Obchodní podmínky Big Opportunities Bonusu :

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obchodní podmínky Big Opportunities Bonusu :"

Transkript

1 Obchodování měn a CFDs je velice spekulativní a může zahrnovat riziko ztráty. Takové obchodování není vhodné pro všechny investory, před využitím služeb si prosím prostudujte rizika spojená s obchodováním. Před přijetím Big Opportunities Bonusu prosím prostudujte obchodní podmínky Big Opportunities Bonus a poraďte se s odborníkem, pokud je to nezbytné. Tato nabídka opravňuje Admiral Markets AS (Admiral Markets) k Big Opportunities Bonusu dle následujících podmínek: Vklad Bonus Požadavek na Exspirační doba zobchodovaný objem (v lotech) Nad 5000 EUR 1350 EUR dní Obchodní podmínky Big Opportunities Bonusu : 1. Všeobecné podmínky 1.1 Kampaň Big Opportunities Bonus je platná pouze ve speciálních případech a je poskytnuta vybrané skupině účastníků (účastník). Tento Big Opportunities Bonus není přenosný a je omezen pouze na příjemce této nabídky. 1.2 Tato nabídka Big Opportunities Bonus je platná od do a to pouze, pokud byla poslána osobně em zástupcem Admiral Markets. 1.3 Nabídka Big Opportunities Bonus je platná třicet (30) dní od data registrace. Jestliže je vklad (vklad) uvedený v aktuální nabídce Big Opportunities Bonus obdržen poté, co uplynulo 30 dní od data registrace, Admiral Markets má právo zrušit nárok na bonus. 1.4 Bonus představuje pouze dodatečnou volnou marži, zvyšuje tedy výši finančních prostředků dostupnou pro obchodování (např. pro otevření nové pozice a zachování maržových požadavků k těmto pozicím). Nicméně bonus není součástí zůstatku na obchodním účtu jako takového, nemůže být vybrán ani převeden na jiné účty před splněním požadovaného obchodního objemu (požadovaný obchodní objem), který je uveden v aktuální nabídce Big Opportunities Bonus. 1.5 Bonus je vložen na účet jako maržový úvěr, a proto nemůže být použit ke krytí obchodních ztrát. 1.6 Obchodní objem je počítán v lotech, kde se 1 lot rovná 100,000 základní měny. Zobchodovaní jednoho lotu 'round-turn' se rozumí otevření pozice o velikosti 100,000 základní měny a uzavření té samé pozice. Tímto způsobem zobchodujete 1 lot z požadovaného obchodního objemu, zobchodování 1 lotu musí být v souladu s podmínkami stanovenými v paragrafu 1.8.

2 1.7 Kvůli značným rozdílům v maržových požadavcích a výchozímu objemu kontraktu pro neměnové instrumenty, výpočet požadovaného obchodního objemu pro takové instrumenty je rozdělen následovně: Kovy: ZLATO 1, STŘÍBRO - 10 Komoditní futures CFDs: PLYN - 5, ROPA - 5 Indexové CFDs: WIG40-200, SP , NQ100, CAC40, STOXX50-50, FTSE100, DAX30, JP225, ASX200, IBEX35-20, DJI30, MIB40-10 Akciové CFDs: Všechny akciové CFDs Příklad: Když účastník otevře pozici na 100 kontraktů FTSE indexu, výše obchodu musí být zkonvertována na obchodní objem, který bude odpovídat požadavkům kampaně na obchodní objem. To provedeme tak, že se výše obchodu (100 kontraktů) vydělí rozdělovatelem konkrétního instrumentu (20), takže objem obchodu bude činit 100/20 = 5 lotů dle požadavku na obchodní objem. 1.8 Platný obchod pro výpočet požadovaného obchodního objemu je otevření a uzavření obchodu, který splňuje všechny tři následující kritéria: - obchod byl otevřený minimálně 15 minut 00 sekund; - zisk nebo ztráta tohoto obchodu je minimálně 3 pipy; - obchod nebyl hedgeován. Hedgeovaný obchod znamená otevření reverzní pozice (protipozice) a následné započtení obchodu stejného instrumentu stejného nebo podobného objemu (±30%) během 15 minut od otevření původní pozice. 1.9 Bonus se může stát zůstatkem na účtu účastníka pouze v plné výši a pouze poté, co byl splněn požadovaný obchodní objem.

3 1.10 Čas pro zobchodování potřebných lotů je omezen. Účastníci mají 120 dní (exspirační doba) ode dne obdržení bonusu, aby splnili požadovaný obchodní objem. Jestliže nebyl požadovaný obchodní objem splněn a exspirační doba pro bonus vypršela, Admiral Markets má právo bez přechozího upozornění odstranit výši bonusu z obchodního účtu účastníka Účastníci kampaně Big Opportunities Bonus nejsou omezeni v dalších vkladech na jejich obchodní účty, aby zachovali dostatečnou marži, nebo měli větší marži pro jejich obchodní cíle, nicméně bonus dostane účastník pouze jednou a pouze na jeden obchodní účet během celé kampaně Za žádných podmínek by neměla obchodní strategie účastníka brát v úvahu obchodní podmínky této bonusové kampaně. Všechna obchodní rozhodnutí by měla být učiněna na základě účastníkova porozumění trhu a zvážení rizik a konkrétních obchodních strategiích účastníka Kvůli dodatečnému volnému margin limitu, který je tvořen výší bonusu na obchodním účtu, účastník přijímá a souhlasí, že mimo výchozí Stop Out level uvedený na webových stránkách Admiral Markets (margin level klesne pod 30% nebo níže), bude na obchodní účet účastníka, který obsahuje bonus, aplikován dodatečný Stop Out. Otevřené pozice účastníka budou okamžitě uzavřeny, jestliže dojde k výchozímu nebo dodatečnému Stop Outu na obchodním účtu účastníka Dodatečný Stop Out spustí Stop Out proceduru a uzavření všech otevřených pozic, jestliže účastníkův celkový majetek na účtu (vlastní zůstatek + aktuální plovoucí zisk/ztráta + swap + výše bonusu komise za obchod) klesne pod výši obdrženého bonusu (maržový úvěr). Příklady: Podmínky výchozího Stop Outu Pokud má účastník na obchodním účtu 1000 USD vlastních financí a dalších 250 USD obdržel jako bonus, celková výše, která může být použita jako marže, je 1250 USD. Jestliže účastník využije 1000 USD jako marži, výchozí Stop Out se spustí, jestliže klesne aktuální majetek na účtu pod 30% použité marže, např. když majetek klesne na 300 USD nebo níže. Majetek nesmí klesnout pod částku bonusu, tato zbývající částka 300 USD je vyšší než částka obdržená jako bonus, proto se výchozí Stop Out spustí, jakmile marže klesne na 30%. Podmínky dodatečného Stop Outu Vezmeme si stejné parametry, jako jsou v příkladu výše, ale tentokrát účastník použije pro maržové požadavky 500 USD. V takovém případě bude 30% těchto maržových požadavků 150 USD, tato částka je menší než obdržený bonus (250 USD), proto jakmile klesne celkový majetek na účtu pod 250 USD, bude

