1 VŠEOBECNÉ INFORMACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1 VŠEOBECNÉ INFORMACE"

Transkript

1 1 VŠEOBECNÉ INFORMACE Obchodní firma EDOMED a.s. (dále jen "společnost") byla zapsána do obchodního rejstříku dne 18. května 1995 pod jménem Picker Imaging Praha s.r.o.. K datu došlo k fúzi sloučením se společností EDOMED s.r.o., společnost převzala název přistupující společnosti EDOMED s.r.o.. K datu společnost změnila právní formu ze společnosti s ručením omezeným na akciovou společnost. Název firmy: EDOMED a.s. Sídlo: Praha 3, U Vinohradské nemocnice 3, PSČ Provozovna Praha 4, Pekárenská 1/220, PSČ Identifikační číslo: Předmět podnikání: - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - pronájem a půjčování věcí movitých - pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor bez poskytování jiných než základních služeb spojených s pronájmem - nákup, skladování a prodej zdravotnických prostředků stanovených Ministerstvem zdravotnictví, které mohou být prodávány prodejci stanovených zdravotnických prostředků - testování, měření a analýzy - poskytování technických služeb - zprostředkování obchodu Složení statutárního orgánu představenstva: Předseda představenstva: Ing. Michal Srb st. Místopředseda představenstva: Ing. David Srb Člen představenstva: JUDr. Vladimír Kopal Dozorčí rada: Předseda dozorčí rady: Člen dozorčí rady: Člen dozorčí rady: Ing. Michal Srb ml. Libor Beneš MUDr. František Bláha Akcie společnosti : společnost vydala 320 ks kmenových akcií na majitele v listinné podobě ve jmenovité hodnotě ,- Kč. Základní kapitál je splacen 100%. Organizační struktura společnosti - společnost je členěna následujícím způsobem: Obchodní oddělení Servisní oddělení Administrativa Strana 1 (celkem 14)

2 2 ÚČETNÍ POSTUPY (a) Základní zásady vedení účetnictví Účetní závěrka je sestavena v souladu s účetními přepisy platnými v České republice (zákon o účetnictví, prováděcí vyhláška, účetní standardy). Účetnictví je vedeno v historických cenách. Částky v účetní závěrce a v příloze jsou zaokrouhleny na tisíce českých korun, není-li uvedeno jinak. (b) Dlouhodobý nehmotný majetek Nakoupený nehmotný majetek je vykázán v pořizovacích cenách. Dlouhodobý nehmotný majetek je odepisován metodou rovnoměrných odpisů na základě jeho předpokládané životnosti. Dlouhodobý nehmotný majetek zahrnuje software, který je plně odepsán. Nehmotný majetek, jehož doba použitelnosti je delší než 1 rok a pořizovací cena nepřevyšuje Kč za položku, je účtován do nákladů při uvedení do používání. Tento nehmotný majetek je veden do skončení jeho používání v operativní evidenci. Pokud zůstatková hodnota aktiva přesahuje jeho odhadovanou zpětně získatelnou hodnotu, je zůstatková hodnota aktiva snížena o opravnou položku na jeho zpětně získatelnou hodnotu. (c) Dlouhodobý hmotný majetek Nakoupený dlouhodobý hmotný majetek je vykázán v cenách pořízení, které zahrnují cenu, za kterou byl majetek pořízen a náklady s jeho pořízením související. Dlouhodobý hmotný majetek vytvořený vlastní činností společnost nevytváří. Účetní odpisy dlouhodobého hmotného majetku byly vypočteny metodou zrychlených odpisů na základě jeho předpokládané životnosti. Odpisy jsou uplatňovány od prvního měsíce, který následuje po měsíci, kdy byl majetek uveden do používání. Daňové odpisy jsou uplatňovány dle zákona č.586/1992 Sb. Daňové a účetní odpisy se nerovnají. Náklady na opravy a údržbu dlouhodobého hmotného majetku se účtují přímo do nákladů. Technické zhodnocení dlouhodobého hmotného majetku přesahující Kč za rok u jednotlivého majetku je aktivováno. Hmotný majetek, jehož doba použitelnosti je delší než 1 rok a pořizovací cena nepřevyšuje Kč za položku, je považován za zásoby a účtován do nákladů při uvedení do užívání. Tento majetek je veden do skončení jeho užívání v operativní evidenci. Při nákupu většího objemu drobného hmotného majetku bylo rozhodnuto, že tento majetek bude zúčtován do nákladů společnosti ve dvou po sobě jdoucích letech. Vozidla pořízena formou leasingu jsou po skončení leasingu zaevidována do evidence hmotného majetku v návaznosti na rozvahu a jsou odepisována dle 24 odst. 2 písm. v) zákona o dani z příjmu v platném znění. Pokud zůstatková hodnota aktiva přesahuje jeho odhadovanou zpětně získatelnou hodnotu, pak je zůstatková hodnota aktiva snížena o opravnou položku na jeho zpětně získatelnou hodnotu. ( d ) Dlouhodobý finanční majetek Majetkové účasti u společností s podstatným a rozhodujícím vlivem jsou oceňovány pořizovacími cenami, jejichž součástí jsou vedlejší pořizovací náklady (poplatky právníkům aj.). Na konci účetního období jsou oceňovány na reálnou hodnotu metodou ekvivalence. Strana 2 (celkem 14)

3 (e) Zásoby Nakoupené zásoby jsou oceňovány pořizovací cenou. Pořizovací cena zahrnuje veškeré náklady související s pořízením těchto zásob (zejména dopravné, clo, atd.). Veškeré úbytky nakoupených zásob jsou účtovány ve skutečných pořizovacích cenách. Opravná položka k pomalu obrátkovým a zastaralým zásobám není vytvořena. Společnost nevlastní takové zásoby, jejichž cenu by musela k datu závěrky upravovat o opravnou položku. (f) Pohledávky Pohledávky jsou při vzniku oceňovány jmenovitou hodnotou. Opravná položka k pohledávkám je vytvořena na základě individuálního posouzení bonity dlužníků. (g) Přepočet cizích měn Transakce prováděné v cizích měnách jsou přepočteny a zaúčtovány devizovým kursem ČNB platným k prvnímu pracovnímu dni v kalendářním měsíci. Všechna peněžní aktiva a pasiva vedená v cizích měnách byla přepočtena devizovým kursem zveřejněným ČNB k datu sestavení účetní závěrky. (h) Obrat Tržby za zboží jsou zaúčtovány k datu jeho dodání nebo převzetí. Tržby za služby jsou zaúčtovány k datu jejich poskytnutí. (i) Leasing Pořizovací cena majetku, získaného formou finančního a operativního leasingu není aktivována do dlouhodobého majetku a je účtována do nákladů rovnoměrně po celou dobu trvání leasingu. Budoucí leasingové splátky, které nejsou k datu účetní závěrky splatné, jsou vykázány v příloze k účetní závěrce. (j) Rezervy Společnost tvoří rezervy, pokud má současný závazek a je pravděpodobné, že bude na vypořádání tohoto závazku třeba vynaložit vlastní zdroje a existuje spolehlivý odhad výše závazku, viz čl. 8. (k) Životní pojištění Společnost v současné době hradí pojišťovně za své tři zaměstnance životní pojištění. (l) Odložená daň Odložená daň se od 1. ledna 2002 vykazuje u všech dočasných rozdílů mezi zůstatkovou hodnotou aktiv nebo pasiv v rozvaze a jejich daňovou hodnotou. Dopad změny ve výpočtu odložené daně z rozdílů zjištěných k byl zaúčtován přímo do vlastního kapitálu. Změna stavu odložené daně je vykazována v r jako dlouhodobá pohledávka. Strana 3 (celkem 14)

