Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci"

Transkript

1 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: a) velmi rádo 7x b) rádo 7x c) nerado 1x d) nevím Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří: a) každý den 10x b) občas 5x 3. MŠ se k potřebám nás rodičů staví: a) vstřícně 15x b) laxně c) odmítavě 4. O vzdělávacím programu jste informováni: a) podrobně 11x b) dostatečně 4x c) nedostatečně 5. Jste spokojeni s přístupem a jednáním zaměstnanců školy (pedagogové, provozní zaměstnanci)? a) ne, důvody: b) částečně c) převážně ano 6x d) velmi spokojeni 9x 6. Sledujete informace na nástěnkách a dveřích? a) vůbec ne b) občas 1x c) pravidelně 14x 7. Sledujete webové stránky MŠ? a) ne 1x b) občas 9x c) pravidelně 5x 8. Jak webové stránky MŠ hodnotíte? a) aktuální, přehledné 3x b) dostačující 8x c) nedostačující 2x d) nedokážu posoudit 2x

2 9. Vztah Vašeho dítěte a učitelek ve třídě, kam dochází, byste označili jako: a) vřelý, vstřícný 9x b) kamarádský 7x c) odměřený d) neutrální 10. Nabízí MŠ dostatek akcí a aktivit, které děti zaujmou? a) ano, jsme spokojen/a 15x b) je jich příliš mnoho c) ne, mohlo by jich být více, uveďte jaké: 11. Dítě je díky docházce do MŠ více samostatné: a) souhlasím 12x b) spíše souhlasím 3x d) nedokážu posoudit 12. Strava podávaná dětem v MŠ a skladba jídelníčku je podle Vás: a) podle pravidel zdravé výživy 5x b) pestrá 8x c) málo pestrá d) nedokážu posoudit 1x přidáno rodiči někdy nepoživatelná 1x 13. MŠ má inovativní přístup ke zlepšení prostředím třídách a na školní zahradě: a) souhlasím 12x b) spíše souhlasím 2x d) nedokážu posoudit 1x 14. Jaký je Váš názoz na společné akce s rodiči (besídky, tvořivá odpoledne, rozloučení s předškoláky, ESS)? a) příliš mnoho b) přiměřeně 15x c) málo, uveďte návrhy společných akcí: 15. Zúčastníte se rádi společných akcí MŠ a rodičů? a) ano 11x b) spíše ano 4x c) nevyhledávám je d) ne 16. Možnost komunikace rodičů s učitelkou o dětech je během roku: a) vynikající 6x b) dostatečná, přiměřená 9x c) nedostatečná, návrhy:

3 17. Možnost komunikace rodičů s vedením školy je: a) vynikající 4x b) dostatečná, přiměřená 11x c) nedostatečná 18. Množství nadstandardních aktivit (kroužků) v MŠ považujeme za: a) dostatečné 3x b) přiměřené 12x c) zbytečné 19. Máte zájem o setkání s odborníky v MŠ, o besedy v MŠ? a) ne 13x b) ano, uveďte se kterými: - 2x - Ráda bych, ale časově bych to nestíhala 20. Jak se MŠ věnuje přípravě dětí na vstup do ZŠ? a) dostatečně 15x b) částečně 21. Máte zájem o častější rodičovské schůzky? a) ne 15x b) ano, uveďte jak často, případně jiný způsob předávání informací: 22. Je naše MŠ podle názoru něčím specifická? -Líbí se mi hodně kulturních akcí pro děti. - Výběr kroužků. - Příjemné prostředí, úžasný kolektiv paní učitelek. - Smíšené třídy se mi líbí. - Pěkné prostředí. - Ne. 23. Co byste doporučili změnit, zlepšit, aby podle Vašeho názoru školka fungovala lépe? - Nic - Funguje dobře, jen je mnoho míst s informacemi pro rodiče. Než ty nástěnky, dveře atd. oběhnu, uběhne spousta času. - Nic vyhovuje mi to. Jen by mohla být webová stránka více aktualizována. Např. vše, co se píše pro rodiče na několik nástěnek, dveří atd. by mohlo být na webu. Tak by se o všem dozvěděly i maminky, které mají děti nemocné a do školky např. 14 dní nejdou. - Jsem spokojená s tím jak to je. - Jsem spokojená s tím jak funguje. Díky. - Možná bych uvítala víc individuální přístup k dítěti, s následnou konzultací. Chybí mi angličtina, čím dřív s ní děti začnou, tím líp do ní zabřednou.

4 24- Místo pro Váš vzkaz naší MŠ: - S naší MŠ jsem moc spokojená, jsem moc ráda že moje děti do této školky chodí. Děkuji.Paní učitelky jsou super. - Jsme spokojeni s tím, jak se učitelky dětem věnují. - Držte se. - Jen tak dále!!! - Někdy nejsem spokojená se stravou obědy, po chuťové stránce, měli jsme možnost ochutnat (v rodině) a nebyli jsme spokojení. Nepoživatelné!!! - Děkuji za Vaši starostlivost a péči o naše děti. - Děkujeme za perfektní přístup, aktivity, komunikaci paním učitelkám. Byla jsem za tento rok velmi nadšená a MŠ přeji jen to nejlepší do dalších let a mnoho úspěchů všem. - Velmi se nám líbilo pasování předškoláků - Se školkou i s paníma učitelkami jsem velice spokojená, nemůžu si je vynachválit, krásný přístup k dětem. 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: a) velmi rádo 6x b) rádo 8x c) nerado d) nevím Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Růžová třída Berušky a broučci 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří: a) každý den 11x b) občas 3x 3. MŠ se k potřebám nás rodičů staví: a) vstřícně 14x b) laxně c) odmítavě 4. O vzdělávacím programu jste informováni: a) podrobně 6x b) dostatečně 7x c) nedostatečně 5. Jste spokojeni s přístupem a jednáním zaměstnanců školy (pedagogové, provozní zaměstnanci)? a) ne, důvody: b) částečně c) převážně ano 4x d) velmi spokojeni 10x 6. Sledujete informace na nástěnkách a dveřích?

