Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Karlovice, Ktová, Hrubá Skála

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Karlovice, Ktová, Hrubá Skála"

Transkript

1 ZÁPIS z veřejného 106. zasedání (4/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 15. září 2015 v Kacanovech, v restauraci Králíček Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil místopředseda svazku pan Jaroslav Louda. Konstatoval, že jsou přítomni zástupci 9 členských obcí, zasedání je tedy usnášeníschopné. Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli schváleni Jiřina Bobková, Dis. a Bc. Jan Janatka (8 hlasů ano, 1 se zdržel). Program: 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Český ráj 2/ Schválení podání žádosti o dotaci z POV Libereckého kraje včetně stanovení finanční výše vlastních zdrojů 3/ Informace o provozu cyklobusů v roce 2015 (úhrada příspěvků, průběžné vyhodnocení provozu cyklobusů) 4/ Projekt svazu měst a obcí Efektivní meziobecní spolupráce 5/ Zakoupení 100% zakladatelských podílů společnosti Obecně prospěšná společnost pro Český ráj 6/ Nové znění stanov DSO jejich schválení 7/ Návrh rozpočtu na rok 2016 a rozpočtového výhledu na roky / Diskuse 9/ Usnesení 10/ Závěr Program jednání byl schválen 9 hlasy. 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Český ráj Poradce připraví dopis adresovaný na Ministerstvo zemědělství ČR ministrovi se žádostí o revizi smluvních vztahů mezi Lesy ČR a vybranými dodavateli pro těžbu dřevní hmoty (vazba na poškozování obecního majetku), dále se žádostí o iniciování změny obsahu směrnice č. 3/2006 Lesů ČR o nakládání s majetkem, na který je uplatněn restituční nárok. Dále na Ministerstvo financí ČR a Svazu měst a obcí bude zaslán podnět na změnu přerozdělení příjmu ze silniční daně obcím, které jsou povinny udržovat místní komunikace v provozu schopném stavu. - doposud nesplněno Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Karlovice, Ktová, Hrubá Skála Zástupci obcí předloží dle 39 odst. 7 zákona č. 27/2010 Sb., ve znění pozdějších předpisů závěrečný účet MR Český ráj za rok 2014 zastupitelstvům svých obcí. Ze zápisu ZO by mělo být zřejmé, že ho zastupitelé vzali na vědomí. Obce, které nepřinesly vyvěšený závěrečný účet k archivaci, ho dodají na příští zasedání MR. - postupně plněno Paní Špačková zajistí pověření paní Bobkové formou zmocnění pro OPS pro Český ráj, - splněno Strana 1 (celkem 8)

2 Poradce zjistí podrobnosti o případném prodeji podílu společnosti TALARIA 95 v Obecně prospěšné společnosti pro Český ráj a na příštím zasedání je předloží obcím. - splněno 2/ Schválení podání žádosti o dotaci z POV Libereckého kraje včetně stanovení finanční výše vlastních zdrojů Projekt: Informační materiály pro rozvoj cestovního ruchu Celkový náklad ,- Kč včetně DPH Požadovaná dotace 50% = ,- Kč včetně DPH Předmětem žádosti o dotaci je zpracování ilustrovaných map jednotlivých obcí Mikroregionu Český ráj s vyznačením nejzajímavějších míst v obci nad rámec hojně navštěvovaných turistických cílů. Tato mapa bude natisknuta na informační tabuli, která bude umístěna v každé zapojené obci. Další aktivitou je tisk informačních letáků pro turisty, které budou obsahovat jak kreslenou mapu, tak popis vyznačených zajímavých míst. Spolu s osazením map proběhne doplnění mobiliáře a zeleně do prostoru kolem umístěných informačních tabulí. Aktivity jednotlivých obcí: Olešnice - jedna venkovní tabule (Olešnice náves 891/35 ) + 6x sloupek se směrovkami ( 250/1; 713/1; 891/1; 891/24; 891/35; 919) Leták ks Hrubá Skála Zastavení u Libuňky předpoklad je na p.č. 239/6, kde by v budoucnu mohla být odstavná plocha pro vozidla (parkoviště) - vlastnictví Stát.pozemkový fond, Mobiliář - informační tabule, 2 lavičky, stojan na kola a koš. CESTa VÝHLEDů,směrovka tj. po novém chodníku celou obcí první zastavení ve věži OÚ Hrubá Skála (oboustranná směrovka s názvem Řezníčkova vila), kde budou probíhat prohlídky, poté odbočka vpravo směr Žantovský kopec (směrovka doprava, cesta výhledů). Druhé zastavení na cestě u p.č. 97/6 k. ú. HS (lavička, koš). Další směrovka (oboustranná) směr skalní město. Druhé zastavení na Prašivci, na p.č. 636/1 nebo 623/34 v k.ú. HS patří ČR a Státnímu pozemkovému úřadu mobiliář - informační tabule, 2 lavičky stojan na kola a koš. CESTa RYBNÍKů, tj. směr do lesa, pod Dubičím, až k rozhranní rybníka Rokytňák a Hrudka, (tj. cca 3 cedule s názvem cesta rybníků), pak pokračování směr Vidlák (1x cedule), kolem Vidláku směr k Hlavaté skále ( 4 cedule) směr Amulet + obnovení a udržování cesty p.č. 909/28, p.č. 909/32 a 909/31 v k.ú. HS a napojení na cestu 2002/1 v k.ú. HS (tj. 3 cedule) na závěr upoutávka na ornitologickou stanici u Rokytňáku a směrovka zpět k parkovišti na p.č. 636/1. Třetí zastavení u dubu na HS, na p.č. 2052/2 k.ú. HS patří obci. Mobiliář - stůl + koš. Turisty bychom mohli nasměrovat na Holušín, Krkavčí skály lze udělat menší okruh (potřeba cca 8 cedulí opět s názvem stezky) Čtvrté zastavení v Krčkovicích na p.č. 2106/1 k.ú. HS patří obci. Osadit směrovky na cestu GEOPARK. Jedná se o cestu nad Velkou Dolinou, potřeba je cca 6 směrovek,. Do budoucna předpoklad vytvořit tabule, kde by byly popsány principy ekologie motýlí louka, přírodní pískovcové útvary, původní stromy atd. Ukončení cesty bude u prameniště Jordánky u Věžáku. Strana 2 (celkem 8)

