KATALOG PŘÍPOJNÝCH MÍST

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KATALOG PŘÍPOJNÝCH MÍST"

Transkript

1 KATALOG PŘÍPOJNÝCH MÍST 2007 (platný od )

2 Úvod Dovolte nám představit vám firmu Pavel Král AV Control. Jsme firma zabývající se výrobou, prodejem, instalací a servisem projekční a prezentační techniky. Důraz klademe především na příslušenství k audiovizuální technice a stáváme se tak jedinečným zástupcem tohoto segmentu na českém trhu. V tomto materiálu bychom vám rádi představili produkty pro kabelový management s důrazem na přípojná místa. Námi dodávaná přípojná místa lze schovat pod desku stolu, lze je umístit do ní nebo na ní, čímž je dosaženo možnosti aplikovat je ve všech typech moderních kanceláří a pružně je přizpůsobit požadavkům zákazníka. Nabízíme také množství doplňků k přípojným místům zabudované vypínače, kabelová vedení, apod. Vzhledem k tomu, že tato přípojná místa jsou široce přizpůsobitelná požadavkům zákazníka, nabízíme i jejich sestavení podle vašeho přání, včetně dalších standardních připojení (konektory RJ45, RS232, VGA, RCA cinch video i audio, SVHS, jack a další). Všechna připojení, která potřebujete, tak můžete mít pohromadě přehledně uspořádána na svém stole.

3 Moduly Oblique Řadu Oblique tvoří tři odlišné síťové přípojky se dvěma, třemi nebo čtyřmi zásuvkami. Ty obsahují také jednotku Voice Data, jenž může obsahovat až čtyři datová připojení. Jednotky Oblique znamenají revoluci na poli silových přípojných mist, protože nabízejí unikátní vylepšení jako je proměnné natočení zásuvek, možnost přímého propojení a různé možnosti uchycení. Variabilnost řady Oblique vám dává celou škálu možností. Oproti běžným prodlužovačkám podporují Dual Power (buď čisté a běžné napětí nebo dva okruhy v jedné jednotce), hybridní jednotky (s datovými a komunikačními rozhraními ve stejném těle spolu se silovými zásuvkami), nebo kombinace obojího. Nabídku systému Oblique doplňuje množství příslušenství vč. krytek, kabelů, různých úchytných přípravků a ochranných modulů.

4 Moduly Optima Řada Optima je založena na šasi z otevřeného osmiúhelníkového hliníkového profilu. Nabízí bezkonkurenční flexibilitu díky množství zaměnitelných modulů všechny komponenty jsou jednoduše zaklapnuty na svém místě a dávají vám tak možnost upravit si konfiguraci vašeho přípojného místa dle konkrétních požadavků. Samozřejmostí je: Dual Power Proudové jištění Různé způsoby upevnění Všechny typy datového připojení přes datové moduly Optima může být také dodávána jako systém s dvojí voltáží převádí 240V na 115V nebo 115V na 240V. Všechny jednotky jsou dostupné v několika barevných provedeních od eloxovaného hliníku až k epoxidovému pudrovému laku.

5 Moduly Optima

6 Moduly Ozone Ozone je nový produkt, který kombinuje všechny výhody řady Optima s novým atraktivním designem a několika novými vylepšeními. Jeho moderní stylový design je založen na elipsovém průřezu šasi. Vstupní napětí je do jednotky přivedeno speciálním kabelem s otočným zakončením a je ho tak podle momentálních potřeb možno přesunout na bok nebo na zadní stěnu jednotky. Datový přívodní kabel lze k jednotce připojit buď na pevno nebo přes externí konektor na její zadní stěně.

7 Moduly Horizontal Powerdock Systém Horizontal Powerdock (HP) umožňuje zapustit jednotku Optima, na jejímž základě je vyvinut, do desky stolu a tak skrýt všechny silové, datové i ostatní zásuvky, a to i v případě, že jsou právě používány. Hliníková konstrukce této jednotky jí dává výbornou pevnost a zároveň poskytuje možnost množství různých povrchových úprav pro uspokojivý vzhled na pozadí všech dekorů stolní desky. Díky široké variabilitě HP je možné ho dodat téměř v jakémkoli složení jednotlivých přípojných modulů (230V, VGA, RS232, RCA video i audio, apod.) podle přání zákazníka. Jednotku lze pro snadné připojení a odpojení kabelů otevřít do úhlu 60 (ke stolní desce). Díky pružné krycí lamele lze poté HP zcela zaklopit a ze stolu nechat vyčnívat pouze kabely. Jednotku lze do stolu po vyříznutí obdélníkového otvoru jednoduše namontovat a upevnit dvěma pružnými odolnými sponami. Ty lze také uvolnit a celé přípojné místo vyjmout pro případ, že bude třeba jej přesunout.

8 Moduly Horizontal Powerdock Změňte chaos v pořádek.

9 Moduly Vertical Powerdock Vertical Powerdock (VP) je rovněž založen na profilu Optima a umožňuje využití všech jeho předností ve velmi pevném výsuvném tubusu vyrobeném z hliníku s komponenty z polykarbonátů a ABS plastů. VP je, v případě že není používán, elegantně uložený pod stolní deskou. V nadstandardním provedení je vybaven neonovým prosvětlením, které indikuje připojení ke zdroji napětí, potažmo připravenost VP k připojení silového kabelu. Ve chvíli, kdy se rozhodnete VP použít, lze jednotku zatažením za zapuštěné držadlo snadno vysunout nad pracovní desku. Jednotka se zaaretuje ve své nejvyšší pozici tak, aby bylo co nejvíce usnadněno připojení kabelů. Montáž je velmi jednoduchá, VP se vkládá do kruhového otvoru o průměru 80 mm (což umožňuje snadno a bez vrtání dovybavit VP stoly, jež jsou vybaveny 80 mm průchodkou). Jednotka i přídržný límec se do otvoru vkládají shora, ze spodní strany desky stolu se pak aretují jistícím kroužkem. I po úplném nainstalování je možno v rámci používání celou jednotku otáčet o 360. Stejně jako HP lze i Vertical Powerdock v případě potřeby jednoduše a bez poškození deinstalovat.

10 Moduly Domestic Vertical Powerdock Jak už sám název napovídá, jde o jednotku přímo vycházející z Vertical Powerdocku. Na rozdíl od něj se však Domestic Vertical Powerdock (DVP) dodává pouze v provedení se třemi silovými zásuvkami a vypínačem. Vzhledem k tomu že je DVP voděodolný, je ideální pro použití ve vlhkém prostředí. Naprosto ideální je do kuchyní. Záklopka na spodní straně jednotky brání jejímu nechtěnému zasunutí a zajišťuje tak bezpečný přístup k zásuvkám.

