Vy sledky ankety 10 problemulibuse a Pısnice. Realizovala ME STSKA CA ST PRAHA-LIBUS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vy sledky ankety 10 problemulibuse a Pısnice. Realizovala ME STSKA CA ST PRAHA-LIBUS"

Transkript

1 Vy sledky ankety 10 problemulibuse a Pısnice Realizovala ME STSKA CA ST PRAHA-LIBUS Souca stıprojektu Zdrave mč sto a mıstnıagenda 21 Zpracovala: Iva Hajkova leden 2009 Zpracovano leden 2009 Strana 1 (celkem 7)

2 U VOD MČ stska ca st Praha-Libus ve spolupraci s NarodnısıtıZdravy ch mčst C R realizuje od listopadu 2005 projekt Zdrave mčsto pomocınastroje mıstnıagenda 21, nastroje zacılene ho na kvalitu verejne spravy, strategicke planovanıa rızenı, a budovanımıstnıho partnerstvı. Snaha predstavitelu mčstske ca sti ke zkvalitnč nımısta pro zivot ve smyslu udrzitelne ho rozvoje je nutna v ťzke spolupraci s verejnostı. Je ťcelne zjisďovat pripomınky od obcanu a shromazó ovat jejich navrhy k resenı, ktere budou slouzit jako podklad pro prıpravu Strategicke ho planu rozvoje MC Praha-Libus (dlouhodoby koncepcnıdokument) a budou podnč tne pro ťrednıky a zastupitele MC pri resenıdalsıch rozvojovy ch zalezitostıv mč stske ca sti. Obcane mčli moznost urcit na verejne m foru dne 15. rıjna 2008 nejvč tsıproble my, ktere vnımajıv Libusi a Pısnici. Vznikla tak sada deseti proble mu (dale jen 10 P ), jez byly zapracovany do komunitnıho Planu zdravı a kvality zivota Libus a Pısnice ( ) a ovčreny nč kolika zpusoby: anketnım lıstkem umıstč ne m v mıstnım mčsıc n ıku U nas cıslo 12/2008 a umıstč ne m na webove m portalu MC Praha-Libus k prıme mu vyplnč nı( od 3. prosince 2008 do 26. ledna Graf c. 1 Poc et zuc astneny ch obc an 63 verejne fo rum 287 anketa VER EJNÓ FO RUM Verejne forum se konalo dne 15. rıjna 2008 od do hodin v tčlocvicnč Klubu Junior, Na Okruhu 395, Praha 4-Pısnice. Toto verejne projednavanırozvoje mčstske ca sti v navaznosti na aktualizaci komunitnıho Planu zdravıa kvality zivota Libus a Pısnice je pora da no kazdorocnč jiz od roku AktivnČ se v roce 2008 diskuze zťcastnilo 63 obcanu, kterı se shodli nad deseti zakladnımi proble my, ktere pak mohli jestč seradit od nejzavaznč jsıho po me nč zavazny (kazdy obcan mohl preferovat dva proble my nebo dat dva hlasy jednomu proble mu). Zpracovano leden 2009 Strana 2 (celkem 7)

3 10 hlavnıch problemu(jsou razeny prioritnč): Zajistit informovanost obcanu o zpusobu resenınadmč rne ho prujezdu Libusıa Pısnicıpo zprovoznč nıobchvatu Lahovice Š Vestec Zvysit autoritu a autonomii mč stske ca sti Vytvorit regulacnıplan Š regulace vy stavby, duslednou kontrolu Regulovat vy stavbu vyskovy ch obytny ch domu, napr. ul. Miroticka Odvod desďove vody v ul. Libusska v Pısnici Zlepsit spolupraci a komunikaci s vietnamskou komunitou Podporovat rozvoj ZSMeteorologicka Zvysit bezpecnost chodcu v dopravč Dokoncit kulturnıcentrum, soucasny Klub Junior Resit nedostatecnou obchodnısıď 19 hlasu 17 hlasu 6 hlasu 6 hlasu 5 hlasu 4 hlasy 3 hlasy Graf c. 2 Hlavnı problř my z verejnř ho fora info o obchvatu Lahovice - Vestec 17 zvysit autoritu a autonomii mestskč casti 6 6 vytvorit regulac nı plan (regulace vy stavby s duslednou kontrolou) regulovat vy stavbu vyskovy ch obytny ch domu napr.ul. Miroticka Dalsıpodnčty, ktere obcane uvedli, ale nepovazujıje za zavazne: Dokoncit cyklostezku Modrany Š Kunratice, Modrany Š Cholupice Zrizovat odpocinkove zo ny Informovat o trase metra D, prodlouzenıtramvajove tratč z Modran Regulovat nadmč rny prujezd podnikatelsky ch aut v Libusi Upravit nezpevnč ne povrchy ulic Upravit povrch komunikace Na Losach v Pısnici Vytvorit na mč stı, mısto pro setka va nı C asty zapach ze ZD Hodkovice C erna skladka na okraji Modranske rokle poblız ZSMeteorologicka Zpracovano leden 2009 Strana 3 (celkem 7)

4 ANKETA Anketa byla umıstč na na webove m portalu mčstske ca sti na ťvodnı stranč v dobč od 3. prosince 2008 do 26. ledna Celkem vyplnilo anketnılıstek umıstč ny na webove m portalu mč stske ca sti 152 obcanu. Anketnılıstek v listinne podobč vyplnilo 135 obcanu. CelkovČ tudız vyplnilo anketnılıstek 287 obcanu. Graf c. 3 Poc et vyplneny ch anketnıch lıstk 42% 58% webovy porta l formou listiny Na anketnım lıstku byly uvedeny proble my, ktere vyplynuly pri diskuzi na rıjnove m verejne m fo ru. ZamČ rnč nebyly proble my na anketnım lıstku serazeny dle dulezitosti, kterou obcane na fo ru urcili, aby nebyli obcane ovlivnč ni vy sledky. Nebyly ani uvedeny pouze hlavnıproble my vyplynuvsız verejne ho fora, ale vsechny podnč ty od obcanu. Pouze nebyly zahrnuty dva proble my: casty zapach ZD Hodkovice (resıodbor zivotnıho prostredıa dopravy UMC Praha- Libus s prıslusny mi organy) a cerna skladka na okraji Modranske rokle u ZSMeteorologicka (jedna se o neukaznč nost, ktera je resena z rozpoctu MC na ťklid cerny ch skladek). Problemy uvedene na anketnım lıstku (jsou razeny prioritnč): Regulovat nadmč rny prujezd podnikatelsky ch aut v Libusi 147 hlasu Informovat o trase metra D, prodlouzenıtramvajove tratč z Modran 137 hlasu Resit nedostatecnou obchodnısıď 128 hlasu Zajistit informovanost obcanu o zpusobu resenınadmč rne ho prujezdu Libusıa 110 hlasu Pısnicıpo zprovoznč nıobchvatu Lahovice Š Vestec Zvysit bezpecnost chodcu v dopravč 8u Dokoncit cyklostezku Modrany Š Kunratice, Modrany Š Cholupice 77 hlasu Upravit nezpevnč ne povrchy ulic 76 hlasu Vytvorit namč stı, mısto pro setkavanı 68 hlasu Zrizovat odpocinkove zo ny 64 hlasu Zvysit autoritu a autonomii mč stske ca sti 63 hlasu Regulovat vy stavbu vyskovy ch obytny ch domu, napr. ul. Miroticka 62 hlasu Vytvorit regulacnıplan Š regulace vy stavby, duslednou kontrolu 59 hlasu Zlepsit spolupraci a komunikaci s vietnamskou komunitou 54 hlasu Dokoncit kulturnıcentrum, soucasny Klub Junior 44 hlasu Zpracovano leden 2009 Strana 4 (celkem 7)

