Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Ktová, Hrubá Skála, Branžež, Kněžmost, Osek, Karlovice, Libošovice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Ktová, Hrubá Skála, Branžež, Kněžmost, Osek, Karlovice, Libošovice"

Transkript

1 ZÁPIS z veřejného 108. zasedání (1/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 21. ledna 2016 v hostinci v Borku, obec Hrubá Skála Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta Špačková. Konstatovala, že jsou přítomni zástupci 8 členských obcí, zasedání je tedy usnášeníschopné. Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli schváleni Jan Kozák a Mgr. Ondřej Havrda ( 8 hlasů ano). Program: 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Český ráj 2/ Živnostenské oprávnění mikroregionu 3/ Využití příkopového ramene + ukončení nájemní smlouvy Obce Mladějov 4/ Granty Královéhradeckého kraje na rok 2016 podaní žádosti o dotaci na profesionalizaci mikroregionů a na propagaci cyklobusů 5/ Provoz cyklobusů v roce 2016 (jednání s KHK ohledně propojení Jičín- Hradec Králové, informování partnerů o cyklobusech 2016,výběrové řízení na koordinaci a propagaci, jednání s Libereckým krajem ohledně financování ztráty z provozu, projednání příspěvku obcí v roce 2016) 6/ Schválení dodatku ke smlouvě na poradenskou činnost pro obce Libereckého a Královéhradeckého kraje v roce / Příprava společných projektů 8/ Inventarizace majetku za rok / Podpora obcím ze Středočeského kraje FROM a ostatní podpory 10/ Informace o zakoupení zakladatelských podílů společnosti Obecně prospěšná společnost pro Český ráj, odměna právníkovi 11/ Schválení projektu: Vytvoření metodiky na zpracování pasportů MK a DZ 12/ Společné jednání s Lesy ČR, s.p. 13/ Společná žádost o opravu krajských komunikací 14/ Diskuse 15/ Usnesení 16/ Závěr Program jednání byl schválen 8 hlasy. 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Český ráj Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Ktová, Hrubá Skála, Branžež, Kněžmost, Osek, Karlovice, Libošovice Zástupci obcí předloží dle 39 odst. 7 zákona č. 27/2010 Sb., ve znění pozdějších předpisů závěrečný účet MR Český ráj za rok 2014 zastupitelstvům svých obcí. Ze zápisu ZO by mělo být zřejmé, že ho zastupitelé vzali na vědomí. Obce, které nepřinesly vyvěšený závěrečný účet k archivaci, ho dodají na příští zasedání MR. - postupně plněno Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložily obce: Dobšín, Olešnice Strana 1 (celkem 11)

2 Poradce předá předsedkyni potřebný počet výtisků nového znění stanov. Členské obce podepíší výtisky v Karlovicích a poradce zajistí jejich předání na Krajský úřad Libereckého kraje. - splněno Poradce rozešle všem členským obcím Zprávu o finanční činnosti Mikroregionu Český ráj v roce 2015 a zástupci členských obcí ji předloží zastupitelstvu obce k projednání. Je nutné, aby v usnesení zastupitelstva jednotlivých členských obcí byl záznam o předložení zprávy. - splněno Poradce zajistí podklady ve spolupráci s JUDr. Josefem Seifertem pro převod podílů OPS pro Český ráj. - splněno Poradce po dohodě s ostatními obcemi ORP Turnov zajistí nabídky potencionálních zpracovatelů manuálu pro práci s pasportem MK a DZ a předloží cenové nabídky k posouzení. - splněno, byla přijata nabídka pana Langa Členské obce zašlou poradci čísla silnic III. tříd, které chtějí opravit. Poradce připraví dopisy na Královéhradecký a Liberecký kraj. - splněno Poradce v měsících leden či únor 2016 svolá další společné jednání s Lesy ČR. - termín stanoven na / Živnostenské oprávnění mikroregionu Mikroregion má živnostenské oprávnění na předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Obory činnosti: Poskytování technických služeb Zahájeno: Druh živnosti: Ohlašovací volná Vznik oprávnění: Členské obce jednohlasně rozhodly o zrušení živnostenského oprávnění, z důvodu, že příkopové rameno bude nabídnuto k prodeji, a již žádné služby vůči třetím osobám nebudou nabízeny. ÚKOLY: Předsedkyně svazku zajistí zrušení živnostenského oprávnění na příslušném živnostenském úřadě. 3/ Využití příkopového ramene + ukončení nájemní smlouvy Obce Mladějov Nájemní smlouva byla s Mladějovem uzavřena v 03/2014 na dobu určitou, počínaje dnem do Obec Mladějov požádala v 12/2015 o vypovězení smlouvy, protože rozsah příkopového ramene je pro potřeby Mladějova nedostatečný. Příkopová sekačka BERTI FB/G 380 byla zakoupena v roce 2003 z podpory Královéhradeckého kraje. Strana 2 (celkem 11)

