Profil jazykové školy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Profil jazykové školy"

Transkript

1 Ani vám

2 Profil jazykové školy Jeden jazyk nestačí s.r.o. je úspěšná jazyková škola nabízející firemní vzdělávání obecného i profesního cizího jazyka po celé ČR od roku Zábavní lektoři Výběr lektorského týmu je pro nás to nejdůležitější. Spolupracujeme pouze s kvalifikovanými lektory (vysokoškolsky vzdělanými nebo s certifikátem TEFL), kteří kromě zkušeností a certifikátů mají také zřejmé odhodlání a nadšení pro práci. Jako menší jazyková škola máme dostatek prostoru ke sledování kvality naší výuky (funkční pravidelný systém observací), dále mají naši lektoři možnost individuálního i skupinového vzdělávání.

3 Živá výuka Všichni naši lektoři využívají nejnovější a vysoce efektivní komunikativní metody (jazyk se spojuje se skutečnými životními situacemi mimo třídu, hlavní cíl je tedy dorozumět se, nikoliv znát gramatické poučky. Lektor je schopen zajistit, že všichni studenti jsou součástí hodiny, jak nejvíc je to jen možné, a to za pomoci práce ve dvojicích a skupinkách, atd.) Nabízíme hodiny všeobecné angličtiny, ale také pro zvláštní účely, především obchodní, technickou, apod. Abychom zajistili lepší výsledky, studenti dostávají domácí úkoly, které musí dělat mimo prostředí třídy. Domácí úkoly mohou být ve formě vypracování cvičení v pracovním sešitě, ale stejně tak i něco kreativnějšího jako například zhlédnutí videa na internetu, podcasty, aktivity online, atd.

4 Rozřazení a testování studentů Studenty jsme schopni umístit do správné skupiny v návaznosti na rozřazovací testy. Dále doporučujeme studenty testovat 2 krát za rok (termíny vždy v závislosti na zadavateli) tak, aby i zaměstnavatel si mohl udělat obrázek o pokroku svých zaměstnanců. Zpětná vazba Jako důkaz toho, že svou práci odvádíme kvalitně, je pro nás především věrnost našich klientů, ale také skutečnost, že se k nám přidávají další subjekty. Oceňujeme jakoukoliv zpětnou vazbu našich klientů. Všechny studenty tedy 2 krát za rok žádáme o vyplnění online Dotazníku spokojenosti, na který se vždy snažíme vhodně reagovat. Flexibilita Uvědomujeme si, že naši klienti mají velmi plný diář a tak se snažíme být flexibilní, jak to jen jde. Nabízíme 24 hodinový limit pro zrušení hodiny pokud klient zruší svou hodinu s denním předstihem, hodina není účtována. Hodinu je samozřejmě také možné přesunout na jiný termín. POZVĚTE NÁS DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ!

5 Reference

6 Všeobecný cizí jazyk Kurzy všeobecného jazyka samozřejmě tvoří největší část našich aktivit. Každý rád cestuje a každý se dnes potřebuje domluvit. Všechny naše kurzy jsou vedeny s využitím komunikativní metody. Studenti velmi často pracují ve dvojicích nebo ve skupinkách tak, aby byli neustále v akci. V žádném případě nemají mnoho času odpočívat, musí být stále ve střehu a samozřejmě pracovat v cizím jazyce, protože i v začátečnických kurzech se objeví pouze absolutní minimum češtiny. Od roku 2004 naše jazyková škola organizuje jazykové kurzy anglického, německého, francouzského, španělského, italského, ruského a českého jazyka pro cizince. Nově také na pobočce v Táboře nabízíme kurzy japonského jazyka.

7 Typ práce: výuka anglického a německého jazyka Klient: Farmtec a.s. Realizace: 2008 až 2013 O projektu: Společnosti Farmtec a.s. dlouhodobě dodáváme jazykové kurzy skupinové i individuální všeobecného ale i odbornějšího jazyka. Typ práce: výuka anglického a německého jazyka Klient: Silon s.r.o. Realizace: 2009 až 2013 O projektu: Společnosti Silon s.r.o. dlouhodobě dodáváme jazykové kurzy skupinové i individuální všeobecného ale i odbornějšího jazyka. Typ práce: výuka anglického jazyka Klient: Onyx Advertisement Realizace: 2009 až 2013 O projektu: Společnosti Onyx Advertisement dlouhodobě dodáváme skupinové jazykové kurzy.

8 Obchodní cizí jazyk Vzhledem k rostoucí konkurenci všeobecný cizí jazyk nestačí. Zaměstnance je nutné vyškolit přímo pro situace, které zažijí během svého pracovního dne tak, aby dokonale obstáli a udrželi dobré jméno společnosti. Ať už jde o uvítání klienta, přes telefonáty do zahraničí, ovou komunikaci, nebo schopnost zvládnout schůzky a prezentace v cizím jazyce - vždy se snažíme dokonale kopírovat potřeby klienta. Jsme schopni zajistit kvalifikované a zkušené lektory právě v procvičované oblasti. Nabízíme i tematické balíčky profesní angličtiny.

9 Typ práce: výuka anglického a německého obchodního jazyka Klient: WPB Consulting s.r.o. Realizace: 2010 až 2011 O projektu: Společnosti WPB jsme dodávali individuální a skupinové kurzy anglického a německého obchodního jazyka. Studenti si pravidelně své znalosti úspěšně prověřovali v praxi. Typ práce: výuka anglického a německého obchodního jazyka Klient: Mindshare Realizace: 2009 až 2013 O projektu: Ve společnosti Mindshare vedeme řadu individuálních a skupinových kurzů anglického a německého obchodního jazyka pro klíčové zaměstnance společnosti. Ti musí neustále trénovat pro své prezentace a jednání v anglickém nebo německém jazyce.

10 Výuka v rámci projektu EU Evropská unie logicky hojně podporuje další vzdělávání a konkurenceschopnost zaměstnanců. Ne vždy je nutné vyplňovat složité formuláře. Naopak situace se velmi znatelně zlepšila a čerpání z fondů EU je o poznání snadnější. Poradenství při žádosti může zaměstnavatel využít jak na Úřadu práce, tak i u naší koordinátorky.