4 aplikován dodatečný Stop Out. Stop Out se spustí na 50% marže. 2. Obdržení bonusu 2.1 Bonus může být poskytnut účastníkovi, který obdržel podmínky od zástupců Admiral Markets em a odpověděl na tento , že přijímá obchodní podmínky kampaně. 2.2 Poté, co je účastníkův obchodní účet financován, účastník na to musí upozornit Admiral Markets em, aby mohl být připsán bonus na účastníkův obchodní účet. musí obsahovat číslo obchodního účtu a výši vkladu. 2.3 Bonusy budou připsány pouze na ten samý reálný obchodní účet, který byl účastníkem financován. 3. Výběry z obchodních účtů během kampaně 3.1 Jakmile je bonus jednou připsán na obchodní účet účastníka, zůstává spojený s tímto účtem a nemůže být vybrán ani částečně, ani úplně, ledaže je splněn požadovaný obchodní objem v jeho plné výši. 3.2 Interní transfery bonusu na jiné obchodní účty nejsou povoleny, ledaže byl splněn požadovaný obchodní objem v jeho plné výši. 3.3 Účastník může vybrat nahromaděné zisky a dřívější vklady z obchodních účtů. Účastník rozumí a souhlasí s tím, že v případech, v kterých se výběr vložených financí objeví předtím, než je splněn požadovaný obchodní objem, povede k úplnému odebrání bonusu z účtu účastníka. 3.4 Jestliže má účastník otevřené pozice, může vybrat limitované množství nahromaděného zisku a stále si ponechat bonus. Povolenou výši výběru lze vypočítat za použití tohoto vzorce: 70% volná marže výše bonusu vklad v rámci kampaně. 3.5 Jestliže kdokoliv z účastníků kampaně nesplní požadovaný obchodní objem během exspirační doby od obdržení bonusu bonus může být odebrán z účtu účastníka bez jakéhokoliv předchozího upozornění od Admiral Markets. Je vlastní zodpovědností účastníka předtím, než kampaň skončí, aby zajistil dostatečnou marži na svém účtu tak, aby po odebrání bonusu zůstala marže dostatečná, aby se účastník vyhnul Stop Outu a uzavření všech otevřených pozic. 3.6 Jestliže účastník kampaně splní požadovaný obchodní objem během exspirační doby od obdržení bonusu bonus bude automaticky převeden během 48 hodin z políčka úvěr do políčka zůstatek a všechna omezení týkající se převádění bonusové částky budou zrušena.

5 3.7 Jestliže je bonus z obchodního účtu účastníka odebrán nebo se po zobchodování potřebných lotů stane Vaším zůstatkem, budete si moci bonus vybrat z Vašeho obchodního účtu. 3.8 Jakmile je bonus odebrán z účtu účastníka kvůli výběru nebo transferu, účastník ztrácí právo na novou nabídku bonusu. 4. Závěrečná ustanovení 4.1 Po celou dobu si Admiral Markets vyhrazuje právo doplnit, změnit nebo zrušit tuto kampaň s předchozím upozorněním účastníků em. 4.2 Jestliže má Admiral Markets podezření, že účastník kampaně zneužil nebo se pokusil zneužít kampaně nebo se zachoval s nedostatkem dobré víry vůči Admiral Markets, Admiral Markets si vyhrazuje právo odepřít, odmítnout, zrušit nebo vybrat zpět od tohoto účastníka jakoukoliv výši bonusu, a pokud je to nezbytné, zrušit obchodní podmínky této kampaně a dohodu o založení účtu s ohledem na uvedeného účastníka kampaně, buď dočasně nebo trvale nebo vypovědět přístup účastníka ke službám a/nebo blokovat účty tohoto účastníka. 4.3 Bonusové finanční prostředky jsou majetkem Admiral Markets, dokud účastník kampaně nedosáhne minimálního požadovaného obchodního objemu během exspirační doby. 4.4 Je vlastní odpovědností účastníka ujistit se, že jsou zaplaceny všechny platné daně a poplatky z bonusu v jeho zemi. 4.5 Všechny spory nebo situace, které nejsou pokryty těmito obchodními podmínkami, budou řešeny v souladu s Postupem pro řešení reklamací klienta Admiral Markets. 4.6 V případě jakýchkoliv nejasností nebo rozporu či nesouladu mezi těmito obchodními podmínkami a obchodními podmínkami v anglickém jazyce, které jsou dostupné tr.admiralmarkets.com, mají obchodní podmínky v anglickém jazyce větší váhu.

ADMIRAL MARKETS UK LTD OBCHODNÍ PODMÍNKY TÝKAJÍCÍ SE PLATEB

ADMIRAL MARKETS UK LTD OBCHODNÍ PODMÍNKY TÝKAJÍCÍ SE PLATEB ADMIRAL MARKETS UK LTD OBCHODNÍ PODMÍNKY TÝKAJÍCÍ SE PLATEB Tyto obchodní podmínky (dále jen Podmínky ) jsou platné pro všechny převody učiněné klienty (dále jen Admiral Markets ) za účelem vložení finančních

Více

Platební obchodní podmínky Admiral Markets UK LTD

Platební obchodní podmínky Admiral Markets UK LTD Platební obchodní podmínky Admiral Markets UK LTD Tyto obchodní podmínky (dále jen 'podmínky') platí pro všechny převody provedené klienty Admiral Markets UK Ltd (dále jen 'Admiral Markets') za účelem

Více

Zemĕ Tarify Minimum Maximum. Austrálie 0,15% z hodnoty transakce AUD 10 - Belgie 0,12% z hodnoty transakce EUR 6 EUR 50

Zemĕ Tarify Minimum Maximum. Austrálie 0,15% z hodnoty transakce AUD 10 - Belgie 0,12% z hodnoty transakce EUR 6 EUR 50 Tarify Akcie a ETF Zemĕ Tarify Minimum Maximum Austrálie 0,15% z hodnoty transakce AUD 10 - Belgie 0,12% z hodnoty transakce EUR 6 EUR 50 Francie 0,12% z hodnoty transakce ¹ EUR 6 EUR 50 Hong Kong 0,15%

Více

Oznámení o intervenčních rozhodnutích k produktům přijatých orgánem ESMA v souvislosti s rozdílovými smlouvami a binárními opcemi

Oznámení o intervenčních rozhodnutích k produktům přijatých orgánem ESMA v souvislosti s rozdílovými smlouvami a binárními opcemi ESMA35-43-1135 Oznámení orgánu ESMA Oznámení o intervenčních rozhodnutích k produktům přijatých orgánem ESMA v souvislosti s rozdílovými smlouvami a binárními opcemi Dne 22. května 2018 přijal Evropský

