v y d á v á VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 9 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU POHOŘELICE 1. NOVĚ SE VYMEZUJÍ TYTO FUNKČNÍ PLOCHY A OPATŘENÍ:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "v y d á v á VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 9 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU POHOŘELICE 1. NOVĚ SE VYMEZUJÍ TYTO FUNKČNÍ PLOCHY A OPATŘENÍ:"

Transkript

1 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 9 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU POHOŘELICE Zastupitelstvo města Pohořelice, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, za použití 43 odst. 4 a 55 odst. 2 stavebního zákona, 13 a přílohy č. 7 vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti, v platném znění, 171 následujících zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve spojení s ustanovením 185 odst. 4 stavebního zákona v y d á v á tuto změnu č. 9 územního plánu sídelního útvaru Pohořelice, schváleného usnesením Zastupitelstva města dne , jehož závazná část byla vydána obecně závaznou vyhláškou Města Pohořelice, která nabyla účinnosti dne Změna č. 1 ÚPN SÚ Pohořelice byla schválena zastupitelstvem města dne , jehož závazná část byla vydána obecně závaznou vyhláškou Města Pohořelice, která nabyla účinnosti dne Změna č. 2 byla schválena zastupitelstvem města Pohořelice dne , její závazná část byla vydána obecně závaznou vyhláškou Města Pohořelice, která nabyla účinnosti dne Změna č. 3 schválená zastupitelstvem města dne a účinná ode dne Změna č. 4a schválená zastupitelstvem města dne a účinná ode dne Změna č.5 schválená zastupitelstvem města dne a účinná ode dne Změna č.6 schválená zastupitelstvem města dne a účinná ode dne Závazná část uvedené územně plánovací dokumentace se mění a doplňuje takto: 1. NOVĚ SE VYMEZUJÍ TYTO FUNKČNÍ PLOCHY A OPATŘENÍ: 9.1 Návrh UB - plocha pro bydlení. Jedná se o plochu určenou pro výstavbu rodinných domů na severovýchodním okraji Smolína. Navrhovanou změnou dojde k rozšíření zastavitelných ploch. 9.2 Návrh UB - plocha pro bydlení Jedná se o plochu určenou pro výstavbu rodinných domů na východním okraji Smolína půjde o prodloužení ulice směrem do krajiny. Navrhovanou změnou dojde k rozšíření zastavitelných ploch. 9.3 Návrh UB - plocha pro bydlení Jedná se o změnu využití na plochu pro bydlení na severním okraji k.ú. Pohořelice u penzionu pro seniory. Navrhovanou změnou nedojde k rozšíření zastavitelných ploch. 9.4 Návrh UZ - Jedná se o změnu využití na plochu veřejné zeleně v k.ú. Pohořelice v lokalitě u obecního úřadu. Navrhovanou změnou nedojde k rozšíření zastavitelných ploch. 9.5 Návrh STL plynovodu na hranici k.ú. Nová Ves u Pohořelic s k.ú. Pasohlávky Strana 1 (celkem 13)

2 9.6 Návrh UA plocha smíšené zóny V současné době jde o plochu orné půdy a smíšené zóny na jihozápadním okraji města. Navrhovanou změnou dojde k rozšíření zastavitelných ploch. 9.7 Úprava regulativů funkčních ploch 2. PRO FUNKČNÍ PLOCHY VYMEZENÉ V ODSTAVCI 1 PLATÍ REGULATIVY UVEDENÉ V OBECNĚ ZÁVAZNÉ VYHLÁŠCE MĚSTA POHOŘELICE, KTERÁ NABYLA ÚČINNOSTI DNE A NAHRADILA REGULATIVY FUNKČNÍHO VYUŽITÍ ÚZEMÍ VYHLÁŠKY, KTERÁ NABYLA ÚČINNOSTI DNE A , DOPLNĚNÁ O NÁSLEDUJÍCÍ VÝČET : Změna č. 9 ÚPN SÚ Pohořelice ruší regulativy stanovené územním plánem sídelního útvaru Pohořelice, ve znění změn č. 1, 2, 3, 4a, 5, 6 pro funkční plochy UV plochy výroby. Pro plochy UV se stanovují následující podmínky využití: Kód funkční plochy Funkční využití Podmínky využití ploch UV PLOCHY VÝROBY PŘÍPUSTNÉ jsou stavby pro řemeslnou výrobu a výrobní služby, malé obchody a služby, administrativa neveřejná, malá parkoviště, jednotlivé garáže, malé garáže, malé vodní prvky. V ploše dílčí změny 2.27d jsou přípustná logistická centra. PODMÍNEČNĚ PŘÍPUSTNÉ jsou stavby pro průmyslovou výrobu a skladování charakteru lehkých druhů výrob např. elektrotechnické a textilní výroby, středně velké obchody a služby, nerušící objekty veřejného stravování, rušící objekty veřejného stravování, nerušící ubytovací zařízení, služby motoristům, středně velká parkoviště, parkovací plochy pro nákladní automobily, garáže pro nákladní automobily, malé věže a stožáry, malé stavby odpadového hospodářství, stavby pro propagaci. U ploch v průmyslové zóně 1.UV 5 a 1.UV 10 je podmínečně přípustná průmyslová výroba a velké skladové objekty za podmínky, že negativní účinky na životní prostředí blízkých ploch UB - ploch bydlení, UA - ploch smíšené zóny a US ploch sportu a rekreace, nebudou překračovat přípustnou mez stanovenou limity uvedenými v obecně závazných předpisech. Za stejných podmínek je v plochách 1.UV 5 a 1.UV 10 podmínečně přípustná i stavba železničních vleček. V k.ú. Nová Ves u Pohořelic jsou na stávající zastavěné ploše UV severně od Novoveského rybníka podmínečně přípustné stavby a areály vědeckovýzkumného charakteru a vývojová centra. Jejich součástí mohou být i stavby pro ustájení pokusných zvířat, za podmínky, že bude v navazujícím řízení prokázáno, že emise osmogenů nepřesáhne na hranici vymezeného ochranného pásma areálu hygienické limity. Podmínečně přípustná je výstavba fotovoltaických elektráren, za podmínky jejich citlivého urbanistického a architektonického začlenění do území. Strana 2 (celkem 13)

3 3. FUNKČNÍ PLOCHY VYMEZENÉ V ODSTAVCI 1 SE ZAŘAZUJE DO ZASTAVITELNÝCH PLOCH. 4. SOUČÁSTÍ ZMĚNY Č. 9 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU POHOŘELICE JSOU TYTO VÝKRESY GRAFICKÉ ČÁSTI: 2. Hlavní výkres (Komplexní urbanistický návrh) 1: x 3. Doprava 1: x 6. Vodní hospodářství 1: x 7. Energetika a spoje 1: x 9. Veřejně prospěšné stavby, veřejně prospěšná opatření a asanace 1: x O d ů v o d n ě n í Odůvodnění změny č. 9 územního plánu sídelního útvaru Pohořelice obsahuje textovou a grafickou část, které jsou nedílnou součástí změny č POSTUP PŘI POŘÍZENÍ ZMĚNY Zastupitelstvo města Pohořelice na svém zasedání dne rozhodlo o pořízení změny č.9 územního plánu města. Pořizovatel : MěÚ Pohořelice OÚPSÚ Zpracovatel dokumentace návrhu: Ing. arch. Milan Hučík Číslo autorizace: ČKA Schvalující orgán : Zastupitelstvo města Pohořelice Nadřízený orgán : KÚ JmK Brno, OÚPSŘ Zadání změny č.9 bylo schváleno zastupitelstvem města dne Projednání návrhu změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice s dotčenými orgány bylo zahájeno Projednání na obci proběhlo ve dnech od do Společné jednání se uskutečnilo na městském úřadě v Pohořelicích dne Strana 3 (celkem 13)

4 Řízení o vydání změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice bylo zahájeno dne Veřejné projednání se uskutečnilo dne na Městském úřadu Pohořelice. Dne schválilo a vydalo zastupitelstvo města pohořelice usnesením č. 24/IX/11 změnu č.9 ÚPNSÚ Pohořelice. 2. VYHODNOCENÍ SOULADU S POLITIKOU ÚZEMNÍHO ROZVOJE A ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ DOKUMENTACÍ VYDANOU KRAJEM, VYHODNOCENÍ KOORDINACE VYUŽÍVÁNÍ ÚZEMÍ Z HLEDISKA ŠIRŠÍCH VZTAHŮ Změna územního plánu je v souladu s Politikou územního rozvoje České republiky 2008 schválenou usnesením vlády České republiky usnesením č. 929 dne Zásady územního rozvoje Jihomoravského kraje jsou v současné době schváleny, ale doposud nenabyly účinnosti Město Pohořelice je součástí území okresu Brno-venkov, pro který není platná žádná územně plánovací dokumentace vydaná krajem. Podrobně je vyhodnocení popsáno v textové části odůvodnění změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice, část II.2. VYHODNOCENÍ KOORDINACE VYUŽÍVÁNÍ ÚZEMÍ Z HLEDISKA ŠIRŠÍCH VZTAHŮ V ÚZEMÍ 3. VYHODNOCENÍ SOULADU S CÍLI A ÚKOLY ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ Změna č. 9 ÚPN SÚ Pohořelice je v souladu s cíli územního plánování. Je řešena s ohledem na vztah přírodních, civilizačních a kulturních hodnot v řešeném území. Cílem je dosažení trvale udržitelného rozvoje, tj. vytvoření podmínek pro příznivé životní prostředí, hospodářský rozvoj a uspokojení potřeb současné generace, aniž by byly ohroženy podmínky života generací budoucích. Změna územního plánu usiluje o komplexní řešení účelného využití a prostorového uspořádání území. Chrání přírodní, kulturní a civilizační hodnoty území. Určuje podmínky pro hospodárné využívání zastavěného území a zajišťuje ochranu nezastavěného území a nezastavitelných pozemků. Změna územního plánu je v souladu s politikou územního rozvoje, konkretizující úkoly územního plánování v republikových, přeshraničních a mezinárodních souvislostech. Podrobně je popsáno v textové části odůvodnění změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice, část II.2. VYHODNOCENÍ KOORDINACE VYUŽÍVÁNÍ ÚZEMÍ Z HLEDISKA ŠIRŠÍCH VZTAHŮ V ÚZEMÍ 4. VYHODNOCENÍ SOULADU S POŽADAVKY STAVEBNÍHO Strana 4 (celkem 13)

