Výrazný růst a č. 1 na českém drogistickém trhu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výrazný růst a č. 1 na českém drogistickém trhu"

Transkript

1 TISKOVÁ ZPRÁVA Termín zveřejnění: 20. října 2011, h Znamenité obchodní výsledky v roce otevření 200. prodejny dm: Výrazný růst a č. 1 na českém drogistickém trhu Zvýšení obratu o 9,62 % na 5,886 mld. Kč v dm Česká republika; více než 1 mld. EUR obratu v dceřiných společnostech dm Rakousko Otevření 200. prodejny dm v České republice 5 mil. Kč investováno do projektů společenské zodpovědnosti a trvalé udržitelnosti Více než 1 mil. zákazníků vlastní dm active beauty zákaznickou kartu České Budějovice, Znamenité obchodní výsledky v roce otevření 200. prodejny dm v České republice oznámila společnost dm drogerie markt s.r.o. k : V obchodním roce 2010/2011 dm Česká republika zvýšila obrat o 9,62 % na 5,886 mld. Kč, což znamená výrazné posílení pozice na českém drogistickém trhu ve formě zvýšení podílu o 2,5 % (zdroj: Nielsen Summary Level Report Drug, 09/ /2011 vs. 09/ /2010). dm Rakousko společně se svými 100% dceřinými společnostmi ve střední a jihovýchodní Evropě (tj. v České republice, Maďarsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Chorvatsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině, Rumunsku a Bulharsku), dosáhla celkového obratu ve výši 1,687 mld. EUR, což odpovídá růstu o 7,23 %. Současně se velmi jasně ukázalo, kdo hraje roli tzv. průkopníka v jihovýchodní Evropě: Dceřiné společnosti rakouské matky poprvé za dobu svého působení překročily miliardovou hranici v dosaženém obratu (nárůst o 8,94 procent na 1,044 mld. EUR, přičemž obzvláště mladé dm v Rumunsku, Bulharsku a Bosně a Hercegovině v sobě skrývají potenciál silného růstu. Celá skupina dm včetně dm Německo vykazuje v obchodním roce 2010/2011 růst obratu o 9,29 procent na 6,172 mld. EUR.

2 Důsledné a vytrvalé úsilí o vynikající kvalitu Nadmíru pozitivní vývoj nás jako dm Českou republiku, tak také jako celý koncern dm samozřejmě velmi těší. Spatřujeme v něm vyjádření a důsledek našeho vytrvalého úsilí o dosahování vynikající kvality v každé prodejně a pro každého zákazníka, říká Gerhard Fischer, jednatel dm Česká republika. Dlouhodobé investice do sítě prodejen Ve srovnání s předchozím obchodním rokem rozšířila dm drogerie markt s.r.o. svou prodejní síť otevřením 12 nových prodejen na celkový počet 200. dm Rakousko vč. svých dceřiných společností pak o 62 prodejních míst na celkem prodejen. Spolu s Německem, kde je v současnosti otevřeno dm prodejen, disponuje skupina dm v celé Evropě prodejnami. Do sítě prodejen dm v České republice jsme v uplynulém obchodním roce investovali v součtu cca 110 mil. Kč. 80 % této částky jsme vložili do rozšíření naší prodejní sítě. Další investice mířily do kvalitativní modernizace stávajících prodejen, abychom našim stávajícím zákazníkům i nadále nabízeli ty nejatraktivnější prodejny na nejlepších místech a nejvyšší komfort při nakupování, zdůrazňuje Gerhard Fischer neustálý rozvoj konceptu dm prodejen jako celistvého uměleckého díla. Slavnostní otevření 200. prodejny dm v České republice dm drogerie markt s.r.o. dne slavnostně otevřela svou 200. prodejnu v České republice, a to v pražském Avion Shopping Parku prodejna dm disponuje nejmodernějším vybavením a designem. K tomu patří nové designové elementy, jako jsou regálové prvky pro zviditelnění sortimentu základních biopotravin značky Alnatura nebo regálové děliče profilujícího sortimentu Men s world a přírodní kosmetiky, které přispívají k lepší orientaci zákazníků v prodejnách dm, vysvětluje Markéta Kajabová, vedoucí resortu expanze. 5 mil Kč na společenskou zodpovědnost a trvalou udržitelnost Součástí dm filozofie je jasně definovaný záměr působit příkladně ve svém okolí. U příležitosti otevření 200. prodejny dm v České republice tak dm investovala celkem 5 mil. Kč do preventivních programů a projektů na podporu trvalé udržitelnosti.

3 Více než dětí se učilo, jak správně pečovat o chrup V dubnu 2011 se dm rozhodla pomoci dětem a jejich rodičům v oblasti správné péče o zuby prostřednictvím dm preventivního programu s názvem Veselé zoubky. Více než dětí z více než 200 škol z celé České republiky zhlédlo zábavně vzdělávací film Jak se dostat Hurvínkovi na zoubek a procvičilo si správné čištění zoubků. Velké poděkování patří Divadlu Spejbla a Hurvínka, se kterým jsme vzdělávací film natočili, neboť film je natolik zábavný a zároveň poučný, že strhne pozornost nejen dětí, ale i dospělého diváka. Není v něm nouze o vtip a zábavu a přitom splňuje svůj vzdělávací cíl, doplňuje Markéta Kajabová. Pro rodiče školáků dm připravila ve spolupráci s Prof. MUDr. Martinou Kukletovou edukační brožuru s radami a postupy pro správnou ústní hygienu. Koncept opakovaně použitelných nákupních tašek Souběžně s tímto byla v život uvedena některá opatření z oblasti trvalé udržitelnosti, jakými byla např. změna nabídky nákupních tašek z konceptu tašek jednorázových na koncept tašek určených k opakovanému používání, který je šetrnější k životnímu prostředí. Tomuto předcházela již před rokem a půl změna nabídky nákupních tašek na tašky vyrobené z recyklovaného plastu. V dalším kroku rozšířila dm nabídku opakovaně použitelných tašek a začala zákazníkům nabízet ojedinělou bavlněnou tašku, kterou lze v případě jejího poškození kdykoliv v kterékoliv dm v České republice vyměnit za novou. Cílem tohoto promyšleného konceptu je nabídnout zákazníkům možnost šetřit zdroje naší planety a zacházet s nimi zodpovědněji. Proto dm v srpnu letošního roku odměnila své uvědomělé zákazníky, kteří se při nákupu vzdali plastové tašky vydávané k nákupu zdarma, více než 2,5 mil. tzv. eko-bodů, jež připsala na jejich active beauty konta. Následně byly od září 2011 dm plastové tašky, dosud vydávané k nákupu zdarma, zpoplatněny ekopříspěvkem ve výši 1,90 Kč/ks. Takto získané prostředky budou následně investovány do atraktivní nabídky nákupních tašek určených k opakovanému používání a do nejrůznějších aktivit, při kterých věrní zákazníci získají takovéto praktické tašky výměnou za active beauty body. Více než 1 mil. zákazníků vlastní dm active beauty zákaznickou kartu O tom, že je dm oblíbená mezi zákazníky, svědčí také v obchodním roce 2010/2011 nejen zvyšující se obrat a podíl na trhu, ale také počet věrných zákazníků společnosti dm. Počet členů věrnostního programu dm active beauty svět výhod stále roste a k vykazuje již více než jeden milion členů.

