Manuál Prodej po telefonu. Make your site number #1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Manuál Prodej po telefonu. Make your site number #1"

Transkript

1 Manuál Prodej po telefonu Make your site number #1

2 AZ MEDIA A TELEMARKETING Co je naším úkolem? Dát do povědomí podnikatelským subjektům, že moderní systém reklamy je zde pro ně, protože je zaměřen na cílenou reklamu, na prezentaci firem a na zvyšování obratu a prosperity firem systémem partnerských webů. Každý, od nejmenšího živnostníka až po největší podnikatelský subjekt, musí vědět, že v dnešní moderní a konkurenční době se bez reklamy na SEZNAMu.cz a GOOGLE nemůže obejít. Naším úkolem je klientovi doporučit nejvhodnější formu zviditelnění na internetu a uzavřít obchod. Přeji hodně úspěchů.

3 První den operátora firmy AZ MEDIA Podrobné seznámení s produkty a orientací v základních pojmech. Seznámení se s přípravou na telefonní hovor. Telefonní rozhovor. Trénink telefonních rozhovorů a zvládání námitek. Orientace na cíl!

4 Seznamte se se základními pojmy KLÍČOVÉ SLOVO: je jednoslovný i víceslovný výraz, který se zadává do vyhledávání, a uživatel čeká na výsledek. KATALOGY FIREM: jsou elektronické databáze, které provozují seznamy firem podle třídění oborů či regionů ( atd.). FULLTEXT: je přirozený výsledek hledání. V ČR existují pouze dva SEZNAM a GOOGLE. Je to tzv. neovlivnitelný neplacený výsledek hledání, který nevyžaduje žádné další proklikávání do kategorií. PPC: jsou proklikové kampaně (Pay per click), v nichž firma nastavuje inzeráty na určitá klíčová slova a jež platí, když na inzerát uživatelé kliknou. Tyto kampaně jsou zejména na obecná klíčová slova velmi drahé. URL ADRESA: je adresa www stránek, např. apod. HTML CHYBA: je chyba ve zdrojovém kódu stránek něco jako pravopisná chyba v diktátu, www stránky s chybami ve zdrojovém kódu fulltextový robot penalizuje a nezobrazuje je na předních pozicích. JEDNORÁZOVÁ: činnost našich programátorů, kteří stránky klienta opraví od chyb. OPRAVA STRÁNEK: které ukazuje SEO SERVIS. Zobrazení počet zobrazení stránky s reklamou. Proklik když návštěvník klikne na reklamu a tím přechází na webové stránky klienta. Srank hodnocení kvality stránek. Pagerank hodnocení kvality stránek. Homepage domovská stránka. Budget finanční obnos vymezený společností za reklamu, za prezentaci. Homepage domovská stránka. Obchodní telefonický rozhovor telefonický rozhovor standardně trvající 3 až 5 minut. Po dobu tohoto rozhovoru je prezentován náš systém reklamy s konkrétními výhodami pro klienta, s konkrétním návrhem doporučené reklamy a s jasným rozhodnutím za klienta.

5 PŘÍKLAD TELEFONICKÉHO ROZHOVORU 1, příprava na hovor URČENÍ KLÍČOVÉHO SLOVA a) V konkurenčních katalozích firem najdeme firmy, které platí za přednostní výpisy, (reklamní většinou poznáme podle toho, že je u nich uvedeno logo), a tyto firmy oslovujeme s tím, že mají snahu zviditelnit se, a my jim nabízíme efektivnější, využívanější a účinnější reklamu. Pozice ve fulltextu na vyhledavačích SEZNAM.CZ a GOOGLE.CZ. b) Klíčové slovo pro daný den dostaneme určené od vedoucího oddělení telemarketing. NALEZENÍ VHODNÝCH FIREM PRO OSLOVENÍ a) Viz. bod a) předcházejícího odstavce. b) Zadáme vybrané klíčové slovo do vyhledávání přímo na SEZNAM.CZ nebo GOOGLE.CZ a díváme se do pravého sloupce na firmu, která si za pozice platí /tzv. Sklik nebo AdWords). Jde o PPC inzeráty, za které se musí platit, a kliká na ně minimum uživatelů. Zkontrolujeme si, že ve fulltextu na 1. straně této firmy nejsou, a napíšu si jejich url adresu. ANALÝZA VYBRANÉ FIRMY K OSLOVENÍ Zadáme si url adresu vybraných stránek k oslovení do analytického nástroje na stránkách do záložky ZDROJOVÝ KÓD. Počkáme na výsledek a všechny výsledky pod 80 % jsou vhodné k oslovení. CENÍK Dle aktuálního ceníku firmy.

