OFICIÁLNÍ PARTNER VAŠICH VZPOMÍNEK NA DĚTSTVÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OFICIÁLNÍ PARTNER VAŠICH VZPOMÍNEK NA DĚTSTVÍ"

Transkript

1 OFICIÁLNÍ PARTNER VAŠICH VZPOMÍNEK NA DĚTSTVÍ

2 SPOUSTA RECEPTŮ NA ZMRZLINY všech chutí S vaším domácím zmrzlinovačem si můžete vyrobit chutné zmrzlinové pohoštění ze zcela přírodních surovin. Stačí si vybrat svoji oblíbenou příchuť a recept, smíchat suroviny a nalít je do nádoby, vložit nádobu do příslušného oddělení mrazicího boxu chladničky Beko, zapnout spotřebič a vychutnat si domácí zmrzlinu! 2 Doba přípravy není pevná a může se lišit v závislosti na použitých surovinách.

3 Vytvořte si vlastní recepty na lahodnou zmrzlinu stejně jako profesionální výrobce zmrzliny, připravte si doma chutné zmrzlinové pohoštění pro každou příležitost z čerstvých surovin, bez konzervantů a barviv. 3

4 Tipy na výrobu dokonalé zmrzliny 4 MLÉKO Můžete použít buď plnotučné nebo odtučněné mléko podle chuti. Pokud použijete mléko s vyšším obsahem tuku, bude zmrzlina krémovější. JOGURT A SMETANA Vždy používejte studené potraviny. Konzistenci zmrzliny ovlivňuje obsah tuku ve smetaně. Chcete-li hustější, krémovější zmrzlinu, použijte smetanu s vyšším obsahem tuku. VEJCE Vaječný žloutek zlepšuje konzistenci zmrzliny. Doporučujeme používat vejce pokojové teploty, protože zpracování vaječných bílků vytažených rovnou z lednice je obtížnější. CUKR Bílý cukr (krystal nebo krupice) se snadněji rozpouští. Můžete také použít med nebo hnědý cukr, ale nerafinovaný cukr doporučujeme pomlít. Zmrzlina se sníženým obsahem cukru bude méně krémová. Aby nedošlo ke krystalizaci cukru, můžete část cukru nahradit dextrózou (hroznovým cukrem) v poměru 1:3, to znamená použít 75 gramů cukru a 25 gramů dextrózy místo 100 gramů cukru. OVOCE Doporučujeme používat čerstvé ovoce kvůli lepší chuti a vyšší nutriční hodnotě. Při mixování však snadno ztrácí barvu. Abyste tomu zabránili, pokapejte ovoce před mixováním několika kapkami citronové šťávy. Letní ovoce, například jahody, broskve, borůvky a maliny, lze zmrazit a uchovávat přibližně 8 až 9 měsíců v mrazničce a po celý rok je používat k výrobě zmrzliny. Můžete použít i konzervované ovoce, ale doporučujeme nechat je dobře okapat a snížit obsah cukru o 25 %.

5 Ananasový sorbet Citronový sorbet 250 g čerstvé ananasové dužiny (odstraňte střed) 1 lžíce citronové šťávy 300 ml sirupu (200 ml vody g cukru) 1 vaječný bílek 100 ml studené vody Nejprve připravte sirup. Do rendlíku nalijte vodu, přisypte cukr a míchejte na mírném ohni, dokud se cukr nerozpustí. Odebírejte pěnu a vařte asi 1 minutu. Před použitím dobře vychlaďte. V mixéru rozmixujte dužinu ananasu, sirup a citronovou šťávu. Přidejte vaječný bílek ušlehaný dotuha, studenou vodu a všechny suroviny dobře promíchejte. Vlijte směs do mísy zmrzlinovače a zapněte program 2. Získáte 5-6 porcí sorbetu. Šťáva z poloviny pomeranče 250 ml čerstvé citronové šťávy 450 ml sirupu (275 g cukru ml vody) 1 vaječný bílek Nejprve připravte sirup. Do rendlíku nalijte vodu, přisypte cukr a míchejte na mírném ohni, dokud se cukr nerozpustí. Odebírejte pěnu a vařte asi 1 minutu. Před použitím dobře vychlaďte. Smíchejte citronovou a pomerančovou šťávu se sirupem. Přidejte vaječný bílek ušlehaný dotuha a všechny suroviny pečlivě promíchejte. Vlijte směs do mísy zmrzlinovače a zapněte program 2. Získáte 5-6 porcí sorbetu. 5

6 6 Vaječná vanilková zmrzlina 200 ml plnotučného mléka 150 ml smetany ke šlehání 5 vaječných žloutků 100 g cukru 1 sáček vanilkového cukru Vyšlehejte žloutky s cukrem do nadýchané pěny. Za stálého míchání přidejte mléko a vanilkový cukr. Ušlehejte smetanu a přidejte k ostatním surovinám. Zlehka promíchejte. Vlijte směs do mísy zmrzlinovače a zapněte program 1. Získáte 6-8 porcí zmrzliny. Skořicovou zmrzlinu vyrobíte přidáním 10 g mleté skořice k vaječným žloutkům. Mléčná vanilková zmrzlina 250 ml plnotučného mléka 200 ml smetany ke šlehání 100 g bílého cukru 1 lžička (10 g) vanilkového cukru Ušlehejte smetanu a přidejte ji do mléka s cukrem. Zlehka promíchejte. Dochuťte vanilkovým cukrem, směs vychlaďte a nalijte do mísy zmrzlinovače. Zapněte program 1. Získáte 6-8 porcí zmrzliny. Mléčnou zmrzlinu můžete vylepšit podle chuti přidáním 40 g nasekaných vlašských ořechů nebo lískových oříšků, kousků kandovaného ovoce nebo čokolády. Tyto přísady přidejte do směsi v polovině procesu výroby zmrzliny.

7 Extra lahůdka 7 Vaječná zmrzlina Vaflové křupinky Čokoládová poleva Dame Blanche Nasekejte 150 g čokolády a rozpusťte v nádobě s dvojitým dnem. Vařte na mírném ohni 20 minut. Přidejte 1 lžičku vanilkového cukru, 2 lžíce smetany na vaření a kousek másla. Vymíchejte polevu dohladka. Vložte kopečky zmrzliny do poháru, těsně před podáváním přelijte teplou polevou a ozdobte vaflovými křupinkami a/nebo sekanými ořechy.

