Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Program jednání byl schválen 9 hlasy."

Transkript

1 ZÁPIS z veřejného 93. zasedání (2/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne v Hotelu Trosky v obci Troskovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta Špačková. Konstatovala, že jsou přítomni zástupci 9 členských obcí, zasedání je tedy usnášeníschopné. Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli schváleni Jiřina Bobková a Jan Houška. Program: 1/ Programové prohlášení koalice Starostové pro Liberecký kraj -Martin Půta, hejtman Libereckého kraje 2/ Aktuality k novele stavebního zákona Ing. Kateřina Jemelíková, Správa CHKO Ćeský ráj 3/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Český ráj 4/ Provoz cyklobusů v roce 2013 (výsledek výběrového řízení na koordinaci a propagaci, jízdní řády, systém financování v roce 2013 z Libereckého a Královéhradeckého kraje) 5/ Dotace z Královéhradeckého kraje POV 6/ Schválení dotace z Programu resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova - podprogram č. 2.1 Program obnovy venkova Libereckého kraje 7/ Schválení dodatku č. 2 stanov svazku rozšíření orgánů svazku o orgán pro schválení účetní závěrky dle 50 zákona o obcích 8/ Údržba železničních zastávek v majetku Českých drah na území mikroregionu 9/ Diskuse 10/ Usnesení 11/ Závěr Program jednání byl schválen 9 hlasy. 1/ Programové prohlášení koalice Starostové pro Liberecký kraj -Martin Půta, hejtman Libereckého kraje Rozpočet kraje 2,1 miliardy Kč Výdaje 1,7 z toho 517 mil. Kč ZD obslužnost 200 mil Kč krajský úřad 700 mil.kč příspěvkové org. 108 mil. Kč úhrady splátek 175 mil. Kč ostatní, zbývá 400 mil. Kč Dojde k navýšení dotačního fondu v 06/2013 cca na 30,0 mil. Kč Úhrada za chyby ROP cca 360,0 mil. Kč, o které se bude muset podělit 3 kraje z NUTS Severovýchod R35 - ing. Čermák, ředitel ŘSD, jedná s obcemi, vybudování obchvatů či zrychlovacích pruhů 2/ Aktuality k novele stavebního zákona Ing. Kateřina Jemelíková, Správa CHKO Ćeský ráj Všem obcím byla předána tištěná presentace 12 stavebního zákona - ochrana krajinného rázu, vazba na zpracování ÚP obcí hledání zónací CHKO 18 stavebního zákona stavby mimo zastavěné území 79 odst. 2 SZ zajistit ochranu využití nezastavěného území obcí Strana 1 (celkem 9)

2 3/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Český ráj a) Poradce zpracuje jednotný požadavek na opravu krajských komunikací na Liberecký a Královéhradecký kraj s pozvánkou na samostatné jednání na místě samém. - splněno pro Královéhradecký kraj, za Liberecký kraj uvést jednu páteřní komunikaci, která řeší propojenost regionem, požadavky zaslaly pouze obce Karlovice, Troskovice, Hrubá Skála b) Vyvěšený rozpočet na rok 2013 předložily obce: Dobšín, Sobotka, Kacanovy, Libošovice, Mladějov, Hrubá Skála, Osek, Olešnice, Karlovice, Troskovice c) Poradce na příští zasedání předloží návrh smlouvy na provoz hnědé linky Mladá Boleslav- Sobotka v roce splněno d) Paní účetní rozešle do se splatností do konce 03/2013 na krytí nákladů všem obcím fakturu ve výši ,- Kč na poradenství, na režijní náklady na rok 2013 rozdílně pro jednotlivé obce dle schválení takto: 4.000,- Kč poskytnou obce - Kacanovy, Ktová, Osek, Olešnice a Troskovice, 6.000,- Kč obce - Libošovice a Vyskeř, 8.000,- Kč obce - Hrubá Skála, Karlovice, Mladějov a Sobotka. a na náklady na www stránky a účetnictví svazku. - splněno e) Poradce požádá JUDr. Jiřího Němce, vedoucího správního odboru Libereckého kraje, aby provedl školení na nový občanský zákoník - JUDr. Němec školení neprovede f)poradce zpracuje po vyhlášení výzvy z POV Libereckého kraje jednotnou žádost a předloží ji předsedkyni k podpisu. - doposud nesplněno g) Poradce zašle dodatek č. 2 Stanov v projednaném rozsahu členským obcím ke schválení. - splněno h) Poradce připraví výzvu k úklidu železničních zastávek adresovanou Správě železniční dopravní cesty, která bude na vědomí zaslána na Královéhradecký kraj, který si tuto dopravu objednává. - nesplněno, konzultováno telefonicky 4/ Provoz cyklobusů v roce 2013 (výsledek výběrového řízení na koordinaci a propagaci, jízdní řády, systém financování v roce 2013 z Libereckého a Královéhradeckého kraje) Výběrové řízení na koordinaci a propagaci Do byly podány 2 nabídky.nabídky byly vyhodnoceny hodnotící komisí. Nabídku s nejnižší nabídkovou cenou na část 1/koordinace činností souvisejících s provozem turistických autobusů předložil Luděk Láska, IČ v celkové hodnotě ,- Kč 2/ Zajištění tištěné propagace produktu předložil Luděk Láska, IČ v celkové hodnotě ,- Kč Strana 2 (celkem 9)

