SPOLEHLIVÉ NAKLADAČE NOVÁ GENERACE NAKLADAČŮ TECHNIKA PRO PROFESIONÁLY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SPOLEHLIVÉ NAKLADAČE NOVÁ GENERACE NAKLADAČŮ TECHNIKA PRO PROFESIONÁLY"

Transkript

1 SPOLEHLIVÉ NAKLADAČE NOVÁ GENERACE NAKLADAČŮ TECHNIKA PRO PROFESIONÁLY

2 Hlavní výhody nakladačů Hydrac Přesné paralelogramové vedení DOKONALÝ VÝHLED nyní vylepšený výhled na připojené nářadí, a to díky novému designu a pokročilému křížovému rámu Nově umístěné rozvaděče středové umístění a dokonalá ochrana pomocí ochranného plechu Velký výklopný úhel Kompaktní velikost ventilů včetně přetlakové ochrany a přírubových ventilů Tlumič rázů bohatě dimenzovaný pro jakýkoliv náklad Chráněný rámem nakladače při jakékoliv situaci, snadný přístup pro servis Rychlovyklápění lopaty s plovoucí pozicí Při zmáčknutí tlačítka se lopata rychle sklopí a vysype veškerý materiál. Tuto funkci je možné kombinovat i s funkcí zdvihu nakladače tak, aby vaše práce byla co nejefektivnější. Robustní pístnice s vysokou rychlostí vyklápění Dokonalé zaklopení lopaty Nový profil výložníku Výložníky jsou nyní vyráběny z jemnozrnné oceli a jejich profil garantuje extrémní stabilitu a životnost. To oceníte především při nakládání nerovnoměrných nákladů. Hydraulické vedení je snadno dustupné pro servis i údržbu.

3 Nová pohybová technologie s lepším výhledem a inovativním designem SNADNO PŘÍSTUPNÉ VNĚJŠÍ MAZACÍ BODY S OCHRANNÝMI VÍČKY Všechny čepy mají bronzová pouzdra, která jim zajišťují dlouhou životnost. 6 Aktivní rám a opora zadní nápravy snižují rázy přenášené do traktoru. Především torzní tyče výborně tlumí namáhání zadní nápravy traktoru. Vysoce kvalitní prášková barva dvě vrstvy. Zajistí dlouhou životnost a vysokou hodnotu při případném prodeji. SNADNO OVLADATELNÉ OPĚRNÉ NOHY Snadné odpojení díky jednoduché manipulaci s opěrnýma nohama (na přání mohou být hydraulické) díky snadnému a preciznímu odpojení jde nakladač snadno připojit k traktoru i na nerovném terénu. 8 Silné dvojčinné pístnice uložené v kuličkových ložiskách! Uchycení nářadí EURO na přání s hydraulickým zámkem Díky nejmodernějším technologiím je zajištěna optimální tuhost rámu i při nejtěžším zatížení. Nová konická lopata Ostří je vyrobeno z otěru odolného HARDOXu

4 VITEC AUTOLOCK Profesionál pro připojení a odpojení výložníku v řádu sekund bez nutnosti vycházení z kabiny traktoru AUTOLOCK je unikátní systém, který umožňuje odpojení a připojení výložníku nakladače bez opouštění kabiny traktoru pouze stiskem několika přepínačů. Hlavní výhodou je rychlost připojení, ale zároveň nepřekonatelný komfort (operátor se neušpiní a v zimě odpadá problém s manipulací se studenými hadicemi apod.) navíc odpadá riziko zranění při připojování nakladače. UNIKÁTNÍ SYSTÉM HYDRAC Díky unikátnímu systému Hydrac se veškerá hydraulika i elektrické ovládací prvky nakladače připojí automaticky. Integrovaný bezpečnostní ventil zabraňuje samovolnému vyklopení i při extrémním zatížení. Bezpečností systém odstavných nohou je založen na mechanickém zámku pomocí zubů. Díky tomu máte jistotu, že váš nakladač bude bezpečně odpojen i při úniku tlaku z hydraulického systému. Čelní nakladač AL 2000 AL 2100 AL 2200 AL 2200 XL AL 2300 AL 2300 XL AL 2500 AL 2500 XL Pro traktory o výkonu do 70 PS 85 PS 105 PS 110 PS 140 PS 150 PS 200 PS 230 PS Zdvih v oku nakladače [mm] Výsypná výška [mm] Zapuštění nakladače při zdvihu [mm] Hloubkový dosah [mm] Zdvih při 180 barech v horní pozici [kg] Zdvih při 180 barech ve spodní pozici [kg] Výsypný úhel nakladače Zaklápěcí úhel nakladače Průměr zdvihové pístnice [mm] 70/40 70/40 70/40 70/40 80/40 80/40 80/45 80/45 Průměr vyklápěcí pístnice [mm] 70/36 70/36 70/36 70/36 80/40 80/40 80/40 80/40 Hmotnost [kg] Technická data jsou odvislá od tlaku v systému, velikosti pneumatik. Díky neustálému vylepšování našich produktů si Hydrac vymezuje možnost některá data uvedená v tomto prospektu změnit.

5 AUTOLOCK SÉRIOVÁ VÝBAVA è Připojení a odpojení plně automaticky v několika sekundách bez nutnosti vystupování z kabiny traktoru è Paralelogram è EURO úchyt nářadí è Zdvihové pístnice s bezpečnostními zámky è Aktivní rám è Opora zadní nápravy è Výložník z jemnozrnné oceli è Moderní design s dokonalým výhledem è Mechanismus připojení a odpojení pomocí snadného najetí Ovládání přímo z kabiny Nyní je možné připojit a odpojit nakladač bez nutnosti vystupování z kabiny traktoru GENIÁLNÍ! PERFEKTNÍ! Díky tomu ušetřím spoustu času a nebudu špinavý!

6 VITEC EUROKIPP Serie 2000 Profesionální nářadí s automatickým zámkem výložníku EUROKIPP-Serie 2000 světově uznávaný a nepřekonaný patentovaný systém připojování výložníku nakladače a zároveň jeho automatického uzamčení do konzole neuvěřitelně ulehčuje práci operátora. Hlavním benefitem pro zákazníky je snadné připojení výložníku i v případě odstavení na nerovné ploše. To co je největší slabina všech konkurentů je největší výhodou nakladačů HYDRAC. Operátor musí z traktoru vystoupit pouze kvůli připojení hadic a i ty se připojují pomocí Multi-locku (rychlo-propojení hydraulických hadic). To stejné při demontáži nakladače. Snadné ovládání opěrných nohou Jednoduchý systém opěrných noh skýtá vysokou stabilitu výložníku a obsluze snadnou obsluhu (na přání mohou být ovládány hydraulicky). Najetí traktoru do výložníku klik a hotovo Uzamčení výložníku probíhá automaticky. Uzamykání, díky excentrickému zámku probíhá vždy bez problémů. Čelní nakladač EK 2000 EK 2100 EK 2200 EK 2200 XL EK 2300 EK 2300 XL EK 2500 EK 2500 XL Pro traktory o výkonu do 70 PS 85 PS 105 PS 110 PS 140 PS 150 PS 200 PS 230 PS Zdvih v oku nakladače Výsypná výška [mm] Zapuštění nakladače při zdvihu [mm] Hloubkový dosah [mm] Zdvih při 180 barech v horní pozici [kg] Zdvih při 180 barech ve spodní pozici [kg] Výsypný úhel nakladače Zaklápěcí úhel nakladače Průměr zdvihové pístnice [mm] 70/40 70/40 70/40 70/40 80/40 80/40 80/45 80/45 Průměr vyklápěcí pístnice [mm] 70/36 70/36 70/36 70/36 80/40 80/40 80/40 80/40 Hmotnost [kg] Technická data jsou odvislá od tlaku v systému, velikosti pneumatik. Díky neustálému vylepšování našich produktů si Hydrac vymezuje možnost některá data uvedená v tomto prospektu změnit.

