Podrobné informace o programu Vím jak jím

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Podrobné informace o programu Vím jak jím"

Transkript

1 Podrobné informace o programu Vím jak jím Zajímáte se o svou zdravotní kondici, chcete regulovat svou hmotnost a vyřešit si řadu zdravotních problémů? Seznamte se s naším speciálním stravovacím programem Vím jak jím. Původ programu Vím, jak jím Program Vím jak jím vymyslela a k životu přivedla Coby Bouwkamp z Holandska, která měla od mládí velké zdravotní problémy. To ji přinutilo zajímat se o otázky zdraví a vitality. Jako výsledek jejího mnohaletého studia a zkoušení poznatků o výživě, látkové výměně a o zdravém životě vznikl tento revitalizační a vzdělávací program. Coby nepomohla jen sobě, ale díky jejímu programu se už tisíce lidí stalo zdravými, štíhlými a vitálními. Program Vím jak jím je více než jen dieta s cílem zhubnout. Je to speciální stravovací program, který si klade za cíl vyčistit lidské tělo od všech balastních toxických látek a dodat mu energii a vitalitu. Výsledkem je upravení hmotnosti, zdravý vzhled (omlazení organismu) a pocit, že se CÍTÍM SKVĚLE. Program má obrovský úspěch jak v Holandsku, kde vznikl, tak v sousedním Německu a v posledních třech letech také u nás. Lidé, kteří jím prošli, jsou velice spokojeni s jeho výsledky a nadšeně ho doporučují svým známým. Co program nabízí Snadná aplikace Předností tohoto programu je, že je velice jednoduchý a lze ho snadno integrovat do denního programu a zaměstnání. Výhodou je, že v tomto programu nemusíme počítat kalorie; jídelníček si snadno sestavíme pomocí seznamu potravin a hotových receptů. Vyvážení látkové výměny v těle V programu Vím jak jím se naučíte, jak funguje vaše látková výměna a jak sami můžete vytvořit v těle její rovnováhu a správné nastavení. Spálení tuků Co vás asi nejvíc zajímá je, že v programu Vím jak jím můžete zhubnout 5-8 kilogramů podle našeho osobního výchozího stavu. Zbavíte se tukových polštářků, a to i na těch místech, kde vám nejvíc vadí. Toto snížení tělesné hmotnosti může být trvalé, bez jojo efektu, který následuje po většině redukčních diet.

2 Vyčištění organismu Stejně tak důležité je tělo vyčistit. Když jsou vaše střeva zanesená odpadními látkami, zhoršuje se jejich schopnost vstřebávat do krve potřebné živiny. Nedostatek živin tělo opět signalizuje pocitem hladu, a tak máte tendenci neustále něco pojídat. Když si vyčistíte organismus, budou vám stačit menší porce jídla, a tak zamezíte ukládání přebytečných kalorií ve formě tuku. Kurz zdravého životního stylu V tomto programu získáte mnoho vědomostí o zdravé výživě a životním stylu. Osvojíte si nové, zdravější návyky, které přispějí k vašemu celkovému ozdravění, a předejdete tzv. civilizačním chorobám. V čem spočívá úspěch programu Vím jak jím Nejedná se o redukční dietu, při které byste hladověli Je třeba zdůraznit, že program Vím jak jím není dieta! Nejedná se o jednostrannou dietu, jako je tomu například se zelnou dietou, ananasovou dietou, dělenou stravou, apod. V programu Vím, jak jím je tomu jinak než u většiny redukčních diet. Je založen na pravidelném příjmu vyvážené stravy, která dodá tělu všechny potřebné výživné látky, a tak tělo nebude mít potřebu ukládat si zásobní zdroje energie ve formě tuku. V programu Vím, jak jím nehladovíme. Jíme pravidelně co dvě až tři hodiny menší porce doporučených potravin. Spalování tuků, ketóza Jídelníček je v programu Vím jak jím sestaven takovým způsobem, aby tělo dostávalo méně zdrojů energie, než potřebuje, a tak bylo nuceno začít spalovat vlastní zásoby energie, uložené ve formě tukových buněk. Při tomto procesu se uvolňují tzv. ketonová tělíska, jejichž přítomnost si můžeme průběžně měřit z moči testovacími proužky, a tak můžeme mít spalování tuků sami pod kontrolou. V průběhu programu můžete sledovat a zaznamenávat nejen množství ketonových tělísek tedy zda jste v ketóte ale také své míry a hmotnost, pitný režim i pohybovou aktivitu. Tyto záznamy se v prvních deseti dnech posílají poradci, který může program upravit podle individuálních potřeb klienta.

3 Doplňky stravy Naše strava často neobsahuje dostatek potřebných živin. Díky změnám v pěstování, dopravě, uskladnění a prodlužování trvanlivosti se často ztrácejí cenné vitamíny a minerální látky. Z tohoto důvodu je do jídelníčku zařazeno několik přírodních potravinových doplňků značky NUTRILITE. Tyto kvalitní doplňky stravy jsou schopny postarat se o vyvážený poměr všech potřebných látek v těle. Když naše tělo dostane vše, co potřebujeme, mimo uhlohydrátů, je nuceno sáhnout na vlastní tuk, což také rádo udělá, protože vše ostatní má k dispozici a nepociťuje nedostatek. V programu Vím, jak jím se používají tyto potravinové doplňky: Vláknina Fibre Powder Pro účinné vstřebávání živin ze zažívacího traktu do organismu a pro správné vylučování je velice důležitá vláknina. Mimo to vláknina v žaludku nabobtná, když ji s dostatkem vody sníte před jídlem, a postará se o pocit nasycení, což je velmi žádoucí. Z toho důvodu je součástí programu Fibre Powder Vláknina v prášku. Obsahuje tři druhy přírodní vlákniny v rozpustné směsi, která slouží jako rychlý a pohodlný zdroj vlákniny. Pomáhá při redukci hmotnosti a snižuje vstřebávání tuků do organismu. Díky svému složení nedráždí žaludek. Neobsahuje žádná umělá barviva, ochucovadla ani konzervanty (což ostatně platí o všech produktech Nutrilite ). Cena na den je 31 Kč. Mastné kyseliny Omega-3 Complex Omega-3 mastné kyseliny mají pozitivní vliv na cévy a podporují prokrvení. Tyto důležité látky si však organismus nedokáže sám vyrobit, a proto musí být doplňovány prostřednictvím stravy. V naší běžné stravě však nejsou mastné kyseliny omega-3 dostatečně zastoupeny, protože nekonzumujeme dostatek ryb. Omega-3 Complex obsahuje velice kvalitní nenasycené mastné kyseliny, které se získávají z ryb žijících v hlubokých, chladných vodách Atlantského oceánu. Cena na den je 34 Kč.

