Program jednání byl schválen 8 hlasy.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Program jednání byl schválen 8 hlasy."

Transkript

1 ZÁPIS z veřejného 109. zasedání (2/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 3. března 2016 v restauraci Mladějov, v obci Mladějov Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil místopředseda svazku Petr Hornig. Konstatoval, že jsou přítomni zástupci 8 členských obcí, zasedání je tedy usnášeníschopné. Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli schváleni Bc. Jan Janatka a Petr Hornig (8 hlasů ano). Program: 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Český ráj 2/ Prodej příkopového ramene 3/ Provoz cyklobusů v roce 2016 objížďka Troskovice, příspěvek Sdružení Český ráj na turistické noviny 4/ Příprava společného projektu: Informační materiály pro rozvoj cestovního ruchu 5/ Výstupy ze společného jednání s Lesy ČR, s.p. dne / Schválení integrovaného projektu do POV Libereckého kraje 7/ Setkání s představiteli Mikroregion Němčicko ve spolupráci s MAS Český ráj a Střední Pojizeří 8/ Podpora horolezeckého festivalu 9/ Diskuse 10/ Usnesení 11/ Závěr Program jednání byl schválen 8 hlasy. 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Český ráj Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Ktová, Hrubá Skála, Branžež, Kněžmost, Osek, Karlovice, Libošovice Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložily obce: Dobšín, Olešnice Předsedkyně svazku zajistí zrušení živnostenského oprávnění na příslušném živnostenském úřadě. - splněno, na základě plné moci zajistila poradkyně Pan Hornig zašle poradkyni několik fotografií příkopového ramene. Poradce připraví inzerát a odešle ho k uveřejnění na webové stránky členských obcí + MR. - splněno, inzerát je uveřejněn na všech webových stránkách členských obcí a na inzertním serveru bazos.cz Poradce na příští zasedání předloží návrh smlouvy na provoz hnědé linky Mladá Boleslav - Sobotka v roce 2016 po Středočeském kraji. Dále prověří zájem obce Boseň o vedení této nové linky. - Obec Boseň má zájem o provozování linky Mn. Hradiště Mužský. Smlouva bude uzavírána mezi Dopravním podnikem Kněžmost a MR ČR později, jedná se o případnou objížďku u hradu Kost. Strana 1 (celkem 5)

2 Obce Libereckého kraje potvrdí své setrvání v projektu Informační materiály pro rozvoj cestovního ruchu a upřesní tech. standardy, obce Královéhradeckého a Středočeského kraje se případně připojí k projektu poradce pošle bližší informace. - postupně plněno Poradce odešle po podpisu předsedkyně dopisy na opravu krajských komunikací. Odpovědi budou následně naskenovány pro členské obce. - splněno 2/ Prodej příkopového ramene Obec Mladějov ukončila ke dni nájemní smlouvu na příkopové rameno. Na základě dohody členských obcí na minulém zasedání byl vytvořen inzerát na prodej příkopového ramene. Inzerát je uveřejněn na webových stránkách všech členských obcí a Mikroregionu Český ráj a na inzertním serveru bazos.cz. Nabídková cena za příkopové rameno včetně příslušenství je ,- Kč. Doposud se nepřihlásil žádný zájemce o koupi. 3/ Provoz cyklobusů v roce 2016 objížďka Troskovice, příspěvek Sdružení Český ráj na turistické noviny Dne proběhlo jednání s pracovníky KORID LBC a zástupci Libereckého kraje ohledně objížďky v Troskovicích. Výstupem jednání je návrh výlukového jízdního řádu červené linky , který by byl spuštěn po celou lhůtu provozu cyklobusů. - zajištěno zajetí do obce Troskovice a zastavení ve Ktové (tato zastávka je v jednání) Tato varianta je o cca 5,6 km na jednom spoji delší, než trasa bez obsloužení Troskovic. Což je roční nárůst o cca 1366 km / sezonu (4 spoje denně * 5,6 km / spoj * 61 dní provozu). Objížďka na Královéhradeckém kraji od hradu Kost po Vesec proběhne v 09/2016 cyklobusů se toto omezení nedotkne. Proběhlo výběrové řízení na koordinaci a propagaci: 1/Koordinace činností souvisejících s provozem turistických autobusů 2/ Zajištění tištěné propagace produktu 3/PPC reklama Výzva byla uveřejněna na úřední desce od do Nabídku podali 2 uchazeči. Výsledek výběrového řízení na koordinaci a propagaci: část 1/Koordinace činností souvisejících s provozem turistických autobusů ,- Kč vybraný dodavatel: Luděk Láska, Vyskeř 101, Vyskeř část 2/ Zajištění tištěné propagace produktu ,- Kč vybraný dodavatel: Sdružení Český ráj, Antonína Dvořáka 335, Turnov část 3/PPC reklama ,- Kč Vybraný dodavatel: Sdružení Český ráj, Antonína Dvořáka 335, Turnov Paní předsedkyně uzavřela s vybranými dodavateli smluvní vztahy. Turistické noviny I v letošním roce Sdružení Český ráj bude zdarma do území distribuovat Turistické noviny. Za uveřejnění informací o cyklobusech požaduje Sdružení Český ráj částku ve výši 5 000,- Kč. Obce nemají výhrady k požadované částce. Strana 2 (celkem 5)