5 Podporovat rozvoj ZSMeteorologicka Odvod desďove vody v ul. Libusska v Pısnici Upravit povrch komunikace Na Losach v Pısnici 37 hlasu 37 hlasu 26 hlasu Graf c. 4 Hlavnı problř my z ankety regulovat nadmč rny prujezd aut v Libusi info o trase resit metra D, nedostatecnou prodlouzenı obchodnısıď tramvaje z Modran info o obchvatu Lahovice - Vestec zvysit bezpecnost chodcu v dopravč upravit nezpevnč ne povrchy ulic Obcane mčli moznost uvest na anketnılıstek problem, ktery nebyl uveden. Na zakladč teto moznosti se vyjadrilo 81 obcanu. Uvadıme nazory obcanu, ktere jsou razeny dle cetnosti: Zrusit (zredukovat, prestč hovat) objekt Sapy, prodat pozemek na vy stavbu obchodnıho centra (potraviny, prum. zbozı), zvysit bezpecnost v okolı Zastavit rozrustanıvietnamske komunity, neprimčrene hlucne chovanıv MHD Š osvč ta letaky, hlucne ohnostroje, zvysenıdopravy ZkvalitnČ nınavaznosti linek MHD 113 Š 198, 113 Š 165, posılit linku 113, prodlouzit linku 171 do Pısnice, nerusit linky 113, 171, 198, 197, zrıdit obousmč rny provoz linky 272, uverejnč nıjızdnıch ra du v casopisu U nas Zvysit dohled mč stske policie s ukladanım pokut (psıvy kaly, odpadky, zvy kacky, mčrenırychlosti, volnč pobıhajıcıpsi, dodrzovanıznacenıprujezd zakazan) Dokoncit rekonstrukci ul. Libusska v Pısnici (kanalizaci, chodnıky) Zkvalitnit spolupra ci mezi Libusıa Pısnicı(posılenıPısnice), odstranč nı diskriminace ve vztahu Modran k Libusi a Pısnici Vıce parkovacıch mıst (sıdlistč Pısnice, ul. Miroticka po vy stavbč novy ch rodinny ch domu), odstranč nıvraku 13 hlasu 12 hlasu 8 hlasu 6 hlasu 5 hlasu 3 hlasy 3 hlasy Zpracovano leden 2009 Strana 5 (celkem 7)

6 Vyresit proble m vedenı4 x 110 kw v ul. Na Okruhu (vedenıvlozit do zemč ) 3 hlasy Zrızenıkruhove ho objezdu na krizovatce Libusska Š Kunraticka spojka, opravit okraje a rozsırit LepsırozmıstČ nıodpadkovy ch kosu C istota verejny ch prostranstvı, ťdrzba zelenč (sekanıa ťklid travnıku na sıdlisti Pısnice), verejne ho prostoru reklamnımi stıtky, plakaty, vy vč skami, inzeraty C astč jsıťklid Libusske ul., obce Libus, zamezit cmaranıpo zdech a vratech domu Zakazat uzıva nıpetard, dč lobuchu a zabavne pyrotechniky zejme na v dobč Mikulas Š vanocnısvatky Oprava ul. Vltavicka (propadle chodnıky a najezdy, pri desti nemozno prochazet) ParkovistČ ul. K Lukam ma nedostatecne osvč tlenı(pastva pro zlodč je) V ul. K Lukam umıstit prujezd zakazan (resit zpomalenıdopravy, kontrola mč stskou policiı) Zrıdit informacnıcentrum Pece o panelove sıdlistč Parcık pro psy ZprovoznČ nıradaru na komunikaci Novodvorska Vysokorychlostnıbezdratove pripojenık internetu v ZSa MS Propojenıul. Hosticka a ul Na Okruhu (pres pole) Omezit herny Zpomalovacıprahy, oprava chodnıku a vozovky v ul. Lojovicka u MS Resit vy razne zdrzovanıdopravy a jejıplynulost na krizovatce Libusska Š V Luzıch Vıce kosu na psıvy kaly Vıce zelenč v ul. Libusska DuslednČ kontrolovat popr. reklamovat ukoncene prace externıch firem VČ novat se take panelovy m sıdlistım a ne pouze mıstum s rodinny mi domy Autoopravna na rohu Libusske - K Nove mu sıdlisti a prilehle sklady hyzdıtvar Libuse Upravit ul. Na Losach jejıspodnıkomunikaci ParkovanıKrc Palenıodpadu a zhorsujıcıse ovzdusıprevaznč v noci Š topenıpevny mi palivy (cerne uhlı) Pravidelne mčrenırychlosti na ul. Libusska s omezenım rychlosti 40 km/hod. (radar, kamery) Ve spolupraci s Kunraticemi zamezit palenıodpadu ve skladovy ch arealech umıstč ny ch za ukoncenım ul. Ke KasnČ Velmi hlucne zavodč nımladıku v autech v ul. Mılova kazdy vıkend, revem motoru obtčzujıokolı Zvysit tlak na stavbu metra trasa Pankrac - Pısnice Chodnık + cyklostezka Libus - Vestec Postavit ZOO v nasımč stske ca sti Stavba kanalizace v ul. Vacovska V dobč snč hu nenınikdy uklizen chodnık pred Sokolovnou a vilou c. 507/127 Š nebezpecıťrazu Umoznit dč tem navstč vu MSa ZSjiny ch mč stsky ch ca stı. Nemoznost vy bč ru povazuji za diskriminaci. Chybıverejne WC, semafor pro chodce posunout z nepouzıvane ho mısta az ke Zpracovano leden 2009 Strana 6 (celkem 7)

7 krizovatce s ul. Na Okruhu, kde by le pe slouzil obč ma zastavkam autobusu Vycistit Libussky potok v ul. Zatonska, zrıdit zabradlına mustku DČ tska hristč dle predpisu EU RozdČ lovat odpad NEJVE TSIPROBLÓ MY LIBUSE A PISNICE Na zakladč souctu vy sledkuz verejneho fora a vy sledkuz ankety vyplynulo, ze obcane vnımajıuvedeny ch pčt problemuza stčzejnı: Regulovat nadmč rny prujezd podnikatelsky ch aut v Libusi Informovat o trase metra D, prodlouzenıtramvajove tratč z Modran Zajistit informovanost o zpusobu resenıdopravy pri zprovoznč nıobchvatu Lahovice Š Vestec Resit nedostatecnou obchodnısıď Zvysit bezpecnost chodcu v dopravč Zvysit autoritu a autonomii mč stske ca sti 147 hlasu 137 hlasu 132 hlasu 129 hlasu 83 hlasu 80 hlasu ZA VE R Postupy pri resenı proble mu budou uverejnovany prıslusny mi kompetentnımi osobami v mıstnım mčsıc n ıku U nas a na webove m portalu MC Praha-Libus, aby se obcane mčli moznost dozvč dč t, jak jsou proble my mčstske ca sti reseny. Obcane majımoznost zapojit se aktivnč do pracovnıch skupin strategicke ho planu nebo komise Zdrave mč sto a mıstnıagenda 21. Na zakladč pozadavku obcanu bude zvysena informovanost o zamčrech mčstske ca sti pora da nım diskuznıch kulaty ch stolu nad proble my prevaznč z dopravnıoblasti, souzitı s vietnamskou komunitou atd. Do novč vznikly ch pracovnıch skupin strategicke ho planu se na zakladč kontaktu uvedene ho na anketnım lıstku zapojilo 27 obcanu, 4 zastupitele a 6 zamč stnancu ťradu MC Praha-Libus. Celkem 87 obcanu projevilo zajem o zasılanıinformacıke strategicke mu rozvoji mčstske ca sti, pozvanek na diskuznıkulate stoly a verejna projednavanırozvojovy ch zalezitostı ( em, postou, SMS zpravou). Vsem obcanum, kterıbyli aktivnč napomocni svy mi nazory na verejne m fo ru v rıjnu 2008 a tč m, kterıvyplnili anketnılıstek, velice dčkujeme za spolupraci. Vysledky Ankety 10 P s prihle dnutım k nazorum sdč leny mi obcany na verejne m foru budou predany k projednanı zastupitelum MC na zasedanıv breznu 2009 z duvodu dalsıho resenı. Zpracovano leden 2009 Strana 7 (celkem 7)

