P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny"

Transkript

1 P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny Platné od Určeno pro zkoušky: Anglický jazyk didaktický test základní i vyšší Francouzský jazyk didaktický test základní i vyšší Německý jazyk didaktický test základní i vyšší Ruský jazyk didaktický test základní i vyšší Španělský jazyk didaktický test základní i vyšší ZADÁVÁNÍ ZKOUŠKY V UČEBNĚ Pozn.: Texty psané tučně kurzívou můžete číst žákům nahlas. Oznamte žákům správný způsob rozsazení a pomůcky povolené během zkoušky. Sedněte si prosím do lavic po jednom za sebou. Na lavici si ponechte psací potřeby, průkaz totožnosti a případně pozvánku ke zkoušce. Ke konání této zkoušky nejsou povoleny žádné další pomůcky. Vypněte si prosím mobilní telefony a uložte si je do tašky nebo batohu. Informujte žáky o specifické struktuře didaktického testu. Didaktický test z cizího jazyka je rozdělen na dva subtesty: poslech a čtení. Nejprve bude testován poslech. Mezi jednotlivými subtesty je pouze administrativní přestávka, během které nesmíte opustit učebnu. Pro oba subtesty je připraven jeden společný testový sešit i společný záznamový arch. Záznamový arch má dva listy první pro poslech a druhý pro čtení. Po poslechu si od vás první list vyberu. Oznamte žákům způsob kontroly a rozdání záznamových archů. Nyní vás budu kontrolovat v abecedním pořadí podle vašich příjmení. Přicházejte si ke mně pro záznamový arch s průkazem totožnosti a s propisovací tužkou, kterou hodláte použít při zápisu odpovědí do záznamového archu, tak, jak vás budu volat. S sebou si můžete vzít pozvánku ke zkoušce. Tašku a batohy si odložte (určete vhodné místo). Vezměte si prezenční listinu a vyvolejte prvního žáka dle uvedeného seznamu. Překontrolujte shodu jména a příjmení v průkazu totožnosti žáka s prezenční listinou a podobu žáka s fotografií v průkazu totožnosti. (Jste-li si totožností žáka opravdu jisti, jeho průkaz totožnosti kontrolovat nemusíte.) Následně předejte žákovi záznamový arch, na kterém je předtištěn jeho identifikační kód, a žáka upozorněte, aby si pečlivě zkontroloval, zda si přebírá právě svůj záznamový arch. Identifikační kód žáka je uveden v záhlaví záznamového archu uprostřed mezi dvěma čárovými kódy. Je označen zkratkou KŽ (tj. kód žáka) a odpovídá mu čárový kód vpravo. Stejný identifikační kód je uveden u jména žáka v prezenční listině a na pozvánce žáka ke zkoušce. Je-li vše v pořádku, vyzvěte žáka, aby se podepsal do prezenční listiny.

2 4 5 Zkontrolujte, zda žák použil a má k dispozici pro vyplnění záznamového archu vhodnou propisovací tužku. Vhodná propisovací tužka píše modře či černě, stopa je dostatečně silná, nevynechává a píše při jakémkoliv náklonu. Nevhodné je například tzv. čínské pero. Nemá-li žák vhodnou propisovací tužku, zapůjčete mu náhradní. Není-li žák přítomen, zakřížkujte pole Nepřítomen(na) či Nedokončil(a) v hlavičce záznamového archu a zapište tuto skutečnost do Protokolu o průběhu MZ v učebně. Zkontrolujte, zda mají všichni žáci na lavici pouze psací potřeby, průkaz totožnosti, záznamový arch, povolené pomůcky a případně i pozvánku ke zkoušce. 6 Rozdejte žákům testové sešity a upozorněte je, aby je zatím neotvírali. Proveďte instruktáž žáků o průběhu zkoušky: Nyní přistoupíme k obecným pravidlům řádného průběhu zkoušky: 7 U této zkoušky jsou povoleny pouze uvedené pomůcky. Využívání mobilních telefonů a dalších komunikačních prostředků je přísně zakázáno. Záznamový arch nesmíte nijak poškodit, ohýbat nebo psát mimo vyznačená bílá pole určená k zápisu odpovědí. Nenapovídejte si, neopisujte a nevyrušujte ostatní. Během zkoušky smíte jíst a pít. Jídlo ani nápoj však nesmí být umístěny na lavici. Pokud budete chtít opustit učebnu před koncem časového limitu, vrátíte mi svou zkušební dokumentaci a odejdete. Do učebny se pak už nesmíte vrátit. Výjimkou mohou být zdravotní důvody, které budou řešeny individuálně. Zákon mě opravňuje vás ze zkoušky vyloučit v případě, že hrubě porušíte pravidla jejího řádného průběhu. Vyloučení by pro vás znamenalo nesložení zkoušky, a tedy ztrátu jednoho ze tří pokusů, které na její složení máte. Nyní si řekneme základní informace k zadání zkoušky. Vezměte si před sebe testový sešit a věnujte pozornost 1. části jeho titulní strany: Počet úloh máte uveden v testovém sešitu. Časový limit pro řešení didaktického testu je uveden na záznamovém archu. Povolenými pomůckami jsou pouze psací potřeby. U každé části je uvedena váha části/úlohy v bodech, např.: 5 bodů/1 bod = v celé části můžete získat nejvýše 5 bodů, za jednu správnou odpověď získáte 1 bod. U všech úloh/podúloh je právě jedna odpověď správná. Za nesprávnou nebo neuvedenou odpověď se body neodečítají. Odpovědi pište do záznamového archu. Poznámky si můžete dělat do testového sešitu. Nejednoznačný nebo nečitelný zápis odpovědi bude považován za chybné řešení. Didaktický test obsahuje uzavřené i otevřené úlohy. U uzavřených úloh máte uvedenu nabídku možných odpovědí. U otevřených úloh musíte odpověď formulovat sami. Nyní si řekneme pravidla správného zápisu jejich odpovědí. Věnujte proto pozornost 2. části pokynů v testovém sešitu.