3 Poslední cedule s popisem kolik chrlí vody za sekundu, jak je pramen hluboký atd., případně stříška + hrneček jak se to dělává u pramenů. Leták ks Vyskeř - 3 ks venkovních cedulí + stojany, 2 ks vnitřních cedulí bez stojanů, 4 ks směrových šipek, a mobiliář 1 ks stolu, 2 ks laviček a stojan na kola. Konkrétní umístění: 1 ks venkovní mapy, 1 x stůl, 2 ks laviček, 1ks stojanu na kola, 1ks směrové šipky na parcele č. 18/2 ve vlastnictví obce (u autobusové zastávky) 1 ks venkovní mapy, 1 ks vnitřní mapy, 1ks směrové šipky na parcele č. 49/2 ve vlastnictví obce (u penzionu Vyskeř) 1 ks venkovní mapy, 1ks směrové šipky na parcele č. 922 ve vlastnictví obce (na začátku křížové cesty) 1 ks směrové šipky na parcele č. 1895/6 ve vlastnictví obce (u křižovatky od Kacanov) 1 ks vnitřní mapy budova OÚ Vyskeř Leták 5000 ks Kacanovy 4 venkovní cedule + stojany, 4 směrovky (ukazatel) Umístění: 1 cedule a 1 ukazatel, u křižovatky u koupaliště (ppč. 1133/2 a 546 obě ve vlastnictví obce) 1 cedule a 1 ukazatel, u budoucí parkovací plochy u hřbitova, křižovatka cesty na Kopicův statek (ppč. 1099/3 ve vlastnictví obce) 1 cedule a 1 ukazatel, u autobusové otočky, křižovatka s cestou na Hrubou skálu (ppč. 83/2, 242/6 obě ve vlastnictví obce) 1 cedule a 1 ukazatel, u Králíčku, křižovatka s cestou na Valdštějn (ppč. 1138/4, příp. 157/7 obě ve vlastnictví obce) Leták ks Karlovice 1 venkovní cedule + stojan, stůl, 2 lavičky, stojan na kola, 2 stromy, 2 keře Místa osazení p.p.č.295/5 v k.ú.karlovice, která bude ve vlastnictví obce Úprava přilehlého prostoru dva stromy, dva keře, stůl, dvě lavice (dřevo), stojan na kola. Leták 5000 ks Troskovice 5 venkovních cedulí + stojany, 6 ks stromů a keřů Místa osazení: p.p.č. 103/1 (náves u 4 lip) v k.ú. Troskovice, která je ve vlastnictví obce, p.p.č. 789/1 (pomník padlých) v k.ú. Troskovice, která je ve vlastnictví obce, p.p.č. 946/6 (Křenovský šenk) v k.ú. Troskovice, která je ve vlastnictví obce, p.p.č. 61/1 (tábořiště Svitačka) v k.ú. Troskovice, která je ve vlastnictví obce, p.p.č. 549/3 (parkoviště pod hradem) v k.ú. Troskovice, která je ve vlastnictví obce. Strana 3 (celkem 8)