3 3/ Zajištění bannerů k produktu předložilo Sdružení Český ráj, IČ: v celkové hodnotě ,- Kč. S vybranými dodavateli je možné uzavřít smluvní vztah či objednávky. jízdní řády v roce 2013 Červená linka Turnov Libuň Jičín od do so, ne + svátek od úterý až pátek Žlutá linka - Jičín Mladějov Sobotka Vyskeř Turnov od so od po, út a čt Modrá linka Semily Kozákov Rovensko Jičín od st, pá,ne Zelená linka Semily, Chuchelna Vyskeř Malá Skála Semily od út, čt, so Hnědá linka ladá Boleslav Mnichovo Hradiště Sobotka od so, ne + svátek od po až pá Systém financování v roce 2013 z Libereckého a Královéhradeckého kraj Liberecký kraj požaduje snížení ztráty z provozu souboru linek (červená), (žlutá), (modrá) a (zelená) v letošním roce pokud možno až na hodnotu poloviny ztráty za r.2012 (ta činila téměř 449 tis. Kč), navrhl úspor dosáhnout redukcí rozsahu, převzetím objednávky některé z linek Mikroregionem, nebo nasazením menších-úspornějších vozidel - protože to je pro obce/mikroregion neúnosně velký zásah, je na to příliš pozdě a nemohly by si dovolit doplatit celou polovinu ztráty za r.2013 ze svých zdrojů bylo dojednáno kompromisní řešení v této podobě: O Liberecký kraj uhradí v r.2013 ztrátu max. 300 tis.kč (ve smlouvě s dopravcem bude opět nastaven limit ztráty za soubor linek po území LK) o dopravce BusLine a.s. přistoupí na nižší úhradu výkonu na km po území LK (nasadí dle možností menší vozidla větší skupiny se budou muset předhlašovat, úspora cca 60 tis.kč) o víkendový provoz na červené lince bude zkrácen na období (na obou koncích sezóny), provoz na žluté bude jen od do (začátek později), na modré jen do (zkrácení o 1 den 1.9.), zelená beze změny (tj. od 1.9. včetně už žádná z linek nepojede), tato omezení projedná Mikroregion s ostatními kraji (zejména s OREDO) o zbývající část letošní ztráty nad 300 tis. Kč uhradí Mikroregion formou příspěvku Libereckému kraji na základě smlouvy, přičemž pošle vzor podobné smlouvy s OREDO, lze očekávat, že za předpokladu aplikace všech výše uvedených opatření by tento příspěvek neměl přesáhnout 100tis.Kč, předpoklad je (při poptávce jako v r.2012) na úrovni cca 50tis.Kč Strana 3 (celkem 9)

4 - v rámci propagace bude připomínána omezená kapacita přepravy, zejména jízdních kolstandardně lze garantovat max.10 kol/spoj-s možností nasazení většího vozidla při předhlášení větší skupiny (tím zvýšená tržba by pak měla dopomoci pokrýt nasazení většího vozidla) Královéhradecký kraj pokryje ztrátu ve výši ,- Kč (povinný 10% doplatek + skutečná ztráta nad rámec částky, náklady na 1 km/30,74 Kč. 100% úhrada nákladů linky hnědé po Středočeském kraji, náklad na 1 km činí v roce ,80 Kč Předpokládaná finanční prognóza 2013 Příjem: ,- Kč Výdaje: ,- Kč ,- Kč Liberecký kraj ztráta z provozu ,- Kč Středočeský kraj ztráta z provozu ,- Kč Královéhradecký kraj ztráta z provozu ,- administrace projektu ,- Kč doplatek propagace HK kraj ,- Kč doplatek propagace Stř, LBC kraj Ztráta: ,- Kč 5/ Dotace z Královéhradeckého kraje POV Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje svojí druhou úpravou rozpočtu bude projednávat dne navýšení disponibilních prostředků cca o 10,0 mil. Kč do POV na letošní rok. Na základě jednání prvního náměstka hejtmana, předsedy výboru regionálního rozvoje a cestovního ruchu, předsedkyně SPOV, vedoucího odboru regionálního rozvoje, grantů a dotací bylo doporučeno rozdělení disponibilních prostředků tak, aby mohl být vyhlášen dt 3 integrované projekty venkovských mikroregionů s alokací cca 5,0 mil. Kč. Podnětem bylo i setkání zástupců mikroregionů dne Zbývající prostředky by byly rozděleny mezi žadatele v dt l a dt 2, v pořadí schváleného zásobníku. Časový harmonogram pro vyhlášení dotačního titulu 3 integrované projekty venkovských mikroregionů bude následující: Po schválení disponibilních prostředků v zastupitelstvu kraje dne bude následovat projednání vyhlášení dt 3 ve výboru regionálního rozvoje a cestovního ruchu, poté bude návrh předložen radě a zastupitelstvu ke schválení. Následně může být dotační titul vyhlášen. Sběr žádostí by proběhl v měsíci květnu, v červnu by byl předložen návrh k posouzení hodnotitelské komisi a poté předložen k projednání ve výboru regionálního rozvoje a cestovní ruchu. Zastupitelstvo kraje by navržené dotace projednávalo Členské obce se dohodly, že opět podají žádost na výstavní zastavení. Název akce: Výstavní zastavení - dozvíte se o nás více Vlastní zdroje Mikroregionu Český ráj Požadovaná dotace Celkem ,- KČ ,- KČ ,- Kč Strana 4 (celkem 9)