4 (m) Spřízněné strany Spřízněnou stranou společnosti se rozumí: - akcionáři, kteří přímo nebo nepřímo mohou uplatňovat podstatný nebo rozhodující vliv u společnosti a podniky, kde tito akcionáři mají podstatný nebo rozhodující vliv členové statutárních, dozorčích a řídících orgánů a osoby blízké těmto osobám, včetně podniků, kde tito členové a osoby mají podstatný nebo rozhodující vliv - podniky, které mají společného člena vedení se společností. Ing. Michal Srb je jednatelem firmy DIMED s.r.o., IČ Ing. Michal Srb a Ing. David Srb jsou členy výboru zájmového sdružení právnických osob Zavádění nových diagnostických metod, z.s.p.o., IČ (n) Mimořádné položky a změny účetních postupů V účetních postupech nenastaly oproti roku 2007 žádné změny. (o) Následné události Dopad událostí, které nastaly mezi rozvahovým dnem a dnem podpisu účetní závěrky je zachycen v účetních výkazech v případě, že tyto události poskytly doplňující informace o skutečnostech, které existovaly k rozvahovému dni. V případě, že mezi rozvahovým dnem a dnem podpisu účetní závěrky došlo k významným událostem zohledňujícím skutečnosti, které nastaly po rozvahovém dni, jsou důsledky těchto událostí popsány v příloze účetní závěrky, ale nejsou zaúčtovány v účetních výkazech. Strana 4 (celkem 14)

5 3 DLOUHODOBÝ NEHMOTNÝ MAJETEK Pořizovací cena 1.ledna 2008 přírůstky/úbytky tis.kč Software Oprávky Zůstatková hodnota Pořizovací cena 1.ledna 2007 Přírůstky/úbytky tis.kč Software Oprávky Zůstatková hodnota V roce 2008 pořídila společnost nehmotný majetek (včetně upgrade stávajících programů) účtovaný přímo do nákladů v částce 96. Celková hodnota nehmotného majetku vedeného v operativní evidenci k činí 231. V roce 2007 nepořídila společnost nehmotný majetek. Upgrade stávajících programů byl účtován přímo do nákladů v částce 14. Celková hodnota nehmotného majetku vedeného v operativní evidenci k činila DLOUHODOBÝ HMOTNÝ MAJETEK Pořizovací cena Přírůstky tis.kč Přeúčtování Vyřazení Pozemky Stavby Samostatné movité věci a soubory movitých věcí Celkem Strana 5 (celkem 14)

6 Oprávky Zůstatková hodnota Oprávky tis.kč Vyřazení vyřazených Stavby Samostatné movité věci a soubory movitých věcí Celkem Zůstatková hodnota DHM Pořizovací cena Přírůstky tis.kč Přeúčtování Vyřazení Pozemky Stavby Samostatné movité věci a soubory movitých věcí Celkem Oprávky Zůstatková hodnota Oprávky tis.kč Vyřazení vyřazených Stavby Samostatné movité věci a soubory movitých věcí Celkem Zůstatková hodnota DHM Největší přírůstky majetku v průběhu roku 2008: - V roce 2008 byly pořízeny 3 osobní automobily v celkové hodnotě Přímo do nákladů byly účtovány předměty v celkové hodnotě 435, jsou to zejména mobilní telefony, notebooky, nářadí a přístroje pro servisní techniky a další kancelářské vybavení budovy. Celková hodnota drobného hmotného majetku vedeného v operativní evidenci k činí celkem tis. Kč. Strana 6 (celkem 14)

7 Společnost rovněž používá majetek získaný finančním leasingem, o kterém je účtováno jako o hmotném majetku až po skončení doby leasingu. V roce 2008 byly ukončeny leasingové smlouvy: číslo CAC 07/2008 číslo CAC 07/2008 číslo CAC 07/2008 číslo CAC 12/2008 V roce 2008 firma prodala 2 vozy, které měla v evidenci po skončení leasingu, tržní hodnota byla 266. Došlo k vyřazení části drobného majetku evidovaného na účtu 022/050 DDHM pořízený do r v hodnotě notebooků bylo vyřazeno a nahrazeno novějšími. Největší přírůstky majetku v průběhu roku 2007: - V roce 2007 byl pořízen měřící přístroj TOOL LINEARITY pro potřeby servisu za 199 a vyřazeno - technické zhodnocení ke 2 automobilům, 1 notebook a 1 auto pořízené na leasing, vedené v evidenci, v celkové hodnotě Další větší úbytky majetku v průběhu roku 2007 nebyly. Došlo k vyřazení části drobného majetku evidovaného na účtu 022/050 DDHM pořízený do r v hodnotě 6. - Další pořízené předměty, které byly účtovány přímo do nákladů v celkové hodnotě 468 tvoří zejména mobilní telefony, nářadí a přístroje pro servisní techniky a další vybavení budovy. Celková hodnota drobného hmotného majetku vedeného v operativní evidenci k činla celkem tis. Kč. Společnost rovněž používá majetek získaný finančním leasingem, který je však účtován jako hmotný dlouhodobý majetek společnosti až po skončení doby leasingu. V roce 2007 byla ukončena leasingová smlouva: číslo CAC 06/2007 V roce 2007 firma prodala 3 vozy, které měla v evidenci po skončení leasingu, tržní hodnota byla tis.kč Leasingové splátky lze analyzovat takto: Splacené leasingové splátky ze současných Smluv o finančním leasingu Splacené zálohy nevyúčtované Celková výše leasingových splátek zaplacených i splatných ze současných smluv o finančním leasingu Celková výše leasingových splátek splatných dle smluv o finančním leasingu DLOUHODOBÝ FINANČNÍ MAJETEK V roce 2007 ke dni společnost pořídila 100% obchodní podíl ve společnosti DIMED s.r.o., se sídlem Pekárenská 1/220, Praha 4 Michle. Předmětem činnosti této společnosti je provozování nestátního zdravotnického Strana 7 (celkem 14)

8 zařízení a pronájem nemovitosti. Hodnota obchodního podílu v pořizovací ceně činí Vzhledem k rozdílu při přecenění metodou ekvivalence byla hodnota obchodního podílu v účetní závěrce navýšena na tis. Kč. V roce 2008 vložila firma EDOMED a.s. základní vklad člena do zájmového sdružení právnických osob, Zavádění nových diagnostických metod, z.s.p.o. ve výši ,00 Kč. Druhým členem sdružení je firma DIMED s.r.o. Základní vklad jednoho člena byl ,00 Kč. Sdružení je registrováno v registru zájmových sdružení právnických osob vedeného Magistrátem hlavního města Prahy pod č.reg. 16/07, IČ Sdružení v roce 2008 nezahájilo činnost. 6 ZÁSOBY Zboží Materiál pro servis Nedokončená výroba 0 12 Celkem Opravná položka na zásoby není tvořena, společnost nemá zásoby, jejichž pořizovací cena se výrazně liší od tržní ceny, zásoby s pomalou obrátkou, ani neprodejné zásoby. 7 POHLEDÁVKY Krátkodobé pohledávky z obchodního styku - do splatnosti po splatnosti Pohledávky z obchodního styku celkem Jiné pohledávky - do splatnosti po splatnosti Krátkodobé pohledávky celkem Opravné položky na pochybné pohledávky Čistá hodnota krátkodobých pohledávek Dlouhodobé pohledávky Odložená daňová pohledávka Čistá hodnota dlouhodobých pohledávek Čistá hodnota celkových pohledávek Nezaplacené pohledávky z obchodního styku nejsou zajištěny. Dne byla uzavřena Smlouva s ČSOB, a.s. o poskytnutí úvěru a zároveň o zřízení zástavního práva k pohledávkám, která je pravidelně měsíčně prodlužována dodatky. Viz bod 11. Strana 8 (celkem 14)