Více

Oznámení o rozhodnutí orgánu ESMA o obnovení intervenčních opatření týkajících se rozdílových smluv

Oznámení o rozhodnutí orgánu ESMA o obnovení intervenčních opatření týkajících se rozdílových smluv ESMA35 43 1912 Oznámení orgánu ESMA Oznámení o rozhodnutí orgánu ESMA o obnovení intervenčních opatření týkajících se rozdílových smluv Dne 17. dubna 2019 Evropský orgán pro cenné papíry a trhy (ESMA)

Více

Oznámení orgánu ESMA Oznámení o rozhodnutí orgánu ESMA obnovit produktové intervence vztahující se k rozdílovým smlouvám

Oznámení orgánu ESMA Oznámení o rozhodnutí orgánu ESMA obnovit produktové intervence vztahující se k rozdílovým smlouvám ESMA35-43-1397 Oznámení orgánu ESMA Oznámení o rozhodnutí orgánu ESMA obnovit produktové intervence vztahující se k rozdílovým smlouvám Dne 23. října 2018 Evropský orgán pro cenné papíry a trhy (ESMA)

Více

Rychlý průvodce finančním trhem

Rychlý průvodce finančním trhem Rychlý průvodce finančním trhem www.highsky.cz Trh Forex Z hlediska objemu transakcí je forexový trh největší na světě (decentralizovaný trh s denním objemem 4 biliony USD) Denní objem trhu je zhruba 16x

Více

Vklady a výběry. Rozpis poplatků, doby zpracování a další užitečné informace

Vklady a výběry. Rozpis poplatků, doby zpracování a další užitečné informace Vklady a výběry Rozpis poplatků, doby zpracování a další užitečné informace Vezměte prosím na vědomí, že nebudeme přijímat platby do / z následujících zemí: Bosna a Hercegovina, Kuba, Írán, Irák, Laos,

Více

Intervenční opatření ESMA týkající se produktů na CFD a binární opce nabízené obchodníkům klasifikovaným jako drobní obchodníci.

Intervenční opatření ESMA týkající se produktů na CFD a binární opce nabízené obchodníkům klasifikovaným jako drobní obchodníci. ě ů ř ě ě PŘEHLED ZMĚN ESMA Intervenční opatření ESMA týkající se produktů na CFD a binární opce nabízené obchodníkům klasifikovaným jako drobní obchodníci. Páka pro spread betting a CFD může činit nanejvýše

Více

DOHODA O ZALOŽENÍ ÚČTU PRO PRÁVNICKÉ OSOBY

DOHODA O ZALOŽENÍ ÚČTU PRO PRÁVNICKÉ OSOBY DOHODA O ZALOŽENÍ ÚČTU PRO PRÁVNICKÉ OSOBY ZÁSTUPCE PRÁVNICKÉ OSOBY Jméno: Příjmení: Místo narození: Číslo OP nebo pasu: Doklad totožnosti je platný do: Rodné číslo: Nemá exspiraci Zastoupení: ADRESA TRVALÉHO

Více

PROHLÁŠENÍ O SEZNÁMENÍ SE S INVESTIČNÍMI RIZIKY

PROHLÁŠENÍ O SEZNÁMENÍ SE S INVESTIČNÍMI RIZIKY PROHLÁŠENÍ O SEZNÁMENÍ SE S INVESTIČNÍMI RIZIKY ze dne 14. ledna 2015 I. OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Prohlášení o seznámení se s investičními riziky (dále jen Prohlášení ) je nedílnou součástí Pravidel poskytování

Více

Jak Admiral.MAC funguje?

Jak Admiral.MAC funguje? Jak Admiral.MAC funguje? Účet Admiral.MAC je založen na principu zrcadlení obchodování, kdy jsou kopírovány otevírané a uzavírané pokyny, které jsou obchodované v jednom účtu (MAC-Manager, dále jen MACM)

Více

DOTAZNÍK PRO HODNOCENÍ VHODNOSTI MAKLÉŘSKÝCH SLUŽEB

DOTAZNÍK PRO HODNOCENÍ VHODNOSTI MAKLÉŘSKÝCH SLUŽEB DOTAZNÍK PRO HODNOCENÍ VHODNOSTI MAKLÉŘSKÝCH SLUŽEB Informace uvedené klientem budou použity výhradně pro účely hodnocení, zda jsou makléřské služby pro klienta vhodné. Poskytnutí odpovědi na níže uvedené

Více

Up & Down opce. Manuál. Obsah

Up & Down opce. Manuál. Obsah Up & Down opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 4 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 4 2.2 Market Watch... 5 2.3 Up-Down Opce... 9 2.4 Okno Obchodního portfólia... 11

Více

Konverzní faktory, koeficienty a metody používané při výpočtu kapitálových požadavků k úvěrovému riziku obchodního portfolia a k tržnímu riziku

Konverzní faktory, koeficienty a metody používané při výpočtu kapitálových požadavků k úvěrovému riziku obchodního portfolia a k tržnímu riziku Příloha č. 20 Konverzní faktory, koeficienty a metody používané při výpočtu kapitálových požadavků k úvěrovému riziku obchodního portfolia a k tržnímu riziku A. Vypořádací riziko Konverzní faktory pro

Více

PRAVIDLA MČR VE SPLITOVÁNÍ

PRAVIDLA MČR VE SPLITOVÁNÍ PRAVIDLA MČR VE SPLITOVÁNÍ Pořadatelem Mistrovství České republiky ve splitování je společnost Twisto payments a.s.. Mistrovství se bude konat v období od 3.12.2018 do 31.1.2019 na území České republiky

Více

Smluvní podmínky pro poskytování služeb

Smluvní podmínky pro poskytování služeb Smluvní podmínky pro poskytování služeb TITO SMLUVNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB (DÁLE JEN SMLOUVA NEBO DOHODA ) BYLY UZAVŘENY NA ŽÁDOST KLIENTA NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU MEZI TĚMITO SMLUVNÍMI

Více

PŘEHLED SPECIFIKACÍ FINANČNÍCH NÁSTROJŮ CFD/Mikroloty

PŘEHLED SPECIFIKACÍ FINANČNÍCH NÁSTROJŮ CFD/Mikroloty PŘEHLED SPECIFIKACÍ FINANČNÍCH NÁSTROJŮ CFD/Mikroloty v platnosti od 27. ledna 2013 č. Symbol Popis Hodnota jednoho Pipu Spread v Pipech Nominální hodnota jednoho Lotu Min. cenová změna Maximální velikost

Více

Bonus 300 Kč za doporučení ING Konta a zvýhodněná sazba pro nového klienta ING Konta

Bonus 300 Kč za doporučení ING Konta a zvýhodněná sazba pro nového klienta ING Konta Pravidla akce: Doporuč ING Konto nebo ING Podílové fondy a získej odměnu Jste spokojeni s ING Bank a rádi byste doporučili naše produkty i svým známým? Za každého doporučeného klienta, kterého přivedete,

