Skleník CLASSIC Montá ní návod

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Skleník CLASSIC Montá ní návod"

Transkript

1 Skleník CLASSIC Montá ní návod Distributor: Gutta ÈR - Praha spol. s r. o., Na Dlouhém lánu, 0 00 Praha Tel: info@gutta.cz

2 Vá ení klienti! Rozhodli jste se koupit si skleník a obdr eli jste peèlivì vyrobený produkt. Jeho konstrukce je vyrobena ze speciálních ( mm tlou ka a 78 mm íøka) profilù vyrobených z galvanizovaného kovu, které jsou extrémnì silné. Díky nekomplikované konstrukci lze tento skleník jednodu e slo it. Vyhrazujeme si právo na zmìny spojené se zlep ením technologií. Nìkteré obrázky a návody se díky tomu mohou li it. Pøejeme vám mnoho radosti a úspìchù s na ím skleníkem. Dùle ité upozornìní! V dy pou ívejte ochranné rukavice, kdy skládáte konstrukci skleníku a pracujete s polykarbonátovým obalem. Náøadí, které budete potøebovat pro sestavení: - estiúhelníkový klíè s prùmìrem 8 mm nebo stranový klíè - Køí ový roubovák nebo roubovák na baterie - Lopata na vyhloubení jam - Vodováha na mìøení rovnosti terénu - Provaz na zmìøení diagonály - Nù na øezání polykarbonátových vrstev Pokud je to nutné, postupujte podle pokynù místní zástavby. V pøípadì silného vìtru nebo bouøky zavøete okna a dveøe. Ne zaènete se stavbou, mìli byste si v echny instrukce alespoò jednou pøeèíst a pochopit rùzné sekce a profily. Tento návod je va ím u iteèným prùvodcem. Porovnejte seznam èástí s èástmi v balení. Potom roztøiïte sekce a nechte je na oddìlených místech. Doporuèujeme pøi roubovat v echny rouby lehce nejdøíve jenom rukou v pøípadì potøeby budete moci sekce vymìnit. Po stavbì byste mìli zmìøit rovnováhu rámu a teprve potom rouby dotáhnout.

3 Seznam dílů: Jména součás Délka v mm Rozpis s jednotlivých dílů skleníku Verze skleníků CLASSIC m m 8 m m 0 m Číslo Krátký oblouk (nahoře) 80 mm 7 0 Číslo Boční oblouk (vlevo, vpravo, nahoře) 00 mm 8 0 Číslo Postranní dolní sloupek oblouku (levý, pravý) 0 mm 8 0 Číslo Sloupy do země 00 mm 8 0 Číslo Upevnění oblouků - příčné vzpěry 000 mm 0 0 Číslo Upevnění oblouků - příčné vzpěry 0 mm Číslo 7 Profil pro upevnění mm 8 0 Číslo 8 Sloupek dveří - okna 70 mm Číslo Postranní upevnění přední čás 00 mm Číslo 0 Příčný sloupek dveří - okna 8 mm Strany základů 000 mm Rozšíření strany základů 000 mm Přední a zadní čás základů 000 mm Rohy základů Desky pro propojení základů (8 m²) 8 Šrouby M - s injekční hlavou l- mm Šrouby M - 0 l-0 mm Šrouby M - 0 k připojení polykarbonátu k deskám a rohům l-0 mm Vnitřní šrouby M Těsnící sklíčka 8 Klika Rohy pro připevnění polykarbonátu a sloupku (Velký roh) x Rohy pro připevnění polykarbonátu a sloupku 0x (Malý roh)

4 Deska po uchycení polykarbonátu Ochranné pásmo pro utěsnění desek (na dveře) Plastová klika dveří 7 8 Šroub s poutkem Guma pro utěsnění mezery mezi stěnou a střechou Dveře - okno Část dveří s panty Část dveří s klikou Spodní/vrchní část dveří (horizontální část) Příčná část dveří (ver kální čás ) Dveře č. Dveře č. Dveře č. Dveře č. m m m 8 m m 0 m 0 mm 0 mm 88 mm 00 mm kusy kusy kusy kusy kusy m Rozměry polykarbonátu: Výška / šířka ; ; ; ; 7 Postranní čás 00x000 Vrchní část dveří Spodní část dveří Okno Spodní část okna 00x0 00x0 00x0 00x0 Vrchní část polykarbonátu dveřního okna 00x70 0 Vrchní část 00x000 m m 8 m m 0 m Řezání tabulí závisí na vybavení Pokud jste dostali jenom velké (,0x,00 m) tabule ( m kusy; m kusy), všechny tyto čás musí být nařezány na,0x,00 m tabule Poznámka Pokud máte tabule,0x,00 m a navíc,0x,00 m, neměli byste řezat velké tabule, jako je to ukázáno ve schématu. Velké tabule,0x,00 m se používají na střechu, tabule,0x,00 m se používají na konce, dveře a okna. Řiďte se mírami v tabulce Rozměry polykarbonátu.

