Interni protikorupini program Institutu postgraduflniho vzddlrlvani ve zdr av otnictvf

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Interni protikorupini program Institutu postgraduflniho vzddlrlvani ve zdr av otnictvf"

Transkript

1 Interni protikorupini program Institutu postgraduflniho vzddlrlvani ve zdr av otnictvf 1. Uvod Interni protikorupdni program Institutu postgradu6lniho vzd6l6vini ve zdravotnictvi (d6le jen IPP IPVZ) je dokument, vychdzejici ze Strategie vkidy v boji s korupci na obdobi let a Rezortniho intemiho protikorupdniho programu Ministerstva zdravotnictvi Ceskd republiky. Cilem IPP IPVZ je vytvoieni a budovtlni prostienf odmitajici korupci, vhodnfmi, prubdznd piijimanfmi opatienimi posilovat mor6lni integritu zamdstnancti, zejm6na v r6mci jejich v zdeltx fni a propagaci protikorupdnich po stoj ri. Posl6nim IPP IPVZ je vdasn6 rozpoznftni korupdnich rizik v objektivnd existujicich di subjektivn6 piedpokl6danych procesech, probihajicich v r6mci vesker6 dinnosti IPVZ s cilem ochr6nit majetek st6tu a minimalizovat pfipadn6 Skody. Aktivnim piedchazenim korupdnich rizik by mdl IPP IPVZ vn65et do iidiciho syst6mu takove prvky, kterd jil sv'.fm charakterem br6ni vzniku mozn6ho korupdniho prostiedi nebo moznosti nepiim6ho zv'.ihodioviini. K tomu by mdla napomiihat funkdnost kontrolnich mechanismri v techto oblastech, pravidelnd hodnoceni korupdnf ch rizik a prov6iov6ni rizikoqf ch oblasti. 2. Obecni opatieni Internfho protikorupiniho programu Opatieni, kter6 piispivaji ke snizoviini rizika vyskytu korupce v IPYZ, lze rozdelit do nrisleduj icich oblastf : 2.1 V5eobecn6 o Dtslednd dodrzovat pr6vni nonny, resortni a interni piedpisy. o Zajistit transparentnost vsech dinnosti, pii kter;fch mrize ke korupdnimu jedn6ni dochtzet. o Zav6,st vicestupioqf rozhodovacim a schvalovaci proces a udrzovat ridinny vnitini kontrolni syst6m. o Poiizovat zirpisy ze vsech uskutedn6n;ich jednrini, kter6 se piimo $kaji rozhodov6ni nebo postupu v nile uvedenych oblastech. 2.2 Oblast zad6v 6ni veiej nf ch zakhzek o Postupovat podle ustanoveni zhkona d Sb., o veiejnjch zaktzkhch ve zndni pozddj5ich piedpisri a interni smdrnice IPVZ E o veiejn;fch zakfukdch. o Zajistit povinnd v zdlliry ini managementu v oblasti veiej n;irch zaki.z:ek. Strana 1 (celkem 6)

2 Pii zadixini podminek zakinky a vyhodnocov6ni nabidek zajistit dodraovini zhsad transparentnosti, rovndh o zachdzeni a zlkazu diskriminace. v;fbdrov6 komise sestavovat tak, aby bylo riziko korupdniho jedn6ni minimalizov6no (napi. formou rotaci zam6stnancri). 2.3 Oblast uzavirhni a realizace smluv Oblasti uzavftilni a realizace smluv se rozumi zaji5tdni dodrlvek zboli, sluzeb, uzavirini smluv s tim souvisejicich. o Prov6ddt vyhodnoceni aktu6lnich nabidek pied vybdrem a rozhodnutim o o a dodavateli nebo zhotoviteli. zajistit dodrzov6ni obvyklfch cenovlich relaci (napi. pruzkumem trhu). Prov6ddt i6dnou kontrolu plndni z vazktr vypllvajicich zuzavienych smluv a uplatiov6niprix, plynoucich ze smluvnich vztahri k ochrand ziljmirpvz. 2.4 Oblast hospodaieni s majetkem stftu zamezit piebir6ni nedokondenych nebo nerealizovanfch praci, sluzeb nebo dod6vek piedevsim drislednym vykonem iidici finandni kontroly na vsech rirovnich iizeni. zamezit nedrivodndmu poskytoviini ziioh dodavatehim (plateb piedem) qfkonem drisledn6 kontroly ze strany piikazce operace, spr6vce rozpodtu a hlavni ridetni. Zillohy poskytovat pouze v souladu s piislusnymi z6konnlfmi ustanovenimi (napi. u energii). o Pii uzavirhni n6jemnich smluv dbrit na to, aby cena n6jmu byla sjedniina ve vfsi v mistd a dase obvykl6. Oblast kontrolni o Zav6'st systdm kontroly vykonu a dinnosti zamestnancri. Souhrnn6 hodnocenf piedkl6dat na poraddch vedeni. Ke kontrolnim zjistenim piijimat adekv6tni nirptavn opatieni a prov6ddt kontrolu jej ichrealizace, riplnosti a ridinnosti. Oblast Fidici iinnosti o Na porad6ch vedeni vdnovat dostatedny prostor prevenci mozn6ho korupdniho jedn6ni. o Vytv6fet piedpoklady pro soulad platov6ho ohodnoceni zamdstnance se stanovenymi povinnostmi a odpovddnostmi tak, aby jakrikoliv moznost ke zneuliti sveienych pravomoci byla pro ndj aktudlnd i perspektivn6 nevyhodn6. o Drislednd db6t, aby zejmena vedouci zamdstnanci mdli sv6 povinnosti zapracovdny v popisu pracovni dinnosti. o Nekompromisnd ie5it v5echny ninnaky a zji5ten6 pifpady korupdniho jednrini. o V piipadd zixalndho pochybeni nebo selh6ni zamdstnance sezn6mit na pracovnich poradrich ostatni zamdstnance s piipadem a s opatienimi, kter6 byla piijata. Strana 2 (celkem 6)