Více

1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře

1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře od Admiral Markets 1. Úvod 2. Ekonomický kalendář 3. Přizpůsobení kalendáře 4. Důležité ekonomické zprávy 5. Výhody používání kalendáře Jeden z klíčových úspěchů na finančních trzích je vědět, proč se

Více

Sdělení klíčových informací CFD obecné

Sdělení klíčových informací CFD obecné GOLDENBURG GROUP LTD G O L D E N B U R G G R O U P L T D Siafi Street, Porto Bello BLD, 3rd Floor, Office 30 3, 3042 Limassol, Cyprus P +357 2200 8307, F +357 2403 0076, info@fxglobal.com Reg. No: HE328474,

Více

Sdělení klíčových informací FOREX

Sdělení klíčových informací FOREX GOLDENBURG GROUP LTD G O L D E N B U R G G R O U P L T D Siafi Street, Porto Bello BLD, 3rd Floor, Office 30 3, 3042 Limassol, Cyprus P +357 2200 8307, F +357 2403 0076, info@fxglobal.com Reg. No: HE328474,

Více

Up & Down Opce. Manuál. Obsah

Up & Down Opce. Manuál. Obsah Up & Down Opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 3 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 3 2.2 Market Watch... 4 2.3 Click & Trade okno... 7 2.4 Okno Obchodního portfolia...

Více

INFORMACE O SPOLEČNOSTI HV GROUP, S.R.O.

INFORMACE O SPOLEČNOSTI HV GROUP, S.R.O. INFORMACE O SPOLEČNOSTI HV GROUP, S.R.O. Vnitřní směrnice č. 3/2015 Určena: Vytvořil: Schválil: Pro zákazníky Zprostředkovatele Compliance Jednatelka společnosti Platnost od: 1. 2. 2015 Účinnost od: 1.

Více

NÁVOD KE SPOŘICÍMU ÚČTU K EKONTU (EKONTO PLUS, EKONTO FLEXI)

NÁVOD KE SPOŘICÍMU ÚČTU K EKONTU (EKONTO PLUS, EKONTO FLEXI) NÁVOD KE SPOŘICÍMU ÚČTU K EKONTU (EKONTO PLUS, EKONTO FLEXI) 1. Založení spořicího účtu k ekontu 1. V levém menu zvolte SPOŘICÍ ÚČET / Žádost 2. Proveďte certifikaci. Tím dojde k akceptaci žádosti a zřízení

Více

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH 2 Bohatství je pro moudrého sluhou, pro hloupého pánem. Seneca Využívání algorytmického obchodování vzrostlo z pouhých 2 % v roce 2004

Více

Komoditní zajištěný fond. Odvažte se s minimálním rizikem.

Komoditní zajištěný fond. Odvažte se s minimálním rizikem. Komoditní zajištěný fond Odvažte se s minimálním rizikem. 4 DŮVODY PROČ INVESTOVAT do Komoditního zajištěného fondu 1 Jistota návratnost 105 % vložené investice Podstupujete minimální riziko - fond způsobem

Více

Český překlad tohoto textu je pouze orientační, právně závazná je původní verze v anglickém jazyce. Účinné od 15. 12. 2015

Český překlad tohoto textu je pouze orientační, právně závazná je původní verze v anglickém jazyce. Účinné od 15. 12. 2015 P O D M Í N K Y P O U Ž Í V Á N Í P AM M S Y S T É M U Účinné od 15. 12. 2015 Český překlad tohoto textu je pouze orientační, právně závazná je původní verze v anglickém jazyce. 1. Představení 1.1. Axiory.eu

Více

Členění termínových obchodů z hlediska jejich základních

Členění termínových obchodů z hlediska jejich základních Členění termínových obchodů z hlediska jejich základních vlastností a způsobů obchodovatelnosti TERMÍNOVÉ OBCHODY Neodvolatelné /tzv. pevné/ termínové obchody Termínové kontrakty typu forward a futures

Více

PŘEHLED SPECIFIKACÍ FINANČNÍCH NÁSTROJŮ CFD/Mikroloty

PŘEHLED SPECIFIKACÍ FINANČNÍCH NÁSTROJŮ CFD/Mikroloty PŘEHLED SPECIFIKACÍ FINANČNÍCH NÁSTROJŮ CFD/Mikroloty v platnosti od 21. září 2014 č. Symbol Popis Hodnota jednoho Pipu Spread v Pipech Nominální hodnota jednoho Lotu Min. cenová změna Maximální velikost

Více

Sdělení klíčových informací Fyzické akcie

Sdělení klíčových informací Fyzické akcie GOLDENBURG GROUP LTD G O L D E N B U R G G R O U P L T D Siafi Street, Porto Bello BLD, 3rd Floor, Office 30 3, 3042 Limassol, Cyprus P +357 2200 8307, F +357 2403 0076, info@fxglobal.com Reg. No: HE328474,

Více

Nařízení č. 02/CZ/08. předsedy představenstva X-Trade Brokers DM S.A. z 14. ledna 2008

Nařízení č. 02/CZ/08. předsedy představenstva X-Trade Brokers DM S.A. z 14. ledna 2008 Nařízení č. 02/CZ/08 předsedy představenstva X-Trade Brokers DM S.A. z 14. ledna 2008 V souladu s ustanoveními v Obchodních podmínkách o poskytování zprostředkovatelských služeb a provádění příkazů při

Více

Investiční dotazník. 1) pro klienty obchodující s finančními deriváty a 2) pro klienty, kterým bude poskytováno investiční poradenství

Investiční dotazník. 1) pro klienty obchodující s finančními deriváty a 2) pro klienty, kterým bude poskytováno investiční poradenství Investiční dotazník 1) pro klienty obchodující s finančními deriváty a 2) pro klienty, kterým bude poskytováno investiční poradenství IDENTIFIKACE ZÁKAZNÍKA Jméno a příjmení / Společnost: Rodné číslo /

Více

Tabulka č. 1 Rizikové váhy aktiv

Tabulka č. 1 Rizikové váhy aktiv Tabulka č. 1 až č. 10 Tabulka č. 1 Rizikové váhy aktiv riziková váha Příloha č. k vyhlášce č. 333/00 Sb. druh rozvahového aktiva 0 1. pokladní hodnoty,. pohledávky za centrálními vládami států zóny A,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Poskytnutí úvěru na předfinancování dotace Tato veřejná zakázka se nezadává dle zákona 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek. Identifikační

Více

založená rozhodnutím Dozorčí rady ze dne 23. srpna 2018

založená rozhodnutím Dozorčí rady ze dne 23. srpna 2018 INFORMATIVNÍ PŘEKLAD Z ANGLICKÉHO JAZYKA V PŘÍPADĚ ROZPORU JE ROZHODUJÍCÍ ANGLICKÉ ZNĚNÍ MONETA MONEY BANK, A.S. PRAVIDLA UPRAVUJÍCÍ POVINNOST K DRŽENÍ AKCIÍ založená rozhodnutím Dozorčí rady ze dne 23.

