MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2015 včetně rozboru hospodaření za rok 2015 NÁVRH USNESENÍ Rada města předložený návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2015 včetně rozboru hospodaření za rok 2015 a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení Návrh předkládá JUDr. Josef Knot, MBA 1. místostarosta Návrh zpracoval Ing. Ladislav Toman, vedoucí odboru Ing. Roman Koc, vedoucí oddělení rozpočtu, daní a poplatků

2 Důvodová zpráva: Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2015 včetně rozboru hospodaření za rok 2015 (přílohy č. 1 a č. 2): Radě města Písku je v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, předkládán návrh na rozdělení hospodářských výsledků příspěvkových organizací, jejichž zřizovatelem je město Písek. Zlepšený hospodářský výsledek (tj. skutečné výnosy hospodaření příspěvkové organizace jsou spolu s přijatým provozním příspěvkem vyšší než provozní náklady) se v souladu s ustanovením zákona č. 250/2000 Sb. rozděluje do peněžních fondů. Příspěvkové organizace tvoří tyto peněžní fondy: 1. rezervní fond 2. fond investic 3. fond odměn 4. fond kulturních a sociálních potřeb 1. Rezervní fond se tvoří ze zlepšeného výsledku hospodaření příspěvkové organizace na základě schválení jeho výše zřizovatelem po skončení roku, sníženého o převody do fondu odměn. Zdrojem fondu mohou být též peněžní dary. Rezervní fond používá příspěvková organizace: a) k dalšímu rozvoji své činnosti, b) k časovému překlenutí dočasného nesouladu mezi výnosy a náklady, c) k úhradě případných sankcí uložených jí za porušení rozpočtové kázně, d) k úhradě své ztráty za předchozí léta. Zřizovatel může dát příspěvkové organizaci souhlas k tomu, aby část svého rezervního fondu použila k posílení svého fondu investic. 2. Fond investic vytváří příspěvková organizace k financování svých investičních potřeb, jehož zdrojem jsou: a) peněžní prostředky ve výši odpisů hmotného a nehmotného dlouhodobého majetku prováděné podle zřizovatelem schváleného odpisového plánu, b) investiční příspěvek z rozpočtu zřizovatele, c) investiční dotace ze státních fondů a jiných veřejných rozpočtů, d) příjmy z prodeje svěřeného dlouhodobého hmotného majetku, jestliže to zřizovatel podle svého rozhodnutí připustí, e) peněžní dary a příspěvky od jiných subjektů, jsou-li určené nebo použitelné k investičním účelům, f) příjmy z prodeje dlouhodobého hmotného majetku ve vlastnictví příspěvkové organizace, g) převody z rezervního fondu ve výši povolené zřizovatelem. Fond investic příspěvkové organizace se používá: a) na pořízení a technické zhodnocení hmotného a nehmotného dlouhodobého majetku, s výjimkou drobného hmotného a nehmotného dlouhodobého majetku, b) k úhradě investičních úvěrů nebo půjček, c) k odvodu do rozpočtu zřizovatele, pokud takový odvod uložil, d) k navýšení peněžních prostředků určených na financování údržby a oprav majetku, který příspěvková organizace používá pro svou činnost. stránka 2 (celkem 5)