8 Zázvorová zmrzlina Extra lahůdka ml plnotučného mléka 200 ml smetany ke šlehání 3 vaječné žloutky 70 g bílého cukru 1 a 1/2 lžíce zázvorového sirupu 1 lžíce medu 35 g nasekaného zázvoru Ušlehejte žloutky s cukrem v míse do téměř bílé pěny. Zahřejte mléko, přidejte med a rozpusťte. Potom pomalu vlijte do vaječné pěny. Vychlaďte v chladničce, potom přidejte nasekaný zázvor, zázvorový sirup a smetanu a všechny suroviny pečlivě promíchejte. Nalijte směs do mísy zmrzlinovače a zapněte program 2. Získáte 5-6 porcí zmrzliny. Lahodný zázvorový pohár Zázvorová zmrzlina 50 g rozinek namočených v 5 lžících rumu 2 lžíce mletého zázvoru 150 ml šlehačky Vložte kopečky zmrzliny do poháru. Přidejte rozinky, šlehačkou a posypte zázvorem.

9 Kávová zmrzlina 250 ml plnotučného mléka 150 ml smetany ke šlehání 5 g instantní kávy 2 vaječné žloutky 100 g cukru Banánová zmrzlina 250 g zralých banánů 250 ml plnotučného mléka 75 ml smetany ke šlehání 100 g cukru šťáva z půl citronu Ušlehejte žloutky s cukrem do světlé krémové pěny. Rozpusťte kávu v jedné lžíci horké vody a přidejte polovinu mléka. Za stálého míchání přidejte do pěny, potom postupně přilévejte mléko a smetanu. Vlijte směs do mísy zmrzlinovače a zapněte program 1. Získáte 6-8 porcí zmrzliny. V mixéru rozmixujte banány, cukr a citronovou šťávu. Přidejte mléko a smetanu a pečlivě rozmixujte dohladka. Nalijte směs do mísy zmrzlinovače a zapněte program 2. Získáte 5-6 porcí zmrzliny. 9

10 Zmrzlinový cheesecake 300 g tvarohu 150 ml mléka 100 g cukru 150 ml smetany ke šlehání 1 sáček vanilinu 10 Ušlehejte smetanu s cukrem dotuha. Umíchejte tvaroh s mlékem, potom přidejte vanilin. Tvarohovou směs přidejte do ušlehané smetany a 10 pečlivě promíchejte. Vlijte směs do mísy zmrzlinovače a zapněte program 1. Získáte 6-8 porcí zmrzliny. Vložte kopečky zmrzliny do pohárů na rozdrcené celozrnné nebo dietní sušenky a přelijte jahodovou polevou. Extra lahůdka Jahodová poleva 200 g procezeného jahodového pyré, 70 g cukru. Rozmixujte polevu v mixéru a před politím zmrzliny vychlaďte.

11 Čokoládová zmrzlina 300 ml mléka 50 ml smetany ke šlehání 100 g cukru 150 g tmavé čokolády 1 lžička instantní kávy Pokrájejte čokoládu na kousky, zahřejte smetanu v hrnci, přidejte čokoládu a cukr a směs rozpusťte na mírném ohni. Přidejte mléko a instantní kávu a pečlivě rozmíchejte dohladka. Nalijte směs do mísy zmrzlinovače a zapněte program 1. Získáte 5-6 porcí zmrzliny. 11

12 Zmrzlina se zeleným čajem Jogurtová zmrzlina ml smetany 100 ml mléka 100 ml vody 100 g cukru 1 vejce 1 lžička citronové šťávy 1 sáček vanilkového cukru 5 sáčků zeleného čaje Vložte čajové sáčky do vroucí vody a 5 minut luhujte. Přidejte citronovou šťávu, oslaďte 2 lžícemi cukru a vychlaďte. V míse vyšlehejte vejce se zbývajícím cukrem do pěny, přidejte mléko, smetanu a vychlazený čaj a pečlivě smíchejte. Nalijte směs do mísy zmrzlinovače a zapněte program 2. Získáte 6-8 porcí zmrzliny. 250 g bílého jogurtu 200 ml smetany 100 g cukru Smíchejte smetanu s jogurtem, pak přidejte cukr a pečlivě smíchejte. Vlijte směs do mísy zmrzlinovače a zapněte program 2 Získáte 6-8 porcí zmrzliny.

13 Extra lahůdka Jogurtový parfait Ideálním doplňkem jogurtové zmrzliny je barevný ovocný salát. Různé druhy ovoce, například jahody, kiwi, maliny, borůvky, broskve, nakrájejte na stejně velké kostky, dochuťte cukrem a citronem a dejte alespoň na 1 hodinu vychladit. Vložte porci zmrzliny a několik lžic okapaného ovocného salátu do zmrzlinových pohárů a pokapejte lžící ovocného sirupu. Dozdobte trochou ovocného salátu a čokoládovými hoblinkami. 13

14 Ovocná zmrzlina 250 g ovoce podle chuti 100 ml mléka 100 ml smetany 120 g cukru 1 lžička citronové šťávy 1 sáček vanilkového cukru 14 V mixéru rozmixujte ovocnou dužinu s cukrem a citronovou šťávou. Přidejte vanilkový cukr, smetanu a 14 mléko, potom pečlivě rozmixujte na hladkou směs. Nalijte směs do mísy zmrzlinovače a zapněte program 2. Získáte 5-6 porcí zmrzliny.

15 Extra lahůdka Ovoce plněné zmrzlinou Velké červené hrozny Velké jahody Meruňky Hrušky odrůdy Williams Nektarinky, broskve Švestky Zmrzlina různých příchutí: jahodová - vanilková - čokoládová - broskvová - meruňková Sušenky Amaretti 1 citron Barevné papírové košíčky 15 Ovoce opláchněte a pečlivě osušte, podélně rozkrojte a odstraňte jádřince a pecky. Hrušky a broskve můžete rozkrájet na velké kusy. Ovocnou dužinu vydlabejte vykrajovačem jádřinců, ovoce pokapejte citronovou šťávou, aby nedošlo ke změně barvy, a před plněním je dejte asi na 30 minut do mrazničky. Pomocí zdobícího sáčku naplňte jahody jahodovou zmrzlinou, meruňky meruňkovou zmrzlinou, hrozny vanilkovou zmrzlinou, hrušky čokoládovou zmrzlinou a broskve broskvovou zmrzlinou. Vložte do papírových košíčků a zmrazte. Před podáváním nechejte 10 minut v pokojové teplotě, potom posypte pomletými sušenkami Amaretti.

