Zápis z 177. jednání (01/2014) představenstva Bytového družstva Nechvílova , ze dne 15. ledna 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 177. jednání (01/2014) představenstva Bytového družstva Nechvílova , ze dne 15. ledna 2014"

Transkript

1 Zápis z 177. jednání (01/201 představenstva Bytového družstva Nechvílova , ze dne 15. ledna 2014 Za PBD přítomni:, Jan Střelka,, Rostislav Schmied, Petr Slezák, Tomáš Palm - schválení znění souhlasu s pronájmem bytu - informace a rozhodnutí ve věci úklidu - žádost a žádost kontrolní komise - informace k vydání souhlasného stanoviska Odboru životního prostředí ÚMČ Praha 11 - rozhodnutí ve věci rekonstrukce elektroinstalace - výměna vodoměrů PBD v návaznosti na žádost Ludmily Polákové schválilo znění souhlasu s pronájmem bytu č. 14 domu Nechvílova 1834/23 a to za dodržení předpisů BD a ostatních právních předpisů. (zejména přihlášení počtu osob na služby, dodržování domovního řádu.) PBD bylo informováno o opětovné stížnosti na kvalitu úklidu, kdy není zametán a vytírán prostor pod rohožkami, kde se hromadí nečistoty. Při upozornění na tuto skutečnost, pracovník provádějící úklid, reagoval zcela neadekvátně a toto pochybení při dalším úklidu nenapravil. Z uvedeného důvodu se PBD obrací na všechny obyvatele domu a žádá je o případné připomínky či postřehy k provádění úklidu. Zároveň bylo rozhodnuto o opětovné stížnosti na kvalitu úklidu k rukám majitele firmy Krabis. 3) Vzhledem k personálním problémům v kontrolní komisi, se tímto obracíme na členy našeho bytového družstva a to s žádostí o výpomoc kontrolní komisi při její práci, s dalším pokračováním v této práci i po doplňkových volbách do kontrolní komise, které se uskuteční při následující schůzi BD. Zájemce (zájemci) nechť se obrátí na PBD nebo přímo na předsedkyni KK pí Kolářovou. PBD bylo informováno o udělení souhlasného stanoviska Odboru životního prostředí v souvislosti s kolaudací rekonstrukce lodžiové stěny a zateplení strojoven výtahů. Vyhodnocením nabídek jednotlivých firem na rekonstrukci elektroinstalace, bylo rozhodnuto o výběru firmy Rulf Tomáš, Vlkova 20/441 Praha 3, IČO: , s kterou bude dojednávána další schůzka k doladění všech náležitostí a provedení zkušebního osvětlení vybraných prostor domu. V souvislosti s připravovanou výměnou vodoměrů PBD konstatovalo nutnost neprodleného stanovení termínu výměny a včasného informování členů BD.

2 Zápis z 178. jednání (02/201 představenstva Bytového družstva Nechvílova , ze dne 17. února 2014 Za PBD přítomni:, Jan Střelka, Rostislav Schmied, Petr Slezák, - Schválení zálohové faktury RULF - zajištění termínu výměny vodoměrů - informace o kolaudační prohlídce - informace o nedočerpání úvěru provedli Slezák + Střelka : Práce probíhají dle harmonogramu, dohodnuto osazení soumrakových čidel pro řízení světel vstupních prostorů domu. 2.) PBD odsouhlasilo druhou zálohovou fakturu (faktura č. 2/2014 na Kč), dle smlouvy o dílo ze dne na rekonstrukci elektroinstalace uzavřené s Tomášem Rulfem, bytem Praha 3, Vlkova 20/441, IČO: , neboť jsou splněny podmínky k jejímu proplacení dle předmětné smlouvy o dílo. PBD odsouhlasilo uvedenou fakturu a pověřilo předsedu a místopředsedu BD vyznačením souhlasu a zajištěním proplacení firmou DOBY z účtu vedeného u ČSOB. 3) PBD pověřilo Jana Střelku zajištěním termínu výměny vodoměrů firmou Kerm, kdy tento termín je nutno termín koordinovat s postupem prací na elektro-rekonstrukci. PBD bylo informováno o doložení veškerých podkladů ke kolaudaci a plánované kolaudační prohlídce, která proběhne v úterý KK informovala o nedočerpaném zůstatku úvěru ,- Kč. (pozn. PBD- úroky jsou hrazeny pouze z čerpané části úvěru) Na základě podkladů místopředsedy PBD zápis provedl předseda představenstva BD:

3 Zápis z 179. jednání (03/201 představenstva Bytového družstva Nechvílova , ze dne 12. března 2014 Za PBD přítomni:,, Jan Střelka, Rostislav Schmied, Petr Slezák, - schválení zálohové faktury RULF - schválení zálohové faktury RULF - informace výměna vodoměrů + schválení faktury KERM - informace o kolaudačním souhlasu - informace o upraveném znění stanov provedlo PBD: Práce probíhají dle harmonogramu, upozornění na úklid se zaměřením na výtah. 2.) PBD odsouhlasilo druhou zálohovou fakturu (faktura č. 7/2014 na Kč), dle smlouvy o dílo ze dne na rekonstrukci elektroinstalace uzavřené s Tomášem Rulfem, bytem Praha 3, Vlkova 20/441, IČO: , neboť jsou splněny podmínky k jejímu proplacení dle předmětné smlouvy o dílo. PBD odsouhlasilo uvedenou fakturu a pověřilo předsedu a místopředsedu BD vyznačením souhlasu a zajištěním proplacení firmou DOBY z účtu vedeného u ČSOB. PBD odsouhlasilo třetí zálohovou fakturu (faktura č. 9/2014 na Kč), dle smlouvy o dílo ze dne na rekonstrukci elektroinstalace uzavřené s Tomášem Rulfem, bytem Praha 3, Vlkova 20/441, IČO: , neboť jsou splněny podmínky k jejímu proplacení dle předmětné smlouvy o dílo. PBD odsouhlasilo uvedenou fakturu a pověřilo předsedu a místopředsedu BD vyznačením souhlasu a zajištěním proplacení firmou DOBY z účtu vedeného u ČSOB. 4.) PBD bylo informováno o provedené plánované výměně vodoměrů a následně odsouhlasilo fakturu (faktura č. 14FV na částku ,-Kč), firmy KERM Miroslav Císařovský, Daňkova 3331, Praha 4, IČ: , za tuto výměnu. PBD odsouhlasilo uvedenou fakturu a pověřilo předsedu a místopředsedu BD vyznačením souhlasu a zajištěním proplacení firmou DOBY z účtu vedeného u ČSOB. PBD bylo informováno o doložení veškerých podkladů ke kolaudaci, provedené kolaudační prohlídce dne a následně vydaném kolaudačním souhlasu. PBD bylo informováno o doručení datové podoby Stanov BD, ve kterých byly JUDr. Kateřinou Šebkovou provedeny nutné změny ke sladění s platnou legislativou po Po řádném prostudování členy PBD a KK budou tyto úpravy předmětem dalšího jednání PBD dne

4 Zápis z 180. jednání (04/201 představenstva Bytového družstva Nechvílova , ze dne 24. března 2014 Za PBD přítomni:,, Jan Střelka, Rostislav Schmied, Petr Slezák,, Ludmila Poláková - informace o předání daňového přiznání - příprava zadání pro obnovu interiérů - informace o dotazu a odpovědi exekutorovi - informace a připravovaných webových stránkách - úprava stanov PBD bylo informováno o vyhotovení, podepsání a předání daňového přiznání k dani z příjmu právnických osob na Finanční úřad pro hl. m. Prahu, Územní pracoviště pro Prahu 11. provedlo PBD: Práce probíhají dle harmonogramu, probíhá vyzdívání po istalaci protipožárních prostupů, bylo provedeno přepojení výtahů. PBD projednalo s schválilo základní rozsah zadání pro obnovu interiérů společných prostor domu. Bude provedeno vyhotoveno zadání, které po schválení PBD, bude sloužit jako podklad pro oslovení potenciálních dodavatelů v rámci výběrového řízení. 4.) PBD bylo informováno o dotazu exekutora k jednomu z obyvatel našeho domu a o následné odpovědi na jeho dotaz. Tato případná exekuce nemá nic společného s BD a nemůže nijak postihnout jeho majetek. 5.) PBD bylo informováno o připravovaných webových stránkách BD, které musejí být zřízeny v souladu se změněnou právní úpravou (Občanský zákoník, Zákon o obchodních korporacích), kdy v souladu s touto legislativou bude nutno doplnit některé údaje ke členům BD. Pro tento účel bude vyhotoven dotazník. PBD společně s KK prostudovalo datovou podobu Stanov BD, ve kterých byly JUDr. Kateřinou Šebkovou provedeny nutné změny ke sladění s platnou legislativou po Po řádném prostudování členy PBD a KK bylo rozhodnuto o vyznačení a následném prokonzultování některých bodů s JUDr. Šebkovou, aby ve stanovách došlo jen k nejnutnějším úpravám, právě za účelem sjednocení se změnou legislativy.

