2 Interaktivní v uka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2 Interaktivní v uka"

Transkript

1

2 2 Interaktivní v uka

3 Interaktivní tabule 3 Obsah Interaktivní v uka 2 Interaktivní tabule 3 5 Displeje a stûl, SW novinky 6 Interaktivní doplàky 7 Doporuãené projektory 8 Získáte rovnûï osvûdãen SW SMART Notebook a pfiístup k tisícovkám v ukov ch objektû! Chcete vidět jak se pracuje se SMART pomůckami? Pustťe si video na: Osvûdãen autorsk SW SMART Notebook snadno si pfiichystáte v uku v kabinetu ãi doma, pfii vyuãování zobrazíte pfiipravenou hodinu na interaktivní tabuli a pracujete s ní pfiehledné a intuitivní ovládání, plná lokalizace do ãe tiny iroká galerie rûzn ch zdrojov ch obrázkû: mapy, schémata, notové osnovy, grafy funkcí interaktivní animované v ukové sekvence, Lesson Activity Toolkit galerie flashov ch objektû, efektû a cviãení SW mûïete poskytnout i ÏákÛm domû, pro pfiípravu referátû a vlastních prezentací psaní pohybování, pfiesouvání mazání kolekci zdrojû - více neï v ukov ch témat pfiipraven ch pro SMART Boardy a pfies digitálních fotografií poukázku na celodenní kolení pro 2 uãitele v hodnotû 2 500,- Kã poukázku na i-uãebnici / i-cviãení Nakladatelství Fraus nebo dal í z bohaté nabídky profesinálních programû ãi SMART Notebook Math Co je to Chytr dotyk SMART, chytrá tabule, automaticky pozná, zda chcete psát, pohybovat objekty, nebo mazat. Práce se SMART Boardem je rychlej í a je tû pfiirozenûj í, uãitel ani Ïáci uï vûbec nemusí pfiem let nad technologií. Vyberte si z na í iroké nabídky akreditovan ch kurzû DVPP kolení u vás na kole pro 12 úãastníkû kolení jsou zaji Èována profesionálními lektory a podpofiena kvalitními uãebnicov mi materiály a CD/DVD se základními digitálními zdroji. Kompletní aktuální nabídku kurzû a podrobné informace najdete na Cena kurzu pro kolu Efektivní vyuïití interaktivní tabule SMART Board ve v uce (8 h) ,- Kã s DPH Rozvoj pedagogû pracujících ve v uce s interaktivní tabulí SMART Board Pokroãilé kolení (8 h) ,- Kã s DPH Nástroje Lesson Activity Toolkit pro snadnou pfiípravu uãitele na v uku s interaktivní tabulí SMART Board (4 h) ,- Kã s DPH Testování a zpûtná vazba s pomocí hlasovacího systému SMART Response (4 h) ,- Kã s DPH OTÁZKY KOLEM EU PROJEKTU Rádi byste pofiídili z na í nabídky v rámci projektu interaktivní tabuli SMART Board a autorsk SW SMART Notebook. Jedná se z úãetního pohledu o neinvestici a mûïete pofiídit z projektov ch penûz? ANO! koly mohou nakupovat na e interaktivní sety SMART Board sloïené z uveden ch úãetních neinvestiãních celkû, tj. tabule a autorsk SW, pfiípadnû je tû ozvuãení. Na im zákazníkûm na vyïádání rádi poskytneme vyjádfiení úãetního a daàového poradce.

4 4 Interaktivní tabule Interaktivní tabule SMART Board Nejroz ífienûj í tabule na trhu interaktivní tabule SMART Board se stal symbolem zmûny zpûsobu v uky. Propojením s poãítaãem a internetem pfiibliïuje zpûsob v uky potfiebám dne ních ÏákÛ a zároveà je dokáïe velice dobfie zapojit do samotné v uky. 20 let dotyku Pfied 20 lety, v roce 1991 uvedla spoleãnost SMART Technologies vûbec první interaktivní tabuli na svûtû a jiï tehdy se ovládala pfiirozenû dotykem. Dotykové ovládání je jednoznaãnû smûrem, kter m se vydaly v echny v znamné firmy (Apple, Microsoft ). Budoucnost je v intuitivním multidotykovém fie ení a ovládání gesty. Nové SMART Boardy fiady 800 jiï toto umí! V kovû nastavitelné fie ení pojezdy Pojezdov systém umoïní vertikální posun celé sestavy. MÛÏete jednodu e pfiizpûsobit nastavení vzrûstu dûtí, kaïd si vytáhne tabuli do v ky, jaká mu vyhovuje. Budete-li chtít napfiíklad promítat ÏákÛm video, mûïete ho zaaretovat v horní poloze tak, aby dobfie vidûli i Ïáci v zadních lavicích. Celou sestavu navíc mûïete doplnit o kfiídla s klasickou bílou keramickou tabulí. Pylonov pojezd Pylonov pojezd s kfiídly PruÏinov pojezd PruÏinov pojezd s kfiídly ,- (19 680,- Kã s DPH) ,- (34 080,- Kã s DPH) ,- (17 880,- Kã s DPH) ,- (28 680,- Kã s DPH) Pozn.: Cena zahrnuje dopravu do koly, naopak nezahrnuje instalaci, mûïe b t dále nav ena o cenu adaptéru pro projektor (dle konkrétního fie ení v uãebnû). Pfiípadné dal í varianty individuální nabídka. Interaktivní náhledov displej SMART Podium SMART Podium je interaktivní dotykov panel, kter vám podobnû jako SMART Board umoïní dynamickou komunikaci se studenty. Na LCD obrazovce SMART Podia mûïete ovládat jednotlivé poãítaãové aplikace, tak jak jste zvyklí pfii ovládání my í. Navíc ale mûïete perem vpisovat poznámky pfiímo do promítané pfiedná ky, zdûrazàovat vybraná místa v prezentaci nebo rychle naãrtnout jednoduché schéma ãi graf (a samozfiejmû pak v e uloïit do PC). V e se okamïitû zobrazuje na velké projekci za vámi, kde to vidí v ichni studenti. V hodou je jednoduchost pouïití panelu. Také u Podia dostanete k vyuïívání oblíben autorsk SW SMART Notebook. SMART podium patfií do kaïdé velké uãebny s projekcí, posluchárny ãi auly. Interaktivní Autorsk SW displej SMART Úhlopfiíãka Celková cena formát setu SMART Podium Notebook SMART Podium ,- Kã ,- Kã 18,5" (47 cm) ,- Kã SP518 (31 800,- s DPH) (15 000,- s DPH) 16:9 (46 800,- s DPH) SMART Podium ,- Kã ,- Kã 24" (61 cm) ,- Kã SP524 (43 800,- s DPH) (15 000,- s DPH) 16:9 (58 800,- s DPH)