11 Moduly Pedestal Mobilní Pedestal je vyvinut na bázi osvědčeného systému Optima, od nějž převzal bezkonkurenční flexibilitu. Jednotky jsou dodávány v jakékoli požadované výšce až do 1,5 m a to v jednoduché nebo čtverné formě. Každý ze sloupků pak může mít vlastní jistič jako ochranu před přetížením. Protože se jedná o výrobek vycházející ze sady Optima, může být jeho povrchová úprava stejně rozmanitá. Piedestal je možno dodat se standardním stojanem nebo s aretovatelnými kolečky pro ještě větší množství uplatnění. Může být vybaven i ostatními přípojkami (data, video, ) odděleně od napětí.

12 Moduly Mini-module Mini-module je tak trochu mimo hlavní rodinu námi nabízených produktů. Jedná se o jedinečný výrobek kombinující design s funkčností. Je určen zejména k vestavění do oddělovacích stěn v kancelářích apod. Díky zámkovému systému je jeho montáž velmi jednoduchá, stačí ho jen zaklapnout do připraveného otvoru. Minimální hloubka pro takovéto uchycení do stěny je 35 mm. Vyráběny jsou dvě základní verze Mini-module silová (230V) a datová jednotka. Silovou jednotku je možno dodat s jakýmkoli natočením zásuvek v krocích po 15. Je možno ji dovybavit vypínačem nebo pojistkou. Datová jednotka má tři pozice pro datové konektory, které mohou být zapojeny nebo zaslepeny. Zadní strana datového Mini-module je přizpůsobena pro snadné zavedení datových kabelů do jednotky.

13 Moduly Novus Tato modulární jednotka je zcela novým pojetím v oblasti kancelářského vybavení. Částečně využívá systému Mini-module. Je jedním z nejmenších produktů na trhu přípojných míst. Nabízí možnost mít dvě silové dvě datové zásuvky v jedné jednotce. Protože je tento systém modulární, je také velmi přizpůsobivý. Zásuvky lze snadno zaměnit za jinou normu jejich výměnou za jinou sestavu produktu Mini-module. Jednotka může díky odnímatelné záslepce obsahovat jednu nebo dvě datové zásuvky. V obou případech je lze také zcela zaslepit. Datový oddíl je vybaven příložkou zajišťující možnost přímého propojení jakýmkoli typem konektoru RJ45. Design umožňuje použití propojení konektory a kabely CAT5, CAT6 a CAT7. Novus se na stolní desku upevňuje rychloupínacím systémem, díky němuž lze jednotku snadno a rychle uchytit i odejmout z desky o tloušťce 1 45 mm, a který zajišťuje pevnou fixaci přípojného místa bez nutnosti jakéhokoli vrtání, řezání či užití šroubů.

14 Kabelová vedení Cable Spines Nabízíme řadu kabelových vedení pro moderní kancelář. K dispozici jsou v barevném provedení stříbrná a antracit. Nabídku tvoří tři modely Horizontal (vodorovný), Vertical (svislý) a Extended (prodloužený; kombinace obou předchozích). Jako doplněk ke kabelovým vedením dodáváme také zatíženou nožku pro svislé vedení, která zajišťuje jeho stabilnost na podlaze. Cable Spines jsou ideálním doplňkem k jakémukoli přípojnému místu Powerlogic, zejména pak k produktům Optima, Ozone, Horizontal Powerdock a Modus.

15 Kabelová vedení Power Poles Dodáváme také širokou řadu tubusů Power Poles pro vedení kabelů z podlahy nebo pod podlahy do podhledu nebo ke stropu. Jsou k dispozici v různých konfiguracích a velikostech zejména podle délky a průřezu souboru vedených kabelů. Tubusy jsou konstruovány z robustního hliníku kombinujícího nízkou hmotnost a vynikající pevnost. Základní povrchovou úpravou jsou barvy kryté epoxidovým pudrem, dle přání zákazníka však je možno tubusy dodat v různých eloxovaných odstínech. Jsou ideální pro ukrytí nevzhledných svazků kabelů, zachovávají však možnost se k nim kdykoli snadno dostat.

16 Kontakt Pokud máte další dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Pavel Král Telefon: 0042 (0) URL: Tento reklamní materiál je výhradním majetkem firmy Pavel Král - AV Control a nesmí být jiným subjektem bez povolení použit k propagačním účelům. Použití a rozmnožování dokumentu nebo jeho částí podléhá souhlasu majitele. Fotografie byly použity s laskavým svolením pana Raimonda van der Schaafa.

Sportovní hliníkové vybavení Kompletní program My děláme sport!

Sportovní hliníkové vybavení Kompletní program My děláme sport! Sportovní hliníkové vybavení Kompletní program My děláme sport! Sportovní zařízení vyrobená v Německu Vítejte ve světě sportu Sportovní zařízení vyrobená v Německu Firmu Haspo Sportgeräte založil Günter

Více

Široký sortiment: 19" datové rozvaděče stojanové. 19" serverové rozvaděče. 19" datové rozvaděče skládané. 19" datové rozvaděče nástěnné

Široký sortiment: 19 datové rozvaděče stojanové. 19 serverové rozvaděče. 19 datové rozvaděče skládané. 19 datové rozvaděče nástěnné ATRACK jsou vyráběny nejmodernější technologií pro pro zpracování plechů, zaručující vysokou kvalitu výroby, kterou deklaruje certifi kát ISO 9001:2000 a TUV. Certifi kát kvality zahrnuje i certifi kát

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

Katalog. Modulární přístroje a rozvodnice Řešení pro Vaši domovní elektroinstalaci

Katalog. Modulární přístroje a rozvodnice Řešení pro Vaši domovní elektroinstalaci Katalog Modulární přístroje a rozvodnice Řešení pro Vaši domovní elektroinstalaci Řešení pro domovní elektroinstalace Modulární kryty přístrojů Mini Opale str. 2, 11 plastové rozvodnice Mini Pragma str.

Více

Flexibilní instalační systémy

Flexibilní instalační systémy OptiLine & Altira Flexibilní instalační systémy www.schneider-electric.com 2 Obsah OptiLine & Altira prezentace...6 OptiLine 45... 12 Parapetní kanály OptiLine 45...14 Prezentace...14 Rozměry...17 Kabelová

Více

ŘADA ROZVADĚČŮ PREMIUM PREMIUM

ŘADA ROZVADĚČŮ PREMIUM PREMIUM CONTEG ŘEŠENÍ ŘADA ROZVADĚČŮ PREMIUM PREMIUM PREMIUM Do rozvaděčů řady PREMIUM jsme vtělili veškeré tradiční požadavky uživatelů a vytvořili jsme tak TOP řadu rozvaděčů CONTEG. S rozvaděči řady PREMIUM

Více

CITY MODUL 1.0. technický list číslo: 013-001-002-str.1 VŠEOBECNÉ INFO revize: 10.07.2015

