Přihlášení na portál veřejné správy získání přihlašovacích údajů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přihlášení na portál veřejné správy získání přihlašovacích údajů"

Transkript

1 Obsah: 1. Přihlášení jako organizace 2. Přihlášení jako zástupce 3. Zplnomocnění zástupce, aby mohl odesílat za mou firmu ELDP Otevřete si stránku Otevře se vám úvodní obrazovka Přihlášení jako organizace... na této obrazovce je vše podrobně popsáno, nicméně pro jednoduchost uvádím stručný popis. Najdete zde tři možnosti, jak se přihlásit na PVS. 1. jako Občan, který hodlá odesílat pouze sám za sebe 2. jako Organizace, tzn. že hodláte odesílat evidenční listy důchodového pojištění (ELDP) pouze za zaměstnance jedné organizace (za jedno IČO) 3. jako Zástupce, pokud hodláte odesílat ELDP za zaměstnance za více organizací (vaše firma má více divizí, jste účetní, který zpracovává mzdy několika firmám apod.). Zde je zjednodušený postup krok po kroku pro zaregistrování Organizace, dále následuje postup pro zaregistrování Zástupce....klikněte na odkaz zaregistrujte jako organizace a otevře se další stránka, kde je podrobně popsán celý postup... Duben Strana 1 (celkem 12)

2 ...na této stránce si ve vlastním zájmu přečtěte všechny informace, abyste věděli, co bude následovat. Na konci stránky máte dvě možnosti registrace: 1. pro účely posílání ELDP vyberte volbu Registrovat s uživatelským identifikátorem 2. Volba Registrovat s certifikátem je předurčena pro jiné účely, nehledě na to, že stejně v současné době tedy ke dni je nefunkční a bude implementována až v další etapě realizace Portálu veřejné správy. Po volbě Registrovat s uživatelským identifikátorem se otevře další stránka... Duben Strana 2 (celkem 12)

3 ...v předcházející obrazovce vyplňte - jméno - mail - heslo, které budete používat pro přihlašování na PVS. Heslo musí být skutečně dlouhé 8 až 12 znaků, pokud dáte delší, portál jej sice přijme, ale z aplikace ereldp se na něj nebudete schopni přihlásit. Toto heslo později vyplníte do Nastavení v programu ereldp spolu s dvanáctimístným uživatelským identifikátorem, který získáte na konci této registrace. Klepněte na tlačítko Pokračovat......zaškrtněte volbu Česká správa soc. zabezpečení Důchodové pojištění a dejte Pokračovat......zde vyplňte registrační číslo a variabilní symbol přidělený soc. správou. Oba údaje najdete v textovém souboru na disketě, kterou jste si přinesli ze soc. správy při vyřizování žádosti o podpisový certifikát, resp. při přihlašování k elektronické komunikaci se soc. správou. Variabilní symbol je vám ostatně znám už z dřívější doby z písemné komunikace se soc. správou. Duben Strana 3 (celkem 12)

4 Stiskněte Pokračovat......tato obrazovka potvrzuje, že jste vyplnili všechny údaje správně. Opět stiskněte Pokračovat......tato stránka spolu s dříve zadaným heslem je ze všech nejdůležitější, zde jste totiž právě obdrželi kýžený uživatelský identifikátor. Tento uživatelský identifikátor si poznamenejte, případně si stránku vytiskněte. Kliknutím na odkaz Návrat na domovskou stránku aplikace Elektronické podání se vám otevře opět úvodní obrazovka... Duben Strana 4 (celkem 12)

5 V modrém poli v pravé straně obrazovky se přihlašte pomocí vašeho získaného uživatelského identifikátoru a hesla. Tím si zobrazíte seznam služeb, ke kterým jste přihlášeni......na této obrazovce můžete kdykoli zkontrolovat, jaké služby máte přihlášené a zda jsou aktivní. V případě odesílání ELDP musíte mít tedy přístupnou službu Česká správa soc. zabezpečení Důchodové pojištění a musí být Aktivní. Také zde vidíte, za jaký variabilní symbol organizace jste oprávněni ELDP pod těmito přihlašovacími údaji posílat. Tím je registrace organizace dokončena. (Pozn.: zde vidíte také odkaz Přidat zástupce, kde můžete zplnomocnit též někoho jiného, např. vaši účetní firmu, aby za vás mohl odesílat ELDP podrobnosti o přihlášení zástupce najdete níže.) Po dokončení registrace a kdykoli potom se pro kontrolu či pro přihlášení k dalším službám PVS můžete opět na odkazu na tuto stránku vrátit. Duben Strana 5 (celkem 12)