5 Zápis z 181. jednání (05/201 představenstva Bytového družstva Nechvílova , ze dne 22. dubna 2014 Za PBD přítomni:,, Jan Střelka, Rostislav Schmied, Tomáš Palm,, Ludmila Poláková - informace o žádosti manželů Urbanových - informace o pro členy BD (stanovy, průvodní dopis, doplnění údajů) - stanovení termínu schůze BD - faktura za opravu výtahu - příprava webových stránek - informace o stavu akce rekonstrukce elektroinstalace + termín převzetí díla PBD bylo informováno o doručení žádosti manželů Urbanových o individuální převod bytu do vlastnictví. Na základě právního ověření správnosti stanoviska PBD, bude vyhotovena příslušná odpověď. PBD a KK schválilo konečné znění návrhu změny stanov BD a rozhodlo o vyhotovení průvodního dopisu pro členy BD, který bude společně s návrhem znění stanov BD a žádostí o doplnění údajů pro členskou evidenci, doručen všem členům BD. PBD stanovilo termín konání členské schůze BD na 03. června 2014 od 18:00 hod. a to s ohledem na nutnost provedení notářského zápisu a značnou vytíženost notářů. PBD bylo informováno o doručení faktury firmy Thomas & Gruuner s.r.o. za opravu výtahů dne v celkové výši 938,-Kč. PBD odsouhlasilo uvedenou fakturu a pověřilo předsedu a místopředsedu BD vyznačením souhlasu a zajištěním proplacení firmou DOBY z účtu vedeného u ČSOB. 5.) PBD bylo informováno o připravovaných webových stránkách BD, které musejí být zřízeny v souladu se změněnou právní úpravou. V současné době jsou stránky vyhotoveny jsou ve zkušebním režimu provozu. PBD bylo informováno o dokončování prací na rekonstrukci elektroinstalace. Termín převzetí díla byl po vzájemné dohodě stanoven na Dále PBD schválilo vícepráce na rámec předchozího zadání, jedná se o výměnu zvonkových tlačítek a krabic v jednotlivých patrech u bytů, výměnu rozvodných skříní podružných rozvaděčů v suterénu, úpravy pro měření spotřeby nebytových prostor, včetně elektroměrů, doplnění rezervních tras pro slaboproudé rozvody, úpravy rozvodů pro skříně záložních zdrojů, úpravy osvětlení sušárny a kanceláře BD.

Bytové družstvo Fantova 1780-1784

Bytové družstvo Fantova 1780-1784 Zápis ze schůzky kontrolní komise konané 19. 2. 2015 Kontrolní komise projednávala následující problematiku: A) Kontrola úkolů z minulé schůze konané 26.11.2014 Bod 1) KK nebyly ani po několika žádostech

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

Zápis z jednání Shromáždění SVJ

Zápis z jednání Shromáždění SVJ Zápis z jednání Shromáždění SVJ Společenství vlastníků Nechvílova 1853-1855, Praha 4,Chodov se sídlem Praha 4-Chodov, Nechvílova 1854, PSČ 14800 konané dne 20.10. 2015 od 19,30 hodin v místnosti představenstva

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Zápis č. 5/2013 z jednání kontrolní komise BD Fantova konané dne 27. srpna od 18:30 hodin

Zápis č. 5/2013 z jednání kontrolní komise BD Fantova konané dne 27. srpna od 18:30 hodin Zápis č. 5/2013 z jednání kontrolní komise BD Fantova 1780-1784 konané dne 27. srpna od 18:30 hodin Přítomni: p. Ing. Jarmila Voborníková p. Rostislav Ježek Neomluven : p. RNDr. Vytášek Richard Program

Více

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 29.6. 2006 v Praze Schůzi řídí: Radek Živný Zapisovatelem zápisu byla jmenována Regína Kolandová Ověřovatelem zápisu byla jmenována

Více

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze:

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.04.2011 Doba konání: od 18.00 hod do 20.30 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 19.12.2017 v salonku restaurace Na čtyřce Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek,

Více

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Datum konání členské schůze: Dne 21. 6. 2013 v hotelu AVION, nám. E. Husserla, Prostějov

Více

Zápis ze schůze výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům Jizerská 718 a 719 ze dne

Zápis ze schůze výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům Jizerská 718 a 719 ze dne Zápis ze schůze výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům Jizerská 718 a 719 ze dne 4. 9. 2014 Den: 4. 9. 2014 Čas: 21:30 Místo: Praha - Čakovice Přítomni: p. Kracman Ondřej p. Svoboda Stanislav p.

Více

Doplňující informace k jednotlivým bodům programu členské schůze konané 17.6.2014 od 19.00 hodin. Zpráva o činnosti představenstva

Doplňující informace k jednotlivým bodům programu členské schůze konané 17.6.2014 od 19.00 hodin. Zpráva o činnosti představenstva Doplňující informace k jednotlivým bodům programu členské schůze konané 17.6.2014 od 19.00 hodin Zpráva o činnosti představenstva Níže jsou uvedeny činnosti, které byly zajišťovány členy představenstva

Více

Bytové družstvo E. Destinové 44 Emy Destinové 1023/44, České Budějovice. Zápis z členské schůze Bytového družstva E.

Bytové družstvo E. Destinové 44 Emy Destinové 1023/44, České Budějovice. Zápis z členské schůze Bytového družstva E. Zápis z členské schůze Bytového družstva E.Destinové 44 která se konala 22. března 2018 1. Zahájení členské schůze Předsedkyně družstva zahájila schůzi. Přítomno bylo 20 členů, schůze tedy byla usnášeníschopná.