3 Pravidla zápisu do záznamového archu: Odpovědi zaznamenávejte modrou nebo černou propisovací tužkou, která píše dostatečně silně a nepřerušovaně. Hodnoceny budou pouze odpovědi uvedené v záznamovém archu. Pokyny k uzavřeným úlohám: Odpověď, kterou považujete za správnou, zřetelně zakřížkujte v příslušném bílém poli záznamového archu, a to přesně z rohu do rohu. Na obrázku máte uveden příklad správného označení odpovědi C. Pokud budete chtít následně zvolit jinou odpověď, zabarvěte pečlivě původně zakřížkované pole a zvolenou odpověď vyznačte křížkem do nového pole. Na obrázku máte uveden příklad správné opravy odpovědi C na novou odpověď A. Pokud zakřížkujete více než jedno pole, bude vaše odpověď považována za nesprávnou. Jakýkoli jiný způsob záznamu odpovědí a jejich oprav bude považován za nesprávnou odpověď. Pokyny k otevřeným úlohám: Odpovědi pište čitelně do vyznačených bílých polí. Povoleno je psací i tiskací písmo a číslice. Při psaní odpovědí rozlišujte velká a malá písmena. Pokud budete chtít následně zvolit jinou odpověď, pak původní odpověď přeškrtněte a novou odpověď zapište do stejného pole. Vaše odpověď nesmí přesáhnout hranice vyznačeného pole. Upravte polohu CD přehrávače, zapojte ho do elektrické sítě a nastavte parametry vyzkoušené v podmínkách příslušné učebny. Upozorněte žáky, že pozvánky ke zkoušce nesmí mít od této chvíle na lavici. Vložte CD nosič do přehrávače a spusťte 1. a 2. stopu (s názvem zkoušky a se cvičným textem ). Po přehrání 1. a 2. stopy nahrávku vypněte a ujistěte se, zda neměli žáci problém se slyšitelností. Zohledněte nyní případné požadavky žáků na úpravu polohy přehrávače či hlasitosti nahrávky. 11 Připravte si pro případy nepředvídatelných událostí seznam stop, který je součástí balíčku Dejte žákům pokyn k otevření testových sešitů a spusťte nahrávku od stopy 3. Do nahrávky již nezasahujte a nechte přehrávat jednu stopu za druhou. Po ukončení nahrávky vydejte žákům pokyn k ukončení poslechového subtestu. Časový limit pro poslechový subtest vypršel. Odložte psací náčiní a záznamové archy na kraj lavice. Zavřete testové sešity. 14 Obejděte žáky a vyberte od nich první list záznamového archu (pro poslechovou část). 15 Vyjměte CD nosič z přehrávače. 16 Přepočítejte první listy záznamových archů(pro poslechovou část), abyste se ujistili, že žádný nechybí. 17 Do obálky vložte všechny první listy záznamových archů (pro poslechovou část). 18 Ujistěte se, zda žáci porozuměli instrukcím před poslechovým subtestem. Jsou vám všechny informace o pravidlech konání zkoušky a vyplňování záznamového archu jasné, nebo potřebuje někdo z vás ještě něco zopakovat? Zopakujte instrukce z bodu 7, pokud vás o to žáci požádají.

4 19 20 Oznamte žákům čas zahájení a ukončení zkoušky a napište ho na tabuli či jiné viditelné místo. Vydejte žákům pokyn k zahájení zkoušky. Časový limit na konání dané zkoušky je uveden v minutách na prezenční listině v řádku každého žáka. Během zkoušky kontrolujte, zda žáci pracují samostatně a neopisují. Vyloučíte-li žáka ze zkoušky, vyberte od žáka záznamový arch a testový sešit. V hlavičce záznamového archu žáka udělejte křížek do pole Vyloučen(a) a nechte žáka odejít z učebny. Chce-li (dobrovolně) některý žák ukončit zkoušku před vypršením časového limitu, vyberte od žáka záznamový arch a testový sešit. V hlavičce záznamového archu žáka udělejte křížek do pole Konal(a) zkoušku a nechte žáka odejít z učebny minut před koncem časového limitu upozorněte žáky na zbývající čas Vydejte žákům pokyn k ukončení zkoušky. Časový limit vypršel. Odložte psací náčiní a záznamové archy na kraj lavice. Zavřete testové sešity. Nyní mi budete vracet záznamové archy i testové sešity. Vyvolejte opět prvního žáka dle seznamu v prezenční listině. Vyberte od něj záznamový arch a do hlavičky udělejte křížek do pole Konal(a) zkoušku. (V hlavičce každého záznamového archu musí být zakřížkováno právě jedno ze tří polí!) Současně převezměte od žáka i jeho testový sešit. Do první obálky vložte všechny záznamové archy z dané učebny spolu s prezenční listinou. Do druhé obálky vložte veškerou ostatní zkušební dokumentaci z učebny kromě protokolu. Vyplňte průvodky na obálkách. Obálky zalepte. 25 Oznamte žákům ukončení zkoušky a vydejte jim pokyn k opuštění učebny. 26 Na závěr vyplňte Protokol o průběhu zkoušky v učebně a podepište ho. 27 Odejděte předat obě obálky a protokol komisaři ihned po ukončení písemné zkoušky v učebně. Tímto je zadávání zkoušky ukončeno. Hlavička záznamového archu obsahuje: HLAVIČKA ZÁZNAMOVÉHO ARCHU 1. Šestimístný identifikační kód žáka umístěný uprostřed mezi čárovými kódy (odpovídá mu i kód vpravo), např. číslo (viz obrázek). 2. Druh a skupinu přiznaného uzpůsobení podmínek pro konání MZ umístěné uprostřed mezi čárovými kódy, např. SP-2 (viz obrázek). U žáků bez přiznaného uzpůsobení podmínek pro konání MZ zde není uvedeno nic. 3. Tři stavová pole, která určují postavení žáka v rámci dané zkoušky (konal zkoušku, vyloučen, nepřítomen či nedokončil). Tato pole vyplňuje zadavatel. Umístěna jsou na první straně záznamového archu s výjimkou didaktického testu z cizího jazyka, kde jsou na 3. straně (tj. na první straně druhého listu určeného pro subtest čtení). ZADAVATEL MUSÍ OZNAČIT PRÁVĚ JEDNO ZE TŘÍ STAVOVÝCH POLÍ, např. pole Konal(a) zkoušku (viz obrázek).

