18 19* DD 400. Vysava na okna Návod k obsluze. Roya A

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "18 19* DD 400. Vysava na okna Návod k obsluze. Roya A"

Transkript

1 DD 400 Vysava na okna Návod k obsluze D * 6* 7* 8* 9* 0 Roya-86 A

2 Pehled Pehled Pehled Mnohokrát dkujeme! Tší nás, že jste se rozhodli pro vysava na okna DD400! Pejeme vám mnoho spokojenosti s tímto pístrojem a dkujeme vám za jeho zakoupení! Pehled... Výkres celkového uspoádání vysavae na okna, obr.... Výkres celkového uspoádání píslušenství a náhradních díl, obr.... Technické údaje... Zá ruka... Bezpenostní pokyny.... knávodu k obsluze.... k uritým skupinám osob.... k napájení elektrickým proudem....4 k akumulátoru....5 k isticímu prostedku na okna a rozprašovacímu proudu....6 pi poškozeném pístroji....7 ke správnému zpsobu používání... Montáž a nabíjení akumulátoru.... Vybalení a montáž.... Nabíjení akumulátoru... 4 ištní oken Plnní isté vody Navlhení a ištní oken... 5 Po vyištní oken... 6 Odstraování problém Ped zasláním vysavae na okna Demontáž akumulátoru Likvidace vysavae na okna, akumulátoru a nabíjeky... Pehled vysavae na okna (obr., strana ) Stírací hlava (píkladné vyobrazení) Více informací o stíracích hlavách, stíracích lištách a stíracích návlecích viz obr.. Hrdlo pro zneištnou vodu Uchycení hadice s istou vodou 4 Hrdlo pro istou vodu 5 Vypína 6 Tlaítko pro postik 7 Kontrolka nabíjení/provozu - bliká bhem nabíjení - trvale svítí, je-li vysava pipojený a nabitý - trvale svítí, je-li vysava na okna zapnutý Pehled píslušenství a náhradních díl (obr., strana ) Stírací hlava (8 cm) Suchý zip k upevnní návlek Stírací lišta (8 cm) 4 Návlek z mikrovlákna (8 cm) 5 Návlek na hrubé neistoty (8 cm) 8 Nabíjecí zdíka 9 Tlaítka pro odjištní zásobníku na vodu 0 Uzávr zásobníku na zneištnou vodu Hadice na istou vodu Zásobník na vodu Znaka MAX 4 Uchycení hrdla pro istou vodu 5 Uchycení hrdla pro zneištnou vodu 6 Rozprašovací tryska 7 Uchycení otoné stírací hlavy 8 Zajištní hadice na istou vodu 9*Nálevka (volitelné vybavení*) * volitelné vybavení (tzn. je nebo není sou- ástí dodávky dle konkrétního vybavení) 6* Stírací hlava (7 cm) (volitelné vybavení*) 7* Stírací lišta (7 cm) (volitelné vybavení*) 8* Návlek z mikrovlákna (7 cm) (volitelné vybavení*) 9* Návlek na hrubé neistoty (7 cm) (volitelné vybavení*) 0 Nabíjeka Následující píslušenství a náhradní díly mžete objednat dodaten: íslo výrobku Popis/obsah Osmidílná sada 8cm píslušenství obsahující: x gumovou strku 8 cm + x návlek z mikrovlákna 8 cm + x návlek na hrubé neistoty 8 cm Šestidílná sada 7cm píslušenství obsahující: x stírací hlavu 7 cm + x gumovou strku 7 cm + x návlek z mikrovlákna 7 cm + x návlek na hrubé neistoty 7 cm Osmidílná sada 7cm píslušenství obsahující: x gumovou strku 7 cm + x návlek z mikrovlákna 7 cm + x návlek na hrubé neistoty 7 cm nabíjeka Dostanete je u našeho servisního partnera Strana 90, International Service.

3 Pehled Bezpenostní pokyny Technické údaje Záruka Druh pístroje : vysava na okna Název modelu : DD400 Model : DD400, DD400-X (X=0-9) Akumulátor : Li-Ion,,6 V Doba nabíjení : h Doba provozu : 0 min Výkon : 4 W Napájecí zdroj vstup : 0040 V~, 50/60 Hz, 0,5 A Napájecí zdroj výstup : 5,5 V DC, 0,6 A Zásobník na istou vodu : 5 ml Zásobník na zneištnou vodu : 5 ml Šíka strky : 7 cm; 8 cm (dle vybavení pístroje) Hmotnost (s prázdným zásobníkem) : cca 800 g Stupe ochrany nabíjeky : II Druh ochrany vysavae na okna : IPX4, ochranná izolace V souvislosti s neustálým zdokonalováním našich výrobk si vyhrazujeme právo na technické a vzhledové zmny. Royal Appliance International GmbH Pokud jste pístroj zakoupili jako spotebitel v rámci Evropské unie, platí jako minimální standard záruky píslušná implementace smrnice EU 999/44/ES do národního právního ádu. V zemích mimo EU platí minimální nároky ze záruky platné v dané zemi., ochrana proti stíkající vod IPX4 Záruka se nevztahuje na baterie a akumulátory, k jejichž zniení nebo zkrácení doby životnosti došlo v dsledku bžného opotebení nebo neodborné manipulace. Bezpenostní pokyny. k návodu k obsluze Pette si celý návod k obsluze ješt pedtím, než zanete s pístrojem pracovat. Tento návod si dobe uschovejte. Pokud pístroj pedáte tetí osob, piložte k nmu také tento návod k obsluze. Nedodržování pokyn uvedených v tomto návodu k obsluze mže zpsobit vážná zranní nebo škody na pístroji. Za škody, které vzniknou nerespektováním pokyn uvedených v tomto návodu k obsluze, neruíme. Varuje ped nebezpeím pro vaše zdraví a poukazuje na možná rizika zranní. Poukazuje na hrozící poškození pístroje nebo jiných pedmt. Zdrazuje tipy a informace.. k uritým skupinám osob Tyto pístroje mohou používat dti od 8 let a osoby se sníženými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi nebo s nedostatkem zkušeností a/nebo znalostí, pokud jsou pod dohledem nebo pokud byly poueny o bezpeném používání pístroje a porozumly rizikm, které z nj vyplývají. ištní a uživatelskou údržbu nesmí provádt dti bez dohledu. Dti si s pístrojem nesmí hrát. Obalové materiály a malé ásti se nesmí používat na hraní. Hrozí nebezpeí udušení. Vysava na okna, nabíjeku i kabel nabíjeky udržujte v pípad, že jsou zapnuté, zapojené do zásuvky nebo se chladí, mimo dosah dtí mladších 8 let.

