R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení"

Transkript

1 Liberec 21. července 2009 Č. j.: KULK 46533/2009 Sp. Zn.: OŽPZ 772/2009 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.: Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního prostředí a zemědělství (dále jen krajský úřad), jako příslušný správní úřad podle ustanovení 33 písm. a) zákona č. 76/2002 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném registru znečišťování a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o integrované prevenci) vydává po provedeném správním řízení dle zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen správní řád), podle ustanovení 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci změnu integrovaného povolení č. j.: KULK 13736/2007, vydaného Krajským úřadem Libereckého kraje, odborem rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí, dne , společnosti Jablonecká teplárenská a realitní, a.s. se sídlem Liberecká 120, Jablonec nad Nisou, s přiděleným IČ : , (dále jen provozovatel) pro provoz zařízení kategorie 1.1 Výtopna Rýnovice (dále jen zařízení). Výroková část integrovaného povolení se v úplném znění mění a doplňuje takto: A. Umístění zařízení Liberecký kraj Jablonec nad Nisou, kód obce: Katastrální území: Rýnovice, list vlastnictví: 6888 B. Popis zařízení

2 a) Technické a technologické jednotky podle přílohy č. 1 zákona č. 76/2002 Sb. Hlavními technologickými jednotkami zařízení jsou kotle K2, K3, K4 a K5 o celkovém tepelném příkonu 87 MW. Kotelna sestává ze 4 středotlakých parních kotlů. Kotle K2, K3 a K4 jsou konstrukčně identické. Spaliny z kotlů jsou odtahovány spalinovým ventilátorem spalinovody do společného železobetonového komína o výšce 110 m. V současně době jsou kotle K2 až K3 ve studené záloze a nejsou uzpůsobeny spalovat plynné palivo. Kotel K4 je osazen 2 kombinovanými hořáky a je provozován mimo topnou sezónu. Kotel K5 je samonosný s přirozenou cirkulací, přetlakovým spalováním, sálavý, membránový se 4 kombinovanými hořáky. Spaliny z kotlů jsou odtahovány spalinovody do společného železobetonového komína o výšce 110 m. Zásobování palivy Jako hlavní palivo je použit TTO, druhým hlavním palivem je ZP, který je však v současnosti používán jako stabilizační a najížděcí palivo. Ke kotlům je TTO přiváděn z úložiště olejového hospodářství TTO. ZP je odebírán z veřejné distribuční sítě v místě regulační stanice ZP umístěné v areálu zařízení. Kromě použití nízkoemisních hořáků nejsou jiná zařízení k omezování emisí instalována. b) Technické a technologické jednotky mimo rámec přílohy č. 1 zákona č. 76/2002 Sb. Regulační stanice ZP. Rozvod ZP. Chemická úpravna vody, dočišťovací stanice. Pro technologické, požární i hygienické účely je používána voda z veřejné vodovodní sítě. Úpravna vyrábí vodu pro technologické účely (surová voda nebo vratný kondenzát). Je vyráběna zejména napájecí voda kotlů a změkčená voda. Průmyslové odpadní vody jsou svedeny do dočišťovací stanice a následně vypouštěny do veřejné kanalizace ve správě SčVK, která je zaústěna do Rýnovického potoka. Znečištěný kondenzát z ohřevu paliva je přečerpáván do jímky v objektu palivového hospodářství. Odluh a odkal z kotlů je z ochlazovací jímky odluhu a odkalu přečerpáván do dočišťovací stanice. Oplachové vody kotlů jsou svedeny kanalizačním řádem do nádrže oplachů a z ní jsou odváženy autocisternami oprávněnými osobami. Olejové hospodářství TTO. TTO je ke kotlům přiváděn z úložiště olejového hospodářství TTO. Obě nádrže TTO jsou dvouplášťové a jsou umístěny v ochranných jímkách. Objem každé z nich je m 3. Tamtéž je situována nádrž na naftu o objemu 12 m 3. Sklad není odkanalizován řešen bezodtokově. Stáčecí místo autocisteren TTO je zastřešeno a opatřeno izolovanou podlahou a bezodtokou havarijní jímkou. K oddělení mazutu a vody z odkalu nádrží a čerpadel slouží sedimentační nádrž. Redukce tlaku páry. Redukční stanice a napáječky. Součástí zařízení VR nejsou redukční stanice. Oběh napájecí vody zajišťuje 7 elektronapáječek. Kompresorová stanice. Stlačený vzduch je dododáván z vlastní kompresorové stanice osazené 2 pístovými kompresory. c) Přímo spojené činnosti Příjem, dodávky a tepelná úprava TTO Organizačně činnost upravuje příslušný MPP. Odběr povrchových vod a vody pitné. Vypouštění odpadních vod.

