ZAČNĚTE ZDE. Bezdrátové USB Kabelové. Chcete tiskárnu připojit k bezdrátové síti? Přejděte do části Instalace a nastavení bezdrátového připojení.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZAČNĚTE ZDE. Bezdrátové USB Kabelové. Chcete tiskárnu připojit k bezdrátové síti? Přejděte do části Instalace a nastavení bezdrátového připojení."

Transkript

1 ZAČNĚTE ZDE Odpovíte-li na některou z otázek ano, přejděte do příslušné části, kde najdete pokyny k instalaci a připojení. Chcete tiskárnu připojit k bezdrátové síti? Přejděte do části Instalace a nastavení bezdrátového připojení. Chcete tiskárnu připojit přímo k počítači? Přejděte do části Instalace a nastavení připojení kabelem USB. Chcete tiskárnu připojit ke kabelové síti Ethernet? Přejděte do části Instalace a nastavení připojení ke kabelové síti. Bezdrátové USB Kabelové

2 Bezdrátové Než začnete Zjistěte následující nastavení bezdrátové sítě. Podívejte se do dokumentace k bezdrátové síti nebo se obraťte na uživatele, který bezdrátovou síť nastavoval. Název bezdrátové sítě (SSID) Typ zabezpečení používaného kochraně bezdrátové sítě Heslo bezdrátové sítě Instalace a nastavení bezdrátového připojení Pro instalaci bezdrátového připojení potřebujete tyto položky: Napájecí kabel Kabel pro konfiguraci bezdrátového připojení Telefonní šňůra Instalační disk CD Tiskové kazety Dočasně přesuňte tiskárnu do blízkosti počítače. 3 Vložte papír.

3 4 Připravte tiskárnu. Bezdrátové 5 Upravte nastavení. Stisknutím tlačítka nebo vyberte jazyk. Stisknutím tlačítka vyhledejte nastavení země. 3 Stisknutím tlačítka nebo vyberte zemi nebo oblast. 4 Pomocí tlačítka přejděte na nastavení Nastavit čas a datum a stiskněte tlačítko. Pomocí klávesnice zadejte čas, pro přechod mezi hodinami a minutami použijte tlačítka a. Pro přechod mezi dop., odp. a 4hodinovým režimem použijte tlačítka a, změnu nastavení proveďte pomocí tlačítka nebo. 3 Stisknutím tlačítka nebo přejděte na nastavení Aktuální datum. 4 Pomocí klávesnice zadejte datum, pro přechod mezi dnem, měsícem a rokem použijte tlačítka a. 5 Stisknutím tlačítka uložte nastavení.

4 Bezdrátové 6 Vložte tiskové kazety. 3 7 Tiskárna automaticky vyrovná tiskové kazety a vytiskne stránku 8 Zkontrolujte, zda je počítač zapnutý, a vložte disk CD. se vzorkem vyrovnání. Tato operace může trvat několik minut.

5 9 Důležité! Zobrazí-li se okno 0 Vyberte možnost Síťová se zprávou o novém instalace. hardwaru, klepněte vždy na Klepněte na tlačítko Další. tlačítko Storno. 3 Přečtěte licenční smlouvu a potvrďte souhlas s ní. Klepněte na tlačítko Další. Bezdrátové Network Installation Klepněte na tlačítko 3 Dočasně připojte kabel pro konfiguraci Nastavit bezdrátové bezdrátové sítě k tiskárně a počítači. připojení. 4 Vyberte svou síť a klepněte na tlačítko Další.

6 Bezdrátové 5 Zobrazí-li se výzva, vyberte typ zabezpečení, který používáte k ochraně bezdrátové sítě, a klepněte na tlačítko Další. 6 Zobrazí-li se výzva, zadejte heslo nebo bezpečnostní klíč (klíče) pro bezdrátovou síť. 7 Přesvědčte se, zda jsou nastavení sítě správná, a klepněte na tlačítko Další. Poznámka: Pokud tyto informace neznáte, podívejte se do dokumentace k bezdrátové síti nebo se obraťte na uživatele, který bezdrátovou síť nastavoval. Poznámka: Pokud tyto informace neznáte, podívejte se do dokumentace k bezdrátové síti nebo se obraťte na uživatele, který bezdrátovou síť nastavoval. Next > 8 Klepněte na tlačítko Další. 9 Zvolte připojení ktiskárně aklepněte na tlačítko Další. 0 Po dokončení konfigurace odpojte kabel pro konfiguraci bezdrátové sítě a klepněte na tlačítko Další.

7 Přiřaďte název počítači, vyberte volitelný bezpečnostní kód PIN a klepněte na tlačítko Další. Klepněte na tlačítko Další. 3 Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončete instalaci. Bezdrátové 4 Chcete-li používat fax v tiskárně, přesuňte tiskárnu do blízkosti telefonní zásuvky a zapojte telefonní šňůru do tiskárny i zásuvky na zdi. Jedná-li se o jediný počítač v bezdrátové síti, je nastavení dokončeno. Chcete-li tisknout z jiných počítačů v síti, opakujte kroky 5 3, dokud nebudou připojeny všechny počítače. 5 Zkontrolujte, zda je další počítač zapnutý, a vložte disk CD.

8 Bezdrátové 6 Vyberte možnost Síťová 7 Klepněte na tlačítko Další. 8 Klepněte na tlačítko Další. instalace. Klepněte na tlačítko Další. 3 Přečtěte licenční smlouvu a potvrďte souhlas s ní. Network Installation 9 Přiřaďte název počítači, vyberte volitelný bezpečnostní kód PIN a klepněte na tlačítko Další. 30 Klepněte na tlačítko Další. 3 Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončete instalaci.

