEJEME! Server je nastaven. Informace o rozšířeném nastavení a správě můžete nalézt v uživatelské příručce na instalačním disku CD. Další informace a online zdroje naleznete na adrese

15 TECHNICKÉ ÚDAJE Položka DS411j Interní pevný disk 3,5 SATA (II) x 4 Max. kapacita Pevný disk vyměnitelný za chodu Rozhraní pro externí pevný disk 12TB (4 3TB pevné disky) Ne USB x 2 Síťový port Gigabitový x 1 Kopírovat Rozměry (V x Š x H) (mm) Ne 168 x 184 x 230 Hmotnost (kg) 2.23 Windows 2000 a novější Podporovaní klienti Mac OS X 10.3 a novější Ubuntu 9.04 a novější Max. počet uživatelských účtů Max. počet skupinových účtů Max. počet sdílených složek Max. počet souběžných připojení Max. podporovaný počet IP kamer Systém souborů Typ svazku Certifikace Režim spánku HDD Plánované zapnutí/vypnutí Probuzení přes LAN Jazyky Spotřeba energie a požadavky na prostředí EXT4 EXT3 FAT (externí disk, čtení/zápis) NTFS (externí disk, čtení/zápis) Základní JBOD RAID 0 RAID 1 RAID 5 RAID 5+Spare RAID 6 RAID 10 FCC třída B CE třída B BSMI třída B Ano Ano Ne English Deutsch Français Italiano Español Dansk Norsk Svensk Nederlands Русский Polski Magyar Português do Brasil Português Europeu Türkçe Český 日 本 語 한국어 繁 體 中 文 简 体 中 文 Síťové napětí: 100 V až 240 V AC Frekvence: 50/60 Hz Provozní teplota: 40 až 95 F (5 až 35 C) Skladovací teplota: 15 až 155 F (-10 až 70 C) Relativní vlhkost: 5% až 95% RV Max. provozní nadmořská výška: stop (3 048 m)

16 TABULKA INDIKACE KONTROLEK Kontrolka Barva Stav Popis Zelená Svítí Nesvítí Svazek je normální Režim spánku HDD STATUS Oranžová Svítí Bliká Na svazku je k dispozici méně než 1GB místa Na svazku je k dispozici méně než 1 % místa Svazek je v omezeném režimu nebo se zhroutil Žádný svazek Svítí Gigabitová linka LAN Zelená Bliká Síť je aktivní Nesvítí Síť nefunguje Svítí Disk je připraven DISK 1 4 Zelená Bliká Nesvítí Probíhá přístup k disku Žádný interní disk Oranžová Svítí Nelze číst/zapisovat Svítí Napájení připraveno Napájení Modrá Bliká Spouštění Vypínání Nesvítí Napájení je vypnuto

Disk Station DS410j. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_DS410j_20090901

Disk Station DS410j. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_DS410j_20090901 Disk Station DS410j Stručná instalační příručka ID dokumentu: Synology_QIG_DS410j_20090901 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před použitím si pozorně přečtěte tyto bezpečnostní pokyny a uschovejte tuto příručku na bezpečném

Více

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Stručná instalační příručka

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Stručná instalační příručka Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Stručná instalační příručka BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před použitím si pozorně přečtěte tyto bezpečnostní pokyny a uschovejte tuto příručku na bezpečném místě pro budoucí

Více

Disk Station DS209j, DS209, DS209+, DS209+II. Stručná instalační příručka

Disk Station DS209j, DS209, DS209+, DS209+II. Stručná instalační příručka Disk Station DS209j, DS209, DS209+, DS209+II Stručná instalační příručka BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před použitím si pozorně přečtěte tyto bezpečnostní pokyny a uschovejte tuto příručku na bezpečném místě pro

Více

DiskStation DS111. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_1bayCL_20111017

DiskStation DS111. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_1bayCL_20111017 DiskStation DS111 Stručná instalační příručka ID dokumentu: Synology_QIG_1bayCL_20111017 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před pouţitím si pozorně přečtěte tyto bezpečnostní pokyny a uschovejte tuto příručku na bezpečném

Více

DiskStation. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_

DiskStation. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_ DiskStation Stručná instalační příručka ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_20101028 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před použitím si pozorně přečtěte tyto bezpečnostní pokyny a uschovejte tuto příručku na bezpečném

Více

DiskStation DS210j, DS210+

DiskStation DS210j, DS210+ DiskStation DS210j, DS210+ Stručná instalační příručka ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_20100319 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před použitím si pozorně přečtěte tyto bezpečnostní pokyny a uschovejte tuto příručku

Více

Synology DiskStation DS213air Stručná instalační příručka

Synology DiskStation DS213air Stručná instalační příručka Synology DiskStation DS213air Stručná instalační příručka Synology_QIG_DS213air_20120926 Obsah Kapitola 1: Než začnete Obsah balení... 3 Stručný přehled stanice Synology DiskStation... 4 Bezpečnostní pokyny...