11 Typ práce: výuka anglického, německého a ruského obchodního a technického jazyka Klient: Kovosvit MAS a.s. Realizace: 2012 až 2013 O projektu: Společnosti Kovosvit MAS a.s. dodáváme skupinové jazykové kurzy ve velkém rozsahu zaměřené na obchodní a technický jazyk. Typ práce: výuka ruského a německého obchodního a technického jazyka Klient: Brisk a.s. Realizace: 2012 až 2013 O projektu: Společnosti Brisk a.s. dodáváme skupinové jazykové kurzy zaměřené na obchodní a technický jazyk. Typ práce: výuka anglického a německého jazyka se zaměřením na stavebnictví Klient: Maba Prefa spol. s.r.o.. Realizace: 2012 až 2013 O projektu: Společnosti Maba Prefa dodáváme průběžné a intenzivní jazykové kurzy se specifickým zaměřením na stavebnictví.

12 Typ práce: výuka anglického jazyka Klient: B + J Power Realizace: 2011 O projektu: Společnost B+J Power využila snadné dostupnosti finančních prostředků ze zdrojů evropských fondů a za vzdělávání svých zaměstnanců v průběhu roku 2011 zaplatila 0 Kč. Typ práce: výuka anglického jazyka Klient: Fly-Tech Realizace: 2011 O projektu: Společnost Fly-Tech zažádala o dotaci v rámci projektu Vzdělávejte se! Výuku několika individuálních kurzů pro své zaměstnance měla zcela zdarma.

13 Spolupráce s jinými jazykovými školami V žádném případě se nebráníme spolupráci s jinými jazykovými školami a vzdělávacími agenturami. Během našeho působení jak v Praze, tak i mimo ní máme tuto formu spolupráce dokonale vyzkoušenou a funguje znamenitě. Oproti spolupráci s jednotlivými živnostníky má tak jazyková škola nebo vzdělávací agentura komfort výběru více jazykových kurzů, zajištění suplování v případě potřeby, kontroly kvality výuky, náboru nových lektorů, což jen podporuje dlouhodobou spolupráci.

14 Typ práce: výuka anglického, německého, italského, ruského a španělského jazyka Klient: Dopravní vzdělávací institut Realizace: 2006 až 2013 O projektu: Dopravní vzdělávací institut (DVI) je dceřiná společnost ČD a.s., která zabezpečuje jazykovou výuku výhradně pro organizace ČD a.s., SŽDC a ČD Cargo. S DVI jsme navázali dlouhodobou spolupráci jako subdodavatelé výuky cizích jazyků v Praze, Táboře, ale i Chebu, Mostě, Karlových Varech a Kolíně. Typ práce: výuka anglického, německého a ruského Klient: vzdělávací agentura Globis s.r.o., České Budějovice Realizace: 2009 až 2013 O projektu: Se vzdělávací agenturou Globis s.r.o. máme navázanou dlouhodobou spolupráci. V rámci subdodavatelských služeb učíme nebo jsme učili ve společnostech Minerva, Kovosvit a.s., aj.

15 Typ práce: výuka anglického jazyka Klient: jazyková škola Gaudeo České Budějovice Realizace: 2009 až 2013 O projektu: S jazykovou školou Gaudeo z Českých Budějovic máme navázanou dlouhodobou spolupráci. V rámci subdodavatelských služeb učíme nebo jsme učili ve společnostech ZVVZ Milevsko, ACO Tábor a ČSOB. Typ práce: výuka anglického jazyka Klient: jazyková škola Spěváček Realizace: 2009 až 2013 O projektu: S jazykovou školou Spěváček z Prahy dlouhodobě dodáváme jazykové kurzy pro jejich klienta Metrostav a.s. v Plané nad Lužnicí.

16 Spolupráce s mateřskými centry Od roku 2011 jsme začali spolupracovat s mateřskými, rodičovskými a rodinnými centry v širším okolí Táborska. V jednotlivých centrech nabízíme odpolední a večerní kurzy pro dospělé a samozřejmě i kurzy pro děti. Výhody spolupráce s námi jsou zřejmé jazyková škola zajistí stabilní jazykovou výuku, své lektory si vybírá a nadále je i metodicky rozvíjí, je možné využít i rodilých mluvčích.

17 Typ práce: výuka anglického jazyka Klient: Rodičovské centrum Semaforáček Realizace: 2011 až 2013 O projektu: V rodičovském centru ve Veselí nad Lužnicí organizujeme večerní kurzy angličtiny a kurz AJ pro školáky. Typ práce: výuka anglického jazyka Klient: Centrum Klenby Realizace: 2011 až 2012 O projektu: V soběslavském centru Klenby vedeme večerní kurzy angličtiny. Od příštího roku bychom rádi otevřeli kurzy pro předškolní i školní děti. Typ práce: výuka anglického jazyka Klient: Centrum mladé rodiny Milísek Realizace: 2011 až 2013 O projektu: V centru Milísek organizujeme večerní kurzy anglického jazyka pro veřejnost, stejně jako kurzy pro školní děti.

18 Další projekty Typ práce: tvorba testů anglického jazyka Klient: LANGMaster s.r.o. Realizace: 2011 O projektu: Pro společnost LANGMaster s.r.o. jsme se stali výhradním dodavatelem podkladů pro online testovací platformu etestme.com. Jedná se o unikátní systém, jehož prostřednictvím lze s použitím počítače a internetu spolehlivě vyhodnotit úroveň znalosti angličtiny. Vyhodnocení se řídí kritérii Společného referenčního rámce (A1-C2). jazyklub Typ práce: organizace konverzačního klubu Klient: veřejnost Realizace: 2011 až 2013 O projektu: V rámci zkvalitňování služeb a naslouchání našim klientům jsme začali organizovat setkání konverzačního klubu JAZYKLUB. Studenti se mohou sejít u čaje a kávy a diskutovat na téma, které se dozví předem z ové komunikace.

