Poslání nadačního fondu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Poslání nadačního fondu"

Transkript

1 výroční zpráva 2018

2 Poslání nadačního fondu Posláním nadačního fondu je poskytovat finanční a v cnou pomoc fyzickým a právnickým osobám, které se angažují v sociální oblasti a poskytují sociální péči (služby), dále pak občan m m sta Brna a občan m Jihomoravského kraje, a to zdravotn postiženým, senior m a dalším občan m v obtížných sociálních situacích. Výroční zpráva byla schválena správní radou nadačního fondu dne 26. června 2019.

3 Obsah Organizační struktura Nadační fond je právnickou osobou dle občanského zákoníku. Základním dokumentem nadačního fondu je Statut. Nejvyšším orgánem nadačního fondu je správní rada. Statutárním zástupcem je p edsedkyn správní rady, kterou jmenuje a odvolává správní rada. V pr b hu roku 2018 pracovala správní rada nadačního fondu v tomto složení: P edsedkyn správní rady Mgr. Bc. Monika Škorpíková, Dis. Odbor sociální péče Magistrátu m sta Brna vedoucí Odd lení koncepce a plánování služeb Místop edsedkyn správní rady PhDr. Zdenka Hašová Odbor sociální péče Magistrátu m sta Brna vedoucí Referátu koncepce Odd lení koncepce a plánování služeb OSP MMB Členové správní rady Mgr. Lubora Bedna íková členka ZMB, místop edsedkyn Komise sociální, zdravotní a prorodinné politiky RMB MUDr. Josef Drbal člen ZMB, p edseda Komise sociální, zdravotní a prorodinné politiky RMB Bc. Miloslav Humpolíček člen ZMB, člen Komise sociální, zdravotní a prorodinné politiky RMB JUDr. Jitka Tesa ová, v d chodu Mgr. Marek Šlapal nám stek hejtmana Jihomoravského kraje pro sociální oblast a zdravotnictví Revizor Mgr. Petra Šustrová Revizor je kontrolním orgánem nadačního fondu. Revizor kontroluje pln ní podmínek stanovených pro poskytování nadačních p ísp vk a správnost účetnictví. Jeho funkce je neslučitelná s funkcí správní rady. V tomto složení správní rada pracovala až do 18. prosince 2018, kdy na zasedání správní rady odstoupili ze svých funkcí Mgr. Bedna íková, JUDr. Tesa ová, MUDr. Drbal a Bc. Humpolíček. Odstoupení člen správní rady prob hlo v souladu se statutem nadačního fondu, který stanoví, že členy správní rady jsou nejmén dva zástupci Statutárního m sta Brna, nejmén dva zástupci Odboru sociální péče Magistrátu m sta Brna, kte í zajiš ují součinnost správní rady nadačního fondu se samosprávou Brna i Jihomoravského kraje, a dále dva zástupci JMK a zástupci odborné ve ejnosti. Ve dnech 24. a 25. íjna 2018 prob hly komunální volby, jejichž výsledkem bylo nové složení Zastupitelstva m sta Brna. Po ustavení nového zastupitelstva Mgr. Bedna íková, MUDr. Drbal a Bc. Humpolíček již nebyli jeho členy, tudíž ze svých funkcí ve správní rad nadačního fondu v prosinci 2018 odstoupili, stejn jako JUDr. Tesa ová, která již na Odboru sociální péče MMB aktivn nep sobí. Bylo zapot ebí zvolit nové členy správní rady z ad nov zvoleného ZMB a doplnit zástupce Jihomoravského kraje. Proto byli 18. prosince 2018 za členy správní rady nadačního fondu nov zvoleni: JUDr. Markéta Va ková primátorka m sta Brna JUDr. Robert Kerndl nám stek primátorky PaedDr. Jan Polák, CSc. vedoucí Odboru sociální péče MMB PhDr. Petr Horehle vedoucí Odboru sociálních v cí KrÚ JMK Mgr. Škorpíková, PhDr. Hašová a Mgr. Šlapal z stali ve svých funkcích správní rady, stejn jako revizorka Mgr. Šustrová.

4 Nadační fond pomáhá již 25 let Sociální nadační fond m sta Brna a Jihomoravského kraje je nevládní organizace založená p vodn jako Sociální nadace m sta Brna Domovy pot ebných, která vznikla v roce 1993 rozhodnutím Zastupitelstva m sta Brna. K 1. lednu 1998 byla nadace transformována na nadační fond v souladu se zákonem o nadacích a nadačních fondech; v současné dob podmínky fungování nadačního fondu upravuje občanský zákoník. D vodem pro založení nadačního fondu byly vzr stající nároky na úrove i sortiment sociálních služeb. Hlavní vizí p i jeho zakládání bylo získat dopl kový zdroj k financování sociálních služeb. U zrodu Domov pot ebných stáli p edevším pracovníci odboru sociální péče magistrátu, členové zastupitelstva a zástupci nestátních neziskových organizací. V roce 2014 schválila správní rada rozší ení p sobnosti nadačního fondu na Jihomoravský kraj spolu se zm nou názvu. Zm ny v p sobnosti a cílech byly se souhlasem správní rady zakomponovány do Statutu nadačního fondu. Nový název Sociální nadační fond m sta Brna a Jihomoravského kraje byl zapsán do nadačního rejst íku v únoru Současnost V současnosti se nadační fond v nuje p edevším pomoci občan m v tíživých sociálních situacích, kdy selhávají standardní nástroje sociální pomoci a je t eba urychlen naléhavou životní situaci ešit. Díky dlouhodobé spolupráci se sociálními pracovníky a upozorn ním na netypické sociální p ípady, jež často nelze ešit formou existujících sociálních dávek a služeb, se společn da í poskytnutím menší finanční pomoci (nadačního p ísp vku) zabránit úplnému sociálnímu propadu t chto lidí. Nadační fond pomohl p eklenout nejednu tíživou životní situaci hrozbu ztráty st echy nad hlavou, upadnutí do dluhové pasti, po ízení speciálních zdravotních pom cek, úhradu jízdného či školních pom cek pro d ti, nákup základního vybavení domácnosti. Nejčast ji se s žádostmi o nadační p ísp vky obraceli rodiny s d tmi, osoby se zdravotním postižením a osam lí senio i.

