Nanášení fólií na podklady s prohlubněmi a jejich odstraňování

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nanášení fólií na podklady s prohlubněmi a jejich odstraňování"

Transkript

1 Aplikační list M Europe, datum platnosti: listopad M Nanášení fólií na podklady s prohlubněmi a jejich odstraňování Potahová fólie s potiskem 3M Envision 480Cv3 Aplikační list Doporučené typy grafiky a konečného použití Zpracování Piezoelektrický tisk Potahová fólie s potiskem 3M Envision 480Cv3 je extrémně pružná fólie, která je speciálně určena pro nanášení velkoformátové grafiky na podklady se složitými tvary a 3D drážkami. Potahová fólie s potiskem 3M Envision 480Cv3 je vhodná pro digitální latexový tisk a ultrafialové inkousty a také pro sítotisk na bázi rozpouštědel a ultrafialové inkousty. Digitální tisk s jakýmkoliv druhem inkoustů na bázi rozpouštědel je omezené. Další informace vám poskytne společnost 3M. Je velmi důležité, aby inkoust na bázi rozpouštědla dobře oschnul. Minimalizuje se tím riziko odlepování fólie v prohlubních. Pro tištěný grafický materiál připevněný na válci doporučujeme grafiku volně navinovat tak, aby vzduch v prostorách mezi ohyby mohl projít válcem. Pro dobrý oběh vzduchu válcem doporučujeme používat ventilátory. Po tisku ponechte fólii po dobu nejméně 24 hodin při teplotě 23 C a teprve poté následuje laminace grafiky lesklou laminační vrstvou 3M Envision 8548G. Na potahovou fólii s potiskem 3M Envision 480Cv3 lze rovněž tisknout latexovými, UV piezoelektrickými a sítotiskovými inkousty. U svého dodavatele inkoustu však musíte zjistit, do jaké míry je ultrafialový inkoust flexibilní a zda vyhovuje použití v prohlubních.

2 Sítotisk Aplikace laminačních vrstev nebo ochranných průhledných folií Aplikační páska Na potahovou fólii s potiskem 3M Envision 480Cv3 lze tisknout pomocí sítotiskového inkoustu Scotchcal řady Doporučené síto třídiče je 90T. Pásové sušení: Inkousty řady 1900 se musí sušit minimálně 30 vteřin při teplotě C. Mezi aplikací čiré fólie a přilepením aplikační pásky na tištěnou grafiku doporučujeme nechat prodlevu minimálně 24 hodin. Grafiku zobrazenou na potahové fólii s potiskem 3M Envision 480Cv3 pomocí inkoustové tiskárny lze laminovat pomocí speciálně vyvinuté lesklé potahové laminační vrstvy 3M Envision 8548G nebo čiré fólie Scotchcal Overprint Clear 1920DR. Sítotisková grafika může být potažena čirou fólií Scotchcal Overprint Clear 1920DR nebo laminována lesklou laminační vrstvou 3M Envision 8548G. Lesklá laminační vrstva 3M Envision 8548G a čirá fólie Scotchcal Overprint Clear 1920DR pro přetisk poskytují požadovanou flexibilitu pro aplikaci na podklady se složitými tvary a 3D drážkami. Během laminačního procesu musíte udržovat pod kontrolou proces odvíjení lesklé laminační vrstvy 3M Envision 8548G tak, aby se zabránilo přílišnému natažení. Pevnost lesklé laminační vrstvy 3M Envision 8548G na potištěnou potahovou fólii s potiskem 3M Envision 480Cv3 podpoříte tím, když mezi dobou laminace a nanesením grafiky necháte pauzu minimálně 24 hodin při teplotě 23 C. Výjimka: Neupravená, tj. nepotištěná fólie nevyžaduje použití laminační vrstvy nebo průhledné fólie. Poznámka: Životnosti výrobku a splnění záruční doby lze dosáhnout pouze tím, když grafiku ochráníte pomocí lesklé laminační vrstvy 3M Envision 8548G nebo průhledné fólie Scotchcal Overprint Clear 1920DR pro potisk. Pro laminovanou grafiku se aplikační páska používat nemusí. Její použití však může přispět k bezproblémové aplikaci za určitých podmínek prostředí (např. vysoká teplota). Použití aplikační pásky se doporučuje pro vzorky potažené průhlednou fólií. Pro velkoformátovou grafiku lze použít aplikační pásky Scotchcal SCPM-19 a Scotchcal SCPM-44X. Pro grafiku nebo loga s předem vyhrazeným prostorem je vhodná SCPS- 100.

3 Aplikace Obecný postup Čištění Poznámka: Aplikace na plochý povrch Potahová fólie s potiskem 3M Envision 480Cv3 není určena pro použití ve vlhkém prostředí. Pokud byste fólii v takovém prostředí aplikovali, může dojít k tomu, že zbytková voda povede k odlepování fólie v prohlubních. 1. Podklad důkladně očistěte pomocí systému pro přípravu povrchů 3M Surface Preparation System, jelikož mastnota a olej by mohly zabránit tomu, aby fólie dobře přilnula k povrchu. Použijte papírové utěrky, které nepouští chlupy. Po vyčištění zajistěte, aby byl podklad zcela suchý. Nepoužívejte izopropylalkohol - jeho použití by mohlo zhoršit odolnost fólie v prohlubních proti odlepování. Také použití jiných rozpouštědel než systému pro úpravu povrchu 3M Surface Preparation System může mít vliv na očekávané parametry fólie s ohledem na odolnost proti odlepování. 2. Umístěte díl na podklad a připevněte jej pomocí aplikační lepicí pásky na stranách a na horní části. Aplikace na prohlubně 3. Odstraňte aplikační lepicí pásky ze stran. Posuňte díl směrem k horní části. 4. Odstraňte z fólie opatrně liner. 5. Začněte fólii opatrně nanášet na plochou část podkladu a prohlubně i hluboké drážky pomocí fólie přemostěte. S pomocí aplikátoru PA-1 naneste fólii na podklad. Zabraňte tomu, aby se mezi fólii a podklad dostal vzduch. Pokud grafik nepoužívá aplikační pásku, použijte hadřík s nízkým třením. Pro potahovou fólii 3M Envision 480Cv3 by se měl použít tenký hadřík z bavlny. 6. V případě, že jste použili aplikační pásku, tak tuto aplikační pásku sejměte. 7. Fólii naneste přes prohlubně, a to buď manuálně, nebo s použitím příslušných nástrojů. Při manuálním nanášení používejte bavlněné rukavice, čímž snížíte tření mezi prsty a fólií. Fólii vysušte pomocí vysoušeče vlasů nebo horkovzdušné pistole na teplotu přibližně 50 C. K tomu, aby byla fólie měkká a přesná, stačí použít poměrně nízké teploty. 8. Začněte fólii nanášet nejdříve v místě, kde je prohlubeň nejhlubší (1). Potom pokračujte na opačné straně prohlubně (2). A nakonec přemostěte prostřední část (3). (1) Nejdříve pokryjte folií nejhlubší bod: (2) Pak přijde na řadu protilehlý bod: (3) A na závěr prostředek:

