Zápis KM. 15 Nové Sady ze dne 14. dubna 2008

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis KM. 15 Nové Sady ze dne 14. dubna 2008"

Transkript

1 Zápis KM. 15 Nové Sady ze dne 14. dubna 2008 Pítomni: Mgr. Antoním Stank, Ph.D. (pedseda), Mgr. Gabriela Medveová (tajemnice KM), Jií Kracík, Mgr. Milan Langer, Ing. Vít Plachta, Jií Stíž, Mgr. Zdeka Vamberová, Mgr. Richard Šrámek. Ph.D. Omluveni: Lubomír Coufal, Jarmila Kalmanová Zástupce mstské policie. Obané mstské ásti: Obyvatelé mstské ásti Nové Sady dle prezenní listiny. Program: 1. Zahájení 2. Kontrola zápisu z minulé schze KM 3. Pipomínky oban ohledn stavebních prací na ul. Dolní Novosadská, pechody pro chodce, opravy chodník 4. Vyjádení zástupce mstské policie k aktuálním problémm mstské ásti Stanoviska KM 6. Rzné 7. Závr Ad 1) Pedseda KM zahájil jednání v Ad 2) Pedseda KM provedl kontrolu zápisu z minulé schze ze dne 10. bezna Ad 3) Zpoždní zahájení stavebních prací kanalizace Dolní Novosadská Obané ulice Dolní Novosadská vyjádili nespokojenost nad zpoždním stavebních prací, které mly být zahájeny již v v beznu. Zástupce stavební firmy p. Zedek prostednictvím pedsedy KM informoval, že nebude chodit každý msíc na schzi komise, ale dostaví se jednou za tvrt roku s komplexními informacemi. Pedseda KM tlumoil v plénu výsledek jednání s p. Zedekem, že je teba urit kontaktní osobu, která bude na pondlních schzkách projednávat aktuální problémy oban aktuáln zasažených stavebními prácemi. Do doby, než bude stanovena odpovdná osoba dává pedseda k dispozici obanm svou ovou adresu.

2 Petrvávající neutšený stav s bezpeností silniního provozu na silnicích Slavonínská, Schweitzerova, Stední Novosadské, Dolní Novosadské, Rooseveltova Obané opt upozorují na dlouhodobý problém nedostatku vhodn umístných pechod pro chodce. Týká se to pedevším lokality Dolní Novosadské u kostela, dále pak ulic Slavonínská chybí pechod u zastávek MHD, což siln pociují tlesn postižení spoluobané, Schweitzerova obdobná situace chybjících pechod u zastávek MHD, které denn využívají stovky dtí a senior. Auta zde jezdí nepimenou rychlostí hrozí vážné dopravní nehody! Padl i návrh, zda by bylo možné v tchto místech njakým zpsobem zpomalit rychlost projíždjících vozidel. V této vci bohužel neuspla a ni mstská policie, nebo jejich žádost v této vci stále leží na píslušném odboru dopravy. Stanovisko KM: KM žádá v této vci písemné stanovisko odboru dopravy MmOl a úast odpovdného zástupce na jednání KM (nejlépe v msíci kvtnu 2008) za úelem podání podrobnjších informací. Obané si stžují, že chodník na ul. Slavonínská nebyl kvalitn opraven. Pedseda KM nesouhlasí s názorem oban a informoval o tom, že pi oprav chodníku byla MmOl vybrána varianta využívající pvodní dlažbu, což se zákonit muselo projevit na úrovni opraveného chodníku. Osobn práci pevzal od zástupce firmy Presbeton Nova, s.r.o. a konstatuje, že byla odvedena v kvalit odpovídající v cen ,- K. Na práci je pirozen záruka, která bude využita, pokud se objeví nedostatky. Požadavek na pedláždní ul. Vratislavova, kde je chodník poškozen po povodních a jeho údržba v zimních msících je velmi obtížná. Požadavek na oištní chodník od prorstající trávy: - v úseku Slavonínská smr ke trati, - v úseku Schweitzerova nová zámková dlažba, kterou prorstá tráva Požadavek na zkulturnní autobusové zastávky MHD. Požadavek na opravu cesty mezi Klubem A1 a domem. 57. Obdobná situace s chodníky je v celém úseku Stední a Dolní Novosadské. Stanovisko KM: KM konstatuje, že v celé lokalit je dlouhodob zanedbána údržba chodník a obrací se touto cestou na MmOl a TSmOl o písemné stanovisko k výše uvedeným požadavk, jež považujeme za opodstatnné. Nedoruování Radniních list Mnozí obané na Dolní Novosadské stále nedostávají do svých schránek Radniní listy. KM je vyzvala aby se obrátili na eskou poštu, která podle nkterých informací je v souasnosti jejich distributorem.