5 PŘEHLED ZÁZNAMŮ VE ZKUŠEBNÍ DOKUMENTACI 1. Situace Popis situace Standardní ukončení zkoušky (tj. po vypršení limitu) Žák se účastnil zkoušky v celém časovém limitu. v záznamovém archu žáka Konal(a) zkoušku Záznamy zadavatele v Protokolu o průběhu MZ v učebně 2. Ukončení zkoušky před vypršením časového limitu (dobrovolné) Žák ukončil svou práci dříve a chce odejít z učebny. Konal(a) zkoušku 3. Nepřipuštění žáka ke zkoušce Žák neprokázal svou totožnost nebo se provinil proti školnímu řádu (byl pod vlivem omamných látek atp.), bude proto ze zkoušky vyloučen. Vyloučen(a) do 3. části 4. Vyloučení žáka ze zkoušky *) Žák porušil pravidla řádného průběhu zkoušky, zadavatel ho proto ze zkoušky vyloučil. Vyloučen(a) do 3. části 5. Nepřítomnost žáka u zkoušky Žák se ke zkoušce vůbec nedostavil (žák se musí do 3 dnů omluvit řediteli školy, který rozhodne, zda jeho omluvu uzná, či nikoliv). Nepřítomen(na) či nedokončil(a) do 2. části 6. Ukončení zkoušky před vypršením časového limitu (ze zdravotních důvodů) Žák předčasně opustil učebnu v důsledku vážné zdravotní indispozice a nechce, aby byl jeho záznamový arch vyhodnocen (žák se musí do 3 dnů omluvit řediteli školy, který rozhodne, zda jeho omluvu uzná, či nikoliv). Nepřítomen(na) či nedokončil(a) do 2. části *) Vyloučíte-li žáka ze zkoušky, formulujte své rozhodnutí takto: Rozhodl jsem v souladu s 80a odst. 4 zákona č. 561/2004 Sb. v platném znění o Vašem vyloučení ze zkoušky.

P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny

P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny Pro žáky intaktní verze 1 Platné od 1. 12. 2012 P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny AKTUALIZACE JSOU PODTRŽENÉ VLNOVKOU. Určeno pro zkoušky: Anglický jazyk písemná práce Francouzský jazyk písemná

Více

POKYNY PRO ZADAVATELE do učebny

POKYNY PRO ZADAVATELE do učebny Platné od 1. 1. 2012 POKYNY PRO ZADAVATELE do učebny AKTUALIZACE JSOU PODTRŽENÉ VLNOVKOU. Určeno pro zkoušky: Český jazyk a literatura didaktický test základní ZADÁVÁNÍ ZKOUŠKY V UČEBNĚ 1 2 3 4 Pozn.:

Více

P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny

P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny Pro žáky intaktní verze 1 Platné od 1. 12. 2014 P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny AKTUALIZACE JSOU PODTRŽENÉ VLNOVKOU. Určeno pro zkoušky: Anglický jazyk písemná práce Francouzský jazyk písemná

Více

POKYNY PRO ZADAVATELE do učebny

POKYNY PRO ZADAVATELE do učebny Platné od 1. 1. 2012 POKYNY PRO ZADAVATELE do učebny AKTUALIZACE JSOU PODTRŽENÉ VLNOVKOU. Určeno pro zkoušky: Anglický jazyk didaktický test základní pro žáky s SP 1 a SP 2 Francouzský jazyk didaktický

Více

P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny

P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny Pro žáky s PUP verze A Platné od 1. 1. 2014 P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E do učebny AKTUALIZACE JSOU PODTRŽENÉ VLNOVKOU. Určeno pro zkoušky: Anglický jazyk v úpravě pro neslyšící didaktický test

Více

POKYNY PRO ZADAVATELE do učebny

POKYNY PRO ZADAVATELE do učebny Pro žáky s PUP verze A Platné od 1. 12. 2014 POKYNY PRO ZADAVATELE do učebny AKTUALIZACE JSOU PODTRŽENÉ VLNOVKOU. Určeno pro zkoušky: Anglický jazyk v úpravě pro neslyšící didaktický test pro žáky s SP-3