5 Investiční náklady: ,00 Kč (autobusové čekárny) Neinvestiční náklady: ,00 Kč (vitríny, okna) Aktivity jednotlivých obcí: Libošovice osazení 2 ks autobusových galerií v Nepřívěci a ve Vesci s presentací informací o historii a současnosti v nich- vitrína (dřevěné opláštění s průhledným plexisklem, tím chceme eliminovat možný vandalismus) Stávající autobusové čekárny budou demontovány SDH Libošovice. Osazení informací do vitrin bude provedeno z prostředků svazku, již je dohodnuta spolupráce s místní knihovnicí paní Alenou Pospíšilovou. Autobusové čekárny budou provedeny z obkladových palubek, čekárny budou mít šikmou střechu, čelní část čekárny bude otevřená, čekárna bude bez podlahy umístěná na stávajících betonových platech.. Součástí čekáren bude jedna jednoduchá lavice. Čelní přesah střechy 80cm, boční 25cm. Rozměry:šíře 300cm, délka 250cm, výška 230cm Cena výstavby čekáren obsahuje: Dřevěný a spojovací materiál, střešní krytinu-šindel(dle výběru-červená-hnědá), povrchová úprava slabovrstvou lazurou. Na osazení čekáren není z hlediska stavebního zákona vyžadováno ohlášení, sdělení Stavebního úřadu Sobotka Č.j. SU/1994/ /A20 ze dne , závazné stanovisko SCHKO Český ráj máme kladné zn. S/2038/CR/2010/210 ze dne Celková cena ,- Kč včetně DPH Sobotka- Jedná se o novou expozici v zámku Humprecht, osazení loutek z dílny Antonína Suchardy z Nové Paky do vitrín, které jsou evidovány u národního muzea. Loutky jsou s 20. let 19. století. Dále do vitrín budou osazeny exponáty z regionu. Vše je dohodnuto s místní kastelánkou PhDr. Dagmar Faměrovou, která náměty obce velice uvítala. Vitríny budou mít jednotnou podobu. U volně stojících vitrín v prostoru spodní část plná, s možností tuto část využít pro uložení dalších exponátů případně pro technické zabezpečení vystavených předmětů. Horní část vitrín prosklená, případně s jednoduchými lištami v rozích pro bezpečnější uložení skel a zajištění exponátů. Vitrína divadlo pro instalaci loutek podobně jako u volně stojících vitrín spodní část plná, s drobnou profilací, vrchní část přední strany divadélka - sklo v rámu, který by představoval divadlo. Sklo také na vrchní straně vitríny, nezbytné je u této vitríny možnost osvětlení. 2. místnost 3 vitríny volně stojící, s plnou spodní částí (cca 110cmx110cm, hloubka cm),otevíratelnou, z dřevěného masívu s jednotnou profilací jako u ostatních vitrín. Horní část prosklená (cca110cmx70-90cm, hloubka 50-60cm), v rozích drobné lišty, buď dřevěné, nebo bezpečnostní (60.000,-) 4 vitríny závěsné cca 110cmx160cm, hloubka 18 cm, stejné jako v 1.místnost (48.000,-) 3. Místnost 3 vitríny volně stojící, s plnou spodní částí (cca 140cmx80cm, hloubka cca cm) otevíratelnou, horní část prosklená (cca 60cmx80cm,hloubka cca cm).(60.000,-) Strana 5 (celkem 9)

6 2 vitríny volně stojící, s plnou spodní částí (cca 110cmx80cm, hloubka cca cm)otevíratelnou, horní část prosklená (cca 90cmx80cm, hloubka cca cm).(36.000,-) 5 Místnost 1 vitrína divadlo pro loutky, volně stojící, přední strana spodní části s výplní a drobnou profilací (cca 110cmx350cm, hloubka cca 120cm)otevíratelnou. Přední strana horní části (cca 110cm-140cmx350cm)s širokým rámem a překladem na vrchní části (rám a překlad šířka cca 50 cm, s lištami a profilací, v tomto rámu upevněno sklo nebo plexisklo pro zabezpečení loutek). Vrchní část nad jevištěm částečně prosklená, rozčleněná (trámky) na segmenty pro upevnění loutek, osvětlení atd. Pevné bočnice, z lehčího materiálu, rozčleněné pro snadnější obsluhu, ale pro důkladné zabezpečení loutek.(83.000,-) Celková cena ,- Kč včetně DPH Mladějov: Obecní domek v místní části Hubojedy určený pro setkávání občanů, organizací, výroční schůze neziskových organizací. Využívají ho na různé akce Tenisti Hubojedy, Sbor dobrovolných hasičů Hubojedy a občané. Pro vytvoření expozice budou vyměněna shnilá dřevěná okna a bude zde instalována vitrína pro presentaci. Do místnosti již byly zakoupeny nové židle a stoly z podpory Královéhradeckého kraje. Jedná se o postupnou obnovu míst k setkávání. Vytvoření presentace opět bude hrazeno z prostředků svazku. Na výměnu oken není z hlediska stavebního zákona vyžadováno ohlášení. Celková cena ,- Kč včetně DPH 6/ Schválení dotace z Programu resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova - podprogram č. 2.1 Program obnovy venkova Libereckého kraje Pro obce Libereckého kraje bylo schváleno jednotné téma: Obnova veřejných prostranství v Českém ráji Celkové předpokládané náklady činí ,- Kč Dotace: je navrženo ucházet se o podporu 50% z důvodu bodového ohodnocení, tj ,- Kč Jednotlivé aktivity: Obec Karlovice Obnova veřejného prostranství - jedná se o prostor před hřbitovem Přáslavice na obecních pozemcích, kdy je třeba osadit 90 metrů silničních obrubníků, položit geotextilii a následně terén o ploše 250 m2 upravit kamenivem a štěrkodrtí. Terén musí být propustný vzhledem ke chráněným stromům před hřbitovem. Na realizaci zpevněných ploch na p.p.č. 302/16 v k.ú. Karlovice je vydán stavebním úřadem Územní souhlas. Celkové náklady ,- Kč včetně DPH Na veřejná prostranství do Radvánovic před Dům s peč. službou a před prodejnu osadit sedací soupravy, tzv. áčka (dvě lavice a stůl, vše spojené), je zde zastávka cyklobusů, kde čekají turisté na autobusové spoje celkem 4 kusy á Kč 7.000,- Kč Celkové náklady ,- Kč včetně DPH Strana 6 (celkem 9)

