-_.~-" "",,--, VYRIZUJE Ing. Pipek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "-_.~-" "",,--, VYRIZUJE Ing. Pipek"

Transkript

1 ~tp '-J. AGENTURA5'CH~ANY PRíRODY A KRAJINY CESKE REPUBLIKY Stredisko Praha, Strední Cechy {f 17'- l!jj)~/v+ U Šalamounky 41/ Praha 5 tel.: fax: praha@nature.( """""""""...,,,..,,~, Mestský úrad Mladá Boleslav, MAGISTRÁT MESTA ící:>.luup, MLADÁ BOLESLAV CD Komenského nám. 61, -'IPR., Mladá Boleslav DOŠLO Cís.jedno {[!:~f... IUki. Príloh:... -_.~-" "",,--, VAŠE ZNACKA CíSLO NAŠE ZNACKA 01055/PHA/2007 VYRIZUJE Ing. Pipek V PRAZE DNE Vec: Natura doplnení evropsky významných lokalit do národního seznamu. Žádost o pripomínky k návrhu na zarazení lokalit CZ Zadní Hrádek, CZ = Dvmokursko, CZ Chlum u Neprevázkv, CZ Radouc a CZ Niva Belé u Klokockv do národního seznamu. Vážená paní starostko, vážený pane starosto, dovoluji si obrátit se na Vás se žádostí o spolupráci pri naplnování jedné z významných povinností v oblasti ochrany prírody, souvisejících s clenstvím v Evropské unii, kterou je doplnování tzv. národního seznamu evropsky významných lokalit pro kontinentální biogeografickou oblast. Již pred vstupem do EU mely všechny kandidátské státy povinnost vytvorit príslušnou národní cást evropské soustavy chránených území, nazvané Natura Tato soustava sestává ze dvou typu chránených území - ptacích oblastí a evropsky významných lokalit (dále jen EVL). Ptací oblasti, kterých je na území CR prozatím 39, vyhlásila vláda CR v letech narízeními vlády evropsky významné lokality se 'staly soucástí tzv. národního seznamu, který byl jako celek schválen vládou a publikován v podobe jejího narízení pod C. 132/2005 Sb. Národní seznam je rozdelen do dvou cástí podle tzv.' biogeografických oblastí, do nichž CR zasahuje: panonské, pokrývající prevážnou cást Jihomoravského kraje, a' kontinentální (96 % území CR). Celkem je v soucasné dobe v národním seznamu 863 lokalit. V panonské oblasti je doposud do ICO: Bankovní spojení CNB Praha 1 císlo úctu: /0710 jaroslav J>ipek@nature.cz tel.:

2 národního seznamu zarazeno 95 lokalit, v kontinentální 755, a celkem 13 lokalit leží v obou oblastech zároven. V dubnu 2006 usporádala Evropská komise tzv. biogeografický seminár pro kontinentální. biogeografickou oblast, jehož úcelem bylo proverování kvality a poctu evropsky významných lokalit podle jednotných kritérií. Podobne jako v ostatních státech shledala Evropská komise i v prípade Ceské republiky urcitou nedostatecnost navržených lokalit pro nekteré evropsky významné druhy a nekteré evropsky významné typy prírodních stanovišt v kontinentální oblasti. Proto uložila, aby Ceská republika do urcitého data doplnila nové ci upravila stávající lokality soustavy Natura 2000 tak, aby zjištené nedostatecnosti byly odstraneny. Doplnení požadovaných lokalit (resp. doplnení predmetu ochrany do již navržených lokalit) je pro clenský stát povinné a nezarazení urcitých lokalit by bylo zjevným duvodem pro zahájení procesu pro porušení Smlouvy o založení ES (tzv. infringementu), prípadne rízení u Evropského soudního dvora. Nelze ani vyloucit, že na prípadné nesplnení této povinnosti by Evropská komise mohla vázat pozastavení prostredku ze strukturálních fondu. Resort životního prostredí, který za naplnení uvedených povinností v Ceské republice odpovídá, tomuto procesu proto venuje mimorádnou pozornost. Na podklade výsledku biogeografického semináre, návrhu odborníku z akademické sféry a odborných nevládních organizací proto byl v prubehu roku 2006 prostrednictvím Agentury ochrany prírody a krajiny CR (dále jen "AOPK CR") pripraven návrh na doplnení národního seznamu pro kontinentální seznam. Celkem je k doplnení navrženo 267 nových lokalit, u stávajících 133 evropsky významných lokalit se krome toho mení hranice anebo predmet ochrany. Prestože to zákon o ochrane prírody a krajiny nepožaduje, rozhodlo vedení MŽP, že lokality doplnované do národního seznamu budou nejprve predjednány s vlastníky, obcemi a významnými správci v území tak, aby se co nejvíce využilo potenciálu jejich znalostí, vyšlo se vstríc jejich oduvodneným a prijatelným požadavkum a zároven se vysvetlily duvody, které Ceskou republiku k rozširování národního seznamu vedou. Samotné predjednávání z rozhodnutí ministerstva zajištuje AOPK CR. Námi organizované predjednávání doplnování národního seznamu v žádném prípade nenahrazuje standardní projednávání návrhu v rámci zákonem stanoveného postupu, pouze ho rozširuje a doplnuje. Výsledkem predjednání bude shromáždení pripomínek a návrhu, které Ministerstvo životního prostredí vezme v maximální možné míre v úvahu pri konecné úprave znení narízení vlády, novelizujícího národní seznam evropsky významných lokalit. Dovoluji si Vás proto požádat uv v~', v.:. v',.v,'!;1sto návrhu na zarazení lokalit soustavy Natura CZ Zadní Hrádek,CZ ICO: BankovníspojeníCNB Praha1 jmenoj)rijmeni@nature.cz císlo úctu: /0710 tel.:

3 Dvmokursko. CZ Chlum u Neprevázkv. CZ Radouc a CZ Niva Belé u Klokockv do národního seznamu evropsky významných lokali~í des. v '. 'v du. Návrh hranic lokalit, údaj o navrhovaných kategoriích zvlášte chráneného území a výcet predmetu ochrany naleznete v príloze dopisu. Vyveste, prosím, tuto informacivcetne zákresu hranic a popisu lokalitna úrední desce s uvedením termínu pro podání písemných pripomínek nejdéle do ~oo"!1zároven nám prípadné pripomínkyjak ze strany obce, tak shromáždené pripomínkyze strany verejnosti zašlete v termínudo na adresuaopkcr, Stredisko Praha, UŠalamounky 41/769, Praha 5. V prípade zájmu je možné svolání ústního jednání k vyporádání vašich pripomínek. Na vyžádání jsme pripraveni podat Vám další vysvetlení ci informace. Obratte se na nás telefonicky na tel nebo nebo em na adresu: iaroslav.pipek@nature.cz nebo ian.sasek@nature.cz Všeobecné informace o vytvárení soustavy chránených území Natura 2000 v Ceské republice mužete získat také na webové stránce DekujiVám predem za Vaši vstrícnost a spolupráci. S pozdravem Príloha: Ing. P~vlf!~udra VEDOUcí; 1rREDISKA Návrh lokality pro narízení vlády Agentura ochrany pi'ír dy a krajiny CR Stredisko pro Pra~u Strední Cechy U Salamoun y 41/ Pra 5 - Košíre (j) ICO: Bankovní spojení CNB Praha 1 císlo úctu: /0710 jmeno yrijmen i@nature.cz tel.:

4 Príloha narízenívlády Evropsky významná lokalita Zadní Hrádek Kód lokality: CZ Biogeografická oblast: Kontinentální Rozloha lokality: 12,8350 ha Navrhovaná kategorie zvlášte chráneného území: pp Typy prírodních stanovišt: (symbol * oznacuje prioritní typy prírodních stanovišt) Poloprirozené suché trávníky a facie krovin na vápnitých podložích (Festuco-Brometalia) Druhy: (symbol * oznacuje prioritní druhy) Kraj: Stredoc~ský Katastrální území: Skalsko, Spikaly, Sudomer Mapa lokality CZ :

5 vytvoreno:

6 Kód lokality: Biogeografická oblast: Rozloha lokality: Príloha narízení vlády Evropsky významná lokalita Radouc CZ Kontinentální 31,3061 ha Navrhovaná kategorie. zvlášte chráneného území: NPP, pp Typy prírodních stanovišt: (symbol * oznacuje prioritní typy prírodních stanovišt) Otevrené trávníky kontinentálníchdun s palickovcem (Corynephorus)a psineckem (Agrostis) Evropská suchá vresovište Poloprirozené suché trávníky a facie krovin na vápnitých podložích (Festuco-Brometalia) Chasmofytickávegetacevápnitýchskalnatýchsvahu Druhy: (symbol * oznacuje prioritní druhy) Kraj: Stredoceský Katastrální území: Debr, Mladá Boleslav Mapa lokality CZ :

7 100 b vytvoreno:

8 Príloha narízení vlády Evropsky významná lokalita Niva Belé u Klokocky Kód lokality: Biogeografická oblast: Rozloha lokality: CZ Kontinentální 11,1357 ha Navrhovaná kategorie zvlášte chráneného území: NPP, pp Typy prírodních stanovišt: (symbol * oznacuje prioritní typy prírodních stanovišt) Bezkolencové louky na vápnitých, rašelinných nebo hlinito-jílovitých pudách (Molinion caeruleae) Zásaditá slatinište Druhy: (symbol * oznacuje prioritní druhy) popelivka sibirská (Ligularia sibirica) vrkoc bažinný (Vertigo moulinsiana) Kraj: Stredoceský Katastrální území: Belá pod Bezdezem, Malá Belá Mapa lokality CZ :

9 ~. $00 CR; vytvoreno:

10 Kód lokality: CZ Príloha narízení vlády Evropsky významná lokalita Dymokursko Biogeografická oblast: Rozloha lokality: Kontinentální 4315,2829 ha Navrhovaná kategorie zvlášte chráneného území: PR, pp Typy prírodních stanovišt: (symbol * oznacuje prioritní typy prírodních stanovišt) Oligotrofní až mezotrofní stojaté vody nížinného až subalpínského stupne kontinentálnía alpínské oblasti a horských poloh a jiných oblastí, s vegetací tríd Littorelletea uniflorae nebo Isoeto-Nanojuncetea Prirozené eutrofní vodní nádrže s vegetací typu Magnopotamion nebo Hydrocharition Bezkolencové louky na vápnitých, rašelinných nebo hlinito-jílovitých pudách (Molinion caeruleae) Extenzivní secené louky nížin až podhurí (Arrhenatherion, Brachypodio-Centaureionnemoralis) Zásaditá slatinište Dubohabriny asociace Galio-Carpinetum Staré acidofilní doubravy s dubem letním (Quercus robur) na píscitých pláních 91 EO* - Smíšené jasanovo-olšové lužní lesy temperátní a boreální Evropy (Alno-Padion, Alnion incanae, Salicion albae) 91 HO* - Panonské šípákové doubravy 9110* - Eurosibirské stepní doubravy Druhy: (symbol * oznacuje prioritní druhy) Kraj: Královéhradecký Katastrální území: Bradek, Detenice, DolníRokytnany, Horní Rokytnany, Kopidlno, Krešice u Psinic, Mlýnec u Kopidlna, Psinice, Zlivu Libáne Kraj: Stredoceský Katastrální území: Brístev, Chotešice, Cineves, Dym'okury,Hasina, Ledecky, Mestec Králové, Nouzov u Dymokur,NovéZámky,Podmokyu MestceKrálové,Podolíu Roždalovic,Prodašice, Roždalovice,Svídniceu Dymokur,Tuchom,Ujkovice,Velenice,Viniceu MestceKrálové, Záhorniceu MestceKrálové,Zámostíu Roždalovic Mapa lokality CZ :

11 @AOPK CR; vytvoreno:

12 Príloha narízení vlády Evropsky významná lokalita Chlum u Neprevázky Kód lokality: CZ Biogeografická oblast: Kontinentální Rozloha lokality: 223,3384 ha Navrhovaná kategorie zvlášte chráneného území: PR, pp Typy prírodních stanovišt: (symbol* oznacuje prioritní typy prirodnich stanovišt) Poloprirozené suché trávníky a facie krovin na vápnitých podložích (Festuco-Brometalia) Bezkolencové louky na vápnitých, rašelinných nebo hlinito-jílovitýchpudách (Molinion caeruleae) Dubohabriny asociace Galio-Carpinetum Druhy: (symbol * oznacuje prioritní druhy) Kraj: Stredoceský Katastrální území: Chloumek u Mladé Boleslavi, Jemníky u Mladé Boleslavi, Neprevázka, Sýcina Mapa lokality CZ :

13 @AOPK CR; vytvoreno:

Natura 2000 doplnění evropsky významných lokalit do národního seznamu. Žádost o spolupráci k návrhu změny stávající lokality CZ0524050 Halín

Natura 2000 doplnění evropsky významných lokalit do národního seznamu. Žádost o spolupráci k návrhu změny stávající lokality CZ0524050 Halín Dobrovského 332 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 494 539 541 e-mail: orlhory@nature.cz www.orlickehory.nature.cz DS: sqadyhk Dle rozdělovníku NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ 01700/OH/2014 VYŘIZUJE:Laburdová HRADEC

Více

VYRIZUJE Ing. Ivana Krpatová V LIBERCI DNE 16.10.2007

VYRIZUJE Ing. Ivana Krpatová V LIBERCI DNE 16.10.2007 AGENTURA OCHRANY PRíRODY A KRAJINY CESKÉ REPUBLIKY Stredisko Liberec U jezu 10 460 01 Liberec tell fax: 482 428 988 liberec@nature.cz Dle rozdelovníku '. NAŠE C. J. 00574/L1B/2007 VYRIZUJE Ing. Ivana Krpatová