6 ROZHOVOR 1. varianta klienta s aktivní PPC kampaní Dobrý den, Jan Veselý, společnost AZ MEDIA, hovořím s panem Novákem? Jsme firma, která Vám zajistí pozice na 1. straně fulltextového hledání na portálech SEZNAM.CZ a GOOGLE.CZ. Vidím, že si na klíčové slovo kuchyně Kladno platíte službu Sklik na SEZNAMU (AdWords na GOOGLE), ale nezobrazujete se na něm na první straně hledání. Máte zájem zobrazovat se tam a ušetřit peníze za proklikové kampaně? Fulltext je uživateli nejpoužívanější výsledek hledání a využívá ho až 80% všech potenciálních klientů. Na první stránce fulltextu se nezobrazujete, protože Vaše stránky obsahují ve zdrojovém kódu chyby a analytický program je hodnotí pouze na 51%. U naší společnosti platíte, po jednorázové úpravě stránek, jen když se Vaše stránky na první straně fulltextu na dohodnuté klíčové slovo zobrazuje. A platíte také až poté, kdy vidíte konkrétní výsledek práce, A TO JE ZAJÍMAVÉ! Pozice kuchyně Kladno by Vás vycházela pouze na 1.000,- Kč měsíčně, zdá se Vám to zajímavé? Jednorázová úprava Vašich stránek vychází na 3.900,- Kč jednorázově. Ve funkcionalitě Vaší prezentace se nic nezmění, ta bude fungovat stále stejně. Děkuji, připravím Vám smlouvu a fakturu na jednorázovou úpravu a zašlu Vám ji k podpisu em. Potřebuji pouze údaje o Vaší firmě a FTP přístup k Vašim www stránkám.

7 2. varianta klienta s placenou kampaní v jiných katalozích, než je SEZNAM a GOOGLE Dobrý den, Jan Veselý, společnost AZ MEDIA, hovořím s panem Novákem? Jsme firma, která má k dispozici pozice na 1. straně fulltextového hledání na portálech SEZNAM.CZ a GOOGLE.CZ. Vidím, že si na klíčové slovo kuchyně Kladno platíte reklamní pozici v katalogu EVROPSKÁ DATABANKA. Můžeme pro Vás udělat to, že se budete zobrazovat s Vašimi internetovými stránkami na místech, která se využívají nejvíce! Ve fulltextovém hledání na portálech SEZNAM.CZ a GOOGLE.CZ, na nichž hledá přes 95 % všech občanů České republiky! Na první stránce fulltextu se nezobrazujete, protože Vaše stránky obsahují ve zdrojovém kódu chyby, a analytický program je hodnotí pouze na 51%. U naší společnosti platíte, po jednorázové úpravě stránek, jen když se Vaše stránky na první straně fulltextu na dohodnuté klíčové slovo zobrazují. A TO JE ZAJÍMAVÉ! Pozice kuchyně Kladno by Vás vycházela pouze na 1000 Kč měsíčně, zdá se Vám to zajímavé? Jednorázová úprava Vašich stránek vychází na Kč jednorázově. Ve funkcionalitě Vaší prezentace se nic nezmění, ta bude fungovat stále stejně. Děkuji, připravím Vám smlouvu a fakturu na jednorázovou úpravu a zašlu Vám ji k podpisu em. Potřebuji pouze údaje o Vaší firmě a FTP přístup k Vašim www stránkám.

8 Základní zásady a pravidla telefonního obchodního rozhovoru Před telefonním rozhovorem Mít přehled o firmě, kterou kontaktuji (čím se zabývá, v jakém regionu působí apod., zda má SKLIK, AD WORDS apod.). Vědět, co budu nabízet. Cena pozice. Výhody garantovaná pozice, měsíční platby, Konkurenční Inko. Znát web klienta (pokud se Vám opravdu líbí, pochválit ho). Jak telefonní rozhovor vést Přátelsky, příjemně, ale v obchodním duchu. S osobním přístupem (od srdce). Srozumitelně. Měl by to být dialog. S nadšením. Profesionálně. S úsměvem, optimisticky. Cílený (s důrazem na uzavření obchodu).

9 Výhody prezentace na internetu naším systémem Cílenost: FULLTEXT. Je populární a úspěšný. Je velmi účinný. Cena pouze za konkrétní výsledek na rozdíl od zápisů do katalogů apod. Zvyšuje prodej. Zvyšuje obraty. Zvyšuje příliv klientů. Cena oproti jiným systémům. Při reklamní kampani, možnosti aktivního přístupu a její průběžné zdokonalování. Možnost trvalé spolupráce a kompletní servis www stránek a reklamních kampaní. Možnost nasazení měřicího programu Google Analytics a kompletní přehled o účinnosti jednotlivých reklamních kampaní. (Jako certifikovaný specialista na Google Analytics Vám nabízíme řadu služeb v nastavení a implementaci Google Analytics, software od společnosti Google, díky kterému máte možnost monitorovat každý pohyb každého uživatele na Vašich stránkách. Google Analytics je špičkový software pro monitorování provozu na Vašem webu.)