Více

ZÁPIS. 3. Informace o stavu vytápění v našem domě a výběr dodavatele ventilů a termohlavic k otopným žebříkům v koupelnách

ZÁPIS. 3. Informace o stavu vytápění v našem domě a výběr dodavatele ventilů a termohlavic k otopným žebříkům v koupelnách ZÁPIS Z členské schůze Bytového družstva Stojanova 6, družstvo, se sídlem Brno, Stojanova 370/6, PSČ 602 00, IČO: 27737284, konané dne 14. 2. 2011 v prostorách domu Stojanova 6 1. Zahájení Schůzi zahájil

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 14.12.2016 v salónku restaurace Na Čtyřce Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek,

Více

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 1 - Zahájení členské schůze Předseda představenstva p. V.Strupek přivítal přítomné členy BD

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ BYTOVÉHO DRUŽSTVA VÍTKOV ŠVERMOVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ BYTOVÉHO DRUŽSTVA VÍTKOV ŠVERMOVA ZA ROK 2015 Strana 1 z 6 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ BYTOVÉHO DRUŽSTVA VÍTKOV ŠVERMOVA ZA ROK 2015 Zpracoval: Ing. Tomáš GLOSS Strana 2 z 6 Obsah 1.Činnost statutárních orgánů...3 a)představenstvo a kontrolní komise...3

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 25. 2. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 20.15 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 27.4.2017 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 1. INFORMACE DLE OBCHODNÍHO REJSTŘÍKU Obchodní název: Bytové družstvo Mezírka 16 Sídlo: Petruškova 2764/16, 700 30 Ostrava Zábřeh Právní forma: družstvo Datum zápisu: 17.

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva Zázvorkova 2007, 2008, 2009, konané 28.3.2012 od 18:00 hodin v ZŠ Brdičkova

Zápis z členské schůze bytového družstva Zázvorkova 2007, 2008, 2009, konané 28.3.2012 od 18:00 hodin v ZŠ Brdičkova Zápis z členské schůze bytového družstva Zázvorkova 2007, 2008, 2009, konané 28.3.2012 od 18:00 hodin v ZŠ Brdičkova Úvodem předseda představenstva družstva pan Ing. Ivan Šrajbr přivítal přítomné členy

Více

Z Á P I S. z e s c h ů z e, k t e r á s e k o n a l a d n e 1 7. z á ř í 2 0 1 4 od 17.00 hodin.

Z Á P I S. z e s c h ů z e, k t e r á s e k o n a l a d n e 1 7. z á ř í 2 0 1 4 od 17.00 hodin. Z Á P I S z e s c h ů z e, k t e r á s e k o n a l a d n e 1 7. z á ř í 2 0 1 4 od 17.00 hodin. Přítomni: pp. Peroutka Jiří, Siváková Marie, Šebestová Jana KK se zúčastnila zasedání P BD dne 15. září 2014,

Více

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu č.1 tohoto

Více

Z Á P I S. Ze shromáždění vlastníků jednotek SVJ 237 Plickova 571 a 572 konané dne 1.listopadu 2007 v Základní škole Mendelova, Praha 4 - Háje

Z Á P I S. Ze shromáždění vlastníků jednotek SVJ 237 Plickova 571 a 572 konané dne 1.listopadu 2007 v Základní škole Mendelova, Praha 4 - Háje Z Á P I S Ze shromáždění vlastníků jednotek SVJ 237 Plickova 571 a 572 konané dne 1.listopadu 2007 v Základní škole Mendelova, Praha 4 - Háje Schůzi zahájil a řídil předseda výboru SVJ M.Vilímovský v 18,00

Více

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava Obsah: 553 780 700 epodatelna@rozvojsbd.cz www.rozvojsbd.cz ZPRAVODAJ 1. Úvodní slovo předsedy

Více

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne 13.5.2019 klub Aero, Odolena Voda Pořad jednání : 1. Zahájení jednání 2. Volby komisí, zapisovatele a ověřovatele zápisu 3. Informace

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva JW. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1

BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva JW. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1 BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD Bytového družstva JW 2014 PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1 OBSAH 1. Úvodní ustanovení... 3 2. Základní pojmy... 3 3. Základní úhrady... 3 4. Platby

Více

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 Konané v úterý dne 26.8 2014 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha 2 Program

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 17.10.2013 Doba konání: od 18.00 hod do 19.00 hod. Místo: Sušárna Poznaňská 436/31 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze (předsedající,

Více

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 3.10.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

ZÁPIS. 4. Informace představenstva o výsledcích kontroly Státní energetické inspekce

ZÁPIS. 4. Informace představenstva o výsledcích kontroly Státní energetické inspekce ZÁPIS Z členské schůze Bytového družstva Stojanova 6, družstvo, se sídlem Brno, Stojanova 370/6, PSČ 602 00, IČO: 27737284, konané dne 16. 5. 2011 v prostorách domu Stojanova 6 1. Zahájení Schůzi zahájil

Více

Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne

Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne 1 Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne 6.10. 2016. Dne 6.10.2016, v 18,30 hod.,v kanceláři BD NATURA se uskutečnila schůze PBDNP s tímto programem : 1. Stav v realizaci

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Z á p i s. Ze schůze KK, která se konala dne 15. dubna 2015.