16

CLARITY ZMRZLINOVAČ. Recepty

CLARITY ZMRZLINOVAČ. Recepty CLARITY ZMRZLINOVAČ Recepty 2 obsah Spojení vanilky a čokolády 4 Osvěžující citrónová zmrzlina 6 Sladký hřích s mandarinkami, čokoládou a likérem 7 Mražený banánový jogurt 9 Zázvorovo-meruňková symfonie

Více

Mražený jogurt. s jablečným cukrem. Na 4-6 porcí. Mražený jogurt

Mražený jogurt. s jablečným cukrem. Na 4-6 porcí. Mražený jogurt Mražený jogurt s jablečným cukrem Na 4-6 porcí Na zmrzlinu 600 g řeckého jogurtu (10 %) 100 g cukru 100 ml smetany ke šlehání 2 bílky, špetka soli Na jablečný cukr 80 g cukru 25 ml smetany špetka soli

Více

MÁSLOVÉ PUSINKY S KRÉMEM

MÁSLOVÉ PUSINKY S KRÉMEM MÁSLOVÉ PUSINKY S KRÉMEM Příprava: 40 minut Pečení: 12 minut Počet porcí: 16 pusinek Ingredience 180 g změklého másla 30 g moučkového cukru 1 lžička vanilkového extraktu 230 g hladké mouky 2 vejce Na náplň:

Více

Léto plné inspirace!

Léto plné inspirace! Léto plné inspirace! #Over150fragrances Letní POTĚŠENÍ pouze s Aurile! Mixujte, míchejte Výsledek bude vynikající! 1 Káva Aurile Vanilla s jahodami káva Aurile Vanilla (2 čajové lžičky na 150 ml vody)

Více

Koláče. Náplně do koláčů a buchet 20 / 21. Tvarohová náplň Ingredience

Koláče. Náplně do koláčů a buchet 20 / 21. Tvarohová náplň Ingredience 20 / 21 Koláče Náplně do koláčů a buchet Tvarohová náplň 500 g tučného tvarohu 80 g změklého másla 4 žloutky 2 bílky moučkový cukr dle chuti 1 vanilkový cukr několik lžic tuzemáku Tvaroh dejte do mísy

Více

Malá nauka o pralinkách. alá nauka o pralinkách

Malá nauka o pralinkách. alá nauka o pralinkách Malá nauka o pralinkách alá nauka o pralinkách Chutné recepty na sladké lahùdky Lahodné pralinky, které si sami vyrobíte. S dobrými přísadami, správným vybavením a trochou cviku vykouzlíte i Vy tyto malé,

Více

Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01

Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01 Návod k použití MUZ 7 EB1 B-594-01 Výrobník zmrzliny Pročtěte si rovněž návod k použití základního spotřebiče. Pokyny pro likvidaci Chladicí nádoba je naplněna tekutinou, která je z ekologického a zdravotního

Více

3, 2, 1. Zmrzlinová párty

3, 2, 1. Zmrzlinová párty 3, 2, 1 Zmrzlinová párty Vysvětlení použitých piktogramů a značek: snadná příprava střední obtížnost pro zkušené příprava do 20 min. příprava do 40 min. příprava do 60 min. KL = kávová lžička PL = polévková

Více

Den podle NATURHOUSE. pro více energie a radosti do života aneb Na jídle záleží především

Den podle NATURHOUSE. pro více energie a radosti do života aneb Na jídle záleží především Den podle NATURHOUSE pro více energie a radosti do života aneb Na jídle záleží především Milá čtenářko, milý čtenáři, právě se před vámi otevírá výběr 6 receptů, které jsme připravili přímo exkluzivně

Více

ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI

ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI ČESKY - ELEKTRICKÝ ZMRZLINOVÝ STROJ SE 2 NÁDOBAMI POPIS PRVNÍ POUŽITÍ Odstraňte obalový materiál z vnitřní části zmrzlinového stroje. Nádoby, lopatku a víko omyjte

Více

Vánoční besídka se zdravým cukrovím od maminek. Petra Kačerová ZŠ Jaroměř, Na Ostrově 4

Vánoční besídka se zdravým cukrovím od maminek. Petra Kačerová ZŠ Jaroměř, Na Ostrově 4 Vánoční besídka se zdravým cukrovím od maminek Petra Kačerová ZŠ Jaroměř, Na Ostrově 4 Příklad dobré praxe Ročník: 2. Tematický okruh: Správná výživa (vánoční zdravé cukroví). Spolupráce s rodiči. Popis

Více

NESTLÉ DOCELLO TM Bavorský krém. Náročnost: jednoduché. Počet porcí

NESTLÉ DOCELLO TM Bavorský krém. Náročnost: jednoduché. Počet porcí Bavorský krém Náročnost: jednoduché 10 Počet porcí Bavorský krém Čas na přípravu: 20 minut + čas potřebný na chlazení Počet porcí: 10 (110 150 ml) Ingredience: 110 g NESTLÉ DOCELLO TM Bavorský krém 225

Více

EURONAKUPY.CZ www.euronakupy.cz Návod ZMRZLINOVAČ

EURONAKUPY.CZ www.euronakupy.cz Návod ZMRZLINOVAČ Návod ZMRZLINOVAČ DŮLEŽÍTÉ 1. Tento přístroj je určen pouze k domácímu použití. 2. Používejte tento přístroj pouze tak, jak je popsáno v tomto manuálu. 3. Nepoužívejte přístroj, pokud je poškozen napájecí

Více

RECEPTY. Smoothie bohaté na vitaminy a chutné šťávy Lahodné koktejly a mléčné koktejly Osvěžující zmrzlina Znamenité polévky Mletí v mini mixeru

RECEPTY. Smoothie bohaté na vitaminy a chutné šťávy Lahodné koktejly a mléčné koktejly Osvěžující zmrzlina Znamenité polévky Mletí v mini mixeru PURE HEALTH RECEPTY Smoothie bohaté na vitaminy a chutné šťávy Lahodné koktejly a mléčné koktejly Osvěžující zmrzlina Znamenité polévky Mletí v mini mixeru Smoothie bohaté na vitaminy a chutné šťávy Vitaminový

Více

RECEPTY SMART SNACK.