19 V Závětří 6 Praha 7 Holešovice praha@jjn.cz tabor@jjn.cz tel: tel:

METODIKA PRO PROVEDENÍ KONTROLY TECHNICKÉ KAPACITY

METODIKA PRO PROVEDENÍ KONTROLY TECHNICKÉ KAPACITY Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Zajištění jazykové výuky na Ministerstvu zemědělství pro období září 2015 červen 2018 Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové

Více

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 NABÍDKA SKUPINOVÝCH KURZŮ PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Než si začnete vybírat: Můžete se přihlásit do nových i pokračujících kurzů, vhodnou úroveň Vám pomůžeme vybrat (rozřazovací test). Níže uvedené délky

Více

POMATURITNÍ STUDIUM ANGLICKÉHO JAZYKA ZÁŘÍ 2012 ČERVEN 2013

POMATURITNÍ STUDIUM ANGLICKÉHO JAZYKA ZÁŘÍ 2012 ČERVEN 2013 POMATURITNÍ STUDIUM ANGLICKÉHO JAZYKA ZÁŘÍ 2012 ČERVEN 2013 Jednoleté denní intenzivní studium na základě vyhlášky MŠMT ČR. Školní rok: září 2012 - červen 2013 Rozsah výuky: 4 vyučovací hodiny denně v

Více

JAZYKOVÁ ŠKOLA ECO Velké Meziříčí Mlýnská 6, Velké Meziříčí, tel. 602 325 108, www.eco-vyukajazyku.cz

JAZYKOVÁ ŠKOLA ECO Velké Meziříčí Mlýnská 6, Velké Meziříčí, tel. 602 325 108, www.eco-vyukajazyku.cz Vybírat si můžete ze široké nabídky různých typů kurzů: - intenzivní týdenní - víkendové - měsíční - celoprázdninové - individuální - nebo můžete využít některý z vypsaných kurzů viz. níže Proč letní kurzy?

Více

FIREMNÍ KURZY. Empower Your Business

FIREMNÍ KURZY. Empower Your Business FIREMNÍ KURZY Empower Your Business IQS International Quality Services s.r.o. V Olšinách 2300/75 Praha 10 +420 284007505 +420722934275 office@iqsservices.eu www.iqsservices.eu metodika výuky Metodika výuky

Více

PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ v aktivitě Ekonomická gramotnost

PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ v aktivitě Ekonomická gramotnost PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ v aktivitě Ekonomická gramotnost 1. Úvod V souladu s aktivitami projektu byl výukový modul Ekonomická gramotnost pilotně ověřen na primární (děti) i sekundární (pedagogové) cílové skupině.

Více

příprava s lehkostí Státní maturita Informace a přípravné kurzy

příprava s lehkostí Státní maturita Informace a přípravné kurzy příprava s lehkostí Státní maturita Informace a přípravné kurzy leden 2012 Základní informace o státních maturitách Informace o povinných zkouškách Státní maturitní zkouška se skládá ze dvou částí profilové

Více

Popis projektu. Klíčové aktivity

Popis projektu. Klíčové aktivity Zvyšování motivace k technickému vzdělávání Výše finanční podpory : 7 195 707,16 Doba realizace: 1.9.2012 31.10.2014 Poskytovatel: Jihočeský kraj, grantové schéma Prioritní osa: Počáteční vzdělávání Operační

Více

2. specializace. 3. intenzita. 4. interaktivita

2. specializace. 3. intenzita. 4. interaktivita odborné kurzy Jednodenní odborné kurzy Jednodenní odborné kurzy jsou vhodné pro zaměstnance z různých oblastí. Výhodou je trénink konkrétní slovní zásoby a zaměření kurzu dle potřeb studentů. Organizace

Více

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ VZDĚLÁVACÍ A VÝCVIKOVÉ KURZY Nabízíme: INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP PROGRAMY NA KLÍČ Význam má takové vzdělávání, které reaguje na zcela konkrétní potřeby. Kurzy v oblasti : sociálně

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Vzdělávání zaměstnanců. Institut pro veřejnou správu Praha, státní příspěvková organizace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Vzdělávání zaměstnanců. Institut pro veřejnou správu Praha, státní příspěvková organizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Jazykové vzdělávání zaměstnanců IVS NIPEZ: 79632000-3 Vzdělávání zaměstnanců Druh zadávacího řízení: Předmět veřejné zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

JAZYKOVÉ SCHOPNOSTI. Společnost: Slůně svět jazyků, s.r.o. Zástupce: Ing. Lucie Vlková, výkonná ředitelka

JAZYKOVÉ SCHOPNOSTI. Společnost: Slůně svět jazyků, s.r.o. Zástupce: Ing. Lucie Vlková, výkonná ředitelka Projekt vznikl za přispění Nadace ČEZ Společnost: Slůně svět jazyků, s.r.o. Zástupce: Ing. Lucie Vlková, výkonná ředitelka Jak na cizí jazyky? Proč se učím? Čeho chci dosáhnout? Konkrétní cíle v jazyce

Více

Výzva k podání nabídek,

Výzva k podání nabídek, Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ). Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název

Více

1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY

1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY PŘÍLOHA Č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Výběr dodavatele vzdělávacích a poradenských služeb v rámci projektu Zavedení systému hodnocení a motivace zaměstnanců David Türke Uniwin 1. PODROBNÁ SPECIFIKACE

Více

Jazyková škola Slůně. (Seminární práce: Marketingový plán) Vypracovali: Barbora Bučková Ondřej Cikánek

Jazyková škola Slůně. (Seminární práce: Marketingový plán) Vypracovali: Barbora Bučková Ondřej Cikánek Jazyková škola Slůně (Seminární práce: Marketingový plán) Vypracovali: Barbora Bučková Ondřej Cikánek Situační analýza 9 let působení na českém trhu orientace na firemní klientelu (B to B) Firma v současné

Více

Seznam referencí. Sykora Swiss Consulting CZ, s. r.o. 2007-2012. Marketingová studie cestovního ruchu Sokolovska

Seznam referencí. Sykora Swiss Consulting CZ, s. r.o. 2007-2012. Marketingová studie cestovního ruchu Sokolovska Seznam referencí Sykora Swiss Consulting CZ, s. r.o. 2007-2012 Zadavatel: Město Sokolov, IČ 295586 Marketingová studie cestovního ruchu Sokolovska Zpracování potřebných podkladů a dokumentů pro vytvoření

Více

POŽADAVKY NA STRUKTURU PROJEKTU A NASTAVENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT

POŽADAVKY NA STRUKTURU PROJEKTU A NASTAVENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT POŽADAVKY NA STRUKTURU PROJEKTU A NASTAVENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT Klíčové aktivity 1 projektu je nutné nastavit tak, aby přesně odpovídaly potřebám cílové skupiny je žádoucí ušít je individuálně na míru jednotlivým

