Staň se součástí AFO týmu!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Staň se součástí AFO týmu!"

Transkript

1 Staň se součástí AFO týmu! Hledáme nové členy štábu festivalu AFO! Pokud tě některá pozice zaujme, přijď na výběrové řízení do Velké posluchárny Katedry divadelních, filmových a mediálních studií ve 2. patře Uměleckého centra UP Konvikt a to 17., 18. nebo 19. února, dle rozpisu jednotlivých výběrových řízení. Odměnou ti, kromě festivalu samotného, bude drobné finanční ohodnocení a také 3 kredity typu C za předmětu KDU/PFPRB (pro studenty KDFMS kredity typu B ). Program: Asistent/ka programu (1 volná pozice) Koordinátor/ka úvodů a besed k soutěži krátkých filmů (1 volná pozice) Asistent/ka doprovodného programu 3D tiskárny Do It! (2 volné pozice) Asistent/ka programu Science Café (1 volná pozice) Produkce: Koordinátor/ka dopravy (1 volná pozice) Pracovník/pracovnice AFOshopu (1 volná pozice) Catering (4 volné pozice) Akreditace: Pracovník/ pracovnice akreditací (5 volných pozic) PR sekce: Koordinátor/ka propagace (1 volná propagace) Tým propagace (4 volné pozice) Pracovník/ pracovnice press centra (2 volné pozice) Fotograf/ka (4 volné pozice) Guest service: Catering guest service (3 volné pozice) Koordinátor/ka poroty zahraniční soutěže (1 volná pozice) Koordinátor/ka poroty soutěže krátkých filmů (1 volná pozice) Doprovod hostů festivalu (4 volné pozice) Doprovod hostů festivalu při dopravě (3 volné pozice) Industry program: Asistent/ka industry sekce (1 volná pozice) Runner/ka (1 volná pozice) Koordinátor/ka prezenčních listin a dalších výstupů v rámci industry programu (3 volné pozice) Projekční místa: Venue manager/ka programu na Horním náměstí (1 volná pozice) Libero uvaděč/ka (10 volných pozic) Obsluha šatny v rámci zahajovací projekce a slavnostního předávání cen (2 volné pozice)

2 Stručné představení pozic a základních požadavků na jednotlivé pozice Program (výběrová řízení na jednotlivé pozice proběhnou v úterý od 20:00) Asistent/ka programu (1 volná pozice) komunikaci s hosty (především k programovým blokům Láska a Alan Turing ), uvedení snímků k těmto blokům, případně uvedení přítomných hostů, moderace besed po skončení filmů. znalost anglického jazyka, spolehlivost, dochvilnost, systematičnost, příjemné vystupování, ochota řídit se pokyny, ale i řešit samostatně vzniklé komplikace, schopnost vystupovat před lidmi, ochota rozšířit si své faktické znalosti k daným oblastem programu a aktivně těchto znalostí v komunikaci s hosty využít. Koordinátor/ka úvodů a besed k soutěži krátkých filmů (1 volná pozice) komunikaci s hosty k soutěži krátkých filmů a to jak před festivalem, tak bezprostředně v průběhu AFO, uvedení přítomných hostů před publikem, moderace besed po skončení filmů. znalost anglického jazyka, spolehlivost, dochvilnost, systematičnost, příjemné vystupování, řešit samostatně vzniklé komplikace, schopnost vystupovat před lidmi, ochota rozšířit si své faktické znalosti k daným oblastem programu a aktivně těchto znalostí v komunikaci s hosty využít. Asistent/ka doprovodného programu 3D tiskárny DO-IT (2 volné pozice) obsluha 3D tiskáren zapůjčených od partnera festivalu, firmy DO-IT, zaškolení odborníky, průběžné představování 3D tiskáren návštěvníkům festivalu a zodpovídání jejich případných dotazů. Spolehlivost, příjemné vystupování, komunikativnost, ochota naučit se obsluze 3D tiskáren, schopnost samostatně řešit vzniklé komplikace. Asistent/ka programu Science Café (1 volná pozice) komunikaci s hosty k programu přednášek v rámci Science Café, uvedení hostů před publikem, moderace besed po skončení přednášek. spolehlivost, dochvilnost, systematičnost, příjemné vystupování, řešit samostatně vzniklé komplikace, schopnost vystupovat před lidmi, ochota rozšířit si své faktické znalosti k daným oblastem programu a aktivně těchto znalostí v komunikaci s hosty využít.

3 Produkce (výběrová řízení na jednotlivé pozice proběhnou ve středu od 18:30) Koordinátor/ka dopravy (1 volná pozice) koordinaci dopravy hostů i materiálu v rámci příprav festivalu a i v samotném průběhu festivalu a po jeho skončení. výborné organizační schopnosti, schopnost samostatně řešit vzniklé problémy a kolize. Pracovník/pracovnice AFOshopu (1 volná pozice) komunikaci s účastníky festivalu, prodej festivalových propagačních předmětů, knih a dalšího zboží. Organizační schopnosti, spolehlivost (včetně práce s pokladnou), dochvilnost, systematičnost, příjemné vystupování. Catering (4 volné pozice) zajištění chodu cateringu pro štáb festivalu, příprava nápojů a občerstvení, drobné pochůzky a nákupy. spolehlivost, dochvilnost, příjemné vystupování, schopnost vytvořit příjemnou atmosféru na pracovišti pro ostatní členy štábu Akreditace (výběrová řízení na jednotlivé pozice proběhnou v úterý od 20:00) Pracovník/ pracovnice akreditací (5 volných pozic) komunikaci s účastníky festivalu, přípravu a výdej akreditačních karet, zodpovídání rozličných dotazů, řešení případných problémů. Organizační schopnosti, spolehlivost, dochvilnost, systematičnost, příjemné vystupování, angličtina výhodou.