5 Schéma pro řezání polykarbonátu z desky.0 m: ; ; ; ; postranní čás Vrchní část dveří Spodní část dveří 7 Okno 8 Spodní část okna Vrchní polykarbonát dveřního okna Správně a důkladně oddělte strany polykarbonátu. Připojte stranu s UV ochranou k vnější části. Vrstva UV ochrany je pokryta páskou s upozorněními, zatímco druhá strana (která se bude připojovat k vnitřní části) je pokryta průhlednou fólií. PŘI ŘEZÁNÍ MUSÍTE POUŽÍVAT RUKAVICE! Doporučujeme řezat desku elektrickou kotoučovou pilou, deskovou pilou nebo ostrým nožem. DÙLE ITÉ UPOZORNÌNÍ! Pokud máte desky,0x,00 m a navíc,0x,00 m, nemìli byste øezat velké desky, jak je to ukázáno na schématu. Velké desky,0x,00 m se pou ívají na støechu, desky,0x,00 m se pou ívají na konce, dveøe a okno. Øiïte si mírami v tabulce Rozmìry polykarbonátu.

6 Montá ní návod:. Pro sestavení základny byste mìli pou ít: pøední a zadní èásti základny (), strany základny (). Mìli byste spojit v echny èásti a udìlat obdélník. K vytvoøení obdélníku pou ijte: rohy základny (), se roubujte èásti k sobì pomocí roubù M- (), vnitøních roubù M (). (obr...) Pro skleník CLASSICS vìt í ne m: pro prota ení délky základny se pou ívají desky pro propojení základny (). Jsou se roubovány z obou stran pomocí roubù M- (), vnitøních roubù M () (obr. ). Pokud je délka skleníku m, základna je spojena: m () + m prodlou ení základny (). Pokud je délka skleníku 8 m základna je spojena: m () + m prodlou ení základny (). Pokud je délka skleníku 0 m základna je spojena: m () + m () + m prodlou ení základny ().. Zmìøte úhlopøíèku základny. Délky úhlopøíèek musí být stejné. Pokud jsou stejné utáhnìte rouby základny (obr. ).. Vyhlubte jámy (o prùmìru cm a hluboké 0 cm) pro kopání v postranním spodním sloupku oblouku (è. ). Vyhlubte je podél obvodu základny, blízko utahovacích bodù vyznaèených na základnì (obr...).. K vrchní èásti pøedních a zadních èástí základny () pøipevnìte desky k pøichycení polykarbonátu () pomocí roubù M- () a vnitøních roubù M () (obr...).. Pøíprava sloupku pro hloubení. Ke spodní èásti postranního spodního sloupku oblouku (è. ) pøi roubujte Sloupy do zemì (è. ) pomocí roubù M- () a vnitøních roubù M () (obr. ). Sestavení obloukù. Nejpohodlnìj ím zpùsobem je dát v echny oblouky na zem. K postrannímu spodnímu sloupku oblouku (è. ) pøipojte postranní oblouky (è. ) z obou stran. Spojte krátký oblouk (è. ) na vrchu, uprostøed ke stranám obloukù. Pou ijte rouby () a vnitøní rouby () (obr. 7). POZNÁMKA: Ka dá horní èást pokrývá èást vespod. Konec èásti è., který má dvì vertikální propojující díry (pro upevnìní obloukù rozpìr (è. )), je spojen s èástí è.. 7. K ji sestavené základnì pøi roubujte oblouky pomocí roubù M- () a vnitøních roubù () (obr ). 8. K ji sestaveným a se roubovaným obloukùm základny byste mìli pøipojit pìt spojù obloukù rozpìr (è. ) pomocí roubù M- ( a vnitøních roubù () (obr. ). Pro skleník CLASSICS vìt í ne m se pou ívají dal í rozpìry, aby se posílily oblouky. Pokud je délka skleníku m, pøipojují se spoje k obloukùm rozpìrám: m (è. ) + 0 mm (è. ). Pokud je délka skleníku 8 m, pøipojují se spoje k obloukùm rozpìrám: m (è. ) + m (è. ). Pokud je délka skleníku 0 m, pøipojují se spoje k obloukùm rozpìrám: m (è. ) + m (è. ) + m (è. ).