5 ZÁKONA A JEHO PROVÁDĚCÍCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ Návrh změny č.9 územního plánu sídelního útvaru Pohořelice je zpracován v souladu se zákonem 183/2006 Sb. a rozsahu jaký stanový vyhláška č. 500/2006 Sb. v příl. č.7, o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti, v platném znění. 5. VYHODNOCENÍ SOULADU S POŽADAVKY ZVLÁŠTNÍCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ SOULAD SE STANOVISKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ PODLE ZVLÁŠTNÍCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ, POPŘÍPADĚ S VÝSLEDKEM ŘEŠENÍ ROZPORŮ Do řešení změny územního plánu jsou zapracovány stanoviska dotčených orgánů podaná v průběhu projednávání Návrhu změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice. Změna č. 9 je zpracována a projednána v souladu s požadavky zvláštních právních předpisů. Podrobně je popsáno ve zprávě o projednání návrhu změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice, která je nedílnou součástí dokumentace změny č. 9 ÚPNSÚ Pohořelice. 6. VYHODNOCENÍ SPLNĚNÍ ZADÁNÍ Podrobně je popsáno v textové části odůvodnění změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice, část II.3. - ÚDAJE O SPLNĚNÍ ZADÁNÍ 7. KOMPLEXNÍ ZDŮVODNĚNÍ PŘIJATÉHO ŘEŠENÍ Podrobně je popsáno v textové části odůvodnění změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice, část II.4. - KOMPLEXNÍ ZDŮVODNĚNÍ PŘIJATÉHO ŘEŠENÍ VČETNĚ VYBRANÉ VARIANTY 8. VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ A INFORMACE, JAK BYLO RESPEKTOVÁNO STANOVISKO K VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Vzhledem k tomu, že byl vypracován rozbor udržitelného rozvoje území, ale nebyla zřízena Rada obcí, vyhodnocení vlivu nebylo požadováno v zadání změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice, ani nebylo požadováno v rámci projednání návrhu zadání s dotčenými orgány, není vyhodnocení vlivu na udržitelný rozvoj obsahem této dokumentace. Krajský úřad JmK ve svém stanovisku č.j. JMK 57966/2011 ze dne vyhodnotil v rámci projednání zadání možnosti vlivu změny č. 9 ÚPNSÚ Pohořelice na životní prostředí s tím, že změna nemůže mít vliv na žádnou evropsky významnou lokalitu soustavy Natura 2000 nebo vymezenou ptačí oblast. Podle vyjádření KrÚ JmK, odboru ŽP a zemědělství nebude změna č. 9 Strana 5 (celkem 13)

6 posuzována dle zákona č. 100/2001 Sb. o posuzování vlivů na ŽP ve znění souvisejících předpisů. Samotná změna není proto předmětem posuzování ve smyslu 10a zmíněného zákona. Toto stanovisko je zohledněno. 9. VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ NAVRHOVANÉHO ŘEŠENÍ NA ZEMĚDĚLSKÝ PŮDNÍ FOND A NA POZEMKY URČENÉ K PLNĚNÍ FUNKCÍ LESA Podrobné vyhodnocení účelného využití zastavěného území a vyhodnocení potřeby zastavitelných ploch je uvedeno v textové části odůvodnění návrhu změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice v kapitole II.6. - VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ NAVRHOVANÉHO ŘEŠENÍ NA ZEMĚDĚLSKÝ PŮDNÍ FOND A POZEMKY URČENÉ K PLNĚNÍ FUNKCE LESA 10. ROZHODNUTÍ O NÁMITKÁCH A JEJICH ODŮVODNĚNÍ. V průběhu řízení o vydání změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice, ani při veřejném projednání dne , nebyly uplatněny ze strany oprávněných subjektů žádné námitky. 11. VYHODNOCENÍ PŘIPOMÍNEK V průběhu projednání návrhu změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice s dotčenými orgány byla uplatněna jednotlivá stanoviska, jejichž vyhodnocení je obsahem samostatné zprávy o projednání návrhu změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice, která je nedílnou součástí dokumentace návrhu ÚPNSÚ Pohořelice. V průběhu řízení o vydání změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice byly uplatněny připomínky v souladu ust. 52 odst.3 stavebního zákona. Dne podal připomínku Úřad pro civilní letectví, Letiště Ruzyně, Praha : Úřad pro civilní letectví jako věcně a místně příslušný orgán podle ustanovení 89 odst. 2 písm. e) bod 1. zákona č. 49/1997 Sb., o civilním letectví a o změně a doplnění zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon o civilním letectví), na základě žádosti čj. MUPOD 35168/2011 ze dne: žadatele Město Pohořelice IČ se sídlem Vídeňská Pohořelice vydává dle 41 zákona o civilním letectví a 149 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, následující závazné stanovisko k návrhu změny č.9 územního plánu sídelního útvaru Pohořelice K výše uvedenému nemá Úřad pro civilní letectví připomínky, vzhledem k tomu, že nepředpokládá ohrožení bezpečnosti leteckého provozu. Stanovisko je konečné a platné dva roky. Odůvodnění Strana 6 (celkem 13)

7 Odůvodnění není potřeba, jestliže bylo správním orgánem žadateli v plném rozsahu vyhověno. konstatováním, že organizace nemá k projednávané změně č.9 žádné připomínky. Vzhledem k tomu byla tato připomínka vzata pouze na vědomí. Dne podal připomínku Městský úřad Židlochovice, Odbor územního plánování a stavební úřad, Nádražní 750, Židlochovice : Vážení, vzhledem k tomu, že pouze 2 z lokalit změny č.9 ÚPN SÚ Pohořelice a to 9.1 a 9.2 se našemu správnímu obvodu přibližuje tím, že se nachází v k.ú. Smolin, ale jedná se o malé plochy pro bydleni, které nemohou výrazně ovlivnit rozvoj sousední obce Medlov, nemáme z hlediska územního plánování k návrhu změny č.9 UPN SU Pohořelice tak, jak byl zpracován pro veřejné projednání připomínky a z veřejného projednání dne se tímto omlouváme. vyjádřením souhlasu s projednávanou dokumentací. Vzhledem k tomu byla tato připomínka vzata pouze na vědomí. Dne podala připomínku společnost ČEZ Správa majetku, s.r.o., Teplická 874/8, Děčín : V zastoupení společnosti ČEZ, a. s., se sídlem Duhová , Praha 4-Michle, Vám sdělujeme, že k návrhu změny č. 9 UPSU Pohořelice nemáme žádné připomínky. konstatováním, že společnost nemá k dokumentaci žádné připomínky. Vzhledem k tomu byla tato připomínka vzata pouze na vědomí. Dne podala připomínku společnost ČEPS, a.s., Elektrárenská 774/2, Praha : Na základě Vaší žádosti Vám sdělujeme, že v zájmovém území se nenachází žádné elektrické zařízení ani jeho ochranné pásmo v majetku provozovatele přenosové soustavy, ČEPS, as.. vyjádřením k neexistenci zařízení a ochranného pásma společnosti v řešeném území. Vzhledem k tomu byla tato připomínka vzata pouze na vědomí. Dne podal připomínku Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje, Zubatého 1, Brno : Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje v souladu s ustanovením 12 odst. 2 písm. i) zákona č.239/2000 Sb., o integrovaném záchranném systému a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a 31 odst.1 písm. b) zákona č.133/1985 Sb., o požární ochraně, Strana 7 (celkem 13)