3 Vzhledem k nezájmu členských obcí o využití příkopového ramene, navrhl Petr Hornig prodej tohoto ramene za cenu ,- Kč. ÚKOLY: Pan Hornig zašle poradkyni několik fotografií příkopového ramene. Poradce připraví inzerát a odešle ho k uveřejnění na webové stránky členských obcí + MR. 4/ Granty Královéhradeckého kraje na rok 2016 podaní žádosti o dotaci na profesionalizaci mikroregionů a na propagaci cyklobusů Na Královéhradecký kraj budou podány dvě žádosti o dotaci: Název projektu: Propagace cyklobusů v Českém ráji 2016 Předmětem projektu je propagace cyklobusů, vydání neprodejných jízdních řádů, tisk neprodejného materiálu turistických zajímavostí. 1. PPC reklama - Jedná se o vytvoření a zajištění interaktivní PPC reklamy pomocí online nástrojů Google AdWords a SKLIK s vazbou na cílovou skupinu aktivní turisté, cykloturisté, atd. region: Královéhradecký kraj Rozsah PPC kampaně: min. počet prokliků: vydání neprodejných jízdních řádů -Pro území Královéhradeckého kraje bude vydáno 7000 kapesních jízdních řádů a 300 ks plakátů. Rozsah kapesního jízdního řádu: celobarevný tisk, jízdní řády cyklobusů s mapovým podkladem, formát 4/4, rozsah plakátu:celobarevný tisk, mapa se zákresem tras cyklobusů, jízdní řády, formát A2 4/0, 135g, lesk. Rozpočet uvedený v žádosti bude vyplývat z podaných nabídek. Název projektu: Náklady na poradce Celkové náklady ,- Kč (požadavek na dotaci ,- Kč) administrace aktivit svazku celkové náklady Kč dotace Kč projekty obcí a MR, náklady na zpracování Kč Kč společných projektů a strategií 5/ Provoz cyklobusů v roce 2016 (jednání s KHK ohledně propojení Jičín- Hradec Králové, informování partnerů o cyklobusech 2016, výběrové řízení na koordinaci a propagaci, m jednání s Libereckým krajem ohledně financování ztráty z provozu, projednání příspěvku obcí v roce 2016) Výběrové řízení: -od do bude na webových stránkách zveřejněna výzva k předložení nabídek na koordinaci projektu a propagaci projektu. Dne budou otevřeny obálky předsedkyní a místopředsedou svazku a oznámen výsledek výběrového řízení do Členské obce pověřují Vlastu Špačkovou podpisem smluv na základě provedeného vyhodnocení nabídek. Jednání s Libereckým krajem proběhne , předmětem jednání bude potvrzení ustáleného modelu financování z roku 2015, tj. max. příspěvek na ztrátu ve výši ,- Kč a stanovení nových jízdních řádů s objížďkou na Troskovice. Jednání se zůčastní p. Louda a poradce. Pan Louda členským obcím již přednesl návrh objížďky přes Újezd pod Troskami, která by ve svém důsledku mohla přinést navýšení o km. Strana 3 (celkem 11)

4 Oprava komunikace Troskovice - v letošním roce proběhne I. etapa: křižovatka v Borku - křižovatka Troskovice a III. etapa: Semín odbočka Prašivec (nový most přes Libuňku) Oprava komunikace Sobotka Podkost v letošním roce proběhne II. etapa oprav, tzn. od hradu Kost na křižovatku ve Vesci. Jízdní řád bude řešen až před zahájením letní sezóny. Návrh systému financování v roce 2016 partnery projektu a z Libereckého a Královéhradeckého kraje Příjmy projektu byly navrženy shodně jako roce 2015: Příspěvky obcí a měst: do 300 obyvatel 1 000,- Kč do 550 obyvatel 3 000,- Kč do obyvatel 6 000,- Kč do obyvatel 9 000,- Kč do obyvatel ,- Kč nad obyvatel ,- Kč Branžež Boseň Kněžmost Sobotka Semily Jičín Jinolice Holín Rovensko p. Tr. Kosmonosy Turnov Olešnice Libošovice Malá Skála Mn. Hradiště Kacanovy Mladějov Koberovy Rakousy Újezd p. Tr. Karlovice Troskovice Hrubá Skála Libuň Radostná p. K. Mírová p. K. Všeň Chuchelna Vyskeř Celkem: Celkem: Celkem: Celkem: Celkem: Celkem: 6 000,- Kč ,- Kč ,- Kč 9 000,- Kč ,- Kč ,-Kč Město Mladá Boleslav celkem : ,- Kč (bude požadavek) Součet celkem: ,- Kč Město Bakov nad Jizerou se projektu nebude účastnit. Propagace produktu v letošním roce Plakát turistických autobusů Obsah: mapa se zákresem tras turistických autobusů a jízdní řády, barevné vyhotovení, formát A2 4/0, 135 g lesk výtisků: 600 ks v české verzi Kapesní jízdní řády - barevné obsah: jízdní řády turistických autobusů s mapovým schématem pro orientaci, formát 4/4, 4x lom výtisků: ks v české verzi PPC reklama Jedná se o vytvoření a zajištění interaktivní PPC reklamy pomocí online nástrojů Google AdWords a SKLIK s vazbou na cílovou skupinu aktivní turisté, cykloturisté, atd. region: Královéhradecký kraj Rozsah PPC kampaně: garance min. počet prokliků: Strana 4 (celkem 11)