7 . K pøedním a zadním obloukùm byste mìli pøi roubovat upevòující rohy sloupku a polykarbonát. Na ka dé stranì byste mìli pou ít kusù malých rohù () a kusy velkých rohù (). Pozice rohù mìøena od základny zleva doprava (mìøeno vertikálním úhlem) (obrázek è...): ) cm velký roh (). Úzká èást dopøedu ) 8 cm malý roh (). iroká èást dopøedu ) 0 cm malý roh (). iroká èást dopøedu ) 70 cm malý roh (). iroká èást dopøedu ) cm malý roh (). iroká èást dopøedu ) 0 cm malý roh (). iroká èást dopøedu 7) cm malý roh (). iroká èást dopøedu 8) 70 cm malý roh (). iroká èást dopøedu ) 0 cm malý roh (). iroká èást dopøedu 0) 8 cm malý roh (). iroká èást dopøedu ) cm velký roh (). Úzká èást dopøedu 0. Sloupek dveøí okna (è. 8) by mìl být pøipevnìn k základnì a shromá dìným obloukùm pomocí roubù M () a vnitøních roubù (). S pøední èástí základny () je spojen pøímo pomocí roubù M- () a vnitøních roubù (). Oblouk nahoøe (è. ) je spojen s rohy pøipevnìného polykarbonátu a sloupku () (obr...).. Èástí (è. 8) pøi roubujte pøíèný sloupek dveøí okna 8 mm (è. 0) ke sloupku dveøí okna. Pou ijte rouby M- () a vnitøní rouby M () (obr...).. Èástí (è. 8) a rohy pøipevnìného polykarbonátu (malý roh) () pøi roubujte pøímo postranní spoje pøední zadní èásti 00 mm (è. ) ke sloupku dveøí okna (è. 8) a rohy pøipevnìného polykarbonátu a sloupku (malý roh) (). Pou ijte rouby M- () a vnitøní rouby M () (obr. ).. Nejdøíve pøi roubujte profily pro upevnìní mm (è. 7) pomocí roubù M- () a vnitøních roubù M () k postrannímu oblouku ve vý ce, m od základny. Dal í èást profilu by mìla být umístìna na upevnìní oblouku rozpìry (è. ) a za roubována pomocí roubù M- () a vnitøních roubù M (). POZNÁMKA: Doporuèujeme pro roubovat jeden M-0 roub skrz v echny tøi èásti: postranní sloupek, upevnìní oblouku rozpìru, profil pro upevnìní (obr...). Zpevòovací profil je navr en k zesílení jednoho dvoumetrového segmentu na obou stranách. Napø. délka skleníku je m kusy zpevòovacích profilù (jeden na ka dé stranì). Délka skleníku je m kusy zpevòovacích profilù (dva na obou stranách). Délka skleníku je m kusù zpevòovacích profilù (tøi na obou stranách). Délka skleníku je 8 m 8 kusù zpevòovacích profilù (ètyøi na obou stranách). 7

8 . Po shromá dìní rámu skleníku uøíznìte polykarbonát podle daných mìøení a pøipevnìte jej k rámu. Pøipevnìte desky polykarbonátu (schéma pro øezání polykarbonátu ; ; ; ) pøipevnìte postranní èásti k polykarbonátu a rohy pøipevnìného polykarbonátu a sloupku (, ) a desky pro pøipevnìní polykarbonátu () pomocí roubù M- () a vnitøních roubù M () a tìsnících sklíèek (0). Také to pøipevnìte ke sloupku dveøí okna a rozpìrám (è. 8 a è. 0) a postrannímu upevnìní na pøední zadní èásti (è. ) pomocí roubù M- () a vnitøních roubù M () a tìsnících sklíèek (0) (obr. ).. Pokud jsou strany polykarbonátu pøes rám obloukù, uøíznìte je podél kostry. Umístìte gumu k utìsnìní mezery mezi stìnou a støechou (8) na vrch desek a teprve potom umístìte horní èást polykarbonátu (obr. 7).. Vrchní èásti (0) by mìly být umístìny zespoda nahoru podél jedné strany. Polykarbonát je pøichycen pomocí roubù M- () a vnitøních roubù M () a tìsnících sklíèek (0). Na jednom pruhu oblouku je pøipojovacích bodù. Pøipevòujte POUZE na tyto body (pø. 7). Dal í strana musí být pøipojena seshora dolù. Pokud je deska polykarbonátu pøíli dlouhá, uøíznìte jí podél základny (obr. 8). 7. Dal í deska polykarbonátu (0) by mìla být umístìna na vrchu namontované desky. Pøi roubujte ji pouze na pøipojovacích bodech, stejnì jako u kroku. Polykarbonátové desky by mìly být stejné jako strana základny, jak vepøedu, tak vzadu (obr. ). 8. Konstrukce na dveøe-okno. V echny èásti zabalené ve vybavení dveøí by mìly být spojeny do ètverce (dveøe è. ; dveøe è. ; dveøe è. ) pomocí roubù M- () a vnitøních roubù M (). Pøi roubujte pøíènou èást dveøí k sestavenému rámu. Èást dveøí s panty musí být pøi roubována ke sloupku dveøí okna pomocí roubù M- () a vnitøních roubù M () (è. 8) (obr. 0). Poznámka: Dveøe musí být upevnìny ke sloupku dveøí, kdy jsou otevøené, a s prodlou eným pantem do díry, skrz polykarbonát.. Na základì daného schématu uøíznìte polykarbonát (; ; 7; 8; ). Èásti polykarbonátu dveøního okna musí být namontovány, pouze kdy jsou dveøní panty pøipevnìny k rámu skleníku. Polykarbonátové desky dveøí okna musí být utìsnìna ochrannou páskou na tìsnící desky (). Pøipojte kliku na místo. (obr. ) 0. Pøi roubujte roub s poutkem (7) na jeho místo na stejné úrovni, jako je klika dveøí. Udìlejte poutko z dané plastové kliky dveøí () (obr. ). Distributor: Gutta ÈR - Praha spol. s r. o., Na Dlouhém lánu, 0 00 Praha Tel: info@gutta.cz 8

Polykarbonátový skleník. Gardentec Classic. Montážní návod

Polykarbonátový skleník. Gardentec Classic. Montážní návod Polykarbonátový skleník Gardentec Classic Montážní návod Vážení zákazníci, skleník, který jste si vybrali a zakoupili, byl vyroben s největší důkladností. Jeho zvlášť tuhý skelet sestává z omega profilů

Více

DAČNAJA-2DUM. skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem. model 2013. Technický pasport. str. 2-6. Montážní návod. str. 7-22