3 4/ Příprava společného projektu: Informační materiály pro rozvoj cestovního ruchu Členské obce byly dne elektronicky požádány o specifikaci požadavků na ilustrovanou mapu, stojan na tabuli, informační leták, směrovky, mobiliář a osazení zeleně (dle požadavků každé jednotlivé obce) pro potřeby výběrového řízení. Po doplnění požadavků všech zúčastněných obcí budou zahájena výběrová řízení na dodavatele jednotlivých plnění. Předsedkyně svazku má oprávnění uzavřít smlouvy s vybranými dodavateli. Hodnotící komise bude složena z členských obcí, které se dostaví na posouzení a hodnocení nabídek. ÚKOLY: Poradce je povinen oznámit všem členským obcí termín konání posouzení a hodnocení nabídek na jednotlivé aktivity celého projektu. 5/ Výstupy ze společného jednání s Lesy ČR, s.p. dne Dne proběhlo v Karlovicích na obecním úřadě společné jednání zástupců Mikroregionu Český ráj se zástupci Lesy ČR s.p. Hlavními body programu byly realizované projekty Lesy ČR na území Hruboskalska v roce 2015 a plánované projekty Lesy ČR na rok Zástupci členských obcí a města Turnov dále na jednání vznesli své požadavky na odstranění lokálních závad na cestní síti a doplnění drobného mobiliáře. Diskutovány byly i povolenky vjezdu ubytovaných osob k ubytovacím kapacitám. Z jednání byl vyhotoven zápis, který byl dne elektronicky rozeslán všem členským obcím. 6/ Schválení integrovaného projektu do POV Libereckého kraje Projekt: Stavební úpravy ve školských zařízení v MR ČESKÝ RÁJ Celkový náklad: ,- Kč včetně DPH Z toho investice: ,- Kč včetně DPH a neinvestice ,- Kč včetně DPH Požadovaná dotace 50% činí ,- Kč včetně DPH Projektu se účastní obce Olešnice a Hrubá Skála, které jako jediné ze všech členských obcí mikroregionu disponují školským zařízením. Záměry obcí: Hrubá Skála: - výměna střešních oken (5 ks) - výměna podlah OSB (175 m2), výměna podlah PVC (87m2) - nákup a montáž výlevkových dřezů (2 ks) - přemístění umyvadla ve třídě Cena celkem včetně DPH: ,- Kč Olešnice: - vybudování chodníku - přístup od branky a podél přední strany budovy mateřské školy (52 m2) - výměna a montáž nové vstupní branky + nákup a montáž sloupků s úpravou na el. ovládání + přívod elektřiny + nákup a instalace elektronického vrátného + osazení zahradního osvětlení (2 ks) + úprava plotových dílců u branky + nátěr plotu - výstavba zahradního altánu o rozměrech 6 x 4 m - střecha z šindele, 2 x zastiňovací bočnice, terasa 4 x 3 m - osazení zeleně - 2 ks tisu + 5 ks ovocných stromů + 10 ks popínavé keře (bočnice altánu) Cena celkem včetně DPH: ,- Kč Strana 3 (celkem 5)