4 úprava prostor, kde bude osazena ilustrovaná mapa venkovní Jedná se o výsadbu zeleně (keře a stromky 6 ks) na návsi u 4 lip uprostřed obce u hasičské zbrojnice. Leták 3000 ks Ktová 2 venkovní cedule + stojan, lavička Umístění p.p.č. 813/2 a 504/1 Lavička umístit na pozemek p.č. 504/1 Leták ks Integrovaný projekt Mikroregionu Český ráj dodatek č. 2 je platný do roku 2020, záměr uvedený v žádosti o dotaci je v něm uveden. 3/ Informace o provozu cyklobusů v roce 2015 (úhrada příspěvků, průběžné vyhodnocení provozu Dne byly obce informovány o průběžné frekvenci cestujících. Celkový počet přepravených cestujících Červená, žlutá,modrá a zelená r cestujících 557 kol r cestujících (tj. 87,77%) 690 kol (123,88%) Hnědá r cestujících 29 kol r cestujících (84,09%) 96 kol (331,03%) V letošním roce ubylo cestujících a výrazně se zvýšil počet přepravených kol. Úhrady za ztrátu z provozu: Doplatek Královéhradeckému kraji ,00 Kč Doplatek Libereckému kraji (max ,- Kč)cca 6 700,00 Kč Úhrada hnědě linky na Stř. kraji ,00 Kč Platby partnerů doposud neuhradilo Město Kosmonosy, procesní chyba, vrácena žádost k doplnění dle zák. č. 250/2000 Sb. již byla doplněna Náklady koordinace Náklady propagace ,- Kč ,- Kč (z toho dotace ,- Kč) ÚKOLY: Poradce připraví vyúčtování pro jednotlivé obce dle zák. č. 250/2000Sb., v platné znění. Závěrečná zpráva bude vyhotovena do / Projekt svazu měst a obcí Efektivní meziobecní spolupráce Je provedeno výběrové řízení na společnost, která zajistí výběrové řízení na nového dodavatele likvidace komunálního a směsného odpadu. Na území ORP Turnov proběhlo závěrečné jednání k akčnímu plánu a efektivní meziobecní spolupráci. Nadále bude pokračovat spolupráce v rámci tématu Doprava, především Strana 4 (celkem 8)

5 v rámci zadávaní tendrů na opravy komunikací. Jmenovaným zástupcem za členské obce je předsedkyně svazku Vlasta Špačková Jednání budou probíhat 2x ročně, koordinační výbor si klade za cíl propojovat potřeby jednotlivých obcí, o rozsahu všech aktivit budou všechny obce písemně informovány. 5/ Zakoupení 100% zakladatelských podílů společnosti Obecně prospěšná společnost pro Český ráj Poradkyně jednala s Ing. Josefem Ryplem, který je jedním se současných zakladatelů OPS pro Český ráj a vlastní 90%. Pan Rypl nabízí odprodej za ,-Kč. Dalším zakladatelem je Luděk Láska, který zakoupil 10% zakladatelského podílu v minulých letech za 5 000,- Kč. Tento podíl je také na prodej. Vzhledem k tomu, že pro schválení odkupu je potřeba 2/3 všech členů svazku, je hlasování přesunuto na další zasedání. ÚKOLY: Poradce pošle obcím podrobnější informace o případném krytí ztrát společnosti vůči zakladatelům. 6/ Nové znění stanov DSO jejich schválení Zástupcům členských obcí bylo předloženo nové znění stanov DSO. Zástupci obcí nemají k tomuto znění stanov žádné výhrady. Vzhledem k tomu, že pro schválení nových stanov je potřeba 2/3 všech členů svazku, je hlasování přesunuto na další zasedání. 7/ Návrh rozpočtu na rok 2016 a rozpočtového výhledu na roky Podle platné Smlouvy o vytvoření dobrovolného svazku obcí a jejich dodatků musí být návrh rozpočtu MR Český ráj vyvěšen po dobu 15 dnů na úředních deskách členských obcí. Návrh vkladů členských obcí: Sobotka ,- Hrubá Skála ,- Karlovice ,- Mladějov ,- Libošovice ,- Vyskeř ,- Kacanovy ,- Ktová ,- Osek ,- Olešnice ,- Troskovice ,- Vklad obce Újezd pod Troskami ve výši 1 288,- Kč, který používá doménu craj.cz pro svůj e- mail. Těmito vklady je navržen rozpočet s příjmy ,- Kč ,- Kč úroků ze zůstatku na účtu. Strana 5 (celkem 8)

