Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Kontrola plnění úkolů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Kontrola plnění úkolů"

Transkript

1 Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Přítomni: p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba Nepřítomni: p. Adámek, p. Kolář Hosté: p. Kozma, sl. Korandová Trvání: Zahájení jednání: 9:00 Ukončení jednání: 17:30 Kontrola plnění úkolů

2 Kontrola Splněné úkoly plnění úkolů Úkol č.18/003 Předložit změny ve veřejném rejstříku ČSH, bankovních ústavech, veřejných institucích, ČOV, ČUS, IHF, EHF a upravit přístupy do informačních kanálů ČSH pro členy Exekutivy a generálního sekretáře. Úkol č.18/005 Dopracovat zprávu o činnosti ČSH za předchozí období jako podklad pro jednání Rady ČSH včetně ekonomické části zprávy. Úkol č.18/012 Oslovit odborníky na spolkové právo za účelem dlouhodobé spolupráce při vytváření a úpravách legislativních předpisů. Úkol č.18/016 Sestavit novou verzi rozpočtu ČSH na rok Úkol č.18/020 Zveřejnit návrh Zásad jednání Exekutivy ČSH. Úkol č.18/024 Zajistit od společnosti RAUL přílohy ke všem vystaveným daňovým dokladům na ČSH a CS Handball. Úkol č.18/026 Informovat JUDr. Supa o změně právního zastupování. Úkol č.18/027 Podepsat smlouvu o poskytování právních služeb s JUDr. Miketou za předložených podmínek. Úkol č.18/028 Předložit návrh způsobu reorganizace sekretariátu v souladu se schválenou novou organizační strukturou a rámcovou náplň práce jednotlivých pozic. Úkol č.18/029 Provést všechny nezbytné úkony pro zápis do obchodního rejstříku nového jednatele CS Handball. Úkol č.18/030 Vypovědět smlouvu s GTS Alive s. r. o. v nejbližším možném termínu.

3 Kontrola Nesplněné úkoly plnění úkolů Úkol č.18/013 Předložit návrh složení disciplinární komise. (Zodpovídá: všichni členové Exekutivy, nový termín: ) Úkol č.18/014 Předložit návrh statutu komisí, návrh personálního obsazení komisí a návrh odměňování členů komisí. (Zodpovídá: všichni členové Exekutivy, nový termín: ) Úkol č.18/015 Předložit termínovou listinu 2017/2018 doplněnou o další akce konané v rámci ČSH. (Zodpovídá: p. Novák, nový termín: ) Úkol č.18/023 (upraveno) Předložit písemný materiál s hodnocením aktuálně platných smluv uzavřených mezi CS Handball a obchodními partnery a doporučit podmínky jejich dalšího pokračování. (Zodpovídá: p. Srba a p. Kolář, nový termín: ) Úkol č.18/033 Předložit smlouvu o pojištění odpovědnosti statutárních orgánů s návrhy jejího dalšího pokračování. (Zodpovídá: generální sekretář, nový termín: )

4 Kontrola Trvající úkoly plnění úkolů Úkol č.18/006 Dopracovat zprávu o hospodaření ČSH a CS Handball za rok (Zodpovídá: p. Chvalný, termín: ) Úkol č.18/007 Připravit návrh změn stanov ČSH k vnitrosvazové diskuzi. (Zodpovídá: p. Bochnia, termín: ) Úkol č.18/008 Projednat s předsedou OKK výhrady uvedené ve zprávě OKK a poskytnout součinnost při realizaci kontrol. (Zodpovídá: p. Chvalný, termín: ) Úkol č.18/018 (upraveno) Realizovat výběrové řízení na trenéra juniorek na období a předložit návrh na jednání Exekutivy. (Zodpovídá: p. Čurda a p. Adámek, termín: ) Úkol č.18/021 Provést revizi a předložit návrh aktualizace Zásad činnosti jednotlivých komisí, příp. návrhy změn řádů. (Zodpovídá: všichni členové Exekutivy, termín: ) Úkol č.18/022 Předložit reakce na jednotlivé body návrhů z diskuse na jednání Konference ČSH. (Zodpovídá: generální sekretář, p. Adámek, p. Bochnia, p. Čurda, termín: ) Úkol č.18/025 Předat informace o sporných plněních nalezených ČSH za rok 2017 právnímu zástupci. (Zodpovídá: p. Chvalný, termín: ) Úkol č.18/031 (upraveno) Úkol č.18/032 (upraveno) Uzavřít dohodu o výpovědi pronájmu části prostor ČSH a CS Handball a zajistit od majitelky prostor souhlas s přemístěním sídla CS Handball. (Zodpovídá: generální sekretář, termín: ) Předložit písemný materiál s hodnocením aktuálně platných smluv týkajících se marketingové a mediální prezentace házené. (Zodpovídá: p. Srba, p. Kolář, termín: ) Úkol č.18/034 Zajistit výklad GDPR a informovat o něm kluby sdružené v ČSH. (Zodpovídá: generální sekretář, termín: ) Úkol č.18/035 Předložit návrhy na úpravu Stanov. (Zodpovídá: všichni členové Exekutivy, termín: )

