Osobní váha EF571H. Návod k použití

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Osobní váha EF571H. Návod k použití"

Transkript

1 Osobní váha EF571H Návod k použití

2 Bezpečnostní varování Lidé s kardiostimulátorem nebo s jiným elektronickým tělním implantátem by neměli používat tento produkt. Měření tělesné impedance může narušit správnou funkčnost implantátů. Přístroj je vhodný pro děti starší 10-ti let a pro dospělé. V případě nejasností se obraťte na lékaře. Měření vody a tuku v těle Osobní váha EF571H je navržená pro přesné zobrazení vaší váhy a změření podílu tělesného tuku a vody v těle. Při správném používání vydrží mnoho let. Osobní váha používá siloměr, který váží s vysokou přesností, dále jsou na povrchu váhy elektrody, které měří elektrický odpor těla. Svaly mají menší elektrický odpor než tuk, to může být korelováno k celkové tělesné hmotnosti. Pomocí věku, pohlaví a výšky vypočte zabudovaný počítač procento tělesného tuku. Tato metoda je rychlá, spolehlivá a přesná, osobní váha tak zobrazí výsledky během 30 sekund. Osobní váha má paměť na uložení až 8 uživatelů, což umožňuje používání váhy všemi členy rodiny bez nutnosti znovu zadávat svá data. Proč je důležité měřit tělesný tuk? Tuk přispívá ke značnému stresu lidského těla, obzvláště kardiovaskulárního systému a může vést k cukrovce. Nicméně tělesný tuk je také důležitou součástí lidského těla. Stará se spoustu důležitých úkolů, od ochrany našich kloubů přes uchovávání vitamínů až po regulaci tělesné teploty. Cílem proto není tuk co nejvíce zredukovat, ale dosáhnout a udržet si zdravý podíl mezi svalovou hmotou a tělesným tukem. Obezita není otázkou absolutní tělesné váhy. Po několik posledních let se obezita definuje jako výskyt přebytečného tělesného tuku. Existují lidé, kteří váží více, ale mají vyvážený poměr tuku ke svalové hmotě, stejně jako existují hubení lidé s významně zvýšenou hladinou tělesného tuku. Kontrola obou hodnot, jak hmotnosti, tak tuku, je základním předpokladem pro tělesnou zdatnost a dobré zdraví. Běžné váhy, vám neposkytnou nezbytné informace. Způsob měření Osobní váha používá způsob měření, známý vědcům po celém světě, tzv. bio-elektrickou analýzu impedance (BIA). Tato metoda spočívá ve vyslání slabého, pro lidské tělo naprosto bezpečného (viz varování) a nepostřehnutelného, elektrického proudu do těla. (Proud lépe proudí tekutinou ve svalech než tukem.) Proud projde oběma nohama a umožní změření elektrického odporu vašeho těla. Odpor závisí na množství vody v těle. Svaly obsahují konstantní podíl 73% vody. Při měření elektrického odporu, použijeme tento fakt pro přímý výpočet svalové hmoty v dolních končetinách. Dále vezmeme v úvahu pohlaví a výšku, a určíme celkový objem svalové hmoty. Na druhou stranu tuková hmota se chová jako izolant (redukuje schopnost elektrického proudu projít skrz), a proto nemůže být vypočtena přímo. Místo toho je vypočtena nepřímo z naměřené hmotnosti pomocí vztahu: Tělesný tuk = Hmotnost Svalová hmota

3 Tato metoda nám umožňuje spočítat celkovou tukovou hmotu. Voda v těle se naměří z výpočtu 73% svalové hmoty. Proč je důležité měřit obsah vody v těle? Hned po kyslíku je voda nejdůležitější živinou potřebnou pro efektivní funkci těla. Voda hraje zásadní roli téměř ve všech tělesných funkcích. Voda pomáhá: regulovat tělesnou teplotu při transportu živin po těle zvlhčovat a čistit kůži podporovat trávení při vylučování odpadních látek promazávat a změkčovat klouby Většina lidí však pije málo vody, a proto je důležité hlídat si hladinu vody v těle a doplnit tekutiny dle potřeby. Specifikace přístroje LCD displej Automatické nulování Automatické vypnutí Indikátor přetížení Indikátor slabé baterie Maximální nosnost 180 kg 4x 1,5V AAA baterie Způsob napájení Vložte čtyři 1,5V AAA baterie do bateriové skříně na spodní straně váhy. Vždy používejte správný typ baterií. Výměna baterií Odklopte kryt baterie na spodní straně váhy (viz obrázek) a vyjměte staré baterie. Vložte čtyři nové 1,5V AAA baterie. Produkt je prodáván bez baterií.

4 Pokyny k použití 1. Mód vážení Postavte váhu na tvrdý a rovný povrch (ne na koberec). Váhu zapnete klepnutím na platformu v pravém dolním rohu. Na displeji se nejprve zobrazí a poté 0.0 kg. Nyní je váha připravena k vážení. Pokud se do 10 vteřin neuskuteční žádné vážení, váha se sama vypne. Při vážení stůjte klidně, rovnoměrně rozprostřete svoji váhu a čekejte dokud váha nedokončí výpočet vaší hmotnosti. Naměřená hmotnost se nejdříve zobrazí jako blikající čísla, poté se čísla ustálí. Po skončení vážení se váha automaticky vypne. 2. Vložení osobních dat Postavte váhu na tvrdý a rovný povrch (ne na koberec). Zapněte váhu stiskem tlačítka. Na displeji se zobrazí výška, pohlaví a blikající číslo paměťového slotu. Pokud bliká 1, pomocí tlačítek a zvolte svůj vlastní paměťový slot a potvrďte svoji volbu stiskem. Nastavte svou výšku pomocí tlačítek a a potvrďte nastavenou hodnotu stiskem. Pokud je přepínač jednotek na spodní straně váhy nastaven na kilogramy, můžete nastavovat výšku v rozmezí cm s krokem 1 cm. Zvolte svůj věk pomocí tlačítek a a potvrďte nastavenou hodnotu stiskem. Věkové rozmezí je od 10 do 100 let a krok je 1 rok. Vložení dat je nyní hotové. Na displeji se opět objeví vaše výška a pohlaví a paměťový slot, který jste si zvolili bude stále blikat. Pokud chcete zkontrolovat správnost zadaných dat, můžete si je znovu prohlédnout opakovaným stiskem tlačítka. Pokud jsou data správně zadána stiskněte tlačítko a váha se přepne do módu měření tělesného tuku a vody, nebo nechte váhu se automaticky vypnout. Pokud se na displeji objeví 0.0 kg, váha je připravena na měření procenta tuku a vody v těle. Dle výše popsaného postupu můžete data kdykoliv změnit nebo přidat data ostatních členů rodiny. 3. Měření tělesného tuku Postavte váhu na tvrdý a rovný povrch (ne na koberec). Zapněte váhu stiskem tlačítka. Na displeji se zobrazí výška, pohlaví a blikající číslo paměťového slotu. Pomocí tlačítka vyberte svůj paměťový slot a stiskněte pro přepnutí váhy do módu měření tělesného tuku a vody. Váha je připravena ke změření procenta tuku a vody v těle, pokud je na displeji 0.0 kg. Sundejte si boty a ponožky, postavte se na váhu a čekejte. Stůjte klidně, rovnoměrně rozprostřete svoji váhu a čekejte dokud váha nedokončí výpočet. Poté se zobrazí vaše hmotnost. Následně se na displeji na pár vteřin objeví, až všechny čtverečky zmizí, zobrazí se střídavě vaše procento tuku a procento vody v těle. Opusťte váhu a podívejte se na výsledky. F ukazuje kolik procent vašeho těla tvoří tuk a BW ukazuje kolik procent vašeho těla tvoří voda. Měřící rozsah procenta tuku je 4-45%, se stupněm 0,1%. Měřící rozsah procenta vody je 37,8-66%, se stupněm 0,1%.