Vy sledky ankety 10 problemulibuse a Pısnice

Vy sledky ankety 10 problemulibuse a Pısnice Vy sledky ankety 0 problemulibuse a Pısnice realizace ME STSKA CA ST PRAHA Š LIBUS rok 200 Soucast projektu Zdrava Libusa Pısnice a mıstnı agenda 2 zpracovala: Jana Martınkova http://www.praha-libus.cz

Více

Veřejné fórum Zdravé městské části Praha Libuš a Písnice pondělí 14. dubna 2014 Klub Junior Písnice Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21

Veřejné fórum Zdravé městské části Praha Libuš a Písnice pondělí 14. dubna 2014 Klub Junior Písnice Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21 Veřejné fórum Zdravé městské části Praha Libuš a Písnice pondělí 14. dubna 2014 Klub Junior Písnice Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21 Datum konání: 14. 4. 2014, od 17 do 19:15 hodin Místo konání:

Více

Fórum mladých Grabova vila Na Košince 502/1 Praha 8 - Libeň

Fórum mladých Grabova vila Na Košince 502/1 Praha 8 - Libeň 2017 Fórum mladých 2017 Grabova vila Na Košince 502/1 Praha 8 - Libeň Zápis z Fóra mladých 2017 Datum a čas konání: 28. března 2017 od 9 do 12 hodin Místo konání: Grabova vila Přítomno dle prezenční listiny:

Více

ZÁPIS Z AKCE. Veřejné fórum k celkovému rozvoji obce Křižánky

ZÁPIS Z AKCE. Veřejné fórum k celkovému rozvoji obce Křižánky Obec Křižánky Moravské Křižánky 116, 592 02 Svratka 561 202 238, obec.krizanky@wordonline.cz www.obeckrizanky.cz ZÁPIS Z AKCE Veřejné fórum k celkovému rozvoji obce Křižánky 10.září 2014 Základní údaje

Více

Oslovení všech škol ve městě prostřednictvím mailu a následně telefonicky

Oslovení všech škol ve městě prostřednictvím mailu a následně telefonicky Oslovení všech škol ve městě prostřednictvím mailu a následně telefonicky Na setkání bylo vysláno zkaždéškoly 4 5 vytipovaných žáků a studentů, kteří se nebáli konstruktivně diskutovat, zajímají se o dění

Více

Veřejné fórum Zdravé městské části Praha Libuš a Písnice pondělí 20. dubna 2015 Klub Junior Písnice Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21

Veřejné fórum Zdravé městské části Praha Libuš a Písnice pondělí 20. dubna 2015 Klub Junior Písnice Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21 Veřejné fórum Zdravé městské části Praha Libuš a Písnice pondělí 20. dubna 2015 Klub Junior Písnice Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21 Datum konání: 20. 4. 2015, od 18 do 20 hodin Místo konání:

Více

Strategicky plan rozvoje mestskč casti Praha š Libus. U vod ě Deklarace Zastupitelstva mestskč casti Praha-Libus k projektu Zdrava Libus a Pısnice

Strategicky plan rozvoje mestskč casti Praha š Libus. U vod ě Deklarace Zastupitelstva mestskč casti Praha-Libus k projektu Zdrava Libus a Pısnice Strategicky plan rozvoje mestskč casti Praha š Libus ě Deklarace Zastupitelstva mestskč casti Praha-Libus k projektu Zdrava Libus a Pısnice Zpracovatel: SPF Group, v.o.s. Datum: prosinec 2008-srpen 2009

Více

STUDIE ŘEŠENÍ CYKLOTRAS A CYKLOSTEZEK OBCE VESTEC

STUDIE ŘEŠENÍ CYKLOTRAS A CYKLOSTEZEK OBCE VESTEC STUDIE ŘEŠENÍ CYKLOTRAS A CYKLOSTEZEK OBCE VESTEC SCHVÁLENA KOMISÍ DNE 09. LEDNA 2013. OBSAH: 1. CÍL A NÁPLŇ STUDIE 2. ÚVOD 3. KONCEPCE CYKLISTICKÝCH TRAS 4. NÁVRH ŘEŠENÍ 5. VÝKRES VESTEC - PLÁNOVANÉ CYKLOTRASY

Více

VYHODNOCENÍ 10 P MĚSTA KRNOVA

VYHODNOCENÍ 10 P MĚSTA KRNOVA Tabulka č. 1 znázorňuje výčet problémů, který byl určen veřejnou diskuzí při příležitosti konání 2. ročníku Fóra Zdravého města Krnova (dále jen Fórum) dne 5. listopadu 2013. Pro ověření nadefinovaných

Více

STUDIE ŘEŠENÍ CYKLOTRAS A CYKLOSTEZEK OBCE VESTEC

STUDIE ŘEŠENÍ CYKLOTRAS A CYKLOSTEZEK OBCE VESTEC STUDIE ŘEŠENÍ CYKLOTRAS A CYKLOSTEZEK OBCE VESTEC SCHVÁLENA ZASTUPITELSTVEM OBCE DNE 29. LEDNA 2009. OBSAH: 1. CÍL A NÁPLŇ STUDIE 2. ÚVOD 3. KONCEPCE CYKLISTICKÝCH TRAS 4. NÁVRH ŘEŠENÍ 5. VÝKRES VESTEC-PLÁNOVANÉ

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2016

Rozpočet města Holešova na rok 2016 Rozpočet města Holešova na rok 2016 Výdaje ODDPA Odbor finanční - ORJ. 11 Grohova 2 000 Havlíčkova 2 500 Masarykova 1 500 3113 Neinvestiční příspěvky zřízeným příspěvkovým organizacím - 1.ZŠ 4 100 3113

Více

Do práce na kole! I. trasa

Do práce na kole! I. trasa Do práce na kole! Mnozí z nás musí dojíždět za prací do Prahy a jsou tak prakticky každý den vystaveni nekonečným kolonám na silnicích vedoucích do hlavního města. Existuje však i alternativní způsob dopravy,

Více

a) kontrolu usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 22. října 2013,

a) kontrolu usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 22. října 2013, Usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce v Bolaticích, konaného dne 19. prosince 2013 v 18:00 hodin v Obřadní síni OÚ v Bolaticích OUBOL/2798/2013 78/25 Zastupitelstvo obce Bolatice po projednání bere