3 Požadavek na odstranní erné skládky Obané žádají likvidaci erné skládky v míst mezi hbitovem u kostela sv. Filipa a Jakuba na Dolní Novosadské a Kovošrotem. KM se obrací na TSmOl s žádostí o odstranní této erné skládky a MP Olomouc o zvýšený monitoring oblasti, kde se v posledním ase vyskytují bezdomovci. Ad 4) Zástupce mstské policie potvrdil, že radar na ul. Rooseveltova zstane ješt njaký as na svém míst. Pozdji bude umístn na jiná riziková místa. Pan Kracík, len KM, navrhuje, aby se MP zamila na kontrolu cyklist, zda jezdí po stezce pro cyklisty. Jedná se o místo kolem autobusové zastávky u uilišt. Cyklisté se zde chovají velmi neukáznn. Dále pak upozoruje na problém s bezdomovci, kteí pebývají vedle hbitova. Policie se toto snaží s vtším i menším úspchem ešit. Zástupce MP Olomouc informoval o tom, že zajištní odstavených výmníkových stanic na Werichov ulici a ulici dr. Mišáka je podle píslušných norem. Obané opt otevírají problém nedostatku parkovacích míst. Zástupce policie navrhuje, zda by se místo botiek mohla špatn parkující vozidla nechat odtáhnout. Nebo zda hledat njaké jiné ešení? (nap. parkovací lístky?) lenové KM v diskusi k problému konstatují, že je celkem jedno, zda bude postih probíhat formou odtažení i botiek. Problém je ale v chronickém nedostatku parkovacích míst na sídlišti Nové Sady jih, Zikova apod. Pan Plachta, len KM, otevírá otázku výstavby parkovacího domu. Zele Pan Stíž, pan Langer lenové KM, poádali o odstranní uschlých strom ped ZŠ Dr. Milady Horákové a jejich nahrazení novými. Pan Langer upozornil na nedokonenou úpravu ploch u malého parkovišt na ulice Handleno vedle vjezdu do garáží (mezi vjezdem a výmníkovou stanicí) chybí zele! Ad 5) j.: SmOl/Maj/22/1518/2008/Ji Žádost o sdlení stanoviska k pronájmu s následným odprodejem ást parc.. 235/23 orná pda o výme 263 m2 v k. ú. Povel, obec Olomouc za úelem výstavby bytového domu (dotena bude pouze rohem bytového domu), vjezdu do garáží pod bytovým domem, parkovacích stání a chodník. lenové KM nemají námitek. j.: SmOl/ŽP/55/6455/2008/Ste Žádost o stanovisko k odstranní laveek (zbytk pouze železa) nacházející se u dom a u domu. 22 na ulici Družební.

4 lenové KM nemají námitek s odstranním laveek. j.: SmOl/ŽP/55/7027/2008/Ste Žádost o stanovisko k odstranní laveek (zbytk pouze železa) nacházející se za domy a na ulici Fischerova. lenové KM nemají námitek s odstranním laveek. Dopis Spoleenství vlastník Fischerova 705/12 a 704/14 Olomouc Nové Sady, IO , vyizuje JUDr. Betislav Smrka. - upozornní na neupravenou plochu u fotbalového hišt a u hospody (nezpevnný povrch je rozjíždn autobusy, auty, dodávkovými auty a dochází k poškozování nového asfaltového povrchu) - upozornní na havarijní stav esovitého chodníku za Fischerovou ulicí, který se vine mezi hišti a upravenými plochami se zelenou vegetací pi dešti a tání jsou znané ásti chodníku pod vodou a chodci se musí brodit vodou i obcházet kaluže po rozbahnném trávníku KM se seznámila s obsahem dopisu a s jeho obsahem pln souhlasí. Upozoruje i na to, že chodník využívají i tlesn postižení spoluobané, kteí v lokalit bydlí a havarijní stav chodníku jim psobí znané potíže! Dopis bude pedán TSmOl s žádostí o písemné stanovisko k požadavku na opravu chodníku a zpevnní pedmtné ásti cesty. Ad 6) Sbrová sobota 12. dubna 2008 lenové KM vyhodnotili rozmístní kontejner bhem jarní sbrové soboty jako efektivní a dkují touto cestou TSmOl. Pro podzimní sbrovou sobotu v roce 2008 žádá KM o umístní jednoho kontejneru do ulice Peškova k domu s peovatelskou službou (obdobn jak tomu bylo na podzim roku 2007). Žádáme o pedání požadavku na píslušný odbor MmOl a oddlení TSmOl a zaslání písemného vyrozumní. Drobné rekreaní plochy Pedseda KM informoval leny o materiálu odboru koncepce a rozvoje MmOl pehled stávajících drobných rekreaních ploch (hišt sportovní, dtská, dopravní, v rámci subjektu MŠ, ZŠ, voln pístupná atd.). Vzhledem k tomu, že materiál by ml být poskytnut veejnosti prostednictvím internetových stránek msta, požaduje OKR MmOl posouzení jeho aktuálnosti, opravu i doplnní. Pedseda KM zajistí kopie materiálu pro leny KM, pípadn jejich neskenování a rozeslání zájemcm prostednictvím u. Jednání k projektu pro stavební povolení rozšíení parkovacích stání Olomouc, ul. Skupova a Trnkova

5 Pedseda KM se jednání nemohl zúastnit, nebo pozvánka byla doruena po termínu konání jednání. Pvodním adresátem byla bývalá pedsedkyn KM p. Kolmanová. Pedseda KM se podivil nad tím, že ješt v beznu 2008 nejsou k dispozici správné rozdlovníky! Pedseda KM informoval leny materiálu Pehled inností TSmOl v msíci dubnu Pedseda KM prosí, zda by materiál tabulka Pehled inností mohla být zasílána elektronicky na ovou adresu pedsedy KM. Pedseda KM informoval o iniciativ paní M. Meckovské, manažerky MC Provázek a materiálech ke Kampani Msto pro dti. Materiál bude pepískán lenm KM a p. Mecková bude pizvána na píští KM. Zápis bude na výslovnou žádost zaslán p. Chromkové J., Slavonínská 43. Olomouc. Ad 6) Píští schze komise se bude konat 12. kvtna 2008 v na obvyklém míst. Pedseda KM ukonil zasedání v Zapsala: Mgr. Gabriela Medveová Kontroloval: Mgr. Antonín Stank, Ph.D.