DAČNAJA-2DUM. skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem. model 2013. Technický pasport. str. 2-6. Montážní návod. str. 7-22 SPOLEČNOST VOLYA VÝROBA SKLENÝKŮ DAČNAJA-DUM skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem model 013 výška м Šířka 3,07m Délka: 4,04m; 6,1m; 8,m Technický pasport str. -6 Montážní návod str. 7- CZ Technický

Více

NÁVOD NA MONTÁ TKANINOVÉHO POTRUBÍ A VYÚSTEK

NÁVOD NA MONTÁ TKANINOVÉHO POTRUBÍ A VYÚSTEK NÁVOD NA MONTÁ TKANINOVÉHO POTRUBÍ A VYÚSTEK 1. OBENÉ POKYNY 1.1. Pøed zaèátkem montá e prostudujte výkres textilní vyústky dodaný od Pøíhoda s.r.o. a porovnejte ho s konkrétní situací v místì instalace.

Více

DACHNAYA-DVUSHKA. Technický list. Montážní návod SPOLEČNOST VOLYA VÝROBA SKLENÍKŮ. str. 2-6. str. 7-22. skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem

DACHNAYA-DVUSHKA. Technický list. Montážní návod SPOLEČNOST VOLYA VÝROBA SKLENÍKŮ. str. 2-6. str. 7-22. skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem SPOLEČNOST VOLYA VÝROBA SKLENÍKŮ DACHNAYA-DVUSHKA skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem výška, m šířka,0 m délka,0; 4,0; 6,0 m Technický list str. -6 Montážní návod str. 7-01 Technický liist Během

Více

DACHNAYA-STRELKA. skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem. Technický list. Montážní návod. str. 2-6. str. 7-22. výška 2,47 m

DACHNAYA-STRELKA. skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem. Technický list. Montážní návod. str. 2-6. str. 7-22. výška 2,47 m DACHNAYA-STRELKA skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem výška,47 m šířka,6 m délka - jakákoli násobná m Technický list Montážní návod str. -6 str. 7- Technický list Během montáže a používání skleníku

Více

AluGrid - montážní návod. Úchyt modulů. Podpěra modulů dolní. Spojitý nosník. Podkladová guma

AluGrid - montážní návod. Úchyt modulů. Podpěra modulů dolní. Spojitý nosník. Podkladová guma AluGrid Montážní návod Úchyt modulů Windsafe (větrojistný plech) Upevňovací klip Podpěra modulů dolní Spojitý nosník Potřebné nářadí Měřicí pásmo Kleště AluGrid Nůž (pro podkladovou gumu) Šroubovák s nástavcem

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD hliníkový skleník se 4-6 moduly

MONTÁŽNÍ NÁVOD hliníkový skleník se 4-6 moduly MONTÁŽNÍ NÁVOD hliníkový skleník se 4-6 moduly GARDENTEC - správné øešení pro vìtší úrodu () 4 moduly 5 modulù 6 modulù zadní stìna støecha vìtrací okno -dílné dveøe boèní stìna pøední stìna Umístìní profilù

Více

Tenká vnitfiní izolace pro pohodu bydlení.

Tenká vnitfiní izolace pro pohodu bydlení. Untersparren-Dämmsystem Innenwanddämmung Tenká vnitfiní izolace pro pohodu bydlení. Ideální izolace pod krokvemi a na stûnách. Získáte obytn prostor, u etfiíte energii a etfiíte rovnûï Ïivotní prostfiedí.

Více

DACHNAYA-EKO ZJEDNODUŠENÁ VARIANTA SKLENÍKU DACHNAYA-2DUM. skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem. Technický list. str. 2-6.

DACHNAYA-EKO ZJEDNODUŠENÁ VARIANTA SKLENÍKU DACHNAYA-2DUM. skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem. Technický list. str. 2-6. DACHNAYA-EKO ZJEDNODUŠENÁ VARIANTA SKLENÍKU DACHNAYA-DUM skleník zasklívaný komůrkovým polykarbonátem výška m Šířka 3,07m Délka: 4,04m; 6,1m; 8,m Technický list str. -6 Montážní návod str. 7-011 Technický

Více

Pánský salón. Má salón, čas a nikdo ho nezastaví. Originál. Zkonstruování simulátoru běhu v lese. 2. Buben pro běh lesem 3.

Pánský salón. Má salón, čas a nikdo ho nezastaví. Originál. Zkonstruování simulátoru běhu v lese. 2. Buben pro běh lesem 3. Pánský salón Má salón, čas a nikdo ho nezastaví. Originál Zkonstruování simulátoru běhu v lese. Buben pro běh lesem. Fotoroleta. Agregát vydávající vůni. Podstavec. Podstavec Stěnový prvek (překližka,

Více

Nástroje a vybavení Měřicí pásmo Pracovní rukavice Plastové nebo gumové kladívko Mazivo Křížový šroubovák NÁVOD K MONTÁŽI

Nástroje a vybavení Měřicí pásmo Pracovní rukavice Plastové nebo gumové kladívko Mazivo Křížový šroubovák NÁVOD K MONTÁŽI NÁVOD K MONTÁŽI DŮ LEŽITÉ Než začnete montovat tento skleník, přečtěte si, prosím, pečlivě tento návod. Proveďte, prosím, všechny kroky v pořadí uvedeném v tomto návodu. Neutahujte šroubky skleníku, dokud