4 Multivitamin Daily Multivitamin Daily doplňuje 10 vitaminů a 8 minerálů a přispívá tak k optimálnímu vyvážení výživných látek v těle. Doporučuje se lidem, pro které je obtížné denně konzumovat čerstvé ovoce, zeleninu a celozrnné výrobky, kteří jsou v pokročilém věku, těhotné ženy a kojící ženy. Je zvlášť prospěšný pro ty, kteří kouří, pijí alkohol nebo jsou v rámci svého životního stylu vystaveni duševnímu stresu a ochuzují tak organizmus o důležité živiny. Obsahuje přírodní rostlinné složky a cenné potravinové faktory. Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva ani aroma. Cena na den je 13 Kč. Žvýkací multivitamin Chewable Multivitamin Jedná se o žvýkací doplněk stravy s výbornou chutí. Je vyroben speciálně pro děti, ale je vhodný i pro dospělé, kteří dávají přednost žvýkacím tabletám. Obsahuje 11 vitamínů, beta karoten, 4 minerální látky a exkluzivní koncentrát z tropického ovoce, který účinnost vitaminů a minerálů synergicky podporuje. Žvýkací multivitamin má příchuť pomeranče, vanilky a lékořice. Neobsahuje umělá sladidla, konzervační přísady, příchutě ani barviva. Bezpečnostní uzávěr zabraňuje, aby přípravek otevřely děti. Cena na den je 26 Kč. Bílkovina Protein Powder Bílkoviny jsou základním stavebním kamenem buněk. Díky dostatečnému příjmu bílkovin tělo nahradí tukové buňky kvalitní a pevnou svalovinou. Díky dostatečnému příjmu bílkovin se vaše tělo zpevní, pokožka se vypne a omládne. NUTRILITE Protein je jedinečnou směsí proteinů ze sóje a mléka, které přirozeným způsobem poskytují všechny esenciální aminokyseliny. Přípravek je 84 % protein se stravitelností 96 %. NUTRILITE Protein má více proteinu a méně tuku než plnotučné mléko nebo jiné zdroje proteinu, jako například vepřové a hovězí maso nebo vejce. Cena na den je 68 Kč.

5 Pitný režim Pitný režim je jedna z nejdůležitějších součástí nejen zdravého životního stylu, ale také správné regulace váhy. Proto je také jedním z důležitých aspektů programu Vím, jak jím. Nedostatek vody v těle, dehydratace, přispívá k nadváze. Čím méně vody totiž pijeme, tím více se jí organismus bude snažit uschovat pro pozdější využití. Výsledkem toho je zadržování vody v buňkách, které si tímto způsobem vytvářejí zásoby drahocenné tekutiny. Voda dále slouží v našem těle jako přepravní prostředek, a je tedy velice důležitá při čištění organismu od škodlivých látek. V programu Vím, jak jím je nutné každý den vypít 2 3 litry vody nebo bylinkového čaje. Pohyb spalování kalorií V programu Vím, jak jím zaujímá důležité místo pohyb. Více pohybu vyžaduje více energie a to znamená, že se spalují tukové rezervy. Nejzdravějším pohybem je dynamická chůze, a proto v našem programu doporučujeme ujít každý den okolo kroků. Abychom měli přehled o naší pohybové aktivitě, součástí startovacího balíčku je krokoměr. Část potřebného množství kroků ujdete při běžném denním režimu: chůzí do práce a z práce, na nákup, při venčení psa. Možná cestou do práce vystoupíte o zastávku dřív nebo zaparkujete auto na vzdálenějším parkovišti a zbytek cesty dojdete rychlou chůzí. Možná přestanete používat výtah a budete do schodů chodit pěšky. Pokud se vám přesto nepodaří nachodit potřebný počet kroků, uděláte si ještě večer procházku a rychlou chůzí obejdete park. Další pohybové aktivity, jako je jízda na kole, plavání nebo trénink ve fitness, jsou v průběhu programu pochopitelně vítány. Čím víc pohybu, tím lépe. Své pohybové aktivity si budete zapisovat do svých denních formulářů. Dvě fáze programu Program se skládá ze dvou fází, každá trvá 42 dní, tedy 6 týdnů. 1. fáze: detoxikace a hubnutí prvních 42 dní organismus detoxikuje a vy hubnete; většina účastníků programu sníží svoji hmotnost o 5-8 kg v závislosti na výchozí hmotnosti. 2. fáze: stabilizace metabolismu od 43. dne nastává období stabilizace nastavených hodnot v našem metabolismu (setpointu). Postupně přidáváme ostatní potraviny, snižujeme příjem potravinových doplňků a pokračujeme v pohybové aktivitě.