5 Vyberte si vhodn SMART Board právû pro vás Interaktivní tabule 5 5 let záruka (po registraci) Ekonomické fie ení Pokud vám staãí k ovládání tabule pouze pero, pfiesto máte k dispozici osvûdãené prostfiedí SMART Notebook Interaktivní set SMART Board V280 4: ,- Kã vãetnû autorského SW SMART Notebook + ozvuãení (23 988,- Kã s DPH) AKâNÍ SET SE SMART BOARDEM V280 4: ,- Kã + projektor Mitsubishi EX200U, ozvuãení, kolekce zdrojû (39 960,- Kã s DPH) Základní fie ení Interaktivní set SMART Board 480 4: ,- Kã Pfiirozenû ovládejte dotykem vãetnû autorského SW SMART Notebook + ozvuãení, poukázka na celodenní kolení pro 2 uãitele v hodnotû 2 500,- Kã, kolekce zdrojû, poukázka na i-uãebnici/i-cviãení z nabídky na ich partnersk ch nakladatelství (39 960,- Kã s DPH) Nejroz ífienûj í fie ení Interaktivní tabule SMART Board Autorsk SW SMART Notebook Ozvuãení Formát Celková cena setu Interaktivní set SMART Board ,- Kã ,- Kã - 4: ,- Kã + sada bonusû (24 960,- s DPH) (15 000,- s DPH) (39 960,- Kã s DPH) Interaktivní set SMART Board ,- Kã ,- Kã 5 500,- Kã 4: ,- Kã + sada bonusû (31 680,- s DPH) (15 000,- s DPH) (6 600,- s DPH) (53 280,- Kã s DPH) Interaktivní set SMART Board ,- Kã ,- Kã 5 500,- Kã 16: ,- Kã + sada bonusû (38 280,- s DPH) (15 000,- s DPH) (6 600,- s DPH) (59 880,- Kã s DPH) V uka na dotyk ruky: rukou ovládáte, popisovaãi pí ete Interaktivní set SMART Board ,- Kã ,- Kã 5 500,- Kã 16: ,- Kã + sada bonusû (50 280,- s DPH) (15 000,- s DPH) (6 600,- s DPH) (71 880,- Kã s DPH) 163 cm 196 cm 221 cm 239 cm SMART Board 660 4:3 (140 : 106 cm) SMART Board 680 4:3 (166 : 126 cm) SMART Board :10 (197 : 126 cm) SMART Board :9 (218 : 126 cm) Multidotykové fie ení Interaktivní tabule SMART Board Autorsk SW SMART Notebook Ozvuãení Formát Celková cena setu Interaktivní set SMART Board ,- Kã ,- Kã 5 500,- Kã 4: ,- Kã + sada bonusû (39 600,- s DPH) (19 800,- s DPH) (6 600,- s DPH) (66 000,- Kã s DPH) Interaktivní set SMART Board ,- Kã ,- Kã 5 500,- Kã 16: ,- Kã + sada bonusû (45 480,- s DPH) (19 800,- s DPH) (6 600,- s DPH) (71 880,- Kã s DPH) Je tû více interaktivity s více dotyky a ovládání gesty Integrované fie ení Integrovaná interaktivita pro pohodlnûj í práci Interaktivní systém SMART Board 680i 4: ,- Kã Interaktivní tabule SMART Board 680 s integrovan m projektorem a ozvuãením, vãetnû autorského ( ,- Kã s DPH) SW SMART Notebook + sada bonusû Interaktivní systém SMART Board 685i 16: ,- Kã irokoúhlá interkativní tabule SMART Board 685 s integrovan m projektorem a ozvuãením, ( ,- Kã s DPH) vãetnû autorského SW SMART Notebook + sada bonusû * koly mohou nakupovat tyto sety sloïené z uveden ch úãetních neinvestiãních celkû. Na im zákazníkûm na vyïádání rádi poskytneme vyjádfiení daàového poradce.

6 6 Interaktivní displej, stûl, SW Interaktivní software Profesionální software, kter vám zajistí plnohodnotnou v uku SMART Classroom Suite SMART Notebook Math SMART Notebook SE Jednoduché, intuitivní, uïivatelsky pfiívûtivé rozhraní softwaru to je klíãov faktor, kter v dûsledku rozhodne o pouïívání ICT pomûcek. Interaktivní SW prostfiedí SMART Notebook Math ukázka na Roz ifite si moïnosti SMART Notebooku o nástroje k vytváfiení geometrick ch tvarû, tvorbû grafû a pokroãil ch matematick ch znakû! SW ãte geometrické funkce zapsané digitálním inkoustem pomocí rovnice, pfiená í je do grafû, dokáïe mûnit pouh m pohybem vrcholû geometrick ch tvarû jejich tvar, vypoãítává automaticky velikosti úhlû a stran a mnoho dal ího. V ukové hodiny (nejen) matematiky se tak stávají více pfiehledné, názorné a více interaktivní. licence pro 1 uïivatele licence pro 5 uïivatelû 3 900,- Kã (4 680,- s DPH) ,- Kã (17 880,- s DPH) SMART Notebook SE Studentská verze SMART Notebooku v podobû USB flash disku, kter nosí pfiipnut na zápûstí jako náramek. balení 10 ks ,- Kã (13 776,- s DPH) Vyučuj Zapoj SMART Classroom Suite SMART Sync SW pro monitorování, kontrolu a ovládání v ech poãítaãû ve tfiídû, umoïàuje vzájemné propojení a komunikaci SMART Notebook osvûdãen autorsk v ukov SW k interaktivní tabuli SMART Notebook SE studentská verze oblíbeného SW SMART Response CE SW pro hlasování Tvoř Hodnoť licence pro 2-10 poãítaãû licence pro poãítaãû licence pro poãítaãû ,- Kã (19 000,- s DPH) ,- Kã (28 800,- s DPH) ,- Kã (39 600,- s DPH) Interaktivní displej nebo stůl Nemusí b t vïdy tabule, máme i alternativní fie ení SMART Board pro ploché displeje SMART Table SMART Board pro ploché displeje SMART Board vám nabízíme nyní i v provedení pro ploché displeje, v balíku s plazmou Panasonic. Díky SMART rámu s interaktivní dotykovou vrstvou mûïete pracovat podobnû jako na oblíbené tabuli SMART Board. Jedineãnou v hodou SMART fie ení je, Ïe máte k dispozici osvûdãen autorsk SW SMART Notebook a intuitivní li tu se ãtyfimi barevn mi popisovaãi. Doporuãujeme jen do mal ch uãeben (max. 12 ÏákÛ) ,- Kã (94 990,- Kã s DPH) SMART Table SMART Table jako interaktivní stûl, kde mohou Ïáci dotykem prstu pohybovat s digitálními objekty, fotografiemi. Digitálním inkoustem mohou na SMART Table malovat. Povrch stolu reaguje na kaïd dotyk v ech ÏákÛ u stolu ve stejn okamïik. Pfiedem pfiipravené aktivity mûïe kaïd uãitel jednodu e upravovat a mûnit ,- Kã ( ,- Kã s DPH)