4 PR sekce (výběrová řízení na jednotlivé pozice proběhnou ve středu od 18:30) Koordinátor/ka propagace (1 volná propagace) koordinaci týmu propagace a průběžnou kontrolu v období před započetím festivalu, v průběhu festivalu dohlížet na sklad tiskových výstupů dle pokynů. výborné organizační schopnosti, schopnost samostatně řešit vzniklé problémy a kolize, schopnost a ochota řídit tým Tým propagace (4 volné pozice) zajištění propagace festivalu před jeho započetím, distribuce plakátů a dalších tiskových výstupů spolehlivost, příjemné vystupování, iniciativa v hledání nových prostor pro prezentaci festivalu vítána. Pracovník/ pracovnice press centra (2 volné pozice) chod press centra v průběhu festivalu, komunikace s novináři, průběžný media monitoring tisku. Organizační schopnosti, spolehlivost, příjemné vystupování, angličtina vítána. Fotograf/ka (4 volné pozice) zaznamenávat průběh příprav festivalu a festivalu samotného dle zadání PR a fundraisingu. praxe v oboru nutná, uchazeči by měli na výběrové řízení donést ukázky svých prací, časová flexibilita výhodou

5 Guest service (výběrová řízení na jednotlivé pozice proběhnou v úterý od 20:00) Catering guest service (3 volné pozice) zajištění chodu cateringu pro hosty festivalu, příprava nápojů a občerstvení, drobné pochůzky a nákupy. znalost anglického jazyka podmínkou, spolehlivost, dochvilnost, příjemné vystupování, schopnost vytvořit příjemnou atmosféru v prostorách guest servisu, ochota a schopnost komunikovat s hosty na rozličná témata. Koordinátor/ka poroty - zahraniční soutěže (1 volná pozice), soutěže krátkých filmů (1 volná pozice) komunikaci s porotou a to jak před festivalem, tak bezprostředně v průběhu AFO, dohlížení na harmonogram jednotlivých členů poroty. znalost anglického jazyka, spolehlivost, dochvilnost, systematičnost, příjemné vystupování, řešit samostatně vzniklé komplikace, ochota rozšířit si své faktické znalosti k daným oblastem programu a aktivně těchto znalostí v komunikaci s porotci využít. Doprovod hostů festivalu (4 volné pozice) bezprostřední komunikaci s hosty, řešení vzniklých problémů, dohlížení na harmonogram jednotlivých hostů a koordinaci využití volného času hostů k jejich spokojenosti. znalost anglického jazyka nezbytná, spolehlivost, dochvilnost, systematičnost, příjemné vystupování, řešit samostatně vzniklé komplikace, ochota rozšířit si své faktické znalosti k daným oblastem programu a aktivně těchto znalostí v komunikaci s hosty využít. Doprovod hostů festivalu při dopravě (3 volné pozice) bezprostřední komunikaci s hosty od okamžiku příletu/příjezdu až do okamžiku příjezdu do Olomouce vyzvednutí hostů na letišti či nádraží a komunikace s nimi v průběhu cesty do Olomouce, řešení vzniklých problémů se zpožděním, dopravní situací a podobně v komunikaci s koordinátorem dopravy a guest servisem. znalost anglického jazyka nezbytná, spolehlivost, dochvilnost, systematičnost, příjemné vystupování, řešit samostatně vzniklé komplikace, ochota rozšířit si své faktické znalosti k daným oblastem programu a aktivně těchto znalostí v komunikaci s hosty využít.

6 Industry program (výběrová řízení na jednotlivé pozice proběhnou v úterý od 20:00) Asistent/ka industry sekce (1 volná pozice) před započetím festivalu - pomoc při přípravě katalogu Industry guide podrobné seznámení s hosty indurstry sekce. V rámci festivalu - komunikaci s hosty industry meetingů a péče o ně, řešení případných problémů. znalost anglického jazyka, spolehlivost, dochvilnost, systematičnost, příjemné vystupování, ochota řídit se pokyny, ale i řešit samostatně vzniklé komplikace, ochota rozšířit si své faktické znalosti k daným oblastem programu a aktivně těchto znalostí v komunikaci s hosty využít. Runner/ka (1 volná pozice) plnění drobných produkčních úkolů v rámci industry meetingů. organizační schopnosti, spolehlivost, dochvilnost, samostatnost, technická zdatnost, proaktivita. Koordinátor/ka prezenčních listin a dalších výstupů v rámci industry programu a workshopů (3 volné pozice) dohled nad distribucí prezenčních listin, podání zpráv z průběhu úvodů, diskusí a přednášek (produkční industry sekce), příprava podkladů pro další zpracování (dle zadání). pečlivost, organizační schopnosti, samostatnost při řešení problémů, dobrá stylistická úroveň psaného i mluveného projevu.

7 Projekční místa venue manager/ka (výběrové řízení proběhne v pondělí od 20:30) Venue manager/ka programu na Horním náměstí (1 volná pozice) dohled nad projekčním místem na Horním náměstí, obsluha přednášek v rámci Science Café, dohled nad doprovodným programe na Horním náměstí. Komunikace s techniky při večerních projekcích. technická zdatnost, organizační schopnosti, samostatnost při řešení problémů, příjemné a klidné vystupování i v krizových situacích Projekční místa (mimo venue managera/ku) (výběrová řízení na jednotlivé pozice proběhnou ve středu od 18:30) Libero uvaděč/ka (10 volných pozic) Komunikaci s návštěvníky festivalu, dohled nad projekčním sálem, kontrolu sálu před a po projekci, koordinaci vstupu diváků do sálů zajištění přednostního vstupu účastníkům s rezervacemi, kontrolu přítomnosti hostů pro úvody a besedy, komunikaci s promítači a venue managery, řešení konfliktních situací s návštěvníky, komunikace případných problémů k divákům v sále. asertivita, organizační schopnosti, samostatnost při řešení problémů, příjemné a klidné vystupování i v krizových situacích, ochota získat podrobné informace o programu a tyto znalosti dále předávat návštěvníkům. Obsluha šatny v rámci zahajovací projekce a slavnostního předávání cen (2 volné pozice) pomoc při organizaci zahajovací projekce a slavnostního předávání cen, zajištění obsluhy šatny v Kině Metropol a případně dalších dílčích úkolů. organizační schopnosti, spolehlivost, samostatnost při řešení problémů, příjemné a klidné vystupování i v krizových situacích.