6 A co dál? Až po 3 měsících ukončíte program, budete štíhlejší, vitálnější a spokojenější sami se sebou. Pokud byste se ale vrátili ke starému nezdravému stylu života, můžete snadno o tyto výhody přijít. Důležité je, abyste nadále používali to, co jsme se naučili. Pokud zůstanete s námi v kontaktu, můžete průběžně získávat stále nové podněty pro udržení nebo dalšího zlepšení vašeho zdraví. Přihlášení do programu a jeho průběh Zaujal vás tento program? Uvažujete o tom, že byste ho chtěli využít? Jaký bude další postup, když se rozhodnete vstoupit do programu Vím, jak jím : Pomoc výživového poradce ( průvodce ) V průběhu celého programu vám bude k dispozici váš osobní poradce, neboli průvodce. Bude sledovat, jestli program správně probíhá a přináší očekávané výsledky. V případě potřeby upraví program podle vašich individuálních potřeb. Na začátku vyplníte dotazník vašich stravovacích návyků, zaznamenáme vaše výchozí míry a váhu, dostanete startovací balíček. Startovací balíček Cena Startovací balíček obsahuje: brožuru s popisem programu, doporučenými potravinami a návodem, jak postupovat; Set pro kontrolu tréninku obsahuje digitální váhu, krokoměr a měřič tuku pomůcky ke kontrole průběhu celého hubnutí - metr, krokoměr, proužky na měření ketózy. jedinečný kód k přístupu na speciální webové stránky programu, kde najdete podrobný slovníček všech pojmů souvisejících s programem, recepty a diskusi účastníků programu; současně vám jedinečný kód umožní odběr ranních ových zpráv s důležitými instrukcemi a radami po dobu prvních 42 dnů. Věříme, že jste programem Vím, jak jím nadšeni. Zůstává ale nezodpovězená otázka, kolik tento program stojí. Jeho cena je Kč, což představuje náklady 36 Kč na den. Cena zahrnuje Kč za startovací balíček s potřebnými pomůckami a Set pro kontrolu tréninku obsahuje digitální váhu, krokoměr a měřič tuku a Kč činí poplatek za služby průvodce. V programu je třeba počítat také s výdaji za potraviny a potravinové doplňky, bez kterých by program nepřinesl očekávané výsledky. Na druhé straně dost peněz ušetříte tím, že nebudete kupovat různé potraviny a pochutiny, které jsou v programu z jídelníčku vyloučené.

7 Shrnutí Na závěr si ještě jednou shrňme, jaké jsou cíle programu a co program zahrnuje. Cíle programu Vím, jak jím : nastolit fungující látkovou výměnu; zdravě zhubnout 5-8 kg a odbourat tukové zásoby; vyčistit tělo a odvést škodlivé látky; vytvořit v těle rovnováhu; osvojit si zdravé stravovací návyky. Program Vím, jak jím zahrnuje: vstupní konzultaci - seznámení se s vaším zdravotním stavem, stravovacími návyky, životním stylem a předešlými zkušenostmi; zjištění stavby organismu tělesné tuky a proporce; sestavení individuálního programu na podporu zdravého hubnutí na základě doporučení programu Vím, jak jím ; osobní jídelníček a pomůcky; osobního poradce během celého procesu hubnutí; práci na změně vašeho životního stylu, individuální konzultace; denní příjem ranních zpráv v prvním měsíci procesu hubnutí, psychická podpora. V případě zájmu o přihlášku do programu "Vím jak jím nebo o další informace se obraťte na "průvodce" programem Miloše Tomana: vimjakjim.unas@seznam.cz, mobil

NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily

NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily Co je to zdraví? Zdraví je stav úplné fyzické, mentální a sociální pohody, nejen pouhá absence nemoci.* *Definice Světové zdravotnické organizace Faktory ovlivňující

Více

Člověk zdravá výživa. [cit. 2011-15-07]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < https://en.wikipedia.org/wiki/file:obesity6.

Člověk zdravá výživa. [cit. 2011-15-07]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < https://en.wikipedia.org/wiki/file:obesity6. Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 5.,7.35 Vzdělávací oblast: Přírodověda - Autor: Mgr. Aleš Hruzík Jazyk: český Očekávaný výstup: žák správně definuje základní probírané pojmy a jejich vzájemné vztahy

Více

Příloha č. 1 Dotazník

Příloha č. 1 Dotazník Příloha č. 1 Dotazník Vážená paní, vážená slečno, Dovoluji si Vás požádat o vyplnění dotazníku, který slouží jako podklad ke zpracování mé diplomové práce. Práce je zaměřena na zjištění stravovacích zvyklostí

Více

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY

6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY 6 NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH ELEMENTŮ TVÉ STRAVY VODA // ODKYSELENÍ TĚLA (UDRŽENÍ SPRÁVNÝCH HODNOT PH V TĚLE) // BÍLKOVINY SACHARIDY TUKY VLÁKNINA MIKRO-ŽIVINY (VITAMÍNY, MINERÁLY, ENZYMY ) VODA NAPROSTO ZÁSADNÍ

Více

GDA navigace ve světě živin a kalorií, http://www.gda.cz/data/sharedfiles/brozura_gda.pdf, cit., 26.4. 2011

GDA navigace ve světě živin a kalorií, http://www.gda.cz/data/sharedfiles/brozura_gda.pdf, cit., 26.4. 2011 Předmět Přírodověda Třída 5. Autor Dagmar Šnajdarová Anotace Práce s textem týkající se živin a kalorií v potravinách. Soubor obsahuje 5 stran pro žáky a 4 strany pro učitele s řešením. Očekávaný výstup

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ /

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ / Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu LADISLAV TUROŇ / WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Stránka 1 ÚVOD: Rozhodujete se taky jako já před půl rokem, jakým

Více

Tuky a chronické onemocnění ledvin

Tuky a chronické onemocnění ledvin Tuky a chronické onemocnění ledvin 4. 4. 2019 Tuky a chronické onemocnění ledvin Tuky mají ve výživě své nezastupitelné místo. Jsou ze všech živin nejenergetičtější obsahují zhruba dvojnásobnou energetickou

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Jana Sládková www.revolucni-dieta.cz WWW.REVOLUCNI-DIETA.CZ Rozhodujete se taky jako já, jakým způsobem dosáhnout

Více

Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení

Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení KVĚTEN 2014 Je voda dostačující sportovní nápoj? Tipy na doplnění tekutin při cvičení Výživa pro lepší život Hydratace a cvičení: Okolo 60-70% lidského těla je složeno z vody. Je tedy v pořádku říci, že

Více

Seznam přednášek - Poradce pro výživu

Seznam přednášek - Poradce pro výživu Seznam přednášek - Poradce pro výživu A B C D ÚVOD 1.Vstupní konzultace 2. Vyplnění formuláře 3. Diagnostika 4. Zjištění zdravotního stavu 5. Kodex výživového poradce 6. Definice činnosti poradce pro výživu

Více

Složky potravy a vitamíny

Složky potravy a vitamíny Složky potravy a vitamíny Potrava musí být pestrá a vyvážená. Měla by obsahovat: základní živiny cukry (60%), tuky (25%) a bílkoviny (15%) vodu, minerální látky, vitaminy. Metabolismus: souhrn chemických

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Ladislav Turoň www.hubnuti-podle-genu.cz WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Rozhodujete se taky jako já před půl rokem,

Více

Nutriční poradna v Nemocnici Český Těšín a.s.