7 EUROKIPP 2000 SÉRIOVÁ VÝBAVA è NOVĚ Multi-lock rychlo-propojení hadic hydrauliky è Automatické uzamykání konzole è Rychlo závěs nářadí è Paralelogram è Dvojčinné pístnice è Aktivní rám traktoru è Kvalitní prášková barva è Čepy v bronzových pouzdrech è Snadná údržba è Modely XL s větším výškovým dosahem Multi-lock rychlo-propojení hadic hydrauliky na přání s propojením elektrických funkcí Na přání 3. a 4. funkce nakladače Na přání barva nebo polep v barvách traktoru.

8 VITEC EUROKIPP Serie 1000 Profesionální nakladač za výhodnou cenu Série 100 s tradičním rámem pro starší traktory EUROKIPP-Serie 1000 s tradičním robustním a velice stabilním rámem s dokonalým výhledem Optimální rozložení hmotnosti do čtyř úchytů. Díky těmto úchytům má nakladač neuvěřitelnou stabilitu a dlouhou životnost. Patentovaný excentrický úchyt a výroba z jemnozrnné ocele ST 52 zaručuje dokonalé uchycení výložníku i v nejextrémnějších podmínkách. Díky tomuto řešení může být i profesionální nakladač namontován na starší typy traktorů. Snadné připojení a odpojení výložníku jako u moderních nakladačů Jednoduché ovládání opěrných noh Jednoduchý systém opěrných noh skýtá vysokou stabilitu výložníku a obsluze snadnou obsluhu (na přání mohou být ovládány hydraulicky). Jednoduchý nájezdový rám Vám garantuje dokonalý výhled na vykonávanou práci a zároveň dlouhou životnost Vašeho nakladače. Čelní nakladač EK 1000 EK 1100 EK 1200 Pro traktory o výkonu do 70 PS 85 PS 105 PS Zdvih v oku nakladače [mm] Výsypná výška [mm] Zapuštění nakladače při zdvihu [mm] Hloubkový dosah [mm] Zdvih při 180 barech v horní pozici [kg] Zdvih při 180 barech ve spodní pozici [kg] Výsypný úhel nakladače Zaklápěcí úhel nakladače Průměr zdvihové pístnice [mm] 70/40 70/40 70/40 Průměr vyklápěcí pístnice [mm] 70/36 70/36 70/36 Hmotnost [kg] Technícká data jsou odvislá od tlaku v systému, velikosti pneumatik. Díky neustálému vylepšování našich produktů si Hydrac vymezuje možnost některá data uvedená v tomto prospektu změnit.

9 EUROKIPP 1000 SÉRIOVÁ VÝBAVA è NOVĚ Multi-lock rychlo-propojení hydrauliky è Snadné připojování konzole è Paralelogram è Euro úchyt nářadí è Dvojčinná hydraulika nakladače è Aktivní rám traktoru è Dokonalé krytí hydrauliky è Všechny čepy v bronzových pouzdrech è Snadný přístup při údržbě è Moderní design è Dokonalý výhled

10 ECONOMY Serie 2000 Vysoký výkon a nízká cena Serie 2000 pro moderní traktory SÉRIOVÁ VÝBAVA è NOVĚ Multi-lock rychlo-propojení hadic hydrauliky è Automatické uzamykání konzole è Rychlo závěs nářadí è Bez paralelogramu ideální pro les! è Dvojčinné pístnice è Aktivní rám traktoru è Kvalitní prášková barvsa è Čepy v bronzových pouzdrech è Snadná údržba Najetí traktoru do výložníku klik a hotovo Uzamčení výložníku probíhá automaticky. Uzamykání, díky excentrickému zámky probíhá vždy bez problémů. Technícká data jsou odvislá od tlaku v systému, velikosti pneumatik. Díky neustálému vylepšování našich produktů si Hydrac vymezuje možnost některá data uvedená v tomto prospektu změnit.

11 ECONOMY Serie 1000 Série 1000 s jednoduchým rámem pro starší typy traktorů SÉRIOVÁ VÝBAVA è NOVĚ Multi-lock rychlo-propojení hadic hydrauliky è Snadné připojování konzole è Bez paralelogramu ideální pro les! è Euro úchyt nářadí è Dvojčinná hydraulika nakladače è Aktivní rám traktoru è Dokonalé krytí hydrauliky è Všechny čepy v bronzových pouzdrech è Snadný přístup při údržbě è Moderní design è Dokonalý výhled Snadná montáž a demontáž výložníku Vše je snadno přístupné a jednoduché pro údržbu. Čelní nakladač EC 1000 EC 1100 EC 1200 Pro traktory o výkonu do 70 PS 85 PS 105 PS Zdvih v oku nakladače [mm] Výsypná výška [mm] Zapuštění nakladače při zdvihu [mm] Hloubkový dosah [mm] Zdvih při 180 barech v horní pozici [kg] Zdvih při 180 barech ve spodní pozici [kg] Výsypný úhel nakladače Zaklápěcí úhel nakladače Průměr zdvihové pístnice [mm] 70/40 70/40 70/40 Průměr vyklápěcí pístnice [mm] 70/36 70/36 70/36 Hmotnost [kg] Technícká data jsou odvislá od tlaku v systému, velikosti pneumatik. Díky neustálému vylepšování našich produktů si Hydrac vymezuje možnost některá data uvedená v tomto prospektu změnit. Na přání je možné dodat 3. a 4. funkci nakladače.