4 9. Místo manuální aplikace můžete pro aplikaci fólie na prohlubně použít speciálně vyvinuté ruční válečky. Při použití ručních válečků se fólie nanese pomocí konstantního a trvalého tlaku při minimálním tření. 10. Ruční válečky jsou vhodné pro nanášení fólie do středu prohlubně - při nanášení fólie postupujte od prostředku směrem k okraji fólie. 11. Pomocí ručního nanášení nebo ručního válečku ohřejte fólii na teplotu přibližně 50 C a pokračujte s nanášením fólie na plochou část prohlubně tak, aby se mezi fólií a rohem prohlubně udělal malý vzduchový kanálek. 12. Pro dokončení nanášení zahřejte na teplotu přibližně 50 C a použijte malý ruční váleček pro uzavření zbývajících vzduchových kanálků mezi fólií a podkladem. 13. Vzduchové bubliny mezi fólií a podkladem je třeba odstranit pomocí nástroje na odstranění vzduchu. 14. Grafika určená na více dílů by se měla nanášet s překryvem od 3 do 10 mm. Postup po ohřevu 15. Dbejte na to, aby se mezi podkladem a fólií v prohlubních netvořily vzduchové bubliny; dosáhnete toho tím, že fólii v prohlubních a drážkách znovu ohřejete pomocí horkovzdušné pistole. Plocha, na níž fólii nanášíte, by se měla zahřát na teplotu nejméně 80 C. Pomocí malého ručního válečku fólii v prohlubních a drážkách okamžitě upravte. Díky tomuto postupu odhalíte vzduchové bubliny, které jste původně přehlédli. Opakovaným zahřáním omezíte přirozenou paměť fólie, která by později mohla způsobit její odlepení. Změkčí se tím rovněž lepidlo a zajistíte tím dobrou počáteční přilnavost. 16. Pomocí nástroje na odstranění vzduchu odstraníte zjištěné vzduchové bubliny. 17. Podklad poté znovu zahřejte pomocí horkovzdušné pistole na teplotu nejméně 80 C a fólii přitlačte pomocí malého ručního válečku. 18. Opakovaně zahřejte okraje fólie pomocí horkovzdušné pistole na teplotu nejméně 80 C. 19. Důležité: Abyste zabránili odlepování překrývajících se částí, překryvy znovu ohřejte pomocí horkovzdušné pistole na 120 C. UPOZORNĚNÍ: Tím, že fólii opakovaně zahřejete a natlačíte do drážek, zároveň provádíte kontrolu kvality a ujistíte se, zda byla fólie řádně nanesena bez vzduchových bublin. Pokud tak neučiníte, může to vést ke zvýšenému odlepování fólie! (2) Odstranění Nanesené grafické materiály můžete odstranit buď pomocí tepla, nebo pomocí chemikálií.

5 Ohřejte fólii pomocí horkovzdušné pistole na teplotu přibližně 60 C. Zdvihněte roh fólie a pod nízkým úhlem ji stáhněte z podkladu. Při nanášení fólie po 10 až 30 cm širokých částech bude odstranění snadnější. Dbejte na to, abyste nepoškodili podklad. Poznámky Důležité upozornění Další informace Tento produktový list obsahuje pouze technické informace. Všechny otázky týkající se záruky a odpovědnosti s ohledem na tento výrobek se řídí prodejními podmínkami, případně platnými zákony. Před použitím musí uživatel určit vhodnost výrobku pro jeho požadované nebo zamýšlené použití a uživatel přebírá veškeré riziko a odpovědnost s tím související. Další informace získáte na webové stránce údaje o záruce 3M MCS Warranty a záruce kvality 3M Performance Guarantee další aplikační listy kompletní přehled výrobků s ohledem na přehled materiálů, které společnost 3M nabízí. 3M Europe S.A./N.V. Hermeslaan 7; 1831 Diegem, Belgie Odpovědnost za tento produktový list nese společnost 3M Deutschland GmbH. Display & Graphics Laboratory Carl-Schurz-Str Neuss, Německo 3M, Controltac, Envision, Panagraphics, Panaflex, Scotchcal, Comply a MCS jsou ochranné známky společnosti 3M. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem jejích příslušných vlastníků. Použití značek ochranných známek a obchodních značek v tomto listu vychází z amerických norem. Tyto normy mohou být v jiných zemích odlišné.

Grafická fólie Controltac řady IJ 380

Grafická fólie Controltac řady IJ 380 3M Pokyny 5.41-EU Vydání B-EU, platné od dubna 2008 Grafická fólie Controltac řady IJ 380 Použití grafické fólie Controltac řady IJ 380 na podkladech s prohlubněmi Úvod Grafická fólie Controltac IJ 380

Více

Tisková fólie Envision TM Řada 48. Produktový list. Popis výrobku. Řada 48C

Tisková fólie Envision TM Řada 48. Produktový list. Popis výrobku. Řada 48C 3M Europe, platnost: březen 2015 3M Tisková fólie Envision TM Řada 48 Tisková fólie Envision TM Řada 48C Produktový list Popis výrobku Tyto fólie, které nejsou vyrobeny z materiálů na bázi PVC, jsou velmi

Více

Řada IJ3650. Produktový list. Popis výrobku

Řada IJ3650. Produktový list. Popis výrobku 3M Europe, platnost: březen 2014 3M Grafická fólie Scotchcal TM Řada 3650 Grafická fólie Scotchcal TM Řada IJ3650 Produktový list Popis výrobku Tyto lité fólie nabízí všestranné použití, a proto jsou ideální

Více

Řada Produktový list. Popis výrobku

Řada Produktový list. Popis výrobku 3M Europe, platnost: březen 2014 3M Grafická fólie Scotchcal TM Řada 3690 Grafická fólie Scotchcal TM Řada 3695 Produktový list Popis výrobku Tuto litou fólii lze používat v celé řadě aplikací na povrchy

