MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR"

Transkript

1 Útvar starosty bod 4 Předkladatel: Zpracovatel: Označení věci: Starosta Pavlína Fafalová Sekretariát Informace o činnosti orgánů města Projednáno: Nároky na rozpočet nejsou b e r e n a v ě d o m í informace o činnosti orgánů města. Zodpovědná osoba: starosta Termín: Vyjádření: Pavlína Fafalová

2

3 Útvar starosty bod 5 Předkladatel: Zpracovatel: Označení věci: Projednáno: starosta Pavlína Fafalová Sekretariát Informace o činnosti výborů Zastupitelstva města Nový Bor Ing. Lenka Kazberuková tajemnice Nároky na rozpočet nejsou b e r e n a v ě d o m í předložené zápisy z jednání výborů zastupitelstva města Nový Bor za období 12/2018 ke dni : a) zápis z Kontrolního výboru ze dne b) zápis z Výboru pro dopravu a životní prostředí ze dne c) zápis z Finančního výboru ze dne d) zápis z Výboru pro dopravu a životní prostředí ze dne a schvaluje změnu dopravní situace dle návrhu výboru: v úseku ulice Špálova od ul. Palackého po ul. Českou zřídit jednosměrný provoz ve směru jízdy v termínu do Zodpovědná osoba: Pavlína Fafalová Sekretariát Termín: Předkládáme Vám pro informaci zápisy z výborů Zastupitelstva města Nový Bor, které jsou jeho poradním orgánem. Dle metodického doporučení i činnosti územních samosprávných celků Ministerstva vnitra České republiky je vhodné nejprve zápisy z výborů zařadit na pořad jednání zastupitelstva obce a poté je zveřejnit např. na webové stránky města.

4 Vyjádření: Pavlína Fafalová

5 Útvar starosty bod 6 Předkladatel: Zpracovatel: Označení věci: Projednáno: starosta Pavlína Fafalová Sekretariát Zřízení Osadního výboru Janov Ing. Petr Mertin nominovaný předseda Osadního výboru Janov Nároky na rozpočet nejsou z ř i z u j e Osadní výbor Janov v počtu 3 členů a v o l í a) členy Osadního výboru Janov ve složení: pí Lenka Špringlová, pí Alena Kolářová b) předsedu Osadního výboru Janov pana Ing. Petra Mertina. Na základě 120, zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, předkládám žádost občanů Janova o zřízení Osadního výboru (dále jen OV) Janov a schválení volby předsedy a členů v OV Janov. (viz příloha). Uvedení členové se svým jmenováním vyjádřili písemný souhlas a přijímají svoje členství v OV. Vyjádření:

6 Pavlína Fafalová

7 Útvar starosty bod 7 Předkladatel: Zpracovatel: Označení věci: Projednáno: starosta Pavlína Fafalová Sekretariát Zřízení Osadního výboru horní Pihel Mgr. Daniel Nerad nominovaný předseda Osadního výboru horní Pihel Nároky na rozpočet nejsou z ř i z u j e Osadní výbor horní Pihel v počtu 3 členů a v o l í a) členy Osadního výboru horní Pihel ve složení: p. Pavel Sedlák, pí Lenka Jirovská b) předsedu Osadního výboru horní Pihel pana Mgr. Daniela Nerada. Zodpovědná osoba: Pavlína Fafalová Sekretariát Termín: Na základě 120, zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, předkládám žádost občanů horního Pihelu o zřízení Osadního výboru (dále jen OV) horní Pihel a schválení volby předsedy a členů v OV horní Pihel. (viz příloha). Uvedení členové se svým jmenováním vyjádřili písemný souhlas a přijímají svoje členství v OV. Vyjádření:

8 Pavlína Fafalová

9 Útvar starosty bod 8 Předkladatel: Zpracovatel: Označení věci: Ing. Luboš Řehoř předseda KV Ing. Luboš Řehoř předseda KV Plán kontrolní činnosti Kontrolního výboru ZM I. pololetí roku 2019 Projednáno: Kontrolní výbor dne Nároky na rozpočet nejsou s c h v a l u j e Plán kontrolní činnosti Kontrolního výboru ZM na I. pololetí roku Zodpovědná osoba: Ing. Luboš Řehoř předseda Kontrolního výboru Termín: Kontrolní výbor ZM Nový Bor na svém jednání dne schválil Plán činnosti na I. pololetí roku 2019 (viz příloha), který předkládá členům ZM ke schválení. Vyjádření:

10 Ing. Luboš Řehoř Ing. Luboš Řehoř

11 bod 9 Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Předkladatel: Zpracovatel: Označení věci: Projednáno: Ing. Stanislava Silná místostarostka Bc. Jiřina Kubáňová vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Žádost příspěvkové organizace Sociální služby města Nový Bor, schválení čerpání finančních prostředků z Rezervního fondu Ing. Lucie Geislerová vedoucí fin. odboru Nároky na rozpočet nejsou s c h v a l u j e čerpání finančních prostředků z Rezervního fondu příspěvkové organizace Sociální služby města Nový Bor, ve výši do Kč na výměnu podlahové krytiny v společenské místnosti DPS Žižkova 159. Zodpovědná osoba: Mgr. Daniel Nerad ředitel příspěvkové organizace Sociální služby města Nový Bor Termín: Předkládáme k projednání do ZM v souladu s 31 zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pod. předpisů a s čl. II., bod 1 c) ust. Zásad Rady města Nový Bor č. 1/2018 k řízení příspěvkových organizací, žádost Sociálních služeb města Nový Bor, o použití finančních prostředků z Rezervního fondu organizace v celkové výši do ,-Kč, za účelem výměny podlahové krytiny ve velké společenské místnosti v DPS Žižkova 159. Stávající kobercová krytina je již poškozená a s ohledem na údržbu a úklid nevyhovující. Místnost je využívána jak organizací Sociální služby města Nový Bor, tak různými spolky k jejich pravidelné kulturně společenské činnosti. S ohledem na charakter místnosti bude položena PVC krytina, která bude odolná a nenáročná na údržbu.