Více

Dokument Obsahující Klíčové Informace Coverdeal Holdings Ltd - CFDs [Rozdílový kontrakt] na FOREX Cíl

Dokument Obsahující Klíčové Informace Coverdeal Holdings Ltd - CFDs [Rozdílový kontrakt] na FOREX Cíl Dokument Obsahující Klíčové Informace Coverdeal Holdings Ltd - CFDs [Rozdílový kontrakt] na FOREX Cíl Tento dokument poskytuje klíčové informace o tomto finančním produktu. Nejedná se o marketingový materiál.

Více

MODEL OBCHODOVÁNÍ PRO STRUKTUROVANÉ PRODUKTY

MODEL OBCHODOVÁNÍ PRO STRUKTUROVANÉ PRODUKTY Burzovní pravidla část IV. MODEL OBCHODOVÁNÍ PRO STRUKTUROVANÉ PRODUKTY v obchodním systému Xetra Praha Článek 1 Předmět ustanovení 3 Článek 2 Hlavní zásady tržního modelu 3 Článek 3 Produkty a segmentace

Více

RADA EVROPSKÉ UNIE. Brusel 27. července 2011 (OR. en) 13263/11 CONSOM 133

RADA EVROPSKÉ UNIE. Brusel 27. července 2011 (OR. en) 13263/11 CONSOM 133 RADA EVROPSKÉ UNIE Brusel 27. července 2011 (OR. en) 13263/11 CONSOM 133 PRŮVODNÍ POZNÁMKA Odesílatel: Evropská komise Datum přijetí: 25. července 2011 Příjemce: Generální sekretariát Rady Č. dok. Komise:

Více

Obsah TradeMaster. Obchodování...2. Analyzer...11. Automatické strategie...22. Další možnosti...29. Kontaktní údaje...30

Obsah TradeMaster. Obchodování...2. Analyzer...11. Automatické strategie...22. Další možnosti...29. Kontaktní údaje...30 i Obsah TradeMaster Obchodování.... Okno měnových párů........ Informační okno o účtu......4 Statistické okno účtu...5 Křivkové okno....6 Umístění příkazů Vytvořit tržní pokyn / zavřít...7 Vytvořit Stop

Více

Výroční zpráva otevřeného podílového fondu obhospodařovaného Investiční společností České spořitelny, a.s., za rok 2004.

Výroční zpráva otevřeného podílového fondu obhospodařovaného Investiční společností České spořitelny, a.s., za rok 2004. Výroční zpráva otevřeného podílového fondu obhospodařovaného Investiční společností České spořitelny, a.s., za rok 2004. Základní informace Datum Informace ke dni 31.12.2004 IČ Název Investiční společnost

Více

Investiční dotazník. Investiční dotazník

Investiční dotazník. Investiční dotazník Investiční dotazník Společnost HV Private Investment Trust, a.s. (dále jen Společnost ) je v souladu s platnou legislativou jako investiční zprostředkovatel povinna vyžadovat od zákazníků informace o jejich

Více

PRAVIDLA PŘIJÍMÁNÍ A PŘEDÁVÁNÍ POKYNŮ

PRAVIDLA PŘIJÍMÁNÍ A PŘEDÁVÁNÍ POKYNŮ PRAVIDLA PŘIJÍMÁNÍ A PŘEDÁVÁNÍ POKYNŮ Vnitřní směrnice č. 5/2015 Určena: Vytvořil: Schválil: Pro zákazníky Zprostředkovatele Compliance Jednatelka společnosti Platnost od: 1. 2. 2015 Účinnost od: 1. 2.

Více

Kontrolní závěr z kontrolní akce 15/13. Státní dluh a výdaje na jeho financování

Kontrolní závěr z kontrolní akce 15/13. Státní dluh a výdaje na jeho financování Kontrolní závěr z kontrolní akce 15/13 Státní dluh a výdaje na jeho financování Kontrolní akce byla zařazena do plánu kontrolní činnosti Nejvyššího kontrolního úřadu (dále jen NKÚ ) na rok 2015 pod číslem

Více

PREMIUM, PRO PREMIUM 0 CZK 0 CZK 0 CZK 0 CZK

PREMIUM, PRO PREMIUM 0 CZK 0 CZK 0 CZK 0 CZK TABULKA POPLATKŮ A PROVIZÍ XTB ze dne 17. září 2018 1. Obecné Měsíční poplatek za vedení účtu Provize za výplatu prostředků menší než 3 000 CZK / 100 EUR / 150 USD Poplatek za telefonický pokyn Výpis denních

Více

Informace určené Zveřejněním pro poskytování investiční služby podle 6 odst.1 písm. a) a b) Zákona o cenných papírech Investiční limity

Informace určené Zveřejněním pro poskytování investiční služby podle 6 odst.1 písm. a) a b) Zákona o cenných papírech Investiční limity Informace určené Zveřejněním pro poskytování investiční služby podle 6 odst.1 písm. a) a b) Zákona o cenných papírech Investiční limity Minimální částka první investice - 6 000 CZK Minimální částka následné

Více

WEBTRANSFER česky PŮJČKA Z ARBITRÁŽE BEZ VLASTNÍCH FINANCÍ

WEBTRANSFER česky PŮJČKA Z ARBITRÁŽE BEZ VLASTNÍCH FINANCÍ WEBTRANSFER česky PŮJČKA Z ARBITRÁŽE BEZ VLASTNÍCH FINANCÍ BONUS prvních 50 USD Po registraci Vám do peněženky bude připsán bonus 50 $ Jakmile v peněžence svítí 50,00 dolarů (viz obrázek), tak už máte

Více

FINANČNÍ ODDĚLENÍ. Avenida de Europa, 4 E Alicante, Španělsko Tel

FINANČNÍ ODDĚLENÍ. Avenida de Europa, 4 E Alicante, Španělsko Tel FINANČNÍ ODDĚLENÍ OBSAH 1. DEFINICE BĚŽNÉHO ÚČTU... 2 2. SYSTÉM ÚHRAD Z BĚŽNÉHO ÚČTU... 2 3. ZŘÍZENÍ BĚŽNÉHO ÚČTU... 2 4. DOPLNĚNÍ BĚŽNÉHO ÚČTU... 3 4.1 Způsoby platby... 3 4.2 Přiřazení platby k běžnému

Více

Výzva více uchazečům k podání a předložení nabídky. Překlenovací bankovní úvěr na krytí dotací u investičních akcí Města Mohelnice.