CITY MODUL 1.0. technický list číslo: 013-001-002-str.1 VŠEOBECNÉ INFO revize: 10.07.2015 číslo: 013-001-002-str.1 VŠEOBECNÉ INFO UNIKÁTNÍ TVAR Lichoběžníkový tvar na rozmezí drobné modulární architektury a městského mobiliáře, nabízející nespočet možností využití. TVORBA ORIGINÁLNÍCH SESTAV

Více

rozměr v mm(šxhlxv) Popis výrobku Grafické znázornění 1,2,3 Stůl kancelářský 1400 x 700 x 730 Stůl kancelářský psací - obdelníkový 1600 x 800 x730

rozměr v mm(šxhlxv) Popis výrobku Grafické znázornění 1,2,3 Stůl kancelářský 1400 x 700 x 730 Stůl kancelářský psací - obdelníkový 1600 x 800 x730 číslo položky název výrobku 1 1,2,3 Stůl kancelářský 1400 x 700 x 730 Stůl kancelářský psací - obdelníkový 1400 x 800 x 730 viz. základní technický popis 1600 x 800 x730 4,15,16,17 Stůl kancelářský 1200

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ. RŮŽICE 5/4 S 3/4 VNITŘNÍM ZÁVITEM Obj. kód 2503 levá Obj. kód 2502 pravá

PŘÍSLUŠENSTVÍ. RŮŽICE 5/4 S 3/4 VNITŘNÍM ZÁVITEM Obj. kód 2503 levá Obj. kód 2502 pravá PŘÍSLUŠENSTVÍ V rámci příslušenství lze objednat konzoly a stojanové profily se sadou dle objednacích čísel. Růžice, zátky, vsuvky a těsnění lze objednat dle specifického názvu uvedeného v obr. č. 2 Příslušenství.

Více

ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST!

ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST! PŘÍSLUŠENSTVÍ 3008 ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST! Vybrali jste si Peugeot 3008, originální a inteligentní crossover, který vám nabízí svou technologickou vyspělost, prvotřídní komfort a bezpečnost. Jeho

Více

Výrobky nízkého napětí. Rozvodnice pro 12 až 240 modulů řady UK500, AT, U

Výrobky nízkého napětí. Rozvodnice pro 12 až 240 modulů řady UK500, AT, U Výrobky nízkého napětí Rozvodnice pro 12 až 240 modulů řady UK500, AT, U Obsah Malé rozvodnice do 48 (56) modulů, řada UK500 4 Tipy pro snadnou instalaci 5 Dodávaná provedení 6 Možnosti předních dvířek

Více

HLASITÝ TELEFON TO 01. Technická dokumentace. AK signal Brno a.s. Brno, Plotní 6/56

HLASITÝ TELEFON TO 01. Technická dokumentace. AK signal Brno a.s. Brno, Plotní 6/56 HLASITÝ TELEFON TO 01 Technická dokumentace AK signal Brno a.s. Brno, Plotní 6/56 Dokument AK-22-01-111, vydání 6. leden 2006 Projekt Hlasitý telefon TO 01 Zpracoval Ing. Milan Ptáček Schválil Ing. Ladislav

Více

AV MEDIA, a.s. 2. ROZSAH PLATNOSTI

AV MEDIA, a.s. 2. ROZSAH PLATNOSTI Strana 1 z 8 REALIZACE INSTALACÍ 1. 1. PŘEDMĚT Předmětem tohoto dokumentu je popsání technologických standardů instalací AV MEDIA pro externí spolupracovníky, resp. instalační firmy. 2. ROZSAH PLATNOSTI

Více

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna

Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Příloha č. 1 A - Specifikace dodávky, část A - Knihovna Požadovaná specifice je z hlediska zadavatele optimálním řešením pro provoz. Pokud jsou uvedené požadavky v zadávací dokumentaci shodné či podobné

Více

VÝROBNÍ PROGRAM. Výroba elektrorozvaděčů, nerezových skříní, pultů a boxů. obchod@horsthermann.cz sulovsky@horsthermann.cz

VÝROBNÍ PROGRAM. Výroba elektrorozvaděčů, nerezových skříní, pultů a boxů. obchod@horsthermann.cz sulovsky@horsthermann.cz VÝROBNÍ PROGRAM Výroba elektrorozvaděčů, nerezových skříní, pultů a boxů obchod@horsthermann.cz sulovsky@horsthermann.cz Přehled výrobků Rozvodnice nástěnná - RNS Rozvodnice nástěnná nerezová RNSN Rozváděčové

Více

obsah ELEGANT CLASSIC 4-7 ELEGANT COLOUR 8-11 ELEGANT MEDICAL 12-15 PŘEHLED KOMPLETNÍCH PŘÍSTROJŮ 16-17 TECHNICKÉ VLASTNOSTI 18-18

obsah ELEGANT CLASSIC 4-7 ELEGANT COLOUR 8-11 ELEGANT MEDICAL 12-15 PŘEHLED KOMPLETNÍCH PŘÍSTROJŮ 16-17 TECHNICKÉ VLASTNOSTI 18-18 obsah ELEGANT CLASSIC 4-7 ELEGANT COLOUR 8-11 ELEGANT MEDICAL 12-15 PŘEHLED KOMPLETNÍCH PŘÍSTROJŮ 16-17 TECHNICKÉ VLASTNOSTI 18-18 PŘEHLED NÁSOBNOSTI RÁMEČKŮ 19-19 KOMPLETACE PŘÍSTROJŮ ELEGANT 20-23 PŘÍSTROJE

Více

KABELOVÝ NOSNÝ SYSTÉM. katalog

KABELOVÝ NOSNÝ SYSTÉM. katalog KABELOVÝ NOSNÝ SYSTÉM ZÁKLADNÍ TRASY S INTEGROVANOU SORTIMENT FUNKČNOSTÍ PRO ENERGETIKU PŘI POŽÁRU katalog C A Obsah 1. Normové sestavy...5 Kotvení na stěnu...6 Žlab NORMO 100-300x60 na výložníku UNIVERZAL...6

Více

ŠIKMÉ SCHODIŠŤOVÉ PLOŠINY SP150 OMEGA

ŠIKMÉ SCHODIŠŤOVÉ PLOŠINY SP150 OMEGA ŠIKMÁ SCHODIŠŤOVÁ PLOŠINA SP150 OMEGA plošinu lze použít pro schodiště již od šířky 85 cm, nebrání-li tomu další okolnosti trubky dráhy plošiny lze připevnit na stěnu nebo na sloupky dodávané s dráhou

Více

PERFEKTNÍ KOMBINACE. Vhodné pro montáž na DIN lišty EN 60715 TH35 nebo pro přímou nástěnnou montáž.