4 Zákazníci oceňují výhody tohoto věrnostního programu a dm neustále rozšiřuje nabídku výhod. dm je se členy active beauty světa výhod v úzkém kontaktu zejména prostřednictvím pravidelných mailingů a newsletterů. V obchodním roce 2010/2011 dm uskutečnila více než 3,7 milionů přímých kontaktů se svými zákazníky prostřednictvím direct marketingu, dodává prokuristka společnosti Martina Horká. Také stále oblíbenější program dm babybonus dokazuje důvěru zákazníků k dm, když k v něm registrujeme již téměř těhotných žen a rodičů dětí do tří let věku. To odpovídá 41% růstu oproti předchozímu roku, shrnuje Martina Horká. Bio má v dm své místo Stejně jako v uplynulém roce se i letos dm stala v září partnerem Měsíce biopotravin. Bio má v dm své místo. V současnosti zahrnuje portfolio biopotravin a bio nápojů v dm již více než 600 výrobků, sortiment kontrolované přírodní kosmetiky pak více než 120 položek, hodnotí paní Horká. Všechny biopotraviny i kontrolovaná přírodní kosmetika, mají národní či mezinárodní ochrannou známku a jsou pro zákazníky zárukou kvality. Zároveň jim tato certifikace umožňuje snadnější orientaci v sortimentu dm, vysvětluje paní Horká a dodává: Naším hlavním záměrem je tento sortiment i nadále rozšiřovat podle přání zákazníků. Silná pozice dm privátních značek Některé privátní značky společnosti dm oslavily v obchodním roce 2010/2011 již 15 let své existence. Skutečnost, že tyto značky působí na trhu tak dlouhou dobu, potvrzuje neustále se zvyšující zájem zákazníků o kvalitní produkty dm privátních značek a také dlouhá tradice, kterou si tyto značky udržují. Své jubileum oslavily značky babylove, Sundance a Jessa. Za zmínku také stojí dm privátní značka s. he stylezone určená pro cílovou skupinu mladých lidí, která v tomto roce přišla s novým, ojedinělým a inovativním designem. Právě na cílovou skupinu mladých lidí je mimo jiné zaměřena i nová reklamní strategie, doprovázená svěžími a mnohdy překvapivými vizuálními motivy a intenzivnějším využíváním medií, jako je televize a on-line média, zejména oblast sociálních sítí. Náš vstup na Facebook je spojen s neočekávaným úspěchem, říká Martina Horká.

5 dm je také úspěšným zaměstnavatelem Společnost dm drogerie markt s.r.o. zaměstnává v současnosti spolupracovníků. dm Rakousko se svými dceřinými společnostmi k vykazuje spolupracovníků. Společně s dm Německo nabízí skupina dm jako celek jistotu pracovního uplatnění pro celkem pracovníků. O tom, že je dm úspěšná i jako zaměstnavatel, svědčí ocenění Společnost přátelská rodině, které dm získala v dubnu Síť mateřských center o. s. vybírala z 15 nominovaných organizací a ocenila mezi nimi i společnost dm. Rozhodující pro tuto volbu bylo, že společnost je schopna nabídnout svým zaměstnancům více, než je v České republice běžné, přibližuje Gerhard Fischer. Spolupracovníkům dm je umožněno dále se vzdělávat. K nabídce dm vzdělávacího programu patří interní vzdělávací programy a také programy z Evropských strukturálních fondů. Tiskové zprávy společnosti dm drogerie markt naleznete na: V případě zájmu o další informace kontaktujte: Ing. Eva Vaněčková PR manager Resort marketingu a nákupu dm drogerie markt s.r.o. T F eva.vaneckova@dm-drogeriemarkt.cz

Termín zveřejnění: 23. říjen 2014, 12.00 hodin

Termín zveřejnění: 23. říjen 2014, 12.00 hodin T I S K O V Á Z P R Á V A Termín zveřejnění: 23. říjen 2014, 12.00 hodin Růst obratu o 4,6 % na 6,815 mld. CZK v dm Česká republika Zákazníci odměňují dm růstem obratu Investice do nákupní atmosféry, komunikace

Více

dm v České republice výrazně roste o více než 11 % díky neustálým inovacím

dm v České republice výrazně roste o více než 11 % díky neustálým inovacím TISKOVÁ ZPRÁVA Termín zveřejnění: 18. října 2018, 12:00 hod. Velmi úspěšný obchodní rok 2017/18: dm v České republice výrazně roste o více než 11 % díky neustálým inovacím Růst obratu o 11,67 % v České

Více

Ve 25. jubilejním roce: Růst obratu o více než 8 % pro dm v České republice

Ve 25. jubilejním roce: Růst obratu o více než 8 % pro dm v České republice T I S K O V Á Z P R Á V A Termín zveřejnění: 19. října 2017, 12:00 hod. Ve 25. jubilejním roce: Růst obratu o více než 8 % pro dm v České republice dm v Evropě: 59.046 spolupracovníků ve 3.464 prodejnách

Více

dm Česká republika překročila hranici obratu ve výši 7 mld. Úspěch díky permanentním inovacím

dm Česká republika překročila hranici obratu ve výši 7 mld. Úspěch díky permanentním inovacím T I S K O V Á Z P R Á V A Termín zveřejnění: 22. říjen 2015, 12.00 hod. dm Česká republika překročila hranici obratu ve výši 7 mld. Úspěch díky permanentním inovacím Ohlédnutí: 115 milionů CZK investovaných

Více

Trvalá udržitelnost v dm. dm drogerie markt Česká republika březen 2016

Trvalá udržitelnost v dm. dm drogerie markt Česká republika březen 2016 dm drogerie markt Česká republika březen 2016 Představení dm v ČR Maloobchodní drogistický řetězec aktuálně 220 prodejen po celé ČR 100% dceřiná společnost dm Rakousko Sortiment téměř 12.000 položek primárně

Více

Zelená v dm usnadňuje zákazníkům orientaci

Zelená v dm usnadňuje zákazníkům orientaci Zelená v dm usnadňuje zákazníkům orientaci Obsah Trvalá udržitelnost v dm 1. Krok k zelené v komunikaci dodavatelé Bio, vegan, bez lepku 2. Krok k zelené v komunikaci Certifikáty Etikety Bio, vegan, bez

Více

Zisk (před zdaněním) stoupl o 10,4 procenta na 133,44 mil. EUR. Koncernové pojistné poprvé převýšilo 2,5 mld. EUR

Zisk (před zdaněním) stoupl o 10,4 procenta na 133,44 mil. EUR. Koncernové pojistné poprvé převýšilo 2,5 mld. EUR Č. 09/2010 20. května 2010 Vienna Insurance Group v 1. čtvrtletí 2010: Nejlepší čtvrtletí v dějinách podniku Zisk (před zdaněním) stoupl o 10,4 procenta na 133,44 mil. EUR Koncernové pojistné poprvé převýšilo