3 3. Fond odměn je tvořen ze zlepšeného hospodářského výsledku příspěvkové organizace, a to do výše jeho 80%, nejvýše však do výše 80 % stanoveného nebo přípustného objemu prostředků na platy stanoveného zřizovatelem nebo zvláštním právním předpisem, a peněžními dary účelově určenými na platy. Tvorbu fondu odměn provede příspěvková organizace na základě schválení výše zlepšeného výsledku hospodaření a rozdělení zřizovatelem. Z fondu odměn se hradí odměny zaměstnancům, přednostně se z fondu odměn hradí případné překročení prostředků na platy. 4. Fond kulturních a sociálních potřeb je tvořen základním přídělem na vrub nákladů příspěvkové organizace z ročního objemu nákladů zúčtovaných na platy a náhrady platů, popřípadě na mzdy a náhrady mzdy a odměny za pracovní pohotovost, na odměny a ostatní plnění za vykonávanou práci. Je naplňován zálohově z roční plánované výše v souladu s jeho schváleným rozpočtem. Vyúčtování skutečného přídělu se provádí v rámci účetní závěrky. Tento fond je určen k zabezpečení kulturních, sociálních a dalších potřeb pro zaměstnance v pracovním poměru, žákům středních odborných učilišť a učilišť, interním vědeckým aspirantům, důchodcům, kteří pracovali u příspěvkové organizace, případně rodinným příslušníkům zaměstnanců a jiným fyzickým a právnickým osobám. V souladu s výše uvedeným jednotlivé příspěvkové organizace podaly návrh na rozdělení dosaženého hospodářského výsledku za rok 2015 viz následující přehled: Tab. č. 1: Přehled návrhů na rozdělení hospodářských výsledků dle požadavků příspěvkových organizací Příspěvková organizace Hospodářský výsledek za rok 2015 Návrh na rozdělení HV předložený příspěvkovou organizací název v Kč fond odměn rezervní fond ZŠ E. Beneše a MŠ Písek ,81 0,00 Kč ,81 Kč ZŠ J. Husa a MŠ Písek , ,95 Kč ,79 Kč ZŠ T. G. Masaryka a MŠ Písek , ,02 Kč ,00 Kč ZŠ Svobodná a MŠ Písek 3 493,82 0,00 Kč 3 493,82 Kč ZŠ T. Šobra a MŠ Písek , ,94 Kč ,78 Kč ZŠ J. K. Tyla a MŠ Písek ,03 0,00 Kč ,03 Kč Domovní a bytová správa ,07 0,00 Kč ,07 Kč Městská knihovna , ,00 Kč ,79 Kč Pečovatelská služba a jesle ,95 0,00 Kč ,95 Kč Centrum kultury města Písek 6 230,10 0,00 Kč 6 230,10 Kč Podle Pravidel hospodaření příspěvkových organizací byly projednány rozbory a zhodnocení hospodaření za uplynulé období za účasti zástupců příspěvkových organizací, finančního odboru, příslušného odvětvového odboru a zástupců vedení města. Na základě těchto jednání nebyl změněn návrh na rozdělení hospodářského výsledku u žádné organizace a jsou předloženy (doporučeny) radě města ke schválení v následující totožné podobě viz následující tabulka: stránka 3 (celkem 5)

4 Tab. č. 2: Přehled návrhů na rozdělení hospodářských výsledků příspěvkových organizací doporučených pro schválení radou města Příspěvková organizace příloha č. 1 Hospodářský výsledek za rok 2015 Doporučený návrh pro radu města na rozdělení HV příspěvkových organizací název v Kč fond odměn rezervní fond ZŠ E. Beneše a MŠ Písek A) ,81 0,00 Kč ,81 Kč ZŠ J. Husa a MŠ Písek B) , ,95 Kč ,79 Kč ZŠ T. G. Masaryka a MŠ Písek C) , ,02 Kč ,00 Kč ZŠ Svobodná a MŠ Písek D) 3 493,82 0,00 Kč 3 493,82 Kč ZŠ T. Šobra a MŠ Písek E) , ,94 Kč ,78 Kč ZŠ J. K. Tyla a MŠ Písek F) ,03 0,00 Kč ,03 Kč Domovní a bytová správa G) ,07 0,00 Kč ,07 Kč Městská knihovna H) , ,00 Kč ,79 Kč Pečovatelská služba a jesle I) ,95 0,00 Kč ,95 Kč Centrum kultury města Písek ,10 0,00 Kč 6 230,10 Kč Předkládané návrhy na rozdělení hospodářských výsledků příspěvkových organizací doporučené ke schválení radě města (tab. č. 2) se od návrhů jednotlivých organizací neliší a doporučuje se tedy schválit rozdělení hospodářského výsledku dle tohoto návrhu (viz též příloha č. 1 tohoto materiálu). Při stanovení těchto doporučených návrhů pro schválení v radě města se bral ohled především na jednotlivé výše hospodářských výsledků, na stavy rezervního fondu a fondu odměn k (viz příloha č. 1 organizace A I) a také na rozbor hospodaření (viz příloha č. 2). Se zřetelem na možnost převodu finančních prostředků z rezervního fondu do fondu investičního, který se používá mj. k financování investičních výdajů, je upřednostňován návrh na rozdělení hospodářského výsledku s větším posílením fondu rezervního na úkor fondu odměn. Příspěvková organizace Centrum kultury města Písek obdržela z rozpočtu zřizovatele v hodnoceném roce celkem částku 384 tis. Kč pouze na náklady spojené se založením organizace. Zahájení činnosti a svěření majetku k hospodaření proběhlo až k datu , proto není součástí příloh tohoto mteriálu. Žádná příspěvková organizace zřizovaná městem Písek nedosáhla v loňském roce záporného celkového hospodářského výsledku. Rozbory hospodaření za rok 2015 příspěvkových organizací jsou uvedeny v tabulkách a) i) v příloze č. 2, kde jsou vyčísleny jednotlivé druhy nákladů a výnosů vč. tvorby hospodářských výsledků dle hlavní a doplňkové činnosti. U rozborů základních škol se uvádějí náklady a výnosy s rozdělením na zdroje (od zřizovatele či státního rozpočtu). V navazujících údajích na rozpočet jsou znázorněny závazné ukazatele, dle kterých organizace v loňském roce hospodařily. Závazné ukazatele jsou závislé na schváleném rozpočtu příslušné kapitoly a jejich následných změnách. Žádná organizace stanovený limit nepřekročila. Dále tato pasáž obsahuje informace o použití fondů, jejich stav na začátku roku, schválené rozdělení hospodářského výsledku za rok 2014 a tím posílení fondů, stav na konci roku stránka 4 (celkem 5)