RECEPTY SMART SNACK. RECEPTY SMART SNACK Ořecháčky (Ořechové koláčky) 200 g rozemletých vloček (ovesné, pohankové) 2 porce Smart Snack s kešu 40 g směs rozemletých ořechů (vlašské ořechy, mandle) 3 vejce (možno i 1 celé vejce

Více

Návod k použití (CZECH) Montiss Ice Cream Maker Gelato KIM5792M. Datum BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY PRODUKT

Návod k použití (CZECH) Montiss Ice Cream Maker Gelato KIM5792M. Datum BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY PRODUKT Návod k použití (CZECH) Montiss Ice Cream Maker Gelato KIM5792M Datum OBSAH BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY PRODUKT MONTÁŽ POUŽITÍ RECEPTY ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ LIKVIDACE STARÝCH SPOTŘEBIČŮ TECHNICKÉ DETAILY ZÁRUKA BEZPEČNOSTNÍ

Více

Pochutnejte si bez zbytečných kalorií

Pochutnejte si bez zbytečných kalorií 23 Pochutnejte si bez zbytečných kalorií aneb jak udělat z jídla vysoce kalorického jídlo nízkoenergetické? Pokud se rozhodnete, že budete hubnout, většinou vás napadne slůvko dieta a s tím spojený nepříjemný

Více

Bábovková kuchařka. 5. třída ZŠ Hrochův Týnec

Bábovková kuchařka. 5. třída ZŠ Hrochův Týnec Bábovková kuchařka 5. třída ZŠ Hrochův Týnec Šlehačková mramorová bábovka 3 vejce cukr krystal 250g smetana ke šlehání (33%tuku) 250ml polohrubá mouka 500g kypřící prášek ½ sáčku olej na vymazání formy

Více

Kuchařka zdravých svačinek

Kuchařka zdravých svačinek Kuchařka zdravých svačinek 250 g měkkého tvarohu 1 červená paprika (může být i nakládaná) 1 vejce 100 g eidamu sůl 1. Papriku omyjeme a nakrájíme nadrobno. Eidam nastrouháme. 2. Vejce uvaříme natvrdo,

Více

Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte.

Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte. ZÁKLADNÍ RECEPTY NA TĚSTO Křehké těsto na paštiky 1,5 kg mouky 15 g soli 250 g másla nebo sádla 3/8 l vody Ze všech surovin uhněťte těsto. Přikryjte a nechejte 3 hodiny odstát. Poté vyválejte a zpracujte.

Více

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 TOČENÁ A KOPEČKOVÁ ZMRZLINA LEDOVÉ TŘÍŠTĚ TOPPINGY www.toje.cz O NÁS Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává česká společnost FRUJO, a.s. špičkové produkty pro profesionální

Více

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu.

Naše nabídka. Cheesecake. Mrkvový dort. Tradiční americká receptura - sušenkový. z krémového. Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. Naše nabídka Cheesecake Tradiční americká receptura - sušenkový základ, náplň z krémového smetanového sýra Philadelphia a vrstva zakysané smetany na povrchu. 1 dort / 12-14 ks, 26cm průměr, váha - 1900g,

Více

6 RECEPTŮ ZE SUPERPOTRAVIN

6 RECEPTŮ ZE SUPERPOTRAVIN 6 RECEPTŮ ZE SUPERPOTRAVIN BANÁNOVÉ SMOOTHIE S JABLKEM A MRKVÍ Jak lépe nastartovat den než s vynikajícím a zdravým smoothie? Vychutnejte si lahodnou kombinaci jablek, banánů, mrkví a a slunečnicových

Více

Citrónová buchta. Ingredience. Postup

Citrónová buchta. Ingredience. Postup Citrónová buchta 450 g polohrubé mouky, 1 lžička sody, 170 g krystalového cukru, 2 vejce, 100 ml oleje, 250 ml smetany na vaření, kůra a šťáva z 1 citronu, trochu mléka Všechny suroviny smícháme v těsto,

Více

PD 099 3in1 DORTÍKOVAČ RECEPTY

PD 099 3in1 DORTÍKOVAČ RECEPTY PD 099 3in1 DORTÍKOVAČ RECEPTY DORTÍKOVAČ - RECEPTY Muffiny s chorizem 250 g hladké mouky 2 lžičky kypřicího prášku 2 vejce 50 g rozpuštěného másla 200 ml podmáslí sůl a pepř 80 g nahrubo strouhaného ementálu

Více

Počet porcí: 6 košíčků

Počet porcí: 6 košíčků Zima Pistáciový cupcake Cupcaky malé dortíčky o velikosti čajového šálku jsou výborným zákuskem, proto je peču v zimě poměrně často. Jsou dosti syté a návykové. Nechte se překvapit netradičním spojením

Více

VÝROBNÍK ZMRZLINY, LEDOVÝCH KOKTEJLŮ A SORBESTŮ RECEPTY NA VÝROBU ZMRZLINY A SORBETU MYDOMO BL-1200

VÝROBNÍK ZMRZLINY, LEDOVÝCH KOKTEJLŮ A SORBESTŮ RECEPTY NA VÝROBU ZMRZLINY A SORBETU MYDOMO BL-1200 VÝROBNÍK ZMRZLINY, LEDOVÝCH KOKTEJLŮ A SORBESTŮ RECEPTY NA VÝROBU ZMRZLINY A SORBETU MYDOMO BL-1200 1 Bezpečnostní pokyny Chcete-li zamezit riziku, úrazu nebo poškození majetku, dodržujte základní bezpečnostní:

Více

Instrukce pro učitele k přípravě lekce vaření

Instrukce pro učitele k přípravě lekce vaření suroviny: salátová okurka Dovednosti, které se žáci naučí: loupání, jemné krájení, strouhání, míchání Pokrmy: Studená okurková polévka s koprem, šp.: špetka okurky salátové / 500 g - oloupejte - nastrouhejte

Více

MOD. 638. Zmrzlinovač. Návod k použití

MOD. 638. Zmrzlinovač. Návod k použití MOD. 638 Zmrzlinovač Návod k použití 10 1 2 9 3 4 5 6 8 7 Obr. 1 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ

Více

ŘEPNÝ KRÉM S RUKOLOU POLÉVKY ŘEPNÝ KRÉM S RUKOLOU

ŘEPNÝ KRÉM S RUKOLOU POLÉVKY ŘEPNÝ KRÉM S RUKOLOU 62 63 POLÉVKY ŘEPNÝ KRÉM S RUKOLOU Řepná polévka je obvykle spojována se zimou, ale spolu s rukolou je to univerzální jídlo: horká vám bude chutnat v chladnu, vychlazená s pár kostkami ledu v létě. 1400

Více

Ondřej Lukeš, IČO , Rudná číslo váha zákusek cena bez DPH. karamelový krém, čokoláda)

Ondřej Lukeš, IČO , Rudná číslo váha zákusek cena bez DPH. karamelový krém, čokoláda) Ceník - ceny platné od 5. 3. 2018 Cukrářská výrobna Somnium Všeradice Ondřej Lukeš, IČO 871 49 257, Rudná číslo váha zákusek cena bez DPH 1 2 3 4 6 170g Bezé roláda (ořechový plát plněný pravou šlehačkou)

Více

Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ. Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další

Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ. Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další Gastro 21 Objednávky na telefonu: 725 857 682 Hot Drink HOT DRINK / ICE DRINK / MILK

Více

Min. trvanlivost 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce. 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce

Min. trvanlivost 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce. 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce zmrzliny Cukrárny U Kláštera KIII spol.s r.o., příloha č.1 ke složení Klášter z 16.6.2016 verze 10 Alergeny ve složení jsou vyznačeny tučně dle přílohy č.1 vyhlášky č.113/2005 Sb. Výrobky obsahují alergeny

Více

Tiramisu pomerančové. Tiramisu s kiwi

Tiramisu pomerančové. Tiramisu s kiwi Tiramisu pomerančové 2 mandarinkové kompoty (cca 300 ml), 125 ml šlehačkové smetany, 250 g sýru Mascarpone 250 g tvarohu, 80 g cukru, 3 lžice pomerančového likéru 200 250 ml pomerančové šťávy (může být

Více

Min. trvanlivost 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce. 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce

Min. trvanlivost 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce. 6 měsíců při -18 C, po otevření spotřebovat do 1 měsíce zmrzliny Cukrárny U Kláštera KIII spol.s r.o., příloha č.1 ke složení Klášter z 25.4.2017 verze 3 Alergeny ve složení jsou vyznačeny tučně dle přílohy č.1 vyhlášky č.113/2005 Sb. Výrobky obsahují alergeny

Více

recepty s Přírodním nápojem Natural Balance

recepty s Přírodním nápojem Natural Balance KOKTEJLY recepty s Přírodním nápojem Natural Balance KOKTEJLY Koktejly jsou lahodné nápoje vhodné pro spoustu příležitostí, které se snadno přizpůsobí každému mlsnému jazýčku. Milují je jak dospělí, tak

Více

S R P E N příprava studených pokrmů: (pracovali jsme ve dvou skupinách)

S R P E N příprava studených pokrmů: (pracovali jsme ve dvou skupinách) S R P E N 2 0 1 7 příprava studených pokrmů: (pracovali jsme ve dvou skupinách) POMAZÁNKA Z AVOKÁDA Avokádo 1ks. Kešu oříšky 50gr. Medvědí česnek (nebo čerstvý špenát) Hořčice, Sůl Zralé avokádo oloupeme,

Více

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 TOČENÁ A KOPEČKOVÁ ZMRZLINA LEDOVÉ TŘÍŠTĚ TOPPINGY www.toje.cz O NÁS Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává česká společnost FRUJO, a.s. špičkové produkty pro profesionální

Více

číslo zákusek cena za zákusek cena celého dortu Bezé roláda (ořechový plát plněný šlehačkou) Cuba (tmavý korpus, banány, pařížská šlehačka, čokoláda)

číslo zákusek cena za zákusek cena celého dortu Bezé roláda (ořechový plát plněný šlehačkou) Cuba (tmavý korpus, banány, pařížská šlehačka, čokoláda) Cukrářská výrobna Somnium Všeradice - ceny jsou uvedeny včetně DPH číslo zákusek cena za zákusek cena celého dortu 1 Bezé roláda (ořechový plát plněný šlehačkou) 27,00 Kč 248,00 Kč 2 110g Cuba (tmavý korpus,

Více

Svačiny pro děti 1 3 roky

Svačiny pro děti 1 3 roky Dodavatelem základy řady používaných produktů / surovin = CountryLife Svačiny pro děti 1 3 roky 150 g bezlepkové piškoty 2 lžíce bílý jogurt 1 lžíce rýžový sirup 1/2 lžíce máslo Zapečená jablíčka Jablko

Více

Meruňkové tvarohové knedlíky

Meruňkové tvarohové knedlíky Meruňkové tvarohové knedlíky Sladké ovocné knedlíky jsou spojeny hlavně v létě. Dají se připravit z kynutého těsta, tvarohového anebo také bramborového. Knedlíky plníme různým ovocem. Ingredience 200g

Více

VÝROBNÍK ZMRZLINY 99219 TREBS

VÝROBNÍK ZMRZLINY 99219 TREBS VÝROBNÍK ZMRZLINY 99219 TREBS BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Aby se snížilo riziko zranění osob nebo poškození majetku, musí se dodržovat základní bezpečnostní opatření, která je třeba dodržovat- jsou to následující:

Více

OBOUSTRANNÁ PÁNEV KNIHA RECEPTŮ

OBOUSTRANNÁ PÁNEV KNIHA RECEPTŮ OBOUSTRANNÁ PÁNEV KNIHA RECEPTŮ Před použitím si pečlivě přečtěte následující pokyny: Péče a údržba: před prvním použitím Oboustrannou pánev umyjte v horké mýdlové vodě. Opláchněte a osušte. Vnitřní strany

Více

Chuť, která vám vrátí sílu. Jednoduché a chutné recepty s přípravkem Nutricomp

Chuť, která vám vrátí sílu. Jednoduché a chutné recepty s přípravkem Nutricomp Chuť, která vám vrátí sílu Jednoduché a chutné recepty s přípravkem Nutricomp Úvod Máte problémy s trávením? Trpíte onemocněním trávicího traktu, nechutenstvím nebo podvýživou? Chystáte se na operaci nebo

Více

Domácí limonády. Domácí limonády. Víte, že: Líbí se Vám článek?

Domácí limonády. Domácí limonády. Víte, že: Líbí se Vám článek? Domácí limonády 8. 7. 2019 Líbí se Vám článek? Domácí limonády Mohlo by vás také zajímat: Pitný režim V horkých letních měsících je pitný režim více než důležitý. Potíte se, potřebujete se ochladit, lepí

Více

Ing. Matěj Kužel, Na Truhlářce 2084/40, 180 00, Praha 8 Libeň, provozovna: Cukrárna Emil Gaigher, Tyršova 644/42, Písek

Ing. Matěj Kužel, Na Truhlářce 2084/40, 180 00, Praha 8 Libeň, provozovna: Cukrárna Emil Gaigher, Tyršova 644/42, Písek Ing. Matěj Kužel, Na Truhlářce 2084/40, 180 00, Praha 8 Libeň, provozovna: Cukrárna Emil Gaigher, Tyršova 644/42, Písek Výrobky s tukovou náplní: Pokud není uvedeno přímo ve složení výrobků, mohou výrobky

Více

RŮŽOVÝ LIKÉR KARAMELOVÝ LIKÉR

RŮŽOVÝ LIKÉR KARAMELOVÝ LIKÉR RŮŽOVÝ LIKÉR 15 květů z růže, 150 g cukru, 750 ml bílého rumu Květy opatrně opláchněte studenou vodou a nechte dobře odkapat. Dejte je do větší zavařovací sklenice spolu s cukrem a zalijte je rumem. Sklenici

