Restaurace Sluneční terasa T-Anker

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Restaurace Sluneční terasa T-Anker"

Transkript

1 Restaurace Sluneční terasa T-Anker PIVNÍ LÍSTEK

2 PIVA NA ČEPU Pivo je důkazem toho, že nás Bůh miluje a chce, abychom byli šťastni Benjamin Franklin

3 Pivní aperitivy Avec les Bon Voeux 9,5%, 0,7l 290,- Pivovar: Brasserie Dupont Pivo vařené od roku 1979 vzniklo za účelem obdarování nejlepších klientů a přátel pivovaru. Pivo se vyznačuje světlou měděnou barvou a ovocnou jemnou chutí. Typické je suchým chmelením a možností archivace. Cuvée de Chateau 22 11%, 0,75l 299,- Pivovar: Van Honsebrouck Archivní belgické tmavé pivo ročníku Základem je tmavé pivo Kasteel Bruin zrající 10 let, což mu dodává jedinečnou vůni a elegantní chuť. Deus 11,5%, 0,75l 890,- Pivovar: Brouweriij Bosteels Výjimečná pivní specialita pivní šampaňské. Pivo zrající několik měsíců v oblasti Champagne, kde se o něj starají stejně jako o nezaměnitelné šumivé víno z této oblasti. Erdinger Pikantus 7,3% 0,5l 75,- Pivovar: Erdinger Toto speciální pšeničné pivo vykazuje se svými 7,3 % alkoholu ve srovnání s jinými druhy piv Erdinger znatelně vyšší obsah alkoholu. Za svou pikantní a plnou chuť vděčí kozel použití výběrových, tmavých pšeničných a ječných sladů a zvláště dlouhé době kvašení.

4 Belgie Artvelde Amber 5,7%, 0,25 l 69,- Pivovar: Huyghe Pivo brilantně jasné barvy, lehce pění, ale pěna na sklenici dokonalé kroužkuje. Mírně sladká vůně s tónem karamelu, ale hořkost je vysoká. Achle Blond 8%, Achel Bruin 8%, 0,33 l 99,- Pivovar: Br. der Trappistenabdij De Achelse Kluis Blond má zakalenou zlatou barvu. Pěna je sněhově bílá a při nalévání se tvoří opravdu bohatě. Má ovocnou pomerančovou, až kořeněnou vůni. V chuti nepřekvapí velký říz, který je doplňován sladkostí citrusových plodů a na druhou stranu jemně štiplavou hořkostí různých koření. Bruin je trapistické pivo a má světle hnědou zakalenou barvu s hustou pěnou. Vůně je sladová, vyniká v ní sladkost, karamel, tóny tmavého a sušeného ovoce. Po napití ústa ovládne jemná hořkost, která se postupně mění na příjemnou karamelovou sladkost. Barbar 8%, 0,33 l 89,- Pivovar: Braserie Lefevbre Barbar má výraznou zlatavou barvu, krémová hlava vydává silnou medovou vůni, doprovázenou vůní květinovou, kořeněnou s nádechem citrusových plodů. Doporučujeme k salátu s kozím sýrem. Buffalo ,5%, 0,33l 89,- Pivovar: New Buffalo Brewing Company Svrchně kvašené temně hnědé pivo s aroma karamelu a čokolády, které je doplněno perníkovým kořením. V chuti můžeme pocítit mocný slad s bylinnou texturou. Boucanier Caribbean 6,5%, 0,33l 89,- Pivovar: Van Steenberge Zlato-žluté svrchně kvašené a nefiltrované jemně zakalené pivo se silně pěnivou hlavou, silná vůně sladu s nádechem citrusů. Silný říz doprovází citrusová a zemitá chuť. Doznívání je suché a lehce hořké.

5 Celis White 5%, 0,25l 79,- Pivovar: Van Steenberge Tento tradiční Witbier byl vyvinut ve spolupráci s panem Pierre Celisem, kmotrem piva Celis Hoegaarden White. Pšeničné pivo s nádechem ovoce, limety, bylin a koriandru. Delirium Tremens 8,5%, Nocturno 9%, 0,33l 99,- Pivovar: Huyghe DT je tripel jasně zlaté barvy. Jemné chmelové aroma a překvapující plná chuť sladu se sladším dozníváním. Nocturno je silné svrchně kvašené pivo tmavě červenohnědé barvy s kompaktní žlutobílou pěnou, která na skle krásně kroužkuje. Zaujme již vynikající vůní s dotekem karamelu, čokolády a kávy. V ústech zpočátku navodí velmi příjemný pocit sladkosti a jemného alkoholu, poté se postupně prosadí chmelová hořkost s akcentem praženého sladu. Nakonec si vychutnáme doznívání v perfektní vyváženosti hořké a sladké chuti, která nabízí skutečný zážitek. Duvel 8,5%, 0,33l 109,- Pivovar: Brouwerij Bosteels Typické belgické pivo (v překladu ďábel, čert), které je svrchně kvašené a vyznačuje se výraznou chmelovou hořkostí. Pijeme studené i při pokojové teplotě. Gueze Fond Tradition 5%, 0,375 l 129,- Pivovar: Van Honsebrouck Styl gueze vzniká smícháním starého a nově uvařeného lambic stylu, tradičně vyrobeného z ječného sladu. Gouden Carolus Hospinjoor 8%, 0,75l 259,- Pivo s důrazem na chmelení užito 5 druhů chmele, což mu dodává jemnost a eleganci v chuti i dlouhém aroma s tóny citrusů. Gulden Draak 9000 Quadruple 10,5%, 0,33l 99,- Pivovar: Van Steenberge Jantarové pivo s pevnou smetanovou hlavou, vařené podle nového receptu na bázi 3 různých sladů. Vůně se znatelnými tóny sladu a alkoholu, jemná chuť s náznaky zralého ovoce, sladu, karamelu, koření, se suším dozníváním. Drak na lahvi znázorňuje chrlič vody na zvonici v Ghentu.

