Přenosný DVD přehrávač. DVP MC7010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přenosný DVD přehrávač. DVP MC7010"

Transkript

1 Přenosný DVD přehrávač. DVP MC7010 Návod k obsluze info@mascom.cz MC

2

3

4 POPIS HLAVNÍ JEDNOTKY - Umístění ovládacích prvků 1. Tlačítko SOURCE 2. Tlačítko MENU 3. Tlačítka VOL-/VOL+ : ovládání hlasitosti 4. Tlačítko ENTER 5. Tlačítka slouží pro pohyb v menu. 6. Tlačítko STOP 7. Tlačítko SETUP 8. Tlačítko Play/Pause 9. Tlačítko OPEN : otevírání čtecí mechaniky DVD 10. SD/MMC/MS : konektor pro paměťové karty. 11. USB konektor 12. Konektor AV OUT : výstup audio video signálu 13. Konektor : pro připojení sluchátek 14. Konektor COAXIAL: digitální výstup zvuku. 15. ON/OFF hlavní vypínač. 16. Konektor DC IN (9-12)V : konektor pro připojení výstupu z DC adapteru. Výměna baterie v dálkovém ovladači 1) Zatlačte zámeček šuplíku baterie směrem vpravo a zároveň vytáhněte šuplík baterie ven. 2) Vložte novou baterii (CR2025, 3V), pozor na správnou polaritu. 3) Zasuňte šuplík s baterií zpět. Baterie je součástí dodávky a je již založena v ovladači. Před použitím vytáhněte z dálkového ovladače ochrannou folii zabraňující vybíjení baterie.

5 DÁLKOVÝ OVLADAČ popis ovladače a ovládání přístroje 1- PLAY/PASUE : Spouští a pozastavuje přehrávání. Pokud během přehrávání stisknete tl. PLAY/PAUSE přehrávání se dočasně zastaví, po dalším stisknutím přehrávání pokračuje dál. 2- STOP : Zastavuje a ukončuje přehrávání. Pokud během přehrávání stisknete tl.stop přehrávání se zastaví a přehrávač uloží do paměti místo, kde se přehrávání zastavilo. V přehrávání lze od tohoto místa pokračovat stiskntuím tl.play. Stisknete-li tl.stop podruhé přehrávání se ukončí. 3- (Reverse Skip) : Přesun na předchozí kapitolu DVD nebo skladbu či soubor (CD, MP3,..) 4- (Forward Skip) : Přesun na další kapitolu DVD nebo další skladbu či soubor (CD, MP3,..) 5- VOL- : Tlačítka pro hlasitosti zvuku. VOL(+) zesiluje, VOL(-) zeslabuje hlasitost zvuku. 6- REPEAT : Slouží pro nastavení opakovaného přehrávání. DVD : Tisknutím vybíráte opakování kapitoly/titulu a ukončení funkce. VCD, CD : Vybíráte opakování jednoho souboru / celého disku a ukončení funkce. MP3, WMA : Vybíráte opakování jednoho souboru / celé složky a ukončení funkce. 7- A-B : Tlačítkem nastavíte část filmu, který chcete opakovaně přehrávat. Během přehrávání filmu prvním stisknutím tlačítka A-B označíte počáteční bod, druhým stisknutím označíte koncový

6 bod. Přehrávač nyní bude opakovaně přehrávat nastavený úsek. Opakování zrušíte dalším stisknutím tl.a-b. 8- PROGRAM : Funkce programování přehrávání DVD a VCD. 9- SOURCE : Přepíná mezi přehráváním DVD, USB vstupem nebo čtečkou SD/MS/MMC karet. 10- TITLE : Pokud během přehrávání stisknete tl.title přehrávání se zastaví a přehrávač se vrátí do menu DVD titulu. 11- OSD : Výběrjazykové verze OSD menu. 12- Numerická tlačítka (0-9) : Používají se v nastavení v menu, případně pro přímý výběr souboru. 13- Tlačítko ENTER a navigační tlačítka : ENTER slouží pro potvrzení změn v nastavení přístroje (v OSD menu), případně k potvrzení režimu či výběru souboru a složek. Navigační tlačítka : k pohybu v menu disku nebo OSD přehrávače. 14- VOL+ : Tlačítka pro hlasitosti zvuku. VOL(+) zesiluje, VOL(-) zeslabuje hlasitost zvuku. 15- DISPLAY : Stisknutím se zobrazí údaje o přehrávaném souboru (délka, již přehraný čas, atd.) 16- AUDIO : V DVD režimu : opakovaným stisknutím tl.audio přepínáte dostupné jazykové verze zvuku. V režimu CD/VCD přepíná výstup zvuku kanály (Stereo/Mix/Levý kanál/pravý kanál). 17- SUBTITLE : Opakovaným stisknutím tlačítka přepínáte dostupné jazykové verze titulků. 18- ANGLE : Přepíná na různé úhly záběru dané scény, jsou-li takové záběry na disku dostupné (pouze DVD). 19- SETUP : Stisknutím se otevře menu pro nastavení vlastností přehrávače (OSD menu). 20- Tlačítko 10+ : Pro výběr (tracku) skladby s pořadovým číslem vyšším než 10. Nejprve stisknete tlačítko 10+ a poté další číslici v pořadí (Příklad 12 = tlačítko 10+ a tlačítko 2). 21- STEP : Snížení rychlosti přehrávání až na úroveń jednotlivých kroků (pouze DVD). 22- : Rychlé přehrávání vzad. Pokud během přehrávání stisknete tl.dojde ke zpětnému přehrávání. Postupně při každém stisknutí se rychlost mění takto x2 x4 x8 x16 x 32 dalším stisknutím se přehrávání vrátí zpět do směru vpřed normální rychlostí. 23- : Rychlé přehrávání vpřed. Pokud během přehrávání stisknete tl. dojde ke zvýšení rychlosti přehrávání. Postupně při každém stisknutí se rychlost mění takto x2 x4 x8 x16 x 32 dalším stisknutím se rychlost vrátí do normálu (x1). Upozornění : Zrychlené přehrávání vpřed/zpět není dostupné u všech typů nosičů. 24- PBC : Při přehrávání VCD slouží pro vypnutí/zapnutí fce. PBC. Pro jiné disky bez funkce. 25- MENU : Při přehrávání DVD disku se po stisknutí zobrazí MENU DISKU. 26- SEARCH : Zapíná vyhledávání na disku zadáním časového bodu, titulu či kapitoly (pouze DVD). 27- MUTE : Vypíná/zapíná zvuk. Prvním stisknutím se zvuk vypne, dalším stisknutím opět zapne.