Více

CISKOM 6. LOGISTIKA 6.1 ORGANIZACE MZ

CISKOM 6. LOGISTIKA 6.1 ORGANIZACE MZ CISKOM 6. LOGISTIKA 6.1 ORGANIZACE MZ 2018 Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání verze 9.1 Informace o modulu Kód modulu: 6.1.5 Cíl modulu: Seznámit se s procesem organizace společné části maturitní

Více

P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E

P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E AKTUALIZACE JSOU VYZNAČENY MODŘE Platné od 15.. 01 P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E (vyjma pokynů pro zadávání zkoušek v učebně) jaro 01 A. Činnosti vykonávané před zahájením zkoušky (před vstupem

Více

P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E

P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E AKTUALIZACE JSOU VYZNAČENY MODŘE Platné od.. 05 P O K Y N Y P R O Z A D A V A T E L E (vyjma pokynů pro zadávání zkoušek v učebně) jaro 05 A. Činnosti vykonávané před zahájením zkoušky (před vstupem do

Více

P O K Y N Y P R O Ř E D I T E L E

P O K Y N Y P R O Ř E D I T E L E P O K Y N Y P R O Ř E D I T E L E Platné od.. 0 p.č. 8 účastník A. Činnosti vykonávané před zadáváním písemných zkoušek Překontrolujte první den konání písemných zkoušek před jejich započetím platnost

Více

P O K Y N Y P R O Ř E D I T E L E

P O K Y N Y P R O Ř E D I T E L E P O K Y N Y P R O Ř E D I T E L E k zajištění písemných zkoušek společné části MZ ve škole Platné od 5. 2011 A. Činnosti vykonávané před zadáváním didaktických testů a písemných prací p. č. 3. účastník

Více

P O K Y N Y P R O K O M I S A Ř E

P O K Y N Y P R O K O M I S A Ř E P O K Y N Y P R O K O M I S A Ř E Platné od 1. 1. 2011 ZÁKLADNÍ POVINNOSTI KOMISAŘE Zabezpečuje řádný průběh konání didaktických testů a písemných prací ve zkušebním místě. Řídí a kontroluje činnost zadavatelů

Více

P O K Y N Y P R O ZADAVATELE

P O K Y N Y P R O ZADAVATELE P O K Y N Y P R O ZADAVATELE A. Činnosti vykonávané KAŽDÝ DEN KONÁNÍ ZKOUŠEK PŘED JEJICH ZAPOČETÍM Dostavte se před konáním zkoušek dle jednotného zkušebního schématu do místnosti, kde proběhne předání

Více

MATEMATIKA. 1 Základní informace k zadání zkoušky

MATEMATIKA. 1 Základní informace k zadání zkoušky MATEMATIKA PŘIJÍMAČKY LIK 2012 DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 50 bodů 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 15 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu je

Více

NĚMECKÝ JAZYK základní úroveň obtížnosti

NĚMECKÝ JAZYK základní úroveň obtížnosti NĚMECKÝ JAZYK základní úroveň obtížnosti CVIČNÝ POSLECH Maximální bodové hodnocení: 23 bodů Hranice úspěšnosti: --- (používá se pouze pro celý didaktický test) 1 Základní informace k zadání zkoušky Cvičný

Více

ŠPANĚLSKÝ JAZYK základní úroveň obtížnosti

ŠPANĚLSKÝ JAZYK základní úroveň obtížnosti ŠPANĚLSKÝ JAZYK základní úroveň obtížnosti CVIČNÝ POSLECH Maximální bodové hodnocení: 23 bodů Hranice úspěšnosti: --- (používá se pouze pro celý didaktický test) 1 Základní informace k zadání zkoušky Cvičný

Více

POKYNY PRO KOMISAŘE. k zajištění písemných zkoušek společné části maturitní zkoušky jaro 2012

POKYNY PRO KOMISAŘE. k zajištění písemných zkoušek společné části maturitní zkoušky jaro 2012 AKTUALIZACE JSOU VYZNAČENY MODŘE Platné od 1. 4. 2012 POKYNY PRO KOMISAŘE k zajištění písemných zkoušek společné části maturitní zkoušky jaro 2012 Základní povinnosti komisaře: Zabezpečuje řádný průběh

Více

MATEMATIKA V ÚPRAVĚ PRO NESLYŠÍCÍ DIDAKTICKÝ TEST 12 SP-3-T SP-3-T-A

MATEMATIKA V ÚPRAVĚ PRO NESLYŠÍCÍ DIDAKTICKÝ TEST 12 SP-3-T SP-3-T-A MATEMATIKA V ÚPRAVĚ PRO NESLYŠÍCÍ DIDAKTICKÝ TEST 12 SP-3-T SP-3-T-A Obsah testového sešitu je chráněn autorskými právy. Jakékoli jeho uži, jakož i uži jakékoli jeho čás pro komerční účely či pro jejich

Více

MATEMATIKA M9PID14C0T01. 1 Základní informace k zadání zkoušky

MATEMATIKA M9PID14C0T01. 1 Základní informace k zadání zkoušky MATEMATIKA DIDAKTICKÝ TEST M9PID14C0T01 Maximální bodové hodnocení: 35 bodů 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 14 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu je 60 minut.