6 Floreffe Blond 6,3%, Tripel 7,5% 0,33l 109,- Pivovar: Braserie Lefevbre Floreffe Blonde se vaří ze studniční vody a sladového ječmene jarního. Kandovaný cukr je přidán během varu. Výrazná sladová vůně a ovocné aroma, spojená s hořkostí nejlepších odrůd chmele dodává pivu komplexnost. Tripel je výrazné pivo, chmelová hořkost a příchuť karamelu je doplněná příjemnou dlouhotrvající dochutí. Hopus 8,3%, 0,33l 99,- Pivovar: Braserie Lefevbre Autentické hořké pivo, jehož název je složen ze slov chmel (hop angl.) a práce (opus latin.). Unikátní chuť silného chmele a hořkosti. Chimay Blauw 9%, Tripel 8%, Rood 7%, 0,33l 119,- Pivovar: Chimay Chimay Blauw je bohatý, klasický silný tmavý ale, který se původně vařil jako vánoční pivo. Pivo je vyrobené trapistickými. Tripel je chmelové, krásně nahořklé, chuťově skvěle vyvážené a mocné, jako každé pivo z Chimay dokvašované v lahvi. Rood trapističtí mniši poprvé uvařili v roce Současný recept vytvořil po 2. světové válce otec Theodor. Chimay Rood je tmavé pivo s pevnou a masitou pěnou, jež má plnou chuť s lehce hořkým nádechem. Kasteel Blond 7%, 0,33l 99,- Pivovar: Van Honsebrouck Čirá oranžová barva, pěna se středními bublinkami, která brzy opadá. Vůně je sladká, ovocná a s náznaky kvasnic a alkoholu. Tělo je lehce plnější, se středním řízem, sladkostí a jemnými ovocnými tóny. Doznívání je ovocné, sladké a lehce hřejivé. Kasteel Tripel 11%, 0,33l 99,- Pivovar: Van Honsebrouck Zlatavá obdoba původního Kasteel Bruin. Silné, robustní světlé pivo s příchutí vanilky, koriandru a citrusů, který v závěru nahrazuje chmelová hořkost s příjemnou nasládlostí.

7 Kasteel Donker 11%, 0,33l 99,- Kasteel Donker 11%, 0,75l 169,- Pivovar: Van Honsebrouck Tmavě rubínová barva a hustá béžová pěna. Vůně nás zavádí do karamelové a sladové sladkosti, cítíme i lékořici a rozinky a později i alkohol. V chuti je největším vjemem sladkost. Doznívání je hřejivé a příjemně sladké. Kasteel Hoppy 6,5% 0,33l 99,- Pivovar: Van Honsebrouck Svrchně kvašené pivo, zlatý blond s hořkostí 40 IBU. Velmi kvalitní belgický chmel dodává pivu chmelové kořeněné aroma, chuť sladová, s květinovými tóny a s mírným hořkým dozníváním. Kwak 8,4%, 0,33l 89,- Kwak 8,4%, 0,75l 229,- Pivovar: Brouwerij Bosteels Kwak patří mezi silná polotmavá svrchně kvašená belgická piva jantarové barvy. Chuť a vůně sladová, při dozníván připomínající náznak brandy a hrozinek. Vaří ho již sedmá generace rodiny Bosteels v pivovaru stejného jména ve vlámském městečku Buggenhout, který byl založen v r La Guillotine 8,5%, 0,33l 109,- Pivovar: Huyghe Silné belgické pivo s hustou bílou pěnou. Ve vůni se prosazují kvasinky a kvalitní chmel, chuť sladu a chmele s dotekem citrusů a s příjemným suchým a hořkým zakončením. Piraat 10,5%, 0,33l 99,- Pivovar: Van Steenberge Pivo lehounce nasládlé chuti, která je bohatě vyvážena jadrnou hořkostí chmele. Kuřáci doutníků přísahají, že si žádné jiné pivo nevychutnají spolu s doutníkem tak, jako Piráta Scotch Silly 7,5%, 0,33 l 89,- Pivovar: Brasserie de Silly Vůně naráží na les a zastaví se u lískových oříšků. Má kulatější chuť a nechává si diskrétní plnohodnotnou hořkost, která přechází do popředí a přirozeně svádí.

8 Satan Gold 8%, 0,33l 99,- Pivovar: De Block Brouwerij Svrchně kvašené pivo pyšnící se zlatavou barvou, jež dozrává do krásy v lahvi. Hledejme u něj plnou, příjemnou chuť s tóny ovoce doplněného o kořenitost získanou pečlivým výběrem chmele. Tripel Karmeliet 10%, 0,33l 89,- Pivovar: Bosteels Pivo vařené dle receptu z roku 1679 z kláštera Carmelite za využití ječmene, pšenice a ovsa. Silně kořenité s květinovou vůni. Westamalle Tripel 9,5%, 0,33 l 109,- Pivovar: Brouwerij der Trappisten van Westmalle Silné, suché a kořeněné trapistické pivo. Produkt sekundárního kvašení v délce 5 týdnů. Jedná se o komplex pivo s ovocným aroma a příjemnou chmelovou vůní. Výjimečné pivo s velkou jemností a elegancí, která si svou chuť drží dlouho. ČESKO Černá Raketa 6,9% 0,7l 129,- Pivovar: Matuška Pivovar Matuška byl první, kdo IPA v ČR uvařil. Černá Raketa je silné, černé pivo, které se hodí ke guláši, žebírkům nebo houbovému rizotu. Quarterback 8,7% 0,75l 199,- Pivovar: Kocour Svěží, dynamické, intenzívní. Osvěžení je dlouhé a rozhodně ne jednoduché. Quarterback je nejvíce hořké pivo uvařené na území ČR (70 jednotek IBU), vznikl za spolupráce Yuseffa Cherneyho z pivovaru Ballast Point ze San Diega, z kraje kde se vaří největší množství extra hořkých piv. Two Tales Bohemian Lager 3,5% 0,3l 45,- Pivovar: Two Tales Vyškov Osmička je lehký, průzračný ležák s bohatou bílou pěnu. Ohromí pikantním zemitým aroma s nádechem