Více

Synology DiskStation DS214 Stručná instalační pří

Synology DiskStation DS214 Stručná instalační pří Synology DiskStation DS214 Stručná instalační pří Synology_QIG_DS214_20130723 Obsah Kapitola 1: Než začnete Obsah balení... 3 Stručný přehled zařízení Synology DiskStation... 4 Bezpečnostní pokyny... 5

Více

Synology DiskStation DS214+ Stručná instalační příručka

Synology DiskStation DS214+ Stručná instalační příručka Synology DiskStation DS214+ Stručná instalační příručka Synology_QIG_DS214+_20130828 Obsah Kapitola 1: Než začnete Obsah balení... 3 Stručný přehled zařízení Synology DiskStation... 4 Bezpečnostní pokyny...

Více

Rozšiřovací jednotka DX517. Instalační příručka hardwaru

Rozšiřovací jednotka DX517. Instalační příručka hardwaru Rozšiřovací jednotka DX517 Instalační příručka hardwaru Obsah Kapitola 1: Než začnete Obsah balení 3 Stručné informace o rozšiřovací jednotce 4 Bezpečnostní pokyny 5 Kapitola 2: Příprava hardwaru Nářadí

Více

Synology DiskStation DS713+ Stručná instalační příručka

Synology DiskStation DS713+ Stručná instalační příručka Synology DiskStation DS713+ Stručná instalační příručka Synology_QIG_7Bay_20120827 Obsah Kapitola 1: Než začnete Obsah balení... 3 Stručný přehled stanice Synology DiskStation... 4 Bezpečnostní pokyny...

Více

Disk Station. Uživatelská příručka

Disk Station. Uživatelská příručka Disk Station Uživatelská příručka Model: DS109j, DS109, DS109+, DS209j, DS209, DS209+, DS209+II, DS409, DS409slim, DS409+, RS409, RS409+, RS409RP+, DS509+ ID dokumentu: Synology _UserGuide_NASeries_20090901_csy

Více

Synology DiskStation DS115j Stručná instalační příručka

Synology DiskStation DS115j Stručná instalační příručka Synology DiskStation DS115j Stručná instalační příručka Synology_QIG_DS115j_20140616 Obsah Kapitola 1: Než začnete Obsah balení 3 Stručný přehled zařízení Synology DiskStation 4 Bezpečnostní pokyny 5 Kapitola

Více

Synology DiskStation DS1517+ Instalační příručka hardwaru

Synology DiskStation DS1517+ Instalační příručka hardwaru Synology DiskStation DS1517+ Instalační příručka hardwaru Obsah Kapitola 1: Než začnete Obsah balení 3 Stručný přehled zařízení Synology DiskStation 4 Bezpečnostní pokyny 5 Kapitola 2: Příprava hardwaru

Více

Synology RackStation RS815. Stručná instalační příručka

Synology RackStation RS815. Stručná instalační příručka Synology RackStation RS815 Stručná instalační příručka Obsah Kapitola 1: Než začnete Obsah balení 3 Stručné informace o zařízení Synology RackStation 4 Bezpečnostní pokyny 5 Kapitola 2: Nastavení hardwaru

Více

Synology DiskStation DS1815+ Stručná instalační příručka

Synology DiskStation DS1815+ Stručná instalační příručka Synology DiskStation DS1815+ Stručná instalační příručka Obsah Kapitola 1: Než začnete Obsah balení 3 Stručný přehled zařízení Synology DiskStation 4 Bezpečnostní pokyny 5 Kapitola 2: Nastavení hardwaru

Více

Synology DiskStation DS916+ Stručná instalační příručka

Synology DiskStation DS916+ Stručná instalační příručka Synology DiskStation DS916+ Stručná instalační příručka Obsah Kapitola 1: Než začnete Obsah balení 3 Stručný přehled zařízení Synology DiskStation 4 Bezpečnostní pokyny 5 Kapitola 2: Nastavení hardwaru

Více

Quick Installation Guide

Quick Installation Guide Wireless / Fast Ethernet Print Server Series Quick Installation Guide Version 2.1 Multi-Languages Content Table English......02 Nederlands...16 Deutsch.... 30 Français... 44 Polski... 59 Italiano...73

Více

Stolní stanice HP Docking Station Referenční příručka

Stolní stanice HP Docking Station Referenční příručka Stolní stanice HP Docking Station Referenční příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft je registrovaná ochranná známka Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené v