12 Vyjádření: Bc. Jiřina Kubáňová Ing. Stanislava Silná

13 Odbor sociálních věcí a zdravotnictví bod 10 Předkladatel: Zpracovatel: Označení věci: Projednáno: Ing. Stanislava Silná místostarostka Bc. Jiřina Kubáňová vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Souhlas s postupem při spolufinancování sociálních služeb obcí Svazku obcí Novoborska Ing. Lucie Geislerová vedoucí fin. odboru RNDr. Alena Forgáčová vedoucí odboru školství, kultury a sportu Petruše Matoušková referent odboru školství Svazek obcí Novoborska předseda Svazku obcí Novoborska Ing. Jan Sviták v RM Nároky na rozpočet nejsou s o u h l a s í s postupem při spolufinancování sociálních služeb obcí Svazku obcí Novoborska Zodpovědná osoba: Bc. Jiřina Kubáňová vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Termín: Myšlenka společného financování sociálních služeb v rámci Svazku obcí Novoborska (dále SON) je dlouhodobý projekt. Intenzivní práce probíhají již od roku 2012, v souladu s 92 odst. d) a 94 odst. f) zákona č. 108/200 Sb., o sociálních službách.

14 V roce 2018 byla zpracována Strategie společného financování sociálních služeb, která zahrnuje výpočet částky na spolufinancování na obyvatele Novoborska, konkrétně se jedná o částku 90 Kč/obyvatele (počet obyvatel k MVČR). Tato částka je podložena výpočtem aktuálních úvazků a lůžek, které občané Novoborska využívají. Smlouvy o příspěvku na spolufinancování sociálních služeb obcí SON budou podepsány se všemi obcemi, které se rozhodnutím svých zastupitelstev ke společnému financování připojí. Na členské schůzi SON byla tato strategie schválena usnesením č. 1.8/2018 ze dne Nyní probíhají v jednotlivých obcích SON schvalovací procesy. Obce, které se ke společnému financování připojily, případně ještě připojí, budou poukazovat finanční příspěvek na účet města Nový Bor na základě Smlouvy o příspěvku na spolufinancování sociálních služeb SON na rok 2019, jejíž návrh je přílohou tohoto materiálu včetně příloh. Ve smlouvách budou již konkrétní částky, které obce poukáží na účet města Nový Bor č / variabilní symbol (číslo smlouvy). Město Nový Bor se bude podílet maximálně částkou plánovanou v rozpočtu města na rok Z rozpočtu města Nový Bor - po zapojení částek od obcí - budou peníze poskytovatelům distribuovány v souladu se Zásadami pro poskytování dotací na podporu veřejně prospěšných projektů z rozpočtu města Nový Bor. Prakticky budou peníze rozdělovány stejným způsobem, jako tomu bylao doposud, pouze rozdělovaná částka se navýší o příspěvky zainteresovanýcj obcí. Pokud máte dotazy, můžete se obrátit na Bc. Jiřinu Kubáňovou, vedoucí OSVZ, tel , e- mail jkubanova@novy-bor.cz Vyjádření: Bc. Jiřina Kubáňová Ing. Stanislava Silná

15 Finanční odbor Předkladatel: Ing. Stanislava Silná - místostarostka Zpracovatel: Ing. Lucie Geislerová - vedoucí fin. odboru Označení věci: Projednáno: RO č. 1/ Přijetí transferů (dotací) a realizace souvisejících výdajů - předběžné schválení rozpočtových změn Ing. Lucie Geislerová - vedoucí fin. odboru RM , FV s c h v a l u j e RO č. 1/2019 k rozpočtu na rok 2019 bez určení konkrétní výše pro přijetí transferů z jiných veřejných rozpočtů a realizaci k nim účelově vázaných výdajů. Zodpovědná osoba: Ing. Lucie Geislerová vedoucí fin. odboru Termín: Dle Zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů je třeba ošetřit situace, kdy se mění závazné ukazatele rozpočtu přijetím finančních prostředků z jiných rozpočtů. K těmto prostředkům jsou nutná pro jejich zapojení vytvořit rozpočtová opatření. Ta se dle tohoto zákona ( 16 odst. 4) musí evidovat v časové posloupnosti. Období mezi zasedáními zastupitelstva města je příliš dlouhé na zajištění operativních změn v rozpočtu a mnohdy je třeba výdaj realizovat ihned (např. přijetí průtokových dotací a přeposlání finančních prostředků do jiných rozpočtů). Aby nedocházelo k porušení právních předpisů, předkládám k projednání tento bod. Jedná se o předběžné schválení rozpočtových změn - předběžné přijetí rozpočtových opatření ke skutečným výdajům. Provedené rozpočtové změny jsou průběžně zveřejňovány na úřední desce města a budou následně předloženy v konkrétních částkách pro informaci zastupitelstvu města na zasedáních zastupitelstva města během roku. Informace: Ing. L. Geislerová - vedoucí FO, tel.: , mail: lgeislerova@novy-bor.cz bod 11. Ing. Lucie Geislerová Ing. Stanislava Silná