9 citrosů. Chutná po obilí a cereáliích, je lehce alkoholický, ale se 100% hořkostí. Two Tales Bohemian Pale Ale 6,5% 75,- Pivovar: Two Tales Vyškov Svrchně kvašený ejl s lehce naoranžovělou barvou. Chuť začíná u sladkých citrusů a končí u hořkého chmele. NĚMECKO, RAKOUSKO Maisel's Weisse Original 5,4% 0,5l 55,- Pivovar: Maisel Bayreuth Svrchní kvašení při teplotách vyšších než je obvyklé dává tomuto pšeničnému pivu jedinečnou chuť a zlatavou, kalnou barvu. Paulaner Salvator 7,9% 0,5l 55,- Pivovar: Paulaner Brauerei Munchen Salvator je silné pivo s typicky sladovou chutí. Spodně kvašené pivo typu Doppelbock obsahuje vynikající chmel a tmavý ječmenný slad. Erdinger pšeničné světlé 5,3% Pivovar: Erdinger Erdinger Weißbier s jemnými kvasnicemi je považováno za klasiku, pivo se vším všudy. Je vařeno za použití nejjemnějších kvasnic podle tradiční receptury a samozřejmě přesně podle bavorského Zákona o čistotě. Erdinger pšeničné tmavé 5,3% Pivovar: Erdinger Erdinger Weißbier tmavé je obzvláště silnou a chutnou variantou piv Erdinger. Své plné chuti nabývá díky jemnému aromatickému chmelu a tmavému sladu. Toto tmavé pšeničné pivo je vařeno podle prastarých receptur. Svou pikantní chuť získává také pro zvýšený podíl základní mladiny, jenž činní přibližně 13 %.

10 ANGLIE, IRSKO, SKOTSKO Abbot Ale 5% 0,5l 79,- Pivovar: Greene King Pivo tmavší měděná barvy. Voní chmelově, je cítit karamel a polehku ovoce. Chutná sladově. Pivo má střední říz a má lehce plnější tělo. Dochuť lehce až středně hořká, doznívání delší karamelové, zemité a trochu nasládlé s náznakem alkoholové pikantnosti. Strong Suffolk Vintage Ale 6% 0,5l 79,- Pivovar: Greene King Pivní portské - anglický ale, který vzniká smícháním dvou jiných výjimečných ejlů, Old 5X, který je vařen na jeho maximum (12 % alkoholu) a ponechán v dubovém sudu po dobu nejméně dvou let a BPA, který je tmavé barvy, čerstvě uvařený a vmíchaný do celkového díla moment před stáčením. Old Tom 8,5% 0,33l 85,- Pivovar: Robinsons Jeto tmavé, chuťově bohaté, hřejivé pivo s barvou podobou cherry brandy, vyvážené zralým sladem a pikantním chmelem. Kouřové aroma připomínají čokoládu a pražené oříšky s koncovkou portského vína. Získal nespočet cen vč. World s Best Ale. Vaří se již 150 let a je charakteristický svou luxusní lahví s reliéfem. 13 Guns 5,5% 0,5l 109,- Pivovar: Thwaites Výborná americká IPA, uvařená v Anglii, která je také zanesena ve slavné knize 1001 piv která musíte vypít než zemřete. Skvělá, výrazně chmelová chuť. Tohle skutečně musíte ochutnat, než zemřete! Wells Bowman Stout 5,2% 0,5l 79,- Pivovar: Wells & Youngs Kam se hrabe Guinness! Takhle chutná pravý stout! Je to styl, jehož kořeny sahají až do počátku 18. století.

11 Poprvé uvařen koncem 19. století, název Bowman Stout se používá od roku Tmavě rubínová barva, aroma praženého sladu a krémová chuť. Young's Double Chocolate Stout 5,2% 0,5l 109,- Pivovar: Wells & Youngs Výborné černé anglické pivo, které je za studena 2x čokoládováno! Čokoládový slad a tmavá čokoláda dělá z tohoto pivo něco neskutečného! Na serveru Ratebeer získal neuvěřitelné hodnocení 98/99. Guinness - Extra Stout 5% 0,33l 69,- Pivovar: St. James' Gate Tmavé pivo s výraznou, nasládlou chutí, vyráběné původně v irském městě Dublin. Studie tvrdí, že toto pivo může být prospěšné srdci, kvůli antioxidantům, které jsou velmi podobné těm, které byly nalezeny u ovoce a zeleniny, protože zpomalují ukládání škodlivého cholesterolu na stěny cév. Porterhouse Hop Head 5%, 0,33 l 99,- Pivovar: The Porterhouse Brewing Company Vysoce aromatická a hořké světlé pivo, které splňuje očekávání pro milovníky hořkých piv. Pivo má ovocný nádech a dodá plný pocit v ústech. Porterhouse Oyster Stout 4,6%, 0,33 l 99,- Pivovar: The Porterhouse Brewing Company Poměrně rychle se stal nejprodávanější stoutem vůbec. Skvěle vyvážený aniž by se stal nijakým. Vyšší sladkost je odvozena od čerstvých ústřic zbavených lastury, na kterých je pivo kvašené. Belhaven Black Scottish Stout 7% 0,5l 79,- Pivovar: Belhaven Opravdu výtečný a silný stout ze Skotska, ve kterém ucítíte čokoládu, výtečný chmel a tři druhy sladů. Vychutnávejte si tento černý poklad. Libertine Black Ale 7% 0,33l 99,- Pivovar: Brewdog Je to šíleně dekadentn0í, černý poklad, který byl ukován z luxusního chmele Simcoe. S pitelností vzpírající se její barvě a hloubce chuti, Libertine přináší chmelovou bombu kombinující úžasnou chmelovou chuť piva IPA, temnou a shovívavou chuť sladů černého piva s lehkostí na jazyku.

