Rada obce Dětmarovice po projednání a v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rada obce Dětmarovice po projednání a v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů"

Transkript

1 Zveřejněný text usnesení je s ohledem n ochrnu osobních údjů uprven v souldu se zák. o ochrně osobních údjů. U S N E S E N Í 28. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 717/28 bere n vědomí informci ředitele školy o rozpočtu stvu hospodření Zákldní školy Mteřské školy Dětmrovice, příspěvková orgnizce k /28 souhlsí s použitím finnční částky Kč včetně DPH z investičního fondu Zákldní školy Mteřské školy Dětmrovice, příspěvková orgnizce n pořízení elektrické trouby z důvodu neoprvitelné poruchy strého zřízení do kuchyně školy dle žádosti ředitele školy 719/28 schvluje návrh drovcí smlouvy mezi Zákldní školou Mteřskou školou Dětmrovice, příspěvková orgnizce dárcem SRPŠ při ZŠ MŠ Dětmrovice o poskytnutí věcného dru Meteostnice VENTUS 831 v celkové ceně Kč, který bude zřzen do inventáře ZŠ MŠ Dětmrovice 720/28 schvluje návrh drovcí smlouvy mezi Zákldní školou Mteřskou školou Dětmrovice, příspěvková orgnizce dárcem SRPŠ při ZŠ MŠ Dětmrovice o poskytnutí věcného dru 1 ks IM SM 02 monokulární mikroskop v celkové ceně Kč 15 ks LEVENHUK 2L NG brevný mikroskop v celkové ceně Kč s tím, že tyto dry budou zřzeny do inventáře ZŠ MŠ Dětmrovice 721/28 souhlsí s připojením pozemku prc. č. 1799/7 v k.ú. Dětmrovice k místní komunikci n pozemku prc. č. 1804/1 v k.ú. Dětmrovice formou zřízení smosttného sjezdu - stvebník Frntišek Dniel Slivkovi, Orlová Lutyně 722/28 souhlsí s připojením sousední nemovitosti prc. č. 1519/37 v k.ú. Dětmrovice stvebník Bc. Rdk Solich, Orlová - Město k místní komunikci n pozemku prc. č v k.ú Dětmrovice ve vlstnictví obce formou zřízení smosttného sjezdu s umístěním části zpevněného sjezdu n pozemku prc. č v k.ú. Dětmrovice ve vlstnictví obce ve výměře cc 4,5 m2 se vstupem n pozemek prc. č v k.ú. Dětmrovice ve vlstnictví obce s npojením n vodovodní řd ve vlstnictví obce umístěný se n tomto pozemku 723/28 schvluje pro stvebník Bc. Rdk Solich, Orlová Město uzvření smlouvy o smlouvě budoucí o umístění provedení stvby části zpevněného sjezdu n pozemku prc. č v k.ú. Dětmrovice ve vlstnictví obce ve výměře cc 4,5 m2 smlouvu o budoucí smlouvě o uzvření věcného břemene k umístění části vodovodní přípojky n pozemku prc. č v k.ú. Dětmrovice ve vlstnictví obce uzvření smlouvy o budoucí smlouvě o umístění vzdušného vedení přípojky nn k pozemku stvebník přes pozemek prc. č v k.ú. Dětmrovice ve vlstnictví obce. Věcné břemeno pro umístění vodovodní přípojky bude zřízeno z jednorázovou úpltu ve výši Kč, věcné břemeno pro zřízení vzdušného vedení elektrické přípojky bude zřízeno z jednorázovou úpltu ve výši Kč.