5 Zpráva o činnosti nadačního fondu za rok 2018 Nadační p ísp vky na pomoc lidem v tíživých životních situacích Aktivity nadačního fondu se v roce 2018 zam ily p edevším na pomoc občan m v tíživé životní situaci, a to formou poskytování nadačních p ísp vk. V pr b hu roku 2018 Sociální nadační fond m sta Brna a JMK obdržel celkem 129 žádostí o nadační p ísp vky, p ičemž správní rada schválila 89 žádostí. Ve v tšin p ípad se jednalo o rodiny s d tmi, kterým se díky nadačním p ísp vk m poda ilo p eklenout tíživou životní situaci spojenou se ztrátou st echy nad hlavou. Tato situace nastala zejména v souvislosti s uzav ením dvou brn nských ubytoven. Dále nadační p ísp vky sm ovaly k rodinám v dluhové pasti, podpo eny byly i d ti ze sociáln znevýhodn ných rodin p ísp vkem na školní pom cky, ob dy. V n kolika p ípadech se jednalo o pomoc pro osam lé seniory, kte í se ocitli ve finanční tísni. Osobám se zdravotním postižením byly poskytnuty p ísp vky na nákup speciálních pom cek (nap. invalidní vozík), p ípadn na úhradu sociálních služeb. P i posuzování žádostí a poskytování nadačních p ísp vk spolupracoval nadační fond často se sociálními pracovnicemi a pracovníky Odboru sociální péče MMB i nevládních organizací, kte í se vyjad ovali k sociální situaci žadatel, u nichž provád li sociální šet ení nebo s nimi už n jaký čas spolupracovali na ešení jejich situace. Z ad neziskových organizací probíhala spolupráce nejčast ji s organizacemi IQ Roma servis, DROM, Romodrom, Magdalenium, Diecézní charita Brno, Armáda spásy a další. Správní rada obdobn jako v minulých letech i v roce 2018 schválila uvoln ní finančních prost edk ve výši Kč na akutní krizovou pomoc pro klienty sociálních pracovník Odboru sociální péče MMB. Jedná se o malé částky poskytnuté v mimo ádných p ípadech na úhradu poplatk spojených s vy ízením doklad, jízdného, r zných pom cek, nezbytného ošacení či jídla. P ísp vky jsou poskytnuty v hotovosti sociálnímu pracovníkovi okamžit, sociální pracovník pak doloží čerpání p ísp vku (účtenka, jízdenka atd.) a popíše sociální situaci klienta. Z této částky bylo pro 9 klient vyčerpáno celkem Kč. Sociální nadační fond m sta Brna a Jihomoravského kraje poskytl v období od do nadačních p ísp vk v celkové výši Kč. P i poskytování p ísp vk postupoval dle Pravidel poskytování nadačních p ísp vk ze Sociálního nadačního fondu m sta Brna a JMK schválených správní radou fondu. P ehled nadačních p ísp vk je uveden v následující tabulce.

6 Datum Číslo uzav ení darovací darovací smlouvy smlouvy Účel nadačního p ísp vku Částka DS úhrada dluhu firm E-ON Kč DS úhrada nájemného v AD sv. Markéty (DCHB) Kč DS úhrada kauce - pronájem bytu na ul. Cejl Kč DS úhradu vzd lávacího kurzu Studium pedagogiky pro asistenty pedagoga Kč DS úhrada nedoplatku elekt iny Kč DS úhrada kauce - pronájem bytu na ul. K ídlovická Kč DS úhrada kauce - pronájem bytu Hustopeče Kč DS úhrada kauce - pronájem bytu ul. Oblá Kč DS úhrada t í splátek hypotéky Kč DS úhrada dlužného nájemného a služeb Kč DS úhrada pobytu v azylovém dom DCHB Kč DS úhrada kauce - pronájem bytu ul. Plotní Kč DS úhrada kauce - pronájem pokoje v ubytovn Kč DS úhrada dluhu na nájemném a službách Kč DS úhrada kauce - pronájem bytu ul. Dunajská Kč DS úhrada dluhu na fondu oprav a nájmu ul.merhautova Kč DS úhrada kauce a provize realitní kancelá i ul. Galašova Kč DS úhrada kauce a dop edného nájmu ul. Husovická Kč DS úhrada permanentky do SK na 15 m síc Kč DS úhrada dlužného nájemn. a služeb ul. Arménská Kč DS úhrada kauce pro pobyt v Azylovém dom sv. Markéty (DCHB) Kč DS úhrada provize RK, ul. Polní Kč DS úhrada energie v objektu Šámalova 62a (ubytovna) od 2.do Kč DS úhrada energie v objektu Šámalova 62a (ubytovna) od 12.do Kč DS úhrada doplatku plynu Kč DS úhrada části nájmu ul. Husovická Kč DS nájem na 1 m síc, ul. Bratislavská Kč DS úhrada části nedoplatku za elekt inu (projekt Housing First) Kč DS úhrada části nedoplatku za elekt inu (projekt Housing First) Kč DS úhrada části nedoplatku za elekt inu (projekt Housing First) Kč DS úhrada dluhu na nájmu Koniklecová Kč DS úhrada kauce, Hv zdová ul Kč DS úhrada dlužného nájemného v DPS K enová Kč

7 DS úhrada dlužného nájemného Kč DS úhrada pobytu v Azylovém dom Centrum "PRO" Blansko Kč DS úhrada kauce a části prvního nájmu, Solniční Kč DS nákup postelí a matrací pro d ti Kč DS úhrada části dluhu na nájemném ul. Dubová Kč DS 18 39a úhrada dluhu v ubytovn Výpravní Kč DS 18 39b úhrada kauce v Azylovém dom Magdalenium Kč DS 18 39c úhrada ubytování v ubytovn, Výpravní Kč DS 18 39d úhrada ubytování v ubytovn, Výpravní Kč DS úhrada dluhu na nájmu, ul. Peka ská Kč DS úhrada školních pom cek pro d ti Kč DS úhrada nájemného a kauce Kč DS úhrada kauce Kč DS nákup vybavení bytu Kč DS úhrada nájemného, ubytovna Kolišt Kč DS splacení nájmu Kč DS úhrada jednoho nájemného Kč DS úhrada kauce Kč DS vybavení domácnosti Kč DS vybavení domácnosti-postele pro d ti i rodiče Kč DS úhrada nájemného a kauce, Armáda spásy Kč DS úhrada nájemného a kauce, Armáda spásy Kč DS nákup postelí a matrací Kč DS koup školních pom cek a ob d pro vnuka Kč DS zdravotní pom cka pro dceru 356 Kč DS po ízení nábytku Kč DS úhrada dluhu na nájmu, nábytek Kč DS zaplacení soudního poplatku Kč DS pobyt v azylovém dom Kč DS pobyt v azylovém dom sv. Markéty Kč DS úhrada PS a pobytu v za ízení Domov pro mne Kč DS úhrada kauce k bytu Armáda spásy, Sta kova Kč DS úhrada nájmu a kauce Kč DS úhrada kauce a část nájmu Kč DS úhrada dlužného nájemného Kč DS úhrada dlužného nájmu Kč DS úhrada dluhu za nájem a energie Kč DS úhrada faktury za elekt inu Kč DS úhrada dluhu u Brn nské vodárny a kanalizace Kč DS 18 69A úhrada dluhu u E-on Kč DS úhrada nedoplatku za spot ebu vody Kč DS p ísp vek na invalidní vozík Kč DS p ísp vek na invalidní vozík Kč DS školní pom cky pro syna Kč

8 DS vyrovnání kontokorentu Kč DS nákup nábytku Kč DS úhrada nájemného Kč DS úhrada nájemného a koup nábytku Kč DS úhrada kauce a koup nábytku Kč DS úhrada dlužného nájemného Kč DS úhrada kauce a prvního nájmu Kč DS instalace plynového kotle a kominické práce Kč DS úhrada kauce Kč DS úhrada dluhu na ubytování v azylovém dom Kč DS úhrada nájmu a služeb Kč DS úhrada kauce Kč DS úhrada části kauce a provize realitní kancelá i Kč DS úhrada kauce Kč DS nákup automatické pračky Kč DS úhrada t í nájm Kč C E L K E M Kč