10 Reakce, výmluvy a argumenty Na každou výmluvu je třeba mít připravenou reakci. NEJČASTĚJŠÍ NÁMITKY Já už na Seznamu jsem, chodí za mnou jejich obchodní zástupce. Obchodní zástupce společnosti SEZNAM k Vám chodí kvůli zápisu v katalogu FIRMY.CZ, ten ale na SEZNAMu využívá pouze 15 % uživatelů a to právě v případech, pokud nic nenajdou ve fulltextovém hledání. Se SEO optimalizací mám špatné zkušenosti, zaplatil jsem a nikde nejsem... Právě i díky těmto zkušenostem našich klientů s jinými firmami jsme postavili ceník tak, že až na jednorázovou opravu Vašich stránek (ta musí být provedena) platíte jen v případě, že se na první straně najdete. Fulltext se prý nedá ovlivnit, tak jak to můžete prodávat. Ano, máte pravdu, fulltextu se říká neplacený výsledek hledání, ale existují přesné algoritmy, jak se za sebe firmy ve výsledku hledání řadí. My tento algoritmus známe a díky tomu je více jak 300 našich klientů na první straně. Ještě si to rozmyslím. Vidím, že nejste rozhodnutý, které otázky bychom měli ještě prodiskutovat? Klient chce poslat nabídku em. Pane XY, jako dobří obchodníci víme, že em se obchody neuzavírají. Navíc ztratíme 1 až 2 dny a to je velká pravděpodobnost toho, že už garantovaná pozice bude obsazena ( jen ve velmi výjimečném případě). Není zaznamenán téměř žádný obchod, z ových info (a v takovém případě jen stručný, cena, výhody s jasným časovým omezením časový stres).

11 Rady, pravidla, zásady, doporučení Vy jste obchodník, proto tak musíte jednat a vystupovat. Neúspěšné jednání ukončíte stejně entuziasticky jako úspěšné. Chtějte být úspěšní, musíte po úspěchu toužit. Naučte se měnit tón hlasu a rychlost řeči. Buďte aktivní v telefonu, budete potom určovat směr. Nikdy nezapomínejte, proč klientovi telefonujete. Poctivě trénujte, zkoušejte, tvořte (končit vždy objednávkou). Poslouchejte klienta (umění naslouchat). K obchodu se proptejte (cílené otázky otázky, na které dostanete požadovanou odpověď). Počítejte s různými typy klientů. Využijte možnosti okamžitého ovlivnění osoby k uzavření smlouvy ihned (rozhodující moment neodkládejte na jiný den). Naučte se užitek a + výhoda. Zpracovávejte informace a využijte je v praxi. Zpracujte a zaznamenávejte informace (databáze, přehledy,...). Používejte sugestivní otázky a oznamování. Ztotožněte se s klientem (empatie). Používejte akce, omezení, výjimečnosti teď (časový stres). Každý cílený telefonát Vás vede blíže k prodeji. Ztotožněte se s cenou (1.200 není hodně, hodně je 1 milión).

12 Slova, která Vám při obchodě ublíží Prosím Vás, můžu Vás snažně poprosit. Ne, nedá se, nemůžete atd. Všeobecně předpona NE. Problém my jsme obchodníci, slovo problém neznáme. Nevím. Podmiňovací způsob mohl byste, měli byste, mohlo by to, bylo by dobré atd. Slovo nabídka. Zdrobněliny. Oslí můstky hm, ehm, nooo, prostě. Příklady uvádějte příklady táhnou! Nezapomeňte, že každá reklama, která přinese více, než jste do ní vložili, se vyplatí!

13 Jedno důležité pravidlo na závěr % klientů o takové možnosti právě přemýšlelo, nebo to již hledá. To je Váš jistý obchod! 10 % klientů si to nikdy nekoupí. 85 % klientů přemýšlí, váhá, neví. Ti jsou Vaši. Záleží jen na Vašich dovednostech a schopnostech. Příklad: 20 telefonátů (cílených) denně. 1 obchod jistý 2 odpad (chytrolíni apod.) 17 jen na TOBĚ! Jestli budu či nebudu úspěšný, záleží opravdu jen na jediné věci: zda CHCI!!!

14 Reference DaleoTech Daverik žaluzie Daverik rolety Nařezové stroje Sapril Patok Parole DC-avex Dokonalé střechy Apartmán Vysoká Alfastav Autodoprava Dě-

15 Odpady Rácio Střechy UL Okna Elán Bash Cafanta

16 Další na

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI AZ Media = internet marketing, internetová prezentace, internetový obchod, SEO optimalizace, PPC kampaně a vše pro Vaše zviditelnění a prosazení reklamy na internetu. Naše společnost

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby.