5 Následující tabulka č. 3 znázorňuje vývoj dosažených hospodářských výsledků v letech s rozdělením na celkový hospodářský výsledek organizace a vytvořený z doplňkové činnosti. Zisk z doplňkové činnosti může příspěvková organizace podle zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech použít jen ve prospěch své hlavní činnosti, přičemž zřizovatel může organizaci povolit jiné využití tohoto zdroje. Tab. č. 3 PŘEHLED HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ v tis. Kč rok 2014 rok 2013 rok 2012 Náklady Výnosy HV HV HV HV ZŠ E.Beneše ZŠ J.Husa ZŠ T.G. Masaryka ZŠ Svobodná ZŠ T.Šobra ZŠ J.K.Tyla Domovní a bytová správa Městská knihovna Pečovatelská služba a jesle v tis. Kč výsledek hospodaření CELKEM rok 2015 výsledek hospodaření DOPLŇKOVÁ ČINNOST rok 2015 rok 2014 rok 2013 rok 2012 Náklady Výnosy HV HV HV HV ZŠ E.Beneše ZŠ J.Husa ZŠ T.G. Masaryka ZŠ Svobodná ZŠ T.Šobra ZŠ J.K.Tyla Domovní a bytová správa Městská knihovna Pečovatelská služba a jesle Doporučení zpracovatele: Schválit bez připomínek - usnesení a) Vztah k rozpočtu: --- Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění, 102 odst. 2 písm. b) Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění, 29 a následující Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: ---- Přílohy: 1. Přehled návrhů na rozdělení hospodářských výsledků příspěvkových organizací za rok 2015 doporučených ke schválení radou města tab. A) I) 2. Hospodaření příspěvkových organizací v roce 2015 tab. a) i) stránka 5 (celkem 5)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok : 1) Základní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ J. Husa, ZŠ E. Beneše, ZŠ J. K. Tyla,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Převod finančních prostředků z rezervního fondu do fondu investic a použití finančních

Více

7.NNO A PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE... 2 7.2. PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE... 7 7.2.2.HOSPODAŘENÍ ORGANIZAČNÍCH SLOŽEK STÁTU A PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ...

7.NNO A PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE... 2 7.2. PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE... 7 7.2.2.HOSPODAŘENÍ ORGANIZAČNÍCH SLOŽEK STÁTU A PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ... Úvod do Kulturní politiky státu, regionu a oblasti 7.NNO A PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE... 2 7.1. FORMY NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ... 2 7.2.1.STATISTIKY... 3 7.2.1.STATISTIKY... 3 7.2. PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE...

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 27.03. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky. č Fondy účetní jednotky

Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky. č Fondy účetní jednotky Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky č. 704 Fondy účetní jednotky 1. Cíl Cílem tohoto standardu je stanovit podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů,

Více

příloha č. 1 - tabulka A Hospodářský výsledek za rok 2010 Návrh na rozdělení - doporučení pro RM Stav finančních prostředů k

příloha č. 1 - tabulka A Hospodářský výsledek za rok 2010 Návrh na rozdělení - doporučení pro RM Stav finančních prostředů k příloha č. 1 - tabulka A Název příspěvkové organizace Základní škola Edvarda Beneše a 65 893,24 Kč 65 893,24 Kč 13 100,00 Kč 52 793,24 Kč 2 448 345,06 Kč 2 366 241,21 Kč 82 103,85 Kč 403 354,19 Kč 54 558,91

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.07. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.07. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 28.11. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 05.12. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky č. 704 Fondy účetní jednotky

Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky č. 704 Fondy účetní jednotky Český účetní standard pro některé vybrané účetní jednotky č. 704 Fondy účetní jednotky 1. Cíl Cílem tohoto standardu je stanovit podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů,

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P04_Rozpocet_Slunecni_dvur Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1505 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Jestřebí 126, 471 61 Jestřebí Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou VNITŘNÍ SMĚRNICE ČÍSLO 2017/7 Obsah: Pravidla rozpočtového procesu pro příspěvkové organizace zřízené městem Týnec nad Sázavou Podle zákona

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P03_Rozpocet_Ostara Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1504 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Pivovarská 693, 471 54 Cvikov Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Finanční odbor V Písku dne: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravidla pro hospodaření příspěvkových organizací zřízených městem

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P15_Rozpocet_Raspenava Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1519 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Fučíkova 432, 463 61 Raspenava Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