Více

TS-509 Pro Turbo NAS. instalační příručka

TS-509 Pro Turbo NAS. instalační příručka TS-509 Pro Turbo NAS instalační příručka 1 TS-509 obsah balení Děkujeme Vám za zakoupení TS-509 Turbo NAS serveru. Následující příručka vás provede jeho nastavením. Před přípravou NASu na spuštění zkontrolujte,

Více

Samsung Portable SSD T3

Samsung Portable SSD T3 Rev. 1.0 MU-PT250B / MU-PT500B / MU-PT1T0B / MU-PT2T0B ZÁKONNÁ USTANOVENÍ VYLOUČENÍ ODPOVĚDNOSTI SPOLEČNOST SAMSUNG ELECTRONICS SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNU PRODUKTŮ, INFORMACÍ A TECHNICKÝCH ÚDAJŮ BEZ PŘEDCHOZÍHO

Více

Quick Installation Guide

Quick Installation Guide FE8181 Fixed Dome Network Camera Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska Dutch Dansk Indonesia 5MP 360 Surround View

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Model R502 Multifunctional Broadband Router

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Model R502 Multifunctional Broadband Router UŽIVATELSKÝ MANUÁL Model R502 Multifunctional Broadband Router UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Důležité informace 3 Obsah balení 3 Přehled indikace LED diod na předním panelu zařízení 3 Popis portů na zadním

Více

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 Obsah O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 1 Úvod... 5 1.1 Přednosti výrobku... 5 1.2 Obsah balení... 5 1.3 Souhrnný popis

Více

Quick Installation Guide

Quick Installation Guide FE8174 Fixed Dome Network Camera Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska Dutch Dansk Indonesia 5MP 360 Surround View

Více

Quick Installation Guide. English Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska

Quick Installation Guide. English Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska Quick Installation Guide English Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska Upozornění před instalací Když bude ze síťové kamery vycházet kouř nebo neobvyklý zápach,

Více

Diva 852 ISDN T/A. Návod k rychlé instalaci. www.eicon.com

Diva 852 ISDN T/A. Návod k rychlé instalaci. www.eicon.com Diva 852 ISDN T/A Návod k rychlé instalaci www.eicon.com Obsah Obsah... 2 Úvod... 2 Kontrolky... 2 Zákaznický servis... 2 Instalace v systému Windows... 3 Instalace v poèítaèích Macintosh... 4 Instalace

Více

Informace o bezpečnosti

Informace o bezpečnosti Tato příručka popisuje následující oblasti: Informace o bezpečnosti na str. 17. Řešení problémů při instalaci na str. 18. Vyhledání dalších informací na str. 22. Informace o bezpečnosti Používejte výhradni

Více

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Příručka pro instalaci programů Čeština Verze A Úvod Charakteristika P-touch Editor Ovladač tiskárny Usnadňuje vytváření široké škály vlastních štítků v různých návrzích

Více

Česky. Informace o bezpečnosti. UPOZORNĚNÍ: Neinstalujte tento produkt ani neprovádějte žádná zapojení kabelů (napájení atd.) za bouřky.

Česky. Informace o bezpečnosti. UPOZORNĚNÍ: Neinstalujte tento produkt ani neprovádějte žádná zapojení kabelů (napájení atd.) za bouřky. Tato příručka popisuje následující oblasti: Informace o bezpečnosti na str. 17. Řešení problémů při instalaci na str. 17. Vyhledání dalších informací na str. 22. Informace o bezpečnosti Používejte výhradně

Více

350 Series. Řešení problémů s instalací

350 Series. Řešení problémů s instalací 350 Series Řešení problémů s instalací Květen 2006 www.lexmark.com Lexmark a Lexmark se znakem diamantu jsou ochranné známky společnosti Lexmark International, Inc., registrované ve Spojených státech a

Více

StoreJet 25 mobile. Uživatelská příručka

StoreJet 25 mobile. Uživatelská příručka StoreJet 25 mobile Uživatelská příručka Úvod... 3 Obsah balení... 3 Základní popis a vlastnosti... 4 Systémové požadavky... 4 Bezpečnostní opatření... 5 Obecné... 5 Záloha dat... 5 Přeprava... 5 Napájení...

