Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 28.07.2008"

Transkript

1 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Usnesení č. 710 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne Usnesení č. 711 Rada města schvaluje změnu objemu rozpočtu na rok 2008 dle předloženého návrhu na celkovou částku tis. Kč (rozpočtová opatření č ). Usnesení č. 712 Rada města souhlasí s podáním žádosti o pokácení dřeviny rostoucí na pozemku parc. č. 160 k.ú. Vimperk, který je ve vlastnictví města, dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 713 Rada města na základě příslušných ustanovení zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, a zprávy o posouzení a hodnocení nabídek, který pořídila hodnotící komise na veřejnou zakázku Vimperk revitalizace náměstí sadové úpravy, rozhodla přidělit výše uvedenou veřejnou zakázku uchazeči firmě MELOUN, Ing. Štěpán Meloun, Protivín, jehož nabídka byla vyhodnocena jako nejvýhodnější nabídka. Usnesení č. 714 Rada města rozhodla darovat Městu Týniště nad Orlicí sochu kpt. Vendelína Opatrného, která je umístěna v areálu bývalých kasáren U Sloupů. Rada města pověřuje hospodářský a bytový odbor a odbor školství, kultury a cestovního ruchu přípravou darovací smlouvy a samotným předáním uvedené sochy. Rada města pověřuje starostu města podpisem darovací smlouvy.

2 Usnesení č. 715 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o dodávce hardware a software mezi společností Regnum Software, s.r.o., Boubínská 197, Vimperk a Městem Vimperk, Steinbrenerova 6, Vimperk dle přeloženého návrhu a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 716 Rada města rozhodla uzavřít dohodu o spolupráci v oblasti prevence kriminality mezi Městem Vimperk a panem Milanem Caisem, se sídlem Krátká čp. 545, Vimperk, o napojení objektu prodejny Elektro v ul. Krátká čp. 545 na signalizační zařízení Městské policie Vimperk dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 717 Rada města bere na vědomí zápis z Dozorčí rady MěSD, s.r.o. ze dne Usnesení č. 718 Rada města schvaluje MěSD, s.r.o. Vimperk nutnou investici ve výši ,-- Kč na výměnu oken v panelovém domě v ulici Mírová čp. 430 ve Vimperku. Usnesení č. 719 Rada města schvaluje MěSD, s.r.o. Vimperk nutnou investici ve výši ,-- Kč na výměnu oken v panelovém domě v ulici Mírová čp. 432 ve Vimperku. Usnesení č. 720 Rada města rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu č. 4 v ulici K Rokli čp. 496 ve Vimperku do Usnesení č. 721 Rada města rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu č. 5 v ulici Pasovská čp. 151 ve Vimperku do Usnesení č. 722 Rada města souhlasí v souladu s 719 občanského zákoníku s uzavřením podnájemní smlouvy k části bytu č. 7 v ulici Mírová čp. 426 ve Vimperku dle předloženého návrhu, a to na dobu určitou s platností od do Případné další prodloužení podnájemní smlouvy podléhá rozhodnutí rady města.

3 Usnesení č. 723 Rada města souhlasí v souladu s 719 občanského zákoníku s uzavřením podnájemní smlouvy k bytu č. 16 v ulici Mírová čp. 434, Vimperk, a to na dobu určitou s platností od do za podmínky dodržení výše nájemného stanoveného evidenčním listem, který je součástí nájemní smlouvy k bytu. Případné další prodloužení nájemní smlouvy podléhá rozhodnutí rady města. Usnesení č. 724 Rada města souhlasí s opravou bytového jádra v bytě č. 2 v ulici Pivovarská čp. 332 ve Vimperku, avšak pouze za předpokladu, že si nájemce uhradí veškeré náklady spojené s opravou bytového jádra. Rada města upozorňuje žadatele na nutnost projednání stavebních úprav s Městskou správou domů, s.r.o. Vimperk. Usnesení č. 725 Rada města souhlasí s výměnou 1 okna v bytě č. 7 v ulici Mírová čp. 429 ve Vimperku na vlastní náklady nájemců. Dále Rada města upozorňuje žadatele na nutnost projednání typu a barvy oken s Městskou správou domů, s.r.o. Vimperk. Usnesení č. 726 Rada města na základě vyjádření MěSD, s.r.o. Vimperk trvá na svém usnesení č. 628 ze dne , protože závady, které nájemnice uvádí, nebrání v užívání bytu. Usnesení č. 727 Rada města souhlasí s prodloužením výpůjčky části půdních prostor v čp. 74 v ulici 1. máje ve Vimperku o celkové výměře 16 m 2 za účelem vybudování 1 pokoje a jeho sloučení s bytovou jednotkou č. 3 v tomtéž objektu do Usnesení č. 728 Rada města rozhodla o likvidaci movitého majetku, který byl uskladněn v prostorách Města Vimperk při soudních exekucích (soudním vyklizením bytů), kde byly provedeny soudní dražby, a to odvozem do sběrného dvora. Usnesení č. 729 Rada města rozhodla na základě doporučení bytové komise uzavřít nájemní smlouvu k bytu č. 6 v ulici Nad Stadionem čp. 355 ve Vimperku, 2+1. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s platností od za podmínky uhrazení dlouhodobé zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy a uhrazení veškerých závazků vůči Městu Vimperk. Nájemné je stanoveno smluvní ve výši 30,-- Kč/m 2 /měsíc. Úprava nájemného se dále bude řídit platnými právními předpisy.