Pravidla hospodaření příspěvkových organizací zřízených městem Písek

Pravidla hospodaření příspěvkových organizací zřízených městem Písek Příloha č. 1 Pravidla hospodaření příspěvkových organizací zřízených městem Písek I. Rozsah působnosti 1. Pravidla upravují stanovení závazných ukazatelů, jejich plnění a vyhodnocení v rámci rozborů hospodaření

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P13_Rozpocet_Jindrichovice Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1516 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: 463 65 Jindřichovice pod Smrkem 238 Rozpočet 2019

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P12_Rozpocet_Cesky_Dub Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1515 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Zámecká 39/IV, 46343 Český Dub Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

Plán činnosti organizace na rok Plán nákladů a výnosů. Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice. Číslo: FP

Plán činnosti organizace na rok Plán nákladů a výnosů. Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice. Číslo: FP Plán činnosti organizace na rok 2018 Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice Číslo: FP-00055069-2018-0002 Plán nákladů a výnosů skutečnost předchozího plán (2018) procenta letošní / minulý rozdíl

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P18_Rozpocet_DCDS_Jablonec Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1522 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: U Balvanu 2, Jablonec nad Nisou, 466 01 Rozpočet

Více

Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ Rozpočet 2019 a rozpočtový výhled (UR1)

Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ Rozpočet 2019 a rozpočtový výhled (UR1) P01_Rozpocet_Jedlickuv_ustav_PP Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1501 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P14_Rozpocet_Frantiskov Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1517 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Domažlická 880/8, 460 10 Liberec 3 Rozpočet 2019 a

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P11_Rozpocet_Vratislavice_PP Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1514 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: U Sila 321, 463 11 Liberec 30 Rozpočet 2019 a

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Základní škola Jana Bezděka Martinice 70, Holešov předmět činnosti : základní vzdělávání, IČ :

Příloha ZÁKLADNÍ. Základní škola Jana Bezděka Martinice 70, Holešov předmět činnosti : základní vzdělávání, IČ : A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A. 3. Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) A. 5. Informace podle 18 odst. 3 písm. b) zákona (TEXT) A. 6. Informace

Více

Page 1 of 6. A.1. - A.3. Textové přílohy

Page 1 of 6. A.1. - A.3. Textové přílohy Page 1 of 6 A.1. - A.3. Textové přílohy A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Příspěvková organizace pokračuje ve své činnosti. A.2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Přijaté dotace účtujeme

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A.5. Informace podle 18 odst. 3 pism. b) zákona (TEXT) ICO: 75020858, spisova znacka: Pr 1494 vedena u Krajskeho soudu v Brne, den zapisu: 1. prosince 2005, zrizovatelem

Více

Pravidla rozpočtového procesu pro příspěvkové organizace zřízené obcí Holubice

Pravidla rozpočtového procesu pro příspěvkové organizace zřízené obcí Holubice Obec Holubice 00542423 Směrnice č. 02/2017 Pravidla rozpočtového procesu pro příspěvkové organizace zřízené obcí Holubice Podle zákona č. 250/2000 Sb. ve znění zákona č. 24/2017 Sb. Obsah: I.Střednědobý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 V Písku dne: 05.10.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 V Písku dne: 14.11.2016 Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 20.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Střednědobý výhled rozpočtu 2019 2022 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města střednědobý

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Mateřská škola Nedakonice, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace, Nedakonice 236 předmět činnosti :, IČ :

Příloha ZÁKLADNÍ. Mateřská škola Nedakonice, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace, Nedakonice 236 předmět činnosti :, IČ : sestavená k 312014 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nemá informaci o sloučení nebo ukončení v roce 2015. Bude pokračovat ve své činnosti. A. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT)

Více

ROZVAHA. v plném rozsahu ke dni (v Kč s přesností na dvě desetinná místa) IČ Netto b

ROZVAHA. v plném rozsahu ke dni (v Kč s přesností na dvě desetinná místa) IČ Netto b Minimální závazný výčet informací podle vyhlášky č. 410/2009 Sb., ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 312.2014 (v Kč s přesností na dvě desetinná místa) IČ 00380504 Název, sídlo,

Více

Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A Informace podle 7 odst. zákona (TEXT) Účetní jednotka nemá informace o tom, že by byl porušen princip nepřetržitého trvání. č. k vyhlášce č. 0/009 Sb. A Informace podle 7 odst. zákona (TEXT) Obsahové

Více

Dodatek č. 2 ke zřizovací listině ze dne 11.12.2000

Dodatek č. 2 ke zřizovací listině ze dne 11.12.2000 Dodatek č. 2 ke zřizovací listině ze dne 11.12.2000 Zastupitelstvo města Jičína schválilo na svém 21. zasedání dne 19.10.2009 s účinností od 1.11.2009 změnu čl. V-VII zřizovací listiny Základní umělecké