4 Bezpenostní pokyny Bezpenostní pokyny. k napájení elektrickým proudem Vysava na okna se nabíjí elektrickým proudem. Pitom zásadn hrozí riziko úderu elektrickým proudem. Dbejte proto zejména následujících pokyn: Nikdy neberte nabíjeku do mokrých rukou. Nikdy vysava na okna ani nabíjeku neponoujte do vody ani do jiné kapaliny. Když vytahujete nabíjeku ze zásuvky, tahejte vždy pímo za ni. Nikdy netahejte za její kabel. Dbejte na to, aby kabel nabíjeky nebyl nikde skípnutý, ohnutý, pejetý a aby se nemohl dostat do kontaktu se zdroji horka. Vysava na okna nabíjejte pouze v pípad, že elektrické naptí na nabíjece souhlasí s naptím ve vaší zásuvce. K nabíjení vysavae na okna používejte pouze dodanou nabíjeku. Ped použitím nabíjeky zkontrolujte její kabel, zda není poškozený. V žádném pípad nepoužívejte nabíjeku s poškozenou zástrkou nebo poškozeným kabelem. Ped zahájením ištní nebo údržby vysavae na okna se pesvdte, že není pipojena nabíjeka..4 k akumulátoru Pi špatném zacházení s akumulátory hrozí nebezpeí zranní. K nabíjení akumulátoru vysavae na okna používejte pouze dodanou nabíjeku. Nepokoušejte se akumulátor vymnit. Veškerá ostatní nebezpeí pi manipulaci s akumulátorem vyjdou najevo až po jeho demontáži, a proto jsou uvedena v Kapitola 6., Demontáž akumulátoru a také v Kapitola 6., Likvidace vysavae na okna, akumulátoru a nabíjeky..5 k isticímu prostedku na okna a rozprašovacímu proudu Rozprašovací proud nikdy nesmujte do vnitního prostoru kamen ani na pedmty, které obsahují elektrické souásti, jako jsou nap. zásuvky. Rozprašovací proud vždy smujte na ištný podklad. Rozprašovací proud nikdy nesmujte na osoby. Nikdy se nedívejte do rozprašovací trysky. isticí prostedky na okna uchovávejte mimo dosah dtí. V pípad spolknutí hrozí nebezpeí otravy! Používaný isticí prostedek musí být výslovn vhodný pro použití ve vysavai na okna. V žádném pípad nepoužívejte isticí prostedky obsahující alkohol nebo rozpouštdla (edidlo, benzin, aceton), siln kyselé ani siln zásadité isticí prostedky, ani jiné agresivní isticí prostedky, vosky, leštidla i abrazivní látky. Dbejte pokyn pro dávkování a používání na obalu isticího prostedku na okna..6pi poškozeném pístroji Poškozený pístroj pedejte k oprav prodejci nebo do servisu Dirt Devil, Servi. Nikdy nepoužívejte ani nenabíjejte vadný pístroj! Pokud je vysava na okna, nabíjeka nebo její kabel poškozený, musí být provedena výmna výrobcem nebo jeho servisem i podobn kvalifikovanou osobou, aby se pedešlo ohrožení.

5 Bezpenostní pokyny Montáž a nabíjení akumulátoru.7 ke správnému zpsobu používání Tento pístroj smí být používán pouze v domácnosti. Není vhodný pro profesionální využití. Vysava na okna používejte výhradn k ištní lehce zneištných, navlhených oken, zrcadel, sprchových kout, podlah apod. Jakékoli jiné použití se považuje za použití v rozporu se stanoveným úelem a je zakázané. Zvláš je zakázáno: Používání k vysávání prachu, hrubých neistot nebo kapalin v množstvích pes 5 ml. Siln zneištné podklady je nutné ped použitím vysavae na okna nejprve pedistit. Používání venku pi teplotách okolo bodu mrazu a nižších. Vysava na okna by se pi tom mohl poškodit. Používání v blízkosti pedmt a podklad, které nejsou odolné vi kapalinám. Tyto pedmty a podklady by se mohly poškodit. Používání, pokud došlo k ponoení vysavae na okna nebo nabíjeky do vody. Používání na površích, které nejsou svislé, i dokonce na vodorovných plochách. Mže pi tom vytékat voda. Pokusy o opravu vlastními silami, jako nap. výmna akumulátoru. Používání neoriginálního píslušenství. Montáž a nabíjení akumulátoru. Vybalení a montáž click!. Vybalte pístroj a jeho píslušenství.. Pekontrolujte obsah, je-li neporušený a kompletní (obr. a obr. ). V pípad, že zjistíte na pístroji poškození vzniklé pi peprav, nebo pokud nco chybí, obrate se neprodlen na vašeho prodejce. Pístroj pepravujte/zasílejte vždy v originálním obalu, aby nemohlo dojít k jeho poškození. Uschovejte si za tímto úelem jeho obal. Obalový materiál, který již není potebný, zlikvidujte podle pedpis platných ve vaší zemi.. Zasute stírací hlavu silou do uchycení (obr. ). Musí slyšiteln a citeln zaskoit (obr. /). 4. Vyberte si stírací návlek a pipevnte jej na suchý zip (obr. /): - mikrovlákno (obr. /4 nebo 8): na lehce zneištné podklady - návlek na hrubé neistoty (obr. /5 nebo 9): na siln zneištné plochy, které nejsou choulostivé V pípad silnji zneištných ploch se doporuuje je nejprve pedistit, aby nedocházelo k usazování neistot v souástech vysavae na okna, které odvádjí zneištnou vodu. Až budete chtít stírací hlavu opt uvolnit, stisknte tlaítko k odjištní (obr. /) a silou ji stáhnte.