8 Přehled výběrových řízení: Pondělí :00 Organizační schůzka představení volných pozic, zodpovězení případných dotazů, účast není povinná. Pondělí :30 Výběrové řízení na pozici: Venue manager/ka programu na Horním náměstí Úterý :00 Výběrová řízení na pozice: Asistent/ka programu (1 volná pozice) Koordinátor/ka úvodů a besed k soutěži krátkých filmů (1 volná pozice) Asistent/ka doprovodného programu 3D tiskárny Do It! (2 volné pozice) Asistent/ka programu Science Café (1 volná pozice) Pracovník/ pracovnice akreditací (5 volných pozic) Catering guest service (3 volné pozice) Koordinátor/ka poroty zahraniční soutěže (1 volná pozice) Koordinátor/ka poroty soutěže krátkých filmů (1 volná pozice) Doprovod hostů festivalu (4 volné pozice) Doprovod hostů festivalu při dopravě (3 volné pozice) Asistent/ka industry sekce (1 volná pozice) Runner/ka (1 volná pozice) Koordinátor/ka prezenčních listin a dalších výstupů v rámci industry programu (3 volné pozice) Středa :30 Výběrová řízení na pozice: Koordinátor/ka dopravy (1 volná pozice) Pracovník/pracovnice AFOshopu (1 volná pozice) Catering (4 volné pozice) Koordinátor/ka propagace (1 volná propagace) Tým propagace (4 volné pozice) Pracovník/ pracovnice press centra (2 volné pozice) Fotograf/ka (4 volné pozice) Libero uvaděč/ka (10 volných pozic) Obsluha šatny v rámci zahajovací projekce a slavnostního předávání cen (2 volné pozice)

Pracovní náplň Academia Film Olomouc 2019

Pracovní náplň Academia Film Olomouc 2019 Asistent/ka vedoucí štábu Náplň práce: Asistence a organizační zaštítění štábu AFO54 primárně pracuje s tabulkou ŠTÁB AFO komunikace s centrálním štábem a vedoucími sekcí, případná aktualizace tabulky

Více

Personální a organizační zajištění sociální služby

Personální a organizační zajištění sociální služby Personální a organizační zajištění sociální služby SQ 9 1. Personální politika příspěvkové organizace Domovy sociálních služeb Kadaň a Mašťov, Golovinova 1559, 432 01 Kadaň má za cíl zajistit kvalifikovaný

Více

PŘÍLOHA 1 - FORMULÁŘ PRŮZKUMU. Formulář průzkumu Public relations v českých knihovnách 2015

PŘÍLOHA 1 - FORMULÁŘ PRŮZKUMU. Formulář průzkumu Public relations v českých knihovnách 2015 PŘÍLOHA 1 - FORMULÁŘ PRŮZKUMU Formulář průzkumu Public relations v českých knihovnách 2015 PŘÍLOHA 2 INZERCE PRACOVNÍCH POZIC V OBLASTI PR Inzerce pracovních pozic v oblasti PR v českých knihovnách

Více

37. Letní filmová škola v Uherském Hradišti

37. Letní filmová škola v Uherském Hradišti 37. Letní filmová škola v Uherském Hradišti Cíl ankety: zmapovat postoje a názory veřejnosti na 37. Letní filmovou školu v Uherském Hradišti Cílová skupina: návštěvníci 37. LFŠ (skupina účastníci) Metodologie:

Více

NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Berlín

NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Berlín NABÍDKA STÁŽE na Českém centru Berlín České centrum v Berlíně hledá 2 stážisty se znalostí anglického a německého jazyka, a to od září 2015 do února 2016 (délka stáže: min. 3 měsíce, pracovní doba: ).

Více

2015-9-1-26 Filmové festivaly a přehlídky konané od 1. ledna 2016 do 31. prosince 2016 Hodnocení

2015-9-1-26 Filmové festivaly a přehlídky konané od 1. ledna 2016 do 31. prosince 2016 Hodnocení 2015-9-1-26 Filmové festivaly a přehlídky konané od 1. ledna 2016 do 31. prosince 2016 Hodnocení Cíle výzvy 2015-9-1-26 Filmové festivaly a přehlídky konané od 1. ledna 2016 do 31. prosince 2016 byly:

Více

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy společně s Národním institutem dětí a mládeže od 1. dubna 2009 realizují národní projekt s názvem: Klíče

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy společně s Národním institutem dětí a mládeže od 1. dubna 2009 realizují národní projekt s názvem: Klíče Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy společně s Národním institutem dětí a mládeže od 1. dubna 2009 realizují národní projekt s názvem: Klíče pro život Rozvoj klíčových kompetencí v zájmovém a

Více

TRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ

TRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ ZAHRADNICKÁ FAKULTA TRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 10. 3. 2016 Zahradnická fakulta, budova A, Valtická 337, Lednice * * * Jakost rostlinných potravinových zdrojů * * * Management

Více

HR.CZ@eur.bosal.com. Dotazník pro uchazeče o zaměstnání

HR.CZ@eur.bosal.com. Dotazník pro uchazeče o zaměstnání Zápská 1857, Brandýs nad Labem V případě zájmu, zasílejte své strukturované životopisy na email: HR.CZ@eur.bosal.com Můžete si také vyzvednout na vrátnici naší společnosti Dotazník pro uchazeče o zaměstnání

Více

Pondělník 15. Vážené studentky a vážení studenti, oslovuji Vás 15. číslem Pondělníku a zároveň prvním v novém kalendářním roce 2013.

Pondělník 15. Vážené studentky a vážení studenti, oslovuji Vás 15. číslem Pondělníku a zároveň prvním v novém kalendářním roce 2013. Pondělník 15 Pondělní zpravodaj pro studenty Přírodovědecké fakulty UP v Olomouci ZS 2012/2013 Vážené studentky a vážení studenti, oslovuji Vás 15. číslem Pondělníku a zároveň prvním v novém kalendářním

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky PR služby pro Zahraniční zastoupení 1. stupně ČCCR CzechTourism v Německu

Více

Camp 4Science. (Visegrad Fund - standard grant)

Camp 4Science. (Visegrad Fund - standard grant) (Visegrad Fund standard grant) myšlenka projektu: 1. mapování a popularizace V4 výzkumu a jeho poznatků (veřejnost) 2. pomoc začínajícím V4 režisérům/producentům (project participants, observers) 3. propojení

Více

PLÁN ČINNOSTI. Domova pro seniory Sluníčko,Ostrava-Vítkovice, příspěvkové organizace se sídlem Syllabova 19, Ostrava - Vítkovice

PLÁN ČINNOSTI. Domova pro seniory Sluníčko,Ostrava-Vítkovice, příspěvkové organizace se sídlem Syllabova 19, Ostrava - Vítkovice Příloha č.7 se sídlem Syllabova 19, Ostrava-Vítkovice PLÁN ČINNOSTI Domova pro seniory Sluníčko,Ostrava-Vítkovice, příspěvkové organizace se sídlem Syllabova 19, Ostrava - Vítkovice na rok 2010 1 1. Úvodní

Více

Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji

Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji Aktivní životní styl dětí a školáků v Olomouckém kraji CZ.1.07/1.1.00/53.0020 Obsah prezentace 1) Stručné představení projektu 2) Cíl projektu a cílová skupina 3) Klíčové aktivity 4) Výstupy projektu 5)