12 Příslušenství Mechanický tlumič rázů Tlumič rázů Bohatě dimenzovaný tlumič rázů integrovaný v rámu nakladače. Díky své velikosti dokonale tlumí veškeré rázy vzniklé prací nebo jízdou s nakladačem. Tlumič je možné vypnout Může být namontován dodatečně Pouze pro Sérii ViTec jednočinný ventil DVOJčinný ventil Elektrické přídavné funkce nakladače 3. hydraulická funkce nebo 3. a 4. hydraulická funkce Elektroventil s jednou funkcí (např. pro kleště na balíky, silážní lopatu, kleště na kulatinu) Elektroventil se dvěma funkcemi pro nástroje, které vyžadují více jak jednu funkci. Rychlo-propojení hydrauliky typ Q Možnost propojení až 4 hadic a elektroinstalace pomocí jednoho pohybu. U většiny našich nakladačů standardem. Rychlo-propojení hydrauliky typ L Možnost propojení až 4 hadic a elektroinstalace pomocí jednoho pohybu. U většiny našich nakladačů standardem. Užší propojení v řadě za sebou. Jednopákové bovdenové ovládání S tímto ovládáním je možné pohodlně řídit veškeré funkce nakladače. Ergonomické tvarování neunavuje ruku ani při delším používání jak mechanických tak elektrických funkcí nakladače. Stejně tak, je samozřejmostí snadné přepínání nakladače do plovoucí polohy. Elektroproporcinální ovládání nakladače Jde o moderní řešení, které můžete pohodlně umístit do loketní opěrky a snadno ovládat všechny funkce vašeho nakladače. Proporcionální hydraulika umožňuje jemné a přesné ovládání rychlosti pohybu dle velikosti náklonu joystiku. ±7 Hydraulické naklonění závěsu nakladače Možnost naklápění EURO závěsu nakladače o ±7 je unikátní vlastností nakladačů HYDRAC, která umožňuje dokonalou práce např. se sněžnými pluhy nebo s nakládací a nivelační lžící. Stejně tak tento systém usnadňuje připojování nářadí k nakladači. Hydraulické uzamykání nářadí Díky dvojčinným pístům může být připojované nářadí uzamykáno na nakladači nebo následně odemykáno pouze máčknutím tlačítka v kabině traktoru. Rychlé bezpečné komfortní Rychlovýměnný systém nářadí Automatické připojení nářadí jak uzamčení tak připojení hydraulických hadic. Tento systém extrémně usnadňuje práci při výměně nářadí na nakladači. Kamerový systém Pro bezpečnější práci s nakladačem elektronická váha na nakladač

13 Příslušenství NOVÉ konické lopaty z jemnozrnného materiálu a s HÁRDOXovým břitem Konická lopata (se zuby nebo s rovným břitem) 1,25 m 1,45 m 1,65 m 1,85 m 2,05 m 2,25 m Tuby jsou navařeny a spojeny s tělem lopaty Lopata pro lehké materiály konická 1,65 m 1,85 m 2,05 m 2,25 m 2,45 m 2,65 m Paletizační vidle šířka 1,40 m Vidle 1,25 m s 7 zuby 1,45 m s 8 zuby 1,65 m s 9 zuby 1,85 m s 10 zuby 2,05 m s 11 zuby 2,25 m s 12 zuby délka vidlí 1,00 m profil 80 x 40 mm max. zatížení 3 t. na přání délka 1,10 m Možnost montáže hrotů pro využití jako nosič balíků. Vidle na balíky šířka vidlí 1,40 m délka hrotů 1,10 m Na přání paletizační vidle. Paletizační vidle s přítlačným prstem šířka vidlí 1,40 m Kleště na kulaté balíky včetně pojišťovacího ventilu RBG 1800 pro průměr balíku 1,8 m Lopata na hnůj Konický materiál 1,60 m 1,80 m 2,00 m 2,20 m

14 Příslušenství Vykusovací kleště na siláž Ostří je připevněno šrouby. 1,20 m 650 L 1,40 m 750 L 1,60 m 850 L 1,80 m 950 L Vykusovací lopata na siláž s vykusovacími zuby 1,50 m 650 L 1,70 m 740 L 1,90 m 820 L 2,10 m 950 L 2,30 m 1080 L Vykusovací drapákové vidle na siláž a senáž 1,20 m 650 L 1,40 m 750 L 1,60 m 850 L 1,80 m 950 L 2,00 m 1050 L 2,20 m 1150 L Výšková vyklápěcí lopata Drapákové kleště pro manipulaci s kulatinou s 500 mm ramenem rozevření kleští: 1,10 m 1,30 m Rampovací lopata šířka 1,4 m Hák na pytle s osivem Pro manipulaci s velkými pytly lepší výhled a snadný transport Zatížení do 1000 kg 1,48 m vysoký 1,33 m široký Pracovní modul mechanické zajištění zdvihových pístnic střecha protiskluzová podlaha robustní konstrukce rozměry 1300 x 1000 x 2000 mm hmotnost 250 kg max. zatížení 450 kg max. počet osob: 2

15 Příslušenství Kleště na hranaté balíky QBZ 2000 pro velikost balíků od 0,6 2,0 m Nástavce pro EURO úchyt možnost navaření na jakékoliv nářadí (např. doma vyrobé) rovné ohnuté EURO-úchyt pro tříbodový závěs s tímto úchytem je možné vozit i druhé příslušenství k vašemu nakladači na jednom traktoru. Tříbodový adaptér pro EURO-úchyt Pro transport nářadí s tříbodovým závěsem přímo ve vašem nakladači. Betonové závaží do čelního nakladače 500 kg 800 kg Závaží betonové do tříbodového závěsu 500 kg 800 kg 1200 kg Sněžný pluh mechanicky nebo hydraulicky otočný o 30 Integrovaný zdvihací hák ve výložníku nakladače 1,60 m 1,80 m 2,00 m 2,30 m 2,50 m 2,70 m 2,90 m 3,10 m

16 Mini nakladače Čelní systémy čelní hydrauliky čelní vývodové hřídele Výrobní řada Komunální technika sněžné pluhy rozmetadla soli sněhové frézy vyžínací ramena rypadla TECHNIKA PRO PROFESIONÁLY Tradiční Rakouský výrobce zemědělské, komunální a lesní techniky. Firma byla založena v roce 1966 a do dnes jde o jednoho z největších výrobců čelních nakladačů v Evropě. Kromě čelních nakladačů vyrábí dnes společnost Hydrac na více jak m 2 výrobní ploše kompletní komunální program a zároveň čelní tříbodové závěsy a čelní vývodové hřídele pro standardní zemědělské traktory, ale také pro malotraktory. Velký důraz je u společnosti Hydrac kladen na výzkum a vývoj nových produktů. Díky tomu je společnost Hydrac brána za jednoho z leaderů ve svém oboru což je dokázáno i mnoha oceněními za kvalitu svých produktů. Společnost FORAGRI s.r.o. samozřejmě nabízí také adaptéry pro čelní nakladače a to nejen od společnosti Hydrac, ale pro maximální ucelenost, také od jiných výrobců. Váš partner HYDRAC: HYDRAC Pühringer GmbH&CoKG Kommunal- und Landtechnik AT-4523 Sierning Primitstraße 4 Tel Fax office@hydrac.com Importér pro ČR FORAGRI s.r.o. HYDRAC 2012

ČELNÍ NAKLADAČ, SE KTERÝM MŮŽETE RŮST

ČELNÍ NAKLADAČ, SE KTERÝM MŮŽETE RŮST CZ ČELNÍ NAKLADAČ, SE KTERÝM MŮŽETE RŮST TrimaVersa-XSeries TM Čelní nakladač pro traktory do 12o koňských sil x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 Jednodušší cesta k vyšší produktivitě Díky Versa-X se rozšířila

Více

ČELNÍ NAKLADAČ MALÉ STROJE ZVLÁDNOU VELKOU PRÁCI!

