Lisy na hranaté balíky XD 12130

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Lisy na hranaté balíky 990 1270 1290 1290 XD 12130"

Transkript

1 Lisy na hranaté balíky XD 12130

2 2 Lisy na balíky Fendt 3 Absolutně spolehlivý vysoký výkon První lis na hranaté balíky opustil továrnu v kansaském Hesstonu před více než 35 lety. Položil základy jednomu z nejúspěšnějších příběhů v oblasti sklízecí technologie. Lisy na hranaté balíky Fendt se tu pod výhradním vedením společnosti AGCO Corporation vyrábí od roku Vychází z desítek let zkušeností s jejich vývojem a výrobou a vyznačují se stabilitou, odolností a k dokonalosti vypilovanou technologií. Díky nepřetržitému vylepšování inspirovanému praxí vám značka Fendt dnes může nabídnout pět vysokokapacitních lisů. Model Rozměry balíku (šířka x výška) cm x 90 cm cm x 70 cm cm x 90 cm 1290 XD 120 cm x 90 cm cm x 130 cm

3 Lisy na balíky Fendt 4 5 Celková koncepce, která se vyplatí Od roku 2002, kdy byly lisy na hranaté balíky Fendt uvedeny na německý trh, se těší vynikající pověsti, za kterou vděčí robustní a odolné konstrukci a také vysokému výkonu. Při vývoji nové generace těchto lisů byl kladen důraz na další posílení těchto kladných vlastností, optimalizaci ovládání a zjednodušení údržby. Výsledkem je nová řada, jež splňuje všechny tyto požadavky a která také je z hlediska koncepce a technických specifikací výjimečně dobře připravena na spolupráci s traktory Vario. Nejvyšší produktivita Stejnoměrná, vysoká slisovanost balíku Dokonalý tvar balíků K dispozici různé konfigurace modelů Vysoce výkonný pohon snižuje energetické nároky Nízké požadavky na údržbu Lisy vyvinuté a zkonstruované odborníky v kansaském Hesstonu prověřené již ve kusech

4 6 Výkonný sběrač 7 Pro nejvyšší rychlost a maximální průchodnost Sběr materiálu hraje ve výkonu lisu na balíky klíčovou roli. Sběrač lisu na hranaté balíky Fendt s šířkou 2,26 m zajišťuje kompletní sběr materiálu už od samého začátku. Vynášecí šneky poté materiál efektivně přivedou do předlisovací komory. Díky tomu je zaručena vysoká průchodnost materiálu.

5 Výkonný sběrač 8 9 Základ pro dokonale slisované balíky Výkonný sběrač pro vyšší průchodnost Výkonný sběrač je umístěn nízko nad zemí, a zajišťuje tak vynikající výsledky při sběru slámy z řádků. Vtahování hmoty pod nízkým úhlem umožňuje přivést materiál přímo do lisu. Charakteristickým rysem lisů na hranaté balíky Fendt je velká mezera mezi ojí a sběračem navržená pro velké a široké řádky. Sběr řádků beze zbytků Sběrač se šířkou 2,26 metru rychle, šetrně a s malými ztrátami sebere i ty nejširší řádky. Nový přimačkávací válec a deflektor zajišťují plynulé vtahování materiálu. Čtyři ozubené lišty na dvojité vačce zajišťují sběr veškerého materiálu. Velká spirálová pružina, na níž lze snadno a rychle upravit pracovní výšku, snižuje zátěž sběrače. Kopírovací kola zabraňují tomu, aby se sběrač sklonil příliš nízko. Při transportu lisu je lze odmontovat. Jednotný tvar balíků Dva vynášecí šneky po obou stranách stlačují hmotu efektivně od samého začátku a vtahují ji do předlisovací komory v celé šíři kanálu. Rovnoměrná distribuce materiálu po celé šířce znamená, že jsou balíky při lisovacím procesu optimálně stlačovány dokonce i na vnějších stranách. Delší životnost Efektivní a robustní. To je motto, které lis na balíky přesně vystihuje. Je to patrné například na vačce sběrače, která je vyztužena a regulována z obou stran. To zajišťuje bezpečný a hladký chod stroje. Prsty, které jsou neustále vystaveny velké zátěži, byly zesíleny a vytvrzeny. Rám a lisovací komora byly rovněž vyztuženy, takže lisy na hranaté balíky Fendt bez problémů obstojí i při nejvyšší zátěži. Sběrač o šířce 2,26 m vhodný i pro nejširší řádky Vynášecí šneky zajišťují optimální vtahování hmoty 128 prstů sesbírá veškerý materiál Standardní přimačkávací válec zajišťuje vyšší průchodnost Torzní zavěšení na sběrači snižuje zátěž podpůrných koleček Přimačkávací válec pro rovnoměrné vtahování hmoty Přídavné vynášecí šneky zajišťují rovnoměrný sběr materiálu a správný tvar balíků. Nový přimačkávací válec a velká deflektorová deska zajišťují rovnoměrné vtahování hmoty do lisu. Snížení výšky se nastavuje bez použití nářadí pouhým zvednutím sběrače a vložením příložníku do požadovaného otvoru. Kopírovací kola zabraňují přílišnému klesnutí sběrače, a zajišťují tak sběr veškerého materiálu. Při transportu lisu je lze odmontovat. 128 prstů zajišťuje sběr veškerého materiálu.

6 10 Řezací rotor a lisovací systém 11 Výkonné lisovaní hodinu po hodině Pro nejlepší jistotu nasazení vybavil Fendt své lisy na hranaté balíky vysoce výkonnou a robustní hlavní převodovkou. Navíc nový řezací rotor s šesti řadami nožů garantuje vysoký řezací výkon a perfektní kvalitu řezu. Jedinečný lisovací systém, vybavený mechanicky ovládanou předlisovací komorou, vytváří vysoce slisované balíky stejných tvarů jeden jako druhý. Úkolem hlavní lisovací komory je důkladné stlačení hmoty.

7 Dokonalé, vysoce slisované balíky Jeden balík jako druhý Stejný tvar a slisovanost Rozhodujícím faktorem pro balíky se stejnou mírou slisovanosti je předlisovací komora. Kasač ji neustále plní. Jakmile je předlisovací komora zaplněna, dojde ke stlačení senzorové klapky na dně komory. Zároveň se zatáhnou prsty a otevře se průchod do hlavní lisovací komory. Záruka vysoké průchodnosti Předlisovaný materiál je stlačen do vysoce slisovaného balíku v lisovací komoře. Prsty a klapky uvnitř hlavní lisovací komory zajišťují dostatečnou odolnost. Rychlost pístů 47 zdvihů za minutu (33 zdvihů u modelu 12130) zaručuje vysokou průchodnost a současně i hladký chod. Stálá, optimální slisovanost balíků Za účelem zajištění jednotné míry slisovanosti balíků za jakýchkoli podmínek při sklizni, se při každém zdvihu pístu měří zátěž jeho ramene. Pokud je naměřená zátěž v porovnání s přednastavenou hodnotou příliš malá, dojde k automatickému zvýšení tlaku v lisovací komoře zvýšením tlaku oleje na hydraulické válce, které působí na klapky lisovací komory. Míra slisovanosti balíků je tedy řízena zcela automaticky. Obsluze stačí pouze nastavit požadovanou zátěž ramen a může vyjet. Automatický systém zároveň ukazuje, zda je pro lisování stejně tvarovaných balíků nutné jet více vpravo nebo vlevo. Vysoká průchodnost jednoduše hospodárná Balíky jsou těžké díky jedinečně vysoké slisovanosti. Hranaté balíky mají navíc vždy stejný tvar kvádru a lze je snadno stohovat. Jednotný tvar balíků Žádná ložiska plísně kvůli špatně tvarovaným balíkům Vysoce slisované balíky méně balíků na hektar a nižší výdaje na náklad a transport Jednotný tvar balíků díky předlisovací komoře a automatickému nastavení slisovanosti balíku Podpůrné prsty Podpůrné prsty brání tomu, aby se hmota v první fázi nedostala do hlavní lisovací komory. Kasač nepřetržitě plní předlisovací komoru. Jakmile je předlisovací komora plná, senzorová klapka na jejím dně uvede do chodu hutnící hrablo. Prsty kasače se zatáhnou a otevřou průchod do hlavní lisovací komory. Kasač Kasač přebírá transport materiálu do lisovací předkomory. Senzorová klapka Po stlačení materiálu v předlisovací komoře je na klapku vyvíjen tlak, který aktivuje hutnící hrabla. Předlisovací komora Nakladač zajišťuje stejnoměrné plnění předlisovací komory, kde probíhá první fáze lisování materiálu. Lis je vybaven vlastním vnitřním hydraulickým okruhem. Čerpadlo zásobuje olejem klapky lisovací komory a ventilátor s příčnými lopatkami. Klapky lisovací komory jsou automaticky ovládány dvojčinnými hydraulickými válci v lisovacím kanále.