8 ve znění pozdějších předpisů, posoudil výše uvedenou územně plánovací dokumentaci předloženou čj. MUPOD3516B/2011 ze dne K předmětné dokumentaci vydává souhlasné koordinované stanovisko. vyjádřením souhlasu s projednávanou dokumentací. Vzhledem k tomu byla tato připomínka vzata pouze na vědomí. Dne podala připomínku Zemědělská vodohospodářská správy, Územní pracoviště Brno, Hlinky 60, Brno : Zemědělská vodohospodářská správa, územní pracoviště Brno, Vám tímto sděluje, že dnem přestala být ZVHS v důsledku transformace správcem drobných vodních toků a novým správcem toků byly určeny státní podniky Povodí Moravy a Lesy ČR. Správce toků lze dohledat na internetových stránkách http// v částí evidence ISVS. V lokalitách zrněny č. 9 (jedná se o sedm dílčích změn) se nenachází žádné hlavní odvodňovací zařízení ve správě ZVHS. Proti zahájení řízení o vydání změny č. 9 územního plánu sídelního útvaru Pohořelice nemá Zemědělská vodohospodářská správa připomínky. konstatováním, že organizace nemá k dokumentaci žádné připomínky. Vzhledem k tomu byla tato připomínka vzata pouze na vědomí. Dne podalo připomínku Povodí Moravy, s.p., Dřevařská 11, Brno : Dopisem ze dne obdrželo Povodí Moravy, s.p. žádost o poskytnutí připomínek k výše uvedenému materiálu, ke kterému po jeho prostudování na internetových stránkách a po prostudování materiálů souvisejících vydáváme z hlediska správce povodí, správce významného vodního toku (VVT ) Jihlava a správce drobného vodního toku (DVT) Šumický potok následující stanovisko: Předmětná změna řeší návrh změny funkčního využití území v rámci dílčích změn 9.1 až 9.7. Jsou navrženy plochy pro bydlení v rodinných domech (UB) v k.ú. Smolín ( 9.1, 9.2 ), plocha pro bydlení (UB) na severním okraji k.ú. Pohořelice u penzionu pro seniory, plocha veřejné zeleně ( UZ ) v k.ú.pohořelice v lokalitě u obecního úřadu ( 9.4 ), návrh STL plynovodu na hranici k.ú. Nová Ves u Pohořelic s k.ú. Pasohlávky ( 9.5 ), plocha smíšené zóny (UA ) na jihozápadním okraji města ( 9.6 ), 9.7 úprava regulativů funkčních ploch. Záplavové území (ZÚ) VVT Jihlava bylo stanoveno včetně vymezení aktivních zón ZÚ v úseku ř. km 1,325 54,176 Krajským úřadem Jihomoravského kraje , č.j. JMK 10227/2008, sp. Zn.: JMK110798/2007 OŽP-Cr. S platností od je Povodí Moravy, s.p. správcem DVT Šumický potok IDVT v celé délce toku rozhodnutím Ministerstva Zemědělství ze dne , č.j / U vodních toků budou respektována ochranná pásma v souladu s vodním zákonem zák. č. 254/20015b. ve znění pozdějších předpisů, 49 Oprávnění při správě vodních toků. Strana 8 (celkem 13)

9 Kanalizace u nově navržených objektů bude řešena jako oddílná. Splaškové odpadní vody z nově navržených objektů budou čištěny na vhodném typu ČOV, resp. svedeny do nepropustných bezodtokých jímek na vyvážení. Neznečištěné vody dešťové požadujeme likvidovat v souladu s platnou legislativou: - Vyhláška č. 501/2006 Sb., část třetí, hlava I, 20, odst. (5), písmeno c), 21, odst. (3) - Vodní zákon v platném znění z května 2010 zák. č. 254/2001 Sb., Hlava II, Díl 1, 5, odst. (3) s odkazem na zákon č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu ( stavební zákon ) ve znění pozdějších předpisů. Preferujeme vsak, akumulaci za účelem dalšího využití, resp. retenci s řízeným vypouštěním. Odpady ze zájmových lokalit budou likvidovány v souladu s platnou legislativou. Realizace plochy veřejné zeleně UZ ( dílčí změna 9.4 ) navržené na pravém břehu Šumického potoka bude projednána se správcem toku Povodí Moravy, s.p. Návrh předmětné zrněny bude zpracován v souladu s vodním zákonem zák. č. 254/20015b. v platném znění z května 2010 a dále v souladu se schváleným Plánem oblasti povodí, který je rovněž jedním z podkladů pro zpracování územně plánovacích dokumentací. Stanovisko k připomínce: Uvedené vyjádření obsahuje věcné požadavky na způsob zpracování dokumentace a jejího řešení. Jednotlivé požadavky byly v dokumentaci prověřeny a bylo zjištěno, že dokumentace v projednávaném znění výše uvedené požadavky splňuje. Vzhledem k tomu byla tato připomínka vzata pouze na vědomí. Dne podala připomínku společnost NEGAS, s.r.o., Na Hřebenech II 1718/8, Praha : 1. Na základě Vašeho Oznámení čj. MUPOD35168/2011 ze dne Vám sdělujeme, že k výše uvedené akci nemáme připomínky - změna č.9 nezasahuje do bezpečnostního pásma NET4GAS. konstatováním, že organizace nemá k projednávané dokumentaci připomínky. Vzhledem k tomu byla tato připomínka vzata pouze na vědomí. Dne podala připomínku společnost Vodovody a kanalizace Břeclav, a.s., Čechova 1300/23, Břeclav : Městský úřad Pohořelice, odbor územního plánování a stavební úřad oznámil veřejnou vyhláškou zahájení řízení o vydání změny č. 9 územního plánu sídleního útvaru Pohořelice (ÚPN SÚ) s veřejným projednáním, které se bude konat dne na MěÚ v Pohořelicích. Předmětem projednání jsou následující dílčí změny situované v k.ú. Smolín, Pohořelice, Nová Ves u Pohořelic a Pasohlávky: změna 9.1 a 9.2 UB plochy bydlení v k.ú. Smolín změna 9.3 UB plocha pro bydlení u penzionu pro seniory Strana 9 (celkem 13)

10 změna 9.4 UZ plocha pro veřejnou zeleň změna 9.5 STL STL plynovod pro obec Pasohlávky a rekreační zónu změna 9.6 UA plocha smíšená zóny v k.ú. Pohořelice změna 9.7 Úprava regulativů funkčních ploch Pokud se týká ploch navržených v rámci změny č. 9 ÚPN SÚ Pohořelice k zástavbě, nachází se všechny v okrajových částech obcí, kde v současné době nejsou vybudovány vodovody a kanalizace pro veřejnou potřebu. U všech lokalit navrhovaných k zástavbě je nutno zásobování vodou i odkanalizování dořešit. Ve výkrese zásobování vodou a odkanalizování je záměr rozšíření sítí orientečně naznačen mimo plochu 9.1 UB, kde zpracovatel změny územního plánu uvádí, že inženýrská sítě jsou v přilehlé komunikaci a napojení bude přímo na stávající vodovod a kanalizaci. Tento návrh řešení by bylo možno akceptovat v případě výstavby jednoho rodinného domu. V případě výstavby více RD bude nutno řešit zásobování vodou í odkanalizování rozšířením těchto inženýrských sítí dle uvažované zástavby. Ke změně č. 9.4 UZ a 9.5 STL není ze strany VaK Břeclav, a.s. připomínek za předpokladu respektování tras stávajících vodovodů a kanalizací včetně jejich ochraných pásem. K návrhu STL plynovodu bylo již vydáno naší akciovou společností k dokumentaci pro územní řízení navrhované stavby vyjádřeni pod zn. 2496/11-Ja ze dne adresované GAsAG spol. s.r.o. Brno v němž jsme uplatnili své připomínky a požadavky. Zásobování vodou a odkanalizování je popsáno v textové části odůvodnění změny územního plánu oddíl II.4.4. Řešení technické infrastruktury. Pokud se týká údajů o potřebě vody a odkanalizování upozorňujeme zpracovatele změny ÚP na nově vydanou vyhlášku č. 120/2011 Sb., kterou se mění vyhl. MZ č. 428/2001 Sb. včetně přílohy č. 12. Pokud se týká posouzení hydrodynamických poměrů odkazuje se zpracovatel změny ÚP na měření požárních hydrantů provedené v roce Upozorňujeme, že toto měření je momentálně změřený tlak na konkrétním hydrantu, nelze však považovat za hydrotechnické výpočty pro posouzení tlakových poměrů vodovodní sítě. K návrhu rozšíření sítí vodovodů a kanalizací pro jednotlivé lokality se vyjádříme po předložení příslušné projektové dokumentace jejíž součástí bude návrh technického řešeni, který bude obsahovat hydrotechnické výpočty, bilanci potřeby vody a množství a znečištěni vod odváděných veřejnou kanalizaci na ČOV. Rovněž upozorňujeme, že stávající kanalizační síť je řešena jako oddílná s četnými přečerpávacími stanicemi. Proto bude nutné posouzení kapacitních možností i stávajících přečerpacích stanic na kanalizacích. Návrhy nového využití ploch řešených změnou č. 9 ÚPN SO Pohořelice k zástavbě, požadujeme v dalších stupních projektové přípravy s naší akciovou společností projednat. Tímto současně omlouváme svou neúčast na veřejném projednání, které se uskuteční dne na MěÚ v Pohořelicích. Stanovisko k připomínce: Uvedené vyjádření, vzhledem ke své technické podstatě, obsahuje věcné požadavky na způsob zpracování dokumentace pro územní řízení, jakožto navazujícího řízení pro umisťování konkrétních staveb. Jednotlivé technické požadavky není možné vzhledem k podstatě územně plánovací dokumentace, jakožto koncepčnímu dokumentu, v této dokumentaci možné řešit, ani jí to nepřísluší. Vzhledem k tomu byla tato připomínka vzata pouze na vědomí. Strana 10 (celkem 13)