Více

INFORMAČNÍ SEMINÁŘ 31. srpna 2006

INFORMAČNÍ SEMINÁŘ 31. srpna 2006 INFORMAČNÍ SEMINÁŘ 31. srpna 2006 VÍTÁME VÁS PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY INFORMAČNÍ SEMINÁŘ 31. srpna 2006 ZAHÁJENÍ Ivana Liedermanová členka

Více

Media informace 2016. café & Zmrzliny. Jiří Král

Media informace 2016. café & Zmrzliny. Jiří Král Media informace 2016 magazín profesionální gastronomie gastro & report oficiální Časopis minutka asociace KUCHaŘŮ a CUKráŘŮ Čr Trendy na talíři gastro Hradec Vitana Cup 2015 Květiny v restauraci 1/2015

Více

Knihovna Boženy Benešové. Informační centrum

Knihovna Boženy Benešové. Informační centrum NOVÝ KLÁŠTER Knihovna Boženy Benešové Informační centrum Expozice Hřiště hraček Expozice Fatra v čase Expozice Slavia příběh továrny Depozitář sbírkových předmětů Muzeum Napajedla Muzeum Napajedla Expozice

Více

Vý stupý listopadové ankétý k bufétu

Vý stupý listopadové ankétý k bufétu Vý stupý listopadové ankétý k bufétu Vážení přátelé, dovolte mi poděkovat těm, kteří přispěli hodnocením a svými postřehy do listopadové webové ankety k provozu bufetu na hlavní budově fakulty s novým

Více

Užívané metody konzervace movitých archeologických nálezů z kovových. a organických materiálů

Užívané metody konzervace movitých archeologických nálezů z kovových. a organických materiálů W o r k s h o p Užívané metody konzervace movitých archeologických nálezů z kovových a organických materiálů Místo konání: Olomouc Sekce archeologie Katedry historie FF UP Olomouc (budova Na Hradě 5, Olomouc)

Více

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á Informace a propozice k divadelní sekci NPS Divadelní sekce Náchodské Prima sezóny 2014 je koncipována jako soutěžní přehlídka studentského divadla umožňující setkání studentských divadelních kolektivů,

Více

Státní fond kinematografie

Státní fond kinematografie Státní fond kinematografie Dlouhodobá koncepce 2014-2019 Strana 1 Dlouhodobá koncepce 2014-2019 Dlouhodobá koncepce na šestileté období 2014 až 2019 zahrnuje v této verzi a) základní teze dlouhodobé politiky

Více

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE V BRUSELU

ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE V BRUSELU ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ MÍSTNÍ PRACOVNÍ SKUPINY ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE V BRUSELU Datum: 29. ledna 2007 14:00 15:00 hodin Místo: Kongresový sál, Krajský úřad Olomouckého kraje (Jeremenkova 40a) Přítomno:

Více

z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás po roce dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou ke spolupráci.

z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás po roce dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou ke spolupráci. WELLNESS-JESENIKY.cz Branná Dobrý den Vážení kolegové, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás po roce dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou ke spolupráci. Věřím, že Vás letos

Více

Inovace obsahu bakalářského studia německé filologie, vytvoření nového studijního modulu "němčina jako jazyk humanitních věd" Program podpory

Inovace obsahu bakalářského studia německé filologie, vytvoření nového studijního modulu němčina jako jazyk humanitních věd Program podpory Název projektu Inovace obsahu bakalářského studia německé filologie, vytvoření nového studijního modulu "němčina jako jazyk humanitních věd" Program podpory OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní

Více

MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY AGENTURA KOMUNIKAČNÍCH A INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ SEKCE PRŮMYSLOVÉ SPOLUPRÁCE MO GDS PRŮMYSLOVÉ DNY

MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY AGENTURA KOMUNIKAČNÍCH A INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ SEKCE PRŮMYSLOVÉ SPOLUPRÁCE MO GDS PRŮMYSLOVÉ DNY MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY AGENTURA KOMUNIKAČNÍCH A INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ SEKCE PRŮMYSLOVÉ SPOLUPRÁCE MO GDS PRŮMYSLOVÉ DNY 10. 14. listopadu 2014 Agentura komunikačních a informačních systémů

Více

Adaptační plán pro nového obchodníka

Adaptační plán pro nového obchodníka Adaptační plán pro nového obchodníka Vybrali jste si do týmu nového, ale zkušeného obchodníka od konkurenční společnosti, uplynulo pár měsíců a nevidíte žádné výsledky? Už se vám nechce dělat výběrová

Více

AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU

AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU OSTRAVSKÉ UNIVERZITY V OSTRAVĚ PRO ROK 2016 Tato aktualizace plně vychází z Dlouhodobého záměru strategie rozvoje Ostravské univerzity v Ostravě 2016 2020 a rozpracovává

Více

Pondělník 12. Studijní záležitosti. Pondělní zpravodaj pro studenty Přírodovědecké fakulty UP v Olomouci ZS 2013/2014

Pondělník 12. Studijní záležitosti. Pondělní zpravodaj pro studenty Přírodovědecké fakulty UP v Olomouci ZS 2013/2014 Pondělník 12 Pondělní zpravodaj pro studenty Přírodovědecké fakulty UP v Olomouci ZS 2013/2014 Vážené studentky a vážení studenti, oslovuji Vás 12. číslem Pondělníku v akademickém roce 2013/2014 a přeji

Více

P R Ů Z K U M SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SLUŽEB PATRONÁTNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY V ROCE 2013

P R Ů Z K U M SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SLUŽEB PATRONÁTNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY V ROCE 2013 POMOCNÍK v akci o.p.s. Kosmonautů 167, 530 09 Pardubice Mobil + 420 723 244 979 www.pomocnikvakci.estranky.cz P R Ů Z K U M SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SLUŽEB PATRONÁTNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY V ROCE 2013 Zpracovala:

Více

Přehled požadovaného pokrytí podnikových procesů novým IS

Přehled požadovaného pokrytí podnikových procesů novým IS Proces Subprocesy OBCHOD 1. Marketing IS 1.1 Public relations IS 1.2 Marketingové analýzy IS 1.3 Správa produktového portfolia IS 2. Obchod IS 2.1 Vyhledávání zákazníků IS 2.2 Poptávkové a nabídkové řízení

Více

O Vaše děti postaráno

O Vaše děti postaráno Dětský klub Sovička ve spolupráci se ZŠ Řeznovice realizuje projekt O Vaše děti postaráno 1.) Vybudování a provozování Klubu Sova (od 1. 9. 2016) hlídání dětí ze ZŠ Řeznovic od 15:30 do 18:30hod ve vybudované