5 a) vůbec ne b) občas 3x c) pravidelně 11x 7. Sledujete webové stránky MŠ? a) ne 1x b) občas 12x c) pravidelně 1x 8. Jak webové stránky MŠ hodnotíte? a) aktuální, přehledné 4x b) dostačující 5x c) nedostačující d) nedokážu posoudit 4x 9. Vztah Vašeho dítěte a učitelek ve třídě, kam dochází, byste označili jako: a) vřelý, vstřícný 8x b) kamarádský 7x c) odměřený d) neutrální 10. Nabízí MŠ dostatek akcí a aktivit, které děti zaujmou? a) ano, jsme spokojen/a 14x b) je jich příliš mnoho c) ne, mohlo by jich být více, uveďte jaké: 11. Dítě je díky docházce do MŠ více samostatné: a) souhlasím 13x b) spíše souhlasím 1x d) nedokážu posoudit 12. Strava podávaná dětem v MŠ a skladba jídelníčku je podle Vás: a) podle pravidel zdravé výživy 10x b) pestrá 4x c) málo pestrá d) nedokážu posoudit 13. MŠ má inovativní přístup ke zlepšení prostředím třídách a na školní zahradě: a) souhlasím 14x b) spíše souhlasím d) nedokážu posoudit 14. Jaký je Váš názor na společné akce s rodiči (besídky, tvořivá odpoledne, rozloučení s předškoláky, ESS)? a) příliš mnoho 1x b) přiměřeně 13x c) málo, uveďte návrhy společných akcí:

6 15. Zúčastníte se rádi společných akcí MŠ a rodičů? a) ano 11x b) spíše ano 3x pokud se nezúčastním je to z časových důvodů. c) nevyhledávám je d) ne 16. Možnost komunikace rodičů s učitelkou o dětech je během roku: a) vynikající 8x b) dostatečná, přiměřená 6x c) nedostatečná, návrhy: 17. Možnost komunikace rodičů s vedením školy je: a) vynikající 6x b) dostatečná, přiměřená 8x c) nedostatečná 18. Množství nadstandardních aktivit (kroužků) v MŠ považujeme za: a) dostatečné 11x b) přiměřené 3x c) zbytečné 19. Máte zájem o setkání s odborníky v MŠ, o besedy v MŠ? a) ne 9x b) ano, uveďte se kterými: - 3x depistáž - psycholog, logoped, ale není to nutné 20. Jak se MŠ věnuje přípravě dětí na vstup do ZŠ? a) dostatečně 14 b) částečně 21. Máte zájem o častější rodičovské schůzky? a) ne 13x b) ano, uveďte jak často, případně jiný způsob předávání informací: - 1x 2x do roka 22. Je naše MŠ podle názoru něčím specifická? - Děti dostaly šnečky, jsou nadšené, byla specifická nízkým školným (dle počtu dní platba). - Profesionalitou, ochotou, vstřícností, laskavostí. - Ano - přístupem všech. - Líbí se mi přístup k fotografiím na rajčeti. - Přístupem. 23. Co byste doporučili změnit, zlepšit, aby podle Vašeho názoru školka fungovala lépe? - Mám jeden nápad: V dnešní době se vzdaluje život v přírodě/ na zahradě, navrhuji vypěstovat např. řeřichu či hrášek a pak sníst ke svačině. Dle info z MŠ Tvrdoni (znám tam náhodou starostu) to hygieně nevadí. I kdybyste měli na školní zahradě třešně a kuchařky by udělaly buchtu-pochopitelně se předpokládá, že děti z MŠ/ ZŠ to natrhají. - Menší počet dětí ve třídě. - Já bych nezměnila nic, jsem spokojená. Nemám žádné připomínky. - Jsme spokojeni, nic bychom neměnili.

7 - Sourozenci ve třídách. - Myslím, že se školka pod vedením paní ředitelky zlepšila o 100%. Takže žádná změna. - Spokojená. - Nic. 24- Místo pro Váš vzkaz naší MŠ: - Jsem naprosto spokojená i díky zkušené paní uč. Soni na děti působí dobře i já si pochvaluji komunikaci s ní. - Školka je moc pěkná. Děkujeme za pěkný přístup k dětem. - Jen tak dál. - Jsme rádi, že naše dítě chodí právě do Vaší školky. Takových školek a zaměstnanců by bylo třeba i jinde. - Jsme spokojeni. Děkujeme. - - Moc děkujeme paní ředitelce a učitelkám MŠ za vřelý přístup l dětem i rodičům. I za to, že stále zlepšujete prostory pro děti. - Děkuji za perfektní, profesionální, lidský a vstřícný přístup k nám rodičům i k našemu synovi paní učitelce Starynské! - Jen tak dál! 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: a) velmi rádo 4x b) rádo 6x c) nerado d) nevím Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Modrá třída Rybičky 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří: a) každý den 6x b) občas 4x 3. MŠ se k potřebám nás rodičů staví: a) vstřícně 9x b) laxně 1x c) odmítavě 4. O vzdělávacím programu jste informováni: a) podrobně 6x b) dostatečně 4x c) nedostatečně 5. Jste spokojeni s přístupem a jednáním zaměstnanců školy (pedagogové, provozní zaměstnanci)?

8 a) ne, důvody: b) částečně 2x c) převážně ano 2x d) velmi spokojeni 6x 6. Sledujete informace na nástěnkách a dveřích? a) vůbec ne b) občas 2x c) pravidelně 8x 7. Sledujete webové stránky MŠ? a) ne 3x b) občas 6x c) pravidelně 1x 8. Jak webové stránky MŠ hodnotíte? a) aktuální, přehledné 4x b) dostačující 2x c) nedostačující 1x dávat tam i to co je na nástěnkách d) nedokážu posoudit 2x 9. Vztah Vašeho dítěte a učitelek ve třídě, kam dochází, byste označili jako: a) vřelý, vstřícný 7x b) kamarádský 5x c) odměřený d) neutrální 10. Nabízí MŠ dostatek akcí a aktivit, které děti zaujmou? a) ano, jsme spokojen/a 9x b) je jich příliš mnoho 1x c) ne, mohlo by jich být více, uveďte jaké: 11. Dítě je díky docházce do MŠ více samostatné: a) souhlasím 7x b) spíše souhlasím 3x d) nedokážu posoudit 12. Strava podávaná dětem v MŠ a skladba jídelníčku je podle Vás: a) podle pravidel zdravé výživy 1x b) pestrá 6x c) málo pestrá 1x d) nedokážu posoudit 2x 13. MŠ má inovativní přístup ke zlepšení prostředím třídách a na školní zahradě: a) souhlasím 8x b) spíše souhlasím 2x d) nedokážu posoudit