4 7/ Setkání s představiteli Mikroregion Němčicko ve spolupráci s MAS Český ráj a Střední Pojizeří Návštěva se uskuteční ve dnech Hosté mají objednáno ubytování v Hotelu Štekl s tím, že by se rádi setkali s představiteli MR Český ráj dne v odpoledních hodinách cca od 18,00 hod. Návrh programu: 1. den pondělí Oběd Restaurace Pošta v Sobotce Po obědě a) Zámek Humprecht Sobotka prohlídka zámku (je možná bezplatně) + Je možné shlédnout projekt výstavby veřejných toalet nebo b) Sokolovna Sobotka prohlídka realizovaných oprav na budově sokolovny (výměna oken, dětské hřiště a dozvědět se něco o práci s mládeží) nebo c)mateřské centrum Ťapík Sobotka prohlídka nového centra pro rodiče s dětmi Od 16,00 hod. Jezdecký oddíl Kněžmost prohlídka zrealizovaných projektů PRV zázemí pro jezdecký sport (klubovna, zavlažování jezdecké dráhy) 2. den úterý Dopoledne Obec Vyskeř návštěva jednoho z realizovaných projektů v obci Vyskeř Obec Kacanovy prohlídka vybudované geoexpozice v rámci mezinárodní projektu spolupráce se švédskými partnery (pozn. Český ráj je jediným evropským geoparkem zapsaným na seznamu UNESCO) a prohlídka víceúčelového hřiště Oběd Hotel Králíček Kacanovy Mgr. Doubravka Fišerová Obec Žďár, místní část Žehrov projekty zemědělské a podnikatelské - prohlídka keramické dílny, nově vybudované bourárny na maso (produkce biomasa) a obnova kravína Ve večerních hodinách setkání starostů MR Němčicko a MR Český ráj 3. den středa Hrad Valdštejn pěší výlet Hruboskalským skalním městem na hrad Valdštejn + bezplatná prohlídka hradu Oběd v Turnově Zástupci MR Němčicko budou na předložený program reagovat. 8/ Podpora horolezeckého festivalu Členským obcím byly s předstihem zaslány informace o připravovaném horolezeckém festivalu, který se uskuteční ve dnech na Hrubé Skále a v Sedmihorkách. Pan Petr Šverma požádal o finanční podporu tohoto festivalu. Navrhuje uhradit prokazatelné náklady na pořízení přenosných toalet a umývárny ve výši 15000,- Kč. Předpokládaný náklad ,- Kč v roce Podpora horolezeckého festivalu bude udělena obcemi Karlovice a Hrubá Skála. Strana 4 (celkem 5)

5 9/ Diskuse P. Šimková podpora na drobné vodohospodářské akce Obec se bude ucházet o podporu, je způsobilým výdajem stavba vodojemu? odpověď: ano, ale SP či územní souhlas na stavbu musí vydat vodoprávní orgán. 10/ Usnesení Účast 8 členských obcí Shromáždění starostů schvaluje: a) podání žádosti o dotaci ve výši ,- Kč včetně DPH z POV Libereckého kraje na projekt,,stavební úpravy ve školských zařízení v MR ČESKÝ RÁJ. Mikroregion Český ráj vyčlení z rozpočtu svazku 50% podíl na úhradu vlastních zdrojů ve předpokládané výši ,- včetně DPH. b)uzavření smlouvy na Koordinaci činností souvisejících s provozem turistických autobusů s dodavatelem Luděk Láska, Vyskeř 101, Vyskeř, celková cena ,- Kč c) uzavření smlouvy na Zajištění tištěné propagace produktu s dodavatelem Sdružení Český ráj, Antonína Dvořáka 335, Turnov, celková cena ,- Kč d) uzavření smlouvy na PPC reklamu s dodavatelem Sdružení Český ráj, Antonína Dvořáka 335, Turnov, celková cena ,- Kč e) úhradu částky 5 000,- Kč Sdružení Český ráj za 100 ks Turistických novin, kde budou uveřejněny jízdní řády cyklobusů. Shromáždění starostů bere na vědomí: - Výstupy ze společného jednání s Lesy ČR, s.p. - program společného setkání s Mikroregionem Němčicko Shromáždění starostů neschvaluje: - podporu horolezeckého festivalu 11/ Závěr 109. zasedání MR Český ráj bylo ukončeno v 19:00 hodin. Další zasedání MR Český ráj se uskuteční dne od 16:30 hod. v Kacanovech v hotelu Králíček Bc. Jan Janatka Petr Hornig Vlasta Špačková ověřovatel ověřovatel předsedkyně Zapsala: Jarmila Lásková Soldátová mobil: tel. č , jarmila.soldatova@gmail.com Strana 5 (celkem 5)

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 73. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 13.11.2009 v Obci Hnanice, okr, Znojmo Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 90. zasedání (5/2012) Mikroregionu Český ráj konaného dne 4.10.2012 v obci Libošovice, v hotelu Český ráj Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Poradce předloží členským obcích informaci, jaký rozsah informací o cyklobusech je uveřejněn na webových stránkách Sdružení Český ráj.