5 Váha se automatiky vypne několik vteřin po zobrazení naměřeného procenta tuku a vody v těle. Zároveň se zobrazením naměřených hodnot tuku a vody se objeví také obrazec znázorňující procento tělesného tuku v těle v těchto stupních: velmi nízké nízké průměrné vysoké velmi vysoké (velmi štíhlá osoba) (štíhlá osoba) (průměrná osoba) (tlustá osoba) (velmi tlustá osoba) Pokud je vaše vypočtená hodnota tuku velmi nízká nebo naopak velmi vysoká, zkontrolujte, že je zvoleno správné pohlaví, že máte suchá a čistá chodidla, a že stojíte správně na kovových elektrodách na váze. Zpocená nebo mokrá chodidla zkreslí měření. V takovém případě opusťte váhu a opakujte měření. Rozmezí tělesného tuku a vody v těle pro dospělé (%) Podíl tělesného tuku v těle je velmi individuální u každého člověka. Následující čísla jsou slouží pouze jako obecné vodítko k Vašemu fitness profilu. Tabulka ukazuje jak hodnoty tělesného tuku závisí na pohlaví a věku. Standardní procento tělesného tuku (%) Věk Pod 30 Nad 30 Ženský tělesný tuk Ženská hydratace Mužský tělesný tuk Mužská hydratace Stav % % % % Velmi nízké % % % % Nízké % % % % Průměrné % % % % Vysoké % % % % Velmi vysoké % % % % Velmi nízké % % % % Nízké % % % % Průměrné % % % % Vysoké % % % % Velmi vysoké Key Line Indication Čísla jsou pouze orientační s případnými pochybnostmi se obraťte na lékaře Tipy pro co nejpřesnější měření Važte se vždy na stejné váze umístěné na stejném povrchu. Nerovný povrch může ovlivnit měření. Važte se bez oblečení a bez bot, nejlépe před jídlem a ve stejnou denní dobu. Ujistěte se, že máte čisté a suché nohy a že jsou správně umístěny na kovových elektrodách na váze. Ujistěte se, že váha není na povrchu vlhká.

6 Funkce Váhová jednotka Osobní váha měří váhu v kilogramech (kg). Nejmenší jednotka měření je: kilogram = 100g. Automatické vypnutí Váha se automaticky vypne jakmile z ní sestoupíte. Pokud se objeví nula (pro začátek měření), ale váha není nijak zatížena, po krátké době se automaticky vypne. Indikátor přetížení Když je váha přetížena přes svou maximální kapacitu, na displeji se zobrazí Err. Indikátor slabé baterie Když je slabá baterii, na displeji se zobrazí LO. Poté vyměňte baterii. Pamatujte: vždy používejte kvalitní alkalické baterie. Další varovné zprávy Pokud je tělesný tuk nad maximální měřitelnou kapacitou váhy, na displeji se zobrazí Err-h. Pokud je tělesný tuk pod maximální měřitelnou kapacitou váhy, na displeji se zobrazí Err-l. Skladování a údržba přístroje Váhu čistěte vlhkou utěrkou, ale nenechte vodu zatéct dovnitř váhy. Nepoužívejte hrubé či chemické čistící prostředky. Nenechte váhu nasáknout vodou, mohlo by dojít k poškození elektroniky. Pokud váhu dlouho dobu nepoužíváte, vyjměte baterie. Na váhu neskákejte ani ji nepouštějte z výšky na zem. Zabraňte nárazu tvrdých nebo ostrých předmětů do váhy. Váhu nepoužívejte ani neskladujte v blízkosti zdrojů tepla. USCHOVEJTE PROSÍM TYTO INSTRUKCE K BUDOUCÍMU NAHLÉDNUTÍ. Přístroj byl schválen pro použití v zemích EU a je proto opatřen značkou CE. Veškerá potřebná dokumentace je k dispozici u dovozce. Změny technických parametrů, vlastností, tiskové chyby vyhrazeny. Záruční a pozáruční opravy zabezpečuje dovozce: Compex spol. s r.o., Palackého 105, Brno ve svém centrálním servisním středisku na výše uvedené adrese ;

Tukoměr HF-10. Návod k použití

Tukoměr HF-10. Návod k použití Návod k použití Úvod a bezpečnostní upozornění Gratulujeme ke koupi Tukoměru HF-10. Tento přístroj měří podíl tělesného tuku v % a podíl vody v těle (hydratace) v %. Princip fungování přístroje je založen

Více

Osobní váha EF711H. Návod k použití

Osobní váha EF711H. Návod k použití Návod k použití Vážený zákazníku, děkujeme za zakoupení Osobní váhy EF711H a věříme, že s ní budete při užívání spokojen. Tento přístroj je navržen speciálně na měření množství tělesného tuku a množství