5 Ověřovatel zápisu Exekutiva ČSH schválila ověřovatele zápisu z jednání - sl. Hapkovou. Zařazení HK Hodonín do soutěžního ročníku 2018/2019 MOL ligy P. Novák vyvolal hlasování per rollam o zařazení družstva HK Hodonín do soutěže MOL ligy 2018/2019 za následujících podmínek: - družstvo HK Hodonín podá řádně přihlášku do této soutěže a zaplatí účastnický poplatek (startovné), - družstvo HK Hodonín přihlásí do soutěží ČSH družstva starších i mladších dorostenek a uhradí účastnický poplatek (startovné), - se zařazením družstva HK Hodonín vysloví souhlas nadpoloviční většina účastníků soutěže, kteří byli řádně nominováni ČSH (Baník Most, Slavia Praha, SHK Veselí n.m., Zora Olomouc, Sokol Poruba, HC Zlín, Sokol Písek a DHC Plzeň), - se zařazením družstva HK Hodonín vysloví souhlas SZH a to formou uzavření dodatku k platné Smlouvě o společné mezinárodní soutěži žen WHIL. Usnesení: Exekutiva ČSH schválila per rollam žádost zařazení družstva HK Hodonín jako 13. družstva (9. českého) do soutěže MOL ligy za stanovených podmínek. Hlasování: pro 7, proti 2, zdržel se 0 Následně kluby MOL ligy na svém jednání se zařazením nesouhlasily (pro 0, proti 7, zdržel se 1), čímž byla porušena podmínka Exekutivy ČSH a Hodonín tedy není do soutěže MOL ligy pro soutěžní ročník 2018/2019 zařazen. Návrh spolupráce s odborníkem na spolkové právo Exekutiva ČSH souhlasí se návrhem p. Nováka - JUDr. Legem, se kterým bude spolupracovat pracovní skupina pro přípravu stanov. Výběrové řízení na pozici trenéra juniorek pro období Exekutiva ČSH se seznámila s návrhem p. Čurdy na průběh výběrového řízení na pozici trenéra repre družstva juniorek. Výběrové řízení bude probíhat dvoukolově, po prvním kole postoupí max. 3 kandidáti k ústnímu pohovoru. Uzávěrka přihlášek je , vyhodnocení do Následně výběrová komise navrhne obsazení Exekutivě ČSH ke schválení. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje komisi pro výběrové řízení trenéra juniorek ve složení: p. Adámek, p. Čurda, p. Bašný, sl. Keclíková, p. Tůma a p. Babák. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0. V souladu s usnesením byl upraven úkol č.18/018.

6 Seznam platných zásad V rámci splnění úkolu č.18/021 byl vyzván generální sekretář ke zkompletování seznamu všech platných zásad ČSH a následnému zaslání zásad všem členům Exekutivy ČSH. Úpravy zásad budou předloženy na jednání Rady ČSH Spolupráce s partnery CS Handball Exekutiva ČSH se seznámila s jednáním p. Srby s firmou HMN Factory s. r. o. (Select) o průběhu spolupráce. CS Handball obdrží pokutu ve výši Kč za nedodržení smluvních podmínek. Po úhradě pokuty je možné ve spolupráci nadále pokračovat, přičemž musí být nastaveny takové mechanismy, aby nadále k porušování nedocházelo. Exekutiva ČSH se dále seznámila s prvotním hodnocením smlouvy s partnerem Levelsport koncept, s. r. o. (Mizuno), která se předběžně jeví jako nevýhodná. Proběhne osobní jednání se zástupci firmy a na jednání Exekutivy se projedná příp. další spolupráce. Exekutiva ČSH se dohodla, že na příštím jednání bude předložen písemný materiál s primárními údaji o smlouvách - tím se upravuje znění úkolu č.18/023. Nájem prostor sekretariátu ČSH a CS Handball Exekutiva ČSH se seznámila se situací ohledně výpovědi nájmu části prostor sekretariátu ČSH. V souvislosti s výpovědí prostor, kde sídlí CS Handball, je potřeba získat souhlas majitelky ke změně sídla. Úkol č.18/036 Úkol č.18/037 Úkol č.18/038 Rozpočet ČSH na rok 2018 Exekutiva ČSH se seznámila s 1. verzí upraveného rozpočtu na rok Tato verze byla zpracována ve spolupráci se zaměstnanci sekretariátu a s členy Exekutivy. Předpokládaný výsledek hospodaření je této verze cca 2,5 mil. Kč. Verze č. 2 rozpočtu bude představena Každý člen Exekutivy ČSH obdrží el. formu 1.verze rozpočtu a následně doplní údaje a příp. další úpravy v závislosti na skutečnostech a předpokladech pro rok 2018/2019. Rozeslat všem členům Exekutivy ČSH elektronickou formu rozpočtu. Odpovídá: p. Chvalný Termín: ihned Předložit návrhy na úpravy dílčích rozpočtů jednotlivých úseků. Odpovídá: všichni členové Exekutivy ČSH Termín: Předložit 2. verzi rozpočtu. Odpovídá: p. Chvalný Termín:

7 Úkol č.18/039 Final Four Českého poháru V souvislosti s projednáním upravené verze rozpočtu diskutovala Exekutiva ČSH formát finálové části ČP, který vyhodnotila jako finančně náročný pro ČSH (cca 1 mil. Kč za obě kategorie). Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje formát závěrečných kol ČP bez Final Four. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0. SK ČSH se toto usnesení bude snažit sladit s termínovou listinou a zakomponovat do Rozpisu soutěží v nejbližším možném termínu. Předložit návrh Rozpisu ČP 2018/ muži i ženy. Odpovídá: p. Novák Termín: Termínová listina Exekutiva se seznámila s verzí termínové listiny. V závislosti na případný úspěch českých reprezentantů v kvalifikaci na MS, po upřesnění termínů na poradě Extraligových klubů (14. 6.) a plánů jednotlivých komisí, bude termínová listina upravena a představena na dalším jednání Exekutivy Přihlášky nových klubů Exekutiva projednala přihlášku Házenkářského centra Jižní Morava, z. s., jejíž projednání odkázala v minulém jednání až v závislosti na novém textu stanov. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje přihlášku Házenkářského centra Jižní Morava. Hlasování: pro 6, proti 0, zdržel se 1. WHIL Dne proběhlo jednání o WHIL, kde se projednávala perspektiva soutěže od ročníku 2019/2020, zájem české i slovenské strany o pokračování projektu, návrh na nové rozdělení (8 českých a 4 slovenská družstva). Slovenské kluby s tímto návrhem nesouhlasily a pro příští rok naplní kvótu 6 družstev v soutěži. ČSH a SZH podepsali smlouvu o přesunu řízení soutěže na následující období na SZH. Dále se projednala smlouva s partnerem MOL, který má zájem pokračovat. ČSH upozornilo na sporné předání marketingových práv a v průběhu léta bude v jednání pokračovat. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje uzavření smlouvy se SZH na pokračování projektu WHIL na další 4 roky, a to od soutěžního ročníku 2019/2020 včetně předání řízení soutěže Slovenskému svazu házené. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0.

8 Úkol č.18/040 Systém soutěží starších dorostenek Exekutiva se seznámila s informací z jednání zástupců družstev hrajících ligu st. dorostenek o návrhu systému soutěže: 1. liga celostátní a dvě 2. ligy regionální. Zástupci družstev byli proti tomuto návrhu. ČSH navrhlo ustanovit 2. ligu také s celostátní působností za finanční podpory ČSH (příspěvek na dopravu), s čímž všichni přítomní zástupci souhlasili. Připravit návrh kritérií pro ustanovení finanční podpory družstev 2. ligy st. dorostenek. Odpovídá: p. Chvalný, p. Novák Termín: Úkol č.18/041 Úkol č.18/042 Odměňování členů komisí, Exekutivy ČSH, Rady ČSH a jednatele CS Handball Exekutiva ČSH projednala výše odměn pro jednotlivé členy dle předloženého návrhu. Odměňování členů komisí ČSH a pracovních skupin Exekutivy ČSH Předsedové jednotlivých komisí a pracovních skupin vytvoří budget Kč za osobu a rok a přerozdělí dle svého uvážení. Na odměnu nemá nárok člen komise, který je v zaměstnaneckém nebo obdobném poměru s ČSH. Odměny jsou splatné jednorázově na konci rozpočtovaného období. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje výši odměny a způsob rozdělení pro členy komisí dle předloženého návrhu. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0. Odměňování prezidenta ČSH a členů Exekutivy Usnesení: Exekutiva ČSH navrhuje Radě ČSH ke schválení výši odměny pro prezidenta ČSH dle předloženého návrhu. Hlasování: pro 6, proti 0, zdržel se 1. Usnesení: Exekutiva ČSH navrhuje Radě ČSH ke schválení výši odměny pro členy Exekutivy ČSH dle předloženého návrhu. Hlasování: pro 6, proti 0, zdržel se 1. Odměňování předsedy Rady ČSH a členů Rady Odměna pro předsedu Rady ČSH byla navržena ve výši Kč za rok, odměna pro ostatní členy Rady ČSH ve výši 500 Kč za každé jednání, jehož je člen Rady účasten. Odměny jsou splatné jednorázově na konci rozpočtovaného období. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje výši odměny pro předsedu a členy Rady ČSH dle předloženého návrhu. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0. Odměňování jednatele CS Handball Odměna pro jednatele byla navržena ve výši Kč za měsíc. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje výši odměny pro jednatele CS Handball. Hlasování: pro 6, proti 0, zdržel se 1. Nárok na odměnu vzniká počínaje Uzavřít smlouvu o výkonu funkce s jednatele CS Handball Odpovídá: p. Chvalný, p. Kozma, p. Srba Termín: Předložit návrh na odměňování členů Exekutivy ČSH a prezidenta ČSH na nejbližším jednání Rady ČSH Odpovídá: p. Chvalný Termín: nejbližší jednání Rady ČSH