Poradce předloží členským obcích informaci, jaký rozsah informací o cyklobusech je uveřejněn na webových stránkách Sdružení Český ráj. ZÁPIS z veřejného 104. zasedání (2/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. března 2015 v Radvánovicích, v motorestu Zavadilka Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 72. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 27. 8.2009 v Obci Vyskeř, v zasedací místnosti OÚ Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Marie Drašnarová a Josef Ort.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Marie Drašnarová a Josef Ort. ZÁPIS z veřejného 77. zasedání (3/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 29.4.2010 v motorestu Zavadilka, Obec Karlovice Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Stanislav Tlášek a Oldřich Loutchan.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Stanislav Tlášek a Oldřich Loutchan. ZÁPIS z veřejného 86. zasedání (1/2012) Mikroregionu Český ráj konaného dne 19.1.2012 v Karlovicích, v motorestu Zavadilka Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Program jednání byl schválen 8 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice.

Program jednání byl schválen 8 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice. ZÁPIS z veřejného 111. zasedání (4/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 1. září 2016 v troskovické hospůdce v prodejně potravin v č.p. 42 Troskovice Přítomni: viz. presenční listina

Více

Program jednání byl schválen 11 hlasy.

Program jednání byl schválen 11 hlasy. ZÁPIS z veřejného 98. zasedání (1/2014) Mikroregionu Český ráj konaného dne 23. ledna 2014 v Sobotce v restauraci Burovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy

Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy Podklady na zasedání ZM dne: 28.03.2019 Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy Předkládá: Vypracoval: Mgr. Jana Svobodová Bc. Jana Chodaničová Zúčastní se projednávání v ZM: Mgr.

Více

Program jednání byl schválen 7 hlasy. Poradce zašle partnerům informaci o provozu cyklobusů v letošním roce se žádostí o vyjádření.

Program jednání byl schválen 7 hlasy. Poradce zašle partnerům informaci o provozu cyklobusů v letošním roce se žádostí o vyjádření. ZÁPIS z veřejného 114. zasedání (2/2017) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 11. dubna 2017 v motorestu v Radvánovicích, obec Karlovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 92. zasedání (1/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 7.2.2013 ve městě Sobotka, v restauraci Burovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil místopředseda svazku pan Stanislav

Více

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2014 nepředložila obec Dobšín

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2014 nepředložila obec Dobšín ZÁPIS z veřejného 101. zasedání (4/2014) Mikroregionu Český ráj konaného dne 4. září 2014 ve sportovním areálu v Sedmihorkách (obec Karlovice) Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně

Více

Program jednání byl schválen 13 hlasy.

Program jednání byl schválen 13 hlasy. ZÁPIS z veřejného 103. zasedání (1/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 22. ledna 2015 v Sobotce, v restauraci Bůrovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Oldřich Loutchan a Mgr. Fišerová.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Oldřich Loutchan a Mgr. Fišerová. ZÁPIS z veřejného 84. zasedání (4/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 8.9.2011 v restauraci v Borku, Obec Hrubá Skála Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod. na obecním úřadě v Holenicích. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Martin Beksa a Blahoslav Kratochvíl.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Martin Beksa a Blahoslav Kratochvíl. ZÁPIS z veřejného zasedání č.2/2011 členské schůze DSO Mikroregionu Jizera konané dne 7.4. 2011 od 17,00 hod. v restauraci V Chaloupkách v Obci Svijanský Újezd ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program zasedání byl schválen 10 hlasy.