Více

VČELÍ ÚLY 30 KUSŮ, PŘÍPRAVA 30 MINUT

VČELÍ ÚLY 30 KUSŮ, PŘÍPRAVA 30 MINUT Svařák Včelí úly 160 g piškotů 120 g Korunního cukru moučka 60 g másla 4 lžíce rumu 2 lžíce kakaa krém: 50 g másla 30 g Korunního cukru moučka 2 lžíce vaječného koňaku 11_pohlednice_xx_Korunni.indd 2 750

Více

Sladký bar. Čokoládové lanýže. Malinový cheesecake do kelímku. Cake pops dortová lízátka. Vanilkové mini cupcakes

Sladký bar. Čokoládové lanýže. Malinový cheesecake do kelímku. Cake pops dortová lízátka. Vanilkové mini cupcakes Sladký bar Čokoládové lanýže Malinový cheesecake do kelímku Cake pops dortová lízátka Vanilkové mini cupcakes Čokoládové lanýže 10 ml smetany 35% 150 g mléčné čokolády 200 g hořké čokolády Na obalení:

Více

D o r t y / D e z e r t y

D o r t y / D e z e r t y Dorty / Dezerty Paříž (strana 4) Mouřenín (strana 4) Čokoládový sen ( strana 4) Čoko Pomeranč ( strana 5) Foresta ( strana 5) Čoko Hruška ( strana 5) Banán ( strana 6) Lesní pyré ( strana 6) Čoko Banán

Více

Jídelníček: Týden 4. den 22 pondělí den 26 pátek. den 23 úterý den 27 sobota Snídaně: Ovesná kaše s řeckým jogurtem a borůvkami

Jídelníček: Týden 4. den 22 pondělí den 26 pátek. den 23 úterý den 27 sobota Snídaně: Ovesná kaše s řeckým jogurtem a borůvkami Cesta do plavek Jídelníček Týden 4 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 4 den 22 pondělí den 26 pátek Snídaně: Volská oka a toast Oběd: Krůtí prsa pečená na divoko se zeleninovým

Více

NESTLÉ DOCELLO TM Bavorský krém s hruškovým kompotem. Náročnost: jednoduché. Počet porcí

NESTLÉ DOCELLO TM Bavorský krém s hruškovým kompotem. Náročnost: jednoduché. Počet porcí Bavorský krém s hruškovým kompotem Náročnost: jednoduché 10 Počet porcí Bavorský krém s hruškovým kompotem Čas na přípravu: 20 minut příprava + čas potřebný na chlazení Počet porcí: 10 Ingredience: 220

Více

Jídelníček: Týden 1. Snídaně: Ovesná kaše s mandlemi a skořicí, smažená vejce a cup cakes. Snídaně: Banánové lívance s tvarohovou náplní

Jídelníček: Týden 1. Snídaně: Ovesná kaše s mandlemi a skořicí, smažená vejce a cup cakes. Snídaně: Banánové lívance s tvarohovou náplní Cesta do plavek Jídelníček Týden 1 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 1 den 1 pondělí den 5 pátek Snídaně: Jahodová omeleta Oběd: Hovězí hamburger Večeře: Kuřecí maso

Více

ST-FP8521. Zmrzlinovač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-FP8521. Zmrzlinovač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-FP8521 Zmrzlinovač Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Marokánka. Kokosový věneček s polevou. Katalog Vánočního cukroví 2015 Bezlepík s.r.o. Kokosový věneček v cukru. www.bezlepik.cz

Marokánka. Kokosový věneček s polevou. Katalog Vánočního cukroví 2015 Bezlepík s.r.o. Kokosový věneček v cukru. www.bezlepik.cz Katalog Vánočního cukroví 2015 Bezlepík s.r.o. Kokosový věneček s polevou Tvarovaný světle kokosový kroužek přestříkaný čokoládou Místo výroby: Provozovna U Bezlepíka, 5. května 9, 741 01 Nový Jičín www.bezlepik.cz

Více

Cukrárna Katka spol. s r.o. Katalog a ceník zákusků platný od 1.9.2013 I. Foto Název Váha g Složení Cena Kč

Cukrárna Katka spol. s r.o. Katalog a ceník zákusků platný od 1.9.2013 I. Foto Název Váha g Složení Cena Kč Ananasový terčík 80 pšeničná mouka cukr vejce směs rostlinných a živočišných tuků sušené mléko krémový prášek marmeláda agar konzervovaný ananas alginat 22 Čoko kostka 100 pšeničná mouka vejce cukr čokoládová

Více

Puding z jáhlových vloček

Puding z jáhlových vloček Puding z jáhlových vloček 1 Jáhlové vločky (instantní varianta) zalijeme trochou vařící vody, promícháme a necháme v přikryté nádobě změknout. 2 Do husté vločkové kaše vmícháme med, na kousky nakrájené

Více

Katalog Vánočního cukroví 2016 U Bezlepíka

Katalog Vánočního cukroví 2016 U Bezlepíka Katalog Vánočního cukroví 2016 U Bezlepíka Místo výroby: Provozovna U Bezlepíka, 5. května 9, 741 01 Nový Jičín www.bezlepik.cz Kokosový věneček s polevou Tvarovaný světle kokosový kroužek přestříkaný

Více

RECEPTY. Vafle. Inspirováno Švédskem. Söt våffla, många Lawett RECEPTY NA LAHODNÉ VAFLE / 1

RECEPTY. Vafle. Inspirováno Švédskem. Söt våffla, många Lawett RECEPTY NA LAHODNÉ VAFLE / 1 RECEPTY Vafle Inspirováno Švédskem Söt våffla, många Lawett RECEPTY NA LAHODNÉ VAFLE / 1 Šťastné omyly, chutné výsledky Za některá z největších životních potěšení vděčíme drobným nedorozuměním. Tak je

Více

R Návod k použití ZMRZLINOVAČ. česky. Zmrzlinovač R-5000

R Návod k použití ZMRZLINOVAČ. česky. Zmrzlinovač R-5000 Návod k použití ZMRZLINOVAČ R-5000 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Brusinkové muffiny. Plech dejte na prostřední pozici a pečte v předehřáté troubě asi minut.