12 Hardcore IPA 9,2% 0,33l 125,- Pivovar: Brewdog Jedno z nejhořčejších piv na světě pochází se Skotska. Má 150 jednotek hořkosti IBU (pro srovnání náš T- Anker světlý ležák má 5x méně). Od barvy piva přes vůni až po doznívání je to prostě opravdu Hardcore IPA. Ovocnost je patrná, hořkost zabíjející a doznívání příjemně dorážející. Cocoa Psycho 10% 0,33l 179,- Pivovar: Brewdog Cocoa Psycho - Russian Imperial Stout nese jasné známky z této doby za vlády Kateřiny II. Veliké - kvalitní kávová zrna a tmavé slady. Nechybí samozřejmě troška vanilky a opečených dubových úlomku což z tohoto piva dělá skutečné psycho-šílenství. USA Anchor Steam Beer 4,9% 0,355l 99,- Pivovar: Anchor Brewing Company Anchor Steam Beer má hlubokou jantarovou barvu, hustou krémovou hlavu a bohatou charakteristickou chuť. Přesně takto kdysi chutnala Amerika. Doggie Style Classic Pale Ale 5,5% 0,355l 85,- Pivovar: Flying Dog Brewery Fantastické, hořké pivo typu Pale Ale se silným aroma chmele Cascade, které, které získává medaile a ocenění na světových pivních soutěžích. Horn Dog 10,2% 0,355l 135,- Pivovar: Flying Dog Brewery Výborné pivo stylu Barley Wine, které se vaří z ovesných vloček a zraje v dubových sudech. Voní po čokoládě a lékořici. Je možné ho i archivovat, protože po dvou letech dobrého skladování si získá jemnější chuť. Pije se ze skleniček na koňak, aby si pivo udrželo svojí vůni.

13 Pale Ale 5,6% 0,355l 99,- Pivovar: Sierra Nevada Toto pivo je typickým zástupcem American Pale Ale. Má hlubokou jantarovou barvu a výjimečně plný, osvěžující a komplexní charakter. Příjemná vůně a pikantní chuť jsou výsledkem použití nejlepšího chmele Cascade. Stout 5,8% 0,355l 99,- Pivovar: Sierra Nevada Barva potvrzuje, že se jedná o pravý stout. Nahnědlá pěna poměrně rychle opadá, ale zůstává na hladině a lehce kroužkuje. Vůně je výrazná kávová až pražená. Chuť je prvně kávová, poté se změní do lehce kyselé a doznívání je suché. Torpedo 7,2% 0,355l 109,- Pivovar: Sierra Nevada Torpedo je vysoce pitelným zástupcem americké IPA s hlubokou červeno-zlatavou barvou a až výrazným chmelovým aroma. Zakládá si na silné chmelové chuti a hořkosti a citrusových tónech v chuti i vůni s nejvíce vyčnívajícími grepy. OVOCNÁ Bacchus Framboos 5,4%, 0,375l 129,- Tmavě červené pivo vlámského stylu vařené dle středověkého receptu. Zraje po určitý čas na malinách v dubových sudech. Vůně malin je podtržená plnou chutí ovoce s nakyslým dozvukem. Bacchus Kriek 5,8%, 0,375l 119,- Osvěžující třešňové pivo vlámského stylu s nakyslou chutí třešní, vařené dle středověkého receptu s druhotnou fermentací na třešních. Duchesse se Bourgogne 6,2%, 0,25 l 99,- Pivovar: Brouwerij Werhaeghe "Vévodkyně de Bourgogne" je pivo smíšeného kvašení. Jeto sladké, ovocné pivo s příjemnou svěží chutí, uvařeno za použití pečeného sladu a chmele s nízkou hořkostí. Po hlavním kvašení a ležení, "vévodkyně de Bourgogne" zraje ještě po mnoho měsíců v dubových sudech. Je to rubínově červený klenot.

14 Kasteel Rouge 8%, 0,33l 89,- Kasteel Rouge 8%, 0,7l 229,- Specifické ovocné pivo, nejsilnější svrchně kvašené pivo na ovoci, kde dozrává 6 měsíců na višních. Mongozo Banana 4,5%, 0,33l 89,- Pivo FAIR TRADE, lehké osvěžující s příchutí banánů, jež je tradičním nápojem Masaiských kmenů. Mongozo Coconut 3,5%, 0,33l 89,- Lehké, osvěžující pivo s příjemnou příchutí kokosu, které se pije ze sklenice tvaru kokosového ořechu. Mongozo Mango 3,6%, 0,33l 89,- Bohaté, svěží pivo s dlouhotrvající chutí manga. CIDER Stassen cider jablko 5,4%, 0,33l 55,- Stassen cider červené ovoce 4,5%, 0,33l 55,- Stassen cider bezinka a limetka 4,5%, 0,33l 55,-

15 NEALKOHOLICKÁ PIVA Palm Green N/A 0,25%, 0,25l 69,- Pivovar: Palm Breweries Pivo jantarové barvy, v chuti chmelové tóny a sladové aroma. Velmi příjemně pitelné pivo s jedinečností jemu vlastní. Maisel s Weisse 0,4%, 0,5l 49,- Pivovar: Maisel s Weisse Výjimečné nealkoholické pšeničné pivo, skvěle vyvážené, velmi příjemně pitelné s vůní citrusů. Plná chuť je doplněna zakulaceným závěrem.

16 tel.: FCB: Sluneční terasa T-Anker Restaurace Sluneční terasa T-Anker, 5. patro OD Kotva Náměstí Republiky 656/8, Praha 1

1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva

1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva 1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva Achel bruin 0,33l: Jde o typické trapistické pivo teplé hnědé barvy s barevnými podtóny bordeaux. V tomto sametově jemném pivu je možno vychutnat také chmelové doznívání.

