NOVINKA! BLANCO COOK. Mobilní a všestranný varný systém pro front cooking a catering

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVINKA! BLANCO COOK. Mobilní a všestranný varný systém pro front cooking a catering"

Transkript

1 NOVINKA! BLANCO COOK Mobilní a všestranný varný systém pro front cooking a catering

2 Rychleji, lépe, čerstvěji! Nový varný systém BLANCO COOK se prezentuje v té nejlepší formě Ten, kdo vaří přímo před zraky svých hostů, musí mít vybavení, na které se může naprosto spolehnout. BLANCO COOK vám nabízí inovativní techniku a spolehlivý výkon pro profesionály. Vše v kvalitním designu BLANCO zajišťujícím maximum ohledně obsluhy a hygieny. Nové stolní přístroje jsou rychlé, výkonné, lehké a kompaktní a tudíž vynikající pro profesionální použití jeden vedle druhého. Díky inovativní technologii se stolní přístroje BLANCO COOK umí rychle vypořádat také s velkými množstvím a umožňují univerzální použití: od bufetů po hotelový provoz, od cateringových služeb po pracoviště front cooking v závodních jídelnách i v klasické gastronomii. Front cooking je a zůstane rostoucím segmentem trhu. Vyberte si takový varný systém, který dokáže nabídnout velké možnosti i na malém prostoru a vysokou spolehlivost po dlouhou dobu: BLANCO COOK. Přístroje BLANCO COOK ucelují sortiment našich výdejních systémů a poskytují vše, co kuchař potřebuje: Mnohostranný, mobilní a multifunkční varný systém Rychlý ohřev a krátké doby reakce Perfektní obsluhu a profesionální výkon díky funkčnímu designu Jako z jednoho kusu BLANCO COOK grilovací desky s žebrovanou grilovací plochou, indukční wok a multifunkční pánev.

3 Servírujeme to nejlepší: vše pro tepelnou úpravu a udržování teploty jídel I oči jedí! Dělá-li se front cooking profesionálně a prezentuje-li se s vkusem, lze dosáhnout až o 40 % vyšších prodejních cen. Smažit, grilovat, vařit, fritovat, udržovat teplotu, přihřívat nové stolní přístroje řady BLANCO COOK však umějí víc. Flexibilněji: Díky nízké hmotnosti a hloubce pouhých 62 cm lze všechny stolní přístroje snadno přenášet a postavit na jakoukoli běžnou pracovní desku. Hospodárněji: Inteligentní elektronická regulace umožňuje přizpůsobení spotřeby energie podle využití přístroje. Rychleji: Inovativní systém ohřevu na maximální teplotu například grilovací desky se zahřejí na 250 C za pouhých 4,5 minuty. Vynikající technika, funkční design a promyšlené detaily vařit s přístroji BLANCO COOK je potěšením. BLANCO COOK: novinky pro front cooking a catering Indukční varná pole a indukční woky s indukčními generátory nejnovější generace výkonné, spolehlivé, s dlouhou životností a extrémně rychlé. Varné pole CERAN se 2 varnými zónami a elektronickou regulací. Vařič těstovin pro energeticky úsporné vaření, vaření v páře a vaření vakuovaných potravin (sous-vide). Grilovací desky / multifunkční pánve s extrémně krátkými dobami ohřevu pro maximální výkon. Fritéza s velkou zónou pro čištění oleje a s regulací teploty s přesností na stupeň. Vodní lázeň pro udržování teploty jídel a jejich prezentaci v gastronádobách. Vyhřívaná deska s velkoplošnou zónou pro udržování teploty jídel.

4 Kde se indukční princip setkává s dokonalostí Pro pánve, hrnce a pánve wok mnoha velikostí Srdcem indukčních varných polí a indukčních woků je nejnovější generátorová technologie od firmy E.G.O. (Oberderdingen). Generátory byly vyvinuty speciálně pro komerční využití. Vyznačují se mimořádně vysokou spolehlivostí a dlouhou životností. Působením elektromagnetického pole je teplo produkováno přímo ve dně hrnce, což zajišťuje extrémně krátké doby ohřevu. Účinnost je vyšší než 90 %. U indukčních woků je indukční spirála umístěna přímo pod sklokeramickou mísou CERAN a je vytvarována přesně podle zaoblení mísy. Přenos tepla na pánev wok je proto velmi rovnoměrný. Sklokeramický materiál CERAN je mimořádně odolný proti rozbití a umožňuje snadné čištění Krátké doby reakce díky enormně rychlému přísunu a poklesu energie Nehrozí nebezpečí popálení, protože se indukční varné pole ani indukční mísa nezahřívají Díky nízkému přenosu tepla mají přístroje jen malý vliv na zvyšování teploty v místnosti Indukčním varné pole a indukční wok se dodávají ve dvou provedeních: s příkonem 3,5 kw ( V) a 5 kw (400 V) Dochází k extrémně rychlému přenosu energie na hrnce, pánve a pánve wok. Například na indukčním varném poli BLANCO COOK BC IH 5000 s příkonem 5 kw přivedete 5 litrů vody k varu za pouhých 6,5 minuty. Indukční varná pole BLANCO COOK jsou navíc vybavena automatickou identifikací hrnců. Indukční wok BLANCO COOK BC IW 5000 Se sklokeramickou mísou CERAN a otočným ovladačem pro regulaci výkonu.

5 Kde se inovace setkává s multifunkčností Ultracontact rovná se ultrakrátké doby ohřevu Pomocí grilovacích desek a vařičů těstovin BLANCO COOK se dá rychle a načas připravit půlka jídelního lístku tyto stolní přístroje jsou totiž multifunkční a lze je použít mnoha způsoby. Grilovací desky se dodávají s hladkým nebo žebrovaným. Multifunkční pánev má hlouběji přivařenou smažicí plochu s výpustí. Grilovací desky a multifunkční pánve vynikají bezespárově přivařenou a hygienickou smažicí plochou a mnoha dalšími technickými lahůdkami: Vysokovýkonný systém ohřevu Ultracontact (za 4,5 min na 250 C) Třístupňový systém ohřevu pro energeticky úsporné vaření Stejnoměrná teplota Elektronická regulace a digitální ukazatel teploty Grilovací desky s integrovanou záchytnou nádobou na tuk Vařič těstovin pojme až 6 košů na těstoviny. Umožňuje uvařit al dente nejen špagety, jedná se totiž o multifunkční přístroj. Lze v něm vařit na páře, dusit, vařit vakuované potraviny a rovněž jej lze použít jako vodní lázeň. Vana vařiče je bezespárově přivařena, je vybavena externí výpustí a vysoce efektivním systémem ohřevu, který zajišťuje velmi krátké doby ohřevu. Grilovací desky s žebrovanou plochou BLANCO COOK BC GR 4200 Sériově s velkou záchytnou nádobou na tuk a vypouštěcí zátkou (příslušenství). Vařič těstovin BLANCO COOK BC PC 4200 Se sadou košů na těstoviny (příslušenství).

6 Inovativní technika, která zachutná každému Kdo se rozhodne pro varný systém BLANCO COOK, bude mít všechno od jednoho dodavatele a ve stejném provedení a zvládne všechno v okamžiku, i při velkých množstvích. To zajišťuje profesionální technika a řada promyšlených detailů. BLANCO COOK to je dobrá volba. Protopit méně Systém ohřevu Ultracontact má tři zóny a umožňuje činnou plochu grilovacích desek a multifunkčních pánví využít buď plně, ze dvou třetin nebo pouze z jedné třetiny. Tím ušetříte energii, protože můžete přístroje provozovat podle vytížení s výkonem 1400 W, 2800 W nebo na plný výkon 4200 W. jen 4,5 min Ohřívat rychleji Inovativní zajišťuje extrémně krátké doby ohřevu dík optimálnímu přenosu energie do varných zón. Například grilovací desky: za pouhých 4,5 minuty dosáhnout teplotu 250 C. Pracovat bezpečně Velkoryse dimenzované bezpečnostní výpusti pro kapaliny a vypouštěcí zátky zajišťují bezpečnou práci bez rizika úrazu. Čistit snadněji Mikrofinišovaný povrch přístrojů, velké poloměry a bezespárově přivařené varné a smažicí zóny zajišťují optimální čištění a hygienu. Ušetřit více nákladů Mikroprocesorové řízení se systémem řízení energie pomáhá šetřit energii a provozní náklady. jen 62 cm Ušetřit více místa Všechny stolní přístroje BLANCO COOK jsou lehké, mají kompaktní tvar a malé rozměry. Díky hloubce pouhých 62 cm je lze umístit na jakoukoli standardní pracovní desku.