Brusinkové muffiny. Plech dejte na prostřední pozici a pečte v předehřáté troubě asi minut. Brusinkové muffiny muffiny se sušenými brusinkami ovesné vločky sušené brusinky 150 ml podmáslí 2 vejce 4 polévkové lžíce slunečnicového oleje 1 čajovou lžičku vanilkového extraktu Návod na přípravu 12

Více

JEMNÉ PEČIVO - složení

JEMNÉ PEČIVO - složení Cukrárna - pekárna U MARKA Pramenní 7, 301 00 PLZEŇ, +420 377 537 732, www.umarka.cz JEMNÉ PEČIVO - složení platnost od 01.01.2015 Albín s meruňkami Bochánek z kynutého těsta plněný meruňkovou náplní,

Více

pracovní list pro žáka

pracovní list pro žáka Modul 4: zdravé vaření Příloha k metodickému balíčku: aktivity zdravého vaření pracovní list pro žáka Příklady zpracování sezónních potravin: Červen okurka a jahody 1a salátová okurka Studená okurková

Více

Silueta MIX 10x jahoda, 5x meruňka, 5x ananas 150 g, 0,1 % tuku

Silueta MIX 10x jahoda, 5x meruňka, 5x ananas 150 g, 0,1 % tuku KATALOG VÝROBKŮ 2015 Mléko čerstvé Mléko čerstvé Selské 0105 1l PET, 1,5 % tuku 6 ks (karton) / 10 dní (min. záruční doba) 0119 1l PET, 3,5 % tuku 6 ks (karton) / 10 dní (min. záruční doba) Populár čerstvé

Více

Růžové sloní dorty S čokoládovým korpusem a vanilkovým máslovým krémem

Růžové sloní dorty S čokoládovým korpusem a vanilkovým máslovým krémem Růžové sloní dorty S čokoládovým korpusem a vanilkovým máslovým krémem Suroviny na větší sloní dort (slonice) Příprava 4 hodiny / pečení 35 minut 10 12 porcí Dort 400 g změklého másla nakrájeného na menší

Více

MINIDEZERTY. Čokoláda. Pomeranč korpus světlý, náplň smetano-pomerančová, poleva pomerančová, zdobený pomerančem, bílou čokoládou a zlatým pískem

MINIDEZERTY. Čokoláda. Pomeranč korpus světlý, náplň smetano-pomerančová, poleva pomerančová, zdobený pomerančem, bílou čokoládou a zlatým pískem www.citygastro.cz Plánujete oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek nebo třeba jen originální dar pro někoho ze svých blízkých? V CITYgastro vám nabízíme fantastické dorty a dezerty vlastní výroby na

Více

Originální dorty a dezerty pro každého!

Originální dorty a dezerty pro každého! Originální dorty a dezerty pro každého! Plánujete oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek nebo třeba jen originální dar pro někoho ze svých blízkých? V CITYgastro Vám nabízíme fantastické dorty a dezerty

Více

Chia pudink s jahodami a bazalkou

Chia pudink s jahodami a bazalkou Chia pudink s jahodami a bazalkou 2 porce 10 min* Tato nenápadná semínka, která na první pohled připomínají mák, jsou úžasným zdrojem živin a energie. Chia jsem si oblíbila hlavně při pečení. Přidávám

Více

Formy na pralinky. Informace o výrobku a recept

Formy na pralinky. Informace o výrobku a recept Formy na pralinky cs Informace o výrobku a recept Vážení zákazníci, Nyní si můžete sami jednoduše vyrobit plněné i neplněné pralinky se třemi různými dekorativními motivy. Stabilní plastové formy umožňují

Více

Jídelníček na 1. týden

Jídelníček na 1. týden Jídelníček na 1. týden MUŽ S NADVÁHOU (energetický příjem 2500 až 2600 kcal) Tyto recepty jsou určeny pro muže s nadváhou. Pro vaši orientaci uvádíme následující přibližné parametry: věk 45 let 180 cm

Více

Originální dorty a dezerty pro každého!

Originální dorty a dezerty pro každého! Originální dorty a dezerty pro každého! Plánujete oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek nebo třeba jen originální dar pro někoho ze svých blízkých? V CITYgastro Vám nabízíme fantastické dorty a dezerty

Více

Tvarohový koláč. Řezy Florida

Tvarohový koláč. Řezy Florida Tvarohový koláč 450g polohrubé mouky, 30dkg hery, 3 lžíce cukru, 3 žloutky, 1 prášek do pečiva, 3 lžíce mléka, 2 lžíce rumu. Z těsta udělat dvě placky, mezi ně tvarohová náplň: 500g tvarohu, 5 lžic cukru,

Více

ZDRAVÉ FITNESS DOBROTY. Karla Pelikánová. 40 sladkých receptů nejen pro sportovce a vyznavače zdravé stravy

ZDRAVÉ FITNESS DOBROTY. Karla Pelikánová. 40 sladkých receptů nejen pro sportovce a vyznavače zdravé stravy 1 U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 2 5 4 1 6 8 Karla Pelikánová ZDRAVÉ FITNESS DOBROTY 40 sladkých receptů nejen pro sportovce

Více

Zdravé vánoční cukroví

Zdravé vánoční cukroví Zdravé vánoční cukroví Recepty na zdravé vánoční cukroví, které EYTO tým Nebuď pecka podával na Vánočním cinkání s 1. ZŠ Dobříš. MAKOVÉ A KOKOSOVÉ KULIČKY 100 g tekutého medu, 50 g sezamových semínek,

Více

TROJITÝ COKOLÁDOVÝ MOUCNÍK. Tip. postup. PRísady

TROJITÝ COKOLÁDOVÝ MOUCNÍK. Tip. postup. PRísady TROJITÝ COKOLÁDOVÝ MOUCNÍK Tohle je tak luxusní pochoutka, že lepší neznám. Osobně si nedokážu život bez čokolády vůbec představit, tak honem do toho! 2 lžíce másla a trochu na vymazání 40 g hořké čokolády,

Více

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné Návod k použití BEZPEČNOSTNÍ POKYNY - obecné Čtěte pozorně, návod uchovejte pro budoucí použití. Při ignorování bezpečnostních pokynů není výrobce odpovědný za případná poškození. Tento spotřebič lze použít

Více

Jídelníček: Týden 2. Snídaně: Skořicová žemle s kávovým krémem a jahodami. Snídaně: Míchaná vejce s čerstvými bylinkami

Jídelníček: Týden 2. Snídaně: Skořicová žemle s kávovým krémem a jahodami. Snídaně: Míchaná vejce s čerstvými bylinkami Cesta do plavek Jídelníček Týden 2 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 2 den 8 pondělí den 12 pátek Snídaně: Míchaná vejce s čerstvými bylinkami Oběd: Vepřový guláš s

Více

Dortová forma s víkem

Dortová forma s víkem cs Dortová forma s víkem Informace o výrobku a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89631FV03X00VII 2016-10 336 914 Nepřilnavá vrstva Forma a dno jsou opatřeny nepřilnavou vrstvou, aby bylo možné pečivo

Více

Indická kuchyně I. Naan. Chana masala. Zeleninové Pakoras. Butter Chicken. Kuře tikka