16

17 Finanční odbor Předkladatel: Zpracovatel: Označení věci: Projednáno: Ing. Stanislava Silná místostarostka Věra Patková Vymáhání pohledávek 2 Schválení vnitřní směrnice č.2.08 Pravidla pro poskytování cestovních náhrad zastupitelům města Nový Bor Ing. Lenka Kazberuková tajemnice Ing. Lucie Geislerová vedoucí fin. odboru RM , FV Nároky na rozpočet jsou ve výši 600 Kč s c h v a l u j e Vnitřní směrnici č pravidla o poskytování cestovních náhrad zastupitelům města Nový Bor s účinností od Zodpovědná osoba: Ing. Lucie Geislerová vedoucí fin. odboru bod 12. Termín: Předkládám do jednání orgánů města Vnitřní směrnici č Pravidla pro poskytování cestovních náhrad zastupitelům města Nový Bor, která se mění v čl. 3 odstavce 1 a 2 v souvislosti se změnou vyhlášky č. 333/2018 Sb. Touto změnou se nároky na rozpočet oproti loňskému roku navýší zhruba o 600 Kč. Informace: Ing- L. Geislerová - vedoucí FO, tel.: , mail:lgeislerova@novy-bor.cz Věra Patková Ing. Stanislava Silná

18 Odbor rozvoje města bod 13 Předkladatel: Zpracovatel: Označení věci: Projednáno: starosta Ing. Lukáš Michvot Referent investic 4 Dodatek č. 2 investiční akce Regenerace sídliště Husova - Jiráskova II. - IV. etapa JUDr. Cehák Jde do ZM a nároky na rozpočet nejsou s c h v a l u j e Dodatek č.2 k SOD "PD - RS - Nový Bor, sídliště Husova - Jiráskova - 2.,3.,4. etapa" mezi městem Nový Bor, nám. Míru 1, Nový Bor, IČ a ProProjekt s.r.o., Starokřečanská 34, Rumburk, IČ , kterým se mění termín dokončení d íla a snižuje se konečná cena díla. a p o v ě ř u j e starostu města Mgr. Jaromíra Dvořáka podpisem dodatku č.2 k SOD "PD - RS - Nový Bor, sídliště Husova - Jiráskova - 2.,3.,4. etapa" mezi městem Nový Bor, nám. Míru 1, Nový Bor, IČ a ProProjekt s.r.o., Starokřečanská 34, Rumburk,I Č , kterým se mění termín dokončení díla a snižuje se konečná cena díla. Zodpovědná osoba: Ing. Lukáš Michvot Referent investic 4 Termín: Zastupitelstvo města na svém 34. zasedání dne odsouhlasilo smlouvu o dílo "PD - RS - Nový Bor, sídliště Husova - Jiráskova 2., 3., 4. etapa" (ev. č. MěÚ 2017/13/ORM) mezi městem Nový Bor a společností Proprojekt s.r.o., Starokřečanská 34, Rumburk.

19 Termín dokončení projektové dokumentace pro odstranění stavby a vydání územního rozhodnutí dle této smlouvy o dílo byl sjednán do Následně zastupitelstvo města na svém 79. zasedání dne odsouhlasilo dodatek č. 1 k výše uvedené smlouvě z důvodu pozastavení programu regenerace sídlišť SFRB novým návrhem nařízení vlády (předmětná investiční akce bude nárokována z dotačního titulu Státního fondu rozvoje bydlení - program Regenerace veřejných prostranství na sídlištích). Dodatek č. 1 měnil termín dokončení projektové dokumentace pro odstranění stavby, vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení včetně výkonu inženýrské činnosti do Současně zhotovitel v rámci ceny díla nabídl revizi studie celého území, která byla podkladem pro zpracování dokumentace pro odstranění stavby a vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení, tak aby vyhovovala požadavkům objednatele, byla účelná pro všechny občany Nového Boru a byla připravena pro jasné zadání následného stupně dokumentace (tato časová náročnost byla vykompenzována rychlejším, tzv. sloučeným řízením). V dodatku č. 2 dochází k úpravě termínu plnění z důvodu nevydání stanoviska firmou SČVK a.s., kdy se zhotovitel nově zavazuje, že termín odevzdání PD se všemi potřebnými náležitostmi a včetně všech potřebných vyjádření bude do 5-ti dnů od obdržení kladných vyjádření k vypracované PD. (dne bylo uskutečněno jednání zaměstnanců města Nový Bor v sídle společnosti SČVK a.s., kde se zaměstnanci společnosti SČVK a.s. zavázali vydat své rozhodnutí. Zaměstnanci SČVK a.s. bylo konstatováno, že nelze vyjádření nevydat.). Současně dodatek č. 2 upravuje SOD v bodech týkající se změny oddílného řízení ve sloučeném řízení. V dodatku č. 1 nebylo uvedeno, že se jedná o termín dokončení projektové dokumentace pro odstranění stavby, vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení ve sloučeném řízení včetně výkonu inženýrské činnosti do , rovněž zde nebyl změněn platební kalendář ani ostatní body týkající se této změny. Navrhujeme uzavřít dodatek č. 2 k SOD ev. č. MěÚ 2017/13/ORM a akceptovat navržené změny. Výsledek jednání Rady města bude sdělen na zastupitelstvu. Bližší informace podá Ing. Lukáš Michvot, , lmichvot@novy-bor.cz Vyjádření: Ing. Lukáš Michvot