9 Řešení problémů s instalací Další informace o řešení problémů s instalací najdete v Uživatelské příručce v kapitole Řešení problémů s instalací. Na displeji je zobrazen nesprávný jazyk. Software se nenainstaluje. Tlačítko Napájení nesvítí. Stisknutím tlačítka vypněte tiskárnu. Jednou stiskněte tlačítko a ihned stiskněte a podržte tlačítka a. 3 Uvolněte tlačítka. 4 Opakovaným stisknutím tlačítka nebo zobrazte na displeji požadovaný jazyk. 5 Opakovaně stiskněte tlačítko nebo, dokud se nezvýrazní možnost Země. 6 Opakovaným stisknutím tlačítka nebo zobrazte na displeji požadovanou zemi či oblast. 7 Opakovaně stiskněte tlačítko nebo, dokud se nezvýrazní možnost Nastavit datum a čas. 8 Stiskněte tlačítko. 9 Nastavte datum a čas. Další informace najdete v dokumentaci k instalaci tiskárny v kroku 5. Vypněte a restartujte počítač. Ve všech oknech se zprávou o novém hardwaru klepněte na tlačítko Storno. 3 Vložte disk CD a nainstalujte software podle pokynů na obrazovce počítače. Pokud se nezobrazí instalační obrazovka, postupujte takto: Vložte disk CD. Klepněte na položky Start Spustit. 3 Zadejte příkaz D:\setup, kde D je označení jednotky CD-ROM. 4 Klepněte na tlačítko OK. Odpojte napájecí kabel z elektrické zásuvky a poté ztiskárny. Zasuňte zástrčku kabelu zcela do zdroje napájení tiskárny. 3 Zapojte kabel do elektrické zásuvky, ve které ostatní elektrická zařízení řádně fungují. 4 Pokud se kontrolka nerozsvítí, stiskněte tlačítko. Řešení problémů se sítí Další informace o řešení problémů se sítí najdete v Uživatelské příručce v kapitole o síti. Tiskárna se nemůže připojit k síti nebo tiskárna je správně nakonfigurovaná, ale nelze ji v síti nalézt. Název sítě se nezobrazuje v seznamu dostupných sítí. Síťová tiskárna netiskne. Ověřte, zda nastavení tiskárny odpovídají nastavením bezdrátové sítě. Ověřte, zda je tiskárna umístěna v dosahu bezdrátové sítě. Pokud síť používá filtrování MAC adres, poskytněte síti MAC adresu tiskárny. Další informace naleznete v Uživatelské příručce. Vyberte možnost Chci zadat jinou konfiguraci a klepněte na tlačítko Další. Pokud se síť stále nezobrazuje, postupujte takto: Vyberte možnost Chci zadat jinou konfiguraci a klepněte na tlačítko Další. Zadejte název sítě (SSID). 3 Vyberte vhodný kanál pro síť. 4 Vyberte režim sítě. Používáte-li bezdrátový směrovač, vyberte režim Infrastruktura. 5 Klepněte na tlačítko Další. 6 Vyberte typ zabezpečení, který používáte k ochraně bezdrátové sítě, a klepněte na tlačítko Další. 7 Je-li síť zabezpečená, zadejte heslo nebo bezpečnostní klíč (klíče). 8 Přesvědčte se, zda jsou nastavení správná, a klepněte na tlačítko Další. Ujistěte se, že jsou všechny kabely pevně zapojeny do tiskárny a do elektrické zásuvky. Zkontrolujte, zda síť pracuje správně. Restartujte počítač. Odinstalujte a přeinstalujte software. Další informace naleznete v Uživatelské příručce. Bezdrátové

10 Instalace a nastavení připojení kabelem USB Pro instalaci připojení kabelem USB potřebujete tyto položky: Přesuňte tiskárnu do blízkosti počítače. Napájecí kabel Kabel USB (lze zakoupit samostatně) Tiskové kazety Telefonní šňůra USB 3 Vložte papír. Instalační disk CD

11 4 Připojte telefonní šňůru a napájecí kabel. Důležité! Zatím nepřipojujte kabel USB. 5 Upravte nastavení. USB Stisknutím tlačítka nebo vyberte jazyk. Stisknutím tlačítka vyhledejte nastavení země. 3 Stisknutím tlačítka nebo vyberte zemi nebo oblast. 4 Pomocí tlačítka přejděte na nastavení Nastavit čas a datum a stiskněte tlačítko. Pomocí klávesnice zadejte čas, pro přechod mezi hodinami a minutami použijte tlačítka a. Pro přechod mezi dop., odp. a 4hodinovým režimem použijte tlačítka a, změnu nastavení proveďte pomocí tlačítka nebo. 3 Stisknutím tlačítka nebo přejděte na nastavení Aktuální datum. 4 Pomocí klávesnice zadejte datum, pro přechod mezi dnem, měsícem a rokem použijte tlačítka a. 5 Stisknutím tlačítka uložte nastavení.

12 6 Vložte tiskové kazety. 3 USB 7 Tiskárna automaticky vyrovná tiskové kazety a vytiskne stránku 8 Zkontrolujte, zda je počítač zapnutý a vložte disk CD. se vzorkem vyrovnání. Tato operace může trvat několik minut.

13 9 Vyberte možnost Osobní 0 Připojte kabel USB. instalace. Klepněte na tlačítko Další. Důležité! Zobrazí-li se okno se zprávou o novém hardwaru, klepněte vždy na tlačítko Storno. Vyberte možnost Typická Klepněte na tlačítko Další. instalace. Klepněte na tlačítko Další. 3 Přečtěte licenční smlouvu a potvrďte souhlas s ní. 3 4 Postupujte podle pokynů na obrazovce adokončete instalaci. USB

14 Řešení problémů s instalací Další informace o řešení problémů s instalací najdete v Uživatelské příručce v kapitole Řešení problémů s instalací. USB Na displeji je zobrazen nesprávný jazyk. Software se nenainstaluje. Stisknutím tlačítka vypněte tiskárnu. Jednou stiskněte tlačítko a ihned stiskněte a podržte tlačítka a. 3 Uvolněte tlačítka. 4 Opakovaným stisknutím tlačítka nebo zobrazte požadovaný jazyk na displeji. 5 Opakovaně stiskněte tlačítko nebo, dokud se nezvýrazní možnost Země. 6 Opakovaným stisknutím tlačítka nebo zobrazte na displeji požadovanou zemi či oblast. 7 Opakovaně stiskněte tlačítko nebo, dokud se nezvýrazní možnost Nastavit datum a čas. 8 Stiskněte tlačítko. 9 Nastavte datum a čas. Další informace najdete v dokumentaci k instalaci tiskárny v kroku 5. Vypněte a restartujte počítač. Ve všech oknech se zprávou o novém hardwaru klepněte na tlačítko Storno. 3 Vložte disk CD a nainstalujte software podle pokynů na obrazovce počítače. Tlačítko Napájení nesvítí. Pokud se nezobrazí instalační obrazovka, postupujte takto: Vložte disk CD. Klepněte na položky Start Spustit. 3 Zadejte příkaz D:\setup, kde D je označení jednotky CD-ROM. 4 Klepněte na tlačítko OK. Odpojte napájecí kabel z elektrické zásuvky a poté z tiskárny. Zasuňte zástrčku kabelu zcela do zdroje napájení tiskárny. 3 Zapojte kabel do elektrické zásuvky, ve které ostatní elektrická zařízení řádně fungují. 4 Pokud se nerozsvítí kontrolka, stiskněte tlačítko.