3 ' Za poruseni povinnosti stanovenfch pr6vnim piedpisem nebo intemim aktem iizeni uplatriovat vridi zamdstnancim piislusn6 sankce. 2.7 Oblast piijfm6ni noqfch zamdstnancri o zabezpedit objektivnost procesu piijim6ni novfch zamdstnanct. o Pii obsazov6ni pracovnich mist s vyraznym rizikem potenci6lnich korupdnich nabidek vyulivat i moznost psychologick6ho vysetieni uchazede. o vyhledinatuchazede s vysokym standardem osobni etiky. 2.8 Oblast vzdelfvhni zam6stnancfi o Poskytovat novym zamdstnancrim v riimci vstupniho Skoleni zfusadniinformace z hlediska boje proti korupci. o Organizovat specializovane kurzy pro zamdstnance, orientovand na vyznam ochrany majetku sttitu a zameiend na problematiku etiky a bezfhonnosti s cilem piedchazet korupdnimu jednani. 2.9 Oblast pedagogick6 iinnosti Zkou5ky vykon6vat vzdy pied nezdvislou zku5ebni komisi azamoln'piftomnosti zdravotnic$f ch praco vnikri. Doklady o zkousk6ch, duplik6ty,potvrzeni apod. vyditvatvzdy nazaklad1kontroly zpracovitni, zisadatzv. ilyf a vice odi. 2.9,1 Atestaini zkousky, zriverein6 zkousky certifikovanfch kurzfi o Zkou5ky se konajf pied zku5ebni komisi, kterdmil nejm6nd 3 dleny jmenovand ministrem zdravotnictvi. ZkouSka je veiejnd piistupn6 pro zdravotnick6 pracovniky. o Diplom o ziskini specializovan6 zprisobilosti a certifik6t o zvl6stni odbom6 zptisobilosti vyhotovuje odddleni vyuky rpvz a vydi' (podepisuje Ministerstvo zdravotnictvi). Diplomy i certifik6ty odesild n6mdstek pro vyuku, a to po piedchozim odsouhlaseni vedoucim odddleni vyuky. Zainteresovani zamdstnanci IPVZ mohou nahlilet do protokohi o atestadni zkousce a z vdtedne zkou5ce certifikovan6ho kurzu, a tim zkontrolovat sprdvnost a vdrohodnost vystaveni diplomu a certifikiitu Akreditovan6 kvalifikaini kurzy o ZkouSky se konaji pied zku5ebni komisi, kter6 mii nejmdnd 3 dleny jmenovan6 ' akreditovanlfm pracovi5tdm na zilkladd doporudeni profesnich sdruzeni a piislusnfch odbornych spolednosti. Zkouska je veiejnd piistupn6 pro zdravotnick6 pracovniky. Na zikladd rispdsnd vykonand zkousky obdrli uchazed osvdddeni o zisk6ni odborn6 zprisobilosti k vlfkonu zdravotnick6ho povoliini, kter6 vyhotowje lpvz' osv6ddeni podepisuje ieditel lpvz, garant kurzu a piedseda zkusebni komise zixdredne zkou5ky na zitkladd spisov6 dokumentace a doporudeni vedouciho odddleni vyuky a niimdstka pro vlfuku. Strana 3 (celkem 6)

4 2.9.3 Aprobaini zkoulky o ZkouSky se konaji pied zku5ebni komisi, kter6 m6 nejm6nd 3 dleny jmenovan6 ministrem zdravotnictvi. Zkou5ka je veiejnd piistupn6 pro zdravotnick6 pracovniky. o Pokud je aprobadni zkou5ka risp65nd vykon6na, je cel6 spisov6 dokumentace (vdetnd protokolu o zkou5ce) piedana Ministerstvu zdravotnictvi, kterd vydrl rozhodnuti o splndni podminek odbornd zprisobilosti k vykonu zdravotnick6ho povoliini na rizemi er Duplikffy o Duplikdty jsou vyhotovoviny na ztkladl Lddosti a za ttplatu. Duplikrity vyhotovuje pracovnik odddleni qfuky a po doporudeni vedouciho odddleni je podpisem stvrzuje bud' n6m6stek pro vfuku nebo Ministerstvo zdravotnictvi.. Duplik6t se vystavuj e na z(kladd kopie origin6lu dokladu ulozen6ho ve spise Ladatele. Spis je soud6sti vyhotoveni duplikrltu a jeho schvilleni (podpisu). o Kopie vydan6ho duplikritu se zaklildd do spisu Zadatele Certifikfty o ziskini zrfkladnfho kmene: o Pokud zdravotnicky pracovnik splni podminky pro zisktini ziikladniho kmene, obdrli certifik6t o splndni podminek zilkladniho kmene, kter6 vydiiv IPVZ. Certifik6t podepisuje ieditel IPVZ na zikladd spisov6 dokumentace a doporudeni vedouciho odd6leni qfuky a n6mdstka pro qfuku. Certifik6t je d6le pied6n k podpisu na Ministerstvo zdravotnictvi. o Pokud l6kai splnil podminky atestace I. stupnd podle diivdj5ich piedpisti, splnil podminky z6kladnfho kmene. Certifik6t vydil IPVZ na zikladd Lidosti a podepisuje jej ieditel IPVZ na zikladd spisovd dokumentace a doporudeni vedouciho odddleni vyuky a n6mdstka pro vyuku. Certifik6t je d6le piedan k podpisu na Ministerstvo zdravotnictvi Oblast privni riprary o Pii posuzov6ni a zpracovdvfuni novych internich norem a novelizaci st6vajicich, analyzovat a vyhodnocovat mozn6 zdroje protikorupdniho jednani a usilovat o jejich eliminaci. Obdobnd postupovat pii pifpravd a posuzov6ni internich aktfi iizeni. 3. Vytviieni protikorupiniho klimatu Cilem je snizov6ni motivace zamdstnancri ke korupci a zvysovani pravddpodobnosti jejich odhaleni. Strana 4 (celkem 6)

5 3.1 Propagace protikorupiniho postoje vedoucimi zam6stnanci Hlavnim rikolem je roz5iieni zftkladnich povinnosti kazd6ho vedouciho zamdstnance o prosazov6ni protikorupdniho postoje. Protikorupdnim postojem se vedle vlastni bezrihonnosti rozumi zejmena dodrzov6ni prilvnich norem a internich piedpisfi, zdttraziovfuni drilezitosti dodrzovani etickjch zhsad pii vfkonu pr6ce, propagace jedn6ni odmitajici korupci a dttraz na pro5etiovini podezieni z vlfskytu korupce. Tento postup je soudiisti kazdodenni dinnosti vedoucich zamdstnancri na v5ech rirovnfch iizeni. 3.2 Y zd6litv 6ni zamistn an cri Hlavnim rikolem je zajistit vstupni a n6slednil periodick6 Skoleni s protikorupdni problematikou na v5ech urovnich. Yzd6l6v6ni zamdstnancri v protikorupdni problematice musi blit orientov6no na oblast ochrany majetku st6tu, na zvy5ov6ni schopnosti rozpoznat korupci, na zvysovani povddomi o ochran6 zam6stnanct, kteii oznhmili podezieni na korupci a na postupy v piipadd potvrzeni korupdniho jednrlni. 3,3 Zvelejilovfni informaci o veiejnych prostiedcich Zveiejfiovini informaci spodiv6 napi. ve zveiejiov6ni informaci o veiejnlfch zakivkdch a o vyberu dodavatelt, zveiejflovani zprisobu nakl6d6ni s majetkem, zejmdna nepotiebnym, naklildani s poskytnulfmi dotacemi z fondri EU a zveiejiov6nim smluvnich vztahri. Zveiejilovini je providino v rozsahu: Elektronickj n6stroj zadavatele egordion, elektronickd trzi5td Tendermarket, Zveiejiiovinf se prov6di v souladu se zrikonem E Sb., o veiejnych zakizkirch. 4. Postupy pfi podezienf na korupci Cilem je minimalizovat ztrirty, zprisoben6 korupdnim jednanim a zabrtnit vjskytu dalsiho obdobndho jednani. Bezodkladn6 reakce na podezieni na korupdni jednrini zvysuje pravdepodobnost jeho rispdsndho provdieni. Dtkladnh analyza piidin vzniku korupdniho jednani je pak zdsadni pro posileni preventivnich mechanismti, kter6 odstrariuji di minimalizuj i riziko opakovan6ho vyskytu korupce. 4.1 Syst6m pro ozn{meni podezieni na korupci Ukolem je zavedeni syst6mu umoziujici oznitmeni pii podezieni na korupci ze strany zamdstnancri di tietich stran (napi. smluvnich partnerfl, dodavatehi zaozi a sluzeb, fdastnikri specializadnich vzddlilacich programri). Spr6vnd nastaven;f syst6m o znamovac i ch me chani smri nap om 6hi zabr init nekal 6mu j edn6ni, pi edchdzi prob l6mrim a posiluje etiku a kulturu uvniti organizace. Pro piijimiini oznbmem je tilba zajistit moznost vyuzivitni v5ech snadno dostupnlfch komunikadnich kanrihi, s ochranou drivdrnosti a totoznosti oznamovatele, vdetnd moznosti piijeti i anonymniho ozniimeni. Podezieni na korupci lze oznhmit pisemnd iediteli fpvz nebo na telefonni linku 271 0I9 238, piipadnd na a- ovou adresu reditel@ipvz.cz. Soudilsti syst6mu je i nastaveni postupri a pravidel, kter6 zajisti podporu i ochranu osobam.r, AoUre uif" upozoriujicim na protikorupdni jednani s eliminaci moznosti zneuliti. Strana 5 (celkem 6)