PERFEKTNÍ KOMBINACE. Vhodné pro montáž na DIN lišty EN 60715 TH35 nebo pro přímou nástěnnou montáž. 82 railtec C Údaje pro objednání na stranách 168-169 PERFEKTNÍ KOMBINACE PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU Obsáhlý program skříněk pro montáž na DIN lištu a také pro přímou nástěnnou montáž. Všechny typy nabízejí nejvyšší

Více

AERO SPEED PACK 85 S ÉRIE A ERO S PEED P A CKS. Postranní víko a prostor pro laptop s ochrannými voděodolnými

AERO SPEED PACK 85 S ÉRIE A ERO S PEED P A CKS. Postranní víko a prostor pro laptop s ochrannými voděodolnými A ERO S PEED P A CKS Batohy Tamrac Aero Speed Pack jsou ideálním řešením pro fotografy, kteří upřednostňují komfort batohu, ale nechtějí přijít o výhodu rychlé dostupnosti svého vybavení. Firma Tamrac

Více

KABELOVÝ NOSNÝ SYSTÉM. katalog

KABELOVÝ NOSNÝ SYSTÉM. katalog KABELOVÝ NOSNÝ SYSTÉM ZÁKLADNÍ Trasy s integrovanou SORTIMENT funkčností PRO ENERGETIKU při požáru katalog CA Obsah Možnosti kotvení tras s integrovanou funkčností při požáru...4 1. Normové sestavy...5

Více

ZÁRUČNÍ LIST ELEKTRICKÁ AKUMULAČNÍ KAMNA. Návod na montáž a obsluhu. Typ: U 20 ES, U 30 ES, U 40 ES, U 50 ES, U 60 ES, U 75 ES TYP: VÝKON: NAPĚTÍ:

ZÁRUČNÍ LIST ELEKTRICKÁ AKUMULAČNÍ KAMNA. Návod na montáž a obsluhu. Typ: U 20 ES, U 30 ES, U 40 ES, U 50 ES, U 60 ES, U 75 ES TYP: VÝKON: NAPĚTÍ: ZÁRUČNÍ LIST TYP: výrobní číslo VÝKON: NAPĚTÍ: TŘÍDA JAKOSTI: datum, razítko a podpis výstupní kontroly Návod na montáž a obsluhu ELEKTRICKÁ AKUMULAČNÍ KAMNA datum prodeje: datum expedice: Typ: U 20 ES,

Více

DÍLENSKÉ VESTAVBY DO AUT

DÍLENSKÉ VESTAVBY DO AUT OBOROVÁ ŘEŠENÍ Naše vestavby denně slouží profesionálům z nejrůznějších oborových odvětví. Jsou vhodné pro všechny typy vozů od malých kombi, pick-up, přes středně velké dodávky až po nákladní automobily.

Více

1. 3. 2016. Produkty AerPOS

1. 3. 2016. Produkty AerPOS 1. 3. 2016 Produkty AerPOS 15 AerPOS PP-9635 + PP-9645 VIRTUOS představuje AerPOS, modulární pokladní dotykový systém s moderním designem a novou generací čtyřjádrových procesorů Intel záruční doba 3 roky

Více

Řešení připojení pracovišt

Řešení připojení pracovišt ČET E NĚ N ADY D VČETNĚ NOVÉ ŘADY 500 CIMA Řešení připojení pracovišt ceník 5/204 OBSAH OBSAH 2 NOVINKY Nová řada Simon 500 CIMA 3 SIMON 500 CIMA REFERENČNÍ ČÍSLA 6 KITY KOMPLETNÍ SADY 8 PŘÍSTROJE SIMON

Více

STAVEBNÍ VRÁTKY P-150 (NOSNOST 150KG) P-200 (NOSNOST 200KG)

STAVEBNÍ VRÁTKY P-150 (NOSNOST 150KG) P-200 (NOSNOST 200KG) P-150 (NOSNOST 150KG) P-200 (NOSNOST 200KG) (POUZE PRO ZVEDÁNÍ MATERIÁLU) PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU TATO PŘÍRUČKA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZAŘÍZENÍ Důležité upozornění: Před začátkem používání zařízení

Více

Textový popis energosloupku MS SEH 50 Standard (30kW)

Textový popis energosloupku MS SEH 50 Standard (30kW) Textový popis energosloupku Je výsuvný, lze ho přejíždět, odpovídá požadavkům VDE a ČSN pro elektrické spoje a sloupky rozvaděčů na volných prostorách. Je vestavěný do podkladu, jeho vydlážděné víko je

Více

SILOVÉ ROZVADÌÈOVÉ SKØÍNÌ

SILOVÉ ROZVADÌÈOVÉ SKØÍNÌ SILOVÉ ROZVADÌÈOVÉ SKØÍNÌ / tel. : +421 2 4445 0874 / e-mail : obchod @elstep.sk / internet : www.elstep.sk Elstep_katalog_SIL_2014 Certifikace SIL_strana 02 POZNÁMKY SIL_strana 03 Obsah SIL_strana 04

Více

Hygienický standard pro vysokou produktivitu a bezpečnost

Hygienický standard pro vysokou produktivitu a bezpečnost Hygienický design Hygienický standard pro vysokou produktivitu a bezpečnost Rittal The System. znamená promyšlená systémová řešení pro hygienickou výrobu v potravinářském průmyslu. Právě v otevřených procesech,

Více

Systémy plastových kanálů pro vestavbu přístrojů GEK-K Rapid 45

Systémy plastových kanálů pro vestavbu přístrojů GEK-K Rapid 45 Kanál pro vestavbu pfiístrojû Rapid 45 je vhodn v ude tam, kde jsou dûleïitá dokonalá a flexibilní fie ení instalací. Ve v robním programu je ve dvou velikostech jako jednoduch a dvojit kanál. Tvarové

Více

AMERICKÁ TŘEŠEŇ TMAVÁ

AMERICKÁ TŘEŠEŇ TMAVÁ Luxusní řada dýhovaného kancelářského nábytku, s nadčasovým a praktickým designem, vyráběného ze široké škály dřevin a barevných provedení. MATERIÁL / POPIS.. stolové desky a horní desky na skříňky jsou

Více

ŘEŠENÍ KABELOVÝCH KANÁLŮ A KOLEKTORŮ. Kabelový nosný systém

ŘEŠENÍ KABELOVÝCH KANÁLŮ A KOLEKTORŮ. Kabelový nosný systém ŘEŠENÍ KABELOVÝCH KANÁLŮ A KOLEKTORŮ Kabelový nosný systém Obsah 1. Úvod...3 2. Životnost...4 3. Porovnání kapacity...7 4. Způsoby uchycení...8 Uchycení na rovnou stěnu...8 Uchycení na stojinu strop -

Více

Napájení a data. moderně

Napájení a data. moderně Napájení a data moderně KRABICE POP-UP 2 Nové, elegantní, ergonomicky tvarované vysouvací pop-up krabice nabízejí snadné použití a rychlé připojení přístrojů a zařízení, např.: PC, mobilní telefony, audio-video

Více

Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet. Množství celkem. Cena jednotková. P.Č. Popis MJ. Cena celkem. 1 Barový stůl ks 4 0 Kč

Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet. Množství celkem. Cena jednotková. P.Č. Popis MJ. Cena celkem. 1 Barový stůl ks 4 0 Kč Příloha č. 5 zadávací dokumentace - slepý rozpočet 1 Barový stůl ks 4 0 Kč výška 110 cm, průměr 60 cm, barva desky modrá RAL5010, noha chromová/nerezová 2 Pohovkový díl 180x80x40cm ks 3 0 Kč Výrobek nejméně

Více

CB 1/23 Eco. Řešení pro šetrné automatické vnější čištění všech běžných osobních vozidel s maximální výškou 2,30 m.