Více

Produktový list. Popis výrobku

Produktový list. Popis výrobku 3M Europe, platnost: Květen 2015 3M Grafická fólie Scotchcal TM Clear View 8150 Produktový list Popis výrobku Grafická fólie Scotchcal TM Clear View je dokonale průhledná litá fólie na potisk PVC. Jakékoliv

Více

Reflexní grafická fólie Scotchlite TM Řada 680

Reflexní grafická fólie Scotchlite TM Řada 680 3M Europe, platnost: květen 2012 Reflexní grafická fólie Scotchlite TM Řada 680 Reflexní grafická fólie Scotchlite TM Řada IJ680-10 Řada 680CR Řada 680CRE Řada IJ680CR-10E Produktový list Popis výrobku

Více

Možnosti ochrany grafického materiálu

Možnosti ochrany grafického materiálu , Platí od: Červen 2013 Možnosti ochrany grafického materiálu Laminace a bezbarvé laky Produkty Tento produktový list nabízí přehled všech produktů 3M pro ochranu grafického materiálu. Tento produktový

Více

Controltac. Grafická samolepící fólie série 180. Informace o výrobku 180. Popis. Vydání D-EU, platí od února 2001

Controltac. Grafická samolepící fólie série 180. Informace o výrobku 180. Popis. Vydání D-EU, platí od února 2001 Controltac Grafická samolepící fólie série 180 Informace o výrobku 180 Vydání D-EU, platí od února 2001 Popis Výhody Díky lepidlu umožňujícímu nastavení a změnu polohy je fólie velmi vhodná pro velkoformátové

Více

Inkoust pro piezoelektrický tisk řady 1500v2 Pro tiskárny EFI VUTEk 150, 2360/3360, 3000/5000 a 3300/5300

Inkoust pro piezoelektrický tisk řady 1500v2 Pro tiskárny EFI VUTEk 150, 2360/3360, 3000/5000 a 3300/5300 3M Europe, platné od června 2013 Inkoust pro piezoelektrický tisk řady 1500v2 Pro tiskárny EFI VUTEk 150, 2360/3360, 3000/5000 a 3300/5300 Produktový list Popis výrobku S inkousty řady 1500v2 při použití

Více

Fólie pro řízení světla Fólie Dual-Color 3M řady 3635-200

Fólie pro řízení světla Fólie Dual-Color 3M řady 3635-200 Fólie pro řízení světla Fólie Dual-Color 3M řady 3635-200 Informace o výrobku 3635-200 Vydání A, platí od listopadu 2002 Popis Fólie Dual-Color 3M řady 3635-200 jsou součástí skupiny výrobků 3M pro light

Více

Příprava a aplikace řady fólií na zdi Avery Dennison MPI

Příprava a aplikace řady fólií na zdi Avery Dennison MPI Vydáno: 02/2016 Příprava a aplikace řady fólií na zdi Avery Dennison MPI Aplikace fólií na zdi MPI společnosti Avery Dennison musí být provedena nejlepším možným způsobem pro zajištění fungování produktu

Více

Návod k použití fólie JT 5529P

Návod k použití fólie JT 5529P Návod k použití fólie JT 5529P 1. Představení produktu JT 5529P je novou generací vinylů používaných především na dekoraci dopravních prostředků. Tento 55 mikronů silný, měkký, laminovaný vinyl má neobyčejně

Více

Grafické fólie 3M Schotchcal pro hrubé a nerovné povrchy IJ8624, RG8624, FN8624 a 8624ES

Grafické fólie 3M Schotchcal pro hrubé a nerovné povrchy IJ8624, RG8624, FN8624 a 8624ES 3M List výrobku 8624 Vydání UKD, platné od prosince 2007 Grafické fólie 3M Schotchcal pro hrubé a nerovné povrchy IJ8624, RG8624, FN8624 a 8624ES Pro piezoelektrický a elektrostatický potisk Popis výrobku

Více

Dekorační fólie na sklo 3M Fasara

Dekorační fólie na sklo 3M Fasara 3M Europe, platnost od července 2015 Dekorační fólie na sklo 3M Fasara Technický list Popis výrobku Fólie 3M Fasara jsou dekorativní fólie určené k aplikaci na skleněné povrchy a okna. Tyto fólie zaručují

Více

Dodejte svým polepům více. Seznamte se s NOVOU produktovou řadou 3M tiskových fólií: IJ180mC, 480mC a 780mC.

Dodejte svým polepům více. Seznamte se s NOVOU produktovou řadou 3M tiskových fólií: IJ180mC, 480mC a 780mC. Dodejte svým polepům více. Seznamte se s NOVOU produktovou řadou 3M tiskových fólií: IJ180mC, 480mC a 780mC. Více možností. Vyšší flexibilita návrhu. Rychlejší aplikace. Dopřejte svému portfoliu polepů

Více

3M Knifeless Tape. Finish Line Perf Line Bridge Line Design Line Tri Line Precision Line PPF Line. Popis produktu. Commercial Solutions Division

3M Knifeless Tape. Finish Line Perf Line Bridge Line Design Line Tri Line Precision Line PPF Line. Popis produktu. Commercial Solutions Division Platnost od října 2016 Commercial Solutions Division 3M Knifeless Tape Finish Line Perf Line Bridge Line Design Line Tri Line Precision Line PPF Line Popis produktu Pásky 3M Knifeless Tape jsou pásky s

Více

Návod k obsluze, údržbě a opravám oken a dveří

Návod k obsluze, údržbě a opravám oken a dveří K tomu, aby si nový výrobek udržel co nejdéle svou životnost, sestavili jsme pro Vás návod k obsluze, údržbě a opravám. Stejně jako např. Vaše auto, vyžadují i Vaše okna-dveře určitou péči a údržbu. Pokud

Více

Pokyny k pokládce masivní bambusové podlahy se zámkovým spojem

Pokyny k pokládce masivní bambusové podlahy se zámkovým spojem Pokyny k pokládce masivní bambusové podlahy se zámkovým spojem Před pokládkou Před instalací nechte podlahu v otevřených obalech v místnosti, ve které má být podlaha položená po dobu minimálně 48 hodin,

Více

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO Dřevěná podlaha s úpravou povrchu olejem odpuzuje nečistoty. Oproti mnoha jiným podlahovým krytinám nevytváří elektrostatický náboj a neposkytuje živnou půdu mikrobům a

Více

NÁVOD K POUŽITÍ A ZÁRUČNÍ LIST VÝROBKU. Výrobek: 3D Samolepicí kamenný obklad pro vnitřní použití