Komise mstské ásti.12 Needín. Zápis z jednání komise mstské ásti.12 Needín ze dne

Komise mstské ásti.12 Needín. Zápis z jednání komise mstské ásti.12 Needín ze dne Komise mstské ásti.12 Needín Zápis z jednání komise mstské ásti.12 Needín ze dne 3.1.2008 Pítomni: Ing. František Minaík, Miroslav Bureš, MUDr. Bohumila Gremlicová, Jaromír Jurtík, Jan Kouil, Petr Polívka,

Více

Z Á P I S. z jednání komise mstské ásti.6 Olomouc Chválkovice konané dne

Z Á P I S. z jednání komise mstské ásti.6 Olomouc Chválkovice konané dne Z Á P I S z jednání komise mstské ásti.6 Olomouc Chválkovice konané dne 5.9.2007 Pítomni : R.Fišerová,Bc.Z.Václavková,I.Fišerová,A.Šafranová,H.Michalcová,Ing.M.Tichý, J.Soural,Z.Skácel Nepítomni : P-R,V.Kauer

Více

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Jií Novák, Ing. Petr Kocián. Program:

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Jií Novák, Ing. Petr Kocián. Program: Z á p i s z 1. zasedání Zastupitelstva msta Veselí nad Lužnicí, které se konalo dne 1.11.2006 v 17.00 hodin ve velkém sále Kulturního domu ve Veselí nad Lužnicí Pítomni: dle prezenní listiny Omluveni:

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov. 36 konané dne 14. 5. 2013 Zasedání se konalo v budov obecního úadu,

Více

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Pítomni: Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 14. 5. 2014 v

Více

K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne v 18:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 21. 12. 2005 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: 42. zasedání ZM Praha Bchovice

Více

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Petr Kocián. Program:

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Petr Kocián. Program: Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva msta Veselí nad Lužnicí, konaného dne 10.11.2010 od 17:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu ve Veselí nad Lužnicí Pítomni: dle prezenní listiny Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 19.ervna 2007

Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 19.ervna 2007 Právnická fakulta Masarykovy univerzity AKADEMICKÝ SENÁT PRÁVNICKÉ FAKULTY MASARYKOVY UNIVERZITY Zápis ze zasedání Akademického senátu Právnické fakulty Masarykovy univerzity konaného dne 19.ervna 2007

Více

Zápis. 2. ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 4. ervna 2008

Zápis. 2. ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 4. ervna 2008 Zápis. 2 ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 4. ervna 2008 Pítomni: 17 len AS PF, dkan: prof. J. Ševík, prodkani: prof. T. Opatrný, prof. I. Frébort, tajemník: dr. P. Velecký omluveni: doc. L. Luhová,

Více

Komise mstské ásti.12 Needín

Komise mstské ásti.12 Needín Komise mstské ásti.12 Needín Zápis z jednání komise mstské ásti.12 Needín ze dne 5.11.2008 Pítomni:, Ing. František Minaík, Petr Polívka, MUDr. Bohumila Gremlicová, Jaroslav Šulc, Jan Kouil, Mgr. Soa Vodáková,

Více

ZÁPIS z jednání komise městské části č. 6 Olomouc-Chválkovice konané dne

ZÁPIS z jednání komise městské části č. 6 Olomouc-Chválkovice konané dne ZÁPIS z jednání komise městské části č. 6 Olomouc-Chválkovice konané dne 7. 9. 2016 Přítomni: PhDr. Bohumil Šíp, Mgr. Zdeněk Letocha, Jiří Tuška, Ing. arch. Tomáš Pejpek, Ing. Miroslav Tichý, Pavla Truhlíková,

Více

RADA M STA. ZÁSADY. 02/2007 pro postup p i pronájmu obecních byt sta Žaclé

RADA M STA. ZÁSADY. 02/2007 pro postup p i pronájmu obecních byt sta Žaclé STO ŽACLÉ RADA MSTA ZÁSADY. 02/2007 pro postup pi pronájmu obecních byt sta Žaclé Vydává: Rada msta Žaclée Projednáno: RM usnesením. 337/13/2007 Zpracoval: Zodpovdný útvar: Eva Marksová, Svtlana ímanová,

Více

KOMISE MSTSKÉ ÁSTI. 18/Olomouc - západ Zápis ze schze 10/2007

KOMISE MSTSKÉ ÁSTI. 18/Olomouc - západ Zápis ze schze 10/2007 KOMISE MSTSKÉ ÁSTI. 18/Olomouc - západ Zápis ze schze 10/2007 Tento záznam je návrh zápisu, konená podoba Zápisu 9/07 bude schválena na schzi 8.10.2007 I. Zahájení KM/ 18 doc. Ivanová svolala pravidelnou

Více

Za hlavní problém považují ob ané špatnou dostupnost sociálních služeb mimo m sto Vimperk

Za hlavní problém považují ob ané špatnou dostupnost sociálních služeb mimo m sto Vimperk Vimperk, 11. ledna 2011 Za hlavní problém považují obané špatnou dostupnost sociálních služeb mimo msto Vimperk Obecn prospšná spolenost Jihoeská rozvojová, ve spolupráci s partnery mstem Vimperk a Centrem

Více

Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 82. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 17. 5. 2010 v kancelái