8 Řezací ústrojí ProCut O délce rozhodujete vy ProCut a řez sedne. Nové řezací ústrojí procut řeže opravdu s vysokým výkonem: kombinace nově konstruovaného řezacího rotoru a lehce přístupných nožů dělá lisování balíků ještě přesnější, rychlejší a efektivnější. Výsledkem je perfektní kvalita krmiva nebo kratší podestýlka. Srdce řezacího ústrojí: řezací rotor Jeho uspořádání nožů tvaru písmene V skvěle připraví hmotu pro perfektní řez a to u rovnoměrně efektivního průběhu řezání a bez zátěžových špiček. Nový řezací rotor zvyšuje celkový výkon při současně nižší spotřebě paliva. Díky svým 120 otáčkám za minutu a 6 rotorovým hrotům na rotorový kruh se stará o vysokou frekvenci řezu. Rotorové prsty jsou tvrzeny uhlíkem a jsou obzvláště robustní a mají dlouhou životnost. Variabilní délka řezu Pro ideální délku řezu slámy a senáže je k dispozici 26 nožů (17 u modelu 990 S) a jsou schopny pracovat s délkou řezanky od 43,5 mm. Jedním stiskem tlačítka můžete pracovat s polovičním počtem nožů: ve Varioterminálu ovládáte řazení skupin nožů, které hydraulicky vyklápí každý druhý nůž dopředu a dozadu. Tak získáte délku řezanky 88 mm. Všechny nože samy o sobě jsou vytvrzeny karbidem wolframu a je možné je vyměňovat jednotlivě. Letecká výměna Pokud chcete vyměnit určitý počet nožů nebo pouze jeden nůž, jednoduše otevřete nožovou jednotku. Tím dojde k vyklopení nožového lůžka a jednotku můžete jedním pohybem ruky vytáhnout. O bezpečnost se stará dvojité hydraulické jištění nožů, které jistí nože dvěma hydraulickými válci z obou stran. V případě potřeby je možné samozřejmě nože vyšroubovat a vyměnit. Řezací rotor s průměrem 650 mm pro vysoký výkon Rotorové prsty tvrzené litinou uhlíku Nožové segmenty řezacího rotoru jsou přišroubovány a dobře měnitelné Nožová jednotka je vysouvací pro komfortní výměnu nožů Hydraulické řezaní nožů z kabiny Hydraulické jištění nožů Do V formovaný řezací rotor se šroubovanými rotorovými prsty. Vysoké otáčky 120 ot./min. poskytují vysokou frekvenci řezu pro ještě vyšší výkon při nejlepší možné kvalitě řezu. Nožovou jednotku je možné při výměně nožů z levé strany stroje vytáhnout ven.

9 16 Vázání 17 Spolehlivé vázání i při nejvyšším tlaku lisovací komory Standardní výbavou lisů na hranaté balíky Fendt je dvojité vázací ústrojí. To zajišťuje, že vázání je spolehlivé i při vysokém lisovacím tlaku. Držák motouzu a jehly jsou namáhány pouze během procesu vázání. Při lisování není motouz ve vazači. To snižuje míru opotřebení a výskyt špatně umístěných uzlů.

10 Vázání Dvojité uzly a bezpečné balení Bezpečné vázání Dvojité vázací ústrojí lisů na hranaté balíky Fendt bylo vyvinuto v Hesstonu a po více než 35 let se neustále pracuje na jeho optimalizaci. Dnes představuje jeden z nejlepších vázacích systémů v odvětví. Každý balík je bezpečně svázán pomocí šesti vazačů na liště s šířkou 120 cm a čtyř vazačů na liště s šířkou 80 cm. Při každém vázání se vytvoří dva uzly. Držák motouzu a jehly jsou díky dvojitému vázacímu ústrojí namáhány pouze při procesu vázání. To zajišťuje menší míru opotřebení a větší bezpečnost provozu. Vše je čisté Nový integrovaný ventilátor s příčnými lopatkami, který je standardní výbavou všech lisů na hranaté balíky Fendt, optimalizuje výsledky dvojitého vázacího ústrojí. Nepřetržitý proud vzduchu odnáší veškeré nečistoty, jež vnikly do prostoru pro vázání. Ventilátor s příčnými lopatkami, který je poháněn hydraulickým systém lisu, lze snadno složit, abyste mohli do stroje vložit motouz. Chráněná a s dlouhou životností Ložiska v prostoru vázacího ústrojí jsou dobře utěsněna a chráněna. Mají dlouhou životnost a malé požadavky na údržbu. Vazač je zásobován olejem prostřednictvím centralizovaného mazacího systému. Délku a intervaly mazání lze přizpůsobit dle převládajících podmínek pomocí panelu Varioterminálu v traktoru. Vždy stejná délka Čelní ozubené kolo, které je umístěno uprostřed lisovací komory, neustále měří délku balíku přesně a nezávisle na podmínkách lisování. Pohybuje se synchronně s lisem, což umožňuje velmi přesné měření, takže balíky mají vždy stejnou délku. Bezpečné vázání i při vysoké slisovanosti balíků Nízká míra opotřebení Dlouhá životnost Mazací systém vazače jako standardní výbava Ventilátor vazače ve standardní výbavě optimální čištění dvojitého vázacího ústrojí Jednoduché navlékání motouzu Dvojité vázací ústrojí v lisech na hranaté balíky Fendt je prověřeno časem a zaručuje spolehlivé vázání i při velkém tlaku. Velké kryty pro údržbu a skládací ventilátor s příčnými lopatkami zajišťují snadný přístup k vazačům. Vlevo: Lis na balíky je vybaven velkými kryty a vazači, které lze jednotlivě zvednout. To zajišťuje optimální přístup při údržbě a servisu. Nic není ponecháno náhodě. Pokud nastane nečekaná situace, bezpečnostní mechanismus zajistí, aby se jehly nepoškodily. Vpravo: Motouz je veden skrze brzdy vazače, což zajišťuje stejnoměrné vtahování motouzu do vázacího ústrojí.

11 Vázání Maximální zásoba motouzu Chytrý a hezký Lis na hranaté balíky nejen dobře vypadá, ale také je velmi praktický. Velké otevírací bočnice poskytují optimální přehled o množství motouzu v zásobníku. Úložný prostor s kapacitou 30 rolí motouzu zajišťuje dostatek materiálu pro dlouhé pracovní dny. Klubka motouzu jsou uložena pod úhlem 30 stupňů, takže motouz nemůže vyklouznout ani se zachytit. Systém Easy Fill záruka snadného doplňování Díky jedinečnému systému ukládání Easy Fill je doplnění zásobníku motouzu hračka. Vkládací otvor ve tvaru písmene V a 30stupňový sklon brání klubkům motouzů, aby se při jízdě vysmekla. Optimální pozice klubek motouzu zajišťuje rychlé uvázání uzlů. Předinstalovaná síť brání tomu, aby se motouz sám rozmotal. Optimální přehled Horizontální uložení klubek motouzů zajišťuje dokonalý přehled o stavu zásobníku. Jeho doplňování je rovněž jednoduché. Díky horizontálnímu uložení stačí klubka motouzů zatlačit dovnitř a hned poté je můžete využívat pro vázání nutnost je uspořádat už je minulostí. S pomocí chytrého konceptu osvětlení není doplňování motouzu a vázání problémem ani za tmy. Zásobník motouzu s maximální kapacitou Během sklizní byste se měli zabývat údržbovými pracemi co nejméně. Díky 30 klubkům motouzu v lisu, je možné lisovat balíky až do noci bez přestávek. Pokud motouz spotřebujete, vhodná klubka vám lze rychle doručit prostřednictvím služby AGCOParts. Vlevo: Plochý úložný prostor motouzu usnadňuje a zrychluje jeho doplňování. Vpravo: Snadné a rychlé vázání motouzu. Snadné doplňování prostřednictvím horizontálního úložného prostoru Optimální přehled o zásobách motouzu 30stupňový úhel zabraňuje pohybu motouzu Rychlé vázání Velká zásoba motouzu pro dlouhé pracovní dny Vlevo: Doplnění zásobníku motouzu není problém ani při práci do noci díky chytrému konceptu osvětlení. Vpravo: Vše je pevně zajištěno bezpečnostní sítí.

