1. Základní údaje o škole

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. Základní údaje o škole"

Transkript

1

2 1. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola Děhylov, okres Opava, příspěvková organizace Sídlo školy: Porubská Děhylov Zřizovatel: Obec Děhylov Vedení školy: ředitelka školy Mgr. Simona Kovaříková Kontakty pro dálkový přístup: telefonní spojení ová adresa zs.dehylov@centrum.cz Charakteristika školy: Základní škola Děhylov je školou poskytující základní vzdělání převážně žákům z Děhylova a z Dobroslavic, ale také z Hlučína, Ostravy-Plesné, Ostravy- Poruby a Ostravy-Martinova. Školu zřídila Obec Děhylov jako příspěvkovou organizaci s právní subjektivitou k Jedná se o školu málotřídní ve školním roce 2015/2016 školou čtyřtřídní. Vyučování probíhá na dvou školních budovách ve školní budově v Děhylově (výuka 1. a 2. ročníku) a ve školní budově v Dobroslavicích (výuka 3., 4. a 5. ročníku). K měla škola 63 žáků. Ve školní družině bylo zapsáno 30 žáků. Ve školní budově Děhylov jsou dvě učebny, prostory školní družiny a tělocvična. Výdejna stravy se nachází v prostorách Obecního úřadu Děhylov, kam žáci docházejí. Ve školní budově Dobroslavice jsou dvě učebny, tělocvična, výdejna stravy a učebna pro výuku hry na hudební nástroje (pobočka Základní umělecké školy Háj ve Slezsku). V obou školních budovách jsou učebny světlé, prostorné, vybavené výškově stavitelným nábytkem a audiovizuální technikou (interaktivní tabule). Obě školní budovy mají školní zahradu ročník se vyučuje podle školního vzdělávacího programu Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání: Škola, která nás všechny baví. Od 3. ročníku se žáci vyučují anglickému jazyku, v předchozích ročnících mají možnost navštěvovat zájmový útvar Angličtina pro nejmenší. Ve 4. a 5. ročníku probíhá výuka předmětu Informatika. Hlavním úkolem školy je poskytovat základní vzdělání, škola se zaměřuje taktéž na aktivity vzdělávací a výchovné, aby za nimi děti nemusely dojíždět do města. I v letošním školním roce jsme byli zapojeni do unikátního projektu Zelená škola, který významně přispívá k ochraně životního prostředí, přírodních zdrojů a zdraví člověka. Zároveň je naše škola zařazena do sítě škol pod značkou Rodiče vítáni, kde se jako škola cíleně zaměřujeme na spolupráci s rodiči. Taktéž jsme získali ocenění Aktivní škola portálu Proškoly.cz.

3 Vybavení školy: Školní budovy Děhylov i Dobroslavice mají velké a prostorné učebny vybavené vhodným nábytkem, který se obnovuje. Obě školní budovy mají tělocvičny. Oběma školním budovám stále chybí hřiště, obě mají pouze školní zahrady. Obě budovy disponují interaktivní tabulí, včetně klasických tabulí. Na výuku s interaktivními tabulemi klademe velký důraz, neboť ji považujeme za vysoce moderní, multimediální, s přímým připojením na internet, navíc velmi zajímavou jak pro žáky, tak pro učitele. Tato skutečnost přispívá k rychlému rozvoji dovedností pro práci s moderními technologiemi a k rozvoji žádoucích kompetencí žáků v souladu s požadavky rámcového vzdělávacího programu a zákona. Školská rada: Školská rada Základní školy Děhylov byla zřízena obcí Děhylov v souladu s platnými zákony dne Školská rada má 6 členů 2 zástupce obce, 2 zástupce školy a 2 zástupce rodičů. Předsedkyně školské rady: Mgr. Jana Plurová (zástupce pedagogických pracovníků) Členové školské rady: Mgr. Jarmila Kozubíková (zástupce zřizovatele) Ing. Miroslav Honěk (starosta, zástupce zřizovatele) Mgr. Kateřina Vlčková (zástupce pedagogických pracovníků) pí Romana Králová (zástupce rodičů) pí Jarmila Lazarová (zástupce rodičů) Ve školním roce 2015/2016 se školská rada sešla dvakrát. Školní jídelna: Žáci mají možnost stravovat se ve školní jídelně v Děhylově nebo v Dobroslavicích. Obě jídelny jsou vybaveny veselým barevným nábytkem. Obědy jsou nám dováženy ze školní jídelny ZŠ Hornická v Hlučíně.

4 2. Přehled oborů vzdělání, které škola vyučuje Ve školním roce 2015/2016 se ve všech ročnících vyučovalo podle Školního vzdělávacího programu pro základní vzdělávání, vydaného dne Škola, která nás všechny baví. Přehled zájmových útvarů: Název kroužku: Angličtina pro nejmenší Individuální nápravná péče Logopedický kroužek Taneční kroužek Kroužek vedli: Mgr. Kateřina Vlčková Mgr. Simona Kovaříková Tereza Bílská (OU) Lenka Dávidková Angličtina pro nejmenší 1. ročník Angličtina pro nejmenší 2. ročník