Více

Městský úřad Trhové Sviny Žižkovo náměstí 32, 374 01 Trhové Svinny

Městský úřad Trhové Sviny Žižkovo náměstí 32, 374 01 Trhové Svinny Vyšný 59 381 01 Český Krumlov tel.: 380 301 031 fax: 380 301 049 e-mail: blanles@nature.cz www.blanskyles.nature.cz Městský úřad Trhové Sviny Žižkovo náměstí 32, 374 01 Trhové Svinny NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ

Více

377 22 Jindřichův Hradec e-mail: blanles@nature.cz www.blanskyles.nature.cz

377 22 Jindřichův Hradec e-mail: blanles@nature.cz www.blanskyles.nature.cz Vyšný 59 381 01 Český Krumlov Městský úřad Jindřichův Hradec tel.: 380 301 031 Klášterská 135/II fax: 380 301 049 377 22 Jindřichův Hradec e-mail: blanles@nature.cz www.blanskyles.nature.cz NAŠE ČÍSLO

Více

Návrh evropsky významné lokality NOVÁ LOKALITA. NAV_CZ0627006 Daníž

Návrh evropsky významné lokality NOVÁ LOKALITA. NAV_CZ0627006 Daníž Návrh evropsky významné lokality NOVÁ LOKALITA NAV_CZ0627006 Daníž I. Základní identifikační a popisné údaje Kód lokality: NAV_CZ0627006 Název lokality: Daníž Rozloha lokality (ha): 34,0 Navrhované kategorie

Více

Město Vimperk Steinbrenerova Vimperk

Město Vimperk Steinbrenerova Vimperk Vyšný 59 381 01 Český Krumlov tel.: 380 301 031 fax: 380 301 049 e-mail: blanles@nature.cz www.blanskyles.nature.cz Město Vimperk Steinbrenerova 6 385 15 Vimperk NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ 2210/BL/14 VYŘIZUJE

Více

Evropsky významná lokalita Ralsko

Evropsky významná lokalita Ralsko Příloha k veřejné vyhlášce č.j. 61642/ENV/12 z 16. 7. 2012 Kód lokality: CZ0510028 Biogeografická oblast: kontinentální Rozloha lokality: 143,6954 ha Evropsky významná lokalita Ralsko Typy přírodních stanovišť:

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Obdrží viz rozdělovník 5367/ZP/2008 - Ns 31.03.2008 životního prostředí a zemědělství RNDr. Tomáš Nosek / 494 ochrany přírody a krajiny tnosek@kr-kralovehradecky.cz V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Upozornění

Více

Kraj Jihočeský kraj Kód stanoviště Název stanoviště kód a název EVL, rozloha stanoviště

Kraj Jihočeský kraj Kód stanoviště Název stanoviště kód a název EVL, rozloha stanoviště Kraj Jihočeský kraj Kód stanoviště Název stanoviště kód a název EVL, rozloha stanoviště 2330 Otevřené trávníky kontinentálních dun s CZ0310615 Písečný přesyp u Vlkova 1.3734 paličkovcem (Corynephorus)

Více

Oznámení záměru. podle zákona č. 100/2001 Sb. (příloha č.3) Hodnocení dopadů na evropsky významné lokality a ptačí oblasti

Oznámení záměru. podle zákona č. 100/2001 Sb. (příloha č.3) Hodnocení dopadů na evropsky významné lokality a ptačí oblasti Oznámení záměru podle zákona č. 100/2001 Sb. (příloha č.3) - Hodnocení dopadů na evropsky významné lokality a ptačí oblasti podle 45i zákona č. 114/1992 Sb. Zvýšení ochrany sídel v povodí Ploučnice před

Více

Komplexní aktualizace Plánu rozvoje vodovodů a kanalizací Kraje Vysočina od roku 2015

Komplexní aktualizace Plánu rozvoje vodovodů a kanalizací Kraje Vysočina od roku 2015 Komplexní aktualizace Plánu rozvoje vodovodů a kanalizací Kraje Vysočina od roku 2015 Posouzení vlivů koncepce na lokality soustavy Natura 2000 Mgr. Eva Volfová, Mgr. Ondřej Volf autorizované osoby pro

Více

Plán opatření nutných ke zlepšení životního prostředí v obci Staré Křečany

Plán opatření nutných ke zlepšení životního prostředí v obci Staré Křečany Plán opatření nutných ke zlepšení životního prostředí v obci Staré Křečany Březen 2006 ÚDAJE O PROJEKTU Zpracovatel Obecně prospěšná společnost České Švýcarsko Masarykova 1094/4 407 46 Krásná Lípa Tel.:

Více

Plán opatření nutných ke zlepšení životního prostředí v obci Krásná Lípa

Plán opatření nutných ke zlepšení životního prostředí v obci Krásná Lípa Plán opatření nutných ke zlepšení životního prostředí v obci Krásná Lípa Březen 2006 ÚDAJE O PROJEKTU Zpracovatel Obecně prospěšná společnost České Švýcarsko Masarykova 1094/4 407 46 Krásná Lípa Tel.:

Více

Věc: Informace o návrhu změny stávající evropsky významné lokality CZ0714073 Litovelské Pomoraví a žádost o připomínky

Věc: Informace o návrhu změny stávající evropsky významné lokality CZ0714073 Litovelské Pomoraví a žádost o připomínky Husova ul. 906/5 784 01 Litovel tel.: 585 344 156 fax: 585 344 158 e-mail: litpom@nature.cz www.litovelskepomoravi.nature.cz dle rozdělovníku NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ 01791 /LM/2014 VYŘIZUJE Kleinová OLOMOUC

Více

Příloha č. 2. Data z oblasti ochrany životního prostředí

Příloha č. 2. Data z oblasti ochrany životního prostředí Příloha č. 2 Data z oblasti ochrany životního prostředí Definování počtu jednotlivých typů chráněných území, jejich rozloha a důvod ochrany 1. Velkoplošná chráněná území Národní park (NP) Chráněná krajinná

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j.: Sp.Zn.: Vyřizuje/linka V Brně dne: JMK 34248/2010 S-JMK 34248/2010 OŽP/Ri Mgr. Richterová/2684

Více

Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí

Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí S00RP00MCN27 nám. T.G. Masaryka 42/3 Břeclav, 690 81 Číslo jednací: MUBR 82559/2014 V Břeclavi dne 03.12.2014 Vyřizuje:Ing. Nováková Telefon: 519 311 218

Více

OZNÁMENÍ - UPOZORNĚNÍ VLASTNÍKŮ POZEMKŮ, KTERÉ LEŽÍ V EVROPSKY VÝZNAMNÝCH LOKALITÁCH, NA MOŽNOST ZAJISTIT OCHRANU TĚCHTO LOKALIT SMLUVNĚ