12 XD Xtra Density Xtra Density vysokokapacitní lis na balíky Extra těžký Nejnižší možné přepravní náklady na kilogram sklizně představují jedno z nejdůležitějších měřítek ziskového zemědělství. Společnost Fendt proto nabízí řešení: nové lisy na hranaté balíky Xtra Density. Kompletně posílené hnací ústrojí a vylepšená stabilita lisovací komory umožňují ve srovnání se standardními modely produkci až o 20 % těžších balíků. O 35 % těžší hlavní převodovka Aby bylo možné dosáhnout vyšší hmotnosti balíků a zároveň vyšší průchodnosti, v modelu XD došlo k optimalizaci mnoha prvků. V popředí vývoje stálo posílení pohonu, např. hlavní převodovky, řetězů a soukolí. Zejména nový setrvačník modelu XD, který váží 545 kg, má téměř dvojnásobnou hmotnost než setrvačníky ve standardní verzi. Nová ramena pístu zajišťují bezpečný přenos větší síly. Díky těmto vlastnostem je možné na lisovací písty vyvíjet ještě větší sílu. V ústřední části stroje, lisovací komoře, také došlo k několika vylepšením, která zvyšují tření. Patří mezi ně 40 cm dlouhá lisovací komora, silnější hydraulické válce a optimalizované klapky lisovací komory. Dalším příkladem je posunutí otočného bodu bočních stěn dále, aby na stranách vznikal větší třecí odpor. Vyšší hmotnost nižší náklady Výhodou vyšší hmotnosti každého balíku jsou nižší náklady na balík. Vyšší hmotnost znamená méně balíků, kratší čas potřebný k jejich sběru na poli, efektivnější převoz a také úspory v oblasti skladovací kapacity. Lis Fendt 1290 XD vám nabízí hospodárnější provoz. Nový setrvačník XD dvojnásobná hmotnost pro větší tlak a setrvačnost Nová převodovka pro modely XD s velmi pevnými, rozměrnými součástkami a upevňovacími body Setrvačník o hmotnosti 545 kg umožňuje stejnoměrný a hladký chod a zároveň přenos velké síly. Celková konstrukce má vylepšenou stabilitu, která umožňuje vyšší zatížení Nová lisovací komora pro modely XD s novými válci pro vyšší slisovanost Výhody: Více materiálu v balíku Nižší náklady na transport po poli Nižší náklady na motouz Nižší náklady na transport po silnici Nižší nároky na uskladnění Lis na balíky XD je vybaven novou vysokokapacitní převodovkou. Převodovka modelu XD je celkově o 35 % těžší než u standardních modelů, takže může vytvářet ještě větší kompresní tlak.

13 24 Ovládání 25 Dokonalý koncept ovládání Ovládací terminál by měl splňovat především jedno být uživatelsky příjemný. Je optimálně včleněn do celkového konceptu ovládání. Lis na hranaté balíky Fendt můžete řídit prostřednictvím panelu Fendt Varioterminálu. Přehledná nabídka je logicky uspořádána, tudíž se s ní velmi snadno pracuje. Nabídka pro lis na hranaté balíky se načte automaticky díky technologii ISOBUS, takže můžete ihned začít pracovat.

14 Ovládání Vše pod kontrolou díky Varioterminálu Připraven na práci s technologií ISOBUS Lisy na hranaté balíky Fendt jsou ve standardní výbavě kompatibilní s rozhraním ISOBUS. Díky tomu je lze ovládat přímo prostřednictvím Varioterminálu nebo t erminálu traktoru, kompatibilního s technologií ISOBUS. Stačí připojit jeden kabel a známé uživatelské rozhraní se hned zobrazí na monitoru v kabině. V závislosti na traktoru lze provoz stroje ještě více zjednodušit pomocí dalších ovládacích jednotek. Chytré funkce, skvělé ovládání Jak je u Varioterminálu obvyklé, lze nabídku lisu na balíky zobrazit v režimu celé obrazovky, nebo na její části. Je také možné nastavit cílové hodnoty zátěže lisovacího pístu. Stroj pak automaticky ovládá klapky lisovací komory. Volitelně je k dispozici zařízení pro elektrické nastavení délky balíku. Obsluha může nastavit požadovanou délku balíku. Jakmile jí balík dosáhne, automatická funkce pak spustí proces vázání. Elektrické nastavení umožňuje rychle měnit různé délky, což se hodí zejména při dodavatelských pracích. Pomocí ter- minálu může obsluha nastavit i interval mazání mazacího systému vazače a také vytvářet úlohy, přenášet údaje o počtu balíků a ručně ovládat lisovací komoru. Volitelně je k dispozici elektrické zařízení na vážení balíků. V reálném čase informuje obsluhu, zda byla dosažena požadovaná hmotnost balíku. Je-li zkombinována s telemetrickým systémem AgCommand, zákazníci nebo sběrači balíků mohou na svém počítači vidět počet, hmotnost a pozici balíků. Do standardního vybavení patří terminál C1000. Není-li k dispozici traktor, podporující technologii ISOBUS, nebo pokud obsluha preferuje přídavný terminál, může se kdykoli spolehnout na panel C1000. Také tento terminál nabízí všechny dostupné funkce. Přehledné a logické zobrazení informací Neustálý přehled o všech důležitých údajích: Šipky směru řízení Lisovací tlak Počet vrstev v balíku Elektronický ukazatel vazače Počet cyklů stlačovače Stav řezacího ústrojí Pozice nože v řezacím rotoru Hmotnost balíku Na terminálu lze nastavit všechny nezbytné funkce: Zpracování a zaznamenání údajů o zákazníkovi Intervaly mazání centrálního mazacího systému Automatické nebo ruční ovládání slisovanosti balíku Nastavení délky balíku Nová komplexní strategie v oblasti elektroniky Fuse společnosti AGCO zajišťuje farmářům a dodavatelům bezproblémovou integraci a síťové propojení celého vozového parku. Pod názvem Fuse poskytují společnosti AGCO a Fendt řešení pro precizní zemědělství, která snižují provozní náklady a díky nimž je práce se stroji ještě efektivnější a výhodnější. Díky kompatibilitě s technologií ISOBUS lze stroj pohodlně ovládat pomocí Fendt Varioterminálu. Barevný terminál C1000 je součástí standardního vybavení. Pokud traktor není kompatibilní s rozhraním ISOBUS nebo obsluha požaduje nezávislý terminál, je možné panelu C1000 kdykoli využít.