7 Obec Kacanovy: Od krajské komunikace ke hřbitovu vede na p.p.č k.ú. Kacanovy chodník. Je to hlavní trasa při návštěvě Kopicova statku. Obnova povrchu chodníku bude spočívat v odstranění původních betonových dlaždic, osazení obrubníků (zahradní 19 bm a ležatý 30 bm) a zámkové dlažby (60 m2). Na protilehlé straně od hřbitova bude vysázeno 7 stromů. Na realizaci není nutné vydání žádného opatření (SP, ÚR ani ÚS) stavebního úřadu. V rámci prostředků se Státního zemědělského intervenčního fondu bude z mezinárodního projektu spolupráce Geopark šance pro regionu v letošním roce v této lokalitě vybudováno odpočinkové místo pro turisty, chodník zajistí bezpečný přístup k němu Celkové náklady ,- Kč včetně DPH Obec Vyskeř Na návsi se nachází kostel se hřbitovem, hřbitov je odehnán hřbitovní zdí (památka zapsaná v ÚSKP), které je obnovována z prostředků Státní zemědělského intervenčního fondu. Na ohradní zdi (p.p.č. 1 v k.ú. Vyskeř) je osazeno staré shnilé dřevěné oplocení a je nutné ho dle původního návrhu vyměnit. Oplocení není zapsané v ÚSKP, přesto na obnovu máme vyjádření NPÚ. Latě, sloupky i spojovací hranoly budou dřevěné z modřínu kotvené do ohradní zdi pásovinou. Délka oplocení 75 m Celkové náklady ,- Kč včetně DPH Obec Olešnice Bude obnoven prostor veřejného prostranství v místní části Pohoř. Bude se jednat o obnovu stávající zídky ( opěrné zdi 5,0 m3), její částečné navýšení (prodloužení vyšší úrovně 2,0 m3 ), zřízení nových přístupových schodů (2,0 m2, položení nové kamenné dlažby ( 34 m2) na vytvoření zpevněné plochy, úprava krajnice v délce cca 25 bm ( vyrovnání prostoru mezi silnicí a zídkou ) a úprava okolí (drobné vyrovnávky terénu a osetí travním semenem). Prostor budou pro své představení v přírodě využívat divadelníci. Celkové náklady ,- Kč včetně DPH Obec Troskovice vytvoření veřejného prostranství po demolici objektu na st.p.č. 23 v k.ú. Troskovice SZ rozhraní mezi upravovaným travnatým pozemkem a štěrkovou plochou bude tvořeno obrubníky. Pozemek mezi zídkou a obrubníky bude vyrovnán a vytvarován do úžlabí. Finální vrstva bude provedena 100 mm ornicí. Pozemek bude osázen 6 keři a zbývající plocha oseta travním semenem. Na horní ploše u lip bude osazen stůl, dvě lavice, odpadkový koš kotvené do betonových základů a informační tabule. Na realizaci je vydán stavebním úřadem Územní souhlas. Prostor budou sloužit návštěvníkům Českého ráje a občanům obce. Celkové náklady ,- Kč včetně DPH Popis plnění Množství MJ Cena (Kč) Poznámka s DPH Položení asfaltobetonu 50 m ,- Položení obrubníku 12 m 7 000,- Položení schodů 3 ks 4 000,- štuky vlastní Informační tabule 1 ks ,- Stůl 1 ks 8 000,- Lavička 2 ks ,- Odpadkový koš 1 ks 4 000,- Zasypání úžlabí hlínou, 80 m ,- Hlína Strana 7 (celkem 9)

8 zhutnění Vrstva 5 až 10 cm ornice 350 m ,- Osetí travním semenem 340 m ,- Mulčovací kůra 4 m ,- Osázení keři a stromky 6 ks 7 500,- CELKEM ,- vlastní 7/ Schválení dodatku č. 2 stanov svazku rozšíření orgánů svazku o orgán pro schválení účetní závěrky dle 50 zákona o obcích Členským obcím byl předložen projednaný návrh dodatku č. 2 k platným Stanovám, který obce postupně schválily zastupitelstvy obcí. Vzhledem k tomu, že všechny členské obce neschválily dodatek č. 2 ke stanovám, nemůže tak učinit shromáždění starostů. Dodatek č. 2 bude předložen ke schválení na příštím zasedání svazku. 8/ Údržba železničních zastávek v majetku Českých drah na území mikroregionu Poradce připraví výzvu k úklidu železničních zastávek adresovanou Správě železniční dopravní cesty, která bude na vědomí zaslána na Královéhradecký kraj, který si tuto dopravu objednává. 9/Diskuse Poradce informace o jednání k podpoře Královéhradeckého kraje obcím v rámci POV Na Krajském úřadě HK kraje se uskutečnilo dne velice bouřlivé jednání o podpoře z POV. Mikroregion zastupoval pan Stanislav Tlášek, místopředseda svazku. Poradce - školení v rámci poradenské činnosti Dne se uskuteční školení v rámci zadávaní veřejných zakázek malého rozsahu obcemi, obecně budou proškoleny i různé druhy zadávacích řízení. Občanský zákoník JUDr. Němcem školen nebude. Pokud během roku bychom sehnali někoho jiného na cílené školení občanského zákoníku, bude to obcím oznámeno. Mgr. Otakar Špetlík informace z Města Turnov Byla udělena podpora mikroregionu na protidrogovou prevenci ve výši 7 119,- Kč. Z důvodu financování školství MŠMT dojde k prodeji šperkařské školy Budou vyměněny stávající radary za stacionární budou měřit průměrnou rychlost ve sledovaném úseku Ing. Jan Mocek aktuality CHKO Český ráj - byly získány prostředky na dovybavení návštěvnické infrastruktury, např. Rokytník, obec Mladějov pod Húrou - opět bude docházek k sečení pozemků Obec Hrubá Skála ničení obecních pozemků a cest těžbou Lesů ČR Nejsou zákonné nástroje, které by omezovaly využívání místních komunikací těžební technikou, MK jsou ničeny přepravou těženého dřeva pro Lesy ČR, obce nemají dostatek prostředků na následnou obnovu cest Strana 8 (celkem 9)

9 ÚKOLY: Vyvolat jednání s Lesy ČR, popř. ministerstvem zemědělství k tématu obnovy MK po těžbě dřeva v Českém ráji. Poradce - oprava krajské komunikace na Libereckém kraji Členské obce se dohodly, že požádají o generální opravu krajské komunikace v rozsahu: Obec Hrubá Skála, místní část Borek (III/27921) Vidlák Obec Troskovice (III/28115). Jedná se o komunikaci, která je velice zatížena dopravou z hlediska cestovního ruchu a které je v havarijním stavu. ÚKOLY: Poradce zpracuje písemnou žádost včetně schůzky na místě samém. 10/ Usnesení Účast 9 členských obcí Shromáždění starostů schvaluje: a) uzavření smluvního vztahu na zpracování propagace cyklobusů s firmou Sdružením Český ráj, Turnov ve výši ,- Kč (9 hlasů ano) b) uzavření smluvního vztahu na zpracování propagace cyklobusů v roce 2013 s firmou Luděk Láska, Vyskeř v celkové výši ,- Kč a uzavření smluvního vztahu na koordinaci cyklobusů v roce 2013 s firmou Luděk Láska, Vyskeř v celkové výši ,- Kč. (9 hlasů ano) c) podání žádosti v programu POV,DT 3 Královéhradeckého kraje na akci Výstavní zastavení dozvíte se o nás více o celkových nákladech ,- Kč (9 hlasů ano) d) podání žádosti o dotaci z POV Libereckého kraje na akci: Obnova veřejných prostranství v Českém ráji včetně vyčlenění finančních prostředků na vlastní podíl žadatele min. ve výši ,- Kč (9 hlasů ano ) Shromáždění starostů bere na vědomí: - získání dotace z Města Turnov na protidrogovou prevenci 11/ Závěr 93. zasedání MR Český ráj bylo ukončeno v 19,45 hodin. Další zasedání MR Český ráj se uskuteční dne od 16,30 hod v obecní restauraci v Mladějově Jiřina Bobková Jan Houška Vlasta Špačková ověřovatel ověřovatel předsedkyně Zapsala: Jarmila Lásková Soldátová mobil: tel. č , jarmila.soldatova@gmail.com Strana 9 (celkem 9)