9 Úkol č.18/043 Centrální archiv smluv Exekutiva rozhodla na základě zkušeností z min. období zkompletovat originály všech smluv ČSH i CS a uchovat je na jednom místě. Generální sekretář představí systém a způsob archivace smluv. Členové Exekutivy ČSH poskytnou součinnost při sestavení seznamu všech platných smluv. Vypracovat systém centrálního archivu smluv. Odpovídá: generální sekretář Termín: Návrhy členů jednotlivých komisí Členové Exekutivy - předsedové odborných komisí předložili jmenovitě návrhy složení komisí ke schválení, čímž je částečně splněn úkol č.18/014 P. Novák - komise rozhodčích: 5 členů ve složení - p. Novotný, p. Skružný, p. Videcký, p. Pauza, p. Zych. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje navržené členy komise rozhodčích. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0. P. Novák - soutěžní komise: 3 členové (do budoucna 4) ve složení - p. Svoboda, p. Letev, p. Formánek. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje navržené členy soutěžní komise. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0. p. Bělka - trenérská komise: 4 členové ve složení - p. Bělka, p. Tůma, p. Šulc, pí. Fabíková, p. Pernický Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje navržené členy trenérské komise. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0. sl. Hapková - metodická komise - upřesní p. Čurda - reprezentační komise (muži): 7 členů ve složení - p. Čurda, p. Filip, p. Pauza, p. Kořínek, p. Babák, p. Tkadlec, p. Pelikán (do ). Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje navržené členy reprezentační komise (muži). Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0. p. Čurda - reprezentační komise (ženy): 9 členů ve složení - p. Čurda, p. Adámek, p. Bašný, p. Jordák, p. Červenka, sl. Keclíková, p. Tkadlec, p. Pelikán, p. Hejtmánek. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje navržené členy reprezentační komise (ženy). Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0. p. Bochnia - komise mládeže: 7 členů jmenovitý seznam upřesní Organizační struktura sekretariátu Exekutiva ČSH projednala návrh generálního sekretáře na novou organizační strukturu. Některé pracovní pozice jako nadbytečné zaniknou, některé nově naopak vzniknou (oslovení, popř. výběrové řízení) Usnesení: Exekutiva schvaluje předložený návrh organizační struktury sekretariátu ČSH s realizací v období od do Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0. Úkol č. 18/044 Exekutiva ukládá generálnímu sekretáři provést nezbytné úkony reorganizaci sekretariátu ČSH dle schválené organizační struktury. Odpovídá: generální sekretář Termín:

10 Řešení aktuálních kauz ČSH a CS Handball Exekutiva ČSH byla informována o jednání s p. Hemerkou (LaROS), LaROS chce očividně zůstat vlastníkem práv. Pokud nebude ze strany Laros smlouva o postoupení práv anulována dohodou do , bude ČSH nadále postupovat jen právními kroky. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje případné předání celé kauzy postoupení práv k právnímu postupu za předpokladu, že do nebude smlouva anulována dohodou. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0 Výsledky soutěží 2017/2018 a struktura soutěží 2018/2019 Exekutiva ČSH byla seznámena s výsledky soutěží aktuálního ročníku. Exekutiva ČSH vzala výsledky na vědomí. P. Novák představil strukturu soutěží pro následující ročník s účastí nejvíce 12 družstev v jedné soutěži. Usnesení: Exekutiva schvaluje strukturu soutěží ČSH s účastí nejvíce 12 družstev v jedné soutěži. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0 Zrušení prováděcích zásad Exekutivy č.1/2018 Exekutiva ČSH se dohodla na zrušení prováděcích zásad č.1/2018 k článku 12, odst.2, písm. h) Soutěžního řádu ČSH ( SŘH ) pro soutěžní ročník 2019 schválených s účinností od Prováděcí předpis by měl být nahrazen jiným textem Usnesení: Exekutiva ČSH ruší prováděcí zásady Exekutivy ČSH č.1/2018. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 0 Úkol č.18/045 Exekutiva ČSH ukládá podat nový návrh prováděcích zásad k článku 12, odst.2, písm. h) Soutěžního řádu ČSH, popř. předložit jiné řešení Odpovídá: p. Novák Termín: Různé Exekutiva ČSH se seznámila s informacemi z Office IHF od sl. Hapkové. Prezident IHF Mustafa je nakloněn pokračování spolupráce s ČSH se koná Valná hromada ČUS. Kvůli nepřítomnosti p. Chvalného i generální sekretáře, pověří p. Chvalný někoho ze členů Exekutivy nebo sekretariátu. Exekutiva ČSH projedná vyloučení rozhodčího p. Dostála na příštím jednání - p. Novák zajistí písemný materiál podkladový materiál. Exekutiva ČSH rozhodla, že žádosti o podporu nově vzniklých klubů, začínajících rozhodčích a trenérů bude řešit v rámci připravovaných projektů v průběhu podzimu 2018, případné podněty předá přímo zpracovatelům konkrétních projektů. Všechny písemné materiály, které budou projednávány se zasílají pouze GS a ten je rozešle společně s pozvánkou a programem jednání.

11 Příští jednání Exekutivy ČSH Příští jednání Exekutivy ČSH se koná dne v 9:00 v sídle Zapsala Zpracoval Ověřoval Petra Korandová Petra Korandová Ilona Hapková Datum

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 4 12. 7. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bochnia, p. Čurda, p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Bělka, sl. Hapková Trvání: Zahájení

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 14 30. 5. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka (do 12:15), p. Čurda (do 12:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bochnia, sl. Hapková

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 9 11. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba, Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Kolář Hosté: p. Mičkal

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 11 7. 3. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Srba Omluveni: p. Novák Sekretariát: pí.