20 Útvar starosty bod 14 Předkladatel: Zpracovatel: Mgr. Stanislav Valdman zastupitel Ing. Hana Kollertová Označení věci: Kontrola hospodárného nakládání s veřejnými finančními prostředky na stavbě opěrné zdi na náměstí Míru před lužickými domky č Projednáno: starosta Ing. Miroslav Jeništa vedoucí odboru rozvoje města Finanční výbor Nároky na rozpočet jsou ve výši ,43 Kč vč. DPH s o u h l a s í se zněním Zápisu o kontrole č. 01/2018 ze dne , s vypořádáním námitek a p o v ě ř u j e paní místostarostku města Nový Bor vymáháním nároku na rozpočet. Zodpovědná osoba: Mgr. Stanislav Valdman zastupitel Termín: Členky finančního výboru (dále jen FV) zahájily na základě pověření č. 01/2018 ze dne kontrolu hospodárného nakládání s veřejnými finančními prostředky na stavbě "Opěrné zdi na náměstí Míru před lužickými domky č ". Dne byl zpracován Protokol o výsledku dílčího šetření (dále jen Protokol) nazvaný "Rekonstrukce středu města Nový Bor II. etapa - výsledek dílčího šetření". Se zněním

21 protokolu byl dne seznámen starosta a následně po předáním starostou i Ing. Miroslav Jeništa, vedoucí odboru rozvoje města (dále jen VORM). Protokol je příloha č. 1. Dne obdržel FV námitku k Protokolu, kterou podal VORM. Námitka je příloha č. 2. Dle vnitřní směrnice č s účinností od bod 7. nebylo námitkám k Protokolu vyhověno. Vypořádání námitek je přílohou č. 3. Vzhledem k výše uvedenému FV navrhuje přijmout usnesení tak, jak je předloženo. Vyjádření: Ing. Hana Kollertová Mgr. Stanislav Valdman

22 Odbor správy majetku bod 15 Předkladatel: Zpracovatel: Označení věci: Projednáno: starosta Monika Kyselová Evidence majetku Pojistná smlouva Flotila č pro pojištění odpovědnosti z provozu vozidla Ing. Jitka Capouchová vedoucí odboru správy majetku města JUDr. Jiří Cehák právní zástupce Města Nový Bor Nároky na rozpočet nejsou s c h v a l u j e uzavření pojistné smlouvy FLOTILA č pro pojištění odpovědnosti z provozu vozidla evidenční číslo vozidla mezi Městem Nový Bor, se sídlem: nám. Míru 1, Nový Bor IČ: a společností Kooperativa pojišťovna, a. s., Vienn a Insurance Group, se sídlem: Pobřežní 665/21, Praha 8, 18600, IČ: a p o v ě ř u j e starostu podpisem pojistné smlouvy - FLOTILA č evidenční číslo přípojného vozidla Zodpovědná osoba: Monika Kyselová Evidence majetku Termín: Jedná se pojištění odpovědnosti z provozu vozidla u přípojného vozidla - přívěs traktorový. Uzavřením pojistné smlouvy se pojistné zvyšuje o částku 271 Kč/rok. Monika Kyselová

23

Výpis usnesení č. 77 č. 91 z 4. zasedání Zastupitelstva města konaného dne

Výpis usnesení č. 77 č. 91 z 4. zasedání Zastupitelstva města konaného dne Výpis usnesení č. 77 č. 91 z 4. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 30.1.2019 USNESENÍ č. 77/19/ZM4 Volba návrhové komise, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele volí návrhovou komisi ve složení:

Více

Výpis usnesení č. 869 č. 894 z 38. zasedání Zastupitelstva města konaného dne

Výpis usnesení č. 869 č. 894 z 38. zasedání Zastupitelstva města konaného dne Výpis usnesení č. 869 č. 894 z 38. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 13.12.2017 USNESENÍ č. 869/17/ZM38 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města

Více

Výpis usnesení č. 112 č. 130 z 6. zasedání Zastupitelstva města konaného dne

Výpis usnesení č. 112 č. 130 z 6. zasedání Zastupitelstva města konaného dne Výpis usnesení č. 112 č. 130 z 6. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 27.3.2019 USNESENÍ č. 112/19/ZM6 Volba návrhové komise, určení ověřovatelů zápisu, určení zapisovatele v o l í návrhovou komisi

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR Útvar starosty bod 5 nám. Míru čp. 1, 473 01 Nový Bor, tel. 487 712 311, fax 487 726 160, e-mail: sekretariat@novy-bor.cz Podklady pro 3. zasedání Zastupitelstva města konané dne

Více

Výpis usnesení č. 113 č. 147 z 5. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č. 113 č. 147 z 5. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 113 č. 147 z 5. schůze Rady města konané dne 21.1.2019 USNESENÍ č. 113/19/RM5 Informace vedení města o proběhlých jednáních informace vedení města o proběhlých jednáních. Zodpovědná osoba:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR Útvar starosty bod nám. Míru čp. 1, 473 01 Nový Bor, tel. 487 712 311, fax 487 726 160, e-mail: sekretariat@novy-bor.cz 5 Podklady pro 41. zasedání Zastupitelstva města konané dne