7 C M Y K AV_ŠKOLNÍ NABÍKA_vnitřní strana 5 Interaktivní doplàky 7 Šikovní pomocníci (nejen) ke SMART Boardu Roz ifite si funkãnost va í chytré tabule o ikovné pfiíslu enství. Nové digitální prostfiední ve kolách nese název SMART Tfiída. Tímto slovem je jednodu e vyjádfiena unikátní funkce v ech níïe uveden ch technologií spolupracovat intuitivnû jakojeden systém ovládan z jednoho známého prostfiedí. Îádné komplikace s kombinací více technologií. Navíc kaïd z tûchto prostfiedkû nového digitálního prostfiedí tfiídy je zcela nezávisl a lze jej pouïívat oddûlenû v jakékoli jiné tfiídû s poãítaãem. Hlasovací systémy (odpovědní systémy) SMART Response TurningPoint SMART Response SMART Vizualizér SMART Response je interaktivní hlasovací systém, kter lze pouïívat jak v uãebnách bez interaktivní tabule, tak spoleãnû se SMART Boardem. SMART Response plnû integrováno do prostfiedí SMART Notebook, ale zároveà ho lze pouïít i v bûïném MS PowerPointu. Je zaloïen na spolehlivé rádiové technologii. pro 16 ÏákÛ pro 32 ÏákÛ Rádiová verze ,- Kã (35 880,- Kã s DPH) ,- Kã (47 988,- Kã s DPH) *vã. poukázky na kolení pro 1 uãitele TurningPoint TurningPoint je nejdostupnûj í hlasovací systém. Je 100% integro ván do programu Microsoft Power Point. V born doplnûk frontální v uky. pro 16 ÏákÛ pro 32 ÏákÛ Rádiová verze ,- Kã (25 200,- Kã s DPH) ,- Kã (39 900,- Kã s DPH) Interaktivní tabule SMART Board na la nerozluãného pomocníka SMART vizualizér SDC-330 je nejvhodnûj í vizualizér k interaktivní tabuli SMART Board. Je propojen pfiímo se softwarem SMART Notebook, mûïete v e ovládat pfiímo z tabule (zoom, ostfiení). Zajisté oceníte i otoãnou hlavu s kamerou, která umoïàuje bûhem v uky napfiíklad pofiídit snímek Ïáka, t mu ãi celé tfiídy a pak s ním následnû pracovat, coï je pro Ïáky velmi atraktivní. Vizualizéry EPSON ELP DC-06 EPSON ELP-DC11 SMART SDC-330 kompaktní, snadno pfienosn model kvalitní stolní vizualizér propojení se SW SMART Notebook pfiipojení pomocí USB (vãetnû pfiipojení USB a VGA pfiipojení USB napájení nepotfiebujete dal í kabel) rozli ení SXGA, pfiipojení k mikroskopu SXGA rozli ení, pfiipojení k mikroskopu rozli ení XGA otoãná hlava otoãná hlava s kamerou hmotnost 0,9 kg interní pamûè + SD karty roz ífiená záruka 8 990,- Kã (10 788,- Kã s DPH) ,- Kã (14 460,- Kã s DPH) ,- Kã (19 992,- Kã s DPH)

8

INTERAKTIVNÍ. nabídka. zima. Využijte šablon EU peníze školám a zlepšete výuku na vaší škole!

INTERAKTIVNÍ. nabídka. zima. Využijte šablon EU peníze školám a zlepšete výuku na vaší škole! INTERAKTIVNÍ nabídka školy Využijte šablon EU peníze školám a zlepšete výuku na vaší škole! Pořiďte ICT vybavení a díky našim akreditovaným školením DVPP, kde se učitelé naučí tvořit DUMy, si nemusíte

Více

Využijte šablon EU peníze školám a zlepšete výuku na vaší škole!

Využijte šablon EU peníze školám a zlepšete výuku na vaší škole! INTERAKTIVNÍ nabídka školy Využijte šablon EU peníze školám a zlepšete výuku na vaší škole! Pořiďte ICT vybavení a díky našim akreditovaným školením DVPP, kde se učitelé naučí tvořit DUMy, si nemusíte

Více

DS-75 JE TO TAK SNADNÉ. kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí

DS-75 JE TO TAK SNADNÉ. kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí DS-75 JE TO TAK SNADNÉ kombinace produktivity v estrannosti a pohodlí DS-75 OBÁLKOVÁNÍ JE TAK SNADNÉ Pracujete v prostfiedí, kde je zpracování zásilek klíãová otázka? Kompaktní obálkovací stroj má mnoho

Více

Věrnostní program pro školy na portále VeŠkole.cz

Věrnostní program pro školy na portále VeŠkole.cz Věrnostní program pro školy na portále VeŠkole.cz Pilotní verze věrnostního programu probíhá od 17. 10. 2011 do 10. 1. 2012 Nahrávejte DUMy na portál, sbírejte body jako škola, proměňte body za hodnotné

Více

Interaktivní tabule pokročilé druhy interaktivních cvičení a internetové zdroje pro výuku

Interaktivní tabule pokročilé druhy interaktivních cvičení a internetové zdroje pro výuku Název projektu: ICT jako nástroj inovace výuky Reg. č. projetku: CZ.1.07/1.3.00/51.0040 Interaktivní tabule pokročilé druhy interaktivních cvičení a internetové zdroje pro výuku Autor: Ing. Zdeněk Peichl

Více

MODERNÍ ZPŮSOB VÝUKY NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU

MODERNÍ ZPŮSOB VÝUKY NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU MODERNÍ ZPŮSOB VÝUKY NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU Jaro 2015 INTERAKTIVNÍ TABULE Interaktivní tabule SMART Board přináší zatraktivnění výuky ve školách. Žáci mohou dotykem ovládat aplikace a zapisovat

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dodatečné informace č. 1 1) Název zadavatele Základní škola a Mateřská škola Skřipov, okres Opava, příspěvková organizace 2) Název zakázky: Učíme se, vzděláváme se, bádáme moderně, efektivně, pro život

Více

âernobílá laserová tiskárna, která umoïàuje barevn tisk

âernobílá laserová tiskárna, která umoïàuje barevn tisk âernobílá laserová tiskárna, která umoïàuje barevn tisk Moderní fiada Epson AcuLaser 2600 nejenom pfiiná í rychl a profesionální jednobarevn tisk. Nabízí vám také maximální flexibilitu. Jednoduch m pfiidáním

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Registrační číslo projektu: Název projektu: Střední škola Pohoda s.r.o., Na Vinici 2244, Litoměřice CZ.1.07/1.5.00/34.0613 Moderní škola Identifikační

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/21.2511 Název projektu: Moderní škola

Více

Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4

Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4 Příloha č. 2 - Detailní vymezení předmětu zakázky 1/4 Název zakázky: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: 2 ks interaktivní tabule s příslušenstvím a instalací. Základní škola Karlovy Vary, Truhlářská 19,