6 4.2 Postupy pii pro5etiovini podezieni na korupci Ziklademje spr6vn6 vytvoieni syst6mu hliseni piipadri podezieni na korupdni jednfuni a prov6ieni oznhmenl informace. Syst6m je nutno zandiit na posouzeni podezieni, stanoveni postupu pro5etiov6ni, nipravni opatieni, piedsvrini podndtri orgilnrim dinnlfm v trestnim iizeni a poskyov6ni maximiilni soudinnosti tdmto org6nrim. 4.3 Nrlslednf opatieni Na zakladd vfsledku Setieni budou piijata adekv6tni opatienf, vyplyvajici ze zirkona t,. 262/2006 Sb., zdkonik pr6ce, ve zn6ni pozddj5ich piedpisri, Organizadniho i6du IPVZ, popiipadd bude provedena iprava nastavenych postupri a procest a riprava internich smdrnic. 5. ZAvEr Zpracovtrnim IPP IPVZ je v prisobnosti Institutu postgraduiilniho vzdeliwini ve zdravotnict v i zab ezpedenoplndni rikohi stanovenych usnesenim vl6dy en e , ve zndni usneseni vl6dv d. 851/2013 apiikazu ministra zdravotnictvi er (, ze dne IPP IPVZ je ziwazny pro vsechny zamdstnancelnstitutu postgradu6lniho vzd6l6v6ni ve zdravotnictvi. Y Praze.dne MUDr. ieditel lpvz I xri\i{u{ psstgracj u aln ih o rzdbjavanl v?.cfl'rt'iiillclvl ie u lteisiv i Praha to, FtushdrSS Strana 6 (celkem 6)

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508 LIBERECKY KRAJ U lezt 642/2a. Liberec 2. 46180 Ej.: ZL- 4/09-S Zlizovaci listina Zastupitelstvo Libereckdho kraje dle ustanoveni $ 35 odst. 2 pism. k) z6kona dislo 12912000 Sb., o krajich, ve zneni pozddjsich

Více

Příkaz ředitele č. 3/2014

Příkaz ředitele č. 3/2014 Ředitel Institutu pro kriminologii a sociální prevenci V Praze dne 9.6.2014 Příkaz ředitele č. 3/2014 kterým se vydává Interní protikorupční program Institutu pro kriminologii a sociální prevenci Na základě

Více

I. Vyklad pojmu: II. Druhy korupce: iest t. Interni protikorupdnf program CSS Tloskov $7

I. Vyklad pojmu: II. Druhy korupce: iest t. Interni protikorupdnf program CSS Tloskov $7 Interni protikorupdnf program CSS Tloskov $7 Urdeno v5em zamdstnancrim: Platnost od l. 5.2014 "5i'r',"#n,,"r"0 Dokument navantje na Etick-i kodex zamdstnancfi v resortu MPSV, upravenj pro poskytovatele

Více

Interní protikorupční program

Interní protikorupční program MEZINÁRODNÍ TESTOVÁNÍ DRŮBEŽE státní podnik Ústrašice 63 Tel.: 381 200 320 Fax: 381 291 176 390 02 Tábor E-mail: info@mtd-ustrasice.cz Interní protikorupční program Obsah MEZINÁRODNÍ TESTOVÁNÍ DRŮBEŽE...

Více

Příkaz ředitele č. 3/2016

Příkaz ředitele č. 3/2016 Ředitel Institutu pro kriminologii a sociální prevenci V Praze dne 31.5. 2016 Příkaz ředitele č. 3/2016 kterým se vydává Interní protikorupční program Institutu pro kriminologii a sociální prevenci Na

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Podle zdkona E. 9312009 Sb., o auditorech a o zmdnd ndkterych z6kon:0, ve zneni pozdej5ich piedpisfi, auditorskdho standardu d. 52, dal5ich relevantnich piepisri

Více

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf"

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf M6sto Bene5ov Masarykovo nfmisti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 20.8.2015 (datum odesl6ni vjzvy) Ev.d.: 15305 YYZVAK PoDANi Naniuxy A PROKAZANLKVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNIM f,,iznni (podle

Více

Interní protikorupční program Památníku Lidice

Interní protikorupční program Památníku Lidice Směrnice č. S_2016_29 Interní protikorupční program Památníku Lidice Informace o dokumentu Schválil Působnost Vydal Zpracovatel ředitel Památníku Lidice vedoucí zaměstnanci ředitel Památníku Lidice Ing.

Více

Interní protikorupční program Státní Léčebné Lázně Janské Lázně, s.p.

Interní protikorupční program Státní Léčebné Lázně Janské Lázně, s.p. Interní protikorupční program Státní Léčebné Lázně Janské Lázně, s.p. 1. Úvodní ustanovení Dne 2. října 2013 schválila vláda ČR svým usnesením č. 752 Rámcový rezortní interní protikorupční program (dále

Více

S 2-017, verze 1 Strana 1/7

S 2-017, verze 1 Strana 1/7 S 2-017, verze 1 Strana 1/7 Obsah 1 Účel, cíl... 3 2 Závaznost a odpovědnost... 3 3 Definice... 3 4 Vytváření a posilování protikorupčního klimatu... 3 4.1 Preventivní osvětová opatření pro boj s korupcí...