Více

Závěrečná zpráva z veřejného fóra 18. ledna 2012

Závěrečná zpráva z veřejného fóra 18. ledna 2012 Závěrečná zpráva z veřejného fóra 18. ledna 2012 Místo a čas konání: divadelní sál ZŠ Masarykova od 17:00 do 19:30 hodin Přítomni: 111 zapsaných občanů, 9 členů strategického týmu MČ (převážně vedoucí

Více

Zápis z jednání konaného dne 24. listopadu 2014 od 16,00 hod. v kanceláři starosty města

Zápis z jednání konaného dne 24. listopadu 2014 od 16,00 hod. v kanceláři starosty města Zápis z jednání konaného dne 24. listopadu 2014 od 16,00 hod. v kanceláři starosty města za město Bakov nad Jizerou: Radim Šimáně, starosta Mgr. Lenka Koucká, vedoucí MěÚ Václav Janda, vedoucí TČ Aleš

Více

FÓRUM Zdravého města Ústí nad Labem

FÓRUM Zdravého města Ústí nad Labem Zahájení: FÓRUM Zdravého města Ústí nad Labem Datum konání: středa, 4. 6. 2014 Čas konání: 17:00 19:30 Místo konání: Zákl. škola, Anežky České 702/17, ÚnL (Krásné Březno) Starostka MO Neštěmice Miloslava

Více

Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21. Seminář K čemu slouţí radnicím MA 21?

Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21. Seminář K čemu slouţí radnicím MA 21? Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21 Seminář K čemu slouţí radnicím MA 21? Praha dne 20. dubna 2011 Hlavní cíl projektu Systémové zlepšování kvality ţivota a zdraví obyvatel s principy udrţitelného

Více

Podklad pro zpracování Strategického plánu udržitelného rozvoje městské části Prahy 10 pro období

Podklad pro zpracování Strategického plánu udržitelného rozvoje městské části Prahy 10 pro období Co zlepšit na Desítce: Podklad pro zpracování Strategického plánu udržitelného rozvoje městské části Prahy 10 pro období 2020 2030 Závěrečná zpráva Zpracovalo: oddělení strategického rozvoje a participace,

Více

Veřejné fórum pro obyvatele Lhotky a Nuslí podněty obyvatel Doprava

Veřejné fórum pro obyvatele Lhotky a Nuslí podněty obyvatel Doprava Veřejné fórum pro obyvatele Lhotky a Nuslí podněty obyvatel Doprava Parkování, nedostatek parkovacích míst pro rezidenty (modré zóny). Vozidla parkují po obou stranách v zatáčce ke škole a busy se z tohoto

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LIBUŠ STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-LIBUŠ

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LIBUŠ STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-LIBUŠ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-LIBUŠ STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-LIBUŠ STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MESTSKÉ ČÁSTI PRAHA-LIBUŠ Strategický plán rozvoje městské části Praha-Libuš je součástí projektu Strategický

Více

6 důvodů proč hlavní město Praha a Středočeský kraj potřebuje Standard přestupních bodů a zastávek povrchové dopravy PID

6 důvodů proč hlavní město Praha a Středočeský kraj potřebuje Standard přestupních bodů a zastávek povrchové dopravy PID 6 důvodů proč hlavní město Praha a Středočeský kraj potřebuje Standard přestupních bodů a zastávek povrchové dopravy PID // Důvod č. 1 Odpudivé a nekomfortní přestupní uzly přestup je bariéra Velké přestupní

Více

10 PŘÍLEŽITOSTÍ PRAHY 14 2015-2016 NA OBDOBÍ. Zpracovatel: KS OSPK ÚMČ Praha 14, Ing. P. George, KS OSPK

10 PŘÍLEŽITOSTÍ PRAHY 14 2015-2016 NA OBDOBÍ. Zpracovatel: KS OSPK ÚMČ Praha 14, Ing. P. George, KS OSPK 10 PŘÍLEŽITOSTÍ PRAHY 14 NA OBDOBÍ 2015-2016 Zpracovatel: KS OSPK ÚMČ Praha 14, Ing. P. George, KS OSPK 10 PŘÍLEŽITOSTÍ PRAHY 14 NA OBDOBÍ 2015-2016 OBSAH: Úvod a vznik dokumentu 2 Prioritní oblasti 3

Více

Příloha č. 1 Programu rozvoje obce Vilémov VÝSTUPY Z VEŘEJNÝCH PROJEDNÁVÁNÍ VČETNĚ VÝSTUPŮ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ

Příloha č. 1 Programu rozvoje obce Vilémov VÝSTUPY Z VEŘEJNÝCH PROJEDNÁVÁNÍ VČETNĚ VÝSTUPŮ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Příloha č. 1 Programu rozvoje obce Vilémov VÝSTUPY Z VEŘEJNÝCH PROJEDNÁVÁNÍ VČETNĚ VÝSTUPŮ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ 1 Veřejná projednávání Strategického plánu obce Vilémov Výstupy: 1) První veřejné projednávání

Více

Výsledková zpráva. Fórum zdravé město Kopřivnice 2018

Výsledková zpráva. Fórum zdravé město Kopřivnice 2018 Výsledková zpráva Fórum zdravé město Kopřivnice 2018 Ve středu 30.5. 2018 proběhlo veřejné fórum na Městském úřadě v Kopřivnici, z něhož díky občanům vzešlo 14 nejdůležitějších témat, o kterých jste hlasovali.

Více

PLÁN OPRAV CHODNÍKŮ A POVRCHŮ ULIC VE VELKÉM MEZIŘÍČÍ 2011-2015

PLÁN OPRAV CHODNÍKŮ A POVRCHŮ ULIC VE VELKÉM MEZIŘÍČÍ 2011-2015 Ulice Chodník stav + návrh (Stupnice poškození 1 až 5, 1-výborný... 5 - nedostatečný) PLÁN OPRAV CHODNÍKŮ A POVRCHŮ ULIC VE VELKÉM MEZIŘÍČÍ 2011-2015 Vozovka (povrch)stav + návrh (Stupnice poškození 1

Více

Zpráva o výsledku akce - Program INTERREG IV.C, Projekt EPTA zpracování odborných výstupů projektu BRAŠOV, Rumunsko, 22.-23.11.

Zpráva o výsledku akce - Program INTERREG IV.C, Projekt EPTA zpracování odborných výstupů projektu BRAŠOV, Rumunsko, 22.-23.11. Zpráva o výsledku akce - Program INTERREG IV.C, Projekt EPTA zpracování odborných výstupů projektu BRAŠOV, Rumunsko, 22.-23.11.2012 Úvod Cílem pracovní cesty bylo zúčastnit se zasedání projektu EPTA v

Více

Schváleno Usnesením ZMČ č.: 56/2009 ze dne: 2.12.2009

Schváleno Usnesením ZMČ č.: 56/2009 ze dne: 2.12.2009 Schváleno Ussením ZMČ č.: 56/2009 ze d: 2.12.2009 Tento dokument byl vytvořen za pomoci Revolvingového fondu MŽP. Za obsah tohoto dokumentu je výhradně odpovědná MČ Praha Libuš a lze jej v žádném případě

Více

Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova 818 784 01 Litovel tel.: 585 341 568, mobil: 602 133 721 E-mail: mp@mestolitovel.

Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova 818 784 01 Litovel tel.: 585 341 568, mobil: 602 133 721 E-mail: mp@mestolitovel. Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova 818 784 01 Litovel tel.: 585 341 568, mobil: 602 133 721 E-mail: mp@mestolitovel.cz Zpráva o činnosti městské policie Litovel za rok 2014 Služební vozidlo

Více

Závěrečná zpráva z veřejného fóra 4. listopadu 2014

Závěrečná zpráva z veřejného fóra 4. listopadu 2014 Závěrečná zpráva z veřejného fóra 4. listopadu 2014 Místo a čas konání: sál polyfunkčního domu, od 18:05 do 20:00 hodin Přítomno: 117 zapsaných Moderování: Ing. Dana Diváková za NSZM, Ing. Lucie Ponicová,

Více

Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 )

Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 ) Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 ) Stránka 1 z 6 Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 ) A. VEŘEJNÁ SPRÁVA, INFORMOVANOST, STRATEGICKÝ ROZVOJ B. ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL, SOCIÁLNÍ

Více

ZADÁVACÍ KARTA CYKLOTRASY

ZADÁVACÍ KARTA CYKLOTRASY ZADÁVACÍ KARTA CYKLOTRASY Název akce: Délka trasy: Projektový stupeň: Evidenční číslo TSK: Novodvorská Vrbova (A 2151 + A 42 + A 2141 + A XXXX) 4,5 km DIR 2.950.xxx Datum vyhotovení: 15.5.2009 Zpracování:

Více

AKČNÍ PLÁN ROK 2013-2014

AKČNÍ PLÁN ROK 2013-2014 AKČNÍ PLÁN ROK 2013-2014 Újezd nad Lesy 19.listopadu 2012 Strategický tým ÚMČ Praha 21 STRATEGICKÝ PLÁN MČ Schválen 18. června 2012 zastupitelstvem MČ Praha 21 Zpracován komunitní metodou Na dobu 10 let

Více

Městská policie Hrádek nad Nisou

Městská policie Hrádek nad Nisou KONCEPCE MĚSTSKÉ POLICIE V HRÁDKU NAD NISOU Pracovní verze k 2.1. 2012, schválená komisí pro bezpečnost RM Zpracovali: Jan Krečman - zastupitel pověřený řízením městské policie Iva Krňáková - velitel městské

Více

Nový SDK podhled pod stávajícím vedením vzduchotechniky a nových instalačních rozvodů.

Nový SDK podhled pod stávajícím vedením vzduchotechniky a nových instalačních rozvodů. Stránka 1 z 9 Příloha č. 4 výzvy - technické řešení a stavební výkresy Zadání: Úkolem tohoto projektu je oprava sociálního sociálního zařízení a kuchyňky v objektu Písková 830/25, 143 12 Praha 4. Výchozí

Více

Zápis 2/2015. ze schůze KMS Svinary, konané dne 11. 2. 2015 v klubovně SDH Svinary

Zápis 2/2015. ze schůze KMS Svinary, konané dne 11. 2. 2015 v klubovně SDH Svinary Zápis č. 2/2015 ze schůze KMS Svinary, konané dne 11. 2. 2015 v klubovně SDH Svinary Přítomni: p. Šťastná, Mgr. Košek, p. Rind, p. Borková, p. Balcárek, p. Holubová, p. Menclová Omluveni: Mgr. Springer,

Více

Zpráva z dotazníkového šetření mezi uživateli dopravy města Plzně

Zpráva z dotazníkového šetření mezi uživateli dopravy města Plzně Neprošlo jazykovou korekturou. Zpráva z dotazníkového šetření mezi uživateli dopravy města Plzně Hodnocení scénářů rozvoje dopravy v Plzni Zpracovalo Centrum pro komunitní práci západní Čechy Americká

Více

Projekt Třeboň - Zdravé město PLÁN ZDRAVÍ A KVALITY ŽIVOTA 2016

Projekt Třeboň - Zdravé město PLÁN ZDRAVÍ A KVALITY ŽIVOTA 2016 Projekt Třeboň - Zdravé město PLÁN ZDRAVÍ A KVALITY ŽIVOTA 2016 S o u h r n podnětů veřejnosti a doporučení odborníků pro dlouhodobý rozvoj města. Odpovídá doporučením pro místní Agendu 21 a místní akční

Více

CYKLOSTEZKA LETOHRAD - ŠEDIVEC

CYKLOSTEZKA LETOHRAD - ŠEDIVEC CYKLOSTEZKA LETOHRAD - ŠEDIVEC http://bednarp.sweb.cz/index.htm 1 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1.1. Označení stavby Název stavby: Cyklostezka Letohrad Šedivec Stupeň dokumentace: vyhledávací studie Umístění

Více

Zpráva o výsledcích ankety k ověření problémů z Fóra Zdravé městské části Praha 14 v roce 2014

Zpráva o výsledcích ankety k ověření problémů z Fóra Zdravé městské části Praha 14 v roce 2014 Komunitní plánování Zdravé městské části Praha 14 Zpráva o výsledcích ankety k ověření problémů z Fóra Zdravé městské části Praha 14 v roce 2014 Obsah: 1. Cíl, metodika a průběh ankety 2 2. Výsledky 2

Více

Anketa byla určena pro rodiče, jejichž děti navštěvují naši školní jídelnu.

Anketa byla určena pro rodiče, jejichž děti navštěvují naši školní jídelnu. Stránka1 Vyhodnocení ankety Školní jídelna Chvaletická 918 Praha 9 - Lehovec Vážení rodiče, vážení strávníci, ráda bych Vás seznámila s výsledky ankety, kterou jsme pro Vás připravili v měsíci říjnu a

Více

MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN

MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN MĚSTSKÁ POLICIE HODONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009 Zpracoval: Mgr. Jindřich Vašíček Únor 2010 Zpráva o činnosti Městské policie Hodonín za rok 20079 Strana 2 Obsah 1. Úvod 3 2. Personální obsazení 3 3. Činnosti

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA HOLIC. rok 2013

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA HOLIC. rok 2013 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA HOLIC rok Příjmy Výdaje Financování Zveřejněný rozpočet 106 313,4 103 313,4 3 000,0 Schváleno 17.12.2012 106 313,4 103 313,4 3 000,0 provozní výdaje 92 961,9 kapitálové výdaje

Více

Vs eobecne podmi nky ve rnostni ho programu spolec nosti Victoria-Tip.