Více

IN-HOUSE ODBORNÉ KURZY

IN-HOUSE ODBORNÉ KURZY Empower Your Business IN-HOUSE ODBORNÉ KURZY IQS International Quality Services s.r.o. V Olšinách 2300/75 Praha 10 +420 284007505 +420722934275 office@iqsservices.eu www.iqsservices.eu in-house obsah odborné

Více

STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023

STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023 STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023 PRO SO ORP PRACHATICE Zpracováno v rámci projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro ORP Prachatice, reg. č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000329

Více

S ICT ve výuce to umíme_dodávka dodatečného software

S ICT ve výuce to umíme_dodávka dodatečného software TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku S ICT ve výuce to umíme_dodávka dodatečného software Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006 Sb.,

Více

eberlitz Virtuální výuka Efektivní studium bez kompromisů

eberlitz Virtuální výuka Efektivní studium bez kompromisů Virtuální výuka Efektivní studium bez kompromisů Chcete se i přes Váš rušný pracovní a osobní život naučit nový jazyk pružně a bez ohledu na to,kde se právě nacházíte? Požadujete vzdělávací koncept, který

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

PŘEHLED O ČINNOSTI KRAJSKÝCH CENTER PODPORY PŘI KRAJSKÝCH PRACOVIŠTÍCH NÁRODNÍHO INSTITUTU PRO DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ

PŘEHLED O ČINNOSTI KRAJSKÝCH CENTER PODPORY PŘI KRAJSKÝCH PRACOVIŠTÍCH NÁRODNÍHO INSTITUTU PRO DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ PŘEHLED O ČINNOSTI KRAJSKÝCH CENTER PODPORY PŘI KRAJSKÝCH PRACOVIŠTÍCH NÁRODNÍHO INSTITUTU PRO DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ Krajská centra podpory při krajských pracovištích NIDV si kladou za cíl poskytovat komplexní

Více

Vyzkoušej jazykové fitko! POMATURITNÍ STUDIUM. status studenta mezinárodní zkoušky skvělí lektoři

Vyzkoušej jazykové fitko! POMATURITNÍ STUDIUM. status studenta mezinárodní zkoušky skvělí lektoři Vyzkoušej jazykové fitko! POMATURITNÍ STUDIUM status studenta mezinárodní zkoušky skvělí lektoři Fandíme cizím jazykům Jednoleté pomaturitní studium jazyků angličtina, němčina nebo španělština Je studium

Více

ONLINE KURZ K PŘÍPRAVĚ NA OFICIÁLNÍ ZKOUŠKY CAMBRIDGESKÉ UNIVERZITY

ONLINE KURZ K PŘÍPRAVĚ NA OFICIÁLNÍ ZKOUŠKY CAMBRIDGESKÉ UNIVERZITY ONLINE KURZ K PŘÍPRAVĚ NA OFICIÁLNÍ ZKOUŠKY CAMBRIDGESKÉ UNIVERZITY Preliminary English Test PET (úroveň B1) nebo First Certificate in English FCE (úroveň B2) nebo Certificate of Advanced English CAE (úroveň

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace Krycí list nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY Název veřejné zakázky: Jazyková výuka pro zaměstnance ÚVČR Identifikační údaje uchazeče právnické osoby Obchodní firma nebo název:

Více

POSKYTOVATELÉ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ

POSKYTOVATELÉ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Analýza nabídky a zhodnocení vzdělávacího potenciálu dalšího vzdělávání v krajích POSKYTOVATELÉ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Setkání se zástupci krajů * Beroun 2005 1 Lisabon: podporovat sdružování a vzájemnou spolupráci

Více

Závěrečná zpráva. Odborné praxe pro mladé do 30 let v Ústeckém kraji CZ.1.04/2.1.00/

Závěrečná zpráva. Odborné praxe pro mladé do 30 let v Ústeckém kraji CZ.1.04/2.1.00/ Závěrečná zpráva Odborné praxe pro mladé do 30 let v Ústeckém kraji CZ.1.04/2.1.00/70.00065 1 Obsah DATA REALIZACE PROJEKTU... 3 POPIS PROJEKTU... 4 CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU... 5 KLÍČOVÉ AKTIVITY PROJEKTU...

Více

Písemná zpráva zadavatele. podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Písemná zpráva zadavatele. podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění 1. Název veřejné zakázky: Semináře pro lektory zabývajících se dalším vzděláváním nové vyhlášení

Více

Language Club - jazyková škola Bělohorská 186/161, Praha 6 - Břevnov, tel.: ,

Language Club - jazyková škola Bělohorská 186/161, Praha 6 - Břevnov, tel.: , KÓD JAZYK ÚROVEŇ DLE CEF* ZAMĚŘENÍ TERMÍN DEN ČAS POČET HODIN** LEKTOR POČET STUDENTŮ CENA POZNÁMKA ANGLIČTINA P11AJ01 po 7:00-8:30 32 český Angličtina pro ranní ptáčata! Kurz je vhodný jak pro úplné začátečníky,

Více

Přehled programu Anglické vesničky Angloville

Přehled programu Anglické vesničky Angloville Přehled programu Anglické vesničky Angloville Kdo jsme? Náš cíl: překonání limitu tradiční výuky jazyků INTENZIVNÍ V Angloville pobytových kurzech účastníci hovoří anglicky téměř nepřetržitě, a to nejen

Více

Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání!

Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání! Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání! PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI TRADICE společnost založena v roce 1996, DOBRÁ ZNAČKA respekt důvěra partnerství, LÍDR ve vzdělávání na českém

Více

MUNI 4.0 Aktivita KA 6 Kompetence lidských zdrojů - Jazykové vzdělávání

MUNI 4.0 Aktivita KA 6 Kompetence lidských zdrojů - Jazykové vzdělávání MUNI 4.0 Aktivita KA 6 Kompetence lidských zdrojů - Jazykové vzdělávání Centrum jazykového vzdělávání (CJV) Masarykovy univerzity nabízí akademickým pracovníkům v oblasti pedagogicko-jazykových dovedností

Více

ODBORNOSTNÍ SETKÁNÍ. v rámci Průběžného vzdělávání v projektu Klíče pro život

ODBORNOSTNÍ SETKÁNÍ. v rámci Průběžného vzdělávání v projektu Klíče pro život ODBORNOSTNÍ SETKÁNÍ (předávání a získávání zkušeností, nápadů a námětů ověřených v praxi při práci s dětmi a mládeží) v rámci Průběžného vzdělávání v projektu Klíče pro život jsou setkání pedagogických