Více

Příkaz ředitele č. 5 /2016

Příkaz ředitele č. 5 /2016 Ředitel Institutu pro kriminologii a sociální prevenci V Praze dne 31.8. 2016 Příkaz ředitele č. 5 /2016 kterým se vydává Interní protikorupční program Institutu pro kriminologii a sociální prevenci Aktualizované

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

Obec Hradec. Zpr ix a neziivisl6ho auditora. o vfsledku piezkoumiini hospodaieni. obecni Unno H RADEC. Ing. fan Nozar, auditor

Obec Hradec. Zpr ix a neziivisl6ho auditora. o vfsledku piezkoumiini hospodaieni. obecni Unno H RADEC. Ing. fan Nozar, auditor obecni Unno H RADEC Ing. fan Nozar, auditor Na Vfhledech 3r5, 33+ 52 Merklin dislo opravnlnlr4z4 o zapisu do seznamu auditoru lc +gz 37 6or Doslodne: 71, 05, 2012 Piiloha: Zpr ix a neziivisl6ho auditora

Více

Cest f. Zvli."5tni piedpis k vysflini nemocniinich kaplanri a dobrovolnikfi v oblasti duchovnf pece

Cest f. Zvli.5tni piedpis k vysflini nemocniinich kaplanri a dobrovolnikfi v oblasti duchovnf pece Dodatek i. 1 k Dohod6 o duchovni p6ii ve zdravotnicfvi mezi deskou biskupskou konferenci a Ekumenickou radou cfrkvf v desk6 republice uzavien6 dne 20. 11.2006 ieskf biskupskd konference, zastoupenf jejfm

Více

Interní protikorupční program Správy Krkonošského národního parku (IPP Správy KRNAP)

Interní protikorupční program Správy Krkonošského národního parku (IPP Správy KRNAP) Správa Krkonošského národního parku Interní protikorupční program Správy Krkonošského národního parku (IPP Správy KRNAP) Stránka 1 z 9 Obsah: Úvod... 3 1. Vytváření a posilování protikorupčního klimatu...

Více

Zfpis z diliiho piezkoumr{nf hospodaieni obce Dolni Hoiice, IC:00252191. fax: 386359084 e-podatelna: posta@kraj-jihocesky.cz, www.kraj-jihocesky.

Zfpis z diliiho piezkoumr{nf hospodaieni obce Dolni Hoiice, IC:00252191. fax: 386359084 e-podatelna: posta@kraj-jihocesky.cz, www.kraj-jihocesky. - KRA.JSKY O RnD JIHOEESK Y KRAJ EKoNoMIcKY odbor ODDEITTi prezkumu A METODIKY HoSPoDARerui OecI 6.j.: KUJCK 3295312014 OeXO-pn stejnopis 6. 2 Zfpis z diliiho piezkoumr{nf hospodaieni obce Dolni Hoiice,

Více

naznv vnf,nilqf z,akaz;r{y,,opatieni ke snizeni energetick6 ndroinosti objektu DDM v BrumovE-Bylnici"

naznv vnf,nilqf z,akaz;r{y,,opatieni ke snizeni energetick6 ndroinosti objektu DDM v BrumovE-Bylnici KvALIFTKAcNf uoxullunracr K vrf,srn.e zakazce zadavane zjednoouspnvvr podlrmrrni'h,l niznnivr DLE $ :s zarou A (,.137t2006 sb., o verejnycuzxxdzkach, vg znenf pozoprsicu pnpoprsu parn JEN,,zAKoN.,; Nizev

Více

Interní protikorupční program Vrchního soudu v Praze. Aktualizované znění k

Interní protikorupční program Vrchního soudu v Praze. Aktualizované znění k Interní protikorupční program Vrchního soudu v Praze Aktualizované znění k 1. 3. 2017 březen 2017 A. Preambule Interní protikorupční program Vrchního soudu v Praze (dále jen "IPP VS") je dokument vycházející

Více

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM INSTITUTU UMĚNÍ DIVADELNÍHO ÚSTAVU

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM INSTITUTU UMĚNÍ DIVADELNÍHO ÚSTAVU INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM INSTITUTU UMĚNÍ DIVADELNÍHO ÚSTAVU Obsah Úvod, základní východiska... 2 1. Vytváření a posilování protikorupčního klimatu... 3 1.1. Propagace protikorupčního postoje vedoucími

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

IPP SFŽP ČR říjen 2014. Interní protikorupční program Státního fondu životního prostředí ČR (IPP SFŽP ČR)

IPP SFŽP ČR říjen 2014. Interní protikorupční program Státního fondu životního prostředí ČR (IPP SFŽP ČR) Interní protikorupční program Státního fondu životního prostředí ČR (IPP SFŽP ČR) Obsah Úvod... 2 1. Vytváření a posilování protikorupčního klimatu... 2 1.1. Propagace protikorupčního postoje vedoucími

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

PRIKAZ tajemnice Mistskdho uiadu Fridlant nad ostravi ci E. l/2013

PRIKAZ tajemnice Mistskdho uiadu Fridlant nad ostravi ci E. l/2013 Mdstskl;; uiad Frydlant nad Ostravici PRIKAZ tajemnice Mistskdho uiadu Fridlant nad ostravi ci E. l/2013 Vdc: Provedenf komplexni prov6rky bezpeinosti a ochrany zdravf pii prrici (BOZP) apol,irni ochrany

Více

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS Směrnice č. 33 Interní protikorupční program

SLUŽEBNÍ PŘEDPIS Směrnice č. 33 Interní protikorupční program SLUŽEBNÍ PŘEDPIS Směrnice č. 33 Interní protikorupční program verze č. 1 strana č. 1 z 7 Obsah: ČÁST PRVNÍ - Úvod... 2 ČÁST DRUHÁ - INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM Článek 1 - Vytváření a posilování protikorupčního

Více

Obecní úřad Milejovice datum: 18.4.2015 č.: 2015/0418/01. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015. OÚ Milejovice

Obecní úřad Milejovice datum: 18.4.2015 č.: 2015/0418/01. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015. OÚ Milejovice Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015 OÚ Milejovice začátek: 20:00 konec: 18:45 Schválený program: (6 0 0) 1. Volba ověřovatelů zápisu 2. Projednání OZV číslo 1 / 2015 o nakládání s odpadem

Více

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM VYSOKOŠKOLSKÉHO SPORTOVNÍHO CENTRA MŠMT

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM VYSOKOŠKOLSKÉHO SPORTOVNÍHO CENTRA MŠMT INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM VYSOKOŠKOLSKÉHO SPORTOVNÍHO CENTRA MŠMT NA OBDOBÍ 2018 2020 AKTUALIZACE K 16. 4. 2018 Úvod Vysokoškolské sportovní centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy se

Více

stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y'

stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y' stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y' Uptne zn ni r. zakladni usrrnovbni ilinek Zfl

Více

Interní protikorupční program

Interní protikorupční program Interní protikorupční program 1 Obsah 1. Shrnutí... 3 2. Vytváření a posilování protikorupčního klimatu... 3 3. Transparentnost... 6 4. Postupy při podezření na korupci... 7 5. Vyhodnocování IPP_PT...

