Z Á P I S č. 19/2016 z 19. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S č. 19/2016 z 19. jednání Zastupitelstva obce Lovčice"

Transkript

1 Z Á P I S č. 19/2016 z 19. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 5 členů zstupitelstv obce 2 občné 1) Zhájení Zsedání Zstupitelstv obce Lovčice (dále ZO ) bylo zhájeno v 18,00 hodin strostkou obce Ing. Petrou Petrovickou. Pní strostk přivítl členy zstupitelstv. Konsttovl, že zsedání je usnášeníschopné. Zpisovtelem byl nvržen Ing. Petr Petrovická. Ověřovteli zápisu byli nvrženi: Ing. Dvid Školník Michl Čejk. 1 / 1 9 / 1 6 S c h v l u j e jko ověřovtele zápisu Ing. Dvid Školník Michl Čejku, jko zpisovtele Ing. Petru Petrovickou. 2) Schválení progrmu Pní strostk seznámil přítomné s návrhem progrmu v souldu s pozvánkou zveřejněnou n úřední desce. K návrhu progrmu byly vzneseny návrhy n úprvu. Pní strostk dl hlsovt o návrhu uprveného progrmu. Návrh progrmu: 1. Cenové nbídky n kci Objekt č. p. 168 n prc. č. st. 75/1, k. ú. Lovčice změn užívání stvební úprvy, přístvb 2. Smlouv o uzvření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti smlouv o právu provést stvbu č. IV /VB1 se společností ČEZ Distribuce,. s. 3. Smlouv o budoucí smlouvě o zřízení pozemkové služebnosti inženýrské sítě s Českou republikou Úřdem pro zstupování státu ve věcech mjetkových 4. Protokol o výsledku veřejnosprávní kontroly Zákldní školy Mteřské školy, Lovčice 5. Cenová nbídk doprvního znčení 6. Dotce 7. Různé diskuze Návrh uprveného progrmu: 1. Předstvení koordinčního výkresu chystného nového územního plánu obce 2. Cenové nbídky n kci Objekt č. p. 168 n prc. č. st. 75/1, k. ú. Lovčice změn užívání stvební úprvy, přístvb 3. Smlouv o uzvření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti smlouv o právu provést stvbu č. IV /VB1 se společností ČEZ Distribuce,. s. Zápis č. 19/2016 1/7 Zveřejněny jsou uprvené verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon č. 101/2000 Sb., o ochrně osobních údjů v pltném znění. Občné, kteří mjí zveřejněné osobní údje, k tomuto dli písemný souhls. Úplná znění dokumentů jsou uložen v rchívu obecního úřdu.

2 4. Smlouv o budoucí smlouvě o zřízení pozemkové služebnosti inženýrské sítě s Českou republikou Úřdem pro zstupování státu ve věcech mjetkových 5. Protokol o výsledku veřejnosprávní kontroly Zákldní školy Mteřské školy, Lovčice 6. Cenová nbídk doprvního znčení 7. Dotce 8. Různé diskuze 2 / 1 9 / 1 6 S c h v l u j e progrm 19. zsedání zstupitelstv dle předloženého uprveného návrhu. 3) Předstvení koordinčního výkresu chystného nového územního plánu obce Zástupce projektnt nového územního plánu předstvuje koordinční výkres chystného nového územního plánu obce. 3 / 1 9 / 1 6 B e r e n v ě d o m í koordinční výkres chystného nového územního plánu obce. Návrh n pořízení změny územního plánu Pní strostk informuje ZO o podném návrhu n změnu územního plánu. Návrh podl společnost URBAN KOVO s.r.o., se sídlem Petr Bezruče 2833, Chlumec nd Cidlinou III, IČ Pní strostk nvrhuje návrh n změnu územního plánu vzít n vědomí návrh n změnu zprcovt ž do nového územního plánu. 4 / 1 9 / 1 6 B e r e n v ě d o m í návrh n změnu územního plánu, který podl společnost URBAN KOVO s.r.o., se sídlem Petr Bezruče 2833, Chlumec nd Cidlinou III, IČ pní strostce necht zprcovt nvrženou změnu do nového územního plánu, pokud to bude možné. 4) Cenové nbídky n kci Objekt č. p. 168 n prc. č. st. 75/1, k. ú. Lovčice změn užívání stvební úprvy, přístvb Pní strostk předkládá ZO protokol o jednání hodnotící komise včetně cenových nbídek n kci Objekt č. p. 168 n prc. č. st. 75/1, k. ú. Lovčice změn užívání stvební úprvy, přístvb. ZO nvrhuje vzít tento protokol n vědomí zhotovitele vybrt n dlším zsedání ZO. Zápis č. 19/2016 2/7 Zveřejněny jsou uprvené verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon č. 101/2000 Sb., o ochrně osobních údjů v pltném znění. Občné, kteří mjí zveřejněné osobní údje, k tomuto dli písemný souhls. Úplná znění dokumentů jsou uložen v rchívu obecního úřdu.