2 724/28 souhlsí se vstupem n pozemek prc.č 1200 v k.ú. Dětmrovice ve vlstnictví obce s umístěním v něm knlizční přípojky z ČOV n pozemku stvebník prc. č. 1126/4 v k.ú Dětmrovice stvebník Tomsz Wzientek, Orlová Lutyně 725/28 schvluje provedení překopu komunikce n pozemku prc. č v k.ú. Dětmrovice ve vlstnictví obce pro účely uložení knlizční přípojky z ČOV n pozemku stvebník prcc. č. 1126/4 v k.ú. Dětmrovice stvebník Tomsz Wzientek, Orlová Lutyně uzvření smlouvy o právu umístit provést stvbu smlouvu o uzvření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemen umístění části knlizční přípojky (z ČOV umístěné n pozemku prc. č. 1126/4 v k.ú. Dětmrovice) n pozemku prc. č v k.ú. Dětmrovice ve vlstnictví obce. Věcné břemeno pro umístění knlizční přípojky bude zřízeno z jednorázovou úpltu ve výši Kč. 726/28 schvluje uzvření smlouvy o zřízení věcného břemene č. IV /VB 001 mezi Obcí Dětmrovice společností ČEZ Distribuce,.s., Děčín, zstoupenou společností ENPRO Energo s.r.o., Vlšské Meziříčí, to právo provést stvbu Dětmrovice, kbelové vedení NN 4RD Mzurek n pozemku prc. č. 773 v k.ú. Dětmrovice ve vlstnictví obce (smlouv o smlouvě budoucí k této stvbě byl schválen usnesením Rdy obce č. 168/7 ze dne ). Věcné břemeno bude zřízemo z jednorázovou úpltu ve výši Kč. 727/28 schvluje Plán zimní údržby komunikcí, chodníků odstvných ploch v obci Dětmrovice n zimní období 2012/2013 dle předloženého návrhu 728/28 schvluje doplněný seznm firem, kterým bude kromě zveřejnění n webových stránkách obce zslán cenová nbídk k provádění zimní údržby 729/28 stnovil podmínky k využívání stveništních přístupových cest v rámci výstvby Optimlizce trti Český Těšín Dětmrovice které budou zhrnuty do stnovisk obce v této věci společnosti Morvi Consult Olomouc.s., tyto podmínky obsžené v dopise zn. OÚD/1826/2012-Po ze dne tvoří přílohu tohoto usnesení 730/28 stnovil podmínky k přechodným úprvám silničního provozu během výstvby Optimlizce trti Český Těšín Dětmrovice, tyto podmínky obsžené v dopise zn. OÚD/1934/2012-Po ze dne společnosti Morvi Consult Olomouc.s. tvoří přílohu tohoto usnesení 731/28 doporučuje zstupitelstvu obce schválit výkup pozemku prc. č. 4358/4 v k.ú. Dětmrovice od společnosti Povodí Odry, státní podnik, Ostrv z cenu Kč dle znleckého posudku (poznámk : jedná se o pozemek pro sběrný dvůr komunikci k němu, kde již byl usnesením ZO č. 186/11 ze dne schválen celková částk n výkup pozemků pro tento účel) 732/28 projednl přihlášku zájemce o koupi budovy čp v Dětmrovicích s příslušenstvím souvisejícími pozemky (tzv. Aromk) dle vyhlášeného záměru usnesením Rdy obce č. 700/27 ze dne rozhodl předložit ji n progrm dlšího zstupitelstv obce

3 733/28 schvluje podání žádosti k Pozemkovému úřdu Krviná o provedení pozemkových úprv z účelem zpřístupnění, příp. vyrovnání hrnic pozemků, scelení, zřízení věcného břemene následné vytyčení nvržených pozemků dle předloženého návrhu týkjícího se 22 pozemků ve vlstnictví obce v k.ú. Koukolná 734/28 projednl otázku komunikcí v obci se změřením n jejich součsné zčlenění dle zákon o pozemních komunikcích vlstnické vzthy ke komunikcím pozemkům, n nichž se ncházejí 735/28 uložil strostovi obce předložit přehled komunikcí (cest) ve vlstnictví obce, u nichž by bylo možno provést jejich zřzení do místních komunikcí Z : strost obce T : /28 schvluje Seznm rozpočtových optření při úprvách schváleného rozpočtu roku 2012 k č. 9, 10, 11, dle předloženého návrhu 737/28 doporučuje zstupitelstvu obce schválit předložený návrh rozpočtových optření pro ZO (po projednání ve finnčním výboru) 738/28 bere n vědomí informci strosty obce o relizci investičních neinvestičních kcí v I. pololetí 2012, tk jk jsou o nich občné informování n webových stránkách obce v periodiku Dětmrovické okénko 739/28 vybírá po projednání předložených nbídek n zprcování projektové dokumentce k možnosti relizce stvby Propojení Krvinského potok s vodním tokem Mlýnk společnost SEWER s.r.o., Ostrv Kunčičky, IČ : /28 vybírá po projednání předložených nbídek n zkázku Výměn oken n budově čp v Dětmrovicích SK Dětmrovice pn Jiřího Lubojckiho, Třinec, IČ : /28 bere n vědomí informci strosty obce o možnosti umístění cvičebních strojů n hřištích TJ Dětmrovice Sokol Dětmrovice 742/28 bere n vědomí informci strosty obce o postupu prcí n novém územním plánu obce rozhodl zřdit tuto záležitost n progrm dlšího zstupitelstv obce 743/28 bere n vědomí informci strosty obce o součsném stvu v oblsti tzv. Něbrojovy kple, kde část spoluvlstníků ndále hodlá své podíly (celkem 1/2) obci drovt část spoluvlstníků chce kpli dlouhodobě pronjmout z symbolické nájemné