Více

FS-149BW1 SCALEMAN. Digitální osobní váha. Návod k použití. Obsah. Osobní váha FS-149BW1

FS-149BW1 SCALEMAN. Digitální osobní váha. Návod k použití. Obsah. Osobní váha FS-149BW1 Obsah SCALEMAN Digitální osobní váha FS-149BW1 OBSAH... 2 ÚVOD... 3 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ... 3 CO BYSTE MĚLI VĚDĚT PŘED TÍM NEŽ ZAČNETE VÁHU POUŽÍVAT... 3 PRINCIP METODY MĚŘENÍ BIA... 3 MĚŘENÍ TĚLESNÉHO

Více

Měřič tělesného tuku ENI 011013

Měřič tělesného tuku ENI 011013 Měřič tělesného tuku ENI 011013 OBECNÉ INFORMACE: Podobně jako tělesná váha je i množství tuku v těle důležitým ukazatelem dobré fyzické kondice a zdraví. Pouze díky pravidelnému cvičení a nízkotučné dietě

Více

Návod k použití PPW 2201 B-544-02

Návod k použití PPW 2201 B-544-02 ft praha s.r.o. Návod k použití PPW 2200 PPW 2201 ft praha s.r.o. B-544-02 2 ft praha s.r.o. ft praha s.r.o. 3 Tento spotřebič je určen k použití v domácnosti a nikoli do komerčních a lékařských zařízení.

Více

Osobní digitální váha Tanita BC-545N se segmentální analýzou. Návod k obsluze a reklamační řád

Osobní digitální váha Tanita BC-545N se segmentální analýzou. Návod k obsluze a reklamační řád Osobní digitální váha Tanita BC-545N se segmentální analýzou Návod k obsluze a reklamační řád Děkujeme vám za výběr váhy Tanita s tělesnou analýzou. Tato váha je jednou z celé řady výrobků péče o zdraví

Více

Osobní elektronická váha s měřičem množství vodu a tuku v těle Manta MM443. Uživatelská příručka

Osobní elektronická váha s měřičem množství vodu a tuku v těle Manta MM443. Uživatelská příručka Osobní elektronická váha s měřičem množství vodu a tuku v těle Manta MM443 Uživatelská příručka Upozornění: Elektronickou váhu by neměly používat osoby s kardiostimulátory, protože jejich funkce by mohla

Více

BG 39 BG 42. z Diagnostická váha. Návod k použití

BG 39 BG 42. z Diagnostická váha. Návod k použití BG 39 BG 42 CZ z Diagnostická váha Návod k použití Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de Vážení zákazníci,

Více

BF 220. z Skleněná diagnostická váha. Návod k použití

BF 220. z Skleněná diagnostická váha. Návod k použití BF 220 CZ z Skleněná diagnostická váha Návod k použití Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.com Mail: kd@beurer.de 5 1

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 05 15. Upravené a doplněné české vydání

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 05 15. Upravené a doplněné české vydání NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 05 15 Upravené a doplněné české vydání Obsah Strana ÚVOD... 3 PROČ PROVÁDĚT ANALÝZU OBSAHU TUKU V LIDSKÉM TĚLE?... 3 VYSVĚTLENÍ POJMU PODÍL OBSAHU TUKU V LIDSKÉM TĚLE... 4 KOLÍSÁNÍ

Více

Skleněná elektronická váha M8012-JD. Návod k použití

Skleněná elektronická váha M8012-JD. Návod k použití Skleněná elektronická váha M8012-JD - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 OBECNÉ INFORMACE... 3 JAK VÁHA PRACUJE... 3 DŮLEŽITÉ POZNÁMKY... 3 REFERENČNÍ TABULKY... 4 A. PODÍL TUKU V TĚLE... 4 B. PODÍL VODY

Více

Obrázky svalů a rozmístění elektrod

Obrázky svalů a rozmístění elektrod Obrázky svalů a rozmístění elektrod Obrázky svalů a rozmístění elektrod Obrázky svalů a rozmístění elektrod Obrázky svalů a rozmístění elektrod Poznámka: Elektrody, které jsou na obrázku propojené, by

Více

VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST!

VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST! Multifunkční elektronická váha CS6281 - Návod k použití VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST! Obsah CS6281... 1 NÁVOD K POUŽITÍ... 1 OBSAH... 2 ÚVOD... 2 VLOŽENÍ BATERIÍ... 3 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM... 3 ZJIŠŤOVÁNÍ

Více

Kuchyňská váha JETT-8032

Kuchyňská váha JETT-8032 Návod k použití Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Úvod Děkujeme, že jste si vybrali tuto kuchyňskou váhu JETT-8032. Postup pro upevnění váhy na zeď 1) Vyjměte váhu

Více

Prsten pro měření krevního pulzu G-001-B/G-001-R. Návod k použití. Úvod. Obsah. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití.

Prsten pro měření krevního pulzu G-001-B/G-001-R. Návod k použití. Úvod. Obsah. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. G-001-B/G-001-R Návod k použití Úvod Děkujeme, že jste si vybrali tento prsten pro měření krevního pulzu. Tento produkt je vybaven třemi funkcemi: Měřič krevního pulzu, stopky a hodinky. Před použitím

Více

Elektronická kuchyňská váha

Elektronická kuchyňská váha Elektronická kuchyňská váha návod k použití CZ Funkce a specifikace 1. Hodiny, které fungují i když váha není v provozu 2. Nastavitelné stopky, senzor teploty okolí 3. Měření objemu tekutin 4. Převod g

Více

váha osobní VDI 03 návod k obsluze

váha osobní VDI 03 návod k obsluze CZ SK strana 7 váha osobní VDI 03 CZ návod k obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho výrobku. Záruka, její podmínky a doba platnosti jsou uvedeny na záručním listu. Bez dodaného záručního

Více

Osobní multifunkční elektronická váha s displejem M5305-BE-L. - Návod k použití

Osobní multifunkční elektronická váha s displejem M5305-BE-L. - Návod k použití Osobní multifunkční elektronická váha s displejem M5305-BE-L - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 OBECNÉ INFORMACE... 3 JAK VÁHA PRACUJE... 3 DŮLEŽITÉ POZNÁMKY... 3 REFERENČNÍ TABULKA... 4 ZÁKLADNÍ OPERACE...