ČELNÍ NAKLADAČ MALÉ STROJE ZVLÁDNOU VELKOU PRÁCI! ČELNÍ NAKLADAČ MALÉ STROJE ZVLÁDNOU VELKOU PRÁCI! PŘIDANÁ HODNOTA PRO MALÉ TRAKTORY Omezené prostory, malé plochy a úzké uličky. To je přesně to pravé pro kompaktní traktory. Protože důležitá je manévrovatelnost

Více

Pracovní plošiny PAUS Ceník platný od 1.2.2012

Pracovní plošiny PAUS Ceník platný od 1.2.2012 Pracovní plošiny PAUS Ceník platný od 1.2.2012 Přívěsné pracovní plošiny Pracovní plošiny jako nástavba na podvozku lehkého nákladního automobilu Pracovní plošiny vyráběné německou firmou Herman PAUS Maschienenfabrik

Více

100C 140C 160C 180C. Výkon až do nejmenších detailů Řada nakladačů Quicke pro váš kompaktní traktor

100C 140C 160C 180C. Výkon až do nejmenších detailů Řada nakladačů Quicke pro váš kompaktní traktor C 4C 6C 8C Výkon až do nejmenších detailů Řada nakladačů Quicke pro váš kompaktní traktor CZ Konstrukční přednosti pro profesionální použití. Pouze od Quicke. Nejlepší konstrukce a vlastnosti nakladačů

Více

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie AGRI PLUS >> Agri PLUS Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS Špičková technologie Dieci AGRI jsou extrémně pohodlné, rychlé, lehce ovladatelné stroje. s mimořádným výkonem

Více

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360 Ergonomie a síla STATKOVÉ, KOLOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE... s výkonem od 14 kw (20 k) do 132 kw (180 k). Již 50 let vyvíjíme nakladače pro individuální potřeby. Spokojenost

Více

Čelní nakladače FL 250 FL 150 FL 120 FL100 FL 80 FL 60. Všechno je pod kontrolou.

Čelní nakladače FL 250 FL 150 FL 120 FL100 FL 80 FL 60. Všechno je pod kontrolou. Čelní nakladače FL 250 FL 150 FL 120 FL100 FL 80 FL 60 Všechno je pod kontrolou. Vytvořený pro těžkou práci. Komfort, výkonnost, odolnost a spolehlivost jsou vlastnosti, které můžete očekávat od vašeho

Více

SMYKEM ŘÍZENÝ NAKLADAČ

SMYKEM ŘÍZENÝ NAKLADAČ SK1026-5 PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg NOSNOST 1.200 kg VÝKON MOTORU 63,9 kw / 86,9 PS @ 2.500 ot/min SK 1026-5 SMYKEM ŘÍZENÝ NAKLADAČ SK1026-5 SK1026-5 S MYKEM ŘÍZENÝ NAKLADAČ STRUČNÝ PŘEHLED Výkon, hospodárnost

Více

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 VÝKON MOTORU PROVOZNÍ HMOTNOST PROVOZNÍ NOSNOST (50% KLOPNÉHO MOMENTU ZATÍŽENÍ) L213 L215 L218 L220 L223 L225 L230 46 HP 52 HP 60 HP 60 HP 74 HP 82 HP

Více

Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2

Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2 Paload TECHNICKÝ LIST PL 1105.2 by Palazzani KOLOVÝ NAKLADAČ PL 1105.2 Emisní norma 97/68 CE TIER 3 Model Perkins 1104D-E44TA Max. výkon 109 kw (148,5 koní) Při otáčkách motoru 2200 ot/min. Počet válců

Více

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1. SK 1026 Smykem řízený nakladač SK1026-5 VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.200 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 WA 75 WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 Kolový nakladač WA75-3 STRUČNÝ PŘEHLED Nový kompaktní kolový nakladač WA75-3: je komfortnější,

Více

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

Naše definice výkonu 8080 CX120

Naše definice výkonu 8080 CX120 Naše definice výkonu 8080 CX120 Síla a přesnost v dokonalé kombinaci Naše definice výkonu Nakladačem 8080 CX s řízením všech kol rozšiřuje firma Weidemann paletu svých výrobků o přírůstek ve třídě osmitunových

Více

KONSTRUKCE PŘÍDAVNÉHO MODULU ZA TRAKTOR

KONSTRUKCE PŘÍDAVNÉHO MODULU ZA TRAKTOR VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ FACULTY OF MECHANICAL ENGINEERING INSTITUE OF MACHINE AND INDUSTRIAL DESIGN KONSTRUKCE PŘÍDAVNÉHO

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Vozidlo č. 1 Dopravní prostředek s jednoramenným kloubovým nosičem kontejnerů pohon vozidla 6x4 denní kabina rozvor 3 900 4 200 mm motor Euro 6 min

Více

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 SERVO 6.50 PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 Silák pro velké plochy SERVO 6.50 Polonesené pluhy SERVO 6.50 účelně spojují dobré charakteristiky nesených a polonesených pluhů. Tažné síly se přenášejí

Více

JCB SMYKEM ŘÍZENÉ NAKLADAČE A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

JCB SMYKEM ŘÍZENÉ NAKLADAČE A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE PROVOZNÍ HMOTNOST: 225 3497 kg 260 3615 kg 280 3655 kg 300 3823 kg 330 3959 kg I M J G F E D L C P O N K H A B SPECIFIKACE STROJE 225/260/280/300/330 Power Boom Model stroje 225 260 280 300 330 Model stroje

Více

N A B Í D K A Ř A D Y A G R O

N A B Í D K A Ř A D Y A G R O nabídka systému N A B Í D K A Ř A D Y A G R O FIRMA EUROGREEN VÁM PŘEDSTAVUJE NABÍDKU PROFESIONÁLNÍCH STROJŮ ZNAČKY ISEKI TM 3140 3160 A MALÝ TRAKTOR S VELKÝM SRDCEM Robustní zadní náprava pro vysoké zatížení.