Program zasedání byl schválen 10 hlasy. ZÁPIS z veřejného zasedání č. 4/2017 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 12. září 2017 od 17,00 hod. na obecním úřadě na Sychrově --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Ktová, Hrubá Skála, Branžež, Kněžmost, Osek, Karlovice, Libošovice

Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Ktová, Hrubá Skála, Branžež, Kněžmost, Osek, Karlovice, Libošovice ZÁPIS z veřejného 108. zasedání (1/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 21. ledna 2016 v hostinci v Borku, obec Hrubá Skála Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č.4/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera

ZÁPIS z veřejného zasedání č.4/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera Přítomni: viz. presenční listina konané dne 11.9.2014 od 17,00 hod. v sokolovně v Kobylech Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni Blahoslav

Více

Letní turistické autobusy Český ráj 2015

Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Závěrečná zpráva Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost Kn žmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová

Více

Obce zváží, pokud bude vypsána podpora na integrované projekty mikroregionů z LBC kraje, jaké téma bude preferováno - splněno

Obce zváží, pokud bude vypsána podpora na integrované projekty mikroregionů z LBC kraje, jaké téma bude preferováno - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2015 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. září 2015 od 15,30 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Karlovice, Ktová, Hrubá Skála

Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Karlovice, Ktová, Hrubá Skála ZÁPIS z veřejného 106. zasedání (4/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 15. září 2015 v Kacanovech, v restauraci Králíček Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil místopředseda svazku pan

Více

ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici

ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Na webové stránky dá poradce zprávu a několik fotografií z akce,,pojďte si hrát. - splněno

Na webové stránky dá poradce zprávu a několik fotografií z akce,,pojďte si hrát. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 4/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 8.9.2015 od 17,00 hod. ve,,stodole ve Žďárku --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 28. srpna 2014 od 15,00 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice

ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku

Více

Přítomni: viz. presenční listina

Přítomni: viz. presenční listina ZÁPIS z veřejného 117. zasedání (5/2017) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 16. listopadu 2017 v obci Karlovice, v motorestu Na Zavadilce v Radvánovicích Přítomni: viz. presenční

Více

Závěrečný účet za rok 2010

Závěrečný účet za rok 2010 Návrh pro zasedání shromáždění starostů Závěrečný účet za rok 2010 Mikroregion Český ráj dobrovolný svazek obcí (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

6/ Program obnovy venkova Královéhradeckého kraje integrované projekty jejich zaměření v roce 2011 7/ Došlá pošta 8/ Diskuse 9/ Usnesení 10/ Závěr

6/ Program obnovy venkova Královéhradeckého kraje integrované projekty jejich zaměření v roce 2011 7/ Došlá pošta 8/ Diskuse 9/ Usnesení 10/ Závěr ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 4/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 15.7.2010 od 15,00 hod. v Mikulovské vinárně v Železnici Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil předseda svazku pan Mastník.

Více

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ:

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ: Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová IČ: 428 99 818 Obsah

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod. na obecním úřadě v Žernově ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne 7.11.2017 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Rovensku pod Troskami ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice.

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice. ZÁPIS z veřejného 112. zasedání (5/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 15. listopadu 2016 v Mladějově v restauraci u Dvou lip. Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila

Více

ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina

ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Oldřich Hanoušek a pan Jan Houška.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Oldřich Hanoušek a pan Jan Houška. ZÁPIS z veřejného 71. zasedání (3/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 21. 5.2009 v Obci Karlovice, v restauraci Zavadilka Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková

Více

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č.2/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 31.3.2015 od 17,00 hod. v Lažanech v kulturním domě --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Organizační zajištění akce,,děti vítají jaro : poradce zajistí pozvánky a rozešle je ZŠ - splněno

Organizační zajištění akce,,děti vítají jaro : poradce zajistí pozvánky a rozešle je ZŠ - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne 8.6.2017 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Železnici ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Předseda zajistí přístupová hesla na web mikroregionu včetně manuálu na vkládání informací. - Splněno

Předseda zajistí přístupová hesla na web mikroregionu včetně manuálu na vkládání informací. - Splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č.3/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 9.6.2015 od 17,00 hod. na obecním úřadě na Sychrově --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Paní účetní vystaví faktury na roční členský příspěvek jednotlivým obcím splatné do splněno

Paní účetní vystaví faktury na roční členský příspěvek jednotlivým obcím splatné do splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2015 Mikroregionu Tábor konaného dne 19. března 2015 od 15,00 hod. v Nové Vsi nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program: Program 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Jizera