4 Usnesení č. 730 Rada města rozhodla na základě doporučení bytové komise uzavřít nájemní smlouvu k bytu č. 6 v ulici Mírová čp. 500 ve Vimperku, 3+1. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou s platností od do za podmínky uhrazení krátkodobé zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy a uhrazení veškerých závazků vůči Městu Vimperk. Nájemné je stanoveno smluvní ve výši 30,-- Kč/m 2 /měsíc. Úprava nájemného se dále bude řídit platnými právními předpisy. Usnesení č. 731 Rada města na základě doporučení bytové komise souhlasí v souladu s čl. VI/4 Pravidel upravujících otázky související s nájmem bytů v domech ve vlastnictví Města Vimperk se směnou bytu č. 9 v ulici Sklářská čp. 399 ve Vimperku (1+1) za volný byt č. 8 v ulici Karla Weise čp. 394 ve Vimperku (garsoniéra). Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s platností od za podmínky uhrazení dlouhodobé zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy k bytu. Nájemné je stanoveno ve výši v místě a čase obvyklé. Byt č. 9 ve Sklářské ulici čp. 399 ve Vimperku předá nájemnice nejpozději do Usnesení č. 732 Rada města rozhodla na základě doporučení bytové komise uzavřít nájemní smlouvu k bytu č. 15 v ulici Mírová čp. 434 ve Vimperku, garsoniéra. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s platností od za podmínky uhrazení dlouhodobé zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy a uhrazení veškerých závazků vůči Městu Vimperk. Nájemné je stanoveno smluvní ve výši 25,-- Kč/m 2 /měsíc. Úprava nájemného se dále bude řídit platnými právními předpisy. Usnesení č. 733 Rada města na základě doporučení bytové komise souhlasí v souladu s čl. VI/4 Pravidel upravujících otázky související s nájmem bytů v domech ve vlastnictví Města Vimperk se směnou bytu č. 8 v ulici U Lázní čp. 171 ve Vimperku (1+1) za byt č. 1 v ulici Pasovská čp. 150 ve Vimperku (2+1). Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou s platností od do za podmínky uhrazení krátkodobé zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy k bytu. Nájemné je stanoveno ve výši v místě a čase obvyklé. Byt č. 1 v ulici U Lázní čp. 171 ve Vimperku předá nájemnice nejpozději do Usnesení č. 734 Rada města bere na vědomí zápis z bytové komise ze dne Usnesení č. 735 Rada města bere na vědomí zápis z komise pro přidělování bytů pro příjmově vymezené osoby ze dne

5 Usnesení č. 736 Rada města rozhodla zveřejnit záměr pronajmout nebytové prostory o celkové výměře 55,45 m 2 v čp. 125 v přízemí v ulici Krátká ve Vimperku za účelem podnikatelské činnosti. Minimální výše nájemného je stanovena u nebytových prostor reprezentativních ve výši 407,72 Kč za 1 m 2 /rok, nebytových prostor skladových ve výši 326,18 Kč za 1 m 2 /rok, nebytových prostor ostatních ve výši 163,09 Kč za 1 m 2 /rok. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou za podmínky složení zálohy na nájemném ve výši 3 měsíčních nájmů před podpisem nájemní smlouvy k nebytovým prostorům. Způsobilost předmětu za účelem nájmu si zajistí nájemce. Usnesení č. 737 Rada města rozhodla nebytové prostory č. 324 v ul. Nad Stadionem čp. 199 ve Vimperku /2. NP blok SB/ nepronajímat z důvodu připravované rekonstrukce. Usnesení č. 738 Rada města souhlasí s umístěním informační tabule firmy Daňové a účetní kanceláře Vaněk a Zimmermann, v.o.s., Vodňanská 7, Prachatice na objektu čp. 3 v ulici 1. máje ve Vimperku. Usnesení č. 739 Rada města rozhodla pronajmout nebytové prostory v objektu na parc. č. 1777/5 A č a nebytové prostory objektu na parc. č. 1777/9 B č. 1, 2 v areálu dílen pod zámkem, Vimperk, Městským lesům Vimperk, s.r.o., Pasovská čp. 345, Vimperk za účelem zřízení zázemí společnosti. Nájemné je stanoveno jednotně, a to ve výši 210,74 Kč/m 2 /rok. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou s platností od za podmínky složení dlouhodobé zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy. Náklady na běžnou údržbu nebytových prostor uhradí nájemce před podpisem nájemní smlouvy k nemovitostem. Způsobilost předmětu za účelem nájmu si zajistí nájemce. Usnesení č. 740 Rada města rozhodla pronajmout nebytové prostory v objektu na parc. č. 1777/9 B č. 3, 4 v areálu dílen pod zámkem, Vimperk, Městským službám Vimperk, s.r.o., Steinbrenerova čp. 6, Vimperk za účelem zřízení zázemí společnosti. Nájemné je stanoveno jednotně, a to ve výši 210,74 Kč/m 2 /rok. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou s platností od za podmínky složení dlouhodobé zálohy na nájemné ve výši 3 měsíčních nájmů před uzavřením nájemní smlouvy. Náklady na běžnou údržbu nebytových prostor uhradí nájemce před podpisem nájemní smlouvy k nemovitostem. Způsobilost předmětu za účelem nájmu si zajistí nájemce.

6 Usnesení č. 741 Rada města rozhodla zveřejnit záměr pronájmu a případně i budoucího prodeje nemovitostí zapsaných u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a katastrální území Vimperk, na listu vlastnictví č , tam označených jako: nebytové prostory v objektu na st.p. č. KN 2522/31 o výměře 428 m 2, část manipulační plochy - část parcely KN č. 2522/62 o výměře 978,2 m 2 za účelem podnikatelské činnosti, na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou. Nájemné je stanoveno za níže uvedených podmínek: Pokud nájemce uzavře současně s nájemní smlouvou o smlouvě budoucí kupní: první dva roky je nájemné za stávajících podmínek: 100,-- Kč/m 2 /rok podlahové plochy - v objektech výrobních, dílenských, pro údržbu vozidel, které jsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizace, - v ostatních objektech sklady, garáže, které nejsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 80,-- Kč/m 2 /rok podlahové plochy, - manipulační plocha 2,-- Kč z 1m 2 /rok. Pro další rok nájmu (3. rok) je stanoveno nájemné z pronájmu nebytových prostor ve výši 317,30 Kč/1m 2 /rok a bude navyšováno každým rokem o míru inflace a z manipulační plochy je stanoveno nájemné 9,-- Kč/1m 2 /rok. S ostatními nájemci (včetně nájemců, kterým skončil nájemní vztah k uvedeným nemovitostem) je stanoveno nájemné již od prvního roku nájmu ve výši 317,30 Kč/1m 2 /rok a bude navyšováno každým rokem o míru inflace. Usnesení č. 742 Rada města rozhodla zveřejnit záměr pronájmu a případně i budoucího prodeje nemovitostí zapsaných u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a katastrální území Vimperk, na listu vlastnictví č , tam označených jako: nebytové prostory v objektu na st.p. č. KN 2522/36, dle GP parc. č. 2522/115 o výměře 215 m 2, část manipulační plochy - část parcely KN č. 2522/62, dle GP parc. č. 2522/118 o výměře 178 m 2 za účelem podnikatelské činnosti, na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou. Nájemné je stanoveno za níže uvedených podmínek: Pokud nájemce uzavře současně s nájemní smlouvou o smlouvě budoucí kupní: první dva roky je nájemné za stávajících podmínek: 100,-- Kč/m 2 /rok podlahové plochy - v objektech výrobních, dílenských, pro údržbu vozidel, které jsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizace, - v ostatních objektech sklady, garáže, které nejsou napojeny na stávající rozvod vody a kanalizaci ve výši 80,-- Kč/m 2 /rok podlahové plochy, - manipulační plocha 2,-- Kč z 1m 2 /rok. Pro další rok nájmu (3. rok) je stanoveno nájemné z pronájmu nebytových prostor ve výši 317,30 Kč/1m 2 /rok a bude navyšováno každým rokem o míru inflace a z manipulační plochy je stanoveno nájemné 9,-- Kč/1m 2 /rok. S ostatními nájemci (včetně nájemců, kterým skončil nájemní vztah k uvedeným nemovitostem) je stanoveno nájemné již od prvního roku nájmu ve výši 317,30 Kč/1m 2 /rok a bude navyšováno každým rokem o míru inflace.