5 Od členských obcí byly vzneseny návrhy na další možnosti propagace cyklobusů: reklama v regionální televizi, reklama na webových stránkách Klubu českých turistů, proklik na stránkách idos.cz, celoroční polep autobusů do Hradce Králové + pronájem plochy. Bude uzavřena smlouva s dopravcem Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. na provoz hnědé linky. Novou sezonní turistickou linku by chtěla provozovat společnost ARRIVA STŘEDNÍ ČECHY. Šlo by o spojení z Mnichova Hradiště do obce Mužský, odkud je v docházkové vzdálenosti několik atraktivních turistických cílů a východišť turistických značení. V současné době je záměr zvažován, vedení společnosti se ještě nerozhodlo. Spoje by navazovaly v Mnichově Hradišti na příjezdy a odjezdy autobusových linek od Prahy, Benátek nad Jizerou a Mladé Boleslavi a v zastávce Mnichovo Hradiště, žel. st. také obousměrně na rychlíky Turnov - Praha. Předpokládaný provoz: o sobotách a nedělích od května nebo června do konce prázdnin. Jednalo by se o dva, ale i čtyři páry spojů v trase Mnichovo Hradiště - Mužský. Na partnery projektu Cyklobusy v Českém ráji nejsou žádné nároky na dotování ztráty, provoz by zajistili na vlastní komerční riziko. Žádají pouze o společnou propagaci v rámci cyklobusů. Členské obce nemají k tomuto návrhu výhrady. Podmínkou je šíření propagačních materiálů stávajících cyklobusů na této připravované lince bezplatně. ÚKOLY: Poradce na příští zasedání předloží návrh smlouvy na provoz hnědé linky Mladá Boleslav - Sobotka v roce 2016 po Středočeském kraji. Dále prověří zájem obce Boseň o vedení této nové linky. 6/ Schválení dodatku ke smlouvě na poradenskou činnost pro obce Libereckého a Královéhradeckého kraje v roce 2016 Na základě provedeného výběrového řízení v roce 2011 byly předloženy dodatky č. 6 a 7 k mandátním smlouvám ze dne Pro obce Libereckého kraje je předložen dodatek ve výši ,- Kč a pro obce Královéhradeckého kraje ve výši ,- Kč. Členské obce nemají výhrady k uzavření dodatků č. 6 a 7 mandátní smlouvy. Náklady na poradenství pro Obce Kněžmost, Dobšín a Branžež jsou hrazeny samostatně. 7/ Příprava společných projektů Žádost na akci: Informační materiály pro rozvoj cestovního ruchu nebyla Libereckým krajem v rámci POV podpořena. Obce se rozhodly, že budou realizovat projekt z vlastních zdrojů. Rozsah podané žádosti: Účelem společného projektu je informování návštěvníků Českého ráje o méně propagovaných zajímavostech v jednotlivých členských obcích svazku, čímž chceme odlehčit centrální oblasti Českého ráje. Kvalitnější orientace návštěvníků bude zajištěna instalovaním informačních tabulí s ilustrovanou mapou každé obce na dřevěném stojanu, informačním letákem se zmenšenou ilustrovanou mapou obce s vyznačením zajímavých míst ve správních územích obcí. K zajímavým místům budou návštěvníci navigováni jednotnými směrovkami. V některých obcích bude u informačních tabulí vytvořeno odpočinkové místo - osazen mobiliář a vysazena okrasná zeleň. Výroba ilustrované tabule obce zahrnuje: nafocení všech zajímavých míst a jejich ilustrovaná kresba + nákres podkladové mapy, grafické práce, výroba tabule (hliníkový sendvič + samolepka + lamino grafity) formát cca 60x80 cm. Tabule bude mít zakreslené památky turistiky navštěvované, ale i místní pamětihodnosti (zajímavá místa, místa rozhledů, kaple, sochy, zajímavá stavení, přírodní památky- různé zajímavé tvary skal, rodný dům, hrob Strana 5 (celkem 11)

6 významného rodáka atd.), které stojí za to shlédnout, součástí mapy bude krátká informace o obci samotné. Dřevěný stojan na tabuli + instalaci tabule. Výroba informačního letáku zahrnuje: grafické zpracování - úprava ilustrované mapy na velikost informačního letáku, sazba textů, montáže kreseb, tist informačního letáku formátu min. A4-2 x lom (papír 135 g křída mat + lak). Směrovky: jedná se o plastové či kovové směrovky k cílům uvedeným v letáku. Mobiliář: lavičky, stoly, odpadkové koše, stojany na kola a okrasná zeleň. Požadavky jednotlivých obcí: Olešnice: 1 tabule + 1 stojan, 2000 ks informačního letáku - náklady ,- Kč Vyskeř: 5 tabulí + 3 stojany, 4 směrovky, ks informačního letáku, 1 x stůl, 2 x lavička, 1 x stojan na kola - náklady ,- Kč Kacanovy: 4 tabule + 4 stojany, 4 směrovky, 4000 ks informačního letáku - náklady ,- Kč Karlovice: 1 tabule + 1stojan, ks informačního letáku, 2 x lavička, 1 x stojan na kolo, 4 ks keřů a stromů - - náklady ,- Kč Troskovice: 5 tabulí + 5 stojanů, 6 směrovek, ks informačního letáku, osazení 6 ks stromů a keřů včetně zamulčování (14 000,- Kč)- náklady ,- Kč Ktová: 2 tabule + 2 stojany, ks informačního letáku, 1 x lavička u památného stromunáklady ,- Kč. Hrubá Skála: 2 tabule + 2 stojany, ks informačního letáku, 30 směrovek, 5x lavička, 1x stůl, 2x stojan na kola, 4x koš - náklady ,- Kč ÚKOLY: Obce Libereckého kraje potvrdí své setrvání v projektu a upřesní tech. standardy, obce Královéhradeckého a Středočeského kraje se případně připojí k projektu poradce pošle bližší informace. 8/ Inventarizace majetku za rok 2015 Inventarizační komise ve složení: Ústřední inventarizační komise: předseda: Bc. Jan Janatka místostarosta Města Sobotka Člen: paní Brzobohatá účetní DSO Dílčí inventarizační komise: Zdeněk Šich starosta Obce Olešnice Jan Kozák starosta Obce Vyskeř provedla inventarizační zápis. Zápis byl předložen členským obcím. Žádný majetek nebyl vyřazen. Byl ověřen majetek svazku a stav účtů k činil ,34 Kč. Z toho: Účet č /0300 zůstatek činí k ,81 Kč Účet č /0300 zůstatek činí k ,53 Kč 9/ Podpora obcím ze Středočeského kraje FROM a ostatní podpory Středočeský Fond rozvoje obcí a měst podporovány jsou za a) výstavby nových objektů, rekonstrukce, opravy stávajících budov (kromě zateplení), nástavby, těchto objektů: Základní školy, Mateřské školy Kulturní zařízení Strana 6 (celkem 11)