7 BLANCO COOK Indukční varná pole a indukční woky Další informace o těchto výrobcích a o komplexním programu BLANCO vám rádi zašleme, samozřejmě bezplatně (adresu najdete na zadní straně). Model Indukční varné pole BC IH 3500 Indukční varné pole BC IH 5000 Indukční wok BC IW 3500 Indukční wok BC IW 5000 Provedení Indukční varné pole s kruhovou varnou zónou Indukční varné pole s kruhovou varnou zónou Indukční wok s mísovitou prohlubní Indukční wok s mísovitou prohlubní Hladký povrch z materiálu Ceran Hladký povrch z materiálu Ceran Mísa z materiálu Ceran Mísa z materiálu Ceran Rozměry 430 x 320 mm 430 x 320 mm Mísa: ø 300 mm Mísa: ø 300 mm Varná zóna: ø 220 mm Varná zóna: ø 220 mm Vybavení základního přístroje Varná plocha CERAN o tloušțce 6 mm Mikroprocesorem řízený indukční generátor s vysokým výkonem (made by E.G.O.) s identifikací hrnců (od ø 120 mm) Plynulá regulace výkonu s otočným ovladačem a integrovaným síťovým vypínačem pomocí kontrolek při provozních poruchách Tukový filtr na zadní straně přístroje Varná plocha CERAN o tloušțce 6 mm Mikroprocesorem řízený indukční generátor ATICS* s vysokým výkonem (made by E.G.O.) s identifikací hrnců (od ø 120 mm) Plynulá regulace výkonu s otočným ovladačem a integrovaným síťovým vypínačem pomocí kontrolek při provozních poruchách Tukový filtr na zadní straně přístroje Vidlice CEE 16 A Mísa Ceran o tloušțce 6 mm Mikroprocesorem řízený indukční generátor s vysokým výkonem (made by E.G.O.) s identifikací hrnců Plynulá regulace výkonu s otočným ovladačem a integrovaným síťovým vypínačem pomocí kontrolek při provozních poruchách Tukový filtr na zadní straně přístroje Mísa Ceran o tloušțce 6 mm Mikroprocesorem řízený indukční generátor ATICS* s vysokým výkonem (made by E.G.O.) s identifikací hrnců Plynulá regulace výkonu s otočným ovladačem a integrovaným síťovým vypínačem pomocí kontrolek při provozních poruchách Tukový filtr na zadní straně přístroje Vidlice CEE 16 A Volit. vybavení/ příslušenství Předávání tepla citel./latent 245 W / 280 W 350 W / 400 W 245 W / 280 W 350 W / 400 W Elektr. připojení Hz / 3,5 kw Hz / 5,0 kw Hz / 3,5 kw Hz / 5,0 kw Krytí IP X4 IP X4 IP X4 IP X4 Materiál Varná plocha CERAN Varná plocha CERAN Mísa CERAN Mísa CERAN Obj. č *ATICS = Advanced Technology Induction Cooking System

8 BLANCO COOK Varné pole Ceran, vařič těstovin, multifunkční pánve Další informace o těchto výrobcích a o komplexním programu BLANCO vám rádi zašleme, samozřejmě bezplatně (adresu najdete na zadní straně). Model Varné pole Ceran BC CH 4200 Vařič těstovin BC PC 4200 Multifunkční pánve BC DG 3500 Multifunkční pánve BC DG 4200 Provedení Varné pole CERAN se sálavými topnými tělesy a 2 kruhovými varnými zónami Vařič těstovin/multifunkční vařič s hlubokotaženou varnou vanou Multifunkční pánve/multifunkční vařič s hlubokotaženou smažicí vanou Multifunkční pánve/multifunkční vařič s hlubokotaženou smažicí vanou Rozměry / kapacita 510 x 320 mm Varné zóny: ø 230 mm und ø 180 mm Kapacita: 15 litrů Kapacita: 11 litr Kapacita: 11 litr Vybavení základního přístroje Varná plocha CERAN o tloušțce 6 mm 2 sálavá topná tělesa (1,7 kw a 2,5 kw), ovládání 6stupňovým přepínačem Matovaná vana vyhřívaná z vnější strany Hlubokotažená vana přivařená po celém obvodu se dnem tloušťky 5 mm Uzavíratelný výpustní otvor Matovaná vana vyhřívaná z vnější strany Hlubokotažená vana přivařená po celém obvodu se dnem tloušťky 8 mm Uzavíratelný výpustní otvor se zátkou Matovaná vana vyhřívaná z vnější strany Hlubokotažená vana přivařená po celém obvodu se dnem tloušťky 8 mm Uzavíratelný výpustní otvor se zátkou při provozních poruchách Indikace zbytkového tepla pomocí LED vidlice CEE 16 A Bezpečnostní vypouštěcí kohout Bezpečnostní odtok s ochranným krytem Bezpečnostní odtok s ochranným krytem Vidlice CEE 16 A Vidlice CEE 16 A Volit. vybavení/ příslušenství Předávání tepla citel./latent 840 W / 336 W 735 W / 840 W 1155 W / 1400 W 1386 W / 1680 W Elektr. připojení Hz / 4,2 kw Hz / 4,2 kw Hz / 3,5 kw Hz / 4,2 kw Rozsah teplot až +190 C +30 až +250 C +30 až +250 C Krytí IP X4 IP X4 IP X4 IP X4 Materiál Varná plocha CERAN AISI 304 matovaná AISI 304 matovaná Obj. č AISI 304 matovaná *Mimořádně energeticky úsporná díky systému řízení energie, s volbou stupňů výkonu a pohotovostním režimem.

9 BLANCO COOK Grilovací desky hladké (pro teppanyaki) a grilovací desky žebrované Další informace o těchto výrobcích a o komplexním programu BLANCO vám rádi zašleme, samozřejmě bezplatně (adresu najdete na zadní straně). Model Grilovací deska BC GF 3500 Grilovací deska BC GF 4200 Grilovací deska, žebrovaná BC GR 3500 Grilovací deska, žebrovaná BC GR 4200 Provedení Grilovací deska se šikmou hladkou plochou Grilovací deska se šikmou hladkou plochou Grilovací deska se šikmou, žebrovanou plochou Grilovací deska se šikmou, žebrovanou plochou Rozměry (vyhřívaná plocha 460 x 307 mm) (vyhřívaná plocha 460 x 307 mm) (vyhřívaná plocha 460 x 307 mm) (vyhřívaná plocha 460 x 307 mm) Vybavení základního přístroje Hladká, hlubokotažená grilovací plocha z oceli s vysokou tepelnou odolností a vysokou vodivostí, přivařená po celém obvodu Hladká, hlubokotažená grilovací plocha z oceli s vysokou tepelnou odolností a vysokou vodivostí, přivařená po celém obvodu Žebrovaná, hlubokotažená grilovací plocha z oceli s vysokou tepelnou odolností a vysokou vodivostí, přivařená po celém obvodu Žebrovaná, hlubokotažená grilovací plocha z oceli s vysokou tepelnou odolností a vysokou vodivostí, přivařená po celém obvodu Vytahovací záchytná vana na tuk Vytahovací záchytná vana na tuk Vytahovací záchytná vana na tuk Vytahovací záchytná vana na tuk výškově nastavitelné otočné Vidlice CEE 16 A Vidlice CEE 16 A Volit. vybavení/ příslušenství Předávání tepla citel./latent 1155 W / 1400 W 1386 W / 1680 W 1155 W / 1400 W 1386 W / 1680 W Elektr. připojení Hz / 3,5 kw Hz / 4,2 kw Hz / 3,5 kw Hz / 4,2 kw Rozsah teplot +30 až +250 C +30 až +250 C +30 až +250 C +30 až +250 C Krytí IP X4 IP X4 IP X4 IP X4 Materiál Grilovací plocha ocel FE510D Grilovací plocha ocel FE510D Grilovací plocha ocel FE510D Grilovací plocha ocel FE510D Obj. č *Mimořádně energeticky úsporná díky systému řízení energie, s volbou stupňů výkonu a pohotovostním režimem.