4 744/28 rozhodl zřdit tuto otázku n progrm dlšího zstupitelstv obce (poznámk : ZO svým usnesením č. 194/11 ze dne schválilo přijetí dru celého objektu kple) 745/28 schvluje progrm n pořd 14. zsedání zstupitelstv obce n v Koukolné s tím, že n progrmu budou kromě věcí uváděných smosttně v tomto usnesení mj. i záležitosti týkjící se SMOOKu Mikroregionu Olše, návrhy OZV o ochrně ovzduší o stnovení (nvýšení) koeficientu dně z nemovitostí rozbor hospodření obce k /28 ukládá tjemníkovi OÚ zslt návrh OZV o ochrně ovzduší zprcovný členkou komise pro ŽP doprvu JUDr. Totkovou Kolderovou doplněný o připomínky členů tohoto výboru všem členům ZO k jeho přípdnému připomínkování Z : tjemník OÚ T : /28 bere n vědomí informci tjemník OÚ o stvu orgnizčních příprv n volby do krjského zstupitelstv MSK konné ve dnech o dosud podniknutých optřeních strosty obce obecního úřdu 748/28 stnoví pro účely inzerce (propgce) politických subjektů pro tyto volby v Dětmrovickém okénku cenu Kč z 1 strnu formátu A4 749/28 bere n vědomí informci strosty obce o výsledku nkety o možnosti provozovt jesle v budově MŠ v Koukolné (15 z 45 oslovených rodičů se vyslovilo pro) včetně ekonomických právních dopdů tkovéhoto provozování 750/28 ukládá strostovi obce předložit potřebný mteriál v tomto směru n prosincové ZO Z : strost obce T : /28 projednl informci strosty obce o možnosti příspěvku pro seniory n použití txi pro určité vymezené účely, především zdrvotní rozhodl vrátit se k této problemtice n své příští schůzi 752/28 schválil návrh strosty obce n poskytnutí finnčního dru n instlci tepelného čerpdl ve výši Kč (viz usnesení Rdy obce č. 707/27 ze dne ) 753/28 ukládá strostovi obce připrvit zpřesňující podmínky pro poskytnutí tohoto finnčního dru (technické prmetry, možnost kolize s jiným příspěvkem od obce pod.) tk, by věc mohl být poté předložen prosincovému zstupitelstvu obce Z : strost obce T :

5 754/28 projednl možnosti nvýšení nájmu nebytových prostor pronjímných obcí rozhodl vrátit se k této problemtice n své příští schůzi 755/28 bere n vědomí žádost o zřzení dohodců Komoditní burzy PROFIT do přípdného výběrového řízení n zprostředkování nákupu elektrické energie zemního plynu n komoditní burze 756/28 souhlsí s umístěním telekomunikční technologie umístění přijímcí vysílcí jednotky n střechu domu čp. 900 v Dětmrovicích dle předložené žádosti Frntišk Hrtl, DRAKKNET, Dětmrovice 757/28 stnoví výši nájemného (cenu) pro tento účel ve výši Kč n rok 758/28 projednl žádost Ing. Aleše Ryšán o udělení souhlsu se stvbou pro stvební řízení pro kci Odknlizování loklity Šlog ZŠ rozhodl se k této žádosti vrátit n své příští schůzi 759/28 schvluje poskytnutí dotce orgnizci n činnost v roce 2012, to : Domov sv. Jn Křtitele v Plkovicích, domov se zvláštním režimem, Plkovice Kč 760/28 projednl otázku výhledového zprcování zástvbové studie plochy nd hřbitovem rozhodl vrátit se k této problemtice n své příští schůzi 761/29 projednl problemtiku rozšíření hřbitov 762/28 ukládá strostovi obce předložit návrh projektu rozšíření hřbitov v Dětmrovicích n prosincové zsedání zstupitelstv obce Z : strost obce T : /28 projednl problemtiku související s přípdným vydáním OZV stnovící omezení hluku v obci 764/28 bere n vědomí projekt obecního úřdu týkjící se snižování nákldů n psí útulky s názvem Psí útulek Den otevřených dveří veřejné venčení psů 765/28 projednl informci strosty obce o možnosti relizovt projekt dřevěné rozhledny jejím přípdném umístění 766/28 nemá připomínky k návrhu zdání změny č. 10 územního plánu obce Krviná