7 Tělovýchovná zařízení Dětská hřiště Radnice a obecní úřady Hřbitovy (ne výstavba nových) Čekárny, prostranství u nádraží a zastávek Veřejné osvětlení Veřejná prostranství, obecní a městská centra Komunikace a chodníky... Dotace z úroků z úvěru určených k realizaci projektu Územní plán Minimální požadovaná dotace je ,- Kč a max ,- Kč. b) velké projekty, které podporují výstavbu nových objektů, rekonstrukce a opravy stávajících budov (kromě zateplení), nástavby, přístavby a stavební úpravy, rekonstrukce a modernizace těchto objektů: Základní školy Mateřské školy Tělovýchovná zařízení Minimální požadovaná dotace je ,- Kč a max ,- Kč. Středočeský fond podpory dobrovolných hasičů a složek IZS podporovány jsou za: a) Opravy, modernizace nebo rekonstrukce cisternových automobilových stříkaček Finanční krytí oprav, modernizace nebo rekonstrukce CAS (všechny JPO) b) Vybavení jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí osobními ochrannými prostředky a věcnými prostředky požární ochrany Vybavení jednotek SDH obcí osobními ochrannými prostředky (všechny JPO) Vybavení jednotek SDH obcí izolovanými dýchacími přístroji přetlakovými (pouze JPO II, III/2 a III/1) Vybavení jednotek SDH obcí izolovanými dýchacími přístroji (JPO V) c) Krajská podpora výstavby požárních zbrojnic a nákopu nového dopravního automobilu v rámci programu Dotace pro jednotky SDH MV GŘ HZS ČR: Výstavba nebo rekonstrukce požárních zbrojnic Nákup nového dopravního automobilu d) Podpora spolků a veřejně prospěšných organizací působících na poli požární ochrany (spolky a veřejně prospěšné společnosti) Předcházení požárům Výcvik Likvidace požárů a jiných mimořádných událostí Vzdělávací činnost Organizování vzdělávacích, kulturních, sportovních a jiných akcí zaměřených na oblast požární ochrany Plnění úkolů ochrany obyvatelstva Na zajištění činnosti okresního a krajského sdružení hasičů ČMS Fond kultury a obnovy památek podporovány jsou za: Strana 7 (celkem 11)

8 a) Obecní knihovny Podpora obecních knihoven (žadatel: obec, knihovna) b) Obnova kulturních památek (zapsané kulturní památky) Podpora obnovy kulturních památek (žadatel: vlastník) c) Obnova drobných památek (nezapsané kulturní památky) Podpora drobných památek (žadatel: vlastník) d) Podpora kultury Podpora projektů v oblasti kultury (žadatel: fyz. osoba, fyz. osoba podnikající, právnická osoba) Fond životního prostředí a zemědělství podporovány jsou za: a) Vodohospodářská infrastruktura Realizace čistíren odpadních vod, intenzifikací ČOV a kanalizací napojených na ČOV Realizace infrastruktury k zásobování pitnou vodou b) Zkvalitnění životního prostředí Výsadba izolační, rekreační zeleně, parku, lesoparků Příspěvky na realizaci opatření, která jsou v souladu se závaznou částí Plánu odpadového hospodářství Středočeského kraje Úklid česných skládek v obci Výsadba rozptýlené zeleně v přírodě Realizace opatření k ochraně památných stromů Projekty na podporu ohrožených druhů živočichů a rostlin Podpora regionální potraviny Revitalizace malých vodních toků a rybníků Příspěvek na vybavení pro začínajícího včelaře Žádosti o dotaci z těchto fondů je možné podávat od 14. ledna 2016 do 1. února / Informace o zakoupení zakladatelských podílů společnosti Obecně prospěšná společnost pro Český ráj, odměna právníkovi Podklady k převodu zakladatelských podílů již byly zaslány na krajský soud v HK, odměna právníkovi byla vyplacena ve výši 3 267,- Kč (předpoklad ,- Kč viz. zápis z minulého zasedání) 11/ Schválení projektu: Vytvoření metodiky na zpracování pasportů MK a DZ nabídková cena ,- Kč objednatel Mikroregion Český ráj podíl na jednu obec 410,- Kč, projektu se účastní 46 obcí z MR Český ráj, Jizera, Tábor a Jilemnicka. Podíly pro jednotlivé partnery po úhradě celkových nákladů budou přefakturovány. Součástí nabídky je i veřejná presentace výstupů v Turnově a Jilemnici. Celkové náklady budou zaplaceny MR Český ráj a následně přefakturovány zúčastněným obcím. 12/ Společné jednání s Lesy ČR, s.p. Členské obce navrhují termín pro další společné jednání dne v 10:00 hod. na obecním úřadě v Karlovicích. Jednání se zúčastní i zástupce Města Turnov. Po dohodě zvoleného termínu se zástupci Lesy ČR, bude členským obcím zaslána pozvánka. Dále byly řešeny povolenky na vjezd k ubytovacím kapacitám, které jsou nepřenosné, což je velice problematické. Strana 8 (celkem 11)

9 13/ Společná žádost o opravu krajských komunikací Na základě požadavků vznesených od členských obcí byly na Královéhradecký i Liberecký kraj vypracovány dopisy se žádostmi o opravy krajských komunikací na území jednotlivých obcí. Za Královéhradecký kraj vznesly své požadavky na opravy obce Mladějov, Libošovice a město Sobotka. Za Liberecký kraj vznesly své požadavky na opravy obce Vyskeř, Hrubá Skála, Olešnice a Karlovice. ÚKOLY: Poradce odešle po podpisu předsedkyně dopisy na opravu krajských komunikací. Odpovědi budou následně naskenovány pro členské obce. 14/ Diskuse Poradce finanční limity pro využívání zákona o zadávání veřejných zakázek Finanční limity pro účely zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách dle nařízení vlády č. 393/2015 Sb. účinné od Finanční limity pro nadlimitní veřejné zakázky Původní finanční limity bez DPH Nové finanční limity bez DPH od od Stavební práce ,- Kč ,- Kč Dodávky ,- Kč ,- Kč Služby ,- Kč ,- Kč Finanční limity pro podlimitní veřejné zakázky k zůstávají v platnosti Finanční limity bez DPH od Stavební práce ,- Kč Dodávky ,- Kč Služby ,- Kč Poradce POV Libereckého kraje bude v 03/2016 alokace 15,0 mil. Kč Poradce příprava programu pro setkání s představiteli Mikroregionu Němčicko Termín setkání: 05/2016 Začátek v pondělí v poledne, konec ve středu v poledne Program bude dopracován dle místa ubytování starostů MR Němčicko. P. Mgr. Svobodová navrhla jako jeden z bodů programu prohlídku hradu Valdštejn, kde je možnost zajistit vstupné zdarma. Poradce rozpočtové opatření č. 1/2016 Bylo předloženo rozpočtové opatření č. 1/2016 příjmy ,- Kč výdaje ,- Kč, které reaguje na úhradu zakladatelských podílů Obecně prospěšné společnosti pro Český ráj. Členské obce nemají výhrady k předloženému rozpočtovému opatření. Rozpočtová změna č. 1/2016 je přílohou tohoto zápisu. Strana 9 (celkem 11)