Z á p i s. Ze schůze KK, která se konala dne 15. dubna 2015. Z á p i s Ze schůze KK, která se konala dne 15. dubna 2015. Přítomni: pí Siváková Marie, Šebestová Jana, Omluven: Peroutka Jiří dovolená Na schůzi 20. května 2015 přítomna již celá KK. Kontrolní komise

Více

Zápis z ustavující schůze

Zápis z ustavující schůze Zápis z ustavující schůze Společenství vlastníků V Olšinách 3138 3140, Praha 10 - Strašnice konané dne 21. 2. 2018 od 18:00 na adrese Praha 10, Přetlucká 130 Ůčastníci: vlastníci bytových, nebytových jednotek,

Více

Organizační směrnice č. 4/17

Organizační směrnice č. 4/17 Organizační směrnice č. 4/17 STANOVENÍ VÝŠE POPLATKŮ ZA NEBĚŽNÉ ADMINISTRATIVNÍ A TECHNICKÉ ÚKONY Směrnice stanovuje výše poplatků, které nejsou řešeny Stanovami OSBD a jinými předpisy. Účel poplatků Představenstvo

Více

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Datum konání: Místo konání: 1. října 2014, v 18.00 hod. suterén domu Ravennská 321,322, 109 00 Praha 10 Horní Měcholupy 1 Přítomni Předseda:

Více

Zápis z jednání představenstva Bytového družstva Laurinova II. (veřejný)

Zápis z jednání představenstva Bytového družstva Laurinova II. (veřejný) Zápis z jednání představenstva Bytového družstva Laurinova II. (veřejný) Zapsal: Kusbach Pavel Dne: 14.6.2016 Podpis: Přítomni: 1. RNDr. František Kosina předseda představenstva 2. Ing. Milan Konečný místopředseda

Více

Předseda představenstva Ing. Lubomír Kmoch přednesl návrh usnesení a požádal přítomné o vyjádření. K předmětnému návrhu nebylo připomínek.

Předseda představenstva Ing. Lubomír Kmoch přednesl návrh usnesení a požádal přítomné o vyjádření. K předmětnému návrhu nebylo připomínek. Z Á P I S z jednání členské schůze družstva Bytové družstvo Bohúňova 1336-1338, IČ: 25652699, se sídlem Bohúňova 1338, Praha 4, PSČ 149 00, zapsaného dne 12.03.1998 v obchodním rejstříku, vedeném Městským

Více

ČLENSKÁ SCHŮZE BD. BD Lehovec 904,Kukelská 904/3, 198 00 Praha 9

ČLENSKÁ SCHŮZE BD. BD Lehovec 904,Kukelská 904/3, 198 00 Praha 9 ČLENSKÁ SCHŮZE BD BD Lehovec 904,Kukelská 904/3, 198 00 Praha 9 PROGRAM SCHŮZE 1. ÚVOD A VOLBA MANDÁTOVÉ, NÁVRHOVÉ A VOLEBNÍ KOMISE 2. ZPRÁVA MANDÁTOVÉ KOMISE 3. SCHVALOVÁNÍ NOVÝCH STANOV 4. INFORMACE

Více

Výše nájemného. IV. Lhůty placení nájemného. 1 Nájemné je pravidelným měsíčním příspěvkem.

Výše nájemného. IV. Lhůty placení nájemného. 1 Nájemné je pravidelným měsíčním příspěvkem. SMĚRNICE NA TVORBU NÁJEMNÉHO Tato směrnice je vyhotovena v souladu se stanovami družstva a zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích a družstvech I. Předmět směrnice Tato směrnice vymezuje pravidla,

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 26.1.2017 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne

Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne 1 Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne 7. 1. 2016. V souladu s plánem BDNP se dne 7.ledna 2016, v 18,30 hod. v kanceláři BD NATURA uskutečnila SPBDNP s tímto programem

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 10. 11. 2009 Doba konání: 18.30 20.30 hod.. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Volba orgánů členské schůze

Více

Zde si prosím všimněte, že je konkrétně stanoveno, jak a v jakých termínech má být konáno.

Zde si prosím všimněte, že je konkrétně stanoveno, jak a v jakých termínech má být konáno. Aby bylo patrné jak a proč konalo představenstvo tak jak konalo, naskenoval jsem všechny relevantní dokumenty s tím spojené: a) z Ustanovující schůze BD jsem vybral statě z prvních Stanov, které hovoří

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉ ČLENSKÉ SCHŮZE

ZÁPIS Z ŘÁDNÉ ČLENSKÉ SCHŮZE ZÁPIS Z ŘÁDNÉ ČLENSKÉ SCHŮZE ZÁKLADNÍ INFORMACE Datum a místo konání schůze: 30.11.2015 v 17:30 hod., v sušárně (v klubovně 13. patro) Program schůze: 1. Volba předsedajícího členské schůze 2. Schválení