Výzva více uchazečům k podání a předložení nabídky. Překlenovací bankovní úvěr na krytí dotací u investičních akcí Města Mohelnice. Výzva více uchazečům k podání a předložení nabídky Překlenovací bankovní úvěr na krytí dotací u investičních akcí Města Mohelnice. Město Mohelnice (dále jen zadavatel ) vyzývá uchazeče k podání nabídky

Více

Přiložená nabídka, je východiskem pro naše další společná jednání o možnostech a podmínkách financování Vašemu městu ze strany Komerční banky.

Přiložená nabídka, je východiskem pro naše další společná jednání o možnostech a podmínkách financování Vašemu městu ze strany Komerční banky. Komerční banka Korporátní divize Východní Čechy Palackého 20 547 47 Náchod V Náchodě dne 9.11.2015 Vážený pane starosto, na základě našeho předchozího jednání si Vám dovolujeme předložit nabídku provozních

Více

PROGRAM VÝHOD PRO RAIFFEISENBANK KREDITNÍ KARTY

PROGRAM VÝHOD PRO RAIFFEISENBANK KREDITNÍ KARTY PROGRAM VÝHOD PRO RAIFFEISENBANK KREDITNÍ KARTY 1. Úvodní ustanovení 1.1. Pravidla Programu výhod jsou platná pro vybrané držitele kreditních karet ( Klient, Držitel karty ), vydávaných Raiffeisenbank

Více

Informace o základním platebním účtu v české měně

Informace o základním platebním účtu v české měně Informace o základním platebním účtu v české měně 1. POSTUP PŘI ZŘÍZENÍ ZÁKLADNÍHO PLATEBNÍHO ÚČTU 1.1. Zřízení základního platebního účtu WSPK zřizuje základní platební účet v české měně spotřebitelům,

Více

1.1.2 Přijímáním a odsouhlasením obchodních podmínek dochází k uzavření smlouvy o založení a užívání Klientského účtu (dále jen Smlouva ).

1.1.2 Přijímáním a odsouhlasením obchodních podmínek dochází k uzavření smlouvy o založení a užívání Klientského účtu (dále jen Smlouva ). VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY B-EFEKT a.s. I. Základní ustanovení obchodních podmínek, definice pojmů 1.1 Základní ustanovení obchodních podmínek 1.1.1 Obchodní podmínky pro založení a užívání účtu v systému

Více

INFORMAČNÍ LETÁK Účinný od 1. ledna 2012 Platný pro klienty CitiBusiness

INFORMAČNÍ LETÁK Účinný od 1. ledna 2012 Platný pro klienty CitiBusiness Tento informační leták společnosti Citibank Europe plc, společnosti založené a existující podle irského práva, se sídlem Dublin, North Wall Quay 1, Irsko, registrované v rejstříku společností v Irské republice,

Více

Pravidla provádění Pokynů

Pravidla provádění Pokynů Pravidla provádění Pokynů Účinnost od: 01.08.2018 1. Obecná ustanovení 1.1. Podle Směrnice Evropského parlamentu a Rady (EU) 2014/65/EU o trzích finančních nástrojů (MiFID II) a dalších právních předpisů

Více

Měnové opce v TraderGO

Měnové opce v TraderGO Měnové opce v TraderGO Upozornění Informace sdělené v rámci této prezentace NEJSOU investičním doporučením, projevem osobního investičního poradenství ani nabídkou k nákupu či prodeji investičních nástrojů.

Více

Rostoucí význam komodit jako investičního aktiva

Rostoucí význam komodit jako investičního aktiva Rostoucí význam komodit jako investičního aktiva Praha 20. 10. 2011 Přednášející: Jan Korb Patria Direct, člen skupiny KBC group. Patria Direct, a.s., Jungmannova 24, 110 00 Praha 1, tel.: +420 221 424

Více

PRAVIDLA KREDITNÍHO SYSTÉMU Sdružení JM-Net

PRAVIDLA KREDITNÍHO SYSTÉMU Sdružení JM-Net PRAVIDLA KREDITNÍHO SYSTÉMU Sdružení JM-Net Čl. 1 Úvod 1.1. Rada Sdružení vydává v souladu se stanovami Sdružení a dalšími vnitřními předpisy následující Pravidla kreditního systému, který zavádí a určuje

Více

Marketinkový plán. Pojmy

Marketinkový plán. Pojmy 1. Marketinkový plán = plán odměn 2. ZUJ zaplacená účetní jednotka Marketinkový plán Pojmy 3. VUJ výpočtová (provozní) účetní jednotka 4. Odměna - připsání VUJ za osobní zprostředkování vkladů přímých

Více

Standardní lhůty pro doručení odchozího platebního příkazu. Standardní lhůty a způsob zpracování příchozího platebního příkazu

Standardní lhůty pro doručení odchozího platebního příkazu. Standardní lhůty a způsob zpracování příchozího platebního příkazu Tento informační leták společnosti Citibank Europe plc, společnosti založené a existující podle irského práva, se sídlem Dublin, North Wall Quay 1, Irsko, registrované v rejstříku společností v Irské republice,

Více

Program výhod pro RB kreditní karty

Program výhod pro RB kreditní karty Program výhod pro RB kreditní karty 1. Úvodní ustanovení 1.1 Pravidla Programu výhod jsou platná pro vybrané držitele kreditních karet ( Klient, "Držitel karty"), vydávaných Raiffeisenbank a.s., se sídlem

Více

Účtováníobchodů na PXE. 1. listopadu 2007

Účtováníobchodů na PXE. 1. listopadu 2007 Účtováníobchodů na PXE 1. listopadu 2007 Transakce na PXE Denní zúčtování cenových změn (dále variation margin či M2M ) Fyzické dodání elektrické energie Maržové vklady Poplatky burze 2 Právní rámec Mezinárodní

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ ZASTUPITELSTVO KRAJE STATUT FONDU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ ZASTUPITELSTVO KRAJE STATUT FONDU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ ZASTUPITELSTVO KRAJE STATUT FONDU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Schváleno usnesením zastupitelstva kraje č. 19/1959 ze dne 21. 4. 2016 s účinností ode dne 1. 5. 2016 OBSAH Čl. 1 Základní ustanovení...