3 5 / 1 9 / 1 6 B e r e n v ě d o m í protokol o jednání hodnotící komise cenové nbídky n kci Objekt č. p. 168 n prc. č. st. 75/1, k. ú. Lovčice změn užívání stvební úprvy, přístvb. 5) Smlouv o uzvření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti smlouv o právu provést stvbu č. IV /VB1 se společností ČEZ Distribuce,. s. Pní strostk předkládá ZO návrh Smlouvy o uzvření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti smlouvy o právu provést stvbu č. IV /VB1 s budoucím oprávněným, to společností ČEZ Distribuce,. s., IČ , se sídlem Teplická 874/8, Děčín IV Podmokly. Předmětem smlouvy je sjednání podmínek pro uzvření vlstní budoucí smlouvy ke zřízení vymezení věcného břemene osobní služebnosti zřízení umístění provozování zřízení distribuční soustvy n nemovitosti prc. č. 630/4, k. ú. Lovčice u Nového Bydžov, z jednorázovou náhrdu ve výši 1.000,- Kč. 6 / 1 9 / 1 6 S c h v l u j e Smlouvu o uzvření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti smlouvu o právu provést stvbu č. IV /VB1 se společností ČEZ Distribuce,. s., IČ , se sídlem Teplická 874/8, Děčín IV Podmokly (budoucí oprávněný), spočívjící ve sjednání podmínek pro uzvření vlstní budoucí smlouvy ke zřízení vymezení věcného břemene osobní služebnosti zřízení umístění provozování zřízení distribuční soustvy n nemovitosti prc. č. 630/4, k. ú. Lovčice u Nového Bydžov, z jednorázovou náhrdu ve výši 1.000,- Kč pní strostce smlouvu uzvřít. 6) Smlouv o budoucí smlouvě o zřízení pozemkové služebnosti inženýrské sítě s Českou republikou Úřdem pro zstupování státu ve věcech mjetkových Pní strostk předkládá ZO návrh Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení pozemkové služebnosti inženýrské sítě č. UZSVM/H/10777/2016-M s vlstníkem budoucím povinným, to společností Česká republik Úřd pro zstupování státu ve věcech mjetkových., IČ , se sídlem Ršínovo nábřeží 390/42, Prh 2. Předmětem smlouvy je sjednání podmínek pro budoucí uzvření smlouvy o zřízení pozemkové služebnosti inženýrské sítě k budoucím služebným pozemkům prc. č. 680/15 680/25, k. ú. Lovčice u Nového Bydžov, s tím, že cen z zřízení služebnosti bude stnoven vlstníkem n zákldě vlstního výpočtu nebo znleckého posudku. Zápis č. 19/2016 3/7 Zveřejněny jsou uprvené verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon č. 101/2000 Sb., o ochrně osobních údjů v pltném znění. Občné, kteří mjí zveřejněné osobní údje, k tomuto dli písemný souhls. Úplná znění dokumentů jsou uložen v rchívu obecního úřdu.