Nutriční poradna v Nemocnici Český Těšín a.s. Nemocnice Český Těšín a.s. Ostravská 783 Český Těšín, 737 01 www.nemocniceceskytesin.agel.cz tel.: 558 769 248 fax.: 558 736 599 Nutriční poradna v Nemocnici Český Těšín a.s. Sestavila: Jolana Kajzarová,

Více

KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ

KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ KRAJSKÁ HYGIENICKÁ STANICE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SE SÍDLEM V OSTRAVĚ 5 tipů pro zdravou výživu v novém roce Velmi častým tématem různých novoročních předsevzetí bývá hubnutí a zdravá výživa. Nejen redukce

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

Předmět: Biologie Školní rok: 2010/11 Třída: 1.L. Jméno: Dolák Patrik Datum: 4.12. Referát na téma: Jsou všechny tuky opravdu tak špatné?

Předmět: Biologie Školní rok: 2010/11 Třída: 1.L. Jméno: Dolák Patrik Datum: 4.12. Referát na téma: Jsou všechny tuky opravdu tak špatné? Jméno: Dolák Patrik Datum: 4.12 Referát na téma: Jsou všechny tuky opravdu tak špatné? Tuky se v zásadě dělí na přirozené a umělé. Rozlišují se zejména podle stravitelnosti. Nedávný průzkum renomované

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

Fyziologické aspekty cyklistiky

Fyziologické aspekty cyklistiky Fyziologické aspekty cyklistiky Správná intenzita tréninku, Spotřeba energie při MTB, Kontrola hmotnosti prostřednictvím MTB, Výživa a pitný režim v MTB, Psychika a MTB, Správná intenzita zátěže atrofie

Více

Čistá výživa pro mozek. Výborná chuť s maximálním účinkem

Čistá výživa pro mozek. Výborná chuť s maximálním účinkem Čistá výživa pro mozek Výborná chuť s maximálním účinkem Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem kvalita. Již déle než 20

Více

Jídlo a doplňky výživy

Jídlo a doplňky výživy Jídlo a doplňky výživy Co běžně jím a jaké doplňky výživy při závodech používám Jak si chráním některé exponované částí těla Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Patřím mezi ty ultramaratonce,

Více

Katedra chemie FP TUL www.kch.tul.cz. Typy výživy

Katedra chemie FP TUL www.kch.tul.cz. Typy výživy Typy výživy 1. Dle energetických nároků (bazální metabolismus, typ práce, teplota okolí) 2. Dle potřeby živin (věk, zaměstnání, pohlaví) 3. Dle stravovacích zvyklostí, tradic, tělesného typu 4. Dle zdravotního

Více

Mastné. kyseliny. omega-3 a omega-6. Výživa pro lepší život

Mastné. kyseliny. omega-3 a omega-6. Výživa pro lepší život SRPEN 2014 Mastné kyseliny omega-3 a omega-6 Esenciální mastné kyseliny naše tělo neumí produkovat v dostatečném množství. Podporují růst, zrak a správnou funkci mozku. & omega 3 omega 6 Mastné kyseliny

Více

FIGUACTIV OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR FIGUACTIV

FIGUACTIV OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR FIGUACTIV FIGUACTIV OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR FIGUACTIV Obsah I. Co je Figuactiv? S 3 II. Jaké pokrmy lze nahradit produktem Figuactiv? S 3 III. Zasytí mě Figuactiv, nebo je povolena

Více

VÝŢIVA SPORTOVCE ŠTĚPÁN POSPÍŠIL. 4. 11. 8.2012 Jilemnice

VÝŢIVA SPORTOVCE ŠTĚPÁN POSPÍŠIL. 4. 11. 8.2012 Jilemnice VÝŢIVA SPORTOVCE ŠTĚPÁN POSPÍŠIL 4. 11. 8.2012 Jilemnice VÝŽIVA > stejně důleţitá sloţka přípravy jako trénování > výţiva není pouze o svalové tkáni, ale i ostatních tkáních a orgánech > sportovec musí

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 Speciální základní škola a Praktická škola Trmice Fűgnerova 22 400 04 1 Identifikátor materiálu:

Více

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. petra.cupcova@atlas.cz ČUPCOVÁ 774 958 288. Základní informace o klientovi. Jméno a příjmení. Telefonní kontakt.

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. petra.cupcova@atlas.cz ČUPCOVÁ 774 958 288. Základní informace o klientovi. Jméno a příjmení. Telefonní kontakt. VSTUPNÍ DOTAZNÍK Jméno a příjmení Telefonní kontakt E-mail Povolání, popř. směnnost Základní informace o klientovi Doplňující informace o klientovi Věk Výška Váha BMI Vyplňte prosím dotazník co nejpečlivěji

Více

- Dobrou náladu, chuť se učit a dozvídat se nové a ověřené informace o výživě. Těšíme se na Vás! Za Institut dietologie a výživy,

- Dobrou náladu, chuť se učit a dozvídat se nové a ověřené informace o výživě. Těšíme se na Vás! Za Institut dietologie a výživy, Co si vzít na kurz s sebou? - Notebook (budete počítat jídelníčky v nutričním programu) - Kabelové připojení k internetu na pokojích stojí 100 Kč/den (v učebně, prostorech lobby a restaurace je k dispozici

Více

ZPRAVODAJ ZHUBNĚTE DO PLAVEK SE SPRÁVNOU VÝŽIVOU

ZPRAVODAJ ZHUBNĚTE DO PLAVEK SE SPRÁVNOU VÝŽIVOU DUBEN 2014 NUTRIČNÍ ZPRAVODAJ ZHUBNĚTE DO PLAVEK SE SPRÁVNOU VÝŽIVOU Několik jednoduchých změn ve vašem stravování dnes vám pomůže vypadat a cítit se perfektně, až přijde léto. Je to takhle: bezpečná a