5 3. Rámcový popis personálního zabezpečení činnosti školy K bylo ve škole v pracovním poměru 9 zaměstnanců, z toho 5 učitelek, 1 vychovatelka ve školní družině, 2 pracovníci výdeje stravy a školníci a 1 účetní. Jedna zaměstnankyně čerpá rodičovskou dovolenou. Všichni pracovníci však nepracují na plný úvazek, takže celkový přepočtený počet pracovníků je 8,16 pracovních úvazků, z toho 5,59 pracovních úvazků pedagogických pracovníků. Údaje o pedagogických pracovnícíchzš: Mgr. Simona Kovaříková ředitelka učitelství pro 1. st. ZŠ/TV Mgr. Jana Plurová učitelka učitelství pro 1. st. ZŠ Mgr. Kateřina Vlčková učitelka učitelství pro 1. st. ZŠ, speciální pedagogika Mgr. Lenka Pospíšilová učitelka učitelství pro 2. st. ZŠ (JČ/JN) (studující magisterské studium na doplnění kvalifikace) Bc. Lucie Paterová-učitelka speciální pedagogika,vychovatelství (studující magisterské studium na doplnění kvalifikace) Pavlína Stonišová vychovatelka vychovatelství Počet pedagogů celkem: 6 Nekvalifikovaných: 2 Nekvalifikovanost výuky v ZŠ ve školním roce 2015/2016: Od byla přijata za nepřítomnou Mgr. Pavlínu Jurečkovou Bc. Lucie Paterová s aprobací speciální pedagogika vychovatelství, která si však doplňuje kvalifikaci magisterským studiem Učitelství 1. stupně základní školy. Taktéž byla od přijata Mgr. Lenka Pospíšilová, která taktéž studuje doplňující studium. Další pracovníci ZŠ: Petr Dědoch školník (0,75), pracovník výdeje stravy (0,38) Libuše Schmuchová školnice (0,75), pracovnice výdeje stravy (0,38) Martina Šrubařová účetní (0,31)

6 4. Údaje o zápisu k povinné školní docházce a následném přijetí do školy K zápisu do 1. třídy se dne dostavilo 16 dětí, přičemž rodiče 2 dětí požádali o odklad školní docházky a bylo jim vyhověno, dodatečně byli zapsáni 2 žáci a rodiče 1 žák bude vzděláván podle 38 ŠZ (v zahraničí). Do 1. třídy tedy v příštím školním roce 2016/2017 nastoupí 15 žáků. Paní učitelka 1. třídy zjišťuje školní zralost.

7 5. Údaje o výsledcích vzdělávání žáků Prospěch žáků na konci II. pololetí školního roku: Ročník Počet Průměr Prospělo s Prospělo Neprospělo žáků vyznamenáním , , , , , Celkem 63 1, Výchovná opatření ve školním roce 2015/2016: Napomenutí TU - 2 důtka TU - 2 důtka ŘŠ - 2 Počet žáků se sníženou známkou z chování: Stupeň chování Počet žáků Procento z celkového počtu žáků Údaje o integrovaných žácích: Druh postižení: Ročník Počet žáků S vývojovými poruchami učení 2. 2 Absence: Počet omluvených hodin Počet omluvených hodin na žáka Počet neomluvených hodin Počet neomluvených hodin na žáka 1. stupeň ,43 2 0,03 Neomluvené hodiny: Ondřej Chwalek (4. r.) 1, Jan Remiaš (5. r.) - 1

8 Přestup žáků 5. třídy na 2. stupeň ZŠ a střední školy: ZŠ dr. M. Tyrše, Hlučín - 1 žákyně ZŠ Ostrava Poruba, J. Valčíka 1 žákyně Gymnázium Olgy Havlové 1 žák ZŠ I. Sekaniny, Ostrava - Poruba 4 žáci Wichterlovo gymnázium v Ostravě 2 žáci Celkem ukončilo 5. třídu v ZŠ Děhylov 9 žáků. Organizace výchovně vzdělávacího procesu: Vyučovalo se podle rozvrhu hodin pro školní rok 2015/2016 s následujícím počtem vyučovacích hodin: 1. roč. 20 hod. 2. roč. 21 hod. 3. roč. 25 hod 4. roč. 26 hod. 5. roč. 26 hod. Žáci, zákonní zástupci a učitelé se řídili školním řádem, učitelé při hodnocení klasifikačním řádem. Zákonní zástupci byli pravidelně během školního roku informováni o prospěchu a chování žáků prostřednictvím žákovských knížek, prostřednictvím třídních schůzek a konzultací, dle potřeby osobně mimo třídní schůzky. Na naší malé škole nemáme školního psychologa. Spolupracujeme s pedagogicko-psychologickými poradnami v Hlučíně a Ostravě - Porubě. Průběh a výsledky vzdělávání: Výuka byla v souladu s obecnými cíli a zásadami vzdělávání a s cíli základního vzdělávání, s cíli vytyčenými pro v ŠVP. Stanovené cíle výuky byly v souladu s přiměřeností k aktuálnímu stavu třídy, byly respektovány individuální vzdělávací potřeby žáků. Všechno učivo v jednotlivých ročnících bylo probráno, procvičeno a zopakováno. Materiální podpora výuky: Ve výuce bylo účelně využíváno pomůcek, učebnic, učebních textů, pracovních sešitů, pomůcek vyrobených učiteli i žáky, didaktické techniky.

9 Vyučovací formy a metody, motivace žáků: Jednotlivé vyučovací hodiny byly učiteli řádně připraveny, byly vhodně vnitřně členěny, průběžně sledováno plnění stanovených cílů. U žáků byl podporován sociální a osobnostní rozvoj, jejich sebedůvěra, sebeúcta, vzájemné respektování a tolerance. Žáci se seberealizovali, aktivně a emočně se zapojovali do jednotlivých činností. Vyučující uplatňovali se žáky různorodé metody a formy práce metody aktivního, prožitkového učení, experimentování, manipulování, objevování. Účelně se střídala výuka frontální, skupinová i individuální. Žáci byli vedeni k tomu, aby pracovali s různými zdroji informací. Bylo respektováno (zvláště u mladších žáků) individuální tempo žáků. Žáci byli vhodně motivováni. Interakce a komunikace: Snažili jsme se o to, aby byla vyváženost verbálního projevu učitelů a žáků, aby žáci měli maximální příležitost k samostatným řečovým projevům, rozvíjeli jsme jejich komunikativní dovednosti, vedli k vzájemnému respektování, k možnosti vyjadřování vlastního názoru, argumentaci, diskusi, k výchově k toleranci. Snažili jsme se o to, aby klima třídy bylo co nejoptimálnější.