4 7 / 1 9 / 1 6 S c h v l u j e Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení pozemkové služebnosti inženýrské sítě č. UZSVM/H/10777/2016-M s vlstníkem budoucím povinným, to společností Česká republik Úřd pro zstupování státu ve věcech mjetkových., IČ , se sídlem Ršínovo nábřeží 390/42, Prh 2, spočívjící ve sjednání podmínek pro budoucí uzvření smlouvy o zřízení pozemkové služebnosti inženýrské sítě k budoucím služebným pozemkům prc. č. 680/15 680/25, k. ú. Lovčice u Nového Bydžov, s tím, že cen z zřízení služebnosti bude stnoven vlstníkem n zákldě vlstního výpočtu nebo znleckého posudku pní strostce smlouvu uzvřít. 7) Protokol o výsledku veřejnosprávní kontroly Zákldní školy Mteřské školy, Lovčice Pní strostk předkládá ZO Protokol o výsledku veřejnosprávní kontroly v Zákldní škole Mteřské škole Lovčice, okres Hrdec Králové, IČ , se sídlem Lovčice 73, Lovčice, provedené dne firmou ON-OK Libin s. r. o., IČ , se sídlem Libin 190, Libin. 8 / 1 9 / 1 6 B e r e n v ě d o m í Protokol o výsledku veřejnosprávní kontroly v Zákldní škole Mteřské škole Lovčice, okres Hrdec Králové, IČ , se sídlem Lovčice 73, Lovčice, provedené dne firmou ON-OK Libin s. r. o., IČ , se sídlem Libin 190, Libin. 8) Cenová nbídk doprvního znčení Pní strostk předkládá ZO cenovou nbídku společnosti Doprvní znčení K.H. s.r.o., IČ , se sídlem Potoční 259, Kutná Hor, n doprvní znčení zákz prkování nákldních utomobilů v obci mimo vyhrzené prkoviště. 9 / 1 9 / 1 6 B e r e n v ě d o m í cenovou nbídku společnosti Doprvní znčení K.H. s.r.o., IČ , se sídlem Potoční 259, Kutná Hor, n doprvní znčení zákz prkování nákldních utomobilů v obci mimo vyhrzené prkoviště. 9) Dotce Pní strostk předkládá ZO ke schválení Registrci kce Zvýšení připrvenosti JSDH Lovčice k řešení řízení rizik ktstrof Pořízení velkokpcitní cisterny CAS 30 Ministerstvem pro místní rozvoj ČR se sídlem Stroměstské náměstí 932/6, Prh 1, Rozhodnutí Zápis č. 19/2016 4/7 Zveřejněny jsou uprvené verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon č. 101/2000 Sb., o ochrně osobních údjů v pltném znění. Občné, kteří mjí zveřejněné osobní údje, k tomuto dli písemný souhls. Úplná znění dokumentů jsou uložen v rchívu obecního úřdu.

5 o poskytnutí dotce z progrmu Integrovný regionální operční progrm ve výši mx ,82 Kč. 1 0 / 1 9 / 1 6 S c h v l u j e Registrci kce Zvýšení připrvenosti JSDH Lovčice k řešení řízení rizik ktstrof Pořízení velkokpcitní cisterny CAS 30 Ministerstvem pro místní rozvoj ČR se sídlem Stroměstské náměstí 932/6, Prh 1, Rozhodnutí o poskytnutí dotce z progrmu Integrovný regionální operční progrm ve výši mx ,82 Kč. 10) Různé diskuze ) Žádost o poskytnutí finnčního dru n provoz rozvoj služeb Hospice Anežky České Mobilního hospice Anežky České Pní strostk předkládá ZO žádost Oblstní chrity Červený Kostelec, se sídlem 5. květn 1170, Červený Kostelec, IČ , středisk Hospic Anežky České, o poskytnutí finnčního dru n provoz rozvoj služeb Hospice Anežky České Mobilního hospice Anežky České. 1 1 / 1 9 / 1 6 B e r e n v ě d o m í žádost Oblstní chrity Červený Kostelec, středisk Hospic Anežky České, o poskytnutí finnčního dru včetně předložené drovcí smlouvy s c h v l u j e poskytnutí finnčního dru Oblstní chritě Červený Kostelec, se sídlem 5. květn 1170, Červený Kostelec, IČ , středisku Hospic Anežky České, n provoz rozvoj služeb Hospice Anežky České Mobilního hospice Anežky České ve výši 2.000,- Kč pní strostce drovcí smlouvu uzvřít. b) Smlouv o právu provést stvbu inženýrské sítě omezení užívání nemovitosti Pní strostk předkládá ZO nový návrh Smlouvy o právu provést stvbu inženýrské sítě omezení užívání nemovitosti se společností Správ silnic Královéhrdeckého krje, příspěvkovou orgnizcí, IČ , se sídlem Kutnohorská 59, Hrdec Králové - Plčice. Předmětem smlouvy je úprv vzthů při zřízení práv obce Lovčice provést v rámci stvby Knlizční přípojky Lovčice umístění přípojek v pozemcích p. č. 630/5, 649/1 680/25, k. ú. Lovčice u Nového Bydžov, n kterých jsou umístěny stvby silnic III. třídy III/32415, III/32819 III/ Jednorázová peněžitá náhrd činí ,- Kč s DPH. Tto nově nvržená smlouv je nvržen nmísto původní smlouvy, která byl schválen ZO usnesením č. 6/18/16 dne Zápis č. 19/2016 5/7 Zveřejněny jsou uprvené verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon č. 101/2000 Sb., o ochrně osobních údjů v pltném znění. Občné, kteří mjí zveřejněné osobní údje, k tomuto dli písemný souhls. Úplná znění dokumentů jsou uložen v rchívu obecního úřdu.