10 p. Hornig Česká pošta Obec Mladějov spolu s dalšími obcemi napsala dopis na Ministerstvo vnitra se stížností na zavírání pošt na malých obcích. Odpovědí na tento dopis bylo, že Česká pošta se chová tržně dle evropského standardu. Obec Mladějov dále po České poště požaduje vrácení budovy, ve které má Česká pošta nyní pobočku a v minulosti byla ze strany obce Mladějov České poště darována. p. Kozák aktivity obce Obec Vyskeř by ráda zorganizovala pro důchodce kurz počítačové gramotnosti, stejně jako tomu bylo v obci Karlovice. Poradce roční vklad člena a další náklady v roce 2016 V návaznosti na platné Stanovy, čl. VII. Majetek a hospodaření svazku, bod 1 členské obce zašlou roční příspěvek v tomto dohodnutém rozsahu: Sobotka ,- Hrubá Skála ,- Karlovice ,- Mladějov ,- Libošovice ,- Vyskeř ,- Kacanovy ,- Ktová ,- Osek ,- Olešnice ,- Troskovice ,- Paní účetní rozešle do fakturu se splatností do konce 03/2016 na členský příspěvek. V členském příspěvku jsou zahrnuty režijní náklady. Z členského příspěvku se bude hradit např. poradenství (26 000,- Kč/obec), platba za provoz www stránek, příspěvek ,- Kč na účetnictví svazku, 3 000,- Kč příspěvek na software KEO 4 pro účetnictví, 3 000,- Kč členský podíl MR na MAS, režijní náklady obce Vyskeř. Obci Újezd pod Troskami bude vystavena přefakturace 1 288,- Kč za webové stránky. 15/ Usnesení Účast 8 členských obcí Shromáždění starostů schvaluje: a) zrušení platného živnostenského oprávnění (8 hlasů ano) b) zveřejnění záměru prodeje příkopového ramene za cenu ,- Kč (8 hlasů ano) c)podání žádosti v rámci grantu Královéhradeckého kraje Propagace cyklobusů v turistických regionech na akci: Propagace cyklobusů v Českém ráji 2016 dle bodu č. 4 zápisu (8 hlasů ano) d) podání žádosti v rámci z programu Královéhradeckého kraje Podpora svazků obcí na akci Náklady na poradce dle budu č. 4 zápisu (8 hlasů ano) e) uzavření dodatku č. 7 smlouvy na poradenskou činnost pro obce Libereckého kraje v roce 2016 s Jarmilou Láskovou Soldátovou (8 hlasů ano) Strana 10 (celkem 11)

11 f) uzavření dodatku č. 6 smlouvy na poradenskou činnost pro obce Královéhradeckého kraje v roce 2016 s Jarmilou Láskovou Soldátovou (8 hlasů ano) g) realizaci projektu,,vytvoření metodiky na zpracování pasportů MK a DZ včetně uzavření objednávky (8 hlasů ano) h) rozpočtové opatření č. 1/2016 (8 hlasů ano) ch) výši ročního vkladu jednotlivých členských obcí (8 hlasů ano) Shromáždění starostů bere na vědomí: - Financování cyklobusů v roce Inventarizaci majetku za rok Setkání se zástupci Mikroregionu Němčicko 16/ Závěr 108. zasedání MR Český ráj bylo ukončeno v 19:15 hodin. Další zasedání MR Český ráj se uskuteční dne od 16:30 hod. v restauraci Mladějov Jan Kozák Mgr. Ondřej Havrda Vlasta Špačková ověřovatel ověřovatel předsedkyně Zapsala: Jarmila Lásková Soldátová mobil: tel. č , jarmila.soldatova@gmail.com Strana 11 (celkem 11)

Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy

Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy Podklady na zasedání ZM dne: 28.03.2019 Název materiálu: Účelový dar - Mikroregion Český ráj - cyklobusy Předkládá: Vypracoval: Mgr. Jana Svobodová Bc. Jana Chodaničová Zúčastní se projednávání v ZM: Mgr.

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 73. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 13.11.2009 v Obci Hnanice, okr, Znojmo Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Stanislav Tlášek a Oldřich Loutchan.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Stanislav Tlášek a Oldřich Loutchan. ZÁPIS z veřejného 86. zasedání (1/2012) Mikroregionu Český ráj konaného dne 19.1.2012 v Karlovicích, v motorestu Zavadilka Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Program jednání byl schválen 13 hlasy.

Program jednání byl schválen 13 hlasy. ZÁPIS z veřejného 103. zasedání (1/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 22. ledna 2015 v Sobotce, v restauraci Bůrovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 92. zasedání (1/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 7.2.2013 ve městě Sobotka, v restauraci Burovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil místopředseda svazku pan Stanislav

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 90. zasedání (5/2012) Mikroregionu Český ráj konaného dne 4.10.2012 v obci Libošovice, v hotelu Český ráj Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Program jednání byl schválen 11 hlasy.

Program jednání byl schválen 11 hlasy. ZÁPIS z veřejného 98. zasedání (1/2014) Mikroregionu Český ráj konaného dne 23. ledna 2014 v Sobotce v restauraci Burovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 72. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 27. 8.2009 v Obci Vyskeř, v zasedací místnosti OÚ Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Marie Drašnarová a Josef Ort.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Marie Drašnarová a Josef Ort. ZÁPIS z veřejného 77. zasedání (3/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 29.4.2010 v motorestu Zavadilka, Obec Karlovice Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Poradce předloží členským obcích informaci, jaký rozsah informací o cyklobusech je uveřejněn na webových stránkách Sdružení Český ráj.