6 Montáž a nabíjení akumulátoru 4 ištní oken. Nabíjení akumulátoru 4 5 Nebezpeí požáru a výbuchu! K nabíjení akumulátoru vysavae na okna používejte pouze dodanou nabíjeku.. Vysava na okna postavte na místo, které spluje následující podmínky: - rovná plocha - v blízkosti zásuvky - vzdálené od zdroj tepla a vlhkosti.. Zapojte adaptér nabíjeky do nabíjecí zdíky na zadní stran vysavae na okna (obr. /).. Zapojte nabíjeku do zásuvky (obr. /). - Kontrolka nabíjení/provozu bliká (obr. / ). 4. Nyní pokejte pibližn hodiny (obr. /4), dokud kontrolka nabíjení/provoz nebude svítit trvale (obr. /5). Dbejte na úplné cykly nabití a vybití. Má to pozitivní vliv na životnost integrovaného akumulátoru. 5. Jakmile bude kontrolka nabíjení/provozu svítit trvale (obr. /5), vytáhnte nabíjeku ze zásuvky (obr. /). 6. Vytáhnte adaptér nabíjeky z nabíjecí zdíky vysavae na okna (obr. /). 4 ištní oken 4. Plnní isté vody 5 4. Zmáknte tlaítka pro odjištní zásobníku na vodu silou k sob (obr. ).. Vyjmte zásobník na vodu (obr. ).. Otote zajištní hadice na istou vodu o 90 proti smru hodinových ruiek (obr. /). 4. Odeberte hadici na istou vodu (obr. /). 5. Pokud je souástí dodávky nálevka (obr. / ), nasate ji do zásobníku na istou vodu. Pokud nálevka nebyla souástí dodávky, použijte njakou nálevku, kterou máte doma. 6. Naplte zásobník na istou vodu (obr. /) vlažnou vodou z vodovodu (max. 5 C!). Naplte jej pi tom maximáln po znaku MAX (obr. /0). Doporuuje se pidat do isté vody bžný prostedek na ištní oken. Dbejte pokyn pro dávkování a používání na obalu isticího prostedku na okna. 7. Opt nasate hadici na istou vodu (obr. / 4). 8. Zajistte ji otoením o 90 ve smru hodinových ruiek (obr. /5). 9. Nasate zásobník na vodu opt do píslušné konzoly ve vysavai na okna (obr. ). Pi nasazování zásobníku na vodu bezpodmínen dbejte na to, aby ob hrdla (obr. / 5) zapadla do obou uchycení (obr. /4 a obr. /5). V opaném pípad se vám nepodaí zásobník na vodu bezpen upevnit v konzole vysavae na okna. 0.Nyní zatlate zásobník na vodu silou do píslušné konzoly ve vysavai na okna (obr. ), až tlaítka pro odjištní slyšiteln a viditeln zaskoí.

7 4 ištní oken 5 Po vyištní oken 4. Navlhení a ištní oken 4 V pípad silného zneištní nebo hrubších ásteek neistot je nutné je vydatn namo- it a pedistit pomocí jiných isticích pomcek. V opaném pípad se mže vysava na okna ucpat. Dbejte na to, aby byl nasazen istý stírací návlek. V závislosti na ištném podkladu a stupni zneištní se doporuuje spíše návlek z mikrovlákna, který je šetrný k materiálu (obr. /4 a obr. /8), nebo návlek na hrubé neistoty (obr. /5 a obr. /9).. Rozprašovací trysku smujte na ištný podklad (obr. 4).. Nkolikrát stisknte tlaítko pro postik (obr. 4/) a zvlhete tak ištný podklad.. Nechte sms krátce psobit, v žádném pípad ji však nenechte zaschnout. 4. S vypnutým pístrojem pedistte podklad pomocí pipevnného stíracího návleku a uvolnte tím ulplé neistoty. 5. Zapnte vysava na okna pomocí vypínae (obr. 4/). - Kontrolka nabíjení/provozu svítí. 6. Nyní pomalu stírejte ištný podklad v pruzích. 7. Po setení každého pruhu otete stírací lištu suchým hadrem. 8. Až budete s ištním hotovi, vypnte vysava na okna pomocí vypínae (obr. 4/). - Kontrolka nabíjení/provozu zhasne. 5 Po vyištní oken Stírací návleky je nutné hned po použití sundat a usušit nebo nejprve vyprat a následn usušit. V opaném pípad se mohou tvoit plísn a zárodky a sníží se isticí úinek návlek Zásobník na vodu a ásti pístroje vedoucí vodu je nutné vyprázdnit rovnž hned po použití. V opaném pípad hrozí nebezpeí, že se voda zkazí nebo bude pi uložení nedopatením unikat.. Sejmte použitý stírací návlek ze stírací hlavy a oistte jej (obr. 5/).. Stáhnte použitou stírací lištu ze stírací hlavy a oistte ji (obr. 5/).. Odjistte zásobník na vodu a vyjmte jej z vysavae na okna (obr. 5). 4. Podržte zásobník na vodu nad odpadem a otevete uzávr zásobníku na zneištnou vodu (obr. 5/). 5. V pípad poteby opláchnte zásobník na zneištnou vodu vodou z vodovodu. Komponenty vysavae na okna nelze mýt v myce nádobí. 6. Všechny oištné komponenty nechte nejprve uschnout (alespo 4 hodin pi pokojové teplot, obr. 5/4). 7. Uzavete uzávr zásobníku na zneištnou vodu (obr. 5/5). 8. Znovu namontujte oištné a zcela suché komponenty. Pi nasazování zásobníku na vodu bezpodmínen dbejte na to, aby ob hrdla (obr. / a obr. /4) zapadla do obou uchycení (obr. /4 a obr. /5). V opaném pípad se vám nepodaí zásobník na vodu bezpen upevnit v konzole vysavae na okna. 9. Vysava na okna a nabíjeku ukládejte na suchém, chladném a dtem nepístupném míst.

8 6 Odstraování problém 6 Odstraování problém 6 Odstraování problém 6. Ped zasláním vysavae na okna Díve, než vysava na okna odešlete do servisu Dirt Devil, provte dle následující tabulky, zda nemžete problém odstranit sami. Než budete hledat píinu problému, vysava na okna nejprve vypnte. V žádném pípad nepoužívejte vadný vysava na okna ani vadnou nabíjeku. Problém Vysava na okna není možné zapnout Vysava na okna lze zapnout, nesbírá však zneištnou vodu Vysava na okna zanechává na ištném podkladu šmouhy Z vysavae na vodu uniká voda Možná píina / ešení Akumulátor je vybitý. Kapitola., Nabíjení akumulátoru. Je ješt pipojená nabíjeka. Vytáhnte adaptér nabíjeky z nabíjecí zdíky na zadní stran vysavae na okna. Akumulátor je tém vybitý. Kapitola., Nabíjení akumulátoru. Zásobník na zneištnou vodu je plný. Vyprázdnte zásobník na zneištnou vodu, Kapitola 5, Po vyištní oken. Možná jste nenasadili stírací lištu nebo stírací návlek. Kapitola., Vybalení a montáž. Stírací lišta nebo stírací návlek mohou být zneištné. Oistte je, Kapitola 5, Po vyištní oken. Možná jste vysava na okna nenadávkovali správn. Zkontrolujte dávkování a upravte je. Zásobník na zneištnou vodu je plný. Vyprázdnte zásobník na zneištnou vodu, Kapitola 5, Po vyištní oken. Možná jste po vyprázdnní znovu neuzaveli uzávr zásobníku na zne- ištnou vodu. Uzavete jej, Kapitola 5, Po vyištní oken. Možná jste vysava na okna bhem používání nedrželi svisle nebo jste jej dokonce používali na vodorovných plochách. Bhem používání držte vysava na okna pouze vodorovn a používejte jej jen na svislých plochách. Pokud nemžete problém odstranit sami pomocí této tabulky, obrate se na zákaznický servis Dirt Devil Strana 90, International Service. 6. Demontáž akumulátoru 6. Vysava na okna provozujte, dokud nebude akumulátor zcela vybitý.. Povolte 4 kížové šrouby na spodní stran vysavae na okna (obr. 6/).. Sundejte spodní desku (obr. 6/). 4. Uvolnte konektor akumulátoru (obr. 6/). 6. Likvidace vysavae na okna, akumulátoru a nabíjeky Nebezpeí zranní! Ped zahájením demontáže akumulátoru se pesvdte, že není pipojená nabíjeka a že je vysava na okna vypnutý. Nebezpeí zranní v dsledku nesprávného zacházení s akumulátory! Nikdy akumulátor nezkratujte, tzn. nikdy se nedotýkejte obou pól souasn, zvlášt ne elektricky vodivými pedmty. Nikdy akumulátor nerozebírejte, nedeformujte jej a nevystavujte vysokým teplotám. Pi nesprávném zacházení mže z akumulátoru vytékat kapalina. Zabrate kontaktu s kapalinou. 5. Vysloužilý akumulátor pedejte zvláš do sbrny komunálního odpadu. 6. Znovu namontujte spodní desku (obr. 6/) a 4 kížové šrouby (obr. 6/). Vysava na okna, integrovaný akumulátor ani nabíjeka se nesmí likvidovat spolen s domovním odpadem! Nejprve vymontujte akumulátor, Kapitola 6., Demontáž akumulátoru. Vysava na okna, demontovaný akumulátor a také nabíjeku odevzdejte zvláš k likvidaci v píslušné sbrn.