6 Závěr: Výsledkem celého tohoto snažení je získání Uživatelského identifikátoru (12ti místný kód) a hesla. Tyto dva údaje pak doplňte do nastavení v programu ereldp záložka Připojení... Pozn. Údaje vyplněné v tomto nastavovacím formuláři jsou fiktivní 2. Přihlášení jako zástupce Zde je postup, jak se zaregistrovat jako zástupce, který hodlá odesílat ELDP za více organizací. Co se nikde nepíše: Předem je nutno říci, že každá organizace, která chce povolit odesílání ELDP nějakému svému zástupci, musí být nejprve sama zaregistrována na PVS dle výše uvedeného postupu. Příklad: Pokud chcete být Zástupcem, tzn. posílat ELDP za svou firmu a dále i za několik dalších, musíte se jako organizace přihlásit pomocí tzv. známých údajů (přidělené registrační číslo ČSSZ zpravidla 4 nebo 5ti místné + variabilní symbol vše najdete na disketě ze sociální správy). Jako organizace přihlásíte nejenom svou firmu, ale také všechny ostatní kolik firem, tolik registrací. Pak použijete své známé údaje a přihlásíte se pomocí nich současně i jako zástupce, čímž obdržíte přihlašovací údaje pro Zástupce. Po návratu na hlavní stranu PVS se přihlásíte jako firma, kterou chcete zastupovat a zde kliknete na odkaz Přidat zástupce, kam vyplníte vaše údaje o zástupci. Jaký je postup přihlášení na PVS jako zástupce? Otevřete si stránku Otevře se vám úvodní obrazovka, kde klikněte na odkaz Zaregistrujte se jako zástupce......otevře se následující stránka... Duben Strana 6 (celkem 12)

7 ...na této stránce je vhodné přečíst všechny informace. Na konci stránky máte dvě možnosti registrace: 3. pro účely posílání ELDP vyberte volbu Registrovat s uživatelským identifikátorem 4. Volba Registrovat s certifikátem je předurčena pro jiné účely, nehledě na to, že stejně v současné době tedy ke dni je nefunkční a bude implementována až v další etapě realizace Portálu veřejné správy. Po volbě Registrovat s uživatelským identifikátorem se otevře další stránka... Duben Strana 7 (celkem 12)

8 ... vyplňte - jméno - mail - heslo, které budete používat pro přihlašování na PVS. Heslo musí být skutečně dlouhé 8 až 12 znaků, pokud dáte delší, portál jej sice přijme, ale z aplikace ereldp se na něj nebudete schopni přihlásit. Toto heslo později vyplníte do Nastavení v programu ereldp spolu s dvanáctimístným uživatelským identifikátorem, který získáte na konci této registrace. Klepněte na tlačítko Pokračovat......zde zaháčkujte službu Česká správa sociálního zabezpečení Důchodové pojištění a klikněte na Pokračovat......na této obrazovce vyplňte registrační číslo a variabilní symbol přidělený sociální správou. Oba údaje najdete v textovém souboru na disketě, kterou jste si přinesli ze sociální správy při vyřizování žádosti o podpisový certifikát, resp. při přihlašování k elektronické komunikaci se sociální správou. Variab. symbol je vám ostatně znám už z dřívější doby z písemné komunikace se soc. správou. Duben Strana 8 (celkem 12)

9 Stiskněte tlačítko Pokračovat......portál zahlásil, že jste registrační údaje vyplnili správně, opět stiskněte Pokračovat......na této stránce si vymyslete nějaké předčíslí vašeho identifikátoru (např. jméno), dále váš název zástupce (obvykle je vhodné vyplnit název vaší účetní firmy) tento název se pak zobrazuje všem, za které podáváte ELDP aby viděli, kdo za ně ELDP podal. Zde, v tomto případě je nejdůležitější údaj Identifikační číslo zástupce, tedy: Hanzl01-VC1KUD54JXHK. Tuto stránku si můžete vytisknout, protože údaj budete vyplňovat na portáte ke každé organizaci, kterou hodláte zastupovat. Stiskněte tlačítko Pokračovat... Duben Strana 9 (celkem 12)

10 ...tato stránka je také důležitá. Zde jste totiž právě obdrželi uživatelský identifikátor zástupce. Ten si poznamenejte, případně si stránku vytiskněte. Tím je registrace zástupce ukončena. Tento uživatelský identifikátor budete později vyplňovat do nastavení programu ereldp, abyste mohli odesílat listy za více organizací. 3. Zplnomocnění zástupce, aby mohl odesílat za mou firmu ELDP Nyní se přihlašte na stránce vpravo v modrém pruhu pod vašimi přihlašovacími údaji organizace a otevře se vám stránka s vaším účtem na PVS na otevřené stránce vyberte Přidat zástupce... Duben Strana 10 (celkem 12)