7 UVEDENÍ DO PROVOZU Před zapojením a zapnutím přehrávače : 1- Otevřete kryt diskové mechaniky a vyjměte papírový aretační kryt optické čtecí jednotky. 2- Vytáhněte z dálkového ovladače ochrannou folii zabraňující vybíjení baterie. 1) Připojení k napájení Použití v místnosti Zasuňte konektor DC adapteru do konektoru DC IN na boku hlavní jednotky a poté zasuňte vidlici DC adaptéru do elektrické zásuvky. Použití se zdrojem stejnosměrného napětí ( např. v automobilu ) Zasuňte malý (Jack) konektor napájecího kabelu do konektoru DC IN na boku hlavní jednotky a poté zasuňte velký ( autozapalovač) konektor do zásuvky zdroje. V autě např. do zapalovače cigaret apod.. 2) Zapnutí Zapněte přístroj tlačítkem ON/OFF na boku hlavní jednotky 3) Připojení sluchátek Konektor sluchátek zasuňte do konektoru na boku jednotky. Nastavte hlasitost pomocí VOL na boku hlavní jednotky Upozornění : Nebezpečí poškození sluchu! Nepodceňujte nebezpečí poškození sluchu při poslechu pomocí sluchátek a nenastavujte hlasitost na vyšší úrovně. 4) Připojení k televizoru Propojte pomocí Audio/Video kabelu konektor AV OUT na boku hlavní jednotky s odpovídajícím AV vstupem na vašem televizoru.

8 PŘEHRÁVÁNÍ DISKŮ Je-li přístroj po zapnutí v jiném pracovním režimu než DVD stiskněte tlačítko SOURCE na dálkovém ovladači, přesuňte se na řádek DVD a volbu potvrďte stisknutím tlačítka ENTER. - Tlačítkem OPEN otevřete kryt čtecí mechaniky - Založte disk čtecí plochou dolů - Zavřete kryt mechaniky - Vyčkejte načtení obsahu disku Start přehrávání Podle obsahu disku přehrávání spustíte buď přímo stisknutím tl. PLAY nebo ENTER a nebo pomocí NAVIGAČNÍCH TLAČÍTEK nejprve vyberte správnou položku v menu disku a poté spusťte přehrávání. Přerušení přehrávání Stisknutím tlačítka Play/Pause se přehrávač uvede do stavu pozastavení, přehrávání obnovíte opětovným stisknutím tlačítka Play/pause. Ukončení přehrávání Pro ukončení přehrávání stiskněte tlačítko STOP. Zrychlený posun vpřed / vzad FWD (PŘEHRÁVÁNÍ VPŘED) / : Během přehrávání stiskněte FWD, přehrávač bude přehrávat disk v různých rychlostech. REV (PŘEHRÁVÁNÍ ZPĚT): Během přehrávání DVD, CD nebo VCD stiskněte REV pro přehrávání v opačném směru. Přehrávač bude přehrávat disk v různých rychlostech. Pro pokračování v normálním přehrávání stiskněte PLAY. NEXT (DALŠÍ) Během přehrávání stiskněte NEXT pro následující kapitoly, titulu, stopy. PREV (PŘEDCHOZÍ) Během přehrávání stiskněte PREV pro přehrávání předchozí kapitoly, titulu, stopy. Poznámka: Tyto funkce jsou odvislé od obsahu a typu disku. Zrychlené přehrávání a přechody na další kapitolu mohou být v některých úsecích disku zablokovány. Opakování (Repeat) Pokaždé, když stisknete tlačítko REPEAT, se změní režim opakovaného přehrávání. Pro DVD jsou na výběr tři režimy: Opakovat kapitolu, titul, vše. Poznámka: Funkce je odvislá od toho zda ji vložený disk umožňuje Zobrazení titulků (Subtitle) Přehrávač může zobrazit titulky, které jsou součástí nahrávky na DVD disku. Pro zobrazení titulků slouží tlačítko SUBTITLE. Opakovaným stisknutím tlačítka SUBTITLE (během přehrávání) se postupně zobrazují všechny dostupné jazykové verze titulků, které disk obsahuje. Pro vypnutí titulků tiskněte tl.subtitle tolikrát až se zobrazí Titulky vypnuty Přehrávání JPEG Po založení JPEG CD disku se zobrazí navigační menu s obsahem disku. Kurzorem vyberte požadovaný soubor a tlačítkem ENTER/PLAY spustíte postupné automatické přehrávání. Tlačítky PREV a NEXT se můžete manuálně přesunovat na předchozí či další soubor. Tlačítkem PAUSE zastavíte aktuální obrázek. Postupné přehrávání obnovíte Play. Přehrávání MP3 Po založení disku se zobrazí navigační menu s obsahem disku. Kurzorem vyberte požadovaný soubor a tlačítkem ENTER/PLAY spustíte postupné automatické přehrávání. Tlačítky PREV a NEXT se můžete manuálně přesunovat na předchozí či další soubor.