Více

Trubkový dveřní zavírač model RTS neviditelný dveřní zavírač

Trubkový dveřní zavírač model RTS neviditelný dveřní zavírač Trubkový dveřní zavírač model RTS neviditelný dveřní zavírač Trubkový dveřní zavírač DICTATOR model RTS je zabudován do dveří, takže je prakticky neviditelný. Pouze když jsou dveře otevřené, můžete spatřit

Více

Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn

Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn Minikára pro malé závodníky Vyvrtat, sešroubovat, přidat plyn Bez motoru, ale o to větší nadšení: Minikára rozbuší srdce malých závodníků. 1. Úvod Je to sice jenom minikára, ale zato je vybavená několika

Více

verze 25.8.2009 NÁVOD NA MONTÁŽ Venus Tento návod má 15 stránek ~ Czech 1 ~

verze 25.8.2009 NÁVOD NA MONTÁŽ Venus Tento návod má 15 stránek ~ Czech 1 ~ NÁVOD NA MONTÁŽ Venus 2500 3800 5000 6200 7500 Tento návod má 15 stránek ~ Czech 1 ~ ~ Czech 2 ~ ~ Czech 3 ~ BEZPEČNOSTNÍ VAROVÁNÍ 1. PŘED MONTÁŽÍ SKLENÍKU SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE DO KONCE TYTO INSTRUKCE.

Více

TINA MODERN model: KP-TINA-4680-K5 model: KP-TINA-4690-K5

TINA MODERN model: KP-TINA-4680-K5 model: KP-TINA-4690-K5 NÁVOD PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ SPRCHOVÉHO KOUTU TINA MODERN model: KP-TINA-4680-K5 model: KP-TINA-4690-K5 Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.koupelny-imperial.cz Pro více informací se

Více

IV 68 IV 88. TECHNOLOGICKÝ POSTUP č. 01 okna 2011-003. originální konstrukce. info web: www.eokno.cz TECHNICKÁ PODPORA / VÝROBA:

IV 68 IV 88. TECHNOLOGICKÝ POSTUP č. 01 okna 2011-003. originální konstrukce. info web: www.eokno.cz TECHNICKÁ PODPORA / VÝROBA: TECHNOLOGICKÝ POSTUP č. 01 okna 2011-003 Dřevěná eurookna SoftLine 68+ 88+ KOMPLETACE originální konstrukce IV 68 IV 88 eokno spol. s r. o. č.p. 245, 675 79 TASOV tel. + fax: 566 522 099 Finance, fakturace,

Více

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Návod k montáži a pokyny pro údržbu

Lepší dřevo pro Vaši terasu. Návod k montáži a pokyny pro údržbu Lepší dřevo pro Vaši terasu Návod k montáži a pokyny pro údržbu Open-Air sezóna začíná! Gratulujeme! S podlahovými profily biwood jste získali vysoce kvalitní výrobek z inovativního materiálu WPC. Teď

Více

Výroba Hofmanových bočních louček pomocí hoblovky. Napsal uživatel Milan Čáp Čtvrtek, 30 Duben 2009 17:47

Výroba Hofmanových bočních louček pomocí hoblovky. Napsal uživatel Milan Čáp Čtvrtek, 30 Duben 2009 17:47 Zveřejňujeme příspěvek, který byl před časem publikován ve Včelařských novinách. Tento elektronický včelařský web je již delší dobu mimo provoz, proto návod na výrobu bočních louček Hoffmanova typu dnes

Více

Montážní návod. Gardentec Standard

Montážní návod. Gardentec Standard Montážní návod Gardentec Standard Přejeme Vám bohatou úrodu! Instrukce k montáži Vážení zákazníci! Děkujeme Vám za nákup tohoto skleníku. Jeho konstrukce je z profilů širokých 78 mm z galvanizované oceli,

Více

HALLO WEEN SPE CIAL. Platnost do konce listopadu 2013 Do vyprodání zásob

HALLO WEEN SPE CIAL. Platnost do konce listopadu 2013 Do vyprodání zásob HALLO WEEN SPE CIAL 2013 Platnost do konce listopadu 2013 Do vyprodání zásob 210CM 175CM 162CM 70,69 48,99 52,89 NOČNÍ ČARODĚJNICE Obj.č. 83314608 Stojící figurína čarodějnice Oči svítí ve třech barvách

Více

Matematický KLOKAN 2009 www.matematickyklokan.net. kategorie Benjamín

Matematický KLOKAN 2009 www.matematickyklokan.net. kategorie Benjamín Matematický KLOKAN 2009 www.matematickyklokan.net kategorie Benjamín Úlohy za 3 body 1. Hodnota kterého výrazu je sudé číslo? (A) 200 + 9 (B) 200 9 (C) 200 9 (D) 2 + 0 + 0 + 9 (E) 2 0 + 0 + 9 2. Kolik

Více

Městský mobiliář & Zabezpečení

Městský mobiliář & Zabezpečení Městský mobiliář & Zabezpečení Výrobní prostředky Výrobní závod o celkové rozloze 31 000 m2, dvě továrny - pro ocel a hliník, vybavené výkonnými technologiemi : roboty pro svařování, stroji s číselným

Více

Střešní plechová krytina

Střešní plechová krytina Střešní plechová krytina Doprava, skladování a manipulace Doprava a skladování Technicko montážní návod Dopravu materiálu k zákazníkovi zajišťujeme nákladním vozidlem s hydraulickou rukou. Krytina je dodávaná

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/120 S

Více

Instalace. Dùle ité: Pøed provádìním jakýchkoli seøizovacích nebo údr bových prací odpojte spotøebiè od sítì.