9 P ehled hospoda ení nadačního fondu za rok 2018 Majetek nadačního fondu je používán výhradn k napln ní účelu nadačního fondu uvedeného ve Statutu, a to zejména na poskytování nadačních p ísp vk a k finančnímu zajišt ní činností souvisejících se správou nadačního fondu. Realizace aktivit nadačního fondu v roce 2018 byla hrazena z následujících zdroj : Dotace ve výši Kč za období byla poskytovateli ádn v termínu vyúčtována a podána zpráva o čerpání dotace. Dotace ve výši Kč pro období od do bude dle smlouvy vyúčtována poskytovateli do 31. července Brn nské komunikace a.s. Statutární m sto Brno celkem ,59 Kč dotace ve výši Kč dotace ve výši Kč darovací smlouva ve výši ,59 Kč Ob dotace z rozpočtu m sta Brna byly poskytovateli ádn v termínu vyúčtovány a podána zpráva o čerpání pen z. Jihomoravský kraj celkem ve výši Kč dotace ve výši Kč (období od , smlouva ze dne ), v roce 2018 zaúčtováno Kč dotace ve výši Kč darovací smlouva ve výši Kč darovací smlouva ve výši Kč Provozní náklady zahrnovaly úhradu nájemného za kancelá nadačního fondu na Mečové 5, úhradu energií, vodného a stočného, na nákup kancelá ských pot eb, úhradu operátorovi za internet a mobilní telefony, bankovní poplatky, mzdové náklady na dohody o provedení práce (administrativní práce a správa webových stránek včetn PR). V p íloze jsou uvedeny: Výkaz zisku a ztráty k v tis. Kč Rozvaha k Výsledovka za rok 2018 Ve ejná sbírka V kv tnu 2018 se na nadační fond obrátila paní Kristýna s žádostí o pomoc v ešení její složité životní situace (hrozící ztráta st echy nad hlavou kv li dluh m bývalého manžela, péče o postiženého syna). Jelikož paní Kristýna pot ebovala na splacení dluhu velký finanční obnos (celkem asi Kč), rozhodla správní rada o vyhlášení ve ejné sbírky. Konání ve ejné sbírky bylo v souladu se zákonem oznámeno Krajskému ú adu Jihomoravského kraje. Ve ejná sbírka byla zahájena k 1. červenci 2018 na dobu neurčitou. Sbírka je určena pro shromaž ování finančních prost edk určených na zajišt ní pomoci a podpory rodinám i jednotlivc m v tíživých životních situacích. Byl z ízen zvláštní sbírkový účet č /0600 u MONETY Money Bank a.s. Stav vybraných finančních prost edk pro paní Kristýnu ke konci roku 2018 činil Kč. P íb h paní Kristýny a ve ejnou sbírku se poda ilo n kolikrát medializovat, a to nejen v tišt ných médiích, ale i v televizi.

10

11

12

13 ROZVAHA k ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve zn ní pro rok 2016 Obchodní firma nebo název ú etní jednotky Sociální nada ní ní fond m sta m Brna a Jihomo Me ová 5 I v tisících K Sídlo nebo bydlišt ú etní jednotky Brno otisk podacího razítka Ozna. B. Krátkodobý majetek celkem B. II. Pohledávky celkem 4. Poskytnuté provozní zálohy 17. Jiné pohledávky B. III. Krátkodobý finan ní majetek celkem B. III. 1. Pen žní prost edky v pokladn 3. Pen žní prost edky na ú tech B. IV. Jiná aktiva celkem B. IV. 1. Náklady p íštích období AKTIVA CELKEM A K T I V A B.I.+...+B.IV. B.II B.II.x ú et ú et 378 B.III B.III.x ú et 211 ú et 221 B.IV B.IV.x ú et 381 A.+B. íslo ádku Ú etní období stav k prvnímu dni k poslednímu dni

14 Ozna. A. Vlastní zdroje celkem A. I. Jm ní celkem A. I. 1. Vlastní jm ní 2. Fondy A. II. Výsledek hospoda ení celkem A. II. 1. Ú et výsledku hospoda ení 2. Výsledek hospoda ení ve schvalovacím ízení B. Cizí zdroje celkem B. III. Krátkodobé závazky celkem 9. Ostatní p ímé dan 22. Dohadné ú ty pasivní B. IV. Jiná pasiva celkem 2. Výnosy p íštích období PASIVA CELKEM P A S I V A A.I.+...+A.II. A.I A.I.x ú et 901 ú et 911 A.II A.II.x ú et +/-963 ú et +/-931 B.I.+...+B.IV. B.III B.III.x ú et 342 ú et 389 B.IV B.IV.x ú et 384 A.+B. íslo ádku Ú etní období stav k prvnímu dni k poslednímu dni xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx Okamžik sestaven Podpisový záznam statutárního orgánu ú etní jednotky: Právní forma ú etní jednotky: P edm t innosti nebo ú el:

15 VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY k Od: I Do: v tisících K VZZ dle 504/2002 Sb. ve zn ní pro rok 2016 Obchodní firma nebo název ú etní jednotky Sociální nada ní ní fond m sta m Brna a Jihomo Me ová 5 Sídlo nebo bydlišt ú etní jednotky Brno otisk podacího razítka Ozna. VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY íslo ádku A. Náklady A.I.+...+A.VIII. 001 A. I. Spot ebované nákupy a nakupované služby A.I A.I.x 002 A. I. 1. Spot eba materiálu, energie a ostatních neskladovaných dodávek ú ty 501, 502, Opravy a udržování ú et Náklady na reprezentaci ú et Ostatní služby ú et A. III. Osobní náklady A.III A.III.x 013 A. III. 10. Mzdové náklady 11. Zákonné sociální pojišt ní ú et 521 ú et A. V. Ostatní náklady A.V A.V.x Dary ú et Jiné ostatní náklady ú et Náklady celkem 039 B. Výnosy 040 B.I.+...+B.VII. B. I. Provozní dotace B.I B.I.x 041 B. I. 1. Provozní dotace ú et B. II. P ijaté p ísp vky B.II B.II.x P ijaté p ísp vky (dary) ú et B. IV. Ostatní výnosy B.IV B.IV.x Jiné ostatní výnosy ú et Výnosy celkem 061 C. Výsledek hospoda ení p ed zdan ním D. Výsledek hospoda ení po zdan ní B. - A.I A.VII.x + C. x. B. - A. + D. x B žné období Hlavní Hospodá ská Celkem Okamžik sestaven Podpisový záznam statutárního orgánu ú etní jednotky: Právní forma ú etní jednotky: P edm t innosti nebo ú el:

16 Pod kování Sociální nadační fond m sta Brna a Jihomoravského kraje d kuje všem dárc m a spolupracovník m, kte í p isp li v roce 2018 k napln ní cíl nadačního fondu, a to zejména t mto: Statutární m sto Brno Jihomoravský kraj Brn nské komunikace a.s. Lenka Zvolánková, účetní Rudolf Stan k Kontaktní údaje adresa: Sociální nadační fond m sta Brna a Jihomoravského kraje Mečová 5, Brno web: facebook: kancelar@socialni-nadacni-fond.cz telefony: pro komunikaci o nadačních p ísp vcích IČ: bankovní ústav: MONETA Money Bank a.s., transparentní účet číslo b žného účtu: /0600 číslo ve ejné sbírky: /0600

17

Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje

Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 Výroční zpráva 2017 Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje Jednotlivé části výroční zprávy vypracovaly: PhDr.

Více

Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016

Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Výroční zpráva 2016 Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje Jednotlivé části výroční zprávy vypracovaly: PhDr.

Více

Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015

Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Výroční zpráva 2015 Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje Jednotlivé části výroční zprávy vypracovaly: PhDr.