Poradce předloží členským obcích informaci, jaký rozsah informací o cyklobusech je uveřejněn na webových stránkách Sdružení Český ráj. ZÁPIS z veřejného 104. zasedání (2/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. března 2015 v Radvánovicích, v motorestu Zavadilka Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku

Více

Program jednání byl schválen 8 hlasy.

Program jednání byl schválen 8 hlasy. ZÁPIS z veřejného 109. zasedání (2/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 3. března 2016 v restauraci Mladějov, v obci Mladějov Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil

Více

Program jednání byl schválen 8 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice.

Program jednání byl schválen 8 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice. ZÁPIS z veřejného 111. zasedání (4/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 1. září 2016 v troskovické hospůdce v prodejně potravin v č.p. 42 Troskovice Přítomni: viz. presenční listina

Více

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy

ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy ZÁPIS z veřejného 80. zasedání (6/2010) Mikroregionu Český ráj konaného dne 18.11.2010 v hotelu Králíček, Obec Kacanovy Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2014 nepředložila obec Dobšín

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2014 nepředložila obec Dobšín ZÁPIS z veřejného 101. zasedání (4/2014) Mikroregionu Český ráj konaného dne 4. září 2014 ve sportovním areálu v Sedmihorkách (obec Karlovice) Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně

Více

Program jednání byl schválen 7 hlasy. Poradce zašle partnerům informaci o provozu cyklobusů v letošním roce se žádostí o vyjádření.

Program jednání byl schválen 7 hlasy. Poradce zašle partnerům informaci o provozu cyklobusů v letošním roce se žádostí o vyjádření. ZÁPIS z veřejného 114. zasedání (2/2017) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 11. dubna 2017 v motorestu v Radvánovicích, obec Karlovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2016 Mikroregionu Tábor konaného dne 31. května 2016 od 15,00 hod. na obecním úřadě v Holenicích. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Letní turistické autobusy Český ráj 2015

Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Letní turistické autobusy Český ráj 2015 Závěrečná zpráva Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost Kn žmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová

Více

Závěrečný účet za rok 2010

Závěrečný účet za rok 2010 Návrh pro zasedání shromáždění starostů Závěrečný účet za rok 2010 Mikroregion Český ráj dobrovolný svazek obcí (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 28. srpna 2014 od 15,00 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ:

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ: Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová IČ: 428 99 818 Obsah

Více

Přítomni: viz. presenční listina

Přítomni: viz. presenční listina ZÁPIS z veřejného 117. zasedání (5/2017) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 16. listopadu 2017 v obci Karlovice, v motorestu Na Zavadilce v Radvánovicích Přítomni: viz. presenční

Více

Předseda zajistí přístupová hesla na web mikroregionu včetně manuálu na vkládání informací. - Splněno

Předseda zajistí přístupová hesla na web mikroregionu včetně manuálu na vkládání informací. - Splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č.3/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 9.6.2015 od 17,00 hod. na obecním úřadě na Sychrově --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice.

Program jednání byl schválen 10 hlasy. Vyvěšený rozpočet na rok 2016 nepředložila obec Olešnice. ZÁPIS z veřejného 112. zasedání (5/2016) shromáždění starostů Mikroregionu Český ráj konaného dne 15. listopadu 2016 v Mladějově v restauraci u Dvou lip. Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Martin Beksa a Blahoslav Kratochvíl.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Martin Beksa a Blahoslav Kratochvíl. ZÁPIS z veřejného zasedání č.2/2011 členské schůze DSO Mikroregionu Jizera konané dne 7.4. 2011 od 17,00 hod. v restauraci V Chaloupkách v Obci Svijanský Újezd ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

c) Vyvěšený návrh rozpočtu přinesly obce: Holenice, Kyje, Tatobity, Železnice, Rovensko pod Troskami,

c) Vyvěšený návrh rozpočtu přinesly obce: Holenice, Kyje, Tatobity, Železnice, Rovensko pod Troskami, ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2013 Mikroregionu Tábor konaného dne 31.1.2013 od 15,00 hod. v Bradlecké Lhotě v kulturním domě ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici

ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici ZÁPIS z veřejného 82. zasedání (2/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 10.3.2011 ve Městě Sobotka, v hasičské zbrojnici Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Obce zváží, pokud bude vypsána podpora na integrované projekty mikroregionů z LBC kraje, jaké téma bude preferováno - splněno

Obce zváží, pokud bude vypsána podpora na integrované projekty mikroregionů z LBC kraje, jaké téma bude preferováno - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2015 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. září 2015 od 15,30 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 5/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne 7.11.2017 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Rovensku pod Troskami ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Oldřich Loutchan a Mgr. Fišerová.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Oldřich Loutchan a Mgr. Fišerová. ZÁPIS z veřejného 84. zasedání (4/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 8.9.2011 v restauraci v Borku, Obec Hrubá Skála Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Program zasedání byl schválen 10 hlasy.

Program zasedání byl schválen 10 hlasy. ZÁPIS z veřejného zasedání č. 4/2017 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 12. září 2017 od 17,00 hod. na obecním úřadě na Sychrově --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová IČ: 428 99 818 Obsah

Více

Pojďte si hrát: Poradce zajistí objednávku na dopravce, nákup občerstvení (sladká odměna, pití, kelímky) a pamětní list. - splněno

Pojďte si hrát: Poradce zajistí objednávku na dopravce, nákup občerstvení (sladká odměna, pití, kelímky) a pamětní list. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2017 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20. června 2017 od 17,00 hod. na v kulturním domě v Pěnčíně --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č.4/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera

ZÁPIS z veřejného zasedání č.4/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera Přítomni: viz. presenční listina konané dne 11.9.2014 od 17,00 hod. v sokolovně v Kobylech Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni Blahoslav

Více

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č.2/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 31.3.2015 od 17,00 hod. v Lažanech v kulturním domě --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

6/ Program obnovy venkova Královéhradeckého kraje integrované projekty jejich zaměření v roce 2011 7/ Došlá pošta 8/ Diskuse 9/ Usnesení 10/ Závěr

6/ Program obnovy venkova Královéhradeckého kraje integrované projekty jejich zaměření v roce 2011 7/ Došlá pošta 8/ Diskuse 9/ Usnesení 10/ Závěr ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 4/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 15.7.2010 od 15,00 hod. v Mikulovské vinárně v Železnici Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil předseda svazku pan Mastník.