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby. STAVBY.CZ Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší NABÍDKA SLUŽEB PORTÁLU STAVBY.CZ Kontakty.cz Na Příkopě 958/5, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +40 1 967 58 www.stavby.cz o portálu stavby.cz Vše pro

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj?

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Internetová populace v ČR 6 000 000 uživatelů internetu (největší procento 15 až 55 let) 5 000 000 používá Seznam (spíše starší) 4 500 000 používá

Více

Výkonnostní marketing. Stručný úvod do výkonnostního marketingu, PPC systémů a webové efektivizace Jaro 2010. www.spir.cz

Výkonnostní marketing. Stručný úvod do výkonnostního marketingu, PPC systémů a webové efektivizace Jaro 2010. www.spir.cz Výkonnostní marketing Stručný úvod do výkonnostního marketingu, PPC systémů a webové efektivizace Jaro 2010 www.spir.cz Výkonnostní marketing Stručný úvod do výkonnostního marketingu, PPC systémů a webové

Více

Administrační rozhraní Manuál pro klienty

Administrační rozhraní Manuál pro klienty Administrační rozhraní Manuál pro klienty Verze 5. 9. 2013 Zpracoval Tým Zboží.cz Registrace eshopu Registrace vašeho eshopu se provádí na adrese: http://www.zbozi.cz/addpremisescreen. Na server Zboží.cz

Více

Reklama v placených katalozích

Reklama v placených katalozích Reklama v placených katalozích Autor ebooku: Vladimír Znamenskiy Více než 2 000 000 reálných uživatelů každý měsíc hledají konkrétní služby v českých katalozích. Ty patří mezi nejefektivnější kanály on-line

Více

PPC v sociálních sítích

PPC v sociálních sítích PPC v sociálních sítích Otázky do začátku Víte, co znamená PPC? Kde všude se potkáváte s reklamami? Na YouTube například? Máte tušení, zda jsou PPC na sociálních sítích vhodné pro výkonnostní kampaně?

Více

Placená reklama ve vyhledávačích

Placená reklama ve vyhledávačích Placená reklama ve vyhledávačích Markéta Valentová Obsah workshopu: PPC systémy obecně Úspora č.1: Jak si vybrat nejlepšího zákazníka Úspora č.2: Jak nastavit kampaň, aby vydělávala, ne utrácela Úspora

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie a lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

CENÍK. Portál hyperzbozi.cz provozuje společnost HyperMedia a. s.

CENÍK. Portál hyperzbozi.cz provozuje společnost HyperMedia a. s. Portál hyperzbozi.cz provozuje společnost HyperMedia a. s. www.hypermedia.cz CENÍK Aktualizováno 1. 2. 2015 Všeobecné informace 2 HyperZboží.cz Forma prezentace Vaší společnosti : Tento portál funguje

Více

Efektivní PPC reklama pro firmy

Efektivní PPC reklama pro firmy Efektivní PPC reklama pro firmy E-marketingová konference JHK Markéta Janochová 25. 3. 2015 O čem se dnes budeme bavit? Představení a výhody PPC Jak naplánovat PPC kampaň Časté chyby Otázky a diskuze Začínáme:

Více

www.ubytovani-levne.cz

www.ubytovani-levne.cz Představujeme vám katalog kvalitního ubytování Vážení partneři, katalog ubytovani-levne.cz je ambiciózní projekt, který na jednom místě sdružuje informace o ubytování v přímém napojení na tipy na výlety.

Více

Marketing na webu. Zajímavá čísla z oblasti online marketingu

Marketing na webu. Zajímavá čísla z oblasti online marketingu V Marketing na webu Zajímavá čísla z oblasti online marketingu PPC PPC kampaně obecně PPC v rámci Google AdWords PPC v rámci Seznam Skliku PPC v rámci Facebooku Online marketing Nezapomeňte na základ online

Více

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o.

Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Případová studie RAZAT STYLE, spol. s.r.o. Představení RAZAT STYLE s.r.o. Náplní společnosti je především prodej superpotravin, doplňků stravy a kosmetiky. Klient je provozovatel internetového obchodu

Více

Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace. František Štrupl, H1.cz

Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace. František Štrupl, H1.cz Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace František Štrupl, H1.cz Proč vyhledávače? Google to ví! Východiska Až 80 % návštěvníků webů chodí z vyhledávačů. Návštěvnost z vyhledávačů

Více

1. Registrace v katalogu firem

1. Registrace v katalogu firem OBSAH 1. Registrace v katalogu firem 2. Zveřejňování nabídek práce a realit 3. Zobrazování slevových kuponů 4. Zobrazování pozvánek/akcí 5. Fotoreportáže 6. Soukromá inzerce 7. Reklamní kampaně internetovým

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

CENÍK. Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality

CENÍK. Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality CENÍK Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality www.seznam.cz...najdu tam, co neznám! Zveřejnění inzerátu pro soukromé osoby Cena

Více

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně Kdo jsme? Svatby.cz je svatební informační portál, který již 14 let nabízí nevěstám informace i obrazové inspirace, které pomáhají při svatebních přípravách. jsme nejstarší SVATEBNÍ PORTÁL v České republice

Více

Jak využít PPC u startupů?

Jak využít PPC u startupů? Jak využít PPC u startupů? Jan Slezák Key account manager Sklik 15.9.2015 Program 15:00 15:45 prezentace (1. část) 15:45 16:00 pauza 16:00 16:30 prezentace (2. část) O čem si dnes povíme? Online marketing

Více

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o.

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. www.mptoner.cz Společnost MP toner, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kompatibilních tonerů MP Print a prodejem kompletního

Více

Ing. Pavel Rosenlacher

Ing. Pavel Rosenlacher Marketing v sociálních sítích Webová analytika Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí SEO spočívá v lepším zobrazování stránek ve výsledcích vyhledávání na vyhledávačích Souhrnně

Více

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU...

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU... ÚVODEM... 3 MATERIÁLY KE KNIZE... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 DATA, ČÍSLA A ZASE DATA... 4 SAMOTNÝ WEB DNES NESTAČÍ... 6 JAK VYPADÁ KVALITNÍ WEB?... 7 JAKOU VÝBAVU

Více

Případová studie

Případová studie Případová studie www.originalcibulak.cz Internetový obchod www.originalcibulak.cz se již řadu let specializuje na prodej originálního českého porcelánu s názvem Cibulák z Dubí. Jakou formu inzerce klient

Více

PPC inzerce Sklik od Seznam.cz

PPC inzerce Sklik od Seznam.cz PPC inzerce Sklik od Seznam.cz 1 Obsah 1. O Seznam.cz 2. Seznam.cz v číslech 3. Co je Sklik 4. Sklik v číslech 5. Sklik ve vyhledávací síti 6. Sklik v obsahové síti 7. Grafická inzerce v obsahové síti

Více

Ceník reklamních ploch 2015

Ceník reklamních ploch 2015 Ceník reklamních ploch 2015 Celkové náhledy reklamních pozic na HLEDEJCENY.cz Reklamní pozice v katalogu detail produktu... 2 Reklamních pozice v katalogu procházení kategorií... 3 Leaderboard... 4 Komerční

Více

SEO (optimalizace pro vyhledavače)

SEO (optimalizace pro vyhledavače) SEO (optimalizace pro vyhledavače) Lektor: Jiří Eder Obsah videosemináře Co je to SEO? Slovníček pojmů První internetové dokumenty Principy fungování Co se posuzuje Jak se vyhnout největším chybám SEO

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

www.bydleniprokazdeho.cz

www.bydleniprokazdeho.cz Reklamní formáty na portále BYDLENÍ PRO KAŽDÉHO Firemní zápisy Firemní profil - firemní prezentace zařazené v jednotlivých sekcích dle svého zaměření - skládá se z anotace ve výpisu firem (cca 300 znaků

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop. Petr Uttendorfský, oxy online

Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop. Petr Uttendorfský, oxy online Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop Petr Uttendorfský, oxy online Mít vůbec eshop? obrat 51 MLD Kč v roce 2012 nechtějte eshop za každou cenu uvědomte si, že provozovat eshop vás bude stát čas a peníze

Více

Nové obchodní příležitosti pro firmy

Nové obchodní příležitosti pro firmy Nové obchodní příležitosti pro firmy OBSAH O PORTÁLU AAAPOPTÁVKA.CZ.....................................3 O AAAPOPTÁVCE.CZ...3 Co můžete očekávat od AAAPOPTÁVKA.CZ?...3 Co Vám AAAPOPTÁVKA.CZ může nabídnout?...3

Více

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje)

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Reg. číslo dotační smlouvy: 33-03-006 1. Název projektu: PodKletí on line 2. Příjemce dotace:

Více

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další Produktový list O službě Nejnavštěvovanější realitní server Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Více

E manuál Jak nastavit PPC kampaň

E manuál Jak nastavit PPC kampaň E manuál Jak nastavit PPC kampaň Základní nastavení Tento e manuál jsem pro Vás připravil tak, abyste dokázali nastavit základní jednoduchou PPC kampaň jak na seznamu, tak na googlu. Jedná se o nastavení

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

Zadání grafického designu Trh poptávek

Zadání grafického designu Trh poptávek 2012 Zadání grafického designu Trh poptávek Dokument obsahuje shrnutí cílů webu Trh poptávek a požadavky na grafický design Zelinka Josef LogisCom s.r.o 1.1.2012 Obsah 1. Cíle dokumentu... 2 2. Cíle webu...