Více

PORUCHY VÝŽIVY Složky výživy

PORUCHY VÝŽIVY Složky výživy PORUCHY VÝŽIVY Složky výživy Jaroslav Veselý Ústav patologické fyziologie LF UP Název projektu: Tvorba a ověření e-learningového prostředí pro integraci výuky preklinických a klinických předmětů na Lékařské

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL škola Střední škola F. D. Roosevelta pro tělesně postižené, Brno, Křižíkova 11 číslo projektu číslo učeb. materiálu předmět, tematický celek CZ.1.07/1.5.00/34.1037 VY_32_INOVACE_LUK_PS_1_01

Více

1. Základní údaje. 2. Popis služby. Dodavatel. Alfa World s.r.o. Praha 3, Bořivojova 878/35, Praha 3,PSČ 130 00 IČ: 28434463 (dále jen "dodavatel")

1. Základní údaje. 2. Popis služby. Dodavatel. Alfa World s.r.o. Praha 3, Bořivojova 878/35, Praha 3,PSČ 130 00 IČ: 28434463 (dále jen dodavatel) 1. Základní údaje Dodavatel Alfa World s.r.o. Praha 3, Bořivojova 878/35, Praha 3,PSČ 130 00 IČ: 28434463 (dále jen "dodavatel") Provozovna Opavská 46, 312 00 Plzeň Provozní doba: na telefonické objednání:

Více

Zdravý životní styl pohyb a strava

Zdravý životní styl pohyb a strava Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Člověk a příroda 7.ročník červenec 2011 Zdravý životní styl pohyb a strava Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_ Čap-Z 7.,8.20 Vzdělávací oblast: zdravý životní

Více

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS CS Get Up Přípravek s energetizujícím účinkem, stimulující, má vliv na hladinu energetického metabolismu, podporuje normální činnost nervové

Více

Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost

Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost 3. 3. 2019 Dostatek energie u chronického onemocnění ledvin a optimální tělesná hmotnost Zajištění dostatečného množství energie

Více

Title: EMEA-7840 - Herbalife24 - Product Factsheets ID: EMEA7840-H24-Product Factsheets_CZ Proof No: D Date: 01/09/11

Title: EMEA-7840 - Herbalife24 - Product Factsheets ID: EMEA7840-H24-Product Factsheets_CZ Proof No: D Date: 01/09/11 OPTIMÁLNÍ VÝŽIVA PRO SPORTOVCE Správná sportovní výživa vám dodá sebedůvěru. Formula 1 Sport obsahuje vyvážené množství sacharidů, proteinů, vitamínů a minerálů a vytváří tak pevný základ pro dosažení

Více

SESTAVOVÁNÍ JÍDELNÍČKU

SESTAVOVÁNÍ JÍDELNÍČKU Název školy Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště Název DUMu VY_32_INOVACE_TEV2117 (Sestavování jídelníčku) Autor Mgr. Radek Zimčík Datum

Více

dietní režim Vítejte na našem dialyzačním středisku

dietní režim Vítejte na našem dialyzačním středisku dietní režim Vítejte Proč potřebuji dodržovat speciální dietu? I když se pomocí dialýzy z těla odstraní mnoho odpadních látek, musíte být při stravování stále opatrní, abyste se vyhnuli zhoršení Vašeho

Více

Dietní režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku

Dietní režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku Dietní režim Vítejte na našem dialyzačním středisku Proč potřebuji dodržovat speciální dietu? I když se pomocí dialýzy z těla odstraní mnoho odpadních látek, musíte být při stravování stále opatrní, abyste

Více

Jediná a správná cesta k redukci váhy. Rád se s Vámi podělím o své bohaté vědomosti a zkušenosti, které jsem v této oblasti získal.

Jediná a správná cesta k redukci váhy. Rád se s Vámi podělím o své bohaté vědomosti a zkušenosti, které jsem v této oblasti získal. Jediná a správná cesta k redukci váhy Rád se s Vámi podělím o své bohaté vědomosti a zkušenosti, které jsem v této oblasti získal. Nadváha a obezita Je definována jako nadměrné zadržení tuku v organismu.

Více

Metodický list - anotace: se vicí soustavy, seznamují se se složen

Metodický list - anotace: se vicí soustavy, seznamují se se složen Autor: Josef Kraus Datum: 5.6. 2012 Škola: Integrovaná ZŠ a MŠM Trnová,, Trnová 222, okres Plzeň - sever Šablona: V/2 - Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodnp rodních vědv Číslo sady: 01 Vzdělávac

Více

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP TIENS KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP Hlavní surovina Tiens Koncentrovaného datlového sirupu se připravuje z nejkvalitnějších plodů čínské datle jujuba, varieta Golden Silk. Je

Více

Otázky a odpovědi. TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým

Otázky a odpovědi. TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým 1. Co je TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým? TIENS Kardi je výživový doplněk obsahující olej z antarktického krillu, olej z plodů rakytníku

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 ZŠ Určeno pro Sekce Předmět Téma / kapitola Zpracoval (tým 1) U Studny, Karviná

Více

Výživová doporučení, přídatné látky a rezidua. Bc. Eliška Koublová

Výživová doporučení, přídatné látky a rezidua. Bc. Eliška Koublová Výživová doporučení, přídatné látky a rezidua Bc. Eliška Koublová Výživová doporučení Vznikla na základě zlepšení zdraví. Zdraví je podle WHO vyvážený stav tělesné, duševní a sociální pohody. Je utvářeno

Více

...a natrvalo. Hubněte zdravě... Výživa. pilíř zdraví. www.stob.cz www.stobklub.cz

...a natrvalo. Hubněte zdravě... Výživa. pilíř zdraví. www.stob.cz www.stobklub.cz Hubněte zdravě......a natrvalo Výživa pilíř zdraví www.stob.cz www.stobklub.cz Špatný životní styl a civilizační onemocnění I přesto, že jsou tato témata stále omílaná ve stovkách publikací, na internetových

Více

Průvodce dietami. Chcete zhubnout? Udržet si postavu? Přitom si nezničit zdraví a vyhnout se častému jo-jo efektu?