Více

Dvoupásmový bezdrátový gigabitový router N900

Dvoupásmový bezdrátový gigabitový router N900 Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně.

příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně. Poznámka 1. Model produktu zobrazený v této příručce je Archer C7 a slouží jako příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně. Připojení hardwaru Vypněte váš modem (jestliže má záložní

Více

LCD monitory HP Compaq LA1905wl, LA1905wg, LA2205wg, LA2205wl, LA22f, LA2405wg a LA2405x. Uživatelská příručka

LCD monitory HP Compaq LA1905wl, LA1905wg, LA2205wg, LA2205wl, LA22f, LA2405wg a LA2405x. Uživatelská příručka LCD monitory HP Compaq LA1905wl, LA1905wg, LA2205wg, LA2205wl, LA22f, LA2405wg a LA2405x Uživatelská příručka 2009, 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou

Více

Česky. Funkce kamery VideoCAM GF112. Instalace kamery VideoCAM GF112. 2 Objektiv 3 Nastavitelná základna

Česky. Funkce kamery VideoCAM GF112. Instalace kamery VideoCAM GF112. 2 Objektiv 3 Nastavitelná základna Funkce kamery VideoCAM GF112 1 Tlačítko pro fotografování 2 Objektiv 3 Nastavitelná základna Instalace kamery VideoCAM GF112 1. Nejdříve nainstalujte ovladač a potom k portu USB připojte zařízení VideoCAM

Více

Upozornění před instalací. Obsah balení CZ - 121. Chraňte síťový videorekordér před

Upozornění před instalací. Obsah balení CZ - 121. Chraňte síťový videorekordér před 510000221G Upozornění před instalací Když bude ze síťového videorekordéru vycházet kouř nebo neobvyklý zápach, okamžitě jej vypněte. Neumisťujte síťový videorekordér do blízkosti zdrojů tepla, například

Více

Další vlastnosti. Úvod. Specifikace karty Sweex Wireless LAN PCI Card 140 Nitro XM (LW142) Obsah balení. Další vlastnosti

Další vlastnosti. Úvod. Specifikace karty Sweex Wireless LAN PCI Card 140 Nitro XM (LW142) Obsah balení. Další vlastnosti LW141 Sweex Wireless LAN PC Card 140 Nitro XM LW142 Sweex Wireless LAN PCI Card 140 Nitro XM LW143 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adaptor 140 Nitro XM Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto produktu společnosti

Více

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R)

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Bezdrátový router N150 (N150R) Ochranné známky Značky a názvy výrobků jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky příslušných vlastníků. Informace mohou být změněny bez

Více

Analogové faxové příslušenství HP LaserJet MFP 300 Příručka pro faxování

Analogové faxové příslušenství HP LaserJet MFP 300 Příručka pro faxování Analogové faxové příslušenství HP LaserJet MFP 300 Příručka pro faxování Autorská práva a licence 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy nebo překlad jsou bez předchozího

Více

Disk Station. Uživatelská příručka

Disk Station. Uživatelská příručka Disk Station Uživatelská příručka Model: DS109j, DS109, DS109+, DS209j, DS209, DS209+, DS209+II, DS409, DS409slim, DS409+, RS409, RS409+, RS409RP+, DS509+ ID dokumentu: Synology _UserGuide_NASeries_20090214_csy

Více

ZAŘÍZENÍ PRO ČTENÍ KARET TRUST 630 USB 2.0. Návod k prvnímu použití zařízení

ZAŘÍZENÍ PRO ČTENÍ KARET TRUST 630 USB 2.0. Návod k prvnímu použití zařízení Návod k prvnímu použití zařízení ZAŘÍZENÍ PRO ČTENÍ KARET TRUST 630 USB 2.0 Kapitola 1. Úvod (1) 2. Instalace a aktivace (3) Odebrání starých ovladačů (3.1) Instalace v systémech Windows 98 SE / Windows

Více

Jednotky Uživatelská příručka

Jednotky Uživatelská příručka Jednotky Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informace uvedené v této příručce se mohou změnit bez předchozího upozornění. Jediné záruky na produkty a služby společnosti

Více

Samsung Solid State Drive Rychlá uživatelská příručka

Samsung Solid State Drive Rychlá uživatelská příručka MZ-7PC064 MZ-7PC128 MZ-7PC256 MZ-7PC512 Rev. 3.1 Samsung Solid State Drive Rychlá uživatelská příručka Obsah 1. Unpacking...3 2. Informace o technologii SSD (Solid State Drive)...4 3. Bezpečnostní opatření...4

Více

Uživatelský manuál. PIR čidlo s kamerou. OXE PirCam

Uživatelský manuál. PIR čidlo s kamerou. OXE PirCam Uživatelský manuál PIR čidlo s kamerou OXE PirCam Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Vítejte! Děkujeme, že jste si vybrali OXE PirCam.