11 ... a vyplňte údaje o zástupci, kterému povolujete, aby za vás podával ELDP (v našem příkladu Hanzl01 - VC1KUD54JXHK). Důležité je též odnést plnou moc na OSSZ, čímž zaregistrujete vybraného Zástupce pro Vaše zastupování. To je však již v kompetenci každé OSSZ. Stiskněte tlačítko Pokračovat na obrazovce vyplňte VAŠE přihlašovací údaje (vaší organizace), čímž potvrdíte, že vaší organizaci může výše vyplněný Zástupce skutečně zastupovat. Stiskněte tlačítko Potvrdit... Duben Strana 11 (celkem 12)

12 ... a tato stránka vám oznamuje, že jste úspěšně zadali vašeho zástupce. Pokud kliknete na odkaz Zpět na Seznam služeb, uvidíte již název registrovaného zástupce, který je oprávněn za vás odesílat. Na této stránce můžete též zástupce odebrat, případně změnit. Tím je tedy registrace dokončena Duben Strana 12 (celkem 12)

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu ECAS a přidání čísla mobilního

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Elektronické podání ELDP

Elektronické podání ELDP Elektronické podání ELDP krok za krokem Postup pro získání certifikátů, instalace a nastavení programu PVS komunikátor (zasílání ročních evidenčních listů důchodového pojištění (ELDP) prostřednictvím portálu

Více

Návod na elektronické odevzdání ročních statistik na ÚZIS

Návod na elektronické odevzdání ročních statistik na ÚZIS Návod na elektronické odevzdání ročních statistik na ÚZIS Nejprve se zaregistrujte do Centrálního úložiště výkazů ÚZIS Pokud již jste registrovaní na ÚZIS 1, pokračujte na Vytvoření statistiky v Praktiku

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Odesílání RELDP z WinFASu (elektronické podání na PVS) 4.4.2005

Odesílání RELDP z WinFASu (elektronické podání na PVS) 4.4.2005 Odesílání RELDP z WinFASu (elektronické podání na PVS) 4.4.2005!!! Než začnete s odesíláním RELDP, tento návod si vytiskněte a ALESPOŇ 3x PŘEČTĚTE!!! Nejvíce dotazů uživatelů je z důvodu nepozorného čtení

Více

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu.

Poté je možné se Přihlásit prostřednictvím údajů zadaných při Registraci nového účtu. Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 3 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

Elektronická komunikace s ČSSZ

Elektronická komunikace s ČSSZ Elektronická komunikace s ČSSZ Elektronická komunikace není ani v roce 2017 povinná. Nicméně je dobré být připraven a na elektronickou komunikaci se připravit. Elektronická komunikace v DUNA MZDY se týká

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

V tomto manuálu získáte informace o postupu:

V tomto manuálu získáte informace o postupu: V tomto manuálu získáte informace o postupu: A. Jak se jako dodavatel registrovat B. Jak se jako dodavatel přihlásím C. Jak podat elektronickou nabídku F. Elektronická komunikace 1 A. Jak se jako dodavatel

Více

Protože naše Klientské centrum bylo podstatně vylepšeno a umožňuje řadu dalších funkcí níže je návod jak klientské centrum používat.

Protože naše Klientské centrum bylo podstatně vylepšeno a umožňuje řadu dalších funkcí níže je návod jak klientské centrum používat. JAK SE PŘIHLÁSIT NA TÁBOR DDM POLNÁ Přihlašování na tábory bude zahájeno v pondělí 12.2.2018 Od 12. 2. 2018 pouze pro děti, které v tomto školním roce 2017/2018 navštěvují kroužek v DDM Polná. Přihlašování

Více

Vaše registrace v Rexroth eshopu

Vaše registrace v Rexroth eshopu Vaše registrace v Rexroth eshopu 1 DCCZ/SOM 2014 DCCZ/SOM Bosch Rexroth AG 2014. Alle Rechte vorbehalten, auch bzgl. jeder Verfügung, Verwertung, Reproduktion, Bearbeitung, Registrace Abyste mohli využívat

Více

Metodika pro systém výkaznictví REMA VÝROBCE/DOVOZCE

Metodika pro systém výkaznictví REMA VÝROBCE/DOVOZCE Metodika pro systém vykazování výrobce/dovozce 1) Pro klienty, kteří uvádí na trh fotovoltaické panely a další elektro Metodika pro systém výkaznictví REMA VÝROBCE/DOVOZCE 2) Pro klienty, kteří uvádí na

Více

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Pro školská zařízení Pardubického kraje Microsfot Enrollment for Education Solutions Praha, prosinec 2015 Obsah Registrace na SoftwareONE Academic portálu... 1