NÁVOD K POUŽITÍ A ZÁRUČNÍ LIST VÝROBKU. Výrobek: 3D Samolepicí kamenný obklad pro vnitřní použití NÁVOD K POUŽITÍ A ZÁRUČNÍ LIST VÝROBKU Výrobek: 3D Samolepicí kamenný obklad pro vnitřní použití Popis a použití výrobku: 3D samolepicí kamenné obklady jsou vyrobeny z tenkých vrstev pravého přírodního

Více

Samolepící protiskluzová páska Antislip RX návod k použití, údržba a záruky

Samolepící protiskluzová páska Antislip RX návod k použití, údržba a záruky TRAIVA s.r.o., Pohraniční 678/104, Ostrava-Vítkovice, 703 00 Tel/fax: 596 123 556 www.e-safetyshop.eu Samolepící protiskluzová páska Antislip RX návod k použití, údržba a záruky Protiskluzová páska slouží

Více

ColFlex TECHNICKÝ LIST

ColFlex TECHNICKÝ LIST Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Aplikace je homogenní pružná hydroizolační páska určená pro aplikace na plochy, které jsou vystaveny vysokému tlaku vody. Páska je vhodná pro venkovní aplikace,

Více

Samolepící těsnící páska na bázi pryže.

Samolepící těsnící páska na bázi pryže. Samolepící těsnící páska na bázi pryže. Název Zkratka Balení Obj. číslo Sealer On a Roll Kit KSR sada 83680 (obsah. 83681,83682,83683,83679,85304) 6 SR6 1x návin 6 mm x 16 m 83681 8 SR8 1x návin 8 mm x

Více

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích.

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Název Zkratka Balení Obj. číslo Aquasealer ASB 1 kg dóza 85825 Aquasealer ASK 14 kg kbelík 85827 VLASTNOSTI Nízká viskozita

Více

Maxi T24 uživatelská příručka

Maxi T24 uživatelská příručka Maxi T24 uživatelská příručka BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Horký povrch Zabraňte přímému dotyku s rozehřátým lepidlem nebo kovovými částmi kontejneru s rozehřátým lepidlem!!!!! Stroj nesmí být obsluhován dětmi!

Více

Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar

Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar Manipulace, montáž a údržba desek Polydar Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar Během přepravy a skladování dbejte zvýšené opatrnosti, aby jste zabránili poškrábání desek nebo poškození hran.

Více

Potahová fólie s potiskem Envision TM Envision Print Wrap Film

Potahová fólie s potiskem Envision TM Envision Print Wrap Film 3M Europe, platnost: listopad 2012 Potahová fólie s potiskem Envision TM Envision Print Wrap Film 480Cv3 480Cv3 3M Europe, Effective November-2013 Produktový list Product Bulletin Popis výrobku Tato vysoce

Více

CarbonTEX/CarbonTEX PRO

CarbonTEX/CarbonTEX PRO CarbonTEX/CarbonTEX PRO Trocha individuality Informace pro ortotiky-protetiky 2 Ottobock CarbonTEX/CarbonTEX PRO CarbonTEX/CarbonTEX PRO Praktické rady CarbonTEX/CarbonTEX PRO Zdrsněte povrch laminovaného

Více

Ochrana proti padělání karty začíná na samotné kartě.

Ochrana proti padělání karty začíná na samotné kartě. Který typ vizuálního zabezpečení zabezpečení je pro provedení je karet pro vaší provedení organizace karet ten vaší organizace pravý? ten pravý? Průřez kartou Prů řez Zabezpečení zakomponované NA kartě...

Více

Povrchová úprava železa, oceli a kovů

Povrchová úprava železa, oceli a kovů Povrchová úprava železa, oceli a kovů Povrchová úprava kovů je snadná Železo, ocel a další kovy vyžadují ochranu proti korozi. Neošetřené kovové výrobky a konstrukce mají bez vhodné povrchové úpravy velmi

Více

PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ

PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ Vážená zákaznice, gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Pečlivě si přečtěte tento návod před prvním použitím, návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

Více

Návod ke správné montáži a k užívání Pultová mraznička NORDline

Návod ke správné montáži a k užívání Pultová mraznička NORDline Návod ke správné montáži a k užívání Pultová mraznička NORDline Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek.abyste zajistili správný chod spotřebiče, doporučujeme přečtení tohoto manuálu dříve než uvedete

Více

Typy pokládky: 1. Bez lepení - v případě, že se v místnosti nepočítá s větším pohybem (malé posilovny, kanceláře, cena pokládky: 50 Kč / m 2

Typy pokládky: 1. Bez lepení - v případě, že se v místnosti nepočítá s větším pohybem (malé posilovny, kanceláře, cena pokládky: 50 Kč / m 2 1. Podklad Doporučená pokládka Ujistěte se, že podklad je pevný, rovný, suchý a čistý, bez trhlin, prachu a neobsahuje cizorodé látky (např. zbytky malty, olej atd.), které by snižovaly přilnavost. Pro

Více

Glass Repair Polish. Obnovovací leštěnka na sklo

Glass Repair Polish. Obnovovací leštěnka na sklo Glass Repair Polish Obnovovací leštěnka na sklo Návod k použití Důležité upozornění: Použijte produkt přesně podle uvedených pokynů! Můžete nalézt instruktážní video na webové stránce www.displex.com/qr/gsr.html

Více

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ Cokoli potřebujete udělat tesa má optimální řešení Vítejte u přehledu sortimentu samolepicích pásek tesa určených pro průmysl

Více

3M Průmyslová divize. Lepicí transferové a oboustranné pásky. Rychlé. přesné. a trvanlivé

3M Průmyslová divize. Lepicí transferové a oboustranné pásky. Rychlé. přesné. a trvanlivé 3M Průmyslová divize Lepicí transferové a oboustranné pásky Rychlé přesné a trvanlivé Předběžné upevnění a nastavení materiálů do správné polohy Oboustranné lepicí pásky 3M jsou ideální ke spojování materiálů

Více

Strana 1 ze 7 Informace o produktu PB-680CR E-EU-B-Mar 02. prosíme kontaktujte automobilovou divizi společnosti 3M.