7 Usnesení č. 743 Rada města rozhodla pronajmout nemovitosti zapsané u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a katastrální území Vimperk, na listu vlastnictví č , tam označených jako: nebytové prostory v objektu na st.p. č. KN 2522/52 o výměře 363 m 2, část manipulační plochy - část parcely KN č. 2522/62 o výměře 458,16 m 2, občanskému sdružení Šumavští střelci, Lublaňská 146/46, Praha 2 za účelem zřízení paintballového hřiště. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s platností od s 3 měsíční výpovědní lhůtou. Nájemné za pronájem nebytových prostor je stanoveno ve výši 100,-- Kč/m 2 /rok a nájemné z manipulační plochy 2,-- Kč z 1m 2 /rok. Pro další rok nájmu (3. rok) je stanoveno nájemné z pronájmu nebytových prostor ve výši 317,30 Kč/1m 2 /rok a bude navyšováno každým rokem o míru inflace a z manipulační plochy je stanoveno nájemné 9,-- Kč/1m 2 /rok. Usnesení č. 744 Rada města rozhodla uzavřít nájemní smlouvu na pronájem části pozemku zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k.ú. Vimperk, na LV č pro Město Vimperk, označeného jako parcela katastru nemovitostí KN č. 149 o výměře části 250 m 2, za účelem individuálního zahrádkaření. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou od s tříměsíční výpovědní lhůtou. Nájemné bude ve výši 9,-- Kč/m 2 /rok. Usnesení č. 745 Rada města souhlasí se zveřejněním záměru prodeje čtyř podílů o velikosti 237/1000, 292/1000, 232/1000 a 239/1000 na nemovitostech zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a katastrální území Vimperk na listu vlastnictví č pro Město Vimperk, a to bytového domu č.p. 360 v ulici Nad Stadionem s parcelou KN st.č. 558 o výměře 172 m 2. Bytový dům má celkem čtyři bytové jednotky a prodává se s právním závazkem čtyř nájemních smluv k těmto bytovým jednotkám do podílového spoluvlastnictví za cenu v místě a čase obvyklou stanovenou znaleckým posudkem č. 2679/2008 ve výši ,-- Kč včetně nákladů na ocenění. Jednotlivé podíly budou prodány do podílového spoluvlastnictví současným čtyřem nájemcům bytů a to podíl 237/1000 za cenu ,-- Kč, 292/1000 za cenu ,-- Kč, 232/1000 za cenu ,-- Kč a 239/1000 za cenu ,-- Kč. Tyto ceny jsou ceny minimální. Nezbytnou podmínkou prodeje podílů nájemcům bytů domu č.p. 360 je zaplacení kupní ceny před podpisem kupní smlouvy, a to do 30 dnů od seznámení s jejím obsahem. Zájemci o koupi podílu na domě složí na účet města v průběhu zveřejnění, současně s podáním žádosti na zveřejněný záměr, kauci ve výši 5.000,-- Kč. Kauce se pro určení výše doplatku odečte žadatelům od celkové kupní ceny. V případě, že zájemce po přihlášení se a po složení této zálohy od svého záměru koupě podílu na domě č.p. 360 odstoupí, propadá tato kauce ve výši 5.000,-- Kč ve prospěch Města Vimperk. Kupující dále uhradí náklady spojené s převodem vlastnictví u příslušného katastrálního pracoviště.

8 Usnesení č. 746 Rada města schvaluje zveřejnění záměru prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro obec a katastrální území Vimperk na listu vlastnictví pro Město Vimperk, označených jako: - budova garáží bez č.p./č.e. postavená na parcele KN st.č. 2522/32, - parcela KN st.č. 2522/32 o výměře 325 m 2. Nemovitosti budou prodány za cenu v místě a čase obvyklou stanovenou znaleckými posudky č. 1606/89/08 a č. 042/2004 ve výši ,-- Kč. Kupní cena bude splatná před podpisem kupní smlouvy, a to do 30 dnů od seznámení s jejím obsahem. Ve stejném termínu zaplatí kupující prodávajícímu náklady na ocenění nemovitostí výši 1.500,-- Kč. Kupující dále uhradí náklady spojené s převodem vlastnictví u příslušného katastrálního pracoviště. Usnesení č. 747 Rada města doporučuje zastupitelstvu města nakládat s částí parcely KN č. 2046/1 v k.ú. Vimperk ve smyslu její směny za parcely KN č a KN č Usnesení č. 748 Rada města rozhodla zveřejnit záměr pronájmu pozemku zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec a k.ú. Vimperk na LV č pro Město Vimperk, označeného jako parcela KN č o výměře 514 m 2, za účelem zahrádkaření. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou od s výpovědní lhůtou v délce tří měsíců. Nájemné bude ve výši minimálně 2,-- Kč/m 2 /rok. Usnesení č. 749 Rada města souhlasí s ukončením pronájmu parcel KN č. 266/1, 284/2, 286/2 v k.ú. Skláře podle nájemní smlouvy č /2006 z dohodou s nájemci k Usnesení č. 750 Rada města rozhodla ukončit pronájem parcely KN č. 202/2 v k.ú. Skláře výpovědí podle nájemní smlouvy č /05, protože nájemce neposkytl pro ukončení dohodou obou smluvních stran potřebnou součinnost. K pozbývá účinnosti usnesení Rady Města Vimperk č. 197 z o ukončení nájmu dohodou.