6 767/28 souhlsí s ukončením části nájmu (co do 63,70 m2 pronjté plochy) v nebytových prostorách v budově čp. 320 (pošt) dle žádosti nájemce Rostislv Feber 768/28 schvluje záměr obce pronjmout část nebytových prostor o výměře 63,70 m2 v 1. ptře budovy čp. 320 n dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců. Lhůt pro přijímání žádostí o nájem s uvedením podniktelského záměru je do Ing. Ldislv Rosmn v.r. strost obce Dětmrovice Mgr. Libor Stáň v.r. místostrost obce Dětmrovice

U S N E S E N Í 55. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 5.5.2014

U S N E S E N Í 55. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 5.5.2014 U S N E S E N Í 55. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 5.5.2014 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1430/55 souhlsí s použitím

Více

U S N E S E N Í 10. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 13.7.2015

U S N E S E N Í 10. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 13.7.2015 U S N E S E N Í 10. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 13.7.2015 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 292/10 schvluje poskytnutí

Více

Rada obce Dětmarovice po projednání a v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů

Rada obce Dětmarovice po projednání a v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů Zveřejněný text usnesení je s ohledem n ochrnu osobních údjů uprven v souldu se zák. o ochrně osobních údjů. U S N E S E N Í 24. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 18.4.2012 Rd obce Dětmrovice po projednání

Více

U S N E S E N Í 62. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 8.9.2014

U S N E S E N Í 62. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 8.9.2014 U S N E S E N Í 62. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 8.9.2014 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1601/62 bere n vědomí informci

Více

U S N E S E N Í 54. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 54. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 54. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 7.5.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1817/54 souhlsí jko vlstník

Více

U S N E S E N Í 35. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 6.3.2013

U S N E S E N Í 35. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 6.3.2013 U S N E S E N Í 35. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 6.3.2013 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 957/35 schvluje rozbory hospodření

Více

U S N E S E N Í 1. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 24.11.2014

U S N E S E N Í 1. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 24.11.2014 U S N E S E N Í 1. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 24.11.2014 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1/1 bere n vědomí výsledky

Více

U S N E S E N Í 7. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 13.4.2015

U S N E S E N Í 7. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 13.4.2015 U S N E S E N Í 7. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 13.4.2015 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 176/7 schvluje poskytnutí

Více

U S N E S E N Í 4. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 4. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 4. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 4.2.2019 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb. o obcích, ve znění pozdějších předpisů 127/4 schvluje progrm schůze

Více

U S N E S E N Í 56. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 2.6.2014

U S N E S E N Í 56. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 2.6.2014 U S N E S E N Í 56. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 2.6.2014 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1472/56 schvluje poskytnutí

Více

U S N E S E N Í 57. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 57. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 57. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 9.7.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1909/57 neschvluje poskytnutí

Více

U S N E S E N Í 24. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 24. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 24. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 7.3.2016 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 592/24 schvluje poskytnutí

Více

U S N E S E N Í 58. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 7.7.2014

U S N E S E N Í 58. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 7.7.2014 U S N E S E N Í 58. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 7.7.2014 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1520/58 schvluje převod finnčních

Více

U S N E S E N Í 12. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 7.9.2015

U S N E S E N Í 12. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne 7.9.2015 U S N E S E N Í 12. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 7.9.2015 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 374/12 bere n vědomí informci

Více

U S N E S E N Í 36. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 36. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 36. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 9.1.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1033/36 schvluje návrh drovcí

Více

U S N E S E N Í 3. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 3. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 3. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 7.1.2019 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 93/3 schvluje progrm 3. schůze

Více

U S N E S E N Í 42. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 42. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 42. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 5.6.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1268/42 neschvluje poskytnutí

Více

U S N E S E N Í 56. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 56. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 56. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 4.6.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1863/56 neschvluje poskytnutí

Více

U S N E S E N Í 27. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 27. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 27. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 2.5.2016 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 696/27 projednl situci ve

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 57545/2012/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 1883-1895 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení z 63. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 27.11.2012

Více

U S N E S E N Í 2. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne

U S N E S E N Í 2. schůze Rady obce Dětmarovice. konané dne U S N E S E N Í 2. schůze Rdy obce Dětmrovice. konné dne 8.12.2014 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 48/2 zřizuje Komisi životního

Více

U S N E S E N Í 40. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 40. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 40. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 3.4.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1172/40 schvluje poskytnutí

Více

U S N E S E N Í 50. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 50. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 50. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 8.1.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1598/50 projednl z účsti přizvného

Více

U S N E S E N Í 48. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 48. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 48. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 4.12.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1546/48 projednl z účsti