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 10 30. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bochnia (do 14:20), p. Čurda (do 14:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bělka, sl. Hapková

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 8 6. 12. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Adámek, p. Bělka Hosté: p. Nosek

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 12 4. 4. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář (od 10 hod), p. Novák, p. Srba (do 16:10) Omluveni:

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 13 29. - 30. 4. 2019 Praha Přítomni: PO+ÚT: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba; pouze PO: p. Kolář Omluveni:

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 7 1. 11. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Čurda, p. Chvalný, sl. Hapková, p. Kolář, p. Novák, p. Srba, p. Bochnia - Trvání: Čtvrtek

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 6 4. 10. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Čurda, p. Chvalný, sl. Hapková, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Bochnia Trvání: Čtvrtek

Více

Rytířsko

Rytířsko Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 5 30. 31. 8. 2018 Rytířsko Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bělka (30.8. do 14 hod), p. Bochnia, p. Čurda (30.8. do 16 hod), p. Chvalný, sl. Hapková,

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Dne: 21.1.2014 Přítomni: Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Petr Videcký Omluveni: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 30. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne

Zápis z 30. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne Zápis z 30. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne 28.3.2018 Přítomni: 5 - Simu, Žďárský, Haber, Bělka, Duda; omluvena - Šrámková Hosté: Miček (body 1-2 programu), Melničuk, Konečný Místo konání: sídlo ČSH,

Více

Zápis z 23. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 23. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 23. jednání Exekutivy ČSH Praha, 3. 11. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, J. Bělka, T. Augustýn M. Duda (do 16:15) V. Simu, J. Žďárský Hosté: R. Miček, J. Sviták Místo konání: ČSH,

Více

Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne

Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne 11.4.2018 Přítomni: 6 Šrámková, Simu, Žďárský, Haber, Duda, Bělka (přes Skype) Hosté: Deml, Melničuk, Konečný Místo konání: sídlo ČSH, zasedací místnost Trvání

Více

Zápis z 26. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 26. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 26. jednání Exekutivy ČSH Praha, 12. 1. 2018 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, M. Duda, V. Simu, J. Žďárský, J. Bělka (od 13:30) Omluveni: Hosté: R. Miček, J. Sviták Místo konání: ČSH,

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha,

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, 10.6.2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Vladimír Haber, Miroslav Duda (do 20:30), Tomáš Augustýn, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Róbert

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 3 Praha

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 3 Praha Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 3 Praha -3.4.2016 Přítomni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Miroslav Duda (od 10:50), Vladimír Haber, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Tomáš Augustýn, Michal Barda, Luboš Hübner

Více

Zápis z 24. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 24. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 24. jednání Exekutivy ČSH Praha, 1. 12. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, M. Duda (do 12:30), V. Simu, J. Žďárský Omluveni: J. Bělka, T. Augustýn Hosté: R. Miček, J. Sviták Místo

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015 Dne: Přítomni: Omluven: 13.10.2014, Sirákov Dita Dvořáková, Petr Videcký, Radek Číž, Petr Novák Michal Balhárek Program jednání: 1. Stávající úkoly 2. Nové úkoly

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 21. 17.4.2015 Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 21. 17.4.2015 Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 21 17.4.2015 Praha Přítomni: Hosté: Nedostavil se: L.Vondráčková, A.Pospíšil, M.Barda, L.Adámek, P.Novák, R.Bendl, M.Bartoň (do 18:30), J.Sviták, V.Chalupa,

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20. 22.3.2015 Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20. 22.3.2015 Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20 22.3.2015 Praha Přítomni: Hosté: Nedostavil se: L.Vondráčková, A.Pospíšil, M.Barda, L.Adámek, M.Bartoň, P.Novák, R.Bendl J.Sviták, V.Chalupa A.Staněk

Více

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky (SLČR) bez vlastní právní subjektivity. Odborný sportovní

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z 14. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 14. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 14. jednání Exekutivy ČSH Praha, 31. 3. 2017 Přítomni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn (od 14:30), Vladimír Haber, Daniel Novotný (od 18:00), Jiří Žďárský Hosté: R. Miček, J. Sviták,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012 Dne: 4.6.2012 Přítomni: David Divoka, Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Jaromír Petřek Omluveni: Aleš Zwettler ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 2 6.9.2013 Praha Přítomni: A.Pospíšil, P.Kheková, K.Poláková, M.Barda, M.Bartoň, D.Čurda, P.Novák, A.Staněk, R.Bendl Hosté: L.Vondráčková, P.Jaroň, K.Nocar,

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH)

Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH) Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH) I. Volby do Exekutivy ČSH Konference ČSH rozhodla dne 29. srpna 2015 v souladu se stanovami

Více

Zásady činnosti sportovních středisek

Zásady činnosti sportovních středisek Zásady činnosti sportovních středisek Článek I Systém sportovních středisek 1. Systém sportovních středisek je vymezen vládními dokumenty: Zákon č.115/2001 Sb. ve znění pozdějších změn a doplňků a usnesení

Více

Výroční zpráva Odvolací a kontrolní komise ČSH 09/

Výroční zpráva Odvolací a kontrolní komise ČSH 09/ Výroční zpráva Odvolací a kontrolní komise ČSH 09/2015 2016 2 Základní data Odvolací a kontrolní komise je zřízena na základě Stanov Českého svazu házené schválených 29. srpna 2015 a je kontrolním a revizním