Indická kuchyně I. Naan. Chana masala. Zeleninové Pakoras. Butter Chicken. Kuře tikka Indická kuchyně I. Naan Chana masala Zeleninové Pakoras Butter Chicken Kuře tikka Naan 1 kg hladké mouky voda olej česnek (podle chuti) sůl Smíchejte mouku s vodou v misce na těsto. Jemně osolte. Když

Více

Složení výrobků. Alergenní látky: vejce, mouka pšeničná, máslo, mléko sušené plnotučné, sojový lecitin,

Složení výrobků. Alergenní látky: vejce, mouka pšeničná, máslo, mléko sušené plnotučné, sojový lecitin, Složení výrobků 4 Cukrářský výrobek Dezert ovocný 80g 2dny Složení: roládová hmota piškotová(vejce, mouka pšeničná, cukr, voda, emulgátor ke šlehání[voda, emulgátor E471, E475, stabilizátor E420, ethylalkohol,

Více

4 NEJLEPŠÍ SMOOTHIE RECEPTY NA HUBNUTÍ

4 NEJLEPŠÍ SMOOTHIE RECEPTY NA HUBNUTÍ 4 NEJLEPŠÍ SMOOTHIE RECEPTY NA HUBNUTÍ Chcete svému tělu dopřát maximum živin, vitamínů, minerálů a cenných látek? Zároveň se vyhýbáte prázdným cukrům a udržujete si postavu? Pak pro vás máme 4 nejlepší

Více

JOGURTOVÝ POHÁR S JAHODAMI

JOGURTOVÝ POHÁR S JAHODAMI JOGURTOVÝ POHÁR S JAHODAMI 450 g jahod 10 g želatiny 250 ml bílého jogurtu 1 vanilkový cukr 50 g cukru krupice Želatinu přelijeme 30 ml horké vody a za stálého míchání ji necháme rozpustit a zchladnout.

Více

Návod k obsluze pro Váš přístroj Baumatic GELATO1SS Volně stojící zařízení na výrobu 1,5 litru zmrzliny a sorbetů

Návod k obsluze pro Váš přístroj Baumatic GELATO1SS Volně stojící zařízení na výrobu 1,5 litru zmrzliny a sorbetů Návod k obsluze pro Váš přístroj Baumatic GELATO1SS Volně stojící zařízení na výrobu 1,5 litru zmrzliny a sorbetů POZNÁMKA: Tento návod s pokyny pro uživatele obsahuje důležité informace včetně bodů k

Více

Základní škola Pavlínov okres Ţďár nad Sázavou. Jablková kuchařka. Autoři: ţáci, učitelé a přátelé naší školy

Základní škola Pavlínov okres Ţďár nad Sázavou. Jablková kuchařka. Autoři: ţáci, učitelé a přátelé naší školy Základní škola Pavlínov okres Ţďár nad Sázavou Jablková kuchařka Autoři: ţáci, učitelé a přátelé naší školy Školní rok 2011/2012 JABLKOVÝ DORT 25 dkg cukru krystal, 4 celá vejce třeme dohromady 25 dkg

Více

VÝŽIVNÝ A CHUTNÝ PŘECHOD NA PEVNOU STRAVU. Zjednodušuje rodičům život a pomáhá připravovat pokrmy odpovídající specifickým potřebám dětí.

VÝŽIVNÝ A CHUTNÝ PŘECHOD NA PEVNOU STRAVU. Zjednodušuje rodičům život a pomáhá připravovat pokrmy odpovídající specifickým potřebám dětí. babycook BABYCOOK ZARUČUJE VÝŽIVNÝ A CHUTNÝ PŘECHOD NA PEVNOU STRAVU Zjednodušuje rodičům život a pomáhá připravovat pokrmy odpovídající specifickým potřebám dětí. Objevte BABYCOOK a jeho čtyři hlavní

Více

řez s příchutí ananasu Hmotnost: Název potraviny:

řez s příchutí ananasu Hmotnost: Název potraviny: Název potraviny: řez s příchutí ananasu Hmotnost: 90g Složení potraviny: jedlý tuk rostlinný vícedruhový (olej rostlinný (kokosový, řepkový, 28,84 palmový),, emulgátory E322, E471, E475, sůl, konzervant

Více

OVOCNÉ DORTY - průměr 22 cm (cca 12 porcí)

OVOCNÉ DORTY - průměr 22 cm (cca 12 porcí) OVOCNÉ DORTY - průměr 22 cm (cca 12 porcí) D 01 - OVOCNÝ DORT JAHODOVÝ S Klasický ovocný dort s jahodami a vanilkovým krémem, zdobený krémem nebo šlehačkou a sezónním ovocem. Jahody lze zaměnit za broskve,

Více

VÁNOČNÍ RECEPTÁŘ. 1) Cimpr campr Paní Babušíková. 2) Medovníkové cukroví Paní Doležalová Taťána. 3) Rohlíčky s nugátovým krémem

VÁNOČNÍ RECEPTÁŘ. 1) Cimpr campr Paní Babušíková. 2) Medovníkové cukroví Paní Doležalová Taťána. 3) Rohlíčky s nugátovým krémem 1) Cimpr campr Paní Babušíková 28 dkg hladké mouky 20 dkg másla 10 dkg nahrubo nakrájené lískové ořechy 3,5 dkg moučkového cukru 1 žloutek Smícháme ingredience, uděláme kuličky, na plechu rozmáčkneme vidličkou.

Více

Nabídka bezlepkových produktů

Nabídka bezlepkových produktů Nabídka bezlepkových produktů Karel Pavlíček karel@mlska.cz +420 777 808 571 3.12.2016 Pavlíčkovic bezlepková pekárna, s.r.o. IČO: 054 42 478 Nabídka bezlepkových produktů (I/II) Cupcaky a cookies Kategorie

Více

Zákusky. Věneček 60g. Větrník s karamelovou polevou 100g. Větrník s čokoládovou polevou 100g. Punčový řez 60g

Zákusky. Věneček 60g. Větrník s karamelovou polevou 100g. Větrník s čokoládovou polevou 100g. Punčový řez 60g Zákusky Věneček 60g škrob, sójová mouka, kukuřičný škrob, guarová mouka), vejce, voda, olej: 100% řepkový, sůl. cukr, máslo, Originál tuzemský. Poleva: fondánová poleva(cukr, glukózový sirup, voda). Větrník

Více

Alibábovka. Ingredience. Postup

Alibábovka. Ingredience. Postup Alibábovka 1 Hera, 1/2 sklenice vody (hořčicové), 1 a 3/4 sklenice cukru moučka, 1 vanilkový cukr, 2 sklenice hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 4 žloutky, hrst nasekaných ořechů, 2 lžíce kakaa, sníh ze

Více