Strana 1 ze 7 Informace o produktu PB-680CR E-EU-B-Mar 02. prosíme kontaktujte automobilovou divizi společnosti 3M. 3M Informace o produktu 680CR E Vydání B, účinnost duben 2002 Scotchlite Dlouhodobě odstranitelná grafická splňující výkonnostní označení Comply Série 680CR E Popis Výhody Trvanlivá, pružná retroreflektivní

Více

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů gsdgsdsdgsdf Autošampón 3M Car Wash Soap / 39000 Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného vosku dfgdfgfghgggs Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů Dlouho trvající bohatá

Více

Tiskárna HP Color LaserJet CP1510 Series Průvodce papírem a tiskovými médii

Tiskárna HP Color LaserJet CP1510 Series Průvodce papírem a tiskovými médii Tiskárna HP Color LaserJet CP1510 Series Průvodce papírem a tiskovými médii Autorská práva a licence 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy nebo překlad jsou bez předchozího

Více

Lombardia Ohniště

Lombardia Ohniště Lombardia Ohniště 10033142 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Jakékoliv

Více

Pro TM L4130 / L4160 18,2. Barevné velkoformátové tiskárny na latexový inkoust. 1371mm. 1620mm m 2 /h. 4-14 pl

Pro TM L4130 / L4160 18,2. Barevné velkoformátové tiskárny na latexový inkoust. 1371mm. 1620mm m 2 /h. 4-14 pl Pro TM L4130 / L4160 Barevné velkoformátové tiskárny na latexový inkoust 4-14 pl 1371mm 18,2 1620mm m 2 /h Pro L4130 a Pro L4160 jsou velkoformátové barevné tiskárny. Vytváří odolné vysoce kvalitní propagační

Více

Vanové profily Cerfix Sanibord

Vanové profily Cerfix Sanibord PROFILPAS S.P.A. VIA EINSTEIN, 38 35010 CADONEGHE (PADOVA) ITALY TEL. +39 (0)49 8878411 +39 (0)49 8878412 FAX. +39 (0)49-706692 EMAIL: INFO@PROFILPAS.COM Vanové profily Cerfix Sanibord Použití SANIBORD

Více

Přelakování podvozku, náprav a ráfků kol

Přelakování podvozku, náprav a ráfků kol Všeobecné informace o lakování Všeobecné informace o lakování DŮLEŽITÉ! Společnost Scania doporučuje, aby se komponenty z měkkého a poddajného materiálu nelakovaly, protože barva může mít vliv na trvanlivost

Více

Scotchlite Grafická fólie série 580 E

Scotchlite Grafická fólie série 580 E Informace o výrobku Vydání A, platí od srpna 2001 Scotchlite Grafická fólie série Výhody Trvanlivá, pružná, reflexní fólie s uzavřenou optikou Podobná barva ve dne i v noci Odpovídá předpisu UN/ECE 104

Více

přechodové profily pro podlahy o nestejné výšce Prolevel Prolevel High Articoli: ,

přechodové profily pro podlahy o nestejné výšce Prolevel Prolevel High Articoli: , PROFILPAS S.P.A. VIA EINSTEIN, 38 35010 CADONEGHE (PADOVA) ITALY TEL. +39 (0)49 8878411 +39 (0)49 8878412 FAX. +39 (0)49-706692 EMAIL: INFO@PROFILPAS.COM přechodové profily pro podlahy o nestejné výšce

Více

EXELON NÁPLASTI NÁVOD K POUŽITÍ & ZÁZNAMOVÁ KARTA VAŠÍ LÉČBY

EXELON NÁPLASTI NÁVOD K POUŽITÍ & ZÁZNAMOVÁ KARTA VAŠÍ LÉČBY XLON NÁPLASTI NÁVOD K POUŽITÍ & ZÁZNAMOVÁ KARTA VAŠÍ LÉČBY NÁVOD K POUŽITÍ: Pokud máte nějaké otázky potřebujete více lékárníka. Důležité informace, které byste měli mít na paměti Odstraňte předchozí náplast

Více

Tento postup můžete použít na dekorování rýžovými papíry nebo papírovými ubrousky předmětů ze dřeva, kartonu, skla, porcelánu, polystyrenu a kovu.

Tento postup můžete použít na dekorování rýžovými papíry nebo papírovými ubrousky předmětů ze dřeva, kartonu, skla, porcelánu, polystyrenu a kovu. Decoupage rýžovými papíry a 2-krokovým krakelováním Tento postup můžete použít na dekorování rýžovými papíry nebo papírovými ubrousky předmětů ze dřeva, kartonu, skla, porcelánu, polystyrenu a kovu. Budeme

Více

Tiskárna HP Color LaserJet CP1210 Series

Tiskárna HP Color LaserJet CP1210 Series Tiskárna HP Color LaserJet CP1210 Series Průvodce papírem a tiskovými médii Autorská práva a licence 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy nebo překlad jsou bez předchozího

Více

Samostatně přilnavé digitální médium pro široko formátové inkoustové tisky

Samostatně přilnavé digitální médium pro široko formátové inkoustové tisky Samostatně přilnavé digitální médium pro široko formátové inkoustové tisky POPIS PRODUKTU Povrchový materiál: 85µ bílá matná, kalandrovaná PVC fólie. Lepidlo (přilnavá vrstva): Permanentní, agresivní čirý

Více

UV Filler aerosol. Použijte vhodné osobní ochranné pomůcky. Důkladně protřepte před použitím. Aplikační vzdálenost Přibližně cm.

UV Filler aerosol. Použijte vhodné osobní ochranné pomůcky. Důkladně protřepte před použitím. Aplikační vzdálenost Přibližně cm. Popis Lesonal UV Filler je jednokomponentní plnič vytvrzující pod UV zářením, vhodný pro opravy malého rozsahu. Plnič potřebuje pouze 5 minut sušení pod UV zářičem a tím nabízí drastické zkrácení časů

Více

Copyright, Armacell Switzerland AG

Copyright, Armacell Switzerland AG MONTÁŽNÍ POKYNY Copyright, Armacell Switzerland AG Všechna práva vyhrazena. Žádná z částí této publikace nesmí být v jakékoli formě digitální nebo mechanické, včetně fotokopií, nahrávání nebo jiných způsobů

Více

LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů

LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů Popis LCM - 05 je rychle tvrdnoucí dvousložkové akrylové lepidlo pro lepení kompozit, termoplastů a kovů. LCM - 05 je bezpodkladové lepidlo

Více

Construction. Rychletuhnoucí kotvicí lepidlo. Popis výrobku. Zkušební zprávy. Údaje o výrobku

Construction. Rychletuhnoucí kotvicí lepidlo. Popis výrobku. Zkušební zprávy. Údaje o výrobku Technický list Vydání 09/2012 Identifikační č.: 02 04 02 06 001 0 000019 Sika AnchorFix -1 Sika AnchorFix -1 Rychletuhnoucí kotvicí lepidlo Popis výrobku Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2-komponentní