15 Kabelové Instalace a nastavení připojení ke kabelové síti Pro instalaci kabelového připojení potřebujete tyto položky: Přesuňte tiskárnu do blízkosti směrovače. Napájecí kabel Síťový kabel (není součástí dodávky) Tiskové kazety Instalační disk CD Telefonní šňůra 3 Vložte papír.

16 4 Důležité! Kabely připojujte v tomto pořadí: Síťový kabel Telefonní šňůra 3 Napájecí kabel 5 Upravte nastavení. Kabelové Stisknutím tlačítka nebo vyberte jazyk. Stisknutím tlačítka vyhledejte nastavení země. 3 Stisknutím tlačítka nebo vyberte zemi nebo oblast. 4 Pomocí tlačítka přejděte na nastavení Nastavit čas a datum a stiskněte tlačítko. Pomocí klávesnice zadejte čas, pro přechod mezi hodinami a minutami použijte tlačítka a. Pro přechod mezi dop., odp. a 4hodinovým režimem použijte tlačítka a, změnu nastavení proveďte pomocí tlačítka nebo. 3 Stisknutím tlačítka nebo přejděte na nastavení Aktuální datum. 4 Pomocí klávesnice zadejte datum, pro přechod mezi dnem, měsícem a rokem použijte tlačítka a. 5 Stisknutím tlačítka uložte nastavení.

17 Kabelové 6 Vložte tiskové kazety. 3 7 Tiskárna automaticky vyrovná tiskové kazety a vytiskne stránku se 8 Zkontrolujte, zda je počítač zapnutý a vložte disk CD. vzorkem vyrovnání. Tato operace může trvat několik minut.

18 9 Důležité! Zobrazí-li se 0 Vyberte možnost Síťová okno se zprávou o novém instalace. hardwaru, klepněte vždy Klepněte na tlačítko Další. na tlačítko Storno. 3 Přečtěte licenční smlouvu a potvrďte souhlas s ní. Klepněte na tlačítko Další. Network Installation Počkejte, až se tiskárna zobrazí v seznamu, a klepněte na tlačítko Další. 3 Přiřaďte název počítači, vyberte volitelný bezpečnostní kód PIN a klepněte na tlačítko Další. 4 Klepněte na tlačítko Další. Kabelové Poznámka: Pokud se tiskárna nezobrazí, klepněte na tlačítko Obnovit, nebo zkuste tiskárnu vypnout a znovu zapnout.

19 5 Klepněte na tlačítko Další. 6 Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončete instalaci. Jedná-li se o jediný počítač v kabelové síti, je nastavení dokončeno. Chcete-li tisknout z jiných počítačů v síti, opakujte podle potřeby kroky 7 4, dokud nebudou připojeny všechny počítače. 7 Zkontrolujte, zda je další počítač 8 Vyberte možnost Síťová zapnutý, a vložte disk CD. instalace. Klepněte na tlačítko Další. 3 Přečtěte licenční smlouvu a potvrďte souhlas s ní. 9 Klepněte na tlačítko Další. Network Installation Kabelové

20 Kabelové 0 Počkejte, až se Přiřaďte název počítači, tiskárna zobrazí v seznamu, a klepněte na tlačítko Další. vyberte volitelný bezpečnostní kód PIN a klepněte na tlačítko Další. Klepněte na tlačítko Další. 3 Klepněte na tlačítko Další. 4 Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončete instalaci.

21 Řešení problémů s instalací Další informace o řešení problémů s instalací najdete v Uživatelské příručce v kapitole Řešení problémů s instalací. Řešení problémů se sítí Další informace o řešení problémů se sítí najdete v Uživatelské příručce v kapitole o síti. Na displeji je zobrazen nesprávný jazyk. Stisknutím tlačítka vypněte tiskárnu. Jednou stiskněte tlačítko a ihned stiskněte a podržte tlačítka a. 3 Uvolněte tlačítka. 4 Pomocí tlačítek a přejděte na požadovaný jazyk. 5 Opakovaně stiskněte tlačítko nebo, dokud se nezvýrazní možnost Země. 6 Opakovaným stisknutím tlačítka nebo zobrazte na displeji požadovanou zemi či oblast. 7 Opakovaně stiskněte tlačítko nebo, dokud se nezvýrazní možnost Nastavit datum a čas. 8 Stiskněte tlačítko. 9 Nastavte datum a čas. Další informace najdete v dokumentaci k instalaci tiskárny v kroku 5. Zobrazuje se chybová zpráva, že se nelze se připojit k bezdrátové síti. Tiskárna se nezobrazuje v seznamu tiskáren nalezených v síti. Odpojte kabel pro konfiguraci bezdrátové sítě nebo kabel USB. Vypněte tiskárnu. 3 Připojte síťový kabel a počkejte dvě minuty. 4 Zapněte tiskárnu. 5 Na obrazovce počítače klepněte na tlačítko Storno. Zobrazí se okno pro výběr síťové tiskárny. 6 Vraťte se ke kroku v Instalaci a nastavení připojení ke kabelové síti a při dokončování instalace postupujte podle pokynů. Zkontrolujte, zda je tiskárna napájená a zda je rozsvícená kontrolka. Další informace naleznete v části Tlačítko Napájení nesvítí v kapitole Řešení problémů s instalací. Software se nenainstaluje. Tlačítko Napájení nesvítí. Vypněte a restartujte počítač. Ve všech oknech se zprávou o novém hardwaru klepněte na tlačítko Storno. 3 Vložte disk CD a nainstalujte software podle pokynů na obrazovce počítače. Pokud se nezobrazí instalační obrazovka, postupujte takto: Vložte disk CD. Klepněte na položky Start Spustit. 3 Zadejte příkaz D:\setup, kde D je označení jednotky CD-ROM. 4 Klepněte na tlačítko OK. Odpojte napájecí kabel z elektrické zásuvky a poté z tiskárny. Zasuňte zástrčku kabelu zcela do zdroje napájení tiskárny. 3 Zapojte kabel do elektrické zásuvky, ve které ostatní elektrická zařízení řádně fungují. 4 Pokud se nerozsvítí kontrolka, stiskněte tlačítko. Síťová tiskárna netiskne. Prohlédněte síťový kabel, zda nejeví žádné známky poškození. Pevně zapojte jeden konec síťového kabelu do tiskárny nebo tiskového serveru. 3 Pevně zapojte druhý konec síťového kabelu do rozbočovače sítě nebo síťové zásuvky na zdi. Znovu nainstalujte software. Další informace naleznete v Uživatelské příručce. Prohlédněte síťový kabel, zda nejeví žádné známky poškození. Pevně zapojte jeden konec síťového kabelu do tiskárny nebo tiskového serveru. 3 Pevně zapojte druhý konec síťového kabelu do rozbočovače sítě nebo síťové zásuvky na zdi. Zkontrolujte, zda je tiskárna napájená a zda je rozsvícená kontrolka. Další informace naleznete v části Tlačítko Napájení nesvítí v kapitole Řešení problémů s instalací. Zkontrolujte, zda kabelová síť pracuje správně. Kabelové

22 Kabelové

Česky. Informace o bezpečnosti. UPOZORNĚNÍ: Neinstalujte tento produkt ani neprovádějte žádná zapojení kabelů (napájení atd.) za bouřky.