15 Chytrý design Typický stroj Fendt o vše je postaráno Inovace jsou sice součástí klíčových technologií společnosti Fendt, ale najdete je i v detailech a jednoduchosti údržby. Velké panely kapoty umožňují skvělý přístup do stroje pro účely provádění údržby. Když se setmí, obsluze pomůže přídavné osvětlení pod kapotou. Konstrukce řetězů a hnacích prvků zajišťuje dlouhou životnost a mezi další uživatelsky příjemné vlastnosti lisu na hranaté balíky patří automatické mazání vazače a řetězů. Hydraulicky poháněný vyhazovač balíků a hydraulický skládací skluzný žlab usnadňují manipulaci s balíky. Díky transportní rychlostí až 60 km/h může obsluha jet rychleji. V nabídce je volitelná hydraulická opěrná patka, s jejíž pomocí je zapřažení a odpřažení lisu ještě jednodušší. Společnost Fendt našla řešení, jak zmírnit utužení půdy. Stroj má nyní díky pneumatikám 620/ větší kontaktní plochu s polem a jeho šířka při transportu nepřesahuje 3,30 m. Tyto velké pneumatiky jsou spojeny s řiditelnou tandemovou nápravou, takže umožňují rychlé ovládání a malý poloměr otáčení. Řiditelná náprava je navíc při otáčení na loukách šetrná k travnímu porostu. Velmi snadná údržba Automatické mazání řetězů a vazače Velkorysý systém osvětlení Během vývoje lisů na hranaté balíky Fendt byl hlavní důraz kladen na jednoduchost údržby. Velké otevírací bočnice a vazelínou utěsněná ložiska výrazně zkracují čas, potřebný k péči o stroj. Řiditelná tandemová náprava s novými volitelnými pneumatikami 620/ zajišťuje velkou kontaktní plochu a vysokou ovladatelnost. Volitelná hydraulická opěrná patka umožňuje snadné a rychlé zapřažení a odpřažení lisu. Speciální vybavení: Pneumatiky 620/ Zadní kamera Elektrické nastavení délky balíků Elektrické zařízení na vážení balíků Hydraulická opěrná patka Novinkou je automatické mazání všech nejdůležitějších hnacích řetězů. Intervaly mazání lze nastavit pohodlně prostřednictvím terminálu. Pro přípravu hydraulického vyhazovače balíků a hydraulického skládacího skluzného žlabu pro balíky na jízdu po silnici budete potřebovat minimum času. Standardním vybavením terminálu jsou kabely a port pro kameru. Kameru tak lze nainstalovat na konec lisovací komory, kde bude zajišťovat praktický výhled na celé okolí stroje.

16 30 Servis Fendt 31 Servis na špičkové úrovni Kromě inovativní technologie a vysoké kvality nabízí společnost Fendt strojům a obsluze také prvotřídní služby. Snažíme se zákazníkům nabídnout maximální ziskovost a konkurenční výhody pro dynamický trh. Fendt 24 nepřetržitý servis dílů Síť mnoha dobře zásobených prodejců je lepší než malý počet oblastních skladů. Proto prodejci produktů Fendt pečlivě naskladňují originální díly Fendt. Od poloviny května do října navíc prodejci mohou sedm dní v týdnu 24 hodin denně zadávat objednávky, které budou ihned zpracovány a realizovány. Expertní služby znamenají více času pro nezbytnou práci Technici prodejců značky Fendt mají vždy aktuální informace. Díky technickému školení ohledně všech produktů Fendt odpovídá odborná kvalita služeb prodejců standardům společnosti Fendt.

17 32 Lisy na hranaté balíky Fendt 33 Přesvědčivá technika v přehledu Druhá generace lisů na hranaté balíky Fendt představuje přímé pokračování vývoje, který je založen na téměř 35 letech zkušeností s výrobou lisů. Výsledkem jsou robustnější a odolnější lisy na balíky, které spojuje nový design společnosti Fendt Horní a spodní tažné zařízení pro připojení k jakémukoli traktoru 2. Nastavitelná výška pro hladký chod vývodové hřídele 3. Setrvačník 4. Brzda setrvačníku 5. Samostatná hydraulika 6. Zásobník oleje pro samostatnou hydrauliku 7. Pohon zkoseného čelního ozubeného kola 8. optimální tok hmoty díky přívodním šnekům 9. šestiřadý, do V formovaný řezací rotor 10. Kasač pro plnění předlisovací komory 11. Stlačovač pro plnění hlavní lisovací komory 12. Senzorová klapka 13. Předlisovací komora (kapacita naplnění 0,285 m 3 ) 14. Senzory ukazatele směru jízdy 15. Opěrné prsty 16. Ventilátor s příčnými lopatkami pro neustálé proudění vzduchu 17. Dvojčinné hydraulické válce pro automatické ovládání lisovacího tlaku 18. Osvětlení pro údržbu po setmění 19. Řiditelná tandemová náprava 20. Jehly vazače

18 Technické specifikace Standardní a volitelné vybavení = standardně = na přání Lisy na hranaté balíky Fendt XD Rozměry balíku Šířka (m) 0,8 1,2 1,2 1,2 1,2 Výška (m) 0,9 0,7 0,9 0,9 1,3 Max. délka (m) 2,74 2,74 2,74 2,74 2,74 Hmotnost a rozměry Celková šířka jednoduchá/tandemová náprava (vč. kol sběrače) (m) 3,0 3,0 3,0 3,0 3,30 Celková šířka pneumatiky 620/40x22,5 (m) 3,0 3,23 3,23 3,23 3,23 Celková délka se složeným skluzným žlabem na balíky (m) 8,30 8,33 8,33 8,73 8,82 Celková výška po horní zábradlí, složené (m) 2,97 2,69 2,69 2,87 3,32 Celková výška po horní zábradlí, rozložené (m) 3,27 3,27 3,27 3,27 3,58 Hmotnost: jednoduchá/tandemová náprava, bez řezací jednotky (kg) 6840 / / / / / Hmotnost: tandemová náprava, s řezací jednotkou (kg) Hlavní pohon Průměr setrvačníku (mm) Šířka setrvačníku (mm) Hmotnost setrvačníku (kg) Ochrana proti přetížení Kluzná spojka, jednosměrná spojka a bezpečnostní šroub Typ převodovky Uzavřená, dvourychlostní Sběrač Celková šířka bez kol sběrače (m) 2,60 2,60 2,60 2,60 2,60 Efektivní šířka (m) 2,26 2,26 2,26 2,26 2,26 Počet lišt s prsty 4 lišty prstů se středovou lištou Počet prstů Mezery mezi prsty Ochrana pohonu Kluzná a jednosměrná spojka Hydraulická spirálová pružina Přimačkávací válec s deflektorovou deskou Systém vtahování materiálu Kasač Typ vidlice Prsty kasače (zesílené) Ochrana proti přetížení Kluzná spojka s ozubeným profilem ProCut Řezací ústrojí (na přání) Počet nožů Ochrana nožů Hydraulicko Průměr rotoru (mm) Zapojení skupiny nožů Hydraulicky polovina sady nožů Možná délka řezu (standardní, mm) 43,5 43,5 43,5 43,5 Ven výsuvná nožová jednotka Lisy na hranaté balíky Fendt XD Písty / lisovací komora Rychlost pístů (zdvihy/min) Zdvih pístu (cm) Vázací systém / vázání Vázání motouzu Dvojité vázací ústrojí Dvojité vázací ústrojí Dvojité vázací ústrojí Dvojité vázací ústrojí Dvojité vázací ústrojí Počet vazačů Kapacita zásobníku motouzu vysoce kvalitní polypropylen (role) Čisticí ventilátor (hydraulicky poháněný) Automatické mazání vazače Vyhazovač balíků Počet zubů Počet řad prstů, které lze zapojit/vyřadit Ovládání Samostatné hydraulické ovládání v zadní části lisu Skluzný žlab pro balíky Odolný skluzný žlab pro balíky Ukazatel vyhazovače Výklopný systém pro silniční transport Hydraulický válec lze ovládat v zadní části lisu Nápravy a pneumatiky Rozměr pneumatik pro jednoduchou nápravu 600/ / / Lx26 Max. povolená rychlost pro jednoduchou nápravu (km/h) 1) Rozměr pneumatik pro tandemovou nápravu (standardní) 500/ / / / / Rozměr pneumatik pro tandemovou nápravu (na přání) 620/ / / / / Max. povolená rychlost pro tandemovou nápravu (km/h) 1) Ovládací a monitorovací systém C1000 barevný terminál ISOBUS Podpora rozhraní ISOBUS Požadavky na traktor Doporučený výkon vývodové hřídele nakladač (koně/kw) 150/ / / / /150 Doporučený výkon vývodové hřídele řezací jednotka (koně/kw) 180/ / / / /186 Typ vývodové hřídele Typ II: Typ III: Vývodová hřídel ø 44 mm, s 20 zuby Vývodová hřídel ø 35 mm, s 21 zuby Požadavky na hydraulický regulační ventil (min.) 2 nebo 3 dvojčinné regulační ventily, v závislosti na specifikaci Speciální vybavení Speciální vybavení je k dispozici u prodejců. Integrovaná váha balíků, elektrické nastavení délky balíků, hydraulická opěrná patka, zadní kamera, telemetrický systém AgCommand 1) = Závisí na legislativě trhu 2) = Závisí na pravidlech silničního provozu jednotlivých zemí Informace o dalších možnostech v oblasti pneumatik vám poskytne prodejce strojů Fendt. Rozměry balíků 990 (ŠxVxD) 800 x 900 x až mm Rozměry balíků 1270 (ŠxVxD) x 700 x až mm Rozměry balíků 1290 (ŠxVxD) x 900 x až mm Rozměry balíků (ŠxVxD) x x až mm Optimální rozměry balíků Požadované rozměry balíků závisí na jejich následném využití. Společnost Fendt nabízí čtyři různé rozměry balíků, které vyhoví všem potřebám. Špičkový model N se hodí především pro suchý materiál. Díky balíkům o velikosti 120 cm až 130 cm splňuje požadavky moderních systémů pro spalování slámy. Modely 990 S, 1270 S a 1290 S jsou vybaveny přídavnou řezací jednotkou, takže jsou ideální pro silážování.