Více

MATEMATIKA. v úpravě pro neslyšící MAMZD19C0T01 DIDAKTICKÝ TEST SP-3-T SP-3-T-A

MATEMATIKA. v úpravě pro neslyšící MAMZD19C0T01 DIDAKTICKÝ TEST SP-3-T SP-3-T-A MATEMATIKA v úpravě pro neslyšící MAMZD9C0T0 DIDAKTICKÝ TEST 2 SP-3-T SP-3-T-A Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 %. Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje

Více

POKYNY PRO KOMISAŘE. k zajištění písemných zkoušek společné části maturitní zkoušky ZÁKLADNÍ POVINNOSTI KOMISAŘE

POKYNY PRO KOMISAŘE. k zajištění písemných zkoušek společné části maturitní zkoušky ZÁKLADNÍ POVINNOSTI KOMISAŘE POKYNY PRO KOMISAŘE k zajištění písemných zkoušek společné části maturitní zkoušky Platné od 1. 5. 2011 ZÁKLADNÍ POVINNOSTI KOMISAŘE Zabezpečuje řádný průběh konání didaktických testů a písemných prací

Více

MATEMATIKA 9 M9PID15C0T01. 1 Základní informace k zadání zkoušky

MATEMATIKA 9 M9PID15C0T01. 1 Základní informace k zadání zkoušky MATEMATIKA 9 M9PID15C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 17 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

MATEMATIKA. 1 Základní informace k zadání zkoušky

MATEMATIKA. 1 Základní informace k zadání zkoušky MATEMATIKA PŘIJÍMAČKY LIK 2012 DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 60 bodů 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 15 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu je

Více

MATEMATIKA 9 M9PID15C0T01. 1 Základní informace k zadání zkoušky

MATEMATIKA 9 M9PID15C0T01. 1 Základní informace k zadání zkoušky MATEMATIKA 9 M9PID15C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 17 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 9 M9PID15C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 17 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

MATEMATIKA. základní úroveň obtížnosti DIDAKTICKÝ TEST MAGZD10C0T01. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn! Didaktický test obsahuje 20 úloh.

MATEMATIKA. základní úroveň obtížnosti DIDAKTICKÝ TEST MAGZD10C0T01. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn! Didaktický test obsahuje 20 úloh. MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti MAGZD0C0T0 DIDAKTICKÝ TEST Didaktický test obsahuje 20 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu je uveden na záznamovém archu. Povolené pomůcky: psací a rýsovací

Více

MATEMATIKA MAHZD14C0T01 DIDAKTICKÝ TEST. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 1 Základní informace k zadání zkoušky. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám

MATEMATIKA MAHZD14C0T01 DIDAKTICKÝ TEST. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 1 Základní informace k zadání zkoušky. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám MATEMATIKA DIDAKTICKÝ TEST MAHZD14C0T01 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 26 úloh. Časový limit pro řešení didaktického

Více

MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti

MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 26 úloh. Časový limit pro

Více

MATEMATIKA ZÁKLADNÍ ÚROVEŇ

MATEMATIKA ZÁKLADNÍ ÚROVEŇ NOVÁ MTURITNÍ ZKOUŠK Ilustrační test 2008 Základní úroveň obtížnosti MVCZMZ08DT MTEMTIK ZÁKLDNÍ ÚROVEŇ DIDKTICKÝ TEST Testový sešit obsahuje 8 úloh. Na řešení úloh máte 90 minut. Úlohy řešte v testovém

Více

CISKOM 6. LOGISTIKA 6.1 ORGANIZACE MZ

CISKOM 6. LOGISTIKA 6.1 ORGANIZACE MZ CISKOM 6. LOGISTIKA 6.1 ORGANIZACE MZ verze 8.1 Informace o modulu Kód modulu: 6.1.3. Cíl modulu: Seznámit se s veškerými druhy dokumentů pro zajištění společné části maturitní zkoušky Cílová skupina:

Více

MATEMATIKA+ MAIPD14C0T01 DIDAKTICKÝ TEST. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 1 Základní informace k zadání zkoušky. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám

MATEMATIKA+ MAIPD14C0T01 DIDAKTICKÝ TEST. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 1 Základní informace k zadání zkoušky. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám MATEMATIKA+ DIDAKTICKÝ TEST MAIPD14C0T01 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 23 úloh. Časový limit pro řešení didaktického

Více

MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti

MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 26 úloh. Časový limit pro

Více

MATEMATIKA. vyšší úroveň obtížnosti DIDAKTICKÝ TEST MAGVD10C0T01. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn!

MATEMATIKA. vyšší úroveň obtížnosti DIDAKTICKÝ TEST MAGVD10C0T01. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn! MATEMATIKA vyšší úroveň obtížnosti MAGVD10C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Didaktický test obsahuje 21 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu je uveden na záznamovém archu. Povolené pomůcky: psací a rýsovací

Více

Maturitní zkoušky 2015

Maturitní zkoušky 2015 Maturitní zkoušky 2015 Písemné zkoušky společné části 4. 5. matematika, anglický jazyk, španělský jazyk (písemná práce) 5. 5. český jazyk (didaktický test, písemná práce) 6. 5. anglický jazyk (didaktický

Více

MATEMATIKA 7 M7PID15C0T01. 1 Základní informace k zadání zkoušky

MATEMATIKA 7 M7PID15C0T01. 1 Základní informace k zadání zkoušky MATEMATIKA 7 M7PID15C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 17 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti

MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti ILUSTRAČNÍ DIDAKTICKÝ TEST MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti DIDAKTICKÝ TEST Didaktický test obsahuje 8 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu je uveden na záznamovém archu. Povolené pomůcky:

Více

MATEMATIKA. 1 Základní informace k zadání zkoušky

MATEMATIKA. 1 Základní informace k zadání zkoušky MATEMATIKA PŘIJÍMAČKY MSK 2011 DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 50 bodů 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 15 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu je

Více

MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti

MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti MATEMATIKA základní úroveň obtížnosti DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 22 úloh. Časový limit pro