Více

SEM, SEO a PPC? Kouzelné formulky?

SEM, SEO a PPC? Kouzelné formulky? SEM, SEO a PPC? Kouzelné formulky? SEM, SEO a PPC? Kouzelné formulky? Ale ne! Základní situace Až 80 % návštěvníků webů přichází z vyhledávačů. Světové vyhledávače odpoví na miliardy dotazů denně. Návštěvnost

Více

Opomíjené způsoby, jak z kampaně dostat více

Opomíjené způsoby, jak z kampaně dostat více Opomíjené způsoby, jak z kampaně dostat více Ing. David Začal Manažer oddělení pro klíčové klienty Obsah Kampaň dotažená do konce Případové studie Kampaň dotažená do konce Vytěžení kampaně v displeji Jak

Více

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel

Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Případová studie Cestovní kancelář Delfín travel Představení cestovní kanceláře Delfín travel Cestovní kancelář Delfín travel má 15letou historii a je lídrem na trhu seniorských zájezdů. Jejich služby

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE OKAY S.R.O.

PŘÍPADOVÁ STUDIE OKAY S.R.O. PŘÍPADOVÁ STUDIE OKAY S.R.O. Společnost OKAY s.r.o. se od svého založení v roce 1994 stala jednou z nejúspěšnějších společností na trhu s elektronikou. Kromě e-shopu vlastní největší síť prodejen elektra

Více

Produktový list Letáky

Produktový list Letáky Produktový list Letáky O službě Kupi.cz je největší český server s nabídkou akcí a letáků z maloobchodních řetězců. Kupi nyní rozdistribuuje přes 2,5 miliónů unikátních letáků měsíčně, uživatelé si prohlédnou

Více

Co o sobě prozradí cestovatelé na internetu a jak s tím pracovat?

Co o sobě prozradí cestovatelé na internetu a jak s tím pracovat? Co o sobě prozradí cestovatelé na internetu a jak s tím pracovat? Roman Appeltauer Využití dat v travel byznysu Zvyšování efektivity webu Manažerská rozhodnutí Segmentace potenciálních zákazníků Preference

Více

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE 1 O nás 2 Informace o portálu 3 Média a internet 4 Další informace 5 Kontakty a reference Jsme Personalistka.cz - vyhledávaný a oblíbený pracovní portál s širokou

Více

SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com

SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com Tento dokument obsahuje seznam zkoumaných nedostatků webu www.svitidlaosvetleni.cz z hlediska optimalizace stránek pro vyhledávače. Základní popis těchto nedostatků,

Více

Mobilní reklama ve vyhledávání

Mobilní reklama ve vyhledávání Mobilní reklama ve vyhledávání Mobilní vyhledávání ve světě roste a s ním i možnosti, které poskytují jednotlivé PPC systémy. Co všechno je tedy s mobilní reklamou ve vyhledávání možné? Má pro nás smysl

Více

Případová studie Knihy Dobrovský

Případová studie Knihy Dobrovský Případová studie Knihy Dobrovský Představení firmy Knihy Dobrovský Rodinná firma KNIHY DOBROVSKÝ prodává knihy spokojeným zákazníkům již 26 let. Dnes mají 26 prodejen ve 14 městech ČR a nabízejí téměř

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Případová studie JUSTO

Případová studie JUSTO Případová studie JUSTO Představení firmy JUSTO Realitní síť JUSTO se zabývá zprostředkováním prodeje, koupě i pronájmu všech druhů nemovitostí, a to s podporou špičkového právního servisu. Součástí nabízených

Více

Ceník služeb platný od 1.4.2012

Ceník služeb platný od 1.4.2012 Ceník služeb platný od 1.4.2012 Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 1. Tvorba webových stránek, e-shopů A. tvorba www stránek individuální nabídka ceny pro každý projekt (zahrnuje

Více

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu.

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. 14.900 Kč / 1 rok zobrazení (bez 21% DPH) CO ZÍSKÁTE DÍKY zápisu u nás? přístup k poptávkám

Více

Případová studie PRAMOS a.s.