CB 1/23 Eco. Řešení pro šetrné automatické vnější čištění všech běžných osobních vozidel s maximální výškou 2,30 m. Řešení pro šetrné automatické vnější čištění všech běžných osobních vozidel s maximální výškou 2,30 m. 1 Osazení kartáčů K dispozici je varianta z polyetylenu, z materiálu Carlite nebo smíšené osazení

Více

ZÁKLADNÍ PRVKY SEKTORU ANNY str. 1-9

ZÁKLADNÍ PRVKY SEKTORU ANNY str. 1-9 ZÁKLADNÍ PRVKY SEKTORU ANNY str. 1-9 ANNY lůžka LŮŽKO 90 7001 JAVOR 2 891 3 440 1 28 lůžko je bez roštu lůžko s čelem má výšku 817 mm a délku 2146 mm nastavitelná výška roštu lůžka ČELO 90 7002 JAVOR 681

Více

Víceúrovňové zapojení žaluzií... 45 Schéma zapojení žaluziového motoru... 46

Víceúrovňové zapojení žaluzií... 45 Schéma zapojení žaluziového motoru... 46 TECHNICKÝ MANUÁL OBSAH Venkovní žaluzie Z-90, Z-70... 2-3 Venkovní žaluzie S-90... 4-5 Venkovní žaluzie C-80, C-65... 6-7 Venkovní žaluzie C-80S, C-65S... 8-9 Venkovní žaluzie F-80, F-80V... 10-11 Venkovní

Více

SUB 800A, 810A, 1200A, ZS 260

SUB 800A, 810A, 1200A, ZS 260 SUB 800A, 810A, 1200A, ZS 260 Úvodem: Aktivní subwoofery SUB 800A, 810A a SUB 1200A, disponují 8 nebo 12" reproduktorem v bassreflexové ozvučnici, regulací hlasitosti, přeladitelnou výhybkou, invertováním

Více

Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE

Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE Kompaktní rozváděčové skříně AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Originální provedení s mezinárodními certifikáty k dispozici skladem. Díky mnoha praktickým rozměrům

Více

ETA 7400. Model z roku 1990. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka --- 13.05.2006 Funkční 1990 1000W --- Dlouhodobá zápůjčka

ETA 7400. Model z roku 1990. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka --- 13.05.2006 Funkční 1990 1000W --- Dlouhodobá zápůjčka ETA 7400 Model z roku 1990. Uložení Foto Stav Rok výroby Příkon Model Poznámka --- 13.05.2006 Funkční 1990 1000W --- Dlouhodobá zápůjčka Vysavač řady 7400 se vyráběl téměř 16 let. Za tuto dobu model prošel

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner

PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner JEŠTĚ PROFESIONÁLNĚJŠÍ! Peugeot Bipper nebo Partner vybrali jste si ovladatelný, kompaktní a velmi flexibilní užitkový vůz, který se umí přizpůsobit požadavkům vaší profese

Více

VRF-R410A-TECHNOLOGIES

VRF-R410A-TECHNOLOGIES VRF-R410A-TECHNOLOGIES Nástěnné jednotky (Série 3) Vnitřní jednotka MMK- AP0073H AP0093H AP0123H AP0153H AP0183H AP0243H Chladicí výkon kw 2,20 2,80 3,60 4,50 5,60 7,10 Topný výkon kw 2,50 3,20 4,00 5,00

Více

Obsah. Příslušenství... 123 Aktivní chlazení... 125 Vyvazovací systémy... 133 Ostatní příslušenství... 139

Obsah. Příslušenství... 123 Aktivní chlazení... 125 Vyvazovací systémy... 133 Ostatní příslušenství... 139 1 2 Obsah Historie, výroba výrobní program... 4 Varianty produktů... 10 Datové rozvaděče... 11 Stojanové rozvaděče... 13 RMA pro maximální uživatelský komfort... 15 RZA rozebiratelný... 25 RDA serverový

Více

Poznámka: Další rozměry lze dodat na vyžádání. Poznámka: Další rozměry lze dodat na vyžádání. Poznámka: Další rozměry lze dodat na vyžádání.

Poznámka: Další rozměry lze dodat na vyžádání. Poznámka: Další rozměry lze dodat na vyžádání. Poznámka: Další rozměry lze dodat na vyžádání. ß 6005-6006 Dílenská pravítka DIN 874/2 Měřící a orýsovací nástroje, zkoušečky Přesnost podle DIN 874/2, vysoké hrany jemně broušené. S protokolem o zkoušce ze závodu. Na obecné práce. Další rozměry lze

Více

Projekt Pospolu. Aktivní a pasivní propojovací prvky

Projekt Pospolu. Aktivní a pasivní propojovací prvky Projekt Pospolu Aktivní a pasivní propojovací prvky obor 18-20-M/01 Informační technologie Autorem materiálu a všech jeho částí je Josef Petr. Technické vybavení je tvořené přenosovým médiem (kabelem),

Více

POHLED NA VNITŘNÍ USPOŘÁDÁNÍ

POHLED NA VNITŘNÍ USPOŘÁDÁNÍ 0 129 32 150 32 104 220 220 220 32 900 Lišty na boku jen u krajních modulů 1. TECHNICKÝ POPIS R E C E P Č N Í P U L T Y Recepční pult se skládá z několika modulů, dle dispozice prostoru je navržen v pravé

Více

Rozhraní Připojení a indikace

Rozhraní Připojení a indikace Rozhraní Připojení a indikace Rozhraní na čelním panelu Spojky pro rozvaděče Kabelové průchodky Zásuvky pro rozvaděče LED-indikace pro čelní panely 02 TRANSFORMATOREN 03 MODLINK MSDD SPOJENÍ S VNĚJŠÍM

Více

Válcování drážek VÁLCOVÁNÍ DRÁŽEK. Velikost trubky Strana. Poč. modelů. Typ

Válcování drážek VÁLCOVÁNÍ DRÁŽEK. Velikost trubky Strana. Poč. modelů. Typ Válcování drážek Určeno ke zvýšení rychlosti a výkonnosti pro požární sprinklery a ostatní průmyslové instalace. Široký sortiment mechanických a hydraulických zařízení pro aplikace do průměru 24". Typ

Více

Exner 1914. Nyní pokračujeme v tradici a naší snahou zůstává kvalitní výroba nábytku na moderním strojovém vybavení.