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1. 31.7.2013 Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1. 31.7.2013 Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1 31.7.2013 Praha Přítomni: Omluvena: Hosté: A. Pospíšil, K.Poláková, M.Barda, M.Bartoň, D.Čurda, P.Novák, A.Staněk, P. Jaroň, R.Bendl P.Kheková L.Vondráčková,

Více

Zápis z 18. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 18. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 18. jednání Exekutivy ČSH Praha, 1. 9. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, V. Simu, J. Bělka, T. Augustýn Nepřítomni: M. Duda Hosté: R. Miček, J. Sviták, S. Svoboda Omluveni: J. Žďárský

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru ČJF č. 1/2019 Den konání 24. dubna 2019 Místo konání Zduchovice Čas Od 10:00 Do 13:45

Zápis z jednání Výkonného výboru ČJF č. 1/2019 Den konání 24. dubna 2019 Místo konání Zduchovice Čas Od 10:00 Do 13:45 Zápis z jednání Výkonného výboru ČJF 1/2019 Den konání 24. dubna 2019 Místo konání Zduchovice Čas Od 10:00 Do 13:45 Přítomnost členů VV Martin Blažek přítomen Martin Pecka přítomen Ing. Olga Plachá přítomna

Více

Zápis z 15. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 15. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 15. jednání Exekutivy ČSH Praha, 27. 4. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, T. Augustýn (do 16:00), V. Haber (do 18:00), J. Bělka (do 18:00), J. Žďárský, M. Duda (do 18:00), V. Simu Hosté: J.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Zápis z 11. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 11. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 11. jednání Exekutivy ČSH Praha, 20. 1. 2017 Přítomni: Hosté: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn, Vladimír Haber, Daniel Novotný, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Miroslav Duda Róbert Miček,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 04. 2016; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P.

Více

Zápis z 10. jednání Exekutivy ČSH Cheb,

Zápis z 10. jednání Exekutivy ČSH Cheb, Zápis z 10. jednání Exekutivy ČSH Cheb, 25. 11. 2016 Přítomni: Hosté: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn, Vladimír Haber, Daniel Novotný, Vangelis Simu (od 13:30), Miroslav Duda, Jiří Žďárský

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1 11.2.2015 Praha Přítomni: Hosté: R.Bendl, L.Šrámková, M.Barda, M.Duda, Vl.Haber, L.Hübner, V.Simu, J.Žďárský, V.Chalupa, J.Konečný, K.Nocar, J.Sviták

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

S T A T U T České asociace basketbalových rozhodčích

S T A T U T České asociace basketbalových rozhodčích S T A T U T České asociace basketbalových rozhodčích Hlava I Základní ustanovení Čl.1 Česká asociace basketbalových rozhodčích (dále jen ČABR) je zájmová skupina basketbalových rozhodčích. ČABR je součástí

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 8. PROSINCE 2014, JIHLAVA 4. LEDNA 2015, JIHLAVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 8. PROSINCE 2014, JIHLAVA 4. LEDNA 2015, JIHLAVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 8. PROSINCE 2014, JIHLAVA 4. LEDNA 2015, JIHLAVA 1. Správní rada Asociace malého fotbalu České republiky, o. s. (dále jen jako SR

Více

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze Z á p i s č. 2018/1 z 1. zasedání, které se konalo dne 17. 1. 2018 v Praze Přítomni: Omluveni: Kamenický, Matějů, Klimpl, Aleš, Škoda, Picek, Vystavěl, Šubrt Zřídkaveselý, Pospíšek Jednání řídil předseda

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION USNESENÍ. z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION USNESENÍ. z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze USNESENÍ z 1. zasedání výboru ČVS konaného dne 13. května 2017 v Praze Na 1. zasedání výboru ČVS se z celkového počtu 67 členů s hlasem rozhodujícím zúčastnilo 67 členů, tj. 100 %. Dále se zúčastnilo 5

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka, Josef Kozel Omluven: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb) 2. Rekapitulace

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 10/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 10/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 10/2017 Datum a čas konání: 13. 12. 2017 (17:00-19:15) Místo konání: OMEGA centrum sportu a zdraví, Legionářská 1299/19, Olomouc, 779 00 Přítomni členové

Více

Jak se stát rozhodčím ČSH?

Jak se stát rozhodčím ČSH? Jak se stát rozhodčím ČSH? Prezentace mapuje základní kroky pro zájemce o získání licence rozhodčího a následné možnosti. Daniela Radová Jak postupovat v případě zájmu? Vyplnit formulář pro zájemce o licenci

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 1. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 1. jednání ZÁPIS z 1. jednání Výkonného výboru České baseballové asociace konaného dne 11. 1. 2017 v 18:00 hod. salónek HK, hotel Kotyza, Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich,

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 25 13.8.2015 Praha Přítomni: Hosté: L.Vondráčková, A.Pospíšil, L.Adámek (do 17:30), M.Barda, M.Bartoň, P.Novák, R.Bendl, J.Sviták, V.Chalupa, J.Konečný

Více

Zápis z 12. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 12. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 12. jednání Exekutivy ČSH Praha, 2. 2. 2017 Přítomni: Hosté: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn, Vladimír Haber, Daniel Novotný, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Miroslav Duda, Jan Bělka

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 06/2017 Datum a čas konání: 4. 7. 2017 (16:00-19:00) Místo konání: Jednací místnost ČUS, Na střelnici 1337/41, Olomouc, 779 00 Přítomni členové VV: Omluveni

Více

9 hlasů přítomných hlasovalo pro předložený návrh, 0 hlasů proti předloženému návrhu, 0 hlasů se zdrželo hlasování.