Více

Generátor kyslíku JETT 5AN

Generátor kyslíku JETT 5AN Generátor kyslíku JETT 5AN Návod k použití Varování: Pro správné používání výrobku pozorně čtěte tento návod. Návod uschovejte k pozdějšímu použití. Revize návodu byla provedena dne 26.4.2010 Úvod... 2

Více

ihealth HS3 Bluetooth osobní váha - uživatelská příručka

ihealth HS3 Bluetooth osobní váha - uživatelská příručka ihealth HS3 Bluetooth osobní váha Uživatelská příručka Obsah Úvod... 3 Obsah balení... 3 Upozornění pro uživatele... 3 Co je potřeba k nastavení... 4 Nastavení... 4 Jednotky měření... 5 Proces měření hmotnosti...

Více

Návod k použití Váha s tukoměrem a měřením podílu vody v těle EF231BW-35P

Návod k použití Váha s tukoměrem a měřením podílu vody v těle EF231BW-35P Návod k použití Váha s tukoměrem a měřením podílu vody v těle EF231BW-35P Předmluva a opatření 1. Gratulujeme Vám k zakoupení této váhy s tukoměrem sloužící jako jednotka, která monitoruje podíl vašeho

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 04 54

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 04 54 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 04 54 Obsah Strana ÚVOD... 4 BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 4 DŮLEŽITÉ POKYNY OHLEDNĚ POUŽITÍ VÁHY... 4 PRINCIP ANALÝZY OBSAHU TUKU V LIDSKÉM TĚLE... 5 VYSVĚTLENÍ POJMU PODÍL OBSAHU

Více

Elektrický pulzní masážní přístroj

Elektrický pulzní masážní přístroj Elektrický pulzní masážní přístroj Návod k použití Obsah Obsah... 2 O přístroji... 3 Hlavní výhody Elektrického pulzního masážního přístroje... 3 Uvnitř balení... 3 Popis funkcí... 4 Upozornění... 5 Nemělo

Více

Návod k použití PPW 2201 B-544-02

Návod k použití PPW 2201 B-544-02 Návod k použití PPW 2200 PPW 2201 B-544-02 2 3 Tento spotřebič je určen k použití v domácnosti a nikoli do komerčních a lékařských zařízení. Návod k použití si pečlivě uschovejte! Tato váha neukazuje pouze

Více

YHF7333. Digitální osobní váha. Návod k použití. Obsah. Osobní váha YHF7333

YHF7333. Digitální osobní váha. Návod k použití. Obsah. Osobní váha YHF7333 Obsah Digitální osobní váha YHF7333 OBSAH... 2 ÚVOD... 3 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ... 3 POKYNY PRO POUŽÍVÁNÍ... 3 FAKTORY OVLIVŇUJÍCÍ VÝSLEDKY MĚŘENÍ... 4 TABULKY PRO POROVNÁVÁNÍ NAMĚŘENÝCH HODNOT... 4 POPIS

Více

Dechový alkohol tester s elektro-chemickým senzorem JETT9 - Návod k použití

Dechový alkohol tester s elektro-chemickým senzorem JETT9 - Návod k použití Dechový alkohol tester s elektro-chemickým senzorem JETT9 - Návod k použití Obsah 1. ÚVOD... 3 1.1. HLAVNÍ FUNKCE A VLASTNOSTI... 3 2. ZOBRAZENÍ KONFIGURACE A FUNKCÍ... 4 2.1. KONFIGURACE... 4 2.2. DISPLEJ...

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE CAS BF-939 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE OSOBNÍ DIGITÁLNÍ VÁHA model Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy dovozce,

Více

Digitální teploměr E-127

Digitální teploměr E-127 Digitální teploměr E-127 Návod k použití Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Obsah SOUHRN VLASTNOSTÍ PRODUKTU. 3 POPIS ČÁSTÍ PŘÍSTROJE....4 SPECIFIKIACE SYMBOLŮ TEPLOMĚRU..5

Více

Návod k obsluze a údržbě

Návod k obsluze a údržbě ZÁRUČNÍ LIST Záruční a pozáruční servis zajišťuje: ATV Moravia s. r. o. Kšírova 45, 619 00 Brno, Česká republika tel/fax.: 541 249 327 email: opravy@atv-servis.cz www.atv-servis.cz Záruku lze uplatnit

Více

Od zdraví ke kráse. Luxusní multifunkční lázeňská vana HYDROJETT-5. Návod k použití

Od zdraví ke kráse. Luxusní multifunkční lázeňská vana HYDROJETT-5. Návod k použití Od zdraví ke kráse Luxusní multifunkční lázeňská vana HYDROJETT-5 Návod k použití Před instalací a používáním produktu si prosím pečlivě přečtěte návod. Uchovejte tento manuál k pozdějšímu použití. Obsah

Více

VÁŽÍCÍ POJÍZDNÁ ŽIDLE BW-3136

VÁŽÍCÍ POJÍZDNÁ ŽIDLE BW-3136 VÁŽÍCÍ POJÍZDNÁ ŽIDLE BW-3136 POUŽITÍ Váha je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Je určena k vážení hmotnosti pacientů sedících

Více

Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2

Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2 Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tuto příručku, abyste se ujistili, že přístroj budete používat správně, a

Více

JETT-6000C DECHOVÝ ANALYZÁTOR OBSAHU ALKOHOLU V KRVI.