9 14. Jaký je Váš názor na společné akce s rodiči (besídky, tvořivá odpoledne, rozloučení s předškoláky, ESS)? a) příliš mnoho 1x b) přiměřeně 9x c) málo, uveďte návrhy společných akcí: 15. Zúčastníte se rádi společných akcí MŠ a rodičů? a) ano 7x b) spíše ano 1x c) nevyhledávám je 1x d) ne 1x 16. Možnost komunikace rodičů s učitelkou o dětech je během roku: a) vynikající 6x b) dostatečná, přiměřená 4x c) nedostatečná, návrhy: 17. Možnost komunikace rodičů s vedením školy je: a) vynikající 5x b) dostatečná, přiměřená 5x c) nedostatečná 18. Množství nadstandardních aktivit (kroužků) v MŠ považujeme za: a) dostatečné 8x b) přiměřené 2x c) zbytečné 19. Máte zájem o setkání s odborníky v MŠ, o besedy v MŠ? a) ne 9x b) ano, uveďte se kterými: - 1x depistáž předškoláků 20. Jak se MŠ věnuje přípravě dětí na vstup do ZŠ? a) dostatečně 10x b) částečně 21. Máte zájem o častější rodičovské schůzky? a) ne 9x b) ano, uveďte jak často, případně jiný způsob předávání informací: 1x- jednou za 3 měsíce 22. Je naše MŠ podle názoru něčím specifická? - Tím že jsou ve třídě sourozenci spolu. - Školka na mě působí příjemně, je úžasná jak dokáže děti připravit na další roky do školky, tedy paní učitelky a prostředí školky. - Ne. - Nevím. - Ne.

10 23. Co byste doporučili změnit, zlepšit, aby podle Vašeho názoru školka fungovala lépe? - Nic. - Funguje dobře, není co zlepšovat. - Nic, vše je dostačující. - Podle mého názoru školka funguje výborně. 24- Místo pro Váš vzkaz naší MŠ: - Jsme velmi spokojeni s přístupem k dětem i rodičům. Děkujeme. - Velmi si vážím všech učitelek mateřské školky, za jejich stoprocentní pracovní nasazení!!!jste úžasné!!!poděkování všem a samozřejmě i paní ředitelce velké děkuji!! - Jsem moc ráda, že mé děti mohou školku navštěvovat. Naučily se spoustu věcí a tím mi moc pomáhají. Všem učitelkám MŠ moc děkuji a také paní ředitelce, která nám vyšla vždy vstříc. - Místo do vzdálenějších míst (Modrá) celodenní. - Prosíme o důsledné odmítání nemocných dětí! Občas si v šatně připadáme jak v čekárně u lékaře. - Děkujeme za trpělivost.

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

Dotazníkové šetření cílové skupiny rodiče dětí MŠ (Školní rok 2014/2015)

Dotazníkové šetření cílové skupiny rodiče dětí MŠ (Školní rok 2014/2015) Dotazníkové šetření cílové skupiny rodiče dětí MŠ (Školní rok 2014/2015) 1. Chodí Vaše dítě do MŠ rádo? 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří? 3. MŠ se k potřebám Vás rodičů staví vstřícně? 4. O vzdělávacím

Více

1. Chodí Vaše dítě do MŠ:

1. Chodí Vaše dítě do MŠ: Výsledky dotazníkového šetření: Hodnocení mateřské školy Husinec pohledem rodičů - školní rok 2016/2017 Jako jeden z hlavních cílů své práce si vytyčila naše Mateřská škola vytváření tzv. pozitivního klimatu.

Více

Dotazník pro rodiče zhodnocení

Dotazník pro rodiče zhodnocení Dotazník pro rodiče 2016 - zhodnocení Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší

Více

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ Benešova základní škola a mateřská škola Plzeň Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ Školní rok 1-17 Úvod: Vážení rodiče, děkujeme Vám za vyplnění dotazníků, které jsme pro Vás připravili. Rozdali jsme

Více

Mateřská škola, Praha 4, Jažlovická 2119

Mateřská škola, Praha 4, Jažlovická 2119 Mateřská škola, Praha 4, Jažlovická 2119 Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, děkujeme Vám za vyplnění dotazníků, který se nám stal cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Jsme rádi, že hodně

Více

Jak hodnotíte budovu MŠ (výzdoba, vybavení, čistota apod.)? Co nebo kdo je pro Vaše dítě ve školce: Které činnosti má Vaše dítě nejraději?

Jak hodnotíte budovu MŠ (výzdoba, vybavení, čistota apod.)? Co nebo kdo je pro Vaše dítě ve školce: Které činnosti má Vaše dítě nejraději? Dotazník pro rodiče dětí MŠ Tetčice Vážení rodiče, prosíme Vás o vyplnění této ankety, která nám poslouží k získání celkového pohledu na úroveň naší MŠ ze strany rodičovské veřejnosti a může být také podnětem

Více

Vyhodnocení dotazníku pro rodiče dětí MŠ

Vyhodnocení dotazníku pro rodiče dětí MŠ Základní škola Mjr. Ambrože Bílka a Mateřská škola Metylovice, příspěvková organizace Vyhodnocení dotazníku pro rodiče dětí MŠ Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření Ve Dolanech 1.2.2019 Vypracovala Mgr. J. Šubová 1 Docházka dětí do MŠ Odpověď odmítá jít neřeší to těší se počet 4 15 18 Zatím se mu do školky spíše nechce chodit. Na

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU RODIČŮ školní rok 2017/2018

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU RODIČŮ školní rok 2017/2018 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU RODIČŮ školní rok 2017/2018 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: 37% 63% a) velmi rádo b) rádo c) nerado d) nevím 2. O dění v MŠ s Vámi Vaše dítě hovoří: 10 3. MŠ se k potřebám nás rodičů staví:

Více

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017 Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 217 Rozdaných dotazníků: 83 Odevzdaných dotazníků: 64 Z toho : Třída 1. třída 2.