Více

Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne 7.1.2019 USNESENÍ č. 96/19/RM4 Informace vedení města o proběhlých jednáních informace vedení města o proběhlých jednáních. Zodpovědná osoba:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR Útvar starosty nám. Míru čp. 1, 473 01 Nový Bor, tel. 487 712 311, fax 487 726 160, e-mail: sekretariat@novy-bor.cz Podklady pro 42. zasedání Zastupitelstva města konané dne 25.4.2018

Více

Výpis usnesení č č z 92. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č č z 92. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 2867 č. 2879 z 92. schůze Rady města konané dne 15.10.2018 USNESENÍ č. 2867/18/RM92 Informace vedení města o proběhlých jednáních informace vedení města o proběhlých jednáních. Zodpovědná

Více

Výpis usnesení č č z 93. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č č z 93. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 2880 č. 2905 z 93. schůze Rady města konané dne 29.10.2018 USNESENÍ č. 2880/18/RM93 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých

Více

Výpis usnesení č. 352 č. 375 z 13. schůzi Rady města konané dne

Výpis usnesení č. 352 č. 375 z 13. schůzi Rady města konané dne Výpis usnesení č. 352 č. 375 z 13. schůzi Rady města konané dne 20.5.2019 USNESENÍ č. 352/19/RM13 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých

Více

Výpis usnesení č č z 76. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č č z 76. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 2387 č. 2406 z 76. schůze Rady města konané dne 5.2.2018 USNESENÍ č. 2387/18/RM76 Informace vedení města o proběhlých jednáních informace vedení města o proběhlých jednáních. Zodpovědná

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Výpis usnesení č. 62 č. 95 z 3. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č. 62 č. 95 z 3. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 62 č. 95 z 3. schůze Rady města konané dne 10.12.2018 USNESENÍ č. 62/18/RM3 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých jednáních.

Více

Výpis usnesení č č z 77. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č č z 77. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 2407 č. 2444 z 77. schůze Rady města konané dne 19.2.2018 USNESENÍ č. 2407/18/RM77 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR bod 5 MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR nám. Míru čp. 1, 473 01 Nový Bor, tel. 487 712 311, fax 487 726 160, e-mail: sekretariat@novy-bor.cz Podklady pro 9. zasedání Zastupitelstva města konané dne 26.6.2019 Předkladatel:

Více

Informace o přijatých usneseních z 35. schůze Rady města Šluknov konané dne 19. prosince 2011 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních z 35. schůze Rady města Šluknov konané dne 19. prosince 2011 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ústecký kraj Zasedání

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 400/ /ZM

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 400/ /ZM U S N E S E N Í z 26. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které bylo řádně svoláno v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích /obecní zřízení/, dne 5. 12.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR Útvar starosty bod 5 nám. Míru čp. 1, 473 01 Nový Bor, tel. 487 712 311, fax 487 726 160, e-mail: sekretariat@novy-bor.cz Podklady pro 6. zasedání Zastupitelstva města konané dne

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR

MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ BOR bod 6 nám. Míru čp. 1, 473 01 Nový Bor, tel. 487 712 311, fax 487 726 160, e-mail: sekretariat@novy-bor.cz Podklady pro 7. zasedání Zastupitelstva města konané dne 24.4.2019 Předkladatel:

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva města Nový Bor konaného dne

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva města Nový Bor konaného dne Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva města Nový Bor konaného dne 30.1.2019 Zasedání Zastupitelstva města zahájil v 16:34 hod a dále řídil starosta Mgr. Jaromír Dvořák. Dále přítomni: členové ZM paní Ing.

Více

Závěrečný účet obce Vilémov za rok 2014

Závěrečný účet obce Vilémov za rok 2014 Vilémov Obec VILÉM OV, čp. 7, 783 22, www.vilemov-ol.cz IČ 00635316 Závěrečný účet obce Vilémov za rok 2014 Zpracovaný podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

Výpis usnesení č č z 75. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č č z 75. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 2373 č. 2386 z 75. schůze Rady města konané dne 22.1.2018 USNESENÍ č. 2373/18/RM75 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých

Více

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Viktor Pokorný, odbor školství, kultury a sportu Ing. Dana Štefanová, odbor rozvojových projektů

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Viktor Pokorný, odbor školství, kultury a sportu Ing. Dana Štefanová, odbor rozvojových projektů S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 11. 2009 Bod pořadu jednání: Věc: Přijetí dotace Ministerstva financí ČR ve výši 19,210 mil Kč na akci Objekt základní

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/62695/2018/OK/7346 Počet stejnopisů: 2 Č.j.: KUOK 125678/2018 Počet listů: 6 Počet stran: 6 Počet příloh: 0 Počet

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

USNESENÍ 38. schůze Rady města Bílovce, konané dne

USNESENÍ 38. schůze Rady města Bílovce, konané dne USNESENÍ 38. schůze Rady města Bílovce, konané dne 09. 11. 2015 Rada města po projednání RM/38/758 program jednání 38. schůze Rady města Bílovec, konané dne 09. 11. 2015 RM/38/759 plnění ukládacích usnesení

Více

Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření města Polná

Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření města Polná MUPLP000F8DJ Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava MUPLP000F8DJ Stejnopis č.: j Č. j.: KUJ! 70522/2017 KO Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření města Polná se sídlem Husovo

Více

Pojištění majetku: KOOPERATIVA pojišťovna a.s.