Více

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád REKLAMANÍ ÁD ATLANTIK finanní trhy, a.s. 1 Obsah I. II. III. IV. V. ÚVODNÍ USTANOVENÍ PODÁNÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI! " PIJETÍ A VYÍZENÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI # $ % EVIDENCE SPOJENÁ S REKLAMACEMI A STÍŽNOSTMI

Více

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z mimoádného 41. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 14. 12. 2005 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Usnesení. 508 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 7. 5. 2007. Usnesení. 509 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu ásti pozemku zapsaného

Více

Pehled usnesení z 81. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 81. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 81. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 31. 3. 2014 v kancelái

Více

KOMISE MSTSKÉ ÁSTI. 18/Olomouc - západ Zápis ze schze 11/2007

KOMISE MSTSKÉ ÁSTI. 18/Olomouc - západ Zápis ze schze 11/2007 KOMISE MSTSKÉ ÁSTI. 18/Olomouc - západ Zápis ze schze 11/2007 Tento záznam je návrh zápisu, konená podoba Zápisu 11/07 bude schválena na schzi 10.12. 2007 I. Zahájení KM/ 18 doc. Ivanová svolala pravidelnou

Více

VOLEBNÍ ÁD. pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R

VOLEBNÍ ÁD. pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R VOLEBNÍ ÁD pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R razítko Spolenosti radiologických asistent R podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R (1) Voliem je každý ádný len SRLA

Více

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Zastupittelstvo obce po projednání vzalo na vdomí: kontrolu minulého usnesení vzdání se funkce lena zastupitelstva

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Usnesení. 544 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 29.05.2006. Usnesení. 545 Rada msta souhlasí s umístním pedzahrádky ped provozovnou Desperado

Více

Katastrální úad pro Královéhradecký kraj Katastrální pracovišt Rychnov nad Knžnou Zborovská 17, Rychnov nad Knžnou

Katastrální úad pro Královéhradecký kraj Katastrální pracovišt Rychnov nad Knžnou Zborovská 17, Rychnov nad Knžnou Katastrální úad pro Královéhradecký kraj Katastrální pracovišt Rychnov nad Knžnou Zborovská 17, 516 01 Rychnov nad Knžnou Obec Pín Pín 207 517 57 Pín u Rychnova nad Knžnou íslo jednací: Vaše.j.: Ze dne:

Více

Z Á P I S ze zasedání sportovního odboru LRU - muška R, konaného dne 15. 3. 2009

Z Á P I S ze zasedání sportovního odboru LRU - muška R, konaného dne 15. 3. 2009 Z Á P I S ze zasedání sportovního odboru LRU - muška R, konaného dne 15. 3. 2009 Pítomni: Hosté: Omluveni: Jan Pecina, Martin Musil, Ing. Petr Stank, Ing. Miloš Šabata, Antonín Pešek, Jaroslava Hanzalová,

Více

Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav

Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Vyvšeno dne : - 4 08-1998 Sejmuto dne : Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Mstské zastupitelstvo v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi

Více

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 3. 2010 v kancelái

Více

PR VODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifika ní údaje. Zahájení stavby: p edpoklad rok Objednatel dokumentace: M sto Nasavrky Nám stí Nasavrky

PR VODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifika ní údaje. Zahájení stavby: p edpoklad rok Objednatel dokumentace: M sto Nasavrky Nám stí Nasavrky Dopravn inženýrská opatení PRVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikaní údaje Název stavby: Nasavrky - dostavba splaškové kanalizace, II. etapa Místo stavby: Nasavrky Kraj: Pardubický Zahájení stavby: pedpoklad rok

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 100 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 13. 3. 2013 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : p. ing. Jií Nekvasil. p. ing. Daniel

Více

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí Rada msta Vimperk v souladu s 102 odst. (2) písm. n) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znní a zákonem. 85/1990 Sb., o právu petiním,

Více

!"#$%&#'()*+,'#-./$()011231145)6

!#$%&#'()*+,'#-./$()011231145)6 !"#$%&#'()*+,'#-./$()011231145)6 )* 7$898:7#/' )+ )*) ;7',$8'=,:?89@=/,: )+ )*)5 ;7',

Více

Zápis. 5. ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 14. ledna 2009

Zápis. 5. ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 14. ledna 2009 Zápis. 5 ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 14. ledna 2009 Pítomni: 19 len AS PF, dkan: prof. J. Ševík prodkani: prof. T. Opatrný, doc. J. Molnár vedoucí studijního oddlení: D. Gronychová hosté:

Více

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 1/1999. O místních záležitostech veejného poádku

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 1/1999. O místních záležitostech veejného poádku OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 1/1999 O místních záležitostech veejného poádku Mstské zastupitelstvo v Luhaovicích schválilo dne 9. 6.1999 v souladu s ustanovením 14, odst. 1, písm. i), 16, odst.