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 92. zasedání (1/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 7.2.2013 ve městě Sobotka, v restauraci Burovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil místopředseda svazku pan Stanislav

Více

Program jednání byl schválen 11 hlasy.

Program jednání byl schválen 11 hlasy. ZÁPIS z veřejného 98. zasedání (1/2014) Mikroregionu Český ráj konaného dne 23. ledna 2014 v Sobotce v restauraci Burovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici

ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

d) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2010 dodaly obce: Nová Ves nad Popelkou, Železnice, Bradlecká Lhota, Lomnice nad Popelkou

d) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2010 dodaly obce: Nová Ves nad Popelkou, Železnice, Bradlecká Lhota, Lomnice nad Popelkou ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2011 Mikroregionu Tábor konaného dne 31.8.2011 od 15,00 hod. na Městském úřadě v Lomnici nad Popelkou ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 90. zasedání (5/2012) Mikroregionu Český ráj konaného dne 4.10.2012 v obci Libošovice, v hotelu Český ráj Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 73. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 13.11.2009 v Obci Hnanice, okr, Znojmo Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Stanislav Tlášek a Oldřich Loutchan.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Stanislav Tlášek a Oldřich Loutchan. ZÁPIS z veřejného 86. zasedání (1/2012) Mikroregionu Český ráj konaného dne 19.1.2012 v Karlovicích, v motorestu Zavadilka Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

c) Vyvěšený návrh rozpočtu na rok 2012 nepřinesla obce: Lomnice nad Popelkou

c) Vyvěšený návrh rozpočtu na rok 2012 nepřinesla obce: Lomnice nad Popelkou ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2012 Mikroregionu Tábor konaného dne 5.4.2012 od 15,00 hod. v Syřenově v restauraci Na Klepandě ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Letní turistické autobusy Český ráj 2015

Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Závěrečná zpráva Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost Kn žmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová

Více

ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina

ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli

Více

Poradce předloží členským obcích informaci, jaký rozsah informací o cyklobusech je uveřejněn na webových stránkách Sdružení Český ráj.

Poradce předloží členským obcích informaci, jaký rozsah informací o cyklobusech je uveřejněn na webových stránkách Sdružení Český ráj. ZÁPIS z veřejného 104. zasedání (2/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. března 2015 v Radvánovicích, v motorestu Zavadilka Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Marie Drašnarová a Josef Ort.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Marie Drašnarová a Josef Ort. ZÁPIS z veřejného 77. zasedání (3/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 29.4.2010 v motorestu Zavadilka, Obec Karlovice Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

c) Poradce s účetní svazku předloţí členským obcí návrh na doplacení poradenské činnosti. - viz. bod 5. zápisu

c) Poradce s účetní svazku předloţí členským obcí návrh na doplacení poradenské činnosti. - viz. bod 5. zápisu ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 5/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 7.9.2010 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Lomnici nad Popelkou, bývalé lesnické učiliště ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Oldřich Loutchan a Mgr. Fišerová.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Oldřich Loutchan a Mgr. Fišerová. ZÁPIS z veřejného 84. zasedání (4/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 8.9.2011 v restauraci v Borku, Obec Hrubá Skála Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy

Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy Podklady na zasedání ZM dne: 28.03.2019 Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy Předkládá: Vypracoval: Mgr. Jana Svobodová Bc. Jana Chodaničová Zúčastní se projednávání v ZM: Mgr.

Více

Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti

Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti Podklady na zasedání ZM dne: 23. 2. 2012 Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti Předkládá: PhDr. Hana Maierová Vypracoval: P. Soldátová odborná poradkyně MR Jizera Zúčastní se

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 72. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 27. 8.2009 v Obci Vyskeř, v zasedací místnosti OÚ Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. listopadu 2008

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. listopadu 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. listopadu 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Stanislav Kahuda, Josef Brouček, Josef Lácha Omluven:

Více

Program jednání byl schválen 13 hlasy.

Program jednání byl schválen 13 hlasy. ZÁPIS z veřejného 103. zasedání (1/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 22. ledna 2015 v Sobotce, v restauraci Bůrovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

Program jednání byl schválen 7 hlasy. Poradce zašle partnerům informaci o provozu cyklobusů v letošním roce se žádostí o vyjádření.