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA TS-109 NAS

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA TS-109 NAS UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA TS-109 NAS Server 1 součásti balení TS-109 NAS server Napájecí adaptér Kabel k adaptéru CD s programy Šrouby Síťový kabel Stojánek Následující příručka popisuje instalaci a nastavení

Více

Radiační štít s aktivním větráním DAV-7747. Obj. č.: 67 93 80. Instalace radiačního štítu s denním větráním

Radiační štít s aktivním větráním DAV-7747. Obj. č.: 67 93 80. Instalace radiačního štítu s denním větráním Montážní materiál 3 x šroub 32 x 3-1/4 (#8) 3 x distanční kolík Radiační štít s aktivním větráním DAV-7747 6 x Plochá podložka (#6) 3 x šroub 32 x ½ (#8) 6 x Pojistný kroužek (#8) 2 x vázací páska kabelů

Více

Platí pro modely: AS-602T, AS-604T, AS-606T a AS-608T

Platí pro modely: AS-602T, AS-604T, AS-606T a AS-608T Instalační příručka pro NAS servery řady AS6XXT 1. Obsah balení Platí pro modely: AS-602T, AS-604T, AS-606T a AS-608T Obsah balení AS-602T AS-604T AS-606T AS-608T NAS Napájecí kabel 1 1 1 1 Adaptér 1 Ne

Více

CentralControl CC51. Návod k uvedení do provozu. Řídicí centrála

CentralControl CC51. Návod k uvedení do provozu. Řídicí centrála CentralControl CC51 cs Návod k uvedení do provozu Řídicí centrála Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být uchováván uživatelem.

Více

Zde začněte. Důležité upozornění! Používáte již přístroj typu Palm OS? Podle tohoto návodu:

Zde začněte. Důležité upozornění! Používáte již přístroj typu Palm OS? Podle tohoto návodu: Nejdříve čtěte Zde začněte Podle tohoto návodu: Nabijte a nastavte svůj přístroj. Nainstalujte software Palm Desktop a další aplikace. Synchronizujte svůj přístroj s Vaším počítačem. Důležité upozornění!

Více

NETGEAR Trek Cestovní router N300 a extender. Instalační příručka PR2000 NETGEAR. WiFi LAN USB USB. Reset. Power. Internet.

NETGEAR Trek Cestovní router N300 a extender. Instalační příručka PR2000 NETGEAR. WiFi LAN USB USB. Reset. Power. Internet. NETGEAR Trek Cestovní router N300 a extender PR2000 Instalační příručka NETGEAR Reset /LAN LAN USB WiFi Power USB Obsah Začínáme............................................. 3 Připojení na cestách.................................

Více

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA)

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) INSTALACE A NASTAVENÍ Krok 1. Připojení skeneru k počítači Pomocí kabelu USB připojte skener k počítači 1. Zapojte síťový adaptér do konektoru skeneru. 2. Zapojte druhý konec

Více

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U Bezpečnostní pokyny V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U VÝSTRAHA 1. Ke snížení rizika úrazu elektrickým proudem neodstraňujte kryt výrobku ani jeho zadní část.

Více

Disk Station DS710+ Stručná instalační příručka

Disk Station DS710+ Stručná instalační příručka Disk Station DS710+ Stručná instalační příručka DS710+12042009 Obsah TOC 3 Kapitola 1: Před tím než začnete 3 Obsah balení 4 Bezpečnostní pokyny 5 Kapitola 2: Nastavení hardwaru 5 Nástroje a díly pro instalaci

Více

Monitor HP ENVY 23 IPS. Uživatelská příručka

Monitor HP ENVY 23 IPS. Uživatelská příručka Monitor HP ENVY 23 IPS Uživatelská příručka 2013, Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Microsoft

Více

WET & DRY HAIR STYLER. Straight & Curls HS 8030. nl it

WET & DRY HAIR STYLER. Straight & Curls HS 8030. nl it WET & DRY HAIR STYLER Straight & Curls HS 8030 de en es fr sv nl pt pl tr cs el it A B C D E F G H I 2 DEUTSCH 04-16 ENGLISH 17-27 ESPAÑOL 28-38 FRANÇAIS 39-49 SVENSKA 50-60 NEDERLANDS 61-71 PORTUGUÊS

Více

Průvodce instalací software

Průvodce instalací software Průvodce instalací software Tato příručka vysvětluje, jak nainstalovat software přes USB nebo síťové připojení. Síťové připojení není k dispozici pro modely SP 200/200S/203S/203SF/204SF. Chcete-li ručně

Více

Skrytá síťová kamera. Stručný návod k obsluze--čeština. Tento stručný návod platí pro: DS-2CD6412FWD-10, DS-2CD6412FWD-20, DS-2CD6412FWD-30

Skrytá síťová kamera. Stručný návod k obsluze--čeština. Tento stručný návod platí pro: DS-2CD6412FWD-10, DS-2CD6412FWD-20, DS-2CD6412FWD-30 Skrytá síťová kamera Stručný návod k obsluze--čeština Tento stručný návod platí pro: DS-2CD6412FWD-10, DS-2CD6412FWD-20, DS-2CD6412FWD-30 UD.6L0201B1295A01EU 1 Informace o právních předpisech Prohlášení

Více

ZAČNĚTE ZDE. Bezdrátové USB Kabelové. Chcete tiskárnu připojit k bezdrátové síti? Přejděte do části Instalace a nastavení bezdrátového připojení.