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. sestavená k 31.12.2018 č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje v následujícím účetním období ve své činnosti, nedošlo ke změnám metody z důvodu

Více

Základní škola speciální Semily, Nádražní 213, příspěvková organizace

Základní škola speciální Semily, Nádražní 213, příspěvková organizace Liberecký kraj odvětví: školství Příloha č. 1 číslo organizace 1469 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018

Více

Liberecký kraj. Příloha č. 1

Liberecký kraj. Příloha č. 1 Liberecký kraj Příloha č. 1 odvětví: OKPPCR tis. Kč název a sídlo organizace: Oblastní galerie Liberec, příspěvková organizace, Masarykova 723/14, 460 01 Liberec 1 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola E. Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 Základní škola J. K. Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 19.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018

Více

Pravidla doplňkové činnosti příspěvkových organizací, zřízených MČ P/7 na rok 2015

Pravidla doplňkové činnosti příspěvkových organizací, zřízených MČ P/7 na rok 2015 Příloha č. 8 k usnes. R MČ č. /15 z 2015, Z MČ č. /15 z.2015 Pravidla doplňkové činnosti příspěvkových organizací, zřízených MČ P/7 na rok 2015 1. Z důvodu lepšího využití všech svých hospodářských možností

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 Liberecký kraj odvětví: školství účet dle vyhl. Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Střední průmyslová škola, Česká Lípa, Havlíčkova 426, příspěvková organizace (hlavní činnost)

Více

Výnosy z činnosti

Výnosy z činnosti Liberecký kraj odvětví: OKPPCR Příloha č. 1 tis. Kč Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - na rok 2017 Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě, příspěvková organizace p.č. účet ukazatel skut.2015

Více

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 13 / 2013 IČO: 71220020 Název: Domov důchodců Český Dub, příspěvková organizace A.1. Informace podle 7 odst.

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení :

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení : A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nemá informace o tom, že by byl porušen princip nepřetržitého trvání. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Od roku 2014 byl zřízen

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení :

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení : sestavená k 312014 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nemá informace o tom, že by byl porušen princip nepřetržitého trvání. A. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) - náhrady

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 06.12.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

Pravidla hospodaření VŠE. Článek 1 Úvodní ustanovení

Pravidla hospodaření VŠE. Článek 1 Úvodní ustanovení Příloha č. 1 Statutu VŠE Pravidla hospodaření VŠE Článek 1 Úvodní ustanovení (1) Hospodaření VŠE se řídí zákonem a ostatními zvláštními právními předpisy 1) a podmínkami stanovenými v rozhodnutích o poskytování

Více

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ IČO: 75017881 Sídlo: Dubenec čp. 156, 544 55 Dubenec sestavená k 312018 Název: Základní škola Dukelských bojovníků a mateřská škola, Dubenec Kontaktní osoba: Radka Krejčová, ucetni@zsdubenec.cz, 603924076

Více

Pravidla Ústavu biologie obratlovců AV ČR, v. v. i. pro hospodaření s fondy

Pravidla Ústavu biologie obratlovců AV ČR, v. v. i. pro hospodaření s fondy Pravidla Ústavu biologie obratlovců AV ČR, v. v. i. pro hospodaření s fondy Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Hospodaření Ústavu biologie obratlovců AV ČR, v.v.i. (dále jen VVI ) se řídí 21 30 zákona č. 341/2005

Více

Pravidla hospodaření

Pravidla hospodaření Pravidla hospodaření Příloha 2 ke Statutu VŠE Článek 1 Úvodní ustanovení Hospodaření VŠE se řídí zejména zákonem a ostatními zvláštními právními předpisy 1) a rozhodnutími o poskytování příspěvků a dotací,

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 účet dle vyhl. Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Pedagogicko-psychologická poradna a speciálně pedagogické centrum, Semily (hlavní činnost) Skutečnost roku 2015 Skutečnost roku

Více

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok 2018

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok 2018 Příloha č. 1 Liberecký kraj resort: životní prostředí, zemědělství a rozvoj venkova 1801 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok 2018 Středisko ekologické výchovy Libereckého

Více

1. PŘEHLED VÝNOSŮ Z HLAVNÍ A DOPLŇKOVÉ ČINNOSTI

1. PŘEHLED VÝNOSŮ Z HLAVNÍ A DOPLŇKOVÉ ČINNOSTI Název školy a školského zařízení: Gymnázium, Ostrava-Zábřeh, Volgogradská 6a, příspěvková organizace Tabulka č. 1 k příloze č. 13 1. PŘEHLED VÝNOSŮ Z HLAVNÍ A DOPLŇKOVÉ ČINNOSTI číslo řádk u 1 2 3 4 5

Více

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Gymnázium, Mimoň, Letná 263, příspěvková organizace (hlavní činnost) Skutečnost roku 2015