OZNÁMENÍ - UPOZORNĚNÍ VLASTNÍKŮ POZEMKŮ, KTERÉ LEŽÍ V EVROPSKY VÝZNAMNÝCH LOKALITÁCH, NA MOŽNOST ZAJISTIT OCHRANU TĚCHTO LOKALIT SMLUVNĚ Krajský úřad Libereckého kraje odbor životního prostředí a zemědělství váš DOPS ZNAČKY/ZE DNE / NAŠE ZNAČKA KULK 45656/2012 VYŘzUJE/LNKA/E-MAL Habrdal392 kristian.habrda@kraj-bc.cz LBEREC 3.7.2012 VEŘEJNÁ

Více

Souhrn doporučených opatření pro evropsky významnou lokalitu. Lipov - kostel CZ0623711

Souhrn doporučených opatření pro evropsky významnou lokalitu. Lipov - kostel CZ0623711 Souhrn doporučených opatření pro evropsky významnou lokalitu Lipov - kostel CZ0623711 1. Základní identifikační a popisné údaje 1.1 Základní údaje Název: Lipov - kostel Kód lokality: CZ0623711 Kód lokality

Více

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DĚTENICE za období 2010-2014

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DĚTENICE za období 2010-2014 ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DĚTENICE za období 2010-2014 na základě ustanovení 55 odst.1 zákona č.183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen: stavební

Více

ÚZEMNÍ PLÁN CHORYNĚ. Posouzení koncepce podle 45i zákona ČNR č. 114/1992 Sb. na lokality a druhy soustavy NATURA 2000

ÚZEMNÍ PLÁN CHORYNĚ. Posouzení koncepce podle 45i zákona ČNR č. 114/1992 Sb. na lokality a druhy soustavy NATURA 2000 Posouzení koncepce podle 45i zákona ČNR č. 114/1992 Sb. na lokality a druhy soustavy NATURA 2000 ÚZEMNÍ PLÁN CHORYNĚ Zpracoval: RNDr. Adam Véle, Ph.D. červenec 2011 1 Obsah 1. Úvod... 4 1.1 Zadání... 4

Více

MOLDAU PARK NOVÁ PEC. Hodnocení vlivů záměru na evropsky významné lokality a ptačí oblasti

MOLDAU PARK NOVÁ PEC. Hodnocení vlivů záměru na evropsky významné lokality a ptačí oblasti MOLDAU PARK NOVÁ PEC Hodnocení vlivů záměru na evropsky významné lokality a ptačí oblasti listopad 2010 Předmět hodnocení: Investor: Zpracovatelka : Moldau Park Nová Pec Moldau Park Nová Pec s.r.o. Srnín

Více

Zpráva o uplatňování územního plánu Hodíškov

Zpráva o uplatňování územního plánu Hodíškov DOPIS ZN/ZE DNE Č.J.,SPISOVÁ ZN. VYŘIZUJE/TEL.LINKA ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 68847/2011/MUZR, RUP/517/11/DF Ing. Faronová/566 688 191 24.10.2011 Zpráva o uplatňování územního plánu Hodíškov návrh určený ke konzultaci

Více

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO ØíZENí I[ HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-436219/2007/00PNI/EIN488-2/Žá Vyøizuje/ linka Ing. Žáková/ 4425 Datum 5.2.2008 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

POSOUZENÍ STAVU HLAVNÍHO OBJEKTU BUDOVY Č. OR. 10 V JEZDECKÉ ULICI V PROSTĚJOVĚ

POSOUZENÍ STAVU HLAVNÍHO OBJEKTU BUDOVY Č. OR. 10 V JEZDECKÉ ULICI V PROSTĚJOVĚ z.č.: 13-1672-81 POSOUZENÍ STAVU HLAVNÍHO OBJEKTU BUDOVY Č. OR. 10 V JEZDECKÉ ULICI V PROSTĚJOVĚ Vypracoval: Ing. Daniel Lemák, Ph.D. Zhotovitel: Zakázkové číslo: 13-1672-81 Objednatel: STATIKA Olomouc,

Více

Zápis RM ze dne 18. 6. 2014

Zápis RM ze dne 18. 6. 2014 U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 18. 6. 2014 Schválení programu jednání RM Upravený program: 1. Schválení programu jednání RM 2. Rozpočtové opatření 4/2014 3. Prodloužení

Více

Č.j.: VP/S 41/02-160 V Brně dne 20. května 2002

Č.j.: VP/S 41/02-160 V Brně dne 20. května 2002 Č.j.: VP/S 41/02-160 V Brně dne 20. května 2002 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže v řízení zahájeném dne 25. 3. 2002 na základě žádosti České republiky - Ministerstva průmyslu a obchodu ČR ze dne 20.

Více

ZADÁNÍ změny č. 2 územního plánu obce HLUBOKÉ MAŠŮVKY říjen 2008

ZADÁNÍ změny č. 2 územního plánu obce HLUBOKÉ MAŠŮVKY říjen 2008 Městský úřad ve Znojmě, odbor rozvoje (dále jen úřad územního plánování), který na žádost obce Hluboké Mašůvky pořizuje v souladu s ust. 6 odst. 1 písm. c) zák.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1004-182/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rekreační objekt včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Karlovarský, okres Sokolov, obec Jindřichovice, k.ú. Hradecká

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-121435/2008/00PNI/EIA/525-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 29.7.2008 ZÁVÌR ZJIŠ

Více

PPO NERATOVICKO (NERATOVICE, LIBIŠ, SPOLANA a.s.) PROTIPOVODŇOVÁ OCHRANA NA Q 100 LABE, VLTAVA

PPO NERATOVICKO (NERATOVICE, LIBIŠ, SPOLANA a.s.) PROTIPOVODŇOVÁ OCHRANA NA Q 100 LABE, VLTAVA RNDr. Jiří Zahrádka, CSc. Malešovice 105, 664 65 Malešovice tel.: +420 728 887 961, e-mail: j.zahradka@email.cz Autorizovaná osoba k provádění hodnocení podle 45i zák.č.114/1992 Sb. (Autorizační osvědčení

Více

Název adresáta M ě sto Uherské Hradišt ě Masarykovo nám Uherské Hradišt ě

Název adresáta M ě sto Uherské Hradišt ě Masarykovo nám Uherské Hradišt ě AGENTURA OCHRANY PŘ ÍRODY A KRAJINY Č ESKÉ REPUBLIKY SPRÁVA CHRÁNÉNÉ KRAJINNÉ OBLASTI BÍLÉ KARPATY A KRAJSKÉ STŘ EDISKO ZLÍN Nádražní 318 763 26 Luha čovice tel.: 577 119 626 ID DS: f53dynz e-mail: bilekarp@nature.cz