3 Provozovatel není odběratelem povrchových vod ve smyslu zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen vodní zákon) Pitná voda je odebírána z městského vodovodu na základě platné smlouvy. Množství odpadních vod dešťových se stanoví výpočtem. Systém odkanalizování areálu provozovatele sestává ze splaškové kanalizace a dešťové kanalizace. Průmyslové odpadní vody z technologie jsou po dočištění v dočišťovací stanici vypouštěny do veřejné kanalizace provozované SčVK. Recipientem dešťových vod je Rýnovický potok. Odpadní vody splaškové jsou na základě vodoprávního povolení vypouštěny do kanalizace SčVK, která je vybavena koncovou ČOV. Pro provozovatele je závazný Kanalizační řád upravující provozování kanalizace SčVK. Odpadní vody průmyslové z oplachu kotlů jsou z tzv. nádrže oplachů odváženy oprávněnou osobou. Skladování. Skladování nebezpečných látek. Sklad chemikálií je situován v Chemické úpravně vody. Je vybaven nepropustnou podlahou. Nakládání s odpady. Výroba tlakového vzduchu. Tlakový vzduch je do závodu dodáván z kompresorové stanice. Tepelně energetické rozvody. Teplárenská síť zařízení. Převážná část města Jablonec nad Nisou je v současné době zásobována teplem ze dvou parních kotelen (výtopna Brandl a výtopna Rýnovice). Oba zdroje tepla jsou připojeny do společné parní soustavy CZT, což umožňuje jejich vzájemnou zastupitelnost. Společnost zajišťuje dodávky tepla až na paty jednotlivých objektů a to buď ve formě páry do výměníkových stanic odběratelů napojených na primární rozvod, nebo horké vody ze sekundárních rozvodů z vlastních výměníkových stanic. Řídící systém provozu a technologických procesů. Společnost provozovatele není držitelkou certifikátu systému řízení jakosti a řízení environmentálního podle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 14001:2005, nebo EMAS. Výtopna je vybavena velíny, které slouží pro řízení provozu kotlů. Měření a regulace včetně osazení bezpečnostních prvků umožňuje plynulé řízení technologického procesu z velínů obsluhy. Rozvod ZP. ZP je nakupován z veřejné distribuční sítě z přípojky Severočeských plynáren, a.s. Údržba zařízení. Je zajišťována dodavatelsky. I. V souladu s ustanovením 13 odst. 3 písm. d), odst. 4 a 6 zákona o integrované prevenci, ve vazbě na 14 téhož zákona, krajský úřad stanoví závazné podmínky provozu zařízení a s ním přímo spojených činností, dále postupy a opatření zabezpečující plnění těchto podmínek. 1. Ochrana ovzduší a emisní limity Krajský úřad schvaluje Provozní řád zvláště velkého zdroje znečišťování ovzduší (Soubor technickoprovozních parametrů a technickoorganizačních opatření k zajištění provozu, Jablonecká teplárenská a realitní, a.s., Výtopna RÝNOVICE) pro provozované zařízení.

4 1.1 Plnit emisní limity stanovené v tabulce č.1. Tabulka č.1. Závazné emisní limity pro zařízení sledovaný parametr zdroj (palivo) zákonný emisní limit (mg/m 3 ) závazný limit (mg/m 3 ) TZL 1) K2-K5 (TTO) x K4, K5 (ZP) SO 2 1) K2-K5 (TTO) K4, K5 (ZP) NO x (jako NO 2 ) 1) K2- K5 (TTO) K4, K5 (ZP) CO 1) K2-K5 (TTO) K4, K5 (ZP) HCl 2) K2- K5 (TTO) 50 (při >500 g/h) 50 (při >500 g/h) HF 2) K2-K5 (TTO) 10 (při >100 g/h) 10 (při >100 g/h) Cd 3) K2- K5 (TTO) 0,2 (při >1 g/h) Hg 3) K2- K5 (TTO) 0,2 (při >1 g/h) Cd a Hg 3) K2- K5 (TTO) 0,2 (při >1 g/h) Pb 3) K2- K5 (TTO) 5 (při >50 g/h) 5 (při >50 g/h) As 3) K2- K5 (TTO) 2 (při >10 g/h) 2 (při >10 g/h) PCDD/PCDF K2- K5 (TTO) 0,1 4) 0,1 4) PCB 3) K2- K5 (TTO) 0,2 5) 0,2 5) PAH 3) K2- K5 (TTO) 0,2 0,2 1) Specifikace znečišťujících látek podle 5 písm. a) nařízení vlády č. 146/2007 Sb., o emisních limitech a dalších podmínkách provozování spalovacích stacionárních zdrojů znečišťování ovzduší, ve znění pozdějších předpisů (dále jen nařízení vlády č. 146/2007 Sb.). Jejich limitní hodnoty jsou vztaženy na normální stavové podmínky v suchém plynu při obsahu kyslíku 3 % u kapalných paliv; jsou platné pro stávající zdroje ve smyslu 54 odst. 7 zákona č. 86/2002 Sb., o ochraně ovzduší a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o ochraně ovzduší) x) Hodnota emisního limitu pro zdroje s tepelným příkonem nižším než 500MW spalující kapalné palivo s více než 0,06% popela činí 100mg/m 3 2) Plynné anorganické sloučeniny chloru, resp. fluoru vyjádřené jako chlorovodík, resp. fluorovodík specifikace látek podle 5 písm. b) nařízení vlády č. 146/2007 Sb. Jejich limitní hodnoty jsou vztaženy na normální stavové podmínky ve vlhkém plynu při obsahu kyslíku 3 %. 3) Specifikace znečišťujících látek podle 12 odst. 2 vyhlášky č. 205/2009 Sb., o zjišťování emisí ze stacionárních zdrojů a o provedení některých dalších ustanovení zákona o ochraně ovzduší, ve znění pozdějších předpisů (dále jen vyhláška č. 205/2009 Sb.). Jejich limitní hodnoty jsou vztaženy na normální stavové podmínky ve vlhkém plynu při obsahu kyslíku 3 %. Hodnota emisního limitu se uplatní při překročení prahových hodnot uvedených v závorkách. 4) Údaj v ng TEQ/m 3. 5) Údaj v mg TEQ/m Provádět na zařízeních zdroje znečišťování ovzduší kotlích K4 a K5 autorizované jednorázové měření emisních koncentrací při spalování ZP u znečišťujících látek NO x (vyjádřených jako NO 2 ), CO, chemických a fyzikálních parametrů nezbytných k interpretaci