9 Tlačítkem REPEAT můžete nastavit opakované přehrávání jedné skladby (REPEAT ONE), všech (REPEAT ALL) a nebo opakované přehrávání vypnout (OFF) Přehrávání USB / SD (MS/MMC) Pro přehrávání z USB vstupu či z SD čtečky : - Zapněte přehrávač - Ujistěte se, že není založen žádný disk - Zasuňte paměť do konektoru - Stiskněte tlačítko SOURCE na dálkovém ovladači přesuňte se na řádek USB nebo SD a volbu potvrďte stisknutím tlačítka ENTER. Přehrávač načte a začne přehrávat soubory uložené na USB nebo SD nosiči. Načítání z nosiče může v závislosti na jeho kapacitě a přenosové rychlosti trvat i několik minut. Upozornění : Neodpojujte (neodebírejte) USB nosič nebo SD/MMC kartu v průběhu přehrávání, načítání či jiné činnosti. Činnost ukončete, přístroj vypněte a až poté odeberte paměťový nosič. Při nekorektním odebrání paměťového nosiče hrozí poškození nosiče i přehrávače. Nastavení obrazu Nastavení parametrů obrazu lze nastavit kdykoli během provozu po stisknutí tlačítka MODE. K dispozici jsou nastavení : jasu, kontrastu, sytosti a tónu barev a zaostření obrazu. Nastavení provedete pomocí navigačních tlačítek. DOBÍJECÍ BATERIE Přístroj má vestavěné dobíjecí LI polymer baterie pro provoz bez použití DC napáječe. Baterie mají vysokou kapacitu a při správném používání též dlouhou životnost. Baterie mají nízký stupeň degradace bez tzv. Memory efektu, takže je možno je dobíjet v jakémkoli stavu nabití či vybití aniž by docházelo k rychlému snížení jejich celkové kapacity. Dobíjení baterií - Baterie se lze dobíjet pouze je-li přístroj vypnutý. - Vypněte přístroj hlavním vypínačem a připojte jej k napájení. - Dobíjení je signalizováno rozsvícením červené LED diody na přední straně. - Jsou-li baterie plně dobité červená LED dioda zhasne a rozsvítí se dioda zelená. - Baterie by měly být plně nabity zhruba po 3-4 hodinách nabíjení. - Po nabití baterií přístroj odpojte od zdroje napájení! - Baterie nenabíjejte nikdy déle než max.6hodin! Provozní podmínky pro používání a dobíjení baterií - Rozsah provozních teplot okolního prostředí je 0 C 45 C. - Nechcete-li dobíjet baterie tak vždy po vypnutí přístroj odpojte od napájení. - Během používání přístroje vzniká teplo, je potřeba umožnit přístroji nerušený odvod tepla. - Je-li přístroj přehrátý vypněte jej a zapněte až když se ochladí - Chraňte přístroj před jakýmkoli mechanickým poškozením, vniknutím cizích předmětů, před blízkostí zdrojů tepla, přímým slunečním svitem, vlhkým či prašným prostředím. Upozornění na omezenou záruku výrobce vztahující se na akumulátory a baterie.

10 OSD MENU nastavení parametrů přehrávače OSD menu slouží k nastavení parametrů přehrávače, vyvoláte jej stisknutím tl.setup. Upozornění : Přístroj musí být přepnut do režimu DVD přehrávače V OSD se pohybujete pomocí navigačních tlačítek. Pro výběr a potvrzení použijte tlačítko ENTER. SYSTÉM SETUP Nastavení systému : Na této stránce OSD můžete provést individuální nastavení podmínek provozu přehrávače. TV SYSTEM nastavení TV normy připojeného televizoru PAL nebo NTSC SCREEN SAVER (SPOŘIČ OBRAZOVKY) - zapíná//vypíná ochranu obrazovky TV TYPE (TYP TV) - nastavení formátu obrazu (4:3 nebo 16:9) PASSWORD (HESLO) po vložení čtyřmístného hesla se odemkne zámek a je možno provést změny v nastavení na dalším řádku RATING ( Přístupnost) RATING (Přístupnost) rodičovská kontrola, umožňuje omezit pro sledování pořadů dle věku. DEFAULT výchzí nastavení, umožńuje provést RESET všech nastavení přehrávače a navrát do původních hodnot z výroby. Upozornění : HESLO nastavené z výroby je

11 LANGUAGE SETUP Jazyková nastavení Na této stránce OSD můžete provést individuální nastavení jazykových vlastností. OSD LANGUAGE (JAZYK OSD) nastavení jazykové verze OSD AUDIO nastavíte vámi preferovaný jazyk zvukového doprovodu (z výroby čeština). SUBTITLE (TITULKY) - nastavíte vámi preferovaný jazyk titulků (z výroby čeština). MENU - nastavíte vámi preferovaný jazyk menu DVD disků (z výroby čeština). FONT SETUP nastavíte znakovou sadu pro přehrávání srt titulků ( z výroby Stř.Evropa) AUDIO SETUP NASTAVENÍ ZVUKU Na této stránce OSD můžete provést individuální nastavení digitálního výstupu zvuku. AUDIO OUTPUT (ZVU.VÝSTUP) zapíná/vypíná a nastavuje digitální výstup zvuku pro připojení digitálního audiozesilovače (S/PDIF bitsream output).