9 Změny opravné položky k ohroženým pohledávkám lze analyzovat takto: Počáteční zůstatek k 1.lednu Tvorba opravné položky Zrušení opravné položky Použití na odpis 0 Konečný zůstatek k 31.prosinci Opravné položky daňově uznatelné jsou v roce 2008 tvořeny ve výši 20% z hodnoty nesplacených pohledávek více jak 6 měsíců po lhůtě splatnosti, tj. z celkové částky tis Kč, tj Pohledávky po lhůtě splatnosti byly dlužníky uznány. Vzhledem k tomu, že firma FUTURUM s.r.o, Povážská Bystrica,SK, dluží firmě EDOMED částku ve výši se splatností před byly vytvořeny účetní opravné položky z důvodu opatrnosti ve výši 80%, tj a firma IDSI, Plantation Florida,USA dluží 52 se splatností před byly vytvořeny účetní opravné položky ve výši 80%, tj. 41. Pohledávky vůči společnosti DIMED s.r.o činily k 31.prosinci 2008 celkem Z toho je dlouhodobá pohledávka, která je na základě splátkového kalendáře hrazena v měsíčních splátkách, přičemž poslední splátka je splatná k 31. prosinci Splátky jsou zatíženy úrokem ve výši 5% p.a Opravné položky jsou v roce 2007 tvořeny ve výši 20% z hodnoty nesplacených pohledávek více jak 6 měsíců po lhůtě splatnosti, tj. z celkové částky tis Kč. Ostatní pohledávky, které byly k datu vedeny jako pohledávky po lhůtě splatnosti, byly na počátku roku 2008 (do data zpracování účetní závěrky) zaplaceny. Pohledávky po lhůtě splatnosti byly dlužníky uznány. Vzhledem k tomu, že nejsou vedeny žádné právní spory o výši pohledávek, nebylo nutné provádět vyšší odhodnocení vykazovaných dlužných částek.. Pohledávky vůči společnosti DIMED s.r.o činily k 31.prosinci 2007 celkem Z toho je dlouhodobá pohledávka, která je na základě splátkového kalendáře hrazena v měsíčních splátkách, přičemž poslední splátka je splatná k 31. prosinci Splátky jsou zatíženy úrokem ve výši 5% p.a. Společnost EDOMED a.s. poskytla firmě DIMED s.r.o půjčku ve výši Dle smlouvy z činí úrok 5% p.a. Půjčka je splatná VLASTNÍ KAPITÁL Změny stavu vlastního kapitálu Základní kapitál Zákonný rezervní fond Kapitálové fondy Nerozdělený zisk / Neuhrazená ztráta Vlastní kapitál celkem Zůstatek k Výsledek hospodaření za rok Rozdělení zisku Oceňovací rozdíly z přecenění majetku Zůstatek k Zůstatek k Výsledek hospodaření za rok Rozdělení zisku Zůstatek k Strana 9 (celkem 14)

10 Zákonný rezervní fond lze použít výhradně k úhradě ztrát. V souladu s příslušnými ustanoveními společenské smlouvy a obchodního zákoníku společnost vytváří zákonný rezervní fond ve výši 5 % z čistého zisku ročně, dokud výše tohoto fondu nedosáhne 10 % základního kapitálu. Zisk roku 2007 po zdanění byl po schválení valnou hromadou převeden ve výši 365 do rezervního fondu, zbývající část ve výši byla převedena na nerozdělený zisk minulých let. V roce 2008 došlo k přecenění majetkové účasti metodou ekvivalence v celkové výši 877 Dne rozhodla řádná valná hromada společnosti EDOMED a.s. o zvýšení základního kapitálu společnosti EDOMED a.s. o částku Kč ,- na novou sumární výši základního kapitálu Kč ,- Kč. Uvedené rozhodnutí je obsaženo v notářském zápise čj. N 164/2006, NZ 147/2006 ze dne o rozhodnutí řádné valné hromady společnosti EDOMED a.s. o zvýšení základního kapitálu společnosti pořízeném Mgr. Gajané Rejzkovou, notářkou v Praze: a) Zvyšuje se základní kapitál společnosti EDOMED a.s. o částku Kč ,- (slovy: devět milionů korun českých) z dosavadní výše základního kapitálu Kč ,- na novou sumární výši základního kapitálu Kč ,- (slovy: třicet dva milionů korun českých) upsáním nových akcií peněžitým vkladem, přičemž se nepřipouští upisování akcií nad částku navrhovaného zvýšení základního kapitálu. b) Zvýšení základního kapitálu bude provedeno upsáním 90 kusů kmenových akcií na majitele, které budou vydány v listinné podobě, o jmenovité hodnotě jedné akcie Kč ,- (slovy: jedno sto tisíc korun českých Návrh na rozdělení zisku za rok hospodářský výsledek po zdanění : ,07 Kč - příděl rezervnímu fondu 5%: ,00 Kč - převod na nerozdělený zisk: ,07 Kč 9 REZERVY Na záruční opravy Na nečerpanou dovolenou Rezervy celkem tis Kč Konečný zůstatek k Tvorba rezervy Čerpání rezervy Konečný zůstatek k Tvorba rezervy Čerpání rezervy Počátečný stav k Společnost tvoří rezervy na záruční opravy při prodeji přístrojů pro zdravotnické účely v závislosti na podmínkách uvedených ve smlouvě a tím vzniklých budoucích závazků ze záruk. Rezervy jsou tvořeny pokud je pravděpodobné, že bude na vypořádání tohoto závazku třeba vynaložit vlastní zdroje a existuje spolehlivý odhad výše závazku. K čerpání rezerv dochází v návaznosti na skutečně prováděné záruční opravy, zůstatek rezervy je rozpuštěn při ukončení záruky k jednotlivému obchodnímu případu. Strana 10 (celkem 14)

11 Společnost dále tvoří rezervu na nečerpanou dovolenou, která může být podle zákoníku práce zaměstnancům převedena do následujícího roku. Zdrojem pro stanovení výše této rezervy je mzdová evidence společnosti. 10 ZÁVAZKY A BUDOUCÍ ZÁVAZKY Krátkodobé závazky z obchodního styku - do splatnosti po splatnosti Závazky z obchodního styku celkem Jiné závazky - do splatnosti Jiné závazky celkem Krátkodobé závazky celkem Dlouhodobé závazky z obchodního styku Jiné dlouhodobé závazky 0 0 Odložený daňový závazek 0 0 Dlouhodobé závazky celkem Krátkodobé a dlouhodobé závazky celkem Závazky z obchodního styku a jiné závazky nebyly zajištěny žádným majetkem společnosti. Společnost měla v r tyto krátkodobé závazky vůči státu, společníkům a zaměstnancům : Správa soc. zabezpečení 255 Zdravotní pojišťovny 102 Daň ze záv. činnosti 140 DPH Závazky k zaměstnancům 553 Závazky ke společníkům 290 Celková výše závazků nezahrnutých v rozvaze, která vychází z uzavřených smluv o finančním pronájmu k činila 968 tis.kč viz bod 4 Analýza leasingových splátek. 11 Bankovní úvěry K měla společnost uzavřeny úvěrové smlouvy poskytnuté ČSOB. Stav úvěrů k je následující: - Úvěr ve výši (dodávka zboží do nemocnice Chrudim), splatný ke dni , úročený PRIBOR 1 a 2,5% p.a. K byl zůstatek úvěru ve výši 208 K měla společnost uzavřeny úvěrové smlouvy poskytnuté ČSOB: Stav úvěrů k je následující: - Úvěr ve výši (dodávka zboží do nemocnice Chrudim), splatný ke dni , úročený PRIBOR 1 a 2,5% p.a. K byl zůstatek úvěru ve výši Strana 11 (celkem 14)

12 12 DAŇ Z PŘÍJMŮ Daňový náklad zahrnuje: Splatnou daň Odloženou daň Celkem Odloženou daň zúčtovanou v roce 2008 uplatněnou ve výši sazby 20 % lze analyzovat následovně: Rozdíl zůstatkových účetních a daňových cen hmotného majetku Rezervy Odložená daň celkem Odložená daň k 31.prosinci.2008 je vypočtena sazbou daně ve výši 20% (daňová sazba pro rok 2009). Odložená daň k 31.prosinci.2007 je vypočtena sazbou daně ve výši 21% (daňová sazba pro rok 2008). 13 ČLENĚNÍ VÝNOSŮ PODLE ODVĚTVÍ Výnosy z běžné činnosti byly tvořeny následujícím způsobem: Obchodní činnost Prodej zboží - tuzemsko Prodej zboží - zahraničí Prodej zboží celkem Servis - tuzemsko Servis - zahraničí Servisní služby celkem Ostatní výnosy Celkem Strana 12 (celkem 14)