Více

U S N E S E N Í 34. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 34. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 34. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 7.11.2016 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 948/34 souhlsí s použitím

Více

U S N E S E N Í z 2. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

U S N E S E N Í z 2. jednání Zastupitelstva obce Lovčice U S N E S E N Í z 2. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 12. 12. 2018 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno (podle prezenční listiny): 7 členů

Více

U S N E S E N Í 58. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 58. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 58. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 6.8.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1959/58 souhlsí s použitím

Více

U S N E S E N Í 44. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 44. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 44. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 7.8.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1351/44 souhlsí s použitím

Více

U S N E S E N Í 41. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 41. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 41. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 3.5.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1220/41 souhlsí s použitím

Více

U S N E S E N Í 25. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 25. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 25. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 4.4.2016 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 644/25 schvluje rozbory hospodření

Více

U S N E S E N Í 46. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 46. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 46. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 2.10.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1450/46 schvluje pořízení

Více

U S N E S E N Í 29. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 29. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 29. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 11.7.2016 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 793/29 bere n vědomí informci

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. ze 70. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. ze 70. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í ze 70. schůze Rdy městského obvodu Proskovice konné dne 7. 10. 2013 čís. 1024/70 1037/70 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení U s n e s e n í z s t u p i t e l s t v o b c e L i b v s k é Ú d o l í Usnesení XX. řádného zsedání zstupitelstv Obce Libvské Údolí konného dne 07.05.2014 v obřdní síni Obecního úřdu od 17.00 hod. 441/14

Více

U S N E S E N Í 45. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 45. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 45. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 4.9.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1398/45 bere n vědomí informci

Více

U S N E S E N Í 12. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 12. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 12. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 01.07.2019 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 391/12 schvluje progrm 12.

Více

U S N E S E N Í 47. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 47. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 47. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 6.11.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1496/47 projednl i v návznosti

Více

Usnesení 5. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 5. schůze rady městského obvodu konané dne 5. schůze rdy městského obvodu konné dne 21.01.2019 čís. 0063/RMOb-Pro/1822/5-0076/RMOb-Pro/1822/5 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/10 Přehled usnesení rdy městského obvodu

Více

U S N E S E N Í 39. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 39. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 39. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 6.3.2017 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1122/39 schvluje závzek obce

Více

U S N E S E N Í 59. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 59. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 59. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 3.9.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 2003/59 schvluje progrm 59.

Více

Z Á P I S č. 27/2017 z 27. jednání Zastupitelstva obce Lovčice. Přítomno: podle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva obce 1 občan

Z Á P I S č. 27/2017 z 27. jednání Zastupitelstva obce Lovčice. Přítomno: podle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva obce 1 občan Z Á P I S č. 27/2017 z 27. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 26. 7. 2017 od 18,00 hodin Místo konání: společenská místnost KTZ, Lovčice, č. p. 85 Přítomno: podle prezenční listiny 6 členů

Více

Z Á P I S č. 19/2016 z 19. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 19/2016 z 19. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 19/2016 z 19. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 17. 8. 2016 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 5 členů

Více

U S N E S E N Í 28. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 28. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 28. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 6.6.2016 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 736/28 schvluje poskytnutí

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 50. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 50. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 50. schůze Rdy městského obvodu Proskovice konné dne 3. 12. 2012 čís. 751/50 764/50 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost

Více

U S N E S E N Í 8. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 8. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 8. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 06.05.2019 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 288/8 schvluje progrm 8.

Více

Z Á P I S č. 10/2015 z 10. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 10/2015 z 10. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 10/2015 z 10. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 14. 10. 2015 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 8

Více

U S N E S E N Í 2. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 2. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 2. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 10.12.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 50/2 schvluje progrm 2. schůze

Více

USNESENÍ. Město Horní Benešov S R P E N

USNESENÍ. Město Horní Benešov S R P E N Město Horní Benešov USNESENÍ z 97. schůze Rdy měst v Horním Benešově, která se konl dne 4.8.2010 v 6:00 hod. v knceláři strosty. S R P E N 2 0 1 0 Po projednání přednesených zpráv rozprvy byl přijt následující

Více

Usnesení 1. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne /RMObM-Pro/1418/1

Usnesení 1. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne /RMObM-Pro/1418/1 1. mimořádné schůze rdy městského obvodu konné dne 13.07.2015 čís. 0180/RMObM-Pro/1418/1-0189/RMObM-Pro/1418/1 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/8 Přehled usnesení rdy městského