6 1 2 / 1 9 / 1 6 R u š í usnesení Zstupitelstv obce Lovčice č. 6/18/16 ze dne s c h v l u j e Smlouvu o právu provést stvbu inženýrské sítě omezení užívání nemovitosti se společností Správ silnic Královéhrdeckého krje, příspěvkovou orgnizcí, IČ , se sídlem Kutnohorská 59, Hrdec Králové Plčice, kde předmětem smlouvy je úprv vzthů při zřízení práv obce Lovčice provést v rámci stvby Knlizční přípojky Lovčice umístění přípojek v pozemcích p. č. 630/5, 649/1 680/25, k. ú. Lovčice u Nového Bydžov, n kterých jsou umístěny stvby silnic III. třídy III/32415, III/32819 III/3273, z jednorázovou peněžitou náhrdu ,- Kč s DPH, pní strostce smlouvu uzvřít. c) Obřdní místo k uzvření mnželství ZO nvrhuje jko obřdní místo k uzvření mnželství dne v 11,30 hodin Kulturně tělovýchovné zřízení v Lovčicích, č. p. 85, prc. č. st. 139/3, k. ú. Lovčice u Nového Bydžov. 1 3 / 1 9 / 1 6 S c h v l u j e jko obřdní místo k uzvření mnželství dne v 11,30 hodin Kulturně tělovýchovné zřízení v Lovčicích, č. p. 85, prc. č. st. 139/3, k. ú. Lovčice u Nového Bydžov. d) Rozpočtové optření č. 7/2016 Pní účetní předkládá ZO ke schválení návrh rozpočtového optření č. 7/ / 1 9 / 1 6 S c h v l u j e rozpočtové optření č. 7/2016 pní účetní rozpočtové optření provést. e) Kontrol usnesení z minulého zsedání Předsed kontrolního výboru předkládá ZO zprávu o kontrole usnesení z minulého zsedání. 1 5 / 1 9 / 1 6 B e r e n v ě d o m í kontrolu usnesení z minulého zsedání. Zápis č. 19/2016 6/7 Zveřejněny jsou uprvené verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon č. 101/2000 Sb., o ochrně osobních údjů v pltném znění. Občné, kteří mjí zveřejněné osobní údje, k tomuto dli písemný souhls. Úplná znění dokumentů jsou uložen v rchívu obecního úřdu.

7 9) Závěr Pní strostk poděkovl všem přítomným z účst zsedání v hod. ukončil. Přílohy zápisu: 1) Prezenční listin 2) Zveřejněná pozvánk n zsedání podle 93 odst. 1 zákon V obci Lovčice dne Zpsl: Ing. Petr Petrovická v. r. Ověřovtelé zápisu: Ing. Dvid Školník v. r. Michl Čejk v. r. Strostk obce: Ing. Petr Petrovická v. r. Zápis č. 19/2016 7/7 Zveřejněny jsou uprvené verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon č. 101/2000 Sb., o ochrně osobních údjů v pltném znění. Občné, kteří mjí zveřejněné osobní údje, k tomuto dli písemný souhls. Úplná znění dokumentů jsou uložen v rchívu obecního úřdu.

Z Á P I S č. 10/2015 z 10. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 10/2015 z 10. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 10/2015 z 10. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 14. 10. 2015 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 8

Více

Z Á P I S č. 18/2016 z 18. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 18/2016 z 18. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 18/2016 z 18. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 6. 7. 2016 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 7 členů

Více

Z Á P I S č. 23/2016 z 23. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 23/2016 z 23. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 23/2016 z 23. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 14. 12. 2016 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 6

Více

Z Á P I S č. 27/2017 z 27. jednání Zastupitelstva obce Lovčice. Přítomno: podle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva obce 1 občan

Z Á P I S č. 27/2017 z 27. jednání Zastupitelstva obce Lovčice. Přítomno: podle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva obce 1 občan Z Á P I S č. 27/2017 z 27. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 26. 7. 2017 od 18,00 hodin Místo konání: společenská místnost KTZ, Lovčice, č. p. 85 Přítomno: podle prezenční listiny 6 členů

Více

U S N E S E N Í z 2. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

U S N E S E N Í z 2. jednání Zastupitelstva obce Lovčice U S N E S E N Í z 2. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 12. 12. 2018 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno (podle prezenční listiny): 7 členů

Více

Z Á P I S č. 8/2019 z 8. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 8/2019 z 8. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 8/2019 z 8. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 17. 6. 2019 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno (podle prezenční listiny): 9 členů

Více

Z Á P I S č. 31/2017 z 31. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 31/2017 z 31. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 31/2017 z 31. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 22. 11. 2017 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 9

Více

Z Á P I S č. 26/2017 z 26. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 26/2017 z 26. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 26/2017 z 26. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 14. 6. 2017 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 8 členů

Více

Z Á P I S č. 33/2018 z 33. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 33/2018 z 33. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 33/2018 z 33. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 14. 2. 2018 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 8 členů

Více

Z Á P I S č. 7/2019 ze 7. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 7/2019 ze 7. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 7/2019 ze 7. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 22. 5. 2019 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno (podle prezenční listiny): 7

Více

Z Á P I S č. 8/2015 z 8. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 8/2015 z 8. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 8/2015 z 8. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 8. 7. 2015 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 7 členů

Více

Usnesení bylo schváleno.