9 hlasů přítomných hlasovalo pro předložený návrh, 0 hlasů proti předloženému návrhu, 0 hlasů se zdrželo hlasování. Zápis z náhradní valné hromady/náhradního zasedání členské schůze Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 5. 12. 2014 Místo

Více

Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 25.6.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 21. 3. 2015 Místo konání: Doba konání: Přítomni:

Více

Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru

Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru Účastníci Zápis ze 7.jednání Výkonného výboru konaného dne 19.12.2006 v Praze Výkonný výbor Martin Maršálek, Vlastimil Pabián, Gerhard Knop, Ivan Králík, Martin Frélich, Aleš Opravil Sekretář Dalibor Nováček

Více

Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání Výkonného výboru SNH, které se konalo 20. března 2015 v Plzni

Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání Výkonného výboru SNH, které se konalo 20. března 2015 v Plzni Svaz národní házené Z Á P I S č. 3/2015 ze zasedání Výkonného výboru SNH, které se konalo 20. března 2015 v Plzni Přítomni: J. Cedidlo, I. Toman, J. Holý, Ing. M. Jelen, V. Šmídlová, M. Leugner, K. Schwarzer,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Lesy města Písku s.r.o. V Písku dne: 27.2.20155 23.1.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.2.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Valná hromada společnosti Lesy města Písku s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Jednací řád IČ:

Jednací řád IČ: Jednací řád IČ: 48847488 Platné od 24. 2. 2016 JEDNACÍ ŘÁD SVAZU VINAŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY Valná hromada Svazu vinařů České republiky se sídlem ve Velkých Bílovicích, IČ: 48847488 (dále jen SV ČR ) vydává

Více

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 6. 12. 2013 Místo konání: Česká lékařská společnost

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Místo a termín: Plzeň, hotel Marriott, 23. 9. 2012; čas jednání 11:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik,

Více

OZNÁMENÍ O SVOLÁNÍ KONFERENCE

OZNÁMENÍ O SVOLÁNÍ KONFERENCE OZNÁMENÍ O SVOLÁNÍ KONFERENCE Na základě povinnosti vyplývající ze Zásad sestavení exekutivy ČSH pro období 2016-2020 svolává Exekutiva Olomouckého krajského svazu házené jednání 5. Konference Olomouckého

Více

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.12.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.12.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Organizační řád Českého svazu házené

Organizační řád Českého svazu házené Organizační řád Českého svazu házené Článek I Úvodní ustanovení 1. Organizační řád Českého svazu házené (dále jen organizační řád) upravuje činnost Exekutivy ČSH (dále jen ČSH), prezidenta ČSH, odborných

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 15. 4. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 21.00 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, Volba orgánů

Více

Odborného sportovního úseku Snowboardingu Svazu lyžařů České republiky

Odborného sportovního úseku Snowboardingu Svazu lyžařů České republiky S T A T U T Odborného sportovního úseku Snowboardingu Svazu lyžařů České republiky I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek I. Preambule Odborný sportovní úsek je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky (SLČR)

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov STATUT RADY MLÁDEŽE ČVS Číslo směrnice: 14/2011 Směrnice kategorie: A Schváleno: Správní radou ČVS dne 20. července 2011 Účinnost od:

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 7/2015 z jednání VV dne 6. 5. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav Borovský

Více

S T A N O V Y ASOCIACE VÝZKUMNÝCH ORGANIZACÍ

S T A N O V Y ASOCIACE VÝZKUMNÝCH ORGANIZACÍ S T A N O V Y ASOCIACE VÝZKUMNÝCH ORGANIZACÍ - úplné znění - tak, jak vyplývá ze znění stanov AVO, schválených ustavujícím valným shromážděním dne 18. 6. 1990, registrovaným MVČR pod č. j. VSP/1-2063/90-R

Více

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF Článek I. Úvodní ustanovení 1. Rada ČJF na základě ust. 10.2.3 Stanov ČJF schvaluje tento Jednací a volební řád Konference ČJF, který upravuje přípravu, obsah jednání,

Více

Zápis z jednání Komise rozhodčích

Zápis z jednání Komise rozhodčích Zápis z jednání Komise rozhodčích konaného dne 19. Ledna 2013 v Mírové u Karlových Varů 10:00 hod. - 17:00 hod. Přítomni: Hosté: J. Dutka, M. Sachl ml., V. Pavlík D. Lechnýř, I. Králík, S. Vrátná Úvod:

Více

Město Bakov nad Jizerou. Jednací řád Výborů Zastupitelstva města Bakov nad Jizerou

Město Bakov nad Jizerou. Jednací řád Výborů Zastupitelstva města Bakov nad Jizerou Město Bakov nad Jizerou Jednací řád Výborů Zastupitelstva města Bakov nad Jizerou JEDNACÍ ŘÁD Výborů zastupitelstva města Bakov nad Jizerou Zpracovatel: Rozsah působnosti: Mgr. Lenka Koucká tajemnice Městského

Více

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku Přítomni: pí Honzíková, p. Třeštík, p. Maksa, p. Češka, pí Dolejšková, p. Souhrada, p. Hroch Omluveni: pí Bambuškarová, pí Kašparová Program: 1) Zahájení, prezence 2) Jmenování zapisovatele a ověřovatele

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S.

JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. JEDNACÍ A ORGANIZAČNÍ ŘÁD PŘEDSEDNICTVA A KOMISÍ ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ, Z.S. 1 Úvod 1. Dle stanov Českého svazu kolečkového bruslení, z.s. (dále jen ČSKB) jsou definovány tyto orgány: a) členská

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 konaného dne 24. 3. 2015 ve 14. ZŠ, Zábělská 25, Plzeň ÚČAST: Členové společenství vlastníků jednotek pro

Více

S T A N O V Y. občanského sdružení. MLADÍ pro Dobřany. čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení

S T A N O V Y. občanského sdružení. MLADÍ pro Dobřany. čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení S T A N O V Y občanského sdružení MLADÍ pro Dobřany čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení 1. Název sdružení je: Mladí pro Dobřany (dále jen sdružení ). 2. Sídlem sdružení jsou Dobřany, ulice

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 6. 8. 2014; čas jednání 16:00-20:30 Přítomni: D. Kantor, M. Komárek, J. Kozel, T. Macko, R. Novák Omluveni:

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov HOSPODAŘENÍ A ÚČTOVÁNÍ V ČVS Číslo směrnice: 09/2011 změna 01/2015 Směrnice kategorie: C Schváleno: Výborem ČVS dne 17. května 2015

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

JEDNACÍ ŘÁD ŘÍDÍCÍHO VÝBORU IPRM

JEDNACÍ ŘÁD ŘÍDÍCÍHO VÝBORU IPRM S T A T U T Á R N Í M Ě S T O O S T R A V A JEDNACÍ ŘÁD ŘÍDÍCÍHO VÝBORU IPRM Ostrava, červen 2009 (změna č. 1) 1 OBSAH: 1. Úvodní ustanovení 2. Status ŘV IPRM 3. Členové ŘV IPRM 4. Manažer IPRM 5. Úkoly

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ:

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ: Zápis ze shromáždění Společenství jednotek Hnězdenská 583-585, Hnězdenská 583, 181 00 Praha 8, IČ: 29003997 Místo konání: Základní škola Glowackého, Glowackého 6/655, Praha 8Datum konání: 18. 3. 2015 od

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 4 Praha,

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 4 Praha, Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 4 Praha, 5.5.2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Radek Bendl (RBE), Liběna Šrámková (LŠR), Vladimír Haber (VHA), Miroslav Duda (MDU, do 20:30), Tomáš Augustýn (TAU), Vangelis

Více

Zásady stanovování poplatků Českého svazu házené

Zásady stanovování poplatků Českého svazu házené Zásady stanovování poplatků Českého svazu házené leden 2015 1 Článek I Poplatky 1. Český svaz házené (dále jen ČSH) stanovuje ve svých legislativních předpisech možnost svým orgánům stanovovat finanční

Více

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě ČESKÁ BASKETBALOVÁ FEDERACE Oblast Severní Morava 702 00 OSTRAVA Mor. Ostrava, Vítkovická 3083/1 TEL. 596 617 191, 733 553 177 E-mail:basketsm@seznam.cz Všechny údaje o basketu na Severní Moravě najdete

Více

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference ZÁPIS z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference Termín: 12.11.2014 Místo: zasedací místnost č. 326, Krajský úřad Libereckého kraje Čas zahájení jednání: 12:00 hodin Čas ukončení jednání: Přítomni

Více

Zápis č.2/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne

Zápis č.2/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne Zápis č.2/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne 15.5.2018 V Praze dne 15.5. 2018 od 17:00 hod Přítomni za Radu: L.Forejtek (LF), F.Brýdl (FB), K.Vlček(KV), M.Štěpán (MŠ), S.Kmoch (SK) Omluvena: E.Kurfuerstová

Více

ZÁPIS Z IV. ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ A DOZORČÍ RADY MAS Vladař o.p.s.

ZÁPIS Z IV. ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ A DOZORČÍ RADY MAS Vladař o.p.s. MAS VLADAŘ o.p.s. Sídlo: Husova 153, 364 55 Valeč IČ: 264 04 818 Právní forma: Obecně prospěšná společnost Zapsáno v rejstříku obecně prospěšných společností vedeného Krajským soudem v Plzni oddíl 0, vložka

Více

Zápis z II 54. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu

Zápis z II 54. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Zápis z II 54. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Datum: 30. 1. 2019 od 13.00 hodin, Sídlo ČAST, Praha 6 Strahov, Zátopkova 100/2 Přítomni: Z. Špaček - předseda VV ČAST, P.

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s.

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. ZÁPIS z řádné valné hromady akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. Se sídlem Uherský Brod - Těšov, ul. 1. Května 333 IČ: 262 36 788 Zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně,

Více

STATUT KOMISE PROPAGACE A MARKETINGU ČNS

STATUT KOMISE PROPAGACE A MARKETINGU ČNS STATUT KOMISE PROPAGACE A MARKETINGU ČNS Vydal: Komise propagace a marketingu ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost od: 28. 10. 2014 1 ORGANIZAČNÍ STATUT Komise propagace a marketingu (dále jen Komise)

Více