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Gymnázium, Mimoň, Letná 263, příspěvková organizace (hlavní činnost) Skutečnost roku 2015 Liberecký kraj odvětví: školství účet dle vyhl. Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Gymnázium, Mimoň, Letná 263, příspěvková organizace (hlavní činnost) Skutečnost roku 2015 Skutečnost

Více

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok úprava 1

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok úprava 1 Příloha č. 1 resort: životní prostředí, zemědělství a rozvoj venkova 1801 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok 2017 - úprava 1 Středisko ekologické výchovy Libereckého

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Střední průmyslová škola stavební, Liberec 1, Sokolovské nám. 14, příspěvková organizace (hlavní činnost) účet dle vyhl. Skutečnost roku 2015

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. sestavená k 31.12.2013 Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) A.2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona (TEXT) sestavená

Více

Přehled nákladů a výnosů 2017 odvětví: zdravotnictví

Přehled nákladů a výnosů 2017 odvětví: zdravotnictví Přehled nákladů a výnosů 2017 Liberecký kraj odvětví: zdravotnictví (hlavní činnost) p.č. účet ukazatel skut.2015 skut. 2016 SR 2017 1 NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 280 034 310 589 325 002 2 Náklady

Více

Název organizace: Vyšší odborná škola sklářská a Střední škola, Nový Bor, Wolkerova 316, příspěvková organizace

Název organizace: Vyšší odborná škola sklářská a Střední škola, Nový Bor, Wolkerova 316, příspěvková organizace Liberecký kraj odvětví: školství Příloha č. 1 číslo organizace 1424 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018

Více

VYHLÁŠKA Ministerstva financí. č. 114/2002 Sb., o fondu kulturních a sociálních potřeb

VYHLÁŠKA Ministerstva financí. č. 114/2002 Sb., o fondu kulturních a sociálních potřeb VYHLÁŠKA Ministerstva financí č. 114/2002 Sb., o fondu kulturních a sociálních potřeb ze dne 27. března 2002 Ministerstvo financí stanoví podle 48 odst. 6 a 60 zákona č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

Pravidla Ústavu biologie obratlovců AV ČR, v.v.i. pro hospodaření s fondy

Pravidla Ústavu biologie obratlovců AV ČR, v.v.i. pro hospodaření s fondy Pravidla Ústavu biologie obratlovců AV ČR, v.v.i. pro hospodaření s fondy Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Hospodaření Ústavu biologie obratlovců AV ČR, v.v.i. (dále jen VVI ) se řídí 21 30 zákona č. 341/2005

Více

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok 2019

Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok 2019 Příloha č. 1 Liberecký kraj resort: životní prostředí, zemědělství a rozvoj venkova 1801 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - návrh rozpočtu na rok 2019 Středisko ekologické výchovy Libereckého

Více

P ř í l o h a ZÁKLADNÍ

P ř í l o h a ZÁKLADNÍ : A1 Informace podle 7 odst 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka nemá informaci o tom, že by byl porušen princip nepřetržitého trvání A2 Informace podle 7 odst 4 zákona (TEXT) V roce 2014 začala banka srážet

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 odvětví: školství účet dle vyhl. Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Gymnázium, Frýdlant, Mládeže 884, příspěvková oragnizace (hlavní činnost) Skutečnost roku 2015 Skutečnost roku

Více

Příloha č. 5 - Příloha ZÁKLADNÍ Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky, IČ sestavená k prosinec 2011

Příloha č. 5 - Příloha ZÁKLADNÍ Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky, IČ sestavená k prosinec 2011 A.10. Informace podle 4 odst. 8 písm. d) zákona Účet Dotace celkem na dlouhodobý majetek ze státního rozpočtu (z AÚ k účtu 403) 1 v tom: systémové dotace na dlouhodobý majetek 2 z toho na: výzkum a vývoj

Více

PŘÍLOHA. A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona. A.2. Informace podle 7 odst. 4 zákona. A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona

PŘÍLOHA. A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona. A.2. Informace podle 7 odst. 4 zákona. A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: 00083178 Název: Naivní divadlo Liberec, příspěvková organizace A.1. Informace podle 7 odst.