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

K bodu 2. programu Shromáždění

K bodu 2. programu Shromáždění Zápis z jednání shromáždění S (dále též pouze Shromáždění nebo S ), konaného v náhradním termínu dne 8. 6. 2016 od 18:00 hod. v KD KRAKOV, Praha 8, Bohnice, Těšínská 600/4 Shromáždění S bylo svoláno pověřeným

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Řeka, IČ 00576891 za rok 2014

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Řeka, IČ 00576891 za rok 2014 Elektronický podpis - 11.5.2015 KUMSX01HRR RC Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Mojmír Románek, DiS. Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 30.7.2015 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor

Více

Zásady pro používání fondu rozvoje bydlení města Rakovníka

Zásady pro používání fondu rozvoje bydlení města Rakovníka Zásady pro používání fondu rozvoje bydlení města Rakovníka Článek I. Základní ustanovení 1. Město Rakovník (dále jen město ) v zájmu zlepšení bydlení a vzhledu města vytvořilo Fond rozvoje bydlení města

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 29.1.2019 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno Den konání: 24. října 2012 Místo konání: Základní škola, Blanenská 1, Brno-Jehnice Přítomni: Předseda družstva:

Více

Platební řád BD Slancova, Praha 8

Platební řád BD Slancova, Praha 8 Platební řád BD Slancova, Praha 8 Bytové družstvo Slancova, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Slancova přijímá a schvaluje tato pravidla pro úhradu nájmů družstevních bytů (příspěvků

Více

Podklady pro jednání členské schůze konané dne

Podklady pro jednání členské schůze konané dne Podklady pro jednání členské schůze konané dne 24.6.2015 bod č. 2 Zpráva představenstva o činnosti družstva v roce 2014: Zpráva představenstva o činnosti družstva v roce 2014 Vážení členové, dovolte mi,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Svazek měst a obcí okresu Karviná, IČ: za rok 2016

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Svazek měst a obcí okresu Karviná, IČ: za rok 2016 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01QVA6V Čj.: MSK 17839/2017 Sp. zn.: KON/11682/2016/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Martin

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC Datum konání: 10.5.2017 v 18:00 hod v restauraci Avion Přítomni zastupitelé: Jiří Padevět, Blanka Lasovská, Eva Koblihová Přítomni kontrolní komise:

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 22.5.2014 v malém salonku restaurace Popovice v Pelhřimově od 14:30 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek,

Více

NÁVRH Statut rezervního fondu Okresního stavebního bytového družstva (dále jen družstva)

NÁVRH Statut rezervního fondu Okresního stavebního bytového družstva (dále jen družstva) NÁVRH Statut rezervního fondu Okresního stavebního bytového družstva (dále jen družstva) Statut fondu pro financování investičních výdajů, zejména rekonstrukcí a modernizací bytových domů a jejich příslušenství

Více

Zápis ze členské schůze bytového družstva Družstvo Pšenčíkova 681/10 (dále též jen,,čs )

Zápis ze členské schůze bytového družstva Družstvo Pšenčíkova 681/10 (dále též jen,,čs ) Zápis ze členské schůze bytového družstva Družstvo Pšenčíkova 681/10 (dále též jen,,čs ) ze dne 6. 10. 2015 1. Zahájení schůze předsedou družstva p. Bulgrem (19.40hod) Počet přítomných členů družstva na

Více

Zápis z jednání náhradní členské schůze

Zápis z jednání náhradní členské schůze Zápis z jednání náhradní členské schůze Artesa, spořitelní družstvo se sídlem v Praze 2, Škrétova 490/12, PSČ 120 00, IČO: 25778722, Datum a místo konání: 28. června 2018 od 10:30 hodin v Národním domě

Více

Vnitřní organizační řád Bytového družstva Boloňská 304, Praha 15

Vnitřní organizační řád Bytového družstva Boloňská 304, Praha 15 Vnitřní organizační řád Bytového družstva Boloňská 304, Praha 15 Bytové družstvo Boloňská 304, Praha 15 (dále jen BDB 304 ) vydává na základě usnesení členské schůze ze dne 20. května 2014 tento organizační

Více

Zápis z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek domu 9. května 483 a 484 se sídlem 9. května 484, Rajhrad

Zápis z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek domu 9. května 483 a 484 se sídlem 9. května 484, Rajhrad Zápis z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek domu 9. května 483 a 484 se sídlem 9. května 484, Rajhrad Místo konání: byt předsedy SVJ, 9. května 484, Rajhrad Datum a čas konání: 5. června 2009,

Více

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026

Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026. Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Společenství vlastníků bytových jednotek Tesaříkova 1024-1026 Adresa: SVBJ, Tesaříkova 1025, 102 00 Praha 10 IČO: 26480166 DIČ: CZ26480166 Zápis ze shromáždění vlastníků SVBJ, Tesaříkova 1024 1026 Datum

Více

Zápis ze společné schůze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová a Členské schůze Bytového družstva Bronzová

Zápis ze společné schůze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová a Členské schůze Bytového družstva Bronzová Zápis ze společné schůze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 a Členské schůze Bytového družstva Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 16. června 2015, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod.