Více

REGISTRACE UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NOVÉHO STUDENTA V CRO

REGISTRACE UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NOVÉHO STUDENTA V CRO REGISTRACE UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NOVÉHO STUDENTA V CRO KARVINÁ, 2017 Vydáno dne:23.10.2017 10:30 Úvod OBSAH Úvod... 3... 3 Zapomněli jste uživatelské jméno?... 12 Zapomněli jste heslo nebo máte zablokován

Více

Návod k registraci pro nové zákazníky Jak na to,,jsem registrován a chci si přiřadit svou věrnostní kartu Bonusového programu

Návod k registraci pro nové zákazníky Jak na to,,jsem registrován a chci si přiřadit svou věrnostní kartu Bonusového programu Návod k registraci pro nové zákazníky Jak na to,,jsem registrován a chci si přiřadit svou věrnostní kartu Bonusového programu 1. Prosím přihlaste se na webové stránce www.stoklasa.cz 2. Na úvodní stránce

Více

Zpracoval Datum Verze Popis změn

Zpracoval Datum Verze Popis změn Uživatelský manuál Zpracoval Datum Verze Popis změn Grant Avakjan 29.09.2010 1.0 Vytvoření manuálu Grant Avakjan 14.10.2010 2.0 Aktualizace dokumentu Aleš Danda 2. 8. 2011 2.1 Aktualizace dokumentu popis

Více

Elektronická přihláška ke stravování

Elektronická přihláška ke stravování Elektronická přihláška ke stravování Elektronická přihláška ke stravování slouží pro efektivní registraci nového strávníka (Vašeho dítěte) ke stravování ve školní jídelně. Pomocí ní můžete zadat přes internet

Více

Digitální technická mapa Plzeňského kraje Modul ZAKÁZKA. Postup registrace a přihlášení

Digitální technická mapa Plzeňského kraje Modul ZAKÁZKA. Postup registrace a přihlášení Digitální technická mapa Plzeňského kraje Modul ZAKÁZKA Postup registrace a přihlášení Projekt Rozvoj služeb egovernmentu v krajích registrační číslo CZ.1.06/2.1.00/08.07276 verze: červen 2017 Obsah A.

Více

Manuál pro aplikaci Portál samofakturace

Manuál pro aplikaci Portál samofakturace Manuál pro aplikaci Portál samofakturace Registrace do aplikace Registrace do aplikace probíhá prostřednictvím webového formuláře na adrese https://portal.eon.cz/hreg/r/register.bsp - vyberte, zda jste

Více

Žádost o certifikát Doklady nutné pro vydání certifikátu

Žádost o certifikát Doklady nutné pro vydání certifikátu Žádost o certifikát Pro získání certifikátu je zapotřebí vyplnit následující položky. Doklady nutné pro vydání certifikátu Občan ČR použije jako primární doklad platný občanský průkaz, jako druhý doklad

Více

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?...

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... Jak pracovat na fóru Adresa fóra je www.iruv.cz/forum Registrace na fóru... 2 Jak vložit nový příspěvek... 3 Časté otázky k funkcím fóra... 5 Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... 5

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Jako jednotlivec se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste nepodnikající fyzická

Více

Příručka uživatele. Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+

Příručka uživatele. Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+ Pořízení aplikace MS2014+ a zajištění jejího provozu a rozvoje Registrační číslo projektu: CZ.1.08/2.1.00/12.00147 Příručka uživatele Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+

Více

Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže

Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ Registrační formulář najdete pod odkazem REGISTRACE na hlavní stránce projektu www.stazepromlade.cz.

Více

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE USERGUIDE Obsah Vaše výhody na první pohled... 3 Přihlášení... 3 Cenová nabídka... 4 Jak si poradit s chybou krok 1... 7 Jak si poradit s chybou krok 2... 10 Jak vygenerovat z nabídky novou objednávku...

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Jako firma se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste podnikající fyzická osoba nebo právnická

Více

Manuál č. 1 První přihlášení do Registru zdravotnických prostředků a ohlášení osoby nebo činnosti

Manuál č. 1 První přihlášení do Registru zdravotnických prostředků a ohlášení osoby nebo činnosti Manuál č. 1 První přihlášení do Registru zdravotnických prostředků a ohlášení osoby nebo činnosti V souladu s 26 odst. 1 až 5 má výrobce, zplnomocněný zástupce, dovozce, distributor, osoba provádějící

Více

Manuál pro používání systému Responsible Care

Manuál pro používání systému Responsible Care Manuál pro používání systému Responsible Care OBSAH Úvodní pokyny (registrace a přihlášení)... 3 Podání hlášení... 4 Správá odeslaných hlášení (prohlížení, opravy, mazání)... 5 Správa údajů společnosti...