Česky. Informace o bezpečnosti. UPOZORNĚNÍ: Neinstalujte tento produkt ani neprovádějte žádná zapojení kabelů (napájení atd.) za bouřky. Tato příručka popisuje následující oblasti: Informace o bezpečnosti na str. 17. Řešení problémů při instalaci na str. 17. Vyhledání dalších informací na str. 22. Informace o bezpečnosti Používejte výhradně

Více

Informace o bezpečnosti

Informace o bezpečnosti Tato příručka popisuje následující oblasti: Informace o bezpečnosti na str. 17. Řešení problémů při instalaci na str. 18. Vyhledání dalších informací na str. 22. Informace o bezpečnosti Používejte výhradni

Více

Průvodce instalací software

Průvodce instalací software Průvodce instalací software Tato příručka vysvětluje, jak nainstalovat software přes USB nebo síťové připojení. Síťové připojení není k dispozici pro modely SP 200/200S/203S/203SF/204SF. Chcete-li ručně

Více

Začněte zde. Podle pokynů na Instalačním listu nainstalujte hardware. Potom pokračujte následujícími kroky a optimalizujte kvalitu tisku.

Začněte zde. Podle pokynů na Instalačním listu nainstalujte hardware. Potom pokračujte následujícími kroky a optimalizujte kvalitu tisku. Začněte zde Vyrovnání tiskových kazet bez počítače Podle pokynů na Instalačním listu nainstalujte hardware. Potom pokračujte následujícími kroky a optimalizujte kvalitu tisku. 1 Zkontrolujte, zda je v

Více

příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně.

příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně. Poznámka 1. Model produktu zobrazený v této příručce je Archer C7 a slouží jako příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně. Připojení hardwaru Vypněte váš modem (jestliže má záložní

Více

Průvodce instalací softwaru

Průvodce instalací softwaru Průvodce instalací softwaru Tato příručka vysvětluje, jak nainstalovat software přes USB nebo síťové připojení. Síťové připojení není k dispozici pro modely SP 200/200S/203S/203SF/204SF. Postup instalace

Více

Inteligentní WiFi router R6200v2 Instalační příručka

Inteligentní WiFi router R6200v2 Instalační příručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Základy bezdrátových sítí

Základy bezdrátových sítí Základy bezdrátových sítí Tato příručka vám pomůže vytvořit bezdrátové připojení mezi tiskárnou a počítači. Chcete-li pomoci s jinými síťovými připojeními, například s pevnou místní sítí LAN nebo s režimem

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

350 Series. Řešení problémů s instalací

350 Series. Řešení problémů s instalací 350 Series Řešení problémů s instalací Květen 2006 www.lexmark.com Lexmark a Lexmark se znakem diamantu jsou ochranné známky společnosti Lexmark International, Inc., registrované ve Spojených státech a

Více

Bezdrátový router AC1750 Smart

Bezdrátový router AC1750 Smart Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

Seznamte se se zařízením Mobile WiFi

Seznamte se se zařízením Mobile WiFi Začínáme Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili a

Více

Instalační příručka k desktopovému úložnému systému ReadyNAS OS 6

Instalační příručka k desktopovému úložnému systému ReadyNAS OS 6 Instalační příručka k desktopovému úložnému systému ReadyNAS OS 6 Obsah Obsah balení... 3 Základní nastavení... 4 Přeformátování disků... 7 Další informace... 9 2 2 Obsah balení Systém ReadyNAS Zdrojové

Více

Průvodce nastavením Wi-Fi

Průvodce nastavením Wi-Fi Průvodce nastavením Wi-Fi uu Úvod Existují dva režimy bezdrátové sítě LAN: režim infrastruktura pro připojení přes přístupový bod a režim ad-hoc pro vytvoření přímého propojení se zařízením podporujícím

Více

Bezdrátový router AC1600 Smart

Bezdrátový router AC1600 Smart Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

Obsah balení. Bezdrátový router AC1200 Model R6100 Instalační příručka

Obsah balení. Bezdrátový router AC1200 Model R6100 Instalační příručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Začínáme. Zkontrolujte obsah balení. Obsah vašeho balení se může lišit. *Může být součástí balení. Instalační disk CD.

Začínáme. Zkontrolujte obsah balení. Obsah vašeho balení se může lišit. *Může být součástí balení. Instalační disk CD. Začínáme 1 Uživatelé kabelu USB : Nepřipojujte kabel USB, dokud k tomu nebudete vyzváni. Pokyny pro kabelové a bezdrátové připojení jsou uvedeny následovně po pokynech pro připojení USB. 2 Zkontrolujte

Více

DiskStation. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_

DiskStation. Stručná instalační příručka. ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_ DiskStation Stručná instalační příručka ID dokumentu: Synology_QIG_2bayCL_20101028 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před použitím si pozorně přečtěte tyto bezpečnostní pokyny a uschovejte tuto příručku na bezpečném

Více

SPARKLAN WX-7800A - návod k obsluze Verze 1.2

SPARKLAN WX-7800A - návod k obsluze Verze 1.2 Bezdrátový 11ag AP Příručka k rychlé instalaci (návod k obsluze) Verze 1.2 1 i4 Portfolio s.r.o. Obsah 1. Před instalací... 3 2. Instalace hardware... 4 3. Konfigurace nastavení TCP/IP vašeho počítače...