Více

JAZYKOVÉ TESTOVACÍ CENTRUM TLC

JAZYKOVÉ TESTOVACÍ CENTRUM TLC JAZYKOVÉ TESTOVACÍ CENTRUM TLC TLC je oficiálním testovacím centrem ETS Global pro zkoušky TOEIC, WiDaF, TFI, které jsou vedeny v seznamu standardizovaných jazykových zkoušek MŠMT. Jedná se o certifikáty

Více

Řešení výuky cizích jazyků

Řešení výuky cizích jazyků MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN VZDĚLÁVÁNÍ PRO ORP TIŠNOV Řešení výuky cizích jazyků Oborová pracovní skupina podskupina Cizí jazyky 4. 12. 2018 ČINNOST PRACOVNÍCH SKUPIN a MAP Diskuze problémů a návrh řešení Interpretace

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. III ZE DNE 17. 4. 2015

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. III ZE DNE 17. 4. 2015 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. III ZE DNE 17. 4. 2015 ZADAVATEL: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 376/1, 128 01 Praha 2 Zastoupena: Robinem Povšíkem,

Více

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE 1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE Šablona stáže představuje základní rámec odborné stáže pro typovou pozici a obsahuje požadavky na obsah a průběh stáže, na stážistu i na poskytovatele stáže. Bílá pole označují

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

Analýza vzdělávacích potřeb v rámci projektu "Centrum vzdelávania" - príležitosť k vzdelávaniu bez hraníc

Analýza vzdělávacích potřeb v rámci projektu Centrum vzdelávania - príležitosť k vzdelávaniu bez hraníc Analýza vzdělávacích potřeb v rámci projektu "Centrum vzdelávania" - príležitosť k vzdelávaniu bez hraníc Zpracovala: Dorota Madziová, Institut EuroSchola, duben 2011 V rámci projektu "Centrum vzdelávania"

Více

ORGANIZACE KURZŮ JAK SE PŘIHLÁSIT SLEVY SOUTĚŽ

ORGANIZACE KURZŮ JAK SE PŘIHLÁSIT SLEVY SOUTĚŽ 2018/2019 ORGANIZACE KURZŮ podzimní a jarní semestr vyučovací hodina = 45 minut obvykle 1 setkání týdně (2 3 vyučovací hodiny) maximálně 10 účastníků v kurzu (obvykle 4 6) k zahájení kurzů jsou zapotřebí

Více

Cyklus III, akademický rok 2019/2020

Cyklus III, akademický rok 2019/2020 MUNI 4.0 Aktivita KA 6 Kompetence lidských zdrojů Jazykové vzdělávání Cyklus III, akademický rok 2019/2020 (CJV) Masarykovy univerzity nabízí akademickým pracovníkům v oblasti pedagogicko-jazykových dovedností

Více

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIC-580/11-C. Bydlinského 2474, Tábor

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIC-580/11-C. Bydlinského 2474, Tábor Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název kontrolované osoby: Sídlo: Střední škola obchodu, služeb a řemesel a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Tábor, Bydlinského

Více

Zpráva vyhodnocení kurzu Zvládání námitek v obchodním jednání

Zpráva vyhodnocení kurzu Zvládání námitek v obchodním jednání Zpráva vyhodnocení kurzu Zvládání námitek v obchodním jednání Název zakázky: Registrační číslo projektu: Vzdělávání zaměstnanců společnosti Nekupto s.r.o. CZ.1.04/1.1.02/35.00816 1 www.everesta.cz MISE

Více

ZÁPIS Z 2. SETKÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY ČTENÁŘSKÁ A MATEMATICKÁ GRAMOTNOST V ZÁKLADNÍM VZDĚLÁVÁNÍ

ZÁPIS Z 2. SETKÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY ČTENÁŘSKÁ A MATEMATICKÁ GRAMOTNOST V ZÁKLADNÍM VZDĚLÁVÁNÍ ZÁPIS Z 2. SETKÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY ČTENÁŘSKÁ A MATEMATICKÁ Datum jednání: 29.09.2016 Čas jednání: 14:00 hodin GRAMOTNOST V ZÁKLADNÍM VZDĚLÁVÁNÍ Místo jednání: Kancelář MAS Lednicko-valtický areál, z.s.,

Více

Úřad vlády České republiky Institut státní správy. Prováděcí metodika k Pravidlům vzdělávání zaměstnanců ve správních úřadech

Úřad vlády České republiky Institut státní správy. Prováděcí metodika k Pravidlům vzdělávání zaměstnanců ve správních úřadech Úřad vlády České republiky Institut státní správy Prováděcí metodika k Pravidlům vzdělávání zaměstnanců ve správních úřadech Praha 2006 Prováděcí metodika k Pravidlům vzdělávání zaměstnanců ve správních

Více

8. Evaluační zpráva monitorující aktivity projektu za období 1. 11. 2014-28. 2. 2015

8. Evaluační zpráva monitorující aktivity projektu za období 1. 11. 2014-28. 2. 2015 Číslo výzvy: 76 Název globálního grantu: rovné příležitosti žen a mužů a slaďování rodinného a pracovního života Název oblasti podpory: 3.4. Rovné příležitosti žen a mužů na trhu práce a slaďování pracovního

Více

Obecná priorita A15: Zvyšování kompetencí pedagogických pracovníků v oblasti cizích jazyků

Obecná priorita A15: Zvyšování kompetencí pedagogických pracovníků v oblasti cizích jazyků KLÍČOVÉ TÉMA ROZVOJ VÝUKY CIZÍCH JAZYKŮ A. Potřeby s nejvyšší důležitostí Obecná priorita A15: Zvyšování kompetencí pedagogických pracovníků v oblasti cizích jazyků Obecný cíl A15.1: Dosáhnout zvýšení

Více

ORGANIZACE KURZŮ JAK SE PŘIHLÁSIT SLEVY SOUTĚŽ

ORGANIZACE KURZŮ JAK SE PŘIHLÁSIT SLEVY SOUTĚŽ 2019/2020 ORGANIZACE KURZŮ podzimní a jarní semestr vyučovací hodina = 45 minut obvykle 1 setkání týdně (2 3 vyučovací hodiny) maximálně 10 účastníků v kurzu (obvykle 4 6) k zahájení kurzů jsou zapotřebí