JETT-6000C DECHOVÝ ANALYZÁTOR OBSAHU ALKOHOLU V KRVI. DECHOVÝ ANALYZÁTOR OBSAHU ALKOHOLU V KRVI. JETT-6000C Měřidlo pro orientační měření (domácí monitoring) obsahu alkoholu v krvi. Propojení s PC pomocí USB Archivace výsledků pro více osob. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:

Více

Návod k použití Alkohol tester JETT 1 (EX201i)

Návod k použití Alkohol tester JETT 1 (EX201i) Návod k použití Alkohol tester JETT 1 (EX201i) Žádné testovací zařízení není naprosto jednoduché. Nepřesné čtení tohoto návodu k použití může mít za následek neomezený počet okolností zahrnující uživatelské

Více

BG 64. Diagnostická váha USB Návod k použití...2-20

BG 64. Diagnostická váha USB Návod k použití...2-20 BG 64 CZ Diagnostická váha USB Návod k použití...2-20 Beurer GmbH Söflinger Str. 218 D-89077 Ulm (Německo) Tel.: +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de E-mail: kd@beurer.de

Více

OBSAH OBSAH OBSAH BALENÍ

OBSAH OBSAH OBSAH BALENÍ OBSAH OBSAH Obsah balení... 2 Důležitá upozornění...3 Základní informace pro vedení tréninku...6 Přehled funkcí...7 Přenos signálu a metody měření Začínáme...8 Základní ovládání sporttesteru...9 Základní

Více

Magnetický eliptický crossový trenažér

Magnetický eliptický crossový trenažér Magnetický eliptický crossový trenažér Výr. Číslo. 997 Užívatelský manuál Důležité: Před použitím produktu si pozorně přečtěte instrukce. Uschovejte tento uživatelský manuál pro budoucí použití. Specifikace

Více

Osobní digitální váha Tanita BC-601

Osobní digitální váha Tanita BC-601 Osobní digitální váha Tanita BC-601 Návod k obsluze a reklamační řád Tento návod k použití obsahuje důležité informace a měl by být trvale k dispozici. Váhu nesmí používat lidé s lékařským implantátem

Více

Smart Scale US20E Uživatelská příručka

Smart Scale US20E Uživatelská příručka Smart Scale US20E Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení UMAX Smart Scale, která využívá pokročilou technologii pro sledování hmotnosti a dalších tělesných parametrů. Smart Scale analyzuje tělesné

Více

Bezdrátová váha na měření tuku. model CR9901. Návod k použití

Bezdrátová váha na měření tuku. model CR9901. Návod k použití Bezdrátová váha na měření tuku model CR9901 Návod k použití 1 Děkujeme, že jste si vybrali náš výrobek, doporučujeme přečíst si následující instrukce. Funkce 1. Zařízení využívá infračervený princip bezdrátového

Více

Digitální multimetr EM3082

Digitální multimetr EM3082 Digitální multimetr EM3082 Záruka Záruka na vady materiálu a zpracování, platí po dobu dvou let od data zakoupení. Tato záruka se nevztahuje na baterie a pojistky. Záruka se také nevztahuje na situace,

Více

Návod k použití Bezdrátový pažní teploměr BTM-D1D

Návod k použití Bezdrátový pažní teploměr BTM-D1D Návod k použití Bezdrátový pažní teploměr BTM-D1D Sada BTM-D1D zahrnuje: Přijímač*1 Ramenní manžeta *1 AAA baterie*2 3 Volt lithiová baterie (CR2032)*1 Ramenní pásek: 33cm*1 Návod k použití*1 Používání

Více

DIGITÁLNÍ ALKOHOL TESTER

DIGITÁLNÍ ALKOHOL TESTER DIGITÁLNÍ ALKOHOL TESTER Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Před prvním použitím si pečlivě přečtěte návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Pokud výrobek předáváte

Více

Návod k obsluze. CICLOMASTER CM 628i

Návod k obsluze. CICLOMASTER CM 628i Návod k obsluze CICLOMASTER CM 628i Blahopřejeme! Návod k obsluze CICLOMASTER CM628i Koupí přístroje CM628i jste se stal majitelem vysoce přesného elektronického bezdrátového tachometru spojeného měřičem

Více

/CZ/ Meteostanice EWS-810, bílá obj. č. 123127

/CZ/ Meteostanice EWS-810, bílá obj. č. 123127 Ovládací prvky a indikace A Základna 1 Den 2 Měsíc 3 Den v týdnu 4 Symbol alarmu/budíku 5 Letní čas 6 Symbol baterie (základna) 7 Teplota v místnosti 8 Venkovní teplota 9 Indikace kanálů 10 Přepínání kanálů

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4809832

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4809832 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 4809832 Děkujeme, že jste si zakoupili tento monitor srdečního tepu. Prosím, před použitím si přečtěte si důkladně návod k použití. Pokud byl přístroj poškozen při přepravě, nepoužívejte

Více

OS1327D. Ruční infračervený teploměr s USB rozhraním. Uživatelská příručka

OS1327D. Ruční infračervený teploměr s USB rozhraním. Uživatelská příručka OS1327D Ruční infračervený teploměr s USB rozhraním Uživatelská příručka tel: 596 311 899 fax: 596 311 114 web: www.jakar.cz e-mail: kontakt@jakar.cz 1 OBSAH 1. Popis 2. Bezpečnostní informace 3. Funkce

Více

BM 35 z Návod k použití Měřič krevního tlaku

BM 35 z Návod k použití Měřič krevního tlaku BM 35 CZ z Návod k použití Měřič krevního tlaku BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de 0344 Česky

Více

Doba použití: max. 3 minuty + odpočinek 10 minut Třída ochrany: II

Doba použití: max. 3 minuty + odpočinek 10 minut Třída ochrany: II Návod k obsluze a údržbě RUČNÍ MIXÉR S MÍSOU SOLID HM201B Výrobky značky SOLID dodává: SOLID CZECH a.s., Na Brně 1972, 500 06 Hradec Králové, Česká republika; web: www.solid-czech.cz Popis spotřebiče:

Více

NÁVOD K OBSLUZE MĚŘIČ IMPEDANCE ZKRATOVÉ SMYČKY MZC-306

NÁVOD K OBSLUZE MĚŘIČ IMPEDANCE ZKRATOVÉ SMYČKY MZC-306 NÁVOD K OBSLUZE MĚŘIČ IMPEDANCE ZKRATOVÉ SMYČKY MZC-306 SONEL S. A. ul. Wokulskiego 11 58-100 Świdnica Verze AMT HWT Měřič MZC-304 je moderní měřicí přístroj, vysoké kvality pro snadné a bezpečné použití.