Více

NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY. oportune s.r.o. Chytrá zeď Výhradní distributor Smart Wall Paint v České republice

NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY. oportune s.r.o. Chytrá zeď Výhradní distributor Smart Wall Paint v České republice NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY oportune s.r.o. Chytrá zeď Výhradní distributor Smart Wall Paint v České republice třída Kpt. Jaroše 1944/31, 4. patro, 602 00 Brno, Czech Republic info@chytrazed.cz +420 731 444 250

Více

Potřebné výrobky. Spotřeba 1

Potřebné výrobky. Spotřeba 1 HQ BONDING CZ 1 HQ Bond Stone je speciálně vyvinut pro lepení kamenných materiálů a díky nejnovější technologii a složení symbolizuje nejpokročilejší výrobek lepícího systému. V kombinaci s dalšími vysoce

Více

RAUVOLET metallic-line Montážní návod

RAUVOLET metallic-line Montážní návod RAUVOLET metallic-line Montážní návod 1 Popis systému: 3 5 2 1 Standardní roletový set RAUVOLET obsahuje veškeré komponenty potřebné k výrobě roletové skříňky. Při použití standardního korpusu lze snadno

Více

R224B Teploměr bezdotykový tělní UV Návod k obsluze

R224B Teploměr bezdotykový tělní UV Návod k obsluze R224B Teploměr bezdotykový tělní UV-8808 Návod k obsluze 8. Konfigurace 1. Infračervený snímač 2. LCD displej 3. Tlačítko režimu 4. Tlačítko dolů 5. Tlačítko Nahoru 6. Tlačítko nastavení 7. Tlačítko ON

Více

Systém pro povrchy bez prasklin. Systém pro povrchy bez prasklin 01/2014

Systém pro povrchy bez prasklin. Systém pro povrchy bez prasklin 01/2014 Systém pro povrchy bez prasklin Systém pro povrchy bez prasklin 01/2014 Stěny a stropy bez prasklin - jednoduše pomocí systému Aplikace 1. Na spoj naneste tenkou vrstvu namíchaného tmelu ( Super Finish

Více

Z4Mplus/Z6Mplus/R4Mplus - Referenční příručka

Z4Mplus/Z6Mplus/R4Mplus - Referenční příručka Z4Mplus/Z6Mplus/R4Mplus - Referenční příručka Tato příručka poskytuje informace pro denní provoz tiskárny. Podrobnější informace naleznete v Uživatelské příručce. Pohled na tiskárnu Obrázek Exteriér tiskárny

Více

PVC-U desky vhodné pro každou příležitost

PVC-U desky vhodné pro každou příležitost potisk. lakování. nanášení tenkých vrstev. PVC-U desky vhodné pro každou příležitost Obchodní informace pro: dekoratéry reklamní techniky digitální tisk projektové a reklamní agentury vystavovatele výrobce

Více

DURA-BRIGHT. WHEELS Skvělý vzhled - snadná údržba DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Skvělý vzhled - snadná údržba DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Skvělý vzhled - snadná údržba DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Další generace zpracování Dura-Bright s ještě lepší ochranou povrchu. Nyní vám může společnost Alcoa nabídnout

Více

Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel a styrénu.

Sika AnchorFix -1 je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel a styrénu. Technický list Vydání 05/2014 Identifikační č.: 02 04 03 01 001 0 000001 Rychletuhnoucí kotvicí lepidlo Popis výrobku je rychle tuhnoucí 2komponentní chemická kotva, na bázi polyesterů, bez rozpouštědel

Více

NÁVOD K OBSLUZE STOŽÁR NA VLAJKU

NÁVOD K OBSLUZE STOŽÁR NA VLAJKU NÁVOD K OBSLUZE STOŽÁR NA VLAJKU VŠEOBECNÁ UPOZORNĚNÍ: karton se zbožím si připravte na rovný povrch a opatrně ji otevřete, tak aby nedošlo k poškození zboží uvnitř opatrně vyjměte všechny jednotlivé díly

Více

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené

Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Scotch-Weld Akrylové lepidlo DP8405NS zelené Předběžný technický list červen 2013 Popis produktu Akrylová lepidla 3M Scotch-Weld jsou vysoce výkonná dvousložková lepidla s vynikající pevností ve smyku,

Více

LASERJET PRO 400 MFP. Stručná referenční příručka M425

LASERJET PRO 400 MFP. Stručná referenční příručka M425 LASERJET PRO 400 MFP Stručná referenční příručka M425 Optimalizace kvality kopírování K dispozici jsou následující možnosti nastavení kvality kopírování: Autom. výběr: Toto nastavení použijte, pokud nemáte

Více

Nátěry dřevěného obložení

Nátěry dřevěného obložení Nátěry dřevěného obložení Dříve než začnete Máte k disopozici dřevo přírodní a drsné nebo již dřevo natřené či jinak ošetřené? Dřevo je živý materiál, který vyžaduje speciální péči. Přestože je dřevo

Více

HP Color LaserJet CM2320 MFP Series Příručka pro papír a tisková média

HP Color LaserJet CM2320 MFP Series Příručka pro papír a tisková média HP Color LaserJet CM2320 MFP Series Příručka pro papír a tisková média Autorská práva a licence 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy nebo překlad jsou bez předchozího

Více

SGG TIMELESS Sklo pro sprchové zástěny. Pokyny pro používání. SAINT-GOBAIN GLASS simplicity. The future of habitat. Since 1665.

SGG TIMELESS Sklo pro sprchové zástěny. Pokyny pro používání. SAINT-GOBAIN GLASS simplicity. The future of habitat. Since 1665. SGG TIMELESS Sklo pro sprchové zástěny Pokyny pro používání SAINT-GOBAIN GLASS simplicity The future of habitat. Since 1665. SAINT-GOBAIN GLASS simplicity Pokyny pro používání OBSAH 1. Produkt 1.1 Životnost

Více

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4 Popis obsahuje směs modifikovaného portlandského cementu a vápenokamenného plniva s přídavkem akrylátového polymeru. Jde o kvalitní, vysoce účinnou opravnou maltu, která vykazuje výborné fyzikální vlastnosti,

Více

MONTÁŽ AROQ COLLECTION PŘÍPRAVA

MONTÁŽ AROQ COLLECTION PŘÍPRAVA AROQ COLLECTION PŘÍPRAVA Doporučujeme opatrnost během přepravy a skladování balíků podlahy. Doporučuje se přepravovat a ukládat podlahy do ležaté polohy. Balení nesmí být umístěno vertikálně, skladovat

Více

Budete potřebovat. Materiál tapety Vliesová tapeta Erfurt

Budete potřebovat. Materiál tapety Vliesová tapeta Erfurt Jak lepit TA PE TY Budete potřebovat Řezák, tužka, metr, kovové pravítko, nůžky, olovnice nebo vodováhu, lepidlo na tapety, úzký pryžový váleček, tapetovací kartáč, štětka a nádoba na nanesení lepidla,

Více

HX190WG2. Aplikace a odstraňování LITÉ VINYLOVÉ FÓLIE HEX PRESS INFORMACE O VÝROBKU HEXIS PŘÍRUČKA PRO APLIKACI HX190WG2 LITÝ VINYL FPP.IMN.