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum Malastrana Bock Bock je označení pro silné, hutné, polotmavé speciální pivo, jež je ideální do chladných zimních měsíců. Pro Bock je typická dlouhá doba ležení a také speciální složení sladů, které způsobují

Více

Brouwerij F. Boon. Boon Geuze Marriage Parfait. 0,375 l. Boon Kriek. Země: Belgie. Město: Lembeek

Brouwerij F. Boon. Boon Geuze Marriage Parfait. 0,375 l. Boon Kriek. Země: Belgie. Město: Lembeek Brouwerij F. Boon Město: Lembeek Belgický pivovar, za jehož úspěchem stojí Frank Boon. V 70. letech 20. století byl jedním z belgických pivovarníků, který se zasloužil o udržení tradiční výroby spontánně

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva.

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. číslo katalogové číslo: VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. Vratná cena celkem popis KEG specifikace zálohamnožství s DPH 21% 1 11407 STAROBRNO ležák 12, plochá 30L Tento symbol českého

Více

Senzorický profil různých typů piva - jak má pivo správně chutnat?

Senzorický profil různých typů piva - jak má pivo správně chutnat? Senzorický profil různých typů piva - jak má pivo správně chutnat? Jana Olšovská, Martin Slabý Na světě se vyrábějí stovky různých piv lišících se vzhledem, vůní a chutí Obsah Základní senzorické pojmy

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Caffe Pascucci VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Nabízíme italskou kávu PASCUCCI, můžete si vychutnat výbornou směs kávy kde je 90% zrn arabica a 10% robusta jde o nejvyšší řadu kávy Pascucci.

Více

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Caffe Pascucci VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Nabízíme italskou kávu PASCUCCI, můžete si vychutnat výbornou směs kávy kde je 90% zrn arabica a 10% robusta jde o nejvyšší řadu kávy Pascucci.

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

Pivní speciály. Piva nabízená prodejnou Angelos : Floreffe prima melior. Floreffe tripel. Dendermonde tripel

Pivní speciály. Piva nabízená prodejnou Angelos : Floreffe prima melior. Floreffe tripel. Dendermonde tripel Pivní speciály Především belgické pivní speciály se proslavily po celém světě, jak širokým výběrem delikátních chutí a vůní, tak i kulturou jejich vychutnávání a servírování, která se velmi podobá té vinné.

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU)

Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU) 4 6 Berliner Weisse (berlínské bílé) 6 12 Biere blanche (witbier) 6 18 Weissbier Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU) Weissbier 8 16 American lager 12 24 Trapistická piva 16 24 Ležák 16 35 Kölsch 18 24 Tmavé

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

Templářské sklepy ČEJKOVICE

Templářské sklepy ČEJKOVICE Templářské sklepy ČEJKOVICE Ryzlink rýnský 2005 Cena: CZK 105 cena / karton: CZK 628 Harmonické víno světlé žlutozelené barvy s příjemnou plnou chutí, výraznější kyselinou a květinovým aroma, které přechází

Více

Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Teritoria, kde dominuje angličtina

Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Teritoria, kde dominuje angličtina Rumový LÍ S TEK Rum Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Španělský styl Anglický styl Francouzský styl Ve španělsky hovořících zemích Karibiku Teritoria, kde

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

PIVOVAR LITOVEL a.s.

PIVOVAR LITOVEL a.s. PIVOVAR LITOVEL a.s. Pivovar Litovel byl založen r. 1893 jako Rolnický akciový pivovar se sladovnou v Litovli. Ve svém podtextu měl ještě přívlastek ryze český vlastenecký. Je pokračovatelem tradic vaření

Více

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA PŮVOD: Colli Euganei (Padova, Benátsko) ODRŮDA: Muškát BARVA A VZHLED: Brilantní. Slámově žlutá OBSAH ALKOHOLU: 9 BOUQUET: Čistý, charakteristická

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informace pro spotřebitele vyžadované zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a

Více

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY CITRUSY Zelené jablko VANILKA Koření Zemitost TROPICKÉ OVOCE Ananas PÁLENÉ DŘEVO Meruňky KRÉMOVOST VÁNOCE IRISH WHISKEY 10 YO SINGLE MALT Originální irská blended whiskey známá po celém světě díky své

Více

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Chardonnay 100% Chardonnay Druhý týden v září Barva slámově žlutá se zelenkavými odlesky, s přibývající intenzitou v průbehu stárnutí. Na konci můžeme cítit tóny hlohu, jablka a křupavého chleba. Chuť

Více

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informace pro spotřebitele vyžadované zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a

Více

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG LUXUSNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG LUXUSNÍCH VÍN Unikátní ročníková vína Prestige collection Tato kolekce byla vytvořena z vín mimořádné kvality, která pochází z hroznů révy vinné vypěstovaných na moravských vinicích. Tato vína

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informace pro spotřebitele vyžadované zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více

Minipivovar a restaurace PARNÍK Tovární č.p. 1021/5 750 02 Přerov

Minipivovar a restaurace PARNÍK Tovární č.p. 1021/5 750 02 Přerov Provozovatel: Provozovna: Rezervace, informace: Minipivovar Parník s.r.o. Denisova č.p. 2916/9 750 02 Přerov IČ: 62361449, DIČ: CZ62361449 Minipivovar a restaurace PARNÍK Tovární č.p. 1021/5 750 02 Přerov

Více

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Caffe Pascucci VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Nabízíme italskou kávu PASCUCCI, můžete si vychutnat výbornou směs kávy kde je 90% zrn arabica a 10% robusta jde o nejvyšší řadu kávy Pascucci.