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 19020/2013/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 2258-2301 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení ze 72. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 30.04.2013

Více

- 0984/RMOb-Pro/1418/91

- 0984/RMOb-Pro/1418/91 91. schůze rdy městského obvodu konné dne 08.10.2018 čís. 0972/RMOb-Pro/1418/91-0984/RMOb-Pro/1418/91 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/8 Přehled usnesení rdy městského obvodu

Více

Z Á P I S č. 7/2019 ze 7. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 7/2019 ze 7. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 7/2019 ze 7. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 22. 5. 2019 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno (podle prezenční listiny): 7

Více

U S N E S E N Í. 64. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 64. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 64. schůze Rdy obce Velké Březno, která se konl dne 14. 3. 2018 od 16:30 n Obecním úřdě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michl Kulhánek, Ing. Mgr. Michl Šidák, PhDr. Mgr. Vítězslv Štefl Ph.D.,

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 54. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne 4. 2.

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 54. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne 4. 2. STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 54. schůze Rdy městského obvodu Proskovice konné dne 4. 2. 2013 čís. 808/54 823/54 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 4. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 4. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne V souldu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochrně osobních údjů o změně některých zákonů, je dokument zveřejněn v uprvené podobě. STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 4. schůze

Více

Zápis z 31. schůze Rady města Šternberka ze dne

Zápis z 31. schůze Rady města Šternberka ze dne Zápis z 31. schůze Rdy měst Šternberk ze dne 19.12.2011 Číslo 846 Zodpovídá: FO Termín: 31.12.2011 zápis z jednání finnčního výboru ze dne 9.12.2011 b e r e n v ě d o m í výsledky hospodření měst Šternberk

Více

U S N E S E N Í 53. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 53. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 53. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 16.4.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1748/53 schvluje poskytnutí

Více

U S N E S E N Í 1. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne

U S N E S E N Í 1. schůze Rady obce Dětmarovice konané dne U S N E S E N Í 1. schůze Rdy obce Dětmrovice konné dne 19.11.2018 Rd obce Dětmrovice po projednání v souldu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 1/1 schvluje progrm 1. schůze

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. ze 73. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. ze 73. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í ze 73. schůze Rdy městského obvodu Proskovice konné dne 18. 11. 2013 čís. 1063/73 1079/73 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský

Více

Usnesení 4. schůze Rady města Kopřivnice, konané dne

Usnesení 4. schůze Rady města Kopřivnice, konané dne 4. schůze Rdy měst Kopřivnice, konné dne 202 - Rd měst po projednání ukončení smlouvy o výpůjčce Notebooku PRESARIO včetně příslušenství ze dne 02.07.2002 městem Kopřivnice jko půjčitel Mgr. Jromírem Nvrátilem

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 51/2010/OPE&66612/2010/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 98-145 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení ze 5. schůze Rdy měst Kopřivnice

Více

- 0256/RMOb-Pro/1418/23

- 0256/RMOb-Pro/1418/23 23. schůze rdy městského obvodu konné dne 02.11.2015 čís. 0246/RMOb-Pro/1418/23-0256/RMOb-Pro/1418/23 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/9 Přehled usnesení rdy městského obvodu

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Uprvená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon o ochrně osobních údjů Sttutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 4. zsedání zstupitelstv měst, které se konlo

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 29399/2013/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 2444-2500 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení ze 77. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 02.07.2013

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 12. zasedání Zastupitelstva městského obvodu. Ostrava-Jih

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 12. zasedání Zastupitelstva městského obvodu. Ostrava-Jih 1 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 12. zsedání Zstupitelstv městského obvodu Ostrv-Jih které se konlo 13. 9. 2012 09:00 (usn. č. 0354/12 - usn. č. 0376/12) Mgr. Krel Sibinský

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 41/2006/OPE&33934/2010/Šo ZPRACOVATEL: Kteřin Šodková ČÍSLA USNESENÍ: 575-597 Usnesení 26. zsedání Zstupitelstv

Více

- 0201/RMOb-Pro/1418/17

- 0201/RMOb-Pro/1418/17 17. schůze rdy městského obvodu konné dne 27.07.2015 čís. 0190/RMOb-Pro/1418/17-0201/RMOb-Pro/1418/17 Mgr. Mrie Mtějová strostk Ing. Zdeněk Dvorský místostrost Strn 1/9 Přehled usnesení rdy městského obvodu

Více

Město Horní Benešov USNESENÍ Z Á Ř Í ze 71. schůze Rady města v Horním Benešově, která se konala dne