10 BLANCO COOK Fritéza, vodní lázeň, vyhřívaná deska Další informace o těchto výrobcích a o komplexním programu BLANCO vám rádi zašleme, samozřejmě bezplatně (adresu najdete na zadní straně). Model Fritéza BC DF 4500 Vodní lázeň BC BM 765 Vyhřívaná deska BC HP 450 Provedení Fritéza s hlubokotaženou vanou pro max. 2 fritovací koše Vodní lázeň s hlubokotaženou vanou pro max. 1x GN 1/1-100 Vyhřívaná deska, tepelně oddělená od korpusu přístroje Rozměry / kapacita 380 x 307 mm 530 x 320 mm Kapacita: 5 litrů Kapacita: max. 1x GN 1/1-100 Vybavení základního přístroje Matovaná vana vyhřívaná z vnější strany Hlubokotažená vana přivařená po celém obvodu Matovaná vana vyhřívaná z vnější strany Hlubokotažená vana přivařená po celém obvodu Vyhřívaná deska s mikrofinišovaným Zasilikonovaná vyhřívaná deska o tloušťce 5 mm Velká zóna pro čištění oleje Termostat ve spodní části vany, přesnost +/- 1K Bezpečnostní vypouštěcí kohout regulace Bezpečnostní vypouštěcí kohout regulace vidlice CEE 16 A Volit. vybavení/ příslušenství Předávání tepla citel./latent 405 W / 3150 W 140 W / 153 W 90 W / 36 W Elektr. připojení Hz / 4,5 kw Hz / 0,77 kw Hz / 0,45 kw Rozsah teplot +30 až +190 C +30 až +100 C +30 až +120 C Krytí IP X4 IP X4 IP X4 Materiál, vana matovaná, vana matovaná Obj. č , vyhřívaná plocha matovaná *Mimořádně energeticky úsporná díky systému řízení energie, s volbou stupňů výkonu a pohotovostním režimem.

11 příslušenství Pro modely Příslušenství Obj. č. Indukční varná pole BC IH 3500 BC IH 5000 Indukční woky BC IW 3500 BC IW 5000 Varné pole CERAN BC CH 4200 Čisticí škrabka na sklokeramické povrchy CERAN Woková pánev z chromniklové oceli a sedmivrstvého materiálu Silvinox, ø 360 mm, kapacita max. 6 litrů Vyduté dno pro wok z chromniklové oceli a třívrstvého materiálu, ø 360 mm, kapacita max. 6 litrů Čisticí škrabka na sklokeramické povrchy CERAN Vařič těstovin BC PC 4200 Sada košů na těstoviny, sestávající ze 2 košů formátu cca GN 1/3-100 a 2 košů formátu cca GN 1/6-100, všechny s izolovanými rukojeťmi a vkládacím rámem Varná vložka pro gastronádoby G-KEN G 1/1-95, děrovaná, se sklopnými rukojeťmi Vařič těstovin BC PC 4200 fritéza BC DF 4500 Multifunkční pánve BC DG 3500 BC DG 5000 Víko s prohlubní pro úchyt GD 1/1, k zakrytí Čisticí škrabka na gril Sada čepelek (10 kusů) pro čisticí škrabku na gril Grilovací desky BC GF 3500 BC GF 4200 BC GR 3500 BC GR 4200 Zátka do výpusti, Teflon Kryt na ochranu proti rozstřiku Pouze pro BC GF: čisticí škrabka na gril Pouze pro BC GF: sada čepelek (10 kusů) pro čisticí škrabku na gril Fritéza BC DF 4500 Sada fritovacích košů (2 kusy), s izolovanými rukojeťmi Fritovací koš s izolovanou rukojetí Vodní lázeň BC BM 765 Záchytná nádoba na tuk/olej (kbelík s chromniklové oceli 18/10 - AISI 304) s uchem, sklopnou rukojetí a vylévacím otvorem, ø 315 mm Tukový/olejový filtr k nasazení na záchytnou nádobu na tuk/olej, s uchem K zakrytí fritovací vany: víko s prohlubní pro úchyt, velikost GN 1/1 (model: GD 1/1) Pracovní deska z polyetylenu, velikost GN 1/ Všechny modely Gastronádoby a víka na gastronádoby v různých provedeních z našeho komplexního programu Zápustná lišta z chromniklové oceli 18/10 k zakrytí mezery mezi dvěma přístroji BLANCO COOK 1 Viz ceník Kompletní ceník vám rádi zašleme, samozřejmě bezplatně (adresu najdete na zadní straně).

12 Trojnásobně zaměřená na trh, prostě dobrá Společnost BLANCO CS GmbH + Co KG se se svými třemi jednotkami Catering Systems, Medical Care Systems a Industrial Components soustřeďuje na potřeby profesionálních cílových skupin. Vyvíjíme, vyrábíme a realizujeme na trhu vysoce kvalitní výrobky pro velkokapacitní kuchyně a společné stravování, pro kliniky a praxe i pro zákazníky z průmyslu, které jsou špičkou v mnoha oblastech. Kvalita podle tradice naší firmy. Úsek Catering Systems stanovuje po řadu let svým inovativním vývojem výrobků, osvědčenou kvalitou výrobků a vynikajícím servisem měřítka ve společném stravování. Výsledkem jsou důmyslná řešení, jež umožňují účinný a kvalitní management kuchyní a stravovacích zařízení. Pro firmu BLANCO stojíte ve středu zájmu. Všechny pracovní úseky BLANCO CS prošly certifikací podle DIN EN ISO 9001:2000 a garantují maximum spolehlivosti a orientace na zákazníka. Náš tým vám rád poradí: BLANCO CZ, spol. s.r.o. Prodejní kancelář Pod Višňovkou 33/ Praha Krč ČESKÁ REPUBLIKA Tel Fax Internet praha@blanco.cz BLANCO CS GmbH + Co KG Catering Systems P.O. Box OBERDERDINGEN GERMANY Phone Fax Internet catering.export@blanco.de /11-08/BLA SAP 195 XXX. Změny vyhrazeny. Barevné odchylky jsou možné.

NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat.

NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat. NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat. Jednoduché, praktické a dobře promyšlené: sady gastronádob od firmy BLANCO pro váš parní konvektomat. Hledáte dobrou základní

Více

Vodní lázně... 216 / 226. Grilovací plotny... 217 / 227. Grily... 218 / 226. Vařiče těstovin... 219 / 228. Pánve sklopné...

Vodní lázně... 216 / 226. Grilovací plotny... 217 / 227. Grily... 218 / 226. Vařiče těstovin... 219 / 228. Pánve sklopné... elektrika / plyn Stolní sporáky... 213 / 224 Vodní lázně... 216 / 226 Grilovací plotny... 217 / 227 Grily... 218 / 226 Vařiče těstovin... 219 / 228 Pánve sklopné... 220 / 229 Smažící pánve multifunkční...