9 Usnesení č. 751 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene umístění stavby čekárny pro veřejnou přepravu osob podle dokumentace pro územní souhlas vypracované Ing. Josefem Růžičkou, autorizovaným technikem pro pozemní stavby, místem podnikání Zlatá stezka 138, Prachatice, v dubnu roku 2007 pod číslem zakázky 11/07. Čekárna bude umístěna na parcele KN č. 404/1 v k.ú. Solná Lhota. Věcné břemeno bude zřízeno za úplatu. Usnesení č. 752 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene umístění stavby čekárny pro veřejnou přepravu osob podle dokumentace pro územní souhlas vypracované Ing. Josefem Růžičkou, autorizovaným technikem pro pozemní stavby, místem podnikání Zlatá stezka 138, Prachatice, v dubnu roku 2007 pod číslem zakázky 11/07. Čekárna bude umístěna na parcele KN č. 971/1 v k.ú. Pravětín.Vlastníkem parcely je Jihočeský kraj, se sídlem České Budějovice 7, U Zimního stadionu 1952/2, správcem je Správa a údržba silnic Jihočeského kraje, p.o. se sídlem České Budějovice, Nemanická 2133/10. Věcné břemeno bude zřízeno za úplatu. Usnesení č. 753 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen umístění staveb čekáren pro veřejnou přepravu osob podle dokumentací pro územní souhlas vypracovaných Ing. Josefem Růžičkou, autorizovaným technikem pro pozemní stavby, místem podnikání Zlatá stezka 138, Prachatice, v dubnu roku 2007 pod číslem zakázky 11/07. Čekárny budou umístěny na parcelách PK č. 245 a PK č. 362 v k.ú. Výškovice. Vlastníkem parcel je Ředitelství silnic a dálnic ČR, se sídlem Praha 4 Nusle, Na Pankráci 546/56. Věcné břemeno bude zřízeno za úplatu. Usnesení č. 754 Rada města, v zastoupení vlastníka pozemků, souhlasí s umístěním telefonního nadzemního vedení akce J Veselka PCE, čp. 19 Hurt, KR pozměněným posunutím nově zřizovaného sloupu 2 m dále od stávající komunikace oproti návrhu předkládanému společností Telefónica O2 Czech Republic, a.s. se sídlem Praha 4, Za Brumlovkou 266/2, Výstavba přístupové sítě Čechy. Vedení bude přecházet nad parcelami GP č. 18/2, PK č. 284 a KN č. 284/7, vše v k.ú. Veselka. Dotčená část pozemku bude bezprostředně po dokončení prací řádně upravena.

10 Usnesení č. 755 Rada města, v zastoupení vlastníka pozemku, souhlasí s uzavřením smlouvy o dodávce vody pro parcelu KN č. 238 v k.ú. Vimperk mezi Danielou Muchovou, bytem Vimperk, Mírová 455 vedle Města Vimperk jako odběrateli a 1. JVS, a.s., se sídlem České Budějovice, Severní 8, jako dodavatelkou za podmínky, že bude ze smlouvy vyloučen bod 4. článku VI. této smlouvy. Usnesení č. 756 Rada města, v zastoupení vlastníka pozemků, souhlasí s uzavřením smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene pro umístění nového zemního kabelového vedení VN v rámci stavby Přípojka VN SAK s.r.o., přes pozemky zapsané u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí pro obec Vimperk a k.ú. Hrabice na LV č jako parcely KN č. 681/2 a 416, podle přiloženého snímku katastrální mapy a projektové dokumentace zpracované Ing. Fr. Mrázem, Lidická 144, České Budějovice se společností SAK spol. s.r.o., se sídlem Pražská 259, Vimperk. Věcné břemeno bude zřízeno úplatně. Usnesení č. 757 Rada města rozhodla uzavřít dohodu o změně osoby stavebníka jejíž předmětem je stavba Prodloužení STL plynovodu mezi Městem Vimperk a společností SAK spol. s r.o., Pražská 259, Vimperk, dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 758 Rada města rozhodla udělit plnou moc firmě Ing. Jan Bouchal - SysTech, Lannova 10, České Budějovice, IČ: k tomu, aby zastupovala Město Vimperk ve všech správních řízeních, která souvisejí se stavbou Prodloužení STL plynovodu, dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 759 Rada města rozhodla poskytnout finanční příspěvek z prostředků Města Vimperk ve výši 5 000,-- Kč SKI KLUBU ŠUMAVA Vimperk na uspořádání XI. Šumavského MTB maratonu 2008, který se uskuteční dne na Zadově. Poskytnutá částka je určena na ceny pro vítěze. Rada města žádá o vyúčtování poskytnutého finančního příspěvku do

11 Usnesení č. 760 Rada města schvaluje nabídku spolupráce mezi Městem Vimperk a Měšťanským pivovarem Strakonice, a.s. dle předloženého návrhu a pověřuje starostu přípravou smlouvy. Usnesení č. 761 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o pronájmu mezi Městem Vimperk a EGEP, a.s. Praha 9, jejíž předmětem je dočasné užívání nemovitostí dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 762 Rada města rozhodla uzavřít nájemní smlouvu mezi Městem Vimperk a obchodní společností Energie AG Teplo Vimperk, s.r.o., České Budějovice dle předloženého návrhu a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 763 Rada města jako jediný vlastník společnosti Městské služby Vimperk, s.r.o. rozhodla uzavřít kupní smlouvu o převodu vlastnictví nemovitostí a movitých věcí mezi Městskými službami Vimperk, s.r.o. a obchodní společností Energie AG Teplo Vimperk, s.r.o., České Budějovice dle předloženého návrhu a pověřuje jednatele Ing. Jana Krále podpisem této smlouvy. Usnesení č. 764 Rada města jako jediný vlastník společnosti Městské služby Vimperk, s.r.o. schvaluje dohodu o převodu činnosti zaměstnavatele a o přechodu práv a povinností z pracovněprávních vztahů mezi Městskými službami Vimperk, s.r.o. a obchodní společností Energie AG Teplo Vimperk, s.r.o., České Budějovice dle předloženého návrhu a pověřuje jednatele Ing. Jana Krále podpisem této dohody.