Více

Výsledky dotazníkového šetření: Hodnocení mateřské školy Husinec pohledem rodičů. - školní rok 2014/2015. 1. Chodí Vaše dítě do MŠ:

Výsledky dotazníkového šetření: Hodnocení mateřské školy Husinec pohledem rodičů. - školní rok 2014/2015. 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: Výsledky dotazníkového šetření: Hodnocení mateřské školy Husinec pohledem rodičů - školní rok 2014/2015 Jako jeden z hlavních cílů své práce si vytyčila naše Mateřská škola vytváření tzv. pozitivního klimatu.

Více

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 %

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 % Vyhodnocení dotazníků: rozdáno 100% dotazníků, vráceno 95% dotazníků na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče Je atmosféra školy, když ji navštívíte, podle vás pozitivní? a) určitě ano

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ Vaše dítě chodí do MŠ: 0% 3% 36% 61% Nerado Rádo Velmi rádo Nevím, nedokážu odpovědět Informovanost o dění v MŠ je podle Vás: 10% 45% 14; 45% Zcela nedostatečná Přiměřená Výborná

Více

Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 2014

Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 2014 Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 214 Rozdaných dotazníků: 76 Odevzdaných dotazníků: 7 Z toho: Počet odevzdaných dotazníků

Více

Místní akční plán ORP Kopřivnice II. Výsledky dotazníkového šetření na školách. Rodiče dětí mateřských škol v ORP Kopřivnice*

Místní akční plán ORP Kopřivnice II. Výsledky dotazníkového šetření na školách. Rodiče dětí mateřských škol v ORP Kopřivnice* Místní akční plán ORP Kopřivnice II Výsledky dotazníkového šetření na školách Rodiče dětí mateřských škol v ORP Kopřivnice* Tento dokument zahrnuje zpracované výsledky průzkumu, který probíhal v období

Více

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro rodinné příslušníky Domova důchodců Horní Planá (dále jen Domov) Dotazník pro rodinné příslušníky

Více

SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro obyvatele Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2017 Vážení obyvatelé našeho Domova! Velmi pěkně

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PRO RODIČE ve šk. roce 2015/2016. Mateřská škola PASKOV, p.o.

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PRO RODIČE ve šk. roce 2015/2016. Mateřská škola PASKOV, p.o. VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ PRO RODIČE ve šk. roce 2015/2016 Mateřská škola PASKOV, p.o. Červen 2016 Úvod V letošním dotazníkovém šetření jsme stanovili 12 otázek na provoz a práci v MŠ Paskov. Celkem bylo rozdáno

Více

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny.

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny. VI SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Fotografie Fotografie 1 Třída Motýlci (dostupné z http://raduska.kadan.cz/fotogalerie) Fotografie 2 Pískovnice (vlastní) Fotografie 3 Dílna (vlastní) Fotografie 4 Knihy a

Více

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2015

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2015 DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro rodinné příslušníky Domova důchodců Horní Planá (dále jen Domov) Dotazník pro rodinné příslušníky

Více

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče Vyhodnocení dotazníků pro rodiče Provoz a práce MŠ Paskov Zpracovaly: Bc. Jarmila Petrošová, řed. MŠ Dne: 10. března 2014 Mgr. Ivana Slípková Úvod Prostřednictvím dotazníku jsme chtěli zjistit názory rodičů

Více

B/ je zvídavé a chce toho hodně vědět Počet zaškrtnutých odpovědí: 7 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 36,8%.

B/ je zvídavé a chce toho hodně vědět Počet zaškrtnutých odpovědí: 7 - to je z celkového počtu navrácených dotazníků 36,8%. Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2012/2013 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Na začátku měsíce ledna bylo rozdáno na pracovišti MŠ Duha Oslavany Havířská celkem 25 dotazníků. Návratnost byla 19

Více

DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro obyvatele Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2016 Vážení obyvatelé našeho Domova! Velmi pěkně

Více

Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2010/2011

Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2010/2011 Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2010/2011 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Na začátku měsíce ledna bylo rozdáno na pracovišti MŠ Duha Oslavany Padochov celkem 20 dotazníků. Návratnost byla 10

Více

Jste spokojeni s prostředím vymezeným pro třídu vašeho dítěte a s ostatním prostředím? Jste spokojeni s provozní dobou mateřské školy?

Jste spokojeni s prostředím vymezeným pro třídu vašeho dítěte a s ostatním prostředím? Jste spokojeni s provozní dobou mateřské školy? ZAJÍMÁ NÁS VÁŠ NÁZOR VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE 2014 1. Prostředí a provoz MŠ Jste spokojeni s prostředím vymezeným pro třídu vašeho dítěte a s ostatním prostředím? 1 2% 29% 59% Jste spokojeni s

Více

Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště. Seminář neprofesionálních knihoven a 17.8.

Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště. Seminář neprofesionálních knihoven a 17.8. Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště Seminář neprofesionálních knihoven 16. 8. a 17.8. 2016 Spokojenost se službami knihovny Zjišťování spokojenosti uživatelů

Více

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015)

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015) Vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů se službami v MŠ Hluk (květen 2015) V březnu letošního roku byl v Mateřské škole Hluk iniciován Městským úřadem Hluk dotazník, jehož cílem bylo zjistit potřeby

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2013/2014 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Na začátku měsíce ledna bylo rozdáno na pracovišti MŠ Duha Oslavany Sportovní 12 celkem 85 dotazníků. Návratnost byla

Více

Mapa mateřské školy 2013/14 - OBSAH

Mapa mateřské školy 2013/14 - OBSAH ABKU Mapa mateřské školy 0/ - OBSAH R - rodiče, U - učitelé, P - provozní zaměstnanci Otázka Text otázky Strana. HODNOCENÍ MŠ, ŠVP (TVP) R/0 Mateřská škola, do které chodí moje dítě: 0, 0 U/0 Mateřskou