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 9 M9PID17C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 16 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

ŘEŠENÍ ORGANIZAČNÍCH A BEZPEČNOSTNÍCH INCIDENTŮ

ŘEŠENÍ ORGANIZAČNÍCH A BEZPEČNOSTNÍCH INCIDENTŮ ŘEŠENÍ ORGANIZAČNÍCH A BEZPEČNOSTNÍCH INCIDENTŮ Bezpečnostní incident Organizační incident Mimořádná událost s nutností kontaktovat CZVV Mimořádná událost v řešení školy č. INCIDENT ŘEŠENÍ POZNÁMKA ZADÁVÁNÍ

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA DIDAKTICKÝ TEST MAIZD15C0T01 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 26 úloh. Časový limit pro řešení didaktického

Více

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 9 M9PCD19C0T03 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 16 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

MATEMATIKA 9 M9PZD15C0T01. 1 Základní informace k zadání zkoušky

MATEMATIKA 9 M9PZD15C0T01. 1 Základní informace k zadání zkoušky MATEMATIKA 9 M9PZD15C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 17 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 9 M9PDD19C0T04 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 16 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA+ DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 23 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 9 M9PID16C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 17 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 9 M9PID19C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 16 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

MATEMATIKA MAMZD16C0T01 DIDAKTICKÝ TEST SP-2 SP-2-A SPUO-2 SPUO-3-A

MATEMATIKA MAMZD16C0T01 DIDAKTICKÝ TEST SP-2 SP-2-A SPUO-2 SPUO-3-A MATEMATIKA MAMZD6C0T0 DIDAKTICKÝ TEST 07 SP-2 SP-2-A SPUO-2 SPUO-3-A Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 %. Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 26 úloh.

Více

MATEMATIKA. 2Pravidla správného zápisu odpovědí. 1Základní informace k zadání zkoušky DIDAKTICKÝ TEST. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn!

MATEMATIKA. 2Pravidla správného zápisu odpovědí. 1Základní informace k zadání zkoušky DIDAKTICKÝ TEST. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn! MATEMATIKA DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 30 bodů Pro přijetí uchazečů je rozhodné umístění v sestupném pořadí uchazečů podle dosaženého bodového hodnocení. 1Základní informace k zadání zkoušky

Více

TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! DIDAKTICKÝ TEST Počet úloh: 16 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1. Základní informace k zadání zkoušky Časový limit pro řešení didaktického testu je

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2019

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2019 Příloha 8 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2019 Cílem zveřejnění podrobného JZS je zpřehlednit managementu škol, zadavatelům a žákům časové údaje jednotlivých

Více

Maturitní zkoušky 2018

Maturitní zkoušky 2018 Maturitní zkoušky 2018 Písemné zkoušky profilové části 9. 4. Písemná zkouška z anglického jazyka 15 minut administrace 8:00-8:15 120 minut didaktický test 8:15-10:20 90 minut písemná práce 10:50-12:20

Více

MATEMATIKA vyšší úroveň obtížnosti

MATEMATIKA vyšší úroveň obtížnosti MATEMATIKA vyšší úroveň obtížnosti DIDAKTICKÝ TEST MAMVD11C0T02 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 23 úloh. Časový

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2017

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2017 Příloha č. 8 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2017 Tabulka u každé /dílčí obsahuje celkem 9 sloupců, jejichž význam je vysvětlen níže. 1) Ve sloupci jsou uvedeny

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2013

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2013 Příloha 8 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2013 Cílem zveřejnění podrobného JZS je zpřehlednit managementu škol, školním maturitním komisařům, zadavatelům

Více

MATEMATIKA vyšší úroveň obtížnosti

MATEMATIKA vyšší úroveň obtížnosti MATEMATIKA vyšší úroveň obtížnosti DIDAKTICKÝ TEST MAMVD2C0T0 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 23 úloh. Časový limit

Více

MATEMATIKA VYŠŠÍ ÚROVEŇ

MATEMATIKA VYŠŠÍ ÚROVEŇ NOVÁ MATURITNÍ ZKOUŠKA Ilustrační test 008 Vyšší úroveň obtížnosti MAVCZMZ08DT MATEMATIKA VYŠŠÍ ÚROVEŇ DIDAKTICKÝ TEST Testový sešit obsahuje 0 úloh. Na řešení úloh máte 10 minut. Úlohy řešte v testovém

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 7 M7PID19C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 16 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

MATEMATIKA vyšší úroveň obtížnosti

MATEMATIKA vyšší úroveň obtížnosti ILUSTRAČNÍ DIDAKTICKÝ TEST MATEMATIKA vyšší úroveň obtížnosti DIDAKTICKÝ TEST Didaktický test obsahuje 0 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu je uveden na záznamovém archu. Povolené pomůcky:

Více

MATEMATIKA 9 Přijímací zkoušky na nečisto

MATEMATIKA 9 Přijímací zkoušky na nečisto 787 Střední průmyslová škola stavební, Hradec Králové, Pospíšilova tř. MATEMATIKA 9 Přijímací zkoušky na nečisto 7. 3. 2017 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 17 Maximální bodové hodnocení: 50

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2019

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2019 Příloha 8 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2019 Cílem zveřejnění podrobného JZS je zpřehlednit managementu škol, zadavatelům a žákům časové údaje jednotlivých

Více

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 7 M7PAD19C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 16 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 7 M7PZD15C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 17 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

MATEMATIKA 9 Přijímací zkoušky na nečisto

MATEMATIKA 9 Přijímací zkoušky na nečisto 787 Střední průmyslová škola stavební, Hradec Králové, Pospíšilova tř. MATEMATIKA 9 Přijímací zkoušky na nečisto 12.1.2017 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 17 Maximální bodové hodnocení: 50