Více

Program: Program 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Jizera

Program: Program 1/ Plnění úkolů z minulých zasedání MR Jizera ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2018 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 6. února od 17,00 hod. v budově bývalé školy ve Svijanech --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice

ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice ZÁPIS z veřejného 97. zasedání (6/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 26. listopadu 2013 v v Penzionu Do& Ni v obci Libošovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku

Více

Organizační zajištění akce,,děti vítají jaro : poradce zajistí pozvánky a rozešle je ZŠ - splněno

Organizační zajištění akce,,děti vítají jaro : poradce zajistí pozvánky a rozešle je ZŠ - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2017 Mikroregionu Tábor konaného dne 8.6.2017 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Železnici ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Karlovice, Ktová, Hrubá Skála

Vyvěšený závěrečný účet dodaly obce: Vyskeř, Sobotka, Troskovice, Karlovice, Ktová, Hrubá Skála ZÁPIS z veřejného 106. zasedání (4/2015) Mikroregionu Český ráj konaného dne 15. září 2015 v Kacanovech, v restauraci Králíček Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájil místopředseda svazku pan

Více

Na webové stránky dá poradce zprávu a několik fotografií z akce,,pojďte si hrát. - splněno

Na webové stránky dá poradce zprávu a několik fotografií z akce,,pojďte si hrát. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 4/2015 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 8.9.2015 od 17,00 hod. ve,,stodole ve Žďárku --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ:

Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. Jarmila Lásková Soldátová IČ: Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler BusLine a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová IČ: 428 99 818 Obsah

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 3. dubna 2014 od 15,00 hod. na obecním úřadě v Žernově ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

c)obce do příštího zasedání zašlou poradci konkrétní požadavky z jejich obcí (umístění, popis, cenová rozvaha) na společnou žádost z POV LBC kraje

c)obce do příštího zasedání zašlou poradci konkrétní požadavky z jejich obcí (umístění, popis, cenová rozvaha) na společnou žádost z POV LBC kraje ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 6/2012 Mikroregionu Tábor konaného dne 4.12.2012 od 15,00 hod. v restauraci na Táboře ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod.

ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 1/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 6.února 2014 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu Lomnice nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č.5/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce

ZÁPIS z veřejného zasedání č.5/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce konané dne 20.11.2014 od 17,00 hod. ve Svijanech, v kampeličce Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni

Více

Program jednání byl schválen 9 hlasy.

Program jednání byl schválen 9 hlasy. ZÁPIS z veřejného 93. zasedání (2/2013) Mikroregionu Český ráj konaného dne 11.4.2013 v Hotelu Trosky v obci Troskovice Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

d) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2010 dodaly obce: Nová Ves nad Popelkou, Železnice, Bradlecká Lhota, Lomnice nad Popelkou

d) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2010 dodaly obce: Nová Ves nad Popelkou, Železnice, Bradlecká Lhota, Lomnice nad Popelkou ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2011 Mikroregionu Tábor konaného dne 31.8.2011 od 15,00 hod. na Městském úřadě v Lomnici nad Popelkou ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina

ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina ZÁPIS z veřejného 85. zasedání (5/2011) Mikroregionu Český ráj konaného dne 16.11.2011 v Hruškách Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Karel Bičík a Blahoslav Kratochvíl.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byly schváleni Ing. Karel Bičík a Blahoslav Kratochvíl. ZÁPIS z veřejného zasedání č.6/2010 členské schůze DSO Mikroregionu Jizera konané dne 2.12. 2010 od 17,00 hod. v kulturním domě v Obci Pěnčín ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne 11.12. 2015 Přítomni: Josef Šimonovský, Mgr. Petr Kozohorský, Mgr. Martina Volfová, Šárka Kočová, Josef Pecka, Zdeněk Žaloudek, Josef Tesárek. Program:

Více

c) Poradce s účetní svazku předloţí členským obcí návrh na doplacení poradenské činnosti. - viz. bod 5. zápisu

c) Poradce s účetní svazku předloţí členským obcí návrh na doplacení poradenské činnosti. - viz. bod 5. zápisu ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 5/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 7.9.2010 od 15,00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Lomnici nad Popelkou, bývalé lesnické učiliště ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 19.2.2015 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Ing. Jaroslav Semler - ČSAD Semily a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o Vyskeř Jarmila Lásková

Ing. Jaroslav Semler - ČSAD Semily a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o Vyskeř Jarmila Lásková Podklady poskytli: Zpracovatel: Ing. Jaroslav Semler - ČSAD Semily a.s. Luděk Láska, Vyskeř 101 Ing. Adam Pospíšil Dopravní podnik Kněžmost s.r.o. 512 64 Vyskeř Jarmila Lásková Soldátová IČ: 428 99 818

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 3/2014 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5.6.2014 od 17,00 hod. na obecním úřadě ve Čtveříně Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jednohlasně schváleni

Více

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 ( 17 zákona č. 250 / 2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 ( údaje

Více

Zápis č.12/2014 ze zasedání zastupitelstva Obce Hlupín ze dne 25.11.2014 konaného v budově OU od 19,00 hod

Zápis č.12/2014 ze zasedání zastupitelstva Obce Hlupín ze dne 25.11.2014 konaného v budově OU od 19,00 hod Zápis č.12/2014 ze zasedání zastupitelstva Obce Hlupín ze dne 25.11.2014 konaného v budově OU od 19,00 hod Přítomni: Starosta Obce : Místostarosta : Zastupitelé : Nepřítomni: Jaroslav Křivanec Dis Adriana

Více

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno

Paní účetní vystaví faktury všem obcím na úhradu členského příspěvku. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 2/2018 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 24. dubna 2018 od 17,00 hod. v Příšovicích, v DPS. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Ing. Sodomka doplnil program o schválení směrnic svazku. Upravený program zasedání byl schválen 11 hlasy.