Více

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ DSH, STŘEDISKA LUNA

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ DSH, STŘEDISKA LUNA DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ DSH, STŘEDISKA LUNA Vážení rodinní příslušníci, dovolujeme si vás oslovit a požádat o vyplnění tohoto dotazníku, který je zcela anonymní. Vaše odpovědi

Více

Materiální vybavení MŠ považuji za vyhovující. MŠ na mě působí příjemným dojmem. Jednání učitelek s rodiči je vždy taktní a podnětné 2% 0%

Materiální vybavení MŠ považuji za vyhovující. MŠ na mě působí příjemným dojmem. Jednání učitelek s rodiči je vždy taktní a podnětné 2% 0% MŠ na mě působí příjemným dojmem Materiální vybavení MŠ považuji za vyhovující 0% 0% 0% 0% 31% 43% 69% 57% S úrovní stravování v MŠ jsem spokojen 0% Jednání učitelek s rodiči je vždy taktní a podnětné

Více

2 Co nebo kdo je pro Vaše dítě v MŠ: děti,hračky,program děti,hračky nic nic. Nejzajímavější Nejoblíbenější Nepříjemné Problematické

2 Co nebo kdo je pro Vaše dítě v MŠ: děti,hračky,program děti,hračky nic nic. Nejzajímavější Nejoblíbenější Nepříjemné Problematické 2 Co nebo kdo je pro Vaše dítě v MŠ: Nejzajímavější Nejoblíbenější Nepříjemné Problematické děti,hračky,program děti,hračky nic nic Nejzajímavější Nejoblíbenější Nepříjemné Problematické jiné nové hry

Více

V součinnosti se zřizovatelem školní jídelny realizujeme průzkum za účelem zvýšení kvality a komfortu stravovaní ve školních jídelnách.

V součinnosti se zřizovatelem školní jídelny realizujeme průzkum za účelem zvýšení kvality a komfortu stravovaní ve školních jídelnách. V součinnosti se zřizovatelem školní jídelny realizujeme průzkum za účelem zvýšení kvality a komfortu stravovaní ve školních jídelnách. První stranu vyplní rodič, další část vyplní dítě společně s rodičem

Více

Průzkum spokojenosti zaměstnanců

Průzkum spokojenosti zaměstnanců Vážení zaměstnanci,vyplněním tohoto dotazníku nám můžete pomoci získat objektivní pohled naspokojenost zaměstnanců v naší společnosti a následně zlepšit pracovní podmínky.odpovědi, které uvedete jsou zcela

Více

Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů

Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů Závěrečná zpráva Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů Pro ZŠ a MŠ Velké Losiny připravila Kantar TNS Czech s.r.o. Květen 2017 1 Obsah Metodologie 3 Základní škola - shrnutí 4 Základní

Více

Celkový počet odevzdaných dotazníků.205, tj. 92% z celkového počtu rodičů. Počet odpovědí a jejich procentuální vyjádření v jednotlivých otázkách:

Celkový počet odevzdaných dotazníků.205, tj. 92% z celkového počtu rodičů. Počet odpovědí a jejich procentuální vyjádření v jednotlivých otázkách: Vyhodnocení dotazníku pro rodiče únor 2013 Celkový počet odevzdaných dotazníků.205, tj. 92% z celkového počtu rodičů. Počet odpovědí a jejich procentuální vyjádření v jednotlivých otázkách: Otázka č.1

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

Vyhodnocení dotazníků pro školní rok 2014/2015

Vyhodnocení dotazníků pro školní rok 2014/2015 Vyhodnocení dotazníků pro školní rok 204/205 Úvod Dotazníky přinášejí informace, které pomáhají k rozvoji školky. Výsledky dotazníkové ankety budou na počátku příštího školního roku využity k diskusi s

Více

Vlastní hodnocení školy dotazník pro rodiče dětí v MŠ 2017 zhodnocení

Vlastní hodnocení školy dotazník pro rodiče dětí v MŠ 2017 zhodnocení Vlastní hodnocení školy dotazník pro rodiče dětí v MŠ 2017 zhodnocení Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem

Více

Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují:

Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují: Počet odpovědí: 296 v.voltr@zs-jestedska.cz Upravit formulář Zobrazit všechny odpovědi Publikovat analýzu Souhrn Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují: I. 172 58 % II. 84 28 % I.

Více

Škola: FHJM Datum:

Škola: FHJM Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: FHJM Datum: 17. 5. 2018 1. učit žáky slušně se chovat 182 75 % 50 21 % 10 4 % 1 0 1,3 ZŠ celkem 14505 62 % 5901 25 % 2372 1 454

Více

Mapa školy pro MŠ 2016/17 - OBSAH

Mapa školy pro MŠ 2016/17 - OBSAH DHLS Mapa školy pro 06/7 - OBSAH R - rodiče, U - učitelé, P - provozní zaměstnanci Otázka Text otázky Strana. HODNOCENÍ, ŠVP (TVP) R/0 Školka, do které chodí moje dítě: 0, 0 U/0 Školku, ve které učím,

Více

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte Anketa pro rodiče Vážení rodiče, v zájmu zkvalitnění komunikace mezi vámi a školou vás prosíme o vyplnění tohoto dotazníku. Vámi vybru odpověď označte křížkem. Jsou pro Vás dostačující informace, které

Více

Mateřská škola, Stračov

Mateřská škola, Stračov Dotazníkové šetření říjen 213 a 216 1. Jste spokojeni s prostředím mateřské školy? 3 2 2 1 1 213 17 1 216 24 2 2 1 1 2. Jste spokojeni s tím, jak se učitelka věnuje Vašemu dítěti? 213 1 3 216 2 4 2 2 1

Více

Mapa mateřské školy 2015/16 - OBSAH

Mapa mateřské školy 2015/16 - OBSAH ACGN Mapa mateřské školy 05/6 - OBSAH R - rodiče, U - učitelé, P - provozní zaměstnanci Otázka Text otázky Strana. HODNOCENÍ, ŠVP (TVP) R/0 Mateřská škola, do které chodí moje dítě: 0, 0 U/0 Mateřskou

Více

Škola: ALOR Datum:

Škola: ALOR Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: ALOR Datum: 2. 5. 2018 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků?