Více

STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023 PRO ORP IVANČICE

STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023 PRO ORP IVANČICE STRATEGICKÝ RÁMEC MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ DO ROKU 2023 PRO ORP IVANČICE Zpracováno v rámci projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Ivančice Registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000680

Více

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: poskytování výuky anglického jazyka

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: poskytování výuky anglického jazyka Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Poskytování výuky anglického jazyka podle 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb, o veřejných zakázkách Zadavatel: Ministerstvo

Více

Základní údaje. Profesní profil

Základní údaje. Profesní profil Základní údaje Jméno: Mgr. Alexandra Narwa Trvalé bydliště: Tiché údolí 2360, 252 63 Roztoky u Prahy Telefon: 605 187 330 Email: alexandra.narwa@seznam.cz Datum narození: 25. 2. 1978 Rodinný stav: vdaná,

Více

Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání, Základní škola Krásného 24

Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání, Základní škola Krásného 24 Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání, Základní škola Krásného 24 Obsahové, časové a organizační vymezení vyučovacího předmětu Anglický jazyk rozšířená výuka 1. stupeň Výuka je zaměřena převážně

Více

SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ

SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ Individuální koučink Motto: K čemu je dobrá inspirace, když po ní nenásleduje čin? (Anthony Robbins) Vážení zájemci o osobní rozvoj, dovolujeme si Vás oslovit s možností

Více

Jazykové kurzy pro veřejnost. Trutnov

Jazykové kurzy pro veřejnost. Trutnov Jazykové kurzy pro veřejnost Trutnov (Pražská 59) jaro 2011 Trutnov 2010/2011 - nabídka kurzů a ceník ANGLIČTINA PRO ZAČÁTEČNÍKY Termín konání: 14.2. - 1.7.2011 NOVÉ KURZY: Angličtina pro dospělé (1x týdně

Více

Posuzovací arch Poradenská role školy

Posuzovací arch Poradenská role školy Posuzovací arch Poradenská role školy Profil školy Zatrhněte počet žáků ve do 150 vaší škole do 250 do 550 do 800 nad 800 Stručná charakteristika školy a sociokulturní zázemí žáků Zatrhněte typ školy:

Více

Přehled aktuálních seminářů, workshopů a vzdělávacích aktivit vzdělávací agentury ASTERIA 2015

Přehled aktuálních seminářů, workshopů a vzdělávacích aktivit vzdělávací agentury ASTERIA 2015 Přehled aktuálních seminářů, workshopů a vzdělávacích aktivit vzdělávací agentury ASTERIA 2015 Objednejte si svůj seminář pro pedagogy nebo dílny/lekce pro děti Seminář Vám připravíme po domluvě ve Vašich

Více

BLENDED LEARNING. (v souladu s výzvou 57) NET University s.r.o.

BLENDED LEARNING. (v souladu s výzvou 57) NET University s.r.o. BLENDED LEARNING (v souladu s výzvou 57) NET University s.r.o. V Olomouci 5. 8. 2015 1. E-learning Způsob výuky, vzdělávací proces, využívající ICT, je tvořen: > vzdělávacím obsahem (studijní materiály

Více

Rámcová osnova modulu

Rámcová osnova modulu Rámcová osnova modulu Název modulu: Lektorské dovednosti Tento modul je součástí akreditačního systému Ministerstva práce a sociálních věcí. 1. Typ vzdělávání 1) Specializované profesní Obecné x 2. Oblast

Více

Marketing Osobní prodej

Marketing Osobní prodej Výukový materiál zpracován v rámci operačního projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0512 Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Marketing Osobní

Více

Specifikace předmětu veřejné zakázky Rozvoj lidských zdrojů v MPK v rámci projektu Komplexní rozvoj lidských zdrojů ve společnosti MP Krásno, a.s.

Specifikace předmětu veřejné zakázky Rozvoj lidských zdrojů v MPK v rámci projektu Komplexní rozvoj lidských zdrojů ve společnosti MP Krásno, a.s. PŘÍLOHA Č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Rozvoj lidských zdrojů v MPK v rámci projektu Komplexní rozvoj lidských zdrojů ve společnosti MP Krásno, a.s. 1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY Předmětem

Více

POSKYTOVATELÉ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ

POSKYTOVATELÉ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Analýza nabídky a zhodnocení vzdělávacího potenciálu dalšího vzdělávání v krajích POSKYTOVATELÉ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Setkání se zástupci krajů * Velké Meziříčí 2005 1 Lisabon: podporovat sdružování a vzájemnou

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Platnost

Více

SPRÁVNÁ VOLBA OBORU - ZAČÁTEK DOBRÉ KARIÉRY

SPRÁVNÁ VOLBA OBORU - ZAČÁTEK DOBRÉ KARIÉRY Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky SPRÁVNÁ VOLBA OBORU - ZAČÁTEK DOBRÉ KARIÉRY Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.11/01.0041 Partneři projektu 1 Operační

Více

ENGLISH FOR LIFE ANGLIČTINA PRO ŽIVOT Studio angličtiny a jógy Tišnov. Bezručova 21, Tišnov

ENGLISH FOR LIFE ANGLIČTINA PRO ŽIVOT Studio angličtiny a jógy Tišnov. Bezručova 21, Tišnov Studio angličtiny a jógy Tišnov Bezručova 21, Tišnov Pro život, ne pro školu se učíme. Seneca Již 9 let jsme v Tišnově pro všechny děti, mladistvé a dospělé, kteří se rádi učí anglicky. Představujeme Vám

Více

Efektivita vzdělávání lektorů v soukromých jazykových školách

Efektivita vzdělávání lektorů v soukromých jazykových školách Efektivita vzdělávání lektorů v soukromých jazykových školách Co se osvědčuje a co ne Margareta Zábranská, Glossa škola jazyků ACERT konference, 31. 3. 2012 Glossa škola jazyků Velká škola Mezi Top Ten

Více

Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, o.s. EFEKTIVNĚ VZDĚLÁVAT ZAMĚSTNANCE MŮŽE I MALÝ A STŘEDNÍ PODNIK Tomáš Langer Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, o.s. největší sdružení ve vzdělávání