5 výsledků měření obou jmenovaných látek. Četnost jednorázového měření jednou za rok po uplynutí 700 provozních hodin spalování ZP na příslušném kotli. 1.3 Provádět na zařízeních zdroje znečišťování ovzduší kotlích K4 a K5 autorizované jednorázové měření emisních koncentrací při spalování kapalného paliva (TTO) u znečišťujících látek TZL, SO 2, NO x (vyjádřených jako NO 2 ), CO, chemických a fyzikálních parametrů nezbytných k interpretaci výsledků měření jmenovaných látek. Četnost jednorázového měření dvakrát v kalendářním roce s intervalem mezi měřeními ne kratším než 3 měsíce. 1.4 U kotlů K4 a K5 provádět měření emisí metodami a postupy jednorázového měření při obvyklém provozním výkonu zdroje a při spalování kapalného paliva (TTO) jednou za 3 kalendářní roky, případně i mimo tento cyklus vždy do 6 měsíců po každé záměně paliva nebo po každém významném a trvalém zásahu do konstrukce nebo vybavení zdroje, podle měřícího plánu uvedeného v provozním řádu zdroje, u znečišťujících látek, resp. stanovených skupin znečišťujících látek (plynné anorganické sloučeniny chloru vyjádřené jako HCl, plynné anorganické sloučeniny fluoru vyjádřené jako HF, Cd, Hg, Pb, As, PCDD/PCDF, PAH a PCB). 1.5 Plnit a dodržovat Provozní řád zvláště velkého zdroje znečišťování ovzduší VR, zpracovaný podle 11 odst. 2 zákona o ochraně ovzduší a přílohy č. 10 k vyhlášce č. 205/2009 Sb, jehož znění bude povoleno, resp. potvrzeno rozhodnutím o vydání IP. 1.6 Při spalování paliv nesmí být odcházející kouř tmavší než 2. stupeň při měření a hodnocení Ringelmannovou stupnicí a změřená hodnota opacity nesmí být větší než 40 %. Krajský úřad schvaluje Plán snížení emisí pro provozované zařízení. Zařízení bude provozováno v souladu s plánem snížení emisí. 2. Povolení a limity z hlediska vod a způsob monitorování emisí Krajský úřad schvaluje Havarijní plán Výtopna Rýnovice (Plán opatření pro případy havárie) pro provozované zařízení. Zařízení bude provozováno v souladu s havarijním plánem za podmínek: schválený plán opatření pro případy havárie musí být vyvěšen na přístupném a viditelném místě a vždy k dispozici kontrolním vodoprávním orgánům, o prováděných opatřeních a pravidelných kontrolách budou vedeny záznamy a uchovávány po dobu 5 let, průběžně budou aktualizována všechna telefonní čísla a odpovědné osoby, aktualizovaný havarijní plán bude zaslán vodoprávnímu úřadu, v případě změny výrobní technologie bude zpracován nový plán opatření a předložen ke schválení vodoprávnímu úřadu. Odběr povrchové vody: U zařízení není prováděn odběr povrchových vod. Pro veškeré technologické účely je používáno vody pitné z vodovodního řadu SčVK, a.s.

6 Vypouštění odpadních vod 2.1 Plnit ustanovení Kanalizačního řádu SčVK, a.s. Průmyslové a odpadní vody budou vypouštěny do veřejné kanalizace ve správě SčVK, a.s., Teplice, jedinou výpustí, v rozsahu stanoveném tabulkou č. 2 : Tabulka č.2: Emisní limity: Ukazatel Emisní limit CHSK Cr 50 mg/l NL 40 mg/l RL 4000 mg/l C 10 -C 40 0,5 mg/l ph 7,5 9,5 Qprům 1,6 l/s 120 m 3 /den m 3 /rok 2.2 Záchytné a havarijní jímky v pravidelných intervalech maximálně 5 let přezkušovat na nepropustnost dle ČSN Zkoušky vodotěsnosti vodárenských a kanalizačních nádrží. U záchytných a havarijních jímek u nádrží na chemické látky a skladu hořlavin budou provedeny zkoušky vodotěsnosti dle ČSN Zkoušky vodotěsnosti vodárenských a kanalizačních nádrží. 2.3 Bezodtokové záchytné jímky budou evidovány, pravidelně kontrolovány a jejich obsah včas likvidován v souladu s platnou legislativou. 3. Nakládání s odpady a způsob monitorování emisí Krajský úřad vydává souhlas k nakládání s nebezpečnými odpady v rozsahu tab. č.3. Tabulka č. 3: Seznam nebezpečných odpadů Kaly ze dna nádrží na ropné látky N Uniklé (rozlité) ropné látky N Ropné látky z údržby zařízení N Kaly z čištění odpadních vod v místě jejich vzniku obsahující nebezpečné látky N Odpady obsahující rtuť N Popílek a kotelní prach N Vodné kaly z čištění kotlů obsahující nebezpečné látky N Nechlorované minerální motorové, převodové a mazací oleje N Syntetické motorové, převodové a mazací oleje N Kaly z odlučovačů oleje N Jiná rozpouštědla a směsi rozpouštědel N Obaly obsahující zbytky nebezpečných látek nebo těmito látkami znečištěné N Absorpční činidla, filtrační materiály (včetně olejových filtrů jinak blíže neurčených), čisticí tkaniny a ochranné oděvy znečištěné nebezpečnými látkami N