Více

Raiffeisen strategie progresivní. otevřený podílový fond,

Raiffeisen strategie progresivní. otevřený podílový fond, , otevřený podílový fond, Raiffeisen investiční společnost a.s. Pololetní zpráva 2018 Pololetní zpráva fondu za období 01. 01. 2018-30. 06. 2018 Měna: Kč ISIN: CZ0008475027 Jmenovitá hodnota podílového

Více

Program výhod pro Raiffeisenbank kreditní karty

Program výhod pro Raiffeisenbank kreditní karty Program výhod pro Raiffeisenbank kreditní karty 1. Úvodní ustanovení 1.1. Pravidla Programu výhod jsou platná pro vybrané držitele kreditních karet ( Klient, Držitel karty ), vydávaných Raiffeisenbank

Více

Změnový list k Základním Produktovým podmínkám Běžného účtu a Základním Produktovým podmínkám platebního styku

Změnový list k Základním Produktovým podmínkám Běžného účtu a Základním Produktovým podmínkám platebního styku Změnový list k Základním Produktovým podmínkám Běžného účtu a Základním Produktovým podmínkám platebního styku Vážená klientko / Vážený kliente, dovolujeme si Vás informovat, že s účinností od 01.12.2015

Více

Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah

Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah 2006O0004 CS 24.05.2013 002.001 1 Tento dokument je třeba brát jako dokumentační nástroj a instituce nenesou jakoukoli odpovědnost za jeho obsah B OBECNÉ ZÁSADY EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY ze dne 7. dubna

Více

INFORMAČNÍ LETÁK Účinný od 1. června 2010 Platný pro klienty CitiBusiness

INFORMAČNÍ LETÁK Účinný od 1. června 2010 Platný pro klienty CitiBusiness Tento informační leták společnosti Citibank Europe plc, společnosti založené a existující podle irského práva, se sídlem Dublin, North Wall Quay 1, Irsko, registrované v rejstříku společností v Irské republice,

Více

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. Obecné požadavky na zpracování údajů 1.1. Zpracování údajů znamená sběr, nahrávání, uspořádání, uložení, změny, zveřejnění, dotazování a výňatky z nich, používání, předávání,

Více

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od

Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od Všeobecné obchodní podmínky užívání portálu Multikanálového odbavovacího systému platné od 27. 8. 2018 1. Obecná ustanovení a vybrané pojmy Společnost Operátor ICT, a.s., Dělnická 213/12, 170 00 Praha

Více

CENÍK ZÁKLADNÍCH SLUŽEB

CENÍK ZÁKLADNÍCH SLUŽEB Fio banka, a. s. IČO 61858374, Praha 1, V Celnici 1028/10, PSČ 117 21, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném rejstříkovým soudem v Praze, spis. zn. B. 2704 CENÍK ZÁKLADNÍCH SLUŽEB Obecná ustanovení: Ceník

Více

Podmínky pro poskytování a využívání služby MultiCash KB

Podmínky pro poskytování a využívání služby MultiCash KB Článek 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto (dále jen Podmínky ) představují Produktové podmínky ve smyslu Všeobecných obchodních podmínek Banky (dále jen Všeobecné podmínky ). Tyto Podmínky tvoří součást Smlouvy

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování Služeb společností C-all solutions s.r.o., IČO 03398536, sídlem K Horoměřicům 1184/43, Suchdol, 165 00 Praha 6, vedenou u Městského soudu v Praze pod sp. zn.

Více

Finanční deriváty. Základní druhy finančních investičních instrumentů. Vymezení termínových obchodů. spotový versus termínový obchod (resp.

Finanční deriváty. Základní druhy finančních investičních instrumentů. Vymezení termínových obchodů. spotový versus termínový obchod (resp. Ing. Martin Širůček, Ph.D. Katedra financí a účetnictví sirucek.martin@svse.cz sirucek@gmail.com Finanční deriváty strana 2 Základní druhy finančních investičních instrumentů strana 3 Vymezení termínových

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro spotřebitele (fyzické osoby)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro spotřebitele (fyzické osoby) Obchodní podmínky společnosti BAMTYRE s.r.o., se sídlem České družiny 2049/29, 160 00 Praha 6 Dejvice, IČO 01408763, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 205944

Více

(Banka a Klient dále také jen "Strana Dohody" nebo společně "Strany Dohody"). níže uvedeného dne, měsíce a roku (dále jen Dohoda ).

(Banka a Klient dále také jen Strana Dohody nebo společně Strany Dohody). níže uvedeného dne, měsíce a roku (dále jen Dohoda ). Dohoda o Margin Trading uzavřená podle příslušných ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, a zákona č. 591/1992 Sb., o cenných papírech, v platném znění, mezi Raiffeisenbank

Více

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané platný od 20. 2. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Běžné účty jsou poskytovány pro fyzické osoby a fyzické osoby podnikatele.

Více

Marketingový plán. Marketingový plán je platný od 21. října

Marketingový plán. Marketingový plán je platný od 21. října Marketingový plán Pojmy 1. Marketingový plán plán odměn 2. ZUJ zaplacená účetní jednotka 3. VUJ výpočtová (provozní) účetní jednotka 4. Odměna připsání VUJ za osobní zprostředkování vkladů přímých investorů

Více

Sazebník. bankovních poplatků mbank. Platný od 1. 11. 2012.

Sazebník. bankovních poplatků mbank. Platný od 1. 11. 2012. Sazebník bankovních poplatků mbank Platný od 1. 11. 2012. Obsah I. Osobní účet mkonto 2 II. Spořicí účet emax / emax plus 2 III. Termínovaný vkladový účet mvklad 3 IV. Platební karty 3 V. Kreditní karty

Více

Vkladové služby bank. Bc. Alena Kozubová

Vkladové služby bank. Bc. Alena Kozubová Vkladové služby bank Bc. Alena Kozubová Vkladové služby Banky získávájí peněžní prostředky od vkladatelů tj. fyzických nebo právnických osob. Banky s těmito peněžními prostředky dále podnikají. Klient

Více

sdělení banky 4. Přehled aktuálně nabízených tarifů stavebního spoření pro nově uzavřené smlouvy o stavebním spoření od

sdělení banky 4. Přehled aktuálně nabízených tarifů stavebního spoření pro nově uzavřené smlouvy o stavebním spoření od sdělení banky Wüstenrot stavební spořitelny a.s. účinné od 20. 5. 2018 (ve smyslu Všeobecných obchodních podmínek stavebního, dále také jen VOP ) 1. Výše cílového ohodnocovacího čísla na účtu stavebního

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ. Jméno, Příjmení, titul. Bytem. Datum narození

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ. Jméno, Příjmení, titul. Bytem. Datum narození ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ Já, níže podepsaný Jméno, Příjmení, titul Bytem Datum narození tímto čestně prohlašuji: - že jsem byl před podpisem Komisionářské smlouvy, na základě které mně budou poskytovány investiční

Více

od Admiral Markets Trading Camp

od Admiral Markets Trading Camp od Admiral Markets Trading Camp 1. Fibonacci retracement 2. Nastavení 3. Použití v praxi Autorem tohoto mocného nástroje je matematik Leonardo Pisano Fibonacci. Nástroj vychází z přírody konkrétně z vypozorování

Více

e) futures (BCPP - SPAD) 1 kontrakt 100,-- CZK

e) futures (BCPP - SPAD) 1 kontrakt 100,-- CZK 1. Podání k obchodu s investičními nástroji Podání k obchodům se všemi v tomto ceníku uvedenými investičními nástroji je ZDARMA. 2. Zprostředkování obchodů s investičními nástroji obchodovanými v ČR a)

Více

VIE FINANCE A.E.P.E.Y. S.A.