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 23.5.2017 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne 28. 6. 2018 od 18,15 hodin Místo konání: učebna č. 10 v Kulturním středisku MEDIUM, Hradec Králové Přítomno: 44 členů (viz přiložená prezenční

Více

Rozvoj stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava. Opava, září 2014

Rozvoj stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava. Opava, září 2014 Rozvoj stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava 553 780 700 E-mail: epodatelna@rozvojsbd.cz FAX 553 732 965 http: www.rozvojsbd.cz Obsah: Úvodní

Více

Článek I. Vymezení pojmů

Článek I. Vymezení pojmů 1 Pravidla Statutárního města Kladna o použití finančních prostředků z FONDU OBNOVY OBYTNÝCH DOMŮ na opravy a modernizaci obytných domů (dále jen Pravidla) Článek I. Vymezení pojmů 1. Tato Pravidla upravují

Více

Zápis z členské schůze konané dne

Zápis z členské schůze konané dne Bytové družstvo Limuzská 528 Zápis z členské schůze konané dne 17. 5. 2016 ve velkém sále Sdružení paraplegiků Centrum Paraple, Ovčárská 471, Praha 10 Členskou schůzi svolal podle čl. 29 bod 3 Stanov družstva

Více

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava Obsah: 553 780 700 epodatelna@rozvojsbd.cz www.rozvojsbd.cz ZPRAVODAJ 1. Úvodní slovo předsedy

Více

Zápis ze schůze bytového družstva Michelská 956/76 konané dne 23.6.2014

Zápis ze schůze bytového družstva Michelská 956/76 konané dne 23.6.2014 Zápis ze schůze bytového družstva Michelská 956/76 konané dne 23.6.2014 Přítomní: Š. Vítko, T.Jehlička, M.Bürgerová, Žikavský, Vojta, Walch, Štěrba, Pospíšilová, Tomková, p.malá (na základě plné moci zástupce

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva Záhorského. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1

BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva Záhorského. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1 BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD Bytového družstva Záhorského 2014 PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1 1. Úvodní ustanovení... 3 2. Základní pojmy... 3 3. Základní úhrady... 3 4.

Více

Starosta navrhl na zapisovatele p. Jelínkovou, ověřovateli byli určeni pí H. Kailová a p. Josef Mezulián

Starosta navrhl na zapisovatele p. Jelínkovou, ověřovateli byli určeni pí H. Kailová a p. Josef Mezulián ZÁPIS č. 2/2009 Z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 24. března 2009 v budově OÚ v Mezouni. Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Josef Mezulián, Libor Valenta,

Více

Platební řád BD Chabařovická

Platební řád BD Chabařovická Platební řád BD Chabařovická 1327-1333 Bytové družstvo Chabařovická 1327 1333, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1327 1333 přijímá a schvaluje tato pravidla pro úhradu

Více

Bytové družstvo Na Malovance 14 Na Malovance 530/14, Praha 6 - Střešovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o hospodaření družstva v roce 2014

Bytové družstvo Na Malovance 14 Na Malovance 530/14, Praha 6 - Střešovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o hospodaření družstva v roce 2014 Bytové družstvo Na Malovance 14 Na Malovance 530/14, Praha 6 - Střešovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o hospodaření družstva v roce 2014 Praha březen 2015 Vypracoval: Ing. Tomáš CHALUPECKÝ předseda družstva Obchodní

Více

OKRESNÍ STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO Z Á P I S

OKRESNÍ STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO Z Á P I S OKRESNÍ STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO Z Á P I S z jednání shromáždění delegátů OSBD Liberec svolaného dle článku 73/1 stanov družstva na 15.5.2014 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OSBD, Kamenická ul. č.p.

Více

Zápis ze zasedání členské schůze družstva

Zápis ze zasedání členské schůze družstva Zápis ze zasedání členské schůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 V pondělí dne 27.4.2015 od 18:30 hod Ve volném bytě po paní Baitlové ve druhém patře na adrese J. Masaryka 2, Praha

Více

Bytové družstvo INSTART

Bytové družstvo INSTART Bytové družstvo INSTART Mladotova 7/667 103 00 Praha 10-Kolovraty (IČ: 00 54 93 80) Zápis z členské schůze bytového družstva konané dne 2. 5. 2007 Přítomni: 77 družstevníků ze 143, tedy 53,85 % Hosté:

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek dne 24. září 2014

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek dne 24. září 2014 S P O L E Č E N S T V Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K P R O D Ů M P O D B Á N Í 2 0 1 9 A 2 0 2 0 P O D B Á N Í 2 0 1 9 / 1 C Z - 1 8 0 0 0 P R A H A 8 Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek dne 24.