Průvodce dietami. Chcete zhubnout? Udržet si postavu? Přitom si nezničit zdraví a vyhnout se častému jo-jo efektu? 2 Průvodce dietami Chcete zhubnout? Udržet si postavu? Přitom si nezničit zdraví a vyhnout se častému jo-jo efektu? Nové a zaručené diety se objevují s železnou pravidelností. Při podrobnějším pohledu

Více

Výživa dospělých. Ing. Miroslava Teichmanová

Výživa dospělých. Ing. Miroslava Teichmanová Výživa dospělých Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost.. Výživa

Více

Vhodnost. Je vyráběna ve Švýcarsku firmou Puris AG. Pro více informací navštivte www.puris.ch.

Vhodnost. Je vyráběna ve Švýcarsku firmou Puris AG. Pro více informací navštivte www.puris.ch. O kúře CO JE DETOXIKACE? Detoxikace je proces, který tělo denně vykonává, kdy jsou toxiny uvolňovány a odstraňovány pomocí jater, plic, ledvin, lymfatického systému a kůže. Dnešní strava s vysokým obsahem

Více

ŽIVINY V POTRAVĚ. Energii nám dodávají 3 základní živiny: Sacharidy Tuky Bílkoviny

ŽIVINY V POTRAVĚ. Energii nám dodávají 3 základní živiny: Sacharidy Tuky Bílkoviny ŽIVINY V POTRAVĚ Energii nám dodávají 3 základní živiny: Sacharidy Tuky Bílkoviny 1) SACHARIDY Hlavní zdroj energie Měly by tvořit cca 50-60% celkového energetického příjmu SLOŽENÉ (zdravější): Pečivo,

Více

Anotace: Materiál je určen k výuce přírodopisu v 8. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se základními pojmy a informacemi o funkci metabolismu člověka a o

Anotace: Materiál je určen k výuce přírodopisu v 8. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se základními pojmy a informacemi o funkci metabolismu člověka a o Anotace: Materiál je určen k výuce přírodopisu v 8. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se základními pojmy a informacemi o funkci metabolismu člověka a o složení potravy. Materiál je plně funkční pouze s použitím

Více

Hubněte. s Institutem Prof. Wirth. Koncept Spirulina Life

Hubněte. s Institutem Prof. Wirth. Koncept Spirulina Life Hubněte s Institutem Prof. Wirth Koncept Spirulina Life Hubněte s Institutem Profesora Wirth Koncept Spirulina Life 2 Prof. Dr. Alfred Wirth Řasa Spirulina patří k nejstarším žijícím formám života na naší

Více

Iva Hrnčiříková Fakulta sportovních studií MU VÝŽIVA V ZIMNÍCH SPORTECH - LYŽOVÁNÍ

Iva Hrnčiříková Fakulta sportovních studií MU VÝŽIVA V ZIMNÍCH SPORTECH - LYŽOVÁNÍ Iva Hrnčiříková Fakulta sportovních studií MU VÝŽIVA V ZIMNÍCH SPORTECH - LYŽOVÁNÍ VÝŽIVA Její role nezastupitelná Součástí tréninku Správná aplikace může snížit rizika přinášená specifickým tréninkovým

Více

Stravování sestry v třísměnném a nepřetržitém provozu. Danuše Hrbková nutriční terapeutka

Stravování sestry v třísměnném a nepřetržitém provozu. Danuše Hrbková nutriční terapeutka Stravování sestry v třísměnném a nepřetržitém provozu Danuše Hrbková nutriční terapeutka Směnný provoz narušení cirkadiánního rytmu dopad na zdraví člověka vyšší riziko koronárního postižení nárůst hladiny

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0387 Krok za krokem Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) Tématická Nauka o výživě Společná pro celou sadu oblast DUM č.

Více

Complete Food for Dogs

Complete Food for Dogs Complete Food for Dogs CD Healthy Line Delikan Na Kopečku 1431 751 31 Lipník nad Bečvou Tel/fax:+420 581 771 270 www.krmivo-pro-psy.blue4net.cz DELIKAN 16 let zkušeností v extruzi a výživě psů výroba krmiv

Více

ČERVEN 2014. Jídlo. energie

ČERVEN 2014. Jídlo. energie ČERVEN 2014 Jídlo a energie Záměna nezdravých, rychlých pochoutek jako jsou čokoládové tyčinky, šumivé nápoje a kofein za potraviny, které poskytují přirozenou vzpruhu Výživa pro lepší život Jídlo a energie

Více

DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT

DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT 1 Odjistit pojistku. Láhev neklopit. Netřepat. 2 Postupným tlakem na pístek uvolňovat obsah Æ počkat na vyprázdnění Æ protřepat Æ odšroubovat uzávěr Æ vypít. 3 Naplnit láhev vodou

Více

HYDRATACE to nejjednodušší a nejdůležitější co můžete udělat pro své zdraví, energii a vitalitu

HYDRATACE to nejjednodušší a nejdůležitější co můžete udělat pro své zdraví, energii a vitalitu HYDRATACE to nejjednodušší a nejdůležitější co můžete udělat pro své zdraví, energii a vitalitu Pokud nepijete denně alespoň 2 až 3 litry čisté vody, je tento dokument právě pro vás... Fakta o vodě voda

Více

OSLAVA MLÉKA 2009. Ing. Jiří Kopáček, CSc.

OSLAVA MLÉKA 2009. Ing. Jiří Kopáček, CSc. OSLAVA MLÉKA 2009 Ing. Jiří Kopáček, CSc. Od roku 1957 slaví světová mlékařská veřejnost každé čtvrté úterý v měsíci květnu SVĚTOVÝ DEN MLÉKA Podnět t k tomuto svátku dala konference významných světových

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo.