Více

elektrika / plyn Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

elektrika / plyn Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Drop-in elektrika / plyn Stolní sporáky 13 / 16 Grilovací desky 17 Fritézy 19 Udržovač hranolek 160 Vařič těstovin 160 Vodní lázeň 160 Multifunkční pánev 160 Neutrální modul s dřezem 161 Příslušenství

Více

Linka REDFOX 600. Stolní sporáky 15 / 17. Sporáky s troubou 19 / 20. Grilovací desky 22 / 25. Vodní a lávové grily 28 / 29. Multifunkční pánve 29

Linka REDFOX 600. Stolní sporáky 15 / 17. Sporáky s troubou 19 / 20. Grilovací desky 22 / 25. Vodní a lávové grily 28 / 29. Multifunkční pánve 29 Linka REDFOX 600 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační elektrika / plyn Stolní sporáky 15 / 17 Sporáky s troubou 19 / 0 Grilovací desky / 5 Vodní a lávové grily 8 / 9 Multifunkční pánve 9

Více

Uvedené ceny jsou cenami netto bez DPH. Bain Maries. Bain-Marie bez výpustného ventilu 1,3kW,230V,50Hz

Uvedené ceny jsou cenami netto bez DPH. Bain Maries. Bain-Marie bez výpustného ventilu 1,3kW,230V,50Hz Uvedené ceny jsou cenami netto bez DPH Bain Maries Bain-Marie bez výpustného ventilu 1,3kW,230V,50Hz teplotní rozsah:+30 C/+90 C rozměry:338x540x248 mm bez gastronádob Kód: BMN-0 Kč 2 579,- Bain-Marie

Více

LINKA REDFOX 600. Stolní sporáky 15 / 17. Sporáky s troubou 19 / 20. Vodní a lávové grily 27 / 28. Fritézy 29 / 31. Vařiče těstovin 32 / 33

LINKA REDFOX 600. Stolní sporáky 15 / 17. Sporáky s troubou 19 / 20. Vodní a lávové grily 27 / 28. Fritézy 29 / 31. Vařiče těstovin 32 / 33 11 REDFOX 600 Linka REDFOX 600 elektrika / plyn Stolní sporáky 15 / 17 Sporáky s troubou 19 / 0 Grilovací desky 3 / 5 Vodní a lávové grily 7 / 8 Fritézy 9 / 31 Udržovač hranolek 30 Vařiče těstovin 3 /

Více

Kuchyňské stroje Varná zařízení Vakuové baličky Horkovzdušné pece STOLNÍ ZAŘÍZENÍ

Kuchyňské stroje Varná zařízení Vakuové baličky Horkovzdušné pece STOLNÍ ZAŘÍZENÍ Kuchyňské stroje Varná zařízení Vakuové baličky Horkovzdušné pece STOLNÍ ZAŘÍZENÍ 6 STOLNÍ ZAŘÍZENÍ NEW NOVINKA ELOX ochrana proti korozi MS 250 NÁŘEZOVÝ STROJ Nářezový stroj je vyroben z vysoce kvalitního

Více

Linka REDFOX 600. Stolní sporáky 21 / 22. Sporáky s troubou 25 / 26. Grilovací desky 28 / 31. Vodní a lávové grily 34 / 35. Multifunkční pánve 35

Linka REDFOX 600. Stolní sporáky 21 / 22. Sporáky s troubou 25 / 26. Grilovací desky 28 / 31. Vodní a lávové grily 34 / 35. Multifunkční pánve 35 Linka REDFOX 600 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační elektrika / plyn Stolní sporáky 1 / Sporáky s troubou 5 / 6 Grilovací desky 8 / 31 Vodní a lávové grily 34 / 35 Multifunkční pánve 35

Více

Linka REDFOX 600. Stolní sporáky 15 / 17. Sporáky s troubou 19 / 20. Grilovací desky 22 / 25. Multifunkční pánve 24. Vodní a lávové grily 28

Linka REDFOX 600. Stolní sporáky 15 / 17. Sporáky s troubou 19 / 20. Grilovací desky 22 / 25. Multifunkční pánve 24. Vodní a lávové grily 28 Linka REDFOX 600 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační elektrika / plyn Stolní sporáky 15 / 17 Sporáky s troubou 19 / 0 Grilovací desky / 5 Multifunkční pánve 4 Vodní a lávové grily 8 Fritézy

Více

Světová novinka od firmy BLANCO: dokonale chlazený systém pro ekonomické rozdělování jídel.

Světová novinka od firmy BLANCO: dokonale chlazený systém pro ekonomické rozdělování jídel. 1 Světová novinka od firmy BLANCO: dokonale chlazený systém pro ekonomické rozdělování jídel. 2 Revoluce pro cook & chill: volnost, čistota, hospodárnost. Firma BLANCO již dlouhá léta vyvíjí inteligentní

Více

94TECNO65. Ceny jsou uvedené bez DPH Varná linka TECNO65

94TECNO65. Ceny jsou uvedené bez DPH Varná linka TECNO65 94TECNO65 Profesionální varné zařízení TECNO65 TECNO65 nabízí kompletní řadu zařízení pro střední a menší profesionální kuchyně. Je ideálním řešením a volbou pro restaurace, snack bary, fastfoody, pizzerie

Více

Bain Maries vodní lázně pro GN 150mm

Bain Maries vodní lázně pro GN 150mm Uvedené ceny jsou cenami netto bez DPH Bain Maries vodní lázně pro GN 150mm Bain-Marie bez výpustného ventilu 1,3kW,230V,50Hz teplotní rozsah:+30 C/+90 C rozměry:338x540x248 mm bez gastronádob Kód: BMN-0

Více

Stolní zařízení Katalog 2016/2017. Kontaktní grily. Grilovací plotny. Desky z litiny KG-02 KG-01

Stolní zařízení Katalog 2016/2017. Kontaktní grily. Grilovací plotny. Desky z litiny KG-02 KG-01 fritézy, grily, hot-dog grilovací plotny vakuové baličky Horkovzdušné pece KG-02 KG-01 Kontaktní grily KG Rýhované plotny Hladké plotny Desky z litiny KG 01: kontaktní gril horní i dolní plotna rýhovaná,

Více

79TECNO60. Ceny jsou uvedené bez DPH Varná linka TECNO60

79TECNO60. Ceny jsou uvedené bez DPH Varná linka TECNO60 79TECNO60 Profesionální varné zařízení TECNO60 TECNO60 nabízí kompletní řadu zařízení pro střední a menší profesionální kuchyně. Je ideálním řešením a volbou pro restaurace, snack bary, fastfoody, pizzerie

Více

PALUX BISTROLINE MODULARITA, FLEXIBILITA & VYSOKÁ HOSPODÁRNOST!

PALUX BISTROLINE MODULARITA, FLEXIBILITA & VYSOKÁ HOSPODÁRNOST! PALUX BISTROLINE MODULARITA, FLEXIBILITA & VYSOKÁ HOSPODÁRNOST! PALUX BistroLine: modulární koncept Naše zkušenosti pro váš úspěch: Dvouvanná fritéza s praktickým výklopným velkoplošným topným tělesem

Více

ELEKTRICKÉ SPORÁKY STANDARD CLASSICO 700 CLASSICO 900 MYČKY KONVEKTOMATY

ELEKTRICKÉ SPORÁKY STANDARD CLASSICO 700 CLASSICO 900 MYČKY KONVEKTOMATY 22 ELEKTRICKÉ SPORÁKY STANDARD Sporáky jsou vyráběny z nerezavějící oceli 18/10. Skládají se z horní vařidlové části a podstavce. Flexibilní stavebnicový systém umožňuje individuální sestavení vařidlové

Více

Plynové vařidlo 700.KG-2. Plynové vařidlo 700.KG-4

Plynové vařidlo 700.KG-2. Plynové vařidlo 700.KG-4 Plynové vařidlo 700.KG-2 700.KG-2.T 700.KG-2.S 700.KG-2.S-D (25.190,-) (25.190,-) (27.180,-) 700.KG-2 12,0 kw R 1/2 400x700x280 (resp. 900) Počet hořáků 2 (1x4,5kW + 1x7,5kW) Cena bez DPH 19.420,- Plynulá

Více

Linka REDFOX 900. Sporáky 57 / 58. Sporáky s troubou 59 / 60. Grilovací desky 61. Fritézy 62. Vařiče těstovin 63. Sklopné pánve 64.

Linka REDFOX 900. Sporáky 57 / 58. Sporáky s troubou 59 / 60. Grilovací desky 61. Fritézy 62. Vařiče těstovin 63. Sklopné pánve 64. LINKA REDFOX 900 Linka REDFOX 900 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační elektrika / plyn Sporáky 57 / 58 Sporáky s troubou 59 / 60 Grilovací desky 61 Fritézy 62 Vařiče těstovin 6 Sklopné pánve

Více

Vodní lázně... 163 / 170. Grilovací plotny... 164 / 171. Grily... 166 / 172. Fritézy... 167 / 173. Nosné spojovací lišty... 174.