10 6. Údaje o prevenci sociálně patologických jevů V práci s dětmi vycházíme z vypracovaného Minimálního preventivního programu a to nejen v průběhu vyučování, ale i při mimoškolních aktivitách. Na škole vedeme primární prevenci systematicky v průběhu celého školního roku. V této organizaci úzce spolupracujeme s rodiči. Ve školním roce 2015/2016 se na škole nevyskytl žádný přestupek se zneužíváním návykových látek, rovněž se nevyskytl žádný případ v oblasti šikanování. V průběhu školního roku primární prevenci zařazujeme podle témat do vyučovacích hodin a v rámci školní družiny. Hlavním cílem je vést žáky k sebevědomí, sebehodnocení, ke zdravému životnímu stylu, vytváření zodpovědnosti za své zdraví, k boji proti alkoholu, drogám, zvládání stresu atd. Jednotlivá témata minimálního preventivního programu byla začleněna za pomoci všech pedagogických pracovníků do následujících předmětů: přírodověda, vlastivěda, český jazyk, prvouka, výtvarná výchova. Zde byla vybraná témata nenásilně zařazena do výuky. Jejich obsah žákům prezentovali třídní učitelé. Převážná část preventivního programu byla v loňském školním roce věnována rozvíjením schopnosti komunikovat, diskutovat, řešit problémy a konflikty a vyjadřovat své názory v komunitním kruhu třídy. V rámci nespecifické primární prevence škola dbá na pravidelnou nabídku plaveckého výcviku, exkurzí, vycházek a školních výletů. Preventivní akce v rámci prevence a environmentální výchovy: Akce 72 hodin Zasaď strom se starostou Výstava v Muzeu Hlučínska: Jak se žije s handicapem Zdravá svačinka Beseda s Hasiči Hasík Výukové ekoprogramy ve škole: Barevný podzim, Proměny hmyzu Ponožkový den Ukliďme svět, ukliďme Česko Cestovatelsko-geografický program MOTANI Veselé zoubky Zdravé zuby Tonda Obal na cestách beseda o třídění a recyklaci odpadu Odpaďáček - sběr rostlinného oleje, PET víček Spolupráce s Mysliveckým spolkem Děhylov sběr kaštanů, vánoční stromeček pro zvířátka

11 Volný čas žáků školní družina: pro žáky od 1. do 3. třídy, zajišťuje dostatečné rozvíjení všestranných schopností žáků (pomoc při práci na domácích úkolech, přípravy na druh den školy, pomoc při problémech ve výuce, zajištění sportovních, výtvarných a hudebních aktivit) zájmové kroužky: logopedický kroužek, taneční kroužek a kroužek anglického jazyka - exkurze, vycházky a výlety - interaktivní tabule: na naší škole jsou dvě interaktivní tabule, žáci mají možnost několikrát v týdnu s touto tabulí pracovat během vyučování a zároveň i ve svém volném času po vyučování pod dozorem vyučujícího Akce 72 hodin Zasaď strom se starostou

12 7. Údaje o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků Další vzdělávání pedagogických pracovníků 2015/2016: Odpady a obaly Mgr. Pospíšilová Mgr. Kovaříková Prvouka činnostně v 1. ročníku Mgr. Vlčková Vyjmenovaná slova, slovní druhy Mgr. Pospíšilová Výukové metody, bez kterých se na 1. stupni neobejdeme Mgr. Plurová Role a kompetence učitele versus současný žák Mgr. Kovaříková Čtení a psaní v 1. třídě Mgr. Vlčková Zábavná angličtina metodika, říkanky, malování Mgr. Pospíšilová Úpravy ŠVP v systému INSPIS ŠVP po změně RVP Mgr. Kovaříková Konference Malotřídky 2016 Mgr. Kovaříková Konference Technologie zítřka v dnešní škole Mgr. Kovaříková

13 8. Údaje o aktivitách a prezentaci školy na veřejnosti ZÁŘÍ Slavnostní zahájení školního roku s úvodní schůzkou 1. ročníku Návštěva prvňáčků na OÚ Děhylov Třídní schůzky ročníku Focení pro zájemce Popularpress Vycházky do přírody v rámci prvouky a tělesné výchovy Focení žáků 1. třídy Dopravní výchova 4. ročník Soutěž žáků r. Ovoce a zelenina Sběr kaštanů a žaludů pro Myslivecký spolek Děhylov Zahájení projektu Ovoce do škol a Školní mléko Zahájení školního roku 2015/2016 proběhlo 1. září v Děhylově a přivítali jsme 15 dětí (další 4 děti nastoupily později).

14 1. třída na návštěvě u pana starosty na OÚ v Děhylově, který je přivítal společně s paní starostkou Dobroslavic a předal reflexní čepice. ŘÍJEN Akce 72 hodin - Zasaď strom se starostou Zahájení činnosti kroužku Logopedie Vystoupení pro Klub seniorů v Děhylově a v Dobroslavicích Představení Dodivadla Ekoprogramy ve škole ročník Barevný podzim ročník Proměny hmyzu Halloween ve škole

15 LISTOPAD 6. a Muzeum Hlučínska: Jak se žije s handicapem ( ročník) Zdravá svačinka ( ročník) 10. a Hasík ( ročník) Vánoční focení Konzultace 1. ročník Adventní strom v Děhylově - prodejní výstavka Výrobky našich dětí měly velký úspěch a prodalo se skoro všechno. Výtěžek z prodeje byl použit jako příspěvek na dopravu na školní výlet.

16 PROSINEC Den otevřených dveří Vánoční výstavka v KD Dobroslavice Mikuláš ve škole Konzultace ročník Tradiční spaní třeťáků ve škole Vánoční stromeček pro zvířátka Vánoční besídka 1. třídy pro rodiče Vánoční besídky ve třídách Den otevřených dveří je spojen s mikulášskou nadílkou a zároveň s předvánočním tvořením.