Více

WB 97S. Nakladač s řízením všech čtyř kol WB97S-5. VÝKON MOTORU 74 kw / 100,6 PS @ 2.200 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 8.700 kg

WB 97S. Nakladač s řízením všech čtyř kol WB97S-5. VÝKON MOTORU 74 kw / 100,6 PS @ 2.200 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 8.700 kg WB 97S Nakladač s řízením všech čtyř kol WB97S-5 VÝKON MOTORU 74 kw / 100,6 PS @ 2.200 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 8.700 kg Stručný přehled Model WB97S-5 patří k nejnovější generaci rýpadlonakladačů Komatsu,

Více

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg SK 815 Smykem řízený nakladač SK815-5 VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

WB 93S. Nakladač s řízením všech čtyř kol WB93S-5. VÝKON MOTORU 74 kw / 100,6 PS @ 2.200 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 8.550 kg

WB 93S. Nakladač s řízením všech čtyř kol WB93S-5. VÝKON MOTORU 74 kw / 100,6 PS @ 2.200 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 8.550 kg WB 93S Nakladač s řízením všech čtyř kol WB93S-5 VÝKON MOTORU 74 kw / 100,6 PS @ 2.200 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 8.550 kg Stručný přehled Model WB93S-5 patří k nejnovější generaci rýpadlonakladačů Komatsu,

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

Třístranné sklápěče MEILLER

Třístranné sklápěče MEILLER Třístranné sklápěče MEILLER www.meiller.com MEILLER - úspěch a kultura podnikání s tradicí Závod Karlsruhe Mnichovský rodinný podnik F. X. MEILLER GmbH & Co. se těší mimořádně dobré pověsti už více než

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... technika v pohybu! Hydraulický řídící blok MCV se vyznačuje především centrální distribucí oleje, ale také kompaktním a modulárním stavebnicovým systémem. MCV blok lze rozšířit

Více

Ceník Komunál 2016-V1

Ceník Komunál 2016-V1 Závěs Standardní povolená hmotnost přívěsu nebrzděného: 1000 kg povolená hmotnost přívěsu s nájezdovou brzdou: 2000 kg přípustné svislé zatížení: 500 kg Ceník Komunál 2016-V1 platný od 1.1.2016 Traktor

Více

Vysýpací úhel Objem lopaty 1,5 m 3 Zarovnaný objem lopaty 0,9 m 3 Maximální vysýpací výška lopaty. Celková maximální délka nakladače.

Vysýpací úhel Objem lopaty 1,5 m 3 Zarovnaný objem lopaty 0,9 m 3 Maximální vysýpací výška lopaty. Celková maximální délka nakladače. PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ LOPATA NA LEHKÉ HMOTY Lopata na lehké hmoty je určená na nakládání a přemísťování materiálů s objemovou hmotností do 680±50 kg.m -3 (sníh, suchá struska, uhlí, brikety, obilí, rašelina,

Více

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911 Pöttinger SERVO Nesené pluhy 97+210.08.0911 SERVO Nesené pluhy orba bez prostojů V mnoha případech je pluh stále ještě tím nejvhodnějším strojem. Zejména při rychlých osevních postupech dokáže pluh vytvořit

Více

KVALITA - SPOLEHLIVOST - EKONOMIČNOST

KVALITA - SPOLEHLIVOST - EKONOMIČNOST KVALITA - SPOLEHLIVOST - EKONOMIČNOST KVALITA - SPOLEHLIVOST - EKONOMIČNOST Proč koupit Kubotu. Když se rozhodnete koupit si minirypadlo Kubota, dostanete světovou jedničku. Nejlépe se prodávající minirypadlo

Více

45.5 kw / 62 Ks. pøi 2800 min nosnost na vidlích 2100 kg zapojitelná 100% uzávìra diferenciálu v pøední i zadní nápravì

45.5 kw / 62 Ks. pøi 2800 min nosnost na vidlích 2100 kg zapojitelná 100% uzávìra diferenciálu v pøední i zadní nápravì 3 45.5 kw / 62 Ks -1 pøi 2800 min nosnost na vidlích 2100 kg zapojitelná 100% uzávìra diferenciálu v pøední i zadní nápravì Výložník Mono-Boom s výkonnou chránìnou Z - kinematikou a paralelním vedením

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

Vysýpací úhel Objem lopaty 1,5 m 3 Zarovnaný objem lopaty 0,9 m 3 Maximální vysýpací výška lopaty. Celková maximální délka nakladače.

Vysýpací úhel Objem lopaty 1,5 m 3 Zarovnaný objem lopaty 0,9 m 3 Maximální vysýpací výška lopaty. Celková maximální délka nakladače. PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ LOPATA NA LEHKÉ HMOTY Lopata na lehké hmoty je určená na nakládání a přemísťování materiálů s objemovou hmotností do 680±50 kg.m -3 (sníh, suchá struska, uhlí, brikety, obilí, rašelina,

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 2 Podrobnosti se silným účinkem Firma Strautmann má v oboru rozmetadel hnoje více než padesátileté zkušenosti a nabízí dnes sortiment výrobků, který v podobě strojů od BE

Více

KOMPLETNÍ PROGRAM LESNÍCH VOZŮ

KOMPLETNÍ PROGRAM LESNÍCH VOZŮ KOMPLETNÍ PROGRAM LESNÍCH VOZŮ BEZPEČNÁ INVESTICE Lesní vyvážecí přívěsy a nakládací ramena Multiforest přemění váš traktor ve výkonnou lesnickou soupravu a umožní vykonat práci v lese rychle a účinně

Více

fe Ecoline. Logo fehlt

fe Ecoline. Logo fehlt fe Ecoline. Logo fehlt 2 Vše, co čelní nakladač potřebuje. Čelní nakladače značky Stoll řady FE EcoLine jsou první volbou pro poloprofesionální použití. 1 1 2 3 Všechna ložiska jsou vypouzdřena kompozitními

Více

PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 200

PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 200 S T A V Í M E O K O L O V Á S PÁSOVÉ KOMPAKTNÍ NAKLADAČE SÉRIE 00 Výkon Motoru 50 kw (70 hp) 57 kw (76 hp) Provozní hmotnost 370 kg 4370 kg Užitečná nosnost 15 kg 1451 kg (50% překlápěcího zatížení) Pásový

Více

Skladové stroje. www.mitrenga.cz www.zetormorava.cz www.valtrasevernimorava.cz

Skladové stroje. www.mitrenga.cz www.zetormorava.cz www.valtrasevernimorava.cz Skladové stroje Čelní disková sekačka TAARUP 3628 FT Čelně nesený diskový žací stroj s kulatými disky se dvěmi noži, prstový kondicionér s nastavením intenzity mačkání s ocelovými V prsty, kloubový hřídel

Více

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz EasyCut F/R Nesené diskové žací stroje www.krone.cz EasyCut Více než pouhé sečení Rychloupínací nože SafeCut INSIDE: samostatné pojistky žacích disků Díky optimálnímu překrývání drah nožů nezůstávají žádné

Více

PC228US-3 PC228US/LC-3. 107 kw 143 HP. PROVOZNÍ HMOTNOST 21 980 kg - 23 560 kg. 0,48-1,68 m 3

PC228US-3 PC228US/LC-3. 107 kw 143 HP. PROVOZNÍ HMOTNOST 21 980 kg - 23 560 kg. 0,48-1,68 m 3 PC 228 PC228US-3 PC228US/LC-3 HYDRAULICKÉ RÝPADLO VÝKON 107 kw 143 HP PROVOZNÍ HMOTNOST 21 980 kg - 23 560 kg OBJEM LŽÍCE 0,48-1,68 m 3 2 Práce v pøeplnìných a stísnìných prostorách je pøímo výzvou k pou