Více

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem ROZVAHA k... 3... 1...... 1... 2...... 2... 0... 1.... 7.... ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky občanské sdružení LUNARIA 12 IČ v tisících Kč 6 4 0

Více

ROZVAHA. Nadační fond Cesta proti bolesti. Červený Hrádek v tisících Kč A K T I V A

ROZVAHA. Nadační fond Cesta proti bolesti. Červený Hrádek v tisících Kč A K T I V A ROZVAHA k....... 3... 1...... 1... 2...... 2.... 0... 1... 7........ ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky Nadační fond Cesta proti bolesti IČ v tisících

Více

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem ROZVAHA k... 3... 1...... 1... 2...... 2... 0.... 1... 6.... ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky občanské sdružení LUNARIA 12 IČ v tisících Kč 6 4 0

Více

ROZVAHA. Tělocvičná jednota Sokol Mohelnice. nám. Tyrše a Fügnera 194/

ROZVAHA. Tělocvičná jednota Sokol Mohelnice. nám. Tyrše a Fügnera 194/ ROZVAHA k....... 3... 1...... 1... 2....... 2... 0... 1... 6......... ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky Tělocvičná jednota Sokol Mohelnice IČ v tisících

Více

ROZVAHA. Hockey club tělovýchovná jednota Šternberk r.s. Blahoslavova Šternberk

ROZVAHA. Hockey club tělovýchovná jednota Šternberk r.s. Blahoslavova Šternberk Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 22.2.2018 Podací : 1616322808 Heslo zjištění stavu: 556b7044 Stav podání: podáno otisk podacího razítka k... 3... 1...... 1... 2....... 2... 0...

Více

ROZVAHA v plném rozsahu k 31. prosinci 2015 ( v tisících K )

ROZVAHA v plném rozsahu k 31. prosinci 2015 ( v tisících K ) ROZVAHA v plném rozsahu k 31. prosinci 2015 ( v tisících K ) Obchodní firma a sídlo AL INVEST B idli ná, a.s. Identifika ní íslo Bruntálská 167 793 51 B idli ná 273 76 184 eská republika Ozna. A K T I

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu Dle vyhlasky ˇ c. ˇ 500/2002 Sb. ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni 31.12.2017 (v celych tisících Kc) ˇ I O KENTAUR MEDIA, s.r.o. 25131788 Narodní Praha 1 11000 Sestaveno dne: 27.3.2018 Právní forma ú

Více

Statut sociálního nadačního fondu města Brna a Jihomoravského kraje

Statut sociálního nadačního fondu města Brna a Jihomoravského kraje Statut sociálního nadačního fondu města Brna a Jihomoravského kraje Část I. Úvodní ustanovení Čl. 1 Název nadačního fondu Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje Čl. 2 Zřizovatel nadačního

Více

P ÍLOHA (základní) sestavená k

P ÍLOHA (základní) sestavená k Název ú etní jednotky: I : Sídlo: Právní forma: P edm t innosti: P ÍLOHA (základní) sestavená k A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (text) A.2. Informace podle 7 odst. 4 zákona (text) A.3. Informace

Více

Ozna ení a uspo ádání dle vyhlášky. 54/22 Sb. Ú etní jednotka doru í: p íslušnému finan nímu orgánu 1 x P EDB ŽNÝ VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY k 31.12.215 ( v tis. K ) I O 656267 eský Krumlov Horní Brána Název,

Více

ROZVAHA v plném rozsahu

ROZVAHA v plném rozsahu Dle vyhlasky ˇ c. ˇ 5/ Sb. ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 3..3 (v celych tisících Kc) ˇ I 9556 Název a sídlo ú etní jednotky Vodovody a kanalizace Zlín a. s. Tr. ˇ Tomase ˇ Bati 383 Zlín 769 AKTIVA B žné

Více

Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014

Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Výroční zpráva 2014 Sociální nadační fond města Brna a Jihomoravského kraje Jednotlivé části výroční zprávy vypracovaly: PhDr.

Více

R E M A, s.r.o. - k o m p le x n í s p rá v a a ú d rž b a n e m o v ito s tí

R E M A, s.r.o. - k o m p le x n í s p rá v a a ú d rž b a n e m o v ito s tí R E M A, s.r.o. - k o m p le x n í s p rá v a a ú d rž b a n e m o v ito s tí Bytové družstvo Sokolovská 86/97 Sokolovská 86/97 186 00 Praha 8 V Praze dne : 16.04.2018 Věc: zpráva o hospodaření roku 2017

Více

. M a t e r i á l pro sch zi Rady m sta Prost jova, konanou dne

. M a t e r i á l pro sch zi Rady m sta Prost jova, konanou dne . M a t e r i á l pro sch zi Rady m sta Prost jova, konanou dne 16. 6. 2015. Název materiálu: P edkládá: Návrh zm ny organiza ní struktury Magistrátu m sta Prost jova. Ing. Lubomír Baláš, tajemník Magistrátu

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celk

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celk R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celk sestavena k : 31.12.2009 v K Název, sídlo a právní forma rok m síc I O ú etní jednotky Obec Zelenecká Lhota 2009 13 00271829 Zelenecká Lhota

Více

Výroční zpráva. Sociální nadační fond města Brna Domovy potřebných

Výroční zpráva. Sociální nadační fond města Brna Domovy potřebných Výroční zpráva 2013 Sociální nadační fond města Brna Domovy potřebných 1 Výroční zpráva 2013 Sociální nadační fond města Brna Domovy potřebných Jednotlivé části výroční zprávy vypracovaly: PhDr. Zdenka

Více

íloha ro ní ú etní záv rky sestavené ke dni

íloha ro ní ú etní záv rky sestavené ke dni íloha ro ní ú etní záv rky sestavené ke dni 31.12.2008 l. 1 Informace o ú etní jednotce Název etní jednotky : sto Vimperk sídlo : Steinbrenerova 6, Vimperk, 385 17 Identifika ní íslo : 00250805 právní

Více

ROZVAHA organiza ních složek státu, územních samosprávných celk a p ísp vkových organizací (v tisících K na dv desetinná místa) sestavená k

ROZVAHA organiza ních složek státu, územních samosprávných celk a p ísp vkových organizací (v tisících K na dv desetinná místa) sestavená k ROZVAHA organiza ních složek státu, územních samosprávných celk a p ísp vkových organizací (v tisících K na dv desetinná místa) sestavená k Název nad ízeného orgánu a sídlo: I : Název, sídlo a právní forma

Více

ROZVAHA. v plném rozsahu. (v celych tisících Kc) ˇ. ATM a.s. Nad Rybníkem 134 Praha AKTIVA CELKEM (A. + B. + C. + D.I.