DD 400. Vysavač na okna Návod k obsluze. Roya A

DD 400. Vysavač na okna Návod k obsluze. Roya A DD 400 Vysavač na okna Návod k obsluze Roya-836 A5 0.06.04 D 9 3 0 9 4 6 7 5 8 3 4 5 7 5 4 6 9 8 9 * 3 6 7 8 9 0 * * * * Přehled Přehled Mnohokrát děkujeme! Těší nás, že jste se rozhodli pro vysavač na

Více

Spider 2.0 M607. CZ Návod k obsluze Robotický vysavač. Royal Appliance International GmbH Jagenbergstraße Neuss Germany

Spider 2.0 M607. CZ Návod k obsluze Robotický vysavač. Royal Appliance International GmbH Jagenbergstraße Neuss Germany M607 Spider 2.0 CZ Návod k obsluze Robotický vysavač Royal Appliance International GmbH Jagenbergstraße 19 41468 Neuss Germany www.dirtdevil.de Roya-35727-01 RT16UG-73M1 1 1 14 12 2 13 11 3 15 12 B 13

Více

Spider 2.0 M612. CZ Návod k obsluze Robotický vysavač. Royal Appliance International GmbH Jagenbergstraße Neuss Germany

Spider 2.0 M612. CZ Návod k obsluze Robotický vysavač. Royal Appliance International GmbH Jagenbergstraße Neuss Germany M612 Spider 2.0 CZ Návod k obsluze Robotický vysavač Royal Appliance International GmbH Jagenbergstraße 19 41468 Neuss Germany www.dirtdevil.de Roya-35727-01 RT16UG-73M1 14 15 16 17 18 19 20 A C B D 2

Více

Video signal copy decoder Obj..: 351 229

Video signal copy decoder Obj..: 351 229 SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 35 12 29 www.conrad.sk Video signal copy decoder Obj..: 351 229 Tento návod na obsluhu je publikací firmy Conrad Electronic GmbH, Klaus-Conrad-Strasse

Více

Návod k obsluze. skartovacího stroje roto S300, S400, S500, S600, S700

Návod k obsluze. skartovacího stroje roto S300, S400, S500, S600, S700 Návod k obsluze skartovacího stroje roto S300, S400, S500, S600, S700 Ped použitím si pozorn pette tento návod Dležitá bezpenostní upozornní Stroj nesmí být souasn obsluhován více osobami! Rozmístní bezpenostních

Více

Víceú elový vysava. Návod k obsluze. model 440. Makita Corporation Anjo, Aichi Japan Made in Japan ZJIŠ OVÁNÍ A ODSTRA OVÁNÍ ZÁVAD

Víceú elový vysava. Návod k obsluze. model 440. Makita Corporation Anjo, Aichi Japan Made in Japan ZJIŠ OVÁNÍ A ODSTRA OVÁNÍ ZÁVAD ZJIŠOVÁNÍ A ODSTRAOVÁNÍ ZÁVAD ZÁVADA PÍINA OPRAVA Vysava se nespouští Výpadek elektrického napájení Vadný kabel, spína nebo motor Zkontrolujte zásuvku Obrate se na centrum technické pomoci Z mížky výstupu

Více

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 57 20 78 www.conrad.sk. Obj..: 572 078

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 57 20 78 www.conrad.sk. Obj..: 572 078 SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 57 20 78 www.conrad.sk Obj..: 572 078 Pokud Vám nebude vyhovovat velký mlhova", pak použijte k osvžování i ke zvlhování vzduchu nebo k efektm pro

Více

Prostorové teplotní idlo

Prostorové teplotní idlo 2 701 Prostorové teplotní idlo QAA910 Bezdrátové idlo pro snímání prostorové teploty Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, jednosmrn) Bateriové napájení bžnými lánky 1.5 V velikosti AA Použití Pro

Více

Vaše uživatelský manuál LG GC-W061BXH http://cs.yourpdfguides.com/dref/1212398

Vaše uživatelský manuál LG GC-W061BXH http://cs.yourpdfguides.com/dref/1212398 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technická specifikace

1. Systém domácího videovrátného. 2. Obsah dodávky. 3. Technická specifikace 1. Systém domácího videovrátného Umožuje audiovizuální spojení s elektrickým videovrátným a ovládání dveního zámku. Základním pínosem tohoto systému je zvýšení komfortu a bezpenosti bydlení. Základní funkce

Více

Vaše uživatelský manuál HP DESIGNJET 10000S http://cs.yourpdfguides.com/dref/897444

Vaše uživatelský manuál HP DESIGNJET 10000S http://cs.yourpdfguides.com/dref/897444 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

ELEKTROMAGNETICKÉ VENTILY ADY PGA

ELEKTROMAGNETICKÉ VENTILY ADY PGA ELEKTROMAGNETICKÉ VENTILY ADY PGA POKYNY K INSTALACI A OBSLUZE ITTEC spol. s r.o. zastoupení RAIN BIRD pro R a SR Areál obchodu a služeb, Modletice 106, 251 01 íany tel : +420 323 616 222 fax: +420 323

Více

Náhradní miniakumulátor

Náhradní miniakumulátor Náhradní miniakumulátor Capacity: 1350 mah Output: 5V-1A IN cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88954HB551XVICE 2016-08 337 947 Vážení zákazníci, Tento náhradní akumulátor poskytuje následující

Více

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 23 25 60 www.conrad.sk. Obj..: 23 25 60