13 14 ANALÝZA ZAMĚSTNANCŮ Počet zaměstnanců Průměrný počet členů vedení 3 3 Průměrný počet zaměstnanců Celkem Vedení Zaměstnanci Celkem 2008 Mzdové náklady Odměny členům statutárního orgánu Náklady na sociální zabezpečení Ostatní sociální náklady Celkem Mzdové náklady Odměny členům statutárního orgánu Náklady na sociální zabezpečení Ostatní sociální náklady Celkem Za rok 2008 budou poskytnuty členům statutárního orgánu odměny na základě rozhodnutí valné hromady v celkové výši maximálně 290. Kromě výše uvedeného nebylo v průběhu roku 2008 a 2007 akcionářům, členům statutárních a dozorčích orgánů a vedoucím zaměstnancům poskytnuto žádné další plnění ani v peněžní ani v naturální formě. Za rok 2007 byly poskytnuty členům statutárního orgánu odměny na základě rozhodnutí valné hromady v celkové výši maximálně NÁSLEDNÉ UDÁLOSTI Po datu účetní závěrky nenastaly žádné významné skutečnosti, které by ovlivnily výsledky roku PŘEHLED O PENĚŽNÍCH TOCÍCH Společnost sestavila přehled o peněžních tocích s využitím nepřímé metody. Peněžní ekvivalenty představují krátkodobý likvidní majetek, který lze snadno a pohotově převést na předem známou částku v hotovosti. Hotovost a peněžní ekvivalenty uvedené v přehledu o peněžních tocích jsou analyzovány takto: Pokladní hotovost a peníze na cestě Účty v bankách Hotovost a peněžní ekvivalenty celkem Strana 13 (celkem 14)

14 Tato účetní závěrka byla předsedou představenstva schválena a bude předložena valné hromadě. V Praze dne sestavila Eva Bitterová, účetní Ing. Michal Srb předseda představenstva Strana 14 (celkem 14)

Příloha k účetní závěrce za rok 2011

Příloha k účetní závěrce za rok 2011 Příloha je zpracována v souladu s vyhláškou č. 500/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní jednotky, které jsou podnikateli

Více

íloha k ú etní záv rce spole nosti Olympik Garni, a. s. k 31. 12. 2008 Obsah p ílohy 1. Obecné údaje 2. Majetková ú ast ú

íloha k ú etní záv rce spole nosti Olympik Garni, a. s. k 31. 12. 2008 Obsah p ílohy 1. Obecné údaje 2. Majetková ú ast ú Příloha k účetní závěrce společnosti Olympik Garni, a. s. k 31. 12. 2008 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Příloha je zpracována

Více

Sestavená dle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví IAS / IFRS NEKONSOLIDOVANÁ

Sestavená dle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví IAS / IFRS NEKONSOLIDOVANÁ Ú Č E T N Í Z Á V Ě R K A Z A R O K 2 0 0 5 Sestavená dle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví NEKONSOLIDOVANÁ Obsah 1. Zpráva nezávislého auditora 2. Výkaz zisků a ztrát 3. Rozvaha 4. Výkaz peněžních

Více

Česká olympijská a.s.

Česká olympijská a.s. Česká olympijská a.s. Účetní závěrka a Auditorská zpráva za rok končící 31. prosince 2007 Auditor: Member: INTEREXPERT BOHEMIA, spol. s r.o. Mikulandská 2, Praha 1, 110 00 Tel: +420 224 933 658; Fax +420

Více

Účetní závěrka. k 31. 12. 2014

Účetní závěrka. k 31. 12. 2014 Účetní závěrka k 31. 12. 2014 Firma : AGRO Brno-Tuřany, a.s. Sídlo : Dvorecká 521/27, 620 00 Brno IČO : 29365619 DIČ : CZ29365619 RG. : B 6688 OR u KS Brno Vznik : 1. 8. 2012 Rozvahový den: 31. 12. 2014

Více

Bytové družstvo Pavlišovská 9798. Příloha tvořící součást účetní závěrky. k 31. prosinci 2014

Bytové družstvo Pavlišovská 9798. Příloha tvořící součást účetní závěrky. k 31. prosinci 2014 Bytové družstvo Pavlišovská 9798 Příloha tvořící součást účetní závěrky k 31. prosinci 2014 1 Příloha k účetní závěrce za období k 31. 12. 2014 A. Obecné údaje 1. Popis účetní jednotky Obchodní firma:

Více

POLOLETNÍ ZPRÁVA. k 30. 6. 2006

POLOLETNÍ ZPRÁVA. k 30. 6. 2006 ISO 9001:2000 POLOLETNÍ ZPRÁVA k 30. 6. 2006 Obsah: I. Zpráva o činnosti Základní údaje o emitentovi Popis podnikatelské činnosti Valná hromada II. Mezitímní účetní závěrka k 30. 6. 2006 1. Rozvaha 2.

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce Obsah přílohy Podle 39 vyhlášky č. 500/2002 Sb.: 1. Popis účetní jednotky 2. Majetková či smluvní spoluúčast účetní jednotky v jiných společnostech 3. Zaměstnanci společnosti, osobní náklady 4. Půjčky,

Více

Základní konstrukce. v nevýdělečných organizacích. dr. Malíková 1

Základní konstrukce. v nevýdělečných organizacích. dr. Malíková 1 Základní konstrukce účetního systému v nevýdělečných organizacích dr. Malíková 1 Legislativní úprava účetnictví nevýdělečných organizací Zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví Vyhláška č. 504/2002 Sb., kterou

Více

Příloha k účetní závěrce ke dni 31. 12. 2011

Příloha k účetní závěrce ke dni 31. 12. 2011 Collegium Marianum Týnská vyšší odborná škola, s.r.o. Melantrichova 971/19, 110 00 Praha 1 Příloha k účetní závěrce ke dni 31. 12. 2011 I. Obecné údaje Účetní jednotka: Collegium Marianum Týnská vyšší

Více

ČSOB Leasing pojišťovací makléř, s. r. o. Výroční zpráva za rok 2008

ČSOB Leasing pojišťovací makléř, s. r. o. Výroční zpráva za rok 2008 ČSOB Leasing pojišťovací makléř, s. r. o. Výroční zpráva za rok 2008 ČSOB Leasing pojišťovací makléř, s. r. o. výroční zpráva 2008 00. Obsah ČSOB Leasing pojišťovací makléř, s. r. o. výroční zpráva 2008

Více

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. Základní údaje

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. Základní údaje Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů IČ 48171590 Obchodní firma Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s. Ulice Novoměstská 626 Obec Chrudim PSČ 53728 E-mail vak@vakcr.cz

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2015 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 102 Rozeslána dne 2. října 2015 Cena Kč 85, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2015 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 102 Rozeslána dne 2. října 2015 Cena Kč 85, O B S A H : Ročník 2015 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 102 Rozeslána dne 2. října 2015 Cena Kč 85, O B S A H : 250. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 500/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona

Více

Česká pojišťovna a.s.

Česká pojišťovna a.s. Česká pojišťovna a.s. Česká pojišťovna a.s. Nekonsolidovaná účetní závěrka pro rok končící 31. prosincem 2005 Česká pojišťovna a.s. Zpráva auditora Česká pojišťovna a.s. Obsah Obsah ZPRÁVA AUDITORA...

Více

Účty a účtová osnova

Účty a účtová osnova Účty a účtová osnova Zásada podvojnosti Zásada souvztažnosti Příklad 1 Panelárna, společnost s ručením omezeným vykázala následující počáteční stavy (v Kč) na vybraných syntetických účtech: Závazky z obchodních

Více

PŘÍLOHA 1. SPOLEČESKÁ SMLOUVA o založení společnosti s ručením omezeným

PŘÍLOHA 1. SPOLEČESKÁ SMLOUVA o založení společnosti s ručením omezeným PŘÍLOHA 1 SPOLEČESKÁ SMLOUVA o založení společnosti s ručením omezeným I. Zakladatelé Pan Roman Mucha a David Mucha zakládají společnost s ručením omezeným (dále jen společnost) za podmínek stanovených

Více

Návrhy usnesení pro řádnou valnou hromadu Komerční banky, a. s., konanou dne 19. 6. 2003

Návrhy usnesení pro řádnou valnou hromadu Komerční banky, a. s., konanou dne 19. 6. 2003 Praha 1, Na Příkopě 33, čp. 969, PSČ 114 07 IČ 45 31 70 54 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1360 Návrhy usnesení pro řádnou valnou hromadu Komerční banky,

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Okamžik sestavení: 20.5.2015 11:25:57 č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA NÁCHODA Smlouva č.: SMF/94/2016 kterou v souladu s ustanovením 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, s ustanovením 10a zákona č.