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.09.2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.09.2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.09.2008 Usnesení č. 857 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 01.09.2008 Usnesení č. 858 Rada města provádí změnu objemu rozpočtu na rok 2008 dle

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.06.2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.06.2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 02.06.2008 Usnesení č. 542 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 26.05.2008. Usnesení č. 543 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo s Monikou

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.10.2009

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.10.2009 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.10.2009 Usnesení č. 940 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.10.2009. Usnesení č. 941 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle předloženého

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ 71. schůze Rady městského obvodu Martinov konané dne 14. července 2014 čís. 1032/71 1046/71 1/5 1032/71 Rada městského obvodu Martinov 14. července

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 94. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.2.2014

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 94. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.2.2014 V Ý P I S U S N E S E N Í z 94. schůze Rady města Slavičína konané dne 5..04 Usnesení č. 94/648/4 Zpráva o řešení stížností a peticí v roce 03 zprávu o řešení stížností a peticí podaných na MěÚ Slavičín

Více

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA ŠEBEROV USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městské části Praha Šeberov ze dne 26. 2. 2007 I. Zahájení zasedání - program schvaluje program zasedání ZMČ jako celek.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.12.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.12.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 08.12.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

USNESENÍ 29. schůze Rady města Třebíče konané dne 22.12.2015

USNESENÍ 29. schůze Rady města Třebíče konané dne 22.12.2015 USNESENÍ 29. schůze Rady města Třebíče konané dne 22.12.2015 1/29/RM/2015 Zahájení a schválení programu 29. schůze Rady města Třebíče I. Rada města schvaluje program 29. schůze Rady města Třebíče v roce

Více

Pravidla pronájmu bytů v majetku statutárního města Brna svěřených městské části Brno-Královo Pole

Pravidla pronájmu bytů v majetku statutárního města Brna svěřených městské části Brno-Královo Pole Pravidla pronájmu bytů v majetku statutárního města Brna svěřených městské části Brno-Královo Pole Článek 1 Úvod V souladu s čl. 2 odst. 1 Pravidel pronájmu bytů v domech v majetku statutárního města Brna

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.03.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.03.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.03.2014 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina Chvostová,

Více

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech (schváleno na zasedání Městského zastupitelstva v Děčíně dne 2. 7. 1998 usnesením

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 1049/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 158 ze dne 22.12.2015 Prodej nemovité věci dle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění - pronajatých

Více

U s n e s e n í z 15. schůze rady města ze dne 13. září 2004

U s n e s e n í z 15. schůze rady města ze dne 13. září 2004 Město Trutnov Zpracováno dne : 13.09.2004 U s n e s e n í z 15. schůze rady města ze dne 13. září 2004 OBSAH Majetek města Nemovitosti - doporučení pro ZM 2004-1123/15 Mladobucká čp. 98 2004-1124/15 Dlouhá

Více

USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 24. ledna 2012 od 12:00 hodin do 13:00 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 24. ledna 2012 od 12:00 hodin do 13:00 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 2. schůze rady města, která se konala dne 24. ledna 2012 od 12:00 hodin do 13:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

Obec Štědrá. Zřizovací listina

Obec Štědrá. Zřizovací listina Obec Štědrá Zřizovací listina Usnesením zastupitelstva obce č.j. 33/02/01 ze dne 9. 9. 2002 Obec Štědrá zřizuje s účinností od 1. 1. 2003 v souladu s 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

Informace z 18. schůze Rady města Milevska

Informace z 18. schůze Rady města Milevska Informace z 18. schůze Rady města Milevska Místo a čas konání: 29.10.2012 v 16,00 hodin v kanceláři starosty města Účast: Bc. Zdeněk Herout starosta města, Mgr. Martin Třeštík místostarosta, Mgr. Vlasta

Více

Telefónica O2 Czech Republic, a.s. člen dozorčí rady. Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady

Telefónica O2 Czech Republic, a.s. člen dozorčí rady. Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady DNE Telefónica O2 Czech Republic, a.s. a člen dozorčí rady Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady OBSAH: 1. Povinnosti Člena dozorčí rady...3 2. Povinnosti Společnosti...4 3. Závěrečná ustanovení...5

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: 250 805

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: 250 805 a usnesením č. 346 Rady města Vimperk ze dne 7.4.2008 záměr č. 39/13/08 pronájmu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 Usnesení 571/2015 - RM 16 ze dne 20. 10. 2015 Zahájení program rady města s doplněním uvedeným v zápise. Usnesení 572/2015 - RM 16

Více

59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 28. 8. 2014

59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 28. 8. 2014 U S N E S E N Í K bodu 2 Schválení programu s ch v a l u j e Program 59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 28. 8. 2014: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Průtah obcí schválení zadávací

Více

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 20.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 93. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 20.11.2014 od 13:00 do 15:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011 V Brně 27.01.2011 USNESENÍ 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 05/2011 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM Čl. I Základní ustanovení 1) Těmito Pravidly se stanoví postup při prodeji bytů a nebytových prostor, které jsou dosud ve

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 20. 6. 2016

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 20. 6. 2016 Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 20. 6. 2016 Rekonstrukce objektu čp. 1219 v Sezimově Ústí na Městskou knihovnu výběr dodavatele (mat. č. 220/2016) Usnesení č. 223/2016 zprávu z

Více

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady )

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady ) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 38 konané dne 2. 5. 2016

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 38 konané dne 2. 5. 2016 USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 38 konané dne 2. 5. 2016 Usnesení č. 594/16 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330034772/001, mezi městem Brtnice, jako povinným a firmou

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/4910/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 6. řádné jednání rady městské části, konané dne 2. 3. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová, F.