VIE FINANCE A.E.P.E.Y. S.A. VIE FINANCE A.E.P.E.Y. S.A. OBECNÉ PROHLÁŠENÍ O RIZICÍCH červenec 2017 VIE FINANCE A.E.P.E.Y. S.A., působící prostřednictvím značky FORTISSIO (www.fortissio.com) (dále jen Společnost), je regulovanou investiční

Více

Opravné položky a oprávky. Údaj kompenzovaný o opravné položky a oprávky 1,2 28894 1,3 2,2 28893 2,3 3,2 1 3,3 4 4,1 4,2 4,3 4,4 4,5 4,6

Opravné položky a oprávky. Údaj kompenzovaný o opravné položky a oprávky 1,2 28894 1,3 2,2 28893 2,3 3,2 1 3,3 4 4,1 4,2 4,3 4,4 4,5 4,6 Výskyt datového souboru Kód souboru: ROCOS11 Subjekt: 47116072 Ke dni: 30.09.2007 Rozsah: S_BCPZB Typ: Provozní Stav: Platný Struktura pohledávek a závazků - ROCO11_10 - Pohledávky podle sektorů dlužníků

Více

Parametry poštovního investičního programu

Parametry poštovního investičního programu Parametry poštovního investičního programu Platné od: 19. 3. 2018 I. Poplatky Poplatky pokud není uvedeno jinak, platí pro skupinu fondů Nákup Typ fondu Název fondu Sídlo fondu Odkup Do 4 999 999 Kč Od

Více

STATUT FONDU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

STATUT FONDU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ ZASTUPITELSTVO KRAJE STATUT FONDU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Úplné znění k 1. 1. 2019 Schváleno usnesením zastupitelstva kraje č. 19/1959 ze dne 21. 4. 2016 s účinností ode dne 1. 5. 2016 OBSAH

Více

PARAMETRY POŠTOVNÍHO INVESTIČNÍHO PROGRAMU

PARAMETRY POŠTOVNÍHO INVESTIČNÍHO PROGRAMU Platné od: 19. 3. 2018 I. POPLATKY Poplatky pokud není uvedeno jinak, platí pro skupinu fondů Typ fondu Název fondu Sídlo fondu Akciový ČSOB Akciový 1, ČSOB Akciový střední a východní Evropa 1 ČSOB Akciový

Více

(Nelegislativní akty) NAŘÍZENÍ

(Nelegislativní akty) NAŘÍZENÍ 22.5.2010 Úřední věstník Evropské unie L 126/1 II (Nelegislativní akty) NAŘÍZENÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 440/2010 ze dne 21. května 2010 o poplatcích placených Evropské agentuře pro chemické látky podle

Více

Anatomie Quick Trade Ticketu

Anatomie Quick Trade Ticketu Anatomie Quick Trade Ticketu Quick Trade Vám dává lepší možnost kontroly a zvýší transparentnost způsobu obchodování Vašeho příkazu. FOREX CFD FOREX Anatomie Trade Ticketu FX Quick. FX OPTION IKONA PRODUKTU

Více

Ministerstvo financí ČR Odbor Finanční trhy I; oddělení Bankovnictví. 22. června 2018

Ministerstvo financí ČR Odbor Finanční trhy I; oddělení Bankovnictví. 22. června 2018 Konzultace k pojištění vkladů vložených platební institucí, poskytovatelem platebních služeb malého rozsahu, institucí elektronických peněz nebo vydavatelem elektronických peněz malého rozsahu do banky

Více

Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní.

Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní. Před přihlášením - HLAVNÍ MENU Přihlášení do banky Přihlášení s Internetovým přístupovým kódem 1. Vepište své Zákaznické ID do kolonky 'identifikátor uživatele'. (Vaše Zákaznické ID je 8-místný číslovat

Více

Pravidla pro čerpání finančních příspěvků z prostředků darovaných Českému olympijskému výboru ze strany loterijních společností

Pravidla pro čerpání finančních příspěvků z prostředků darovaných Českému olympijskému výboru ze strany loterijních společností Pravidla pro čerpání finančních příspěvků z prostředků darovaných Českému olympijskému výboru ze strany loterijních společností 1. Úvodní ustanovení Český olympijský výbor (dále ČOV ) je nezávislým spolkem

Více

Všeobecná pravidla FOKUS OPTIK klubu

Všeobecná pravidla FOKUS OPTIK klubu Všeobecná pravidla FOKUS OPTIK klubu FOKUS OPTIK klub (dále jen klub) je program pro zákazníkyspolečnosti FOKUS optik, as se sídlem v ulici Třeboradická 1110/51, Praha 8 (dále jen FOKUS optik) Tento program

Více

automatizovaný obchodní systém XETRA Praha

automatizovaný obchodní systém XETRA Praha Burzovní pravidla část XVII. PRAVIDLA OBCHODOVÁNÍ a UPISOVÁNÍ AKCIÍ NA TRHU START pro automatizovaný obchodní systém XETRA Praha OBSAH: Článek 1 Předmět úpravy... 3 Článek 2 Obchodní dny trhu START...

Více

PŘÍLOHA 10 RÁMCOVÉ SMLOUVY O KOLOKACI. Účtování a placení

PŘÍLOHA 10 RÁMCOVÉ SMLOUVY O KOLOKACI. Účtování a placení PŘÍLOHA 10 RÁMCOVÉ SMLOUVY O KOLOKACI Účtování a placení OBSAH 1 ROZSAH DOKUMENTU... 3 2 VÝPOČET CEN... 3 3 VYÚČTOVÁNÍ... 4 4 REKLAMACE VYÚČTOVÁNÍ... 5 5 PLACENÍ... 5 2 1 Rozsah dokumentu 1.1 Tato Příloha

Více

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu Chýnovská ulice - Černé mosty

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu Chýnovská ulice - Černé mosty Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Č.j.: VST-09/03-2015 Tábor, dne 11. srpna 2015 Počet stran textu: 15 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY zadavatel Vodárenská

Více

Věstník ČNB částka 7/2006 ze dne 7. června 2006

Věstník ČNB částka 7/2006 ze dne 7. června 2006 Třídící znak 1 0 5 0 6 5 3 0 OPATŘENÍ ČESKÉ NÁRODNÍ BANKY Č. 4 ZE DNE 25. KVĚTNA 2006, KTERÝM SE STANOVÍ POŽADAVKY NA KAPITÁL INSTITUCE ELEKTRONICKÝCH PENĚZ Česká národní banka podle 18e odst. 1 zákona

Více

6. Účtová třída 2 - Finanční účty

6. Účtová třída 2 - Finanční účty 6. Účtová třída 2 - Finanční účty V této účtové třídě se sleduje finanční majetek a krátkodobé finanční zdroje účetní jednotky. Účty mohou být aktivní i pasivní. Jedná se o peněžní hotovost, šeky, ceniny,

Více