Více

NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ:00155/BK/15 VYŘIZUJE: Jongepierová DATUM: 20.1.2015 O Z N Á M E N Í

NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ:00155/BK/15 VYŘIZUJE: Jongepierová DATUM: 20.1.2015 O Z N Á M E N Í Nádražní 318 763 26 Luhačovice tel.: +420 577 119 626 email: bilekarp@nature.cz www.nature.cz Dle rozdělovníku NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ:00155/BK/15 VYŘIZUJE: Jongepierová DATUM: 20.1.2015 O Z N Á M E N Í o návrhu

Více

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA č. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

2 {. 2o-{2. " 1111111111111 1IIIIIIIImlllll. ldlst"rstvo zemed-;iství POZ~MKOVÝ úřad KLADNO -3. Obec Slatina Slatina 87 273 26 Olovnice

2 {. 2o-{2.  1111111111111 1IIIIIIIImlllll. ldlstrstvo zemed-;iství POZ~MKOVÝ úřad KLADNO -3. Obec Slatina Slatina 87 273 26 Olovnice 230051/2011-MZE-130704 ÚTV AR: Pozemkový úřad Kladno ČíSLO ÚTVARU: 130704 SPI OV Á ZN.: 2RP776/2011-130704 NAŠE ČJ.: 23005112011-MZE-130704 VYŘIZUJE: Pavla Neustupová TELEFON: 312278022 E-MAIL: Pavla.eustupova@mze.cz

Více

HORNÍ PĚNA. ČÁST 3 analýza řešení PPO obcí v povodí Nežárky přírodě blízkým způsobem

HORNÍ PĚNA. ČÁST 3 analýza řešení PPO obcí v povodí Nežárky přírodě blízkým způsobem PODKLADOVÁ ANALÝZA VYBRANÝCH PŘÍRODĚ BLÍZKÝCH OPATŘENÍ V POVODÍ NEŽÁRKY ČÁST 3 analýza řešení PPO obcí v povodí Nežárky přírodě blízkým způsobem HORNÍ PĚNA BŘEZEN 2011 Obsah 1 Úvodní informace 3 2 Popis

Více

V případě, že úřad neuzná žádost firmy IPODEC jako nedůvodnou a žádost nebude zamítnuta, požadujeme zohlednit následující námitky.

V případě, že úřad neuzná žádost firmy IPODEC jako nedůvodnou a žádost nebude zamítnuta, požadujeme zohlednit následující námitky. Městská část Praha 8 Úřad městské části odbor životního prostředí oddělení ochrany přírody Na Košince 1 180 48 Praha 8 Libeň V Praze dne 24.4.2012 Věc: Námitky k žádosti o povolení kácení dřevin rostoucích

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 6. 9. 2012. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 6. 9. 2012. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 6. 9. 2012 Bod programu: 19 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí odboru

Více

Plán odpadového hospodářství Středočeského kraje pro období 2016 až 2025

Plán odpadového hospodářství Středočeského kraje pro období 2016 až 2025 Posouzení koncepce podle 45i zákona ČNR č. 114/1992 Sb. na lokality a druhy soustavy NATURA 2000 Plán odpadového hospodářství Středočeského kraje pro období 2016 až 2025 Zpracoval: RNDr. Adam Véle, Ph.D.

Více

II. ZMĚNA č.1 ÚP KLECANY ODŮVODNĚNÍ

II. ZMĚNA č.1 ÚP KLECANY ODŮVODNĚNÍ II. ZMĚNA č.1 ÚP KLECANY ODŮVODNĚNÍ OBSAH TEXTOVÉ ČÁSTI : 2.1. VYHODNOCENÍ KOORDINACE VYUŽÍVÁNÍ ÚZEMÍ Z HLEDISKA ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1 2.2. VYHODNOCENÍ SPLNĚNÍ ZADÁNÍ ZMĚNY č.1 1 2.3. KOMPLEXNÍ ZDŮVODNĚNÍ PŘIJATÉHO

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 77195/2013 Sp. zn.: S JMK 77195/2013 OŽP/Krch Vyřizuje: Ing. Marek Krchňavý

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn. SZn. S-M HM P-323890/2007/00PNI/EIN440-2/Lin Vyøizuje/linka Bc. Linda /5911 Datum 15.11.2007 ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO

Více

ZÁVER ZJIŠTOVAcíHO RíZENí

ZÁVER ZJIŠTOVAcíHO RíZENí PID -' HLAVNí MESTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MESTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTREDí Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-818370/2008/00PNI/E 1A/607-2/Nov Vyrizuje/linka Ing. Novotný/4278 Datum 26.01.2009 ZÁVER ZJIŠTOVAcíHO

Více

Městský úřad Kyjov Odbor územního plánu a rozvoje Masarykovo nám. 1 697 22 Kyjov. Urbanistický ateliér Zlín tř. Tomáše Bati 399 763 02 Zlín 4

Městský úřad Kyjov Odbor územního plánu a rozvoje Masarykovo nám. 1 697 22 Kyjov. Urbanistický ateliér Zlín tř. Tomáše Bati 399 763 02 Zlín 4 Pořizovatel: Městský úřad Kyjov Odbor územního plánu a rozvoje Masarykovo nám. 1 697 22 Kyjov Zpracovatel: Urbanistický ateliér Zlín tř. Tomáše Bati 399 763 02 Zlín 4 Vedoucí projektant: Zodpovědný projektant:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3194/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3194/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3194/2015 O ceně nemovitosti - obvyklá cena bytové jednotky č. 1464/235 v objektu čp. 1464/61, ulice Moskevská, obec Praha, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3108/2015. Účel znaleckého posudku: Zjištění ceny nemovitosti pro účely prodeje elektronickou aukcí

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3108/2015. Účel znaleckého posudku: Zjištění ceny nemovitosti pro účely prodeje elektronickou aukcí ZNALECKÝ POSUDEK č. 3108/2015 O ceně nemovitosti - obvyklá cena bytové jednotky č. 1008/16 v objektu čp. 1008/13, ulice Holandská, obec Praha, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu

Více

Město Žatec V Žatci dne: 18. 4. 2016 Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE 25. 4.