Usnesení bylo schváleno. Z Á P I S z 29. zsedání Zstupitelstv obce Lovčice Místo konání: Obec Lovčice zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Dob konání: dne 11. 9. 2013 od 18.00 hod. Přítomno: podle prezenční listiny

Více

Z Á P I S č. 9/2015 z 9. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 9/2015 z 9. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 9/2015 z 9. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 9. 9. 2015 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 7 členů

Více

Z Á P I S č. 5/2015 z 5. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 5/2015 z 5. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 5/2015 z 5. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 11. 3. 2015 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 9 členů

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Uprvená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon o ochrně osobních údjů Sttutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 4. zsedání zstupitelstv měst, které se konlo

Více

Zastupitelstvo obce Dobrá 1. s ch v a l u j e Strategický plán rozvoje obce Dobrá na období let

Zastupitelstvo obce Dobrá 1. s ch v a l u j e Strategický plán rozvoje obce Dobrá na období let 1. Zhájení U S N E S E N Í z 19. jednání Zstupitelstv obce Dobrá, konného dne 09.06.2014 od 17 hodin, v budově Zákldní školy Dobrá, 1. poschodí společenský sál 1. v o l í návrhovou komisi ve složení: Ing.

Více

VÝPIS USNESENÍ VII. zasedání Zastupitelstva města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ VII. zasedání Zastupitelstva města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ VII. zsedání Zstupitelstv měst Slvičín dne 16. 12. 2015 Poznámk: - zveřejněn je uprvená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 4. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 4. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne V souldu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochrně osobních údjů o změně některých zákonů, je dokument zveřejněn v uprvené podobě. STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 4. schůze

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Uprvená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon o ochrně osobních údjů Sttutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zsedání zstupitelstv měst, které se konlo

Více

- 0256/RMOb-Pro/1418/23

- 0256/RMOb-Pro/1418/23 23. schůze rdy městského obvodu konné dne 02.11.2015 čís. 0246/RMOb-Pro/1418/23-0256/RMOb-Pro/1418/23 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/9 Přehled usnesení rdy městského obvodu

Více

- 0984/RMOb-Pro/1418/91

- 0984/RMOb-Pro/1418/91 91. schůze rdy městského obvodu konné dne 08.10.2018 čís. 0972/RMOb-Pro/1418/91-0984/RMOb-Pro/1418/91 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/8 Přehled usnesení rdy městského obvodu

Více

- 0201/RMOb-Pro/1418/17

- 0201/RMOb-Pro/1418/17 17. schůze rdy městského obvodu konné dne 27.07.2015 čís. 0190/RMOb-Pro/1418/17-0201/RMOb-Pro/1418/17 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/9 Přehled usnesení rdy městského obvodu

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. ze 70. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. ze 70. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í ze 70. schůze Rdy městského obvodu Proskovice konné dne 7. 10. 2013 čís. 1024/70 1037/70 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 13990/2018/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 2677-2702 Usnesení z 83. schůze Rdy

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení U s n e s e n í z s t u p i t e l s t v o b c e L i b v s k é Ú d o l í Usnesení XX. řádného zsedání zstupitelstv Obce Libvské Údolí konného dne 07.05.2014 v obřdní síni Obecního úřdu od 17.00 hod. 441/14

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.2 K Č.J.: 45529/2017/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7766/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 451-470 Usnesení 19. zsedání

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 57545/2012/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 1883-1895 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení z 63. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 27.11.2012

Více

U S N E S E N Í 55. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 5.5.2014

U S N E S E N Í 55. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 5.5.2014 U S N E S E N Í 55. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 5.5.2014 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1430/55 souhlsí s použitím

Více

Zápis z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis z ustvujícího zsedání obecního zstupitelstv v Borovnici Dtum: 31.10.2014 Přítomní členové zstupitelstv: Omluveni: Ondřej Lejdr, Květ Štilcová, Pvel Votoček, Ing. Josef Bušák, Krel Novák, Miroslv

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ Město Vejprty, Tylov 870/6, IČ 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 3. řádného zsedání Zstupitelstv měst Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 31. březn 2011 od 16:30 hod. v zsedcí síni v Městském