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. TIENS DIGEST DOBRÉ ZINC and A ŠPATNÉ its influence BAKTERIE on V TRÁVICÍM human body SYSTÉMU Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. Špatné bakterie podporují chorobné

Více

Hygiena a školní zdravotnictví. Výživa a pitný režim

Hygiena a školní zdravotnictví. Výživa a pitný režim Hygiena a školní zdravotnictví Výživa a pitný režim Diskuse Proč je zdravá výživa důležitá? Jak byste definovali zdravou výživu? Zdravá výživa a populace České republiky. Jakým způsobem vést dítě ke zdravé

Více

ZAZNAMNÍK JMÉNO DATUM KONTAKT NA VÝŽIVOVÉHO PORADCE

ZAZNAMNÍK JMÉNO DATUM KONTAKT NA VÝŽIVOVÉHO PORADCE Poradna pro zdravou výživu a odvykání kouření MOJE ZMĚNA ŽIVOTNÍHO STYLU ZAZNAMNÍK JMÉNO DATUM KONTAKT NA VÝŽIVOVÉHO PORADCE Výchozí hmotnost Cílová hmotnost Cíle krátkodobé: 1. měsíc... 2. měsíc... 3.

Více

DĚLENÁ STRAVA. Bc. Jana Fuchsová

DĚLENÁ STRAVA. Bc. Jana Fuchsová DĚLENÁ STRAVA Bc. Jana Fuchsová Dělená strava životní styl základní kocepce - 30. léta americký lékař a spisovatel William Howard Hay (1866 1940) několik způsobů rozdělení potravin základ - oddělení bílkovin

Více

Název: Zdravý životní styl 2

Název: Zdravý životní styl 2 Název: Zdravý životní styl 2 Výukové materiály Autor: Mgr. Blanka Machová Název školy: Gymnázium Jana Nerudy, škola hl. města Prahy Předmět, mezipředmětové vztahy: Biologie Ročník: 4. a 5. (2. a 3. vyššího

Více

Pavel Suchánek, RNDr. Institut klinické a experimentální medicíny Fórum zdravé výživy Praha

Pavel Suchánek, RNDr. Institut klinické a experimentální medicíny Fórum zdravé výživy Praha Jídelníček dorostenců, fotbalistů Pavel Suchánek, RNDr. Institut klinické a experimentální medicíny Fórum zdravé výživy Praha Program přednášky 1. Základní složky výživy 2. Odlišnosti ve stravě dorostenců

Více

Detoxikace organismu díky 10 potravinám

Detoxikace organismu díky 10 potravinám Detoxikace organismu díky 10 potravinám Detoxikace, neboli očista organismu je čím dál více oblíbená. Každý den díky nezdravému životnímu stylu zahlcujeme náš organismus škodlivými látkami. A právě detoxikace

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0387 Krok za krokem Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) Tématická Nauka o výživě Společná pro celou sadu oblast DUM č.

Více

VY_52_INOVACE_02_37.notebook May 21, 2014. Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo.

VY_52_INOVACE_02_37.notebook May 21, 2014. Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo. Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.1044 Název projektu: Šablona číslo/název: Inovace školství V/2 Inovace

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí All-in-one Pure 365 doplněk stravy * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

3. 8. května (mája) 2013

3. 8. května (mája) 2013 NYNÍ I NA SLOVENSKU! Společnost Nutris organizátor odborných kurzů a seminářů o výživě a doplňcích stravy od r. 2004 (www.nutris.net) ve spolupráci s Aliancí výživových poradců ČR (www.aliancie-vyziva.cz)

Více

Správná životospráva školáka

Správná životospráva školáka Správná životospráva školáka Co je správná životospráva Správná životospráva zahrnuje dostatečnou pohybovou aktivitu a vyvážený pestrý jídelníček. Kvalitní strava je v dětském věku velice důležitá k zajištění

Více

Zásady výživy ve stáří

Zásady výživy ve stáří Zásady výživy ve stáří Výuka VŠCHT Doc. MUDr Lubomír Kužela, DrSc Fyziologické faktory I. Pokles základních metabolických funkcí Úbytek svalové tkáně Svalová slabost, srdeční a dechové potíže Tendence

Více

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Sipping Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Přípravky enterální klinické výživy dle složení a stupně naštěpení jednotlivých živin: polymerní, oligomerní, speciální a modulární Polymerní

Více

Premium krmivo pro psy

Premium krmivo pro psy Premium krmivo pro psy Formule krmiva Lone Star neobsahuje žádnou pšenici nebo balastní látky. Výrobky Lone Star jsou navrženy tak, aby poskytli vašim psům ideální nutriční hodnotu. Lone Star představuje

Více

MODERNÍ VÝŽIVA JEDNODUŠE

MODERNÍ VÝŽIVA JEDNODUŠE MODERNÍ VÝŽIVA JEDNODUŠE 2016 TM MODERNÍ VÝŽIVA JEDNODUŠE ŽIJEME V USPĚCHANÉ DOBĚ A ČASTOKRÁT VOLÍME FAST FOOD JAKO NEJJEDNODUŠŠÍ ŘEŠENÍ, ALE NAŠE TĚLA TÍM MOHOU PŘICHÁZET O DŮLEŽITÉ VITAMINY A MINERÁLY,

Více

VYBUDUJTE SI ŠÍROKOU DÁLNICI

VYBUDUJTE SI ŠÍROKOU DÁLNICI VYBUDUJTE SI ŠÍROKOU DÁLNICI DĚLAT ZDRAVÁ ROZHODNUTÍ JE SKVĚLÝ ZPŮSOB JAK POSÍLIT SVOU VÝŽIVOVOU SUPERDÁLNICI A SVÉ TĚLO. Nezapomínejte na hydrataci Pokud vypijete denně alespoň 8 sklenic vody (2 l), budete

Více

Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak.

Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak. Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak. Chcete jíst zdravěji? Zeptejte se mě jak. Řada Tesco Healthy Living nabízí širokou škálu výrobků pro podporu zdravého životního stylu. V nabídce najdete různé

Více

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu.

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu. Datlový sirup TIENS Datlový sirup Čínští lékaři věří, že Jujuba Udržuje lidi fit Doplňuje energii Posiluje játra, slezinu a žaludek Vyživuje krev Zklidňuje nervy Moderní odborníci na výživu věří, že plody

Více

Průvodce dietami. Chcete zhubnout? Udržet si postavu? Přitom si nezničit zdraví a vyhnout se častému jo-jo efektu?