Více

U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne

U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne 28.12.2005 Usnesení.758/05 Kontrola plnní usnesení 1.Usnesení splnná splnná usnesení.534/05, 569/05, 671/05. 2. Inventarizace Mstský úad Jirkov projednala

Více

CELOMSTSKY ZÁVAZNÁ FORMA NÁVRHU NA PRONÁJEM BYT Z NOVÉ VÝSTAVBY A UVOLNNÝCH BYT V BYTOVÉM FONDU HL.M. PRAHY NESVENÉM MSTSKÝM ÁSTEM

CELOMSTSKY ZÁVAZNÁ FORMA NÁVRHU NA PRONÁJEM BYT Z NOVÉ VÝSTAVBY A UVOLNNÝCH BYT V BYTOVÉM FONDU HL.M. PRAHY NESVENÉM MSTSKÝM ÁSTEM Píloha.1 k usnesení Rady HMP. 1500 ze dne 5.12.2000 CELOMSTSKY ZÁVAZNÁ FORMA NÁVRHU NA PRONÁJEM BYT Z NOVÉ VÝSTAVBY A UVOLNNÝCH BYT V BYTOVÉM FONDU HL.M. PRAHY NESVENÉM MSTSKÝM ÁSTEM Celomstsky závazná

Více

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne 09.03.2011 v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Pítomni: dle prezenní listiny Zasedání ídil starosta M Brno-Bohunice Ing. Miloš Vrážel,

Více

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne 22. 2. 2009 Pítomni: Stanislav Michal, Ing. František Hladil Pavel Toman Kamil ech Radek Dvoáek Vladimír Konopá Program: 1) Zpráva finanního

Více

Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái starostky

Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái

Více

Zápis. 2. ze zasedání zastupitelstva obce Starého Hradišt konaného dne 29. listopadu v zasedací místnosti obecního úadu ve Starém Hradišti

Zápis. 2. ze zasedání zastupitelstva obce Starého Hradišt konaného dne 29. listopadu v zasedací místnosti obecního úadu ve Starém Hradišti Zápis. 2 ze zasedání zastupitelstva obce Starého Hradišt konaného dne 29. listopadu v zasedací místnosti obecního úadu ve Starém Hradišti Pítomni: dle prezenní listiny Program zasedání: 1. Schválení inventarizaní

Více

Pehled usnesení z 93. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 93. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 93. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 6. 10. 2014 v kancelái

Více

Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 8. 2012 v

Více

Zápis z prbžného oponentního ízení

Zápis z prbžného oponentního ízení Zápis z prbžného oponentního ízení Identifikaní kód projektu: 1PO5ME816 1. Název projektu: Píprava odborník pro oblast inovaního podnikání 2. Píjemce úelové podpory: Vysoká škola manažerské informatiky

Více

Zápis č. 11 /2017. : zástupci MPO, p. Chladnuch. p. Švarc, pí. Sokolíčková, p. Sokolíček, p. Kuchta

Zápis č. 11 /2017. : zástupci MPO, p. Chladnuch. p. Švarc, pí. Sokolíčková, p. Sokolíček, p. Kuchta KOMISE MĚSTSKÉ ČÁSTI č. 18 OLOMOUC- ZÁPAD Zápis č. 11 /2017 Přítomni: p. Bláha,,p. Fürst, p. Havran, p. Jelínek, pí. Křivánková, pí. Mankovecká, p. Musil, p. Sedláček, p. Svozil, p. Šafránek p. Ševčík,

Více

.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62

.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62 Mstský ú ad Brušperk K Námstí 22, 739 44 Brušperk stavební ú ad.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62 vy$izuje : Ing. Ji$ina!ermáková 708 00 Ostrava - Poruba

Více

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí Masarykovo nám. 1007, 763 12 Vizovice íslo jednací : MUVIZ 010573/2009 ZP-EJ Spisová znaka : MUVIZ 003267/2009 VYIZUJE: Ing. Eva Jelénková TEL.:

Více

Tra 240 Brno Nám nad Oslavou - Jihlava Náhradní autobusová doprava za vlaky Os 4843 a Os 4845

Tra 240 Brno Nám nad Oslavou - Jihlava Náhradní autobusová doprava za vlaky Os 4843 a Os 4845 Tra 240 Brno Nám nad Oslavou - Jihlava Náhradní autobusová doprava za vlaky Os 4843 a Os 4845 Datum konání: 4., 5., 6. 5. 2016 Vážení cestující, provozovatel dráhy SŽDC, s.o., informuje, že ve dnech 4.

Více

U S N E S E N Í z 3.zasedání Zastupitelstva M Praha Kunratice konaného dne 26.února 2003

U S N E S E N Í z 3.zasedání Zastupitelstva M Praha Kunratice konaného dne 26.února 2003 3.zasedání Zastupitelstva M-Praha-Kunratice 26.2.2003 U S N E S E N Í z 3.zasedání Zastupitelstva M Praha Kunratice konaného dne 26.února 2003 Zastupitelstvo M návrhovou komisi ve složení: Ovovatele zápisu

Více

Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018

Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018 Přítomní členové OV: Omluvení členové OV: 0 Hosté: 0 Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018 Sýkora Ondřej, Kocourek Pavel, Šrámek Jaroslav, Böhm Petr, Böhm Martin, Opěla Ondřej,

Více

USNESENÍ Z 3. JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOPRAVU A BEZPEČNOST ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE 16. 3. 2015

USNESENÍ Z 3. JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOPRAVU A BEZPEČNOST ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE 16. 3. 2015 USNESENÍ Z 3. JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOPRAVU A BEZPEČNOST ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA 13 KONANÉHO DNE 16. 3. 2015 Přítomni: Předseda: Místopředseda: Členové: Tajemník: Omluven: Hosté: Ing. Zobal Josef Aleš Mareček

Více

Pan Martin Mottl p ednesl zprávu o provedené inventu e majetku obce Skuhrov

Pan Martin Mottl p ednesl zprávu o provedené inventu e majetku obce Skuhrov Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 25.2.2015, od 18:30 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Naše kapsy = odpadkové koše?