Více

Interní protikorupční program CENIA, české informační agentury životního prostředí

Interní protikorupční program CENIA, české informační agentury životního prostředí Příloha k ROZ 7-2015, č.j. 2747/CEN/15 Interní protikorupční program CENIA, české informační agentury životního prostředí Obsah: srpen 2015 Úvod... 1 1. Vytváření a posilování protikorupčního klimatu...

Více

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf KRAJSKA t{ygtentca stluce STREDOEESKEHO KRAJE st sioirru,i V PRAZE PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf podle Naiizenf Evropsk6ho parlamentu a Rady (ES) E. 88212004 ze dne 29. dubna 2004 o rtfednich kontrolsch

Více

ffih Zpr{va o vfsledku piezkoumr{ni hospodaieni mestsk6 i6sti Praha - Libu5 l, / /,///'

ffih Zpr{va o vfsledku piezkoumr{ni hospodaieni mestsk6 i6sti Praha - Libu5 l, / /,///' !-raa-j'.-) I,,1f.,:lrri: iji,j::: - r"r'ltr -- - _-l ffih HLAVNi MEsTo PRAHA,/t tr,,/,- MAGISTRAT HLAvNiHo MESTA PRAHY --1..-.DBOR KONTROLNiCH e TNNOSTi.,t-/ l, / /,///' Stejnopis d. 2 Zpr{va o vfsledku

Více

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM AGENTURY OCHRANY PŘÍRODY A KRAJINY ČR (IPP AOPK ČR)

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM AGENTURY OCHRANY PŘÍRODY A KRAJINY ČR (IPP AOPK ČR) AGENTURA OCHRANY PŘÍRODY A KRAJINY ČESKÉ REPUBLIKY organizační složka státu Kaplanova 1931/1, 148 00 Praha 11 Čj.: 2882/ŘED/17 INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM AGENTURY OCHRANY PŘÍRODY A KRAJINY ČR (IPP AOPK

Více

Podnikový protikorupční program

Podnikový protikorupční program Podnikový protikorupční program Úvod V návaznosti na Rámcový resortní interní protikorupční program (dále jen RRIPP), který schválila vláda ČR svým usnesením č. 752 ze dne 2. října 2013, který byl aktualizován

Více

Vrchní soud v Olomouci Spr 187/2018. Interní protikorupční program Vrchního soudu v Olomouci

Vrchní soud v Olomouci Spr 187/2018. Interní protikorupční program Vrchního soudu v Olomouci Vrchní soud v Olomouci Spr 187/2018 Interní protikorupční program Vrchního soudu v Olomouci aktualizované znění k 1.7.2018 1 Obsah strana A. Preambule 3 B. Interní protikorupční program Vrchního soudu

Více

SMLOUVA O DiLO. Iao :00023841 DIC :010-00023841. d.irdtu : 19535-101/0100 zastoupeny : MUDr. Antoninem Pedenkou. Ieo :25100998 DIe :011-25100998

SMLOUVA O DiLO. Iao :00023841 DIC :010-00023841. d.irdtu : 19535-101/0100 zastoupeny : MUDr. Antoninem Pedenkou. Ieo :25100998 DIe :011-25100998 SMLOUVA O DiLO uzavfenilpodle ustanoveni $ 536 obch. z6k.: Objednatel : Zhotovitel : Institut postgraduflniho vzd6l6v{ni ve zdravotnictvf se sidlem : Rusk6 85, Praha 10 Iao :00023841 DIC :010-00023841

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM STÁTNÍ TISKÁRNY CENIN, STÁTNÍHO PODNIKU ev. č. 2/1/2017 ČÁST PRVNÍ Vytváření a posilování protikorupčního klimatu Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní

Více

zprava sratutarnino oncanu BMITENTA OCEL HOLDING SE (za obdobi od 01.07.2013 do 08.11.2013)

zprava sratutarnino oncanu BMITENTA OCEL HOLDING SE (za obdobi od 01.07.2013 do 08.11.2013) zprava sratutarnino oncanu BMITENTA OCEL HOLDING SE (za obdobi od 01.07.2013 do 08.11.2013),, MEZTTTMNI ZPRAVA" zhotoven6 ve smyslu g 1l9a zilkona 8.25612004 Sb. o podnik6ni na kapitrilov6m trhu ve znenf

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er evropslsi soci6lni fond v er EVROPSKA UNIE MI NISTERSTVO MLADEZE R relovycnovv SKOLSTV. INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI r.f+ t--r OP VzdEleyenf konkur nceschopnost Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek

Více

POKYN č. 1/2017 ŘEDITELE TISKÁRNY MINISTERSTVA VNITRA, s.p.o. V Praze dne 21. února 2017

POKYN č. 1/2017 ŘEDITELE TISKÁRNY MINISTERSTVA VNITRA, s.p.o. V Praze dne 21. února 2017 POKYN č. 1/2017 ŘEDITELE TISKÁRNY MINISTERSTVA VNITRA, s.p.o. V Praze dne 21. února 2017 Pokyn, kterým se vydává Interní protikorupční program Tiskárny Ministerstva vnitra V souladu s usnesením vlády ze

Více

VNITŘNÍ SMĚRNICE č. SM-020/2014

VNITŘNÍ SMĚRNICE č. SM-020/2014 Psychiatrická nemocnice Marianny Oranžské Ves Bílá Voda 1, 790 69 Bílá Voda INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM PNMO VNITŘNÍ SMĚRNICE č. SM-020/2014 Zpracoval: Bc. Zbyněk Hanzl, Zdeňka Jurićová, DiS. Odborný

Více

Interní protikorupční program Správy Krkonošského národního parku (IPP Správy KRNAP)

Interní protikorupční program Správy Krkonošského národního parku (IPP Správy KRNAP) Správa Krkonošského národního parku Interní protikorupční program Správy Krkonošského národního parku (IPP Správy KRNAP) Aktualizace březen 2017 Stránka 1 z 11 Obsah: Seznam použitých zkratek... 3 Úvod...

Více

S M Ě R N I C E STANOVUJÍCÍ INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM VÝZKUMNÉHO ÚSTAVU MELIORACÍ A OCHRANY PŮDY, V.V.I.