Více

VYUŽITÍ MODERNÍCH INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VE VZDĚLÁVÁNÍ

VYUŽITÍ MODERNÍCH INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VE VZDĚLÁVÁNÍ VYUŽITÍ MODERNÍCH INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VE VZDĚLÁVÁNÍ Mgr. Miroslav Ulrich OPVK CZ.1.07/1.3.12/04.0015 1 Cíle Cílem přednášky je ukázat příklady, jak lze v dnešní době využít moderní informační technologie

Více

NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU

NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU MODERNÍ ZPŮSOB VÝUKY NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU Jaro 2015 INTERAKTIVNÍ VÝUKA INTERAKTIVNÍ TABULE Interaktivní tabule SMART Board přináší zatraktivnění výuky ve školách. Žáci mohou dotykem ovládat aplikace

Více

PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR

PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR PRÒMYSLOVÉ ZMùKâOVAâE VODY: V BùR VHODNÉHO TYPU S ocelov mi nádobami PrÛmyslové zmûkãovaãe vody mohou b t rozdûleny do dvou skupin: A) PRÒMYSLOV DECAL (tabulka A), kter nedodává zmûkãenou vodu bûhem B)

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Název projektu: Přírodní vědy moderně Reg. číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/30.01592

Více

OBO ve dvojité sadě GEK-K Rapid 45 a GEK-K s vrchním dílem 80 mm

OBO ve dvojité sadě GEK-K Rapid 45 a GEK-K s vrchním dílem 80 mm OBO ve dvojité sadě Rapid 45 a s vrchním dílem 80 mm Top modely OBO LFS Systémy ukládání vedení Jednoduše více místa Rapid 45 Vysokou míru flexibility poskytuje kanál pro vestavbu pfiístrojû Rapid 45,

Více

MODERNÍ ZPŮSOB VÝUKY NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU

MODERNÍ ZPŮSOB VÝUKY NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU MODERNÍ ZPŮSOB VÝUKY NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU Podzim 2015 INTERAKTIVNÍ VÝUKA INTERAKTIVNÍ TABULE Interaktivní tabule SMART Board přináší zatraktivnění výuky ve školách. Žáci mohou dotykem ovládat

Více

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet)

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Dodavatel Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Zadavatel: Název: Název Požadované minimální technické parametry Množství Splněno/nesplněno (uchazeč doplní toto

Více

NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU. podzim 2012. Úspěšná cesta interakt ivní v ýuky

NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU. podzim 2012. Úspěšná cesta interakt ivní v ýuky KENAST s.r.o. - tel.: 321 786 686, fax: 321 785 361, email: kenast@kenast.cz, www.kenast.cz NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU PRODUKTY Úspěšná cesta interakt ivní v ýuky ŠKOLENÍ ZDROJE A OBSAH školy podzim

Více

Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění. k veřejné zakázce malého rozsahu

Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění. k veřejné zakázce malého rozsahu stránka (6) Příloha č. 5 - Specifikace předmětu plnění k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka počítačové a didaktické techniky pro Základní školu Benešov, Dukelská 88 Nejedná se o zadávací řízení dle

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

Představení 5 finalistů soutěže o nejlepší interaktivní materiál pro SMART Board Ukončení konference s losováním o ceny

Představení 5 finalistů soutěže o nejlepší interaktivní materiál pro SMART Board Ukončení konference s losováním o ceny Program: 7 8 10 8 9 25 10 9 10 20 05 10 11 15 00 11 12 05 50 12 12 Registrace účastníků Úvod a zahájení konference 1. blok náslechů (12 osob) a (25-50 osob) 2. blok náslechů a 3. blok náslechů a 4. blok

Více

PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT

PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT Technické parametry SMART Document Camera Model SDC-330 Fyzické parametry Velikost Otevřená Sklopená Hmotnost 28,9 cm (Š) 41,7 cm (V) x 37 cm (H) (11 3/8" 16 3/8"

Více

Stfiední odborné uãili tû Jifiice. Jifiice, Ruská cesta 404, 289 22 Lysá nad Labem PLÁN DVPP. na kolní rok 2013/2014

Stfiední odborné uãili tû Jifiice. Jifiice, Ruská cesta 404, 289 22 Lysá nad Labem PLÁN DVPP. na kolní rok 2013/2014 Stfiední odborné uãili tû Jifiice Jifiice, Ruská cesta 404, 289 22 Lysá nad Labem PLÁN DVPP na kolní rok 2013/2014 Vypracoval: Ing. Pavel Gogela, metodik DVPP Schválil: Mgr. Bc. Jan Beer, fieditel koly

Více

NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU

NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU MODERNÍ ZPŮSOB VÝUKY NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU Jaro/Léto 2016 INTERAKTIVNÍ VÝUKA INTERAKTIVNÍ TABULE Interaktivní tabule SMART Board přináší zatraktivnění výuky ve školách. Žáci mohou dotykem ovládat

Více

Pro každý stupeň školy, pro každého studenta, pro každého učitele, pro každé téma i pro každý rozpočet!

Pro každý stupeň školy, pro každého studenta, pro každého učitele, pro každé téma i pro každý rozpočet! Interaktivní sestavy ACTIV Pro každý stupeň školy, pro každého studenta, pro každého učitele, pro každé téma i pro každý rozpočet! Interaktivní tabule Odpovědní systémy Výukový obsah Interaktivní nástroje

Více

Příloha č. 1: 1. 30ks počítačů s těmito parametry: 2. 2ks počítačů s těmito parametry: 3. Komunikační řešení:

Příloha č. 1: 1. 30ks počítačů s těmito parametry: 2. 2ks počítačů s těmito parametry: 3. Komunikační řešení: Příloha č. 1: Počítačové vybavení a služby pro - MASARYKOVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KRUPKA, MASARYKOVA 461 1. 30ks počítačů s těmito parametry: - Počítač - CPU benchmark min. 1000 (PassMark www.cpubenchmark.net).

Více

OBSAH. Úvod... 11 Seznam zkratek uïit ch právních pfiedpisû... 15 Seznam jin ch zkratek... 16. Díl 1 Obecné principy poznávání dítûte...

OBSAH. Úvod... 11 Seznam zkratek uïit ch právních pfiedpisû... 15 Seznam jin ch zkratek... 16. Díl 1 Obecné principy poznávání dítûte... Diagnostika_zlom(4) 13.3.2012 14:49 Stránka 5 Úvod........................................................ 11 Seznam zkratek uïit ch právních pfiedpisû........................ 15 Seznam jin ch zkratek..........................................