Program: Program 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Jizera ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2018 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 6. února od 17,00 hod. v budově bývalé školy ve Svijanech --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

c) Vyvěšený návrh rozpočtu přinesly obce: Holenice, Kyje, Tatobity, Železnice, Rovensko pod Troskami,

c) Vyvěšený návrh rozpočtu přinesly obce: Holenice, Kyje, Tatobity, Železnice, Rovensko pod Troskami, ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2013 Mikroregionu Tábor konaného dne 31.1.2013 od 15,00 hod. v Bradlecké Lhotě v kulturním domě ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 2/2018 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 24. dubna 2018 od 17,00 hod. v Příšovicích, v DPS. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 93. zasedání (2/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 11.4.2013 v Hotelu Trosky v obci Troskovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

Pojďte si hrát: Poradce zajistí objednávku na dopravce, nákup občerstvení (sladká odměna, pití, kelímky) a pamětní list. - splněno

Pojďte si hrát: Poradce zajistí objednávku na dopravce, nákup občerstvení (sladká odměna, pití, kelímky) a pamětní list. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2017 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20. června 2017 od 17,00 hod. na v kulturním domě v Pěnčíně --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Karel Bičík a Blahoslav Kratochvíl.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Karel Bičík a Blahoslav Kratochvíl. ZÁPIS z veřejného zasedání č.6/2010 členské schůze DSO Mikroregionu Jizera konané dne 2.12. 2010 od 17,00 hod. v kulturním domě v Obci Pěnčín ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č.5/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce

ZÁPIS z veřejného zasedání č.5/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová IČ: 428 99 818 Obsah

Více

c)obce do příštího zasedání zašlou poradci konkrétní požadavky z jejich obcí (umístění, popis, cenová rozvaha) na společnou žádost z POV LBC kraje

c)obce do příštího zasedání zašlou poradci konkrétní požadavky z jejich obcí (umístění, popis, cenová rozvaha) na společnou žádost z POV LBC kraje ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 6/2012 Mikroregionu Tábor konaného dne 4.12.2012 od 15,00 hod. v restauraci na Táboře ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne

Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne 19.4.2018 Přítomni: Benešov u Semil - Lampa Háje nad Jizerou Křapka Bystrá nad Jiz.- Nesvadba Roprachtice

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 31. 8. 2011 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

c) Poradce s účetní svazku předloţí členským obcí návrh na doplacení poradenské činnosti. - viz. bod 5. zápisu

c) Poradce s účetní svazku předloţí členským obcí návrh na doplacení poradenské činnosti. - viz. bod 5. zápisu ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 5/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 7.9.2010 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Lomnici nad Popelkou, bývalé lesnické učiliště ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu Lomnice nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

e)paní Bryknarová zaplatí Obci Nová Ves nad Popelkou náklady spojené s činností MR v roce 2011 ve výši 6 261,00 Kč. - splněno

e)paní Bryknarová zaplatí Obci Nová Ves nad Popelkou náklady spojené s činností MR v roce 2011 ve výši 6 261,00 Kč. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 6/2011 Mikroregionu Tábor konaného dne 8.12.2011 od 15,00 hod. v Rovensku pod Troskami, na Paldě ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00207/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 3/2006 konaného

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Kotrch Vl. a J. Beneš Nepřítomni: Marek M. a p. Nehézová -omluveni

Více

Doplnění programu: Informace o scizení laviček a poškození stolu Policie České republiky

Doplnění programu: Informace o scizení laviček a poškození stolu Policie České republiky ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 2/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 18.3.2010 v zasedací místnosti Městského úřadu v Lomnici nad Popelkou, bývalé lesnické učiliště Přítomni: viz presenční listina Jednání

Více

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ:

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ: Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová IČ: 428 99 818 Obsah

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5.6.2014 od 17,00 hod. na obecním úřadě ve Čtveříně Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni

Více

d) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2010 dodaly obce: Nová Ves nad Popelkou, Železnice, Bradlecká Lhota, Lomnice nad Popelkou

d) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2010 dodaly obce: Nová Ves nad Popelkou, Železnice, Bradlecká Lhota, Lomnice nad Popelkou ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2011 Mikroregionu Tábor konaného dne 31.8.2011 od 15,00 hod. na Městském úřadě v Lomnici nad Popelkou ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014 Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Radim Špringl, Luboš Šmiraus, Dana Kozáková Hosté: viz. prezenční listina

