Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.4.2015"

Transkript

1 Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Jednání se zástupci fa. LS REAL s.r.o. 2. Kontrola zápisu a uložených úkolů 3. Úprava rozpočtu č. 2/ Projednání žádosti o prodloužení nájemní smlouvy manželů A. a V. B. na užívání bytu v DPS Komárov 5. Projednání žádosti o prodloužení nájemní smlouvy na nebytové prostory od I.K. a R.H. 6. Přidělení uvolněného bytu v DPS 7. Žádost Obecně prospěšné společnosti Klubíčko Beroun o finanční podporu 8. Záměr pronajmout část pozemku p.č. 914/1 o výměře 45 m² v městysi Komárov, k.ú. Komárov u Hořovic 9. Žádost JSDH Komárov o zakoupení přívěsu za osobní automobil 10. Projednání zápisu KRVŽP 11. Výběrové řízení na opravu veřejného osvětlení v ul. Spojovací 12. Smlouva o zřízení věcného břemene na plynovou přípojku čp Projednání realizace zateplení fasády u čp. 22 po místním šetření 14. Podání žádosti o dotaci na rekonstrukci podlah ZŠ TGM Komárov 15. Dary pro městys Komárov 16. Diskuse Hlasování o takto navrženém programu: Program byl schválen všemi hlasy.

2 1. Jednání se zástupci fa. LS REAL s.r.o. Přítomni zástupci fa. LS REAL Ing. Václav Liprt, Ing. Luděk Novotný projektant Ing. Novotný seznámil členy RM s předmětem dnešního jednání: Lokalita Dráteník II.etapa, na kterou již bylo vydáno územní rozhodnutí. Nedošlo ale k dělení pozemků. Nyní se musí podat nová žádost o dělení pozemku komunikace ve vlastnictví městyse. Dojde k rozdělení toho pozemku na více částí, vlastník se nemění. Žádat bude městys spolu s fa. LS REAL s.r.o., náklady bude hradit fa. LS REAL s.r.o. Ing. Křikava dělením vzniknou pozemky p.č. 479 /22,23,24,26,28 Ing. Novotný formální část, tato záležitost již byla odsouhlasena, ale nedošlo k její dokončení. Ing. Křikava městys Komárov má tedy zažádat o dělení pozemku, pozemek nadále zůstává ve vlastnictví městyse Ing. Křikava - Jak bude probíhat následující prodej parcel? Ing. Liprt dvě varianty buď dva prodeje, část fa. LS REAL s.r.o. a část městys, nebo fa. LS REAL s.r.o. vykoupí od městyse předmětné pozemky a bude klientům prodávat parcely jako celek, jako tomu bylo v první etapě. Ing. Křikava jsou pozemky zatížené nějakými břemeny Ing. Liprt ne Ing. Jonák jak dopadlo jednání s OÚ Chaloupky Ing. Novotný Chaloupky mají vydané stavební povolení na vybudování kanalizace, ale zatím nebudou práce zahajovat. Došlo k dohodě mezi OÚ Chaloupky a fa. LS REAL s.r.o. na vybudování části kanalizace. Ing. Liprt ukončení kanalizace bude na území Komárova Ing. Jonák - má LS Real s.r.o. stavební povolení na kanalizaci Ing. Novotný ano a část budeme budovat na stavební povolení Chaloupek, po vzájemné dohodě p. Havlík kdy dojde k dokončení I. etapy zhutnění komunikace, položení obrubníků Ing. Liprt - v létě letošního roku Ing. Jonák před pokládkou finálního povrchu dojde k vlastnickému vyrovnání? Současně by mohlo dojít k vyřízení vlastnictví pozemků druhé etapy Ing. Liprt ano