Více

Koncernové pojistné poprvé přesáhlo 8 mld. EUR. Zisk (před zdaněním): 441,25 milionů EUR překonal vynikající výsledek roku 2007

Koncernové pojistné poprvé přesáhlo 8 mld. EUR. Zisk (před zdaněním): 441,25 milionů EUR překonal vynikající výsledek roku 2007 Č. 04/2010 31. března 2010 Vienna Insurance Group v roce 2009 podle IFRS: Koncernové pojistné poprvé přesáhlo 8 mld. EUR Zisk (před zdaněním): 441,25 milionů EUR překonal vynikající výsledek roku 2007

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

TISKOVÁ INFORMACE kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Brně

TISKOVÁ INFORMACE kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Brně TISKOVÁ INFORMACE kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Brně 20. září 2007 Brno, září 2007 Strana 1 / 5 kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Brně Brno 2007 kika otevírá čtyři nové obchodní domy s nábytkem:

Více

Akcie Vienna Insurance Group. Od 5. února 2008 nákup s poplatkem 1 Kč!*

Akcie Vienna Insurance Group. Od 5. února 2008 nákup s poplatkem 1 Kč!* Akcie Vienna Insurance Group. Od 5. února 2008 nákup s poplatkem 1 Kč!* * Na vybraných pobočkách České spořitelny, a.s. od 5. února do 30. června 2008. Platí výhradně pro fyzické osoby, ne však pro osoby

Více

Tisková zpráva. OVB Holding AG: Výrazně lepší výsledek

Tisková zpráva. OVB Holding AG: Výrazně lepší výsledek Strana 1 ze 5 OVB Holding AG: Výrazně lepší výsledek Další posílení prodejního potenciálu: Růst finančních poradců, zákazníků a nových smluv Trvale pozitivní vývoj obchodu v segmentu jižní a západní Evropy

Více

Solidní vývoj hospodářského výsledku - zisk (před zdaněním, konsolidovaný) zhruba 340 mil. EUR

Solidní vývoj hospodářského výsledku - zisk (před zdaněním, konsolidovaný) zhruba 340 mil. EUR Č. 28/2009 10. listopadu 2009 Vienna Insurance Group v 1. až 3. čtvrtletí 2009: Koncernové pojistné převýšilo 6 mld. EUR Solidní vývoj hospodářského výsledku - zisk (před zdaněním, konsolidovaný) zhruba

Více

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT Výroční tisková konference ŠKODA AUTO Mladá Boleslav, 21.03.2018 Projev pana Klause-Dietera Schürmanna Člena představenstva za oblast Financí a IT - Platí mluvené slovo - Rukopis projevu Klause-Dietera

Více

Fitter, Focused, Further

Fitter, Focused, Further Tisková konference ING Bank ČR Fitter, Focused, Further Rolf-Jan Zweep CEO ING Bank ČR Generálníředitel Praha 22. dubna, 2008 Obsah ING Group & ING ING ČR Finanční výsledky ING Bank ČR 2007 Strategie ING

Více

Případová studie zavádění bio sortimentu do maloobchodní sítě COOP realizované COOP Centrem

Případová studie zavádění bio sortimentu do maloobchodní sítě COOP realizované COOP Centrem Případová studie zavádění bio sortimentu do maloobchodní sítě COOP realizované COOP Centrem Co je BioCOOP 372 prodejen (zatím) Celkem 70 položek ve zvláštním regálu a v chlazených úsecích Dosavadní zkušenosti

Více

Co znamená stabilita? Umění pokračovat v budoucím úspěchu díky zkušenostem z minulosti

Co znamená stabilita? Umění pokračovat v budoucím úspěchu díky zkušenostem z minulosti Co znamená stabilita? Umění pokračovat v budoucím úspěchu díky zkušenostem z minulosti 2 Tisková konference Předběžný vývoj výsledků roku 2010 Vídeň, 25. leden 2011 Předbězné výsledky roku 2010 Vývoj předčil

Více

Výzkum výdajů do marketingové komunikace AKA 2018

Výzkum výdajů do marketingové komunikace AKA 2018 Výzkum výdajů do marketingové komunikace AKA 2018 Metodologie výzkumu, cílová skupina a terénní sběr METODOLOGIE VÝZKUMU METODOLOGIE Výzkum byl realizován prostřednictvím internetového sběru dat (CAWI).

Více

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ KOMISE (2008/C 141/13) Úvod. posilovat nadnárodní mobilitu osob pracujících v odvětví kultury,

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ KOMISE (2008/C 141/13) Úvod. posilovat nadnárodní mobilitu osob pracujících v odvětví kultury, 7.6.2008 C 141/27 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ KOMISE Výzva k předkládání návrhů 2008 Program Kultura (2007 2013) Provádění akcí programu: víceleté projekty spolupráce; akce spolupráce; zvláštní akce (třetí

Více

Západoevropské a středoevropské stavební trhy Perspektiva. Březen 2007

Západoevropské a středoevropské stavební trhy Perspektiva. Březen 2007 Západoevropské a středoevropské stavební trhy Perspektiva Březen 2007 Rejstřík Západoevropské stavební trhy Středoevropské stavební trhy Porovnání stavu 2 Západoevropské stavební trhy Trendy v západní

Více

Provozní hospodářský výsledek je i nadále výrazně lepší než na trhu Nárůst úrokových výnosů a výnosů z bankovních služeb, zvýšení produktivity

Provozní hospodářský výsledek je i nadále výrazně lepší než na trhu Nárůst úrokových výnosů a výnosů z bankovních služeb, zvýšení produktivity 20. srpna 2014 Pololetní tisková konference koncernu Oberbank AG Nové zvýšení dosud nejvyššího hospodářského výsledku Provozní hospodářský výsledek je i nadále výrazně lepší než na trhu Nárůst úrokových

Více

13. 5. 2009 Vienna Insurance Group v 1. čtvrtletí 2009 navazuje na vynikající výsledek roku 2008

13. 5. 2009 Vienna Insurance Group v 1. čtvrtletí 2009 navazuje na vynikající výsledek roku 2008 Stránka č. 1 z 5 Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group Hlavní strana O firmě Tiskové zprávy Tiskové zprávy 13. 5. Vienna Insurance Group v 1. čtvrtletí navazuje na vynikající výsledek roku

Více

Monitoring investic do produkce POP médií v ČR

Monitoring investic do produkce POP médií v ČR Monitoring investic do produkce POP médií v ČR Asociace oboru marketingové komunikace v místě prodeje POPAI CE ve spolupráci s mediální agenturou OMD Czech každoročně zveřejňuje výsledky monitoringu investic

Více

Obchod a efektivita investic pohled regionálního řetězce. Karel Hruzík, Hruška

Obchod a efektivita investic pohled regionálního řetězce. Karel Hruzík, Hruška Obchod a efektivita investic pohled regionálního řetězce Karel Hruzík, Hruška ZMĚNA STRATEGIE OBCHODNÍCH FIREM, VLIVY KRIZE V důsledku vzniklé globální finanční krize v průběhu posledního čtvrt roku pozorujeme,

Více

16. 18. května 2014. StaŇte se součástí exkluzivní nákupní akce v ČR. tentokrát v režii 3 lifestylových titulů

16. 18. května 2014. StaŇte se součástí exkluzivní nákupní akce v ČR. tentokrát v režii 3 lifestylových titulů StaŇte se součástí exkluzivní nákupní akce v ČR. tentokrát v režii 3 lifestylových titulů 16. 18. května 2014 Oslovte 4 miliony* milovníků módy, kosmetiky a designu a nabídněte jim své služby a produkty

Více

Tisková zpráva. BASF: V oblasti obchodu s chemikáliemi rostou zisky i objem z prodeje. 3. čtvrtletí roku 2016: Tržby 14,0 mld.