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 (hlavní činnost) účet dle vyhl. Skutečnost roku 2015 Skutečnost roku 2016 Příloha č. 1 číslo org. 1424 Rozpočet roku 2017 p.č. ukazatel č. 410/2009

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení :

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení : A. 1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Organizace pokračuje nepřetržitě ve své činnosti, nenastala skutečnost, která by jí zabraňovala v této činnosti. A. 2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT)

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh cen za pronájem hřišť na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek,

Více

Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou, Dr. Farského 300, příspěvková organizace

Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou, Dr. Farského 300, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1436 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

Liberecký kraj. Příloha č. 1

Liberecký kraj. Příloha č. 1 Liberecký kraj Příloha č. 1 odvětví: OKPPCR tis. Kč název a sídlo organizace: Oblastní galerie Liberec, příspěvková organizace, Masarykova 723/14, 460 01 Liberec 1 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové

Více

Gymnázium F.X.Šaldy, Liberec 11, Partyzánská 530/30, příspěvková organizace

Gymnázium F.X.Šaldy, Liberec 11, Partyzánská 530/30, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1405 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

Tabulková část ke zprávě o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za rok 2012

Tabulková část ke zprávě o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za rok 2012 Příloha č. 14 IČ: 847461 Tabulková část ke zprávě o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace za rok 212 Tabulka č. 1 - Základní e Tabulka č. 2 - Přehled výnosů z hlavní a doplňkové činnosti přísp.

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení :

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení : sestavená k 312014 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Organizace pokračuje nepřetržitě ve své činnosti, nenastala skutečnost, která by jí zabraňovala v této činnosti. A. Informace podle 7 odst.

Více

PŘÍLOHA k účetní závěrce

PŘÍLOHA k účetní závěrce Účetní jednotka: Název ZŠaMŠ Mírová příspěvková organizace... PŘÍLOHA k účetní závěrce PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Sídlo Mírova... 81 Mimoň... 47124 IČ 48282545 Sestavená k 31.12.2016 ( v Kč s přesností na

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Jilemnice, Tkalcovská 460, příspěvková organizace

Gymnázium a Střední odborná škola, Jilemnice, Tkalcovská 460, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1410 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

Základní škola a mateřská škola logopedická, Liberec, příspěvková organizace

Základní škola a mateřská škola logopedická, Liberec, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1455 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

Zásady vztahu orgánů statutárního města Brna k příspěvkovým organizacím. Příloha č. 1. Hospodaření příspěvkových organizací

Zásady vztahu orgánů statutárního města Brna k příspěvkovým organizacím. Příloha č. 1. Hospodaření příspěvkových organizací Zásady vztahu orgánů statutárního města Brna k příspěvkovým organizacím Příloha č. 1 Hospodaření příspěvkových organizací Brno, srpen 2011 Článek 1. Obecná ustanovení 1.1 Organizace samostatně hospodaří

Více

Výnosy z činnosti

Výnosy z činnosti Liberecký kraj odvětví: OKPPCR Příloha č. 1 tis. Kč Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - na rok 2017 Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě, příspěvková organizace p.č. účet ukazatel skut.2015

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova

Více

Pedagogicko-psychologická poradna a speciálně pedagogické centrum, Semily, příspěvková organizace

Pedagogicko-psychologická poradna a speciálně pedagogické centrum, Semily, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1494 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

Základní škola a mateřská škola Polkovice, příspěvková organizace Polkovice 85 IČ:

Základní škola a mateřská škola Polkovice, příspěvková organizace Polkovice 85 IČ: Organizace: Základní škola a mateřská škola Polkovice, příspěvková organizace 751 44 Polkovice 85 IČ: 75029219 Výroční zpráva hospodaření organizace za rok 2017 Zřizovatel: Obec Polkovice Statutární orgán:

Více

S T A T U T FONDU INVESTIC LIBERECKÉHO KRAJE

S T A T U T FONDU INVESTIC LIBERECKÉHO KRAJE S T A T U T FONDU INVESTIC LIBERECKÉHO KRAJE - a k t u a l i z o v a n é ú p l n é z n ě n í - Usnesením zastupitelstva kraje č. 351/03/ZK ze dne 18.11.2003 byl, v souladu s ustanovením 14 zákona č. 129/2000

Více

PŘÍLOHA. Mateřská škola Hrubčice. Informace podle 7 odst. 5 zákona. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2012 IČO: Název:

PŘÍLOHA. Mateřská škola Hrubčice. Informace podle 7 odst. 5 zákona. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2012 IČO: Název: A.1. PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2012 IČO: 75021501 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Mateřská škola Hrubčice Účetní jednotka

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 Příloha č. 1 1438 p.č. Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 Střední průmyslová škola technická, Belgická 4852, 466 01 Jablonec nad Nisou, příspěvková organizace (hlavní činnost)

Více

Použité účetní metody - účtování o zásobách způsobem A. Majetek je oceňován cenou pořízení

Použité účetní metody - účtování o zásobách způsobem A. Majetek je oceňován cenou pořízení Příloha A.1. - A.3. (ZÁKLADNÍ) Exportovat přílohu A.1. Exportovat přílohu A.2. Exportovat přílohu A.3. Účetní období: Dolní Kalná č.p. 7 položky Text položky A.1. 01 Informace podle 7 odst. 3 zákona Použité

Více

Výnosy z činnosti

Výnosy z činnosti Liberecký kraj odvětví: OKPPCR Příloha č. 1 tis. Kč Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - na rok 2017 Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě, příspěvková organizace p.č. účet ukazatel skut.2015

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb.