7 Transformátory a kondenzátory obsahující PCB N Laboratorní chemikálie a jejich směsi, které jsou nebo obsahují nebezpečné látky N Vyřazené anorganické chemikálie, které jsou nebo obsahují nebezpečné látky N Olověné akumulátory N Nikl-kadmiové baterie a akumulátory N Baterie obsahující rtuť N Odpadní vody obsahující nebezpečné látky N Vyzdívky a žáruvzdorné materiály z nemetalurgických procesů obsahující nebezpečné látky N Izolační materiál s obsahem azbestu N Zářivky a jiný odpad obsahující rtuť N 3.1 Nakládání s nebezpečnými odpady bude prováděno v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o odpadech) a vyhlášky MŽP č. 383/2001 Sb. o podrobnostech nakládání s odpady, ve znění pozdějších předpisů. 3.2 Pokud vzniknou při provozu zařízení další nebezpečné odpady neuvedené v tomto rozhodnutí, bude tato skutečnost oznámena krajskému úřadu do tří pracovních dnů od vzniku odpadu. 3.3 Jednotlivé druhy odpadů zařazené podle druhu a kategorií budou odděleně shromažďovány. 3.4 Provozovatel má jako původce odpadů povinnost nakládat s veškerými odpady v rámci své činnosti tak, aby plnil strategické cíle obsažené v Závazné části Plánu odpadového hospodářství Libereckého kraje, která byla vyhlášena obecně závaznou vyhláškou Libereckého kraje s účinností od Hluk, vibrace a neionizující záření a) Hluk 4.1 Plnit limit hluku pro dobu noční LAeq = 45 db a pro dobu denní LAeq = 55 db na hranici ochranného pásma nejbližších objektů obytné zástavby. b) Vibrace Nejsou navrženy žádné závazné podmínky. c) Neionizující záření Zdroje neionizujícího záření se nevyskytují, a proto nejsou navrženy žádné závazné podmínky. 5. Podmínky zajišťující ochranu zdraví člověka, zvířat a ochranu životního prostředí 5.1 Plnit úkoly vyplývající z interních předpisů provozovatele vyhotovených a vydaných k provedení obecně závazných právních předpisů a dodržovat jejich ustanovení.

8 5.2 Udržovat a zvyšovat znalosti pracovníků v ochraně ŽP, v rozsahu stanoveném obecně závaznými předpisy, interními předpisy provozovatele. Termíny školení, jejich účastníky a další náležitosti zaznamenávat, evidovat a uchovávat v rámci provozní dokumentace. 6. Podmínky pro hospodárné využívání surovin a energie Nejsou stanoveny žádné závazné podmínky. 7. Opatření pro předcházení haváriím Provoz nespadá pod působnost zákona č. 59/2006 Sb., o prevenci závažných havárií, ve znění pozdějších předpisů. 7.1 Všechna zařízení provozovat v souladu s technickými podmínkami pro jejich provoz a podle schválených místních provozních předpisů, provozních řádů a havarijních plánů. Veškerá zařízení, v nichž se používají, zachycují, skladují, zpracovávají nebo dopravují závadné látky budou v takovém technickém stavu a provozována tak, aby bylo zabráněno úniku těchto látek do půdy, podzemních vod, povrchových vod nebo nežádoucímu smísení s odpadními nebo srážkovými vodami. V místech, kde bude nakládáno s látkami škodlivými vodám (závadnými látkami) budou k dispozici prostředky pro likvidaci havarijních úniků. Použité sanační materiály budou do doby likvidace uskladněny tak, aby bylo zabráněno kontaminaci povrchových nebo podzemních vod. S látkami škodlivými vodám (závadnými látkami) bude nakládáno pouze v místech k tomu určených, která jsou zajištěna proti úniku těchto látek do vod povrchových nebo podzemních. 8. Opatření pro provoz týkající se situací odlišných od podmínek běžného provozu, při kterých může vzniknout nebezpečí ohrožení životního prostředí nebo zdraví člověka 8.1 Při najíždění a odstavování zařízení, při řešení poruch a v případě výskytu stavů podle 11 odst. 1 písm. g) zákona o ochraně ovzduší, postupovat v souladu s interním předpisem provozním řádem zvláště velkého zdroje znečišťování ovzduší podle 11 odst. 2 citovaného zákona. 8.2 Při řešení poruch a havárií postupovat v souladu s interním předpisem Plánem opatření pro případ havarijního zhoršení jakosti vod ve znění aktualizovaném podle vyhlášky č. 450/2005 Sb., o náležitostech nakládání se závadnými látkami a náležitostech havarijního plánu, způsobu a rozsahu hlášení havárií, jejich zneškodňování a odstraňování jejich škodlivých následků, ve znění pozdějších předpisů, zpracovaného podle 39 odst. 2 písm. a) a 40 odst. 1 vodního zákona. 9. Způsob monitorování emisí a přenosů Monitoring průmyslových odpadních vod vypouštěných ze zařízení nezakončené ČOV: do veřejné kanalizace Místo odběru vzorku: Výtok z dočišťovací stanice

9 Četnost odběrů vzorků: 12x ročně rozbor oprávněno osobou, a.s. rozbor komplexní podle výše uvedených ukazatelů na souběžných vzorcích z výtoku z dočišťovací stanice resp. z nátoku do dočišťovací stanice. Typ vzorku: Dvouhodinový směsný pro p Stupeň průkaznosti: Rozhodující jsou výsledky rozborů odebraných vzorků vod provedených podle platných technických norem laboratořemi uvedenými v seznamu autorizovaných osob zveřejňovaném MŽP. Dokumentace odběrů a rozborů: Pro potřeby kontroly a vyhodnocování vést dodavatelské rozbory chronologicky seřazené a s číslovanými listy, kopie objednávek, smlouvy, zápisy o dni a místu odběru vzorků, výsledky rozborů a všechny ostatní náležitosti provozní evidence, dále souhrnný roční list s vyhodnocením. Výsledky laboratorních rozborů musí být archivovány po dobu minimálně 5 let a kdykoliv k dispozici kontrolním vodoprávním úřadům. Stanovování množství vypouštěných vod: měřením Tabulka č. 4 Monitoring zdroj Místo měření Sledovaný ukazatel četnost Voda průmyslové odpadní vody výtok z dočišťovací stanice viz. tab. č.2 12x ročně záchytné a havarijní jímky Postupem dle ČSN nepropustnost v pravidelných intervalech, max. 5-letých Ovzduší kotle K4 a K5 (ZP) NO x, CO Jednorázové měření 1x ročně po uplynutí 700 provozních hodin (viz podm. č.2) Kotle K4 a K5 (TTO) TZL,SO 2, NO x Jednorázové měření 2x ročně s intervalem ne kratším než 3 měsíce (viz podm. č.3) Kotle K4 a K5 (TTO) HCl, HF, Cd, Hg, Pb, As, PCDD/PCDF, PAH, PCB Jednorázové měření 1x za 3 roky (viz. podm. č.4) 10. Postup vyhodnocování plnění podmínek integrovaného povolení Provozovatel zařízení je povinen podle příslušných právních předpisů: 10.1 Vést provozní evidenci zvláště velkého zdroje znečišťování ovzduší a zpracovat souhrnnou provozní evidenci za kalendářní rok a předat ji ČIŽP OI Liberec, do 15. února následujícího roku nebo hlásit tyto údaje prostřednictvím Centrální ohlašovny MŽP Vést průběžnou evidenci o odpadech a způsobech nakládání s nimi.