Pojištění majetku: KOOPERATIVA pojišťovna a.s. O B E C Č Í Ž O V Á IČ 00249602 Závěrečný účet obce za rok 2012 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších úprav a doplňků Údaje o obci

Více

Výpis usnesení č. 1 č. 18 z 1. ustavující zasedání Zastupitelstva města Nový Bor konaného dne

Výpis usnesení č. 1 č. 18 z 1. ustavující zasedání Zastupitelstva města Nový Bor konaného dne Výpis usnesení č. 1 č. 18 z 1. ustavující zasedání Zastupitelstva města Nový Bor konaného dne 31.10.2018 USNESENÍ č. 1/18/ZM1 Schválení programu zasedání program ustavujícího zasedání dne 31.10.2018. USNESENÍ

Více

OBEC CHOTOVICE ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 18.11.2014 od 18:00 hodin

OBEC CHOTOVICE ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 18.11.2014 od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 18.11.2014 od 18:00 hodin Zasedání číslo 8/2014 Datum 18.11.2014 Přítomni Jednání řídil Ověřovatelé zápisu Program jednání Dle prezenční

Více

Výpis usnesení č. 233 č. 261 z 9. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č. 233 č. 261 z 9. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 233 č. 261 z 9. schůze Rady města konané dne 18.3.2019 USNESENÍ č. 233/19/RM9 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých

Více

USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva města Česká Lípa, konaného dne dne (č. usnesení 525/ /2013)

USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva města Česká Lípa, konaného dne dne (č. usnesení 525/ /2013) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva města Česká Lípa, konaného dne dne 21. 8. 2013 (č. usnesení 5/2013-532/2013) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ. 31. schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne

RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ. 31. schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ 31. schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne 23.9.2019 695/31/RM/2019 OSS/1 - Uzavření nájemních smluv uzavření nájemních smluv 1. na byt č. 4, o velikosti

Více

Obec Kuželov Kuželov Hrubá Vrbka IČO

Obec Kuželov Kuželov Hrubá Vrbka IČO Obec Kuželov Kuželov 125 696 73 Hrubá Vrbka IČO 00544701 +420 518 329 824 +420 776 843 620 N Á V R H ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE KUŹELOV ZA ROK 2011 ( 17 zákona čs. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 23. zasedání konané dne 17. prosince 2015 Materiál k bodu č. 5 programu: Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení:

Více

Výpis usnesení č. 1 č. 29 z 1. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č. 1 č. 29 z 1. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 1 č. 29 z 1. schůze Rady města konané dne 12.11.2018 USNESENÍ č. 1/18/RM1 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých jednáních.

Více

U S N E S E N Í. 59. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 02.12.2013 od 14:00 hodin. Rada města Stříbra:

U S N E S E N Í. 59. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 02.12.2013 od 14:00 hodin. Rada města Stříbra: U S N E S E N Í 59. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 02.12.2013 od 14:00 hodin Rada města Stříbra: I. BERE NA VĚDOMÍ: 1. Zprávu o plnění úkolů z usnesení Rady města Stříbra s konstatováním:

Více

Usnesení. Zapisovatelkou dnešního zasedání je určena paní Ivana Dvořáková.

Usnesení. Zapisovatelkou dnešního zasedání je určena paní Ivana Dvořáková. Usnesení ze 3. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2018-2022, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 v 17:30 hodin v sále kina Oko v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 32 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 26. února 2008 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Výpis usnesení č č z 83. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č č z 83. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 2608 č. 2648 z 83. schůze Rady města konané dne 28.5.2018 USNESENÍ č. 2608/18/RM83 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 189/2014/KUUK 201/KON/2013 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Chotiněves,

Více

Výpis usnesení č č z 84. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č č z 84. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 2649 č. 2702 z 84. schůze Rady města konané dne 18.6.2018 USNESENÍ č. 2649/18/RM84 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 24. 11. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada s ch v a l u j e Program 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 24. 11. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu

Více

47. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

47. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 47. schůze Rady města Rychvald, dne 25. 04. 2016 Kontrola usnesení 47/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc květen 2016 47/2. Rada

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 4/2018 dne 27. prosince 2018 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:10 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

O B E C Č Í Ž O V Á IČ:

O B E C Č Í Ž O V Á IČ: O B E C Č Í Ž O V Á IČ 00249602 Závěrečný účet obce za rok 2015 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších úprav a doplňků Údaje o obci

Více

Usnesení. přijatá na ustavujícím zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na ustavujícím zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na ustavujícím zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 21.11.2014 v 15:00 hodin v jesenické kapli 1. Zastupitelstvo města schvaluje volební řád pro volbu starosty,

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 31. SRPNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 120. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Kaššák, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, Hosté: 0 RM schvaluje

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 48

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 48 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 48 DNE: 29. 8. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 734/2016/2.ZŠ NÁZEV: Hospodaření PO Základní škola Žďár nad Sázavou, Komenského 2 k 30.6.2016 ANOTACE: Hospodaření PO Základní škola Žďár nad