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu FÚ pro hlavní město Prahu Územnímu pracovišti v, ve, pro ÚzP pro Prahu Daňové identifikační číslo C Z Identifikační číslo Než začnete vyplňovat

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Bohemia-lázně a.s., sanatorium Kriváň Slovan, Sadová 5, 360 01 Karlovy Vary Tel.: 352 511 111, fax: 353 228 114, accommodation@bohemia-lazne.cz, www.bohemia-lazne.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Textová

Více

P Ř I Z N Á N Í CHRUDIMI C Z 2 7 4 8 5 0 1 3 1 A. a ) 0 1 0 1 2 0 0 7 do 3 1 1 2 2 0 0 7. I. ODDÍL - údaje o poplatníkovi (podílovém fondu) 6)

P Ř I Z N Á N Í CHRUDIMI C Z 2 7 4 8 5 0 1 3 1 A. a ) 0 1 0 1 2 0 0 7 do 3 1 1 2 2 0 0 7. I. ODDÍL - údaje o poplatníkovi (podílovém fondu) 6) Než začte vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro CHRUDIMI Daňové identifikační číslo C Z Identifikační číslo ) Daňové přiznání řádné opravné dodatečné Důvody pro podání

Více

Závěrečný účet. Státního fondu pro podporu a rozvoj české kinematografie

Závěrečný účet. Státního fondu pro podporu a rozvoj české kinematografie 5. Závěrečný účet Státního fondu pro podporu a rozvoj české kinematografie 132 133 134 Komentář závěrečného účtu Státního fondu České republiky pro podporu a rozvoj české kinematografie za rok 2007 Na

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Plzeňský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Plzni 0 Daňové identifikační číslo C Z

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A V Ý R O Č N Í Z P R Á V A představenstva o činnosti společnosti v roce 2008 F P D C O R P O R A T I O N C Z a. s. O B S A H 3 Základní údaje společnosti 3 Z historie společnosti 3 Obchodní strategie 4

Více

Majetek podniku a zdroje financování majetku. Majetek podniku a zdroje financování majetku. Majetek a jeho formy

Majetek podniku a zdroje financování majetku. Majetek podniku a zdroje financování majetku. Majetek a jeho formy Majetek podniku a zdroje financování majetku. cíle kapitoly Co je dlouhodobý a oběžný majetek. Co je vlastní a cizí zdroj. Inventura majetku a závazku. čas potřebný ke studiu 1,5 hodiny klíčová slova Dlouhodobý

Více

PŘÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady

PŘÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady PŘÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2015 IČO: 00298875 Název: Obec Grygov 3026 @I=75. @S=700. @U=712. A.1. Informace podle

Více

Technické služby Police nad Metují, s.r.o.

Technické služby Police nad Metují, s.r.o. - Technické služby Police nad Metují, s.r.o. VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI SPOLEČNOSTI ZA ROK 2014 Základní údaje o společnosti Obchodní firma: Technické služby Police nad Metují, s.r.o. Sídlo: V Domkách 80,

Více

otisk podacího razítka finančního úřadu

otisk podacího razítka finančního úřadu Finančnímu úřadu v, ve, pro Brno I Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 0 Daňové identifikační číslo C Z 0 0 Identifikační číslo 0 ) 0 Daňové přiznání 0) řádné dodatečné opravné

Více

íloha . 1: Charakteristika hlavních daní eských zemí v období feudalismu íloha . 2: Da ová soustava SR v roce 1928

íloha . 1: Charakteristika hlavních daní eských zemí v období feudalismu íloha . 2: Da ová soustava SR v roce 1928 Příloha č. 1: Charakteristika hlavních daní českých zemí v období feudalismu 1. Daň majetková základ daně se liší u vrchnosti a poddaných. Zatímco u svobodného obyvatelstva dani podléhají jen nemovitosti

Více

o výsledku přezkoumání hospodaření obce Petrůvka, IČ: 68731957 za rok 2014

o výsledku přezkoumání hospodaření obce Petrůvka, IČ: 68731957 za rok 2014 Odbor interního auditu a kontroly Oddělení kontrolní Obec Petrůvka Petrůvka 90 763 21 Slavičín 1 datum pověřená úřední osoba číslo jednací spisová značka 21. května 2015 Ing. Vít Sušila KUZL 908/2015 KUSP

Více

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015

PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 PRAVIDLA PRO DOTAČNÍ PODPORU V PROGRAMU PODPORA ČINNOSTI NESTÁTNÍCH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ PŮSOBÍCÍCH NA ÚZEMÍ MČ PRAHA 7 V OBLASTI SPORTU PRO ROK 2015 SCHVÁLENÁ USNESENÍM RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 7 Č.

Více

kontrapunkt VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014

kontrapunkt VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 kontrapunkt, výroční zpráva za rok 2014, www.kontrapunkt.cz, email: info@kontrapunkt.cz kontrapunkt VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O SDRUŽENÍ Úplný název: kontrapunkt, z. s. Právní forma: zapsaný

Více

ORION 001 uzavřený investiční fond, a.s. ( dále v textu jen investiční fond )

ORION 001 uzavřený investiční fond, a.s. ( dále v textu jen investiční fond ) ORION 001 uzavřený investiční fond, a.s. ( dále v textu jen investiční fond ) Výroční zpráva za rok 2011 OBSAH A. Zpráva představenstva o činnosti společnosti ORION 001 uzavřený investiční fond, a.s. za

Více

Účtový rozvrh, účetní knihy a náležitosti účetních dokladů (pro územně samosprávné celky)

Účtový rozvrh, účetní knihy a náležitosti účetních dokladů (pro územně samosprávné celky) Mokroregion Pojizeří Směrnice č.4/ 2010 Účtový rozvrh, účetní knihy a náležitosti účetních dokladů (pro územně samosprávné celky) 1. Předmět úpravy 1.1. Ustanovení této směrnice vymezuje účtový rozvrh,

Více

Léčebné lázně Jáchymov a.s. Se sídlem Jáchymov, T.G.Masaryka 415, okres Karlovy Vary, IČO 45359229

Léčebné lázně Jáchymov a.s. Se sídlem Jáchymov, T.G.Masaryka 415, okres Karlovy Vary, IČO 45359229 Pololetní zpráva za I. pololetí 2006 (nekonsolidovaná) 1 OBSAH POLOLETNÍ ZPRÁVY I. Popisná část pololetní zprávy 1. Popis podnikatelské činnosti a hospodářské výsledky emitenta za pololetí, na které se

Více

Předmětem podnikání společnosti je:

Předmětem podnikání společnosti je: STANOVY Zemědělské společnosti Nalžovice a.s. I. Obchodní firma Obchodní firma společnosti zní: Zemědělská společnost Nalžovice, a.s. II. Sídlo společnosti Sídlem společnosti jsou: Nalžovice č.p. 23, okres

Více

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za rok 2014

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za rok 2014 Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za rok 2014 Obsah 1. Základní data společnosti 2. Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení společnosti 3. Informace

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Jeřmanice, IČ: 46744959 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Jeřmanice, IČ: 46744959 za rok 2011 Krajský úřad Libereckého kraje odbor kontroly Č.j: LK-0067/11/Hir Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obec Jeřmanice, IČ: 46744959 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 2.5.2012 na základě

Více

Licence: DQD9 XCRGUPXA / PXA (22092015 / 27012015)

Licence: DQD9 XCRGUPXA / PXA (22092015 / 27012015) A.1. PŘÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2015 IČO: 00491845 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Obec Košařiska Účetní

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA LITOMYŠL č. 81/2016

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA LITOMYŠL č. 81/2016 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA LITOMYŠL č. 81/2016 (dále jen Smlouva") Méitiký úříd UtDmyll Domíeno 10.3.2010 10:21:45 MCÚ Utomyil 07022/2016 Uttfi; 1, prrtoh: Město Litomyšl " se sídlem:

Více

60 ZADÁNÍ ZKOUŠKA IFRS SPECIALISTA 12/2010

60 ZADÁNÍ ZKOUŠKA IFRS SPECIALISTA 12/2010 60 ZADÁNÍ ZKOUŠKA IFRS SPECIALISTA 12/2010 Část A tato JEDNA otázka je povinná a MUSÍ být zodpovězena 1 K 1. lednu 2008 podnik Basta pořídil 600 akcií podniku Fidli od podniku Šmyk celkem za 12. Následně

Více

Orlickoústecká nemocnice, a.s. Čs.armády 1076, 562 18 Ústí nad Orlicí IČO: 275 20 528

Orlickoústecká nemocnice, a.s. Čs.armády 1076, 562 18 Ústí nad Orlicí IČO: 275 20 528 Orlickoústecká nemocnice, a.s. Čs.armády 1076, 562 18 Ústí nad Orlicí IČO: 275 20 528 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ÚČETNÍ OBDOBÍ od 1.1. do 31.12.2008 vypracovaná dle ustanovení 21 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví,

Více

PŘÍLOHA. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2014 IČO: 00253201 Název: Obec Želeč. Sestavená k rozvahovému dni 31.