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ Město Vejprty, Tylov 870/6, IČ 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 6. řádného zsedání Zstupitelstv měst Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 24. červn 2010 od 16:30 hod. v zsedcí síni v Městském

Více

Usnesení 5. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 5. schůze rady městského obvodu konané dne 5. schůze rdy městského obvodu konné dne 21.01.2019 čís. 0063/RMOb-Pro/1822/5-0076/RMOb-Pro/1822/5 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/10 Přehled usnesení rdy městského obvodu

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. ze 73. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. ze 73. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í ze 73. schůze Rdy městského obvodu Proskovice konné dne 18. 11. 2013 čís. 1063/73 1079/73 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský

Více

Zápis z 31. schůze Rady města Šternberka ze dne

Zápis z 31. schůze Rady města Šternberka ze dne Zápis z 31. schůze Rdy měst Šternberk ze dne 19.12.2011 Číslo 846 Zodpovídá: FO Termín: 31.12.2011 zápis z jednání finnčního výboru ze dne 9.12.2011 b e r e n v ě d o m í výsledky hospodření měst Šternberk

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.2 K Č.J.: 56605/2018/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7766/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 568-592 Usnesení 25. zsedání

Více

U S N E S E N Í 10. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 13.7.2015

U S N E S E N Í 10. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 13.7.2015 U S N E S E N Í 10. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 13.7.2015 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 292/10 schvluje poskytnutí

Více

Usnesení 1. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne /RMObM-Pro/1418/1

Usnesení 1. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne /RMObM-Pro/1418/1 1. mimořádné schůze rdy městského obvodu konné dne 13.07.2015 čís. 0180/RMObM-Pro/1418/1-0189/RMObM-Pro/1418/1 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/8 Přehled usnesení rdy městského

Více

Platné znění schválené usnesením rady města č. 103/2014 ze dne 4. 2. 2014 a radou Městského obvodu Liberec - Vratislavice nad Nisou dne 17. 2.

Platné znění schválené usnesením rady města č. 103/2014 ze dne 4. 2. 2014 a radou Městského obvodu Liberec - Vratislavice nad Nisou dne 17. 2. Pltné znění schválené usnesením rdy měst č. 103/2014 ze dne 4. 2. 2014 rdou Městského obvodu Liberec - Vrtislvice nd Nisou dne 17. 2. 2014 Interní předpis PRO ZŘIZOVÁNÍ SLUŽEBNOSTÍ Čl. 1 Předmět ceny 1.

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 4911/2017/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 1800-1826 Usnesení z 57. schůze Rdy

Více

U S N E S E N Í. 64. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 64. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 64. schůze Rdy obce Velké Březno, která se konl dne 14. 3. 2018 od 16:30 n Obecním úřdě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michl Kulhánek, Ing. Mgr. Michl Šidák, PhDr. Mgr. Vítězslv Štefl Ph.D.,

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 2 k č. j.: 49016/2019 ZPRACOVATEL: Bc. Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 83-96 Usnesení 6. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

Ing. Jiří Brandejs, referent odboru výstavby a životního prostředí

Ing. Jiří Brandejs, referent odboru výstavby a životního prostředí 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 12.5.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová JUDr. Miln Novák Jiří Oberreiter Tomáš Erben Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 2 k č. j.: 15065/2019 ZPRACOVATEL: Bc. Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 43-57 Usnesení 3. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

U S N E S E N Í ze 17. schůze rady města konané dne 7. října 2014

U S N E S E N Í ze 17. schůze rady města konané dne 7. října 2014 Uprvená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon o ochrně osobních údjů. Sttutární město Děčín U S N E S E N Í ze 17. schůze rdy měst konné dne 7. říjn 2014 Usnesení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Žernov ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Žernov ze dne Zápis ze zsedání zstupitelstv obce Žernov ze dne 18. 6. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Omluveni: Frntišek Lexmn, Krel Novák, Ev Hudečková Zhájení zsedání v 18.00 hod., zsedání bylo ukončeno v 19.25

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín Uprvená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon o ochrně osobních údjů. Sttutární město Děčín U S N E S E N Í z 16. schůze rdy měst konné dne 13. srpn 2007 Usnesení

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 2 k č. j.: 33293/2016 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 289-313 Usnesení 12. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 26.9.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl JUDr. Miln Novák Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Hn

Více

U S N E S E N Í 34. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 34. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 34. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 7.11.2016 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 948/34 souhlsí s použitím

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka. MUDr. Hana Dvořáková Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 8.8.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl JUDr. Miln Novák Mgr. Rdek Jehličk Jroslv Pleslová - zpisovtelk