Ing. Sodomka doplnil program o schválení směrnic svazku. Upravený program zasedání byl schválen 11 hlasy. ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2016 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 26. ledna 2016 od 17,00 hod. v kulturním domě v Pěnčíně --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Soběraz Zastupitelstvo obce Soběraz Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne 16.03.2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.01.2016 Termín: středa 20.01.2016 od 20 hodin, OÚ Nedrahovice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti

Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti Podklady na zasedání ZM dne: 23. 2. 2012 Název materiálu: 9. Mikroregion Jizera zpráva o finanční činnosti Předkládá: PhDr. Hana Maierová Vypracoval: P. Soldátová odborná poradkyně MR Jizera Zúčastní se

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne 24. 1. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 1. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě.

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 11. 4. 2017 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení účetní závěrky obce za rok 2016 3. Schválení

Více

Akce: Zvyšování kvality života v MR JIZERA - Obec Žďárek zašle fotografie před zahájením plnění. - splněno

Akce: Zvyšování kvality života v MR JIZERA - Obec Žďárek zašle fotografie před zahájením plnění. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání č. 5/2018 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 20. listopadu 2018 od 17,00 hod. kulturním domě v Lažanech --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

č. 6/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Holetín konané dne 14. prosince 2009

č. 6/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Holetín konané dne 14. prosince 2009 č. 6/2009 ze zasedání Zastupitelstva obce Holetín konané dne 14. prosince 2009 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Splnění úkolů uvedených v usnesení zastupitelstva obce č. 5/2009 Rozpočtová opatření ze

Více

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Valná hromada byla řádně svolána, předseda konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina zástupců obcí, je tedy

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 78/2013 konaného dne 17.12.2013 Přítomni: Polanka P., Marek M., Beneš J. Nehézová M. a Ježek R., Houdek M., Kotrch Vl. Nepřítomni:

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Závěrečný účet za rok 2009 Mikroregion Tábor

Závěrečný účet za rok 2009 Mikroregion Tábor Závěrečný účet za rok 2009 Mikroregion Tábor Dobrovolný svazek obcí (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy

ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy ZÁPIS z veřejného zasedání č. 1/2019 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 5. února 2019 od 17,00 hod. v obci Svijany v budově bývalé školy --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO 1 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY SVAZKU ŠLAPANICKO konané dne 13.6.2017 ve Šlapanicích I. Název a sídlo DSO Svazek obcí pro vodovody a kanalizace Šlapanicko Masarykovo nám. 546/9, 664 51 Šlapanice II. Místo a doba

Více

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00207/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 3/2006 konaného

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 3. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne

Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne Zápis ze zasedání shromáždění zástupců Mikroregionu Pojizeří, které se konalo v obci Benešov u Semil dne 19.4.2018 Přítomni: Benešov u Semil - Lampa Háje nad Jizerou Křapka Bystrá nad Jiz.- Nesvadba Roprachtice

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 28.4.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu obce Herink Čas konání: od 19:35 hod. do: 22:30 hod. Přítomni:, Miroslav Masopust,

Více

Doplnění programu: Informace o scizení laviček a poškození stolu Policie České republiky

Doplnění programu: Informace o scizení laviček a poškození stolu Policie České republiky ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 2/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 18.3.2010 v zasedací místnosti Městského úřadu v Lomnici nad Popelkou, bývalé lesnické učiliště Přítomni: viz presenční listina Jednání

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 18.12.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Marta Kesnerová, Luboš Hrabě, Bc. Eva Machová, Ing. Tomáš Vileta, Petr Dibus, Martina

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Český ráj, IČ: za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Český ráj, IČ: za rok 2010 Krajský úřad Libereckého kraje Odbor kontroly Č.j: LK-0112/10/Gro Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí Mikroregion Český ráj, IČ: 69155950 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Paní účetní vystaví faktury na roční členský příspěvek jednotlivým obcím splatné do splněno

Paní účetní vystaví faktury na roční členský příspěvek jednotlivým obcím splatné do splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 2/2015 Mikroregionu Tábor konaného dne 19. března 2015 od 15,00 hod. v Nové Vsi nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne Místo konání: Obecní úřad Sokoleč Přítomni: viz prezenční listina Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne 26. 6. 2019 1. Zahájení a schválení programu Jednání zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 1/2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 1/2008 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 1/2008 Zastupitelstvo obce Těchobuz se konalo 28.2.2008 v 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Těchobuz. Mimo jiné byly projednávány projekty vodovod, kanalizace

Více

Doplnění programu: Administrace projektu: Obnova komunikací a technické infrastruktury a výsadba veřejné zeleně

Doplnění programu: Administrace projektu: Obnova komunikací a technické infrastruktury a výsadba veřejné zeleně ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 1/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 4.2.2010 v zasedací místnosti Městského úřadu v Lomnici nad Popelkou, bývalé lesnické učiliště Přítomni: viz presenční listina Jednání

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Liběchov konaného dne 20. 1. 2016 od 18:00 hodin. Přítomni: Jaroslav Groh, Ing. Štěpán Hladký, Jan Rodr, Ing. Mgr. Vladimíra Zralíková, Ing. Pavel Dostál, Ing. Pavla

Více

a) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2008 dodaly obce: Holenice, Kyje, Rovensko pod Troskami, Ţeleznice, Bradlecká Lhota

a) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2008 dodaly obce: Holenice, Kyje, Rovensko pod Troskami, Ţeleznice, Bradlecká Lhota ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 3/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 5.5.2010 v zasedací místnosti Městského úřadu v Lomnici nad Popelkou, bývalé lesnické učiliště Přítomni: viz presenční listina Jednání

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více