Vodní lázně... 163 / 170. Grilovací plotny... 164 / 171. Grily... 166 / 172. Fritézy... 167 / 173. Nosné spojovací lišty... 174. elektrika / plyn Sporáky... 160 / 168 Vodní lázně... 163 / 170 Grilovací plotny... 164 / 171 Grily... 166 / 172 Fritézy... 167 / 173 Nosné spojovací lišty... 174 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze

Více

elektrika / plyn Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

elektrika / plyn Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační DROP-IN Drop-in elektrika / plyn Stolní sporáky 139 / 142 Grilovací desky 143 Fritézy 14 Udržovač hranolek 146 Vařič těstovin 146 Vodní lázeň 146 Multifunkční pánev 146 Neutrální modul s dřezem 147 Příslušenství

Více

KATALOG REDFOX. Prvotřídní kuchyně. Pro opravdové profesionály.

KATALOG REDFOX. Prvotřídní kuchyně. Pro opravdové profesionály. KATALOG REDFOX Prvotřídní kuchyně. Pro opravdové profesionály. www.rmgastro.cz 2016 2017 LINKA REDFOX 900 5 REDFOX 600 Linka REDFOX 900 elektrika / plyn Sporáky 57 / 58 Sporáky s troubou 59 / 60 Grilovací

Více

Snack a různé. Varná zařízení SNACK

Snack a různé. Varná zařízení SNACK Varná zařízení Snack a různé SNACK Plynová vařidla stolní...138 Plynové sporáky s troubou...139 Elektrické fritézy stolní...140 Elektrické fritézy s vodní zónou...140 Plynové opékací plotny stolní...141

Více

Zákazník. Změna poptávky po typu rychlého občerstvení. změna stravovacích návyků. hamburgery -6% pizza -4% asijská kuchyně +6%

Zákazník. Změna poptávky po typu rychlého občerstvení. změna stravovacích návyků. hamburgery -6% pizza -4% asijská kuchyně +6% LIBERO Line Zákazník Změna poptávky po typu rychlého občerstvení změna stravovacích návyků hamburgery -6% pizza -4% asijská kuchyně +6% snižování výdajů zaměstnavatelů na společné stravování -> obědy mimo

Více

BLANCOTHERM K přepravky na jídlo z plastu

BLANCOTHERM K přepravky na jídlo z plastu BLANCOTHERM K přepravky na jídlo Technika od firmy BLANCO: každý detail je lahůdkou. Uvnitř ušlechtilá ocel Hygienické, praktické, dobré: přepravky BLANCOTHERM 3 KB + KBR lze díky vložkám z ušlechtilé

Více

Plynové vařidlo 700.KG-2. Plynové vařidlo 700.KG-4. Rozměry 400x700x280 (resp. 850) Počet hořáků 2 (1x4,5kW + 1x7,5kW) Cena bez DPH 22.

Plynové vařidlo 700.KG-2. Plynové vařidlo 700.KG-4. Rozměry 400x700x280 (resp. 850) Počet hořáků 2 (1x4,5kW + 1x7,5kW) Cena bez DPH 22. Plynové vařidlo 700.KG-2 700.KG-2.T 700.KG-2.S 700.KG-2.S-D 700.KG-2.S-Z (26.160,-) (27.150,-) (28.370,-) (30.370,-) 700.KG-2 12,0 W Připojení R1/2 400x700x280 (resp. 850) Počet hořáků 2 (1x4,5kW + 1x7,5kW)

Více

RM GASTRO 900. Vodní lázně... 216 / 226. Grilovací plotny... 217 / 227. Grily... 218 / 226. Vařiče těstovin... 219 / 228. Pánve sklopné...

RM GASTRO 900. Vodní lázně... 216 / 226. Grilovací plotny... 217 / 227. Grily... 218 / 226. Vařiče těstovin... 219 / 228. Pánve sklopné... elektrika / plyn Stolní sporáky... 213 / 224 Vodní lázně... 216 / 226 Grilovací plotny... 217 / 227 Grily... 218 / 226 Vařiče těstovin... 219 / 228 Pánve sklopné... 220 / 229 Smažící pánve multifunkční...

Více

Vážení obchodní partneři, vážení zákazníci,

Vážení obchodní partneři, vážení zákazníci, MERITUS Vážení obchodní partneři, vážení zákazníci, držíte v rukou katalog profesionálního gastronomického zařízení do kuchyně, které svým technologickým a výrobním provedením vyhoví i náročnějším klientům.

Více

zelenější.rychlejší.lepší.

zelenější.rychlejší.lepší. zelenější.rychlejší.lepší. Z čeho vybírat: Potřebujete širší škálu vybavení pro fast foody, nebo snack zařízení? S fiamma Greener Line máte nekonečné možnosti: kombinujte kontaktní gril s indukční deskou,

Více

Linka REDFOX 700. Stolní sporáky 43 / 44. Sporáky s troubou 43 / 45. Grilovací desky 46 / 47. Lávové grily 48. Fritézy 49. Vařiče těstovin 50

Linka REDFOX 700. Stolní sporáky 43 / 44. Sporáky s troubou 43 / 45. Grilovací desky 46 / 47. Lávové grily 48. Fritézy 49. Vařiče těstovin 50 LINKA REDFOX 700 Linka REDFOX 700 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační elektrika / plyn Stolní sporáky 43 / 44 Sporáky s troubou 43 / 45 Grilovací desky 46 / 47 Lávové grily 48 Fritézy 49

Více

Výdejní systém RAUT. www.ruml-gastrotech.eu kontaktní informace +420 602 336 872 Strana 54. Tato část obsahuje. Informace

Výdejní systém RAUT. www.ruml-gastrotech.eu kontaktní informace +420 602 336 872 Strana 54. Tato část obsahuje. Informace Tato část obsahuje - stoly neutrální (kap.9) - zařízení chladící / s ohřevem (kap.10) - ostatní příslušenství (kap.11) Informace y vsěch modulů jsou následující: Délka А - dle cenové tabulky Širka - 700

Více

SNACK A RŮZNÉ UPOZORNĚNÍ: Plynové spotřebiče jsou připraveny pro zapojení na tyto tlaky plynu:

SNACK A RŮZNÉ UPOZORNĚNÍ: Plynové spotřebiče jsou připraveny pro zapojení na tyto tlaky plynu: SNACK A RŮZNÉ SNACK A RŮZNÉ UPOZORNĚNÍ: Plynové spotřebiče jsou připraveny pro zapojení na tyto tlaky plynu: LPG: 37 g/cm 2 Zemní plyn: 20 g/cm 2 Pro připojení na propan-butan se sporáky CG-310 se skříní

Více

LINKA REDFOX 700. Sporáky 41 / 42. Sporáky s troubou 41 / 43. Grilovací desky 44 / 45. Lávové grily 46. Fritézy 47. Vařiče těstovin 49.

LINKA REDFOX 700. Sporáky 41 / 42. Sporáky s troubou 41 / 43. Grilovací desky 44 / 45. Lávové grily 46. Fritézy 47. Vařiče těstovin 49. REDFOX 700 37 O firmě LINKA REDFOX 700 elektrika / plyn Sporáky 41 / 42 Sporáky s troubou 41 / 43 Grilovací desky 44 / 45 Lávové grily 46 Fritézy 47 Vařiče těstovin 49 Vodní lázně 49 Pánve multifunkční

Více

SNACK SNACK ZAŘÍZENÍ PRO UPOZORNĚNÍ: Plynové přístroje jsou konstruovány pro připojení na tyto druhy plynu:

SNACK SNACK ZAŘÍZENÍ PRO UPOZORNĚNÍ: Plynové přístroje jsou konstruovány pro připojení na tyto druhy plynu: SNACK ZAŘÍZENÍ PRO SNACK UPOZORNĚNÍ: Plynové přístroje jsou konstruovány pro připojení na tyto druhy plynu: GLP: 37 g/cm 2 Zemní plyn: 20 g/cm 2 Sporáky CG-310 se skříní na plynovou bombu musí být pro

Více

Řada 700. Varná zařízení ŘADA 700

Řada 700. Varná zařízení ŘADA 700 ŘADA 700 Varná zařízení Řada 700 Plynové sporáky...34 Elektrické sporáky...37 Opékací plotny...38 Lávové grily...40 Vařiče těstovin...41 Varné kotle...42 Fritézy...44 Smažící pánve...45 Vodní lázně...46

Více

Linka REDFOX 900. Sporáky 94 / 96. Sporáky s troubou 97 / 98. Grilovací desky 99. Fritézy 101. Vařiče těstovin 102. Sklopné pánve 103.