12 VIDEO SETUP NASTAVENÍ OBRAZU Na této stránce OSD můžete provést individuální nastavení parametrů obrazu. BRIGHTNESS jas obrazu. Nastavíte na stupnici hodnotu v rozmezí 0 až 12. CONTRAST kontrast obrazu. Nastavíte na stupnici. HUE barevný tón obrazu. Nastavíte na stupnici. SATURATION sytost barev. Nastavíte na stupnici. Nastavení provedete pomocí navigačních tlačítek. Volbu potvrdíte tl. ENTER. SPEAKER SETUP N ASTAVENÍ REPRODUKCE Na této stránce OSD můžete provést individuální nastavení způsobu reprodukce zvuku. DOWNMIX nastavuje způsob reprodukce zvuku (Stereo, Levý a Pravý kanál)

13 TECHNICKÉ ÚDAJE Velikost LCD panelu : 7 Podporované TV standardy pro přehrávání: PAL, NTSC, Multistandard Kmitočtový rozsah: 20 Hz až 20 khz (při 1 khz 0 db) Odstup audio signálu od šumu: 90 db (při 1 khz 0 db) Audio zkreslení + šum: -80 db (při 1 khz 0 db) Analogový audio výstup: 2,0±0,1 V ef Složený video výstup: 1,0±0,2 V šš (zátěžová imp 75 Ω, nevyváženo, negativní polarita) Napájení: 12V stejnosměrné napětí. Adaptér 100 až 240 V střídavého napětí, 50 / 60 Hz Provozní teploty : 5-40 C, Hmotnost : 0,77kg, Rozměry: 204 x 165 x 41 mm Podporované formáty: DVD, CD, MP3, CD-DA, Xvid, JPEG, VCD2.0. USB: 2.0. Čtečka karet : SD / MS/ MMC Výrobce si vyhrazuje právo na změnu technických charakteristik výrobku. Ekologická likvidace výrobku Výrobek je označen symbolem upozorňujícím na nutnost nakládat s vyřazenými elektrospotřebiči jako s tříděným odpadem. Je tedy třeba s ním naložit ve smyslu direktivy EU č. 2002/96/EC, tj. recyklovat či rozebrat jej takovým způsobem, aby byly minimalizovány dopady tohoto kroku na životní prostředí. Další informace poskytnou příslušné orgány místní správy. Vyřazené elektrické spotřebiče, které nejsou likvidovány jako tříděný odpad, představují potenciální nebezpečí pro životní prostředí i lidské zdraví, protože obsahují nebezpečné látky.

14 POZOR! Přístroj neotvírejte! V případě nutnosti před otevřením vyjměte vidlici síťového přívodu ze zásuvky. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ : OMEZENÁ ZÁRUKA NA VESTAVĚNOU BATERII. Záruční doba na vestavěnou baterii (akumulátor) je 6 (šest) měsíců od data prodeje a nevztahuje se na běžné opotřebení, závady způsobené nevhodným použitím, závady způsobené zkratovanou baterií nebo porušením pouzdra baterie nebo poškození baterie neodbornou manipulací, ani na případy, kdy baterie byla použita v jiném zařízení či s jiným napájecím adaptérem DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ : ZÁRUČNÍ LIST ŘÁDNĚ USCHOVEJTE PRO PŘÍPAD REKLAMACE! PODMÍNKY UPLATNĚNÍ PRÁVA Z ODPOVĚDNOSTI SPOLEČNOSTI MASCOM S.R.O. ZA VADU VÝROBKU (REKLAMACE) V ZÁRUČNÍ DOBĚ (par. 620 odst.3,4 a par.625 Občanského zákoníku). Práva z odpovědnosti Mascom s.r.o. za vady výrobku, uplatňuje uživatel u prodejce, u něhož byl výrobek zakoupen, případně v autorizovaném servisu po dodání výrobku s popisem reklamované vady. S ohledem na povahu věci, vyžaduje Mascom s.r.o. jako podmínku k uplatnění práva z odpovědnosti za vady předložení dokladů prokazujících skutečnost, že konkrétní výrobek je v záruční době. Za doklady prokazující tuto skutečnost se považuje : Originální Záruční list vydaný k reklamovanému výrobku společností Mascom s.r.o. s vyplněným datem prodeje, opatřený podpisem a razítkem prodejce, předložený spolu s originálem dokladu o zakoupení výrobku. Datum potvrzeného záručního listu a dokladu o koupi musí být shodný. BEZ SPLNĚNÍ VÝŠE UVEDENÝCH PODMÍNEK NELZE NA MASCOM S.R.O. UPLATŇOVAT PRÁVA Z ODPOVĚDNOSTI ZA VADU VÝROBKU! Mascom s.r.o. může vystavit nový Záruční list, pouze pokud uživatel prokáže datum nákupu konkrétního výrobku originálem nákupního dokladu, který obsahuje jednoznačnou identifikaci konkrétního kusu, to znamená, že na dokladu je vytištěn typ a model výrobku a výrobní číslo konkrétního kusu. Pokud uživatel není schopen toto prokázat, nelze nový Záruční list vystavit. Kopie záručních listů a nákupních dokladů výrobku, změněné, doplněné, bez původních údajů nebo jinak poškozené záruční listy nebo doklady o zakoupení výrobku nebudou považovány za doklady prokazující zakoupení reklamovaného výrobku u prodávajícího ani jako doklady prokazující skutečnost, že konkrétní výrobek je v záruční době. Jiné podmínky související se zárukou: Spotřebič před prvním použitím zapnout nejdříve po dvou hodinách (vyrovnání teplot a odpar vlhkosti). Prodejna, je při prodeji povinná kupujícímu spotřebič předvést a seznámit jej: se způsobem jeho používání a manipulace. se způsobem řešení případných záručních oprav. řádně vyplnit záruční list. na záruku se vztahují příslušná ustanovení Občanského zákoníku a Reklamačního řádu UPOZORNĚNÍ: Záruka se nevztahuje na vady způsobené použitím na jiné než domácí nebo běžné účely. Plné znění záručních podmínek naleznete v ZÁRUČNÍM LISTU Výrobce : MASCOM s.r.o. Školská 188, Kosoř, Praha-západ info@mascom.cz, web: Servisní síť: MASCOM SERVIS s.r.o. Školská 188, Kosoř, Praha-západ tel.: , mail : servis@mascom.cz