Naše kapsy = odpadkové koše? Naše kapsy = odpadkové koše? lenové našeho týmu: Bartochová Lucie echová Kristýna Dvoáková Tereza Hadašová Michaela Höhnová Sabina Jelínková Petra Kopáiková Gabriela Matušková Barbora Palová Alena Rössner

Více

Stanovení požadavk protismykových vlastností vozovek s ohledem na nehodovost

Stanovení požadavk protismykových vlastností vozovek s ohledem na nehodovost VUT Brno Fakulta stavební Studentská vdecká a odborná innost Akademický rok 2005/2006 Stanovení požadavk protismykových vlastností vozovek s ohledem na nehodovost Jméno a píjmení studenta : Roník, obor

Více

Zápis. 8. ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 27. kvtna 2009

Zápis. 8. ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 27. kvtna 2009 Zápis. 8 ze zasedání Akademického senátu PF UP dne 27. kvtna 2009 Pítomni: 16 len AS PF, dkan : prof. J. Ševík prodkani : prof. I. Frébort, prof. T. Opatrný, doc. J. Molnár tajemník : dr. P. Velecký hosté

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU ZO ZE DNE 24. 1. 2007. 1 Zasedání Zastupitelstva obce Syrovice bylo zahájeno v 19.00 hod. v zasedací místnosti obce Syrovice za pítomnosti hosta pana Michala Haška- poslance za

Více

V úvodu pivítal pítomné p. Šimek, pedseda VPPN. Do jednání byly vzaty ješt další dva body k projednání.

V úvodu pivítal pítomné p. Šimek, pedseda VPPN. Do jednání byly vzaty ješt další dva body k projednání. Zápis z Výboru pro prodej nemovitostí, který se konal dne 24. 11. 2014 od 16,00 hodin ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pítomni:

Více

VI. Škola v letech

VI. Škola v letech VI. Škola v letech 7 - Ve školním roce 7/7 zstávaly v náhradních prostorách pouze dv. tídy. Zbývajících tíd bylo umístno v hlavní budov školy, i když stále ješt probíhaly drobné úpravy ped konenou kolaudací

Více

Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438

Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438 Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438 1/11 Spis.zn.:.j.: Vyizuje: Tel.: 751/10/SÚ/Ran 13/11/SÚ/Ran Ranglová 352 370 433, 352

Více

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA.

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. TIMUR, o. s. seznámení s výsledky dotazníkového šetení Spokojenost oban s místním spoleenstvím

Více

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 1/2001

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 1/2001 OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA LUHAOVICE. 1/2001 O nakládání s komunálním odpadem Zastupitelstvo msta v Luhaovicích schválilo na svém zasedání dne 13.12.2001 v souladu s ustanovením 17 odst. 2 zákona. 185/2001

Více

TRŽNÍ POSOUZENÍ NEMOVITOSTI

TRŽNÍ POSOUZENÍ NEMOVITOSTI TRŽNÍ POSOUZENÍ NEMOVITOSTI Prodej, byt 2+1, 44 m² Typ: Byt / Prodej Adresa: fischerova 20 Atributy: Výtah Plocha užitná: 44 m² Podlaží: 8 Kategorie: 2+1 Budova: Stav objektu: Vlastnictví: Panelová Velmi

Více

Zasedání zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání zastupitelstva obce Skrchov. 26 konaná dne 2. 9. 2008 Schze se konala v budov obecního úadu, zahájena

Více

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu.

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu. usnesením. 227 Rady msta Vimperk ze dne 1.3.2004, usnesením. 697 Rady msta Vimperk ze dne 28.6.2004 a usnesením. 636 Rady msta Vimperk ze dne 11.6.2007 zámr.74/19/07 pronájmu a budoucího prodeje nemovitostí

Více

Zápis z mimoádného zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.08.2005

Zápis z mimoádného zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.08.2005 Zápis z mimoádného zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 10.08.2005 Starosta p ivítal všechny p ítomné. P ítomni : p.k.koch, p. A.Krejnický, p.k.dyk, p.h.ková ová, p.f.fará, p.v.fará, p.b.wolf,

Více

Doplnní a zkvalitnní veejných služeb Zpracování a realizace plánu odpadového hospodáství

Doplnní a zkvalitnní veejných služeb Zpracování a realizace plánu odpadového hospodáství Strategický cíl: 3.C2 Opatení: 3.C2.5 Doplnní a zkvalitnní veejných služeb Zpracování a realizace plánu odpadového hospodáství Popis V souladu s platnými metodickými pokyny a v návaznosti na závazné ásti

Více

Komise městské části č. 13 Olomouc Nová Ulice

Komise městské části č. 13 Olomouc Nová Ulice Zápis č. 2/2018 z jednání KMČ č. 13 Olomouc Nová Ulice ze dne 13. 2. 2018 I. Zahájení KMČ č. 13 svolala schůzi na 18.00 hodin dne 13. 2. 2018 do bývalého internetového pracoviště v areálu JALTA (v 1. patře,

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006 Usnesení. 650 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 27.06.2006. Usnesení. 651 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo jejíž pedmtem je zakázka

Více

Výlukový jízdní ád platný od (od 8:15 hod) do (do 21:00 hod)

Výlukový jízdní ád platný od (od 8:15 hod) do (do 21:00 hod) 240 Brno - Jihlava Výlukový jízdní ád IDS JMK S4, R4 Brno - Nám nad Oslavou Jízdní ád obsahuje pouze vlaky dotené výlukou, vlaky v jízdním ádu neuvedené jedou bez omezení. km SŽDC, státní organizace /