11 Dne podaly připomínku České dráhy, a.s., Generální ředitelství, Odbor správy nemovitostí, nábřeží L.Svobody 1222, Praha : Předmětem řízení o návrhu Změny č.9 Územním plánu sídelního útvaru (ÚPSÚ) Pohořelice je veřejné projednání dílčích změn , a to zejména návrh plochy bydlení UB ( ), ploch veřejné zeleně UZ (9.4), STL plynovodu (9.5), ploch smíšené zóny UA (9.6) a úprava regulativu funkčních ploch (9.7) v rozsahu administrativně správního obvodu obce Pohořelice (k.ú. Nová Ves u Pohořelic, k.ú. Pohořelice nad Jihlavou, k.ú. Smolín). České dráhy, a.s. (IČ ), nejsou řízením o návrhu Změny č.9 ÚPSÚ Pohořelice dotčeny. Odůvodnění 1) Předmětná k.ú. Nová Ves u Pohořelic, k.ú. Pohořelice nad Jihlavou, k.ú.smolín, dotčená řízením o návrhu Změny č.9 ÚPSÚ Pohořelice, se nacházejí mimo současné i výhledové územní zájmy Českých drah, a.s. 2) Nemovitosti a zařízení ve vlastnictví Českých drah, as., která se nacházejí na sousedním k.ú. Hrušovany u Brna, nejsou v bezprostředním vlivu a dosahu předmětného návrhu Změny č.9 ÚPSÚ Pohořelice. 3) Vyjádření z hlediska případného dotčení ochranného pásma dráhy (OPD), přísluší vlastníku/správci dráhy a provozovateli dráhy, kterými v obou případech je Správa železniční dopravní cesty, státní organizace (IČ ) K řízení o návrhu Změny č.9 ÚPSÚ Pohořelice není ze strany Českých drah, a.s., námitek. konstatováním, že organizace není dotčena předmětem změny č.9 a k dokumentaci nemá námitky. Vzhledem k tomu byla tato připomínka vzata pouze na vědomí. Dne podalo připomínku Ředitelství silnic a dálnic ČR, Odbor přípravy staveb, Šumavská 33, Brno : Ředitelství silnic a dálnic ČR podává v rámci veřejného projednání návrhu změny č. 9 územního plánu sídelního útvaru Pohořelice (k.ú. Nová Ves u Pohořelic, k.ú. Pohořelice, k.ú. Smolín) následující vyjádření, které je podkladem pro stanovisko dotčeného orgánu Ministerstva dopravy: Projednávaná změna ÚPO řeší celkem sedm dílčích změn: 9.1 návrh plochy pro bydlení (UB) včetně vymezeni VPS (k.ú. Smolín, dopravní připojeni ke stávající místní komunikaci), 9.2 návrh plochy pro bydlení (UB) včetně vymezení VPS (k.ú. Smolín, dopravní připojeni k silnici III/39522), 9.3 návrh plochy pro bydleni (UB) včetně vymezeni VPS (k.ú. Pohořelice nad Jihlavou, ul. Tyršova, dopravní připojení možné na stávající místní komunikaci), Strana 11 (celkem 13)

12 9.4 návrh plochy veřejné zeleně UZ (k.ú. Pohořelice nad Jihlavou, ul. Vídeňská/ Šumický potok), 9.5 návrh STL plynovodu na hranici k.ú. Nová Ves u Pohořelic s k.ú. Pasohlávky, 9.6 návrh plochy smíšené zóny UA včetně vymezeni VPS, dopravní připojení na stávající místní (účelovou) komunikaci, 9.7 úprava regulativů funkčních ploch. Zájmů ŘSD ČR se týkají pouze dílčí změny č. 9.5 a 9.6. Do upraveného návrhu ÚP byly zapracovány naše požadavky vyjádřené v rámci společného jednání o návrhu UP (spis čj /11300/2011, ze dne 11. srpna 2011). Závěrem konstatujeme, že k upravenému návrhu územního plánu Pohořelice nemáme připomínky. konstatováním, že organizace nemá k projednávané dokumentaci připomínky. Vzhledem k tomu byla tato připomínka vzata pouze na vědomí. 12. VYHODNOCENÍ SOULADU S USTANOVENÍM 53 ODST. 4) A 5) ZÁKONA Č. 183/2006 SB. V PLATNÉM ZNĚNÍ. Vyhodnocení 53 odst.4) stavebního zákona : a) Změna územního plánu je v souladu s Politikou územního rozvoje České republiky 2008 schválenou usnesením vlády České republiky usnesením č. 929 dne Zásady územního rozvoje Jihomoravského kraje dosud nebyly schváleny. Město Pohořelice je součástí území okresu Brno-venkov, pro který není platná žádná územně plánovací dokumentace vydaná krajem. b) Změna územního plánu je v souladu s cíli územního plánování. Je řešena s ohledem na vztah přírodních, civilizačních a kulturních hodnot v řešeném území. Cílem je dosažení trvale udržitelného rozvoje, tj. vytvoření podmínek pro příznivé životní prostředí, hospodářský rozvoj a uspokojení potřeb současné generace, aniž by byly ohroženy podmínky života generací budoucích. c) Návrh změny č.9 územního plánu sídelního útvaru Pohořelice je zpracován v souladu se zákonem 183/2006 Sb. a rozsahu jaký stanový vyhláška č. 500/2006 Sb. v příl. č.7, o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti, v platném znění. d) Do řešení změny územního plánu jsou zapracovány stanoviska dotčených orgánů podaná v průběhu projednávání Návrhu změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice. Změna je v souladu s požadavky zvláštních právních předpisů. Vyhodnocení 53 odst.5) stavebního zákona : a) Návrh změny č.9 je v souladu. b) Vzhledem k tomu, že nebyla zřízena Rada obcí, vyhodnocení vlivu nebylo požadováno v zadání změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice, zpracování vlivu nebylo požadováno ani v rámci Strana 12 (celkem 13)

13 projednání návrhu zadání změny č.9 s dotčenými orgány, proto není vyhodnocení vlivu na udržitelný rozvoj obsahem této dokumentace. c) Krajský úřad JmK ve svém stanovisku č.j. JMK 57966/2011 ze dne vyhodnotil v rámci projednání zadání možnosti vlivu změny č. 9 ÚPNSÚ Pohořelice na životní prostředí s tím, že změna nemůže mít vliv na žádnou evropsky významnou lokalitu soustavy Natura 2000 nebo vymezenou ptačí oblast. Podle vyjádření KrÚ JmK, odboru ŽP a zemědělství nebude změna č. 9 posuzována dle zákona č. 100/2001 Sb. o posuzování vlivů na ŽP ve znění souvisejících předpisů. Samotná změna není proto předmětem posuzování ve smyslu 10a zmíněného zákona. Toto stanovisko je zohledněno. d) Podrobné vyhodnocení účelného využití zastavěného území a vyhodnocení potřeby zastavitelných ploch je uvedeno v odůvodnění návrhu změny č.9 ÚPNSÚ Pohořelice v kapitole II.6. GRAFICKÁ ČÁST II.01 Předpokládané zábory půdního fondu 1:5.000 Poučení: Proti změně č. 9 územního plánu sídelního útvaru Pohořelice vydané formou opatření obecné povahy nelze podat opravný prostředek ( 173 odst. 2 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád). Opatření obecné povahy nabývá účinnosti 15 tým dnem po dni vyvěšení tj. dne V Pohořelicích dne Ing. Josef Svoboda v.r. (razítko kulaté obec) Bc. Miroslav Novák v.r. Starosta města Místostarosta města Vyvěšeno dne: Sňato dne : Podpis a razítko osoby, která potvrzuje vyvěšení a sejmutí oznámení. Strana 13 (celkem 13)

v y d á v á c) URBANISTICKÁ KONCEPCE, VYMEZENÍ ZASTAVITELNÝCH PLOCH

v y d á v á c) URBANISTICKÁ KONCEPCE, VYMEZENÍ ZASTAVITELNÝCH PLOCH Návrh opatření obecné povahy č. 1/2010 Dne... zastupitelstvo obce Velké Albrechtice jako věcně a místně příslušný správní orgán podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

OBEC PRUŠÁNKY. v y d á v á

OBEC PRUŠÁNKY. v y d á v á OBEC PRUŠÁNKY Opatření obecné povahy č. 1/2012 Zastupitelstvo obce Prušánky, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném

Více

JAKUBOV U MORAVSKÝCH BUDĚJOVIC

JAKUBOV U MORAVSKÝCH BUDĚJOVIC OBEC JAKUBOV U MORAVSKÝCH BUDĚJOVIC 675 44 Lesonice ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- č.usnesení: 14/27/05 V Jakubově 29.01.2014

Více

Ing.arch.Vlasta Šilhavá, Štompil 22, 624 00 Brno Atelier územního plánování a architektury. Ing.arch.Vlasta Šilhavá