PŘÍLOHA. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2014 IČO: 00253201 Název: Obec Želeč. Sestavená k rozvahovému dni 31. PŘÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2014 IČO: 00253201 Název: Obec Želeč Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2014

Více

Závěrečný účet. Státního fondu rozvoje bydlení

Závěrečný účet. Státního fondu rozvoje bydlení 4. Závěrečný účet Státního fondu rozvoje bydlení 115 116 117 118 HODNOTÍCÍ ZPRÁVA K FINANČNÍMU HOSPODAŘENÍ STÁTNÍHO FONDU ROZVOJE BYDLENÍ ZA ROK 2008 Návrh rozpočtu Fondu na rok 2008 byl schválen usnesením

Více

VÝRO NÍ ZPRÁVA. spole nosti. za hodnocené období

VÝRO NÍ ZPRÁVA. spole nosti. za hodnocené období VÝRO NÍ ZPRÁVA spole nosti za hodnocené období 2004 1. Základní charakteristika spole nosti 1.A Založení spole nosti Regionální muzeum v Kop ivnici, o.p.s. (RMK, o.p.s.) byla založena na základ spole ného

Více

Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany

Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany Nájemní smlouva podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany Statutární město Přerov se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA-DUBINA, V. KOŠAŘE 6, příspěvková organizace. Sídlo: V. Košaře 121/6, Ostrava-Dubina, PSČ 700 30

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA-DUBINA, V. KOŠAŘE 6, příspěvková organizace. Sídlo: V. Košaře 121/6, Ostrava-Dubina, PSČ 700 30 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA-DUBINA, V. KOŠAŘE 6, příspěvková organizace Sídlo: V. Košaře 121/6, Ostrava-Dubina, PSČ 700 30 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola a mateřská škola

Více

Obsah: 1) Identifikační údaje 2) Předmět podnikání 3) Statutární orgán 4) Společníci 5) Základní kapitál 6) Managment

Obsah: 1) Identifikační údaje 2) Předmět podnikání 3) Statutární orgán 4) Společníci 5) Základní kapitál 6) Managment Obsah: 1) Identifikační údaje 2) Předmět podnikání 3) Statutární orgán 4) Společníci 5) Základní kapitál 6) Managment Zpráva jednatele společnosti o podnikatelské činnosti a stavu jejího majetku. - personální

Více

Směrnice DSO Horní Dunajovice a Želetice - tlaková kanalizace a intenzifikace ČOV. Dlouhodobý majetek. Typ vnitřní normy: Identifikační znak: Název:

Směrnice DSO Horní Dunajovice a Želetice - tlaková kanalizace a intenzifikace ČOV. Dlouhodobý majetek. Typ vnitřní normy: Identifikační znak: Název: Typ vnitřní normy: Směrnice DSO Horní Dunajovice a Želetice - tlaková kanalizace a intenzifikace ČOV Identifikační znak: Název: Dlouhodobý majetek Vazba na legislativu: Závazné pro: Zákon č. 563/1991 Sb.,

Více

Odpovědi publikované v této knize zpracovali tito autoři:

Odpovědi publikované v této knize zpracovali tito autoři: Vzor citace: VYCHOPEŇ, J. Finanční leasing z účetního a daňového pohledu. Praha: Wolters Kluwer ČR, a. s., 2010, 160 s. Odpovědi publikované v této knize zpracovali tito autoři: Ing. Milan Blatný 2, 31,

Více

Konsolidace příjmů 2.436.034,54 po 23.074.221,00 31.110.548,00 21.392.690,48 68,76 konsolidaci

Konsolidace příjmů 2.436.034,54 po 23.074.221,00 31.110.548,00 21.392.690,48 68,76 konsolidaci Závěrečný účet obce Jindřichovice pod Smrkem za rok 2013 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Plnění rozpočtu dle výkazu Fin 2-12M vyjádřeno

Více

Konsolidace příjmů 2.371.209,75 po 18.555.860,00 25.406.828,00 19.494.652,57 76,73 konsolidaci

Konsolidace příjmů 2.371.209,75 po 18.555.860,00 25.406.828,00 19.494.652,57 76,73 konsolidaci Závěrečný účet obce Jindřichovice pod Smrkem za rok 2012 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Plnění rozpočtu dle výkazu Fin 2-12M vyjádřeno

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E )

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) Příloha č. 1 k vyhlášce č. 505/2002 Sb. s účinností pro organizační složky státu, státní fondy, územní samosprávné celky a příspěvkové organizace R O Z V A H A ( B I L A N C E ) ( v tis. Kč na dvě desetinná

Více

PŘÍLOHA. za období : 12/2014. (v Kč, s. přesností na dvě desetinná místa) I Č O :75011476 NÁZEV ÚČETNÍ JEDNOTKY: DSO Jaroslavice, Slup 6426

PŘÍLOHA. za období : 12/2014. (v Kč, s. přesností na dvě desetinná místa) I Č O :75011476 NÁZEV ÚČETNÍ JEDNOTKY: DSO Jaroslavice, Slup 6426 #VYKIU6022 Tisk Příloha (ÚSC) 28.01.2015 12:14:12 Licence:DGY4 ****** V Y K G O R Okamžik sestavení: 28.01.2015 12h14m20s Strana: 1 za období : 12/2014 přesností na dvě desetinná místa) I Č O :75011476

Více

STANOVY akciové společnosti Zemědělská společnost Zalužany a.s. se sídlem Zalužany čp. 97, PSČ 262 84 v úplném znění

STANOVY akciové společnosti Zemědělská společnost Zalužany a.s. se sídlem Zalužany čp. 97, PSČ 262 84 v úplném znění STANOVY akciové společnosti Zemědělská společnost Zalužany a.s. se sídlem Zalužany čp. 97, PSČ 262 84 v úplném znění I. Firma Firma společnosti zní: Zemědělská společnost Zalužany a.s. ------------------------------------

Více

Podklady pro jednání a návrhy usnesení

Podklady pro jednání a návrhy usnesení Podklady pro jednání a návrhy usnesení Řádné valné hromady společnosti KAROSERIA a.s. se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 dne 18. 6. 2015 v 11.00 hod. v zasedací místnosti administrativní budovy v Brně,

Více

PŘÍLOHA. (v Kč) Období: 12 / 2014 IČO: 00261891 Název: Statutární město Chomutov. NS: 00261891 Statutární město Chomutov

PŘÍLOHA. (v Kč) Období: 12 / 2014 IČO: 00261891 Název: Statutární město Chomutov. NS: 00261891 Statutární město Chomutov PŘÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kč) Období: 12 / 2014 IČO: 00261891 Název: Statutární město Chomutov NS: 00261891 Statutární město Chomutov Sestavená k rozvahovému dni

Více

Směrnice kvestorky AMU č. 1/2004

Směrnice kvestorky AMU č. 1/2004 V Praze dne 27.11.2004 Sekr. 39 922/2004 Směrnice kvestorky AMU č. 1/2004 Systém zpracování účetnictví S platností od 1.11.2004 vydávám tuto směrnici. Účelem této směrnice je stanovení zásad vedení účetnictví