Tisková zpráva. BASF: V oblasti obchodu s chemikáliemi rostou zisky i objem z prodeje. 3. čtvrtletí roku 2016: Tržby 14,0 mld. Tisková zpráva BASF: V oblasti obchodu s chemikáliemi rostou zisky i objem z prodeje 3. listopadu 2016 Silvia Tajbliková BASF spol. s.r.o. Tel: +421 2 58 266 778 silvia.tajblikova@basf.com 3. čtvrtletí

Více

REKORDNÍ VÝSLEDEK VIENNA INSURANCE GROUP

REKORDNÍ VÝSLEDEK VIENNA INSURANCE GROUP Č. 13/2012 22. srpna 2012 1. POLOLETÍ 2012: REKORDNÍ VÝSLEDEK VIENNA INSURANCE GROUP Koncernové pojistné vzrostlo na zhruba 5,3 mld. EUR (růst o 11,7 procenta) Zisk koncernu (před zdaněním) prolomil hranici

Více

Všechno pod kontrolou

Všechno pod kontrolou Všechno pod kontrolou Sociální odpovědnost Stěžejními pilíři sociální udržitelnosti ve společnosti Vetropack jsou: dodržovaný kodex správy a řízení podniku (Corporate Governance), závazný, transparentní

Více

Lidé ve střední a východní Evropě usilují o vyrovnanou finanční bilanci

Lidé ve střední a východní Evropě usilují o vyrovnanou finanční bilanci Tisková zpráva 26. února 2014 Mgr. Andrea Winklerová Marketing & Communication +420 737 263 113 andrea.winklerova@gfk.com Lidé ve střední a východní Evropě usilují o vyrovnanou finanční bilanci Nejvýraznějšímu

Více

ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM OCENĚNÍ MASTERCARD OBCHODNÍK ROKU 2014 SE STALA IKEA

ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM OCENĚNÍ MASTERCARD OBCHODNÍK ROKU 2014 SE STALA IKEA ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM OCENĚNÍ MASTERCARD OBCHODNÍK ROKU 2014 SE STALA IKEA Praha 3. února 2015 Absolutním vítězem a držitelem titulu MasterCard Obchodník roku 2014 se stejně jako loni stala IKEA Česká republika.

Více

GLOBÁLNÍ RETAILING V EVROPĚ. Ing. Petra Matějovská, Ph.D. Katedra podnikové ekonomiky

GLOBÁLNÍ RETAILING V EVROPĚ. Ing. Petra Matějovská, Ph.D. Katedra podnikové ekonomiky GLOBÁLNÍ RETAILING V EVROPĚ Ing. Petra Matějovská, Ph.D. Katedra podnikové ekonomiky Ekonomická situace NĚMECKA Německo je jedním z klíčových aktérů evropské i celosvětové politiky a proto je v mnoha vědeckých

Více

Koncernové pojistné stouplo o zhruba 8 procent na 4,6 mld. EUR

Koncernové pojistné stouplo o zhruba 8 procent na 4,6 mld. EUR Č. 16/2010 19. srpna 2010 Vienna Insurance Group v 1. pololetí 2010: Koncernové pojistné stouplo o zhruba 8 procent na 4,6 mld. EUR Zisk (před zdaněním) navzdory rozsáhlým škodám v důsledku živelných pohrom

Více

Aplikace městského marketingu v praxi: očekávání a realita Jiří Ježek. Měkké faktory v regionálním rozvoji, Ostrava, 25.6.2010

Aplikace městského marketingu v praxi: očekávání a realita Jiří Ježek. Měkké faktory v regionálním rozvoji, Ostrava, 25.6.2010 Aplikace městského marketingu v praxi: očekávání a realita Jiří Ježek Výzkumné problémy I. opatření a aktivity, které bychom přiřadili k městskému marketingu jsou realizovány, aniž by si jejich aktéři

Více

ČLEN PŘEDSTAVENSTVA PRO OBLAST EKONOMIE. Dodávky zákazníkům poprvé překročily 1 mil. vozů v jednom roce a byly společně s obratem na rekordní úrovni.

ČLEN PŘEDSTAVENSTVA PRO OBLAST EKONOMIE. Dodávky zákazníkům poprvé překročily 1 mil. vozů v jednom roce a byly společně s obratem na rekordní úrovni. WINFRIED KRAUSE ČLEN PŘEDSTAVENSTVA ZA OBLAST EKONOMIE WINFRIED KRAUSE ČLEN PŘEDSTAVENSTVA PRO OBLAST EKONOMIE Finanční milníky roku Dodávky zákazníkům poprvé překročily 1 mil. vozů v jednom roce a byly

Více

INFORMACE PRO TISK kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni 13. prosince 2007

INFORMACE PRO TISK kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni 13. prosince 2007 INFORMACE PRO TISK kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni 13. prosince 2007 Plzeň, prosinec 2007 Strana 1 / 5 kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni Čtvrtý český obchodní dům s nábytkem otevírá

Více

Tisková zpráva 27. února 2013 Studie nákupního chování společnosti Henkel

Tisková zpráva 27. února 2013 Studie nákupního chování společnosti Henkel Tisková zpráva 27. února 2013 Studie nákupního chování společnosti Henkel Češi nemají vysoké povědomí o cenách drogistického zboží a zůstávají věrní vybrané značce Společnost Henkel provedla studii rozhodování

Více

Koncernové pojistné vzrostlo o 2,9 procenta na více než 2,6 mld. EUR. Zisk (před zdaněním) stoupl o 7,0 procenta na 142,8 mil. EUR

Koncernové pojistné vzrostlo o 2,9 procenta na více než 2,6 mld. EUR. Zisk (před zdaněním) stoupl o 7,0 procenta na 142,8 mil. EUR Č. 12/2011 17. května 2011 Vienna Insurance Group v 1. čtvrtletí 2011 v kurzu: Koncernové pojistné vzrostlo o 2,9 procenta na více než 2,6 mld. EUR Zisk (před zdaněním) stoupl o 7,0 procenta na 142,8 mil.