17 LEDEN Zápis žáků do 1. třídy školního roku 2016/ Předání vysvědčení za 1. pololetí Pololetní prázdniny ÚNOR Focení pro zájemce Popularpress Prima pokusy Jarní prázdniny Veselé zoubky Okrskové kolo recitační soutěže Dětská scéna 2016 v DDM Hlučín Veselé zoubky je preventivní program DM drogerie.

18 BŘEZEN Vítání občánků v Dobroslavicích Celostátní VV soutěž Marťánci Škola z Marsu Enkaustika-malování horkým voskem Hledání pokladu soutěž pro 5. ročník na ZŠ dr. M. Tyrše v Hlučíně Mezinárodní soutěž Matematický klokan Preventivní program Zdravé zuby Návštěva knihovny v Hlučíně 1. třída Kluci z 5. třídy na soutěži v Hlučíně. DUBEN Cestovatelsko-geografický program Motani v KD Hlučín pro r Konzultace 2. ročník Ukliďme Česko Dopravní výchova 3. ročník Návštěva knihovny + Hlučínského muzea (3. 5. ročník) Vítání občánků v Děhylově Zahájení plavecké výuky v Kravařích

19 KVĚTEN Psí spřežení Beseda o třídění a recyklaci odpadu Tonda Obal na cestách Společné focení tříd Vystoupení ke Dni Matek v KD Děhylov Atletické mistrovství škol Hlučínska ( ročník) Ukončení sběrových akcí

20 ČERVEN Dopravní výchova ročník Sportovní den pro MŠ (Děhylov, Plesná, Martinov), vycházka Den integrovaných složek Slavnost Prvního čtení v 1. ročníku Ukončení plaveckého výcviku Školní výlet do Rožnova pod Radhoštěm Ukončení plaveckého výcviku Slavnostní ukončení školního roku pro 5. ročník na OÚ v Dobroslavicích Slavnostní ukončení školního roku

21 Účast na olympiádách a soutěžích: Školní soutěž Ovoce a zelenina (3. 5. ročník) Školní soutěž ve sběru kaštanů pro MS Děhylov 1. místo Michaela Mamulová (2.) 2. místo Štěpán Chwalek (1.) 3. místo Bára Stavinohová (1.) Soutěž ve sběru víček z PET- lahví (207 kg) Děhylov 1. místo Michaela Mamulová (2.) 2. místo Ellen Železnovová (2.) 3. místo Marie a Patrik Hvižďovi (1.) Dobroslavice 1. místo Lucie Čejková (4.) 2. místo Amálie Lazarová (4.) 3. místo Jiří Hasala, Renée Pchálková (4.) Soutěž ve sběru použitého rostlinného oleje (295 kg) Děhylov 1. místo Markéta Nováková (2.) 2. místo Marek Kratoš (1.) 3. místo Anežka Dostálová (1.) Dobroslavice 1. místo Marie Hromicová (3.) - v kraji 9. místo (129 kg) 2. místo Jan Beneš (3.) 3. místo Beata Stavinohová(5.) Celostátní výtvarná soutěž Marťánci Škola z Marsu (kolektivní práce Výuka na Marsu 4. ročníku získala 13. místo) 21. ročník výtvarné oblastní soutěže Barevný podzim 2015 (15 prací) Okrskové kolo 45. ročníku celostátní přehlídky dětských recitátorů Dětská scéna žáků Matematický Klokan: kategorie Cvrček celostátní matematická soutěž 1. místo Dominik Šťastný (2.) 2. místo Martin Lišaník, Ellen Železnovová, Markéta Nováková (2.) 3. místo Jan Mikolajek (2.)

22 Matematický Klokan: kategorie Klokánek celostátní matematická soutěž 1. místo Jiří Hasala (4.) 2. místo Vojtěch Ožana (5.) 3. místo Amálie Lazarová (4.) Korespondenční soutěž z matematiky pro 4. a 5. třídu Kosočtverec (Klára Baďurová, Ondřej Lišaník, Ondřej Chwalek) Atletické mistrovství škol Hlučínska 9. místo Jiří Remiaš 3. místo za běh na 50m 9. Údaje o výsledcích inspekční činnosti provedené Českou školní inspekcí V tomto školním roce Česká školní inspekce naši školu nenavštívila.

23 10. Základní údaje o hospodaření školy a) Základní údaje o hospodaření školy s finančními prostředky ze státního rozpočtu Finanční prostředky za IČ za rok 2015 Poskytnuté Použité Vratky dotací k k celkem Poskytnuté NIV dotace na přímé náklady na vzdělávání , ,- 0 a) Závazné ukazatele - MP 0 celkem: , ,- z toho aa) platy - pedagogové , ,- 0 - správní , ,- 0 ab) OPPP - pedagogové , ,- 0 - správní b) Orientační ukazatele: 0 Ostatní (pojistné + FKSP + ONIV) , ,- 0 b) Hospodaření školy s finančními prostředky zřizovatele Zpráva o rozboru hospodaření 2015 předána zřizovateli v březnu c) Péče o svěřený a vlastní majetek Oprava a údržba svěřeného a vlastního majetku Děhylov, oprava kopírky Dobroslavice, oprava WC Částka celkem 2 262, ,00

24 11. Údaje o zapojení školy do rozvojových a mezinárodních programů Ve školním roce 2015/2016 naše škola nebyla zapojena do žádných rozvojových a mezinárodních projektů. 12. Údaje o zapojení školy do dalšího vzdělávání v rámci celoživotního učení 13. Údaje o předložených a školou realizovaných projektech financovaných z cizích zdrojů Škola je zapojena do projektu Školní mléko a Ovoce do škol (projekt EU a ČR). Jiné projekty: Zapojení do sítě škol pod značkou Rodiče vítáni Celostátní projekt Zdravé zuby. Projekt Zdravé zoubky. Účastníme se veřejných sbírek Život dětem, Pesos a Fond Sidus na pomoc handicapovaným dětem a vybavení dětských zdravotnických zařízení přístroji. Projekt Domácí procvičování s PIEROTEM. 14. Údaje o spolupráci s odborovými organizacemi, organizacemi zaměstnavatelů a dalšími partnery při plnění úkolů ve vzdělávání Ve školním roce 2015/2016 na naší škole nepůsobila ani odborová organizace, ani organizace zaměstnavatelů či jiní partneři při plnění úkolů ve vzdělávání. Výroční zprávu o činnosti za školní rok 2015/2016 vypracovala dne Mgr. Simona Kovaříková ředitelka školy