Více

IS Benefit7. Příručka pro žadatele. pro. podání žádosti o udělení dotace. Czech POINT kontaktní místa

IS Benefit7. Příručka pro žadatele. pro. podání žádosti o udělení dotace. Czech POINT kontaktní místa Příručka pro žadatele pro podání žádosti o udělení dotace IS Benefit7 Czech POINT kontaktní místa Příručka Benefit7 Czech POINT kontaktní místo 1 z 16 1) Registrace / Přihlášení Žádost o udělení dotace

Více

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Pro školská zařízení Pardubického kraje Microsfot Enrollment for Education Solutions Praha, duben 2016 Obsah Registrace na SoftwareONE Academic portálu... 1 Výběr

Více

Aplikace Elektronická podání Transakční část portálu veřejné správy

Aplikace Elektronická podání Transakční část portálu veřejné správy Aplikace Elektronická podání Transakční část portálu veřejné správy Vysvětlení pojmů Obsah Občan 3 Organizace 3 Zástupce 3 Uživatel 3 4 Zastupování 5 Služba 6 Transakce 6 Vlastník služby 6 Registrace 6

Více

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY 1. Nejsem registrován na webu ChO... 1 1.1. Přihlášení e-mailem... 2 1.2. Přihlášení přes Google... 7 1.3. Přihlášení přes Facebook... 11 2. Jsem registrován

Více

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet Tento stručný návod vám ukáže: 1. jak postupovat při registraci do CitiManager a) Pouze pro stávající držitele karet, kteří používají online výpisy b) Pouze pro držitele karet, kteří používají papírové

Více

Doporučuji si vytisknout výzvu a postupně si odškrtávat a dělat hromádku s dokumenty.

Doporučuji si vytisknout výzvu a postupně si odškrtávat a dělat hromádku s dokumenty. Základní principy Kdo může žádat: Právní forma Spolek s hlavní činností v oblasti sportu, a to minimálně 2 roky k datu podání, sportovní klub nebo tělovýchovná jednota Žadatel je bezúhonný (nebyl pravomocně

Více

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::..

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. ..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::....:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. 1 OBSAH OBSAH...2 1. Vstup na portál IKV...3 1.1 Registrace...4 1.2 Přihlášení...5 2. Po přihlášení...6 2.1 Hlavní menu...7 Hlavní menu

Více

Návod na používání členské sekce OSAD.cz

Návod na používání členské sekce OSAD.cz Návod na používání členské sekce OSAD.cz Obsah 1. Registrace (postup jak se zaregistrovat do členské sekce)... 2 2. První přihlášení a nastavení členství v členské sekci na webu OSAD.cz... 4 3. Zapomenuté

Více

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD Přihlášení a Registrace Copyright 2012 LG Electronics. All Rights Reserved. 01. Stlačením tlačítka Home na dálkovém ovladači spustíte úvodní obrazovku LG Smart TV. 01A. V

Více

Manuál pro zasílání záznamů o úrazech

Manuál pro zasílání záznamů o úrazech Obsah: Manuál pro zasílání záznamů o úrazech Kapitola 1) Získání přihlašovacích údajů str. 3 2) Přihlášení a změna hesla str. 3 3) Vytvoření účtu pro pracovníka školy str. 4 4) Založení akce str. 5 5)

Více

GEOLOGICKÁ OLYMPIÁDA 2016/2017

GEOLOGICKÁ OLYMPIÁDA 2016/2017 GEOLOGICKÁ OLYMPIÁDA 2016/2017 Pokud uvažujete o účasti v soutěži Geologická olympiáda, založte si nejprve účet ke geologické olympiádě (I.), na který se můžete později přihlašovat (II.). Po přihlášení

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro běžného uživatele Vytvořeno dne: 7. 7. 2011 Aktualizováno: 11. 2. 2015 Verze: 2.2 2015 MVČR Obsah Příručka pro běžného uživatele 1 Úvod...3

Více

NÁVOD PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO GARANTY A UČITELE

NÁVOD PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO GARANTY A UČITELE NÁVOD PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO GARANTY A UČITELE 1. Registrace na webu ChO... 2 1.1. Výběr způsobu přihlašování... 3 1.1.1. Přihlášení e-mailem... 3 1.1.2. Přihlášení přes Google... 6 1.1.3. Přihlášení

Více

Návod na aktivaci účtu SÚKL a vygenerování certifikátu pro přístup do centrálního úložiště receptů

Návod na aktivaci účtu SÚKL a vygenerování certifikátu pro přístup do centrálního úložiště receptů Návod na aktivaci účtu SÚKL a vygenerování certifikátu pro přístup do centrálního úložiště receptů Copyright Cyrmex s.r.o., Ing. Filip Debef 2017 V2.6 / 6.11.2017 Aktivace účtů a stažení certifikátu ze

Více

Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže

Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ Registrační formulář najdete pod odkazem REGISTRACE na hlavní stránce projektu www.stazepromlade.cz.