Případová studie PRAMOS a.s. Případová studie PRAMOS a.s. Společnost PRAMOS za více jak 20 let své existence nasbírala bezpočet zkušeností s výrobou, prodejem či montáží oken. Svou maximální péčí a individuálním přístupem ke každému

Více

konzultační hodiny: středa od 9:45-11:15 (předem napsat email o konkrétním problému, který chcete konzultovat)

konzultační hodiny: středa od 9:45-11:15 (předem napsat email o konkrétním problému, který chcete konzultovat) konzultační hodiny: středa od 9:45-11:15 (předem napsat email o konkrétním problému, který chcete konzultovat) 1. přednáška - webové služby, jazyk HTML, editory pro úpravu HTML (15.10.09) 2. přednáška

Více

Zbožové vyhledávače. Autor ebooku: Jakub Velička

Zbožové vyhledávače. Autor ebooku: Jakub Velička Zbožové vyhledávače Autor ebooku: Jakub Velička Obsah Co jsou vyhledávače zboží a proč je používat? 4 Zboží.cz 5 Jak funguje? 5 Možnosti optimalizace 8 Datový soubor (XML feed) 8 Technické chyby 8 Obsahové

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Snadno dohledatelní budete v rámci vyhledávání

Více

Forum Media emarketing

Forum Media emarketing Forum Media Ing. Tomáš Posker, BA Petr Adamík Poski.com s.r.o. Červen 2010 Obsah Marketing v prostředí internetu Nástroje e-marketingu v praxi (případové studie) On-page a off-page faktory pro e-marketing

Více

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou.

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. mlink.cz, mlink.sk mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. Neplaťte už za kliky ani počet zobrazení Vaší reklamy. U mlink.cz platíte fixní částkou dobu zobrazení

Více

Produktový manuál. www.seznam.cz

Produktový manuál. www.seznam.cz Produktový manuál Co je Zboží.cz? Registrace internetového obchodu Vyhledávání na Zboží.cz Služby pro internetové obchody Hodnocení obchodů Doporučení pro obchodníky Návštěvnost služby Technická specifikace

Více

Praktická ukázka výkonnostní online strategie

Praktická ukázka výkonnostní online strategie Praktická ukázka výkonnostní online strategie Seminář online reklama ve farmaceutickém prostředí 28.5.2014, Praha BETTER MARKETING s.r.o. REFERENCE Přes 3 000 projektů, dlouhodobé zkušenosti: OTÁZKA

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Úspěšnost reklamy a její měření

Úspěšnost reklamy a její měření Úspěšnost reklamy a její měření Co je to vlastně úspěšnost reklamy? Co od reklamy očekáváme? Co pro nás bude znamenat úspěch? Stanovme si cíle pro konkrétní kampaň nebo celý rok Brandbuilding Dlouhodobá

Více

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE.

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE. Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE." 1. Provedeme kontrolu webové stránky a SEO analýzu 2. Zjistíme,

Více

Případová studie CK Blue Style

Případová studie CK Blue Style Případová studie CK Blue Style Představení CK Blue Style CK Blue Style je profesionálním partnerem pro výběr a realizaci dovolené v 15 zemích po celém světě. Specializuje se jak na tradiční letní destinace

Více

Co pro vás mohou udělat sociální sítě?

Co pro vás mohou udělat sociální sítě? Internet a cestovní ruch Co pro vás mohou udělat sociální sítě? Jakub Křenek alias @Cenzanni Prerekvizity Základní orientace na sociálních sítích, tzn.: Víte, co je to Facebook, a aspoň trochu si s ním

Více

7. SEO Nástroje pro analýzu úspěšnosti. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008)

7. SEO Nástroje pro analýzu úspěšnosti. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008) 7. SEO Nástroje pro analýzu úspěšnosti Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, Obsah Terminologie Fáze SEO Strategie SEO Key Performance Indicator Analýza klíčových slov AdWords Google Analytics Google Webmaster

Více

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o.

Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Případová studie Autobazar DAVO CAR s.r.o. Představení firmy Autobazar DAVO CAR Autobazar DAVO CAR s.r.o. působí na trhu s ojetými vozy již 16 let. Společnost zajišťuje nejen kompletní servis při nákupu

Více

Manuál pro obsluhu Webových stránek

Manuál pro obsluhu Webových stránek ResMaster Systems s.r.o. Truhlářská 1119/20, 110 00 Praha 1 Manuál pro obsluhu Webových stránek (Prosinec 2018) Jana Vítová, +420 225 388 130 2018 Obsah Úvod Webové stránky... 3 Slovník pojmů... 3 URL

Více

JÁ DĚLÁM TO SEO DOBŘE,

JÁ DĚLÁM TO SEO DOBŘE, JÁ DĚLÁM TO SEO DOBŘE, JEN VYHLEDÁVAČE HO ZATÍM NEPOCHOPILY... Prezentace již nyní na http://wwww.eshopkonzultant.cz/ Ing. Jan Kalianko EshopKonzultant.cz KDO JSEM? Sledujte mě: Weby: http://www.eshopkonzultant.cz/