S M Ě R N I C E STANOVUJÍCÍ INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM VÝZKUMNÉHO ÚSTAVU MELIORACÍ A OCHRANY PŮDY, V.V.I. Výzkumný ústav meliorací a ochrany půdy, v.v.i. S M Ě R N I C E STANOVUJÍCÍ INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM VÝZKUMNÉHO ÚSTAVU MELIORACÍ A OCHRANY PŮDY, V.V.I. Strana 1 Tato směrnice stanovuje program (dále

Více

Příloha č. 1 k SŘ č. 8/2015, č. j. ZSM-2-15/ Interní protikorupční program Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra

Příloha č. 1 k SŘ č. 8/2015, č. j. ZSM-2-15/ Interní protikorupční program Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra Příloha č. 1 k SŘ č. 8/2015, č. j. ZSM-2-15/01-2015 Interní protikorupční program Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra Čl. 1 Úvod Interní protikorupční program je zpracován na v souladu s usnesením

Více

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled evropshi socialni Duurcuilr fond v er EVRopsKA unre '" MiXD#E"n ieiovvcnovv MtN STERSTVOSKOLSTV, INVESTICE DO ROZVOJE VZDEMVATI -:J Smlouva o poskytnutf sluiby r.f+ OP Vzd6l6v6ni konkurenceschopno6t uzavien6

Více

SluZby pro stanice mdieni emisf

SluZby pro stanice mdieni emisf SluZby pro stanice mdieni emisf NaSe spolednost poskytuje tyto sluzby pro stanice meieni emisi (SME): - zpracovflni zavilredn6 expertizy k pln6ni podminek pro provozovdni SME po ukondenljeji vifstavby

Více

I I I. strana prvni NZ 650t201r N 67512011. S t e j n o p i s Notfiskf z6pis

I I I. strana prvni NZ 650t201r N 67512011. S t e j n o p i s Notfiskf z6pis strana prvni NZ 650t201r N 67512011 S t e j n o p i s Notfiskf z6pis sepsanli dne druh6ho z\ii rokt dva tisice jeden6ct (2.9.2011) mnou, Mgr. Pavlem Bemardem, notaiem se sidlem v Bm6, v md kancel6ii v

Více

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. Přátelství 815, Praha Uhříněves. SMĚRNICE č. S-1/2016. Předmět: INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. Přátelství 815, Praha Uhříněves. SMĚRNICE č. S-1/2016. Předmět: INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. Přátelství 815, 104 00 Praha Uhříněves SMĚRNICE č. S-1/2016 Předmět: INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM Účinnost: od 20.6.2016 I. ÚVOD Interní protikorupční program VÚŽV,

Více

Příloha k č.j.: 1893/M/14, 32286/ENV/14. Rezortní interní protikorupční program Ministerstva životního prostředí (RIPP MŽP)

Příloha k č.j.: 1893/M/14, 32286/ENV/14. Rezortní interní protikorupční program Ministerstva životního prostředí (RIPP MŽP) Příloha k č.j.: 1893/M/14, 32286/ENV/14 Rezortní interní protikorupční program Ministerstva životního prostředí (RIPP MŽP) červenec 2014 Obsah: Úvod... 3 1. Vytváření a posilování protikorupčního klimatu...

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1 Předmět úpravy

I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1 Předmět úpravy P O K Y N Ř E D I T E L E Z E M S K É H O A R C H I V U V O P A V Ě č. 2 / 2011, revize 2015 Interní protikorupční program Zemského archivu v Opavě Tento pokyn se vydává na základě pokynu ministra vnitra

Více

Interní protikorupční program Správy NP Šumava

Interní protikorupční program Správy NP Šumava Evid. číslo: D 26 Č. j.: NPS 02725/2016 Strana: 1 z 12 šablona F 01/S01 c) Interní protikorupční program Správy NP Šumava Datum: Zpracoval: Funkce: Podpis: 6. 4. 2016 Ing. Karel Malík, Ph.D. Vedoucí útvaru

Více

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM Identifikační číslo: MP 1.3 Platnost od: 1. 10. 2015 Vydání č.: 1 Zpracovatel: Petra Řeřichová manažer jakosti Schválil: Bc. Dalibor Tatýrek ředitel Revize č.: 0 Datum a podpis:

Více

Smlouvu o servisni dinnosti

Smlouvu o servisni dinnosti Na zikjadd rysledku vyb6rov6ho iizeni ze dne 28-'7.1999 piedkl6dame Smlouvu o servisni dinnosti hu Dodavatel: Firma REMO sdruzeni oprivn6ny zistupce p. Jan ZaPach Rooseveltova 782 537 0l Chrudim tco: tzl+tozo

Více

OrganizaEni f 6d. ;;hiii: *: V*,j: "d-omoy. .Ansrmoftte. it.i. Zi'kladni ustanoveni. Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo

OrganizaEni f 6d. ;;hiii: *: V*,j: d-omoy. .Ansrmoftte. it.i. Zi'kladni ustanoveni. Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo ;;hiii: Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo *: V*,j: "d-omoy piispdvkovh organwaceo Skoiick6 3L4,338 43 Miro5ov.Ansrmoftte OrganizaEni f 6d Orgarizadni ffud Domova Harmonie, centra..socislnfch

Více

GENERÁLNÍ FINANČNÍ ŘEDITELSTVÍ Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1. V Praze dne 29. dubna 2014 Č. j.: 19086/14/7000-01200

GENERÁLNÍ FINANČNÍ ŘEDITELSTVÍ Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1. V Praze dne 29. dubna 2014 Č. j.: 19086/14/7000-01200 GENERÁLNÍ FINANČNÍ ŘEDITELSTVÍ Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 V Praze dne 29. dubna 2014 Č. j.: 19086/14/7000-01200 I N T E R N Í P R O T I K O R U P Č N Í P R O G R A M Finanční správy České republiky

Více

ej., oo34sv2o12ikusk I\EBOVIDY Ii: 00235571 za rok 20LL Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce t ).2.2012 r $. l2.20ii

ej., oo34sv2o12ikusk I\EBOVIDY Ii: 00235571 za rok 20LL Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce t ).2.2012 r $. l2.20ii Kraisk'0 0iad StiedoEesk6ho kraie Zborovsk6 1 1 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_087 646120 1 IIKUSK ej., oo34sv2o12ikusk Stejnopis d. d Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce I\EBOVIDY Ii: 00235571 za

Více

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM Platnost od 1. 7. 2016 Schválil: RNDr. Petr Kubala, generální ředitel, Holečkova 8, Praha 5 OBSAH ÚVOD... 3 1. VYTVÁŘENÍ A POSILOVÁNÍ PROTIKORUPČNÍHO KLIMATU... 4 1.1. PROPAGACE PROTIKORUPČNÍHO POSTOJE...