ZAČNĚTE ZDE. Bezdrátové USB Kabelové. Chcete tiskárnu připojit k bezdrátové síti? Přejděte do části Instalace a nastavení bezdrátového připojení. ZAČNĚTE ZDE Odpovíte-li na některou z otázek ano, přejděte do příslušné části, kde najdete pokyny k instalaci a připojení. Chcete tiskárnu připojit k bezdrátové síti? Přejděte do části Instalace a nastavení

Více

Uživatelský manuál XF 300

Uživatelský manuál XF 300 Uživatelský manuál XF 300 Přenosný reproduktor s KARAOKE, BLUETOOTH FUNKCE Připojení a obsluha BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE Jedná se o citlivé elektronické zařízení. Vyhněte se jeho použití v následujících

Více

USB 3G Dongle OBSAH:

USB 3G Dongle OBSAH: USB 3G Dongle OBSAH: Úvod První uvedení do provozu O produktu Specifikace produktu Upozornění Další informace Obsah balení Poznámky Instalace software a ovladačů Poradce při potížích Průvodce selhání připojení

Více

Quick Installation Guide

Quick Installation Guide IP8332-C Bullet Network Camera Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska Outdoor Day & Night Weather-proof Cable Management

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka TerraMaster F2-NAS 2 Uživatelská příručka Pohled zepředu a zezadu 1 2 Rámeček disků Lze vyjmout po uvolnění pojistky 3 - HDD LED diody 1. Při detekci disku svítí červeně, po 15 sec. Růžově, po 110 sec.

Více

Register and win! www.karcher.com K 55. K 55 pet K 55

Register and win! www.karcher.com K 55. K 55 pet K 55 K 55 K 55 pet K 55 Deutsch 3 English 8 Français 12 Italiano 16 Nederlands 20 Español 24 Português 28 Dansk 32 Norsk 36 Svenska 40 Suomi 44 Ελληνικά 48 Türkçe 53 Русский 57 Magyar 62 Čeština 66 Slovenščina

Více

Řízení spotřeby Uživatelská příručka

Řízení spotřeby Uživatelská příručka Řízení spotřeby Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. Tenda W301R Wireless-N Broadband Router

INSTALAČNÍ MANUÁL. Tenda W301R Wireless-N Broadband Router INSTALAČNÍ MANUÁL Tenda W301R Wireless-N Broadband Router Před připojením zařízení k PC si prosím prostudujte následující pokyny. Neručíme za škody vzniklé nedodržením pokynů k instalaci a obsluze zařízení.

Více

DOKOVACÍ STANICE USB 3.0 PRO DVA PEVNÉ DISKY SATA

DOKOVACÍ STANICE USB 3.0 PRO DVA PEVNÉ DISKY SATA DOKOVACÍ STANICE USB 3.0 PRO DVA PEVNÉ DISKY SATA Uživatelská příručka DA-70548 Stanice pro dva pevné disky SATA s podporou USB 3.0. Umožňuje současné připojení dvou 2,5" či 3,5" pevných disků SATA za

Více

Začínáme. Odstra te všechny pásky. Vyhledejte součásti

Začínáme. Odstra te všechny pásky. Vyhledejte součásti 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. English Arabic Bahasa Português Hrvatski Cesky Dansk Nederland Suomi Français Deutsch Greek Hangul Hebrew Magyar Italiano Español 2004 Hewlett-Packard Development

Více

Instalační příručka. pro NAS servery AS-604RX, 609RX

Instalační příručka. pro NAS servery AS-604RX, 609RX Instalační příručka pro NAS servery AS-604RX, 609RX 1. Obsah balení Pro modely: AS-604RD, AS-604RS, AS-609RD, AS-609RS Obsah balení AS-604RD/RS AS-609RD/RS NAS model Napájecí kabel AS-604RD AS-604RS AS-609RD

Více

CentralControl CC51. Návod k uvedení do provozu. Řídicí centrála

CentralControl CC51. Návod k uvedení do provozu. Řídicí centrála CentralControl CC51 cs Návod k uvedení do provozu Řídicí centrála Důležité informace pro: montéry / elektrikáře / uživatele Prosíme o předání odpovídajícím osobám! Tento návod má být uchováván uživatelem.