Více

Výpis usnesení č č z 78. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č č z 78. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 2445 č. 2464 z 78. schůze Rady města konané dne 5.3.2018 USNESENÍ č. 2445/18/RM78 Informace vedení města o proběhlých jednáních b e r e n a v ě d o m í informace vedení města o proběhlých

Více

KRAJSKY URAD MORA VSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly a interního auditu 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKY URAD MORA VSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly a interního auditu 28. října 117, 702 18 Ostrava , v KRAJSKY URAD MORA VSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly a interního auditu 28. října 117, 702 18 Ostrava 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 " ", o o o I c Čj.: Sp. zn.:

Více

Zastupitelstvo města Chropyně

Zastupitelstvo města Chropyně Zastupitelstvo města Chropyně tisk č. 0180-15ZM čj. MCH 3052/2015 1. Název materiálu Rozpočtové opatření města Chropyně č. 4 v roce 2015 2. Pořadové číslo/datum zasedání 7 / 18. června 2015 3. Předkladatel

Více

VÝBORY ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ A JEJICH ČINNOST. Ing. Marie Kostruhová ředitelka odboru veřejné správy, dozoru a kontroly

VÝBORY ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ A JEJICH ČINNOST. Ing. Marie Kostruhová ředitelka odboru veřejné správy, dozoru a kontroly VÝBORY ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ A JEJICH ČINNOST Ing. Marie Kostruhová ředitelka odboru veřejné správy, dozoru a kontroly Výbory 117 119 zákona o obcích Zastupitelstvo obce zřizuje vždy: - finanční

Více

1) úvod ) plnění rozpočtu příjmů ) plnění rozpočtu výdajů ) plnění rozpočtu financování ) rozpočtové opatření...

1) úvod ) plnění rozpočtu příjmů ) plnění rozpočtu výdajů ) plnění rozpočtu financování ) rozpočtové opatření... Závěrečný účet DSO Čistší střední Podyjí za rok 2015 dle 39 odst. 6 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů 1) úvod... 2 2) plnění rozpočtu příjmů...

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Beroun P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Beroun, která se konala dne 28.11.2018 1049/2/RM/2018 Program schůze rady města I. Rada města schvaluje program schůze rady města

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2012, konaného dne 25. 4. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2012, konaného dne 25. 4. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2012, konaného dne 25. 4. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2012 v 18.00 hod.

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 176 ze dne Rozpočtová opatření v roce I. Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 176 ze dne 12.03.2018 Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. s rozpočtovými opatřeními městské části Praha

Více

Výsledek hlasování pro 9 proti 0 zdržel se hlasování 0

Výsledek hlasování pro 9 proti 0 zdržel se hlasování 0 Zápis č. 1/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. března 2013 od 17:30 hodin ve velké zasedací místnosti MÚ Tišnov Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU V TĚŠKOVICÍCH

ORGANIZAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU V TĚŠKOVICÍCH ORGANIZAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU V TĚŠKOVICÍCH Zastupitelstvo obce Těškovice na svém zasedání konaném dne 21.12. 2006 schválilo tento organizační řád obecního úřadu. čl.l Základní ustanovení Organizační

Více

U S N E S E N Í. z 3. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného dne 6. února 2019 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově

U S N E S E N Í. z 3. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného dne 6. února 2019 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově ZM města KRNOVA SS 03/2019/koni KRNOMK-11643/2019 koni U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného dne 6. února 2019 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č.

Více

Jednání Rady města Broumov č. 20 ze dne 19. srpna 2019

Jednání Rady města Broumov č. 20 ze dne 19. srpna 2019 Jednání Rady města Broumov č. 20 ze dne 19. srpna 2019 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, JUDr. Tomáš Blažek, MUDr. Miroslav Švábl, Ing. Eva Blažková, MPA tajemnice Omluveni: Mgr. Jiří Ringel,

Více

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 5. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne Usnesení č. 77 /19-97 /19

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 5. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne Usnesení č. 77 /19-97 /19 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 5. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 30.5.2019 Usnesení č. 77 /19-97 /19 77/19 Schválení programu 78/19 Volba návrhové komise 79/19 Kontrola usnesení zastupitelstva

Více

Žádost o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu města (MAS Brána Vysočiny, z.s.)

Žádost o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu města (MAS Brána Vysočiny, z.s.) Materiál číslo: 5 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012 Svazek obcí Moravia, 671 38 Višňové 212, okres Znojmo, IČ: 70947121, tel./fax: 515 339 130, e-mail: vladimir.korek@visnove.cz NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012 (dle 17 zákona č. 250/2000

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Usnesení č. 195/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

Závěrečný účet města za rok 2011

Závěrečný účet města za rok 2011 Závěrečný účet města za rok 2011 Rozpočet pro rok 2011 byl schválen na 1. zasedání zastupitelstva města Rychvaldu dne 15.12.2010 v celkové výši 73 760 tis. Kč. Před projednáním byl rozpočet zveřejněn na

Více

Usnesení 3. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2018

Usnesení 3. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2018 Usnesení 3. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 40/3/18 1) schvaluje program 3. schůze rady

Více

Usnesení 10. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov, konané dne

Usnesení 10. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov, konané dne 10. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov, konané dne 30. 9. 2015 76/10/15 98/10/15 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník 1. místostarosta 76/10/15 M. č. 0 program 10. zasedání

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2014 které se konalo dne 24. 11. 2014 v 16:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ ve Špindlerově Mlýně 1/2/2014-ZM Zastupitelstvo města schvaluje