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

PIVNÍ LIST. Zcela závislý, nepravidelně vycházející občasník

PIVNÍ LIST. Zcela závislý, nepravidelně vycházející občasník PIVNÍ LIST od Bílé Holubice No. 6 - září 2014 Zcela závislý, nepravidelně vycházející občasník --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

Česká republliika bííllá víína 0,,750 ll Vellttllíínsské zellené,, jjakossttníí -- ssuché 2011 160,,- Zlatavá barva, delikátní, ovocně - trávové aroma v pozadí se objevují tóny mandlí, chuť je svěží, sametová,

Více

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN Výběrová vína St. Antonius vinum Název této kolekce je odvozen od významného poutního místa Jižní Moravy, kaple Sv. Antonína, která je blatnickou dominantou. Výhled do krajiny z

Více

Vlastní produkce. nefiltrovaný, nepasterizovaný AMERICAN ALE. nefiltrovaný, nepasterizovaný BORŮVKOVÝ LEŽÁK. plzeňského typu

Vlastní produkce. nefiltrovaný, nepasterizovaný AMERICAN ALE. nefiltrovaný, nepasterizovaný BORŮVKOVÝ LEŽÁK. plzeňského typu Pivní etikety AMERICAN ALE BORŮVKOVÝ LEŽÁK pitná voda, nakuřovaný ječný slad, upravený chmel, NAKUŘOVANÝ LEŽÁK pivovarské kvasnice, ovocný macerát. 1 POLOTMAVÝ LEŽÁK pitná voda, ječný slad, pšeničný slad,

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ Veltlínské zelené Rakvice 0.2 l Chardonnay Chile 0.2 l Frizantino Itálie 0.2 l Trebiano Itálie 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ Frankovka rosé kabinet 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ Modrý

Více

Pozvánka. na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr.

Pozvánka. na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr. Pozvánka na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr. Kde: Cloud 9 sky bar & lounge, Hotel Hilton Prague

Více

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM POPIS PRODUKTU Rum Palma Mulata je inspirován kubánskou identitou a kulturou, najdete v něm oheň, dobrou mysl a míšenecký rodokmen. Mulatka se prolíná kubánskou historií jako symbol krásy a temperamentu.

Více

SOR PR TIM OD EN UKTY T

SOR PR TIM OD EN UKTY T PRODUKTY SORTIMENT 2018 2017 SPOLEČNOST AR Trade spol. s r.o. Společnost AR Trade vznikla v roce 1997 a více jak 20 let působí na trhu České republiky. AR Trade spol. s r.o. je výhradním zástupcem dánské

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé!

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé! Katalog vína 2018 Sonneck a.s. Společnost SONNECK, a.s. působí na českém trhu od roku 1998 v oblasti dovozu a prodeje zahraničních. V současné době se výhradně věnujeme dovozu německých vín převážně z

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika Freschello 0,10 l 65 CZK Šumivé víno - frizzante Veneto, Itálie Veltlínské zelené 0,15 l 65

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie Bílá a růžová vína. Tormaresca, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie Výrazná vůně s tóny sladkého vyzrálého ovoce, suché trávy a bylinek. V závěru se otevírají ovocné tóny připomínající nektarinky a broskve.

Více

129 Kč! 165 Kč! ZELENÁ. zásoby na zimu. zima přeje. připraveným. nejprodávanější česká vodka * za. udělejte si ZA VÝJIMEČNĚ NÍZKOU CENU

129 Kč! 165 Kč! ZELENÁ. zásoby na zimu. zima přeje. připraveným. nejprodávanější česká vodka * za. udělejte si ZA VÝJIMEČNĚ NÍZKOU CENU 11/2016 Bebidos s.r.o., Hájecká 1068/14, 618 00 Brno Vedení společnosti: Zdeněk Osička 608 710 290 Jiří Rulka 777 149 333 Obchodní zástupci: Jana Trnková 778 060 247 Jiří Semeichl 778 080 880 Martin Kobza

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

Čepovaná piva Horní výčep:

Čepovaná piva Horní výčep: Čepovaná piva Horní výčep Horní výčep: 0.5 L 0.3 L Poutník světlý ležák 32,- Kč 23,- Kč Mahrs Pilsner 55,- Kč 35,- Kč Beskydian Bandit 45,- Kč 30,- Kč Matuška Zlatá Raketa 69,- Kč 49,- Kč Yellow Leaf 55,-

Více

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka českých vín Rulandské šedé 2015 výběr z hroznů Polosladké Obec Mikulov Trať Pod Mušlovem Kyseliny 6,2 g/l Bezcukerný extrakt 24,3 g/l Zbytkový cukr 27,9 g/l Obsah alkoholu 12,5 % Víno

Více

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia Azienda Agricola Villa Medici di Caprara Luigi Verona typ bílé vinařská odrůda vinné révy Trebbiano 25 % Garganega 25 % Cortese 50 % obsah alkoholu (%) 13 vinice

Více

Obsah. Úvod Historie Produkt. Propagace. Lobkowicz Premium. Lobkowicz Premium Nealko. O pivu Balení Výroba. O pivu Balení Výroba

Obsah. Úvod Historie Produkt. Propagace. Lobkowicz Premium. Lobkowicz Premium Nealko. O pivu Balení Výroba. O pivu Balení Výroba Martin Fabián, 321714 Marketing v EU Jaro 2011 Obsah Úvod Historie Produkt Lobkowicz Premium O pivu Balení Výroba Lobkowicz Premium Nealko O pivu Balení Výroba Propagace Úvod Pivo Lobkowicz se vaří v pivovaru

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu.

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. Naše nabídka Cheesecake Tradiční americká receptura - sušenkový základ, náplň z krémového smetanového sýra Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. 1 dort / 12-14 ks, 26cm průměr, váha - 1900g,

Více

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25.125 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75..390 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená.