Více

Zpráva o činnosti Výboru pro regionální rozvoj

Zpráva o činnosti Výboru pro regionální rozvoj Zstupitelstvo Jihomorvského krje 11. zsedání konné dne 24. 04. 2014 Mteriál k bodu č. 7 progrmu: Zpráv o činnosti Výboru pro regionální rozvoj Návrh n usnesení Zstupitelstvo Jihomorvského krje b e r e

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 4 k č. j.: 63379/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 15-42 Usnesení 3. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

Zápis. Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka

Zápis. Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 7. 11. 2011 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv

Více

podle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I.

podle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I. Jkub Hnik nr. 15.1.1974 bytem: U Potok 170, 273 53 Hostouň nr. 31.1.1979 bytem: Lidečská 387, 155 21 Prh Zličín (dále jen budoucí oprávněný ) IČ: 00234397 Kldenská 119, 273 53 Hostouň bnkovní spojení:

Více

U S N E S E N Í 12. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 12. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 12. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 01.07.2019 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 391/12 schvluje progrm 12.

Více

Město Horní Benešov USNESENÍ Z Á Ř Í ze 71. schůze Rady města v Horním Benešově, která se konala dne

Město Horní Benešov USNESENÍ Z Á Ř Í ze 71. schůze Rady města v Horním Benešově, která se konala dne Město Horní Benešov USNESENÍ ze 71. schůze Rdy měst v Horním Benešově, která se konl dne 9.9.2013 v 17:00 hod. v knceláři strosty. Z Á Ř Í 2 0 1 3 1 Po projednání přednesených zpráv rozprvy byl přijt následující

Více

U S N E S E N Í z 17. schůze rady města konané dne 5. října 2010

U S N E S E N Í z 17. schůze rady města konané dne 5. října 2010 Byl proveden oprv usnesení č. RM 10 17 37 06 dne 14.10.2010 Uprvená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon o ochrně osobních údjů. Sttutární město Děčín U S

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 7.3.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Jroslv

Více

U S N E S E N Í 2. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 2. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 2. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 10.12.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 50/2 schvluje progrm 2. schůze

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.2 K Č.J.: 19907/2017/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7766/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 415-450 Usnesení 18. zsedání

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 10302/2017/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 1832-1872 Usnesení z 59. schůze Rdy

Více

U S N E S E N Í 56. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 56. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 56. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 4.6.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1863/56 neschvluje poskytnutí

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 41/2006/OPE&33934/2010/Šo ZPRACOVATEL: Kteřin Šodková ČÍSLA USNESENÍ: 575-597 Usnesení 26. zsedání Zstupitelstv

Více

U S N E S E N Í 40. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 40. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 40. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 3.4.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1172/40 schvluje poskytnutí

Více

Rada obce Dětmarovice po projednání a v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů

Rada obce Dětmarovice po projednání a v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů Zveřejněný text usnesení je s ohledem n ochrnu osobních údjů uprven v souldu se zák. o ochrně osobních údjů. U S N E S E N Í 28. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 3.9.2012 Rd obce Dětmrovice po projednání

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 5088/2019/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-15313/2018 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 170-193 Usnesení ze 5. schůze Rdy

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 39807/2019/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-15313/2018 ZPRACOVATEL: Bc. Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 392-432 Usnesení ze 13. schůze

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 54. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne 4. 2.

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 54. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne 4. 2. STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 54. schůze Rdy městského obvodu Proskovice konné dne 4. 2. 2013 čís. 808/54 823/54 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost

Více

U S N E S E N Í 47. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 47. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 47. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 6.11.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1496/47 projednl i v návznosti

Více

U S N E S E N Í z 1. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 1/1 10/1

U S N E S E N Í z 1. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 1/1 10/1 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 1. schůze Rdy městského obvodu Proskovice konné dne 10. 11. 2014 čís. 1/1 10/1 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost

Více

U S N E S E N Í 48. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 48. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 48. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 4.12.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1546/48 projednl z účsti

Více

VÝPIS USNESENÍ XVII. zasedání Zastupitelstva města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ XVII. zasedání Zastupitelstva města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ XVII. zsedání Zstupitelstv měst Slvičín dne 6. 12. 2017 Poznámk: - zveřejněn je uprvená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon č. 101/2000

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.2 K Č.J.: 62902/2016/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7766/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 341-369 Usnesení 15. zsedání

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 29399/2013/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 2444-2500 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení ze 77. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 02.07.2013

Více

z 21. řádného jednání rady města dne 5. prosince 2011 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 21. řádného jednání rady města dne 5. prosince 2011 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 21. řádného jednání rdy měst dne 5. prosince 2011 od 13:00 hod. n Městském úřdě ve Vejprtech Usnesení č.396/11 Rd měst progrm řádného jednání rdy měst. Usnesení č.397/11 Rd