Linka REDFOX 900. Sporáky 94 / 96. Sporáky s troubou 97 / 98. Grilovací desky 99. Fritézy 101. Vařiče těstovin 102. Sklopné pánve 103. Linka REDFOX 900 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační elektrika / plyn Sporáky 94 / 96 Sporáky s troubou 97 / 98 Grilovací desky 99 Fritézy 101 Vařiče těstovin 102 Sklopné pánve 10 Kotle

Více

LINKA REDFOX 600. Sporáky 15 / 16. Sporáky s troubou 19 / 20. Grilovací desky 22 / 25. Lávové grily 28. Fritézy 29. Udržovač hranolek 31

LINKA REDFOX 600. Sporáky 15 / 16. Sporáky s troubou 19 / 20. Grilovací desky 22 / 25. Lávové grily 28. Fritézy 29. Udržovač hranolek 31 11 O firmě LINKA elektrika / plyn Sporáky 15 / 16 Sporáky s troubou 19 / 0 Grilovací desky / 5 Lávové grily 8 Fritézy 9 Udržovač hranolek 31 Vařiče těstovin 3 Vodní lázně 33 Neutrální moduly 34 Podestavby

Více

BANKETOVÉ VOZÍKY BLANCO: perfektní parkování, dokonale přesné servírování.

BANKETOVÉ VOZÍKY BLANCO: perfektní parkování, dokonale přesné servírování. BANKETOVÉ VOZÍKY BLANCO: perfektní parkování, dokonale přesné servírování. Kvalita, která se nemusí schovávat: banketové vozíky BLANCO přesvědčují technikou i vzhledem. Banketové vozíky BLANCO jsou zhotoveny

Více

Bain Maries vodní lázně pro GN 150mm

Bain Maries vodní lázně pro GN 150mm Uvedené ceny jsou cenami netto bez DPH Bain Maries vodní lázně pro GN 150mm Bain-Marie bez výpustného ventilu 1,3kW,230V,50Hz teplotní rozsah:+30 C/+90 C rozměry:338x540x248 mm bez gastronádob Kód: BMN-0

Více

FRITÉZY - PLYN - 1&2x7 LITRŮ

FRITÉZY - PLYN - 1&2x7 LITRŮ POPIS ŘADY Řada N700, tj. nabídka více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití. Řada N700 byla vyvinuta s ohledem na nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě. Samozřejmostí je špičková spolehlivost

Více

NOVINKA: výškově stavitelný stůl s hygienickým zákrytem (volitelné vybavení)

NOVINKA: výškově stavitelný stůl s hygienickým zákrytem (volitelné vybavení) NOVINKA! Praktické doplňky pro systém Front Cooking BLANCO COOK. Malé náklady, velký efekt: nový stůl BLANCO COOK a nové kontejnery BLANCO COOK NOVINKA: výškově stavitelný stůl s hygienickým zákrytem (volitelné

Více

Sklopné kotle - elektrické (S)

Sklopné kotle - elektrické (S) Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

český výrobce zařízení pro gastronomii výprodej skladových zásob maximální slevy

český výrobce zařízení pro gastronomii výprodej skladových zásob maximální slevy český výrobce zařízení pro gastronomii výprodej skladových zásob maximální slevy stolní zařízení distribuce jídel Fritéza elektrická FE - 74TS obsah oleje 1x 7-8 l 1x 4-5 l spec. úprava nerezové topné

Více

Plynové vařidlo 900.KG-2. Plynové vařidlo 900.KG V / 50Hz. 450x900x280 (resp. 900) 2 (1 x4,5kw + 1x7,5kW) Počet hořáků

Plynové vařidlo 900.KG-2. Plynové vařidlo 900.KG V / 50Hz. 450x900x280 (resp. 900) 2 (1 x4,5kw + 1x7,5kW) Počet hořáků Plynové vařidlo 900.KG-2 900.KG-2.T 900.KG-2.S (26.970,-) Připojení Počet hořáků (27.900,-) 900.KG-2.S-D (29.636,-) 900.KG-2 11,0 kw 230V / 50Hz R1/2 450x900x280 (resp. 900) 2 (1 x4,5kw + 1x7,5kW) 23.250,-

Více

Sklopné pánve - elektrické, netlakové

Sklopné pánve - elektrické, netlakové Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

Plynová zařízení jsou konstruována na tyto druhy a tlaky plynu: POZNÁMKY: GN: ZEMNÍ PLYN 20 g/cm 2 LPG: PROPAN - BUTAN 37 g/cm 2

Plynová zařízení jsou konstruována na tyto druhy a tlaky plynu: POZNÁMKY: GN: ZEMNÍ PLYN 20 g/cm 2 LPG: PROPAN - BUTAN 37 g/cm 2 VARNÁ ZAŘÍZENÍ ŘADA 600 VARNÁ ZAŘÍZENÍ ŘADA 600 POZNÁMKY: Plynová zařízení jsou konstruována na tyto druhy a tlaky plynu: GN: ZEMNÍ PLYN 20 g/cm 2 LPG: PROPAN - BUTAN 37 g/cm 2 ŘADA 600 Řada 600 značky

Více

VARNÁ ZAŘÍZENÍ SYMPHONY MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM

VARNÁ ZAŘÍZENÍ SYMPHONY MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM VARNÁ ZAŘÍZENÍ SYMPHONY MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM OBSAH MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM 04 PŘIZPŮSOBENÍ PRVKŮ 08 DESIGN POVRCHOVÝCH ÚPRAV A PŘÍSLUŠENSTVÍ 14 ŠIROKÁ ŠKÁLA ZÁKAZNICKÝCH ŘEŠENÍ 18 MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM. Chcete-li

Více

VARNÁ ZAŘÍZENÍ - ŘADA 600

VARNÁ ZAŘÍZENÍ - ŘADA 600 VARNÁ ZAŘÍZENÍ - ŘADA 600 VARNÁ ZAŘÍZENÍ ŘADA 600 POZNÁMKY : Plynová zařízení jsou konstruována na tyto druhy a tlaky plynu: GN: ZEMNÍ PLYN 20 g/cm 2 LPG: PROPAN - BUTAN 37 g/cm 2 ŘADA 600 Řada 600 značky

Více

LINKA RM 900. Sporáky 108 / 112. Sporáky s troubou 115 / 118. Grilovací desky 123 / 125. Vodní a lávové grily 126 / 127.