Základní škola Děhylov VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

Základní škola Děhylov VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola Děhylov VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2016/2017 1. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola Děhylov, okres Opava, příspěvková organizace Sídlo školy: Porubská 66 747

Více

Základní škola Děhylov VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

Základní škola Děhylov VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola Děhylov VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2017/2018 1. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola Děhylov, okres Opava, příspěvková organizace Sídlo školy: Porubská 66 747

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2012/13. Základní škola Děhylov, okres Opava, příspěvková organizace

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2012/13. Základní škola Děhylov, okres Opava, příspěvková organizace Základní škola Děhylov, okres Opava, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2012/13 Mgr. Simona Kovaříková, ředitelka školy 1 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa

Více

Základní š kolad ěhylov. V ýroční zpráva o činnos ti š koly š kolní rok 2013/14

Základní š kolad ěhylov. V ýroční zpráva o činnos ti š koly š kolní rok 2013/14 Základní š kolad ěhylov V ýroční zpráva o činnos ti š koly š kolní rok 2013/14 1. Základní údaje o škole Název školy : Základní škola Děhylov, okres Opava, příspěvková organizace Sídlo školy : Porubská

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2011/12

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2011/12 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2011/12 1 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola Děhylov,okres Opava,příspěvková organizace Porubská 66, 747 94 Děhylov IČ školy:

Více

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2007/2008

Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2007/2008 Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2007/2008 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Slatinice, příspěvková

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 Č.j. 77/2008/R Základní údaje Název: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN 561 66 Těchonín 4 IČO: 70985995 Tel.: 465 635

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 ÚVOD 1. Základní údaje o organizaci 1.1. Organizace 1.2. Zřizovatel 1.3. Součástí školy 1.4. Školská rada 2. Přehled pracovníků školy 2.1. Údaje

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2016/17

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy ve školním roce 2016/17 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy ve školním roce 2016/17 (podle zákona č. 561/2004 Sb., 10 a vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních zpráv a vlastního hodnocení

Více

Výroční zpráva 2009/2010

Výroční zpráva 2009/2010 Výroční zpráva 2009/2010 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, příspěvková organizace adresa školy Stará Rudná 121, 793 35 právní forma příspěvková

Více

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ JENEČ školní rok 2006-2007 Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 1. Základní údaje: Název: Základní škola a Mateřská škola Jeneč, okres Praha západ Sídlo: Jeneč, Lidická 265,

Více

Výroční zpráva 2010/2011

Výroční zpráva 2010/2011 Výroční zpráva 2010/2011 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, příspěvková organizace adresa školy Stará Rudná 121, 793 35 právní forma příspěvková

Více

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Štítary za školní rok 2013/2014

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Štítary za školní rok 2013/2014 Výroční zpráva ZŠ a MŠ Štítary za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Štítary adresa školy Štítary 191,67102 právní forma příspěvková organizace

Více

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Štítary za školní rok 2014/2015

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Štítary za školní rok 2014/2015 Výroční zpráva ZŠ a MŠ Štítary za školní rok 2014/2015 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Štítary adresa školy Štítary 191,67102 právní forma příspěvková organizace

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Sídlo: Moravské Bránice

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

Výroční zpráva za školní rok 2012/2013

Výroční zpráva za školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo Šumná 92, 671 02 Šumná, Tel.: 515 291 299 zssumna@zssumna.cz Výroční zpráva za školní rok 2012/2013 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Janová VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2015/2016 Výroční zpráva o činnosti školy byla projednána na pedagogické radě dne: 7.9.2016 Výroční zprávu v celém rozsahu schválila

Více

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok 2013 2014 Základní škola a Mateřská škola Hamry nad Sázavou, příspěvková organizace Hamry nad Sázavou 133 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 775 99 44

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2012/2013

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2012/2013 1 Obsah 1.Základní údaje o škole 1.1. Základní škola 1.2. Zřizovatel 1.3. Součásti školy 1. 3. 1

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola a Mateřská škola Hlavnice, okres Opava, příspěvková organizace Adresa školy: Hlavnice 109,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. Základní údaje o škole Název školy : Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí

Více

Výroční zpráva za školní rok 2015/2016

Výroční zpráva za školní rok 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo, příspěvková organizace Šumná 92, 671 02 Šumná, Tel.: 515 291 299 zssumna@zssumna.cz Výroční zpráva za školní rok 2015/2016 1. Základní údaje o škole

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012

Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace. Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Křižánky, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 1 Obsah 1.Základní údaje o škole 1.1. Základní škola 1.2. Zřizovatel 1.3. Součásti školy 1. 3. 1

Více

školní rok 2014 / 2015

školní rok 2014 / 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2014 / 2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, DOHALICE, OKRES HRADEC KRÁLOVÉ Vypracoval: Mgr. Miroslav Schmidt Obsah 1. Základní údaje o škole 2 Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola Nové Město na Moravě, Malá 54 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 6/7 Nové Město na Moravě,..7 Zpracoval: Mgr. Bohuslav Žilka ředitel školy ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Plný název školy:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/11

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/11 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2010/11 1 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola Děhylov,okres Opava,příspěvková organizace Porubská 66, 747 94 Děhylov IČ školy:

Více

Plán práce školy na školní rok 2017/2018

Plán práce školy na školní rok 2017/2018 Plán práce školy na školní rok 2017/2018 1. Me sı c nı pla ny Září 6.9. 15,30 hod. schůzka s rodiči (seznámení s plány, organizací školního roku, informace k platbám) 14.9. Štafetový běh Emila Zátopka

Více

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK 2016-2017 Schváleno školskou radou dne 28.11.2017 Předseda: Členové: OBSAH Obsah...2 Část I...3 Základní údaje

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. ve školním roce 2013/14

Výroční zpráva o činnosti školy. ve školním roce 2013/14 Základní škola Vilémov, okres Olomouc, příspěvková organizace, Vilémov 41 783 22 Cholina Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2013/14 Mgr. Dagmar Zapletalová ředitelka Č. j. 63/2014 Obsah: 1.