3 Ing. Liprt- v létě letošního roku zahájíme II. etapu a upravíme povrchy na I. etapě Ing. Novotný dělení pozemků - je to průhlednější a jednodušší, lokalita je určena pro stavbu RD a bydlení lidí, obyvatel městyse p. Havlík je to skoro desetiletá záležitost, v roce 2006 byla projednávána první žádost fa. LS REAL s.r.o., dosud není I. etapa dokončena, lidé jsou nespokojeni, městys má určité pochybnosti o komunikaci, kanalizaci, preferuje nejdříve dokončení I. etapy a poté řešení etapy druhé. Ing. Liprt zhutnění komunikace (I. etapa) zhotoví odborná firma p. Havlík - nejlepší by bylo dodělat jednu část a potom začít druhou Ing. Novotný bude žádáno o nové stavební povolení, k tomu je zapotřebí předložit dokumenty s konečnými čísly pozemků - proto chtějí dělení pozemků, aby byla legislativa v pořádku. Potom bude následovat zahájení druhé etapy a současně dokončení etapy první p. Havlík stav komunikace I. etapy - není ve stavu, ve kterém by ji mohl městys převzít p. Merhaut a nikdy nebyla, nebyly obrubníky, veřejné osvětlení Ing. Jonák navrhuje připravit smlouvu o I. etapě, ve které bude zapracováno: kdy bude dokončena, technické záležitosti, převod komunikace na městys a i vazbu na II. etapu RM projednala žádost fa. LS REAL s.r.o., aby městys Komárov požádal o dělení pozemku p.č. 479/2, k.ú. Komárov u Hořovic p. Havlík, Ing. Jonák navrhují pozemek p.č. 479/2 k.ú. Komárov u Hořovic nedělit Hlasování o návrhu nedělit pozemek p.č. 479/2 k.ú. Komárov u Hořovic pro 2 zdržel se 2 proti 1 Návrh nebyl schválen. Ing. Křikava navrhuje přeřušení projednávání tohoto bodu do porady s právníkem. Pro 4 p zdržel se 1 proti - RM schvaluje přerušení projednávání dělení pozemku p.č. 479/2 v městysi Komárov, k. ú. Komárov u Hořovic. RM ukládá starostovi a Ing. Jonákovi oslovit JUDr. Sršně k právnímu stanovisku ve věci dělení pozemku p.č. 479/2 v městysi Komárov, k.ú. Komárov u Hořovic.

4 2. Kontrola zápisu a uložených úkolů - sběrný dvůr pokračuje - fa. Elkom, p. Chvátal dokončení započatých oprav na veřejném osvětlení - pokračuje - aktualizace OZV č. 3/2012 v návaznosti na sběrný dvůr - probíhá - stav svodidel u Červeného potoka, opěrná zeď u Buzuluku a.s., ul. Ptákovská pokračuje jednání se zástupci Středočeského kraje - podání žádostí o dotace ukončeno - elektrorevize DPS, čp. 111, čp. 222, zdravotní středisko starosta pokračuje - jednání o městské policii pokračuje, konzultace s velitelkou každých 14 dní Ing. Křikava navrhuje domluvit spolupráci s městskou policií při velkoobjemovém a nebezpečném odpadu, kontrola původních sběrných míst. - složení komise pro dotační tituly zajistí místostarosta do reklamní tabule u DK pokračuje - aktualizace směrnic pokračuje, do dodatek smlouvy na zhotovení autobusové zastávky v ul. Záskalská návrh byl připomínkován, je ve zpracování. - schůzka odb. dopravy MěÚ Hořovice bude nebo následující týden. - Komise pro bezpečnost, prevenci a krizové řízení projednání žádosti OÚ Újezd o spolupráci při zabezpečení požární ochrany - místostarosta smlouva je dle JSDHO sestavená dobře, OÚ Újezd bude jednat o finanční stránce na pracovní schůzce zastupitelstva, dle výsledku jednání budou následovat další kroky - měřiče tepla a termohlavice v DPS starosta, zajistí p. Gregor - fa. Strabag, oprava ul. Spojovací návrh smlouvy byl připomínkován, je odeslaná zpět k úpravě - projekt na opravu podlah v suterénu školy probíhá - zhodnocení stavu objektu čp. 215 probíhá RM ukládá p. Váchovi zajistit výměnu toalet v obou bytech čp. 215, Komárov.