Více

ČÍSLO JEDNA - ZCELA JISTĚ

ČÍSLO JEDNA - ZCELA JISTĚ ČÍSLO JEDNA - ZCELA JISTĚ 1 Tisková konference VIENNA INSURANCE GROUP 1. pololetí 2015 Ve Vídni 25. srpna 2015 Nadále nejlepší rating v indexu ATX Agentura Standard & Poor's opět potvrdila rating VIG A+

Více

Bezkontaktní karty Visa: vývoj v Evropě. Mark Austin, ředitel divize bezkontaktních produktů 8. března 2011

Bezkontaktní karty Visa: vývoj v Evropě. Mark Austin, ředitel divize bezkontaktních produktů 8. března 2011 Bezkontaktní karty Visa: vývoj v Evropě Mark Austin, ředitel divize bezkontaktních produktů 8. března 2011 Evropská cesta 1 Agenda Proč bezkontaktní platby? Jak fungují? Vývoj v Evropě Shrnutí 2 Proč bezkontaktní

Více

B2B marketing v ČR v roce 2017

B2B marketing v ČR v roce 2017 B2B marketing v ČR v roce 2017 Nástroje, rozpočty, trendy říjen 2017 B-inside s.r.o. Šmeralova 12, 170 00 Praha 7 Vavrečkova 5262, 760 01 Zlín IČ: 24790648 DIČ: CZ24790648 Telefon: +420 608 048 048 www.b-inside.cz

Více

Počtvrté za sebou nejlepší výsledek v historii koncernu Oberbank

Počtvrté za sebou nejlepší výsledek v historii koncernu Oberbank TISKOVÁ ZPRÁVA Praha, 22. května 2014: Bilanční tisková konference koncernu Oberbank AG Počtvrté za sebou nejlepší výsledek v historii koncernu Oberbank Podrobné výsledky: hospodářský výsledek po zdanění

Více

Výroční zpráva společnosti Corpus Solutions a.s. za rok 2017

Výroční zpráva společnosti Corpus Solutions a.s. za rok 2017 Výroční zpráva společnosti Corpus Solutions a.s. za rok 2017 Popis účetní jednotky Název společnosti: Corpus Solutions Sídlo: Štětkova1638/18 Praha 4, 140 00 Právní forma: a.s. IČO: 25764616 Rozhodující

Více

BMW Group Česká republika

BMW Group Česká republika pro Média Group Česká Dr. Josef Reiter Generální ředitel, Group Česká Group Group je se značkami, MINI a Rolls-Royce jedním z nejúspěšnějších výrobců automobilů a motocyklů na světě. Je globální společností

Více

E-Commerce v praxi farmacie. Michal Macourek

E-Commerce v praxi farmacie. Michal Macourek E-Commerce v praxi farmacie Michal Macourek 2 Lékárny BENU přes 2.000 lékáren po celé Evropě 2.největší lékárenská síť v ČR 204 lékáren v ČR Každý rok otevíráme 10 a více nových lékáren Od roku 2015 spuštěn

Více

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2017

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2017 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 15. března 2018 Fortuna Entertainment Group N.V. Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2017 Amsterdam - Společnost Fortuna Entertainment Group N. V. oznamuje své předběžné

Více

Alza.cz v číslech 2018

Alza.cz v číslech 2018 Alza.cz v číslech 2018 Tomáš Havryluk, místopředseda představenstva Alza.cz Poděkování Kdo jsme? Největší e-shop v ČR 25 let na trhu Přes 1 500 zaměstnanců Věkový průměr 28 let EC := B + IT Tomáš Havryluk,

Více

Role marketingu a vliv na obchodní výsledky

Role marketingu a vliv na obchodní výsledky 2 Role marketingu a vliv na obchodní výsledky Marketing B2B firem v ČR Jaké slovo má marketing ve firmě a jak ovlivňuje skutečné obchodní výsledky firmy? Šmeralova 12, 170 00 Praha 7 Vavrečkova 5262, 760

Více

Čistý objem trhu reklamy v místě prodeje v roce 2013 je odhadován na 5,8 miliardy Kč.

Čistý objem trhu reklamy v místě prodeje v roce 2013 je odhadován na 5,8 miliardy Kč. Čistý objem trhu reklamy v místě prodeje v roce 2013 je odhadován na 5,8 miliardy Kč. Asociace reklamy v místě prodeje POPAI ve spolupráci s mediální agenturou OMD Czech zveřejňuje výsledky projektu monitoringu

Více

Čistý objem trhu reklamy v místě prodeje v roce 2012 je odhadován na 5,4 miliardy Kč.

Čistý objem trhu reklamy v místě prodeje v roce 2012 je odhadován na 5,4 miliardy Kč. Čistý objem trhu reklamy v místě prodeje v roce 2012 je odhadován na 5,4 miliardy Kč. Asociace reklamy v místě prodeje POPAI ve spolupráci s mediální agenturou OMD Czech zveřejňuje výsledky projektu monitoringu

Více

VIDĚT JINÝMA OČIMA TISKOVÁ KONFERENCE. Vývoj Vienna Insurance Group v 1. pololetí 2012. Vídeň, 22. srpna 2012

VIDĚT JINÝMA OČIMA TISKOVÁ KONFERENCE. Vývoj Vienna Insurance Group v 1. pololetí 2012. Vídeň, 22. srpna 2012 VIDĚT JINÝMA OČIMA TISKOVÁ KONFERENCE Vývoj Vienna Insurance Group v 1. pololetí 2012 Vídeň, 22. srpna 2012 Vývoj 2001-2011 Dvojciferný nárůst pojistného A zisku za posledních 10 let Vývoj pojistného 2001-2011

Více

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL VÁNOČNÍ BALENÍ case study společnosti LOGIK, s.r.o.

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL VÁNOČNÍ BALENÍ case study společnosti LOGIK, s.r.o. SCHWARZKOPF PROFESSIONAL VÁNOČNÍ BALENÍ 2015 case study společnosti LOGIK, s.r.o. OBSAH CHTĚJTE VÍC OD SVÉ TISKÁRNY KOMUNIKACE 4 ŘEŠENÍ 8 PRÉMIOVÝ VZHLED 12 DŮRAZ NA EFEKTIVITU 14 DESIGN NEJEN POUTAVÝ,

Více

Fortuna přijala za prvních devět měsíců o 9,3% více sázek nežli vloni a potvrdila růst

Fortuna přijala za prvních devět měsíců o 9,3% více sázek nežli vloni a potvrdila růst REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 3. listopadu 2011 Mezitímní zpráva statutárního orgánu společnosti Fortuna Entertainment Group N.V. za období od 1. července 2011 do 3. listopadu 2011 Fortuna přijala za prvních devět

Více

Výroční zpráva společnosti Corpus Solutions a.s. za rok Popis účetní jednotky. Název společnosti: Corpus Solutions

Výroční zpráva společnosti Corpus Solutions a.s. za rok Popis účetní jednotky. Název společnosti: Corpus Solutions Výroční zpráva společnosti Corpus Solutions a.s. za rok 2013 Popis účetní jednotky Název společnosti: Corpus Solutions Sídlo:, Praha 4, 140 00 Právní forma: a.s. IČO: 25764616 Rozhodující předmět činnosti:

Více

ÚZEMNÍ ATRAKTIVITA - AKTUÁLNÍ TÉMA NAPŘÍČ PODUNAJSKÝM REGIONEM

ÚZEMNÍ ATRAKTIVITA - AKTUÁLNÍ TÉMA NAPŘÍČ PODUNAJSKÝM REGIONEM ÚZEMNÍ ATRAKTIVITA - AKTUÁLNÍ TÉMA NAPŘÍČ PODUNAJSKÝM REGIONEM Jarmila Cikánková, CENIA http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/attractive-danube 6.3.2018 1 6.3.2018 2 NA ÚROVNI STÁTU Bulharsko:

Více

Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání

Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání Jméno: Kiekert AG Očekávaný obrat v obchodním roce 2017: 880 milionů Euro Počet zaměstnanců: 6.500 Výrobní závody: 8: Německo, Korea, Česko, USA, Mexiko, Čína,

Více

Tisková zpráva. BASF: Podstatně vyšší zisky v odvětví chemických látek, segment Oil & Gas je výrazně pod úrovní čtvrtletí předchozího roku

Tisková zpráva. BASF: Podstatně vyšší zisky v odvětví chemických látek, segment Oil & Gas je výrazně pod úrovní čtvrtletí předchozího roku Tisková zpráva BASF: Podstatně vyšší zisky v odvětví chemických látek, segment Oil & Gas je výrazně pod úrovní čtvrtletí předchozího roku 1. srpna 2016 Silvia Tajbliková BASF spol. s.r.o. Tel: +421 2 58

Více

Geschäftsentwicklung 2010 Vienna Insurance Group

Geschäftsentwicklung 2010 Vienna Insurance Group Geschäftsentwicklung 2010 Vienna Insurance Group 20. řádná valná hromada VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe Vídeň 6. května 2011 Vývoj obchodní činnosti v roce 2010 Vienna Insurance Group

Více

HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH UDÁLOSTÍ ROKU 2012

HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH UDÁLOSTÍ ROKU 2012 HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH UDÁLOSTÍ ROKU 2012 Martin Herrmann předseda představenstva, CEO RWE Česká republika STRANA 1 ROK 2012 BYL PRO RWE ÚSPĚŠNÝM OBDOBÍM STRANA 2 RWE JE NEJÚSPĚŠNĚJŠÍM ALTERNATIVNÍM OBCHODNÍKEM

Více

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO 2016

Výroční tisková konference ŠKODA AUTO 2016 Výroční tisková konference ŠKODA AUTO 2016 Mladá Boleslav, 16. března 2016 Winfried Krause Člen představenstva ŠKODA AUTO za oblast Ekonomie - Platí mluvené slovo - Rukopis projevu Winfrieda Krauseho ŠKODA

Více

ČR loni lákala zahraniční franchisové systémy

ČR loni lákala zahraniční franchisové systémy ČR loni lákala zahraniční franchisové systémy PRAHA, 11. března 2015 V České republice funguje na 246 franchisových konceptů a 5272 franchisantů. Obliba podnikání pod zavedenou značkou nadále roste a přináší

Více

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2 Výroční zpráva 2013 OBSAH 1. Úvodní slovo ředitele 3 2. Základní údaje společnosti 4 3. Představení společnosti 5 4. Služby společnosti 6 5. Významní partneři 7 6. Vybrané ekonomické ukazatele 8 7. Ostatní

Více

VIENNA INSURANCE GROUP POKRAČUJE V 1. ČTVRTLETÍ 2012 V NASTOUPENÉM KURZU: Koncernové pojistné stouplo o 5,5 procenta na více než 2,7 mld.

VIENNA INSURANCE GROUP POKRAČUJE V 1. ČTVRTLETÍ 2012 V NASTOUPENÉM KURZU: Koncernové pojistné stouplo o 5,5 procenta na více než 2,7 mld. Č. 08/2012 23. května 2012 VIENNA INSURANCE GROUP POKRAČUJE V 1. ČTVRTLETÍ 2012 V NASTOUPENÉM KURZU: Koncernové pojistné stouplo o 5,5 procenta na více než 2,7 mld. EUR Nárůst koncernového zisku (před

Více

Marketingové aktivity B2B firem a struktura marketingových rozpočtů Jaro 2014

Marketingové aktivity B2B firem a struktura marketingových rozpočtů Jaro 2014 Marketingové aktivity B2B firem a struktura marketingových rozpočtů Jaro 2014 B-inside s.r.o. Šmeralova 12, 170 00 Praha Vavrečkova 5262, 760 01 Zlín IČ: 24790648 DIČ: CZ24790648 Telefon: +420 608 048

Více

Představení společnosti AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. a mateřského koncernu ENERGIE AG Oberösterreich

Představení společnosti AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. a mateřského koncernu ENERGIE AG Oberösterreich Představení společnosti AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. a mateřského koncernu ENERGIE AG Oberösterreich Mateřský koncern ENERGIE AG Oberösterreich AVE CZ je dceřinou společností předního rakouského

Více

Kienbaum International Praha, 05. října 2011. Aktuální situace v odměňování v ČR ve srovnání se západní, východní a střední Evropou

Kienbaum International Praha, 05. října 2011. Aktuální situace v odměňování v ČR ve srovnání se západní, východní a střední Evropou Kienbaum International Praha, 05. října 2011 Aktuální situace v odměňování v ČR ve srovnání se západní, východní a střední Evropou Agenda 1. O nás» Představení společnosti Kienbaum 2. Odměňování v České

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti CS Cargo je nejrychlěji se rozvíjející logistickou skupinou regionu CEE CS Cargo patří k vedoucím firmám v odvětví dopravy a logistiky v regionu střední a východní Evropy Se sídlem

Více

Obchod & kvalita. Kvalita jako strategie firmy Ing. Ladislav Denk. Retail Summit Praha 4. února 2009

Obchod & kvalita. Kvalita jako strategie firmy Ing. Ladislav Denk. Retail Summit Praha 4. února 2009 Obchod & kvalita Kvalita jako strategie firmy Ing. Ladislav Denk Retail Summit Praha 4. února 2009 Kvalita jako strategie firmy Kvalita jako strategie firmy 1. Vnímání kvality Kvalita jako strategie firmy

Více

Tisková konference, Praha, Česká republika, 20. prosince 2007 Martin Roman, generální ředitel ČEZ Zsolt Hernádi, generální ředitel MOL Group

Tisková konference, Praha, Česká republika, 20. prosince 2007 Martin Roman, generální ředitel ČEZ Zsolt Hernádi, generální ředitel MOL Group CEZ MOL STRATEGICKÁ ALIANCE Tisková konference, Praha, Česká republika, 20. prosince 2007 Martin Roman, generální ředitel ČEZ Zsolt Hernádi, generální ředitel MOL Group DVA NEJVĚTŠÍ REGIONÁLNÍ SPOLEČNOSTI

Více

Koncernové pojistné stabilní s výškou 8,2 miliard EUR (plus 1,2 procenta)

Koncernové pojistné stabilní s výškou 8,2 miliard EUR (plus 1,2 procenta) Č. 02/2010 26. ledna 2010 Vienna Insurance Group v roce 2009: 1 Stabilita i během složitého období Koncernové pojistné stabilní s výškou 8,2 miliard EUR (plus 1,2 procenta) Zisk koncernu (před zdaněním)

Více

19. výroční valná hromada. Vídeň, 29. června 2010

19. výroční valná hromada. Vídeň, 29. června 2010 19. výroční valná hromada Vídeň, 29. června 2010 20 let ve střední a východní Evropě Klíčové kroky od roku 1990 do dnešní doby V.I.G. v roce 1990 Vedoucí postavení v Rakousku jako základ pro mezinárodní

Více

REICO Funds. úvod. Č S n e m o v i t o s t n í f o n d. Ing. Martin skalický investiční ředitel, člen představenstva. V Praze dne 7.12.