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8,

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8, Plán práce školy na školní rok 2016/2017 1. Měsíční plány Září 8. 9. v 16,00 hod. schůzka s rodiči ( seznámení s plány, organizací školního roku, informace ke změnám plateb) 26. 9. - Focení prvňáčků 23.

Více

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2011/2012

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2011/2012 Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2011/2012 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve šk. roce 2017/2018

Výroční zpráva o činnosti školy ve šk. roce 2017/2018 Základní škola a Mateřská škola Stará Říše, příspěvková organizace 588 67 Stará Říše 41 tel. : 567377615 e-mail : zs.stararise@tiscali.cz Výroční zpráva o činnosti školy ve šk. roce 2017/2018 Základní

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2014-2015 Zpracovala: Mgr. Markéta Stloukalová Č.j.: 76/15 1 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název školy: Adresa

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA JANA BEZDĚKA MARTINICE. VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY za školní rok

ZÁKLADNÍ ŠKOLA JANA BEZDĚKA MARTINICE. VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY za školní rok ZÁKLADNÍ ŠKOLA JANA BEZDĚKA MARTINICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY za školní rok 2017-2018 Stránka č. 1 z 9 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2017-2018 Výroční zpráva byla zpracována podle

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a mateřská škola, Pardubice Pardubičky, Kyjevská 25 IČO 60159146 IZO 060159146 Bankovní spojení 9701323524/0600 Tel. 466650783 Identifikátor RED-IZO 600096378 Email: jaroslav.karcol@kyjevska.pardubice.indos.cz

Více

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2012/2013

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2012/2013 Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2012/2013 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské

Více

Základní škola a Mateřská škola Koleč, okres Kladno. Výroční zpráva o činnosti základní školy za školní rok 2011/2012

Základní škola a Mateřská škola Koleč, okres Kladno. Výroční zpráva o činnosti základní školy za školní rok 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Koleč, okres Kladno č. j.: 446/12 Výroční zpráva o činnosti základní školy za školní rok 2011/2012 V Kolči, dne 29. 10. 2012 Vypracovala: Mgr. Michaela Kalkušová Výroční

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro obor vzdělávání základní škola speciální zpracovaný podle RVP pro obor vzdělávání žáků se středně těžkým mentálním postižením Dětský domov a Základní škola Vizovice Masarykovo

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. ve školním roce 2012/13

Výroční zpráva o činnosti školy. ve školním roce 2012/13 Základní škola Vilémov, příspěvková organizace, Vilémov 41 783 22 Cholina Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2012/13 Mgr. Dagmar Zapletalová ředitelka Projednáno na poradě dne: 28. 9. 2013

Více

ve školním roce 2017/2018

ve školním roce 2017/2018 Jubilejní základní škola prezidenta Masaryka a Mateřská škola Trojanovice, okres Nový Jičín, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 Obsah: 1. Základní údaje o

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2009 2010 Zpracovala: Mgr. Eva Motalová 1 OBSAH: 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2016/2017

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2016/2017 Základní škola Chromeč, okres Šumperk, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2016/2017 Vypracovala: Mgr. Jitka Pavelková Základní škola Chromeč, okres Šumperk, příspěvková

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2013/2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2013/2014 Základní škola a Mateřská škola Janová VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2013/2014 Výroční zpráva o činnosti školy byla projednána na pedagogické radě dne 27.11.2014 Výroční zprávu v celém rozsahu schválila

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, příspěvková organizace Hlavní 103, 742 83 Zbyslavice tel.: 558 955 722, IČO: 70 98 13 96 www.zszbyslavice.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM

Více

Základní škola a mateřská škola Útvina, příspěvková organizace

Základní škola a mateřská škola Útvina, příspěvková organizace Výroční zpráva ZŠ a MŠ Útvina školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a mateřská škola Útvina adresa školy Útvina 153 právní forma IČO 60610751 IZO 000 000 000

Více

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova

Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014. Sídliště U Vodojemu 1261, Kyjov příspěvková organizace města Kyjova 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy Výroční zpráva ZŠ Dr. Joklíka školní rok 2013/2014 právní forma IČO 48847747 IZO 04884774 identifikátor školy 600115607 vedení školy ZŠ a MŠ

Více

V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato

V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato Základní škola a Mateřská škola Dolní Třebonín Dolní Třebonín 81, 38201 V souladu s 10 odst 3, zákona č. 561/2004 Sb., a 7 vyhlášky 15/2005Sb., je zpracována tato VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2013 /

Více

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2014/2015 Základní škola Chromeč, okres Šumperk, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2014/2015 Vypracovala: Mgr. Markéta Bartášková Základní škola Chromeč, okres Šumperk, příspěvková

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Základní škola Řenče, okres Plzeň-jih, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Budiž učitelům zlatým pravidlem, aby všechno bylo předkládáno všem smyslům, kolika

Více

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014

Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 Základní škola Horní Kruty, okres Kolín Horní Kruty 29, PSČ: 281 46 Tel: 321 796 926, 728 603 443 E-mail: zs.hornikruty@tiscali.cz Plán práce školy pro šk. rok 2013/2014 I. Organizace provozu školy ve

Více

Výroční zpráva ZŠ Nemyčeves za školní rok 2011/2012

Výroční zpráva ZŠ Nemyčeves za školní rok 2011/2012 Výroční zpráva ZŠ Nemyčeves za školní rok 2011/2012 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy právní forma IČO 701 88 475 RED - IZO 600092275 identifikátor školy 000 000 000 Základní