Více

Zesilovač DECT NÁVOD K OBSLUZE. Model KX-A272

Zesilovač DECT NÁVOD K OBSLUZE. Model KX-A272 Zesilovač DECT NÁVOD K OBSLUZE Model KX-A272 Přečtěte si prosím tento Návod k obsluze a uschovejte jej pro budoucí použití Zařízení lze provozovat na základě Generální licence GL-23/R/2001 Obsah Přehled...3

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS2, AS3

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS2, AS3 Instalační příručka pro NAS servery řady AS2, AS3 1. Obsah balení Určeno pro modely: AS-202T, 202TE, 204T, 204TE, 302T a 304T Obsah balení AS-202T,202TE,302T AS-202T,204TE. 304T NAS Napájecí kabel 1 1

Více

Provozní pokyny Softwarová příručka

Provozní pokyny Softwarová příručka Provozní pokyny Softwarová příručka Nejprve si přečtěte Příručky pro tuto tiskárnu...12 Popis uvedeného modelu...13 Jak číst tuto příručku...14 Symboly...14 Používání kláves...15 Příprava pro tisk Rychlá

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka 2.5 Externí pevný disk StoreJet 25M3 (Verze 1.0) Úvod... 3 Obsah balení... 3 Základní popis a vlastnosti... 4 Systémové požadavky... 4 Bezpečnostní opatření... 5 Obecné... 5 Záloha

Více

EW-7438APn Průvodce rychlou instalací

EW-7438APn Průvodce rychlou instalací EW-7438APn Průvodce rychlou instalací 07-2013 / v1.0 I. Informace o výrobku I-1. Obsah balení - Přístupový bod EW-7438APn - Disk CD s vícejazyčným průvodcem rychlou instalací a uživatelskou příručkou -

Více

LCD monitor s podsvícením LED HP ZR2330w IPS. Uživatelská příručka

LCD monitor s podsvícením LED HP ZR2330w IPS. Uživatelská příručka LCD monitor s podsvícením LED HP ZR2330w IPS Uživatelská příručka 2012, Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky

Více

Inteligentní WiFi router R6200v2 Instalační příručka

Inteligentní WiFi router R6200v2 Instalační příručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Uživatelská příručka tiskárny 6500 Series

Uživatelská příručka tiskárny 6500 Series Uživatelská příručka tiskárny 6500 Series Květen 2007 www.lexmark.com Informace o bezpečnosti Používejte výhradně zdroj napájení a napájecí kabel dodávané spolu s výrobkem nebo odpovídající náhradní zdroj

Více

Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD

Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD Návod k obsluze video záznamníku Defender Car vision 5015 FullHD 1 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili video záznamník Defender Car vision 5015 FullHD! Než začnete zařízení používat, pozorně si přečtěte

Více

Chuango. Vážený zákazníku,

Chuango. Vážený zákazníku, Chuango Vážený zákazníku, děkujeme vám za výběr dálkového spínače E5, vysoce moderního dálkového spínače domácích spotřebičů založeného na službách cloud serveru. K dispozici jsou dvě verze připojení:

Více

Průvodce instalací softwaru

Průvodce instalací softwaru Průvodce instalací softwaru Tato příručka vysvětluje, jak nainstalovat software přes USB nebo síťové připojení. Síťové připojení není k dispozici pro modely SP 200/200S/203S/203SF/204SF. Postup instalace

Více

TRUST USB2 EASY FILE TRANSFER CABLE. Instrukce při prvním použití 1. Instalace ovladače (4.2) 2. Připojení kabelu (4.3)

TRUST USB2 EASY FILE TRANSFER CABLE. Instrukce při prvním použití 1. Instalace ovladače (4.2) 2. Připojení kabelu (4.3) Instrukce při prvním použití Kapitola 1. Instalace ovladače (4.2) 2. Připojení kabelu (4.3)! 3. Přenos údajů mezi dvěma počítači (6.1) 1 Úvod Toto je uživatelská příručka pro uživatele TRUST USB2 EASY

Více

LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M375 M475

LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M375 M475 LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP Stručná referenční příručka M375 M475 Použití nástroje HP Smart Install pro připojení k počítači, kabelové síti nebo bezdrátové síti Instalační soubory

Více

Inspiron 20. Servisní příručka. 3000 Series. Model počítače: Inspiron 20 3052 Regulační model: W15B Regulační typ: W15B002

Inspiron 20. Servisní příručka. 3000 Series. Model počítače: Inspiron 20 3052 Regulační model: W15B Regulační typ: W15B002 Inspiron 20 3000 Series Servisní příručka Model počítače: Inspiron 20 3052 Regulační model: W15B Regulační typ: W15B002 Poznámky, upozornění a varování POZNÁMKA: POZNÁMKA označuje důležité informace, které

Více

Bezdrátový router AC1750 Smart

Bezdrátový router AC1750 Smart Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

Quick Installation Guide IP8352. Supreme Night Visibility 1.3MP 60fps

Quick Installation Guide IP8352. Supreme Night Visibility 1.3MP 60fps Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska IP8352 Supreme Night Visibility 1.3MP 60fps Upozornění před instalací Když