19 Kdo Fendtem jede, vždy vede Zastoupení: AGCO GmbH Fendt-Marketing Marktoberdorf, Německem Fendt je celosvětová značka koncernu AGCO. Údaje o vzhledu, výkonu, spotřebě paliva a provozních nákladech traktorů, rozměrech a hmotnostech odpovídají datu tisku těchto materiálů. Údaje jsou nezávazné a mohou se měnit. Váš prodejní partner Fendt vás bude rád informovat o případných změnách nebo novinkách. Vyobrazené stroje nejsou vybaveny podle specifik jednotlivých zemí. QBP/CZ/0815/0.55-RO

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky 1250 / 1550 CZ Round Pack perfektní pro senáž, seno a slámu! Pádné argumenty! Konstantní komora na balíky Round Pack 1250: Balíky Ø 1,25 x 1,20 m Round

Více

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt na válcové balíky Náskok díky objemu a variabilitě Lisy Fendt na válcové balíky s variabilní komorou vynikají nejen výbornou kvalitou práce,

Více

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dvourotorové shrnovače se stranovým nebo středovým odkládáním řádku Všechny informace jsou dostupné online! 97+027.08.0813 Úspěch spočívá v detailech PÖTTINGER nabízí širokou paletu

Více

Lisy na hranaté balíky 990 1270 1290 1290 XD 12130

Lisy na hranaté balíky 990 1270 1290 1290 XD 12130 Lisy na hranaté balíky 990 1270 1290 1290 XD 12130 2 Lisy na balíky Fendt 3 Absolutně spolehlivý vysoký výkon První lis na hranaté balíky opustil továrnu v kansaském Hesstonu před více než 35 lety. Položil

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814 TOP Shrnovače 97+022.cs.0814 Úspěch spočívá v detailech Shrnovače Pöttinger s nízkou energetickou náročností a dobrou manévrovatelností odpovídají požadavkům praktiků. Šetrné zacházení s krmivem je však

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS.

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. ROLLANT 350 340 Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. Pracujete-li denně při sklizni píce nebo slámy, potřebujete víc než robustní pracovní nástroje. Potřebujete techniku, která funguje a s kterou je

Více

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz EasyCut F/R Nesené diskové žací stroje www.krone.cz EasyCut Více než pouhé sečení Rychloupínací nože SafeCut INSIDE: samostatné pojistky žacích disků Díky optimálnímu překrývání drah nožů nezůstávají žádné

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

Technika Nakládá jako velký stroj

Technika Nakládá jako velký stroj Technika Nakládá jako velký stroj Test na poli Ve stroji AX nabízí Krone lehký sběrací vůz s rotorovou technikou. Náš AX 310 GD má kapacitu 31 m3, je tedy menší než jeho velcí bratři MX a ZX. Zda s nimi

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

ActiveMow Diskové žací stroje

ActiveMow Diskové žací stroje ActiveMow Diskové žací stroje www.krone.cz ActiveMow Sečení na nejvyšší úrovni Stranové zavěšení žací lišty s velkým rozsahem kopírování Optimální přítlak díky rychle reagujícím tažným pružinám Komfortní

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje Všechny informace jsou dostupné online! 97+012.08.0813 Diskové žací stroje pro perfektní řez Platforma pro vysokou kvalitu sečení

Více

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 FB Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 NEJLEPŠÍ TECHNOLOGIE LISOVÁNÍ KULATÝCH BALÍKŮ! FB 119-2130 LISY NA KULATÉ BALÍKY KUHN Buďte silní, se stroji KUHN KUHN nabízí kompletní výrobní

Více

Traktory Massey Ferguson řady MF 4700 s kabinou a výkonem 56-70 kw (75-95 hp) představují nový standard víceúčelových traktorů

Traktory Massey Ferguson řady MF 4700 s kabinou a výkonem 56-70 kw (75-95 hp) představují nový standard víceúčelových traktorů TISKOVÁ ZPRÁVA www.masseyferguson.com Kontakt pro tisk: Paul Lay Manažer, marketingové komunikace a styk s veřejností Tel: +44 (0)2476 851209 Email: Paul.Lay@agcocorp.com Stahování obrázků z http://assets.agcocorp.com

Více

Kvalita pro budoucnost

Kvalita pro budoucnost Kvalita pro budoucnost Stroje označené čtyřlístkem jsou spojeny s výkonností, spolehlivostí a kvalitním servisem. Obraceče a shrnovače EUROHIT / EUROTOP elastický otěruvzdorný s dlouhou životností Moderní

Více

Sklízecí řezačka Fendt Katana 65 85

Sklízecí řezačka Fendt Katana 65 85 Sklízecí řezačka Fendt Katana 65 85 Fendt Katana 2 3 Řada sklízecích řezaček Fendt Díky kompletní řadě sklízecích řezaček, se značka Fendt stala předním specialistou na klíčové zemědělské stroje. Společnost

Více

Pöttinger FARO / EUROPROFI

Pöttinger FARO / EUROPROFI Senážní vůz s vkládacím válcem Pöttinger FARO / EUROPROFI 97+121.08.0705 2 Velká technika pro traktory od 63 kw / 85 k Budoucnost patří senážnímu vozu. Osvědčená řada EUROPROFI a nová typová řada FARO

Více

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 SERVO 6.50 PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 Silák pro velké plochy SERVO 6.50 Polonesené pluhy SERVO 6.50 účelně spojují dobré charakteristiky nesených a polonesených pluhů. Tažné síly se přenášejí

Více

Vyvážecí traktory 810E/1010E

Vyvážecí traktory 810E/1010E Vyvážecí traktory 810E/1010E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTION John Deere přichází s novou modelovou řadou vyvážecích traktorů E s ojedinělou

Více

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 SHRNOVAČE BYLY VYVINUTY PRO SKLIZEŇ PÍCE BEZ ZTRÁTY ŽIVIN Zajištění vysokého

Více

Pöttinger NOVADISC NOVACAT

Pöttinger NOVADISC NOVACAT Pöttinger NOVADISC NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje 97+012.08.1211 NOVADISC / NOVACAT Nesené a čelně nesené diskové žací stroje s možností využití zařízení Lidská kultura je úzce spojena

Více

Nesené diskové žací stroje

Nesené diskové žací stroje Nesené diskové žací stroje GXS GXS P GXS Triple GXF Žací lišta GXS Žací stroje řady GXS jsou osazené jedinečnou hladkou žací lištou JF. Tato žací lišta JF se vyznačuje těmito charakteristickými rysy: Top

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Rozmetadla Pro efektivní nasazení Modely řady M a TSW

Rozmetadla Pro efektivní nasazení Modely řady M a TSW Rozmetadla Pro efektivní nasazení Modely řady M a TSW Rozmetadla hnoje Série M Rozmetadla hnoje BERGMANN jsou v celém světe již desítky let úspěšně používána k rozmetání nejrůznějších materiálů. Díky vysoce

Více

C201 Kompaktní zametač

C201 Kompaktní zametač Malý, elegantní a domyšlený C201 Kompaktní zametač Malé kompaktní zametací zařízení C201 je nejnovějším zametacím zařízením z rodiny JOHNSTON. Byl konstruován s ohledem na tři klíčové požadavky zákazníků