5 - obnova příkopu v lokalitě ul. Sokolská Kleštěnice probíhá - odvodnění pravé strany Červeného potoka p. Hlavnička provedl kontrolu a víceméně potvrdit návrh p. Brnušáka, bude oficiální zápis p. Hlavnička nabízí Smlouvu o dílo na prohlídku mostů a lávek v městysi Komárov. Bude předmětem dalšího jednání na KRVŽP. - oslovení urbanistů ve věci projektu na sídliště pokračuje - přeložení kabelu veřejného osvětlení pokračuje Nabídka p. Homolky, fa. Hoel Cerhovice, na vybudování stožáru veřejného osvětlení v ul. B. Smetany. RM schvaluje zřízení jednoho stožáru veřejného osvětlení v ul. B. Smetany dle nabídky fa. Hoel Cerhovice. RM ukládá starostovi zajistit zřízení stožáru veřejného osvětlení v ul. B. Smetany - tabulka revizi dle podkladů p. Hůrkové zajistí p. Vácha - JSDHO Komárov užívání bytu v hasičské zbrojnici starosta prověřil, úhrada energií, řešení RM ukládá starostovi zajistit měření spotřeby el. energie, plynu a vody v budově čp. 415 a připravit smlouvu o užívání bytových prostor od nabídky na GPS pro multikáry a vozidlo městské policie pokračuje - lokalita Nad Kocábkou výběrové řízení na zpracování územní studie v lokalitě "Nad Kocábkou" Na úřad městyse byly doručeny 4 nabídky: Ing. Hnilička, Ing. Tauš, Ing. arch. Uchytil, Ing. Koubek. Po prostudování nabídek Ing. Jonák navrhuje, z hlediska zpracování nabídky, náplně, atd. vybrat nabídku na zpracování územní studie v lokalitě Nad Kocábkou" od Ing. Arch. Uchytila.

6 RM vybrala nabídku Ing. arch. Uchytila na zpracování územní studie v lokalitě Nad Kocábkou. RM ukládá starostovi uzavřít Smlouvu o dílo s Ing. arch. Janem Uchytilem na zhotovení územní studie v lokalitě Nad Kocábkou. - Kolaudační rozhodnutí pro přístavbu školy pokračuje 3. Úprava rozpočtu č. 2/2015 Navýšení na straně výdajů divadlo, dotace hendikepovaným Kč z vnitřní správy- pomoc postiženým Kč z vnitřní správy divadelní činnost (nákup služeb) par Dle přílohy č. 1 Hlasování o úpravě rozpočtu č. 2/2015: RM schvaluje úpravu rozpočtu č. 2/2015. (viz příloha č. 1) RM ukládá p. Havlíkovi zajistit návrh úpravy rozpočtu č. 3/2015 pro jednání ZM, kde na straně příjmů budou zohledněny příjmy z divadelní činnosti, které na straně výdajů budou přesunuty do paragrafu vnitřní správa. 4. Projednání žádosti o prodloužení nájemní smlouvy manželů A. a V. B. na užívání bytu v DPS Komárov, čp RM schvaluje prodloužení nájemní smlouvy manželům A. a V. B. na byt v budově DPS, čp. 535, Komárov.

7 5. Projednání žádosti o prodloužení nájemní smlouvy na nebytové prostory v budově DPS, čp. 535 Komárov, p. I.K. a R.H. RM schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na nebytové prostory v budově DPS, čp. 535, Komárov, s I.K. a R.H. 6. Přidělení uvolněného bytu v DPS p. Havlík navrhuje tuto záležitost předat k projednání Komisi sociální. RM ukládá Komisi sociální posoudit žádosti o přidělení bytu v budově DPS, čp. 535, Komárov a doporučit RM jednoho nájemce a dva náhradníky. 7. Žádost Obecně prospěšné společnosti Klubíčko Beroun o finanční podporu Pobytové odlehčovací služby realizované dle zákona č. 108/2006 Sb. pro občany s trvalým pobytem v městysi. Návrh: 5000 Kč RM schvaluje poskytnutí finančního příspěvku Obecně prospěšné společnosti Klubíčko Beroun ve výši 5000 Kč. 8. Záměr pronajmou část pozemku pč. 914/1 o výměře 45 m² v městysi Komárov, k.ú. Komárov u Hořovic Připrava záměru pronajmout část pozemku p.č. 914/1 o výměře 45 m² v k.ú. Komárov u Hořovic s využitím jako zahrádka, za cenu 2 Kč /m²/rok.