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 66. schůzi 10.03.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 20. 4. 2016 bod programu: 5. věc: Uzavření smluvních vztahů v rámci akce "Chabařovice jezero Milada centrální kanalizace" na jezeře Milada, SO 04 Přípojka

Více

Městská část Praha - Kunratice. Divadlo v parku, o.p.s. SMLOUVA O VÝPŮJČCE

Městská část Praha - Kunratice. Divadlo v parku, o.p.s. SMLOUVA O VÝPŮJČCE 16 002 2 00 Městská část Praha - Kunratice a Divadlo v parku, o.p.s. SMLOUVA O VÝPŮJČCE TATO SMLOUVA O VÝPŮJČCE BYLA UZAVŘENA DLE UST. 2193 A NÁSL. ZÁK. Č. 89/2012 SB. OBČANSKÝ ZÁKONÍK, V PLATNÉM ZNĚNÍ

Více

MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y. I. Předmět úpravy. II. Způsob prodeje. 1. Podmínky a způsob prodeje bytů jsou obecně upraveny zákonem o vlastnictví bytů.

MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y. I. Předmět úpravy. II. Způsob prodeje. 1. Podmínky a způsob prodeje bytů jsou obecně upraveny zákonem o vlastnictví bytů. MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y prodeje bytů z vlastnictví města Holýšova podle zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým

Více

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000

Více

R. 31.3.2015 1222/4 1958, 610/3819, 1961, 788/3819, 1984, 619/3819, 1984, 358/3819, 1989, 397/3819, 1960, 1970, O.,

R. 31.3.2015 1222/4 1958, 610/3819, 1961, 788/3819, 1984, 619/3819, 1984, 358/3819, 1989, 397/3819, 1960, 1970, O., Důvodová zpráva A) prodej p.p.č. 1222/4 o výměře 374 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou O prodej p.p.č. 1222/4 za účelem zahrady požádali na základě výzvy vlastníci bytových jednotek v objektu Podzimní 23,

Více

Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011

Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O P Ř E R O V má záměr převést, výpůjčit a pronajmout nemovitý majetek

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O P Ř E R O V má záměr převést, výpůjčit a pronajmout nemovitý majetek S T A T U T Á R N Í M Ě S T O P Ř E R O V má záměr převést, výpůjčit a pronajmout nemovitý majetek PŘEVOD: - části pozemku p.č. 1205/1, zahrada, o výměře cca 500 m 2 v k.ú. Žeravice. usnes. č. 948/30/7/2015

Více

Zastupitelstvo města Přerova

Zastupitelstvo města Přerova Pořadové číslo: 10/4.2.3. Zastupitelstvo města Přerova Přerov 1.10.2015 Návrh pro 10. zasedání Zastupitelstva města Přerova, které se uskuteční dne 12. 10. 2015 Zpravodaj: Pavel Košutek, náměstek primátora

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení NÁVRH USNESENÍ Rada města k žádosti Úřadu

Více

Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: Vyřizuje: Telefon: 388 459 047 Ve Vimperku dne: 2.9.2008 VÚP 328.3-1227/1671/08 Ka-33 Pavel Kavlík

Více

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Zastupitelstvem obce Ostružná

Více

115. VÝPIS Z USNESENÍ

115. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 115. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 19.04.2010 378/2010 115. RM V a) schvaluje změnu termínu pořádání trhu v měsíci dubnu na den 22.04.2010,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY podle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY podle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY podle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů Dražebník, navrhovatel a vlastník předmětu dražby: Město Louny, IČ: 00265209, Mírové

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. ledna 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. ledna 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. ledna 2016 č. 1/2016 u p r a v e n á v e r z e 1. souhlasí s podáním žádosti o dotaci z Integrovaného regionálního operačního programu pro

Více

Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin.

Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Přijetí daru schválení darovací smlouvy

Přijetí daru schválení darovací smlouvy Kancelář městského úřadu Zastupitelstvo města Lysá nad Labem dne 2.3.2016 Přijetí daru schválení darovací smlouvy Zpráva se předkládá z důvodu: Přijetí daru od Svatý Florián-Dobrovolní hasiči roku,z.s.

Více

USNESENÍ 11. schůze Rady města Bílovce, konané dne 02. 02. 2015

USNESENÍ 11. schůze Rady města Bílovce, konané dne 02. 02. 2015 USNESENÍ 11. schůze Rady města Bílovce, konané dne 02. 02. 2015 Rada města po projednání RM/11/181 program jednání 11. schůze Rady města Bílovec RM/11/182 a) uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě o budoucí

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 06/14

Město Blovice Rada města Usnesení č. 06/14 Město Blovice Rada města Usnesení č. 06/14 z jednání rady města konaného dne 28.04.2014 Usnesení obsahuje: 5 stran, body č. 202 238 RM schvaluje 202) program zasedání v předloženém znění včetně navržených

Více

Zásady hospodaření s nemovitostmi

Zásady hospodaření s nemovitostmi Zásady hospodaření s nemovitostmi Zastupitelstvo obce Osek nad Bečvou schválilo dne 10.7.2008 tyto zásady pro nabývání majetku obcí Osek nad Bečvou a převodu a pronájmu nemovitostí z majetku obce Osek

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 63. schůze rady města Mo helnice, která se ko nala dne 13.06.2016 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 63. schůze rady města Mo helnice, která se ko nala dne 13.06.2016 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 63. schůze rady města Mo helnice, která se ko nala dne 13.06.2016 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty 1087/63/RM/2016 Schválení programu 63. zasedání

Více

Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov

Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov Závazná pravidla pro MěÚ a Bytovou komisi Rady města Pelhřimov Závazná pravidla pro nájem bytů ve vlastnictví města Tato pravidla se nevztahují Čl. 1 Předmět úpravy a) na služební byty města Pelhřimova

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Veřejná zakázka SUSEN Polarizační mikroskop Příloha - Návrh smlouvy Vzor formuláře krycího listu Informace o kvalifikaci Veřejná

Více

Město Horažďovice. Usnesení ze 46. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 27.08.2012