Více

Pájen v mûník tepla, XB

Pájen v mûník tepla, XB Pájen v mûník tepla, XB Popis / aplikace XB je deskov v mûník tepla pájen natvrdo, vyvinut k pouïití v systémech dálkového vytápûní (tedy pro klimatizaci, vytápûní nebo ohfiev teplé uïitkové vody) Pájené

Více

Dodávka a montáž Zařízení pro interaktivní výuku v Základní škole Tábor, Zborovská 2696

Dodávka a montáž Zařízení pro interaktivní výuku v Základní škole Tábor, Zborovská 2696 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola Tábor, Zborovská 2696 Sídlem: Zborovská 2696, 390 03 Tábor Zastoupený: Mgr. Petrem Vašíčkem, ředitelem školy IČ: 00582859

Více

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Dokonal barevn i ãernobíl tisk

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Dokonal barevn i ãernobíl tisk Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Dokonal barevn i ãernobíl tisk Na e jedineãná technologie inkoustû Epson UltraChrome K3 poskytuje dokonal ãernobíl a barevn tisk. Zatímco jiné sady inkoustû obsahují

Více

Objemov vodomûr. SuchobûÏné poãítadlo Metrologická tfiída C pro v echny polohy. V znamné vlastnosti. PouÏití. Volitelná pfiíslu enství

Objemov vodomûr. SuchobûÏné poãítadlo Metrologická tfiída C pro v echny polohy. V znamné vlastnosti. PouÏití. Volitelná pfiíslu enství Objemov vodomûr SuchobûÏné poãítadlo Metrologická tfiída C pro v echny polohy V znamné vlastnosti PouÏití DN 15 aï 40, PN16, do 40 o C. Vysoká pfiesnost a spolehlivost. Nízké tlakové ztráty. Malá citlivost

Více

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II.

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Projekt Inovace ve vzdělávacím procesu Vyšší odborné školy, Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Bzenec, registrační číslo CZ.1.07/1.3.41/01.0038

Více

Příloha č.2 SPECIFIKACE ZAKÁZKY

Příloha č.2 SPECIFIKACE ZAKÁZKY Příloha č.2 SPECIFIKACE ZAKÁZKY Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci projektu registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/21.2375 Nová cesta za poznáním v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

Počítačová prezentace. Základní pojmy. MS PowerPoint

Počítačová prezentace. Základní pojmy. MS PowerPoint Počítačová prezentace Základní pojmy Počítačová prezentace využití elektronického systému pro předávání informací jednoduché zpracování textu, grafiky, zvuku a animací vysoká účinnost prezentace - přehledná

Více

Membránové tlakové spínaãe, 42 V

Membránové tlakové spínaãe, 42 V 0163 Membránové tlakové spínaãe, 42 V Pozinkované ocelové tûlo Pfiipojení na roubky M3 Pfietlak bezpeãn do 600 bar *) 36 S vnûj ím závitem 24 SW RovnûÏ k dispozici se spínacím bodem pfiednastaven m ve

Více

Metodika práce se SMART vizualizérem s tipy a triky ve SMART Notebooku 11 pro vzdělávací praxi se žáky se SVP Autor: Mgr.

Metodika práce se SMART vizualizérem s tipy a triky ve SMART Notebooku 11 pro vzdělávací praxi se žáky se SVP Autor: Mgr. Metodika práce se SMART vizualizérem s tipy a triky ve SMART Notebooku 11 pro vzdělávací praxi se žáky se SVP 1 Autor: Mgr. Jana Hřibovská ZŠ a MŠ, Chomutov, 17. listopadu 4728 1. Úvod 3 2. SMART vizualizér

Více

SGH-S300 ProhlíÏeã WAP Návod k pouïití

SGH-S300 ProhlíÏeã WAP Návod k pouïití * Obsah uveden v tomto návodu nemusí pfiesnû souhlasit s va ím telefonem, v závislosti na nainstalovaném softwaru nebo na va em poskytovali sluïeb. SGH-S300 ProhlíÏeã WAP Návod k pouïití ELECTRONICS World

Více

Membránové tlakové spínaãe, 42 V

Membránové tlakové spínaãe, 42 V 0166 Membránové tlakové spínaãe, 42 V Pozinkované ocelové tûlo Pfiipojení na roubky M3 Pfietlak bezpeãn do 300 bar *) 36 S vnûj ím závitem 24 SW RovnûÏ k dispozici se spínacím bodem pfiednastaven m ve

Více

Ocel v architektufie JANISOL SYSTÉMY SYSTÉMY OCELOV CH PROFILÒ PRO DVE NÍ A OKENNÍ KONSTRUKCE S P ERU EN M TEPELN M MOSTEM

Ocel v architektufie JANISOL SYSTÉMY SYSTÉMY OCELOV CH PROFILÒ PRO DVE NÍ A OKENNÍ KONSTRUKCE S P ERU EN M TEPELN M MOSTEM SYSTÉMY SYSTÉMY OCELOV CH PROFILÒ PRO DVE NÍ A OKENNÍ KONSTRUKCE S P ERU EN M TEPELN M MOSTEM Tímto systémem profilû (stavební hloubka 60 mm) lze velmi rychle a hospodárnû zhotovit jedno- a dvoukfiídlé

Více

S 002~ Sirius Zpracování formuláfiû a vytûïování dat

S 002~ Sirius Zpracování formuláfiû a vytûïování dat S 002~ 2002 Sirius Zpracování formuláfiû a vytûïování dat Zpracování formulářů a vytěžování dat Zrychlení práce, sníïení poãtu chyb, úspora pracovníkû, to jsou v hody pouïití systému pro zpracování formuláfiû

Více

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky.

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky. Příloha č. 1 Rozsah a technická specifikace zakázky Předmětem zakázky je dodání ICT techniky a dalšího zařízení pro učebnu Centra Kašpar, o. s. Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková

Více

Příloha č. 1. Požadavek. 5 let. 3 roky (3 roky) max. 79 000,- Kč max. 94 800,- Kč

Příloha č. 1. Požadavek. 5 let. 3 roky (3 roky) max. 79 000,- Kč max. 94 800,- Kč Příloha č. 1 softwarem pro rok 2011 na SPŠD Plzeň a na odloučeném pracovišti SPŠD v Plzni Křimicích. Vymezení předmětu zakázky Projekt Nauč se a vytvoř!, reg. číslo: CZ.1.07/1.1.12 / 03.0011 Projekt Podpora

Více

REGIONÁLNÍ INFORMAâNÍ SYSTÉM KOMUNITNÍCH SLUÎEB MùSTA ÚSTÍ NAD LABEM

REGIONÁLNÍ INFORMAâNÍ SYSTÉM KOMUNITNÍCH SLUÎEB MùSTA ÚSTÍ NAD LABEM REGIONÁLNÍ INFORMAâNÍ SYSTÉM KOMUNITNÍCH SLUÎEB MùSTA ÚSTÍ NAD LABEM www.socialni-sluzby-usti.cz Dvacet nov ch informaãních kioskû s vefiejn m pfiístupem k internetu Vám mimo jiné poskytne informace o

Více

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů Příloha č. 2 Technická specifikace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Závaznými postupy pro zadávání

Více

dodavatelé RD na klíã

dodavatelé RD na klíã dodavatelé RD na klíã Ekonomické stavby, a. s. Ke KfiiÏovatce 466 330 08 Zruã u Plznû Tel.: 377 825 782 Mobil: +420 602 435 452, +420 777 743 411 e-mail: info@ekonomicke-stavby.cz www.ekonomicke-stavby.cz

Více

PROMETHEAN ACTIVCLASSROOM.