Exner 1914. Nyní pokračujeme v tradici a naší snahou zůstává kvalitní výroba nábytku na moderním strojovém vybavení. Platnost katalogu od 1. 4. 2014 Exner 1914 Tradice výroby nábytku Exner se váže již k roku 1914, kdy byla firma Exner založena jako truhlářství. V roce 1922 na pozemcích z majetku Karla Schwarzenberga

Více

Modulární KVM konstrukce 1.Škálovatelné řešení 2.Do 32 portů jednoho switche 3.Integrováno 17 modelů KVM switchů do zástavné výšky 1U

Modulární KVM konstrukce 1.Škálovatelné řešení 2.Do 32 portů jednoho switche 3.Integrováno 17 modelů KVM switchů do zástavné výšky 1U Gemini 15/17/19 Dual rail 15"/ 17"/ 19" LCD konzola určená pro modulární KVM switche Gemini série Dual Rail konzol s patentovanou dvojitou kolejnicí nabízí vysokou technickou úroveň řešení pro ovládání

Více

UČEBNY představení řady. Nábytek pro školící místnosti, učebny a školní prostory.

UČEBNY představení řady. Nábytek pro školící místnosti, učebny a školní prostory. U Č EBNY Nábytek pro školící místnosti, učebny a školní prostory. MATERIÁL / POPIS.. stolové desky - dřevotřísková deska laminovaná v tl. 18 a 25 mm.. desén / tloušťka / hrana ABS MERANO 18 mm / 1 mm MERANO

Více

Napájení a data. moderně

Napájení a data. moderně Napájení a data moderně KRABICE POP-UP 2 Nové, elegantní, ergonomicky tvarované vysouvací pop-up krabice nabízejí snadné použití a rychlé připojení přístrojů a zařízení, např.: PC, mobilní telefony, audio-video

Více

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance MD8562/8562D 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance Upozornění před instalací Když bude ze síťové kamery vycházet kouř nebo neobvyklý zápach, okamžitě ji vypněte. Informace o provozní teplotě naleznete

Více

KATALOG KANCELÁŘSKÉHO NÁBYTKU NESA, NESA PRIMA A NESA PRIMA STEEL

KATALOG KANCELÁŘSKÉHO NÁBYTKU NESA, NESA PRIMA A NESA PRIMA STEEL KATALOG KANCELÁŘSKÉHO NÁBYTKU NESA, NESA PRIMA A NESA PRIMA STEEL ARWEN interiery Marie Cibulkové 12 140 00 Praha 4 T/F: +420 241 410 185 M: +420 602 736 051 www.arweninteriery.cz arwen@arweninteriery.cz

Více

Vivera. Obsah - Venkovní rolety

Vivera. Obsah - Venkovní rolety Venkovní rolety CZ Vivera Obsah Venkovní rolety Venkovní roleta Vivera / ViveraSectra Základní specifikace produktu Venkovní roleta Plasterax / PlasteraxSectra Základní specifikace produktu 8 9 Venkovní

Více

Koordinační dokumentace Audiovizuální techniky pro projekt CESEB v areálu Univerzitního kampusu Bohunice, Kamenice 5, Brno.

Koordinační dokumentace Audiovizuální techniky pro projekt CESEB v areálu Univerzitního kampusu Bohunice, Kamenice 5, Brno. Koordinační dokumentace Audiovizuální techniky pro projekt CESEB v areálu Univerzitního kampusu Bohunice, Kamenice 5, Brno Finální verze Zadavatel: Masarykova univerzita se sídlem Žerotínovo nám. 617/9,

Více

Elektricky otočné panely

Elektricky otočné panely ŽIDLE PARAVÁNY KUCHYNĚ SKŘÍNĚ STOLY Pevné panely Pro Váš pracovní stůl doma i v kanceláři nabízíme řešení bez nutnosti úprav stolové desky. Využít lze standardní otvor pro průchodku HOBIS. Jiný typ panelu

Více

Montážní a provozní návod

Montážní a provozní návod OBSAH 1. Všeobecné informace 2 1.1 Přehled jednotek 3 2. Typy výměníků 5 3. Regulace 5 4. Doprava a skladování 6 5. Důležitá upozornění 6 6. Montáž 7 6.1 Demontáž pláště 7 6.1.1 Osazení zedního nástavce

Více

Caddy Touran T5 Crafter. s vestavbou bott. pro servis a transport

Caddy Touran T5 Crafter. s vestavbou bott. pro servis a transport Caddy Touran T5 Crafter VW s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

Sloupový stojan pro klíčový trezor požární ochrany SD04.2

Sloupový stojan pro klíčový trezor požární ochrany SD04.2 Sloupový stojan pro klíčový trezor požární ochrany SD04.2 www.protipozarni-systemy.com 1 OBSAH 1.0 Všeobecné informace... 3 2.0 Funkce a konfigurace stojanu... 3 2.1 Konfigurace... 3 2.2 Funkce...... 3

Více

Spínače a zásuvky IP 44, IP 54, IP 55, IP 66

Spínače a zásuvky IP 44, IP 54, IP 55, IP 66 , IP 54, IP 55, IP 66 Bezpečná elektroinstalace musí být dokonale přizpůsobena prostředí. Využijte na správných místech v interiéru i exteriéru přístroje se zvýšeným stupněm krytí. Vestavné, nástěnné,

Více

Newsletter ÚVODNÍK NOVINKY 2012. Vydání č. 1, ročník IV., 1. 2. 2012. Vana Vanda II

Newsletter ÚVODNÍK NOVINKY 2012. Vydání č. 1, ročník IV., 1. 2. 2012. Vana Vanda II ÚVODNÍK Vážení obchodní přátelé, dnešek znamená pro značku RAVAK přelomové datum, ke kterému se upínala naše pozornost a úsilí po několik předcházejících měsíců. Dovolte mi tedy, abych Vám s potěšením

Více

KUFRY A BRAŠNY NA NÁŘADÍ. pro řemeslo montáž údržbu servisní techniky

KUFRY A BRAŠNY NA NÁŘADÍ. pro řemeslo montáž údržbu servisní techniky KUFRY A BRAŠNY NA NÁŘADÍ pro řemeslo montáž údržbu servisní techniky Kufry a brašny na nářadí Kufry a brašny NAVAHO - skvělá adresa pro Vaše nářadí Vynikající kvalita za ostře seřízlé ceny - tak by se

Více

Domovní elektroinstalační přístroje

Domovní elektroinstalační přístroje Domovní elektroinstalační přístroje Milí přátelé a partneři, Vaše potřeby jsou podkladem pro naše jednání. Proto Vaše přání ovlivňují nejen vývoj výrobků, ale též naši koncepci při vytváření katalogů.