Ing.arch.Vlasta Šilhavá, Štompil 22, 624 00 Brno Atelier územního plánování a architektury. Ing.arch.Vlasta Šilhavá Ing.arch.Vlasta Šilhavá, Štompil 22, 624 00 Brno Atelier územního plánování a architektury Změna č.1 územního plánu K Ř Í D L Ů V K Y Brno, únor 2009 Zpracovala: Ing.arch.Vlasta Šilhavá ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Více

II.13 Vyhodnocení připomínek... 16

II.13 Vyhodnocení připomínek... 16 SEZNAM DOKUMENTACE ZMĚNY č. I (ZM1/I-6/I) ÚPN SÚ VLASATICE I. N Á V R H Z M Ě N Y č. I I.A T E X T O V Á Č Á S T N Á V R H U strana : I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce,

Více

OBEC TRŽEK. OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2011

OBEC TRŽEK. OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2011 I. V ý r o k o v á č á s t OBEC TRŽEK OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2011 Zastupitelstvo obce Tržek, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

MĚSTA POHOŘELICE změna č. 6

MĚSTA POHOŘELICE změna č. 6 ÚZEMNÍ PLÁN sídelního útvaru MĚSTA POHOŘELICE změna č. 6 II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚN II.A TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Pohořelice, Odbor územního plánování a stavební

Více

NEPOMUK ÚZEMNÍ PLÁN. ZMĚNA č. 1 OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Textová část

NEPOMUK ÚZEMNÍ PLÁN. ZMĚNA č. 1 OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Textová část NEPOMUK ÚZEMNÍ PLÁN ZMĚNA č. 1 OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Textová část Záznam o účinnosti označení správního orgánu, který územní plán vydal číslo jednací, datum vydání a datum nabytí účinnosti územního plánu

Více

Zpráva o postupu projednání a vyhodnocení připomínkového řízení k návrhu zadání změny č. 11 územního plánu města Uherský Brod

Zpráva o postupu projednání a vyhodnocení připomínkového řízení k návrhu zadání změny č. 11 územního plánu města Uherský Brod Odbor rozvoje města, Oddělení územního plánování VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: VYHOTOVENO DNE: VYPRAVENO DNE: MÍSTO: Ing. Ivana Kunčíková

Více

Odůvodnění zpracované projektantem doplňuje pořizovatel:

Odůvodnění zpracované projektantem doplňuje pořizovatel: II. dle ustanovení 6 odst. 5 písm. 1) stavebního zákona ve spojení s částí šestou - 171 správního řádu, a ustanovením 188 odst. 4 stavebního zákona ukončuje platnost Územního plánu obce Kyselovice, který

Více

I. STANOVISKA, POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ, VYHODNOCENÍ KRAJSKÉHO ÚŘADU

I. STANOVISKA, POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ, VYHODNOCENÍ KRAJSKÉHO ÚŘADU I. STANOVISKA, POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ, VYHODNOCENÍ KRAJSKÉHO ÚŘADU společné jednání Ministerstvo životního prostředí, odbor výkonu státní správy IX, Čs. legií 5, 702 00 Ostrava ze dne 9.011.2012, čj.:

Více

Změna č. 3 ÚPO ČENKOVICE

Změna č. 3 ÚPO ČENKOVICE Nabytí účinnosti: Změna č. 3 ÚPO ČENKOVICE Návrh červenec 2011 SEZNAM PŘÍLOH: A. OBSAH ÚZEMNÍHO PLÁNU měřítko výkresu A.1 Textová část A.2 Grafická část A.2.1 Základní členění území- 1x výřez 1: 5 000

Více

Změna č. 3 ÚPO ČENKOVICE

Změna č. 3 ÚPO ČENKOVICE Změna č. 3 ÚPO ČENKOVICE Upravený návrh březen 2011 SEZNAM PŘÍLOH: A. OBSAH ÚZEMNÍHO PLÁNU měřítko výkresu A.1 Textová část A.2 Grafická část A.2.1 Základní členění území- 1x výřez 1: 5 000 A.2.2 Hlavní

Více

Územní plán Vysoká Srbská

Územní plán Vysoká Srbská O p a t ř e n í o b e c n é p o v a h y č. 1 / 2 0 1 1 Zastupitelstvo obce Vysoká Srbská, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

Obec Hovězí. Opatření obecné povahy

Obec Hovězí. Opatření obecné povahy Obec Hovězí Opatření obecné povahy Zastupitelstvo obce Hovězí, jako orgán příslušný dle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění

Více

K návrhu byla předložena následující stanoviska dotčených orgánů

K návrhu byla předložena následující stanoviska dotčených orgánů Příloha č. 2 Vyhodnocení z projednání návrhu územního plánu Borkovany důvodová zpráva Projednání návrhu územního plánu Borkovany navazuje na schválené zadání návrhu územního plánu ze dne 5.5.2011. Návrh

Více

Návrh územního plánu Partutovice NÁVRH

Návrh územního plánu Partutovice NÁVRH NÁVRH Opatření obecné povahy Zastupitelstvo obce Partutovice jako orgán příslušný dle ustanovení 6 odst. 5 písmene c) zákona č. 183/2006Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění

Více

V Žeravicích 26. února 2009 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Změna č. 1 Územního plánu sídelního útvaru Žeravice - opatření obecné povahy

V Žeravicích 26. února 2009 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Změna č. 1 Územního plánu sídelního útvaru Žeravice - opatření obecné povahy Obec Žeravice Žeravice 40 697 47 Žeravice ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Počet stran: 8 V Žeravicích 26. února 2009 VEŘEJNÁ

Více

MĚSTA POHOŘELICE změna č. 9

MĚSTA POHOŘELICE změna č. 9 ÚZEMNÍ PLÁN sídelního útvaru MĚSTA POHOŘELICE změna č. 9 I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Pohořelice, Odbor územního plánování a stavební úřad Město Pohořelice

Více

ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NĚMČICE NAD HANOU ODŮVODNĚNÍ C.I. TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel : Magistrát města Prostějova Stavební úřad Projektant : ing. arch. Petr Malý Křelov, červenec 2014 1 OBSAHOVÝ LIST

Více

JEDOVNICE. ZMĚNA Je1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ A ODŮVODNĚNÍ

JEDOVNICE. ZMĚNA Je1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ A ODŮVODNĚNÍ JEDOVNICE ZMĚNA Je1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ŘEŠENÍ A ODŮVODNĚNÍ Brno, květen 2014 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který změnu vydal: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Městský úřad Blansko Odbor

Více

změnu č. 1 Územního plánu Dešov

změnu č. 1 Územního plánu Dešov OBEC DEŠOV, 675 33 Dešov V Dešově xx xx.2015 Záznam o účinnosti: Toto OOP vydalo: Zastupitelstvo obce Dešov Toto OOP nabylo účinnosti: xx xx2015 Oprávněná úřední osoba pořizovatele: Jaroslav Kunst, MěÚ

Více

Změna č. 1 Územního plánu Kočí

Změna č. 1 Územního plánu Kočí Změna č. 1 Územního plánu Kočí Zastupitelstvo obce Kočí, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), za použití 43 odst. 4 a 55 odst.

Více

4. ODŮVODNĚNÍ PODLE 53 STAVEBNÍHO ZÁKONA

4. ODŮVODNĚNÍ PODLE 53 STAVEBNÍHO ZÁKONA 4. ODŮVODNĚNÍ PODLE 53 STAVEBNÍHO ZÁKONA a) SOULAD S POLITIKOU ÚZEMNÍHO ROZVOJE A ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ DOKUMENTACÍ VYDANOU KRAJEM Politika územního rozvoje ČR Požadavky z Politiky územního rozvoje České republiky

Více

ÚP Podmoky Změna č.1

ÚP Podmoky Změna č.1 OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY, KTERÝM SE VYDÁVÁ ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PODMOKY Č.j. 4/2001 bod 2. v Podmokách dne 26.5.2011 - - N Á V R H - Zastupitelstvo obce Podmoky, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona

Více

Územní studie: Dražejov D 17

Územní studie: Dražejov D 17 Textová část Územní studie: Dražejov D 17 k.ú. Dražejov u Strakonic Vypracoval: Ing. arch. Dana Zákostelecká; P. Bezruče 632, 386 01 Strakonice Datum: červenec 2015 OBSAH ÚZEMNÍ STUDIE: A) TEXTOVÁ ČÁST

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OTROKOVICE

ÚZEMNÍ PLÁN OTROKOVICE ÚZEMNÍ PLÁN OTROKOVICE (Návrh pro veřejné projednání, prosinec 2015) C TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ Objednatel: Město Otrokovice Pořizovatel: Městský úřad Otrokovice Zhotovitel: Institut regionálních informací,

Více

Odbor stavebního úřadu Masarykovo náměstí 1007 763 12 Vizovice. Pod Vrškem 2874 760 01 Zlín

Odbor stavebního úřadu Masarykovo náměstí 1007 763 12 Vizovice. Pod Vrškem 2874 760 01 Zlín Pořizovatel: Městský úřad Vizovice Odbor stavebního úřadu Masarykovo náměstí 1007 763 12 Vizovice Projektant: Ing.arch. Miroslav Dubina Pod Vrškem 2874 760 01 Zlín Vyhodnocení ÚP: Ing.arch. M. Dubina Vyhodnocení