Více

PRACOVNÍ SETKÁNÍ POŘADATELŮ KF

PRACOVNÍ SETKÁNÍ POŘADATELŮ KF PRACOVNÍ SETKÁNÍ POŘADATELŮ KF McDONALD S CUP 2013/2014 19. března 2014, Kongresové centrum Praha Agenda setkání 1. Krajská finále - organizační pokyny štábům - zajištění úkolů, kompetence - spolupráce

Více

bakalářském a magisterském stupni VŠ vzdělání

bakalářském a magisterském stupni VŠ vzdělání Inovace formy a obsahu výuky studia historie v bakalářském a magisterském stupni VŠ vzdělání CZ.04.1.03/3.2.15.2/0280 Tento projekt je Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním

Více

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu Statut festivalu Článek 1.: Charakteristika festivalu 1.1. Finále Plzeň je festival českých a slovenských filmů. Jeho posláním je umožnit návštěvníkům festivalu v období jednoho týdne srovnání: současné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Str. 1/8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v rámci projektu Investicí do zaměstnanců

Více

Informace o požadavcích a harmonogramu doktorského studijního programu

Informace o požadavcích a harmonogramu doktorského studijního programu Informace o požadavcích a harmonogramu doktorského studijního programu Katedra psychologie FF UP v Olomouci realizuje dle udělených akreditací doktorský studijní program (dále i DSP či Ph.D. studium) v

Více

Info schůzka. 2-Nov-18 Open Day - Dept. of English 1

Info schůzka.   2-Nov-18 Open Day - Dept. of English 1 Info schůzka www.anglistika.upol.cz 2-Nov-18 Open Day - Dept. of English 1 1 katedra 30+ vyučujících studentů 700 Bc. a Mgr. 35 Ph.D. 5 Sekcí: Lingvistická Literární Kulturní studia Tlumočení, překlad

Více

Vnitřní řád Asociace regionálních značek, o.s. znění platné od 26. 8. 2011

Vnitřní řád Asociace regionálních značek, o.s. znění platné od 26. 8. 2011 Vnitřní řád Asociace regionálních značek, o.s. znění platné od 26. 8. 2011 Preambule Asociace regionálních značek, o.s. (dále jen ARZ) sdružuje právnické i fyzické osoby, které se podílejí na zavádění,

Více

Vážené studentky a vážení studenti, oslovuji Vás 8. číslem Pondělníku v akademickém roce 2013/2014 a přeji Vám úspěšný týden.

Vážené studentky a vážení studenti, oslovuji Vás 8. číslem Pondělníku v akademickém roce 2013/2014 a přeji Vám úspěšný týden. Pondělník 8 Pondělní zpravodaj pro studenty Přírodovědecké fakulty UP v Olomouci ZS 2013/2014 Vážené studentky a vážení studenti, oslovuji Vás 8. číslem Pondělníku v akademickém roce 2013/2014 a přeji

Více

Doba zaměstnání: od

Doba zaměstnání: od Vyučen Požadovaná profese: Obsluha a údržba tepelného hospodářství Obsluha ostatních kotlů a příbuzných zařízení (81829) Firma: Energie AG Teplo Vimperk s.r.o., IČ 28088654 Energie AG Teplo Vimperk s.r.o.

Více

CHRÁM DUŠE SVINUTÉ DIMENZE

CHRÁM DUŠE SVINUTÉ DIMENZE CHRÁM DUŠE SVINUTÉ DIMENZE KONCEPCE MULTIMEDIÁLNÍ INSTALACE VÝTVARNÝCH DĚL DANY PUCHNAROVÉ VE SPOLUPRÁCI S Dr. H. BLOCHOVOU (klášter ČESKÝ KRUMLOV, UC UP OLOMOUC, zámek DOBŘICHOVICE aj.) IDEOVÁ BÁZE PROJEKTU:

Více

Bilanční diagnostika 1. národní seminář

Bilanční diagnostika 1. národní seminář Bilanční diagnostika 1. národní seminář 30. - 31. 8. 2012, Kutná Hora Zpráva z jednání + fotodokumentace V posledních dnech prázdnin, tedy 30. a 31. srpna 2012, se v Kutné Hoře uskutečnil první národní

Více

Zpracování metodiky k hodnocení monitorovacích indikátorů místních akčních skupin

Zpracování metodiky k hodnocení monitorovacích indikátorů místních akčních skupin Nabídka na: Zpracování metodiky k hodnocení monitorovacích indikátorů místních akčních skupin Zadavatel: Ministerstvo zemědělství ČR-odbor venkovských podpor PRV 14150 Sídlo: Těšnov 17, 117 05 Praha 1

Více

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s.

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Přehled činnosti za rok 2014 Staré Město, 10. 2. 2015 Realizované projekty» Marketingová podpora domácího cestovního ruchu na VM 10/11 12/14, objem 37

Více

PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAXE

PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAXE Příloha č. 2 PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAE I. Uchazeč o zaměstnání ABSOLVENT Jméno a příjmení: Datum narození: Kontaktní adresa: Telefon: Zdravotní stav dobrý: /zaškrtněte/ Omezení /vypište/: V evidenci

Více

Info schůzka. 16-Jan-16 Open Day - Dept. of English 1

Info schůzka.  16-Jan-16 Open Day - Dept. of English 1 Info schůzka www.anglistika.upol.cz 16-Jan-16 Open Day - Dept. of English 1 Program Dne otevřených dveří na KAA průběžně: Letáčky a brožurky k rozebrání přízemí vpravo, místnost 1.59 (10.00-10.45: informační

Více

Zápis z workshopu Příprava pro výkon povolání zdravotního laboranta konaného dne 21.9.2010 v VOŠZ a SZŠ Praha 1, Alšovo nábřeží 6

Zápis z workshopu Příprava pro výkon povolání zdravotního laboranta konaného dne 21.9.2010 v VOŠZ a SZŠ Praha 1, Alšovo nábřeží 6 Zápis z workshopu Příprava pro výkon povolání zdravotního laboranta konaného dne 21.9.2010 v VOŠZ a SZŠ Praha 1, Alšovo nábřeží 6 Účast dle prezenční listiny viz příloha. Přivítání ředitelem školy Mgr.