10 10.3 Zasílat každoročně do 15. února následujícího roku pravdivé a úplné hlášení o druzích, množství odpadů a způsobech nakládání s nimi a o původcích odpadů obecnímu úřadu obce s rozšířenou působností příslušnému podle místa provozovny nebo hlásit tyto údaje prostřednictvím Centrální ohlašovny MŽP Předložit roční zprávu z monitoringu odpadních vod oprávněnému subjektu a příslušnému vodoprávnímu úřadu v termínu do 31. ledna následujícího roku nebo hlásit tyto údaje prostřednictvím Centrální ohlašovny MŽP Ohlásit KÚ plánovanou změnu zařízení Neprodleně hlásit dotčeným orgánům takové úniky znečišťujících látek ze zařízení, které mají negativní dopad na životní prostředí v souladu se schváleným Plánem opatření pro případ ropné havárie a Provozním řádem zdroje Vést evidenci údajů o plnění závazných podmínek provozu IP Předkládat krajskému úřadu roční zprávu plnění všech závazných podmínek integrovaného povolení ke dni 31. března za uplynulý kalendářní rok. Zpráva bude zpracována v rozsahu a struktuře dle vydaného integrovaného povolení a bude zahrnovat komentář k jednotlivým závazným podmínkám provozu zařízení (zejména v případě jejich překročení či nesplnění). 11. Opatření k vyloučení rizik možného znečišťování životního prostředí a ohrožování zdraví člověka pocházející ze zařízení po ukončení jeho činnosti 11.1 Povolovacímu orgánu bude předložen plán postupu ukončení provozu nejpozději tři měsíce před plánovaným ukončením provozu. II. Nejsou vydány žádné dodatečné podmínky podle ustanovení 15 zákona o integrované prevenci. III. V souladu s ustanovením 44 odst. 2 zákona o integrované prevenci se ruší a nahrazují následující pravomocná rozhodnutí nebo jejich části: Odpady : Rozhodnutí krajského úřadu Libereckého kraje, odboru rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí, č.j. KULK 4945/2003 ze dne , který se uděluje souhlas k nakládání s nebezpečnými odpady.

11 Voda : Rozhodnutí Městského úřadu Jablonec nad Nisou, odboru stavebního a životního prostředí, č.j /2007 ze dne , který se schvaluje Plán opatření pro případy havárie pro objekt výtopny Rýnovice. Rozhodnutí Městského úřadu Jablonec nad Nisou, odboru stavebního a životního prostředí, č.j. OŽP/SR/12284/2005 ze dne , kterým se povoluje vypouštění předčištěných odpadních vod do veřejné dešťové kanalizace dle 18 odst. 3 zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu a o změně některých zákonů, s omezenou platností do Ovzduší : Rozhodnutí Krajského úřadu Libereckého kraje, odboru rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí, č.j. KULK 4138/2007 ze dne , kterým se povoluje vydání Provozního řádu. Rozhodnutí Krajského úřadu Libereckého kraje, odboru rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí, č.j. KULK 3046/2005 ze dne , kterým se schvaluje Plán snížení emisí.

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení Jablonecká teplárenská a realitní, a.s. Liberecká 104 466 01 Jablonec nad Nisou Liberec 5. března 2007 Sp. Zn. ORVZŽP/1492/2006 Č. j. KULK/13736/2007 Vyřizuje: Ťoková Tel.: 485 226 385 R O Z H O D N U

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Liberec 15. července 2009 Č. j.: KULK 45503/2009 Sp. Zn.: OŽPZ 764/2009 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.: 485 226 385 Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004 Adresátům dle rozdělovníku Liberec 8. srpna 2011 Sp. Zn. OŽPZ 203/2010 Č. j. KULK 29223/2011 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485 226 391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu 1. Emisní limity Ovzduší Velký zdroj znečišťování ovzduší Tabulka č.1 Emisní zdroj Znečišťující látka Emisní limit Četnost měření Zařízení chovu prasat amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Závazné emisní limity při spalování topného oleje pro kotle K1, K2, K3. Závazný limit při spalování TTO. 450 mg/m 3 175 mg/m 3.