Město Horažďovice. Usnesení ze 46. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 27.08.2012 Město Horažďovice Usnesení ze 46. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 27.08.2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA Čl. A Obecná ustanovení 1. Těmito pravidly se stanoví pravidla pro hospodaření s bytovým fondem v majetku města Odolena Voda. Nájemní vztahy se

Více

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Základní pojmy Pro účely těchto Zásad pro prodej nemovitostí (pozemků, jejichž součástí jsou bytové domy) Městské části Praha 5 (dále jen Zásady )

Více

Informace z usnesení 52. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 20.6.2012. 1. Uzavření smlouvy o nájmu bytu

Informace z usnesení 52. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 20.6.2012. 1. Uzavření smlouvy o nájmu bytu Informace z usnesení 52. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 20.6.2012 1. Uzavření smlouvy o nájmu bytu Rada MČ Brno-Starý Lískovec bere na vědomí souhlas Statutárního města Brna, Bytového odboru s uzavřením

Více

Projekty PPP vní aspekty. Martin Vacek, advokát PETERKA & PARTNERS v.o.s. Praha, Bratislava

Projekty PPP vní aspekty. Martin Vacek, advokát PETERKA & PARTNERS v.o.s. Praha, Bratislava Projekty PPP Právn vní aspekty Martin Vacek, advokát PETERKA & PARTNERS v.o.s. Praha, Bratislava Pojem PPP definice a účel PPP (jak chápat PPP, mýty o PPP) PPP jako prostředek zajišťování veřejných potřeb

Více

Metodický pokyn č. 45. ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách

Metodický pokyn č. 45. ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách Platnost: od 1.4.2012 ~ 2 ~ Řídícího orgánu Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod

Více

U S N E S E N Í. z 9. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, konaného dne 18. 12. 2007 316/09 388/09

U S N E S E N Í. z 9. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, konaného dne 18. 12. 2007 316/09 388/09 Statutární město Ostrava Městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz U S N E S E N Í z 9. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, konaného dne 18. 12. 2007 316/09 388/09 Ing. Miroslav

Více

Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK. odbor výstavby a územního plánování Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování Číslo jednací: Vyřizuje: Telefon: 388 459 047 Ve Vimperku dne: 27.1.2009 VÚP 328.3-2360/3150/08 Ka-38 Pavel Kavlík

Více

Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ

Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ z 20. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17.12.2008 ve 14.30 hodin v budově základní školy ve Velké Úpě, čp. 236 Přítomni: Alan Tomášek,

Více

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto Statutární město Přerov IČ: 003 01 825 DIČ: CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov I-Město, 750 02 Přerov zastoupené náměstkem primátora Pavlem Košutkem (dále jako Město ) MMPr/SML/2183/2015 a Česká

Více

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem L. J.

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem L. J. Materiál číslo: 19 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

32. zasedání zastupitelstva města dne 21.05.2014. Jana Uhlářová referent oddělení ekonomického a evidence movitých věcí

32. zasedání zastupitelstva města dne 21.05.2014. Jana Uhlářová referent oddělení ekonomického a evidence movitých věcí 32. zasedání zastupitelstva města dne 21.05.2014 Složka zn2 Materiál pro ZM č. ZM_M 28 BJ1014 01127/14 předkládá: zodpovídá: zpracoval: Ing. Jiří Hrabina náměstek primátora Ing. Josef Kavala vedoucí odboru

Více

Přítomni: 4 členové RM : Ing. Vondrys starosta PhDr. Říhová - místostarostka členové RM: MUDr. Chod, pí Žiláková, Ing.

Přítomni: 4 členové RM : Ing. Vondrys starosta PhDr. Říhová - místostarostka členové RM: MUDr. Chod, pí Žiláková, Ing. - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 11. jednání Rady města

Více

OBEC P Í Š Ť, okres Opava 747 18 Píšt' 58

OBEC P Í Š Ť, okres Opava 747 18 Píšt' 58 OBEC pišť W OBEC P Í Š Ť, okres Opava 747 18 Píšt' 58 Záměr Obce Píší' na prodej obecního nemovitého majetku Obec Píšť jako výlučný vlastník nemovitostí níže specifikovaných zveřejňuje podle 39 odst. 1

Více

OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko

OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko Podklady na zasedání ZM dne: 25.06.2015 OSM 12. Název materiálu: Vyhlášení prodeje pozemků v bytové zóně Hruštice-Károvsko Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Růžena Jarošová Stanislava Syrotiuková

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 30.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření Dodatku č.1 ke smlouvě o realizaci překládky

Více

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/006/15 ze dne 21.1.2015

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/006/15 ze dne 21.1.2015 číslo 1/006/15 k návrhu na schválení programu 6. jednání Rady MČ Praha - Běchovice a) předložený program 6. jednání RMČ Praha - Běchovice a) se zněním programu 6. jednání RMČ Praha Běchovice číslo 2/006/15

Více

Znalecký posudek: ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI

Znalecký posudek: ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI Znalecký posudek: ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI Evidenční číslo znaleckého posudku: 5081 / 2015 Zadání: Odhad obvyklé ceny nemovitostí uvedených jako předmět ocenění Předmět ocenění: - pozemek parc.č.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.03.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.03.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 31.03.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 1. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 19.1.2016

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 1. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 19.1.2016 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 1. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 19.1.2016 Projednané návrhy: 1. Stanovení paušálu za používání mobilních telefonů.

Více

Z Á P I S z 5. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 16. 4. 2014

Z Á P I S z 5. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 16. 4. 2014 Z Á P I S z 5. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 16. 4. 2014 Bod 1 programu Schválení programu jednání RM Program: 1. Schválení programu jednání RM 2. Prázdninový provoz v mateřské škole

Více

Smlouvu o nájmu bytu č..