8 RM schvaluje záměr pronajmou část pozemku p.č. 914/1 o výměře 45 m² v městysi Komárov, v k.ú. Komárov u Hořovic, s využití na zahrádku, za cenu 2 Kč za m² ročně. 9. Žádost JSDHO Komárov o zakoupení přívěsu Přívěs MARO 03 od firmy, která vyrábí přímo pro hasiče. Je přizpůsoben hasičské technice. RM ukládá místostarostovi pozvat zástupce JSDHO Komárov na příští jednání RM k předložení návrhu požadavků na nákup drobného majetku a stav vyčerpaných finančních prostředků v letošním roce. 10. Projednání zápisu KRVŽP RM ukládá Ing. Jonákovi vypracovat odpověď k PD fa. PONTEX v souladu s návrhem KRVŽP, tj. výhrady: doložení pevnostního výpočtu, pochozí lávku šíře 500 mm přepracovat a zábradlí posunout na vaznice nosníků, uvedení okolí stavby do původního stavu, zvážení nákupu hotové konstrukce lávky na IS např. od města Plzně 11. Výběrové řízení na opravu veřejného osvětlení v ul. Spojovací RM ukládá p. Váchovi vypsat výběrové řízení na opravu veřejného osvětlení v ul. Spojovací. 12. Smlouva o zřízení věcného břemene na plynovou přípojku u čp. 202, Komárov Žádá p. J.P. Komárov. RM souhlasí se zřízením věcného břemene na plynovou přípojku u čp. 202, Komárov.

9 13. Projednání realizace zateplení fasády u čp. 22 po místním šetření RM revokuje bod č. 2 Usnesení RM č. 14 ze dne RM na základě místního šetření schvaluje provedení zateplení fasády budovy čp. 22, Komárov dle předložené dokumentace. Odůvodnění: navrhovaná tloušťka zateplení je 8 cm a stávající římsa na domě je 12 cm. 14. Podání žádosti o dotaci na rekonstrukci podlah v ZŠ TGM Komárov. Hasování: RM schvaluje podání žádosti o dotaci na akci/projekt : "Základní škola TGM Komárov - Rekonstrukce podlah" z Programu 2015 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu rozvoje obcí a měst a závazek spolufinancování akce/projektu v minimální výši 5 celkových uznatelných nákladů akce/projektu. 15. Dary pro městys Komárov Jedná se o dary na kulturní akci Divadelní festival Pešík. RM schvaluje přijetí darů na Divadelní festival Pešík (příloha č. 2). 16. Diskuse RM ukládá p. Váchovi zajistit vytýčení sítí v lokalitě Nad Dráteníkem z důvodu obnovení příkopu. Ing. Křikava jednotné formuláře městyse p. Havlík - zápis z minulého jednání RM vyměnit za čitelnou podobu p. starosta žádost osadního výboru o proplacení drobných výdajů. RM bere na vědomí žádost Osadního výboru Kleštěnice o proplacení drobných výdajů.

10 Výsledky volby členů do školské rady zástupci školy: Mgr. Ilona Hošková, Mgr. Štefan Borovský p. Šíma - zástupkyně velitelky Městské policie navrhuje 14 denní schůzky ke konzultacím vzniklých problémů Zapsala: E. Vokáčová