Více

lapky Strom pro lepší život Galerie Koope cné tlapky ro lepší život ÚVODNÍ SLOVO PŘEDSEDY SPRÁVNÍ RADY 3 ZPRÁVA AUDITORA A ÚČETNÍ ZÁVĚRKA 4

lapky Strom pro lepší život Galerie Koope cné tlapky ro lepší život ÚVODNÍ SLOVO PŘEDSEDY SPRÁVNÍ RADY 3 ZPRÁVA AUDITORA A ÚČETNÍ ZÁVĚRKA 4 en o pší OBRÉ SKUKY VÝROČ a ZPRÁVA 2013 en Koope Obecně spěšná ro cné la le tlapk obr LEPŠ společnost RAY tl n ůležité účetní metody 15 en o pší OBRÉ SKUKY ro cné la OBSAH obr LEPŠ a ROZVAHA (BILACE) V

Více

48 České účetní standardy pro účetní jednotky, které účtují podle vyhlášky č. 500/2002 Sb.,

48 České účetní standardy pro účetní jednotky, které účtují podle vyhlášky č. 500/2002 Sb., Vyhláška č. 500/2002 Sb. 4 České účetní standardy pro účetní jednotky, které účtují podle vyhlášky č. 500/2002 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen České účetní standardy pro podnikatele ) Číslo

Více

Metodický list úprava od 1. 1. 2014 Daně a organizační jednotky Junáka

Metodický list úprava od 1. 1. 2014 Daně a organizační jednotky Junáka Metodický list úprava od 1. 1. 2014 Daně a organizační jednotky Junáka Metodický list je věnován všem druhům daní, které patří do daňového systému ČR mimo daně z příjmů. Této dani je věnován samostatný

Více

Účtová třída 0-Dlouhodobý majetek. Účtová třída 1 - Zásoby

Účtová třída 0-Dlouhodobý majetek. Účtová třída 1 - Zásoby Příloha: Účtový rozvrh na úrovni syntetických účtů pro užití v podmínkách VŠFS (V prvním sloupci jsou třídy a skupiny účtů směrné účtové osnovy dané vyhláškou č.500/2002 Sb. pro podnikatelské subjekty

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení

Článek 1 Úvodní ustanovení Základní škola a mateřská škola Staré Město, okres Frýdek-Místek, příspěvková organizace S49 SMĚRNICE O ÚČETNICTVÍ Č.j.: ZS SM 79/2011 Účinnost od: 1.4.2011 Spisový znak: Skartační znak: S 10 Změny: Článek

Více

ZPRÁVA O VÝSLEDKU PŘEZKOUMÁNÍ HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O VÝSLEDKU PŘEZKOUMÁNÍ HOSPODAŘENÍ TEL: +420 602 157 517 E-MAIL: INFO@ADU.CZ WWW.ADU.CZ ZPRÁVA O VÝSLEDKU PŘEZKOUMÁNÍ HOSPODAŘENÍ podle zákona č. 93/2009 Sb., o auditorech a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, auditorského

Více

PŘÍLOHA. Galerie umění Karlovy Vary příspěvková organizace. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2011 IČO: 66362768 Název:

PŘÍLOHA. Galerie umění Karlovy Vary příspěvková organizace. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2011 IČO: 66362768 Název: PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2011 IČO: 66362768 Název: Galerie umění Karlovy Vary příspěvková organizace Sestavená k rozvahovému

Více

Ž A D A T E L ÚČEL A POUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ, KRITERIA FINANČNÍ SPOLUÚČAST ŽADATELE

Ž A D A T E L ÚČEL A POUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ, KRITERIA FINANČNÍ SPOLUÚČAST ŽADATELE 1/8 Ž A D A T E L Žadatelem může být právnická i fyzická osoba, která je vlastníkem kulturní památky 1, případně památkově hodnotné nemovitosti 2 situované na území. ÚČEL A POUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ,

Více

4. Závěrečný účet Státního fondu rozvoje bydlení

4. Závěrečný účet Státního fondu rozvoje bydlení 4. Závěrečný účet Státního fondu rozvoje bydlení 19 11 1. Tabulky dle vyhlášky č. 342/29 Sb. 111 112 113 114 2. Hodnotící zpráva k finančnímu hospodaření Státního fondu rozvoje bydlení za rok 21 Návrh

Více

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka:

Příloha. ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY, SVAZKY OBCÍ, REGIONÁLNÍ RADY REGIONŮ SOUDRŽNOSTI Účetní jednotka: Okamžik sestavení: 19.1.2015 15:05:26 A 1 Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nepřetržitě pokračuje ve své činnosti. Žádná činnost není omezena. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A 2

Více

Předmluva... XI Přehled zkratek...xii. Díl 1 Úvod do účetnictví účetní jednotky a principy vedení účetnictví

Předmluva... XI Přehled zkratek...xii. Díl 1 Úvod do účetnictví účetní jednotky a principy vedení účetnictví Obsah Předmluva................................................... XI Přehled zkratek...............................................xii Díl 1 Úvod do účetnictví účetní jednotky a principy vedení účetnictví

Více

Výše základního kapitálu 90.000.000,-- Kč. 500 ks jm. hod. 100.000,- 3 ks jm. hod. 10.000.000,- 9 ks jm. hod. 1.000.000,- 5 ks jm. hod. 200.

Výše základního kapitálu 90.000.000,-- Kč. 500 ks jm. hod. 100.000,- 3 ks jm. hod. 10.000.000,- 9 ks jm. hod. 1.000.000,- 5 ks jm. hod. 200. Zveřejňované údaje a výsledky pojišťovny k 31.3.2011 dle vyhlášky 434/2009 Sb. Obchodní firma: Servisní pojišťovna a.s. Právní forma: Akciová společnost Adresa sídla: Tř. T. Bati 532, 763 02 Zlín Louky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ÚČASTNICKÉHO FONDU S NÁZVEM:

VÝROČNÍ ZPRÁVA ÚČASTNICKÉHO FONDU S NÁZVEM: VÝROČNÍ ZPRÁVA ÚČASTNICKÉHO FONDU S NÁZVEM: Dynamický účastnický fond Conseq důchodové penzijní společnosti, a.s. (dříve Aegon penzijní společnost, a.s.) ZA ROK KONČÍCÍ 31. PROSINCE 2013 OBSAH Údaje a

Více

ROZVAHA. ke dni... ASPEN SPORT a.s. 31. 12. 2010. Sportovní 457 Vestec 252 42

ROZVAHA. ke dni... ASPEN SPORT a.s. 31. 12. 2010. Sportovní 457 Vestec 252 42 Minimální závazný vý etinformací podlevyhlášky.500/2002 Sb. ROZVAHA ke dni... 31. 12. 2010 jednotky: 1000 K Rok M síc I 2010 1 2 60196459 Obchodní firma nebojiný název ú etní jednotky ASPEN SPORT a.s...........................................................................................

Více

IPEX a.s. základní údaje

IPEX a.s. základní údaje základní údaje registrovaný název IPEX a.s. IČ 45021295 DIČ CZ45021295 datum vzniku 30.03.1992 základní kapitál 6 000 000 CZK plátce DPH Firma je plátcem DPH od 01.01.1993 nespolehlivý plátce DPH Firma

Více

PETERKA & PARTNERS v.o.s. Praha - Bratislava. Magdaléna Vyškovská daňový poradce

PETERKA & PARTNERS v.o.s. Praha - Bratislava. Magdaléna Vyškovská daňový poradce PETERKA & PARTNERS v.o.s. Praha - Bratislava Magdaléna Vyškovská daňový poradce Podnikání českých firem na Slovensku Daňové aspekty podnikání českých firem na Slovensku Praha, 3.4.2006 I. Volný pohyb služeb

Více

Zpráva z řádné valné hromady společnosti Pražská energetika, a. s., konané dne 22. 6. 2011

Zpráva z řádné valné hromady společnosti Pražská energetika, a. s., konané dne 22. 6. 2011 Zpráva z řádné valné hromady společnosti Pražská energetika, a. s., konané dne 22. 6. 2011 Pořad jednání 1. Zahájení a volba orgánů valné hromady, schválení jednacího řádu 2. Zpráva představenstva o podnikatelské