Více

Domov pro seniory Tovačov. příspěvková organizace. Vzdělávací plán organizace

Domov pro seniory Tovačov. příspěvková organizace. Vzdělávací plán organizace Domov pro seniory Tovačov příspěvková organizace Vzdělávací plán organizace 2013-2016 Obsah str. 3 str. 3 1. Základní údaje o organizaci 2. Současný stav a struktura pracovníků str. 4 2.1 ekonomicko-provozní

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky:

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Expertní a poradenská služba spojená s přenosem výsledků lesnického a mysliveckého výzkumu pro praxi v letech 2014 2016 Sídlem:

Více

I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel

I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel Obsah 1. Co je fleet management? 2. Potřebujeme fleet management? 3. Aktuální situace v ČR 4. Interně nebo externě? 5. Závěr 2 Co

Více

Komise propagace a marketingu

Komise propagace a marketingu Komise propagace a marketingu Přehled činnosti v roce 2013 Plán činnosti na období 2014-2015 Obsah Přehled činností za uplynulé období Plán činností na období 2014 2015 Všeobecný rozvoj Projekt ZÁKLADNA

Více

Výběr účastníků do jednotlivých sprintů a výběr vítěze probíhá za dohledu odborné poroty. Rozhodnutí poroty je nesporné a nedá se proti němu odvolat.

Výběr účastníků do jednotlivých sprintů a výběr vítěze probíhá za dohledu odborné poroty. Rozhodnutí poroty je nesporné a nedá se proti němu odvolat. Podmínky a pravidla programu Impact First 2016 1. Základní informace o programu 1.1. Definice a cíle programu Program Impact First je vzdělávací a akcelerační program, který se zasazuje o rozvoj podnikatelských

Více

Seznam autorských děl

Seznam autorských děl Seznam autorských děl Rozsah/poče PČ Registrační číslo projektu Název výstupu Typ výstupu (MD č. 28) EL t stran 1. CZ.1.07/3.2.08/01.0003 Elektronické systémy řízení v motorových vozidlech výukový materiál

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 Musíš žít pro druhého, chceš-li žít pro sebe. (Seneca) [1] Obsah I. Úvod II. Základní informace III. Činnost a služby poskytované v roce 2014 IV. Hospodaření za rok 2014 V. Kontrolní

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední odborná škola obchodu, provozu hotelů a Střední odborné učiliště s.r.o., Karlovy Vary, Zahradní 23

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední odborná škola obchodu, provozu hotelů a Střední odborné učiliště s.r.o., Karlovy Vary, Zahradní 23 Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední odborná škola obchodu, provozu hotelů a Střední odborné učiliště s.r.o., Karlovy Vary, Zahradní 23 Zahradní 23, 360 01 Karlovy Vary

Více

Etický kodex pracovníků

Etický kodex pracovníků Etický kodex pracovníků REMEDIA PLUS o.p.s. terénní služby REMEDIA PLUS, o.p.s. Všichni pracovníci, kteří chtějí pracovat v sociálních službách, jsou trestně a morálně bezúhonní. Trestní bezúhonnost prokazují

Více

Zpráva o činnosti KULTURNÍHO CENTRA TURNOV s.r.o., za rok 2012, dle dotazů zastupitelů. Lukáš Hajn

Zpráva o činnosti KULTURNÍHO CENTRA TURNOV s.r.o., za rok 2012, dle dotazů zastupitelů. Lukáš Hajn Zpráva o činnosti KULTURNÍHO CENTRA TURNOV s.r.o., za rok 2012, dle dotazů zastupitelů Lukáš Hajn OSNOVA 1) ztráta KCT 2) restaurační provoz 3) taneční - zdůvodnění, rizika, finance 4) HOT - stávající

Více

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Nabídka pro vystavovatele Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Základní informace KOORDINÁTOR ODBORNÉHO PROGRAMU: Bc. Lenka Šeflová ORGANIZAČNÍ SEKRETARIÁT: SOLEN, s.r.o.,

Více

PODROBNÝ POPIS PROJEKTU SOCIÁLNÍ CENTRUM KAMÍNEK V CHOMUTOVĚ PROVOZ

PODROBNÝ POPIS PROJEKTU SOCIÁLNÍ CENTRUM KAMÍNEK V CHOMUTOVĚ PROVOZ PODROBNÝ POPIS PROJEKTU SOCIÁLNÍ CENTRUM KAMÍNEK V CHOMUTOVĚ PROVOZ V sociálním centru bude jedna budova vyhrazena pro provoz služby NZDM, druhá pro provoz služby SAS. V budově, kde bude poskytována služba

Více

Zahájení činnosti kroužků: v prvním týdnu měsíce října. Ukončení činnosti kroužků: květen

Zahájení činnosti kroužků: v prvním týdnu měsíce října. Ukončení činnosti kroužků: květen Kroužky mohou navštěvovat děti ze ZŠ a MŠ Janová, ale i děti docházející do ZŠ mimo obec Janová Rozvrh kroužků se upřesní dle zájmu dětí Poplatek za jeden kroužek je od 600,- ( ročně ) při minimálním počtu

Více

Úřad práce ČR - Kontaktní pracoviště Hranice Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně

Úřad práce ČR - Kontaktní pracoviště Hranice Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně Úřad práce ČR - Kontaktní pracoviště Hranice Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně Míst Mzda PP vztah Směnnost, úvazek / Pracoviště / Adresa, kontaktní osoba Manažér Řídící pracovníci v oblasti

Více

Dílna kompetencí města Uherské Hradiště

Dílna kompetencí města Uherské Hradiště Dílna kompetencí města Uherské Hradiště Workshop se správci kompetencí na odborech Uherské Hradiště, 30. 03. 2011 Tento projekt je spolufinancován ESF prostřednictvím OPLZZ a rozpočtem města Uherské Hradiště

Více

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23.

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23. NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23. ČERVENCE 2006 Za finanční podpory: TAITO, spol. s r. o. 2006 Plumlov

Více

Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. informační měsíčník kulturních událostí. číslo10 2011. Říjen

Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas. informační měsíčník kulturních událostí. číslo10 2011. Říjen Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas informační měsíčník kulturních událostí číslo10 2011 Říjen Editorial Milí čtenáři newsletteru, naše Uffo získalo minulý týden spolu s dalšími čtyřmi

Více

Příloha č. 1 Servisní smlouvy. Katalog služeb. S2_P1_Katalog služeb

Příloha č. 1 Servisní smlouvy. Katalog služeb. S2_P1_Katalog služeb Příloha č. 1 Servisní smlouvy Katalog služeb S2_P1_Katalog služeb 1 Obsah 1 OBSAH... 2 2 DEFINICE SLUŽEB... 3 3 SPECIFIKACE SLUŽEB... 6 3.1 SLUŽBA PS01_PROVOZ A SPRÁVA... 6 3.2 SLUŽBA PS02_ZÁLOHA A OBNOVA...