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2008/2009 Mateřská ŠKOLA a ZÁKLADNÍ ŠKOLA HERŠPICE, OKRES VYŠKOV, příspěvková organizace Heršpice 17, 684 01 Slavkov u Brna, IČO: 750 242 50 tel: 544222195, e-mail: zsherspice@seznam.cz Výroční zpráva o činnosti

Více

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8

Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 Základní škola, Znojmo, Václavské nám. 8 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZNOJMO VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ Výroční zpráva o činnostech základní školy ve školním roce 2006 / 2007 Projednáno na pedagogické radě 31.8.2007 ZÁKLADNÍ

Více

Výroční zpráva ZŠ Šťáhlavy za školní rok 2014/2015

Výroční zpráva ZŠ Šťáhlavy za školní rok 2014/2015 Výroční zpráva ZŠ Šťáhlavy za školní rok 2014/2015 1 Základní údaje o škole 1.1 Název : Základní škola Šťáhlavy sídlo: Komenského 126, Šťáhlavy, 332 03 IČ:60611278 zřizovatel školy:obec Šťáhlavy, Masarykova

Více

školní rok 2013 / 2014

školní rok 2013 / 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2013 / 2014 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, DOHALICE, OKRES HRADEC KRÁLOVÉ Vypracoval: Mgr. Miroslav Schmidt Obsah 1. Základní údaje o škole 2 Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

PLÁN KONTROLNÍ A HOSPITAČNÍ ČINNOSTI 2018/2019

PLÁN KONTROLNÍ A HOSPITAČNÍ ČINNOSTI 2018/2019 Základní škola Ostrava Slezská Ostrava, Na Vizině 28, příspěvková organizace 555 558 699 e-mail: skola@zsvizina.com Celková kontrolní činnost: PLÁN KONTROLNÍ A HOSPITAČNÍ ČINNOSTI 2018/2019 Všichni vedoucí

Více

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018

Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 16, příspěvková organizace. Výroční zpráva. za školní rok 2017/2018 Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka, Mitušova 6, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 27/28 . Charakteristika školy Název školy: Základní škola a mateřská škola, Ostrava-Hrabůvka,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Základní školy Dobromilice za školní rok 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Základní školy Dobromilice za školní rok 2009/2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Základní školy Dobromilice za školní rok 2009/2010 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola Dobromilice, okres Prostějov adresa školy Komenského 119, Dobromilice,

Více

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál,

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, 1 Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2014/2015 2 1.Základní charakteristika

Více

Výroční zpráva o činnosti školy školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy školní rok , okres Rychnov nad Kněžnou Výroční zpráva o činnosti školy školní rok 2016 2017 Obsah a) Základní údaje o škole 3 b) Zřizovatel škola 3 c) Charakteristika školy...3 d) Základní údaje o škole 4 e) Součásti

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2010/2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2010/2011 Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, příspěvková organizace Hlavní 103, 742 83 Zbyslavice tel.: 558 955 722, IČO: 70 98 13 96 www.zszbyslavice.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM

Více

ŠKOLNÍ PROGRAM ENVIRONMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY

ŠKOLNÍ PROGRAM ENVIRONMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY ŠKOLNÍ PROGRAM ENVIRONMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY ZŠ a MŠ Vacov, Miřetice 38, Vacov, 384 86 2015/2016 Obsah: 1. Charakteristika školy... 3 2. Charakteristika EVVO... 4 3. Akce EVVO ve školním

Více

Výroční zpráva školní rok 2015/ 2016

Výroční zpráva školní rok 2015/ 2016 Výroční zpráva školní rok 2015/ 2016 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2016 1997-2017 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Výroční zpráva o činnosti školy Soukromá základní škola a mateřská škola Svět ve školním roce 2017/2018 1 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 2. Přehled oborů

Více

Základní škola a Mateřská škola Lenora okres Prachatice příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Lenora okres Prachatice příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Lenora okres Prachatice příspěvková organizace Lenora 86, 384 42, tel.: 388 438 822 e-mail: reditel@zsamslenora.cz web: www.zsamslenora.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ve školním

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA HODĚJICE VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015 Část I. Základní charakteristika školy a) Název školy: Základní škola Hodějice, okres Vyškov b) Zřizovatel školy: OÚ Hodějice c) Ředitelka

Více

Výroční zpráva školy

Výroční zpráva školy Základní škola Staré Hamry, okres Frýdek-Místek, příspěvková organizace Výroční zpráva školy Školní rok 2011/2012 Zpracovala: Mgr. Dana Petriková -1- Výroční zpráva ZŠ Staré Hamry, okres Frýdek-Místek,

Více

Výroční zpráva za školní rok

Výroční zpráva za školní rok Výroční zpráva za školní rok 2015-201 Zpracovala Mgr. Iva Burdová, MBA 31. 8.201 Projednáno se zřizovatelem 31. 8. 201 Projednáno pedagogickou radou 30. 11. 201 Obsah Výroční zpráva... 3 Charakteristika

Více

ve školním roce 2017/2018

ve školním roce 2017/2018 Základní škola a mateřská škola Borkovany, okres Břeclav, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 Zpracovala: RNDr. Michaela Bubíková 20. 9. 2018 Obsah: 1. Základní

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2017 1997-2018 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 Základní škola a Mateřská škola Moravské Knínice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 27/28 MORAVSKÉ KNÍNICE Září 28 Zpracovala: Alena Matějíčková

Více

Výroční zpráva za školní rok

Výroční zpráva za školní rok Základní škola a Mateřská škola Habrovany, příspěvková organizace Výroční zpráva za školní rok 2017 2018 1. Základní údaje 1.1. zřizovatel název zřizovatele Obec Habrovany adresa zřizovatele Habrovany