Instalace. Dùle ité: Pøed provádìním jakýchkoli seøizovacích nebo údr bových prací odpojte spotøebiè od sítì. Dùležité Pro zajištìní trvalé EFEKTIVITY a BEZPEÈNOSTI tohoto zaøízení doporuèujeme: l opravy svìøte pouze výrobcem autorizovanému servisnímu støedisku l vždy musí být použity originální náhradní díly.

Více

R 240 R 240 R 200 25 1) R 200 150 20 1) 270 / krytí hlavní výztuže c [mm]

R 240 R 240 R 200 25 1) R 200 150 20 1) 270 / krytí hlavní výztuže c [mm] Tabulka 4 Sloupy ázev konstrukce 1 Sloupy zděné (s ustálenou vlhkostí), druh DP1 1.1 1.2 Ze zdicích prvků, odpovídající položkám 1.1 nebo 1.2 tabulky 1, bez omítky Stejné provedení - vystavené vlivu požáru

Více

SÍTĚ PROTI HMYZU. Ceník a manuál 06/2015

SÍTĚ PROTI HMYZU. Ceník a manuál 06/2015 PROTI HMYZU Ceník a manuál 06/2015 Aktualizace: 07/2015 VENKOVNÍ ŽALUZIE VNITŘNÍ ŽALUZIE LÁTKOVÉ STÍNĚNÍ MARKÝZY VENKOVNÍ ROLETY PROTI HMYZU PERGOLY A ZIMNÍ ZAHRADY FASÁDNÍ SVISLÉ CLONY náš sortiment,

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD SKLENÍKU TYP VARIANT L. LIMES Litomyšl s.r.o. Němčice 160 561 18 Němčice

MONTÁŽNÍ NÁVOD SKLENÍKU TYP VARIANT L. LIMES Litomyšl s.r.o. Němčice 160 561 18 Němčice MONTÁŽNÍ NÁVOD SKLENÍKU TYP VARIANT L LIMES Litomyšl s.r.o. Němčice 60 56 8 Němčice Tel. 6 68 580, 6 6 58 Mobil: 73 0 Voip: 6 609 8 Fax 6 6 58, 6 68 588 email: limes@limes.cz http://www.limes.cz Návod

Více

CENÍK A MANUÁL. Sítě proti hmyzu. pevné sítě, dveřní sítě, posuvné sítě, rolovací okenní sítě, rolovací dveřní sítě, plisé sítě.

CENÍK A MANUÁL. Sítě proti hmyzu. pevné sítě, dveřní sítě, posuvné sítě, rolovací okenní sítě, rolovací dveřní sítě, plisé sítě. CENÍK A Sítě proti hmyzu pevné sítě, dveřní sítě, posuvné sítě, rolovací okenní sítě, rolovací dveřní sítě, plisé sítě Sešit 4 (1/2012) t o n e j l e p š í p o d s l u n c e m Kontakt SERVIS CLIMAX a.

Více

HÜPPE Salta 2. s úpravou skla Anti-Plaque již ve standardu

HÜPPE Salta 2. s úpravou skla Anti-Plaque již ve standardu HÜPPE Salta 2 NO VIN KA s úpravou skla Anti-Plaque již ve standardu Salta2_A4_v8.indd 1 15.5.2015 8:44:23 s pevnými segmenty, rohový vstup, rohový vstup Zvedací pant Stabilizační vzpěra pro pevný segment

Více

AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016. Technické izolace,tepelné izolace, Suchá výstavba. Katalog produktů. Instalační návody

AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016. Technické izolace,tepelné izolace, Suchá výstavba. Katalog produktů. Instalační návody AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016 Technické izolace,tepelné izolace, Suchá výstavba Katalog produktů Instalační návody AZ FLEX, a.s. - 1 / 6-21.06.2016 AZ FLEX, a.s. - / 6-21.06.2016 AZ FLEX, a.s.... 1

Více

V robce stfie ních krytin a stûnov ch profilû

V robce stfie ních krytin a stûnov ch profilû V robce stfie ních krytin a stûnov ch profilû Poãasí se mûní zûstává 01 2010 OBSAH 4 Profesionalita 5 Stfie ní ta kové tabule 6 Vlnité a trapézové plechy stfie ní profily 7 Trapézové plechy stûnové profily

Více

Montážní příručka. Joola Clima Výr.číslo: 12600

Montážní příručka. Joola Clima Výr.číslo: 12600 Montážní příručka Joola Clima Výr.číslo: 12600 22 mm hliníkové sendvičové desky - skládací, nastavovací Automatické skládací nohy EN 14468-1C Rekreační sporty - Vysoká kvalita Důležité informace: Prosím

Více

Uživatelská dokumentace

Uživatelská dokumentace Uživatelská dokumentace k projektu Czech POINT Provozní řád Konverze dokumentů z elektronické do listinné podoby (z moci úřední) Vytvořeno dne: 29.11.2011 Verze: 2.0 2011 MVČR Obsah 1. Přihlášení do centrály

Více

Volba, která sladí Váši tiskárnu s vaší obrazovkou aby byl výsledek shodný na obou zařízeních. Více na str.