HX190WG2. Aplikace a odstraňování LITÉ VINYLOVÉ FÓLIE HEX PRESS INFORMACE O VÝROBKU HEXIS PŘÍRUČKA PRO APLIKACI HX190WG2 LITÝ VINYL FPP.IMN. INFORMACE O VÝROBKU Aplikace a odstraňování LITÉ VINYLOVÉ FÓLIE HEX PRESS HX190WG2 ZÁKLADNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ Lepicí páska TESA 7476 Maskovací lepicí páska Čisticí prostředek HEXIS O Systém čisticích prostředků

Více

katalog 2017 # antigraffiti

katalog 2017 # antigraffiti katalog 2017 # antigraffiti Antigraffiti systém - odstraňovače IG 111 GRAFFITISOLV IG 111 je speciálně vyrobený pro rychlé čištění tagů nebo graffiti, které jsou aplikované na materiály, jako jsou barvy, fasády,

Více

Silně těsnicí páska 4411N 4411G 4412N 4412G

Silně těsnicí páska 4411N 4411G 4412N 4412G Silně těsnicí páska Technický list říjen 2011 Popis produktu Silně těsnicí pásky 3M patří do skupiny jednostranně lepicích pásek s kontaktním lepidlem, které jsou určeny pro aplikace vyžadující náročné

Více

Tiskárna HP LaserJet P2050 Series Specifikace papíru a tiskových médií

Tiskárna HP LaserJet P2050 Series Specifikace papíru a tiskových médií Tiskárna HP LaserJet P2050 Series Specifikace papíru a tiskových médií Autorská práva a licence 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy nebo překlad jsou bez předchozího

Více

Tiskárna HP LaserJet P2030 Series. Specifikace papíru a tiskových médií

Tiskárna HP LaserJet P2030 Series. Specifikace papíru a tiskových médií Tiskárna HP LaserJet P2030 Series Specifikace papíru a tiskových médií Tiskárna HP LaserJet P2030 Series Průvodce papírem a tiskovými médii Autorská práva a licence 2008 Copyright Hewlett-Packard Development

Více

Nátěry fasád Dříve než začnete První natírání vašeho domu je velkým okamžikem. Váš dům díky správně zvolené fasádní barvě získá originální výraz. Pokud jde o údržbu, jistě nechcete, aby váš dům byl jenom

Více

KIWOPRINT L 4002. Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem

KIWOPRINT L 4002. Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem Strana: 1/5 KIWOPRINT L 4002 Lepidlo na ředidlovém základu určené pro nanášení tiskem Kiwoprint L 4002 je vysoce jakostní samolepící lepidlo nanášené tiskem pro výrobu samolepícího zboží z papíru, kartonu,

Více

Profily pro vnitřní rohy Cerfix Proround B

Profily pro vnitřní rohy Cerfix Proround B PROFILPAS S.P.A. VIA EINSTEIN, 38 35010 CADONEGHE (PADOVA) ITALY TEL. +39 (0)49 8878411 +39 (0)49 8878412 FAX. +39 (0)49-706692 EMAIL: INFO@PROFILPAS.COM Profily pro vnitřní rohy Cerfix Proround B Použití

Více

Světelný závěs. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VIJSMIT

Světelný závěs. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VIJSMIT Světelný závěs cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87054FV05X05VIJSMIT 2016-06 332 481 Vážení zákazníci, Váš nový světelný závěs s ledovými krystaly šíří jemné světlo a vánoční náladu. Věříme,

Více

Quartzové topidlo TANSUN typ RIO 015

Quartzové topidlo TANSUN typ RIO 015 Quartzové topidlo TANSUN typ RIO 015 Návod k použití a instalaci Quartzové topidlo Rio 015 (dále jen topidlo) je určeno výhradně pro vnitřní prostředí. Vyzařuje příjemné teplo, které se přibližuje slunečnímu

Více

AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016. Technické izolace,tepelné izolace, Suchá výstavba. Katalog produktů. Instalační návody

AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016. Technické izolace,tepelné izolace, Suchá výstavba. Katalog produktů. Instalační návody AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016 Technické izolace,tepelné izolace, Suchá výstavba Katalog produktů Instalační návody AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016 AZ FLEX, a.s. - / 6-21.06.2016 AZ FLEX, a.s.... 1

Více

Výsekové nůžky. Výsekové nůžky slouží ke snadnému výřezu motivů z tištěného papíru.

Výsekové nůžky. Výsekové nůžky slouží ke snadnému výřezu motivů z tištěného papíru. NÁVOD K OBSLUZE Výsekové nůžky Úvod Výsekové nůžky slouží ke snadnému výřezu motivů z tištěného papíru. Jednoduchý princip umožňuje každodenní sériovou výrobu stovek kusů bez nutnosti svírat v rukou nůžky

Více

Fólie 3M DI-NOC. Informace o výrobku DINOC Vydání E-EU, platí od ledna 2009. Popis. Sortiment. Efektivní životnost

Fólie 3M DI-NOC. Informace o výrobku DINOC Vydání E-EU, platí od ledna 2009. Popis. Sortiment. Efektivní životnost Fólie 3M DI-NOC Popis Fólie 3M Di-Noc jsou pružné fólie z litého PVC s lepidlem Comply, určené k pokrývání všech typů povrchů, například stěnových krytin, nábytku, pevně instalovaných předmětů, stropů,

Více

Veria Quickmat 1C 100/150W/m². Instalační příručka

Veria Quickmat 1C 100/150W/m². Instalační příručka Veria Quickmat 1C 100/150W/m² Instalační příručka Fig. 1 Fig. 2 23 Fig. 4b Fig. 5 6 cм 50 cм Fig. 8a Fig. 8b 2 Fig. 3 Fig. 4a Fig. 6 Fig. 7 Fig. 9 Fig. 10 Specifikace produktu Veria Quickmat 100/150 W/m²

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU

NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU CZ ÚVOD 1 MONTÁŽ RÁMU 3 INSTALACE JEDNOTKY 4 UCHYCENÍ KOLA 5 ODEPNUTÍ KOLA 7 UPOZORNĚNÍ 8 DOPORUČENÍ 8 MONTÁŽ JEDNOTKY 12 Děkujeme, že jste si vybrali trenažér Novo Mag Force.