Více

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ OSOBNÍ FITNESS VÁHA NÁVOD K POUŽITÍ CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Před prvním použitím si pozorně přečtěte tento návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Předáváte-li

Více

PARNÍ ČISTIČ CS 2000. Návod k použití

PARNÍ ČISTIČ CS 2000. Návod k použití PARNÍ ČISTIČ CS 2000 Návod k použití Blahopřejeme Vám k nákupu parního čističe CS - 2000! VLASTNOSTI: výkon 1350 W, velmi nízká úroveň hluku při provozu, Dodávané příslušenství: prodlužovací trubice podlahový

Více

ANALYZAČNÍ DIGITÁLNÍ VÁHA AEG PW 5571 FA NÁVOD K POUŽITÍ CZ. Ovládací prvky 1 Kontaktní plocha 2 Displej 3 Dolů 4 Nahoru 5 SET-nastavení

ANALYZAČNÍ DIGITÁLNÍ VÁHA AEG PW 5571 FA NÁVOD K POUŽITÍ CZ. Ovládací prvky 1 Kontaktní plocha 2 Displej 3 Dolů 4 Nahoru 5 SET-nastavení ANALYZAČNÍ DIGITÁLNÍ VÁHA AEG PW 5571 FA NÁVOD K POUŽITÍ CZ Ovládací prvky 1 Kontaktní plocha 2 Displej 3 Dolů 4 Nahoru 5 SET-nastavení SYMBOL Kg(lb/st) VÝZNAM Tělesná váha Muž Žena cm age Výška postavy

Více

DA-9000. Digitální detektor alkoholu. Jsme rádi, že jste si vybrali alkohol tester DA 9000. Věříme, že až se blíže seznámíte s tímto přístrojem,

DA-9000. Digitální detektor alkoholu. Jsme rádi, že jste si vybrali alkohol tester DA 9000. Věříme, že až se blíže seznámíte s tímto přístrojem, Digitální detektor alkoholu DA-9000 Jsme rádi, že jste si vybrali alkohol tester DA 9000. Věříme, že až se blíže seznámíte s tímto přístrojem, budete přesvědčeni o spolehlivosti a přesnosti technologie

Více

BS 444 CONNECT BS 445 CONNECT Návod k použití

BS 444 CONNECT BS 445 CONNECT Návod k použití BS 444 CONNECT 40444 BS 445 CONNECT 40441 Návod k použití DŮLEŽITE POKYNY! PEČLIVĚUSCHOVEJTE! Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte návod k použití, zejména bezpečnostní pokyny, a návod si uschovejte

Více

KOMERČNÍ PŘENOSNÁ VÁHA WWA PROVOZNÍ POKYNY

KOMERČNÍ PŘENOSNÁ VÁHA WWA PROVOZNÍ POKYNY KOMERČNÍ PŘENOSNÁ VÁHA WWA PROVOZNÍ POKYNY 1 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Všechny bezpečnostní zprávy jsou označeny slovem VÝSTRAHA a UPOZORNĚNÍ. Tato slova mají následující významy: VÝSTRAHA UPOZORNĚNÍ Důležitá

Více

Digitální osobní váha Návod k obsluze

Digitální osobní váha Návod k obsluze Digitální osobní váha Návod k obsluze CZ SBS 2507RD / SBS 2507BL / SBS 2507WH Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni

Více

Důležité. Česky. 1Čištění holícího strojku

Důležité. Česky. 1Čištění holícího strojku 1 Důležité 1Před použitím Tento holící strojek pro mokré/suché holení se používá pro mokré holení s pěnou na holení nebo pro suché holení. Tento holící strojek je vodotěsný, a lze jej tudíž používat ve

Více

Návod k obsluze pro měřič kyslíku

Návod k obsluze pro měřič kyslíku H59.0.21.6B-08 Návod k obsluze pro měřič kyslíku od V1.3 GOX 100 GREISINGER electronic GmbH H59.0.21.6B-08 strana 2 z 8 Obsah 1 Použití přístroje... 2 2 Všeobecné pokyny... 2 3 Likvidace... 2 4 Bezpečnostní

Více

Osobní digitální váha Tanita BC-601

Osobní digitální váha Tanita BC-601 Osobní digitální váha Tanita BC-601 Návod k obsluze a reklamační řád Tento návod k použití obsahuje důležité informace a měl by být trvale k dispozici. Váhu nesmí používat lidé s lékařským implantátem

Více

Minidiktafon EDIC mini LCD

Minidiktafon EDIC mini LCD Minidiktafon EDIC mini LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Extrémní výdrž až 250 hodin nahrávání v kuse Miniaturní rozměry Jednoduché ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Obsah balení Digitální

Více

ihealth HS5 Wi-Fi komplexní tělesný analyzátor - uživatelská příručka

ihealth HS5 Wi-Fi komplexní tělesný analyzátor - uživatelská příručka ihealth HS5 Wi-Fi komplexní tělesný analyzátor Uživatelská příručka Obsah Úvod... 3 Obsah balení... 3 Pro koho je váha určena... 3 Důležité upozornění pro uživatele... 4 Přehled ovládacích tlačítek...

Více

Multifunkční osobní váha TH831

Multifunkční osobní váha TH831 Multifunkční osobní váha TH831 Standardní srovnávací hodnoty Věk Tuk % Voda % Svalová hmota % Podváha Normál Nadváha Obezita Normál Normál Žena 10-12 28 >60

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 6476 Elektronická osobní insportline Dolsa

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 6476 Elektronická osobní insportline Dolsa UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 6476 Elektronická osobní insportline Dolsa OBSAH CHARAKTERISTIKA PŘÍSTROJE A FUNKCE... 3 FUNKCE TLAČÍTEK... 3 OVLÁDÁNÍ... 3 ZPŮSOB MĚŘENÍ A VYHODNOCENÍ VÝSLEDKŮ... 4 Změření hmotnosti...