Volba, která sladí Váši tiskárnu s vaší obrazovkou aby byl výsledek shodný na obou zařízeních. Více na str. PŘÍRUČKA K SOFTWARE Volba, která sladí Váši tiskárnu s vaší obrazovkou aby byl výsledek shodný na obou zařízeních. Více na str. Volba, kde vytvoříte profil pro Vaši obrazovku nebo projektor. Více na str.

Více

Pøed montáží jakékoliv jednotky VX by mìla být ovìøena hmotnost každé sekce z ovìøeného výkresu jednotky.

Pøed montáží jakékoliv jednotky VX by mìla být ovìøena hmotnost každé sekce z ovìøeného výkresu jednotky. Baltimore Aircoil TYPOVÁ ØADA VX Instrukce pro montáž a instalaci Úvod Jednotky typové øady VX by se mìly montovat a instalovat tak, jak je uvedeno v této brožuøe.tyto postupy by mìly být peèlivì proèteny

Více

Kovové zahradní domky

Kovové zahradní domky A L L P U R P O S E M E T A L S T O R A G E S H E D S Kovové zahradní domky Příručka pro majitele / Instrukce k montáži Ver: 1.2 K montáži je třeba dvou osob a 2-3 hodiny. v domku je možno chodit vzpřímeně

Více

ZAHRADNÍ KOVOVÝ DOMEK SH 2570 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

ZAHRADNÍ KOVOVÝ DOMEK SH 2570 UŽIVATELSKÝ MANUÁL ZAHRADNÍ KOVOVÝ DOMEK SH 2570 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Pro instalaci produktu jsou nutné dvě osoby a 2-3 hodiny práce. PLASTOVÝ OBAL ODSTRAŇTE Z DOSAHU DĚTÍ, HROZÍ NEBEZPEČÍ UDUŠENÍ! Upozornění: Pře užitím tohoto

Více

Návod k montáži. Přední strana: 1,52 m. Výška: 1,95 m

Návod k montáži. Přední strana: 1,52 m. Výška: 1,95 m Návod k montáži Přední strana: 1,52 m Bok: 1,52 m Výška: 1,95 m PŘÍPRAVA TERÉNU - TERÉN PRO KŮLNU MUSÍ BÝT ROVNÝ. DOPORUČUJEME, ABY KŮLNA BYLA POSTAVENA NA BETONOVOU DESKU A VHODNĚ ZAKOTVENA. (VIZ STRANA

Více

Návod k montáži a údržbě

Návod k montáži a údržbě 7 747 00 96 0/004 CZ Pro odbornou firmu Návod k montáži a údržbě Spalinový výměník tepla WT50/60 Před zahájením montáže a údržby pozorně pročtěte Úvodem K tomuto návodu Přístroj odpovídá základním požadavkům

Více

Příručka pro zadavatele E-ZAK krok za krokem

Příručka pro zadavatele E-ZAK krok za krokem Příručka pro zadavatele E-ZAK krok za krokem Vyrobeno pro příspěvkové organizace Jihomoravského kraje pro administrace zakázek s předpokládanou hodnotou vyšší než 500 tis. Kč bez DPH Tento dokument slouží

Více

MontáÏní návod. Systém. Modr Platon. Podlahy. Suché a zdravé domy

MontáÏní návod. Systém. Modr Platon. Podlahy. Suché a zdravé domy MontáÏní návod Systém Modr Platon Podlahy Suché a zdravé domy A 0 7 B 7 0 7 9 C 8 8 D 50 mm E F G 0 mm 7 2 5 J K 8 L 2 2 M 4 5 H I N 4 4 5 DoplÀky systému Modr platon do podlah Hydroizolaãní membrána se

Více

12392_12396cz_#431-2005_03/05bt Montáž a návod pro obsluhu plynového grilu s lávovými kameny Èíslo výrobku 12392 & 12396 Pøed zprovoznìním tohoto vysoce kvalitního grilu si prosím peèlivì pøeètìte tento

Více

MONTÁŽNÍ INSTRUKCE PRO SYSTÉM TEFOND

MONTÁŽNÍ INSTRUKCE PRO SYSTÉM TEFOND MONTÁŽNÍ INSTRUKCE PRO SYSTÉM TEFOND Základem systému TEFOND je profilovaná nopová fólie z vysokohustotního polyetylenu HDPE. Dle způsobu použití a umístění ve stavební konstrukci se používají následující

Více

Model: MINIME. Pokyny ke složení a použití POUZE PRO POUŽITÍ VENKU PROSÍM UCHOVEJTE TYTO POKYNY PRO BUDOUCÍ POTŘEBU.

Model: MINIME. Pokyny ke složení a použití POUZE PRO POUŽITÍ VENKU PROSÍM UCHOVEJTE TYTO POKYNY PRO BUDOUCÍ POTŘEBU. Model: MINIME Pokyny ke složení a použití POUZE PRO POUŽITÍ VENKU PROSÍM UCHOVEJTE TYTO POKYNY PRO BUDOUCÍ POTŘEBU. ROZLOŽENÝ POHLED Seznam částí Č. Popis Množství 1 Držadlo víka 1 2 Ventilační otvory

Více

Quality you can build on. Insta-Stik - ETICS. Řešení lepení tepelně izolačních desek v kontaktních zateplovacích systémech - ETICS. MtB 7 Feb.07. p.