Více

Symbol pro třídění odpadu v evropských zemích

Symbol pro třídění odpadu v evropských zemích Symbol pro třídění odpadu v evropských zemích Česky Tento symbol označuje, že tento výrobek je třeba zlikvidovat jako tříděný odpad. Pro uživatele v evropských zemích platí následující zásady: Tento výrobek

Více

Rychlá instalační příručka TP-LINK TL-WR741ND

Rychlá instalační příručka TP-LINK TL-WR741ND Rychlá instalační příručka TP-LINK TL-WR741ND Rychlá příručka Vám pomůže správně zapojit a zprovoznit Wi-Fi zařízení TP-LINK TL-WR741ND. Zařízení je nezávislé na použitém operačním systému. Postup zprovoznění

Více

Obsah balení. Bezdrátový router AC1200 Model R6100 Instalační příručka

Obsah balení. Bezdrátový router AC1200 Model R6100 Instalační příručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Instalace. Připojení zařízení. Jako modelový vzorek výrobku v tomto návodu slouží typ TL-WA701ND. Poznámka

Instalace. Připojení zařízení. Jako modelový vzorek výrobku v tomto návodu slouží typ TL-WA701ND. Poznámka Instalace Jako modelový vzorek výrobku v tomto návodu slouží typ TL-WA701ND. 1 Připojení zařízení Přiřaďte svému počítači statickou adresu IP 192.168.1.100. Bližší informace najdete v části T3 v kapitole

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62 Instalační příručka pro NAS servery řady AS61/62 Obsah balení Model AS6102T AS6104T AS6202T AS6204T x1 x1 x1 x1 Kabel k adaptéru x1 x1 x1 x1 AC Adaptér x2 x2 x2 x2 RJ45 Network kabel x8 x16 x8 x16 Šroubky

Více

Rychlá instalace a příručka Začínáme Evo D500 Ultra-Slim Desktop Osobní počítač

Rychlá instalace a příručka Začínáme Evo D500 Ultra-Slim Desktop Osobní počítač b Rychlá instalace a příručka Začínáme Evo D500 Ultra-Slim Desktop Osobní počítač Číslo dokumentu: 250893-221 Listopad 2001 Tato příručka vám usnadní počáteční instalaci hardwaru a softwaru osobního počítače

Více

Dell Storage Center. Příručka Začínáme. Rozšiřující skříň SC100 a SC120. Regulační model: E03J, E04J Regulační typ: E03J001, E04J001

Dell Storage Center. Příručka Začínáme. Rozšiřující skříň SC100 a SC120. Regulační model: E03J, E04J Regulační typ: E03J001, E04J001 Dell Storage Center Rozšiřující skříň SC100 a SC120 Příručka Začínáme Regulační model: E03J, E04J Regulační typ: E03J001, E04J001 Poznámky, upozornění a varování POZNÁMKA: POZNÁMKA označuje důležité informace,

Více

Kryt pro 2,5" (6,35cm) externí pevný disk s USB 3.0 s podporou SATA 6G

Kryt pro 2,5 (6,35cm) externí pevný disk s USB 3.0 s podporou SATA 6G Kryt pro 2,5" (6,35cm) externí pevný disk s USB 3.0 s podporou SATA 6G Uživatelská příručka 85205 Předmluva Gratulujeme k zakoupení našeho produktu. Předvedeme vám nový koncept bezpečného a komfortního

Více

Instalační příručka pro přístupový bod Powerline 500 WiFi XWN5001

Instalační příručka pro přístupový bod Powerline 500 WiFi XWN5001 Instalační příručka pro přístupový bod Powerline 500 WiFi XWN5001 Technická podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým

Více

Bezpečnostní upozornění: Při používání elektrického zařízení dodržujte prosím následující zásady. Před použitím: Popis částí zařízení:

Bezpečnostní upozornění: Při používání elektrického zařízení dodržujte prosím následující zásady. Před použitím: Popis částí zařízení: Návod k použití Bezpečnostní upozornění: Při používání elektrického zařízení dodržujte prosím následující zásady 1. Před prvním použitím zařízení se seznamte s tímto návodem. 2. Uchovejte si tento návod

Více

Bezdrátový router AC1600 Smart

Bezdrátový router AC1600 Smart Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Návod na instalaci univerzálního extenderu Verze Powerline (XAVNB2001)

Návod na instalaci univerzálního extenderu Verze Powerline (XAVNB2001) Návod na instalaci univerzálního extenderu Verze Powerline (XAVNB2001) Technická podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA B-SPEECH HEADSET SORA GRATULUJEME Gratulujeme Vám k výběru B- SPEECH SORA headsetu. Tento vám umožňuje bezdrátově komunikovat přes váš mobilní telefon a obsahuje vestavěný mikrofon

Více