Závazné emisní limity při spalování topného oleje pro kotle K1, K2, K3. Závazný limit při spalování TTO. 450 mg/m 3 175 mg/m 3. 1. Emisní limity Ovzduší Emisní limity pro kotle K1, K2, K3, K13 a K14 o celkovém příkonu 257 MW. Dle NV č. 352/2002 Sb. jsou kotle K1, K2 a K3 o celkovém příkonu 231 MW řazeny mezi stacionární zvláště

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. podmínka : dodržet navržené emisní limity Tabulka 1 - Emisní zdroje a termíny dosažení závazného emisního limitu Emisní zdroj Kotelna K 001 - kotel č. K 011, K 012

Více

ROZHODNUTÍ. Adresátům dle rozdělovníku

ROZHODNUTÍ. Adresátům dle rozdělovníku Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 8181/2014 OŽPZ 15/2014 Ing. Švecová/385 pavlina.svecova@kraj-lbc.cz 7. únor 2014 ROZHODNUTÍ Krajský úřad Libereckého

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 128967/2009 S JMK 128967/2009 OŽP/Ns Mariana Nosilová/2678

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Krajský úřad Libereckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Adresátům dle rozdělovníku Liberec 21. 4. 2009 Č. j.: KULK 23709/2009 Sp. Zn.: OŽPZ 206/2009 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.:

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 R O Z H O D N U T Í

6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 R O Z H O D N U T Í Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 51922/2013 Čech/391 6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 petr.cech@kraj-lbc.cz R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení Liberec 10. září 2004 Č. j.: KULK 96/2004 Vyřizuje: Ťoková Kateřina Tel.: 485 226 385 Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního prostředí a zemědělství

Více

Tabulka č.1 : Závazné emisní limity Zinkovací linka (odmaštění, pasivace) emisní zdroj ukazatel jednotka zákonný limit závazný limit

Tabulka č.1 : Závazné emisní limity Zinkovací linka (odmaštění, pasivace) emisní zdroj ukazatel jednotka zákonný limit závazný limit 1. podmínka : Dodržovat emisní limity uvedené v tabulkách č.1 č.6 : Tabulka č.1 : Závazné emisní limity Zinkovací linka (odmaštění, pasivace) emisní zdroj ukazatel jednotka zákonný limit závazný limit

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 14. května 2010 Č. j.: KULK 31995/2010 Sp. zn.: OŽPZ 203/2010 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.: 485 226 385 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 2.12.2009 Číslo jednací: 081570/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_081570/2009/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

ROZHODNUTÍ. a) Popis technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 k zákonu o integrované prevenci

ROZHODNUTÍ. a) Popis technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 k zákonu o integrované prevenci Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 58341/2013 OŽPZ 1063/2013 Ing. Švecová/385 pavlina.svecova@kraj-lbc.cz 17. březen 2014 ROZHODNUTÍ Krajský úřad

Více

R O Z H O D N U T Í. podle 13 odst. 3 zákona. Se sídlem: Ralsko Boreček čp. 30, pošta Mimoň, PSČ 471 24 S přiděleným IČ: 40 23 02 95

R O Z H O D N U T Í. podle 13 odst. 3 zákona. Se sídlem: Ralsko Boreček čp. 30, pošta Mimoň, PSČ 471 24 S přiděleným IČ: 40 23 02 95 Adresátům dle rozdělovníku Liberec 9. února 2007 Sp. Zn. ORVZŽP/1160/2006 Č. j. KULK/79093/2006 Vyřizuje: Ing. Petr Beneš Tel.: 485 226 389 R O Z H O D U T Í Krajského úřadu Libereckého kraje, odboru rozvoje

Více

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Tabulka 1 Závazné emisní limity při spalování zemního plynu pro kotle K1, K2 a K3

Tabulka 1 Závazné emisní limity při spalování zemního plynu pro kotle K1, K2 a K3 1. Emisní limity A.Ovzduší Emisní limity pro kotle K1, K2 a K3 : Kategorizace zdroje: Dle 54, odst. 8 zákona č. 86/2002 Sb. a přílohy č. 1 k ařízení vlády č. 52/2002 Sb. jsou kotle K1, K2 a K3 o celkovém

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007):

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007): V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Liberec 29. října 2008 Č. j.: KULK/59542/2008 Sp. zn.: ORVZŽP/1/2008 Vyřizuje: Bc. Lenka Maryšková Tel.: 485 226 499 Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více

Úplné znění výrokové části integrovaného povolení

Úplné znění výrokové části integrovaného povolení Úplné znění výrokové části integrovaného povolení Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. V souladu s 19a odst. 7 zákona o integrované prevenci je rozhodné znění výrokových částí

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 15. října 2009 Č. j.: KULK/61722/2009 Sp. zn.: OŽPZ/856/2009 Vyřizuje: Bc. Lenka Maryšková Tel.: 485 226 499 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

Úplné znění výrokové části integrovaného povolení

Úplné znění výrokové části integrovaného povolení Úplné znění výrokové části integrovaného povolení Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. V souladu s 19a odst. 7 zákona o integrované prevenci je rozhodné znění výrokových částí

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ArcelorMittal Frýdek-Místek a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

ArcelorMittal Frýdek-Místek a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 15. ledna 2009 Č. j.: KULK/1845/2009 Sp. zn.: ORVZŽP 1442/2008 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.: 485 226 385 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 2. července 2009 Spis: ORVZŽP 1512/2008 Č. j.: KULK 41401/2009 Vyřizuje: Ing. Petr Beneš Tel.: 485 226 389 R O Z H O D U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1.1 Emisní limity Technologické úseky TÚ 105, 106 a 108 spadají do kategorie zvláště velkých stacionárních zdrojů znečištění ovzduší. Technologické úseky TÚ 101 a 102

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 28. června 2011 Sp. Zn. OŽPZ 165/2011 Č. j. KULK 3657/2011 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485 226 391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5.