Smlouvu o nájmu bytu č.. 1) Městská část Praha 5 se sídlem Praha 5, nám. 14. října 4, IČ 00063 631 jednající statutárním zástupcem MČ Praha 5 na straně jedné jako pronajímatel a 2). datum narození: dosud bytem: na straně druhé

Více

Adresa příslušného úřadu: ČÁST A

Adresa příslušného úřadu: ČÁST A Adresa příslušného úřadu: Obecní úřad Štěpánov Stavební úřad Horní 444/7, Štěpánov u Olomouce tel. 585 387 267, 725 862 122 e-mail: stavebni@stepv.cz Věc: ŽÁDOST O ZMĚNU STAVBY PŘED DOKONČENÍM podle ustvení

Více

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24)

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) Jedna se pouze o výpis z usnesení, dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

Zásady přidělování obecních bytů (včetně bytových náhrad) Městské části Praha 5

Zásady přidělování obecních bytů (včetně bytových náhrad) Městské části Praha 5 Zásady přidělování obecních bytů (včetně bytových náhrad) Městské části Praha 5 I. Úvodní ustanovení 1. Zásady nakládání s bytovým fondem Městské části Praha 5 (dále jen Zásady ) vychází z ustanovení zákona

Více

Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. SpZn. Vyřizuje/linka V Brně JMK 73070/2006 S-JMK 73070/2006/OKH Svitáková/1506 7.6.

Více

PŘEHLED USNESENÍ Z 33. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z 02.06.2016

PŘEHLED USNESENÍ Z 33. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z 02.06.2016 PŘEHLED USNESENÍ Z 33. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z 02.06.2016 Číslo Číslo usn. mat. Problematika 704 1 Kontrola plnění usnesení 705 2 Výroční zpráva SAK Studénka, příspěvkové organizace, za rok 2015 706

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 08. 04. 2015 Věc: Odměny uvolněným a neuvolněným členům zastupitelstva a další odměny Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka

Více

MĚSTO TŘINEC. Jablunkovská 160, 739 61 Třinec. Zásady upravující podmínky pro prodej domů, bytů a některých souvisejících nemovitostí

MĚSTO TŘINEC. Jablunkovská 160, 739 61 Třinec. Zásady upravující podmínky pro prodej domů, bytů a některých souvisejících nemovitostí MĚSTO TŘINEC Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Zásady upravující podmínky pro prodej domů, bytů a některých souvisejících nemovitostí VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 20/2011 Zastupitelstvo města Třince (dále jen ZMě

Více

Usnesení č.338/zm/2012

Usnesení č.338/zm/2012 - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18. 4. 2005

Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18. 4. 2005 MĚSTO TŘEBOŇ USNESENÍ Č. 66/2005 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18. 4. 2005 Usnesení číslo: 189/2005 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit zveřejnění záměru prodeje pozemků p.č. KN st.

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 93. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 29.5.2006 U S N E S E N Í 93. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 93/2006 zasedání Rady MČ Brno

Více

MĚSTO HANUŠOVICE. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 3/2014 O ZÁKAZU ŽEBRÁNÍ NA VEŘEJNÉM PROSTRANSTVÍ

MĚSTO HANUŠOVICE. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 3/2014 O ZÁKAZU ŽEBRÁNÍ NA VEŘEJNÉM PROSTRANSTVÍ MĚSTO HANUŠOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 3/2014 O ZÁKAZU ŽEBRÁNÍ NA VEŘEJNÉM PROSTRANSTVÍ Zastupitelstvo města Hanušovice se na svém zasedání dne 15.12.2014 2014 usnesením č. 28/2014 usneslo vydat na

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 588 a násl. občanského zákoníku

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 588 a násl. občanského zákoníku KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 588 a násl. občanského zákoníku Prodávající: a I. Smluvní strany Mgr. Ing. Josef Carda se sídlem Jakubské náměstí 109/1, 602 00 Brno na základě usnesení Krajského soudu v Brně

Více

MĚSTO MIMOŇ Odbor správní Městského úřadu Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ

MĚSTO MIMOŇ Odbor správní Městského úřadu Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ MĚSTO MIMOŇ Odbor správní Městského úřadu Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 12. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 14.05.2012 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského

Více

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM 1. Předmět působnosti PRAVIDLA O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM Pravidla stanoví postup při prodeji nemovitostí z vlastnictví města. Zastupitelstvo města může rozhodnout,

Více

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města konané dne 23. října 2008

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města konané dne 23. října 2008 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 21. schůze rady města konané dne 23.

Více

USNESENÍ č. RM 25/2013 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 23.9.2013

USNESENÍ č. RM 25/2013 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 23.9.2013 USNESENÍ č. RM 25/2013 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 23.9.2013 Rada města Kostelec nad Orlicí 1. schvaluje a) dohodu o skončení mandátní smlouvy na obsluhu kotelen ze dne 1.2.2013 se

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST Příloha č. 2 Dotačního programu Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program Podpora aktivit v oblasti prevence rizikových projevů chování u dětí a mládeže

Více

4. Zápůjčka je bezúročná. 5. Žadatel o Zápůjčku odpovídá za pravdivost údajů uvedených v Žádosti i dokladech poskytnutých ke kontrole.

4. Zápůjčka je bezúročná. 5. Žadatel o Zápůjčku odpovídá za pravdivost údajů uvedených v Žádosti i dokladech poskytnutých ke kontrole. Zásady pro poskytování návratných bezúročných zápůjček z rozpočtu Města Rychvald na financování výměny kotlů na pevná paliva v rodinných domech na území města Rychvald v souvislosti s poskytováním dotací

Více

USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016

USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016 USNESENÍ 1. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 11. 1. 2016 Usnesení 1/2016 Rada města schvaluje program dnešní schůze rady města: 1. Kontrola usnesení (tajemník) 2. Rozpočtová opatření (Ing. Rambousková)

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Městys Štěpánov nad Svratkou

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Městys Štěpánov nad Svratkou Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 2 Č. j.: KUJI 33305/2015 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Štěpánov nad Svratkou se sídlem Štěpánov

Více

Zásady pro nakládání s pozemky a pro umísťování reklamních zařízení na pozemcích a stavbách ve vlastnictví statutárního města Pardubice

Zásady pro nakládání s pozemky a pro umísťování reklamních zařízení na pozemcích a stavbách ve vlastnictví statutárního města Pardubice Zásady pro nakládání s pozemky a pro umísťování reklamních zařízení na pozemcích a stavbách ve vlastnictví statutárního města Pardubice schválené Radou města Pardubic dne 22.4.2008 usnesením č.2289/2008,

Více

Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí

Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí Článek I. Účel 1) Dotační program města Uherský Brod na podporu kulturních akcí (dále jen Program) je určen k poskytování dotací z rozpočtu

Více