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

c) Vyvěšený návrh rozpočtu na rok 2012 nepřinesla obce: Lomnice nad Popelkou

c) Vyvěšený návrh rozpočtu na rok 2012 nepřinesla obce: Lomnice nad Popelkou ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2012 Mikroregionu Tábor konaného dne 5.4.2012 od 15,00 hod. v Syřenově v restauraci Na Klepandě ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Akce: Zvyšování kvality života v MR JIZERA - Obec Žďárek zašle fotografie před zahájením plnění. - splněno

Akce: Zvyšování kvality života v MR JIZERA - Obec Žďárek zašle fotografie před zahájením plnění. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 5/2018 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20. listopadu 2018 od 17,00 hod. kulturním domě v Lažanech --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Ing. Jaroslav Semler - ČSAD Semily a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o Vyskeř Jarmila Lásková

Ing. Jaroslav Semler - ČSAD Semily a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o Vyskeř Jarmila Lásková Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler - ČSAD Semily a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová IČ: 428 99 818

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 3. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zpráva. z provedeného průběžného hodnocení SPL, dle priorit, cílů a opatření naplňující cíle realizovaných prostřednictvím projektů k 1.6.

Zpráva. z provedeného průběžného hodnocení SPL, dle priorit, cílů a opatření naplňující cíle realizovaných prostřednictvím projektů k 1.6. Zpráva z provedeného průběžného hodnocení SPL, dle priorit, cílů a opatření naplňující cíle realizovaných prostřednictvím projektů k 1.6.211 Zprávu vyhotovili členové Výkonného monitorovacího výboru Obecně

Více

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku Přítomni: pí. Dolejšková, p. Češka, p. Hroch, pí. Bambuškarová, p. Souhrada, pí. Honzíková Omluveni: pí. Kašparová, p. Maksa, p. Třeštík Program: 1) Zahájení, prezence 2) Jmenování zapisovatele a ověřovatele

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

Zápis. z jednání pléna Místní akční skupiny, o.p.s., které se konalo dne 19.1.2010 v hotelu Ort v obci Libošovice, místní část Nepřívěc

Zápis. z jednání pléna Místní akční skupiny, o.p.s., které se konalo dne 19.1.2010 v hotelu Ort v obci Libošovice, místní část Nepřívěc Zápis Obecně prospěšná společnost pro Český z jednání pléna Místní akční skupiny, o.p.s., které se konalo dne 19.1.2010 v hotelu Ort v obci Libošovice, místní část Nepřívěc Přítomni: viz presenční listina

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012 Přítomni: Buchal, Bureš, Dvořák, Kocourek M., Kocourek P., Lupač, Mach, Setnička, Štika Zapisovatel: Dvořák

Více

Zápis č /2015 a přijatá usnesení

Zápis č /2015 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 12-10/2015 a přijatá usnesení z 12. zasedání zastupitelstva obce konaného v pondělí 26. 10. 2015, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 31. srpna 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 31. srpna 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 31. srpna 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Josef Lácha Omluven: Stanislav

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č.6/2012 členské schůze Mikroregionu Jizera

ZÁPIS z veřejného zasedání č.6/2012 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 22.11.2012 od 17,00 hod. v Obci Svijanský Újezd, v restauraci "V Chaloupkách" Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 7. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:08 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 9. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě

o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Zápis o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Starosta zahájil 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. září 2011

Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. září 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. září 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17:15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 2. 2. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Obec Dobšín. Z Á P I S č. 20 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. listopadu 2017 v 18:00hod.

Obec Dobšín. Z Á P I S č. 20 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. listopadu 2017 v 18:00hod. Obec Dobšín Z Á P I S č. 20 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. listopadu 2017 v 18:00hod. Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Jiří Čech,, Jaroslav Keller, Omluveni: Jiří Matějka,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM Datum konání : 25.11.2015 Místo konání : zasedací místnost OÚ Zahájení : 17:00 hodin Přítomni : zastupitelé : Guschl Lukáš Hendrych Pavel

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 8 / 2015, které se konalo dne 16. 12. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 8 / 2015, které se konalo dne 16. 12. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 8 / 2015, které se konalo dne 16. 12. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne 1. 7. 2013, konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zahájeno: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Václav Vaněček, Milan Albrecht, Dušan Vaněček,

Více

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV 22. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 11.11.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Renata Festová, Novák Milan, Pavlíková Helena, Jan Hojda Omluveni: Hosté: dle prezenční listiny Začátek

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.7.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 6 hostů z

Více