15

DVP 7027 DVB-T. Návod k obsluze. www.salora.eu

DVP 7027 DVB-T. Návod k obsluze. www.salora.eu TECHNICKÉ ÚDAJE Velikost LCD panelu : 7 Podporované TV standardy pro přehrávání: PAL, NTSC, multistandard Televizní příjem : DVBT MPEG2, VHF/UHF rozsah Kmitočtový rozsah: 20 Hz až 20 khz (při 1 khz 0 db)

Více

Přenosný DVD přehrávač s DVBT přijímačem.

Přenosný DVD přehrávač s DVBT přijímačem. Přenosný DVD přehrávač s DVBT přijímačem. DVP MC9110 T Návod k obsluze www.mascom.cz e-mail : info@mascom.cz MC9110T-201105 POPIS HLAVNÍ JEDNOTKY - Umístění ovládacích prvků 1. Tlačítko DVD/DVB 2. Tlačítko

Více

DVP-2004 Multimediální přehrávač

DVP-2004 Multimediální přehrávač DVP-2004 Multimediální přehrávač Přehrává disky DVD, VCD, CD, CD-RW Soubory MP4, WMA, JPEG Přehrávání z USB disku a SD karty Vstup Aux-in Velikost ½ Din Uživatelská příručka Obsah Informace k bezpečnému

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem DS-X116D Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Upozornění

Více

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy

Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy DS-X966TD Výsuvný displej 9 s přehrávačem DVD na opěrce hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy TV tuner 1 Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

Duo Cinema. Návod k obsluze

Duo Cinema. Návod k obsluze Duo Cinema Návod k obsluze Před prvním použitím si pečlivě prostudujte tento manuál. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY: Během přehrávání nemanipulujte s přístrojem. Pokud chcete přístroj přenášet, vyjměte z něj disk,

Více

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V DS-1718d Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V S přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107 Technosonic MP-107 1. Váš nový DivX/MPEG 4 přehrávač 2. Bezpečnostní upozornění 3. Zapojení 3.1 VIDEO zapojení 3.2 AUDIO zapojení 4. Nastavení 4.1 Nastavení audia 4.2 Nastavení videa 4.3 Počáteční nastavení

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe Mobile 370 DVD TV Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe 1 5. Vypínaè Power ON/OFF 6. Konektor napájení DC 12V 7. Indikátor nabíjení

Více

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy

DS-3001. Monitor s držákem na opěrku hlavy DS-3001 Monitor s držákem na opěrku hlavy s DVD přehrávačem, FM vysílačem, interaktivními hrami a možností připojení dalších zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení...

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

Český. arování: Aby se předešlo vzniku ohně nebo riziku úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti a vlhkosti.

Český. arování: Aby se předešlo vzniku ohně nebo riziku úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti a vlhkosti. Český Důležité bezpečnostní pokyny arování: Z důvodu snížení rizika úrazu elektrickým proudem nesundávejte přední a zadní kryt. V Uvnitř se nenacházejí žádné součásti obsluhovatelné uživatelem. Servis

Více

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE

DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE DVD PŘEHRÁVAČ DVD 4515 USB-3in1 NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen

Více

ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet

ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet ds-1560d Výklopný TFT LCD displej 15,6 s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 3 Funkce přehrávače... 3 Dálkový ovladač a funkce tlačítek...