Město Horní Benešov USNESENÍ Z Á Ř Í ze 71. schůze Rady města v Horním Benešově, která se konala dne Město Horní Benešov USNESENÍ ze 71. schůze Rdy měst v Horním Benešově, která se konl dne 9.9.2013 v 17:00 hod. v knceláři strosty. Z Á Ř Í 2 0 1 3 1 Po projednání přednesených zpráv rozprvy byl přijt následující

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 13990/2018/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 2677-2702 Usnesení z 83. schůze Rdy

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 20681/2015/KnD ČÍSLA USNESENÍ: 308-347 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková Usnesení z 10. schůze Rdy měst Kopřivnice ze dne 29.04.2015

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 4 k č. j.: 63379/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 15-42 Usnesení 3. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

Z Á P I S č. 18/2016 z 18. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 18/2016 z 18. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 18/2016 z 18. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 6. 7. 2016 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 7 členů

Více

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka

Jaroslava Pleslová - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 7.3.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová JUDr. Miln Novák Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Mgr. Krel Štrégl Jroslv

Více

Zastupitelstvo městské části USNESENÍ. 15. zasedání Zastupitelstva ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-LYSOLAJE

Zastupitelstvo městské části USNESENÍ. 15. zasedání Zastupitelstva ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-LYSOLAJE Městská část Prh-Lysolje Zstupitelstvo městské části USNESENÍ 15. zsedání Zstupitelstv konného dne 31. říjn 2012, od 18:00 hodin ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-LYSOLAJE Usnesení č. 1/15/2012 s c h

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník Hana Plachá - zapisovatelka 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 20.10.2014 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Michel Zimová Tomáš Erben Jiří Oberreiter Ing. Ldislv Pysktý - tjemník Hn Plchá - zpisovtelk

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ Město Vejprty, Tylov 870/6, IČ 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 6. řádného zsedání Zstupitelstv měst Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 24. červn 2010 od 16:30 hod. v zsedcí síni v Městském

Více

VÝPIS USNESENÍ číslo: 15 RADY MĚSTA POČÁTKY

VÝPIS USNESENÍ číslo: 15 RADY MĚSTA POČÁTKY VÝPIS USNESENÍ číslo: 15 RADY MĚSTA POČÁTKY čj.: 977/2015/STAR ze dne 2. listopdu 2015 Rd měst Počátky (dále jen rd) : I. dle ust. 102 odst.1 zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, ve zn. pozd. předp.: doporučuje

Více

USNESENÍ. směrnici Inventarizace majetku a závazků s účinností od 1. září HLASOVÁNÍ PRO: 3 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 SCHVÁLENO

USNESENÍ. směrnici Inventarizace majetku a závazků s účinností od 1. září HLASOVÁNÍ PRO: 3 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 SCHVÁLENO Město Krslice Nám. 28. říjn 1438, 358 20 Krslice USNESENÍ z 20. schůze Rdy měst Krslic, která se uskutečnil mimo řádný termín dne 31. 8. 2011 od 15:00 hodin v mlé zsedcí místnosti Městského úřdu v Krslicích.

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.2 K Č.J.: 56605/2018/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7766/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 568-592 Usnesení 25. zsedání

Více

Usnesení 45. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 7. listopadu 2012

Usnesení 45. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 7. listopadu 2012 Usnesení 45. schůze Rdy městského obvodu Rdvnice Brtovice konné dne 7. listopdu 2012 Rd městského obvodu Rdvnice Brtovice: Číslo Obsh usnesení 1060/45/12 1. schvluje progrm 45. schůze rdy městského obvodu

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 23206/2012/KnD ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 224-238 Usnesení 10. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník

Ing. Ladislav Pyskatý - tajemník 1 Zápis z jednání Rdy měst v Rychnově nd Kněžnou ze dne 26.9.2016 Přítomni: Ing. Jn Skořep Mgr. Jn Drejslová Ing. Ivn Skřítecká Mgr. Krel Štrégl JUDr. Miln Novák Mgr. Rdek Jehličk MUDr. Hn Dvořáková Hn

Více

U S N E S E N Í z 17. schůze rady města konané dne 5. října 2010

U S N E S E N Í z 17. schůze rady města konané dne 5. října 2010 Byl proveden oprv usnesení č. RM 10 17 37 06 dne 14.10.2010 Uprvená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon o ochrně osobních údjů. Sttutární město Děčín U S

Více

U S N E S E N Í ze 17. schůze rady města konané dne 7. října 2014

U S N E S E N Í ze 17. schůze rady města konané dne 7. října 2014 Uprvená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon o ochrně osobních údjů. Sttutární město Děčín U S N E S E N Í ze 17. schůze rdy měst konné dne 7. říjn 2014 Usnesení

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 55409/2013/KnD ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 435-476 Usnesení 19. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

Usnesení bylo schváleno.