Program jednání byl schválen 7 hlasy. Poradce zašle partnerům informaci o provozu cyklobusů v letošním roce se žádostí o vyjádření. ZÁPIS z veřejného 114. zasedání (2/2017) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 11. dubna 2017 v motorestu v Radvánovicích, obec Karlovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila

Více

Usnesení č. 1-7z/2014 bylo schváleno poměrem hlasů: pro 7; proti 0; zdrželo se hlasování 0

Usnesení č. 1-7z/2014 bylo schváleno poměrem hlasů: pro 7; proti 0; zdrželo se hlasování 0 Zápis číslo: 7/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 5.12. 2014, 19:00 až 21:00 hodin. Zasedání se zúčastnili členové ZO: M. Králová, A. Janůtková, J. Havelková, P. Hryzák,

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, P. Jedlička Ing. P. Savincová, V. Huml, M. Huml, L. Marek - 9

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, P. Jedlička Ing. P. Savincová, V. Huml, M. Huml, L. Marek - 9 ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 1. března 2011 od 18.30 hodin v přístavbě Lidového

Více

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Holín, v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 18. února 2011

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Holín, v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 18. února 2011 Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Holín, v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 18. února 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

Informace o projektu určené partnerům

Informace o projektu určené partnerům Informace o projektu určené partnerům Název projektu: Registrační číslo: Dotační titul: Prioritní osa: Oblast podpory: Průhonicemi na kole CZ.1.15/2.2.00/38.00898 Regionální operační program UNTS 2 Střední

Více

Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012

Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012 Rok 2012 Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012 Obec Obecní úřad Velká Chyška Rok 2012 ZÁPIS z 12. zasedání zastupitelstva obce Velká Chyška konaného dne 24. ledna 2012 od 19 Přítomni:

Více

Z Á P I S. z 5. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 5.10.2015

Z Á P I S. z 5. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 5.10.2015 Z Á P I S z 5. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 5.10.2015 Přítomno Omluvena Dále přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny : Ing. Kateřina Lesáková, zastupitelka : 5 občanů,

Více

Zápis č. 13/ 2008. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves. konaného dne 1. října 2008 na obecním úřadě. ve Veliké Vsi v 18.30 hod.

Zápis č. 13/ 2008. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves. konaného dne 1. října 2008 na obecním úřadě. ve Veliké Vsi v 18.30 hod. Zápis č. 13/ 2008 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. října 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hod. Členů zastupitelstva - přítomno : 7 - občanů přítomno: 8 Zapisovatel

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 5. března 2008 od 17.00 hodin v jídelně základní školy

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 5. března 2008 od 17.00 hodin v jídelně základní školy 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 5. března 2008 od 17.00 hodin v jídelně základní školy přítomno: nepřítomni: ověřovatelé zápisu: návrhová komise: zapisovatelka:

Více

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2014 nepředložila obec Dobšín

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2014 nepředložila obec Dobšín ZÁPIS z veřejného 101. zasedání (4/2014) Mikroregionu Český ráj konaného dne 4. září 2014 ve sportovním areálu v Sedmihorkách (obec Karlovice) Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně

Více

a) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2008 dodaly obce: Holenice, Kyje, Rovensko pod Troskami, Ţeleznice, Bradlecká Lhota.

a) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2008 dodaly obce: Holenice, Kyje, Rovensko pod Troskami, Ţeleznice, Bradlecká Lhota. ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 4/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 15.7.2010 od 15,00 hod. v Mikulovské vinárně v Železnici Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil předseda svazku pan Mastník.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 19.10.2005 Zasedání se zúčastnilo: 8 zastupitelů viz presenční listina omluveni: Petera Jiří ověřovateli byli zvoleni: p.marelová

Více

Zpráva. z provedeného průběžného hodnocení SPL, dle priorit, cílů a opatření naplňující cíle realizovaných prostřednictvím projektů k 1.6.

Zpráva. z provedeného průběžného hodnocení SPL, dle priorit, cílů a opatření naplňující cíle realizovaných prostřednictvím projektů k 1.6. Zpráva z provedeného průběžného hodnocení SPL, dle priorit, cílů a opatření naplňující cíle realizovaných prostřednictvím projektů k 1.6.211 Zprávu vyhotovili členové Výkonného monitorovacího výboru Obecně

Více

Program jednání byl schválen 8 hlasy.

Program jednání byl schválen 8 hlasy. ZÁPIS z veřejného 109. zasedání (2/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 3. března 2016 v restauraci Mladějov, v obci Mladějov Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil

Více

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Jana Boučková Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

Obec Veselíčko. Zápis a Usnesení 10/2012. ze zasedání Zastupitelstva obce Veselíčko (dále jen ZOV ), čtvrtek 13. 12. 2012 v 18 hodin na obecním úřadě

Obec Veselíčko. Zápis a Usnesení 10/2012. ze zasedání Zastupitelstva obce Veselíčko (dále jen ZOV ), čtvrtek 13. 12. 2012 v 18 hodin na obecním úřadě Zápis a Usnesení 10/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Veselíčko (dále jen ZOV ), čtvrtek 13. 12. 2012 v 18 hodin na obecním úřadě Přítomni: pp. Gogela, Motyka, Panáková, Pospíšil, Suchánek, Šulák Nepřítomni:

Více

Program: Strana 1 (celkem 20)

Program: Strana 1 (celkem 20) Zápis z 18. jednání Výboru pro regionální rozvoj a cestovní ruch Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 19. 8. 2010 v 8,30 hodin v salonku hotelu U Lemura ZOO Dvůr Králové nad Labem Přítomni:

Více

V. Doba plnění. a) Realizace terénních úprav do 20 dní od nabytí účinnosti smlouvy.

V. Doba plnění. a) Realizace terénních úprav do 20 dní od nabytí účinnosti smlouvy. 1 učebny včetně stolů, lavic a tabule a dále dodávkou pergoly. Podrobná specifikace díla je uvedena v příloze č. 1 této smlouvy, která je její nedílnou součástí (dále jen dílo ). Objednatel se zavazuje

Více

20. VÝPIS Z USNESENÍ

20. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 20. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 01.12.2009 616/2009 20. ZM V a) bere na vě d o m í zápis z jednání finančního výboru

Více

Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 11. 6. 2013

Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 11. 6. 2013 Zápis č. 17 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 11. 6. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Nepřítomni: Marcela Pekařová Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva

Více

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 01/2013 dne 6. března 2013 od 18 hodin ve společenské místnosti obecního úřadu Vysokov

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 01/2013 dne 6. března 2013 od 18 hodin ve společenské místnosti obecního úřadu Vysokov Obec Vysokov Zasedání ZO 01/2013 ze dne 06.03.2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 01/2013 dne 6. března 2013 od 18 hodin ve společenské místnosti obecního úřadu Vysokov Přítomni: R. Fiedlerová, I.Hátašová,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Bohutín ze dne 29. 8. 2012