Více

Quick Installation Guide. Wireless DSL Modem Router

Quick Installation Guide. Wireless DSL Modem Router Quick Installation Guide Wireless DSL Modem Router DSL LAN1 LAN2 LAN3 LAN4/WAN WIFI Power WPS/ RESET ON/OFF Připojte hardware V případě, že nepotřebujete telefonní služby, připojte modem router přímo do

Více

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka ZMODO NVR KIT Instalační příručka KROK 1 1. Zkontrolujte si obsah balení ZMODO NVR Kitu: NVR server 4 x IP kamera Napájecí adaptéry pro IP kamery LAN kabel CD se softwarem Příručka ( ke stažení na www.umax.cz)

Více

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA)

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) INSTALACE A NASTAVENÍ Krok 1. Připojení skeneru k počítači Pomocí kabelu USB připojte skener k počítači 1. Zapojte síťový adaptér do konektoru skeneru. 2. Zapojte druhý konec

Více

P-870HN-5xb. Instalační příručka. Bezdrátová brána 802.11n VDSL2 se 4 porty

P-870HN-5xb. Instalační příručka. Bezdrátová brána 802.11n VDSL2 se 4 porty Bezdrátová brána 802.11n VDSL2 se 4 porty Výchozí nastavení: IP adresa: http://10.0.0.138 Uživatelské jméno: admin Heslo: admin Instalační příručka Vydání 1, 7/2011 Copyright 2011. Všechna práva vyhrazena.

Více

Diva 852 ISDN T/A. Návod k rychlé instalaci. www.eicon.com

Diva 852 ISDN T/A. Návod k rychlé instalaci. www.eicon.com Diva 852 ISDN T/A Návod k rychlé instalaci www.eicon.com Obsah Obsah... 2 Úvod... 2 Kontrolky... 2 Zákaznický servis... 2 Instalace v systému Windows... 3 Instalace v poèítaèích Macintosh... 4 Instalace

Více

Příručka rychlého nastavení připojení sítě

Příručka rychlého nastavení připojení sítě Xerox WorkCentre M118/M118i Příručka rychlého nastavení připojení sítě 701P42718 V této příručce naleznete následující pokyny: Procházení obrazovek na displeji na straně 2 Nastavení sítě pomocí DHCP na

Více

P-660HN-TxA. Příručka k rychlé instalaci. Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty

P-660HN-TxA. Příručka k rychlé instalaci. Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty Firmware v3.0 Vydání 1, 6/2010 Výchozí nastavení: IP adresa: http://192.168.1.1 Heslo: 1234 Příručka k rychlé instalaci Copyright 2010. Všechna práva vyhrazena.

Více

Instalace hardwaru. 3. Připojte tiskový a úložný server TL-PS310U ke směrovači nebo přepínači/rozbočovači pomocí ethernetového kabelu.

Instalace hardwaru. 3. Připojte tiskový a úložný server TL-PS310U ke směrovači nebo přepínači/rozbočovači pomocí ethernetového kabelu. Instalace hardwaru Dříve než začnete, připravte si tato zařízení Počítač s operačním systémem Windows 2000/XP/Vista/7 s instalačním CD diskem k tiskovému serveru USB zařízení s USB portem Instalace hardwaru

Více

Průvodce nastavením Wi-Fi

Průvodce nastavením Wi-Fi Průvodce nastavením Wi-Fi Připojení tiskárny prostřednictvím Wi-Fi Připojení k počítači pomocí Wi-Fi routeru Přímé připojení k počítači Připojení k chytrému zařízení pomocí Wi-Fi routeru Přímé připojení

Více

NSA310 + 500 GB HDD. Příručka k rychlé instalaci. Multimediální server s jedním diskem. Výchozí přihlašovací údaje. Webová adresa: nsa310 Heslo: 1234

NSA310 + 500 GB HDD. Příručka k rychlé instalaci. Multimediální server s jedním diskem. Výchozí přihlašovací údaje. Webová adresa: nsa310 Heslo: 1234 NSA310 + 500 GB HDD Multimediální server s jedním diskem Výchozí přihlašovací údaje Webová adresa: nsa310 Heslo: 1234 Příručka k rychlé instalaci irmware 4.22 Vydání 2, 1/2012 Kde jsou k nahlédnutí certifikace

Více

Dvoupásmový bezdrátový gigabitový router N900

Dvoupásmový bezdrátový gigabitový router N900 Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Nastavení modemu Comtrend VR-3031eu

Nastavení modemu Comtrend VR-3031eu Nastavení modemu Comtrend VR-3031eu Bezpečnostní upozornění Zařízení neinstalujte poblíž zdroje vody, abyste zamezili nebezpečí požáru nebo úrazu elektrickým proudem. Přístroj není vhodné umístit blízko

Více

TRUST 100MB SPEEDSHARE PCI CARD

TRUST 100MB SPEEDSHARE PCI CARD 1 Úvod Blahopřejeme vám k zakoupení karty Trust 100MB Speedshare PCI. Karta Trust 100MB Speedshare PCI vám umožňuje připojení vašeho počítače k místní síti (LAN) nebo širokopásmové připojení k internetu.

Více

Instalace hardwaru. Instalace hardwaru

Instalace hardwaru. Instalace hardwaru Instalace hardwaru Poznámka Model produktu zobrazený v této příručce je TL-PS110U a slouží jako pří Dříve než začnete, připravte si tato zařízení Počítač s operačním systémem Windows 2000/XP/2003/Vista/7

Více

Stručný přehled. Extender bezdrátové sítě AC750. Model EX3700

Stručný přehled. Extender bezdrátové sítě AC750. Model EX3700 Stručný přehled Extender bezdrátové sítě AC750 Model EX3700 Začínáme Extender bezdrátové sítě NETGEAR zvyšuje dosah bezdrátové sítě zesílením stávajícího signálu WiFi a vylepšením celkové kvality signálu

Více

DP-G321AirPlus TM G bezdrátový víceportový tiskový server. Napájecí adaptér 5 V ss, 2.5 A

DP-G321AirPlus TM G bezdrátový víceportový tiskový server. Napájecí adaptér 5 V ss, 2.5 A Toto zařízení lze nakonfigurovat pomocí libovolného aktuálního webového prohlížeče, např. Internet Explorer 6 nebo Netscape Navigator 7.0 Než začnete AirPlus G 802.11g/2.4 GHz bezdrátový víceportový tiskový

Více

MD-3100 USB ADSL MODEM A B C D. Zapněte počítač Vložte instalační disk CD-ROM ZAP. 2 Nainstalujte ovladač. 3 Není potřeba žádná činnost 4

MD-3100 USB ADSL MODEM A B C D. Zapněte počítač Vložte instalační disk CD-ROM ZAP. 2 Nainstalujte ovladač. 3 Není potřeba žádná činnost 4 MD-300 USB ADSL MODEM Informace o výrobku A. Indikátor napájení (zap: připojeno k USB a zaputý počítač / vyp: nepřipojeno nebo vypnutý počítač B. Indikátor ADSL LINK (bliká: vyhledávání linky ADSL / svítí:

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

X84-X85 Scan/Print/Copy

X84-X85 Scan/Print/Copy X84-X85 Scan/Print/Copy Začínáme Červen 2002 www.lexmark.com Prohlášení o kompatibilitě komise FCC (Federal Communications Commission) Tento produkt vyhovuje omezením kladeným na digitální zařízení třídy

Více

Disk Station DS209j, DS209, DS209+, DS209+II. Stručná instalační příručka

Disk Station DS209j, DS209, DS209+, DS209+II. Stručná instalační příručka Disk Station DS209j, DS209, DS209+, DS209+II Stručná instalační příručka BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Před použitím si pozorně přečtěte tyto bezpečnostní pokyny a uschovejte tuto příručku na bezpečném místě pro

Více

Instalační příručka pro Windows Vista

Instalační příručka pro Windows Vista Instalační příručka pro Windows Vista Než je možno tiskárnu použít, musíte připravit hardware a instalovat ovladač. Ve Stručném návodu k obsluze a v této Instalační příručka pro Windows Vista naleznete

Více

Lexmark 1400 Series. Začínáme

Lexmark 1400 Series. Začínáme Lexmark 1400 Series Začínáme Únor 2007 www.lexmark.com Lexmark a Lexmark se znakem diamantu jsou ochranné známky společnosti Lexmark International, Inc., registrované ve Spojených státech a dalších zemích.

Více

Průvodce Wi-Fi Direct

Průvodce Wi-Fi Direct Průvodce Wi-Fi Direct Jednoduché nastavení pomocí Wi-Fi Direct Odstraňování problémů Obsah Jak číst tuto příručku... 2 Použité symboly... 2 Vyloučení odpovědnosti... 2 1. Jednoduché nastavení pomocí Wi-Fi

Více

P-660HN-TxA. Instalační příručka. Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty

P-660HN-TxA. Instalační příručka. Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty Bezdrátová brána 802.11n ADSL2+ se 4 porty Firmware v3.0 Vydání 1, 6/2010 Výchozí nastavení: IP adresa: http://10.0.0.138 Heslo: admin Instalační příručka Copyright 2010. Všechna práva vyhrazena. Obsah

Více

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) OBSAH BALENI

STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) OBSAH BALENI STRUČNÝ PRŮVODCE (ČEŠTINA) OBSAH BALENI 1. Skener 2. USB kabel 3. Napájecí kabel 4. Síťový adaptér 5. Uživatelská příručka 6. Instalační CD-ROM 1 INSTALACE A NASTAVENÍ SKENERU Krok 1. Odemknutí skeneru

Více

EW-7438APn Průvodce rychlou instalací

EW-7438APn Průvodce rychlou instalací EW-7438APn Průvodce rychlou instalací 07-2013 / v1.0 I. Informace o výrobku I-1. Obsah balení - Přístupový bod EW-7438APn - Disk CD s vícejazyčným průvodcem rychlou instalací a uživatelskou příručkou -

Více

1. POWER svítí Externí napáječ pracuje normálně. Externí napáječ je vypnutý nebo odpojený. 2. WLAN svítí Bezdrátová síť WLAN pracuje normálně.

1. POWER svítí Externí napáječ pracuje normálně. Externí napáječ je vypnutý nebo odpojený. 2. WLAN svítí Bezdrátová síť WLAN pracuje normálně. Obsah Obsah... 2 Popis... 3 Funkce... 3 Kontrolka LED... 3 Popis rozhraní... 4 Instalace... 5 Vložení karty SIM... 5 Vložení modemu... 5 Připojení počítače... 6 Připojení napájecího zdroje... 6 Zapnutí

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Začínáme Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili a

Více

Instalační návod a Návod k obsluze

Instalační návod a Návod k obsluze Instalační návod a Návod k obsluze EKRUCBS Instalační návod a Návod k obsluze čeština Obsah Obsah Pro uživatele 2 1 Tlačítka 2 2 Stavové ikony 2 Pro instalačního technika 3 3 Přehled: Instalace a konfigurace

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

3500-4500 Series All-In-One

3500-4500 Series All-In-One 3500-4500 Series All-In-One Začínáme Březen 2007 www.lexmark.com Lexmark a Lexmark se znakem diamantu jsou ochranné známky společnosti Lexmark International, Inc., registrované ve Spojených státech a dalších

Více

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál SP-1101W Skrátený inštalačný manuál 06-2014 / v1.2 1 I. Informace o výrobku... 3 I-1. Obsah balení... 3 I-2. Přední panel... 3 I-3. Stav LED indikátoru... 4 I-4. Tlačítko stavu přepínače... 4 I-5. Typový

Více

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Instalační příručka Bluetooth

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Instalační příručka Bluetooth HP OfficeJet 200 Mobile Printer series Instalační příručka Bluetooth Informace o autorských právech Copyright 2017 HP Development Company, L.P 1. vydání, 4/2017 Upozornění společnosti HP Informace obsažené

Více

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Příručka pro instalaci programů Čeština Verze A Úvod Charakteristika P-touch Editor Ovladač tiskárny Usnadňuje vytváření široké škály vlastních štítků v různých návrzích

Více

Návod na rychlý start

Návod na rychlý start Zaregistrujte váš výrobek a získejte podporu na www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Návod na rychlý start 1 Připojení 2 Instalace 3 Používání Obsah balení Základna NEBO Sluchátko Kryt baterie

Více

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R)

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Bezdrátový router N150 (N150R) Ochranné známky Značky a názvy výrobků jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky příslušných vlastníků. Informace mohou být změněny bez

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers STRUČNÁ PŘÍRUČKA Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers Obsah 1. Úvod...1 2. Nutné podmínky...1 3. Instalace Ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers...2 3.1 Před začátkem instalace...2 3.2

Více

Uživatelská příručka. Linksys PLEK500. Síťový adaptér Powerline

Uživatelská příručka. Linksys PLEK500. Síťový adaptér Powerline Uživatelská příručka Linksys PLEK500 Síťový adaptér Powerline Obsah Přehled............... 2 Funkce...................... 2 Jak funguje síť Powerline............... 3 Příklad instalace 3 Instalace sítě

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (ios) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen TM Air 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem a

Více

Stručný přehled. AirCard 785. Mobilní hotspot

Stručný přehled. AirCard 785. Mobilní hotspot Stručný přehled AirCard 785 Mobilní hotspot Seznámení s hotspotem Před připojením hotspotu se seznamte s jeho displejem LCD, ikonami, tlačítky a konektory. Tlačítka a konektory Stavová kontrolka LED Port