Více

IPS Schůzka výchovných poradců Praha východ 12.11.2014

IPS Schůzka výchovných poradců Praha východ 12.11.2014 IPS Schůzka výchovných poradců Praha východ 12.11.2014 Mgr. Pavel Lehovec Program situace na trhu práce nezaměstnanost absolventů a mladistvých Informační a poradenské středisko (IPS) distribuce Atlasů

Více

STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU

STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU Strouhal Martin Student 2.D Martin je na naší škole něco přes rok a půl, přesto toho již stihl hodně. V roce 2014 se stal druhým nejlepším studentem

Více

Zadávací dokumentace k zakázce

Zadávací dokumentace k zakázce Zadávací dokumentace k zakázce Efektivní vzdělávání, osobnostní rozvoj a zvýšení adaptability zaměstnanců EPAVA Olomouc, a.s. a PAPÍRTISK s.r.o. v době hospodářské krize Název zadavatele: EPAVA Olomouc,

Více

THERMAL F, a. s. Organizační řád. Představenstvo společnosti projednalo a schválilo tento Organizační řád dne 03.06. 2015 na zasedání č. 0515.

THERMAL F, a. s. Organizační řád. Představenstvo společnosti projednalo a schválilo tento Organizační řád dne 03.06. 2015 na zasedání č. 0515. THERMAL F, a. s. Organizační řád Počet stran: 13 Rozdělovník: úsek finanční úsek obchodní úsek ubytovací úsek stravovací úsek zdravotní úsek technický úsek generálního ředitele úsek personální Přílohy:

Více

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně VEDOUCÍ ŠKOLNÍ JÍDELNY V DOMAŽLICÍCH ÚSO s maturitou (bez vyučení) Řídící pracovníci ve školních jídelnách (14125) 1 12340 Kč PP plný 1.5.2016-30.4.2017 Střední odborné učiliště, Domažlice, Prokopa Velikého

Více

PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAXE

PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAXE Příloha č. 7 Směrnice GŘ č. 17/2015 PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAXE I. Uchazeč o zaměstnání ABSOLVENT Jméno a příjmení: xxxxxxxxxxxxxxxx Datum narození: xxxxxxxxxxxxxxxx Kontaktní adresa: xxxxxxxxxxxxxxx

Více

MENTAL POWER PRAGUE FILM FESTIVAL

MENTAL POWER PRAGUE FILM FESTIVAL MENTAL POWER PRAGUE FILM FESTIVAL je mezinárodní filmový festival (ne)herců s mentálním a kombinovaným postižením, jehož pořadatelem a organizátorem je HENDAVER, o. s. Festival probíhá celoročně ve vybraných

Více

Roční komunikační plán IROP 2015

Roční komunikační plán IROP 2015 Roční komunikační plán IROP 2015 vypracoval: Mgr. David Palivec, Oddělení podpory OP schválil dne. 2015: Ing. Rostislav Mazal, ředitel OŘOP Seznam zkratek: CRR ČR. Centrum pro regionální rozvoj ČR ESIF.

Více

Certifikační kurzy montáží zabezpečovací techniky

Certifikační kurzy montáží zabezpečovací techniky únor červen 2016 Termíny kurzů únor - červen 2016 DATUM MÍSTO NÁZEV KURZU CENA 2. 2. Ostrava El. zabezpečení objektů pro kvalifikované 900,- 3. 2. Ostrava Novinky v JABLOTRON 100 900,- 9. - 10. 2. Praha

Více

31 10 22 11 (2012) Dům pánů z Kunštátu

31 10 22 11 (2012) Dům pánů z Kunštátu s-flux 31 10 22 11 (2012) Dům pánů z Kunštátu Dům pánů z Kunštátu (Galerie G99) Dominikánská 9, Brno Vernisáž 30. 10. 2012 v 18 h Dernisáž 22. 11. 2012 v 18 h Otevřeno denně 13 19 h (není-li v programu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 196/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 173 ze dne 14.03.2016 Akční plán pro rok 2016 Komunitního plánu rozvoje sociálních a návazných služeb na území Městské části Praha

Více

Jabok- Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická Název projektu. Doplnění technického vybavení

Jabok- Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická Název projektu. Doplnění technického vybavení MONITOROVACÍ ZPRÁVA o realizaci projektu Jednotného programového dokumentu pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha verze 1.01 platnost od 15. srpna 2006 I. ÚDAJE O PROJEKTU A O PŘÍJEMCI Číslo opatření

Více

Národní filmový archiv

Národní filmový archiv Národní filmový archiv Vnitřní a vnější komunikace a služby Andrea Slováková spolupracovnice: Ivana Rybanská, Markéta Frydecká, Ľubica Magová, Štěpánka Součková Rámec NFA je klíčovou institucí české kinematografie

Více

PRAVIDLA PRAVIDLA PRO UŽIVATELE. Čl. I PODPŮRNÉ PROGRAMY

PRAVIDLA PRAVIDLA PRO UŽIVATELE. Čl. I PODPŮRNÉ PROGRAMY PRAVIDLA pro poskytování služby Aktivizační a rozvojové programy - Podpůrné programy PRAVIDLA PRO UŽIVATELE Čl. I PODPŮRNÉ PROGRAMY 1. Posláním Podpůrných programů je vytvářet příležitosti k získávání,

Více

Seminář Open Space a aktivita Public Café na Gymnáziu Jana Palacha (GJP)

Seminář Open Space a aktivita Public Café na Gymnáziu Jana Palacha (GJP) Seminář Open Space a aktivita Public Café na Gymnáziu Jana Palacha (GJP) Pavel Červeňák, M.A. Mgr. Radek Dán PhDr. Nora Jakobová RNDr. Anna Koktová, CSc. Mgr. Klára Thámová Škola jako místo setkáváni FFUK

Více

PODPORA FIREM FORMOU DOTACÍ S DŮRAZEM NA INFRASTRUKTURU PRO PODNIKÁNÍ

PODPORA FIREM FORMOU DOTACÍ S DŮRAZEM NA INFRASTRUKTURU PRO PODNIKÁNÍ PODPORA FIREM FORMOU DOTACÍ S DŮRAZEM NA INFRASTRUKTURU PRO PODNIKÁNÍ Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce podpory podnikání Michnův palác, 14.6.2007 Proč podporovat podnikatelský sektor formou dotací? Tržní