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Bohutín ze dne 29. 8. 2012 Zápis z jednání zastupitelstva Obce Bohutín ze dne 29. 8. 2012 PŘÍTOMNI: OMLUVENI: Josef Šimánek, Ladislav Turek, Mgr. Lenka Říhová, Ing. Josef Kovář, Mgr. Bohumila Nezbedová, Marie Pečená, Jarmila Oktábcová,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2015

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2015 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 15.4.2015 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 6 členů

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Obce zváží, pokud bude vypsána podpora na integrované projekty mikroregionů z LBC kraje, jaké téma bude preferováno - splněno

Obce zváží, pokud bude vypsána podpora na integrované projekty mikroregionů z LBC kraje, jaké téma bude preferováno - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2015 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. září 2015 od 15,30 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s č. 5/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 11. 05. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 5/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 11. 05. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 5/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 11. 05. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Balogh, p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 7.9.2005

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 7.9.2005 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného v zasedací místnosti OÚ dne 7.9.2005 Zasedání se zúčastnilo: 8 zastupitelů viz presenční listina omluveni: Baudyš Petr ověřovateli byli zvoleni: p.marelová

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 23. 5. 2011 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

Na webové stránky dá poradce zprávu a několik fotografií z akce,,pojďte si hrát. - splněno

Na webové stránky dá poradce zprávu a několik fotografií z akce,,pojďte si hrát. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 4/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 8.9.2015 od 17,00 hod. ve,,stodole ve Žďárku --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program jednání byl schválen 8 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice.

Program jednání byl schválen 8 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice. ZÁPIS z veřejného 111. zasedání (4/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 1. září 2016 v troskovické hospůdce v prodejně potravin v č.p. 42 Troskovice Přítomni: viz. presenční listina

Více

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 28. srpna 2014 od 15,00 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

6/ Program obnovy venkova Královéhradeckého kraje integrované projekty jejich zaměření v roce 2011 7/ Došlá pošta 8/ Diskuse 9/ Usnesení 10/ Závěr

6/ Program obnovy venkova Královéhradeckého kraje integrované projekty jejich zaměření v roce 2011 7/ Došlá pošta 8/ Diskuse 9/ Usnesení 10/ Závěr ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 4/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 15.7.2010 od 15,00 hod. v Mikulovské vinárně v Železnici Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil předseda svazku pan Mastník.

Více

Zápis č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 13. 3. 2013

Zápis č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 13. 3. 2013 Zápis č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 13. 3. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Dana Kozáková, Marcela Pekařová Hosté: viz. prezenční listina Zasedání

Více

Z Á P I S č. 10/09 z jednání Rady města KUNŠTÁT konaného dne 11. 05. 2009 v 17.00 hodin na MěÚ Kunštát.

Z Á P I S č. 10/09 z jednání Rady města KUNŠTÁT konaného dne 11. 05. 2009 v 17.00 hodin na MěÚ Kunštát. Z Á P I S č. 10/09 z jednání Rady města KUNŠTÁT konaného dne 11. 05. 2009 v 17.00 hodin na MěÚ Kunštát. Přítomni: Mgr. Göpfert, Ing. Sojka, Ing. Šafář, Mgr. Lepka, p. Bravenec, Ing. Kolář Program: 1. Zahájení

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 13. LEDNA 2016 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 13. LEDNA 2016 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 13. LEDNA 2016 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY 1. Zahájení Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Hřibojedy bylo zahájeno

Více

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kacanovy, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:00 hodin v Kulturním domě

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kacanovy, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:00 hodin v Kulturním domě Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kacanovy, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:00 hodin v Kulturním domě 1) Zahájení zasedání zastupitelstva, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele, schválení

Více

Z á p i s. z 32. zasedání Zastupitelstva obce Libá, okres Cheb, konaného dne 3.11.2009. od 15.30.hodin v budově OÚ Libá

Z á p i s. z 32. zasedání Zastupitelstva obce Libá, okres Cheb, konaného dne 3.11.2009. od 15.30.hodin v budově OÚ Libá Z á p i s z 32. zasedání Zastupitelstva obce Libá, okres Cheb, konaného dne 3.11.2009 od 15.30.hodin v budově OÚ Libá Přítomní zastupitelé: Švec, Pivoňková, Siraková, Cigáňová, Tkáč Hosté: Mandrysz, Mgr.Halla,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 8.4.2014

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 8.4.2014 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 8.4.2014 Začátek : 19 00 hodin Přítomno : viz. prezenční listina v příloze Omluven: Program: 1. Úvod, schválení programu 2. Kontrola

Více

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jiří Hložek, Nepřítomni: Petr

Více

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Město Horažďovice Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová A., Čapek Jar., Kálal R., Mgr. Krafková E., Král P., Kudrna J., Ing. Moučka P., Ing. Popela P., Procházková

Více

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová IČ: 428 99 818 Obsah

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 29

ZÁPIS A USNESENÍ č. 29 ZÁPIS A USNESENÍ č. 29 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 28. 02. 2013 od 18,00 hod. v zasedací místnosti Obecního domu Nepolisy Přítomno: 8 členů dle presenční listiny 1 člen omluven

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 3. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 10. 12. 2014 Čas zasedání: 19:00 22:45 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: František Poláček,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny omluven Pavel Karas - nemoc Program: 1. Kontrola

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007 Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Josef Brouček, Josef Novák Omluven: Vlasta Tišlerová, Stanislav Kahuda, Michaela Jůzková

Více

Ing. Alois Jirsák, Ing.Vojtěch Ledl, Mgr.Dagmar Nosková, Věra Jirková, Zdeněk Matuška, Vlastimil Hruška, Josef Machek (příchod v 18:40)

Ing. Alois Jirsák, Ing.Vojtěch Ledl, Mgr.Dagmar Nosková, Věra Jirková, Zdeněk Matuška, Vlastimil Hruška, Josef Machek (příchod v 18:40) Zápis č. 04/2016 z jednání_zastupitelstva obce Milovice u Hořic_ze dne 27.dubna 2016_ Přítomni : viz prezenční listina Ing. Alois Jirsák, Ing.Vojtěch Ledl, Mgr.Dagmar Nosková, Věra Jirková, Zdeněk Matuška,