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka 80 234 Multimediální přehrávač DVD/MP4/VCD/MP3/WMA/JPEG/CD/CD-R/CD-RW se vstupem pro USB a SD kartu Velikost 1/2 DIN Obsah Upozornění....1 Péče o disky..2 Přední panel..3 Schéma zapojení....4

Více

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ

Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Digital PhotoFrame Model: PF-LCD 7MZ Uživatelský manuál Obsah: Příslušenství 2 Popis předního panelu 3 Popis dálkového ovládání 4 Použití dálkového ovládání 6 Zapojení sluchátek 7 Funkce paměťové karty

Více

Návod k obsluze. Návod k obsluze. Důležité bezpečnostní předpisy. Upozornění během připojování zdroje napájení elektrickým proudem

Návod k obsluze. Návod k obsluze. Důležité bezpečnostní předpisy. Upozornění během připojování zdroje napájení elektrickým proudem Důležité bezpečnostní předpisy Pozor! Neotevírejte vystupuje tady ohrožení porážením elektrickým proudem. Důležité! Za účelem předejít požáru nebo porážením elektrickým proudem, nevystavujte přijímače

Více

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání Úvod Děkujeme vám za to, že jste si zakoupili mobilní multimediální digitální centrum Prestigio Portable DVD Player 110. Věříme, že budete spokojeni se všemi možnostmi, které tento přístroj nabízí. Před

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

Multimediální přehrávač

Multimediální přehrávač Multimediální přehrávač DVP 2000 Uživatelská příručka Instrukce pro bezpečné používání výrobku Před instalací a prvním použitím přístroje si přečtěte uživatelskou příručku pro tento přístroj i pro ostatní

Více

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání

Obsah balení. Popis přehrávače a dálkového ovládání Úvod Děkujeme vám za to, že jste si zakoupili mobilní multimediální digitální centrum Prestigio Portable DVD Player 371. Věříme, že budete spokojeni se všemi možnostmi, které tento přístroj nabízí. Před

Více

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player

.: yamada dvd-6800x plus :. DVD player .: yamada dvd-6800x plus :. DVD player Bezpečnost Před prvním použitím přístroje si podrobně prostudujte tento návod a bezpečnostní pokyny. Napájení Tento přístroj může být zapojen pouze do elektrické

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13

Přenosný DVD přehrávač MES-202. Obj. č.: 37 28 13 Přenosný DVD přehrávač MES-202 Obj. č.: 37 28 13 1. Úvod Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho přenosného DVD přehrávače se dvěma barevnými monitory, s dálkovým ovladačem a s

Více

F-WV812YB. Wifi sada kamery a monitoru s možností záznamu

F-WV812YB. Wifi sada kamery a monitoru s možností záznamu F-WV812YB Wifi sada kamery a monitoru s možností záznamu! Výstraha:! Přístroj je řízen mikroprocesorem; nevhodné použití může mít za následek přerušení činnosti. V takovém případě vypněte a restartujte

Více

Technosonic HT-713. Návod k obsluze

Technosonic HT-713. Návod k obsluze Technosonic HT-713 Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ: ABYSTE PŘEDEŠLI RIZIKU ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM, ZASUŇTE ŠIROKOU ČÁST VIDLICE DO ŠIROKÉHO VÝŘEZU AŽ NA DORAZ. Tento přehrávač disků DVD pracuje na principu

Více

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM NÁVOD K OBSLUZE POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Nevystavujte přístroj vlhku a

Více

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR

OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR OHV156-HD 15,6 HD STROPNÍ MONITOR Návod k použití Upozornění - Přehrávač vždy instalujte do interiéru vozidla. - Používejte pouze ve vozech 12V napájením, negativním ukostřením. - Před zapojením odpojte

Více

DVD systém DVP-937. Obj. č. 37 39 74. Popis a ovládací prvky. Hlavní jednotka. Vážený zákazníku,

DVD systém DVP-937. Obj. č. 37 39 74. Popis a ovládací prvky. Hlavní jednotka. Vážený zákazníku, Popis a ovládací prvky Hlavní jednotka DVD systém DVP-937 Obj. č. 37 39 74 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup ovládání DVD systému Lenco. Tento návod k obsluze je součástí výrobku.

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY NÁVOD K POUŽITÍ Přenosný přehrávač zvukových CD a MP3 Digitální systém ochrany proti otřesům (vyrovnávací pamě 20 sek. pro CD a 60 sek. pro MP3) čte MMC/SD karty, vstup USB PCD313SU FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

Více

Media Operator. Uživatelská příručka. Profesionální SD/USB přehrávač. Instalace

Media Operator. Uživatelská příručka. Profesionální SD/USB přehrávač. Instalace Media Operator Profesionální SD/USB přehrávač Uživatelská příručka Instalace 1. Kontrola obsahu Ujistěte se, že balení obsahuje následující položky: 1) Media Operator 2) Uživatelskou příručku 3) Sadu RCA

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Dvb-t02 DVB-T tuner Uživatelská příručka Před prvním použitím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Doporučení k provozu zařízení...2 Technické

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

SENCOR SDF 1260. Digitální fotorámeček. Návod k obsluze

SENCOR SDF 1260. Digitální fotorámeček. Návod k obsluze SENCOR SDF 1260 Digitální fotorámeček Návod k obsluze 0 Bezpečnostní informace: Udržujte přístroj mimo působení vody, vlhkosti a prachu. Provozní teplota je 0-40 0 C. Nikdy neumísťujte přístroj do míst

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Úvod Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si zvolili služby naší digitální MAZANÉ TELEVIZE od firmy BACKER COMPUTER s. r. o. Android TV box je moderní zařízení, které

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

PDR3MS 1 KANÁLOVÉ MINI DVR UŽIVATELSKÝ NÁVOD

PDR3MS 1 KANÁLOVÉ MINI DVR UŽIVATELSKÝ NÁVOD 1 KANÁLOVÉ MINI DVR UŽIVATELSKÝ NÁVOD (REV 1.0) OBSAH Obsah...1 Zapojení...2 Dálkový ovladač...4 Instalace paměťové karty...5 Vstup do menu...5 Hlavní menu...6 Záznam...6 Kvalita záznamu...7 Nastavení