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Moravská vína bílá Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu. Chuť výrazně ovocitá, připomínající zralé kiwi. Květinová

Více

základní na bílé víno

základní na bílé víno Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů STANDARDNÍ ŘADA AURELIUS 2009, pozdní sběr Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, obec Sedlec, trať Stolová hora Ve vůni se objevují tóny lipového květu a zeleného čaje. Chuť je velmi příjemná,

Více

HISTORIE "Brauerei von Mullschitzký & Comp. zu Hannsdorf - Halbseit" Pivovar Holba a.s.

HISTORIE Brauerei von Mullschitzký & Comp. zu Hannsdorf - Halbseit Pivovar Holba a.s. HISTORIE Již více než 136 let vyrábí pivovar Holba v překrásném prostředí Jeseníků ryzí pivo z hor, známé doma i v zahraničí. Zkušenosti sládků se v pivovaru předávají z generace na generaci od doby, kdy

Více

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Cabernet Franc 100% Cabernet Franc Poslední týden v září Barva intenzivně rubínová, červená s fialovými odlesky v jeho mládí. Víno s tóny vůně vojtěšky a sladkého koření. Vyvážené a hladké, se zralými

Více

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč

Veltlínské zelené polosladké bílé víno odrůdové jakostní 0,75 l 189,00 Kč. Müller Thurgau suché bílé víno jakostní 0,75 l 189,00 Kč Naše vinařství vzniklo v roce 1992 přirozeným vývojem a vyvíjelo se během 20 let od malého sklepa až po dnešní moderní vinařství, které se hlásí k modernímu stylu nejenom architekturou a vybavením, ale

Více

Burger menu. Informace o alergenech obsažených v pokrmech obdržíte na požádání u obsluhy.

Burger menu. Informace o alergenech obsažených v pokrmech obdržíte na požádání u obsluhy. Burger menu Hotel Concertino **** Zlatá Husa Náměstí Míru 142/I, 377 01 Jindřichův Hradec GPS: 49 8 38.71 N 15 0 13.48 E E-mail: info@concertino.cz, Tel.: +420 384 362 320 2 Zlatá Husa-Naše Hospoda Concertino

Více

Tmavá, polotmavá a ochucená piva:

Tmavá, polotmavá a ochucená piva: Piva jsou zde rozděleny do dvou kategorií : "Tmavá, polotmavá a ochucená piva" a "Světlá piva". Tmavá, polotmavá a ochucená piva: BAKALÁŘ 555 18% - 0.5l: Bakalář 555 speciální polotmavý leţák, obsah alkoholu

Více

Vinařství Tanzberg Mikulov

Vinařství Tanzberg Mikulov Vinařství Tanzberg Mikulov Ryzlink rýnský 2008 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 435,- (Kč 360,-) alkohol 12,5%, zbytkový cukr 12,2 g/l, kyseliny 8 g/l Skvěle nazrálý, komplexně bohatý a vysoce ovocitý ryzlink s tolik

Více

Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství:

Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství: Naše nabídka zahrnuje prvotřídní vína těchto vinařství: Vinařství Volařík Mikulov Vinařství Volařík obhospodařuje v integrované produkci 80 ha vlastních vinic v Mikulovské vinařské podoblasti. Pěstuje

Více

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75...290 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více

: voda, ječný slad, ječmen, maltózový sirup, chmelové produkty, izomerizovaný chmelový extrakt, oxid uhličitý

: voda, ječný slad, ječmen, maltózový sirup, chmelové produkty, izomerizovaný chmelový extrakt, oxid uhličitý objem EAN kód Název výrobku l 1 ks Braník Jedenáct láhev 0,5l 0,500 8593868002177 Braník Ležák láhev 0,5 0,500 8593868001453 Složení výrobku : voda,, maltózový sirup, voda,, maltózový sirup, ALERGENY Braník

Více

1 first FASHION WINERY

1 first FASHION WINERY 1 first FASHION WINERY OBSAH VÍNO CANTINE CECI 03 Možnost navázání nebo připevnění Vaší komplimentky na krabičku VÍNO BOTTEGA 07 PLATNOST CEN JE DO 31.01.2018 Art. YLR (TO YOU Bolle di Lambrusco ROSSO)

Více

Cena za ks. Cena za karton. Odrůda Objem Ročník

Cena za ks. Cena za karton. Odrůda Objem Ročník Odrůda Objem Ročník Cena za ks Cena za karton Müller Thurgau kabinet 0,75 l 2011 127,00 Kč 762,00 Kč Veltlínské zelené kabinet 0,75 l 2010 150,00 Kč 900,00 Kč Veltlínské zelené kabinet PLATINUM 0,75 l

Více

beer & rum & cocktail

beer & rum & cocktail DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH SUROVIN. Možnost objednání jídla na přání mimo nabídku (mušle, ryby, plody moře, steaky, masa, dezerty). VŠECHNA JÍDLA PŘIPRAVÍME NA PŘÁNÍ S BEZLEPKOVÝM

Více

Víno rozlévané bílé. Víno rozlévané červené

Víno rozlévané bílé. Víno rozlévané červené Víno rozlévané bílé Müller Thurgau Tramín červený suché, Znovín Znojmo Sauvignon suché, Znovín Znojmo Víno rozlévané červené Frankovka Svatovavřinecké Cabernet Sauvignon suché, Vinné sklepy Velké Bílovice

Více

Cenník piva. Web :

Cenník piva. Web : Cenník piva Adresa : GCL s.r.o. Borbisová 414/8, 031 01, Liptovský Mikuláš Prevádzka: Palúčanská 54/371, 03101, Liptovský Mikuláš IČO : 46 26 91 77 IČ : SK20 2331 8363 Kontakt : +421 907 875 558 Email

Více

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE Robby Bubble BALENÍ: 0,75 l, 1,5 l OBSAH ALKOHOLU: neobsahuje alkohol PŘÍCHUŤ: jahoda, jablko, broskev, tropical, malina, borůvka Tento oblíbený nápoj pro dětské oslavy a výročí

Více

HR Pinck. PŮVOD Zacatecas. DRUH AGÁVE Weber. TYP 100% agáve. KATEGORIE Uleželý OBSAH ALKOHOLU 38% BALENÍ 750ml (12 v boxu)