Více

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci 5 tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci Vánoční období je pro velkou část firem klíčové. Je proto přirozené, že se větší část marketingového rozpočtu typicky soustředí právě do posledních měsíců v

Více

Facebook pokračování Offline formy propagace. Mgr. Bohdana Rambousková

Facebook pokračování Offline formy propagace. Mgr. Bohdana Rambousková Facebook pokračování Offline formy propagace Mgr. Bohdana Rambousková Edge Rank Kdo uvidí můj status? EdgeRank je speciální algoritmus, kterým FB určuje, kdo příspěvky dané stránky či uživatele uvidí na

Více

Vánoce zvyšte své tržby

Vánoce zvyšte své tržby L L OPTIMALIZOVÁNO i pro mobily a tablety Vážení obchodní partneři, Představení projektu dovolujeme si Vám představit projekt Vánoční-dárky.cz, který navštěvují lidé se zájmem o nákup vánočních dárků přes

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o.

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Kampaň na Firmy.cz umožnila majiteli hotelu v CHKO Jeseníky oslovit z domovské stránky Seznam.cz široké publikum z českých velkoměst především z Prahy a Brna. Představení

Více

PPC reklama na Seznamu

PPC reklama na Seznamu PPC reklama na Seznamu O čem to bude Co je PPC reklama + historie Současný stav Skliku Výhody Skliku Řazení inzerátů Výpočet skutečné ceny za kliknutí Shody klíčových slov Dynamické inzeráty Měření a vyhodnocování

Více

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ NABÍDKA REKLAMNÍHO PROSTORU NEOČEKÁVANÝ PŘÍSTUP Portál Svatba.cz vyniká především v přístupu ke svému inzerentovi.

Více

Analýza pro úspěšné budování zpětných odkazů. Bubakasyn.cz

Analýza pro úspěšné budování zpětných odkazů. Bubakasyn.cz Analýza pro úspěšné budování zpětných odkazů Dobrý den, Připravili jsme pro Vás Analýzu pro úspěšné budování zpětných odkazů jejichž smyslem je nalézt dostupná relevantní místa, pro tyto odkazy a poskytnutí

Více

SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM

SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM SEO PROFIL PŘÍMÁ CESTA K ZÁKAZNÍKŮM SEO Profil je varianta firemního profilu s optimálně nastavenými potřebami pro menší a střední firmu. Nejedná se o klasický firemní zápis v katalogu firem jako nabízí

Více

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností!

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností! Připojte se k jedné z největších franchisových sítí v Evropě Jedno místo, mnoho možností! SHIP CENTER Česká republika Ship Center je franchisová síť, poskytující kurýrní a reklamní služby. Díky spolupráci

Více

Kurz pro studenty oboru Informační studia a knihovnictví 5. Informační architektura

Kurz pro studenty oboru Informační studia a knihovnictví 5. Informační architektura Kurz pro studenty oboru Informační studia a knihovnictví 5. Informační architektura Martin Krčál Brno, KISK FF MU, 20.3.2013 Náplň hodiny Informační architektura Druhy navigace Informační architektura

Více

kreativní marketingová agentura

kreativní marketingová agentura C E N Í K S L U Ž E B Skenování a digitalizace dat Scan s automatickým podávačem Digitalizace ČB scan A3 4,0 Kč/str. bez DPH. Digitalizace ČB scan A4-A5 1.8 Kč/str. bez DPH. Digitalizace COLOR scan A3

Více

1. Registrace v katalogu firem

1. Registrace v katalogu firem OBSAH 1. Registrace v katalogu firem 2. Zveřejňování nabídek práce a realit 3. Zobrazování slevových kuponů 4. Zobrazování pozvánek/akcí 5. Fotoreportáže 6. Kam na oběd 7. Soutěže 8. Soukromá inzerce 9.

Více

Nápověda Bannerová kampaň PENTA

Nápověda Bannerová kampaň PENTA Nápověda Bannerová kampaň PENTA I. Náhled bannerů II. Potřebný software III. Postup 1) Vytvoření XML souboru 2) Vytvoření obrázků 3) Nahrání souborů na server 4) Testování bannerů IV. Struktura adresářů

Více

Představte si, že hledáte dovolenou v Itálii. Co uděláte? Půjdete na italský vyhledávač a zadáte tam klíčové slovo vacanze in Italia?

Představte si, že hledáte dovolenou v Itálii. Co uděláte? Půjdete na italský vyhledávač a zadáte tam klíčové slovo vacanze in Italia? nebo alespoň ne tolik, kolik byste sami chtěli. Představte si, že hledáte dovolenou v Itálii. Co uděláte? Půjdete na italský vyhledávač a zadáte tam klíčové slovo vacanze in Italia? Jedním z nejprozaičtějších

Více