6 Rozbor nákladů (výdajů): ,- Kč webové stránky (14 obcí) + Újezd pod Troskami ,- Kč poradce na jednu obec/11 + dotace KHK kraj ,- Kč náklad na účetnictví svazku Zbylé příjmy budou vynaloženy na běžné výdaje svazku (limit předsedy svazku, společné projekty) ÚKOLY: Poradce zpracuje návrh vyrovnaného rozpočtu na rok 2016 v příjmech i ve výdajích na částku ,- Kč a zašle ho elektronicky členských obcím. Členské obce zajistí vyvěšení Návrhu rozpočtu MR Český ráj na rok 2016 na úředních deskách obcí po dobu 15 dnů. Na další zasedání ho přinesou k archivaci. Dále byl předložen rozpočtový výhled na roky , členské obce k němu nemají výhrady. rok 2017 příjmy: náklady na poradce 42 tis. Kč www stránky, antivirová a antismapová ochrana 15 tis. Kč předpokládané aktivity financované dotacemi: provozování turistických autobusů 600 tis. Kč integrovaný projekt Mikroregionu 500 tis. Kč výdaje: náklady na poradce www stránky, antivirová a antismapová ochrana provozování turistických autobusů integrovaný projekt Mikroregionu rok 2018 příjmy: náklady na poradce www stránky, antivirová a antismapová ochrana 42 tis. Kč 15 tis. Kč 600 tis. Kč 500 tis. Kč 42 tis. Kč 15 tis. Kč předpokládané aktivity financované dotacemi: provozování turistických autobusů 400 tis. Kč integrovaný projekt Mikroregionu 200 tis. Kč výdaje: náklady na poradce 42 tis. Kč www stránky, antivirová a antismapová ochrana 15 tis. Kč provozování turistických autobusů 400 tis. Kč integrovaný projekt Mikroregionu 200 tis. Kč Strana 6 (celkem 8)

7 rok 2019 příjmy: náklady na poradce (antivirová a antismapová ochrana) 50 tis. Kč předpokládané aktivity financované dotacemi: provozování turistických autobusů 500 tis. Kč integrovaný projekt Mikroregionu 400 tis. Kč výdaje: náklady na poradce provozování turistických autobusů integrovaný projekt Mikroregionu 50 tis. Kč 500 tis. Kč 400 tis. Kč 8/ Diskuse Poradce protidrogová prevence Město Turnov předpokládá vypsání dotačního nástroje na příjem žádostí na konci roku Na základě skutečných termínů ve vyhlášené výzvě předsedkyně mikroregionu posoudí, zda se stihne administraci příspěvku na protidrogovou prevenci v roce Poradce rozpočtové opatření č. 2/2015 Bylo předloženo rozpočtové opatření č. 2/2015 příjmy ,- Kč výdaje ,- Kč. Členské obce nemají výhrady k předloženému rozpočtovému opatření. Rozpočtová změna č. 2/2015 je přílohou tohoto zápisu. Poradce dotace MMR V roce 2016 by měl být Ministerstvem pro místní rozvoj vyhlášen dotační titul na opravy místních komunikací pro obce do obyvatel. Pro úspěšné podání žádosti na opravy MK je nutné mít již zpracovanou projektovou dokumentaci a vydané povolení. Postup: 1) Nejprve se s investičním záměrem obec dostaví na místně příslušný stavební (či dopravní) úřad, který rozhodne, zda bude na realizaci vydáno stavební povolení či ohlášení stavby. 2) Obec může zvážit využít novelu zákona č. 13/1997 Sb. (č. 104/2014 Sb. platnou od ), kde je v 16 odst. 3 uvedeno, že pokud se obnovuje vozovkové souvrství (nenavyšuje se původní niveleta, ale je umožněno vyrovnat propadlá lokální místa) není potřeba stavební povolení či jiné opatření SÚ. 3) Podle názoru SÚ obec zadá zpracování projektové dokumentace pro SP či ohlášení dle vyhl.č. 146/2008 Sb. příloha č. 7,8 nebo 9. Pozor pro realizaci musí být souhlas vlastníků sousedních pozemků Jan Kozák, Vyskeř dne se na Vyskři uskuteční Slavnost žehnání zvonů za přítomnosti biskupa litoměřické diecéze Mons. Mgr. Jana Baxanta. Jan Janatka, Sobotka město Sobotka samostatně zpracovává strategický rozvojový dokument. Na webu je umístěna aplikace, díky které je možné zpracovat Strategii vlastními silami místo placenou službou. V této souvislosti bude v průběhu října a listopadu v každém kraji probíhat seminář na téma zpracovávání strategických rozvojových dokumentů obcí pomocí výše uvedené aplikace: Strana 7 (celkem 8)