Více

Centrum pro podporu zaměstnanc. stnanců. PhDr. Michaela Tureckiová,, CSc. Vedoucí Centra pro podporu zaměstnanc. Lenka Skabrouthová

Centrum pro podporu zaměstnanc. stnanců. PhDr. Michaela Tureckiová,, CSc. Vedoucí Centra pro podporu zaměstnanc. Lenka Skabrouthová Centrum pro podporu zaměstnanc stnanců PhDr. Michaela Tureckiová,, CSc. Lektor Centra pro podporu zaměstnanc stnanců Lenka Skabrouthová Vedoucí Centra pro podporu zaměstnanc stnanců Identifikace projektu

Více

Co nového v KAP. II. Setkání Řídícího výboru MAP MČ P4

Co nového v KAP. II. Setkání Řídícího výboru MAP MČ P4 Co nového v KAP II. Setkání Řídícího výboru MAP MČ P4 Praha 19.1.2017 Rozvoj podpory MAP Z projektu KAP podporuje MČ i HMP = cílem je podpora MČ při realizaci MAP 12. 2015 setkání s OŠK MČ k projektu 02.

Více

Požadované parametry dodávky služby a technické podmínky

Požadované parametry dodávky služby a technické podmínky Příloha č. 4 Detailní popis a charakteristika nabídky Rozvoj individuálních ústních komunikačních dovedností žáků v anglickém jazyce a učitelů v anglickém, německém a francouzském jazyce formou blended

Více

Časový harmonogram kurzů digitální fotografie, zpracování obrazu, metodiky a didaktiky fotografování

Časový harmonogram kurzů digitální fotografie, zpracování obrazu, metodiky a didaktiky fotografování Časový harmonogram kurzů digitální fotografie, zpracování obrazu, metodiky a didaktiky fotografování Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.00/48.0148 Hrajeme si s fotoaparátem Operační program: Vzdělávání

Více

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další činnosti B.I.B.S., a. s. vysoké školy na období 2015 2020

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další činnosti B.I.B.S., a. s. vysoké školy na období 2015 2020 Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další činnosti B.I.B.S., a. s. vysoké školy na období 2015 2020 Září 2015 Dlouhodobý záměr vzdělávací, vědecké a výzkumné, vývojové,

Více

Projekt Šance pro ES, a.s.

Projekt Šance pro ES, a.s. Tisková zpráva za období květen září 2011 (závěrečná) Projekt Šance pro ES, a.s. Společnost Employment Service, a.s. v září 2011 úspěšně ukončila projekt Šance pro ES, a.s., který byl financován z prostředků

Více

VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV

VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV VÁŠ PARTNER V OBLASTI CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 2016/2017 ORGANIZACE KURZŮ podzimní a jarní semestr vyučovací hodina = 45 minut obvykle 1 setkání týdně (2 3 vyučovací hodiny) maximálně

Více

Průvodce pro zahraniční pracovníky (Spojené království)

Průvodce pro zahraniční pracovníky (Spojené království) Průvodce pro zahraniční pracovníky (Spojené království) Úvod Tento krátký dokument vám pomůže porozumět tomu, jaké zdroje máte k dispozici, jak je můžete využít a jak můžete získat doklad o ověření vašich

Více

Multimediální jazyková učebna na ZŠ Holoubkov Základní škola a Mateřská škola Holoubkov, okres Rokycany, příspěvková organizace

Multimediální jazyková učebna na ZŠ Holoubkov Základní škola a Mateřská škola Holoubkov, okres Rokycany, příspěvková organizace Multimediální jazyková učebna na ZŠ Holoubkov Základní škola a Mateřská škola Holoubkov, okres Rokycany, příspěvková organizace PROJEKT CZ.1.07/1.1.12/04.0028 Projekt: Multimediální jazyková učebna na

Více

Projektový záměr Základní škola a mateřská škola Osová Bítýška. Charakteristika školního vzdělávacího programu

Projektový záměr Základní škola a mateřská škola Osová Bítýška. Charakteristika školního vzdělávacího programu Projektový záměr Základní škola a mateřská škola Osová Bítýška Viz pedagogická rada 25. listopadu 2010 a porada 5. listopadu 2010 Co je cílem projektu, která témata je potřeba na škole podpořit a proč

Více

1 OTÁZKY OBSAHOVÉHO RÁMCE (W) Oblast A: Čemu ve výuce věřím, jaká mám východiska? A1/1 Jak se ve výuce odráží skutečnost, že je každý žák jiný?

1 OTÁZKY OBSAHOVÉHO RÁMCE (W) Oblast A: Čemu ve výuce věřím, jaká mám východiska? A1/1 Jak se ve výuce odráží skutečnost, že je každý žák jiný? 1 OTÁZKY OBSAHOVÉHO RÁMCE (W) Oblast A: Čemu ve výuce věřím, jaká mám východiska? Podoblast A1: Individualizace výuky A1/1 Jak se ve výuce odráží skutečnost, že je každý žák jiný? A1/2 Představme si úsečku.

Více

Šablony pro MŠ a ZŠ. Příležitost společně posunout vzdělávání na Hranicku. Cíl výzvy a podporované aktivity

Šablony pro MŠ a ZŠ. Příležitost společně posunout vzdělávání na Hranicku. Cíl výzvy a podporované aktivity Šablony pro MŠ a ZŠ Příležitost společně posunout vzdělávání na Hranicku Cíl výzvy a podporované aktivity Podpora MŠ a ZŠ formou projektů zjednodušeného vykazování Personální podpora Doučování žáků Osobnostně

Více

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejné zakázky Název zakázky: Registrační číslo projektu: Název projektu: Předpokládaná cena vč. DPH: Lhůta pro podávání nabídek: Provedení školení lektorů zabývajících

Více

Základy managementu Řízení lidí. Ing. Ivana Pražanová

Základy managementu Řízení lidí. Ing. Ivana Pražanová Základy managementu Řízení lidí Ing. Ivana Pražanová Historie Lidé na začátku minulého století hlavně nositeli fyzické síly Normy, úkolová mzda, personální agenda metody řízení Postupně se práce stala

Více

UČEBNÍ OSNOVY ZŠ M. Alše Mirotice

UČEBNÍ OSNOVY ZŠ M. Alše Mirotice UČEBNÍ OSNOVY ZŠ M. Alše Mirotice Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Německý jazyk Období: 2. období, 3. období Počet hodin ročník: 0 66 66 66 Učební texty: 2. období A)