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

9 TFL LCD Výklopný monitor s DVD přehrávačem

9 TFL LCD Výklopný monitor s DVD přehrávačem 9 TFL LCD Výklopný monitor s DVD přehrávačem Návod pro uživatele Kompatibilní s: DVD, MP4, MP3, VCD, CD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVCD Před instalací do auta a spuštěním přístroje, přečtěte si, prosím,

Více

PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD

PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD CDP 5400 SPCD MODE PROG DC IN 4.5 V Ó SKIP 8 SKIP + 9 LINE OUT 0 VOLUME STOP 5 ASP/DIR NEXT HOLD OPEN 8 OFF BASS BOOST ON MP3 3 DAS 00 00:00 41 ALL PROG INTRO ALBUM

Více

Citlivý diktafon s aktivací hlasem

Citlivý diktafon s aktivací hlasem Citlivý diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody VOR/AVR nastavitelná citlivost u aktivace hlasem Čtyři úrovně kvality nahrávání Doba nepřetržitého nahrávání až 12 hodin na jedno nabití

Více

.: trak vxp-711vm :. DVD player

.: trak vxp-711vm :. DVD player .: trak vxp-711vm :. DVD player Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu DVD přehrávače TRAK VXP-711VM a doufáme, že vám bude sloužit k vaší plné spokojenosti. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Před vlastním zapojením

Více

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze STEREOMAN ISI Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače Návod k obsluze Úvod Tyto 2.4 GHz digitální bezdrátová sluchátka/naslouchadla, využívají nejnovější bezdrátové technologie a umožňují

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 2018-10-01 Děkujeme, že jste si vybrali tento LCD bluetooth transmiter! Před použitím si pozorně přečtěte návod k obsluze! I. Představení produktu Zařízení

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele . Bezpečnostní pokyny pro uživatele U tohoto přístroje používejte pouze specifikované napětí. Při překročení povoleného rozsahu napětí může dojít k poškození nebo nesprávné funkci přístroje. Důležitá poznámka:

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

IC-116d/IC-133d Stropní LCD monitor 11,6"/13,3 s s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet, HDMI

IC-116d/IC-133d Stropní LCD monitor 11,6/13,3 s s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet, HDMI IC-116d/IC-133d Stropní LCD monitor 11,6"/13,3 s s přehrávačem DVD, USB disků a SD karet, HDMI Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace...2 Obsah balení...3 Funkce přehrávače...3 Dálkový ovladač a funkce

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth Model: Fantec SB-200BT Příručka v Češtině Technické specifikace: Rozměry (Š x V x H): 340 x 110 x 110 mm Výstupní výkon: 24W (2 x 12W) RMS Verze rozhraní

Více

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému slunečnímu žáření může způsobit dočasnou nefunkčnost

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Multimediální systém s dotykovým displejem pro vozy VOLVO XC60

Multimediální systém s dotykovým displejem pro vozy VOLVO XC60 Multimediální systém s dotykovým displejem pro vozy VOLVO XC60 Uživatelská příručka Obsah 1. Instrukce k bezpečnému užívání... 2 2. Dotykový displej... 3 2.1 Ovládání dotykového displeje... 3 2.2 Hlavní

Více

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 DAH 1500 MP3 přehrávač Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 Péče a údržba: Nepoužívejte při manipulaci s přehrávačem nepřiměřenou sílu. Chraňte před mechanickým poškozením, pády,

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

OD - 4H08 Rychlý návod

OD - 4H08 Rychlý návod OD - 4H08 Rychlý návod Na instalaci HDD a uvedení do provozu Rychlý návod 1 I. Instalace Instalace HDD a) Vložte a přišroubujte HDD do držáku jako na obrázku. b) Držák přišroubujte k základní desce DVR.

Více

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka

AMERICAN AUDIO POCKET RECORD. Uživatelská příručka AMERICAN AUDIO POCKET RECORD Uživatelská příručka POCKET RECORD POCKET RECORD POCKET RECORD INTRODUCTION NOTICE Popis ovladačů a funkcí Vstupy, ovladač, funkce 1. Levý kanál vestavěného mikrofonu Omni-kondenzátorový

Více

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ RCD 1410 RCD 1420 MP3 ČESKY Přehled ovládacích prvků CD OFF RADIO ON VOLUME UBS 0 AC ~ Přepíná mezi přehráváním disků CD a příjmem rozhlasových stanic. Rovněž slouží k

Více

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 7" displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth

MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 7 displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth MULTIMEDIALNÍ PŘEHRÁVAČ 7" displej do rámečku Double-DIN Přehrávač DVD, MP4, MP3, WMA a JPEG FM / AM rádiový tuner USB + SD / MMC karta Bluetooth Uživatelská příručka Obsah Obsah balení Čelní panel...