Více

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista OBSAH Kapitola 1: SYSTéMOVé POžADAVKY...1 Kapitola 2: INSTALACE SOFTWARU TISKáRNY V SYSTéMU WINDOWS...2 Instalace softwaru pro lokální tisk... 2 Instalace softwaru

Více

NW-7500 REMOTE SURVEILLANCE WIRELESS CAMERA. Informace o výrobku E D F G CZ UK

NW-7500 REMOTE SURVEILLANCE WIRELESS CAMERA. Informace o výrobku E D F G CZ UK Informace o výrobku B E D F G CZ UK A C H I J A: Objektiv B: Indikátor napájení C: Indikátor připojení D: Zásuvka rozhraní pro síť LAN E: Zásuvka pro připojení antény F: Resetovací tlačítko G: Zásuvka

Více

Instalace. Připojení zařízení. Jako modelový vzorek výrobku v tomto návodu slouží typ TL-WA701ND. Poznámka

Instalace. Připojení zařízení. Jako modelový vzorek výrobku v tomto návodu slouží typ TL-WA701ND. Poznámka Instalace Jako modelový vzorek výrobku v tomto návodu slouží typ TL-WA701ND. 1 Připojení zařízení Přiřaďte svému počítači statickou adresu IP 192.168.1.100. Bližší informace najdete v části T3 v kapitole

Více

Obsah balení. Instalační příručka bezdrátového modemu s routerem ADSL2+ N300 DGN2200Bv4

Obsah balení. Instalační příručka bezdrátového modemu s routerem ADSL2+ N300 DGN2200Bv4 Trademarks NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být změněny

Více

Uživatelská příručka AE6000. Dvoupásmový bezdrátový adaptér Mini USB AC580

Uživatelská příručka AE6000. Dvoupásmový bezdrátový adaptér Mini USB AC580 Uživatelská příručka AE6000 Dvoupásmový bezdrátový adaptér Mini USB AC580 a Obsah Přehled výrobku Funkce 1 Instalace Instalace 2 Konfigurace bezdrátové sítě Wi-Fi Protected Setup 3 Konfigurační utilita

Více

V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND.

V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND. Instalace V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND. Připojení zařízení Při konfiguraci tohoto routeru používejte, prosím, pouze drátové síťové připojení. Vypněte všechna

Více

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR.

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Začínáme Podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým číslem vašeho produktu a použijte ho při registraci výrobku na adrese

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze 0 CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

AG-320 Bezdrátová PCI karta kompatibilní s normou 802.11 a/g Příručka pro rychlou instalaci

AG-320 Bezdrátová PCI karta kompatibilní s normou 802.11 a/g Příručka pro rychlou instalaci AG-320 Bezdrátová PCI karta kompatibilní s normou 802.11 a/g Příručka pro rychlou instalaci Verze 1.00 1. vydání 8/2006 Přehled AG-320 je bezdrátová síťová karta určená pro stolní počítače. Informace o

Více

Upozornění před instalací

Upozornění před instalací Upozornění před instalací Když bude ze síťové kamery vycházet kouř nebo neobvyklý zápach, okamžitě ji vypněte. Neumisťujte síťovou kameru do blízkosti zdrojů tepla, například televizoru nebo trouby. Chraňte

Více

Průvodce nastavením Wi-Fi

Průvodce nastavením Wi-Fi Průvodce nastavením Wi-Fi Číslo modelu Řada SP 212/SP 213 Úvod Existují dva režimy bezdrátové sítě LAN: režim infrastruktura pro připojení přes přístupový bod a režim ad-hoc pro vytvoření přímého propojení

Více

Easy, Reliable & Secure. Instalační příručka pro extender bezdrátové sítě N300RE

Easy, Reliable & Secure. Instalační příručka pro extender bezdrátové sítě N300RE Easy, Reliable & Secure Instalační příručka pro extender bezdrátové sítě N300RE Začínáme Extender bezdrátové sítě rozšiřuje bezdrátovou síť tak, aby obsáhla i oblasti mimo dosah bezdrátového routeru. WPS

Více

Stručný Průvodce (Čeština)

Stručný Průvodce (Čeština) Stručný Průvodce (Čeština) Obsah balení 1. Skener 2. USB kabel 3. Síťový adaptér 4. Stručný průvodce 5. Instalační CD-ROM Popis skeneru 1. USB Port: skener se připojuje pomocí přiloženého USB kabelu k

Více

3-300-262-11(1) Průvodce pro rychlé připojení a nastavení. Síťový audiosystém s pevným diskem NAS-SC55PKE. 2008 Sony Corporation

3-300-262-11(1) Průvodce pro rychlé připojení a nastavení. Síťový audiosystém s pevným diskem NAS-SC55PKE. 2008 Sony Corporation 3-300-262-11(1) Průvodce pro rychlé připojení a nastavení Síťový audiosystém s pevným diskem NAS-SC55PKE 2008 Sony Corporation Kontrola požadovaných položek NAS-SC55PKE je soubor přístrojů, který se skládá

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme CD290 CD295. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme CD290 CD295. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/welcome Otázky? Kontaktujte společnost Philips Otázky? Kontaktujte společnost Philips Otázky? Kontaktujte společnost

Více

Instalace. Připojení zařízení. Vypněte všechna připojená síťová zařízení, včetně vašeho PC, modemu a routeru.

Instalace. Připojení zařízení. Vypněte všechna připojená síťová zařízení, včetně vašeho PC, modemu a routeru. Instalace Připojení zařízení Vypněte všechna připojená síťová zařízení, včetně vašeho PC, modemu a routeru. Pomocí ethernetového síťového kabelu připojte WAN-port vašeho routeru k LAN-portu modemu. Pomocí

Více

Než začnete. Vaše telefonní číslo a číslo účtu DSL. Pokud nemáte hlasovou službu, můžete místo telefonního čísla použít číslo svého účtu DSL.

Než začnete. Vaše telefonní číslo a číslo účtu DSL. Pokud nemáte hlasovou službu, můžete místo telefonního čísla použít číslo svého účtu DSL. Obsah Než začnete........................................ 2 Instalace modemu s routerem.......................... 3 Předem nastavené zabezpečení bezdrátové sítě........... 5 Nastavení bezdrátové sítě..........................