Více

Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz

Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz Znaka íslo jednací Vyizuje Trhové Sviny ODSH/05/200/.- II/157 8910/05

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Nabídka Ing. Eysselta na

Více

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

!"#$%&#' () ""*'*"#$% +!!", #$% &'%%% -. /0*1*"#$%$120# () ()! *( 56 789 :) 4* ; / ; ) $*

!#$%&#' () *'*#$% +!!, #$% &'%%% -. /0*1*#$%$120# () ()! *( 56 789 :) 4* ; / ; ) $* !"#$%&#' () ""*'*"#$% +!!", #$% &'%%% -. /0*1*"#$%$120# () ()! *( " +,) - *(. - *( 3 " (/ 0(1 1 4 -) 2.3 4( 789 :) -< 47 V souvislosti s ustanoveními nového obanského zákoníku zaíná výbor pipravovat nové

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov. 17 konané dne 29. 11. 2011 Zasedání se konalo v budov obecního úadu,

Více

íslo 11 roník 15, prosinec 2009

íslo 11 roník 15, prosinec 2009 Vydává Obec Maletín, Maletín. 21, 789 01 Zábeh, IO: 302988, vydáno dne 21. 12. 2009 ev. íslo MK R: E 10391 íslo 11 roník 15, prosinec 2009 Z usnesení zastupitelstva obce ze dne 17.12. 2009 Zastupitelstvo

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOET NA ROK 2001 (v tis. K) SR UR I.PÍJMY CELKEM 79 878 82 340

SCHVÁLENÝ ROZPOET NA ROK 2001 (v tis. K) SR UR I.PÍJMY CELKEM 79 878 82 340 P í l o h a. 3 SCHVÁLENÝ ROZPOET NA ROK 2001 (v tis. K) SR UR I.PÍJMY CELKEM 79 878 82 340 z toho: daové 39 068 39 068 nedaové 11 928 14 387 kapitálové 5 777 5 777 dotace neinvestiní 21 670 21 673 FRBMS

Více

Žákovský (roníkový projekt)

Žákovský (roníkový projekt) Žákovský (roníkový projekt) Ko(08) Roník: 3 Zaazení: ODBORNÝ VÝCVIK (PROFILOVÝ ODBORNÝ PEDMT) Vzdlávací program: Mechanik opravá 23-66-H/001 Elektriká 26-51-H/001 Truhlá 33-56-H/001 Operátor skladování

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE 6. 12. 2010 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: kancelá obecního úadu Poet zastupitel: 9 Pítomni: 8 - Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Msto Chabaovice starosta Jií Záhoík Husovo námstí 183, 403 17 Chabaovice

Msto Chabaovice starosta Jií Záhoík Husovo námstí 183, 403 17 Chabaovice Msto Chabaovice starosta Jií Záhoík Husovo námstí 183, 403 17 Chabaovice Do jednání Zastupitelstva msta Chabaovice dne 6.9.2010 Zpráva starosty msta o innosti za stávající volební období listopad 2006

Více

Jednací ád Zastupitelstva msta Napajedla

Jednací ád Zastupitelstva msta Napajedla Jednací ád Zastupitelstva msta Napajedla Zastupitelstvo msta Napajedla (dále zastupitelstvo") vydalo ve smyslu 96 zákona. 128/2000 Sb., o obcích, ve znní pozdjších zmn a doplk, (dále zákon") svým usnesením

Více

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Autor projektu - HIP Zodp. projektant ásti: Vypracoval: Investor Mstys Neustupov, Neustupov 94 Akce: KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Datum: I. 2015 Stupe: Obsah: PRVODNÍ ZPRÁVA Píloha: DSP Zak.

Více

Usnesení ze 75. jednání Rady MČ Praha - Zličín, které se konalo dne na Úřadě MČ Praha - Zličín

Usnesení ze 75. jednání Rady MČ Praha - Zličín, které se konalo dne na Úřadě MČ Praha - Zličín Usnesení ze 75. jednání Rady MČ Praha - Zličín, které se konalo dne 2. 10. 2017 na Úřadě MČ Praha - Zličín K jednotlivým bodům programu: 75.1. Rozpočtová opatření za měsíc září 2017 75.1.1. schválila 1.

Více

CZECH Point. Co dostanete: Úplný nebo ástený výstup z Listu vlastnictví k nemovitostem i parcelám v jakémkoli katastrálním území v eské republice.

CZECH Point. Co dostanete: Úplný nebo ástený výstup z Listu vlastnictví k nemovitostem i parcelám v jakémkoli katastrálním území v eské republice. Co je to Czech POINT: CZECH Point eský Podací Ovovací Informaní Národní Terminál, tedy Czech POINT je projektem, který by ml zredukovat pílišnou byrokracii ve vztahu oban - veejná správa. Projekt Czech

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Usnesení. 332 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 26. 3. 2007. Usnesení. 333 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu vleky Brloh sestávající

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 08.01.2007 Usnesení. 1 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 28. 12. 2006. Usnesení. 2 Rada msta schvaluje Program prevence kriminality Partnerství 2007

Více

Domovní ád. Spoleenství vlastník jednotek v budov 777-779, Brechtova ul., Praha 4. I. Úvod