Vs eobecne podmi nky ve rnostni ho programu spolec nosti Victoria-Tip. Vs eobecne podmi nky ve rnostni ho programu spolec nosti Victoria-Tip. 1. U vodni ustanoveni 1.1. Ve rnostni program je produkt provozovany spolec nosti Victoria-Tip, a.s. a.s., se si dlem Letenske na

Více

KNIHOVNÕ Ř D MěstskÈ knihovny v Třeboni

KNIHOVNÕ Ř D MěstskÈ knihovny v Třeboni KNIHOVNÕ Ř D MěstskÈ knihovny v Třeboni V souladu se zakl dacì listinou InformačnÌho a kulturnìho střediska města Třeboně, schv lenou Městskou radou v Třeboni dne 22. 4. 1992 podle ß 14/2/b z. č. 367/90

Více

U S N E S E N Í R 1562/12-09. 2. Evidence pohledávek města návaznost na účetnictví ÚSC platné od 1. 1. 2010 (tisk R/744)

U S N E S E N Í R 1562/12-09. 2. Evidence pohledávek města návaznost na účetnictví ÚSC platné od 1. 1. 2010 (tisk R/744) U S N E S E N Í z 67. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 8. prosince 2009 v 14:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo nám. 8, Kojetín 2. Evidence pohledávek města

Více

Suchdolské náměstí. Zápis z plánovacího setkání s veřejností konaného dne

Suchdolské náměstí. Zápis z plánovacího setkání s veřejností konaného dne Suchdolské náměstí Zápis z plánovacího setkání s veřejností konaného dne 9.6.2008 Účastníci: Prvního veřejného setkání se zúčastnilo asi 25 obyvatel z lokalit nejbližších i trochu vzdálenějších vzhledem

Více

PLÁN ŠKOLNÍ MOBILITY ZŠ Ladislava Coňka v Písnici

PLÁN ŠKOLNÍ MOBILITY ZŠ Ladislava Coňka v Písnici PLÁN ŠKOLNÍ MOBILITY ZŠ Ladislava Coňka v Písnici Název školy: Základní škola s rozšířenou výukou jazyků Adresa: Ladislava Coňka 40/3, Praha 4- Písnice, 142 00 Statutární zástupce: Mgr. Michaela Pažoutová

Více

VYMEZENÝCH LINKÁCH OBLAST LITVÍNOVSKO

VYMEZENÝCH LINKÁCH OBLAST LITVÍNOVSKO Krajský úřad Číslo objednatele: 616/2007 Číslo dopravce: DODATEK Č. 21 KE SMLOUVĚ O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE

Více

CESTY MĚSTY. Jak podat přihlášku:

CESTY MĚSTY. Jak podat přihlášku: generální partner PŘIHLÁŠKA do 11. ročníku soutěže (2012) CESTY MĚSTY (zklidňování dopravy ve městech a obcích ČR) Jak podat přihlášku: Součásti přihlášky Způsob podání A) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Vyplněný

Více

VÍTÁME VÁS NA VEŘEJNÉM SETKÁNÍ. Leden 2017

VÍTÁME VÁS NA VEŘEJNÉM SETKÁNÍ. Leden 2017 VÍTÁME VÁS NA VEŘEJNÉM SETKÁNÍ Leden 2017 Program setkání 18:00 Zahájení a úvodní slovo 18:15 Představení výsledků názorového průzkumu 18:35 I. kolo diskuse Aktuální problémy obce 19:05 Přestávka 19:20

Více

FÓRUM MLADÝCH 2016 JIHLAVA

FÓRUM MLADÝCH 2016 JIHLAVA FÓRUM MLADÝCH 2016 JIHLAVA 2. března 2016, 9:00 12:00 DIOD JIHLAVA ZÁPIS 1 Přítomni: - dle prezenční listiny 2. března 2016 se konalo v DIODu Fórum mladých aneb Desatero problémů města Jihlavy očima žáků

Více

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek Č. j.: MUPI/2015/14143/Hrn/UZ-020 V Písku dne: 13.04.2015 Vyřizuje: Ing. Jaroslav Hrneček Telefon: 382 330 603, 382 330 555 E-mail:

Více

Ing. Patrik Břečka, Ph.D. Mgr. Pavel Tuček, Ph.D. KPM CONSULT, a. s., Katedra vozidel a pozemní dopravy, TF ČZU v Praze

Ing. Patrik Břečka, Ph.D. Mgr. Pavel Tuček, Ph.D. KPM CONSULT, a. s., Katedra vozidel a pozemní dopravy, TF ČZU v Praze Ing. Patrik Břečka, Ph.D. KPM CONSULT, a. s., Katedra vozidel a pozemní dopravy, TF ČZU v Praze Mgr. Pavel Tuček, Ph.D. Katedra geoinformatiky, PřF UP, Olomouc Základnípojmy Zastávka jako součást jízdního

Více

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek Č. j.: MUPI/2015/14276/Hrn/UZ-017 V Písku dne: 09.04.2015 Vyřizuje: Ing. Jaroslav Hrneček Telefon: 382 330 603, 382 330 555 E-mail:

Více

Veřejné projednání dopravy v MČ Praha 21 při stavbě kanalizace, objízdné trasy

Veřejné projednání dopravy v MČ Praha 21 při stavbě kanalizace, objízdné trasy Veřejné projednání dopravy v MČ Praha 21 při stavbě kanalizace, objízdné trasy Místo a datum konání: Zasedací sál v budově LEVEL dne 27. 03. 2013 od 17.00 do 19.00 hodin Pořádal: Odbor životního prostředí

Více

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

Číslo 15/2009 Vyšlo 11.9.2009

Číslo 15/2009 Vyšlo 11.9.2009 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 15/2009 Vyšlo 11.9.2009 Obsah Tramvajová výluka v Modřanech... 1 Evropský týden mobility Den Eska... 1 Program Dne Eska v pondělí 21.9.2009... 2 Evropský týden mobility... 3

Více

ZŠ RUŽINOVSKÁ, Praha 4

ZŠ RUŽINOVSKÁ, Praha 4 ZŠ RUŽINOVSKÁ, Praha 4 154 žáků, dotazník vyplnilo 132 dětí (tj. 85 %) a 134 rodičů Jak daleko od školy bydlíš? 0,5 km 5 dětí 1 km 6 dětí 2 km 8 dětí Je tvoje cesta do školy bezpečná? více než 5 km 59

Více

Plán zlepšování procesu MÍSTNÍ AGENDY 21 pro rok 2018

Plán zlepšování procesu MÍSTNÍ AGENDY 21 pro rok 2018 Plán zlepšování procesu MÍSTNÍ AGENDY 21 pro rok 2018 Strategický rámec rozvoje veřejné správy České republiky pro období 2014 2020 uvádí ve specifickém cíli 1.3 Rozšíření řízení kvality a zlepšení strategického

Více

Doprava MHD na Libuši a Písnici a jejich okolí

Doprava MHD na Libuši a Písnici a jejich okolí Doprava MHD na Libuši a Písnici a jejich okolí Vážení spoluobčané, rádi bychom zjistili, jak jste spokojeni s dopravou v naší městské části. Reagujeme tak na změny, které se nám tu snaží prosadit ROPID

Více

Zpráva o konání veřejných fór

Zpráva o konání veřejných fór Zpráva o konání veřejných fór Předkládá: Mgr. Kateřina Bláhová místostarostka politička Zdravého města a MA21 Zpracovala: Ing. Jana Lorencová koordinátorka Zdravého města a MA21 Desáté veřejné Fórum Zdravého

Více

Program 37.schů ze zastupitelstva obce Dalovice konané dne 5.3.2009 od 18.00 hodin v zasedacímístnosti Obecního úřadu.

Program 37.schů ze zastupitelstva obce Dalovice konané dne 5.3.2009 od 18.00 hodin v zasedacímístnosti Obecního úřadu. Program 37.schů ze zastupitelstva obce Dalovice konané dne 5.3.2009 od 18.00 hodin v zasedacímístnosti Obecního úřadu. Přítomnízastupitelé: Monika Brabcová, Milan Holý, Ing. Gustav Hošťá lek, Ing. Lukáš

Více

RO 16. USNESENÍ z 16. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 11.6.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 11.6.

RO 16. USNESENÍ z 16. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 11.6.2007 od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. 11.6. USNESENÍ z 16. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, p.marcela Košáková, MUDr.