LINKA RM 900. Sporáky 108 / 112. Sporáky s troubou 115 / 118. Grilovací desky 123 / 125. Vodní a lávové grily 126 / 127. Linka RM 900 elektrika / plyn Sporáky 108 / 112 Sporáky s troubou 115 / 118 Grilovací desky 123 / 125 Vodní a lávové grily 126 / 127 Fritézy 128 / 130 Vařiče těstovin 132 / 133 Vodní lázně 135 Multifunkční

Více

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru PÍSTOVÉ KOMPRESORY Objem od 150 4.470 l/min Pístové do 400 baru 6... bezolejové / mazné - jako agregát... 239 309 279 469 609 559 759 859 Mazné Agregát Max. koncový tlak Sací výkon Dopravní Výkon motoru

Více

Kotle s míchadlem - nesklopné

Kotle s míchadlem - nesklopné Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

Cena DPH Cena Pozice Obrázek Zařízení Model Rozměr v mm Napětí Příkon Ks Cena ks bez DPH 21% s DPH

Cena DPH Cena Pozice Obrázek Zařízení Model Rozměr v mm Napětí Příkon Ks Cena ks bez DPH 21% s DPH POLOŽKOVÝ VÝPIS DODÁVKA GASTRO a VZT VARNÝ BLOK : Elektrický dvouplášťový kotel 800x900x850 400 21 1 0 0 0 0 1. Objem 100 litrů Nepřímý ohřev poloautomatické dopouštění vody Kónický výpustný ventil, Baterie

Více

Varná zařízení. fritézy, grily hot-dog grilovací plotny cukrářské a pekařské pece konvektomaty. Katalog 2015

Varná zařízení. fritézy, grily hot-dog grilovací plotny cukrářské a pekařské pece konvektomaty. Katalog 2015 fritézy, grily hot-dog grilovací cukrářské a pekařské pece konvektomaty Katalog 201 AISI 304 Provedení nerez 6-18 l Kapacita oleje FR Fritéza obsahuje studenou zónu FR 06, FR 09: FR 66, FR 99: FR-06 FR-66

Více

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle Stacionární kondenzační kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VCC ecocompact VSC ecocompact VSC D aurocompact VKK ecocraft exclusiv ecocompact elegantní design Stacionární

Více

Sklopné pánve - plynové, netlakové

Sklopné pánve - plynové, netlakové Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru www.almig.cz PÍSTOVÉ KOMPRESORY Objem od 150 4.470 l/min Pístové do 400 baru IDEÁLNÍ ŘEŠENÍ TOPAS 1.5/50 S TOPAS 4 F T Typové označení např. RUBIN -O 7.5 500 F S D ID Model O = Bezmazný Hnací výkon [kw]

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany.

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany. Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ Made in Germany www.kranzle.cz Inovace na všech úrovních VÝSLEDNÁ VYSOKÁ KVALITA! Vlastní výzkum a vývoj je základním kamenem a současně hnacím

Více

Thermaline pánve Thermetic (S20)

Thermaline pánve Thermetic (S20) Varná zařízení řady Electrolux ThermaLine jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně. Ucelená řada

Více

Vařiče těstovin, rýže a zeleniny - EL

Vařiče těstovin, rýže a zeleniny - EL POPIS ŘADY Řada N700, tj. nabídka více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití. Řada N700 byla vyvinuta s ohledem na nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě. Samozřejmostí je špičková spolehlivost

Více

RM GASTRO 700 TOP. Vodní lázně... 163 / 170. Grilovací plotny... 164 / 171. Grily... 166 / 172. Fritézy... 167 / 173. Nosné spojovací lišty...

RM GASTRO 700 TOP. Vodní lázně... 163 / 170. Grilovací plotny... 164 / 171. Grily... 166 / 172. Fritézy... 167 / 173. Nosné spojovací lišty... elektrika / plyn Sporáky... 160 / 168 Vodní lázně... 163 / 170 Grilovací plotny... 164 / 171 Grily... 166 / 172 Fritézy... 167 / 173 Nosné spojovací lišty... 174 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze

Více

Linka RM 600. Stolní sporáky 23 / 25. Sporáky s troubou 27 / 28. Grilovací desky 30 / 33. Vodní a lávové grily 35 / 36.

Linka RM 600. Stolní sporáky 23 / 25. Sporáky s troubou 27 / 28. Grilovací desky 30 / 33. Vodní a lávové grily 35 / 36. Linka RM 600 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační elektrika / plyn Stolní sporáky 23 / 25 Sporáky s troubou 27 / 28 Grilovací desky 30 / 33 Vodní a lávové grily 35 / 36 Fritézy 37 / 39 Udržovač

Více

VARNÁ ZAŘÍZENÍ - ŘADA 900

VARNÁ ZAŘÍZENÍ - ŘADA 900 VARNÁ ZAŘÍZENÍ - ŘADA 900 VARNÁ ZAŘÍZENÍ ŘADA 900 UOZORNĚNÍ: řístroje řady 900 se podle možného způsobu montáže dělí na: - I: přístroje samostatné - : přístroje polyvalentní: stolní, pro mostové bloky,

Více

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření Podstolové a průchozí Myčky Profesionální zařízení pro mytí a vaření power is the key Simply built to last Výrobky, které vydrží Lídr ve výrobě myček nádobí a sporáků velkého formátu pro použití v hoteliérství.

Více

KUCHYŇSKÉ LINKY ITALSKÉ FIRMY MAXIMA 900

KUCHYŇSKÉ LINKY ITALSKÉ FIRMY MAXIMA 900 KUCHYŇSKÉ LINKY ITALSKÉ FIRMY MAXIMA 900 Modulová linka BERTO S MAXIMA 900 je vyráběna pro velké gastronomické provozovny s neomezenou kapacitou jako jsou školy, hotely, závodní jídelny, nemocnice a cateringové

Více

S PLYNULOU REGULACÍ Dopravní mnozství: ˇ 1.09 56.60 m 3 /min

S PLYNULOU REGULACÍ Dopravní mnozství: ˇ 1.09 56.60 m 3 /min SROUBOVÉ ˇ KOMPRESORY S PLYNULOU REGULACÍ Dopravní mnozství: ˇ 1.09 56.60 m 3 /min 3 INTELIGENTNÍ MODULÁRNÍ SYSTÉM 16 34 16 34 PLUS * 35 70 90 210 * Varianta PLUS : s integrovanou kondenzační sušičkou

Více

Nesklopné pánve - elektrické, netlakové

Nesklopné pánve - elektrické, netlakové Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

OHŘÍVAČE VODY ANDRIS KOMPAKTNÍ VELIKOST, VYSOKÝ VÝKON. ariston.com

OHŘÍVAČE VODY ANDRIS KOMPAKTNÍ VELIKOST, VYSOKÝ VÝKON. ariston.com Vyhrazujeme si právo na změny parametrů výrobků z důvodu technických změn a vývoje výrobků v průběhu platnosti této brožury, a případné nepřesnosti způsobené chybou tisku. ARISTON THERMO CZ S.R.O. Poděbradská

Více

Chladicí a vyhřívané bufety Pojízdné vodní lázně

Chladicí a vyhřívané bufety Pojízdné vodní lázně Chladicí a vyhřívané bufety Pojízdné vodní lázně Bufety chladicí a vyhřívané pojízdné 324 Bufety chladicí a vyhřívané drop-in 330 Vodní lázně pojízdné 336 Vodní lázně stacionární 336 Vodní lázně s vyhřívanou

Více

Dopravní množství: 0.43 43.07 m 3 /min

Dopravní množství: 0.43 43.07 m 3 /min www.almig.cz ŠROUBOVÉ KOMPRESORY Dopravní množství: 0.43 43.07 m 3 /min 2 INTELIGENTNĚ STLAČENÝ VZDUCH MADE IN GERMANY ALMiG KOMPRESORY s. r. o. je dceřiná společnost tradičního německého výrobce zařízení

Více

Velkokapacitní automatické vařiče (EL)

Velkokapacitní automatické vařiče (EL) Electrolux XP900 nabízí více jak 120 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje vysokou úroveň výkonu, spolehlivost, energetické úspory. Design byl navržen

Více

Tel./Fax: 283981816-7, 283981228 Mobil: 603268530 MAGISTRA MAGIS. Sporáky plynové, volně stojící

Tel./Fax: 283981816-7, 283981228 Mobil: 603268530 MAGISTRA MAGIS. Sporáky plynové, volně stojící Sporáky plynové, volně stojící G2S Plynový sporák Plynové připojení 8,7 kw 2 hořáky Rozměry: 450x900x850 mm otevřený podstavec 60 kg G4S Plynový sporák Plynové připojení 21,2 kw 4 hořáky Rozměry: 900x900x850

Více

z pozinkovaného ocelového plechu, kompletní se 3 násypkami 8 litrů a dělicí hlavou, 10 průchodů po 37,5 mm ( 1,5 ).

z pozinkovaného ocelového plechu, kompletní se 3 násypkami 8 litrů a dělicí hlavou, 10 průchodů po 37,5 mm ( 1,5 ). SÍTA K DĚLENÍ VZORKŮ 7.400 7.999 7.402 Dělič vzorků z pozinkovaného ocelového plechu kompletní se 3 násypkam 8 litrů a dělící hlavou, 6 průchodů po 75 mm ( 3 ). 7.403 Dělič vzorků z pozinkovaného ocelového

Více

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ GS 640/660 +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ +++ Winterhalter +++ Winterhalter specialista Dodáme Vám čisté nádobí, to Vám garantujeme. Jako specialisté s desítky let trvajícími zkušenostmi,

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Víme, co vám nabízíme

Víme, co vám nabízíme PDF vygenerováno: 1.7.2016 22:30:30 Katalog / Laboratorní přístroje / Vodní lázně Lázně vodní míchané TECHNE Pro temperování vzorků v baňkách, nebo zkumavkách ponořených přímo do lázně Pro udržování konstantní

Více

Fritézy na podestavbě - (PL)

Fritézy na podestavbě - (PL) Řada Electrolux XP700 nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory.