Město Žatec V Žatci dne: 18. 4. 2016 Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE 25. 4. Město Žatec V Žatci dne: 18. 4. 2016 Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE 25. 4. 2016 Věc : Předkládá: Vypracoval: Obsah: Pronájem části pozemků

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2878/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2878/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2878/2014 O ceně nemovitosti - obvyklá hodnota (též tržní) bytové jednotky č.1864/14 v objektu čp. 1861-1864, ulice Na Hroudě, obec Praha, včetně spoluvlastnického podílu na společných

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Dle rozdělovníku. Ministerstvo životního prostředí Odbor zvláštní územní ochrany přírody a krajiny Vršovická 65 100 10 Praha 10

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Dle rozdělovníku. Ministerstvo životního prostředí Odbor zvláštní územní ochrany přírody a krajiny Vršovická 65 100 10 Praha 10 ODESÍLATEL: Ministerstvo životního prostředí Odbor zvláštní územní ochrany přírody a krajiny Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Dle rozdělovníku V Praze dne Č.j.: Vyřizuje: Tel.: 7. srpna 2015 69621/ENV/14

Více

Změna č. 1 územního plánu Lysá nad Labem

Změna č. 1 územního plánu Lysá nad Labem RNDR. LUKÁŠ MERTA, PH.D. Služby v ochraně přírody Změna č. 1 územního plánu Lysá nad Labem Hodnocení vlivu koncepce dle 45i zákona č. 114/92 Sb. Duben 2017 Objednatel: Ing. Marie Skybová, Ph.D. Zahradní

Více

Přírodní památka Černá Desná, širší vztahy

Přírodní památka Černá Desná, širší vztahy Návrh na vyhlášení Přírodní památky Černá Desná Příloha 1 Přírodní památka Černá Desná, širší vztahy 0 200 400 600 800 1 000 m Datový podklad MŽP; Správa Chráněné krajinné oblasti Jizerské hory a krajské

Více

- dle rozdělovníku - Věc: Žádost o připomínky k návrhu doplnění předmětu ochrany do stávající Evropsky. Vážená paní starostko, vážený pane starosto,

- dle rozdělovníku - Věc: Žádost o připomínky k návrhu doplnění předmětu ochrany do stávající Evropsky. Vážená paní starostko, vážený pane starosto, Nádražní 36 756 61 Rožnov p. Radhoštěm tel.: 571 654 293 fax: 571 657 407 ID DS: vvedyiy e-mail: beskydy@nature.cz www.beskydy.nature.cz - dle rozdělovníku - NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ 5062/BE/2014 VYŘIZUJE M.

Více

VYHLÁŠKA ze dne o vyhlášení Národní přírodní památky Rečkov a stanovení jejích bližších ochranných podmínek

VYHLÁŠKA ze dne o vyhlášení Národní přírodní památky Rečkov a stanovení jejích bližších ochranných podmínek VYHLÁŠKA ze dne.. 2010 o vyhlášení Národní přírodní památky Rečkov a stanovení jejích bližších ochranných podmínek Ministerstvo životního prostředí stanoví podle 79 odst. 4 písm. h) zákona č. 114/1992

Více

Souhrn doporučených opatření pro evropsky významnou lokalitu. Kaliště CZ0210732

Souhrn doporučených opatření pro evropsky významnou lokalitu. Kaliště CZ0210732 Souhrn doporučených opatření pro evropsky významnou lokalitu Kaliště CZ0210732 1. Základní identifikační a popisné údaje 1.1 Základní údaje Název: Kaliště Kód lokality: CZ0210732 Kód lokality v ÚSOP: 5341

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2355/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2355/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2355/2012 O ceně nemovitosti - obvyklá cena bytové jednotky č. 1173/2 v objektu čp. 1173/34, ulice Bajkalská, obec Praha, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu

Více

Národní park Křivoklátsko návrh na vyhlášení území

Národní park Křivoklátsko návrh na vyhlášení území Národní park Křivoklátsko návrh na vyhlášení území Úvod Tento návrh na vyhlášení Národního parku Křivoklátsko byl vypracován na základě ustanovení 40 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny

Více

ROZHODNUTÍ Nařízení odstranění nepovolené stavby Sklad krmiva u rybníka Hájky, k. ú. Rakovice

ROZHODNUTÍ Nařízení odstranění nepovolené stavby Sklad krmiva u rybníka Hájky, k. ú. Rakovice Městský úřad Mirotice, odbor výstavby, životního prostředí a dopravy Náměstí Mikoláše Alše 18, 398 01 Mirotice tel. 382 229 613, fax 382 229 287, e-mail: stavebni.urad@mirotice.cz ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum S-MHMP/1068880/2012/OOP/VII/272 Ing. Stehlíková/4217 20.8.2012

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum S-MHMP/1068880/2012/OOP/VII/272 Ing. Stehlíková/4217 20.8.2012 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ - dle rozdělovníku - Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum S-MHMP/1068880/2012/OOP/VII/272 Ing. Stehlíková/4217 20.8.2012

Více

Mydlovary. Vybavenost obce Požární zbrojnice Hostinec Knihovna- Jihočeská knihovna roku Hřiště Pošta Sběrný dvůr

Mydlovary. Vybavenost obce Požární zbrojnice Hostinec Knihovna- Jihočeská knihovna roku Hřiště Pošta Sběrný dvůr Mydlovary Zpracováno v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností České Budějovice. Vybavenost obce

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3199/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3199/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3199/2015 O ceně nemovitosti - obvyklá cena bytové jednotky č. 1012/6 v objektu čp.1012/6, ulice Limuzská, obec Praha, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a pozemku

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor životního prostředí a zemědělství BUS.COM a.s., Lumiérů 181 152 00 Praha 5 Datum: 20. 11. 2012 Jednací číslo: 3023/ZPZ/2012/ULK807záv. Vyřizuje/linka:

Více

Sbírka instrukcí a sdìlení

Sbírka instrukcí a sdìlení Roèník 2002 Sbírka instrukcí a sdìlení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ÈESKÉ REPUBLIKY Èástka 5 Rozeslána dne 20. prosince 2002 Cena 44,- Kè OBSAH 38. I n s t r u k c e Ministerstva spravedlnosti ze dne 19.

Více

Magistrát města Přerova Odbor koncepce a strategického rozvoje

Magistrát města Přerova Odbor koncepce a strategického rozvoje Magistrát města Přerova Odbor koncepce a strategického rozvoje Vyhodnocení projednání NÁVRHU ZADÁNÍ 8. změny Územního plánu města Přerova únor 2016 Určený zastupitel: Pavel Košutek, náměstek primátora

Více

Maltézské náměstí 1 telefon: 257 085 111 fax: 257 329 537 118 01 Praha 1 Malá Strana e-mail: posta@mkcr.cz

Maltézské náměstí 1 telefon: 257 085 111 fax: 257 329 537 118 01 Praha 1 Malá Strana e-mail: posta@mkcr.cz +NLDSY113GGYG+ Ministerstvo kultury České republiky Maltézské náměstí 1 telefon: 257 085 111 fax: 257 329 537 118 01 Praha 1 Malá Strana e-mail: posta@mkcr.cz Město Čelákovice nám. 5. května 1/11 250 88

Více

6 RODINNÝCH DOMŮ. Pelíkovice Rydvaltice

6 RODINNÝCH DOMŮ. Pelíkovice Rydvaltice Novotný stavební projekce Na Hutích 44, 46601 Jablonec nad Nisou, tel. 483 311 254 projekce.novotny@seznam.cz 777 971 014 6 RODINNÝCH DOMŮ Pelíkovice Rydvaltice INVESTOR : Ing.Herbert GARTNER PROJEKT PRO