PROMETHEAN ACTIVCLASSROOM. PROMETHEAN ACTIVCLASSROOM. Nic nepotěší učitele víc než pohled na třídu, která je skutečně zaujatá výukou. S jedinečnými výukovými nástroji od společnosti Promethean budete svědky toho, jak děti ve vaší

Více

Kvalitní pohon garázovych vrat

Kvalitní pohon garázovych vrat POHON GARÁÎOV CH VRAT _ Made by Hörmann Kvalitní pohon garázovych vrat 5P 5P 5P BezúdrÏbová technika s ozuben m pásem - Ïádn levn fietûz jízdního kola Pfiedmontovaná vodící kolejnice - za 90 sekund pfiipravená

Více

Výběrové řízení pro projekt: Svět práce v každodenním životě. Příloha č. 3 výzvy

Výběrové řízení pro projekt: Svět práce v každodenním životě. Příloha č. 3 výzvy Výběrové řízení pro projekt: Svět práce v každodenním životě. Příloha č. 3 výzvy Položka KS Hodnota Splněno PC sestava typ All in one 17 Procesor Passmark CPU Mark min 2830, Operační paměť min. 2GB, min.

Více

6. ročník Krajské konference o podpoře interaktivní výuky Krouna, 18.10.2012 Program:

6. ročník Krajské konference o podpoře interaktivní výuky Krouna, 18.10.2012 Program: 6. ročník Krajské konference o podpoře interaktivní výuky Krouna, 18.10.2012 Program: 7 30 8 30 Registrace účastníků 8 30 9 10 Úvod a zahájení konference 9 10 9 25 přestávka 9 25 10 10 1. blok náslechových

Více

Budoucnost s vysok m rozli ením pro domácí zábavu na velké promítací plo e

Budoucnost s vysok m rozli ením pro domácí zábavu na velké promítací plo e Budoucnost s vysok m rozli ením pro domácí zábavu na velké promítací plo e ZaÏijte domácí zábavu na velké promítací plo e bez kompromisû se piãkov mi projektory Epson. Spojují nejmodernûj í technologie

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Výzva k podání nabídky Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3339 Interaktivitou ke vzdělání Dodávka

Více

Platon Stop. Úãinná ochrana pro dfievûné a laminátové podlahy. n Úspora penûz n Vût í ochrana n Vût í komfort PODLAHY. Systém

Platon Stop. Úãinná ochrana pro dfievûné a laminátové podlahy. n Úspora penûz n Vût í ochrana n Vût í komfort PODLAHY. Systém PODLAHY Systém Platon Stop Úãinná ochrana pro dfievûné a laminátové podlahy Platon Stop Optimal pro dfievûné lepené podlahy Platon Stop Original pro plovoucí podlahy n Úspora penûz n Vût í ochrana n Vût

Více

Návod k použití prezentační techniky v posluchárně P1

Návod k použití prezentační techniky v posluchárně P1 Návod k použití prezentační techniky v posluchárně P1 V této posluchárně je přednášejícím k dispozici hlavní dataprojektor s velkým plátnem, dále druhý dataprojektor spolu s interaktivní tabulí SmartBoard

Více

Učebna chemie. Učebna biologie. Příloha č.3 - Technická specifikace - Podrobný rozpočet

Učebna chemie. Učebna biologie. Příloha č.3 - Technická specifikace - Podrobný rozpočet Příloha č.3 - Technická specifikace - Podrobný rozpočet 01 Učebna fyziky 02 Učebna chemie 03 Učebna biologie 04 Učebna Informatiky 05 Ostatní náklady Celková nabídková cena bez DPH Celková nabídková cena

Více

Základní ovládání interaktivních tabulí

Základní ovládání interaktivních tabulí Řešení problémů I EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Základní ovládání interaktivních tabulí Jak správně řešit trable se SMART Boardem popisují diagramy v oficiální dokumentaci: Jiří Znamenáček Jiri.Znamenacek@vscht.cz

Více

Utility. * P EPRAVNÍ KO PRO VYSOKOU ST ECHU A DLOUH ROZVOR Vãetnû nakládacího váleãku. Max. nosnost 170 kg. ã. 71803625

Utility. * P EPRAVNÍ KO PRO VYSOKOU ST ECHU A DLOUH ROZVOR Vãetnû nakládacího váleãku. Max. nosnost 170 kg. ã. 71803625 Scudo Utility * P EPRAVNÍ KO PRO VYSOKOU ST ECHU A DLOUH ROZVOR Vãetnû nakládacího váleãku. Max. nosnost 170 kg. ã. 71803625 P EPRAVNÍ KO PRO NÍZKOU ST ECHU KRÁTK Vãetnû nakládacího váleãku. Max. nosnost

Více

KATALOG VÝROBKŮ PRO SKLADY, PROVOZY A DOMÁCNOST. ZÁRUKA MINIMÁLNù 2 ROKY. Ceny jsou uvádûny bez DPH. Vá prodejce: DOPRAVU A MONTÁÎ ZBOÎÍ ZAJISTÍME

KATALOG VÝROBKŮ PRO SKLADY, PROVOZY A DOMÁCNOST. ZÁRUKA MINIMÁLNù 2 ROKY. Ceny jsou uvádûny bez DPH. Vá prodejce: DOPRAVU A MONTÁÎ ZBOÎÍ ZAJISTÍME KATALOG VÝROBKŮ PRO SKLADY, PROVOZY A DOMÁCNOST ZÁRUKA MINIMÁLNù 2 ROKY Ceny jsou uvádûny bez DPH Vá prodejce: DOPRAVU A MONTÁÎ ZBOÎÍ ZAJISTÍME Regály URSUS s velk mi policemi nosnost 300 kg na polici

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Stfiední odborné uãili tû Jifiice Ruská cesta 404, Jifiice, PSâ: 289 22 MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM kolní rok 2014/2015 Po projednání v Pedagogické radû dne 26. 8. 2014 schválil s úãinností ode dne 1.