Více

Diagnostická váha Návod k použití... 2-21

Diagnostická váha Návod k použití... 2-21 BF 100_Body Complete z Diagnostická váha Návod k použití... 2-21 Beurer GmbH Söflinger Str. 218 D-89077 Ulm (Německo) Tel.: +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de E-mail: kd@beurer.de

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-112 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Digitální dveřní kukátko s kamerou HQS 708

Digitální dveřní kukátko s kamerou HQS 708 Digitální dveřní kukátko s kamerou HQS 708 Návod na použití Bezpečnostní předpisy: - Přístroj obsahuje vbudovanou Li-ion baterii. Neotevírejte sami kryt přístroje! - Než zapojíte FPC (žlutý plochý kabel),

Více

Bedienungsanleitung Operating Instructions Mode d emploi Instruzioni per L uso Gebruiksaanwijzing Instrucciones de manejo Manual de instruções

Bedienungsanleitung Operating Instructions Mode d emploi Instruzioni per L uso Gebruiksaanwijzing Instrucciones de manejo Manual de instruções Bedienungsanleitung Operating Instructions Mode d emploi Instruzioni per L uso Gebruiksaanwijzing Instrucciones de manejo Manual de instruções Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohjeet Kezelési útmutató

Více

BC 31. z Návod k použití Měřič krevního tlaku

BC 31. z Návod k použití Měřič krevního tlaku BC 31 z Návod k použití Měřič krevního tlaku BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Německo) Tel.: +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de E-mail: kd@beurer.de ČESKY Vážená

Více

INDUKČNÍ VAŘIČ NÁVOD/NÁVOD

INDUKČNÍ VAŘIČ NÁVOD/NÁVOD INDUKČNÍ VAŘIČ NÁVOD/NÁVOD CZ Blahopřejeme Vám ke koupi tohoto výrobku. Jsme přesvědčeni, že s ním budete plně spokojeni. Jestliže chcete využít všechny funkce přístroje co možná nejlépe, prosíme o dodržování

Více

UA 107 121 GB 122 136

UA 107 121 GB 122 136 PL 2 16 CZ 17 31 Instrukcja użytkowania WAGA ZELMER S.A. 35-016 Rzeszów, ul Hoffmanowej 19, Polska www zelmer.pl Návod k obsluze VÁHA ZELMER BOHEMIA, s.r.o. Horní Těrlicko 770, 735 42 Těrlicko Tel.: 596

Více

NÁVOD K OBSLUZE digitální kuchyňská váha

NÁVOD K OBSLUZE digitální kuchyňská váha PRODUCTS NÁVOD K OBSLUZE digitální kuchyňská váha EK9315 VÁHA HODINY BUDÍK KALENDÁŘ TEPLOMĚR VLHKOMĚR POPIS PRODUKTU Účinná vážicí plocha Kryt baterie Stojánek LCD displej * Jedná se pouze o ilustrační

Více

TLAKOMĚR LAICA BM1001, BM1005

TLAKOMĚR LAICA BM1001, BM1005 TLAKOMĚR LAICA BM1001, BM1005 Toto zařízení, je plně automatické, používá se k měření tlaku neinvazivním způsobem. Měří krevní tlak (systolický a diastolický), tepovou frekvenci a přítomnost srdeční arytmie.

Více

compact one Coffee experience engineered in Switzerland

compact one Coffee experience engineered in Switzerland CZ compact one Coffee experience engineered in Switzerland 2 Bezpečnostní předpisy 3 Pro vaši bezpečnost Návod k obsluze si před použitím přístroje kompletně pročtěte a uschovejte jej pro další uživatele

Více

ST-PS1250. Osobní váha Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-PS1250. Osobní váha Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-PS1250 Osobní váha Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Uživatelská příručka HH176. Teploměr se záznamem dat pro termočlánky a odporové teploměry

Uživatelská příručka HH176. Teploměr se záznamem dat pro termočlánky a odporové teploměry Uživatelská příručka HH176 Teploměr se záznamem dat pro termočlánky a odporové teploměry strana 1 Bezpečnostní informace: Výstraha Abyste se vyhnuli úrazu el. proudem nebo osobnímu zranění, věnujte pozornost

Více

POKYNY K POUŽITÍ A ÚDRŽBĚ CHLADNIČKY A MRAZNIČKY HG 5.1 M HG 5.1 Z

POKYNY K POUŽITÍ A ÚDRŽBĚ CHLADNIČKY A MRAZNIČKY HG 5.1 M HG 5.1 Z POKYNY K POUŽITÍ A ÚDRŽBĚ CHLADNIČKY A MRAZNIČKY HG 5.1 M HG 5.1 Z CHLADNIČKY A MRAZNIČKY TYP: HG 5.1 M (CHLADNIČKA) HG 5.1 Z (MRAZNIČKA) 1. POUŽITÍ Chladničky/mrazničky typu HG 5.1 se používají ve stravovacím

Více

Telefonní bluetooth sada do auta BCK-04. Návod k použití

Telefonní bluetooth sada do auta BCK-04. Návod k použití Telefonní bluetooth sada do auta BCK-04 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 2 VLASTNOSTI PRODUKTU... 2 OBSAH BALENÍ... 3 POPIS VÝROBKU... 3 POUŽÍVÁNÍ MIKROFONŮ... 4 INSTALACE BLUETOOTH SADY V AUTOMOBILU...

Více

BIO SHAKE SLIMMER NÁVOD K POUŽITÍ. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod a řiďte se uvedenými pokyny.

BIO SHAKE SLIMMER NÁVOD K POUŽITÍ. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod a řiďte se uvedenými pokyny. U Topolů 1778 258 01 Vlašim Česká republika NÁVOD K POUŽITÍ BIO SHAKE SLIMMER Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod a řiďte se uvedenými pokyny. Důležitá upozornění 1. Těhotné ženy,

Více

Betjeningsvejledning. Bruksanvisning. Käyttöohje. Brukerhåndbok User manual 1-24 25-48 49-72 73-96 2015-01

Betjeningsvejledning. Bruksanvisning. Käyttöohje. Brukerhåndbok User manual 1-24 25-48 49-72 73-96 2015-01 1-24 Betjeningsvejledning 25-48 Bruksanvisning 49-72 Käyttöohje 73-96 Brukerhåndbok Uživatelská příručka97-120 User manual 2015-01 Sériové číslo: Registrační číslo: Telefonní číslo servisu: Dodavatel:

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA AccuBANKER AB-230 PŘENOSNÁ POČÍTAČKA BANKOVEK Dovozce: CONSYGEN CZ s.r.o. Opletalova 37, 110 00, Praha 1 Tel:224 212 073, Tel/Fax: 224 241 025, Email: consygen@consygen.cz www.consygen.cz

Více

BF 400. z Diagnostická váha. Návod k použití

BF 400. z Diagnostická váha. Návod k použití BF 400 CZ z Diagnostická váha Návod k použití Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de Vážení zákazníci,

Více

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ OSOBNÍ FITNESS VÁHA NÁVOD K POUŽITÍ CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Před prvním použitím si pozorně přečtěte tento návod k použití. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Předáváte-li

Více

Vyhřívaná bunda Návod k použití

Vyhřívaná bunda Návod k použití Návod k použití Přečtěte si, prosíme, tento návod k použití před tím, než začnete přístroj používat, abyste si zajistili správné a bezpečné používání tohoto produktu zejména proto, že jde o vyhřívaný přístroj.