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

Portál digitální mapy veřejné správy Plzeňského kraje Postup registrace a přihlášení

Portál digitální mapy veřejné správy Plzeňského kraje Postup registrace a přihlášení Portál digitální mapy veřejné správy Plzeňského kraje Postup registrace a přihlášení Projekt Rozvoj služeb egovernmentu v krajích registrační číslo CZ.1.06/2.1.00/08.07276 verze: srpen 2016 Obsah A. Registrace

Více

Příručka. pro uživatele

Příručka. pro uživatele Příručka pro uživatele Příručka pro uživatele Autoři: Jože Mohorko, Marko Malajner, Žarko Čučej Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně

Více

Popis základních funkcí Můj Conseq - Penze

Popis základních funkcí Můj Conseq - Penze Popis základních funkcí Můj Conseq - Penze (portál penzijní společnosti Conseq penzijní společnost, a.s.) 1. Popis základních funkcí Můj Conseq - Penze 1 2. Přihlášení do aplikace... 2 3. Základní obrazovka

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora zřizované organizace

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora zřizované organizace Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro administrátora zřizované organizace Vytvořeno dne: 30. 6. 2011 Aktualizováno: 17. 10. 2014 Verze: 2.1 2014 MVČR Obsah Příručka pro administrátora

Více

MANUÁL - PODÁNÍ ŽÁDOSTI O REGISTRACI V SYSTÉMU edotace

MANUÁL - PODÁNÍ ŽÁDOSTI O REGISTRACI V SYSTÉMU edotace MANUÁL - PODÁNÍ ŽÁDOSTI O REGISTRACI V SYSTÉMU edotace verze 2016 Žádostí o registraci v rámci dotačního programu Podpora hospodaření v lesích 2014-2020 se rozumí žádost vyplněná v aplikaci edotace (http://dotace.plzensky-kraj.cz).

Více

Manuál SW lokalizace problémů a hodnot v dynamické mapě

Manuál SW lokalizace problémů a hodnot v dynamické mapě Manuál SW lokalizace problémů a hodnot v dynamické mapě Přístup na software je přes webovou stránku http://hodnoty.mapovyportal.cz, přes tlačítko Vstup do aplikace nebo přímým odkazem, například ze stránek

Více

Vytvoření statistiky v Praktiku

Vytvoření statistiky v Praktiku Vytvoření statistiky v Praktiku 1. V hlavní obrazovce Praktika (8 okének Pacienti, Nepravidelná péče ) zvolte Statistiky 2. V menu vyberte ÚZIS roční výkaz o činnosti poskytovatele ZS 3. V otevřeném okně

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb. UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb http://lesycr.bestdrive.cz/ Tento manuál je určen pracovníkům, kteří jsou pověřeni nákupem pneumatik a pneuservisních služeb pro svou OJ.

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a zpracování elektronické žádosti o dotaci v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Než začnete vyplňovat elektronickou žádost o dotaci...

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

TFPP Tech Services Použití systému LMS (Learning Management System) pro správu školení EPS ZETTLER

TFPP Tech Services Použití systému LMS (Learning Management System) pro správu školení EPS ZETTLER TFPP Tech Services Použití systému LMS (Learning Management System) pro správu školení EPS ZETTLER Systém LMS nabízí centralizovanou správu školení a to jak školení online tak i školení v učebně. Od 1.2.2017

Více

Popis aplikace Portál práce pro oblast bezpečnostních služeb

Popis aplikace Portál práce pro oblast bezpečnostních služeb Adresa portálu: http://www.sbsportalprace.cz/ (http://www.sbsportalprace.eu) Stručný popis: Aplikace je určená pro zaměstnavatele, uchazeče a vzdělavatele pro oblast bezpečnostních služeb. Aplikace zajišťuje

Více

Uživatelská příručka k systému Jídelna inet

Uživatelská příručka k systému Jídelna inet Uživatelská příručka k systému Jídelna inet Internetová část Microdata s.r.o. Verze 2.5 Srpen 2010 Přihlášení do systému... 3 Prohlížení jídelníčku... 4 Objednávání jídel... 4 Přehled Objednávek... 6 Změna

Více

Příručka pro práci v systému edoceo

Příručka pro práci v systému edoceo Příručka pro práci v systému edoceo Mgr. Ilona Trojanová Kontakt: 974 818 208 Email: trojanova.ilona@vlada.cz 1. Úvod Cíl dokumentu Seznámení uživatelů se systémem edoceo, základními kroky přihlášení do