Více

Uživatelský manuál ČESKY

Uživatelský manuál ČESKY Uživatelský manuál ČESKY Uživatelský manuál Úvod Děkujeme za nákup Yamaha Venova. Venova je zcela nový typ dechového hudebního nástroje, který nabízí expresivitu jedno plátkového nástroje s využitím jednoduchého

Více

Příručka pro používání laminátů. Oberflex. Řady: Oberflex Oberflex Natur Oberswing Metapal Orpheo

Příručka pro používání laminátů. Oberflex. Řady: Oberflex Oberflex Natur Oberswing Metapal Orpheo Příručka pro používání laminátů Oberflex Řady: Oberflex Oberflex Natur Oberswing Metapal Orpheo Příručka pro použití laminátů Produkt Vlastnosti produktu Rozměr standardní Rozměr na požádání Síla Povrch

Více

Průvodce výběrem a návod k použití fixů a inkoustů

Průvodce výběrem a návod k použití fixů a inkoustů Průvodce výběrem a návod k použití fixů a inkoustů Testovací fixy a inkousty slouží pro hodnocení povrchového napětí na kovech a plastech. Ne vždy je ale jednoduché odhadnout, kdy je vhodnější použití

Více

RLD259V PŘÍPRAVA SUBSTRÁTU. Čirý lak D8171 musí být aplikován na čistou a bezprašný povrch báze Envirobase High Performance.

RLD259V PŘÍPRAVA SUBSTRÁTU. Čirý lak D8171 musí být aplikován na čistou a bezprašný povrch báze Envirobase High Performance. 2016-03-18 Deltron Premium UHS Čirý Lak PRODUKT D8302 D8717 D8718 D8719 D8720 D8714 D814 D819 D843 D844 NÁZEV Deltron Premium UHS čirý lak Deltron HS Tužidlo Deltron Akcelerační Ředidlo Deltron Plastifikátor

Více

Ohýbatelné profily Proflex Line Projoint T

Ohýbatelné profily Proflex Line Projoint T PROFILPAS S.P.A. VIA EINSTEIN, 38 35010 CADONEGHE (PADOVA) ITALY TEL. +39 (0)49 8878411 +39 (0)49 8878412 FAX. +39 (0)49-706692 EMAIL: INFO@PROFILPAS.COM Ohýbatelné profily Proflex Line Projoint T Použití

Více

TTW 25000 S / TTW 35000 S

TTW 25000 S / TTW 35000 S TTW 25000 S / TTW 35000 S CS NÁVOD K OBSLUZE VENTILÁTOR TRT-BA-TTW25000S35000S-TC-001-CS OBSAH 01. Všeobecný popis........................ 01 02. Bezpečnostní pokyny.................... 01 03. Návod na

Více

Návod ke zpracování IMAGIN S DRÁTĚNOU VLOŽKOU

Návod ke zpracování IMAGIN S DRÁTĚNOU VLOŽKOU Návod ke zpracování IMAGIN S DRÁTĚNOU VLOŽKOU 2006 Aktualizované informace O našich výrobcích, jejich dostupnost a RADY pro zpracování jsou K DISPOZICI on line na internetové stránce NAŠICH VÝROBKŮ: http://www.yourglass.cz/

Více

Části a hlavní vlastnosti nábytku

Části a hlavní vlastnosti nábytku Vážený zákazníku, jsme poctěni, že jste si od nás zakoupili čalouněný nábytek. Dostáváte tím jedinečný kus nábytku, který je ručně vyroben z materiálů nejvyšší kvality, a podle Vašich potřeb. Dovolte,

Více

m a c s systém odstraňování barev a laků-doporučená vhodnost jednotlivých produktů Dvoukomponentní vrstvy SG94 ASUR BLITZ ASUR POWERCLEAN POWERCLEAN

m a c s systém odstraňování barev a laků-doporučená vhodnost jednotlivých produktů Dvoukomponentní vrstvy SG94 ASUR BLITZ ASUR POWERCLEAN POWERCLEAN Scheidel představuje v naší nabídce ucelenou řadu inteligentních gelů pro snímání nánosů barev na minerálních podkladech,dřevu a kovu. Všechny produkty mají za sebou 20 let výzkumu, patentem chráněné složení,

Více

BiO 330 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

BiO 330 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA BiO 330 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 OBSAH 1. Popis 2. Ovládací panel 3. Funkce a obsluha ovládacího panelu - Funkce tlačítek - Výběr funkcí - Ovládání teploty - Ovládání rychlosti 4. Laminace za studena - Laminace

Více

CENÍK KOMERČNÍ GRAFIKY

CENÍK KOMERČNÍ GRAFIKY CENÍK KOMERČNÍ GRAFIKY FÓLIE PRO ŘEZANOU REKLAMU FÓLIE PRO DIGITÁLNÍ TISK MATERIÁLY PRO SVĚTELNOU REKLAMU FÓLIE IMITUJÍCÍ RŮZNÉ POVRCHY A PŘÍRODNÍ MATERIÁLY SPECIÁLNÍ FÓLIE LAMINACE INKOUSTY, CHEMIE A

Více

INTEX OWNER'S MANUAL Zabudovaná elektrická pumpa Built-in Fast-Fill Model AP620A 220 240 V~ 50 Hz 90 W Upozornění Nikdy nenechávejte spát malé dítě

INTEX OWNER'S MANUAL Zabudovaná elektrická pumpa Built-in Fast-Fill Model AP620A 220 240 V~ 50 Hz 90 W Upozornění Nikdy nenechávejte spát malé dítě INTEX OWNER'S MANUAL Zabudovaná elektrická pumpa Built-in Fast-Fill Model AP620A 220 240 V~ 50 Hz 90 W Upozornění Nikdy nenechávejte spát malé dítě na nafukovací posteli. Při manipulaci s výrobkem nikdy

Více

Technický list StoTex Coll

Technický list StoTex Coll Disperzní lepidlo, testované na zdravotní nezávadnost Charakteristika Použití interiér pro dekorativní tapety ze skleněných vláken StoTex, netkané textilie StoTap a těžké tapety na plochy stěn a stropů

Více