Více

ActiveMow Diskové žací stroje

ActiveMow Diskové žací stroje ActiveMow Diskové žací stroje www.krone.cz ActiveMow Sečení na nejvyšší úrovni Stranové zavěšení žací lišty s velkým rozsahem kopírování Optimální přítlak díky rychle reagujícím tažným pružinám Komfortní

Více

Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem

Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem 950K 962K 966K 972K 980K Typ motoru Cat C7.1 ACERT Cat C7.1 ACERT Cat C9.3 ACERT Cat C9.3 ACERT Cat C13 ACERT Čistý výkon ISO 9249 157

Více

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814 TOP Shrnovače 97+022.cs.0814 Úspěch spočívá v detailech Shrnovače Pöttinger s nízkou energetickou náročností a dobrou manévrovatelností odpovídají požadavkům praktiků. Šetrné zacházení s krmivem je však

Více

S T A V Í M E O K O L O V Á S

S T A V Í M E O K O L O V Á S S T A V Í M E O K O L O V Á S W270C W00C Objem lopaty 4.2-9.0 m³ 4.8-10.0 m³ Užitečná nosnost 8 010 8 960 Výkon motoru 29 kw (20 hp) 259 kw (47 hp) Provozní hmotnost 24 600 27 00 NAKLADAČ NABITÝ ČISTOU

Více

SPOLEHLIVOST, KDYŽ POVINNOSTI VOLAJÍ

SPOLEHLIVOST, KDYŽ POVINNOSTI VOLAJÍ EN CZ SPOLEHLIVOST, KDYŽ POVINNOSTI VOLAJÍ Tria TM NAKLADAČ PRO NIŽŠÍ VÝKONOVOU ŘADU TRAKTORŮ P P 4P 6P 8P N N 4N 6N POLEH Tria: Spolehlivý a překvapivě dostupný. Opravdu spolehlivý, produktivní a ergonoický

Více

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC CX CX CC Za svůj trvalý úkol považujeme splnění daných parametrů týkajících se výrobků a služeb: spolehlivost, důvěryhodnost, kvalita, rychlá reakce, flexibilita a inovace. Kompaktní stroje značky Weidemann

Více

Diskový podmítač Heliodor

Diskový podmítač Heliodor Diskový podmítač Heliodor Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

Neuvěřitelná všestrannost je dosažena kompaktními rozměry a dodatečnou zdvihovou výšku teleskopickým ramenem

Neuvěřitelná všestrannost je dosažena kompaktními rozměry a dodatečnou zdvihovou výšku teleskopickým ramenem Neuvěřitelná všestrannost je dosažena kompaktními rozměry a dodatečnou zdvihovou výšku teleskopickým ramenem Ovladatelnost kloubového řízení společně s bočním posuvem pro jednoduchou manipulací je ve skutečnosti

Více

PÖTTINGER TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+237.08.0113. Všechny informace jsou dostupné on-line!

PÖTTINGER TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+237.08.0113. Všechny informace jsou dostupné on-line! PÖTTINGER TERRADISC Krátké diskové podmítače Všechny informace jsou dostupné on-line! 97+237.08.0113 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 / 5001 / 6001 Zpracování půdy - krátké diskové podmítače s pracovním

Více

Pásový dozer D61EX / PX 12

Pásový dozer D61EX / PX 12 Pásový dozer D61EX / PX 12 Fotografie mohou obsahovat nadstandardní výbavu. Nové dozery střední třídy s revolučními joysticky. Manévrovací schopnost se značně zlepšila použitím jedné páky pro ovládání

Více

Obalovací stroj. Inovace s přispěním vysokého designu

Obalovací stroj. Inovace s přispěním vysokého designu Obalovací stroj Inovace s přispěním vysokého designu Tanco obalovací stroj Pro firmy poskytující služby a mezi zemědělci je firma TANCO velmi známá v oblasti výroby obalovacích strojů. Za 20 let činnosti

Více

20C/25C/3036E Kompaktní traktory

20C/25C/3036E Kompaktní traktory 20C/25C/3036E Kompaktní traktory Když si kupujete John Deere, kupujete si kvalitu, servis a podporu. Ačkoliv naše stroje vzbuzují obdiv, mnoho zákazníků považuje za náš nejlepší produkt naší celosvětovou

Více

TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150

TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150 B TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150 Nový rozměr ve třídě kompaktních traktorů Maximální komfort a neomezené možnosti použití 2014 Kubota Corporation KUBOTA K.B.T. PROFTECH s.r.o.

Více

NÁKUP ZAHRADNÍ TECHNIKY

NÁKUP ZAHRADNÍ TECHNIKY NÁKUP ZAHRADNÍ TECHNIKY Obsah nabídky veřejné zakázky strana 1 A Krycí list nabídky strana 2 B Základní kvalifikační předpoklady strana 3 C Profesní kvalifikační předpoklady strana x D Ekonomické a finanční

Více

Kvalita pro budoucnost

Kvalita pro budoucnost Kvalita pro budoucnost Stroje označené čtyřlístkem jsou spojeny s výkonností, spolehlivostí a kvalitním servisem. Obraceče a shrnovače EUROHIT / EUROTOP elastický otěruvzdorný s dlouhou životností Moderní

Více

Prodejní příručka. Vario Star

Prodejní příručka. Vario Star Prodejní příručka Vario Star Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Gersteinstr. 18, 59227 Ahlen, Telefon 0049-2382-98140, Fax.0049-2382-981440 E-Mail: info@geringhoff.de Internet: www.geringhoff.de

Více

Obraceče. Z Hydro Z Pro Z 1000

Obraceče. Z Hydro Z Pro Z 1000 Obraceče Z Hydro Z Pro Z 1000 Obraceče Všechny obraceče JF mají následující výbavu: Vlastnost: Pohyblivý 3bodový závěs s kloubovým spojením. Obraceč kopíruje povrch terénu bez ohledu na polohu 3bodového

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. dle 156 zákona č. 137/2006, ve znění pozdějších předpisů NÁZEV ZAKÁZKY: Kompostárna Agro Step s.r.o. DRUH ZAKÁZKY: DRUH ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ: DRUH ZADAVATELE:

Více

KOMPAKTNÍ NAKLADAČE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P510 51 HP

KOMPAKTNÍ NAKLADAČE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P510 51 HP KOMPAKTNÍ NAKLADAČE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P510 51 HP MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 LET ZKUŠENOSTÍ K VAŠIM SLUŽBÁM PICHON KNOW-HOW Již 40 let je fi rma PICHON partnerem v mnoha odvětvích:

Více

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS.