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na ZŠNČP oceňují Podněty od rodičů Jak

Více

Dotazník pro rodiče - MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou

Dotazník pro rodiče - MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou Dotazník pro rodiče - MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad 07. 02. 2017 21:55:40 Základní údaje Název výzkumu Dotazník pro rodiče - MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Autor Iva Sieberová Jazyk

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola Roztoky, okres Rakovník, příspěvková organizace Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: KLIMA ŠKOLY 2017 Datum: 26. 04. 2017 Graf 1: Celkový přehled

Více

Výsledky výzkumu - vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů s MŠ Zborovská - červen 2014

Výsledky výzkumu - vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů s MŠ Zborovská - červen 2014 Výsledky výzkumu - vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů s MŠ Zborovská - červen 2014 1 2 3+7 4 5 6 Doporučili byste naši MŠ přátelům pro jejich děti? 1,2 1,1 1,07 1,5 1,57 1 1,26 1,2 1,3 1,5 1,87

Více

Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Rodič (ZŠ) Uživatel: ASTU Datum: Následuje výčet hodnot, které mohou, a

Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Rodič (ZŠ) Uživatel: ASTU Datum: Následuje výčet hodnot, které mohou, a Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 27/8 Souhrnný přehled - Uživatel: STU atum: 28. 2. 28 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky číslicemi

Více

Z dotazníků spokojenosti hospitalizovaných pacientů Domažlické nemocnice za období

Z dotazníků spokojenosti hospitalizovaných pacientů Domažlické nemocnice za období Z dotazníků spokojenosti hospitalizovaných pacientů Domažlické nemocnice za období 5. 8. 2016 odd. respondent vyjádření ARO-JIP GYN -POR muž 1 944 Moje hodnocení zní: pochvala ochotným lékařům, sestrám

Více

Dotazník spokojenosti Školská zařízení MŠ, ZŠ Bohušovice nad Ohří pro rok 2016

Dotazník spokojenosti Školská zařízení MŠ, ZŠ Bohušovice nad Ohří pro rok 2016 Dotazník spokojenosti Školská zařízení MŠ, ZŠ Bohušovice nad Ohří pro rok 216 Městský úřad Bohušovice nad Ohří, Husovo náměstí 42, 411 6 Bohušovice nad Ohří Dotazník byl vyhotoven na základě negativních

Více

Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni

Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni..07 Na dotazník odpovědělo celkem rodinných příslušníků /RP/ ze 70 oslovených.

Více

Informační občasník Mateřské školy Ročov

Informační občasník Mateřské školy Ročov Informační občasník Mateřské školy Ročov č. 1 září 2014 Přivítání všech dětí v MŠ proběhlo 1. 9. 2014. Na děti ve školce čekalo malé překvapení. Třídní seznam dětí i se značkami najdete na nástěnce v šatně

Více

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 Pohled na školu (klima školy zákonní zástupci) září 2015 (zpracovala Mgr. Jana Fričová) Cílem ankety bylo zjistit postoje zákonných zástupců (dále ZZ)

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Z celkového počtu 131 vydaných dotazníků se do školy k vyhodnocení vrátilo 85 vyplněných dotazníků. 1) Jste spokojeni s tím, jak je Vaše škola

Více

Seznam příloh. Otázky pro zástupkyni ředitele školy

Seznam příloh. Otázky pro zástupkyni ředitele školy Seznam příloh Příloha č. Otázky pro rodiče Příloha č. 2 Příloha č. 3 Příloha č. 4 Otázky pro pedagogy Otázky pro zástupkyni ředitele školy Fotografie Příloha č. Otázky pro rodiče: ) Kdo Vám doporučil naši

Více

Společné otázky pro rodiče dětí MŠ a ZŠ:

Společné otázky pro rodiče dětí MŠ a ZŠ: Společné otázky pro rodiče dětí MŠ a ZŠ: Břeclav 44,4 % (188), Bulhary 1,2 % (5), Hlohovec 1,7 % (7), Hrušky 1,4 % (6), Kostice 1,9 % (8), Ladná 3,1 % (13), Lanžhot 11,3 % (48), Lednice 5,2 % (22), M.

Více

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 Pohled na školu (klima školy zákonní zástupci) červen Cílem ankety bylo zjistit postoje zákonných zástupců (dále ZZ) žáků školy. Tento průzkum se uskutečnil

Více

Škola: CEKPV Datum:

Škola: CEKPV Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ScioŠkoly Souhrnný přehled - Škola: CEKPV Datum: 13. 11. 2018 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky

Více

INFORMATIVNÍ SCHŮZKA ČTVRTEK 20.ČERVNA 2019

INFORMATIVNÍ SCHŮZKA ČTVRTEK 20.ČERVNA 2019 INFORMATIVNÍ SCHŮZKA ČTVRTEK 20.ČERVNA 2019 ORGANIZACE MŠ U KINA Mateřská škola u kina, Jičín, 17.listopadu 46, příspěvková organizace ŘEDITELKA MŠ Mgr. Zlatuše Kynčlová Zástupkyně ředitelky Bc. Věra Slepičková

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření v MŠ

Vyhodnocení dotazníkového šetření v MŠ Vyhodnocení dotazníkového šetření v MŠ Území MAP Dotazníkové šetření mezi rodiči probíhalo v mateřských školách v období 14. 24. 2. 2017. V území MAP je celkem 17 mateřských škol zapojených do MAP, z toho

Více

Výsledek anonymního dotazníku Školní rok 2013/2014

Výsledek anonymního dotazníku Školní rok 2013/2014 Výsledek anonymního dotazníku Školní rok 2013/2014 Celkem odpovědělo, vyplnilo 61% rodin 1. V čem vám vyhovuje/nevyhovuje filozofie programu Začít spolu : 1x spokojenost, nic mi na tomhle nevadí 1x jak