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 23 25 60 www.conrad.sk. Obj..: 23 25 60 SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 23 25 60 www.conrad.sk Obj..: 23 25 60 Vhodné pre deti od 3 rokov! Vážení zákazníci! Koup dálkov ízeného modelu bylo velmi dobré rozhodnutí. Jsme

Více

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: Obj..:

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: Obj..: SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 85 34 09 www.conrad.sk Obj..: 853 409 Je doopravdy velice nepíjemné usednout do automobilu v chladných dnech do sedadla studeného jako led. Vyhívaný

Více

LED svítidlo na zrcadlové skříně

LED svítidlo na zrcadlové skříně LED svítidlo na zrcadlové skříně cs Informace o výrobku 16262FV05X02IX 2019-02 Bezpečnostní pokyny Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento

Více

Návod k obsluze obchodní váhy FX 50

Návod k obsluze obchodní váhy FX 50 Návod k obsluze obchodní váhy FX 50 1 Avery Berkel Limited 2007. Všechna práva vyhrazena Chyby v textu vyhrazeny. Je zakázáno kopírovat a jinak dále reprodukovat vše v tomto manuálu uvedené bez souhlasu

Více

Vaše uživatelský manuál SONY AC-VQ900AM http://cs.yourpdfguides.com/dref/3997701

Vaše uživatelský manuál SONY AC-VQ900AM http://cs.yourpdfguides.com/dref/3997701 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Li-Ion Akkupack. Návod k použití Bezpečnostní pokyny

Li-Ion Akkupack. Návod k použití Bezpečnostní pokyny Li-Ion Akkupack Návod k použití Bezpečnostní pokyny Návod k použití lithium-iontového akumulátoru a nabíječky STABILA Důležité pokyny Pozorně si přečtěte bezpečnostní pokyny a návod k použití. Tento návod

Více

Návod k použití LAMINÁTOR FILUX LP330TD. Prosím, pette si tento návod pozorn ped použitím. Obsah:

Návod k použití LAMINÁTOR FILUX LP330TD. Prosím, pette si tento návod pozorn ped použitím. Obsah: Návod k použití LAMINÁTOR FILUX LP330TD Prosím, pette si tento návod pozorn ped použitím. Obsah: 1, Bezpenostní upozornní str. 2 2. Návod k použití str. 3 - horká laminace - studená laminace 3. ištní str.

Více

Butanová pájecí souprava POOL Piezo

Butanová pájecí souprava POOL Piezo MEVA a. s. Roudnice n.l. Návod k obsluze Butanová pájecí souprava POOL Butanová pájecí souprava POOL Piezo Typ KP01001 Typ KP01001P Dležité Peliv si pette tento návod k obsluze, abyste se dobe seznámili

Více

Taštička s powerbankou

Taštička s powerbankou Taštička s powerbankou cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91714HB551XVII 346 735 Bezpečnostní pokyny Pozorně si přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak je popsáno

Více

Bezpečnostní pokyny pro čistič oken

Bezpečnostní pokyny pro čistič oken K 4 Premium Deutsch 3 English 7 Français 11 Italiano 15 Nederlands 19 Español 23 Português 27 Dansk 31 Norsk 35 Svenska 39 Suomi 43 Ελληνικά 47 Türkçe 51 Русский 55 Magyar 59 Čeština 63 Slovenščina 67

Více

Obj..: 34 02 86 erná barva 34 02 87 stíbrná barva 34 02 93 barva buk

Obj..: 34 02 86 erná barva 34 02 87 stíbrná barva 34 02 93 barva buk SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 34 02 86 www.conrad.sk Obj..: 34 02 86 erná barva 34 02 87 stíbrná barva 34 02 93 barva buk Kompaktní rozmry, kvalitn provedená a masivní skí z MDF

Více

Barová police. Návod k montáži 98224FV005X07VIII

Barová police. Návod k montáži 98224FV005X07VIII Barová police cs Návod k montáži 98224FV005X07VIII 2018-09 Vážení zákazníci, tato nová barová police bude stylovým doplňkem Vašeho obývacího pokoje. Nepřímé osvětlení efektně podtrhne lahve, sklenice nebo

Více

LERVIA KH 4000 AUTOMATIC FREE-ARM SEWING MACHINE

LERVIA KH 4000 AUTOMATIC FREE-ARM SEWING MACHINE Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro LERVIA KH 4000 AUTOMATIC FREE-ARM SEWING MACHINE. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající

Více

Vaše uživatelský manuál BLAUPUNKT BT DRIVE FREE 211

Vaše uživatelský manuál BLAUPUNKT BT DRIVE FREE 211 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro BLAUPUNKT BT DRIVE FREE 211. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se BLAUPUNKT BT

Více

SOLÁRNE OSVETLENIE ÍSLA DOMU Obj..: 571 650

SOLÁRNE OSVETLENIE ÍSLA DOMU Obj..: 571 650 S K - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U: obj..: 57 16 50 www.conrad.sk SOLÁRNE OSVETLENIE ÍSLA DOMU Obj..: 571 650 Úelové použitie Toto solární osvtlení domovního ísla v atraktivním provedení upoutá

Více

Akumulátorová kapesní LED svítilna s powerbankou

Akumulátorová kapesní LED svítilna s powerbankou Akumulátorová kapesní LED svítilna s powerbankou cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90495HB32XVIIZECE 2017-01 350 424 www.tchibo.cz/navody Vážení zákazníci, s touto novou akumulátorovou kapesní

Více

Bazénový robot - isti MASTER

Bazénový robot - isti MASTER Bazénový robot - isti MASTER 0 Dležité upozornní 1. Pro zamezení možnosti velkého poškození istie, nikdy ho nezapínejte do zásuvky el. naptí, pokud je mimo bazén. 2. Kabel el. naptí musí být zapojen do

Více

Bezdrátová nabíjecí podložka

Bezdrátová nabíjecí podložka Bezdrátová nabíjecí podložka cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 14220AB4X5IX 2019-03 Vážení zákazníci, Vaše nová nabíjecí podložka nabíjí zařízení s pod po - rou Qi chytrý telefon, tablet apod.

Více

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 Fig 1 Copyright 2014 VARO www.varo.com SVÍTILNA LED 1,5 W POWLI421 POWLI421 CS UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: Obj..:

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: Obj..: SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 81 40 20 www.conrad.sk Obj..: 814 020 Tento návod k obsluze je souástí výrobku. Obsahuje dležité pokyny k uvedení pístroje do provozu a k jeho obsluze.