Více

Přijímač pozemní digitální TV / rozhlasu (DVB-T)

Přijímač pozemní digitální TV / rozhlasu (DVB-T) Přijímač pozemní digitální TV / rozhlasu (DVB-T) ODE 704 Návod k obsluze Děkujeme vám za vaše rozhodnutí k nákupu tohoto přístroje. Před jeho instalací, zapnutím a nastavováním si prosím přečtěte celý

Více

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X101td Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54

NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 NÁVOD K OBSLUZE Video monitorovací systém Sailor SA 6123 Obj. č.: 75 04 54 Video monitorovací systém Sailor SA 6123 představuje kompletní hlídací zařízení včetně televizoru. Pro individuální použití máte

Více

T850 KVADRÁTOR BAREVNÝ HK-404

T850 KVADRÁTOR BAREVNÝ HK-404 T850 KVADRÁTOR BAREVNÝ HK-404 I. Návod k obsluze 1.Úvod: Děkujeme Vám, že jste si zakoupili náš nový výrobek, barevný digitální kvadrátor, který je vybaven mnoha kvalitními funkcemi. Návod popisuje vlastnosti

Více

CDI 100 MP3. Návod k obsluze. Čísla u popisů jednotlivých funkcí odpovídají obrázkům v původním návodu.

CDI 100 MP3. Návod k obsluze. Čísla u popisů jednotlivých funkcí odpovídají obrázkům v původním návodu. CDI 100 MP3 Návod k obsluze Čísla u popisů jednotlivých funkcí odpovídají obrázkům v původním návodu. BEZPEČNOST Zajistěte dobré větrání zařízení. Dbejte na opatrnou manipulaci s kabelem napájení. Přidržujte

Více

Digitální diktafon v karabině

Digitální diktafon v karabině Digitální diktafon v karabině Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis produktu

Více

KAMERA STALKER. Uživatelský manuál

KAMERA STALKER. Uživatelský manuál KAMERA STALKER Uživatelský manuál Popis tlačítek a kamery 1. Tlačítko RESET 5. Tlačítko MENU 9. Tlačítko LOCK 13. Mikrofon 2. Tlačítko UP 6. Tlačítko DOWN 10. USB 14. Infrared LED 3. Tlačítko MODE 7. Tlačítko

Více

DVD 227M. Návod k obsluze. www.salora.eu. Ekologická likvidace výrobku DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ : ZÁRUČNÍ LIST ŘÁDNĚ USCHOVEJTE PRO PŘÍPAD REKLAMACE!

DVD 227M. Návod k obsluze. www.salora.eu. Ekologická likvidace výrobku DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ : ZÁRUČNÍ LIST ŘÁDNĚ USCHOVEJTE PRO PŘÍPAD REKLAMACE! Ekologická likvidace výrobku Výrobek je označen symbolem upozorňujícím na nutnost nakládat s vyřazenými elektrospotřebiči jako s tříděným odpadem. Je tedy třeba s ním naložit ve smyslu direktivy EU č.

Více

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor T-400X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘED POUŽÍVÁNÍM PŘÍSTROJE SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K POUŽITÍ A USCHOVEJTE JEJ PRO PŘÍPAD POTŘEBY. CZ FM16 P/NO:MBM37748516 Obsah Bezpečnostní pokyny...3

Více

CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem

CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem CTD-H2 Multimediální přehrávač s DVB-T tunerem Uživatelská příručka Obsah Instrukce pro bezpečné používání výrobku...3 Hlavní funkce multimediálního přehrávače...4 DVD přehrávač...4 DVB-T tuner...4 Funkce

Více

HD přehrávač 80 239. Uživatelská příručka

HD přehrávač 80 239. Uživatelská příručka HD přehrávač 80 239 Uživatelská příručka Tento přehrávač umožňuje přehrávání videa a hudby z USB Flash disku, externího pevného disku nebo SD/MMC karty. Video lze zobrazit v HD kvalitě na displeji připojeném

Více

PRINCE 2 Model 015 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ZÁRUČNÍ LIST VLASTNOSTI

PRINCE 2 Model 015 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ZÁRUČNÍ LIST VLASTNOSTI ZÁRUČNÍ LIST Manta Prince 2 - model 015 Výrobní/sériové číslo....... Datum prodeje...... Razítko a podpis prodávajícího. Informace pro zákazníka Záruční doba Dovozce výrobku do České republiky garantuje,

Více

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon 1. Obrazovka 2. Tlačítko pro příjem hovoru 3. Tlačítko vyvolání obrazu z dveřní jednotky 4. Tlačítko pro uvolnění dveřního zámku 5. Tlačítko Interkomu

Více

Vestavěný hudební system

Vestavěný hudební system Vestavěný hudební system 10031947 10031948 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T

Dotykový 8 LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Bezpečnost 1. Používejte prosím pouze adaptér přiložený jako příslušenství. 2. Nevystavujte tento výrobek přímému slunečnímu světlu, teplu nebo vlhku. 3. Nepoužívejte

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Instalační příručka a návod k obsluze

Instalační příručka a návod k obsluze Poznámka: Napájecí napětí tohoto zařízení je 12 V / 24 V. Příliš vysoké nebo příliš nízké napájecí napětí by mohlo způsobit poškození nebo poruchu tohoto zařízení. Vkládejte prosím toto zařízení s USB

Více

SDF 740. Digitální fotorámeček Návod k obsluze

SDF 740. Digitální fotorámeček Návod k obsluze SDF 740 Digitální fotorámeček Návod k obsluze Děkujeme Vám za zakoupení digitálního fotorámečku. Před použitím zařízení si přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro další použití. Tento návod

Více

Meteostanice s 8" LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W

Meteostanice s 8 LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W Meteostanice s 8" LCD displejem, s funkcí kalendáře a fotorámečku DPF-8004W MANUÁL Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. 1 1 ÚVOD Meteorologická stanice s 8" LCD displejem

Více