ROZVAHA. v plném rozsahu. (v celych tisících Kc) ˇ. ATM a.s. Nad Rybníkem 134 Praha AKTIVA CELKEM (A. + B. + C. + D.I. ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 3..4 (v celych tisících Kc) ˇ I 6 4 9 4 8 7 4 9 ATM a.s. Název a sídlo ú etní jednotky Nad Rybníkem 34 Praha 9 9 AKTIVA B žné ú etní období Minulé ú. období a b c AKTIVA

Více

ROZVAHA. v plném rozsahu ke dni AKTIVA CELKEM (A. + B. + C. + D.I.) 001. A. Pohledávky za upsaný základní kapitál 002

ROZVAHA. v plném rozsahu ke dni AKTIVA CELKEM (A. + B. + C. + D.I.) 001. A. Pohledávky za upsaný základní kapitál 002 ROZVAHA v plném rozsahu ke dni Název a sídlo ú etní jednotky I Ozna ení AKTIVA íslo ádku B žné ú etní období Minulé ú. období a b c Brutto 1 Korekce 2 3 4 AKTIVA CELKEM (A. + B. + C. + D.I.) 001 A. Pohledávky

Více

SPRÁVA DOM s.r.o. Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami

SPRÁVA DOM s.r.o. Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami SPRÁVA DOM s.r.o. Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami k 31. 12. 2008 Zpráva je zpracována v souladu s 66a odst. 9 zákona. 513/1991 Sb. Obchodního zákoníku. Údaje zprávy vycházejí z ú etních písemností

Více

Návrh ZÁV RE NÝ Ú ET ZA ROK Jezero Milada dobrovolný svazek obcí I

Návrh ZÁV RE NÝ Ú ET ZA ROK Jezero Milada dobrovolný svazek obcí I Návrh ZÁV RE NÝ Ú ET ZA ROK 2009 Jezero Milada dobrovolný svazek obcí I 71234772 Záv re ný ú et je zpracován v souladu se zákonem. 250/2000 Sb. o rozpo tových pravidlech územních rozpo t. 1. Údaje o pln

Více

ROZVAHA v plném rozsahu

ROZVAHA v plném rozsahu Dle vyhlasky ˇ c. ˇ 5/ Sb. ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 3.. (v celych tisících Kc) ˇ I 9556 Název a sídlo ú etní jednotky Vodovody a kanalizace Zlín a. s. Tr. ˇ Tomase ˇ Bati 383 Zlín 769 AKTIVA B žné

Více

ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁT

ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁT ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁT ROZVAHA ROZVAHA V PLNÉM ROZSAHU KE DNI 3..07 (V CELÝCH TISÍCÍCH KČ) NÁZEV A SÍDLO ÚČETNÍ JEDNOTKY: VODOVODY A KANALIZACE ZLÍN A.S., TŘ. T. BATI 383, ZLÍN 760 49, IČ: 494 54

Více

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O:

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O: Záv re ný ú et obce ty koly finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2013 O: 00508519 ( 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo, ve zn ní platných p edpis ) Zastupitelstvo obce

Více

Rada m sta Brna ZM7/0235. Název: Humanitární finanční pomoc m stu Charkov, návrh na poskytnutí daru návrh rozpočtového opat ení

Rada m sta Brna ZM7/0235. Název: Humanitární finanční pomoc m stu Charkov, návrh na poskytnutí daru návrh rozpočtového opat ení Rada m sta Brna ZM7/0235 Z7/05. zasedání Zastupitelstva m sta Brna konané od 14. dubna 2015 Název: Humanitární finanční pomoc m stu Charkov, návrh na poskytnutí daru návrh rozpočtového opat ení Obsah:

Více

Žádost o p ísp vek na z ízení spole ensky ú elného pracovního místa uchaze em o zam stnání za ú elem výkonu samostatné výd le né innosti

Žádost o p ísp vek na z ízení spole ensky ú elného pracovního místa uchaze em o zam stnání za ú elem výkonu samostatné výd le né innosti 10ZadPrispSUPM_SVC2.pdf Registra ní íslo ÚP: SÚPM SV Ú ad práce: OSÚ S 10 Žádost o p ísp vek na z ízení spole ensky ú elného pracovního místa uchaze em o zam stnání za ú elem výkonu samostatné výd le né

Více

NADACE NEMOCNICE V JABLONCI NAD NISOU

NADACE NEMOCNICE V JABLONCI NAD NISOU NADACE NEMOCNICE V JABLONCI NAD NISOU VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2001 SÍDLO NADACE NEMOCNICE JABLONEC NAD NISOU NEMOCNIČNÍ 15 466 60 JABLONEC NAD NISOU IČO 64 04 58 38 KVĚTEN 2002 VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE NEMOCNICE

Více

I O Úlice p.50, M sto Touškov Telefon, fax Mobil starosta íslo b žného ú tu /0100

I O Úlice p.50, M sto Touškov Telefon, fax Mobil starosta íslo b žného ú tu /0100 V souladu s 17 zákona íslo 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních, rozpo t, v platném zn ní, p edkládá obec Úlice záv re ný ú et obce za rok 2011 Údaje o obci: Název Obec Úlice I O 00258440 Adresa

Více

Výroční zpráva Ars Brunensis, z. s. Franzova 7, Brno, ČR Tel.:

Výroční zpráva Ars Brunensis, z. s. Franzova 7, Brno, ČR Tel.: Ars Brunensis, z. s. Franzova 7, 614 00 Brno, ČR Tel.: +420 775 119 634 E-mail: info@arsbrunensis.cz www.arsbrunensis.cz Výroční zpráva 2016 Ars Brunensis Ars Brunensis, z. s. Franzova 7, 614 00 Brno,

Více

Page 1 of 7 Eviden ní íslo: 7203011007555 Evropská unie Vydání dodatku k Ú ednímu v stníku Evropské unie 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Lucemburk E-mail: ojs@publications.europa.eu Fax: +352 29 29 42

Více

Výroční zpráva za rok 2012

Výroční zpráva za rok 2012 Výroční zpráva za rok 2012 Annual Report 2012 1 Výroční zpráva Nadačního fondu Větrník za rok 2012 OBSAH: Úvodní slovo předsedkyně správní rady...3 Základní údaje o nadačním fondu...4 Programy nadačního

Více

Pravidla pro poskytování VFP pro kulturní spolky

Pravidla pro poskytování VFP pro kulturní spolky Pravidla pro poskytování VFP pro kulturní spolky lánek I. Ú el pravidel 1. Pravidla pro poskytování ve ejné finan ní podpory pro kulturní spolky (dále jen Pravidla) jsou ur ena k poskytování finan ních

Více

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519 Záv re ný ú et obce ty koly finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519 ( 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo, ve zn ní platných p edpis ) Údaje o obci : Adresa

Více

Žádost o p ísp vek na zapracování

Žádost o p ísp vek na zapracování Registra ní íslo ÚP: PZ Ú ad práce R krajská pobo ka v: OSÚ S 15 Žádost o p ísp vek na zapracování 116 zákona. 435/2004 Sb., o zam stnanosti, ve zn ní pozd jších p edpis, 29 vyhlášky. 518/2004 Sb., kterou

Více

Rok 2016 Vypracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady

Rok 2016 Vypracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady Rok 2016 Vypracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady Úvodní slovo Nadace Most k domovu Zlín byla založena z iniciativy MUDr. Evy Hegmonové a Ing. Jindřicha Hegmona dne 4. června 2015 s cílem

Více

ROZVAHA. Strana nezávislosti České republiky. Hradčanské náměstí 61/ v tisících Kč A K T I V A

ROZVAHA. Strana nezávislosti České republiky. Hradčanské náměstí 61/ v tisících Kč A K T I V A ROZVAHA k....... 3... 1...... 1... 2...... 2.... 0... 1... 7........ ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky IČ v tisících Kč 0 5 9 8 9 1 7 5 Sídlo nebo

Více

Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova

Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova 2009 Výroční zpráva Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova pro seniory. Byl to pro nás velký okamžik, po několika