Více

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE TEREX KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE WILD THINGS RYCHLÉ, SILNÉ, MNOHOSTRANNÉ. Hodnota kompaktních pásových nakladačů Terex vyplývá z mnohostranných možností použití

Více

Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem

Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem Střední kolové nakladače Provedení pro manipulaci s kovovým šrotem 950K 962K 966K 972K 980K Typ motoru Cat C7.1 ACERT Cat C7.1 ACERT Cat C9.3 ACERT Cat C9.3 ACERT Cat C13 ACERT Čistý výkon ISO 9249 157

Více

Řezání stěn Stěnové pily

Řezání stěn Stěnové pily Řezání stěn Stěnové pily Přehled použití 10 Přehled 11 Přehled výhod 14 Stěnové pily Husqvarna 16 Zdroje Husqvarna 26 Technické vlastnosti stěnových pil 34 Technické vlastnosti zdrojů 34 Diamantové nástroje

Více

Buďte nároční. XJ6 / ABS www.yamaha-motor.cz

Buďte nároční. XJ6 / ABS www.yamaha-motor.cz Buďte nároční Tento motocykl udává směr ve střední třídě. Díky nové kapotáži a vylepšeným funkcím pro rok 2013 je model XJ6 jedním z našich nejoblíbenějších motocyklů, protože kombinuje vynikající všestranný

Více

TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150

TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150 B TRAKTOR KUBOTA S DIESELOVÝM POHONEM B2050/B2350/B2650/B3150 Nový rozměr ve třídě kompaktních traktorů Maximální komfort a neomezené možnosti použití 2014 Kubota Corporation KUBOTA K.B.T. PROFTECH s.r.o.

Více

Diskové žací stroje SB, SM, SMF

Diskové žací stroje SB, SM, SMF Diskové žací stroje SB, SM, SMF SB SM SMF Žací stroje řady SB Žací stroje řady SB jsou osazené jedinečnou hladou žací lisštou JF, která se vyznačuje následujícími charakteristickými znaky: Vlastnosti:

Více

Prodejní příručka. Vario Star

Prodejní příručka. Vario Star Prodejní příručka Vario Star Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Gersteinstr. 18, 59227 Ahlen, Telefon 0049-2382-98140, Fax.0049-2382-981440 E-Mail: info@geringhoff.de Internet: www.geringhoff.de

Více

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Pöttinger AEROSEM Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Výnos je ovlivněn přesným ukládáním osiva. Nedělitelně s rovnoměrným ukládáním osiva je spojen cíl omezení ztrát osiva. Při vysokých nákladech na

Více

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI CK22 CK27 CK35 CK KIOTI CK22 CK27 CK35 www.kioti.pal.cz TECHNICKÉ PARAMETRY Motor šetrný k životnímu prostředí Výjimečně tichý dieselový motor KIOTI rodukuje minimální

Více

LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU. 1490D Eco III

LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU. 1490D Eco III LESNÍ TECHNIKA 1490D SVAZKOVAČ TĚŽEBNÍHO ODPADU 1490D Eco III V novém inovovaném 1490D Eco III se skrývají hned dva stroje: svazkovač těžebního odpadu a vyvážecí traktor. John Deere 1490D je k dispozici

Více

SPOLEHLIVÉ NAKLADAČE NOVÁ GENERACE NAKLADAČŮ TECHNIKA PRO PROFESIONÁLY

SPOLEHLIVÉ NAKLADAČE NOVÁ GENERACE NAKLADAČŮ TECHNIKA PRO PROFESIONÁLY SPOLEHLIVÉ NAKLADAČE NOVÁ GENERACE NAKLADAČŮ TECHNIKA PRO PROFESIONÁLY Hlavní výhody nakladačů Hydrac Přesné paralelogramové vedení DOKONALÝ VÝHLED nyní vylepšený výhled na připojené nářadí, a to díky

Více

SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF

SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF SAMOJÍZDNÉ KRMNÉ MÍCHACÍ VOZY Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF 2 KAPITELÜBERSCHRIFT 3 Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Na cestě k nižším krmným nákladům Samojízdné krmné míchací vozy jako klíčová technika

Více

Pásový dozer D61EX / PX 12

Pásový dozer D61EX / PX 12 Pásový dozer D61EX / PX 12 Fotografie mohou obsahovat nadstandardní výbavu. Nové dozery střední třídy s revolučními joysticky. Manévrovací schopnost se značně zlepšila použitím jedné páky pro ovládání

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

DEUTZ-FAHR LISY 2005. RB 4.60 a 4.90

DEUTZ-FAHR LISY 2005. RB 4.60 a 4.90 DEUTZ-FAHR LISY 2005 RB 4.60 a 4.90 Řady RB 4.60 4.90 Model Průměr balíků RB 4.60 RB 4.60 R RB 4.60 OC 80-160cm RB 4.90 RB 4.90 R RB 4.90 OC 80-185cm Popis stroje Vysoký výkon Špičková kvalita balíků Multifunkční

Více

POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ. NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV

POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ. NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV DEUTZ-FAHR pøedstavuje novou øadu 7. Nová modelová øada AGROTRON 7 TTV pøináší

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946.

forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946. forterra forterra forterra hsx forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946. Nejsilnější a nejlépe vybavené traktory v portfoliu ZETOR F F HSX F HD Max. výkon (kw) 100,2 = 100,2 108,2 Točivý

Více

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.

SK 1026. Smykem řízený nakladač SK1026-5. VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1. SK 1026 Smykem řízený nakladač SK1026-5 VÝKON MOTORU 63,9 kw / 85,7 HP @ 2.500 rpm PROVOZNÍ HMOTNOST 3.600 kg OBJEM LOPATY 1.200 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

Válce Kverneland. Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC

Válce Kverneland. Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Válce Kverneland Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Válce Actiroll & Actiroll HD/HDC Správně konstruovaný rám Utužení půdy a její následující příznivé vlastnosti se systémem Contoura Díky systému Contoura

Více

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 WA 75 WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 Kolový nakladač WA75-3 STRUČNÝ PŘEHLED Nový kompaktní kolový nakladač WA75-3: je komfortnější,

Více

Diskový podmítač Heliodor

Diskový podmítač Heliodor Diskový podmítač Heliodor Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

Obalovací stroj. Inovace s přispěním vysokého designu

Obalovací stroj. Inovace s přispěním vysokého designu Obalovací stroj Inovace s přispěním vysokého designu Tanco obalovací stroj Pro firmy poskytující služby a mezi zemědělci je firma TANCO velmi známá v oblasti výroby obalovacích strojů. Za 20 let činnosti

Více

Senážovací vůz Super-Vitesse

Senážovací vůz Super-Vitesse Senážovací vůz Super-Vitesse Vůz Super-Vitesse plus se vyznačuje zejména svým výborným řezáním a tím poskytuje optimální předpoklad pro nejvyšší jakost krmiva. Díky své výkonnosti nabízí Super-Vitesse

Více

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII GMD CMD Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII To nejlepší pro sklizeň píce! Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII Vysoká pracovní rychlost. Žací ústrojí, které se neucpává a není zapotřebí brousit

Více

Hydraulicky ovládané spojky a brzdy

Hydraulicky ovládané spojky a brzdy Hydraulicky ovládané spojky a brzdy Všeobecné informace Spojky Funkce Vlastnosti Pokyny pro montáž Návrhy zapojení Příklady montáže Brzdy Funkce Vlastnosti Pokyny pro montáž Návrhy zapojení Příklady montáže

Více

Čelní nakladače FL 250 FL 150 FL 120 FL100 FL 80 FL 60. Všechno je pod kontrolou.

Čelní nakladače FL 250 FL 150 FL 120 FL100 FL 80 FL 60. Všechno je pod kontrolou. Čelní nakladače FL 250 FL 150 FL 120 FL100 FL 80 FL 60 Všechno je pod kontrolou. Vytvořený pro těžkou práci. Komfort, výkonnost, odolnost a spolehlivost jsou vlastnosti, které můžete očekávat od vašeho

Více

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911

Pöttinger SERVO. Nesené pluhy 97+210.08.0911 Pöttinger SERVO Nesené pluhy 97+210.08.0911 SERVO Nesené pluhy orba bez prostojů V mnoha případech je pluh stále ještě tím nejvhodnějším strojem. Zejména při rychlých osevních postupech dokáže pluh vytvořit

Více

PÖTTINGER TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+237.08.0113. Všechny informace jsou dostupné on-line!