8 Kulturní centrum v Turnově Hotel Čertousy v Praze Kulturní centrum ALDIS Hradec Králové Michal Nožička, Kacanovy v roce 2016 uplyne 400 let od založení obce Kacanovy a 500 let od založení místní časti obce Kacanovy Vrcha. Dne se v Kacanovech bude konat oslava obou výročí založení. Součástí oslavy bude slavnostní sázení stromu soudržnosti, kterého by se, v rámci možností, měli zúčastnit starostové mikroregionu. Pozvánka bude zaslána. Mgr. Svobodová, místostarostka města Turnov výstupy z jednání s Lesy ČR, žádost o přizvání na další společné jednání mikroregionu s Lesy ČR, které proběhne na začátku roku / Usnesení Účast 9 členských obcí Shromáždění starostů schvaluje: a) podání žádosti o dotaci ve výši ,- Kč včetně DPH z POV Libereckého kraje na projekt,,informační materiály pro rozvoj cestovního ruchu. Mikroregion Český ráj vyčlení z rozpočtu svazku 50% podíl na úhradu vlastních zdrojů ve předpokládané výši ,- včetně DPH. (9 hlasů ano) b) paní Vlastu Špačkovou, jako zástupce MIKROREGIONU ČESKÝ RÁJ na jednání koordinačního výboru v rámci Projektu SMO Efektivní meziobecní spolupráce. (9 hlasů ano) c) rozpočtové opatření č. 2/2015 (9 hlasů ano) Shromáždění starostů bere na vědomí: - návrh rozpočtu na rok 2015 a rozpočtového výhledu na roky / Závěr 106. zasedání MR Český ráj bylo ukončeno v 19:15 hodin. Další zasedání MR Český ráj se uskuteční dne od 16:30 hod. v Karlovicích (místo bude upřesněno v pozvánce) Jiřina Bobková Jan Janatka Vlasta Špačková ověřovatel ověřovatel předsedkyně Zapsala: Jarmila Lásková Soldátová mobil: tel. č , jarmila.soldatova@gmail.com Strana 8 (celkem 8)

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 90. zasedání (5/2012) Mikroregionu Český ráj konaného dne 4.10.2012 v obci Libošovice, v hotelu Český ráj Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 73. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 13.11.2009 v Obci Hnanice, okr, Znojmo Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Na webové stránky dá poradce zprávu a několik fotografií z akce,,pojďte si hrát. - splněno

Na webové stránky dá poradce zprávu a několik fotografií z akce,,pojďte si hrát. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 4/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 8.9.2015 od 17,00 hod. ve,,stodole ve Žďárku --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2014 nepředložila obec Dobšín

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2014 nepředložila obec Dobšín ZÁPIS z veřejného 101. zasedání (4/2014) Mikroregionu Český ráj konaného dne 4. září 2014 ve sportovním areálu v Sedmihorkách (obec Karlovice) Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně

Více

Obce zváží, pokud bude vypsána podpora na integrované projekty mikroregionů z LBC kraje, jaké téma bude preferováno - splněno

Obce zváží, pokud bude vypsána podpora na integrované projekty mikroregionů z LBC kraje, jaké téma bude preferováno - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2015 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. září 2015 od 15,30 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program jednání byl schválen 8 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice.

Program jednání byl schválen 8 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice. ZÁPIS z veřejného 111. zasedání (4/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 1. září 2016 v troskovické hospůdce v prodejně potravin v č.p. 42 Troskovice Přítomni: viz. presenční listina

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 72. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 27. 8.2009 v Obci Vyskeř, v zasedací místnosti OÚ Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková

Více

Poradce předloží členským obcích informaci, jaký rozsah informací o cyklobusech je uveřejněn na webových stránkách Sdružení Český ráj.

Poradce předloží členským obcích informaci, jaký rozsah informací o cyklobusech je uveřejněn na webových stránkách Sdružení Český ráj. ZÁPIS z veřejného 104. zasedání (2/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. března 2015 v Radvánovicích, v motorestu Zavadilka Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 92. zasedání (1/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 7.2.2013 ve městě Sobotka, v restauraci Burovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil místopředseda svazku pan Stanislav

Více

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 28. srpna 2014 od 15,00 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program jednání byl schválen 11 hlasy.