Více

Závěrečný účet OBCE NĚMČICE za rok 2008

Závěrečný účet OBCE NĚMČICE za rok 2008 Závěrečný účet OBCE NĚMČICE za rok 2008 OBSAH 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů 2. Plnění rozpočtových příjmů o Daňové příjmy o Nedaňové příjmy o Kapitálové příjmy o Dotace 3. Plnění rozpočtových výdajů

Více

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení Příloha č.2. Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016 1. Právní předpisy a dokumenty Základní ustanovení Podpora poskytovaná

Více

MMB Název: Návrh na poskytnutí dotace Sociálnímu nadačnímu fondu města Brna a Jihomoravského kraje. Návrh usnesení:

MMB Název: Návrh na poskytnutí dotace Sociálnímu nadačnímu fondu města Brna a Jihomoravského kraje. Návrh usnesení: MMB2017000000197 2J. Rada města Brna ZM7/ Z-291 Z7/26. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 7. března 2017 Název: Návrh na poskytnutí dotace Sociálnímu nadačnímu fondu města Brna a Jihomoravského

Více

Žádost o p ísp vek na spole ensky ú elné pracovní místo vyhrazené pro uchaze e o zam stnání

Žádost o p ísp vek na spole ensky ú elné pracovní místo vyhrazené pro uchaze e o zam stnání 10ZadPrispSUPM_Vyh2.pdf Registra ní íslo ÚP: SÚPM vyhrazená Ú ad práce: OSÚ S 10 Žádost o p ísp vek na spole ensky ú elné pracovní místo vyhrazené pro uchaze e o zam stnání 113 zákona. 435/2004 Sb., o

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Minimální závazný vý et informací VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Obchodní firma nebo jiný název ú etní jednotky podle vyhlášky. 500/2002 Sb. v plném rozsahu Vodárenská spole nost ve zn ní p.p. ke dni : prosinec

Více

Z p r á v a o vztazích mezi ovládající a ovládanou osobou a o vztazích mezi ovládanou osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou osobou (Zpráva o vztazích) ----------------------------------------------------------------------------------------------

Více

k dani z p íjm fyzických osob

k dani z p íjm fyzických osob Než za te vypl ovat tiskopis, p e t te si, prosím, pokyny. Finan nímu ú adu pro / Specializovanému finan nímu ú adu Jihomoravský kraj Územnímu pracovišti v, ve, pro Brno I 0 Da ové identifika ní íslo C Z

Více

adresováno všem starostkám a starost m m st a obcí eské republiky prost ednictvím datových schránek nebo ových adres ú ad

adresováno všem starostkám a starost m m st a obcí eské republiky prost ednictvím datových schránek nebo  ových adres ú ad adresováno všem starostkám a starost m m st a obcí eské republiky prost ednictvím datových schránek nebo e-mailových adres ú ad Eviden ní íslo: 247/2012 Vy izuje: Dana Klofá ová tel. 257 042 094 V Praze

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVEK NA PROJEKT 2011) formulář je určen i pro Příspěvkový školský program PROJEKT 1.

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVEK NA PROJEKT 2011) formulář je určen i pro Příspěvkový školský program PROJEKT 1. Formulář žádosti o poskytnutí dotace (Příspěvek na projekt 2011) Číslo žádosti: Datum přijetí: ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PŘÍSPĚVEK NA PROJEKT 2011) formulář je určen i pro Příspěvkový školský program

Více

Výroční zpráva o hospodaření

Výroční zpráva o hospodaření 1 Výroční zpráva o hospodaření Základní školy Kamenická 1145 příspěvková organizace Základní škola Děčín II, Kamenická 1145 je příspěvkovou organizací, jejíž zřizovatel je od 01. 01. 2003 Statutární Město

Více

ROZVAHA. ke dni... ASPEN SPORT a.s. Sportovní 457 Vestec 252 42

ROZVAHA. ke dni... ASPEN SPORT a.s. Sportovní 457 Vestec 252 42 Minimální závazný vý et informací podle vyhlášky.500/2002 Sb. ROZVAHA ke dni... 31. 12. 2007 jednotky: 1000 K Rok M síc I 2007 1 2 60196459 Obchodní firma nebo jiný název ú etní jednotky ASPEN SPORT a.s.

Více

íloha k ú etní uzáv rce podle 39 vyhlášky. 500/2002 Sb.

íloha k ú etní uzáv rce podle 39 vyhlášky. 500/2002 Sb. íloha k ú etní uzáv rce podle 39 vyhlášky. 500/2002 Sb. Odstavec 1 Firma: Vodárenská spole nost Táborsko Sídlo: Kosova 2894, 390 02 Tábor O: 26069539 Právní forma ú etní jednotky: s.r.o. edm t podnikání

Více

bv Tato akce je spolufinancována Plzeňským krajem a Evropskou unií v rámci Společného regionálního operačního programu grantové schéma Podpora sociální integrace v Plzeňském kraji. Analýza zdrojů systému

Více

Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení územního samosprávného celku Obec Mi kov za období od 1.1.2017 do 31.12.2017 Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení 1/6 I. VŠEOBECNÉ INFORMACE Název ÚSC: Obec

Více

D chodové fondy (2. pilí )

D chodové fondy (2. pilí ) D chodové fondy (2. pilí ) 31. 12. 2014 Ozna ení.. D chodové fondy Fond státních dluhopis Konzervativní Vyvážený Dynamický 1. Výnosy z úrok a podobné výnosy 1 46 950,58 137 966,53 374 612,97 313 121,36

Více

Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad Směrnice č. 24. Správce hospodářského střediska

Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad Směrnice č. 24. Správce hospodářského střediska Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51 Směrnice č. 24 Správce hospodářského střediska 2009 I. Úvodní ustanovení Zásady pro ustavení správce hospodá ského st

Více

Zápis z dozorčí rady konané dne

Zápis z dozorčí rady konané dne Zápis z dozorčí rady konané dne 9.4.2014 Přítomni: Ing. Jindřich Svoboda, Ing. Petr Villner, Ing. Martin Barták, Lenka Krejčíková Program dozorčí rady: 1. Informace o ekonomické situaci Sportovního klubu

Více

D chodové fondy (2. pilí )

D chodové fondy (2. pilí ) D chodové fondy (2. pilí ) 31. 3. 2015 Ozna ení.. D chodové fondy Fond státních dluhopis Konzervativní Vyvážený Dynamický 1. Výnosy z úrok a podobné výnosy 1 5 269,97 56 049,58 190 180,21 151 416,20 Úroky

Více

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2014 Dne: Tisk vybraných záznamů

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2014 Dne: Tisk vybraných záznamů Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: 2938800 Rok: 201 Dne: 19.0201 Tisk vybraných záznamů Název účtu účtu Počáteční stav Obraty za období MD Obraty za období D Obraty rozdíl Koncový stav

Více

ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH

ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH . podací íslo pro import z odeslaného ZRU ENÍ ZADÁVACÍHO ÍZENÍ/ SOUT E O NÁVRH 1) NÁZEV, ADRESA A KONTAKTNÍ ÚDAJE Název: Adresa: J.E.PURKYN 652 Obec: LITOMY L PS : 57014 Stát: CZ Kontaktní údaje: Telefon:

Více

Zpráva o provedené veřejnosprávní kontrole ze dne 13.05.2015

Zpráva o provedené veřejnosprávní kontrole ze dne 13.05.2015 Alexandra Olaszová - kontrolor, IČ: 71910514, se sídlem v Horní Rokytnici 626, 512 45 Rokytnice n.j. Tel. 737 967 426, e-mail: aola@seznam.cz, Zpráva o provedené veřejnosprávní kontrole ze dne 13.05.2015

Více

Obecní ú ad Chýnice Karlštejnská Tachlovice

Obecní ú ad Chýnice Karlštejnská Tachlovice Obecní ú ad Chýnice Karlštejnská 22 252 17 Tachlovice Záv re ný ú et obce Chýnice za rok 2010 (návrh) dle 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo, ve zn ní platných p edpis -------------------------------------------------------------------------------------

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU Č. /2012

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU Č. /2012 Příloha č. 3 návrhu usnesení SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU Č. /2012 Statutární město Pardubice se sídlem: Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice identifik.