Více

Binokulární mikroskop BX-3 40 /1 000 Kat. íslo 109.3329

Binokulární mikroskop BX-3 40 /1 000 Kat. íslo 109.3329 Binokulární mikroskop BX-3 40 /1 000 Kat. íslo 109.3329 1 POPIS str. 2 2 SEZNÁMENÍ str. 4 3 ROZBALENÍ A MONTÁŽ str. 4 4 POUŽITÍ MIKROSKOPU str. 4 5 ÚDRŽBA MIKROSKOPU str. 5 6 TECHNICKÉ ÚDAJE str. 6 7 RECYKLACE

Více

Akumulátor Objednací č Provozní návod P1970E/CS

Akumulátor Objednací č Provozní návod P1970E/CS Provozní návod P1970E/CS 2010-06 Akumulátor Objednací č. 935377 Další informace o našich výrobcích najdete na internetu na adrese http://www.apexpowertools.com Obsah 1 Bezpečnost 3 1.1 Znázornění pokynů...

Více

QAW910. Prostorová jednotka. Building Technologies HVAC Products

QAW910. Prostorová jednotka. Building Technologies HVAC Products 2 703 Prostorová jednotka QAW910 Bezdrátová prostorová jednotka Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, obousmrn) Ovládání a zobrazení funkcí vytápní místnosti Snímání prostorové teploty Bateriové napájení

Více

Stropní svítidlo s LED

Stropní svítidlo s LED Stropní svítidlo s LED cs Návod k montáži 100403HB43XIX 2019-03 379 443 Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

Nástěnná lampa Retro. Návod k montáži 92326HB22XVIII

Nástěnná lampa Retro. Návod k montáži 92326HB22XVIII Nástěnná lampa Retro cs Návod k montáži 92326HB22XVIII 2017-12 K tomuto návodu Tento výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze

Více

Návod k použití MS 75001

Návod k použití MS 75001 Návod k použití MS 75001 EKOLOGICKÁ LIKVIDACE Obalový materiál ekologicky zlikvidujte. Tento spotřebič je označen v souladu s evropskou směrnicí 2002/96/EG o elektrických a elektronických vysloužilých

Více

DANDO S.R.O č.t. 0902 331 936 X-BAR. Elektromechanická závora. Návod k inštalácii a obsluhe

DANDO S.R.O č.t. 0902 331 936 X-BAR. Elektromechanická závora. Návod k inštalácii a obsluhe X-BAR Elektromechanická závora Návod k inštalácii a obsluhe 1. Kontrola p_ed montáží Než p_ikro_íte k instalaci, zkontrolujte vhodnost zvoleného modelu závory a podmínky pro montáž Ujist_te se, že všechny

Více

Vaše uživatelský manuál KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5500 http://cs.yourpdfguides.com/dref/589346

Vaše uživatelský manuál KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5500 http://cs.yourpdfguides.com/dref/589346 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C5500. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské

Více

Nástěnné kosmetické zrcátko s LED osvětlením

Nástěnné kosmetické zrcátko s LED osvětlením Nástěnné kosmetické zrcátko s LED osvětlením cs Montáž a použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 98170AB0X1IX 2018-09 Bezpečnostní pokyny Pozorně si přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek

Více

Závěsné svítidlo. Návod k montáži HB54XIX

Závěsné svítidlo. Návod k montáži HB54XIX Závěsné svítidlo cs Návod k montáži 100240HB54XIX 2019-05 Tento výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak je popsáno

Více

Zastříhávač vlasů ARM 377. Návod k obsluze

Zastříhávač vlasů ARM 377. Návod k obsluze Zastříhávač vlasů ARM 377 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

BAZÉNOVÉ SAMONASÁVACÍ ERPADLO NAUTILUS. Návod na montáž a údržbu

BAZÉNOVÉ SAMONASÁVACÍ ERPADLO NAUTILUS. Návod na montáž a údržbu BAZÉNOVÉ SAMONASÁVACÍ ERPADLO NAUTILUS Návod na montáž a údržbu 2 / 20 Tento návod obsahuje základní bezpenostní instrukce pro instalaci a uvedení erpadla Nautilus do provozu. Proto je nezbytné, aby se

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 83926AB0X1VIMIT

Stropní svítidlo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 83926AB0X1VIMIT Stropní svítidlo cs Návod k montáži Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 83926AB0X1VIMIT 2015-09 Vážení zákazníci, toto nové stropní svítidlo, které jste si zakoupili, zaujme především svým moderním nadčasovým

Více

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 82 84 00 www.conrad.sk. Obj..: 828 400

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 82 84 00 www.conrad.sk. Obj..: 828 400 SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 82 84 00 www.conrad.sk Obj..: 828 400 Tento návod k obsluze je souástí výrobku. Obsahuje dležité pokyny k uvedení pístroje do provozu a k jeho obsluze.

Více

BAREVNÁ VENKOVNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA DRC-4CP NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ DOMÁCÍ VIDEOVRÁTNÝ

BAREVNÁ VENKOVNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA DRC-4CP NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ DOMÁCÍ VIDEOVRÁTNÝ BAREVNÁ VENKOVNÍ KAMEROVÁ JEDNOTKA DRC-4CP NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ DOMÁCÍ VIDEOVRÁTNÝ 1. Obsah dodávky Po otevení krabice se doporuuje zkontrolovat její obsah dle následujícího seznamu: 1x hlavní kamerová

Více

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK8417 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Kompaktní elektronické váhy 500 g Kat. íslo 112.4074

Kompaktní elektronické váhy 500 g Kat. íslo 112.4074 Kompaktní elektronické váhy 500 g Kat. íslo 112.4074 OBSAH 1. TECHNICKÉ ÚDAJE 2 2. PROHLÁŠENÍ O SHOD 3 3. ZÁKLADNÍ INFORMACE 4 3.1 Urení 4 3.2 Nevhodné použití 4 3.3 Záruka 4 3.4 Mení kalibraních závaží

Více

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: Obj..:

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: Obj..: SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 48 13 33 www.conrad.sk Obj..: 481 333 Vážení zákazníci, dkujeme za Vaši dvru a za nákup našeho speciálního zapichovacího teplomru. Vynikající pomcka

Více

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI424 1 2 4 3 9 6 5 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com SKLÁDACÍ LED, NABÍJECÍ PRACOVNÍ SVÍTILNA POWLI424 UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte si v zájmu své vlastní bezpečnosti

Více

Návod k montáži a použití

Návod k montáži a použití Nosi na jízdní kola na tažné zaízení - Uebler F32-XL, na 3 jízdní kola, obj.è. 5750 - Uebler F42, na 4 jízdní kola, obj.è. 5740 Návod k montáži a použití M+P-25A-0073 k Nosi na jízdní kola na tažné zaízení

Více

Wingo. POKYNY A UPOZORNNÍ PRO MONTÁŽ pevodový motor pro kídlové brány

Wingo. POKYNY A UPOZORNNÍ PRO MONTÁŽ pevodový motor pro kídlové brány Wingo POKYNY A UPOZORNNÍ PRO MONTÁŽ pevodový motor pro kídlové brány Obsah 1 Popis výrobku 2 2 Instalace 2 2.1 Pedbžná kontrola 2 2.2 Omezení pro použití 2 2.3 Montáž 3 2.3.1 Upevnní zadní konzoly 3