PÖTTINGER TERRADISC. Krátké diskové podmítače 97+237.08.0113. Všechny informace jsou dostupné on-line! PÖTTINGER TERRADISC Krátké diskové podmítače Všechny informace jsou dostupné on-line! 97+237.08.0113 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 / 5001 / 6001 Zpracování půdy - krátké diskové podmítače s pracovním

Více

Tandemový vibrační válec CB14B. Šířka zhutnění 900 mm 1000 mm Provozní hmotnost kg 1485 1520

Tandemový vibrační válec CB14B. Šířka zhutnění 900 mm 1000 mm Provozní hmotnost kg 1485 1520 Tandemový vibrační válec CB14B R Šířka zhutnění 900 mm 1000 mm Provozní hmotnost kg 1485 1520 Dieselový motor Kohler KDW1003 16,8 kw (22,5 hp) KONKURENČNÍ VÝHODA Produktivita ve STÍSNĚNÝCH PROSTORECH VÝHLED

Více

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

GTW 430. Abbildungen können Optionen enthalten 25.04.2014 CG

GTW 430. Abbildungen können Optionen enthalten 25.04.2014 CG GTW 430 Fakta: GTW 430 Překládací výkon: 1.100 t/h Doba vyprázdnění: cca. 100 sec Potřebný výkon traktoru: od 190 kw / 260 PS Otáčky vývod. hřídele: U= 1000 1/min 2 Nástavba: Rozměry a objemy GTW 430 38,5

Více

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon Změna smyslu otáčení Rotační brány Zirkon LEMKEN Zirkon Koncept Používání rotačních bran získává v zemědělství na významu. V kombinací s dalším nářadím mohou být pracovní operace zvládnuty ještě rychleji

Více

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese VYVÁŽECÍ TRAKTORY - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese PRVNÍ V LESE Naše historie odstartovala před 60 lety, kdy Börje Karlsson, zakladatel ROTTNE INDUSTRI AB, pomáhal svému otci odvážet pokácené

Více

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360 Ergonomie a síla STATKOVÉ, KOLOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE... s výkonem od 14 kw (20 k) do 132 kw (180 k). Již 50 let vyvíjíme nakladače pro individuální potřeby. Spokojenost

Více

Firma Hoxter Výhody Hoxter Krby Teplovodní krby Akumulační kamna Příslušenství Technická data

Firma Hoxter Výhody Hoxter Krby Teplovodní krby Akumulační kamna Příslušenství Technická data CZ 4 8 12 24 38 42 46 Firma Hoxter Výhody Hoxter Krby Teplovodní krby Akumulační kamna Příslušenství Technická data Firma Hoxter Specialista na teplo Nositel hodnot Hoxter Lední medvěd je opravdovým specialistou

Více

Naše definice výkonu 8080 CX120

Naše definice výkonu 8080 CX120 Naše definice výkonu 8080 CX120 Síla a přesnost v dokonalé kombinaci Naše definice výkonu Nakladačem 8080 CX s řízením všech kol rozšiřuje firma Weidemann paletu svých výrobků o přírůstek ve třídě osmitunových

Více

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg

SK 815. Smykem řízený nakladač SK815-5. VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg SK 815 Smykem řízený nakladač SK815-5 VÝKON MOTORU 36,2 kw / 49,1 PS @ 2.600 ot/min PROVOZNÍ HMOTNOST 2.890 kg KAPACITA LOPATY 700 kg Stručný přehled Vysoce univerzální a kompaktní smykem řízený nakladač

Více

FLEXIBILNÍ A PEVNÉ PÁSOVÉ LIŠTY FD75 A D65

FLEXIBILNÍ A PEVNÉ PÁSOVÉ LIŠTY FD75 A D65 FLEXIBILNÍ A PEVNÉ PÁSOVÉ LIŠTY FD75 A D65 25 LET TECHNOLOGIE PÁSOVÝCH LIŠT MACDON Často se říká, že napodobování je nejupřímnější formou lichocení. Jako průkopníci naší patentované technologie FlaxDraper

Více

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE Vážení zákazníci, Katalog Strojíren Rožmitál, který jste právě otevřeli, Vám představí výrobní řadu obracečů a shrnovačů, které v současnosti

Více

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie AGRI PLUS >> Agri PLUS Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS Špičková technologie Dieci AGRI jsou extrémně pohodlné, rychlé, lehce ovladatelné stroje. s mimořádným výkonem

Více

Ti praví pro stáje a malé prostory.

Ti praví pro stáje a malé prostory. CC CX CX CX Za svůj trvalý úkol považujeme splnění daných parametrů týkajících se výrobků a služeb: spolehlivost, důvěryhodnost, kvalita, rychlá reakce, flexibilita a inovace. Kompaktní stroje značky Weidemann

Více

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=634859&pid=151051

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=634859&pid=151051 Page 1 of 5 NOVINKA! Velký zahradní traktor s šířkou záběru 107 cm a bočním výhozem posečené trávy. Díky nové pedálem ovládané hydrostatické převodovce je řízení snadné a zábavné. Boční výhoz Vybaven žacím

Více

LELY TIGO Silážní/kombinované vozy PR a XR

LELY TIGO Silážní/kombinované vozy PR a XR LELY TIGO Silážní/kombinované vozy PR a XR www.lely.com innovators in agriculture Řez pro efektivní přežvykování Sekání Sušení Sběr Sekejte trávu, kterou vaše zvířata potřebují. Rychlé zavadnutí zajistí

Více

Lehká práce a. silný výkon. 5. Na přání je možné namontovat automatické mazání řetězů pro pohon vkládacího rotoru a sběrače.

Lehká práce a. silný výkon. 5. Na přání je možné namontovat automatické mazání řetězů pro pohon vkládacího rotoru a sběrače. T ypová řada Super-Vitesse vyniká především lehkým chodem a vynikajícím výkonem, servisní a údržbářské práce jsou sníženy na minimum. Tímto vozem získáte skutečně hospodárný stroj jak pro menší farmy tak

Více

D275AX-5 D275AX-5. VÝKON MOTORU 306 kw 410 HP. PROVOZNÍ HMOTNOST 50 714 kg

D275AX-5 D275AX-5. VÝKON MOTORU 306 kw 410 HP. PROVOZNÍ HMOTNOST 50 714 kg D 275 D275AX-5 D275AX-5 VÝKON MOTORU 306 kw 410 HP PROVOZNÍ HMOTNOST 50 714 kg P Á S O V Ý D O Z E R STRUÈNÝ PØEHLED Sjednocená konstrukce Komatsu Poskytuje nejlepší tržní hodnotu, nejvìtší spolehlivost

Více

Více než 100-letá zkušenost ve výrobě ě a vývoji kotoučových č štěpkovačů.

Více než 100-letá zkušenost ve výrobě ě a vývoji kotoučových č štěpkovačů. Informace o produktech 2008-2009 kotoučové č éštěpkovače č JENSEN Více než 100-letá zkušenost ve výrobě ě a vývoji kotoučových č štěpkovačů. Výrobní závod JENSEN byl založen panem Peterem Jensenem v roce

Více

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m

Dvourotorové shrnovače. Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Dvourotorové shrnovače Shrnující do středu a shrnující do strany Pracovní záběr 3,6-7,6 m Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze minimální údržbu.

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson.

kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson. kolové nakladače Výkonné, obratné a připraveny k použití v každé situaci. Kolové nakladače Wacker Neuson. Na staveništi neodmyslitelné: Kolové nakladače Wacker Neuson. Díky kolovým nakladačům Wacker Neuson

Více

ETX 513/515. Elektrický vysokozdvižný vozík pro třístranné zakládání s bočně sedícím řidičem (1.200/1.250/1.500 kg)

ETX 513/515. Elektrický vysokozdvižný vozík pro třístranné zakládání s bočně sedícím řidičem (1.200/1.250/1.500 kg) Až dvě směny bez nutnosti výměny baterie díky rekuperaci a efektivnímu energetickému managementu Moduly pro procesní integraci: Technika RFID, redundantní měření výšky zdvihu a dráhy pojezdu, logistické

Více

Pryžové odpružení ocelového válce pohlcuje nárazy a poskytuje rámu, válci a hřídeli delší životnost.