Více

Nabídka interaktivních tabulí

Nabídka interaktivních tabulí Nabídka interaktivních tabulí Interaktivní tabule Hitachi StarBoard se vyrábí v různých velikostech, funkce tabule a software jsou u všech tabulí totožné, liší se pouze velikost tabule, materiál a její

Více

MultiBoard + Barevné kamínky

MultiBoard + Barevné kamínky MultiBoard + Barevné kamínky nejmodernější řešení pro realizaci vzdělávacích cílů RVP PV Sestava pro mateřské školy: Interaktivní panel MultiBoard 55 / LED Full HD s podsvícením / tvrzené sklo se zvýšenou

Více

Zadavatel: Městská část Praha 13 Sídlem: Sluneční náměstí 2580/13, Praha 5 Zastoupený:David Zelený, zástupce starosty IČ: 00241687

Zadavatel: Městská část Praha 13 Sídlem: Sluneční náměstí 2580/13, Praha 5 Zastoupený:David Zelený, zástupce starosty IČ: 00241687 Městská část Praha 13 Zadavatel: Městská část Praha 13 Sídlem: Sluneční náměstí 2580/13, Praha 5 Zastoupený:David Zelený, zástupce starosty IČ: 00241687 V Praze dne 11.11.2013 č.j. P13-57269/2013 VZ/091/2013/ES

Více

Optiscont Design vybraných míst kontaktu značky se zákazníkem

Optiscont Design vybraných míst kontaktu značky se zákazníkem Optiscont Design vybraných míst kontaktu značky se zákazníkem Prodejní panel Optiscont Venkovní polep kamenné prodejny Brýle včetně skel již od 590 Kč DoÏivotní záruka! I v pfiípadû po kození vlastní vinou.

Více

"Šablony II - Využití ICT ve vzdělávání v ZŠ" Položka Specifikace Množství

Šablony II - Využití ICT ve vzdělávání v ZŠ Položka Specifikace Množství Příloha č.1 - specifikace nabídky "Šablony II - Využití ICT ve vzdělávání v ZŠ" Položka Specifikace Množství Balíček konvertibilních zařízení s výukovým obsahem a službami SADA MUSÍ OBSAHOVAT: ks konvertibilních

Více

AV NEWS. KOLA HROU I PRO UâITELE. SVùT PREZENTAâNÍCH TECHNOLOGIÍ 4/2004

AV NEWS. KOLA HROU I PRO UâITELE. SVùT PREZENTAâNÍCH TECHNOLOGIÍ 4/2004 AV NEWS 9. roãník SVùT PREZENTAâNÍCH TECHNOLOGIÍ 4/2004 ASK Proxima C170 - pro práci i zábavu Audiokonferenãní systémy Moderní kmenová uãebna DÛm je chytr stroj na bydlení KOLA HROU I PRO UâITELE AKTUALITY

Více

DISCOVER. Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY!

DISCOVER. Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY! DISCOVER Diskové brány PRO OPTIMÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ PÒDY! DISCOVER Nová generace diskov ch bran KUHN s robustním centrálním rámem. Stroje znaãky KUHN aktivnû pfiispívají ke zvy ování produktivity a konkurenceschopnosti

Více

1. SMART Notebook 11.1

1. SMART Notebook 11.1 SMART Education Software Installer 2013: Instalace, aktivace Obsah: A. Úvod.. str. 1 B. Licence a produktový (aktivační) klíč.. str. 2 C. Minimální hardwarové a softwarové požadavky str. 3 D. Před instalací....

Více

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Zapojení AV techniky v Aule UP má dvě centra kde je dislokovaná AV technika. Je to technika ve skříni vedle vedle podia a dále AV Rack v režii auly.

Více

Kontrola pfiístupu. systém vyuïívající samostatn ch digitálních kódov ch zámkû

Kontrola pfiístupu. systém vyuïívající samostatn ch digitálních kódov ch zámkû Kontrola pfiístupu Systémy kontroly pfiístupu umoïàují kontrolovat vstup osob do objektû jako jsou kanceláfie, bytové domy, koly a v ude tam, kde je potfieba zamezit vniku nepovolan m osobám. Videx vyrábí

Více

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY Využití a vlastnosti - Seznam objektů dělený do kategorií - Půdorys objektu - Systém trasování - Zvukové komentáře - Jazykové mutace - Propojení s virtuálními prohlídkami - Virtuální

Více

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka ICT zařízení pro Základní školu a Mateřskou školu Vřesina, okres Ostrava město, příspěvkovou organizaci Specifikace předmětu

Více

SONOMETER 1000 Kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla

SONOMETER 1000 Kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla SONOMETER 1000 Kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla Popis/PouÏití SONOMETER 1000, statick kompaktní ultrazvukov mûfiiã tepla s plnû elektronick m zpûsobem mûfiení, je zaloïen na principu mûfiení ultrazvuku.

Více

Technické informace k sálu ICAVI

Technické informace k sálu ICAVI Technické informace k sálu ICAVI Obsah: 1. Možnosti sálu 2. Zdroje prezentací 3. Videoprojekční systém 4. Multimediální interaktivní tabule 5. Vizualizer 6. Audiokonferenční systém 7. Videokonferenční

Více

Co se realizovalo v přecházejícím roce:

Co se realizovalo v přecházejícím roce: MATEŘSKÁ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRO TĚLESNĚ POSTIŽENÉ, BRNO, KOCIÁNKA 6 ICT plán školy na období od 2. 9. 2013 do 27. 6. 2014 (dle metodického pokynu MŠMT č.j. 30 799/2005-551) Co se realizovalo v přecházejícím

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zakázky Dodávka ICT vybavení zadané ve výběrovém řízení podle pravidel Příručky pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost do projektu Internetové

Více

Manuál k uïití ochranné známky âeské televize a pfiedpisy související

Manuál k uïití ochranné známky âeské televize a pfiedpisy související Manuál k uïití ochranné známky âeské televize a pfiedpisy související I/1 Základní podoba logotypu, síèová konstrukce a ochrann prostor ; y ; y Ochrannou známkou âeské televize je logotyp tvofien grafick

Více

NÁVOD K OBSLUZE. merit - 32A

NÁVOD K OBSLUZE. merit - 32A NÁVOD K OBSLUZE merit - 32A TOMMY HILFIGER WATCHES UÎIVATELSKÁ P ÍRUâKA ZÁRUKA A INFORMACE O SERVISU TOMMY HILFIGER WATCHES Hodinky mû fascinují uï od m ch dûtsk ch let. MÛj otec, kter strávil 42 let Ïivota

Více

SLEPÝ ROZPOČET Název zakázky Zadavatel Celkem položka množ. cena/mj (Kč) Tabule na pylon Tabule na pylon Tabule na zeď

SLEPÝ ROZPOČET Název zakázky Zadavatel Celkem položka množ. cena/mj (Kč) Tabule na pylon Tabule na pylon Tabule na zeď SLEPÝ ROZPOČET Název zakázky: ŠKOLA DĚTEM PRO BUDOUCNOST Zadavatel: Základní škola Mohelnice, Mlýnská 1, 789 85 Mohelnice, IČ: 008 52 970 1 položka MJ množ. cena/mj Tabule na pylon Tabule pro popis křídou

Více

Kvalitní sklepní svûtlík

Kvalitní sklepní svûtlík Prosvûtlení a provûtrání sklepních prostor Sklepní svûtlíky Kvalitní sklepní svûtlík Inovativní fie ení od roku 1886. MEA MULTINORM osvûdãené a spolehlivé. JiÏ mnoho let standardní fie ení pro jednoduché