HR Pinck. PŮVOD Zacatecas. DRUH AGÁVE Weber. TYP 100% agáve. KATEGORIE Uleželý OBSAH ALKOHOLU 38% BALENÍ 750ml (12 v boxu) Podstata Mexika Mexiko je národ s bohatou historií a tradicemi, mezi které patři také konzumace koňaku mezcal. Tento destilát je součástí historie, kultury a identity této nádherné země. Po staletí zůstával

Více

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický Šumivá vína - Sekty Bohemia Sekt demi sec 240,-Kč 0,75l - Bohemia Sekt demi sec je šumivé víno harmonické, jemně nasládlé chuti a svěží, středně plné květnaté vůně. Cuvée je sestavováno podle originální

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 330 Kč 0,75 l Veltlínské

Více

PLATNÝ OD

PLATNÝ OD PLATNÝ OD 23.10.2017 PRESTIGE COLLECTION RYZLINK RÝNSKÝ / slámové / 2015 Obsah cukru: sladké Objem: 0,2l 329,75 Kč bez DPH/399 Kč s DPH Hrozny pro výrobu tohoto vína ležely po dobu tří měsíců na slámových

Více

Jsme spolu již po sedmé a do pivínku dnešního večera jsem se rozhodl přinést slova skvělého spisovatele, Vladimíra Párala:

Jsme spolu již po sedmé a do pivínku dnešního večera jsem se rozhodl přinést slova skvělého spisovatele, Vladimíra Párala: SLOVO ÚVODEM Vážení a milí besedníci, teprve pivem je žízeň krásná. Jsme spolu již po sedmé a do pivínku dnešního večera jsem se rozhodl přinést slova skvělého spisovatele, Vladimíra Párala: Pivo nedává

Více

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN

NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN NOVÉ VINAŘSTVÍ A.S., MĚŘÍN Nové Vinařství je mladá společnost vyznávající inovativní přístup k pěstování révy vinné, sklizni hroznů a jejich zpracování; z jednoho keře připravuje jednu láhev vína. Vinařství

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. Chuť provází intenzívní plnost, chlebovost

Více

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips.

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips. KÁVA La Boheme Mexico Santa Teresa Delikátní krémové espresso z mexické oblasti Chiapas. V šálku vás překvapí silná kakaová chuť s oříškovým aroma a příjemná karamelová dochuť. Plné, hutné a vyvážené espresso.

Více

Do našich vín nevkládáme jen náš um, píli a pokoru, ale i naše srdce.

Do našich vín nevkládáme jen náš um, píli a pokoru, ale i naše srdce. Vinařství MARCUS vyrábí pouze vysoce kvalitní přívlastková vína v limitovaných seriích, 1000-3000 lahví z jedné odrůdy a vinařské tratě. Roční produkce činní 20-30 tisíc lahví z 5 ha vinic v mikulovské.vinařství

Více

Medailová vína 2011-2013 Francie

Medailová vína 2011-2013 Francie Francie Thomas Barton Réserve Bordeaux Rouge AOC 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon Intenzivní, purpurově červená barva. Ve vůni exploze červených bobulí smíchaných s kořeněnými stopami (černý pepř) a

Více

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!!

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!! Vinařství U Mlýnků Dolní Dunajovice Veltlínské zelené 2011 225,- 176,- pozdní sběr, polosuché, Plotny - Dolní Dunajovice 13,3% alkoholu, zbytkový cukr 14 g/l, kyseliny 7,0 g/l Svěží a pepřnatě pikantní

Více

Champagne. Šumivá vína Ch. C. André Brut 0,75l 290 Kč. Prosecco Prosecco Treviso Frizzante DOC San Venanzio 0,75l 380 Kč. Brut Classic Deutz

Champagne. Šumivá vína Ch. C. André Brut 0,75l 290 Kč. Prosecco Prosecco Treviso Frizzante DOC San Venanzio 0,75l 380 Kč. Brut Classic Deutz Vinný lístek Brut Classic Deutz Champagne 0,75l 1 550 Kč Delikátní, živé a skvěle vyvážené základní šampaňské. Jedná se o cuvée odrůd Chardonnay, Pinot Noir a Pinot Meunier s až 40% podílem rezervních

Více

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie.

Rozlévaná sudová bílá vína. Rozlévaná sudová červená vína. La Cantina Chardonnay, Itálie. karafa karafa. La Cantina Merlot, Itálie. Vinný lístek Rozlévaná sudová bílá vína La Cantina Chardonnay, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Rozlévaná sudová červená vína La Cantina Merlot, Itálie 0,1l 20 Kč 0,5l 90 Kč 1 litr 180 Kč Champagne

Více

VÍNA U REJNOKA jaro 2017

VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, VYBRALI JSME VÍNA MNOHA CHUTÍ, OD POCTIVÝCH, SVĚDOMITÝCH VINAŘSTVÍ Z MORAVY, RAKOUSKA A SEVERNÍ ITÁLIE. NAPROSTOU VĚTŠINU VÍN SI SAMI KUPUJEME PŘÍMO U VINAŘŮ, NABÍDKU

Více

- V I N N Ý L Í S T E K

- V I N N Ý L Í S T E K Z Á M E C K Ý D V Ů R Č E R N O U S Y ROZLÉVANÁ VÍNA ITÁLIE Chardonnay I.G.T. suché Vinařství Borga Veneto 0,1 l 26, Kč Rosato I.G.T. suché Vinařství Borga Veneto 0,1 l 26, Kč Merlot I.G.T. suché Vinařství

Více

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň.

Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Víno je nápojem králů, víno je nápojem se staletou tradicí, víno je jedinečný prostředek jak povznést gastronomii na vyšší úroveň. Dovolte nám představit Vám jedinečný výběr vín, který je snouben spolu

Více