Program jednání byl schválen 11 hlasy. ZÁPIS z veřejného 98. zasedání (1/2014) Mikroregionu Český ráj konaného dne 23. ledna 2014 v Sobotce v restauraci Burovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Marie Drašnarová a Josef Ort.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Marie Drašnarová a Josef Ort. ZÁPIS z veřejného 77. zasedání (3/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 29.4.2010 v motorestu Zavadilka, Obec Karlovice Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Stanislav Tlášek a Oldřich Loutchan.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Stanislav Tlášek a Oldřich Loutchan. ZÁPIS z veřejného 86. zasedání (1/2012) Mikroregionu Český ráj konaného dne 19.1.2012 v Karlovicích, v motorestu Zavadilka Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Program jednání byl schválen 13 hlasy.

Program jednání byl schválen 13 hlasy. ZÁPIS z veřejného 103. zasedání (1/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 22. ledna 2015 v Sobotce, v restauraci Bůrovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

Program jednání byl schválen 7 hlasy. Poradce zašle partnerům informaci o provozu cyklobusů v letošním roce se žádostí o vyjádření.

Program jednání byl schválen 7 hlasy. Poradce zašle partnerům informaci o provozu cyklobusů v letošním roce se žádostí o vyjádření. ZÁPIS z veřejného 114. zasedání (2/2017) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 11. dubna 2017 v motorestu v Radvánovicích, obec Karlovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila

Více

Předseda zajistí přístupová hesla na web mikroregionu včetně manuálu na vkládání informací. - Splněno

Předseda zajistí přístupová hesla na web mikroregionu včetně manuálu na vkládání informací. - Splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č.3/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 9.6.2015 od 17,00 hod. na obecním úřadě na Sychrově --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č.4/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera

ZÁPIS z veřejného zasedání č.4/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera Přítomni: viz. presenční listina konané dne 11.9.2014 od 17,00 hod. v sokolovně v Kobylech Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni Blahoslav

Více

Program jednání byl schválen 8 hlasy.

Program jednání byl schválen 8 hlasy. ZÁPIS z veřejného 109. zasedání (2/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 3. března 2016 v restauraci Mladějov, v obci Mladějov Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Oldřich Loutchan a Mgr. Fišerová.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Oldřich Loutchan a Mgr. Fišerová. ZÁPIS z veřejného 84. zasedání (4/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 8.9.2011 v restauraci v Borku, Obec Hrubá Skála Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod. na obecním úřadě v Holenicích. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Martin Beksa a Blahoslav Kratochvíl.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Martin Beksa a Blahoslav Kratochvíl. ZÁPIS z veřejného zasedání č.2/2011 členské schůze DSO Mikroregionu Jizera konané dne 7.4. 2011 od 17,00 hod. v restauraci V Chaloupkách v Obci Svijanský Újezd ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program zasedání byl schválen 10 hlasy.

Program zasedání byl schválen 10 hlasy. ZÁPIS z veřejného zasedání č. 4/2017 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 12. září 2017 od 17,00 hod. na obecním úřadě na Sychrově --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 93. zasedání (2/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 11.4.2013 v Hotelu Trosky v obci Troskovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

Závěrečný účet za rok 2010

Závěrečný účet za rok 2010 Návrh pro zasedání shromáždění starostů Závěrečný účet za rok 2010 Mikroregion Český ráj dobrovolný svazek obcí (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy

Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy Podklady na zasedání ZM dne: 28.03.2019 Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy Předkládá: Vypracoval: Mgr. Jana Svobodová Bc. Jana Chodaničová Zúčastní se projednávání v ZM: Mgr.

Více

ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice

ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku

Více

c) Vyvěšený návrh rozpočtu přinesly obce: Holenice, Kyje, Tatobity, Železnice, Rovensko pod Troskami,

c) Vyvěšený návrh rozpočtu přinesly obce: Holenice, Kyje, Tatobity, Železnice, Rovensko pod Troskami, ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2013 Mikroregionu Tábor konaného dne 31.1.2013 od 15,00 hod. v Bradlecké Lhotě v kulturním domě ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne 7.11.2017 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Rovensku pod Troskami ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

6/ Program obnovy venkova Královéhradeckého kraje integrované projekty jejich zaměření v roce 2011 7/ Došlá pošta 8/ Diskuse 9/ Usnesení 10/ Závěr

6/ Program obnovy venkova Královéhradeckého kraje integrované projekty jejich zaměření v roce 2011 7/ Došlá pošta 8/ Diskuse 9/ Usnesení 10/ Závěr ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 4/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 15.7.2010 od 15,00 hod. v Mikulovské vinárně v Železnici Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil předseda svazku pan Mastník.