Více

Daňový spis a účetnictví

Daňový spis a účetnictví Daňový spis a účetnictví Ing. Miroslav Mrázek daňový poradce, č. osvědčení 132, PROXY, a. s. Milí ãtenáfii, zhruba pfied rokem jsem v e-bulletin Komory daàov ch poradcû âr ã. 10/2014 publikoval ãlánek

Více

uživatelská příručka

uživatelská příručka uživatelská příručka UMAX lumen DC80A Úvod Gratulujeme vám k zakoupení nového digitálního vizualizéru. Jenž je navržen a konstruován pro skupinové firemní prezentace, interaktivní přednášky a školní výuku.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova Husova 1570, Tábor

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova Husova 1570, Tábor VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Sídlem: Zastoupený: Husova 1570, 39002 Tábor Mgr. Petr Zamrzla, ředitel IČ: 70877807

Více

Co se realizovalo v přecházejícím roce:

Co se realizovalo v přecházejícím roce: MATEŘSKÁ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRO TĚLESNĚ POSTIŢENÉ, BRNO, KOCIÁNKA 6 ICT plán školy na období od.9. 200 do 30.6. 20 (dle metodického pokynu MŠMT č.j. 30 799/2005-55) Co se realizovalo v přecházejícím

Více

Učební pomůcky. Didaktická technika

Učební pomůcky. Didaktická technika pro výuku zeměpisu Učební pomůcky zprostředkování žákům poznání skutečností a slouží k osvojování jejich vědomostí a dovedností jsou to takové předměty a materiály, které jsou používány ve vyučovacími

Více

PRODUKTY ŠKOLENÍ ZDROJE A OBSAH NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU. Léto 2014 TECHNICKÁ PODPORA. školy

PRODUKTY ŠKOLENÍ ZDROJE A OBSAH NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU. Léto 2014 TECHNICKÁ PODPORA. školy PRODUKTY ŠKOLENÍ ZDROJE A OBSAH NABÍDKA ŘEŠENÍ PRO VAŠI ŠKOLU Léto 2014 TECHNICKÁ PODPORA školy Ke každé tabuli školení zdarma Interaktivní tabule SMART Board PRODUKTY TABULE s multidotykem 2 žáků, chytrým

Více

100+ NOVÝCH VLASTNOSTÍ

100+ NOVÝCH VLASTNOSTÍ 100+ NOVÝCH VLASTNOSTÍ VÍCE NEÎ 100 NOV CH 11 NOV CH KLÁVESNIC 11 NOV CH KLÁVESNIC KTERÉ SE PRODÁVAJÍ SAMY v echny klávesnice fiady PK: podpora více tónû zvonkohry, univerzální svorka programovatelná jako

Více

MontáÏní a provozní návod - Kódov spínaã CTV 1 / CTV 3

MontáÏní a provozní návod - Kódov spínaã CTV 1 / CTV 3 CZ MontáÏní a provozní návod - Kódov spínaã CTV 1 / CTV 3 âesky Obrázek 1 MontáÏ klávesnice Obrázek 2 MontáÏ - vyhodnocovací pfiístroj Obrázek 3 Pfiipojení CTV 1 (ovládání impulzû) Obrázek 4 "2-bránov

Více

Flexibilní modulární technika Instalaãní pfiístroje Modul 45

Flexibilní modulární technika Instalaãní pfiístroje Modul 45 Flexibilní modulární technika Instalaãní pfiístroje EGS modulární technika pro podparapetní kanály, přístrojové sloupy a podlahové systémy EGS Systémy instalaãních pfiístrojû Modulární technika pro každého

Více

Základní škola Jílové u Prahy 2014

Základní škola Jílové u Prahy 2014 * Základní škola Jílové u Prahy 2014 * 50 počítačů ve třídách jako učitelské, v kabinetech, kancelářích, včetně 7 notebooků, v družině a školním klubu jsou k dispozici dětem * 2 počítačové učebny 1. 24

Více

Dataprojektory. Parametry projektorů

Dataprojektory. Parametry projektorů Dataprojektory Projektory, neboli audiovizuální média, slouží k přenosu obrazu na promítací plátno či zeď, případně na podobný povrch. Zdrojem obrazu může být osobní počítač, notebook, přehrávač dvd a

Více

Linux na PC. Linux na PC

Linux na PC. Linux na PC Linux na PC Na dalších stránkách jsou popsány kurzy z oblasti operačního systému Linux (RedHat Distribution). Kurzy jsou určeny uživatelům, administrátorům i programátorům tohoto stále populárnějšího operačního

Více

Více prostoru pro lep í financování.

Více prostoru pro lep í financování. LET NA TRHU Více prostoru pro lep í financování. LET NA TRHU LET NA TRHU LET NA TRHU Dimension specialista na firemní i spotfiebitelské financování Zku en a siln finanãní partner Koncern Dimension je jednou

Více

Kanceláfisk nábytek VALUE

Kanceláfisk nábytek VALUE 2/2005 CZ Kanceláfisk nábytek VALUE 1. Povrchy Desky stolû a stolov ch spojovacích dílû (rohov ch dílû apod.), jsou provedeny v melaminové fólii v dezénech edobílá, achátovû edá (tzn. stfiední edá), buk,

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky 1) DOMÉNOVÝ SERVER Počet kusů: 1 Specifikace: Založený na platformě Microsoft

Více

Elektrické rozvádûãe do 630 A

Elektrické rozvádûãe do 630 A Elektrické rozvádûãe do 630 A Funkãní systém Prisma Plus Funkãní systém Prisma Plus je moïné pouïít pro v echny typy nízkonapûèov ch distribuãních rozvádûãû do 630 A instalovan ch v komerãních i v prûmyslov

Více

WC a koupelna kdekoli... a nyní i bezbariérovû. Katalog novinek

WC a koupelna kdekoli... a nyní i bezbariérovû. Katalog novinek WC a koupelna kdekoli... a nyní i bezbariérovû Katalog novinek SANIBROY sanitární kalová čerpadla 2011 WC a koupelna bez bariér kdekoli SANICONDENS Best sanitární čerpadlo SANICONDENS Best je ãerpadlo

Více

Instalační návod pro vestavné myčky. šíře 60 cm řady CDI a CDS

Instalační návod pro vestavné myčky. šíře 60 cm řady CDI a CDS Instalační návod pro vestavné myčky šíře 60 cm řady CDI a CDS 2 3 4 5 TECHNICKÉ POZNÁMKY PRO V ROBCE NÁBYTKU Tento model myãky je urãen pro zabudování do komponovatelného nábytku pod horní desku nebo pod

Více

SNADNO PŘENOSNÉ PROJEKTORY

SNADNO PŘENOSNÉ PROJEKTORY EB-1700 SNADNO PŘENOSNÉ PROJEKTORY Řada elegantních, lehkých, pohodlných a přenosných projektorů, jež jsou doslova nabité funkcemi, po kterých u mobilního projektoru toužíte. Nabízí výjimečně kvalitní

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více