Více

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE 30. 11. 2005 Z důvodu neusnášeníschopnosti řádné členské schůze A+B družstva, se sídlem Jabloňová 2136/11, Praha 10 (dále jen družstvo), konané dne 15.11.2005,

Více

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Datum konání: Místo konání: 21.května 2014, v 18.00 hod. suterén domu Ravennská 321,322, 109 00 Praha 10 Horní Měcholupy 1 Přítomni Předseda:

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu Společenství vlastníků jednotek pro dům čp. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Identifikační číslo: 271 93 110 Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588,

Více

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 05. 2014 od 18:40 hodin ve sportovním centru EDEN, Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 15.8.2019 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 20. 6. 2017 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN, Pod Homolkou

Více

Zápis. z jednání náhradní členské schůze družstva BD Dolina II, bytové družstvo (dále jen družstvo ) konané dne od 18:10 hodin.

Zápis. z jednání náhradní členské schůze družstva BD Dolina II, bytové družstvo (dále jen družstvo ) konané dne od 18:10 hodin. Zápis z jednání náhradní členské schůze družstva BD Dolina II, bytové družstvo (dále jen družstvo ) konané dne 24. 5. 2016 od 18:10 hodin. Účastníci: dle prezenční listiny příloha č.1, vzor pozvánky -

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 15. 4. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 21.00 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, Volba orgánů

Více

Předsedající, pí. Marcela Pospíšilová, byla schválena 100% přítomných hlasujících.

Předsedající, pí. Marcela Pospíšilová, byla schválena 100% přítomných hlasujících. Z Á P I S z ustavující schůze bytového družstva s názvem Bytové družstvo Plevenská 3115 3117 konané dne 6. dubna 2016 od 17,30 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: oprávnění nájemci

Více

Platební řád. Článek 1. A/ Členové družstva, kteří jsou nájemci družstevního bytu, jsou povinni hradit:

Platební řád. Článek 1. A/ Členové družstva, kteří jsou nájemci družstevního bytu, jsou povinni hradit: Platební řád Bytové družstvo Lucemburská 2136/16 podle článku 26 a násl. Stanov Bytového družstva přijímá a schvaluje tato pravidla pro platby členů družstva (dále jen Platební řád ): Článek 1. A/ Členové

Více

Pravidla pro rozúčtování nákladů domů SVJ Jilmová 4-10, schválená členskou schůzí dne 21. 06. 2012

Pravidla pro rozúčtování nákladů domů SVJ Jilmová 4-10, schválená členskou schůzí dne 21. 06. 2012 Pravidla pro rozúčtování nákladů domů SVJ Jilmová 4-10, schválená členskou schůzí dne 21. 06. 2012 Výtah elektrická energie hrazeno ve službách dle počtu nahlášených osob v bytové jednotce *). Spotřeba

Více

Zápis č. 6/07 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 27. 3. 2007 v Praze

Zápis č. 6/07 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 27. 3. 2007 v Praze Zápis č. 6/07 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 27. 3. 2007 v Praze Schůzi řídí: Radek Živný Zapisovatel zápisu: Iva Chludilová Ověřovatel zápisu: Michal Beránek Sčitatel hlasů:

Více

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 27. 05. 2015 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN,Pod Homolkou 1482,

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 1. INFORMACE DLE OBCHODNÍHO REJSTŘÍKU Obchodní název: Bytové družstvo Mezírka 16 Sídlo: Petruškova 2764/16, 700 30 Ostrava Zábřeh Právní forma: družstvo Datum zápisu: 17.

Více

ZÁPIS. Usnesení k jednotlivým bodům programu:

ZÁPIS. Usnesení k jednotlivým bodům programu: ZÁPIS z členské schůze Šárka 28 a 30, bytové družstvo Šárka 3317/30, 796 01 Prostějov konané dne 24. června 2014 v 17:00 hod. v Modrém salonu Restaurace U Templáře, Šárka 23 v Prostějově Účast: členské

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 132

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 132 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 15. května 2012 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Zápis z preventivní požární prohlídky

Zápis z preventivní požární prohlídky Zápis z preventivní požární prohlídky 5, odst. 1, písm. e) Zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně Objekt: Bytový soubor Čelákovice Majitel objektu: Společenství vlastníků domu v Čelákovicích Nám. 5.

Více

O b s a h Informátoru č. 1/14

O b s a h Informátoru č. 1/14 O b s a h Informátoru č. 1/14 - Pozvánka na jarní porady předsedů samospráv - Termín konání schůze Shromáždění delegátů - Usnesení ze schůze shromáždění delegátů, konaného dne 4.12.2013 - Příkaz předsedy

Více

Organizační směrnice č. 1/2014

Organizační směrnice č. 1/2014 Stavební bytové družstvo RADOST, Komenského 22, 680 01 Boskovice Organizační směrnice č. 1/2014 Nájemné z bytů a nebytových prostorů a úhrady za plnění spojená s užíváním bytů a nebytových prostorů (1)

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 26.10.2017 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing.

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí ČOV a kanalizace Hradec nad Moravicí - Branka u Opavy, IČ: za rok 2018

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí ČOV a kanalizace Hradec nad Moravicí - Branka u Opavy, IČ: za rok 2018 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX02338O7 Čj.: MSK 42887/2019 Sp. zn.: KON/2720/2018/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Martin

Více