REICO Funds. úvod. Č S n e m o v i t o s t n í f o n d. Ing. Martin skalický investiční ředitel, člen představenstva. V Praze dne 7.12. úvod Ing. Martin skalický investiční ředitel, člen představenstva V Praze dne 7.12.2007 V uplynulých týdnech jsme Vás průběžně informovali o připravované akvizici dalších nemovitostí do portfolia ČS nemovitostního

Více

Specifika nabídky biopotravin v ČR na příkladu budování nové značky BILLA. Zoltán Csóka, COO BILLA ČR

Specifika nabídky biopotravin v ČR na příkladu budování nové značky BILLA. Zoltán Csóka, COO BILLA ČR Specifika nabídky biopotravin v ČR na příkladu budování nové značky BILLA Zoltán Csóka, COO BILLA ČR Bio? Teď? Uvádět novou značku biopotravin v době krize? Každou ne, Naše Bio ano S důrazem na potřeby

Více

KDO SI ZASLOUŽÍ. Geschäftsentwicklung 2010 Vienna Insurance Group MOJI DŮVĚRU? MOJE VIG

KDO SI ZASLOUŽÍ. Geschäftsentwicklung 2010 Vienna Insurance Group MOJI DŮVĚRU? MOJE VIG KDO SI ZASLOUŽÍ Geschäftsentwicklung 2010 Vienna Insurance Group MOJI DŮVĚRU? MOJE VIG 21. řádná valná hromada VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe Vídeň, 4. května 2012 Vývoj Vienna Insurance

Více

Tisková zpráva. BASF: Tržby a zisky ve 2. čtvrtletí značně vzrostly, prognóza pro rok 2017 se zlepšila. 2. kvartál 2017:

Tisková zpráva. BASF: Tržby a zisky ve 2. čtvrtletí značně vzrostly, prognóza pro rok 2017 se zlepšila. 2. kvartál 2017: Tisková zpráva BASF: Tržby a zisky ve 2. čtvrtletí značně vzrostly, prognóza pro rok 2017 se zlepšila 1. srpna 2017 Silvia Tajbliková BASF spol. s.r.o. Tel: +421 2 58 266 778 silvia.tajblikova@basf.com

Více

V prvním čtvrtletí 2018 Fortuna Entertainment Group zvýšila přijaté sázky o 163,7 % na 797 milionů EUR

V prvním čtvrtletí 2018 Fortuna Entertainment Group zvýšila přijaté sázky o 163,7 % na 797 milionů EUR REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 16. května 2018 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N. V. za období od 1. ledna 2018 do 16. května 2018 V prvním čtvrtletí 2018 Fortuna Entertainment Group

Více

Vývoj lékárenských aliancí v České republice Čím se odlišují a jak zajišťují efektivitu marketingových investic výrobců v místě prodeje?

Vývoj lékárenských aliancí v České republice Čím se odlišují a jak zajišťují efektivitu marketingových investic výrobců v místě prodeje? Vývoj lékárenských aliancí v České republice Čím se odlišují a jak zajišťují efektivitu marketingových investic výrobců v místě prodeje? Ing. Lubomír Calta výkonný ředitel, Magistra, a.s. XX. OTC Konference

Více

Očekává se, že region jako celek vykáže v příštím roce pozitivní růst, poté, co se ekonomiky SNS stabilizují a začnou se zotavovat (viz tabulka).

Očekává se, že region jako celek vykáže v příštím roce pozitivní růst, poté, co se ekonomiky SNS stabilizují a začnou se zotavovat (viz tabulka). Průzkum MMF REGIONÁLNÍ EKONOMICKÁ TÉMATA Země nově vznikajících trhů v Evropě očekávají silnější růst, ale čelí novým rizikům IMF Survey 13. listopad 2015 Dělníci na ropném vrtu v Rusku: Zatímco většina

Více

TRENDY NÁKUPNÍHO CHOVÁNÍ

TRENDY NÁKUPNÍHO CHOVÁNÍ TRENDY NÁKUPNÍHO CHOVÁNÍ duben 2013 zdeněk skála research director retail & shopper incoma gfk GfK 2013 Retail Summit 2013, Prague 1 Situace v českém obchodě Jak se mění nákupní chování? Kam to směřuje?

Více

Představujeme držitele značky "Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou ČR" HAMÉ s.r.o.

Představujeme držitele značky Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou ČR HAMÉ s.r.o. Představujeme držitele značky "Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou ČR" HAMÉ s.r.o. Představujeme společnost HAMÉ s.r.o., která je držitelem značky Český výrobek garantováno Potravinářskou

Více

POTRAVINY A JEJICH KVALITA Z POHLEDU ČESKÉHO ZÁKAZNÍKA PETR DUPAL, COO BILLA ČR

POTRAVINY A JEJICH KVALITA Z POHLEDU ČESKÉHO ZÁKAZNÍKA PETR DUPAL, COO BILLA ČR POTRAVINY A JEJICH KVALITA Z POHLEDU ČESKÉHO ZÁKAZNÍKA PETR DUPAL, COO BILLA ČR BILLA V ČÍSLECH 1991 otevření první prodejny BILLA v Brně 2007 převzetí obchodního řetězce Delvita (97 prodejen) 2008 převzetí

Více

Návrh PR podpory společnosti B2M.CZ PŘIPRAVILA AGENTURA PR POINT

Návrh PR podpory společnosti B2M.CZ PŘIPRAVILA AGENTURA PR POINT Návrh PR podpory společnosti B2M.CZ PŘIPRAVILA AGENTURA PR POINT ZÁKLADNÍ INFORMACE O AGENTUŘE STŘEDNĚ VELKÁ PR AGENTURA ZALOŽENA V ROCE 2003 PR POINT SLOVENSKO ZALOŽEN V ROCE 2007 (WWW.PRPOINT.SK) ČLEN

Více

KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME. www.ahorn.cz. Kam směřujeme do budoucna... Firma, která začínala v garáži... strany...

KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME. www.ahorn.cz. Kam směřujeme do budoucna... Firma, která začínala v garáži... strany... KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME strana 3. Firma, která začínala v garáži... strana 4. AHORN dnes... strana 5. AHORN z druhé strany... strana 7. Kam směřujeme do budoucna... Najdete nás také na Facebooku https://www.facebook.com/ahorncz

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI ZENTIVA

PROFIL SPOLEČNOSTI ZENTIVA PROFIL SPOLEČNOSTI ZENTIVA Zentiva mezinarodní farmaceutická společnost vyrábějící a prodávající cenově dostupné generické léky. Z APATYKY K MEZINÁRODNÍ FARMACEUTICKÉ FIRMĚ Za zakladatele výroby léčiv

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 Deviza pro Váš obchod Obsah Úvodní slovo výkonné ředitelky... 1 Profil společnosti... 3 Vývoj vybraných ekonomických ukazatelů... 5 Nejvýznamnější události roku 2007... 7 Hospodářské

Více

PREZENTACE SKUPINY LUMEN

PREZENTACE SKUPINY LUMEN WWW.LUMEN.EU PREZENTACE SKUPINY LUMEN ÚNOR 2015 I. SKUPINA LUMEN působí prostřednictvím svých dceřiných společností v České republice, na Slovensku a v Polsku. Individuální projekty provádí i na Balkáně.

Více

Udělení stipendia není věkově omezeno a od roku 2010 se v Česku do programu mohou přihlásit i studenti kombinovaného studia.

Udělení stipendia není věkově omezeno a od roku 2010 se v Česku do programu mohou přihlásit i studenti kombinovaného studia. Hlavním cílem Stipendijního programu pro romské vysokoškolské studenty, který vyhlašuje Romský vzdělávací fond (Roma Education Fund - REF), je skrze stipendia přispět ke zvýšení vzdělanostní úrovně Romů

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy, Vážení pánové, předkládáme Vám Výroční zprávu za rok 2009, jejímž prostřednictvím Vám chceme poskytnout základní

Více

Věrnostní systémy Případová studie

Věrnostní systémy Případová studie Věrnostní systémy Případová studie 1 Zadání věrnostního programu Vyvinutí multifunkčního věrnostního systému, který poskytne hlavnímu partnerovi potravinovému řetězci Julius Meinl komunikační a věrnostní

Více

Fakultativní společná evropská právní úprava prodeje: časté otázky

Fakultativní společná evropská právní úprava prodeje: časté otázky MEMO/11/680 V Bruselu dne 11. října 2011 Fakultativní společná evropská právní úprava prodeje: časté otázky Co je to fakultativní společná evropská právní úprava prodeje? Spotřebitelé a podniky zejména

Více

RODINNÉ PASY PREZENTACE PROJEKTU

RODINNÉ PASY PREZENTACE PROJEKTU RODINNÉ PASY PREZENTACE PROJEKTU 1 Princip projektu Rodinné pasy vznikly jako projekt na podporu rodin s dětmi. Jeho podstatou je vytvoření a realizace systému poskytování slev a dalších výhod rodinám

Více

PERFECT CAR INTERIOR. Novem. Firemní prezentace. Novem Group

PERFECT CAR INTERIOR. Novem. Firemní prezentace. Novem Group PERFECT CAR INTERIOR Novem Firemní prezentace PERFECT CAR INTERIOR 1) Vize Strategie Hodnoty Fakta a data Zákazníci a reference Rozsah služeb Kariéra Náš závazek Strana 2 Vize Strategie Hodnoty VIZE We

Více

BOHDAN WOJNAR ČLEN PŘEDSTAVENSTVA PRO OBLAST ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ

BOHDAN WOJNAR ČLEN PŘEDSTAVENSTVA PRO OBLAST ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ BOHDAN WOJNAR ČLEN PŘEDSTAVENSTVA PRO OBLAST ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Úspěchy firmy zajišťují rekordní zaměstnanost Skupina ŠKODA zajišťuje celosvětově pracovní místa pro více než 28 500 zaměstnanců V České

Více

Silniční infrastruktura a její budoucí rozvoj

Silniční infrastruktura a její budoucí rozvoj Alfred Brunclík Fórum českého stavebnictví Silniční infrastruktura a její budoucí rozvoj 1. Představení Ředitelství silnic a dálnic ČR a fakta o současné situaci v silniční dopravě 2. Jak bude narůstat

Více

Odvodové zatížení v ČR ve srovnání se zeměmi CEE

Odvodové zatížení v ČR ve srovnání se zeměmi CEE Odvodové zatížení v ČR ve srovnání se zeměmi CEE Ing. Jan Soška, LL.M., partner TPA Tax s.r.o., Baker Tilly International Mladé Buky, 9. listopadu 2017 Albania I Austria I Bulgaria I Croatia I Czech Republic

Více

Představení společnosti AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. a mateřského koncernu ENERGIE AG Oberösterreich

Představení společnosti AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. a mateřského koncernu ENERGIE AG Oberösterreich Představení společnosti AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. a mateřského koncernu ENERGIE AG Oberösterreich Energie AG Oberösterreich INFRASTRUKTURNÍ KONCERN ČÍSLO 1 Mateřský koncern ENERGIE AG Oberösterreich

Více

Čistý objem trhu reklamy v místě prodeje v roce 2017 vzrostl o 5%.

Čistý objem trhu reklamy v místě prodeje v roce 2017 vzrostl o 5%. Čistý objem trhu reklamy v místě prodeje v roce 2017 vzrostl o 5%. Asociace marketingu v místě prodeje POPAI ve spolupráci s mediální agenturou OMD Czech již osmým rokem zveřejňuje výsledky projektu monitoringu

Více

Představení společnosti AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. a mateřského koncernu ENERGIE AG Oberösterreich

Představení společnosti AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. a mateřského koncernu ENERGIE AG Oberösterreich Představení společnosti AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. a mateřského koncernu ENERGIE AG Oberösterreich Energie AG Oberösterreich INFRASTRUKTURNÍ KONCERN ČÍSLO 1 Mateřský koncern ENERGIE AG Oberösterreich

Více

REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 9. listopadu 2017

REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 9. listopadu 2017 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 9. listopadu 2017 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N. V. za období od 1. července 2017 do 8. listopadu 2017 Fortuna Entertainment Group přijala v prvních

Více

Náš zákazník Daikin. Distribuce snadno

Náš zákazník Daikin. Distribuce snadno Náš zákazník Daikin Distribuce snadno 20 000 zásilek, 15 zemí, jeden globální logistický partner Jak můžeme doručit 20 000 zásilek za rok zákazníkům v 15 různých zemích? Před tímto náročným úkolem stála

Více

VYSOKÁ ŠKOLA FINANČNÍ A SPRÁVNÍ

VYSOKÁ ŠKOLA FINANČNÍ A SPRÁVNÍ VYSOKÁ ŠKOLA FINANČNÍ A SPRÁVNÍ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE PODPORA PRODEJE Přednášející: PhDr. K. Eliáš, CSc. Petr Vojtíšek UČO: 15261 1. ZADÁNÍ 3 2. VÝBĚR SUBJEKTU 4 3. POPIS SPOLEČNOSTI 4 3.1 Základní data

Více