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. ROLLANT 350 340 Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. Pracujete-li denně při sklizni píce nebo slámy, potřebujete víc než robustní pracovní nástroje. Potřebujete techniku, která funguje a s kterou je

Více

4 190,- 4 TUNY. Akční cena. VARIO system

4 190,- 4 TUNY. Akční cena. VARIO system Pokud rádi používáte krb nebo používáte dřevo na vytápění své chaty nebo domku, horizontální štípač na dřevo Woodster se Vám stane neocenitelným pomocníkem. S lehkostí naštípe i čerstvé dřevo rychlostí

Více

Lisy na hranaté balíky 990 1270 1290 1290 XD 12130

Lisy na hranaté balíky 990 1270 1290 1290 XD 12130 Lisy na hranaté balíky 990 1270 1290 1290 XD 12130 2 Lisy na balíky Fendt 3 Absolutně spolehlivý vysoký výkon První lis na hranaté balíky opustil továrnu v kansaském Hesstonu před více než 35 lety. Položil

Více

Nesené diskové žací stroje

Nesené diskové žací stroje Nesené diskové žací stroje GXS GXS P GXS Triple GXF Žací lišta GXS Žací stroje řady GXS jsou osazené jedinečnou hladkou žací lištou JF. Tato žací lišta JF se vyznačuje těmito charakteristickými rysy: Top

Více

Řezání stěn Stěnové pily

Řezání stěn Stěnové pily Řezání stěn Stěnové pily Přehled použití 10 Přehled 11 Přehled výhod 14 Stěnové pily Husqvarna 16 Zdroje Husqvarna 26 Technické vlastnosti stěnových pil 34 Technické vlastnosti zdrojů 34 Diamantové nástroje

Více

kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson.

kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson. kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson. Na staveništi neodmyslitelné: Kolové nakladače Wacker Neuson. Díky kolovým nakladačům Wacker Neuson

Více

STRIEGEL UNIVERZÁLNÍ KOLOVÉ NAKLADAČE

STRIEGEL UNIVERZÁLNÍ KOLOVÉ NAKLADAČE STRIEGEL UNIVERZÁLNÍ KOLOVÉ NAKLADAČE PRO ZEMĚDĚLSTVÍ, STABEVNICTVÍ A KOMUNÁLNÍ VYUŽITÍ spolehlivost dlouhá životnost kompaktní otočné výkonné bezúdržbové 166 DY - 160 DY/A 190 DY/A - 300 DY/A 500 DY/A

Více

963D. Pásový nakladač. Cat C6.6 ACERT Čistý výkon (dle ISO 9249) při 2000 ot/min 141 kw/192 k Objemy lopat Univerzální 2,45 m 3 Víceúčelová 1,9 m 3

963D. Pásový nakladač. Cat C6.6 ACERT Čistý výkon (dle ISO 9249) při 2000 ot/min 141 kw/192 k Objemy lopat Univerzální 2,45 m 3 Víceúčelová 1,9 m 3 963D Pásový nakladač Motor Cat C6.6 ACERT Čistý výkon (dle ISO 9249) při 2000 ot/min 141 kw/192 k Objemy lopat Univerzální 2,45 m 3 Víceúčelová 1,9 m 3 Provozní hmotnost 20 470 kg Pásový nakladač 963D

Více

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dvourotorové shrnovače se stranovým nebo středovým odkládáním řádku Všechny informace jsou dostupné online! 97+027.08.0813 Úspěch spočívá v detailech PÖTTINGER nabízí širokou paletu

Více

Bránové pohony Bezpečné otvírání jediným stiskem tlačítka

Bránové pohony Bezpečné otvírání jediným stiskem tlačítka Bránové pohony Bezpečné otvírání jediným stiskem tlačítka O společnosti SOMMER 2 Akupack: přípojení na akupack možné. Ten při výpadku elektrické energie zajistí elektrické napájení pohonu až na 12 hodin.

Více

Samonakládací přepravník balíků....stroje pro opravdovou práci

Samonakládací přepravník balíků....stroje pro opravdovou práci Samonakládací přepravník balíků...stroje pro opravdovou práci TRB1000/TRB1400 PŘEPRAVTE BALÍKY Z POLE ZA PÁR MINUT! Základní vlastnosti TRB1000: 10 balíků o šířce 1,2 m 8 balíků o šířce 1,5 m TRB1400:

Více

Z E M Ě D Ě L S K Á M E C H A N I Z A C E

Z E M Ě D Ě L S K Á M E C H A N I Z A C E B A B I C E 69, 687 03 BABICE T E L./FAX: +420 572 553 081 W W W.REHOS. C Z E M A I L: I N F O@ R E H O S. C Z CENÍ K TRAKTORŮ AGT platný ceník roku 2013 I. AGT TRAKTOR MECHANICKÉ PROVEDENÍ, 4 x 4, 6 STUPŇŮ

Více

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Dvourotorové shrnovače Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze minimální údržbu.

Více

3. Požadavky na nástavbu čelní sněhové frézy

3. Požadavky na nástavbu čelní sněhové frézy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Nákup podvozku, sněhového

Více

NOVINKA! Strana 3 PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY. Upínací systém s nejširší škálou aplikací dostupný na světě

NOVINKA! Strana 3 PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY. Upínací systém s nejširší škálou aplikací dostupný na světě NOVINKA! Strana 3 PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY Upínací systém s nejširší škálou aplikací dostupný na světě PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY SÉRIE STANDARD STANDARDNÍ VYBAVENÍ Každý kompletní svěrák se dodává s následujícím

Více

PRIMOR 2060 H. tažené a nesené zastýlací a krmné vozy. Dokonalé zastýlání se značkou Vaší důvěry!

PRIMOR 2060 H. tažené a nesené zastýlací a krmné vozy. Dokonalé zastýlání se značkou Vaší důvěry! PRIMOR 2060 H tažené a nesené zastýlací a krné vozy Dokonalé zastýlání se značkou Vaší důvěry! Zastýlací vůz - Optiální dělení steliva Díky silnéu proudu vzduchu ve ventilátoru je hota rovnoěrně rozdělena.

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ K TĚŽEBNÍM I STAVEBNÍM STROJŮM

PŘÍSLUŠENSTVÍ K TĚŽEBNÍM I STAVEBNÍM STROJŮM LOPATY PŘÍSLUŠENSTVÍ K TĚŽEBNÍM I STAVEBNÍM STROJŮM NOVÁ OBCHODNÍ ZNAČKA SPOLEČNOSTI DAVON TĚŽEBNÍ A STAVEBNÍ TECHNIKA O SPOLEČNOSTI VÝROBNÍ ZNAČKY SPOLEČNOSTI Firma DAVON s.r.o. je ryze českou soukromou

Více

ProfiDrill. Mechanické secí stroje

ProfiDrill. Mechanické secí stroje ProfiDrill CZ Mechanické secí stroje ProfiDrill D ProfiDrill D 300 Přesný jako hodinový strojek nový mechanický secí stroj Přehled výhod: Nejvyšší přesnost díky uzavřeným stupňovitým jamkovým výsevním

Více

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI CK22 CK27 CK35 CK KIOTI CK22 CK27 CK35 www.kioti.pal.cz TECHNICKÉ PARAMETRY Motor šetrný k životnímu prostředí Výjimečně tichý dieselový motor KIOTI rodukuje minimální

Více

Jednorotorové shrnovače

Jednorotorové shrnovače Jednorotorové shrnovače R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Shrnovače JF se spolehlivými rotory Shrnovače JF jsou osazené robustními a spolehlivými