Usnesení bylo schváleno. Z Á P I S z 29. zsedání Zstupitelstv obce Lovčice Místo konání: Obec Lovčice zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Dob konání: dne 11. 9. 2013 od 18.00 hod. Přítomno: podle prezenční listiny

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín Uprvená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozshu zveřejňovných osobních údjů podle zákon o ochrně osobních údjů. Sttutární město Děčín U S N E S E N Í z 16. schůze rdy měst konné dne 13. srpn 2007 Usnesení

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 2403/2019/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-15313/2018 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 146-169 Usnesení ze 4. schůze Rdy

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 4 k č. j.: 60368/2015 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 175-227 Usnesení 8. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

Usnesení 83. schůze Rady města Kopřivnice, konané dne 15. 12. 2009

Usnesení 83. schůze Rady města Kopřivnice, konané dne 15. 12. 2009 Usnesení 83. schůze Rdy měst Kopřivnice, konné dne 15. 12. 2009 3357 - Rd měst po projednání 1. b e r e n v ě d o m í vzorovou smlouvu o poskytování služeb pultu centrlizovné ochrny Městskou policií Kopřivnice

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 4 k č. j.: 20288/2015 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 74-102 Usnesení 5. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 39807/2019/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-15313/2018 ZPRACOVATEL: Bc. Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 392-432 Usnesení ze 13. schůze

Více

Z Á P I S č. 23/2016 z 23. jednání Zastupitelstva obce Lovčice

Z Á P I S č. 23/2016 z 23. jednání Zastupitelstva obce Lovčice Z Á P I S č. 23/2016 z 23. jednání Zstupitelstv obce Lovčice Dtum konání: 14. 12. 2016 od 18,00 hodin Místo konání: zsedcí místnost obecního úřdu, Lovčice č. p. 185 Přítomno: podle prezenční listiny 6

Více

Usnesení z 18. zasedání Zastupitelstva města Kopřivnice, konaného dne 16. 04. 2009

Usnesení z 18. zasedání Zastupitelstva města Kopřivnice, konaného dne 16. 04. 2009 Usnesení z 18. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice konného dne 16. 04. 2009 (usnesení č. 390-409) Usnesení z 18. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice, konného dne 16. 04. 2009 390 - Zstupitelstvo měst

Více

Městská část Praha-Lysolaje. Zastupitelstvo městské části, USNESENI. 14. zasedání Zastupitelstva. konaného dne 15. srpna 2012, od 18:00 hodin

Městská část Praha-Lysolaje. Zastupitelstvo městské části, USNESENI. 14. zasedání Zastupitelstva. konaného dne 15. srpna 2012, od 18:00 hodin 339/1 Městská část Prh-Lysolje Zstupitelstvo městské části, USNESENI 14. zsedání Zstupitelstv konného dne 15. srpn 2012, od 18:00 hodin ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI Usnesení č. 1/14/2012 PRAHA-LYSOLAJE

Více

Zastupitelstvo obce Dobrá 1. s ch v a l u j e Strategický plán rozvoje obce Dobrá na období let

Zastupitelstvo obce Dobrá 1. s ch v a l u j e Strategický plán rozvoje obce Dobrá na období let 1. Zhájení U S N E S E N Í z 19. jednání Zstupitelstv obce Dobrá, konného dne 09.06.2014 od 17 hodin, v budově Zákldní školy Dobrá, 1. poschodí společenský sál 1. v o l í návrhovou komisi ve složení: Ing.

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Zstupitelstvo měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 2 k č. j.: 49016/2019 ZPRACOVATEL: Bc. Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 83-96 Usnesení 6. zsedání Zstupitelstv měst Kopřivnice

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 4911/2017/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 1800-1826 Usnesení z 57. schůze Rdy

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA Č.1 K Č.J.: 18790/2017/KnD SPISOVÁ ZNAČKA: OPE-7772/2014 ZPRACOVATEL: Dniel Knpková ČÍSLA USNESENÍ: 1962-1968 Usnesení z 62. schůze Rdy

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Rd měst Kopřivnice PŘÍLOHA č. 1 k č. j.: 40/2006/OPE&42404/2010/Šo ČÍSLA USNESENÍ: 4003-4011 ZPRACOVATEL: Jn Cvrklová Usnesení z 100. schůze Rdy měst Kopřivnice

Více