Příloha ZÁKLADNÍ. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. č. 5 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka pokračuje ve své činnosti. A. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT) Účetní jednotka nezměnila uspořádání a označení

Více

1. PŘEHLED VÝNOSŮ Z HLAVNÍ A DOPLŇKOVÉ ČINNOSTI

1. PŘEHLED VÝNOSŮ Z HLAVNÍ A DOPLŇKOVÉ ČINNOSTI Název školy a školského zařízení: Gymnázium, Ostrava-Zábřeh, Volgogradská 6a, příspěvková organizace Tabulka č. 1 k příloze č. 13 1. PŘEHLED VÝNOSŮ Z HLAVNÍ A DOPLŇKOVÉ ČINNOSTI číslo řádk u 1 2 3 4 5

Více

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5

Rozpočet roku 2017 č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY CELKEM - účtová třída 5 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace na rok 2017 (hlavní činnost) účet dle vyhl. Skutečnost roku 2015 Skutečnost roku 2016 Příloha č. 1 Rozpočet roku 2017 p.č. ukazatel č. 410/2009 Sb. 01. NÁKLADY

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení :

Příloha ZÁKLADNÍ. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení : sestavená k 312015 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Organizace pokračuje nepřetržitě ve své činnosti, nenastala skutečnost, která by jí zabraňovala v této činnosti. A. Informace podle 7 odst.

Více

Výnosy z činnosti

Výnosy z činnosti Liberecký kraj odvětví: OKPPCR Příloha č. 1 tis. Kč Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - na rok 2019 Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě, příspěvková organizace p.č. účet ukazatel skut.2017

Více

Příloha. ZÁKLADNí. sestavená k okamžik sestaveni: :14. úpravy.

Příloha. ZÁKLADNí. sestavená k okamžik sestaveni: :14. úpravy. MÚZO Praha, s.r.o. - PC výkaznictvl JASU Datum tisku: 27.01.2017 čas: 14.14 ZÁKLADNí IČO: 6~983615 organizace: zs a MS Cachrov, okres Klatovy Právnl fonna: přispěvková organizace Sldlo: okamžik sestaveni:

Více

Příloha. A.1. Informace podle 7 odst.3 zákona (text) Příspěvková organizace pokračuje ve své činnosti. A.2. Informace podle 7 odst.

Příloha. A.1. Informace podle 7 odst.3 zákona (text) Příspěvková organizace pokračuje ve své činnosti. A.2. Informace podle 7 odst. Základní škola a mateřská škola, Předměřice nad Labem, IČ 70987955, Sestaveno k 31.12.2014 v Kč,s přesností na dvě desetinná čísla Okamžik sestavení : 14.01.2015 12:59 A.1. Informace podle 7 odst.3 zákona

Více

Střední škola gastronomie a služeb, Liberec, Dvorská 447/29, příspěvková organizace

Střední škola gastronomie a služeb, Liberec, Dvorská 447/29, příspěvková organizace Příloha č. 1 číslo organizace 1442 Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace v hlavní činnosti na rok 2019 účet dle vyhl. Skutečnost roku 2017 Skutečnost roku 2018 Rozpočet roku 2019 p.č. ukazatel

Více

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ

Příloha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZŘIZOVANÉ ÚZEMNÍMI SAMOSPRÁVNÝMI CELKY A SVAZKY OBCÍ IČO: 71011196 Sídlo: Prosečné 37, 543 73 Prosečné sestavená k 312018 Název: Mateřská škola Prosečné Kontaktní osoba: Jana Matoulková, msprosecne@seznam.cz, 499441147 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

Příloha č. 1 tis. Kč. Liberecký kraj odvětví: OKPPCR

Příloha č. 1 tis. Kč. Liberecký kraj odvětví: OKPPCR Liberecký kraj odvětví: OKPPCR Příloha č. 1 tis. Kč Přehled nákladů a výnosů příspěvkové organizace - na rok 2018 Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě, příspěvková organizace p.č. účet ukazatel skut.2016

Více

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC

PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC A.1. PŘÍLOHA příspěvkové organizace zřizované ÚSC (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2012 IČO: 71220046 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona účetní metoda se nemění, organizace

Více

na rok: verze (9/2014) 1. Provozní a mzdové náklady

na rok: verze (9/2014) 1. Provozní a mzdové náklady pro neškolské PO Strana č. 1/4 Název zařízení: Sídlo zařízení PŘÍJMY: Návrh rozpočtu příspěvkové organizace města Česká Lípa na rok: 2014 2. verze (9/2014) název příjmů Městská knihovna Česká Lípa, p.o.

Více