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Program Podpora bydlení Podprogram 117D06400 Podporované byty Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad. Uživatel (žadatel o

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Obsah Kapitola 1: Registrace a přihlášení k samoobslužnému portalu 1 Kapitola 2: Základní informace 5 Kapitola 3: Registrace produktu 7 Kapitola 4: Případy

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 2 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

TFPP Tech Services Použití systému LMS (Learning Management System) pro správu školení EPS ZETTLER

TFPP Tech Services Použití systému LMS (Learning Management System) pro správu školení EPS ZETTLER TFPP Tech Services Použití systému LMS (Learning Management System) pro správu školení EPS ZETTLER Systém LMS nabízí centralizovanou správu školení a to jak školení online tak i školení v učebně. Od 1.2.2017

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Aplikace Elektronická podání

Aplikace Elektronická podání Aplikace Elektronická podání Transakční část portálu veřejné správy Uživatelská příručka Verze 3.1 Informace obsažené v tomto dokumentu představují aktuální pohled společnosti Microsoft na diskutovaná

Více

Uživatelská příručka pro respondenty

Uživatelská příručka pro respondenty Uživatelská příručka pro respondenty Statistický informační systém Českého statistického úřadu Subsystém DANTE WEB Funkční blok Objednavatel: Český statistický úřad Na padesátém 81, 100 82 Praha 10 Dodavatel:

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj. olověných rozvodů

Ministerstvo pro místní rozvoj. olověných rozvodů Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 515 Podpora oprav domovních olověných rozvodů Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i

Více

Moodle Návod pro studenty

Moodle Návod pro studenty Moodle Návod pro studenty Co je to Moodle? Moodle je e-learningové prostředí vytvořené v rámci projektu MAPLIMAT. Jsou zde ke stažení studijní opory a další materiály k předmětům inovovaným, nebo nově

Více

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha PRACUJEME S TSRM Modul Samoobsluha V této kapitole Tato kapitola obsahuje následující témata: Téma Na straně Přehled kapitoly 6-1 Užití modulu Samoobsluha 6-2 Přihlášení k systému 6-3 Hlavní nabídka TSRM

Více

Technická podpora: tel

Technická podpora:   tel Návod na vyplnění el. žádosti o dotace v prostředí portálu Komunikace pro občany Než začnete vyplňovat elektronický formulář Budete potřebovat: e-mailovou schránku, na kterou máte přístup zařízení s přístupem

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro běžného uživatele Vytvořeno dne: 7. 7. 2011 Aktualizováno: 7. 6. 2017 Verze: 2.4 2017 MVČR Obsah Příručka pro běžného uživatele 1 Úvod...3 1.1

Více

1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta

1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do aplikace systému erecept pro pacienta, přihlášení do aplikace systému erecept pro pacienta na základě registrovaného profilu v NIA nebo elektronického

Více

Manuál č. 1 - První přihlášení do Registru zdravotnických prostředků a ohlášení osoby nebo činnosti

Manuál č. 1 - První přihlášení do Registru zdravotnických prostředků a ohlášení osoby nebo činnosti Manuál č. 1 - První přihlášení do Registru zdravotnických prostředků a ohlášení osoby nebo činnosti V souladu s 26 odst. 1 až 5 má výrobce, zplnomocněný zástupce, dovozce, distributor, osoba provádějící

Více

Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx

Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx Návod popisuje kroky od vystavení certifikátu až po odeslání a podepsání dat v obchodním systému CS OTE v prostředí operačního systému Apple

Více

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB

ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB ISPOP 2019 MANUÁL PRO PRÁCI V REGISTRU ODBORNĚ ZPŮSOBILÝCH OSOB Odborně způsobilá osoba verze 1.0 1 z 19 Obsah 1. Seznam zkratek...3 2. Přehled změn manuálu...3 3. Úvod...4 4. Popis Registru OZO...5 4.1.

Více

Uživatelská příručka pro respondenty

Uživatelská příručka pro respondenty Uživatelská příručka pro respondenty Statistický informační systém Českého statistického úřadu Subsystém DANTE WEB Funkční blok Objednavatel: Český statistický úřad Na padesátém 81, 100 82 Praha 10 Dodavatel:

Více

Průvodce novým elektronickým systémem IS-SPORT

Průvodce novým elektronickým systémem IS-SPORT Průvodce novým elektronickým systémem IS-SPORT SEMINÁŘ NA TÉMA: STÁTNÍ PODPORA TĚLOVÝCHOVNÝCH JEDNOT A SPORTOVNÍCH KLUBŮ V ROCE 2017 PRAŽSKÁ TĚLOVÝCHOVNÁ UNIE, 14./15.11.2016 Úvodní informace Informační