Více

Z dotazníků spokojenosti hospitalizovaných pacientů Domažlické nemocnice za období

Z dotazníků spokojenosti hospitalizovaných pacientů Domažlické nemocnice za období Z dotazníků spokojenosti hospitalizovaných pacientů Domažlické nemocnice za období 9.2017 1.2017 odd. respondent vyjádření GYNPOR Šestinedělí 1 991 Velice milý přístup lékařů a sester. 1 994 Ďakujem hlave

Více

V yhodnocení dotazníku pro rodiče. Mateřs ká š kolas větluš kap uklice. Zpracovaly: Leona Nováková a Lucie Doležalová

V yhodnocení dotazníku pro rodiče. Mateřs ká š kolas větluš kap uklice. Zpracovaly: Leona Nováková a Lucie Doležalová V yhodnocení dotazníku pro rodiče Mateřs ká š kolas větluš kap uklice Zpracovaly: Leona Nováková a Lucie Doležalová D: 4. 12. 2014 Úvod Prostřednictvím dotazníku jsme chtěli zjistit názory rodičů na provoz

Více

2017/18. Vyhodnocení evaluačních dotazníků VYSOKÁ ŠKOLA APLIKOVANÉ PSYCHOLOGIE

2017/18. Vyhodnocení evaluačních dotazníků VYSOKÁ ŠKOLA APLIKOVANÉ PSYCHOLOGIE 2017/18 Vyhodnocení evaluačních dotazníků VYSOKÁ ŠKOLA APLIKOVANÉ PSYCHOLOGIE Způsob hodnocené dotazníků U každého předmětu byli studenti tázáni na 5 otázek, které hodnotili stupeň souhlasu čísly 1-4.

Více

Oznámkujte svou mateřskou školu 2016/2017

Oznámkujte svou mateřskou školu 2016/2017 Oznámkujte svou mateřskou školu 2016/2017 Zpráva z vyhodnocení dotazníků 1. Úvod V květnu 2017 byl rodičům dětí mateřské školy Dubné rozdán anonymní dotazník Oznámkujte svou mateřskou školu, ve kterém

Více

DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, Žlutice Tel.: IČ

DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, Žlutice Tel.: IČ DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, 364 52 Žlutice Tel.: 353 393 269 e-mail: dpszlutice@seznam.cz IČ 70891079 Průzkum spokojenosti s kvalitou poskytovaných služeb DPS Žlutice, p.o. 2015 Zpracovala: Veronika

Více

MŠ KOMENSKÉHO DOTAZNÍK PRO RODIČE VYJÁDŘENÍ K JEDNOTL.BODŮM

MŠ KOMENSKÉHO DOTAZNÍK PRO RODIČE VYJÁDŘENÍ K JEDNOTL.BODŮM MŠ KOMENSKÉHO DOTAZNÍK PRO RODIČE VYJÁDŘENÍ K JEDNOTL.BODŮM Nejsme spokojeni s: častým stěhováním dětí do jiné třídy (spaní) provozní důvody - nemoc pedagogů, čerpání ŘD doba odpočinku na lehátku - předškoláci

Více

Spokojenost s péčí v DS

Spokojenost s péčí v DS Denní stacionář Kopretina, Vlčovice, Kopřivnice Hodnocení kvality služby a spokojenosti u rodinných příslušníků/opatrovníků a dalších osob v DS Kopretina (rok ) Počet odevzdaných dotazníků: 9 Období sběru

Více

ANKETA RODIČE ČERVEN 2010

ANKETA RODIČE ČERVEN 2010 F Z Š O l o m o u c, H á l k o v a 4, O L O M O U C ANKETA RODIČE ČERVEN 2010 Celkem žáků na škole (k 1. 6. 2010) 514 Odpovědělo 350 Kolik procent 68% Celkem na 1. stupni 312 Odpovědělo 234 Kolik procent

Více

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti za kalendářní rok 2017

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti za kalendářní rok 2017 Vážení rodiče, Vyhodnocení dotazníku spokojenosti za kalendářní rok 2017 na úvod Vám chci poděkovat za přízeň a spolupráci v roce 2017. V Novém Městě na Moravě dne 3. ledna 2018 Jedním z našich cílů je

Více

Pitkovická 260. AD 1/ Provoz Mateřské školy: 6:30 17:00 hod Počet dětí: 1 třída Hvězdičky 26 dětí povolená vyjímka 2 třída Sluníčka 24 dětí

Pitkovická 260. AD 1/ Provoz Mateřské školy: 6:30 17:00 hod Počet dětí: 1 třída Hvězdičky 26 dětí povolená vyjímka 2 třída Sluníčka 24 dětí Třídní schůzka Dne: 25.6. 2013 Mateřská škola Čestlice Pitkovická 260 17:00 hod Program: 1/ Představení kolektivu 2/ Informace o vzdělávacím programu školy 3/ Organizace školního roku 4/ Informace ke stravování

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015

GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015 GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015 Zpracovala: Mgr. Veronika Vitošková, Ph.D., školní psycholožka, červen 2015 Pasport vzorku (kdo vyplňoval?): Na třídních schůzkách v dubnu byli rodiče požádáni,

Více

HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY LIDICKÁ 189

HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY LIDICKÁ 189 HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY LIDICKÁ 189 Vážená paní / vážený pane, dovolujeme si Vás požádat o vyplnění tohoto dotazníku, který se týká kvality poskytovaných služeb v našem

Více

Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín

Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín Spuštěno: 16 Dokončeno: 16 Úvod Při autoevaluaci hlavních oblastí působení školy, vymezených vyhláškou, na naší škole vycházíme

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ

Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ Území MAP Dotazníkové šetření mezi rodiči probíhalo v základních školách v období 14. 24. 2. 2017. V území MAP je celkem 14 základních škol zapojených do MAP, z toho

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2012/2013 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Na začátku měsíce ledna bylo rozdáno na pracovišti MŠ Duha Oslavany Sportovní 12 celkem 99 dotazníků. Návratnost byla

Více

Anketa pro rodiče administrovaná od do VYHODNOCENÍ

Anketa pro rodiče administrovaná od do VYHODNOCENÍ Anketa pro rodiče administrovaná od 13.4.2016 do 20.4.2016 VYHODNOCENÍ Jsou pro Vás dostačující informace, které dostáváte ze školy: 6 5 o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola Doubrava, okres Karviná, příspěvková organizace Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Dotazník pro rodiče Datum: 28. 04. 2016 Graf 1: Celkový

Více

Akční skupina pro zdravé stravování

Akční skupina pro zdravé stravování Akční skupina pro zdravé stravování Instrukce Dotazník pro rodiče Návrh možných otázek pro zjištění stavu v oblasti školního stravování ve vaší škole. Použijte ty otázky, které jsou pro vaši situaci relevantní,

Více

Bylo rozdáno celkem 7 dotazníků pro rodinné příslušníky, opatrovníky a blízké osoby uživatelů služeb chráněného bydlení, 2 se vrátily vyplněné.