Více

Restaurační zařízení

Restaurační zařízení S00RP00JN2TZ SOORXOOIYEOM Městský úřad Břeclav odbor stavebního řádu a obecního živnostenského úřadu odděienf stavební úřad Sp. zn. MUBR-S 86806/2009 OSŘOŽÚA/l-328 Břeclav, dne 21.02.2012 Či: MUBR 2999/2012

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 05.08.2015 ČJ.: MUMI 6101/2015 SP.ZN. 466/2015 OV VYŘIZUJE: TŮMOVÁ

Více

ÚŘAD MĚSTYSE BATELOVA STAVEBNÍ ÚŘAD 588 51 Batelov, Nám.Míru 148, tel.:567 314 108, e-mail: stavebni@batelov.eu

ÚŘAD MĚSTYSE BATELOVA STAVEBNÍ ÚŘAD 588 51 Batelov, Nám.Míru 148, tel.:567 314 108, e-mail: stavebni@batelov.eu ÚŘAD MĚSTYSE BATELOVA STAVEBNÍ ÚŘAD 588 51 Batelov, Nám.Míru 148, tel.:567 314 108, e-mail: stavebni@batelov.eu Č.j.: BATE 195/2012 Zn. sp.: BATE 2365/2011 Batelov dne 3.2.2012 úřední hodiny: PO, ST 8:00-17:00;

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S 846/2014/OÚPSŘ-280/13/Suš-7 17.3.2014 Oprávněná úřední osoba: Sušková Marie VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA STAVEBNÍ POVOLENÍ Městský

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU SPOJIL

ÚZEMNÍHO PLÁNU SPOJIL ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SPOJIL za období 2009 2013 na základě ustanovení 55 odst.1 zákona č.183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen: stavební

Více

Změna č. 8 územního plánu obce Jirny

Změna č. 8 územního plánu obce Jirny Změna č. 8 územního plánu obce Jirny Odůvodnění Pořizovatel: Určený zastupitel: Výkonný pořizovatel: OÚ OBCE JIRNY starosta p. Stanislav Skořepa Ing. Renata Perglerová Zpracovatel změny č. 8: Ing. arch.

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

NÁVRH ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 MIŘETICE NÁVRH ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. okr. Brno - venkov KVĚTEN 2008

NÁVRH ZADÁNÍ. okr. Brno - venkov KVĚTEN 2008 NÁVRH ZADÁNÍ pro vypracování změny č. 4 územního plánu sídelního útvaru MĚSTA POHOŘELICE okr. Brno - venkov KVĚTEN 2008 Pořizovatel: Městský úřad Pohořelice, Odbor územního plánování a stavební úřad Objednatel:

Více

Obecní úřad Velké Březno STAVEBNÍ ÚŘAD ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

Obecní úřad Velké Březno STAVEBNÍ ÚŘAD ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Obecní úřad Velké Březno STAVEBNÍ ÚŘAD Děčínská 211, 403 23 Velké Březno Č.J. Spis: Čj.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ/60/11/Dan SÚ/869/11/Dan Daniela Křížová 475 228 340 krizova@velke-brezno.cz DATUM: 4.4.2011

Více

ÚZEMNÍ PLÁN DEŠTNÁ ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ÚZEMNÍ PLÁN DEŠTNÁ ZÁZNAM O ÚČINNOSTI 1 ÚZEMNÍ PLÁN DEŠTNÁ ZÁZNAM O ÚČINNOSTI SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ÚP DEŠTNÁ VYDAL ČÍSLO JEDNACÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DEŠTNÁ VÚP 34684/09/Pb Razítka DATUM VYDÁNÍ ÚP DATUM NABYTÍ ÚČINNOSTI OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA

Více

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MILOVICE II.A TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ. Městský úřad Mikulov, Odbor stavební a životního prostředí

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MILOVICE II.A TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ. Městský úřad Mikulov, Odbor stavební a životního prostředí ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MILOVICE II.A TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Mikulov, Odbor stavební a životního prostředí Obec Milovice AR projekt s.r.o.,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KROMĚŘÍŽ Odbor životního prostředí - VODOPRÁVNÍ ÚŘAD 767 01 Kroměříž, Velké náměstí 115 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD KROMĚŘÍŽ Odbor životního prostředí - VODOPRÁVNÍ ÚŘAD 767 01 Kroměříž, Velké náměstí 115 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD KROMĚŘÍŽ Odbor životního prostředí - VODOPRÁVNÍ ÚŘAD 767 01 Kroměříž, Velké náměstí 115 Sp.zn.: MeUKM/063980,063981/2014/05/153/OZP/Vo V Kroměříži 11.11.2014 Č.j. : MeUKM/072415/2014 Oprávněná

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY MĚSTO NOVÉ MĚSTO POD SMRKEM PALACKÉHO 280, 463 65 NOVÉ MĚSTO POD SMRKEM Č. j. NMPS/1878/2011-ÚP V NOVÉM MĚ S TĚ POD SMRKEM DNE 25.05.2011 OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Č.. 1/2011 3. ZMĚNA ZÁVAZNÉ ČÁSTI ÚZEMNÍHO

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Územní rozhodnutí č. 28

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Územní rozhodnutí č. 28 Úřad městské části města Brna Brno - Královo Pole Odbor územního a stavebního řízení Palackého tř. 59, 612 93 Brno -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

DRNHOLEC. okr. Břeclav ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA Č. 6 I.A TEXTOVÁ ČÁST. Městský úřad Mikulov, odbor stavební a životního prostředí

DRNHOLEC. okr. Břeclav ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA Č. 6 I.A TEXTOVÁ ČÁST. Městský úřad Mikulov, odbor stavební a životního prostředí DRNHOLEC okr. Břeclav ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA Č. 6 I.A TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel : Objednatel: Projektant: Městský úřad Mikulov, odbor stavební a životního prostředí Městys Drnholec AR projekt s.r.o., Hviezdoslavova

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Č.j:Výst. 522/2012/sle/328/7-4. Bakov nad Jizerou, dne: 25.4.2012 Vyřizuje: Anna Šlechtová E-mail: slechtova@bakovnj.cz Telefon:

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU MIKULČICE ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU Změna č.2 I. ZMĚNA Č.2. ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: mackerle@usbrno.cz

Více

VRANOVICE okr. Brno-venkov

VRANOVICE okr. Brno-venkov ZMĚNA Č. 6 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU VRANOVICE okr. Brno-venkov I.A TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Zaječí, Projektant: Městský úřad Pohořelice, odbor územního plánování a stavební

Více

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná tel.: 567 559 251 fax: 567 559 209 Č.j: MUPO OVŽP/1464/2015-9 Polná, dne: 25.5.2015 Vyřizuje: Lenka Kölblová V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA R

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 32/2011. (doručováno veřejnou vyhláškou)

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 32/2011. (doručováno veřejnou vyhláškou) Magistrát města Přerova STAVEBNÍ ÚŘAD Bratrská 34, 750 11 Přerov 2 tel.: 581 268 111, fax: 581 268 279 Spis zn.: 2011/012769/SÚ/Pí Přerov, dne 4.3.2011 Č.j.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: MMPr/033554/2011/Pí

Více

O B E C P O Š N Á. Městský úřad Pacov, odbor výstavby. vedoucí odboru výstavby Razítko a podpis:

O B E C P O Š N Á. Městský úřad Pacov, odbor výstavby. vedoucí odboru výstavby Razítko a podpis: O B E C P O Š N Á Záznam o účinnosti: Vydalo: Zastupitelstvo obce Pošná Číslo usnesení: 1/2011 Datum vydání: 17.1.2011 Datum nabytí účinnosti: 4.2.2011 Pořizovatel: Městský úřad Pacov, odbor výstavby Oprávněná

Více

o závazných částech územního plánu města Napajedla Změna č. 1 územního plánu města Napajedla lokalita Z1 6 Zámoraví

o závazných částech územního plánu města Napajedla Změna č. 1 územního plánu města Napajedla lokalita Z1 6 Zámoraví Město Napajedla Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 o závazných částech územního plánu města Napajedla Změna č. 1 územního plánu města Napajedla lokalita Z1 6 Zámoraví Schváleno ZM: 27. 2. 2006 usnesením

Více

Územní plán sídelního útvaru Hory Změna č. 9/H

Územní plán sídelního útvaru Hory Změna č. 9/H Územní plán sídelního útvaru Hory Změna č. 9/H Obec: Obec Hory, Hory 47, 362 11 Jenišov zastoupená p. starostou Milanem Pokorným IČ: 0049750500 Datum: říjen 2014 Obsah: I. Návrh změny II. Odůvodnění změny

Více

KRUMVÍŘ okr. Břeclav

KRUMVÍŘ okr. Břeclav ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KRUMVÍŘ okr. Břeclav I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Hustopeče, odbor regionálního rozvoje Obec Krumvíř AR projekt s.r.o.,

Více

Územní studie. ÚS ST 62 Katovická

Územní studie. ÚS ST 62 Katovická -1- Textová část Územní studie ÚS ST 62 Katovická k.ú. Strakonice Vypracoval: Ing.arch. Lukáš Velíšek, Architektonický atelier Aleš, s.r.o. Praha 4, Podolská 888/12, PSČ 14700 Datum: září 2015 -2- OBSAH