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. předpisů, podle ustanovení 13 odst.3 a v souladu s 46 odst. 5 zákona o integrované prevenci. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. předpisů, podle ustanovení 13 odst.3 a v souladu s 46 odst. 5 zákona o integrované prevenci. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 18. listopadu 2008 Č. j.: KULK/61801/2008 Sp. zn.: ORVZŽP/1227/2008 Vyřizuje: Bc. Lenka Maryšková Tel.: 485 226 499 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje,

Více

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele

Více

změna č. čj. ze dne nabytí právní moci Integrované povolení zrušeno ke dni 1. 5. 2015

změna č. čj. ze dne nabytí právní moci Integrované povolení zrušeno ke dni 1. 5. 2015 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í Praha: 22.6.2017 Číslo jednací: 063728/2017/KUSK OŽP/Hr Spisová značka: SZ_063728/2017/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

ROZHODNUTÍ. změnu integrovaného povolení

ROZHODNUTÍ. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 47088/2012 Ing. Švecová/385 12. července 2012 OŽPZ 655/2012 pavlina.svecova@kraj-lbc.cz ROZHODNUTÍ Krajský úřad

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 18. března 2009 Sp. Zn. ORVZŽP 427/2008 Č. j. KULK/22657/2008 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485 226 391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení Liberec 19.září 2007 Sp. Zn. ORVZŽP/246/2007 Č. j. KULK/58189/2007 Vyřizuje: Ťoková Tel.: 485 226 385 Dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor rozvoje venkova zemědělství

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 Vysvětlivky

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1.1 Integrované povolení se vydává k provozu zvláště velkého zdroje znečišťování ovzduší Technologický soubor zařízení na tavení hliníkové suroviny a výrobu hliníkových

Více

Úplné znění výrokové části integrovaného povolení

Úplné znění výrokové části integrovaného povolení Úplné znění výrokové části integrovaného povolení Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. V souladu s 19a odst. 7 zákona o integrované prevenci je rozhodné znění výrokových částí

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. integrované povolení. pro zařízení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. integrované povolení. pro zařízení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 20. listopadu 2009 Spis: OŽPZ 955/2009 Č. j.: KULK 68633/2009 Vyřizuje: Ing. Petr Beneš Tel.: 485 226 389 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 11. května 2004 Č. j.: KULK/2714/2003 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485226391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje (dále jen krajský úřad ) jako příslušný

Více

R O Z H O D N U T Í. společnosti Delphi Packard Electric Česká republika, s.r.o.,

R O Z H O D N U T Í. společnosti Delphi Packard Electric Česká republika, s.r.o., Liberec dne 10.10.2006 Č. j.: KULK 63104/2006 Sp.Zn.: ORVZŽP 1112/2006 Vyřizuje: Kateřina Ťoková Tel.: 485 226 385 Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

ČÁST B ÚDAJE O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ČÁST B ÚDAJE O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST B ÚDAJE O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Podmínky integrovaného povolení Stanovené limity (emisní limity, ostatní limity, limitní hodnoty) 1. Ochrana ovzduší - emisní limity, podmínky monitoringu

Více

OSTROJ a.s. Galvanovna Integrované povolení čj. MSK 77763/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

OSTROJ a.s. Galvanovna Integrované povolení čj. MSK 77763/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

TALPA RPF, s.r.o. Dekontaminační stanice Havířov Integrované povolení čj. MSK 69710/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

TALPA RPF, s.r.o. Dekontaminační stanice Havířov Integrované povolení čj. MSK 69710/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 200320/2006 ze dne 8.6.2007 (nabytí právní moci dne 29.6.2007)

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 200320/2006 ze dne 8.6.2007 (nabytí právní moci dne 29.6.2007) V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

1. podmínka : Dodržet závazné emisní limity. Tabulka 1 : Emisní zdroje a termíny dosažení závazného emisního limitu

1. podmínka : Dodržet závazné emisní limity. Tabulka 1 : Emisní zdroje a termíny dosažení závazného emisního limitu Ovzduší 1. podmínka : Dodržet závazné emisní limity. Tabulka 1 : Emisní zdroje a termíny dosažení závazného emisního limitu Emisní zdroj Technologický úsek AUDI výduch 001 Technologický úsek PQ 35 ŠKODA

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2016 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1) Dodržovat závazné emisní limity uvedené v následujících tabulkách č. 1 až 4. Tabulka č. 1: Závazné emisní limity pro 101 Tavírna (kupolní pec) Emisní zdroj 101 Kupolní

Více

Kapitola 6. Stručné netechnické shrnutí údajů uvedených v žádosti 1 / 5

Kapitola 6. Stručné netechnické shrnutí údajů uvedených v žádosti 1 / 5 Kapitola 6 Stručné netechnické shrnutí údajů uvedených v žádosti 1 / 5 Obsah 6.1 Zařízení a jeho základní parametry...3 6.2 Vstupy do zařízení...4 6.3 Zdroje znečišťování...4 6.4 Územní situace...5 6.5

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01X5ZPG* Čj: MSK 40534/2018 Sp. zn.: ŽPZ/7616/2018/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Viz rozdělovník R O Z H O D N U T Í

Viz rozdělovník R O Z H O D N U T Í Viz rozdělovník 12759/ZP/2009-Mt-P 27.11.2009 Odbor životní prostředí a zemědělství Ing. Tomáš Morávek / 425 Oddělení EIA a IPPC tmoravek@kr-kralovehradecky.cz R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Královéhradeckého

Více

O D B O R K A N C E L ÁŘ HEJTMANA

O D B O R K A N C E L ÁŘ HEJTMANA O D B O R K A N C E L ÁŘ HEJTMANA číslo jednací: KUJCK 56361/2014/KHEJ spisový znak: KHEJ 55874/2014/kakr/3 datum: 23.09.2014 vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon: 386 720 225 Poskytnutí informací podle

Více

integrované povolení

integrované povolení ,V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný.

Více

1. 1 Krajský úřad vydává souhlas s Provozním řádem středního zdroje znečišťování ovzduší.