Více

Informace o Moravském Peněžním Ústavu spořitelním družstvu k 30.9.2007

Informace o Moravském Peněžním Ústavu spořitelním družstvu k 30.9.2007 Informace o Moravském Peněžním Ústavu spořitelním družstvu k 30.9.2007 uveřejňované dle 7b odst. 1 a 2 zákona č. 87/1995 Sb., o spořitelních a úvěrních družstvech, ve znění pozdějších předpisů, zpracované

Více

HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA,

HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA, HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA, a.s. se sídlem v Praze 2, Římská 2135/45, PSČ 120 00, IČ: 46973451, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2742, zve své akcionáře

Více

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Číslo položky AKTIVA A. Stálá aktiva Název položky I. Dlouhodobý nehmotný majetek II. III. IV. CELKEM 1. Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 012 2. Software 013 3. Ocenitelná

Více

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE

HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE HERNÍ PLÁN pro provozování okamžité loterie POMÁHÁME NAŠÍ ZOO - DŽUNGLE 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Společnost Play games a.s., se sídlem V Holešovičkách 1443/4, 180 00 Praha 8, IČO: 247 73 255, zapsaná

Více

Lubské zemědělské, a. s. za účetní období. od 1. 1. 2015 do 31. 12. 2015

Lubské zemědělské, a. s. za účetní období. od 1. 1. 2015 do 31. 12. 2015 V ý r o č n í z p r á v a Lubské zemědělské, a. s. za účetní období od 1. 1. 2015 do 31. 12. 2015 Obchodní jméno: Lubská zemědělská, a. s. Právní forma: akciová společnost Společnost je zapsaná v obchodním

Více

Vyhláška. kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") prováděného dle Prováděcích podmínek č. III/13/2015 FOUNDEIK

Vyhláška. kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen VŘ) prováděného dle Prováděcích podmínek č. III/13/2015 FOUNDEIK Vyhláška VŘ/001/2016 kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") prováděného dle Prováděcích podmínek č. III/13/2015 FOUNDEIK 1. Vyhlašovatel: NAXOS a.s. se sídlem Praha 5, Holečkova

Více

POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU Do vlastních rukou akcionářů DEK a.s. POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti DEK a.s., se sídlem Tiskařská 10/257, PSČ 108 00, IČ: 276 36 801, zapsané v obchodním rejstříku, vedeném

Více

ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2007

ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2007 ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2007 Předkládá: Ústav sociální péče pro tělesně postiženou mládež, V Sídlišti 347, 330 22 Zbůch organizační složka státu Název zpracovatele Ústav sociální péče pro tělesně

Více

Čtvrtletní zpráva DIRECT pojišťovny, a. s. k 30. 9. 2015

Čtvrtletní zpráva DIRECT pojišťovny, a. s. k 30. 9. 2015 Čtvrtletní zpráva DIRECT pojišťovny, a. s. k 30. 9. 2015 1 Údaje o DIRECT pojišťovně, a.s. Obchodní firma DIRECT pojišťovna, a. s. Právní forma akciová společnost Sídlo Nové sady 996/25 Brno 602 00 www.direct.cz

Více

Směrnice o schvalování účetní závěrky

Směrnice o schvalování účetní závěrky Město Česká Kamenice, náměstí Míru 219, Česká Kamenice Směrnice o schvalování účetní závěrky Zpracovatel: Městský úřad Česká Kamenice Finanční odbor Předkladatel: Městský úřad Česká Kamenice Finanční odbor

Více

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 K 1. lednu 2012 mělo město Počátky k dispozici tyto finanční prostředky: 1/ Základní účty volné prostředky GE Money Bank Oberbank KB Česká spořitelna

Více

Obec Svépravice ORP Pelhřimov, kraj Vysočina SMĚRNICE. O SYSTÉMU ZPRACOVÁNÍ ÚČETNICTVÍ obce Svépravice

Obec Svépravice ORP Pelhřimov, kraj Vysočina SMĚRNICE. O SYSTÉMU ZPRACOVÁNÍ ÚČETNICTVÍ obce Svépravice Obec Svépravice ORP Pelhřimov, kraj Vysočina SMĚRNICE O SYSTÉMU ZPRACOVÁNÍ ÚČETNICTVÍ obce Svépravice Zpracování účetnictví se řídí příslušnými ustanoveními zákona č. 563/1991Sb., o účetnictví, ve znění

Více

218/2000 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ ROZPOČTOVÁ PRAVIDLA HLAVA I ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1 Předmět úpravy. 2 Základní ustanovení

218/2000 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ ROZPOČTOVÁ PRAVIDLA HLAVA I ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1 Předmět úpravy. 2 Základní ustanovení Obsah 218/2000 Sb. ZÁKON ze dne 27. června 2000 o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů (rozpočtová pravidla) Změna: 493/2000 Sb. Změna: 141/2001 Sb. Změna: 187/2001 Sb. Změna:

Více

Identifikační číslo povinné osoby podle zápisu v obchodním rejstříku 47115378. Datum zápisu do obchodního rejstříku 13. října 1992

Identifikační číslo povinné osoby podle zápisu v obchodním rejstříku 47115378. Datum zápisu do obchodního rejstříku 13. října 1992 Konsolidované informace za J&T BANKA, a. s. k 31. 12. 2015 Údaje o povinné osobě Obchodní firma J&T BANKA, a. s. Právní forma a.s. Adresa sídla Pobřežní 297/14, Praha 8 Identifikační číslo povinné osoby

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/71764/2011/KŘ-K/7346 Č.j.: KUOK 959/2012 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 9 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

VALNÁ HROMADA 2015. 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům.

VALNÁ HROMADA 2015. 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům. VALNÁ HROMADA 2015 1. Informace představenstva společnosti o přípravě řádné valné hromady společnosti a výzva akcionářům. 2. Informace a dokumenty související s odvoláním a volbou členů představenstva

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Dopravní podnik města Děčína, akciová společnost Obsah výroční zprávy: I. Základní identifikační údaje o akciové společnosti II. III. Orgány akciové společnosti a jejich změny

Více

PŘÍLOHA. Obec Velenov. Informace podle 7 odst. 5 zákona. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 13 / 2014 IČO: 47884541 Název:

PŘÍLOHA. Obec Velenov. Informace podle 7 odst. 5 zákona. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 13 / 2014 IČO: 47884541 Název: A.1. PŘÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 13 / 2014 IČO: 47884541 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Obec Velenov Účetní

Více

Příloha návrhu usnesení č. 1 (společné změny stanov, zde strany 1 až 6 )

Příloha návrhu usnesení č. 1 (společné změny stanov, zde strany 1 až 6 ) Příloha návrhu usnesení č. 1 (společné změny stanov, zde strany 1 až 6 ) Článek 14 Představenstvo 1. Představenstvo je statutárním orgánem společnosti, jenž řídí činnost společnosti a jedná jejím jménem.

Více

SMLOUVA O PLNĚNÍ ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU

SMLOUVA O PLNĚNÍ ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU SMLOUVA O PLNĚNÍ ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU Smlouva č.: SMF/3/2016 kterou v souladu s ustanovením 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů

Více

Odhad ceny předmětu dražby akcií společnosti HYDROSYSTEM project a.s. ke dni 31.12.2013

Odhad ceny předmětu dražby akcií společnosti HYDROSYSTEM project a.s. ke dni 31.12.2013 Odhad ceny předmětu dražby akcií společnosti HYDROSYSTEM project a.s. ke dni 31.12.213 Ve Zlíně dne 3. září 214 1. Popis předmětu odhadu 1.1 ÚKOL ODHADU Úkolem odhadu je odhadnout cenu předmětu dražby

Více

Podklady pro jednání a návrhy usnesení

Podklady pro jednání a návrhy usnesení Podklady pro jednání a návrhy usnesení Řádné valné hromady společnosti KAROSERIA a.s. se sídlem v Brně, Heršpická 758/13 dne 15. 6. 2016 v 11.00 hod. v zasedací místnosti administrativní budovy R v Brně,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název zakázky: Identifikace: Název projektu: VZDĚLÁVACÍ

Více

Příloha účetní závěrky

Příloha účetní závěrky A.1. Informace podle 7 odst.3 zákona Účetní jednotka pokračuje dále v následujícím účetním období ve své činnosti. Nedošlo ke změnám metody z důvodu ukončení činnosti A.2. Informace podle 7 odst.4 zákona

Více