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/1/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

Zápis z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/1/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/1/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Niedermertl, Židuliaková, Dušek,

Více

Přítomni: viz. presenční listina

Přítomni: viz. presenční listina ZÁPIS z veřejného 117. zasedání (5/2017) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 16. listopadu 2017 v obci Karlovice, v motorestu Na Zavadilce v Radvánovicích Přítomni: viz. presenční

Více

USNESENÍ ze sedmého veřejného zasedání zastupitelstva obce Potštejn ze dne 9. prosince

USNESENÍ ze sedmého veřejného zasedání zastupitelstva obce Potštejn ze dne 9. prosince USNESENÍ ze sedmého veřejného zasedání zastupitelstva obce Potštejn ze dne 9. prosince 2015. Zastupitelstvo obce: SCHVALUJE: 7/220/2015 program jednání zastupitelstva obce Potštejn. 7/221/2015 rozpočtová

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 25. LISTOPADU 2015 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 25. LISTOPADU 2015 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 25. LISTOPADU 2015 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY 1. Zahájení Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Hřibojedy bylo

Více

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ:

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ: Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová IČ: 428 99 818 Obsah

Více

Zápis č. 3 / 03. Veřejné zasedání

Zápis č. 3 / 03. Veřejné zasedání Zápis č. 3 / 03 Veřejné zasedání Dne 12.8.2003 se v 19.30 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni:p.Sliacky,p.Dostalý,p.Vašulín,p.Havlík,p.Nesvačil,p.Hošek,

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015 Přítomni: Ing. Miloš Choura, Ing. Miroslav Opa, Ph.D., Ing. Josef Pátek, Ing. Miloš Sekyra, Mgr. Marek Skalický Omluveni: Ing. Petr

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 21. ledna 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 21. ledna 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 21. ledna 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

A Obecná část. Vznik, obsah a řízení účelových dotací. Vymezení pojmů

A Obecná část. Vznik, obsah a řízení účelových dotací. Vymezení pojmů Podmínky pro poskytování účelových dotací z rozpočtu Libereckého kraje z Oblasti podpory č. 2 regionální rozvoj - program č. 2.1 Program obnovy venkova (dále jen Podmínky) A Obecná část Vznik, obsah a

Více

Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015

Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015 Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 20.00 hod. Přítomni: O. Burda, J. Klaška, J. Knotek, Ing. M. Komenda, Ing. M. Kubeš,

Více

Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN

Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN Z á p i s č. 1/2015 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 01. 2015 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Beran, p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 9.8.2010. Hlasování: PRO: 6 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0

Z Á P I S. ze 4. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 9.8.2010. Hlasování: PRO: 6 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 Z Á P I S ze 4. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 9.8.2010 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluvena : Hana Čápová Dále přítomno: 9 občanů, dle prezenční listiny Oznámení

Více

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček,

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod. na obecním úřadě v Žernově ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 6/2008. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 6/2008. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 6/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 30. června 2008 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing.

Více

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 28. května 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 28. května 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 28. května 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomno: Ověřovatel: Omluven: Zapisovatel: 4 členové rady města Jana Černá Ing. Jaroslav

Více

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: omluvena: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice

Více

Závěrečný účet za rok 2010

Závěrečný účet za rok 2010 Návrh pro zasedání shromáždění starostů Závěrečný účet za rok 2010 Mikroregion Český ráj dobrovolný svazek obcí (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 7 členů OZ, omluven 1 člen OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová L. Marek, V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová L. Marek, V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 27. června 2013 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

Zápis. z 5. schůze Rady města Český Brod konané dne 22.2. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 5. schůze Rady města Český Brod konané dne 22.2. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 5. schůze Rady města Český Brod konané dne 22.2. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, MUDr. Blažek, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková -

Více

ZÁPIS. Zasedání ZM je usnášeníschopné.

ZÁPIS. Zasedání ZM je usnášeníschopné. ZÁPIS z 13. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 21. 12. 2015 od 19.00 hodin do 20.12 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Martin Kaše, Antonín

Více

Z á p i s č. 25 ze zasedání rady obce dne 18. 2. 2009

Z á p i s č. 25 ze zasedání rady obce dne 18. 2. 2009 Z á p i s č. 25 ze zasedání rady obce dne 18. 2. 2009 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m : 1) Úvod, zahájení, schválení programu zasedání, kontrola plnění usnesení 2) Prominutí, snížení poplatku

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00145/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Těchobuz č. 2/2006

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1. 6. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1. 6. 2016 1 č.j. 5/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1. 6. 2016 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 1.6.2016 18:10 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 1.6.2016 19:45

Více

C.2.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA - Autobusové stanoviště. Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové dopravy - Libáň

C.2.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA - Autobusové stanoviště. Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové dopravy - Libáň Dokumentace ke stavebnímu povolení PROIS a.s. Veverkova 1343, Hradec Králové, 500 02 IČ 259 43022, DIČ CZ 259 43022 Akce : Investor : Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové

Více

Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015

Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015 Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Termín konání: 29.5.2015 18.00 hod Navržený program: 1. Zahájení 2. Určení ověřovatelů zápisu

Více

Zápis. Účast: 8 členů zastupitelstva, viz presenční listina. Určení zapisovatele: Ing. Markéta Gabrlíková. pro 7 proti 0 zdržel se 1.

Zápis. Účast: 8 členů zastupitelstva, viz presenční listina. Určení zapisovatele: Ing. Markéta Gabrlíková. pro 7 proti 0 zdržel se 1. Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Skrbeň, které se konalo 14. prosince 2015 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast: 8 členů zastupitelstva,

Více

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č.2/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 31.3.2015 od 17,00 hod. v Lažanech v kulturním domě --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Soubor usnesení z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne 15. 12. 2015 Usnesení č. 1/12/2015

Soubor usnesení z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne 15. 12. 2015 Usnesení č. 1/12/2015 Soubor usnesení z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne 15. 12. 2015 Usnesení č. 1/12/2015 schvaluje Pravidla rozpočtového provizoria na rok 2016 ve znění Přílohy tohoto Usnesení.

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, Ing. Karel Mužátko, Ing. Milan Šípek,

Více