Více

Kosmetické zrcátko s powerbankou

Kosmetické zrcátko s powerbankou Kosmetické zrcátko s powerbankou cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94029HB551XVII 2017-07 354 184 Vážení zákazníci, toto nové kosmetické zrcátko s powerbankou bude dokonalým průvodcem, pokud

Více

QAC910. Meteorologické idlo. Building Technologies HVAC Products

QAC910. Meteorologické idlo. Building Technologies HVAC Products 2 702 Meteorologické idlo QAC910 Bezdrátové idlo pro snímání venkovní teploty a atmosférického tlaku Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, jednosmrn) Bateriové napájení bžn dostupnými lánky 2x 1.5

Více

Návod k obsluze náezového stroje F xx1 M. Návod k obsluze. Servis záruní, pozáruní, preventivní a poradenskou innost provádí:

Návod k obsluze náezového stroje F xx1 M. Návod k obsluze. Servis záruní, pozáruní, preventivní a poradenskou innost provádí: Návod k obsluze náezových stroj F 251M - F 301M Servis záruní, pozáruní, preventivní a poradenskou innost provádí: servisní stedisko spolenosti S&K Kontakt, Tuanka 115, 627 00 Brno tel.: 545 424 360, servis@skkontakt.cz

Více

Vaše uživatelský manuál DELONGHI ESAM 04.110 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3950085

Vaše uživatelský manuál DELONGHI ESAM 04.110 http://cs.yourpdfguides.com/dref/3950085 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

PLYNOVÝ GRIL MADEIRA

PLYNOVÝ GRIL MADEIRA PLYNOVÝ GRIL MADEIRA GP01001 Pracovní tlak Spoteba Výkon Rozmr grilovací desky Topné medium 30mbar 270 g/h 3,5kW 49 x 38 cm Propan-butan Ped použitím si pozorn pette návod k použití!!! POZOR: Vždy používejte

Více

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 75 09 40 www.conrad.sk. Obj..: 750 940

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 75 09 40 www.conrad.sk. Obj..: 750 940 SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 75 09 40 www.conrad.sk Obj..: 750 940 Vážení zákazníci! Gratulujeme vám k výbru této barevné podvodní kamery. Abyste produkt uchovali v dobrém stavu

Více

BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití

BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití BEZDRÁTOVÝ ELEKTRICKÝ UKLÍZEČ Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Přečtěte si, prosím, pozorně tento návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

Více

Indukční deska

Indukční deska Indukční deska 10012197 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..:

SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: SK - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj..: 75 04 90 www.conrad.sk Tento kvalitní kouový hlási funguje na principu rozptylovaného svtla. Hlasitý výstražný tón [s akustickým tlakem ve vzdálenosti

Více

Vaše uživatelský manuál NOKIA 1616 http://cs.yourpdfguides.com/dref/2449511

Vaše uživatelský manuál NOKIA 1616 http://cs.yourpdfguides.com/dref/2449511 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR

TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR Návod k obsluze TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR 4012 ECO Ceramic CFH1-100 TECHNICKÉ ÚDAJE NÁVOD K OBSLUZE TEPLOVZDUŠNÉHO VENTILÁTORU Vážený zákazníku, děkujeme Vám jménem společnosti IMETEC za zakoupení tohoto

Více

UŽIVATELSKÝ NÁVOD Mycí stl 50L se zásobníkem 65L 26962

UŽIVATELSKÝ NÁVOD Mycí stl 50L se zásobníkem 65L 26962 UŽIVATELSKÝ NÁVOD Mycí stl 50L se zásobníkem 65L 26962 Prvním použitím tohoto výrobku uživatel svou svobodnou vlí stvrzuje, že tento manuál ádn prostudoval, pochopil všechny náležitosti a seznámil se se

Více

Závěsné svítidlo. Návod k montáži 91060AB4X4VII

Závěsné svítidlo. Návod k montáži 91060AB4X4VII Závěsné svítidlo cs Návod k montáži 91060AB4X4VII 2017-04 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

ISTIKA VZDUCHU S IONIZÁTOROM Obj..: 840 397

ISTIKA VZDUCHU S IONIZÁTOROM Obj..: 840 397 S K - N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U: obj..: 84 03 97 www.conrad.sk ISTIKA VZDUCHU S IONIZÁTOROM Obj..: 840 397 Tento návod k obsluze je souástí výrobku. Obsahuje dležité pokyny k uvedení pístroje

Více

AIRBLAST 1070 PN. Charakteristika

AIRBLAST 1070 PN. Charakteristika AIRBLAST 1070 PN Charakteristika Tlaková nádoba Dvoukomorová tryskací nádoba pro nepetržité tryskání (až 20-25 hodin pi použití ocelové drti. Tlakovou nádobu schválila spolenost Lloyds a je vyrobena dle

Více

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze Elektrický lapač hmyzu zak 630, 640 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži 91712HB54XVIIZAMIT

Stropní svítidlo. Návod k montáži 91712HB54XVIIZAMIT Stropní svítidlo cs Návod k montáži 91712HB54XVIIZAMIT 2017-06 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak,

Více

http://www.easy-grip.eu/ http://www.michelin.fr/ http://www.spytar.cz

http://www.easy-grip.eu/ http://www.michelin.fr/ http://www.spytar.cz http://www.easy-grip.eu/ http://www.michelin.fr/ http://www.spytar.cz Vážený uživateli našich snhových etz EASY GRIP. Prosíme pette si laskav tohoto prvodce ped prvním použitím a uložte tento návod bezpen

Více

Vaše uživatelský manuál ZANUSSI ZC540GM http://cs.yourpdfguides.com/dref/647904

Vaše uživatelský manuál ZANUSSI ZC540GM http://cs.yourpdfguides.com/dref/647904 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Akustický kartáček na zuby

Akustický kartáček na zuby Akustický kartáček na zuby 09123 Příručka Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Velmi nás těší, že jste se rozhodli pro koupi akustického kartáčku na zuby. Před prvním použitím přístroje si pozorně přečtěte

Více

Powerbanka s funkcí rychlého nabíjení

Powerbanka s funkcí rychlého nabíjení Powerbanka s funkcí rychlého nabíjení cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92231HB66XVII 2017-08 358 438 Vážení zákazníci, Vaše nová powerbanka je perfektním pomocníkem, pokud jste delší dobu

Více

Návod k použití GEMINI G

Návod k použití GEMINI G Návod k použití GEMINI G 061340-104 06.09.2011 Všeobecná upozornní Pro Vaši bezpenost Dokumentace Ped zahájením práce s pístrojem GEMINI G se prosím nejprve seznamte s tímto návodem k obsluze a s bezpenostními

Více

Přídavný akumulátor. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 87910HB66XVI