Více

Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou STAVEBNÍ ODBOR 671 67 Hrušovany nad Jev., náměstí Míru 22

Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou STAVEBNÍ ODBOR 671 67 Hrušovany nad Jev., náměstí Míru 22 Městský úřad Hrušovany nad Jevišovkou STAVEBNÍ ODBOR 671 67 Hrušovany nad Jev., náměstí Míru 22 Č.j. 6701/2012/STU2 Hrušovany nad Jevišovkou 17.08.2012 Spis. č. USP 195/12 Vyřizuje: Šprynar (telefon: 515

Více

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SVÁROV. Svárov 74 687 12 Bílovice u Uherského Hradiště IČ: 00542237. Srpen 2012

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SVÁROV. Svárov 74 687 12 Bílovice u Uherského Hradiště IČ: 00542237. Srpen 2012 ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SVÁROV Objednatel: Pořizovatel: Schvalující orgán: Projektant: Obec Svárov Svárov 74 687 12 Bílovice u Uherského Hradiště IČ: 00542237 Městský úřad Uherské Hradiště Odbor

Více

Návrh změny č. 1 ÚP Vráto

Návrh změny č. 1 ÚP Vráto Návrh změny č. 1 ÚP Vráto Návrh pro společné jednání Vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Vráto Záznam o účinnosti Datum nabytí účinnosti: Oprávněná úřední osoba pořizovatele: jméno a příjmení:

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TULEŠICE

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TULEŠICE ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TULEŠICE ZMĚNU ÚZEMNÍHO PLÁNU VYDAL: OBEC TULEŠICE Tulešice 18, 671 73 Tulešice POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD MORAVSKÝ KRUMLOV Odbor výstavby a územního plánování, nám. Klášterní 125,

Více

TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN ODŮVODNĚNÍ

TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN ODŮVODNĚNÍ Architektonická kancelář, Zelná 104/13, 619 00 Brno ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ROVENSKO ZMĚNA Č.2 TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN ODŮVODNĚNÍ Pořizovatel ÚPD: Městský úřad Zábřeh, Odbor rozvoje a územního plánování Objednatel

Více

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 90/2011. (doručováno veřejnou vyhláškou)

ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 90/2011. (doručováno veřejnou vyhláškou) Magistrát města Přerova STAVEBNÍ ÚŘAD Bratrská 34, 750 11 Přerov 2 tel.: 581 268 111, fax: 581 268 279 Spis zn.: 2011/045630/SÚ/Pí Přerov, dne 23.5.2011 Č.j.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: MMPr/073807/2011/Pí

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 24292/2016 Sp. zn.: S JMK 161623/2015 OŽP/Dah Vyřizuje/linka Bc. Hana Daňková/2292 Brno 16.02.2016

Více

g) Vymezení dalších veřejně prospěšných staveb a veřejně prospěšných opatření, pro které lze uplatnit předkupní právo

g) Vymezení dalších veřejně prospěšných staveb a veřejně prospěšných opatření, pro které lze uplatnit předkupní právo Změna č. 4 ÚPNSÚ Kvilda vydaná Zastupitelstvem obce Kvilda Projektant : Pořizovatel: Projektový ateliér AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav Daněk Husova 4, 370 01 České Budějovice atelierad@atelierad.cz Obecní

Více

LODĚNICE okr. Brno-venkov

LODĚNICE okr. Brno-venkov ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LODĚNICE okr. no-venkov I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Pohořelice, Odbor územního plánování a stavebního

Více

Obecní úřad Zbraslavice, stavební úřad náměstí 7, 285 21 Zbraslavice tel./fax 327591411

Obecní úřad Zbraslavice, stavební úřad náměstí 7, 285 21 Zbraslavice tel./fax 327591411 Obecní úřad Zbraslavice, stavební úřad náměstí 7, 285 21 Zbraslavice tel./fax 327591411 Č.j: 125/2012-3.Výst Zbraslavice, dne: 19.10.2012 Vyřizuje: Jan Jursík E-mail: stavebni@obeczbraslavice.cz Telefon:

Více

Textová část návrh odůvodnění zpracované pořizovatelem NÁVRH

Textová část návrh odůvodnění zpracované pořizovatelem NÁVRH NÁVRH ODŮVODNĚNÍ ZPRACOVANÉ POŘIZOVATELEM 1) POSTUP PŘI POŘÍZENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU Zastupitelstvo obce Bernartice nad Odrou schválilo pořízení Územního plánu Bernartice nad Odrou (dále jen ÚP Bernartice nad

Více

Územní plán města Karlovy Vary

Územní plán města Karlovy Vary Územní plán města Karlovy Vary ZMĚNA č. 3/2015 k.ú. Bohatice a Sedlec u Karlových Var (NÁVRH) Záznam o účinnosti Změna č. 3/2015 Územního plánu města Karlovy Vary Správní orgán: Zastupitelstvo města Karlovy

Více

Změna č. 2 ÚPSÚ Semechnice

Změna č. 2 ÚPSÚ Semechnice Změna č. 2 ÚPSÚ Semechnice NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 2 ÚPSÚ obsahuje změnu závazné části ÚPSÚ Semechnice Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Semechnice Městský úřad Dobruška Ing. arch. Karel Novotný

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SVIADNOV ZMĚNA Č. 2 II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIADNOV II.A TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ PLÁN SVIADNOV ZMĚNA Č. 2 II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIADNOV II.A TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN SVIADNOV ZMĚNA Č. 2 II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SVIADNOV II.A TEXTOVÁ ČÁST URBANISTICKÉ STŘEDISKO OSTRAVA, S.R.O. LEDEN 2015 ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ DOKUMENTACE A PODKLADY, ÚTP, PROJEKTOVÁ

Více

ÚPN SÚ Morkovice - Slížany Změna č.5

ÚPN SÚ Morkovice - Slížany Změna č.5 Ing. arch. Jitka Šimordová, Pod vodojemem 4500, 760 01Zlín leden 2009 1 I.ČÁST NÁVRH ZMĚNY A. TEXTOVÁ ČÁST B. GRAFICKÁ ČÁST : HLAVNÍ VÝKRES S ŘEŠENÍM ZMĚNY VPS(lokalita 5-3) II.ČÁST ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY A.

Více

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Úřad městyse Suchdol nad Odrou Komenského 318, 742 01 Suchdol n.o. - stavební úřad - pracoviště Kunín - tel.: 556 731 043, fax.: 556 749 326, e-mail: stavebniurad@kunin.cz Sp.zn.: 772015/Ba Č.j.: 100/2015/Ba

Více

s.r.o., Architektonická kancelář, Zelná 104/13, 619 00 Brno ÚZEMNÍ PLÁN VLASATICE VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ (části B, C, D, F)

s.r.o., Architektonická kancelář, Zelná 104/13, 619 00 Brno ÚZEMNÍ PLÁN VLASATICE VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ (části B, C, D, F) s.r.o., Architektonická kancelář, Zelná 104/13, 619 00 Brno ÚZEMNÍ PLÁN VLASATICE VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ (části B, C, D, F) Pořizovatel: Městský úřad Pohořelice odbor územního plánování

Více

Městský úřad Velká Bystřice, stavební úřad 783 53 Velká Bystřice, Zámecké nám. 79

Městský úřad Velká Bystřice, stavební úřad 783 53 Velká Bystřice, Zámecké nám. 79 Městský úřad Velká Bystřice, stavební úřad 783 53 Velká Bystřice, Zámecké nám. 79 SPIS. ZN.: MUVB/2014/2582/331/st Č.J.: MUVB/2014/2582/331/st-5 Oprávněná úřední osoba pro vyřízení: Oprávněná úřední osoba

Více

ÚZEMNÍ PLÁN BLAZICE- ODŮVODNĚNÍ

ÚZEMNÍ PLÁN BLAZICE- ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍ PLÁN BLAZICE- ODŮVODNĚNÍ - TEXTOVÁ ČÁST 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Bystřice pod Hostýnem Odbor regionálního rozvoje OBEC BLAZICE: určený zastupitel Bc. Martin Nezdařilík starosta obce PROJEKTANT:

Více

Z A D Á N Í. zmìny è. 1. územního plánu obce CHÝNÌ

Z A D Á N Í. zmìny è. 1. územního plánu obce CHÝNÌ Z A D Á N Í zmìny è. 1 územního plánu obce CHÝNÌ zpracované podle 47 stavebního zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění a 11 vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380

MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování náměstí Míru 62/I, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 Spis. zn.: OVÚP/4555/10/My V Klatovech, dne : 11.2.2011 Č.j.: OVÚP/966/11/My

Více

Opatření obecné povahy-změnu č. 4 ÚPNSÚ města Trhové Sviny, 1 Opatření obecné povahy Města Trhové Sviny

Opatření obecné povahy-změnu č. 4 ÚPNSÚ města Trhové Sviny, 1 Opatření obecné povahy Města Trhové Sviny 1 Opatření obecné povahy Města Trhové Sviny Číslo 1 / 2009 ze dne 2.2.2009 Zastupitelstvo města Trhové Sviny, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č.183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

ZNOJMO ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Pořizovatel:

ZNOJMO ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Pořizovatel: ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZNOJMO Schvalující orgán: Pořizovatel: Datum vyhotovení: srpen 2015 Zastupitelstvo města Znojma Městský úřad Znojmo, odbor územního plánování a strategického rozvoje, oddělení

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Hranice, odbor stavební úřad Pernštejnské náměstí 1, Hranice

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í. Městský úřad Hranice, odbor stavební úřad Pernštejnské náměstí 1, Hranice Městský úřad Hranice, odbor stavební úřad Pernštejnské náměstí 1, Hranice Č.j: OSU/5110/12-26 Hranice, dne: 12.2.2013 Vyřizuje: Milena Hošťálková E-mail: milena.hostalkova@mesto-hranice.cz Telefon: 581

Více

Bílovice nad Svitavou okr. Brno - venkov

Bílovice nad Svitavou okr. Brno - venkov ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU Bílovice nad Svitavou okr. Brno - venkov I.A TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: Městský úřad Šlapanice, Odbor výstavby, oddělení územního plánování a památkové péče Objednatel: Obec Bílovice

Více

Územní plán sídelního útvaru Kvilda změna č. 6

Územní plán sídelního útvaru Kvilda změna č. 6 Návrh zadání změny č. 6 ÚPSÚ Kvilda St rana 1 (celkem 13) Územní plán sídelního útvaru Kvilda změna č. 6 Návrh zadání Podle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění,

Více

BĚLEČ. textová část. Záznam o účinnosti ZMĚNA č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BĚLEČ zpracovaná dle zákona č. 183/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů

BĚLEČ. textová část. Záznam o účinnosti ZMĚNA č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BĚLEČ zpracovaná dle zákona č. 183/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů A. Změna č. 2 Územního plánu obce BĚLEČ textová část Záznam o účinnosti ZMĚNA č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BĚLEČ zpracovaná dle zákona č. 183/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů Vydávající orgán Číslo jednací

Více

ÚP BRLOH _ návrh BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST. z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1

ÚP BRLOH _ návrh BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST. z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1 Ú Z E M N Í P L Á N BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1 A - Územní plán A1 - textová část A2 - grafická část. 1 : 5 000 A2.1 výkres základního členění území A2.2 hlavní výkres

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA KOŠŤANY Z A D Á N Í /NÁVRH K PROJEDNÁNÍ PODLE 47 SZ/

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA KOŠŤANY Z A D Á N Í /NÁVRH K PROJEDNÁNÍ PODLE 47 SZ/ ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA KOŠŤANY Z A D Á N Í /NÁVRH K PROJEDNÁNÍ PODLE 47 SZ/ OBSAH: I. ÚVODNÍ ČÁST 3 a) ZÁKLADNÍ ÚDAJE 3 b) ROZHODNUTÍ O POŘÍZENÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU A O 3 ZPŮSOBU POŘIZOVÁNÍ c)

Více

Územní plán rekreační oblasti vodní nádrže Seč - Změny č.2

Územní plán rekreační oblasti vodní nádrže Seč - Změny č.2 Územní plán rekreační oblasti vodní nádrže Seč - Změny č.2 Zastupitelstvo města Seč, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), za

Více

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Město Nové Město pod Smrkem (IČ 002 63 036), Palackého 280, 463 65 Nové Město pod

Více

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou

Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou Městský úřad, odbor výstavby a ŽP Mírové náměstí, 294 01 Bakov nad Jizerou Č.j: Výst.125/2008/sle/330-6 - 5. Bakov nad Jizerou, dne: 27.3.2008 Vyřizuje: Anna Šlechtová E-mail: slechtova@bakovnj.cz Telefon:

Více

ÚZEMNÍ PLÁN BOROVÁ LADA

ÚZEMNÍ PLÁN BOROVÁ LADA 1 ÚZEMNÍ PLÁN BOROVÁ LADA TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH PRO VEŘEJNÉ JEDNÁNÍ Datum: listopad 2014 Paré číslo: 1 Správní orgán Obec Borová Lada, 384 92 Borová Lada 38 o vydání rozhodlo zastupitelstvo obce nabytí účinnosti

Více

RADOŠOVICE NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU RADOŠOVICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

RADOŠOVICE NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU RADOŠOVICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 RADOŠOVICE NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU RADOŠOVICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim

Více

M i n i s t e r s t v o z e m ě d ě l s t v í Pozemkový úřad Pelhřimov U Stínadel 1317 393 01 Pelhřimov

M i n i s t e r s t v o z e m ě d ě l s t v í Pozemkový úřad Pelhřimov U Stínadel 1317 393 01 Pelhřimov M i n i s t e r s t v o z e m ě d ě l s t v í Pozemkový úřad Pelhřimov U Stínadel 1317 393 01 Pelhřimov ČÍSLO ÚTVARU: 130717 SPISOVÁ ZN.: 1148/2005 NAŠE Č.J.: 1148/2005/190 VYŘIZUJE: Marie Hrnčířová TELEFON:

Více

Obec Lukavec u Hořic Lukavec u Hořic 120 508 01 Hořice v Podkrkonoší

Obec Lukavec u Hořic Lukavec u Hořic 120 508 01 Hořice v Podkrkonoší Obec Lukavec u Hořic Lukavec u Hořic 120 508 01 Hořice v Podkrkonoší Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu,

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastu p it e ls tv a obce Nučic e è. 1/2 0 1 6 / O O P ÚZE M N Í PL Á N NUČIC OBEC NUČICE ZASTUPITELSTVO OBCE Kubrova 31, 252 16 Nučice; okres Praha-západ, kraj Středočeský, IČ 00233668;

Více

změna č. 5 územního plánu obce Čejč

změna č. 5 územního plánu obce Čejč Spis: MUHO 21047/2013 ORM NÁVRH ZADÁNÍ změna č. 5 územního plánu obce Čejč okr. Hodonín Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města (dále také úřad územního plánování ) na základě usnesení Zastupitelstva

Více

Odbor životního prostředí Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice tel.:+420 371 430 545, e-mail: vaskova@muhorazdovice.cz

Odbor životního prostředí Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice tel.:+420 371 430 545, e-mail: vaskova@muhorazdovice.cz M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Odbor životního prostředí Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice tel.:+420 371 430 545, e-mail: vaskova@muhorazdovice.cz H O R A Ž Ď O V I C E Váš dopis č.j. / ze dne: Číslo jednací:

Více

Městský úřad Bučovice Odbor životního prostředí

Městský úřad Bučovice Odbor životního prostředí Městský úřad Bučovice Odbor životního prostředí Jiráskova 502, 685 01 Bučovice Tel: 517 324 451 IČO: 00291676 Fax: 517 324 431 ID DS: td3be8p e-mail: bartakova@bucovice.cz SPISOVÁ ZNAČKA ČÍSLO JEDNACÍ

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA, kterou se oznamuje VYSTAVENÍ NÁVRHU ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DOUDLEBY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA, kterou se oznamuje VYSTAVENÍ NÁVRHU ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DOUDLEBY Statutární město České Budějovice M a gi s t r á t mě s t a Č e s ké B u děj o vi c e O d b o r ú z e mní h o pl á n o vá n í a a r c h i t e kt u r y n á m. Přemysla Ot a k a r a II, č. 1, 2 Magistrát

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OTOVICE TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ PLÁN OTOVICE TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN OTOVICE TEXTOVÁ ČÁST ČERVENEC 2012 Pořizovatel: Určený zastupitel: Obecní úřad Otovice. smluvně zastoupený Bc. Jaromírem Trtíkem, Letná 309, 362 21 Nejdek, IČ 76312321 Stefana Švecová - starostka

Více

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LECHOTICE

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LECHOTICE Návrh ZADÁNÍ ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LECHOTICE Pořizovatel: Městský úřad Holešov, odbor územního plánování a stavebního řádu, Masarykova 628, pracoviště Tovární 1407, 769 01 Holešov Určený zastupitel:

Více

N Á V R H Z A D Á N Í Ú Z E M N Í H O P L Á N U K T O V Á

N Á V R H Z A D Á N Í Ú Z E M N Í H O P L Á N U K T O V Á N Á V R H Z A D Á N Í Ú Z E M N Í H O P L Á N U K T O V Á Pořizovatel: Zpracoval: Obecní úřad Ktová Ktová 62, 512 63 Rovensko pod Troskami Obecní úřad Ktová zastoupený Ing. arch. Věrou Blažkovou, IČ 45599581,

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Nová Role, Chodovská 236, 362 Nová Role Vyřizuje: Ing. Jan Humplík, pověřená osoba pořizovatele, tel. 353 540 116, 602 310 355 Č.J.: V Nové Roli dne: 26.7.2010 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K

Více

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná

Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná Městský úřad v Polné odbor výstavby a ŽP Husovo náměstí 39, 588 13 Polná tel.: 567 559 251 fax: 567 559 209 Č.j: MUPO-OVŽP/422/2012/kol - 6 Polná, dne: 19.12.2012 Vyřizuje: Lenka Kölblová V EŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

R E G U L A Č N Í P L Á N Y

R E G U L A Č N Í P L Á N Y O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y R E G U L A Č N Í P L Á N Y TŘEBOŇ Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 3 Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A O S 5 (VŠE V K.Ú. TŘEBOŇ) POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD

Více