Více

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl

Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl OPERACNI PROGRAM PRAHA ADAPTABILITA ffiff vizva K podani NneioeK Do vyeenoveno nizerui zaoavlci poolrir.rxy Vzd6l6vdni zam6stnanc0 spolecnosti Zepris v oblasti mdkklch dovednostl pro potieby projektu RozvojzamestnancO

Více

zrtzovaci LtslNA V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 st6tni pilsp6vkov6 organizace

zrtzovaci LtslNA V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 st6tni pilsp6vkov6 organizace > lj sr MI NISTERSTVO ZDRAVOTN ICTV1 CESKE REPUBLIKY -,4 O. V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 zrtzovaci LtslNA st6tni pilsp6vkov6 organizace V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze Podle

Více

Interní protikorupční program Okresního soudu Plzeň - sever

Interní protikorupční program Okresního soudu Plzeň - sever 20 Spr 233/2018 Interní protikorupční program Okresního soudu Plzeň - sever Aktualizované znění k 30. 6. 2018 schválila: JUDr. Iveta Zítková předsedkyně soudu 2 Obsah strana A. Preambule 3 B. Interní protikorupční

Více

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM Hamzovy odborné léčebny pro děti a dospělé

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM Hamzovy odborné léčebny pro děti a dospělé INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM Hamzovy odborné léčebny pro děti a dospělé Boj s korupcí považuje vedení Hamzovy odborné léčebny jako jednu ze svých priorit. Nástroji podporující vytváření a posilování protikorupčního

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

vrrti \ r pl T 7 STANOVISKO MINISTERSTVO ZTVOTNiHO PNOSTi.NNi 100 i.i.: ,,Operaini program Praha - p6l rristu CR"

vrrti \ r pl T 7 STANOVISKO MINISTERSTVO ZTVOTNiHO PNOSTi.NNi 100 i.i.: ,,Operaini program Praha - p6l rristu CR zo/+ vrrti \ r pl T 7,\ E'111t" ) c' 2(r i?fi7 MINISTERSTVO ZTVOTNiHO PNOSTi.NNi 100 l0 PRAHA l0 - vrsovlce. vrsovickri 65 V Praze dne 3. dervence 2014 i.i.: +oazrrcnvlr+ STANOVISKO Ministerstva Zivotniho

Více

Interní protikorupční program Správy Národního parku Šumava

Interní protikorupční program Správy Národního parku Šumava Evid. číslo: D 26 Č. j.: NPS 02495/2018 Strana: 1 z 12 šablona F 01/S01 c) Interní protikorupční program Správy Národního parku Šumava Datum: Zpracoval: Funkce: Podpis: 22. 3. 2018 Ing. Karel Malík, Ph.D.

Více

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

Piikazni smlouva. f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi

Piikazni smlouva. f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi -\\ N'\ /Dt4 {, +',A\ 1' f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi -t V f= Ruskd 85, 100 05 Praha 10?**,9,.o$ Piikazni smlouva dle g 2430 a n6sl. z1kona d,. 8gl20l2 Sb., obdansky z6konik,

Více

Interní protikorupční program Národního institutu pro další vzdělávání

Interní protikorupční program Národního institutu pro další vzdělávání 2018-2020 Interní protikorupční program Národního institutu pro další vzdělávání 2018 2020 Číslo jednací: Zpracovali: NIDV-254/2018/11 Kancelář ředitelky Tajemník NIDV Účinnosti: 1. 6. 2018 Datum vydání:

Více

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO.

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO. /7zc>-zz// /,-3, fur'l- o-9 Piiloha i. 9 k vyhld5ce C. 503/2006 Sb. Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO

Více

m#*1fi mruh Kraisk'f 0iad Stiedodesk6ho kraie / /,//{f////t. GKR TRANSPORT s.r.o. Du5ni 112/16 1 10 00 Praha 1

m#*1fi mruh Kraisk'f 0iad Stiedodesk6ho kraie / /,//{f////t. GKR TRANSPORT s.r.o. Du5ni 112/16 1 10 00 Praha 1 Kraisk'f 0iad Stiedodesk6ho kraie / m#*1fi mruh a : -, f i -'.,i" ;i;l:: '4/ ' ' ^ /,//{f////t. r * q n F.. * n'-,)."r,-t,i,-.,".: *ity3'i,,: Praha: 8.2.2008 Cislojednaci: 19866/2008/KUSK Spisovf znaika:

Více

Protikorupční program

Protikorupční program Směrnice Centra pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch č. 41 Účinnost od: 13.6.2018 Protikorupční program Zrušovaný předpis: Směrnice č. 41 ze dne 1.1.2016 Počet stran: - 7 - Zpracoval: Revize:

Více

Interní protikorupční program

Interní protikorupční program Okresní soud v Semilech Spr 169/2018 Interní protikorupční program Aktualizované znění k 31.3. 2018 Schválila Mgr. Vladimíra Paroulková předseda okresního soudu dne 28.3.2018 Obsah strana A Preambule 3

Více

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka

Jihomoravsk6 d6tsk6 l6cebny, piispdvkov6 organizace Kietin d.p. 12,679 62 Kietin 003 86 766. MU Dr. Katefi na Bednailkov6, ieditelka piseunr zprava ZADAVATELE obdobtte.lnro DLE g Bszvz Nizev veiejn d zakhzky mal6ho rozsah u :,,Rekonstrukce budovy Havaj Ostrov u Macochy,, 1. ldentifikadni0dajezadavatele: Zadavatel: : rco: zastoupenf:

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

Interní protikorupční program Správy NP Šumava

Interní protikorupční program Správy NP Šumava Evid. číslo: D 26 Č. j.: NPS 02393/2017 Strana: 1 z 12 šablona F 01/S01 c) Interní protikorupční program Správy NP Šumava Datum: Zpracoval: Funkce: Podpis: 22. 3. 2017 Ing. Karel Malík, Ph.D. Vedoucí útvaru

Více

Interní protikorupční program Okresního soudu v Novém Jičíně

Interní protikorupční program Okresního soudu v Novém Jičíně / Spr 850/2018 Okresní soud v Novém Jičíně Interní protikorupční program Okresního soudu v Novém Jičíně Aktualizované znění k 30.6.2018 schválil: ~. JUDr. Vít Veselý předseda okresního soudu 1 Obsah A.

Více

Interní protikorupční program Správy Krkonošského národního parku (IPP Správy KRNAP)

Interní protikorupční program Správy Krkonošského národního parku (IPP Správy KRNAP) Správa Krkonošského národního parku Interní protikorupční program Správy Krkonošského národního parku (IPP Správy KRNAP) Aktualizace březen 2018 Stránka 1 z 10 Obsah: Úvod... 3 1. Vytváření a posilování

Více

Interní protikorupční program České školní inspekce

Interní protikorupční program České školní inspekce České školní inspekce Úvod České školní inspekce (dále ČŠI ) je zpracován a aktualizován na základě usnesení vlády ze dne 16. ledna 2013 č. 39, kterým byl schválen dokument Od korupce k integritě Strategie

Více

Technické muzeum v Brně Purkyňova Brno. Interní protikorupční program v Technickém muzeu v Brně

Technické muzeum v Brně Purkyňova Brno. Interní protikorupční program v Technickém muzeu v Brně Technické muzeum v Brně Purkyňova 105 612 00 Brno Interní protikorupční program v Technickém muzeu v Brně Brno dne: 27. 5. 2016 Obsah ÚVOD... 3 Ad 1) Vytváření a posilování protikorupčního klimatu... 3

Více

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace ZADAVANE ZJEDNoDUSENVM PoDLIMITNfuI nizpnivl DLE $ 38 ZAKONAd,. r37t2006 Sb., O VEREJNfCIZIX{ZKACH, ve zneni pozdejsfch PREDPISU @ALE JEN,,zAKoN,,) Nrizev veiej nd zakilzky :,,Opatieni ke snizeni energetick6