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve šk. roce 2016/2017

Výroční zpráva o činnosti školy ve šk. roce 2016/2017 Základní škola a Mateřská škola Stará Říše, příspěvková organizace 588 67 Stará Říše 41 tel. : 567377615 e-mail : zs.stararise@tiscali.cz Výroční zpráva o činnosti školy ve šk. roce 2016/2017 Základní

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2013/2014 1.Základní charakteristika

Více

Výroční zpráva Základní školy ve Šťáhlavech v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2017/2018

Výroční zpráva Základní školy ve Šťáhlavech v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2017/2018 Výroční zpráva Základní školy ve Šťáhlavech v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2017/2018 1 Základní údaje o škole 1.1. Název : Základní škola Šťáhlavy sídlo: Komenského

Více

Výroční zpráva za školní rok 2013/2014

Výroční zpráva za školní rok 2013/2014 Výroční zpráva za školní rok 2013/2014 Základní škola a mateřská škola, Radostice, okres Brno - venkov V Radosticích dne 1. srpna 2014 Předkládá: Mgr. Drahoslava Drábková, ředitelka školy Schváleno na

Více

Výroční zpráva základní školy v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2016/2017

Výroční zpráva základní školy v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2016/2017 Výroční zpráva základní školy v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy MMP za školní rok 2016/2017 1 Základní údaje o škole 1.1 Název : Základní škola Šťáhlavy sídlo: Komenského 126, Šťáhlavy,

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013-2014 Č.j.: zsuprk_457/2014

Více

Výroční zpráva školy za rok 2006/2007

Výroční zpráva školy za rok 2006/2007 Výroční zpráva školy za rok 2006/2007 Název školy: Základní škola Hnátnice,okres Ústí nad Orlicí Adresa: Hnátnice 253 IČO : 70984913 Telefon: 465 548112 E-mail : zs.hnatni@worldonline.cz Škola sdružuje:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a Mateřská škola, Lanškroun, Dolní Třešňovec, okres Ústí nad Orlicí školní rok 2013/2014 Obsah a zpracování výroční zprávy o činnosti školy (viz 7 vyhlášky

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 1. Výchovně vzdělávací oblast : 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2013/2014

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2013/2014 Základní škola Chromeč, okres Šumperk, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2013/2014 Vypracovala: Mgr. Markéta Bartášková Základní škola Chromeč, okres Šumperk, příspěvková

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Základní škola a Mateřská škola Kobeřice u Brna, okres Vyškov, příspěvková organizace Beneška 181, 684 01 Kobeřice u Brna tel.: 544 222 525 e-mail: zskoberice@centrum.cz Výroční zpráva o činnosti školy

Více

Hodnocení žáků - ŠVP: Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace

Hodnocení žáků - ŠVP: Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace 6. Hodnocení žáků 6.1 Zásady klasifikace a hodnocení hodnocení žáka je nedílnou součástí výchovně vzdělávacího procesu a je komplexním posouzením prospěchu a chování žáka klasifikace je jednou z forem

Více

Základní škola a Mateřská škola Oudoleň. Výroční zpráva. o činnosti školy ve školním roce 2006/2007

Základní škola a Mateřská škola Oudoleň. Výroční zpráva. o činnosti školy ve školním roce 2006/2007 Základní škola a Mateřská škola Oudoleň Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2006/2007 1. Základní údaje o škole 1.1 Škola Název: Základní škola a Mateřská škola Oudoleň Adresa: Oudoleň 123,

Více

Výroční zpráva školy

Výroční zpráva školy Základní škola Staré Hamry, okres Frýdek-Místek, příspěvková organizace Výroční zpráva školy Školní rok 2013/2014 Zpracovala: Mgr. Dana Petriková - 1 - Výroční zpráva ZŠ Staré Hamry, okres Frýdek-Místek,

Více

Základní škola a Mateřská škola Janová VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

Základní škola a Mateřská škola Janová VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a Mateřská škola Janová VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY 2008/2009 Výroční zpráva o činnosti školy 2008/2009 Obsah : 1. Základní údaje o škole 1.1. Škola 1.2. Zřizovatel 1.3. Součásti školy

Více

Výroční zpráva činnosti

Výroční zpráva činnosti Výroční zpráva činnosti ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY V OLBRAMICÍCH za školní rok 2015/2016 Zpracovala Mgr. Sylva Bártová. OBSAH 1 ÚVOD A CHARAKTERISTIKA ŠKOLY... 2 2 PŘEHLED OBORŮ VZDĚLÁNÍ... 3 3 RÁMCOVÝ

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 1. Výchovně vzdělávací oblast: 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Fakultní základní škola Komenium a Mateřská škola Olomouc, 8. května 29 příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Zpracovala: Mgr. Zuzana Arelýová, vedoucí učitelka V Olomouci dne 31.8.2016 1 OBSAH:

Více

Časový harmonogram programu prevence sociálně patologických jevů

Časový harmonogram programu prevence sociálně patologických jevů Časový harmonogram programu prevence sociálně patologických jevů Po celý školní rok je žákům v odpoledních hodinách k dispozici školní klub s nabídkou volnočasových aktivit a otevřena počítačová učebna.

Více

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace 435 26 Bečov, č. 17, tel. 476 110 317, www.zsbecov.cz PROGRAM ENVIROMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. ve školním roce 2015/16

Výroční zpráva o činnosti školy. ve školním roce 2015/16 Základní škola Vilémov, okres Olomouc, příspěvková organizace, Vilémov 41 783 22 Cholina Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2015/16 Mgr. Dagmar Zapletalová ředitelka Projednáno na poradě dne:

Více

Výroční zpráva školy

Výroční zpráva školy Základní škola Staré Hamry, okres Frýdek-Místek, příspěvková organizace Výroční zpráva školy Školní rok 2015/2016 Zpracovala: Mgr. Dana Petriková - 1 - Výroční zpráva ZŠ Staré Hamry, okres Frýdek-Místek,

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015-2016 Č.j.: zsuprk_716/2016 Obsah: 1. Základní

Více