Více

Zpráva vyhodnocení kurzu Prezentační dovednosti

Zpráva vyhodnocení kurzu Prezentační dovednosti Zpráva vyhodnocení kurzu Prezentační dovednosti Název zakázky: Registrační číslo projektu: Vzdělávání zaměstnanců společnosti Nekupto s.r.o. CZ.1.04/1.1.02/35.00816 1 www.everesta.cz MISE Naším posláním

Více

POSTUP A PRAVIDLA ŠÍŘENÍ VYBRANÝCH METODIK PRO PROJEKT CP NRP

POSTUP A PRAVIDLA ŠÍŘENÍ VYBRANÝCH METODIK PRO PROJEKT CP NRP POSTUP A PRAVIDLA ŠÍŘENÍ VYBRANÝCH METODIK PRO PROJEKT CP NRP VYDAL: CENTRUM PODPORY, O. P. S., dceřiná společnost NADACE SIRIUS V PRAZE DNE:5. 9. 2013 OBSAH: 1 POUŽITÉ ZKRATKY A POJMY... 3 2 ÚČEL DOKUMENTU...

Více

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE 2014

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE 2014 CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ VŠEM V ROCE 2014 v roce 2014 je informačně-poradenské centrum Jihomoravského kraje. Jeho cílem je zvyšovat zájem obyvatel regionu o další vzdělávání a rozvíjet jejich konkurenceschopnost

Více

Český systém kvality služeb. VI. Fórum konference na podporu rozvoje malého a středního podnikání, SME WEEK - Evropský rok 2014 Praha 23.

Český systém kvality služeb. VI. Fórum konference na podporu rozvoje malého a středního podnikání, SME WEEK - Evropský rok 2014 Praha 23. Český systém kvality služeb VI. Fórum konference na podporu rozvoje malého a středního podnikání, SME WEEK - Evropský rok 2014 Praha 23. října 2014 Východiska Dlouhodobě nízká úroveň kvality poskytovaných

Více

Cizí jazyk. Předmět: Další cizí jazyk ( anglický jazyk, německý jazyk)

Cizí jazyk. Předmět: Další cizí jazyk ( anglický jazyk, německý jazyk) Cizí jazyk Předmět: Další cizí jazyk ( anglický jazyk, německý jazyk) Charakteristika vyučovacího předmětu Další cizí jazyk je doplňující vzdělávací obor, jehož obsah je doplňující a rozšiřující. Konkrétním

Více

Jazykové kurzy on-line a pod dohledem tutora

Jazykové kurzy on-line a pod dohledem tutora Jazykové kurzy on-line a pod dohledem tutora Jazykové kurzy on-line a pod dohledem tutora Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK) je jediným pracovištěm v České republice,

Více

Východiska pro strategickou část - problémové oblasti, priority a cíle

Východiska pro strategickou část - problémové oblasti, priority a cíle Východiska pro strategickou část - problémové oblasti, priority a cíle Na základě zapojení aktérů a vyhodnocení existujících materiálů byly určeny následující oblasti a v nich tyto klíčové problémy. Problémová

Více

TALENT CAREER PROGRAM

TALENT CAREER PROGRAM TALENT CAREER PROGRAM ZJISTĚTE,CO VE VÁS JE! T&CC s.r.o. 2008 Odborný garant: Mgr. Jakub Hermánek Projektový manager ČR: Ing. Helena Mitlehnerová SR: Ing. Adela Masaryková ZAČNĚTE KARIÉRU ROVNOU U TĚCH

Více

WebWalker www.webwalker.cz

WebWalker www.webwalker.cz WebWalker www.webwalker.cz Efektivní nástroj pro automatické testy webových aplikací Tester k vašim službám: WebWalker WebWalker je nástroj určený pro automatizované testování webových aplikací, který

Více

Angličtina s rodilými mluvčími na ZŠ nám. Curieových 2019/2020

Angličtina s rodilými mluvčími na ZŠ nám. Curieových 2019/2020 Angličtina s rodilými mluvčími na ZŠ nám. Curieových 2019/2020 O Fantail Academy je jazyková škola, která se specializuje na poskytování kvalitních jazykových programů pro děti od předškolního po středoškolský

Více

PERSONÁLNÍ PROJEKT ABSOLVENT Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední?

PERSONÁLNÍ PROJEKT ABSOLVENT Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední? Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední? 28. dubna 2008 (10:00 16:00) DK Peklo - dům kultury města Plzně Pobřežní 10, Plzeň centrum Pořádá: Stavovská unie studentů ZČU v Plzni Tylova

Více

Výcvik v Somatickém koučování

Výcvik v Somatickém koučování Výcvik v Somatickém koučování Mise a cíle výcviku v somatickém koučování Výcvik poskytuje teoretické pochopení i praktické zvládnutí metody koučování na úrovni, kdy je možné začít jednotlivé techniky uplatňovat

Více

Vyhodnocení evaluačního dotazníku mezinárodní konference Udržitelný rozvoj světa

Vyhodnocení evaluačního dotazníku mezinárodní konference Udržitelný rozvoj světa Vyhodnocení evaluačního dotazníku mezinárodní konference Udržitelný rozvoj světa Dotazník a závěrečnou zprávu připravila: Mgr. Zdeňka Vostrovská, 12. listopadu 2018 v Praze, KMS 1 1. Úvod Dne 31. října

Více

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017 Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2017-18 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4 vyučovací

Více

Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287

Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287 Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 1,5-240 mm 2, IP 54-67 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 IP 54-65, 3-54 modul. jednotek Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287 IP 66 Rozváděčový

Více

Společný evropský referenční rámec pro jazyky (CERF)

Společný evropský referenční rámec pro jazyky (CERF) Shrnutí obsahu Společný evropský referenční rámec (CERF). Jak nyní probíhá výuka jazyků na 1. LF? Vstupní testy na 1. LF v rámci CERF. Výuka jazyků na jiných LF v ČR. Návrhy pro změnu výuky jazyků na 1.

Více

Jak na export Veletrh - proexportní platforma

Jak na export Veletrh - proexportní platforma Jaroslav Bílek 28.02.2018 Jak na export Veletrh - proexportní platforma Jak na export 2 Obsah tématu Význam veletrhů v digitálním prostředí Proexportní role veletrhu Statistické parametry veletrhů Mezinárodnost

Více