Více

Procesy zpracování dokumentace po zadávání zkoušek. krok za krokem

Procesy zpracování dokumentace po zadávání zkoušek. krok za krokem Procesy zpracování dokumentace po zadávání zkoušek krok za krokem Procesy zpracování zkušební dokumentace po zadávání zkoušek ve zkušebních učebnách lze rozdělit dle typů zkoušek na: Procesy zpracování

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA DIDAKTICKÝ TEST Maimální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 26 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu je

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2015

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2015 Příloha 8 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2015 Cílem zveřejnění podrobného JZS je zpřehlednit managementu škol, zadavatelům a žákům časové údaje jednotlivých

Více

MATEMATIKA 2 4 A B C D. didaktický test. Zadání neotvírejte, počkejte na pokyn! Krok za krokem k nové maturitě Maturita nanečisto 2006

MATEMATIKA 2 4 A B C D. didaktický test. Zadání neotvírejte, počkejte na pokyn! Krok za krokem k nové maturitě Maturita nanečisto 2006 Krok za krokem k nové maturitě Maturita nanečisto 006 MAACZMZ06DT MATEMATIKA didaktický test Testový sešit obsahuje 0 úloh. Na řešení úloh máte 10 minut. Úlohy řešte v testovém sešitu. Odpovědi pište do

Více

d) žáci s přiznaným uzpůsobením podmínek pro konání maturitní zkoušky kategorie a skupiny SP-1

d) žáci s přiznaným uzpůsobením podmínek pro konání maturitní zkoušky kategorie a skupiny SP-1 Sdělení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, kterým se určuje časový rozvrh konání didaktických testů a písemných prací (jednotné zkušební schéma) společné části maturitní a centrálně administrované

Více

MATEMATIKA MAMZD13C0T04

MATEMATIKA MAMZD13C0T04 MATEMATIKA MAMZD13C0T04 DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 26 úloh. Časový limit pro řešení didaktického

Více

d) žáci s přiznaným uzpůsobením podmínek pro konání maturitní zkoušky kategorie a skupiny SP-1

d) žáci s přiznaným uzpůsobením podmínek pro konání maturitní zkoušky kategorie a skupiny SP-1 Sdělení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, kterým se určuje časový rozvrh konání didaktických testů a písemných prací (jednotné zkušební schéma) společné části maturitní a centrálně administrované

Více

MATEMATIKA MAIZD14C0T01 DIDAKTICKÝ TEST. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 1 Základní informace k zadání zkoušky. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám

MATEMATIKA MAIZD14C0T01 DIDAKTICKÝ TEST. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 1 Základní informace k zadání zkoušky. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám MATEMATIKA DIDAKTICKÝ TEST MAIZD14C0T01 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 26 úloh. Časový limit pro řešení didaktického

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2018

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2018 Příloha 9 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2018 Cílem zveřejnění podrobného JZS je zpřehlednit managementu škol, zadavatelům a žákům časové údaje jednotlivých

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2018

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2018 Příloha 9 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2018 Cílem zveřejnění podrobného JZS je zpřehlednit managementu škol, zadavatelům a žákům časové údaje jednotlivých

Více

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 9 M9PAD9C0T0 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 6 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby Základní informace k zadání zkoušky Časový limit

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 7 M7PID16C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 17 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2014

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2014 Příloha 8 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2014 Cílem zveřejnění podrobného JZS je zpřehlednit managementu škol, zadavatelům a žákům časové údaje jednotlivých

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 7 M7PID17C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 17 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2015

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2015 Příloha 8 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2015 Cílem zveřejnění podrobného JZS je zpřehlednit managementu škol, zadavatelům a žákům časové údaje jednotlivých

Více

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 7 M7PBD19C0T02 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 16 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2014

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2014 Příloha 8 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2014 Cílem zveřejnění podrobného JZS je zpřehlednit managementu škol, zadavatelům a žákům časové údaje jednotlivých

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2017

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2017 Podrobné JZS_Písemné společné části maturitní 2017 - jaro Příloha 8 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro jarní zkušební období MZ v roce 2017 Cílem zveřejnění podrobného JZS je zpřehlednit managementu

Více

Maturitní zkoušky 2019

Maturitní zkoušky 2019 Maturitní zkoušky 2019 Písemné zkoušky profilové části 9. 4. Písemné zkoušky z francouzštiny, němčiny a španělštiny 15 minut administrace 8:00-8:15 90 minut didaktický test 8:15-9:45 60 minut písemná práce

Více

2.1 Pokyny k uzavřeným úlohám. 2.2 Pokyny k otevřeným úlohám. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn!

2.1 Pokyny k uzavřeným úlohám. 2.2 Pokyny k otevřeným úlohám. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn! FYZIKA DIDAKTICKÝ TEST FYM0D12C0T01 Maximální bodové hodnocení: 45 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 20 úloh. Časový limit pro řešení didaktického

Více

2.1 Pokyny k uzavřeným úlohám. 2.2 Pokyny k otevřeným úlohám. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn!

2.1 Pokyny k uzavřeným úlohám. 2.2 Pokyny k otevřeným úlohám. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn! FYZIKA DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 45 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 20 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu je

Více

POKYNY PRO ZADÁVÁNÍ TESTŮ ZÁKLADNÍ INFORMACE

POKYNY PRO ZADÁVÁNÍ TESTŮ ZÁKLADNÍ INFORMACE Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání Hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd ZŠ (CERMAT) a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií 2008 POKYNY PRO ZADÁVÁNÍ TESTŮ ZÁKLADNÍ INFORMACE 1. Dne 29.