Více

Fritézy na podestavbě - (PL)

Fritézy na podestavbě - (PL) Řada Electrolux XP700 nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory.

Více

GS 302/GS 315. +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++

GS 302/GS 315. +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ GS 302/GS 315 +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní požadavky mytí nádobí a skla v gastronomii

Více

Velkokapacitní fritézy L

Velkokapacitní fritézy L Electrolux XP900 nabízí více jak 120 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje vysokou úroveň výkonu, spolehlivost, energetické úspory. Design byl navržen

Více

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min Šroubové kompresory Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min 3 INTELIGENTNÍ STAVBA SYSTÉMU 11-22 11-22 PLUS * 37-55 75-160 * Varianta PLUS: Varianta O : s integrovanou kondenzační sušičkou, lze realizovat

Více

KATALOG. Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. Přepravky přímo od výrobce. prepravky.cz MADE IN CZ

KATALOG. Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. Přepravky přímo od výrobce. prepravky.cz MADE IN CZ KATALOG Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. Přepravky přímo od výrobce. prepravky.cz MADE IN CZ O TBA PLASTOVÉ OBALY OBSAH OBSAH NEJLEPŠÍ KVALITA Naše vysoce kvalitní a

Více

Kvalita a ekonomika v každém směru

Kvalita a ekonomika v každém směru Kvalita a ekonomika v každém směru LIGHT LINE 2014 Fabryka Maszyn i Urządzeń Gastronomicznych Kromet Sp. s.o.o. je lídrem v průmyslu, jsme polský výrobce gastronomických přístrojů pro tepelné zpracování

Více

VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB

VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB Amicus NGOB 4-60/SN Plynový dvouplotýnkový vařič rozměry: 400x600x260 mm příkon plynu: 7 kw/6 020 kcal/h (2x3,5 kw) přípojka plynu: 3/4 zapalování hořáků: Manuální Cena 9 932

Více

LINKA RM 700. Stolní sporáky 58 / 46. Sporáky s troubou 68 / 70. Grilovací desky 73 / 77. Vodní a lávové grily 80 / 81.

LINKA RM 700. Stolní sporáky 58 / 46. Sporáky s troubou 68 / 70. Grilovací desky 73 / 77. Vodní a lávové grily 80 / 81. Linka RM 700 elektrika / plyn Stolní sporáky 58 / 46 Sporáky s troubou 68 / 70 Grilovací desky 73 / 77 Vodní a lávové grily 80 / 81 Fritézy 82 / 85 Udržovač hranolek 88 Vařiče těstovin 89 / 90 Sous-vide

Více

VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB

VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB Obsah Amicus... 4 NGOB 14-60/SN Plynový jednoplotýnkový vařič... 4 NGOB 4-60/SN Plynový dvouplotýnkový vařič... 4 NGCB 4-60/SN Plynový gril s lávovým kamenem... 4 NEHP 4-60/SN

Více

GS 202/GS 215. +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++

GS 202/GS 215. +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ GS 202/GS 215 +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní požadavky mytí nádobí a skla v gastronomii

Více

Specifikace předmětu poptávkového řízení

Specifikace předmětu poptávkového řízení Příloha č. 3 /nedílná součást Zadávací dokumentace Vybavení školní jídelny a ostatní spotřebiče pro SOŠ a SOU Zařízení Počet kusů konvektomat Elektrický dvouplášťový kotel s duplikátorem Servírovací stolek

Více

model rozměr příkon el.napětí xx xx Elektrické vařidlo 2-plotny PC35E/2 35x65x28cm 3kW 230V 10 680 Kč 368,00

model rozměr příkon el.napětí xx xx Elektrické vařidlo 2-plotny PC35E/2 35x65x28cm 3kW 230V 10 680 Kč 368,00 model rozměr příkon el.napětí xx xx Elektrické vařidlo 2-plotny PC35E/2 35x65x28cm 3kW 230V 10 680 Kč 368,00 vodovzdorné el.plotny 180mm PC35E/1 35x65x28cm 4kW 230V 11 000 Kč 379,00 7- polohová regulace

Více

Vařiče těstovin, rýže a zeleniny (EL)

Vařiče těstovin, rýže a zeleniny (EL) Řada Electrolux XP700 nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory.

Více

Kvalita a rychlost pečení.

Kvalita a rychlost pečení. SpidoCook Česky Manuální ovládání 2 SpidoCook Kvalita a rychlost pečení. Prostě bezkonkurenční. REJSTŘÍK Technologie 4-5 Sklokeramika - SHB Životní prostředí a Bezpečnost 6-7 Protek.SAFE - Hygiena a Čištění

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

Fritézy na podestavbě (EL)

Fritézy na podestavbě (EL) Řada Electrolux XP700 nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory.

Více

Kotle plynové- kulaté, nesklopné

Kotle plynové- kulaté, nesklopné Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

ELEKTRICKÉ SPORÁKY CLASSICO 700 CLASSICO 900 MYČKY

ELEKTRICKÉ SPORÁKY CLASSICO 700 CLASSICO 900 MYČKY ELEKTRICKÉ SPORÁKY Elektrické sporáky jsou vyráběny z nerezavějící oceli 18/10. Skládají se z horní vařidlové části a podstavce. Flexibilní stavebnicový systém umožňuje individuální sestavení vařidlové

Více

Č esky. Kráječ zeleniny GVM 210. Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky

Č esky. Kráječ zeleniny GVM 210. Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky Č esky Kráječ zeleniny GVM 210 Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky PŘEDSÁDKY Kráječ zeleniny splňuje nároky Modulární systém vaše oblasti použití Kráječ GVM 210 vám nabízí velký výběr předsádek denní práce

Více

Č esky. Kráječ zeleniny GVM 210. Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky

Č esky. Kráječ zeleniny GVM 210. Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky Č esky Kráječ zeleniny GVM 210 Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky Předsádky Kráječ zeleniny splňuje nároky Modulární systém vaše oblasti použití mnohostranné možnosti použití vysoký výkon, možnost jemného

Více

Vařiče těstovin, rýže a zeleniny (EL)

Vařiče těstovin, rýže a zeleniny (EL) Řada Electrolux XP700 nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory.

Více

Multifunkční varný robot - Robot Cook

Multifunkční varný robot - Robot Cook Multifunkční varný robot - Robot Cook Naše cena bez DPH : 75.210 Kč Naše cena s DPH : 91.005 Kč Dostupnost: 2-3 týdny Katalogové číslo: 43000R Multifunkční varný robot Robot Cook pro snadnou, rychlou a

Více

HD 7/16-4 ST Technický list výrobku

HD 7/16-4 ST Technický list výrobku HD 7/16-4 ST Technický list výrobku HD 7/16-4 ST Výhody pro zákazníky Standardní příslušenství Prostorově úsporné vertikální stacionární řešení Čtyřpólový, pomalu běžící elektromotor Nasávání RM prostředku

Více

Sklopné kotle - SMARTLine

Sklopné kotle - SMARTLine Sklopné kotle Electrolux patří svými specifickými vlastnostmi; velká kapacita, špičkový výkon, přesné motorové sklápění, komfortní elektronika atd.; k zařízením s maximálním užitkem pro provozovatele.

Více