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers STRUČNÁ PŘÍRUČKA Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers Obsah 1. Úvod...1 2. Nutné podmínky...1 3. Instalace Ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers...2 3.1 Před začátkem instalace...2 3.2

Více

Řada P-660HN. Příručka k rychlé instalaci. Bezdrátový router N /modem ADSL2+

Řada P-660HN. Příručka k rychlé instalaci. Bezdrátový router N /modem ADSL2+ Řada P-660HN Bezdrátový router N /modem ADSL2+ Firmware v3.70 Vydání 2, 12/2008 Výchozí nastavení: IP adresa: http://192.168.1.1 Uživatelské heslo: user Administrátorské heslo: 1234 Příručka k rychlé instalaci

Více

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů Obsah Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů 2 3 6 10 12 14 16 Český Další informace naleznete v části

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows a Windows Vista jsou v USA registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation. Důležité

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS10XXT

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS10XXT Instalační příručka pro NAS servery řady AS10XXT Obsah Obsah balení... 3 Instalace hardwaru... 4 Instalace pevných disků... 4 Napájení, připojení a první zapnutí... 7 Instalace softwaru... 8 CD Instalace...

Více

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY XENGO nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY Obsah 1. Co si mám připravit pro rychlou instalaci terminálu XENGO? 3 2. Jak zapnout/vypnout terminál XENGO? 4 3. Jak nabíjet terminál XENGO?

Více

Instalační průvodce pro EasyGate UMTS Data

Instalační průvodce pro EasyGate UMTS Data Instalační průvodce pro EasyGate UMTS Data Tento instalační průvodce slouží pro rychlé nainstalování ovladačů pro EasyGate UMTS Data a zprovoznění internetového připojení pomocí HSDPA/GPRS. Vložené screenshoty

Více

Česká verze. Úvod. Instalace hardwaru. LC202 Sweex Powerline Ethernet adaptér 200 Mbps

Česká verze. Úvod. Instalace hardwaru. LC202 Sweex Powerline Ethernet adaptér 200 Mbps LC202 Sweex Powerline Ethernet adaptér 200 Mbps Úvod Nevystavujte Sweex Powerline Ethernet adaptér 200 Mbps nadměrným teplotám. Neumísťujte zařízení na přímé sluneční světlo ani do blízkosti zdrojů tepla.

Více

ZAŘÍZENÍ PRO ČTENÍ KARET TRUST 630 USB 2.0. Návod k prvnímu použití zařízení

ZAŘÍZENÍ PRO ČTENÍ KARET TRUST 630 USB 2.0. Návod k prvnímu použití zařízení Návod k prvnímu použití zařízení ZAŘÍZENÍ PRO ČTENÍ KARET TRUST 630 USB 2.0 Kapitola 1. Úvod (1) 2. Instalace a aktivace (3) Odebrání starých ovladačů (3.1) Instalace v systémech Windows 98 SE / Windows

Více

Příručka pro aktualizaci firmwaru

Příručka pro aktualizaci firmwaru Model č. Příručka pro aktualizaci firmwaru Tato příručka obsahuje pokyny pro aktualizaci firmwaru ovladače zařízení a firmwaru PDL. Tyto aktualizace si můžete stáhnout z našeho webového serveru. O balíčku

Více

V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND.

V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND. Instalace V tomto návodu je jako příklad instalace a obsluhy popisován model TL-WR741ND. Připojení zařízení Při konfiguraci tohoto routeru používejte, prosím, pouze drátové síťové připojení. Vypněte všechna

Více

10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W

10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W 10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W This guide describes the basic functions of PZ8111/21/11W/21W. All detailed information is described in the user s manual. Upozornění před instalací Když

Více

Přístupový bod Powerline 500 Wi-Fi XWNB5201 Instalační příručka

Přístupový bod Powerline 500 Wi-Fi XWNB5201 Instalační příručka Přístupový bod Powerline 500 Wi-Fi XWNB5201 Instalační příručka Technická podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým

Více

PRP-058K Termální tiskárna účtenek Uživatelský manuál

PRP-058K Termální tiskárna účtenek Uživatelský manuál PRP-058K Termální tiskárna účtenek Uživatelský manuál Prosím, mějte tento návod na bezpečném místě pro budoucí použití. Obsah Bezpečnostní upozornění... 3 Přehled výrobku... 3 Hlavní rysy... 3 Obsah balení...

Více

Bezdrátový mikro adaptér USB N150 WNA1000M-Návod k instalaci

Bezdrátový mikro adaptér USB N150 WNA1000M-Návod k instalaci Bezdrátový mikro adaptér USB N150 WNA1000M-Návod k instalaci Tato příručka popisuje expresní instalaci pomocí průvodce NETGEAR Smart Wizard a instalaci samostatného ovladače pro systém Windows. Poznámka:

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (Android) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen Air TM 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručná příručka Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste se seznámili se zařízením

Více

S chytrými zařízeními je svět jednoduchý

S chytrými zařízeními je svět jednoduchý S chytrými zařízeními je svět jednoduchý Děkujeme, že jste si vybrali produkt HUAWEI Mobile WiFi Podporované funkce a skutečný vzhled závisí na konkrétním zakoupeném modelu. Obrázky mají pouze informativní

Více

7 Přímý tisk (PictBridge)

7 Přímý tisk (PictBridge) 7 Použití funkce Přímý tisk Po připojení fotoaparátu k tiskárně slučitelné s normou PictBridge pomocí USB kabelu můžete přímo bez počítače tisknout pořízené snímky. Po připojení tiskárny k fotoaparátu

Více

5210n / 5310n Stručná příručka

5210n / 5310n Stručná příručka 5210n / 5310n Stručná příručka 1 2 3 4 VÝSTRAHA: Před instalací a spuštěním tiskárny Dell je třeba se seznámit s bezpečnostními pokyny v Příručce majitele a řídit se jimi. 5 6 7 8 1 Volitelný výstupní

Více

Technická podpora. Obsah balení. Dvoupásmový bezdrátový router R6200 s podporou standardu 11ac Návod k instalaci

Technická podpora. Obsah balení. Dvoupásmový bezdrátový router R6200 s podporou standardu 11ac Návod k instalaci Technická podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým číslem a použijte jej při registraci výrobku na adrese www.netgear.com/register.

Více

Příručka Wi-Fi Direct

Příručka Wi-Fi Direct Příručka Wi-Fi Direct Verze A CZE Příslušné modely Tuto Příručku uživatele lze použít s následujícími modely: DCP-J4110DW, MFC-J4410DW/J4510DW/J4610DW Definice poznámek V celé Příručce uživatele používáme

Více