Více

2.1. 50 bodů 2.1 Pokyny otevřeným úlohám. je uveden na záznamovém archu. Je-li požadován celý postup řešení, uveďte. výrazů. mimo vyznačená bílá pole

2.1. 50 bodů 2.1 Pokyny otevřeným úlohám. je uveden na záznamovém archu. Je-li požadován celý postup řešení, uveďte. výrazů. mimo vyznačená bílá pole MATEMATIKA MATEMATIKA DIDAKTICKÝ TEST DIDAKTICKÝ TEST DIDAKTICKÝ TEST MAMZD14C0T01 MAMZD14C0T01 MAMZD14C0T01 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám Maximální Hranice úspěšnosti:

Více

STUDIJNÍ PŘEDPOKLADY. 1 Základní informace k zadání zkoušky

STUDIJNÍ PŘEDPOKLADY. 1 Základní informace k zadání zkoušky STUDIJNÍ PŘEDPOKLADY PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY TS-L5TACINT TEST MAXIMÁLNÍ BODOVÉ HODNOCENÍ: 50 A 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 30 úloh členěných do 5 oddílů. Časový limit pro řešení

Více

ANGLICKÝ JAZYK základní úroveň obtížnosti

ANGLICKÝ JAZYK základní úroveň obtížnosti NOVÁ MATURITNÍ ZKOUŠKA Ilustrační zadání 2008 Základní úroveň obtížnosti AJZCZMZ08PS ANGLICKÝ JAZYK základní úroveň obtížnosti POSLECH Testový sešit obsahuje 23 úloh. Na řešení úloh a zaznamenání odpovědí

Více

TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 5 M5PID17C0T01 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 15 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: psací a rýsovací potřeby Časový limit pro řešení didaktického testu je 70

Více

POKYNY PRO OPRÁVNĚNOU OSOBU NA DDT

POKYNY PRO OPRÁVNĚNOU OSOBU NA DDT Platné od 1. 5. 2011 POKYNY PRO OPRÁVNĚNOU OSOBU NA DDT k profilovým zkouškám a ústním zkouškám společné části Oprávněná osoba na DDT zajišťuje procesy digitalizace v rámci konání profilových zkoušek a

Více

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

Jméno a příjmení. 2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA 7 M7PCD19C0T03 DIDAKTICKÝ TEST Jméno a příjmení Počet úloh: 16 Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Povolené pomůcky: pouze psací a rýsovací potřeby 1 Základní informace k zadání zkoušky Časový

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. Výsledky pište čitelně do vyznačených bílých polí. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. Výsledky pište čitelně do vyznačených bílých polí. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám MATEMATIKA+ DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 23 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu

Více

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN!

2.1 Pokyny k otevřeným úlohám. 2.2 Pokyny k uzavřeným úlohám TESTOVÝ SEŠIT NEOTVÍREJTE, POČKEJTE NA POKYN! MATEMATIKA DIDAKTICKÝ TEST Maximální bodové hodnocení: 50 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 26 úloh. Časový limit pro řešení didaktického testu

Více

2.1 2.2. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn!

2.1 2.2. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn! FYZIKA DIDAKTICKÝ TEST FYM0D11C0T01 Maximální bodové hodnocení: 45 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 20 úloh. Časový limit pro řešení didaktického

Více

FYZIKA DIDAKTICKÝ TEST

FYZIKA DIDAKTICKÝ TEST NOVÁ MATURITNÍ ZKOUŠKA Ilustrační test 2008 FY2VCZMZ08DT FYZIKA DIDAKTICKÝ TEST Testový sešit obsahuje 20 úloh. Na řešení úloh máte 90 minut. Odpovědi pište do záznamového archu. Poznámky si můžete dělat

Více

P O K Y N Y P R O Ř E D I T E L E

P O K Y N Y P R O Ř E D I T E L E AKTUALIZACE JSOU VYZNAČENY MODŘE Platné od 5. 4. 0 P O K Y N Y P R O Ř E D I T E L E k zajištění písemných zkoušek společné části MZ ve škole jaro 0 A. Činnosti vykonávané před zadáváním didaktických testů

Více

MATEMATIKA PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKA KE 4LETÉMU STUDIU NA SŠ ROK 2014

MATEMATIKA PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKA KE 4LETÉMU STUDIU NA SŠ ROK 2014 ILUSTRAČNÍ MATEMATIKA PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKA KE 4LETÉMU STUDIU NA SŠ ROK 2014 POČET TESTOVÝCH POLOŽEK: 16 MAXIMÁLNÍ POČET BODŮ: 50 (100%) ČASOVÝ LIMIT PRO ŘEŠENÍ TESTU: 60 minut POVOLENÉ POMŮCKY ŘEŠITELE: psací

Více

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2016

Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2016 Příloha 8 Podrobné jednotné zkušební schéma (JZS) pro podzimní zkušební období MZ v roce 2016 Cílem zveřejnění podrobného JZS je zpřehlednit managementu škol, zadavatelům a žákům časové údaje jednotlivých

Více

2.1 2.2. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn!

2.1 2.2. Testový sešit neotvírejte, počkejte na pokyn! FYZIKA DIDAKTICKÝ TEST FYM0D11C0T03 Maximální bodové hodnocení: 45 bodů Hranice úspěšnosti: 33 % 1 Základní informace k zadání zkoušky Didaktický test obsahuje 20 úloh. Časový limit pro řešení didaktického

Více