Více

ŘÍZENÍ OBCHODU. 19063@mail.vsfs.cz

ŘÍZENÍ OBCHODU. 19063@mail.vsfs.cz Katedra řízení podniku a podnikové ekonomiky ŘÍZENÍ OBCHODU Ing. Pavla Břečková, Ph.D. Ing. Pavla Břečková, Ph.D. 19063@mail.vsfs.cz ŘÍZENÍ OBCHODU 6 přednášek + 6 cvičení, Z/Zk Role obchodu ve struktuře

Více

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE 1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE Šablona stáže představuje rámec odborné stáže pro typovou pozici a obsahuje požadavky na obsah a průběh stáže, na stážistu i na poskytovatele stáže. Bílá pole označují text, který

Více

Formulář žádosti o finanční podporu z OP RLZ

Formulář žádosti o finanční podporu z OP RLZ Formulář žádosti o finanční podporu z OP RLZ Registrační číslo CZ.4.1.3/2.1.15.3 Unikátní kód žádosti Název žadatele Vysočina, kraj se sídlem v Jihlavě Název projektu Další profesní vzdělávání pečovatelek

Více

PRAKTICKÁ ZKOUŠKA - zadání a způsob konání obor 65-41 L/01 Gastronomie

PRAKTICKÁ ZKOUŠKA - zadání a způsob konání obor 65-41 L/01 Gastronomie PRAKTICKÁ ZKOUŠKA - zadání a způsob konání Praktická maturitní zkouška prověřuje kompetence žáků získané v komplexu odborných gastronomických předmětů. Hlavním cílem zkoušky je evaluace získaných praktických

Více

KATALOG POTŘEB A OPATŘENÍ PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLSTVÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBERCE

KATALOG POTŘEB A OPATŘENÍ PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLSTVÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBERCE KATALOG POTŘEB A OPATŘENÍ PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLSTVÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBERCE Katalog vznikl během realizace projektu CZ.1.07/1.2.00/27.0024 Tvorba pilotních vzdělávacích koncepcí v sedmi obcích, podporujících

Více

Obsah výroční zprávy. 1. strategické cíle. 1.1. rozšíření prostor pro veřejnost. 1.2. zkvalitnění poskytovaných služeb

Obsah výroční zprávy. 1. strategické cíle. 1.1. rozšíření prostor pro veřejnost. 1.2. zkvalitnění poskytovaných služeb Obsah výroční zprávy 1. strategické cíle 1.1. rozšíření prostor pro veřejnost 1.2. zkvalitnění poskytovaných služeb 1.3. dohledání rozdílů ve vykazovaném stavu knihovního fondu 1.4. práce s mládeží a handicapovanými

Více

BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA PREZENTACE SPOLEČNOSTI

BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA PREZENTACE SPOLEČNOSTI BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA PREZENTACE SPOLEČNOSTI O NÁS 3 + S bezpečnostní agentura poskytuje své služby již od roku 2007. Předmětem podnikání bezpečnostní agentury nejsou jen bezpečností služby, ale i ostraha

Více

NABÍDKA PRÁCE Pracovník nákupního oddělení

NABÍDKA PRÁCE Pracovník nákupního oddělení Pracovník nákupního oddělení Náplň práce: Nákup elektroinstalačního materiálu od svěřených dodavatelů na sklad Nákup elektroinstalačního materiálu na zakázky Nákup elektroinstalačního materiálu pro pobočky

Více

FIRST LEGO League. Vážení přátelé,

FIRST LEGO League. Vážení přátelé, Vážení přátelé, termín konání republikového kola FLL 2008 v Jeseníku se blíží, proto Vám zasíláme bližší informace a prosíme Vás o brzké zaslání odpovědí na níže položené dotazy. Příjezd týmů do Jeseníku

Více

Podpora podnikání v příhraničním regionu Michaela Fouňová

Podpora podnikání v příhraničním regionu Michaela Fouňová Podpora podnikání v příhraničním regionu Michaela Fouňová SETKÁNÍ V NOVÝCH HRADECH Nezaměstnanost x sociáln lní vyloučen ení řešení a prevence 27. 4. 2010 Vznik JHK Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla

Více

Pracovní skupina Udržitelný cestovní ruch

Pracovní skupina Udržitelný cestovní ruch Pracovní skupina Udržitelný cestovní ruch váš dopis značky / ze dne naše značka datum vyřizuje / linka 16.02.2009 Věc: Zápis z jednání pracovní skupiny pro udržitelný cestovní ruch Přítomni: T. Besta (TB),

Více

1.1. Správa a provozní podpora APV ROS, HW ROS a základního SW

1.1. Správa a provozní podpora APV ROS, HW ROS a základního SW Příloha č. 4 - Specifikace a informace o předmětu veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je řízení projektu, správa a údržba programového vybavení pro informační systém Základní Registr osob (dále rovněž

Více

Zápis ze 114. zasedání Rady Asociace režisérů a scenáristů - ARAS úterý 9.9. 2014

Zápis ze 114. zasedání Rady Asociace režisérů a scenáristů - ARAS úterý 9.9. 2014 Přítomni Adamec Miroslav Brichcín Jan Derzsiová Alena Dobeš Marek Doubková Dagmar Forst Vladimír Křístek Václav Kučera Miloslav Pátek Martin Slavíková Nataša Omluveni Soukup Petr Zápis ze 114. zasedání

Více

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ 2015 Veletrh JobChallenge je stále oblíbenějším setkáním studentů a absolventů vysokých škol se zástupci významných společností. Jeho již 9. ročník

Více

Metodický pokyn tajemnice FF UP č. 01/2008

Metodický pokyn tajemnice FF UP č. 01/2008 UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Filozofická fakulta Tajemnice Křížkovského 10, 771 80 Olomouc, tel.: +420 585 633 008, e-mail: jirina.mensikova@upol.cz Metodický pokyn tajemnice FF UP č. 01/2008 Elektronické

Více

Vinohradský zpravodaj

Vinohradský zpravodaj Vinohradský zpravodaj Program sobotní bohoslužby Oznámení sboru Vinohrady Dnes při dopolední bohoslužbě poslouží kázáním bratr Marek Jonczy. Při odpoledním setkání promluví Drahomíra Roubíčková. Příští

Více

JAK VYBRAT NEJLEPŠÍHO

JAK VYBRAT NEJLEPŠÍHO Ústav informačních studií a knihovnictví JAK VYBRAT NEJLEPŠÍHO KNIHOVNÍKA PhDr. Radka Římanová, PhD. CO NÁS ČEKÁ A CO LZE PROZRADIT JIŽ NYNÍ Uvedení do hry hledám nejlepšího knihovníka pro svou knihovnu

Více