11 Usnesení č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne RM revokuje bod č. 2 Usnesení RM č. 14 ze dne RM schvaluje: a) přerušení projednávání dělení pozemku p.č. 479/2 v městysi Komárov, k. ú. Komárov u Hořovic b) zřízení jednoho stožáru veřejného osvětlení v ul. B. Smetany dle nabídky Fa. Hoel Cerhovice c) úpravu rozpočtu č. 2/2015 (příloha č. 1) d) prodloužení nájemní smlouvy manželům A. a V. B. na byt v budově DPS, čp. 535, Komárov. e) prodloužení nájemní smlouvy na nebytové prostory v budově DPS, čp. 535, Komárov s I.K. a R.H. f) poskytnutí finančního příspěvku o.p.s. Klubíčko ve výši 5000 Kč. g) záměr pronajmout část pozemku p.č. 914/1 o výměře 45 m² v městysi Komárov, v k.ú. Komárov u Hořovic, s využitím na zahrádku, za cenu 2 Kč za m² ročně. h) se zřízením věcného břemene na plynovou přípojku u čp. 202, Komárov ch) provedení zateplení fasády budovy čp. 22, Komárov dle předložené dokumentace k) podání žádosti o dotaci na akci/projekt : "Základní škola TGM Komárov - Rekonstrukce podlah" z Programu 2015 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu rozvoje obcí a měst a závazek spolufinancování akce/projektu v minimální výši 5 celkových uznatelných nákladů akce/projektu i) přijetí darů na Divadelní festival Pešík (příloha č. 2). 3. RM vybrala nabídku Ing. arch. Uchytila na zpracování územní studie v lokalitě Nad Kocábkou. 4. RM ukládá: a) starostovi a Ing. Jonákovi oslovit JUDr. Sršně k právnímu stanovisku ve věci dělení pozemku p.č. 479/2 v městysi Komárov, k.ú. Komárov u Hořovic. b) p. Váchovi zajistit výměnu toalet v obou bytech čp. 215, Komárov. c) starostovi zajistit zřízení stožáru veřejného osvětlení v ul. B. Smetany d) starostovi zajistit měření spotřeby el. energie, plynu a vody v budově čp. 415 a připravit smlouvu o užívání bytových prostor v této budově od e) starostovi uzavřít Smlouvu o dílo s Ing. arch. Janem Uchytilem na zhotovení územní studie v lokalitě Nad Kocábkou.

12 f) p. Havlíkovi zajistit návrh úpravy rozpočtu č. 3/2015 pro jednání ZM, kde na straně příjmů budou zohledněny příjmy z divadelní činnosti, které na straně výdajů budou přesunuty do paragrafu vnitřní správa. g) Komisi sociální posoudit žádosti o přidělení bytu v budově DPS, čp. 535, Komárov a doporučit RM jednoho nájemce a dva náhradníky. h) místostarostovi pozvat zástupce JSDHO Komárov na příští jednání RM k předložení návrhu požadavků na nákup drobného majetku a stav vyčerpaných finančních prostředků v letošním roce. ch) Ing. Jonákovi vypracovat odpověď k PD Fa. PONTEX v souladu s návrhem KRVŽP výhrady: doložení pevnostního výpočtu, pochozí lávku šíře 500 mm přepracovat a zábradlí posunout na vaznice nosníků, uvedení okolí stavby do původního stavu, zvážení nákupu hotové konstrukce lávky na IS např. od města Plzně k) p. Váchovi vypsat výběrové řízení na opravu veřejného osvětlení v ul. Spojovací i) p. Váchovi zajistit vytýčení sítí v lokalitě Nad Dráteníkem z důvodu obnovení příkopu. 5. RM bere na vědomí žádost Osadního výboru Kleštěnice o proplacení drobných výdajů. Antonín Merhaut, starosta Radim Šíma, místostarosta

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: účetní městyse sl. Pelikánová a p. Hirschová

Více

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola usnesení zápisů a uložených úkolů 2. Projednání

Více

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 28.11.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015

Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015 Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015

Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015 Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík,Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté : Mgr. Koppová, p. Vondal zástupci zřizovatele

Více

Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015

Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015 Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Mgr. Jana Vlčková, Mgr. Jana Lysá, ředitelka

Více

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Hosté rady p. Hirschová

Více

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.4.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Zástupci zřizovatele ve školské

Více

Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015

Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015 Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů z předešlých jednání

Více

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Hosté : Ing. František Sojka, zástupci JSDHO Komárov

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015 Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: Ing. Jaroslav Jonák, za firmu Living in green:

Více

Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015

Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015 Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Omluven: Bohuslav Ernest Program: 1. Návštěva hasičské zbrojnice 2.

Více

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015 Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Host RM - účetní městyse, p. Hirschová

Více

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.9.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015

Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015 Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program jednání: 1. MUDr. Neužilová host, projednání

Více

Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015

Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015 Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1.Zápis z jednání KRVŽP 2.Pronájem pozemku pč. 268 k. ú.