Přídavný akumulátor. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 87910HB66XVI Přídavný akumulátor Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87910HB66XVI 2016-06 Vážení zákazníci, Váš nový přídavný akumulátor je perfektním pomocníkem, pokud jste delší dobu na cestách bez přístupu

Více

Prvodce pro rychlou instalaci. EW-7206Apg Wireless LAN Access Point

Prvodce pro rychlou instalaci. EW-7206Apg Wireless LAN Access Point Prvodce pro rychlou instalaci EW-7206Apg Wireless LAN Access Point 0 Rychlá instalace ESKY Ped zahájením zapojování zaízení EW-7206APg provte, zda máte pístup k Internetu prostednictvím širokopásmového

Více

Jazz Car. Návod k použití

Jazz Car. Návod k použití Jazz Car Návod k použití 1 G A F B C D E 2 3 4 NÁVOD K BEZPEČNÉMU POUŽITÍ Tento vysavač by měl být používán pouze pro úklid domácnosti a v souladu s touto uživatelskou příručkou. Než začnete spotřebič

Více

LED stropní svítidlo. Návod k montáži 94521AB0X1VIII

LED stropní svítidlo. Návod k montáži 94521AB0X1VIII LED stropní svítidlo cs Návod k montáži 94521AB0X1VIII 2017-09 Vážení zákazníci, 2 světlejší LED bodovky Vašeho nového stropního svítila lze podle potřeby nasměrovat tak, abyste mohli cíleně vytvořit světelné

Více

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI SKLOKERAMICKÁ DESKA KH 19X, KH 21X, KH 77X, KH 15X, KH 73 X NO 27/06 VŠEOBECNÉ INFORMACE Vážený zákazníku, dkujeme Vám, že jste si vybral náš spotebi. Prosíme, ped použitím

Více

Návod k obsluze. Samostatné ovládací za ízení UC 42. Samostatné ovládací za ízení pro montážní lištu UC 45. D ležité informace pro elektrické zapojení

Návod k obsluze. Samostatné ovládací za ízení UC 42. Samostatné ovládací za ízení pro montážní lištu UC 45. D ležité informace pro elektrické zapojení Návod k obsluze Samostatné ovládací zaízení UC 42 Samostatné ovládací zaízení pro montážní lištu UC 45 Dležité informace pro elektrické zapojení Tento návod uschovejte! Obsah Záruka... 3 Bezpenostní pokyny...

Více

Uživatelská píruka. Akumulátorová vrtaka /šroubovák 14,4V k. 3892AB

Uživatelská píruka. Akumulátorová vrtaka /šroubovák 14,4V k. 3892AB Uživatelská píruka tte prosím tyto instrukce peliv a dbejte na pelivé a efektivní používání tohoto výrobku Akumulátorová vrtaka /šroubovák 14,4V k. 3892AB Naptí 14,4V Volnobžné otáky 0-300 / 1000 ot./min.

Více

OdstranČní pķepravních pojistek. Pķipojení vody podle modelu

OdstranČní pķepravních pojistek. Pķipojení vody podle modelu Bezpeþnostní pokyny Rozsah dodávky podle modelu Praÿka má velkou hmotnost pozor pŀi zvedání. Pozor: Zamrzlé hadice se mohou roztrhnout nebo prasknout. NeumisŌujte praÿku v oblastech ohrožených mrazem a/nebo

Více

LED stropní zářič. Návod k montáži 96241FV05X02VIII L N

LED stropní zářič. Návod k montáži 96241FV05X02VIII L N LED stropní zářič cs Návod k montáži 96241FV05X02VIII 2018-04 Vážení zákazníci, 4 LED bodovky Vašeho nového stropního zářiče lze podle potřeby nasměrovat tak, abyste mohli cíleně vytvořit světelné body.

Více

Návod k obsluze KONVEKTOR 4006 TYP L4601

Návod k obsluze KONVEKTOR 4006 TYP L4601 Návod k obsluze KONVEKTOR 4006 TYP L4601 NÁVOD K OBSLUZE KONVEKTORU Vážený zákazníku, děkujeme Vám jménem společnosti IMETEC za zakoupení tohoto výrobku. Věříme, že budete spokojeni s jeho kvalitou a spolehlivostí.

Více

Svítidlo LED na vnější stěnu cs

Svítidlo LED na vnější stěnu cs Svítidlo LED na vnější stěnu cs Návod k montáži 86997HB55XVIJSMIT 2016-08 Bezpečnostní pokyny Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento

Více

Saunové osvětlení A-910

Saunové osvětlení A-910 Saunové osvětlení A-910 max. 40 W/IP54 NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ Česky CS Verze 02/19 Ident. č. BA-A910 Návod k montáži a použití S. 2/8 Obsah 1 Všeobecná bezpečnostní upozornění a pokyny k montáži 3 2

Více

Lustr. Návod k montáži 88448HB11XVII

Lustr. Návod k montáži 88448HB11XVII Lustr cs Návod k montáži 88448HB11XVII 2016-09 335 755 Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak je popsáno v tomto

Více

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK0018 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

B1 D V I C4 A. G C1 C2 B2 B3 C3 H p

B1 D V I C4 A. G C1 C2 B2 B3 C3 H p PRAKA CTD 1365 B1 D V I C4 A G C1 C2 B2 B3 C3 H p A VOLI PROGRAM A TEPLOTY Tento ovládací voli umožuje výbr program požadovaného zpsobu praní. Za tímto úelem je teba pootoit knoflíkem do polohy (lze jej

Více

Stropní svítidlo s LED

Stropní svítidlo s LED Stropní svítidlo s LED cs Návod k montáži 91709HB54XVII 2017-06 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze

Více

Instrukce HERMES. Elektromechanický servopohon pro oto né brány bez i s mechanickými koncovými polohami - 1 -

Instrukce HERMES. Elektromechanický servopohon pro oto né brány bez i s mechanickými koncovými polohami - 1 - HERMES Elektromechanický servopohon pro otoné brány bez i s mechanickými koncovými polohami - 1 - Bezpenostní výstrahy Tento návod je uren pouze pro osoby s pedepsanou technickou kvalifikací a pouze pro

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži 93594HB1XVIII

Stropní svítidlo. Návod k montáži 93594HB1XVIII Stropní svítidlo cs Návod k montáži 93594HB1XVIII 2017-10 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

BeanContainer NICR 400

BeanContainer NICR 400 BeanContainer NICR 400 Nástavec pro zvýšení kapacity zásobníku kávy pro spotřebiče řady NICR10xx Návod k použití a užitečné rady CS Káva jako vášeň. 1 2 2 CS 3 4 5 6 7 8 CS 3 Vážená zákaznice, vážený zákazníku,

Více

Pohlcovač vlhkosti. Návod k použití

Pohlcovač vlhkosti. Návod k použití Pohlcovač vlhkosti 590 CZ Návod k použití UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ použití v budoucnosti.

Více