Průvodce dietami. Chcete zhubnout? Udržet si postavu? Přitom si nezničit zdraví a vyhnout se častému jo-jo efektu? 2 Průvodce dietami Chcete zhubnout? Udržet si postavu? Přitom si nezničit zdraví a vyhnout se častému jo-jo efektu? Nové a zaručené diety se objevují s železnou pravidelností. Při podrobnějším pohledu

Více

JakHubnout. Jakou zvolit dietu? správně. leden 2016. Oblíbené diety Srovnávací tabulka Tipy na nový začátek

JakHubnout. Jakou zvolit dietu? správně. leden 2016. Oblíbené diety Srovnávací tabulka Tipy na nový začátek JakHubnout NE W leden 2016 správně Oblíbené diety Srovnávací tabulka Tipy na nový začátek Jakou zvolit dietu? 2016 štíhlá a krásná. Tisíce ženvužroce to zvládly, vy to také zvládnete! Zvládli jste Vánoce?

Více

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA NÍZKÝ OBSAH OBILOVIN

Více

Výukový materiál zpracován v rámci operačního projektu. EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0512

Výukový materiál zpracován v rámci operačního projektu. EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0512 Výukový materiál zpracován v rámci operačního projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0512 Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. ZDRAVOVĚDA Výživa

Více

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. Základní informace o klientovi. Jméno: Bydliště: Tel. číslo: Věk: Váha: Výška:

VSTUPNÍ DOTAZNÍK. Základní informace o klientovi. Jméno: Bydliště: Tel. číslo:   Věk: Váha: Výška: VSTUPNÍ DOTAZNÍK Základní informace o klientovi Jméno: Bydliště: Tel. číslo: e-mail: Věk: Váha: Výška: 1 Choroby: Operace a úrazy: Užívané léky: Antikoncepce: Vitaminy, minerální látky, doplňky výživy,

Více

Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT

Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT Výkrm prasat SANO KONCEPT VÝŽIVY PRASAT VÍTEJTE Vážený zákazníku, vážený zájemce o naše výrobky, jsme velmi rádi, že vás Sano koncept výživy prasat ve výkrmu zaujal. Na následujících stránkách najdete

Více

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE 1. Co je nutrikosmetika? Nutrikosmetika jsou nutriční výrobky, které mohou pomoci zlepšit strukturu a funkci pleti a napomoci jejímu zdraví a vzhledu. Nutrikosmetika

Více

Lipidy, důležité přírodní látky

Lipidy, důležité přírodní látky Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/02.0025 Název projektu: Modernizace výuky na ZŠ Slušovice, Fryšták, Kašava a Velehrad Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního

Více

Tuky z hlediska výživy. Ing. Miroslava Teichmanová

Tuky z hlediska výživy. Ing. Miroslava Teichmanová Tuky z hlediska výživy Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost..

Více

Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016

Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016 Značka roku 2017 vítěz mezi suchými krmivy v UK 2016 exkluzivní formule ve dvou variantách Meat & Fish Fish bez obilovin pro všechny velikosti psů pro všechny věkové kategorie vyjímečně chutné a stravitelné

Více

www.dietyahubnuti.cz 1

www.dietyahubnuti.cz 1 www.dietyahubnuti.cz 1 101 tipů JAK ZHUBNOUT JEDNOU PROVžDY 101 tipů jak zhubnout 1. vydání Copyright Diety a Hubnutí, ZoneMedia s.r.o., 2014 Návrh obálky a grafická úprava: ZoneMedia s. r. o. (www.zonemedia.cz)

Více

Krmiva pro koi kapry '16/'17

Krmiva pro koi kapry '16/'17 Krmiva pro koi kapry '16/'17 Potápivé krmivo Obsahuje Actigen Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Prebiotické krmivo Obsahuje minerální jíl Obsahuje omega-3 mastné kyseliny Staple Nízký obsah energie

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 ZŠ Určeno pro Sekce Mendelova 2. stupeň Základní Předmět Zdravověda Téma /

Více

Tip: abyste své ledviny nezatěžovali více než je nutné, řeďte 100% džusy s vodou v poměru 1:1.

Tip: abyste své ledviny nezatěžovali více než je nutné, řeďte 100% džusy s vodou v poměru 1:1. 100% ovocné džusy RECENZE Napsala: Jana Vašáková Protože se blíží žíznivé letní období, rozhodla jsem se napsat recenzi na 100% ovocné džusy. Co od nich vlastně očekáváme? V první řadě rychlý přísun sacharidů

Více

Název společného projektu: Mám energii na to, abych

Název společného projektu: Mám energii na to, abych Pracovní list Název projektového úkolu: Práce, výkon, energie Třída: 8. Název společného projektu: Mám energii na to, abych Název pracovního týmu: Členové pracovního týmu: Prohlédněte si obrázek anatomie

Více

Řada TIENS Biologický vápník. Školicí středisko, Oddělení vzdělávání. Tiens Global Marketing Center

Řada TIENS Biologický vápník. Školicí středisko, Oddělení vzdělávání. Tiens Global Marketing Center Řada TIENS Biologický vápník Školicí středisko, Oddělení vzdělávání. Tiens Global Marketing Center 1 Základní informace 2 Představení výrobků 3 Metoda zpracování 4 Prodejní body I Základní informace Vápník

Více

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření Novinka GARANCE 60% masa brambor a bylinek původu surovin Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření NOVÁ, VYLEPŠENÁ RECEPTURA! Puppy All Breeds Puppy Mini Chicken&Potatoes

Více

www.allness.cz 2015 Alena Strouhalová

www.allness.cz 2015 Alena Strouhalová www.allness.cz 2015 Alena Strouhalová Co Vás vedlo k rozhodnutí? Byla to to hlavně fotografie z roku 2011, kdy mě kamarádka vyfotila na jedné akci a já s hrůzou koukala na obézní starou osobu. K tomu,

Více

Více rozmanitosti, více vitality

Více rozmanitosti, více vitality Více rozmanitosti, více vitality Happy life, den za dnem. Pro mého psa vybírám a kupuji jen to nejlepší. Obsahuje výborné drůbeží a jehněčí maso a k tomu denní porci ovoce a zeleniny. To se přece líbí

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí Včetně koenzymu Q10, luteinu a OPC * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více