Více

Vyhláška č. 14a/2002, kterou se doplňuje vyhláška č. 14 /2001 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Bělá pod Bezdězem

Vyhláška č. 14a/2002, kterou se doplňuje vyhláška č. 14 /2001 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Bělá pod Bezdězem BĚLÁ POD BEZDĚZEM Vyhláška č. 14a/2002, kterou se doplňuje vyhláška č. 14 /2001 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Bělá pod Bezdězem Datum vydání: 4. září 2002 1 Vyhláška č. 14a/2002 Města

Více

Příloha č. 1 - Popis realizace sociální služby

Příloha č. 1 - Popis realizace sociální služby Příloha č. 1 - Popis realizace sociální služby 40 Pečovatelská služba Poskytovatel: Nová Belaria, o.s. Žimrovická 663 747 41 Hradec nad Moravicí Kontakt: Statutární zástupci: Dagmar Bielská předseda sdružení

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny pro dražbu. Ocenění je provedeno dle zákona č.151/1997 Sb., o oceňování majetku, 2 odst.1 zákona.

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny pro dražbu. Ocenění je provedeno dle zákona č.151/1997 Sb., o oceňování majetku, 2 odst.1 zákona. ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 2710-5/15 o ceně bytové jednotky č. 1111/2 v rodinném domě č.p. 1111 ul. Banskobystrická ležící na st. 1447 v kú a obec Šumperk, okr. Šumperk a podíl na pozemku st.p.č. 1447, 1462/10.

Více

Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát Štěpánská 15, 120 00 Praha 2

Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 *COI0X00GY245* COI0X00GY245 Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 Vaše zn. SpZn. Čj. Vyřizuje/kl. Praha ČOI 138703/13/O100 ČOI 143079/13/O100 23.12.2013 Poskytnutí informací

Více

Informace o přípravě Národního akčního plánu adaptace na změnu klimatu

Informace o přípravě Národního akčního plánu adaptace na změnu klimatu Informace o přípravě Národního akčního plánu adaptace na změnu klimatu 30. jednání Rady vlády pro udržitelný rozvoj Praha, 15. 3. 2016 Ing. Vladimír Dolejský, Ph.D., náměstek ministra pro řízení sekce

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změn č.3.územního plánu sídelního útvaru NĚMČIČKY

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změn č.3.územního plánu sídelního útvaru NĚMČIČKY NÁVRH ZADÁNÍ pro zpracování změn č.3.územního plánu sídelního útvaru NĚMČIČKY OBSAH: a) Požadavky vyplývající z politiky územního rozvoje, územně plánovací dokumentace vydané krajem, popřípadě z dalších

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č.4243/23/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č.4243/23/2016 Okres:Rychnov nad Kněžnou Obec :Doudleby nad Orlicí ZNALECKÝ POSUDEK č.4243/23/2016 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI objektu rodinného domu č.p.484 v ulici U Bažantnice s příslušenstvím a pozemky v k.ú.

Více

Městský úřad Holice *00162493*

Městský úřad Holice *00162493* Městský úřad Holice *00162493* Odbor životního prostředí a stavební úřad Holubova 1, 534 14 Holice Tel.: 466 741 211, fax: 466 741 206 Spis.zn.: MUHO 04912/2012/ŽPSÚ/Hi Holice 16.5.2012 Č.j.: MUHO/06611/2012

Více

Specifikace požadavku na cesko saský informacní systém pro územní plánování

Specifikace požadavku na cesko saský informacní systém pro územní plánování Specifikace požadavku na cesko saský informacní systém pro územní plánování Verze, 8.0.202 strana Obsah Obsah... 2 Výchozí situace a cíl projektu CROSS-DATA v rámci programu Cíl 3... 5 2 Formulace cíle...

Více

Územní systém ekologické stability (ÚSES)

Územní systém ekologické stability (ÚSES) Ochrana přírody v Čelákovicích I ve zdánlivě jednotvárné České křídové tabuli, kam spadáme, se místy ještě zachovala říční krajina s dnes již mrtvými rameny (tj. postupně zazemňovanými úseky řeky oddělenými

Více

Objemová studie. Studie a objektu Za soudem 288, synagoga v Českém Krumlově. Číslo zakázky : SP 2006/69 Investor :

Objemová studie. Studie a objektu Za soudem 288, synagoga v Českém Krumlově. Číslo zakázky : SP 2006/69 Investor : 1 Název akce : Studie a objektu Za soudem 288, synagoga v Českém Krumlově. Číslo zakázky : SP 2006/69 Investor : Českokrumlovský rozvojový fond spol. s.r.o. Masná 131 381 21 Český Krumlov Objemová studie

Více

Odpovědné veřejné zadávání - cesta k efektivním zakázkám

Odpovědné veřejné zadávání - cesta k efektivním zakázkám Odpovědné veřejné zadávání - cesta k efektivním zakázkám Zavádění kritérií zvýhodňující firmy, které zaměstnávají osoby se zdravotním postižením v rámci vyhlašovaných výběrových řízení radnicí Prahy 12

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2876/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2876/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2876/2014 O ceně nemovitosti - obvyklá cena (též tržní) bytové jednotky č. 2450/7 v objektu čp. 2450/1, ulice Mrštíkova, obec Praha, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2884/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2884/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2884/2014 O ceně nemovitosti - obvyklé ceně nemovitosti (též tržní) bytové jednotky č. 1827/5 v objektu čp. 1827/65, ulice Průběžná, obec Praha, včetně spoluvlastnického podílu na společných

Více

II/318 a II/321 Častolovice Solnice RŽK stavba 2 podúsek SO 101.1

II/318 a II/321 Častolovice Solnice RŽK stavba 2 podúsek SO 101.1 OZNÁMENÍ v rozsahu přílohy č. 3 zák. č. 100/2001 Sb. O POSUZOVÁNÍ VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ II/318 a II/321 Častolovice Solnice RŽK Oznamovatel: SÚS Královéhradeckého kraje, p.o. Kutnohorská 59, 500 04

Více

Městský úřad Kravaře Odbor dopravy

Městský úřad Kravaře Odbor dopravy Městský úřad Kravaře Odbor dopravy Náměstí 43, pracoviště Tyršova 5, 747 21 Kravaře *MUKRX008N0M3* MUKRX008N0M3 VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČI.: SP. ZN.: VYŘIZUJE: TELEFON: FAX: E-MAIL: 30. 5.2016 MUKR 10436/2016

Více

Kraj Vysočina. Evropsky významná lokalita Biskupice - škola

Kraj Vysočina. Evropsky významná lokalita Biskupice - škola 272. Text před přílohou č. 480 zní: Kraj Vysočina Kromě dále uvedených lokalit zčásti zasahují na území kraje Vysočina i evropsky významné lokality CZ0620194 Čepičkův vrch a údolí Hodonínky (Jihomoravský

Více

na sále Kulturního domu v Rudolticích dne 7. října 2013

na sále Kulturního domu v Rudolticích dne 7. října 2013 Zápis ze schůzky zástupců obce s domovními důvěrníky Zahájení v 16.00 hod. Účast: na sále Kulturního domu v Rudolticích domovní důvěrníci, popř. zástupci: dne 7. října 2013 o přítomni: Eva Chládková, Jana

Více

HOSTIVICE. Změna č. 1 územního plánu města NÁVRH ZADÁNÍ. Městský úřad Hostivice Husovo náměstí 13 253 80 Hostivice. Iva Koptová v. r.