Více

OBEC Kačlehy, Kačlehy 51, Kačlehy, IČ NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE KAČLEHY ZA ROK 2011

OBEC Kačlehy, Kačlehy 51, Kačlehy, IČ NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE KAČLEHY ZA ROK 2011 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KAČLEHY Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších úprav a doplňků OBEC KAČLEHY 377 01 KAČLEHY 51 IČO 00441 V DOLNÍ

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion

Více

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018 Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky:

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města

MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města bod č. 4 MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Číslo zasedání: 18. Termín zasedání: 8. 12. 2016 Předkládá: Bc. Robert Stržínek, starosta Zpracoval(a): Ing. Zdeněk Studeník, vedoucí Odboru finančního;

Více

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 2/2017 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2017 proběhlo

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 12/2011 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle Č.j. 782/02/2011 konaného dne 14.12.2011 v 18.30 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

Usnesení ze 100. schůze Rady města Litvínova konané dne

Usnesení ze 100. schůze Rady města Litvínova konané dne Usnesení ze 100. schůze Rady města Litvínova konané dne 10.12.2009 3153 / 100 10.12.2009 Rada města po projednání schvaluje program 100. RM konané dne 10.12.2009 1. 1. Návrh organizačních změn 1.2. Návrh

Více

Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015

Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015 Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky:

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2015 1

Více

VYŘAZOVÁNÍ A LIKVIDACE MAJETKU MĚSTA VSETÍN

VYŘAZOVÁNÍ A LIKVIDACE MAJETKU MĚSTA VSETÍN Město Vsetín, Městský úřad Vsetín, Svárov 1080, 755 01 Vsetín, IČ0: 00304450 Výtisk č.: 0 Město Vsetín Městský úřad Vsetín SMĚRNICE číslo QS 63-01 Vydání: 3 Účinnost od: 1. 1. 2006 Přepis: Konečná S. Počet

Více

Zápis a usnesení. z 11. schůze Rady města Mostu roku 2014, konané dne v zasedací místnosti č. 101

Zápis a usnesení. z 11. schůze Rady města Mostu roku 2014, konané dne v zasedací místnosti č. 101 Zápis a usnesení z 11. schůze Rady města Mostu roku 2014, konané dne 15. 7. 2014 v zasedací místnosti č. 101 Přítomni: JUDr. Hana Jeníčková, Zdeněk Brabec, Ing. Luboš Pitín, Miroslav Fencl, Jan Syrový,

Více

Město Česká Lípa. Zásady pro poskytování finanční podpory z rozpočtu města Česká Lípa. SMĚRNICE ZASTUPITELSTVA MĚSTA č. 1/2016

Město Česká Lípa. Zásady pro poskytování finanční podpory z rozpočtu města Česká Lípa. SMĚRNICE ZASTUPITELSTVA MĚSTA č. 1/2016 SMĚRNICE ZASTUPITELSTVA MĚSTA Rozdělovník: starosta místostarostové zastupitelstvo města tajemník MěÚ vedoucí odborů sekretariát vedení města velitel MP interní auditor POČET STRAN: 7 PLATNOST OD: 24.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství, mládeţe a tělovýchovy V Písku dne: 01.03.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Návrh Dodatku č. 4 o prodlouţení platnosti Smlouvy o nájmu bytu

Více

Z á p i s. MVDr. Pavel Bělobrádek, Ing. Lubomír Svatý. Program jednání:

Z á p i s. MVDr. Pavel Bělobrádek, Ing. Lubomír Svatý. Program jednání: Z á p i s z 1. jednání Finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 22. 1. 2013 od 9.00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Dle prezenční listiny

Více

Název materiálu: Vypsání poptávkového řízení na kontokorentní úvěr města

Název materiálu: Vypsání poptávkového řízení na kontokorentní úvěr města Podklady na zasedání ZM dne: 30. 05. 2019 Název materiálu: Vypsání poptávkového řízení na kontokorentní úvěr města Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Jana Chodaničová Zúčastní se projednávání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Oldříš, IČ: 00277070 za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Oldříš, IČ: 00277070 za rok 2010 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Oldříš, IČ: 00277070 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 17.5.2011 na základě zákona č. 420/2004 Sb.,

Více

Obec ŠTÁBLOVICE. IČ Závěrečný účet obce za rok Údaje o obci

Obec ŠTÁBLOVICE. IČ Závěrečný účet obce za rok Údaje o obci Obec ŠTÁBLOVICE IČ 635448 Závěrečný účet obce za rok 2016 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších úprav a doplňků Údaje o obci Adresa:

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 59

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 59 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 59 DNE: 30. 01. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 937/2017/OF NÁZEV: Vyhlášení výběrového řízení na poskytovatele úvěru ve výši 40 mil. Kč ANOTACE: Vyhlášení výběrového řízení na poskytovatele

Více

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr.

Zápis. P ř í t o m n i : - člen rady města. Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr. Zápis 9 ze 110. zasedání rady města, konaného dne 2. října 2018 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr. Richard

Více

4. Schválení projektu EPC Šluknov Usnesení nepřijato. 5. Návrh OZV č. 1/2017, o místním poplatku za užívání veřejného prostranství Usnesení č.

4. Schválení projektu EPC Šluknov Usnesení nepřijato. 5. Návrh OZV č. 1/2017, o místním poplatku za užívání veřejného prostranství Usnesení č. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více