Domovní ád. Spoleenství vlastník jednotek v budov 777-779, Brechtova ul., Praha 4. I. Úvod Domovní ád Spoleenství vlastník jednotek v budov 777-779, Brechtova ul., Praha 4 I. Úvod Domovní ád Spoleenství vlastník jednotek v budov 777-779, Brechtova ul., Praha 4 (dále jen SVJ ) je souástí základních

Více

Bezpenost dtí v okolí škol z pohledu bezpenostního auditora

Bezpenost dtí v okolí škol z pohledu bezpenostního auditora Bezpenost dtí v okolí škol z pohledu bezpenostního auditora Ing. Jaroslav Heinich, HBH Projekt spol. s r.o. pednáška na konferenci Bezpenos dopravy na pozemných komunikáciách 2008 ve Vyhne (SK) ÚVOD Bezpenostní

Více

Soudní exekutor JUDr. Vít Novozámský Bratislavská 40/ Brno k.j. 056 EX 9379/10-46

Soudní exekutor JUDr. Vít Novozámský Bratislavská 40/ Brno k.j. 056 EX 9379/10-46 ZNALECKÝ POSUDEK. 3158-87/12 o cen nemovitostí - pozemk p.. 6946/8, 6946/10, 6946/22, 6946/23 a 6946/24, k.ú. Domašov u Jeseníka, obec Blá pod Praddem, okres Jeseník, kraj Olomoucký. Objednatel: Exekutorský

Více

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek (dostavil se 16.40), Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Základní škola v Jeseníku nad Odrou, píspvková organizace, Jeseník nad Odrou 58, Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou

Základní škola v Jeseníku nad Odrou, píspvková organizace, Jeseník nad Odrou 58, Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou Školní družina pi Základní škole v Jeseníku nad Odrou Strana 1 (celkem 7) 29.1.2007 Obsah: Základní údaje platné pro školní rok 2006/2007...3 Charakteristika školní družiny...3 Kde nás najdete...3 Vybavení

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 22.01.2007 Usnesení. 75 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 15.01.2006 Usnesení. 76 Rada msta rozhodla uzavít mandátní smlouvu, jejíž pedmtem je poskytovat

Více

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO Z á p i s č. 8/2015 z jednání zastupitelstva obce Vysoký Újezd konaného dne 9. 12. 2015 v Kuchaři Přítomni: Severinová Marie - starostka obce Vlasák Karel - místostarosta obce Zastupitelé: Vičan M., Tůma

Více

Regulaní plán Litvínov - Osada. Zmna. 5. Zadání

Regulaní plán Litvínov - Osada. Zmna. 5. Zadání Regulaní plán Litvínov - Osada Zmna. 5 Zadání (schválené zastupitelstvem msta) Listopad 2015 Zpracováno v souladu s 64 zákona. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním ádu, ve znní pozdjších pedpis

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II OŽP 58017/13/IN - 1026 v J.Hradci 25.11.2013 e-mail: i.novakova@jh.cz, tel: 384 351 286 vyizuje. Ing. Nováková

Více

U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne

U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne 6.4.2005 Usnesení.195/05 Kontrola plnní usnesení 1) Usnesení splnná splnná usnesení.690-1/04, 156-2/05, 156-4/05, 158/05, 162-3/05, 163-6e/05, 163-6f/05,

Více

Naízení msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav. 1 / 2004 TRŽNÍ ÁD. msta Brandýs nad Labem - Stará Boleslav

Naízení msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav. 1 / 2004 TRŽNÍ ÁD. msta Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Naízení msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav. 1 / 2004 TRŽNÍ ÁD msta Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Rada msta Brandýs nad Labem - Stará Boleslav rozhodla na svém zasedání dne 19.4.2004 podle 11 a

Více

Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 32 konaného dne 21. bezna 2012

Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 32 konaného dne 21. bezna 2012 Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 32 konaného dne 21. bezna 2012 Tento zápis není doslovným záznamem prbhu jednání. Zápis pesn zachycuje pítomné osoby, pedložené návrhy, výsledky hlasování a pijatá

Více

Obecní úad Lutín, okres Olomouc stavební úad Olomoucká 131, Lutín, telefon ; fax

Obecní úad Lutín, okres Olomouc stavební úad Olomoucká 131, Lutín, telefon ; fax Obecní úad Lutín, okres Olomouc stavební úad Olomoucká 131, 783 49 Lutín, telefon 585944286; fax 585944286 SPIS. ZN.:.J.: VYIZUJE: E-MAIL: SÚ/1369/2011 SÚ/152/1369/2011 Ing. Drahoslava Maáková dmacakova.ou@lutin.cz

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Usnesení. 456 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 09.05.2006. Usnesení. 457 Rada msta rozhodla uzavít Dohodu o spolupráci pi zajištní zptného

Více

R O Z H O D N U T Í 451/07

R O Z H O D N U T Í 451/07 M S T S K Ý Ú A D N Á C H O D odbor dopravy a silniního hospodáství Masarykovo nám. 40, 547 61 Náchod.j.: 45780/07/ODSH/Tý Vyizuje : Týfa V Náchod dne 27.12.2007 R O Z H O D N U T Í 451/07 Mstský úad Náchod,

Více

Spoleenství vlastník Semická 2026

Spoleenství vlastník Semická 2026 Spoleenství vlastník Semická 2026 spoleenství vlastník jednotek I 274 44 465, se sídlem Praha 4, Modany, Semická 2026, PS 143 00, zapsané v rejstíku spoleenství vlastník jednotek vedeném Mstským soudem

Více