Více

Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011

Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011 Ekonomický odbor Nám. Míru 1, pošt. přihrádka 18, 407 77 Šluknov Komentář k tabulce plnění rozpočtu za I. pololetí 2011 Městskému úřadu Šluknov byla na rok 2011 přidělena od Krajského úřadu Ústeckého kraje

Více

kontrapunkt VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014

kontrapunkt VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 kontrapunkt, výroční zpráva za rok 2014, www.kontrapunkt.cz, email: info@kontrapunkt.cz kontrapunkt VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O SDRUŽENÍ Úplný název: kontrapunkt, z. s. Právní forma: zapsaný

Více

Brutto Korekce Netto Netto a b c AKTIVA CELKEM B. Dlouhodobý majetek

Brutto Korekce Netto Netto a b c AKTIVA CELKEM B. Dlouhodobý majetek ROZVAHA Rozvaha Úč POD 1-01 účetní jednotka doručí v plném rozsahu účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání k 31.12. 2008 Název a sídlo účetní jednotky za daň z příjmů (v celých tisících Kč)

Více

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 9 1 9 1 8 1 5 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Nadační PhDr Jiřinky Prekopové Trávníky 804/31 Brno

Více

rozpo tu ve výši ,00 K V p íjmové ásti rozpo tu Ostatní neinv. p ijaté transfery ze SR ,00 K

rozpo tu ve výši ,00 K V p íjmové ásti rozpo tu Ostatní neinv. p ijaté transfery ze SR ,00 K Usnesení z 67. sch ze Rady M sta Budišova nad Budišovkou konané dne 11. ervna 2018 P ítomno : 5 len rady m sta Omluveno : 0 Neomluveno : 0 Další p ítomní : Ing. H. Dlouhá, M. Zatloukalová. M. Stránská,

Více

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky...

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 1342015 Podací číslo: 1611283852 Heslo zjištění stavu: ec1152f0 Stav podání: vyřízeno 31 12

Více

VYÚ TOVÁNÍ. dan z p íjm fyzických osob ze závislé innosti a z funk ních požitk (dále jen da ) za zda ovací období od. Prahu

VYÚ TOVÁNÍ. dan z p íjm fyzických osob ze závislé innosti a z funk ních požitk (dále jen da ) za zda ovací období od. Prahu P i vypln ní tiskopisu postupujte, prosím, podle pokyn. Finan nímu ú adu v, ve, pro Prahu 9 0 Da ové identifi ka ní íslo plátce C Z 6 2 5 3 5 4 5 6 otisk prezenta ního razítka fi nan ního ú adu VYÚ TOVÁNÍ

Více

M stský ú ad Tel nám. Zachariáše z Hradce 10 588 56 Tel

M stský ú ad Tel nám. Zachariáše z Hradce 10 588 56 Tel M stský ú ad Tel nám. Zachariáše z Hradce 10 588 56 Tel Zám r uzav ení Dodatku. 2 ke Smlouv nájemní ze dne 31. 5. 2011 ve zn ní dodatku. 1 ze dne 29. 6. 2012 M sto Tel, se sídlem nám. Zachariáše z Hradce

Více

ROZVAHA. Bytové družstvo Šalounova II. čp , družstvo. Šalounova 1940/4 Praha v tisících Kč

ROZVAHA. Bytové družstvo Šalounova II. čp , družstvo. Šalounova 1940/4 Praha v tisících Kč ROZVAHA k... 3... 1...... 1... 2....... 2... 0... 1... 5.... Obchodní firma nebo jiný název účetní jednotky Bytové družstvo Šalounova II. čp. 1937-1941, družstvo IČ v tisících Kč 2 7 5 9 1 8 0 8 Sídlo

Více

Výroční zpráva 2014. 1. Účel a poslání Nadačního fondu Šance pro nadání

Výroční zpráva 2014. 1. Účel a poslání Nadačního fondu Šance pro nadání Výroční zpráva 014 Obsah: 1. Účel a poslání Nadačního fondu Šance pro nadání. Lidé v NFŠPN 3. Činnost NFŠPN v roce 014 4. Dárci 5. Zpráva dozorčí rady 6. Účetní část první účetní uzávěrka v roce zřízení

Více

D chodové fondy (2. pilí ) 30. 6. 2014

D chodové fondy (2. pilí ) 30. 6. 2014 D chodové y (2. pilí ) 30. 6. 2014 D chodové y Fond státních dluhopis Konzervativní Vyvážený Dynamický 1. Výnosy z úrok a podobné výnosy 1 12 014,96 30 081,60 58 315,80 Úroky z dluhových cenných papír

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 podle 358 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Část I.

Více

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s.

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. 1. Základní ustanovení, název a sídlo spolku 1. TJ Sokol Hostivice ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012

Více

Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006

Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006 Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2006 Příjmy =================================================================== Uprav.rozpočet Skutečnost % k uprav. Komentář v tis. v tis. rozpočtu Poplatek za

Více

Technické služby Police nad Metují, s.r.o.

Technické služby Police nad Metují, s.r.o. - Technické služby Police nad Metují, s.r.o. VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI SPOLEČNOSTI ZA ROK 2014 Základní údaje o společnosti Obchodní firma: Technické služby Police nad Metují, s.r.o. Sídlo: V Domkách 80,

Více

Při vyplnění tiskopisu postupujte, prosím, podle pokynů. VYÚČTOVÁNÍ. daně z příjmů ze závislé činnosti (dále jen daň )

Při vyplnění tiskopisu postupujte, prosím, podle pokynů. VYÚČTOVÁNÍ. daně z příjmů ze závislé činnosti (dále jen daň ) Při vyplnění tiskopisu postupujte, prosím, podle pokynů. Finančnímu úřadu v, ve, pro Prahu 9 0 Daňové identifi kační číslo plátce daně C Z 6 2 5 3 5 4 5 6 0a Vyúčtování řádné 0b Důvody pro podání dodatečného

Více

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015 ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015 Celkový počet členů komise: 17 Přítomno dle prezenční listiny: 10 Hosté: Klára Vlková, Jana Čejková Omluveni: p. Chuchlíková, p. Jansa, p. Kotrmanová,

Více

I. Rejst íkový soud. II. Navrhovatel

I. Rejst íkový soud. II. Navrhovatel Pokyny k vypln ní formulá e pro podání návrhu na zápis nebo zápis zm ny zapsaných údaj do obchodního rejst íku u evropského zájmového hospodá ského sdružení I. Rejst íkový soud 1 Adresa rejst íkového soudu,