Více

CoolTop. Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60

CoolTop. Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60 CoolTop Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60 Aplikace CoolTop je unikátní chladicí jednotka vyráběná společností Conteg. Tato jednotka pro datová

Více

keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15

keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15 keramické pece LAC kat -keramika CZ 1 15.8.2005, 16:47:15 PROFIL SPOLEČNOSTI LAC Společnost LAC, s.r.o., se sídlem v Rajhradu u Brna, se již 13 let úspěšně zabývá výrobou pecí a sušáren pro řadu technologických

Více

KABELOVÉ KOMORY ZEKAN

KABELOVÉ KOMORY ZEKAN we protect the cables KABELOVÉ KOMORY ZEKAN W W W. C W S. C Z VÝHODY KABELOVÝCH KOMOR ZEKAN Zatížitelnost je kladen důraz na maximální zatížitelnost kabelových komor a to jak proti bočnímu tlaku zeminy,

Více

Kabelové žlaby v každé velikosti a konstrukčním tvaru Optimální vedení kabelů ve všech oblastech elektroinstalací Kompletní programy se všemi

Kabelové žlaby v každé velikosti a konstrukčním tvaru Optimální vedení kabelů ve všech oblastech elektroinstalací Kompletní programy se všemi Kabelové žlaby v každé velikosti a konstrukčním tvaru Optimální vedení kabelů ve všech oblastech elektroinstalací Kompletní programy se všemi sofistikovanými systémovými součástmi pro všechna zadání Jak

Více

Napájení a data. na dosah ruky

Napájení a data. na dosah ruky Napájení a data na dosah ruky POP-UP KRABICE KABELOVÉ PRŮCHODKY Nové, elegantní, ergonomicky tvarované vysouvací pop-up krabice nabízejí snadné použití a rychlé připojení přístrojů a zařízení, např.: PC,

Více

Make IT easy: Přestavba z DK-TS na TS IT

Make IT easy: Přestavba z DK-TS na TS IT Make IT easy: Přestavba z DK-TS na TS IT Z DK-TS se stane TS IT. Pro Vás to znamená: Náklady na sestavení vašeho rozváděče se značně zjednoduší. Mnoho součástí příslušenství, jež musely být dříve objednávány

Více

LC1 Řada modulárních stropních reproduktorů

LC1 Řada modulárních stropních reproduktorů Konferenční systémy LC1 Řada modulárních stropních ů LC1 Řada modulárních stropních ů www.boschsecurity.cz u Vynikající reprodukce řeči a hudby u Snadná instalace zásluhou jedné velikosti mřížek a jedné

Více

PŘEDSTĚNOVÉ INSTALACE FRIAFIX

PŘEDSTĚNOVÉ INSTALACE FRIAFIX 1 PŘEDSTĚNOVÉ INSTALACE FRIAFIX Návod pro projektování a montáž 2 Obsah Strana Moduly FRIABLOC a FRIAFIX 3 Ovládací desky 4-6 - velká ovládací deska WC, ovládání zepředu - ovládací deska WC, ovládání shora

Více

1. STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY

1. STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY . STOLY KANCELÁŘSKÉ, PRACOVNÍ, JÍDELNÍ, PULTY.PP.NP.NP CENA/ STOLY, PULTY S ČTVERCOVÝ STŮL: Střední standard, místnost trenéra,rámová kovová podnož bez vnějších viditelných konstrukčních spojů s možností

Více

Napájení a data. na dosah ruky

Napájení a data. na dosah ruky Napájení a data na dosah ruky POP-UP KRABICE Nové, elegantní, ergonomicky tvarované vysouvací pop-up krabice nabízejí snadné použití a rychlé připojení přístrojů a zařízení, např.: PC, mobilní telefony,

Více

Rozvaděče FW pro zapuštěnou montáž s třídou izolace I

Rozvaděče FW pro zapuštěnou montáž s třídou izolace I Rozvaděče FW pro zapuštěnou montáž s třídou izolace I Oceloplechové rozvodnice pro zapuštěnou montáž s třídou izolace I a vestavnou hloubkou 110 mm. Rozvodnice jsou určeny pro bytovou a občanskou výstavbu.

Více

VYBAVENÍ PRODEJEN NÁKUPNÍ VOZÍK. Tango City. Trendový nákupní vozík v kompaktním designu

VYBAVENÍ PRODEJEN NÁKUPNÍ VOZÍK. Tango City. Trendový nákupní vozík v kompaktním designu VYBAVENÍ PRODEJEN NÁKUPNÍ VOZÍK Tango City Trendový nákupní vozík v kompaktním designu VYBAVENÍ PRODEJEN NÁKUPNÍ VOZÍK TANGO CITY Tango City > Atraktivní design a maximální funkčnost > Úzké, kompaktní

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C5

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C5 PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C5 STYL 04 KOMFORT 06 BEZPEČNOST 08 PŘEPRAVA 10 OCHRANA 14 MULTIMÉDIA 18 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

Systém zábradlí BASIC

Systém zábradlí BASIC Systém zábradlí Informace o produktu PROVA ALU systém zábradlí PROVA ALU systém zábradlí 3 OBSAH: 1. Všeobecná informace... 2. Seznam prvků systému zábradlí PROVA ALU... 3. PROVA ALU balení - celkový obsah...

Více

NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ

NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ ŘEŠENÍ DO NÁBYTKU I DO PODLAHY SVĚTOVÝ SPECIALISTA PRO ELEKTRICKÉ INSTALACE A DATOVÉ ROZVODY KRABICE POP-UP 2 Nové, elegantní, ergonomicky tvarované vysouvací pop-up krabice nabízejí

Více

SYSTÉMY SE ZACHOVÁNÍM FUNKČNOSTI PŘI POŽÁRU

SYSTÉMY SE ZACHOVÁNÍM FUNKČNOSTI PŘI POŽÁRU 2012 SYSTÉMY SE ZACHOVÁNÍM FUNKČNOSTI PŘI POŽÁRU Vážený zákazníku, náš nový katalog, který máte před sebou, představuje nabídku firmy KOPOS KOLÍN a.s. v sortimentu požárně odolných systémů. S touto nabídkou

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

Standardní vybavení Horní lán - III. etapa - jednotka 208-2.NP - dispozice 3+kk

Standardní vybavení Horní lán - III. etapa - jednotka 208-2.NP - dispozice 3+kk 030 hrubá stavba obvodové zdivo z keramických cihlových bloků 300 mm + 160 mm zateplení (obvodové zdivo může být částečně nahrazeno konstrukčními prvky se statickou funkcí - monolitické betonové stěny

Více

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius P10. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne Vám veškeré

Více

čeština Průchodkové systémy EMC řešení inovace kreativita technologie Výrobní program Společnost icotek group

čeština Průchodkové systémy EMC řešení inovace kreativita technologie Výrobní program Společnost icotek group čeština 26 Průchodkové systémy EMC řešení inovace kreativita technologie Výrobní program Společnost icotek group Požadavky zákazníků a změny trendů v oboru jsou pro společnost icotek podněty k dalším inovacím.