Pryžové odpružení ocelového válce pohlcuje nárazy a poskytuje rámu, válci a hřídeli delší životnost. Cultus 420-500 Kultivátor pro ty, kteří hledající výkonnost, účinnost a trvanlivost. Konstrukce Cultus, s jeho těsným rozestupem radliček a deflektory MixIn znamená, že je půda při jediném přejezdu několikrát

Více

LESNÍ TECHNIKA HARVESTOROVÉ HLAVICE H742 H752 H270 H290 745 H754 758HD H480

LESNÍ TECHNIKA HARVESTOROVÉ HLAVICE H742 H752 H270 H290 745 H754 758HD H480 LESNÍ TECHNIKA HARVESTOROVÉ HLAVICE H742 H752 H270 H290 745 H754 758HD H480 Efektivní a výkonné harvestorové hlavice John Deere Výkonné harvestorové hlavice John Deere jsou dokonalým nástrojem, který i

Více

Sklízecí mlátičky Case IH Axial-Flow PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC 1

Sklízecí mlátičky Case IH Axial-Flow PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC 1 Sklízecí mlátičky Case IH Axial-Flow PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC 1 Hlavní charakteristiky jednoduchost kvalita zrna úspory zrna přizpůsobivost různým plodinám vysoká zůstatková cena Nové standardy pro Produktivitu

Více

Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota balíku.

Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota balíku. KVALITNÍ, RYCHLÁ A ŠETRNÁ SKLIZEŇ LISEM ZNAČKY CASE IH CASE IH provozní monitor Úplná kontrola nad lisováním od začátku tvorby balíku. Šest uzlovačů (LB423 a LB433) Perfektní tvar, stálá a vysoká hustota

Více

DeLaval dobrovolný systém dojení VMS. Svoboda volby

DeLaval dobrovolný systém dojení VMS. Svoboda volby DeLaval dobrovolný systém dojení VMS Svoboda volby Nejdokonalejší robotické rameno Hydraulické robotické rameno odlišuje DeLaval VMS od ostatních automatických systémů dojení. Jeho unikátní konstrukční

Více

RF 119 2121 2125 2235 RF 2235 BALEPACK. Lisy na válcové balíky s pevnou lisovací komorou

RF 119 2121 2125 2235 RF 2235 BALEPACK. Lisy na válcové balíky s pevnou lisovací komorou RF 119 2121 2125 2235 RF 2235 BALEPACK Lisy na válcové balíky s pevnou lisovací komorou Lisy RF specialisté na válcové balíky Lisy RF 119 jsou sériovì vybaveny sbìracím ústrojím s pracovním zábìrem 1,65

Více

Elektricky poháněné kolečko. Motúčko SOFT MOTÚČKO. Motúčko KLASIK. Motúčko POWER. Přepravní vozík PŘÍSLUŠENSTVÍ. Katalog. www.motucko.

Elektricky poháněné kolečko. Motúčko SOFT MOTÚČKO. Motúčko KLASIK. Motúčko POWER. Přepravní vozík PŘÍSLUŠENSTVÍ. Katalog. www.motucko. Elektricky poháněné kolečko MOTÚČKO Motúčko SOFT Motúčko KLASIK Motúčko POWER Přepravní vozík Katalog www.motucko.cz 2015 PŘÍSLUŠENSTVÍ POPIS Možnost volby velikosti koreb: 100 l pozinkovaná korba; 80,

Více

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC CX CX CC Za svůj trvalý úkol považujeme splnění daných parametrů týkajících se výrobků a služeb: spolehlivost, důvěryhodnost, kvalita, rychlá reakce, flexibilita a inovace. Kompaktní stroje značky Weidemann

Více

Ideální péče o pole! Technická dokumentace AGRO pneumatik TAURUS

Ideální péče o pole! Technická dokumentace AGRO pneumatik TAURUS Ideální péče o pole! Technická dokumentace AGRO pneumatik TAURUS Edice 2016 OBSAH Klíčová data značky TAURUS... 2 Řada zemědělských pneumatik TAURUS... 3 Pneumatiky TAURUS podle řad... 4 Radiální pneumatiky...

Více

pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním

pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním pro dnešek i zítřek. Tradice Spolehlivost Kvalita DIPLOMAT Senážní vozy s řezáním DIPLOMAT Senážní vozy Diplomat od SIP přesvědčují svou perfekrní a kvalitní konstrukcí. Moderně a robustně koncipované

Více

Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační desky Wacker Neuson. Kompetence pro hutnění v každém detailu. Všechny vibrační desky v kostce

Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační desky Wacker Neuson. Kompetence pro hutnění v každém detailu. Všechny vibrační desky v kostce Vibrační desky Toto jsou důvody, které mluví pro vibrační desky Wacker Neuson. Kompetence pro hutnění v každém detailu. 1. Hospodárnost bez kompromisů! S inovacemi pro optimální hutnicí výkon. Vysoký výkon,

Více

S T A V Í M E O K O L O V Á S

S T A V Í M E O K O L O V Á S S T A V Í M E O K O L O V Á S W270C W00C Objem lopaty 4.2-9.0 m³ 4.8-10.0 m³ Užitečná nosnost 8 010 8 960 Výkon motoru 29 kw (20 hp) 259 kw (47 hp) Provozní hmotnost 24 600 27 00 NAKLADAČ NABITÝ ČISTOU

Více

Třístranné sklápěče MEILLER

Třístranné sklápěče MEILLER Třístranné sklápěče MEILLER www.meiller.com MEILLER - úspěch a kultura podnikání s tradicí Závod Karlsruhe Mnichovský rodinný podnik F. X. MEILLER GmbH & Co. se těší mimořádně dobré pověsti už více než

Více

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

Nesené diskové žací stroje

Nesené diskové žací stroje Nesené diskové žací stroje CZ KRONE úspěšná více než 100 let Kompetentní Pokroková Orientovaná na zákazníky Jméno KRONE je v zemědělské technice silným pojmem více než jedno století. Z malé kovárny se

Více

SCHMIDT HydroPneumaticPress

SCHMIDT HydroPneumaticPress Maximální rozsah síly od 1 kn do 220 kn Produktová rodina SCHMIDT HydroPneumaticPress představuje modulární systém, který v rozsahu lisovací síly 1 220 kn optimálně splňuje požadavky v oblasti tváření,

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 2 Podrobnosti se silným účinkem Firma Strautmann má v oboru rozmetadel hnoje více než padesátileté zkušenosti a nabízí dnes sortiment výrobků, který v podobě strojů od BE

Více

Kompaktní talířové brány Qualidisc. Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků

Kompaktní talířové brány Qualidisc. Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků Kompaktní talířové brány Qualidisc Optimální příprava půdy a zapravení posklizňových zbytků Vysoká kvalita, univerzálnost, vysoká výkonnost a účinnost! Qualidisc N nesený pevný Qualidisc F nesený hydraulicky

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Kompostárna Agro Step s.r.o. dle 156 zákona č. 137/2006, ve znění pozdějších předpisů NÁZEV ZAKÁZKY: Kompostárna Agro Step s.r.o. DRUH ZAKÁZKY: DRUH ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ: DRUH ZADAVATELE:

Více

Pevné rotační brány Řada 104-1004

Pevné rotační brány Řada 104-1004 www.kuhn.com Vyrovnávací táhla 1 1 Uchycené vpředu aby bylo možno vyrovnávat nerovnosti terénu a brány se nebořily příliš do země. Uchycené vzadu pro dosažení optimální kvality seťového lůžka a vyrovnání

Více

Rotační travní sekačky s pojezdem

Rotační travní sekačky s pojezdem 5 6 7 8 Rotační travní sekačky s pojezdem Komfortní madlo Držák na nápoje 1 Mulčovací záslepka, ochranná zástěrka proti odletujícím kamenům 7 Snadný přístup k ústrojí převodovky 5 Sběr listí 4 Sběr trávy

Více