HOSTIVICE. Změna č. 1 územního plánu města NÁVRH ZADÁNÍ. Městský úřad Hostivice Husovo náměstí 13 253 80 Hostivice. Iva Koptová v. r. Změna č. 1 územního plánu města HOSTIVICE NÁVRH ZADÁNÍ Pořizovatel: Městský úřad Hostivice Datum zpracování: červenec 2007 Číslo projektu: P2457 Zpracovatel: Pořizovatel: Městský úřad Hostivice Husovo

Více

NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: 1369/BL/16 VYŘIZUJE: PETR LEPŠÍ DATUM: 1. 6. 2016

NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: 1369/BL/16 VYŘIZUJE: PETR LEPŠÍ DATUM: 1. 6. 2016 ODDĚLENÍ SPRÁVA CHKO BLANSKÝ LES Vyšný 59 381 01 Český Krumlov tel.: +420 380 301 031 fax: +420 380 301 049 e-mail: blanles@nature.cz www.nature.cz viz rozdělovník NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: 1369/BL/16 VYŘIZUJE:

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 644/2013

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 644/2013 č.j.: 644/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 584 ze dne 28.08.2013 Podněty Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d

Více

Zápis z 91. jednání Sboru expertů

Zápis z 91. jednání Sboru expertů Zápis z 91. jednání Sboru expertů 4. 12. 2008 Magistrát hlavního města Prahy odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Přítomni: Doc. Ing. arch. Jakub Cigler PhDr. Josef Holeček Ing. Václav Jandáček

Více

Alternativní návrh koncertní. oncertního. Janáčkovo kulturní centrum. Lokalita

Alternativní návrh koncertní. oncertního. Janáčkovo kulturní centrum. Lokalita Alternativní návrh koncertní k oncertního sálu v Brně Janáčkovo kulturní centrum Filharmonie Brno (FB) sklízí úspěchy po celém světě od Londýna po Tokio, ale ve svém domovském městě má k dispozici pouze

Více

SČR 11. Název materiálu: Závěrečná zpráva projektu Greenway

SČR 11. Název materiálu: Závěrečná zpráva projektu Greenway Podklady na zasedání ZM dne: 25.09.2014 SČR 11. Název materiálu: Závěrečná zpráva projektu Greenway Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Zúčastní se projednávání v ZM: Ing. Jiří Lukeš

Více

ÚVODNÍ HLÁŠENÍ O KRIZOVÉ SITUACI

ÚVODNÍ HLÁŠENÍ O KRIZOVÉ SITUACI Město Trutnov, Slovanské náměstí 165, 541 16 Trutnov Telefon 499 803 312, fax 499 803 417, e-mail suchankova@trutnov.cz ÚVODNÍ HLÁŠENÍ O KRIZOVÉ SITUACI I. Základní údaje k události Řešená krizová situace:

Více

P O L I Č K A LOKALITA MÁNESOVA

P O L I Č K A LOKALITA MÁNESOVA P O L I Č K A LOKALITA MÁNESOVA Regulační plán ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č. 1 A. TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ RP ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č.4275/55/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č.4275/55/2016 Okres:Rychnov nad Kněžnou Obec :Týniště nad Orlicí ZNALECKÝ POSUDEK č.4275/55/2016 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI objektu rodinného domu č.p.403 v ulici Vrchlického s příslušenstvím a pozemky v k.ú. a

Více

MANIPULAČNÍ SKLADY TUHÝCH PALIV UHLÍ

MANIPULAČNÍ SKLADY TUHÝCH PALIV UHLÍ 1, EIA, poradenství v ekologii, Polní 293, 747 62 Mokré Lazce tel., zázn., fax. 553 716 960, IČO 61611531, e-mail: zidkova.pavla@seznam.cz Oznamovatel Praga Mineral spol. s r.o. Náměstí 19, 289 33 Křinec

Více

Kancelář městského úřadu Zastupitelstvo města Lysá n. L. 27.01.2016. Žádost o užití znaku města - Ing. Minařík, p. Houzar

Kancelář městského úřadu Zastupitelstvo města Lysá n. L. 27.01.2016. Žádost o užití znaku města - Ing. Minařík, p. Houzar Kancelář městského úřadu Zastupitelstvo města Lysá n. L. 27.01.2016 Žádost o užití znaku města - Ing. Minařík, p. Houzar Zpráva se předkládá z důvodu: mailu Ing. Minaříka z 27.11.2015 a dopisu p. Houzara

Více

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ Charakteristika a použití Příhradový regál SUPERBUILD je určen pro zakládání všech druhů palet, přepravek a beden všech rozměrů a pro ukládání kusového, volně

Více

Obec Rybniště Rybniště č.p.33, 407 51 Rybniště

Obec Rybniště Rybniště č.p.33, 407 51 Rybniště Obec Rybniště Rybniště č.p.33, 407 51 Rybniště VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Obec Rybniště (dále jen zadavatel), vás v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

REVITALIZACE VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ, III. ETAPA B2.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

REVITALIZACE VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ, III. ETAPA B2.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA REVITALIZACE VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ, III. ETAPA B2.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE PROVEDENÍ STAVBY Objednatel: MĚSTO ČESKÝ TĚŠÍN, NÁMĚSTÍ ČSA 1/1, 737 01,ČESKÝ TĚŠÍN Zhotovitel: ATRIS s.r.o Místo podnikání:

Více

KUPNÍ SMLOUVA A. "',, v, SMLOUVA O ZRIZENI VECNEHO BREMENE

KUPNÍ SMLOUVA A. ',, v, SMLOUVA O ZRIZENI VECNEHO BREMENE ";t (V'V rg! :-- "- i' ~~l~_j~ KUPNÍ SMLOUVA A "',, v, SMLOUVA O ZRIZENI VECNEHO v BREMENE ažskáenergetika,a.s. ~- I "žapsaná v oddílu B, vložce 2405 obchodního rejstríku...:..- vedeného Mestským soudem

Více

Akupunkturní pero ENI06869. Návod k pou ití

Akupunkturní pero ENI06869. Návod k pou ití Akupunkturní pero ENI06869 Návod k pou ití Gratulujeme Vám k po ízení Akupunkturního pera ENI06869! Elektrická akupunkturní stimulace je zalo ena na znalostech tradi ní ínské medicíny (TCM), které se týkají

Více