Více

Přítomni: viz. presenční listina

Přítomni: viz. presenční listina ZÁPIS z veřejného 117. zasedání (5/2017) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 16. listopadu 2017 v obci Karlovice, v motorestu Na Zavadilce v Radvánovicích Přítomni: viz. presenční

Více

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice.

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice. ZÁPIS z veřejného 112. zasedání (5/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 15. listopadu 2016 v Mladějově v restauraci u Dvou lip. Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila

Více

ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici

ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod. na obecním úřadě v Žernově ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č.2/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 31.3.2015 od 17,00 hod. v Lažanech v kulturním domě --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5.6.2014 od 17,00 hod. na obecním úřadě ve Čtveříně Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č.5/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce

ZÁPIS z veřejného zasedání č.5/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni

Více

ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina

ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli

Více

Pojďte si hrát: Poradce zajistí objednávku na dopravce, nákup občerstvení (sladká odměna, pití, kelímky) a pamětní list. - splněno

Pojďte si hrát: Poradce zajistí objednávku na dopravce, nákup občerstvení (sladká odměna, pití, kelímky) a pamětní list. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2017 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20. června 2017 od 17,00 hod. na v kulturním domě v Pěnčíně --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

d) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2010 dodaly obce: Nová Ves nad Popelkou, Železnice, Bradlecká Lhota, Lomnice nad Popelkou

d) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2010 dodaly obce: Nová Ves nad Popelkou, Železnice, Bradlecká Lhota, Lomnice nad Popelkou ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2011 Mikroregionu Tábor konaného dne 31.8.2011 od 15,00 hod. na Městském úřadě v Lomnici nad Popelkou ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program: Program 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Jizera

Program: Program 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Jizera ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2018 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 6. února od 17,00 hod. v budově bývalé školy ve Svijanech --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Ktová, Hrubá Skála, Branžež, Kněžmost, Osek, Karlovice, Libošovice

Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Ktová, Hrubá Skála, Branžež, Kněžmost, Osek, Karlovice, Libošovice ZÁPIS z veřejného 108. zasedání (1/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 21. ledna 2016 v hostinci v Borku, obec Hrubá Skála Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Karel Bičík a Blahoslav Kratochvíl.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Karel Bičík a Blahoslav Kratochvíl. ZÁPIS z veřejného zasedání č.6/2010 členské schůze DSO Mikroregionu Jizera konané dne 2.12. 2010 od 17,00 hod. v kulturním domě v Obci Pěnčín ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

c) Poradce s účetní svazku předloţí členským obcí návrh na doplacení poradenské činnosti. - viz. bod 5. zápisu

c) Poradce s účetní svazku předloţí členským obcí návrh na doplacení poradenské činnosti. - viz. bod 5. zápisu ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 5/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 7.9.2010 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Lomnici nad Popelkou, bývalé lesnické učiliště ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu Lomnice nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

c)obce do příštího zasedání zašlou poradci konkrétní požadavky z jejich obcí (umístění, popis, cenová rozvaha) na společnou žádost z POV LBC kraje

c)obce do příštího zasedání zašlou poradci konkrétní požadavky z jejich obcí (umístění, popis, cenová rozvaha) na společnou žádost z POV LBC kraje ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 6/2012 Mikroregionu Tábor konaného dne 4.12.2012 od 15,00 hod. v restauraci na Táboře ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne 20. 1. 2016 od 18:00 hodin. Přítomni: Jaroslav Groh, Ing. Štěpán Hladký, Jan Rodr, Ing. Mgr. Vladimíra Zralíková, Ing. Pavel Dostál, Ing. Pavla

Více

Organizační zajištění akce,,děti vítají jaro : poradce zajistí pozvánky a rozešle je ZŠ - splněno

Organizační zajištění akce,,děti vítají jaro : poradce zajistí pozvánky a rozešle je ZŠ - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne 8.6.2017 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Železnici ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Doplnění programu: Informace o scizení laviček a poškození stolu Policie České republiky

Doplnění programu: Informace o scizení laviček a poškození stolu Policie České republiky ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 2/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 18.3.2010 v zasedací místnosti Městského úřadu v Lomnici nad Popelkou, bývalé lesnické učiliště Přítomni: viz presenční listina Jednání

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Akce: Zvyšování kvality života v MR JIZERA - Obec Žďárek zašle fotografie před zahájením plnění. - splněno

Akce: Zvyšování kvality života v MR JIZERA - Obec Žďárek zašle fotografie před zahájením plnění. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 5/2018 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20. listopadu 2018 od 17,00 hod. kulturním domě v Lažanech --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV 22. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 11.11.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Renata Festová, Novák Milan, Pavlíková Helena, Jan Hojda Omluveni: Hosté: dle prezenční listiny Začátek

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne od hodin v kanceláři starosty, OÚ Libá.