Více

Pořízení lesnické techniky na zpracování a manipulaci s dřevní hmotou na území Hartmanic

Pořízení lesnické techniky na zpracování a manipulaci s dřevní hmotou na území Hartmanic MĚSTO HARTMANICE Tel./fax 376 593218 *** Hartmanice 75, 34201 Sušice*** e-mail:podatelna@muhartmanice.cz Naše č.j. Mha 469/2014 Hartmanice 5.6.2014 vyřizuje: Jiří JUKL Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro

Více

Chicago Pneumatic Stavební nářadí

Chicago Pneumatic Stavební nářadí Chicago Pneumatic Stavební nářadí Vrtačky, rotační kladiva, hloubící vrtačky Stvořeny pro výdrž Vrtačky, rotační kladiva Nejdůležitější vlastnosti Kompaktní a lehké vrtačky řady CP jsou nářadí, která jsou

Více

SCORPION 9055 7055 7044 7035 7030 6030

SCORPION 9055 7055 7044 7035 7030 6030 SCORPION 9055 7055 7044 7035 7030 6030 SCORPION. Myslíte to opravdu vážně. My také. Jako klíčové stroje pro manipulaci s materiály přinášejí teleskopické nakladače v mnoha podnicích rozhodující výhodu.

Více

NOVÉ A PŘITOM NEJNIŽŠÍ CENY NA NEJLEPŠÍ NAKLADAČE QUICKE

NOVÉ A PŘITOM NEJNIŽŠÍ CENY NA NEJLEPŠÍ NAKLADAČE QUICKE AKCE 2014 NAKLADAČE QUICKE PRO TRAKTORY CASE PLATNOST od 20.11.2013 do 30.04.2014 NOVÉ A PŘITOM NEJNIŽŠÍ CENY NA NEJLEPŠÍ NAKLADAČE QUICKE Nabízíme Vám čelní nakladače, které přispějí ke zvýšení užitné

Více

Kolový nakladač 416 HT Agri

Kolový nakladač 416 HT Agri MAX. VÝKON MOTORU: 97 kw (130 koní) MAX. PROVOZNÍ HMOTNOST: 10.308 MAX. OBJEM LŽÍCE: 1,7 m³ TECHNICKÉ ÚDAJE - Standardní zdvih TECHNICKÉ ÚDAJE - Super vysoký zdvih TECHNICKÉ ÚDAJE - Standardní zdvih TECHNICKÉ

Více

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII GMD CMD Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII To nejlepší pro sklizeň píce! Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII Vysoká pracovní rychlost. Žací ústrojí, které se neucpává a není zapotřebí brousit

Více

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL R.M.International Slovinský výrobce vyvážecích vozů, hydraulických ramen, čelních nakladačů a adaptérů pro čelní nakladače. Jde o kvalitního výrobce,

Více

POKLOPY PRO ZADLÁŽDĚNÍ

POKLOPY PRO ZADLÁŽDĚNÍ POKLOPY PRO ZADLÁŽDĚNÍ AA30 B125 POKLOPY PRO ZADLÁŽDĚNÍ JSOU æ Estetické - doplňují moderní i starobylé plochy v interiérech a na venkovních prostranstvích v historických centrech měst. æ Uzamykatelné

Více

94 Kleště na řezání plastových trubek, Pro elektroinstalaci. 94 Nůžky na ploché kabely

94 Kleště na řezání plastových trubek, Pro elektroinstalaci. 94 Nůžky na ploché kabely 94 Kleště na řezání plastových trubek, Pro elektroinstalaci 94 10 185 Ø 6-35 mm K řezání plastových trubek bez otřepů (např. plastových pancéřových trubek) s Ø 6-35 mm Není vhodné ke stříhání kabelů Nůž

Více

Komfortní a funkční. Vysávací stroje se zametáním a komunální nosiče pro nástavby příslušenství

Komfortní a funkční. Vysávací stroje se zametáním a komunální nosiče pro nástavby příslušenství příslušenství Komfortní a funkční Komunální stroje Kärcher lze funkčně rozšířit pomocí rozličných nástavbových sad a zajistit tak značný komfort pro řidiče, například prostřednictvím kamer pro jízdu vzad,

Více

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK

K O V Y B s. r. o. Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky TECHNIK TECHNIK-P-2-02-00 TECHNIK-P-2-20-00 TECHNIK-P-2-02-11 TECHNIK-P-2-20-11 TECHNIK-P-3-03-11 Autobusové a vlakové zastávky, kuřácké přístřešky Orientace v označení přístřešku: TECHNIK-P/O-X-YZ-TU P/O - Plochý

Více

Čelní nakladače řady 3

Čelní nakladače řady 3 Čelní nakladače řady 3 2 Čelní nakladače řady 3 Úvod Čelní nakladače řady 3 3 Dokonale sladěný s vaším traktorem John Deere. Nikde jinde nenajdete dokonalejší kombinaci čelního nakladače a traktoru. Jsme

Více

Využití teleskopického manipulátoru Diplomová práce

Využití teleskopického manipulátoru Diplomová práce Mendelova univerzita v Brně Agronomická fakulta Ústav zemědělské, potravinářské a environmentální techniky Využití teleskopického manipulátoru Diplomová práce Vedoucí diplomové práce: Ing. Jiří Pospíšil,

Více

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 SHRNOVAČE BYLY VYVINUTY PRO SKLIZEŇ PÍCE BEZ ZTRÁTY ŽIVIN Zajištění vysokého

Více

MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ

MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ Zahradnická fakulta v Lednici Ústav zahradnické techniky Dopravní a manipulační prostředky využívané při zakládání zeleně Bakalářská práce Vedoucí bakalářské práce: Doc. Ing.

Více

VÝKON NA SETRVAČNÍKU 231 kw 310 HP @ 1900 ot/min. PROVOZNÍ HMOTNOST 37 800 kg. Fotografie může obsahovat nadstandardní výbavu PÁSOVÝ DOZER

VÝKON NA SETRVAČNÍKU 231 kw 310 HP @ 1900 ot/min. PROVOZNÍ HMOTNOST 37 800 kg. Fotografie může obsahovat nadstandardní výbavu PÁSOVÝ DOZER VÝKON NA SETRVAČNÍKU 231 kw 310 HP @ 1900 ot/min. PROVOZNÍ HMOTNOST 37 800 kg Fotografie může obsahovat nadstandardní výbavu PÁSOVÝ DOZER D 155 AX-5 Pásový dozer Úplně nový stroj Komatsu D155 AX 5 navazuje

Více

ZAXIS-5 HYDRAULICKÉ RYPADLO : ZX19-5A

ZAXIS-5 HYDRAULICKÉ RYPADLO : ZX19-5A Řada ZAXIS-5 HYDRAULICKÉ RYPADLO Kód modelu : ZX19-5A Jmenovitý výkon motoru : 10,6 kw (14,2 hp) Provozní hmotnost : 1 920 kg Objem lopaty podle ISO (vrchovatá) : 0,044 m³ ZX19-5 PŘEHLED OBSAH 4-5 Výkon

Více