Více

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 2.12.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: Petra Pelikánová účetní městyse Program jednání:

Více

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.9.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Úkoly pro radu městyse uložené zastupitelstvem

Více

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.12.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Host RM: p. Kubovčiak starosta obce Osek

Více

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.5.2015

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.5.2015 Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014

Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014 Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program jednání: 1. Kontrola usnesení zápisů a

Více

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Mgr. Veverka (předseda redakční rady),

Více

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.3.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Ing. Petr Dobrý, Ing. František Sojka

Více

Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Program jednání: 1. Jednací řád Rady městyse Komárov

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Hosté: Ing. Jiří Fencl, Tomáš Macálka technický dozor

Více

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 30.5.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava, p. Hirschová účetní Program: 1. Host RM p.

Více

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24.4.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola úkolů 2. Úkoly z jednání

Více

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015 Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava p. Koňasová předseda Komise sociální p. Koňasová informovala členy

Více

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015 Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Program: 1. Kontrola usnesení zápisů a uložených

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 7.1.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014 Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Program jednání: - Úprava rozpočtu č. 6. - Příspěvek

Více

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne 8.4.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Host RM: Ing. Dobrý Program: 1. Host

Více

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 2.11.2018 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Určení oddávajících a stanovení

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.10.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut, Program: 1. Hosté RM zástupci T-Mobile

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.8.2016 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut (úřední jednání) Hosté: Ing. Sojka,

Více

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.2.2015

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.2.2015 Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: zástupci Městské policie Hořovice Bc. Alena Baierová, Světla

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.1.2018 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman. Ing. Jan Křikava Host: Ing. Petr Dobrý Program: 1. Host Ing. Dobrý

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.1.2016

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.1.2016 Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.1.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Host: Jindřich Pacák, DiS. Program: 1. Host RM

Více

ROZVOJ OBCE, VÝSTAVBA A PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

ROZVOJ OBCE, VÝSTAVBA A PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ PROGRAMOVÉ PROHLÁŠENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE KOMÁROV 2014-2018 Komárov 22.1. 2015 SPRÁVA A ŘÍZENÍ OBCE Budeme usilovat o čerpání finančních prostředků z evropských strukturálních fondů a dotačních titulů

Více

Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 22.7.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Mgr. Miroslav Karásek,

Více

Zápis č. 45 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 45 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 45 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 7.12.2015 Přítomni: Radim Šíma, Ing. Jaroslav Jonák, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Host RM Ing. František Sojka, Ing. Petr Dobrý (referent bytové

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení ze 30. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskuteční ve středu 21.10.2015 v 17:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

Zápis č. 5/2013 z jednání Rady městyse Komárov ze dne 25. 2. 2013

Zápis č. 5/2013 z jednání Rady městyse Komárov ze dne 25. 2. 2013 Zápis č. 5/2013 z jednání Rady městyse Komárov ze dne 25. 2. 2013 Přítomni: Omluven: pp. Mgr. Veverka, Ing. Houdek, Gregor, Merhaut, Tkáč 1. Kontrola zápisu řešení VHP RM obdržela stanovisko Mgr. Wachtlové

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané 04.09.2013 Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček, Mgr. Jan Mlynář

Více

U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne

U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 26. 3. 2014 Bod 1 programu Schválení programu jednání RM Program: 1. Schválení programu jednání RM 2. Námitka pana P. Baštýře k zápisu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 15.12.2010 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: 8 příchod 18.15 - ing. Kožený odchod 19.45 - p. Fiala V. Návrhová komise: p. FialaV., p. Marousek P., p. Mikyska T. Ověřovatelé:

Více

Usnesení ze zasedání 129. schůze Rady města Chrast, konané dne (součást zápisu ze zasedání 129. schůze Rady města Chrast z 6. 6.

Usnesení ze zasedání 129. schůze Rady města Chrast, konané dne (součást zápisu ze zasedání 129. schůze Rady města Chrast z 6. 6. Usnesení ze zasedání 129. schůze Rady města Chrast, konané dne 6. 6. 2018 (součást zápisu ze zasedání 129. schůze Rady města Chrast z 6. 6. 2018) Rada města schvaluje: RM/303/2018 - navržený program 129.

Více

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Protokol o kontrole výkonu samostatné působnosti města. 2) Oznámení

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 15.2.2016

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 15.2.2016 Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 15.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Mgr. Jiřina Koppová, Milan Vondal (zástupci

Více

Usnesení č. 1 Hlasování Zastupitelstvo schvaluje program zasedání.