1. 1 Krajský úřad vydává souhlas s Provozním řádem středního zdroje znečišťování ovzduší. 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. 1 Krajský úřad vydává souhlas s Provozním řádem středního zdroje znečišťování ovzduší. 1. 2 Krajský úřad vydává povolení k trvalému provozu nevyjmenovaného středního

Více

Seminář Koneko Praha, 23.5.2013. Spalování paliv. Kurt Dědič odbor ochrany ovzduší MŽP

Seminář Koneko Praha, 23.5.2013. Spalování paliv. Kurt Dědič odbor ochrany ovzduší MŽP Seminář Koneko Praha, 23.5.2013 Spalování paliv Kurt Dědič odbor ochrany ovzduší MŽP Zákon č. 201/2012 Sb. stacionární zdroj ucelená technicky dále nedělitelná stacionární technická jednotka nebo činnost,

Více

Rozhodnutí. V Praze dne: Číslo jednací: /2012/KUSK OŽP/Hra. dle rozdělovníku. Oprávněná úřední osoba: Bc.

Rozhodnutí. V Praze dne: Číslo jednací: /2012/KUSK OŽP/Hra. dle rozdělovníku. Oprávněná úřední osoba: Bc. V Praze dne: 8. 8. 2012 Číslo jednací: 076124/2012/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_076124/2012/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského kraje,

Více

K R A J S K Ý Ú Ř A D L I B E R E C K É H O K R A J E U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 odbor životního prostředí a zemědělství R O Z H O D N U T Í

K R A J S K Ý Ú Ř A D L I B E R E C K É H O K R A J E U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 odbor životního prostředí a zemědělství R O Z H O D N U T Í K R A J S K Ý Ú Ř A D L I B E R E C K É H O K R A J E U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 odbor životního prostředí a zemědělství Liberec 30. ledna 2004 Č. j.: KULK/3506/2003 Vyřizuje: Ing. Petr Beneš Tel.:

Více

Cihelna Hlučín s.r.o., 748 11 Hlučín. Integrované povolení čj. MSK 131052/2007 ze dne 3.12.2007

Cihelna Hlučín s.r.o., 748 11 Hlučín. Integrované povolení čj. MSK 131052/2007 ze dne 3.12.2007 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

Statek Prostějov s.r.o. tel.: Určická 1749/94 ROZHODNUTÍ

Statek Prostějov s.r.o. tel.: Určická 1749/94   ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc V Olomouci dne 26. 8. 2016 SpZn.: KÚOK/73403/2016/OŽPZ/7265 Vyřizuje: Mgr. Vojtěch Cvek Statek Prostějov

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

Seminář KONEKO k vyhlášce č. 415/2012 Sb. Praha, 23. května 2013. Zjišťování a vyhodnocování úrovně znečišťování ovzduší

Seminář KONEKO k vyhlášce č. 415/2012 Sb. Praha, 23. května 2013. Zjišťování a vyhodnocování úrovně znečišťování ovzduší Seminář KONEKO k vyhlášce č. 415/2012 Sb. Praha, 23. května 2013 Zjišťování a vyhodnocování úrovně znečišťování ovzduší Nástroje regulující úroveň znečišťování (1/2) Nástroje omezující emise znečišťujících

Více

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí Spisová zn.: KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik GLYCONA s.r.o. tř. T. Bati 1635 areál Toma a.s., budova č. 39 765 82 OTROKOVICE datum oprávněná úřední osoba číslo jednací

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/1454/14 V Plzni dne 14. 2. 2014 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 5 integrovaného povolení

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

šestimocný, mangan, měď, 2)

šestimocný, mangan, měď, 2) 1. Emisní limity Ovzduší 1.1. Provozovateli se vydává souhlas k provozu následujících stacionárních zdrojů znečištění uvedených v tabulkách č. 1-6. Provozovatel musí v běžných provozních podmínkách dodržovat

Více

Zpráva vypracována na základě povinností vyplývajících z integrovaného povolení za rok 2015 příloha č.1 údaje o plnění podmínek integrovaného povolení

Zpráva vypracována na základě povinností vyplývajících z integrovaného povolení za rok 2015 příloha č.1 údaje o plnění podmínek integrovaného povolení Zpráva vypracována na základě povinností vyplývajících z integrovaného povolení za rok 2015 příloha č.1 údaje o plnění podmínek integrovaného povolení Ad 1) Úvod 1. Úvod 2. Monitoring 3. Přílohy Předkladatel:

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení Adresátům dle rozdělovníku Č. j.: KULK/2587/2004 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Tel.: 485 226 499 Liberec 13. prosince 2004 R O Z H O D N U T Í Krajského úřadu Libereckého kraje, odboru životního prostředí

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Apollo Metal, spol. s r.o. - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZA ROK 2014 STRANA 1 ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE

Více

Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP /2014/OZP - Mgr. Zuláková/

Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP /2014/OZP - Mgr. Zuláková/ HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Dle rozdělovníku Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP-1210893/2014/OZP - Mgr. Zuláková/236 004 384 25.02.2015

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1.1 Emisní limity a) Dodržovat emisní limity u velkého zdroje znečišťování ovzduší dle tab. č. 3. Tab. č. 3 Emisní zdroje a návrh závazných emisních limitů Emisní zdroj

Více

závazné podmínky provozu

závazné podmínky provozu závazné podmínky provozu podle 13 odst. 3 písm. d), odst. 4, 5 a 6, 14, 15 odst. 2 a 3 zákona o integrované prevenci: 1. Emisní limity 1.1. Ovzduší Provozovatel má za povinnost v běžných provozních podmínkách

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci Krajský úřad Libereckého kraje Odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí Adresátům dle rozdělovníku Č. j.: KULK 52822/2007 Spis zn.: ORVZŽP 824/2007 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Telefon:

Více

S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 R O Z H O D N U T Í

S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 Praha 17.03.2008 R

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE CZ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE CZ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo název/

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1.1 Integrované povolení se vydává k provozu následujících středních zdrojů znečišťování ovzduší za splnění emisních limitů uvedených v tab. č. 1 a 2. Kategorizace Emisní

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více