Bylo rozdáno celkem 7 dotazníků pro rodinné příslušníky, opatrovníky a blízké osoby uživatelů služeb chráněného bydlení, 2 se vrátily vyplněné. Dotazníkové šetření V průběhu měsíce dubna 2018 proběhlo v našem středisku dotazníkové šetření týkající se všech služeb, a to Domova pro osoby se zdravotním postižením, Chráněného bydlení a Centra denních

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů červen 2015 zš nčp. Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na zš nčp oceňují Podněty od rodičů

Výsledky zpětné vazby rodičů červen 2015 zš nčp. Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na zš nčp oceňují Podněty od rodičů Výsledky zpětné vazby rodičů červen 2015 zš nčp Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na zš nčp oceňují Podněty od rodičů Jak číst zobrazené grafy Tmavě zelená = rozhodně ano Světle

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola a Mateřská škola Neznašov Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Klima školy - 2015/2016 (červen) Datum: 26. 05. 2016 Graf 1: Celkový přehled školy

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci dubnu roku 2014 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

DOTAZNÍK pro občany obce Pržno

DOTAZNÍK pro občany obce Pržno DOTAZNÍK pro občany obce Pržno Milí občané Pržna, do rukou se Vám dostává dotazník, který si klade za cíl zjistit, jak si Vy občané obce Pržno představujete svoji obec, kde vidíte její problémy a kam si

Více

Kvalita života, vzhled obcí a životní prostředí

Kvalita života, vzhled obcí a životní prostředí Název obce, za kterou vyplňuji dotazník: Kvalita života, vzhled obcí a životní prostředí 1) Ve vztahu k obci, kde žijete, pracujete, případně podnikáte, se považujete za: spokojeného občana za člověka,

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Mateřská škola Duha Oslavany Školní rok: 2011/2012 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE Na začátku měsíce ledna bylo rozdáno na pracovišti MŠ Duha Oslavany Sportovní 12 celkem 102 dotazníků. Návratnost byla

Více

HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB v Domově pro seniory Lidická 189, Strakonice. za rok 2016

HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB v Domově pro seniory Lidická 189, Strakonice. za rok 2016 HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB v Domově pro seniory Lidická 89, Strakonice za rok 6 Hodnocení kvality poskytovaných služeb za rok 6 proběhlo formou dotazníkového šetření v období měsíce listopad.

Více

Vyhodnocení dotazníků spokojenosti se stravováním ve školní jídelně Základní školy Klenovice na Hané, okres Prostějov, příspěvková organizace

Vyhodnocení dotazníků spokojenosti se stravováním ve školní jídelně Základní školy Klenovice na Hané, okres Prostějov, příspěvková organizace Vyhodnocení dotazníků spokojenosti se stravováním ve školní jídelně Základní školy Klenovice na Hané, okres Prostějov, příspěvková organizace Č. Znění otázky Určitě Spíše Spíše 1. Jste spokojen/a se současnou

Více

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou dotazníková akce proběhla v lednu 2018

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou dotazníková akce proběhla v lednu 2018 Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou dotazníková akce proběhla v lednu 2018 I. Cíle a cílová skupina Cíl dotazníkového šetření: - zjistit spokojenost klientů s pečovatelskou službou kvalitou

Více

Plán akcí ve školním roce 2011 2012

Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Na školní rok 2011 2012 bylo do mateřské školy zapsáno 25 dětí (11 chlapců a 14 dívek) z toho 6 dětí z Jiříkovic, 15 dětí z Radňovic, 2 z Maršovic a 2 děti z Nové Vsi.

Více

Trénink komunikačních a prezentačních dovedností v oblasti veletrhů, zkráceně Komunikace v praxi

Trénink komunikačních a prezentačních dovedností v oblasti veletrhů, zkráceně Komunikace v praxi Evaluační zpráva pilotního ověření projektu Název projektu: Trénink komunikačních a prezentačních dovedností v oblasti veletrhů, zkráceně Komunikace v praxi Uskutečněno v rámci projektu financovaného z

Více

Místní akční plán v ORP Mělník - vyhodnocení dotazníků (rodiče)

Místní akční plán v ORP Mělník - vyhodnocení dotazníků (rodiče) Místní akční plán v ORP Mělník - vyhodnocení dotazníků (rodiče) V rámci projektu MAP v ORP byly připraveny dotazníky určené pro rodiče. Tyto dotazníky byly distribuovány do jednotlivých základních a mateřských

Více

AUTOEVALUACE 2008/2009. DOTAZNÍK PRO RODIČE žáků 2. stupně. květen 2009. Celkem na 2. stupni: 152 žáků. Dotazník vyplnilo: 97 rodičů

AUTOEVALUACE 2008/2009. DOTAZNÍK PRO RODIČE žáků 2. stupně. květen 2009. Celkem na 2. stupni: 152 žáků. Dotazník vyplnilo: 97 rodičů AUTOEVALUACE 28/29 DOTAZNÍK PRO RODIČE žáků 2. stupně květen 29 Celkem na 2. stupni: 152 žáků Dotazník vyplnilo: 97 rodičů Počet vyplněných dotazníků. 1 8 6 4 2 97 55 vyplnilo nevyplnilo 1. Jak hodnotíte

Více