Více

Výstavba a oprava komunikace Na Lávkách Rekonstrukce MK ul. Pod Branou, Kostelec nad Orlicí Rekonstrukce MK ul. Riegrova 1. Etapa, Kostelec nad Orlicí

Výstavba a oprava komunikace Na Lávkách Rekonstrukce MK ul. Pod Branou, Kostelec nad Orlicí Rekonstrukce MK ul. Riegrova 1. Etapa, Kostelec nad Orlicí VÝSLEDEK POSOUZENÍ SPLNĚNÍ PODMÍNEK ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ u účstník (dodvtele): HABAU CZ s.r.o. veřejná zkázk Tto veřejná zkázk je zdáván v souldu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zdávání veřejných zkázek,

Více

U S N E S E N Í 24. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 24. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 24. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 7.3.2016 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 592/24 schvluje poskytnutí

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 4 k č. j.: 20288/2015 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 74-102 Usnesení 5. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

Rada obce Dětmarovice po projednání a v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů

Rada obce Dětmarovice po projednání a v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů Zveřejněný text usnesení je s ohledem n ochrnu osobních údjů uprven v souldu se zák. o ochrně osobních údjů. U S N E S E N Í 24. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 18.4.2012 Rd obce Dětmrovice po projednání

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 3.3.2015 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Ing.

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 20681/2015/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 308-347 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení z 10. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 29.04.2015

Více

U S N E S E N Í 4. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 4. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 4. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 4.2.2019 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb. o obcích, ve znění pozdějších předpisů 127/4 schvluje progrm schůze

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 17898/2019/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-15313/2018 ZPRACOVATEL: Bc. Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 261-295 Usnesení z 8. schůze

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 51/2010/OPE&66612/2010/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 98-145 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení ze 5. schůze Rdy měst Kopřivnice

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 74850/2018/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-15313/2018 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 1-29 Usnesení z 1. schůze Rdy měst

Více

U S N E S E N Í 57. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 57. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 57. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 9.7.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1909/57 neschvluje poskytnutí

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE uživuživ Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 25434/2017/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 2037-2081 Usnesení ze 65.

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 51927/2017/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 2360-2389 Usnesení ze 74. schůze

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 16.9.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Ing. Ldislv Pysktý - tjemník

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 22780/2017/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 2016-2036 Usnesení z 64. schůze Rdy

Více

USNESENÍ. Město Horní Benešov S R P E N

USNESENÍ. Město Horní Benešov S R P E N Město Horní Benešov USNESENÍ z 97. schůze Rdy měst v Horním Benešově, která se konl dne 4.8.2010 v 6:00 hod. v knceláři strosty. S R P E N 2 0 1 0 Po projednání přednesených zpráv rozprvy byl přijt následující

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 50. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 50. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 50. schůze Rdy městského obvodu Proskovice konné dne 3. 12. 2012 čís. 751/50 764/50 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 2.12.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Rdek Jehličk Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Jroslv Pleslová

Více

USNESENÍ. Město Horní Benešov P R O S I N E C

USNESENÍ. Město Horní Benešov P R O S I N E C Město Horní Benešov USNESENÍ z 3. schůze Rdy měst v Horním Benešově, která se konl dne 13.12.2010 v 17:00 hod. v knceláři strosty. P R O S I N E C 2 0 1 0 Po jednání přednesených zpráv rozprvy byl přijt

Více

USNESENO č. 568/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje

USNESENO č. 568/11 Rada města v Rychnově nad Kněžnou. schvaluje 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 21.11.2011 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Mgr. Zdeněk Žbokrtský Tomáš Erben Jiří Oberreiter JUDr. Miln Novák Ing.

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 6.5.2013 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben JUDr. Miln Novák Mgr. Zdeněk Žbokrtský Jiří Oberreiter Jroslv

Více

U S N E S E N Í 36. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 36. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 36. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 9.1.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1033/36 schvluje návrh drovcí

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 5310/2018/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 2575-2600 Usnesení z 80. schůze Rdy

Více

Usnesení 4. schůze Rady města Kopřivnice, konané dne

Usnesení 4. schůze Rady města Kopřivnice, konané dne 4. schůze Rdy měst Kopřivnice, konné dne 202 - Rd měst po projednání ukončení smlouvy o výpůjčce Notebooku PRESARIO včetně příslušenství ze dne 02.07.2002 městem Kopřivnice jko půjčitel Mgr. Jromírem Nvrátilem

Více

U S N E S E N Í 2. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne

U S N E S E N Í 2. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne U S N E S E N Í 2. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 8.12.2014 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 48/2 zřizuje Komisi životního

Více