Více

Pro začátek se, bohužel, nevyhnu stručné rekapitulaci.

Pro začátek se, bohužel, nevyhnu stručné rekapitulaci. ČAS STROMŮ A ČAS PAPÍRU. O členství Libuše v NSZM bylo popsáno hodně papíru. Na výrobu těch mnoha stránek papíru, které popisují skvělé konání Zdravá Libuš Písnice už jistě padlo pár stromů Mám ráda stromy

Více

Současná situace v oblasti prevence kriminality z pohledu Policie ČR

Současná situace v oblasti prevence kriminality z pohledu Policie ČR Současná situace v oblasti prevence kriminality z pohledu Policie ČR III. Krajská konference prevence kriminality a rizikového chování 2012 Mapa Karlovarského kraje Kriminalita podle druhů 2011 2500 2000

Více

16. Obecně závazná vyhláška,

16. Obecně závazná vyhláška, 16. Obecně závazná vyhláška, kterou se mění obecně závazná vyhláška č. 55/2000 Sb. hl. m. Prahy, kterou se vydává Statut hlavního města Prahy, ve znění pozdějších předpisů Zastupitelstvo hlavního města

Více

Městská část Praha Libuš Akční plán na rok návrh - Verze Zpracovala: Ing. Šárka Fruncová Vlčková, 31.3.

Městská část Praha Libuš Akční plán na rok návrh - Verze Zpracovala: Ing. Šárka Fruncová Vlčková, 31.3. Městská část Praha Libuš Akční plán na rok 2015-2016 - návrh - Verze 0.4-31.3.2015 Zpracovala: Ing. Šárka Fruncová Vlčková, 31.3.2015 Projekt/akce/intervence Poznámka Opatře ní dle č. v SP Orientační náklady

Více

Projekt Třeboň - Zdravé město PLÁN ZDRAVÍ A KVALITY ŽIVOTA 2014

Projekt Třeboň - Zdravé město PLÁN ZDRAVÍ A KVALITY ŽIVOTA 2014 Projekt Třeboň - Zdravé město PLÁN ZDRAVÍ A KVALITY ŽIVOTA 2014 S o u h r n podnětů veřejnosti a doporučení odborníků pro dlouhodobý rozvoj města. Odpovídá doporučením pro místní Agendu 21 a místní akční

Více

R o z h o d n u t í DOČASNÁ ZMĚNA TRASY A ZASTÁVEK V DOLNÍCH BŘEŽANECH PRO LINKY PID 331, 333, 362, 960 A 742

R o z h o d n u t í DOČASNÁ ZMĚNA TRASY A ZASTÁVEK V DOLNÍCH BŘEŽANECH PRO LINKY PID 331, 333, 362, 960 A 742 Městský úřad Černošice Odbor stavební úřad oddělení dopravy a správy komunikací pracoviště Podskalská 19 120 00 Praha 2 Spis. ZN. výst.:62383/2018/ko V Praze dne 19.10.2018 Č.j.: MUCE 64240/2018 OSU vyřizuje:

Více

FÓRUM Zdravého města a MA21

FÓRUM Zdravého města a MA21 FÓRUM Zdravého města a MA21 JIHLAVA 27. května 2014, 16.30 19.00 hodin Velká gotická síň jihlavské radnice ZÁPIS Strana 1 (celkem 10) Přítomni: - dle prezenční listiny Úvodní část koordinátor Projektu

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.18. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne ÚMČ Praha 11, zasedací místnost "C"

Městská část Praha 11. Zápis č.18. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne ÚMČ Praha 11, zasedací místnost C Městská část Praha 11 Zápis č.18 z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne 08.12.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo

Více

Návrh na rozpočtová opatření pro rok 2015

Návrh na rozpočtová opatření pro rok 2015 Odbor financí 5.16. Pro jednání zastupitelstva města dne: 9.12.2015 Zpracoval: Miluše Teplá, odbor financí Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta Návrh na rozpočtová opatření pro rok 2015 Důvodová zpráva:

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

FÓRUM Zdravého mladých JIHLAVA

FÓRUM Zdravého mladých JIHLAVA FÓRUM Zdravého mladých JIHLAVA 2. března 2015, 10,00 12,30 hodin DIOD JIHLAVA ZÁPIS Č.j.: MMJ/T/686/2015, JID: 55061/2015/MMJ 1 Fórum mladých 2015 Přítomni: - dle prezenční listiny V divadle DIOD proběhlo

Více

Program regenerace panelových sídlišť PARDUBICE sídliště DUBINA

Program regenerace panelových sídlišť PARDUBICE sídliště DUBINA Statutární město Pardubice - Městský obvod Pardubice III Úřad městského obvodu Pardubice III Program regenerace panelových sídlišť PARDUBICE sídliště DUBINA Dodatek č. 2 Datum zpracování: leden 2011 Dodatek

Více

Zápis z 1. jednání Komise pro rozvoj obce Šenov u Nového Jičína

Zápis z 1. jednání Komise pro rozvoj obce Šenov u Nového Jičína Zápis z 1. jednání Komise pro rozvoj Šenov u Nového Jičína Dne: 14.1.2015 od 16:00 Místo: Obecní úřad Účast: Ing. Frömel, p.horák, Mgr. Kovář, p., Ing. Pozvaní hosté: starosta JUDr. Třetina, stavební úsek

Více

Ing. Josef Sadílek Organizace Sekce Útvaru rozvoje města hl. m. Prahy Název textu Městská hromadná doprava - vyhodnocení, vývoj a předpoklady

Ing. Josef Sadílek Organizace Sekce Útvaru rozvoje města hl. m. Prahy Název textu Městská hromadná doprava - vyhodnocení, vývoj a předpoklady Autor Ing. Josef Sadílek Organizace Sekce Útvaru rozvoje města hl. m. Prahy Název textu Městská hromadná doprava - vyhodnocení, vývoj a předpoklady Blok BK3 - Doprava a územní plánování Datum Červen 2001

Více

Plánovací setkání: Doprava a prostupnost

Plánovací setkání: Doprava a prostupnost Vybíralka25 Plánovací setkání: Doprava a prostupnost Vyhodnocení plánovací procházky a setkání nad mapou ze dne 22.3.2016 všechny dotazy směřujte na: brlik@ipr.praha.eu další informace na www.vybiralka25.cz

Více

Návrh rozpočtu města Ostrov na rok 2013

Návrh rozpočtu města Ostrov na rok 2013 1014 Ozdravování hospodářských zvířat a zvláštní veterinární péče 892 0 892 513,515,516,517 1. Útulek pro psy - nákup krmiva, spotřeba vody a energií, ostatní služby a opravy, mandátní odměna, veterinární

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015 Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015 Jednání zastupitelstva se konalo od 18:10 hod., bylo ukončeno v 19:30 hod. Jednání vedl starosta p. J. Macháček. 1) Zahájení Starosta

Více

Setkání se spolky a organizacemi MČ Praha 8 dne 3. 6. 2015

Setkání se spolky a organizacemi MČ Praha 8 dne 3. 6. 2015 Dnešní program Úvod a vzájemné seznámení Představení MA21 Informace o zapojení veřejnosti do přípravy strategickém plánu Participace na vytvoření seznamu služeb pro spolky a neziskové organizace a společnosti