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne od hodin v kanceláři starosty, OÚ Libá. OBECNÍ Ú ŘAD LIBÁ L I B Á 2 2 0, 3 5 1 3 1, I Č : 0 0 2 5 4 0 3 7, D S : J A P B 3 Z A Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne 21.12. 2015 od 18.30 hodin v kanceláři starosty,

Více

ORM 5. Název materiálu: Informace ze zasedání Mikroregionu Jizera - zápis a zpráva o finanční činnosti

ORM 5. Název materiálu: Informace ze zasedání Mikroregionu Jizera - zápis a zpráva o finanční činnosti Podklady na zasedání ZM dne: 18.12.2014 ORM 5. Název materiálu: Informace ze zasedání Mikroregionu Jizera - zápis a zpráva o finanční činnosti Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Ing. Eva Krsková Zúčastní

Více

Program: Program zasedání byl schválen 12 hlasy. 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Jizera

Program: Program zasedání byl schválen 12 hlasy. 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Jizera ZÁPIS z veřejného zasedání č. 5/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 10.11.2015 od 17,00 hod. ve víceúčelové budově v Radimovicích --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Český ráj, IČ: za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Český ráj, IČ: za rok 2010 Krajský úřad Libereckého kraje Odbor kontroly Č.j: LK-0112/10/Gro Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Český ráj, IČ: 69155950 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti

Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti Podklady na zasedání ZM dne: 23. 2. 2012 Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti Předkládá: PhDr. Hana Maierová Vypracoval: P. Soldátová odborná poradkyně MR Jizera Zúčastní se

Více

Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne

Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne 19.4.2018 Přítomni: Benešov u Semil - Lampa Háje nad Jizerou Křapka Bystrá nad Jiz.- Nesvadba Roprachtice

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis č. 8/2011. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 8/2011. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 8/2011 ze zasedání ZO Malotice ze dne 28.9. 2011 od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích. Přítomni: Jirkovská Radka, Mgr. Tereza Jirkovská, Kallaschová Bohumila, Kaše Jiří,

Více

Paní účetní vystaví faktury na roční členský příspěvek jednotlivým obcím splatné do splněno

Paní účetní vystaví faktury na roční členský příspěvek jednotlivým obcím splatné do splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2015 Mikroregionu Tábor konaného dne 19. března 2015 od 15,00 hod. v Nové Vsi nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 5/2016, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 5/2016, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 5/2016, které se konalo 19.12.2016 od 19.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Jaroslav Houba, Josef Jedlička, Milada Grillová,

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 2/2018 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 24. dubna 2018 od 17,00 hod. v Příšovicích, v DPS. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

Letní turistické autobusy Český ráj 2015

Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Závěrečná zpráva Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost Kn žmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 3. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Soběraz Zastupitelstvo obce Soběraz Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne 16.03.2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. listopadu 2015

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. listopadu 2015 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. listopadu 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis č. 24 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 16. 9. 2014

Zápis č. 24 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 16. 9. 2014 Zápis č. 24 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 16. 9. 2014 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Radim Špringl Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ:

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ: Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová IČ: 428 99 818 Obsah

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č.6/2012 členské schůze Mikroregionu Jizera

ZÁPIS z veřejného zasedání č.6/2012 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 22.11.2012 od 17,00 hod. v Obci Svijanský Újezd, v restauraci "V Chaloupkách" Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.12. 2018 od 19:00 hod. listů:6 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Kovalčík Vladimír, Krejčí Jiří, Zejda Josef, Rostislav

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne

Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 23. 10. 2016 Přítomni: M. Bláha, V. Kuchta, G. Šafaříková, M. Zíka, Z. Jestřábová Omluveni: Přítomno 5 členi z 5 členů zastupitelstva obce,

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014 ze dne 23.6.2014

Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014 ze dne 23.6.2014 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014 ze dne 23.6.2014 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, Ing. L. Mohsová, V. Otřísal, L. Bareš, L. Mozdík, U. Stannerová, J. Michálek, M.

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 19.2.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček Omluven: Jiří Svoboda cca 6

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis číslo 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 24.05.2015 přítomní: Kraus

Více