Usnesení č. 1 Hlasování Zastupitelstvo schvaluje program zasedání. Obec Holubice Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Holubice konaného 21. 3. 2018 v zasedací místnosti OÚ Přítomni: dle prezenční listiny 12 členů zastupitelstva z 15 Omluveni: Zbyněk Dominik Koukal,

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 27.6.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2015 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Město Jeseník. Usnesení

Město Jeseník. Usnesení Město Jeseník Usnesení přijatá na 24. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.7.2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. K.Čapka 1147 v Jeseníku 1072. Zastupitelstvo města

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 22.12.2014 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 09. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu.

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu. Zápis č.17/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 30.1. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 02/12/2010 8.3 Zázemí pro činnost SDH + vybudování služebního bytu ve zdravotním středisku M. Novák Mgr. Vodičková 10.3.2011 12.9.2011

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ 57. schůze Rady města Vrbno pod Pradědem, dne 16. 8. 2017 1505/57/2017 Zahájení a schválení programu program jednání Rady města Vrbna pod Pradědem s doplněním 1506/57/2017

Více

U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.5.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 6

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 6 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 29.5.2017 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 6 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Haluza Karel, Šebková Helena, Staněk Radim, Rathouský Pavel příchod

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 14.11.2018 1/1/RM/2018 Kontrola plnění usnesení ze 66. a 67. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu Příloha č.3 Zápis z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 Souhrn usnesení z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 na Obecním úřadě Velký

Více

Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 9. 4. 2015 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11

Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 Město Blovice Rada města Usnesení č. 01/11 z jednání rady města konaného dne 10.01.2011 Usnesení obsahuje: 6 stran, body č. 143-188 RM schvaluje 143) podání žádosti o poskytnutí dotace z Programu stabilizace

Více

Zápis z 171. zasedání rady města

Zápis z 171. zasedání rady města Zápis z 171. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: Program 171.RM 23. 10. 2018 od 08.15 hod. do 9.40 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

Usnesení č. 22/3/2018: ZML schválilo: Zapisovatele: Hana Hrubá Hlasování č pro, 0 proti, 0 se zdrželo. Usnesení bylo přijato.

Usnesení č. 22/3/2018: ZML schválilo: Zapisovatele: Hana Hrubá Hlasování č pro, 0 proti, 0 se zdrželo. Usnesení bylo přijato. USNESENÍ z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Lomnice (dále ZML), konaného ve středu dne 28.2. 2018 v 18.00 hodin v obřadní síni radnice, nám. Palackého 32: Usnesení č. 22/1/2018: ZML schválilo: Program

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 3. 03. 2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 3. 03. 2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 3. 03. 2008 Usnesení č. 205 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 25. 02. 2008. Usnesení č. 206 Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o poskytování

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 02/12/2010 8.14 PD na rekonstrukci kanalizace v části obce Chejlavy 31.12.2011 30.6.2013 ZO ukládá starostovi vyvolat jednání s původním

Více

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu:

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu: SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 20.4.2016 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy k bytu ul. Xxxxxxx 3. Žádost o

Více

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 3.řádného jednání rady města konaného dne 10.3.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 58/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.5.2018 Přítomni: Aleš Zeman, Karel Kameník, Zdenka Konárková, Luděk Brandýský, Jiří Stárek, Petr Zítko, Tomáš Absolon Hosté: František Brandýský,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12. 2007 240/2007 9. ZM V bere na vě d o m í zápis a usnesení z jednání Finančního

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-27-2015 Termín jednání 14. září 2015 Začátek jednání 16:00 Ing. Zdeněk Praus Starosta městyse Bc. Miloš Tichý Místostarosta městyse Přítomni Antonín

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne 19. 12. 2016 1. Kontrola usnesení ze dne 20. 9. 2016 Souhlasí bez připomínek 2. Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 14.5.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 15. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 24. července 2007 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010

Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010 Usnesení z veřejného zasedání OZ obce Borová Lada č. 02 ze dne 26.11.2010 1) Zastupitelstvo Obce Borová Lada rozhodlo, že v souladu s požadavky zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu,

Více