Více

Výsledky ankety pro obyvatele Železnorudska

Výsledky ankety pro obyvatele Železnorudska Výsledky ankety pro obyvatele Železnorudska Projekt: Rozvoj udržitelného strategického plánování a procesního řízení v Železné Rudě Reg. číslo: CZ.1.04/4.1.01/89.00104 Únor 2014 Anketa pro obyvatele otázky

Více

Provozní r á d Atletický stádion Kárlový Várý

Provozní r á d Atletický stádion Kárlový Várý Provozní r á d Atletický stádion Kárlový Várý Verze číslo: 1 Účinnost vydání od: 1. 5. 2018 Počet stran: 6 Zpracoval: Ing. J. Čepelák Schválil: Lukáš Červený SM_BOZP_11 OBSAH 1 ÚVOD 3 2 PROVOZNÍ ŘÁD MULTIFUNKČNÍHO

Více

Vážený pane starosto a Vážení zastupitelé obce Lipí,

Vážený pane starosto a Vážení zastupitelé obce Lipí, Obec Lipí Lipí 28 Dubné 373 84 V Lipí dne 15.02.2015 Věc: REVITALIZACE VEŘEJNÝCH PROSTOR OBCE LIPÍ Vážený pane starosto a Vážení zastupitelé obce Lipí, dne 24.11.2014 jste se na schůzi zastupitelstva zmínili

Více

Závěrečná zpráva o projektu

Závěrečná zpráva o projektu NA ZELENOU Bezpečné cesty do školy Závěrečná zpráva o projektu Číslo projektu: N 2270 Pořadí zprávy 2 Název projektu: Na zelenou v zeleném prostředí CHKO Litovelského Pomoraví Název předkladatele: Základní

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016 Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016 Čas konání: od 19:30 hod. do 23:05 hod. Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jana Šteffelová, Lenka

Více

ZÁPIS Z ŽÁKOVSKÉHO FÓRA

ZÁPIS Z ŽÁKOVSKÉHO FÓRA ZÁPIS Z ŽÁKOVSKÉHO FÓRA Datum a čas: Místo: Účast: pátek 26. 1. 2018, od 8:30 12:00 hodin Knihovna Kroměřížska 57 účastníků (viz. Prezenční listiny u koordinátora MA21) Program akce: 1. Seznamovací blok

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. D.1.4.a SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA

TECHNICKÁ ZPRÁVA. D.1.4.a SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.4.a SILNOPROUDÁ ELEKTROTECHNIKA 1. Rozsah projektu 2. Hlavní rozvody a napájení 3. Základní technické údaje 4. Silnoproudá elektroinstalace 5. Záver TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.4.a SILNOPROUDÁ

Více

PRAHA BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÁ STUDIE ZŠ JESENIOVA, PRAHA 3 - ŽIŽKOV

PRAHA BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÁ STUDIE ZŠ JESENIOVA, PRAHA 3 - ŽIŽKOV 09-32 PRAHA BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÁ STUDIE ZŠ JESENIOVA, PRAHA 3 - ŽIŽKOV ZÁŘÍ 2009 ANOTACE Projekt Bezpečné cesty do školy je zaměřen na zmapování všech přístupových cest do školy

Více

SLUNEČNÍ MĚSTO a lokalita U VÝTOPNY

SLUNEČNÍ MĚSTO a lokalita U VÝTOPNY SLUNEČNÍ MĚSTO a lokalita U VÝTOPNY Výsledky ankety mezi obyvateli MČ Praha Zbraslav zpracováno pro březen 2009 Zpracovatel: Tomáš Soukup Šmeralova 4, 170 00 Praha - Bubeneč IČ: 73534781, TEL: +420 739

Více

FÓRUM Zdravého města a MA21

FÓRUM Zdravého města a MA21 FÓRUM Zdravého města a MA21 JIHLAVA 15. dubna 2015, 16.30 19.00 hodin DIOD, Tyršova 12, Jihlava ZÁPIS Strana 1 (celkem 12) Přítomni: - dle prezenční listiny Úvodní část koordinátorka Projektu Zdravé město

Více

Business Object Model

Business Object Model Documentation Projekt: Insitut of Culture and Education Autoři: Jan Pavlovský, Tereza Hyková, Tomáš Jungman, Ondřej Klimpera Business Object Model Business Analyza - (Logical diagram) Klíčový objekt celého

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 6. 9. 2012. Ing. Vladimír Zemek Ing. Petra Birnbaumová

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 6. 9. 2012. Ing. Vladimír Zemek Ing. Petra Birnbaumová MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 6. 9. 2012 Bod programu: 27 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor finanční Ing. Vladimír Zemek Ing. Petra Birnbaumová

Více

Veřejné projednání - studie rekonstrukce ulice Štramberská Štefánikova a přilehlých veřejných prostranství 2007-02-22

Veřejné projednání - studie rekonstrukce ulice Štramberská Štefánikova a přilehlých veřejných prostranství 2007-02-22 Veřejné projednání - studie rekonstrukce ulice Štramberská Štefánikova a přilehlých veřejných prostranství 2007-02-22 Projednání zahájila Mgr. Chalúpková v 16:30, uvedla zástupce města a firmy zpracovávající

Více

Obec Rohatsko. č. 2/2014. Václav Král, Radek Štros, František Šourek ml., Josef Horák, Jiří Štros, Petr Juršťák, David Matějka

Obec Rohatsko. č. 2/2014. Václav Král, Radek Štros, František Šourek ml., Josef Horák, Jiří Štros, Petr Juršťák, David Matějka Obec Rohatsko Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatsko konaného dne 28. 12. 2014 od 17-ti hodin v klubovně sportovního areálu Rohatsko. č. 2/2014 Přítomní zastupitelé: Přítomní občané:

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Zahradní

Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Zahradní 2015 Vyhodnocení dotazníkového šetření sídliště Zahradní Městský úřad Kyjov Odbor majetku Ing. Věra Pekárková Masarykovo nám. 30 697 01 Kyjov Sídliště Zahradní má rozlohu 17,5 ha, pozemky ploch veřejných

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO 601 67 BRNO, Kounicova 67 PŘESTAVBA ŽELEZNIČNÍHO UZLU BRNO

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO 601 67 BRNO, Kounicova 67 PŘESTAVBA ŽELEZNIČNÍHO UZLU BRNO STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO 601 67 BRNO, Kounicova 67 Odbor územního plánování a rozvoje PŘESTAVBA ŽELEZNIČNÍHO UZLU BRNO NÁVRH KONCEPCE OBSAH: 1. Údaje o předkladateli návrhu koncepce 2. Údaje o návrhu koncepce

Více

Zasedání zastupitelstva obce Jíloviště č. 4/2015 ze dne 4.2. 2015

Zasedání zastupitelstva obce Jíloviště č. 4/2015 ze dne 4.2. 2015 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE JÍLOVIŠTĚ Restaurace Spark, Pražská, Jíloviště Číslo: 4/2015 Datum: 4. 2. 2015 Začátek zasedání: 19.00 h Ukončení zasedání: 20.30 h Přítomni: Ing. A. Cvrček, Ing.

Více

Zápis ze dne 15. 10. 2014

Zápis ze dne 15. 10. 2014 Komise místní samosprávy Pražské Předměstí sever Zápis ze dne 15. 10. 2014 Přítomni: Hosté: Richard Zelený, Václav Marvan, Libor Nejedlý, Vladimír Lesák, Jitka Dršatová, Danuše Zelená, Miloš Berounský,

Více