Více

II. Přehled výrobku 1. Rozhraní a vzhled. 1. Ethernet 2. USB Host 3. USB rozhraní 4. Slot na SD kartu 5. Směr vložení SD karty

II. Přehled výrobku 1. Rozhraní a vzhled. 1. Ethernet 2. USB Host 3. USB rozhraní 4. Slot na SD kartu 5. Směr vložení SD karty GK-7000 Manuál Bezpečnostní instrukce: Pečlivě udržujte váš systém, abyste tak zajistili jeho delší životnost a snižili riziko poškození. - Nenechte přístroj pracovat ve vlhkém nebo extrémně teplém prostředí.

Více

Přístroj pro monitorování složení lidského těla

Přístroj pro monitorování složení lidského těla BF511 Přístroj pro monitorování složení lidského těla Návod k obsluze Děkujeme vám, že jste si zakoupili monitor složení lidského těla OMRON. Před prvním použitím přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento

Více

DIGITÁLNÍ MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJ ZEMNÍHO ODPORU

DIGITÁLNÍ MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJ ZEMNÍHO ODPORU NÁVOD K OBSLUZE DIGITÁLNÍ MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJ ZEMNÍHO ODPORU KEW 4105A KYORITSU ELECTRICAL INSTRUMENTS WORKS, LTD., 1. BEZPEČNOST MĚŘENÍ Měřící přístroj zemního odporu KEW 4105A byl navržen, vyroben a otestován

Více

Návod k použití Zdravotní antidekubitní matrace SB-100

Návod k použití Zdravotní antidekubitní matrace SB-100 Důležitá poznámka Návod k použití Zdravotní antidekubitní matrace SB-100 Děkujeme Vám za zakoupení DOLPHIN tlakově- vzduchové matrace. Před použitím produktu prosím pečlivě pročtěte tento návod. Mějte

Více

Krokoměr s tukoměrem 2 v 1

Krokoměr s tukoměrem 2 v 1 U Topolů 1778 258 01 Vlašim Česká republika NÁVOD K POUŽITÍ Krokoměr s tukoměrem 2 v 1 Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod a řiďte se uvedenými pokyny. Děkujeme, že jste si zakoupili

Více

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy

Návod k použití - kamera pro záznam jízdy Popis produktu - stavba produktu Návod k použití - kamera pro záznam jízdy 1) tlačítko NAHORU 2) tlačítko MENU 3) tlačítko DOLŮ 4) USB port 5) otvor pro držák 6) výstup HDMI 7) tlačítko zapnout/vypnout

Více

ONYX Deskset HD Uživatelská příručka. Freedom Scientific, Inc. GALOP, s.r.o.

ONYX Deskset HD Uživatelská příručka. Freedom Scientific, Inc. GALOP, s.r.o. ONYX Deskset HD Uživatelská příručka Freedom Scientific, Inc. GALOP, s.r.o. Anglický originál vydala společnost Freedom Scientific 11800 31 st Court North St. Petersburg, Florida 33716-1805 USA www.freedomscientific.com

Více

MSC-HR10/20 je určen pouze pro sportovní účely a není možné s ním nahradit

MSC-HR10/20 je určen pouze pro sportovní účely a není možné s ním nahradit Obrázky k těmto textům naleznete v Anglickém návodu. MSC-HR10/20 je určen pouze pro sportovní účely a není možné s ním nahradit Tento manuál obsahuje důležité informace o bezpečném používání a údržbě,

Více

Náhradní testovací pásky do přístroje na měření cholesterolu. Bene Check Plus - Návod k použití

Náhradní testovací pásky do přístroje na měření cholesterolu. Bene Check Plus - Návod k použití Náhradní testovací pásky do přístroje na měření cholesterolu Bene Check Plus - Návod k použití Určeno pouze pro použití s měřicím přístrojem BENE CHECK PLUS MULTI-MONITORING METER pro testování hladiny

Více

Digitální multimetr VICTOR 70D návod k použití

Digitální multimetr VICTOR 70D návod k použití Digitální multimetr VICTOR 70D návod k použití Všeobecné informace Jedná se o 3 5/6 číslicového multimetru. Tento přístroj je vybavený dotekovým ovládáním funkcí náhradou za tradiční mechanický otočný

Více

BC 58. z Návod k použití Měřič krevního tlaku

BC 58. z Návod k použití Měřič krevního tlaku BC 58 CZ z Návod k použití Měřič krevního tlaku BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de Vážení zákazníci,

Více

Elektronický slovník. Návod k použití

Elektronický slovník. Návod k použití Návod k použití Tento elektronický "mluvící" slovník zastupuje novou generaci kapesních elektronických zařízení vyznačujících se širokou využitelností, kompaktní velikostí, nízkou hmotností, a přesto poskytujících

Více

Reflecta DigiEndoscope

Reflecta DigiEndoscope Reflecta DigiEndoscope Digitální endoskop se záznamem Návod k použití!!! Upozornění!!! Zařízení není určeno k lékařským, ani veterinárním účelům. Obsah balení Před prvním použitím výrobku se ujistěte,

Více

Návod k použití. PHOTON EUROPE DPL ProV

Návod k použití. PHOTON EUROPE DPL ProV Návod k použití PHOTON EUROPE DPL ProV Popis zařízení: Typ záblesku DPL ProV - 400 DPL ProV - 600 DPL ProV - 800 Výkon v jaulech 400Ws 600Ws 800Ws Směrné číslo 66 80 90 Čas znovu-dobití 0,2-0,9 s 0,2-1,5

Více

Uživatelská příručka TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy

Uživatelská příručka TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy Uživatelská příručka TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy Používejte denně! Kdykoli! Kdekoli! OBSAH: I. Představení produktu II. Součásti produktu III. Zdravotní účinnost IV. Kdy přístroj používat

Více

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Part. LE05261AC-11/13-01 GF Niky S 1-1.5-2-3 kva CZ CZ 3 2 Niky S 1-1.5-2-3 kva OBSAH 1 Úvod 4 2 Podmínky použití 4 3 Instalace 5 4 Ovládání

Více