Více

Rezervační systém DOV klientská část

Rezervační systém DOV klientská část Úvodní obrazovka (stránka) Rezervační systém DOV klientská část Odkaz: http://rezervace.dolnioblastvitkovice.cz/ nebo http://rezervace.dolnioblastvitkovice.cz/rezadm Na úvodní stránce se zobrazí nabídka

Více

E-PŘIHLÁŠKA KE STUDIU

E-PŘIHLÁŠKA KE STUDIU E-PŘIHLÁŠKA KE STUDIU Ing. Lucie Hinnerová 2010 OBSAH POSTUP PŘIHLÁŠENÍ UCHAZEČE S RODNÝM ČÍSLEM NEBO PSEUDORODNÝM KÓDEM (VŠICHNI UCHAZEČI Z ČR)... 2 ÚVODNÍ STRANA... 2 OSOBNÍ INFORMACE... 3 TRVALÉ BYDLIŠTĚ...

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget INSTALAČNÍ MANUÁL TME gadget OBSAH 1 KROKY PŘED INSTALACÍ... 2 1.1 Kontrola operačního systému a internetového připojení... 2 1.2 Příprava instalačního souboru TMEgadget.exe... 2 2 INSTALACE... 2 2.1 Spuštění

Více

Registrace dodavatele na tržiště NEN

Registrace dodavatele na tržiště NEN Registrace dodavatele na tržiště NEN Co budete předem potřebovat: a) Podpisový osobní certifikát Postsignum nebo 1. Certifikační Autorita b) Prohlížeč Google Chrome c) Uživatelská práva na instalaci programů

Více

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL WEBOVÝ PORTÁL SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro vkládání článků 1. Přihlášení Otevřete si portál Sociální služby v Plzeňském kraji, viz následující odkaz: https://socialnisluzby.plzensky-kraj.cz/

Více

NÁVOD PRO REGISTRACI A PODÁNÍ ŽÁDOSTI O STUDIJNÍ POBYT CEEPUS JAKO FREEMOVER

NÁVOD PRO REGISTRACI A PODÁNÍ ŽÁDOSTI O STUDIJNÍ POBYT CEEPUS JAKO FREEMOVER 1 NÁVOD PRO REGISTRACI A PODÁNÍ ŽÁDOSTI O STUDIJNÍ POBYT CEEPUS JAKO FREEMOVER Každý zájemce o zapojení do programu CEEPUS by se měl registrovat pouze JEDNOU. Pokud již registrováni jste, použijte své

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 712 Cestovní ruch pro všechny Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i přímo z textu daného

Více

EET účtenka návod k použití

EET účtenka návod k použití EET účtenka návod k použití Instalace a první spuštění aplikace - aplikaci stáhnete a nainstalujete z GooglePlay pod názvem EET kalkulačka - při prvním spuštění budete vyzváni k registraci aplikace, aby

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Program Podpora bydlení Podprogram 117D06600 Bytové domy bez bariér Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad. Uživatel (žadatel

Více

NÁVOD PRO SPRÁVU ODDÍLŮ NA WEBU ČHS

NÁVOD PRO SPRÁVU ODDÍLŮ NA WEBU ČHS NÁVOD PRO SPRÁVU ODDÍLŮ NA WEBU ČHS 1 Obsah ÚVOD... 3 1. PŘIHLÁŠENÍ DO MODULU PŘEDSEDA A ZÁKLADNÍ NABÍDKA... 3 Přihlášení do modulu... 3 Základní nabídka... 4 2. ZÁLOŽKA ODDÍL... 5 3. ZÁLOŽKA ČLENOVÉ...

Více

Manuál aplikace Projektový záměr

Manuál aplikace Projektový záměr Manuál aplikace Projektový záměr Registrace a přihlášení 1. Registrace a přihlášení probíhá na titulní stránce aplikace, která je na adrese www.pz.olomoucka-aglomerace.eu. Pro jistotu Vám na zadanou adresu

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

Podávání žádostí do programu MŮJ KLUB na rok 2018 ČÁST 1 REGISTRACE A PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU ZADÁVÁNÍ/AKTUALIZACE ÚDAJŮ O ORGANIZACI

Podávání žádostí do programu MŮJ KLUB na rok 2018 ČÁST 1 REGISTRACE A PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU ZADÁVÁNÍ/AKTUALIZACE ÚDAJŮ O ORGANIZACI Podávání žádostí do programu MŮJ KLUB na rok 2018 ČÁST 1 REGISTRACE A PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU ZADÁVÁNÍ/AKTUALIZACE ÚDAJŮ O ORGANIZACI Úvodní informace Informační systém najdete na internetové stránce https://is-sport.msmt.cz

Více