Více

VISIO 50 Plošné spínače - Přístroje a datová technika

VISIO 50 Plošné spínače - Přístroje a datová technika VISIO 50 Plošné spínače - Přístroje a datová technika w VISIO 50 plošné spínače - kompletní sety s jednorámečkem w Přístroje s rámečkem a krytkou 347 Přístroj spínače 1p, bezšroubové svorky, bílá, kompletní

Více

TRUBKOVÉ SVĚRÁKY A OPĚRY. Velikost trubky Rozsah přestavení palce mm palce mm. Poč. modelů. Strana. Svěráky. Podpěry

TRUBKOVÉ SVĚRÁKY A OPĚRY. Velikost trubky Rozsah přestavení palce mm palce mm. Poč. modelů. Strana. Svěráky. Podpěry TRUBKOVÉ SVĚRÁKY A OPĚRY Trubkové svěráky a opěry Široký výběr příslušenství pro fixaci trubek, dokonale navržené pro vzájemné použití. Robustní konstrukce výrobku Vám zajistí vysokou spolehlivost při

Více

81912 Odkládací stojan na materiál. Stabilní a solidní konstrukce. Vedení uložené v kuličkových ložiskách. Všechny části s práškovou vrstvou.

81912 Odkládací stojan na materiál. Stabilní a solidní konstrukce. Vedení uložené v kuličkových ložiskách. Všechny části s práškovou vrstvou. 1910-1912 1910 Odkládací stojan na materiál s ocel. válečky Stabilní a solidní konstrukce. Silný ocelový váleček, uložený v kuličkových ložiskách a s plastovým potahem, po stranách s dorazy. Všechny části

Více

VŠECHNO Z JEDNOHO ZDROJE S MNOHA VÝHODAMI PRO VÁS

VŠECHNO Z JEDNOHO ZDROJE S MNOHA VÝHODAMI PRO VÁS VYBAVENÍ VOZIDEL VŠECHNO Z JEDNOHO ZDROJE S MNOHA VÝHODAMI PRO VÁS Špičková kvalita z našeho vlastního vývoje a výroby. Pro naše vybavení vozidel svědčí několik skutečností, které jsou zárukou jeho kvality.

Více

CENÍK VÝROBKŮ ČERVENEC 2015

CENÍK VÝROBKŮ ČERVENEC 2015 CENÍK VÝROBKŮ ČERVENEC 2015 OHŘEV VODY VYTÁPĚNÍ OBNOVITELNÉ ZDROJE / 1 ELEKTRICKÉ OHŘÍVAČE VODY BEZTLAKOVÉ ELEKTRICKÉ OHŘÍVAČE VODY S BATERIÍ ARKSH ARKSH 5O EU nad umyvadlo, 2,0 kw, objem 5 litrů 3100658

Více

tehalit.da 200 Elektroinstalační sloupky a pilířky Technické údaje: Vlastnosti:

tehalit.da 200 Elektroinstalační sloupky a pilířky Technické údaje: Vlastnosti: tehalit.da 200 Elektroinstalační sloupky a pilířky Komerční objekty, zvláště pak kancelářské prostory, podléhají častým úpravám. Pokud jde o rozvod elektřiny, musí se tento systém snadno a rychle adaptovat

Více

Průmyslové zásuvky a vidlice

Průmyslové zásuvky a vidlice Průmyslové zásuvky a vidlice Používají se na připojování elektrických spotřebičů a zařízení v průmyslových elektrických instalacích na rozvody nízkého napětí, např. v montážních halách, dílnách, stavebních

Více

Externí příslušenství bazénu

Externí příslušenství bazénu Externí příslušenství bazénu 18 Bazénové schůdky 26 Bazénové výstupy a madla pro výstup z bazénu 29 Schůdky pro veřejné bazény 30 Bazénové schůdky - příslušenství 31 Sedačky pro plavčíky 32 Bazénové výtahy

Více

STAVEBNÍ VRÁTEK MINOR DUPLO (NOSNOST 80 KG)

STAVEBNÍ VRÁTEK MINOR DUPLO (NOSNOST 80 KG) STAVEBNÍ VRÁTEK MINOR DUPLO (NOSNOST 80 KG) (POUZE PRO ZVEDÁNÍ MATERIÁLU) PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU TATO PŘÍRUČKA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZAŘÍZENÍ Důležité upozornění: Před začátkem používání zařízení

Více

katalog PREZENTACNÍ SYSTÉMY RETIP

katalog PREZENTACNÍ SYSTÉMY RETIP katalog PREZENTACNÍ SYSTÉMY RETIP RETIP RETIP www.retipo.cz +420 775 568 418 info@retipo.cz www.retipo.cz co nabízíme: ROLL UP STOJANY PROMO STOLKY X - BANERY L - BANERY POP UP STENY REKLAMNÍ STENY STOJÁNKY

Více

Ramac. www.petruzalek.cz. - balení technických předmětů. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111

Ramac. www.petruzalek.cz. - balení technických předmětů. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 - balení technických předmětů Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Ramac Společnost RAMAC působí v oblasti balení již od roku 1976 a svým zákazníkům zajišťuje

Více

Ceník LED KOMPONENTÚ PRO OSVĚTLOVACÍ TECHNIKU

Ceník LED KOMPONENTÚ PRO OSVĚTLOVACÍ TECHNIKU Ceník LED KOMPONENTÚ PRO OSVĚTLOVACÍ TECHNIKU Datum vydání ceníku: 29.10.2012 Ceny platí pro směnný kurs Kč/USD ke dni vydání ceníku, v případě změny kursu Kč/USD si vyhrazujeme právo ceny změnit Ceník

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 26, pošt. přihr.69, 148 01 Praha 414

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 26, pošt. přihr.69, 148 01 Praha 414 MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 26, pošt. přihr.69, 148 01 Praha 414 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo zakázky

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI LAC

PROFIL SPOLEČNOSTI LAC hobby katalog PROFIL SPOLEČNOSTI LAC Společnost LAC, s.r.o., se sídlem v Rajhradu u Brna, se již 15 let úspěšně zabývá výrobou pecí a sušáren pro řadu technologických použití, např.: strojírenství slévárny

Více

K N I H A S T A N D A R D Ů

K N I H A S T A N D A R D Ů K N I H A S T A N D A R D Ů VÍCEÚČELOVÁ HALA BŘEZOVÁ Uvedené požadavky upřesňují výkresovou a textovou dokumentaci. VEŠKERÉ PRVKY STAVBY A VÝROBKY UVEDENÉ V TÉTO KNIZE BUDOU PŘED ZHOTOVENÍM PŘEDLOŽENY

Více

ETA 402 Jupiter. ETA 402 Jupiter. ETA 402 Jupiter, oficiální foto.

ETA 402 Jupiter. ETA 402 Jupiter. ETA 402 Jupiter, oficiální foto. ETA 402 Jupiter Model 402 Jupiter vychází z prvního modelu, který vyráběla ETA a to je 401 Standard. Tento vysavač se liší od svého předchůdce celoplastovým tělem. Další novinkou bylo odepínání části kde

Více