Více

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY

PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY Zadavatel Domov pro seniory Plavei, pifspdvkovfi organizace Plavei 1.67132 Plavei IC:456 71702 PiSnmn A ZPr.Av A aadavatele VEft.EJNE ZAKAZKY ' (dle $ 85 z6konal3712006 Sb. o veiejnychzakazkilch) Nilzev

Více

Ieo: AUDIT rodnf ridetni zfverky a vyroini zpr vy - - -

Ieo: AUDIT rodnf ridetni zfverky a vyroini zpr vy - - - I SDRUZENIAUDITORU ZLIN, s.r.o. CORPORATION OF AUDITORS Ltd, I e lsro nuotrorsre LTcENCE 06z REGISTRACE u evropsre unre v BRUSELU poo ilslru r oor zr SdruZenf auditorri Zlh, s.r.o. T. C. Masaryka 2433

Více

Centrum sociálních služeb pro osoby se zrakovým postižením v Brně - Chrlicích

Centrum sociálních služeb pro osoby se zrakovým postižením v Brně - Chrlicích Centrum sociálních služeb pro osoby se zrakovým postižením v Brně - Chrlicích Směrnice č. 91 Protikorupční program Směrnice určena pro: zaměstnance CSS Brno - Chrlice Vypracoval: Ing. Miloš Paleček Schválil

Více

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Obec Libenice Zastupitelstv obce Libenice Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Tasedini Zastupitelstva obce Libenice

Více

Příloha k č.j.: 18729/ENV/16. Rezortní interní protikorupční program Ministerstva životního prostředí (RIPP MŽP)

Příloha k č.j.: 18729/ENV/16. Rezortní interní protikorupční program Ministerstva životního prostředí (RIPP MŽP) Příloha k č.j.: 18729/ENV/16 Rezortní interní protikorupční program Ministerstva životního prostředí (RIPP MŽP) Aktualizace březen 2016 Obsah: Úvod... 2 1. Vytváření a posilování protikorupčního klimatu...

Více

Protikorupční program Národní knihovny ČR

Protikorupční program Národní knihovny ČR Protikorupční program Národní knihovny ČR Znění k 2.1.2018 OBSAH 1 VYTVÁŘENÍ PROTIKORUPČNÍHO PROSTŘEDÍ 5 1.1 Propagace protikorupčního postoje vedoucími pracovníky 5 1.2 Vzdělávání zaměstnanců 6 1.3 Systém

Více

Příkaz ředitele č. 6/2018. Interní protikorupční program Institutu pro kriminologii a sociální prevenci. Aktualizované znění k 30.6.

Příkaz ředitele č. 6/2018. Interní protikorupční program Institutu pro kriminologii a sociální prevenci. Aktualizované znění k 30.6. Příkaz ředitele č. 6/2018 kterým se vydává Interní protikorupční program Institutu pro kriminologii a sociální prevenci Aktualizované znění k 30.6. 2018 V souladu s Organizačním řádem Institutu pro kriminologii

Více

9. iesovp LrMrrY. zadlvaci ootumentace. Ii: 00239721. 10. DODATEdNE INFORMACE KZADAVACi DOKUMENTACI

9. iesovp LrMrrY. zadlvaci ootumentace. Ii: 00239721. 10. DODATEdNE INFORMACE KZADAVACi DOKUMENTACI zadlvaci ootumentace Veiejnii zakdzka maldho rozsahu 2. kategorie zadfxan podle Zhvaznychpokynri pro Zadatele a piijemce v OPZP, mimo relim zftkona o veie.jnfch zak6zkirch N6zev veiejn6 zakdvky: Zatepleni

Více

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM NEJVYŠŠÍHO SPRÁVNÍHO SOUDU

INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM NEJVYŠŠÍHO SPRÁVNÍHO SOUDU INTERNÍ PROTIKORUPČNÍ PROGRAM NEJVYŠŠÍHO SPRÁVNÍHO SOUDU Ze dne 29. března 2016 Obsah A. PREAMBULE... 3 1. Cíle interního protikorupčního programu... 4 2. Obecná opatření interního protikorupčního programu...

Více

Státní zkušebna strojů a.s. Směrnice představenstva SŘ 13 Interní protikorupční program

Státní zkušebna strojů a.s. Směrnice představenstva SŘ 13 Interní protikorupční program Státní zkušebna strojů a.s. Směrnice představenstva SŘ 13 Interní protikorupční program Účinnost: 2018-07-15 Nahrazuje: 2018-03-01 Zpracoval: Přezkoumal: Schválil: Ing. Miloslav Vomočil Ing. Eva Patočková

Více

5qq/ oz /,p 23 / O?+"

5qq/ oz /,p 23 / O?+ 5qq/ oz /,p 23 / O?+" l r ; " Obecn6 zfrvaznivyhlf5ka obce Ole5ko "' '' - 6,ii'i i i. 1/2001 ze dne 10. 12. 2001 \,., odh, -rz/-uq-?*of o nakl{d{nf s komunilnimi odpady a syst6m nakl{dfni se itavebhimi

Více

Rámcový rezortní interní protikorupční program

Rámcový rezortní interní protikorupční program III. Rámcový rezortní interní protikorupční program Ministerstvům a dalším ústředním správním úřadům je předkládána osnova představující minimální rámec rezortního interního protikorupčního programu. Její

Více

Interní protikorupční program Národní lékařské knihovny

Interní protikorupční program Národní lékařské knihovny Interní protikorupční program Národní lékařské knihovny Úvod Interní protikorupční program NLK (dále IPPNLK) je zpracován na základě rezortního interního protikorupčního programu, který je zpracován na

Více

Příloha k č. j.: 19365/ENV/17. Rezortní interní protikorupční program Ministerstva životního prostředí (RIPP MŽP)

Příloha k č. j.: 19365/ENV/17. Rezortní interní protikorupční program Ministerstva životního prostředí (RIPP MŽP) Příloha k č. j.: 19365/ENV/17 Rezortní interní protikorupční program Ministerstva životního prostředí (RIPP MŽP) Aktualizace březen 2017 RIPP MŽP, březen 2017 Obsah: Seznam použitých zkratek... 2 Úvod...

Více

Rámcový rezortní interní protikorupční program

Rámcový rezortní interní protikorupční program III. Rámcový rezortní interní protikorupční program Rezortům je předkládána osnova představující minimální rámec rezortního interního protikorupčního programu. Její aplikace umožní v jednotlivých rezortech

Více

-])G. -^ Pelrrlrmov. Eou

-])G. -^ Pelrrlrmov. Eou -])G 5--].tT -^ Pelrrlrmov Eou S tie d n i o -*'f 'l-? ol"",il:j: i I i s t 6 P e I hii m o v :,:i;f ;:Ir'ifii Ylzva k pod6ni nabidky a zadavaci dokumentace pro pod6ni nabidky na podlimitni veiejnou zakazku,,lct

Více