Více

Výroční zpráva Spolku Slezský Hrádeček 2016

Výroční zpráva Spolku Slezský Hrádeček 2016 Výroční zpráva Spolku Slezský Hrádeček 2016 Provozovatel Lesní školy a školky Hrádeček Slezský Hrádeček IČ: 02796368 Hrádek 167, 739 97 www.hradecek.com Cíle Spolku Slezský Hrádeček: Jsme spolek (založen

Více

ROZVAHA. KABLO elektro PRAHA Budečská 851/

ROZVAHA. KABLO elektro PRAHA Budečská 851/ ROZVAHA k....... 3... 1...... 1... 2...... 2.... 0... 1... 4........ Od: IČ 1.1.2014 31.12.2014 Do: v tisících Kč 6 2 0 6 5 5 2 1 Obchodní firma nebo jiný název účetní jednotky KABLO elektro PRAHA Sídlo

Více

Žádost o finanční podporu (neinvestiční dotaci) ze Sociálního fondu Zlínského kraje na podporu sociálně zdravotních aktivit pro rok 2014

Žádost o finanční podporu (neinvestiční dotaci) ze Sociálního fondu Zlínského kraje na podporu sociálně zdravotních aktivit pro rok 2014 Odbor sociálních věcí Tř. T. Bati 21, 761 90 Zlín Žádost o finanční podporu (neinvestiční dotaci) ze Sociálního fondu Zlínského kraje na podporu sociálně zdravotních aktivit pro rok 2014 1. INFORMACE O

Více

Dotační programy MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sociální určené pro fyzické a právnické osoby

Dotační programy MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sociální určené pro fyzické a právnické osoby Dotační programy MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sociální určené pro fyzické a právnické osoby Žádosti posuzuje Komise sociální Dotační programy neinvestiční pro oblast sociální určené pro fyzické a

Více

Výroční zpráva za r. 2009. Občanské sdružení Otevřené srdce

Výroční zpráva za r. 2009. Občanské sdružení Otevřené srdce Výroční zpráva za r. 2009 Občanské sdružení Otevřené srdce Obsah 1.Fakta o občanském sdružení 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1

Více

JEDNOTNÝ REGISTRA NÍ FORMULÁ Fyzická osoba - základní a živnostenská ást

JEDNOTNÝ REGISTRA NÍ FORMULÁ Fyzická osoba - základní a živnostenská ást ÁST A - PODNIKATEL 01 Podnikatel a) titul podací razítko JEDNOTNÝ REGISTRA NÍ FORMULÁ Fyzická osoba - základní a živnostenská ást b) jméno c) p íjmení d) titul 1) e) pohlaví f) rodné p íjmení g) rodinný

Více

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ Ú AD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický odd lení kontroly obcí a analýz SpZn: J: Zpráva o výsledku p ezkoumání hospoda ení Obec Borovnice, I : 00274747 za rok 2012 ezkoumání se uskute nilo

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2010

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2010 1 Výroční zpráva za rok 2010 2 Obsah výroční zprávy: 1. Úvodní slovo předsedy správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s....4 2. Základní údaje o Nadačním fondu Krajské zdravotní, a. s......

Více

Příloha účetní závěrky zpracovaná podle 18 a 19 zákona o účetnictví a 24

Příloha účetní závěrky zpracovaná podle 18 a 19 zákona o účetnictví a 24 Příloha účetní závěrky zpracovaná podle 18 a 19 zákona o účetnictví a 24 Obec Tasov Tasov č. 89 696 63 Hroznová Lhota IČ: 00488879 I. Úvodní část Právní forma: obec územní samosprávný celek Předmět činnosti:

Více

Zajišt ní servisních služeb uživatelských PC

Zajišt ní servisních služeb uživatelských PC OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní servisních služeb uživatelských PC Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které

Více

Obec Odunec Záv rečný účet za rok 2017

Obec Odunec Záv rečný účet za rok 2017 Záv rečný účet za rok 2017 Obec Odunec Záv rečný účet za rok 2017 Sestavený ke dni 31.12.2017 Údaje o organizaci Název Adresa Obec Odunec Odunec 67555 Odunec IČO Právní forma 00378275 Obec nebo m stská

Více

MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO

MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO MIKROREGION HRÁDECKO CHRASTAVSKO Se sídlem: Městský úřad Chrastava, nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava Dobrovolný svazek obcí, IČ: 70908222 www.mikroregion.info Příloha č. 3 k Závěrečnému účtu za rok 2012

Více

Souhrnná zpráva ČEPS, a.s., za 1. pololetí 2014

Souhrnná zpráva ČEPS, a.s., za 1. pololetí 2014 Souhrnná zpráva ČEPS, a.s., za 1. pololetí 2014 Významné události ve sledovaném období: - Dne 26. 6. 2014 proběhlo rozhodnutí jediného akcionáře při výkonu působnosti valné hromady ČEPS, a.s., v rámci

Více

ROZVAHA. Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: Podací číslo: Heslo zjištění stavu: 6bb200c1 Stav podání: podáno

ROZVAHA. Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: Podací číslo: Heslo zjištění stavu: 6bb200c1 Stav podání: podáno ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 2.7.2014 Podací : 4838595 Heslo zjištění stavu: 6bb200c1 Stav podání: podáno otisk podacího razítka k...... 3... 1....... 1... 2......

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 FAKULTY BEZPEČNOSTNÍHO INŽENÝRSTVÍ

VÝROČNÍ ZPRÁVA HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 FAKULTY BEZPEČNOSTNÍHO INŽENÝRSTVÍ VÝROČNÍ ZPRÁVA HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 FAKULTY BEZPEČNOSTNÍHO INŽENÝRSTVÍ Hospodaření fakulty za rok 2011 skončilo účetním ziskem ve výši 613 tis. Kč, z toho 515 tis. Kč z hlavní činnosti a 98 tis. Kč

Více

Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad Směrnice č. 16. Pracovní cesty

Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad Směrnice č. 16. Pracovní cesty Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51 Směrnice č. 16 Pracovní cesty 2009 1 Úvodní ustanovení Úprava této sm rnice se ídí zákonem íslo 262/2006 Sb., Zákoník

Více

Z ÁPIS č. 6/2015 8. ZASE D ÁN Í F IN ANČ N Í HO VÝBORU ZMČ BRNO-LÍŠE Ň ze dne 7. 9. 2015

Z ÁPIS č. 6/2015 8. ZASE D ÁN Í F IN ANČ N Í HO VÝBORU ZMČ BRNO-LÍŠE Ň ze dne 7. 9. 2015 Z ÁPIS č. 6/2015 8. ZASE D ÁN Í F IN ANČ N Í HO VÝBORU ZMČ BRNO-LÍŠE Ň ze dne 7. 9. 2015 ÚČASTNÍCI ZASEDÁNÍ: Ing. Tomáš Klíma, Ing. Michal Kuba, Gabriela Adámková, Ing. Radek Neužil LL.M, Ing. Jan Sadecký

Více

Deklarace finanční spoluúčasti obce pro sociální službu Slezské diakonie, NOE Karviná, podpora samostatného bydlení

Deklarace finanční spoluúčasti obce pro sociální službu Slezské diakonie, NOE Karviná, podpora samostatného bydlení STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/10644/2016 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor sociální oddělení sociálních věcí Gavlovská Jana Bc. Materiál pro 14. zasedání Zastupitelstva

Více