Quality you can build on. Insta-Stik - ETICS. Řešení lepení tepelně izolačních desek v kontaktních zateplovacích systémech - ETICS. MtB 7 Feb.07. p. Insta-Stik - ETICS Řešení lepení tepelně izolačních desek v kontaktních zateplovacích systémech - ETICS MtB 7 Feb.07 p.1 Insta-Stik doporučení pro systémy ETICS Výrobek Insta-Stik Jednokomponentní polyuretanové

Více

Certain Teed Montáž vinylového obkladu

Certain Teed Montáž vinylového obkladu Certain Teed Montáž vinylového obkladu Dovoz a Distribuce v ČR: EKOCELL CZ s.r.o. Kunín 255, 742 53 Kunín Tel. 773400186 info@ekocell.cz www.ekocell.cz Obsah 1) Montáž lamel 2) STUDfinder instalační systém

Více

Vláda nařizuje podle 133b odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb., zákoník práce, ve znění zákona č. 155/2000 Sb.:

Vláda nařizuje podle 133b odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb., zákoník práce, ve znění zákona č. 155/2000 Sb.: 11/2002 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 14. listopadu 2001, kterým se stanoví vzhled a umístění bezpečnostních značek a zavedení signálů Změna: 405/2004 Sb. Vláda nařizuje podle 133b odst. 2 zákona č. 65/1965

Více

NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBÌ

NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBÌ NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBÌ SVÌTELNÉ ZÁBRANY LB-3e, LB-3i, LB-5e, LB-5i DYNASIG Svìtelná zábrana LB - x s návìstidly D180 slouží jako pøenosné svìtelné signalizaèní zaøízení k ohrazení a vyznaèení pøekážek

Více

SCZ5200 Výbuchu odolný systém pro okna a dveře

SCZ5200 Výbuchu odolný systém pro okna a dveře SCZ5200 Výbuchu odolný systém pro okna a dveře Izolovaný dvoukomorový okenní systém Označení: Sapa Building System Powerframe ZÁKLADNÍ POPIS Powerframe je dvoukomorový výbuchu odolný systém s tepelnou

Více

UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD pro modely : LUSSO PP, LUSSO ZP, UZÁVĚR PP a UZÁVĚR ZP

UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD pro modely : LUSSO PP, LUSSO ZP, UZÁVĚR PP a UZÁVĚR ZP UŽIVATELSKÝ A MONTÁŽNÍ NÁVOD pro modely : LUSSO PP, LUSSO ZP, UZÁVĚR PP a UZÁVĚR ZP VÝROBEK JE Z CITLIVÉHO MATERIÁLU. PŘI NEOPATRNÉM ZACHÁZENÍ MŮŽE DOJÍT K POŠKOZENÍ!!! UJIŠŤUJEME VÁS, ŽE VÝROBEK ODEŠEL

Více

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/90 S

MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/90 S 763 64 Spytihněv č.p. 576, okres Zlín tel.:+420 577 110 311, fax:+420 577 110 315 teiko@teiko.cz; www.teiko.cz zelená linka 800 100 050 MONTÁŽNÍ A UŽIVATELSKÝ NÁVOD SPRCHOVÝ KOUT PREMIUM PSDKR 1/90 S ver.

Více

Odsávač pár ZRW. Návod k obsluze

Odsávač pár ZRW. Návod k obsluze Odsávač pár ZRW Návod k obsluze 1 Vážený zákazník Stali jste se uživatelem kuchyňského odsávače typu ZRW. Tento odsávač byl navržen a vyroben hlavně s novým vzhledem pro uspokojení vašich očekávání a určitě

Více

Práce s motorovou pilou u jednotek požární ochrany

Práce s motorovou pilou u jednotek požární ochrany Práce s motorovou pilou u jednotek požární ochrany Vypracovali: Kamil Sokoláø, Milan Vlášek Autoøi: Kamil Sokoláø, Milan Vlášek Vydalo nakladatelství Hasièi, s. r. o., v Novém Mìstì nad Metují 2006 Grafická

Více

Masážní a zeštíhlovací pás H4304. Návod k použití

Masážní a zeštíhlovací pás H4304. Návod k použití Masážní a zeštíhlovací pás H4304 Návod k použití Vážení zákazníci, před použitím výrobku si prosím důkladně přečtěte instrukce v tomto návodu. Najdete zde důležitá bezpečnostní upozornění ohledně používání

Více

> > PŘÍPRAVA CHCETE-LI DOSÁHNOUT DOBRÝCH VÝSLEDKŮ, DOPORUČUJEME PEČLIVĚ DODRŽOVAT UVEDENÉ POKYNY.

> > PŘÍPRAVA CHCETE-LI DOSÁHNOUT DOBRÝCH VÝSLEDKŮ, DOPORUČUJEME PEČLIVĚ DODRŽOVAT UVEDENÉ POKYNY. CHCETE-LI DOSÁHNOUT DOBRÝCH VÝSLEDKŮ, DOPORUČUJEME PEČLIVĚ DODRŽOVAT UVEDENÉ POKYNY. > > PŘÍPRAVA Doporučujeme objednávat všechny panely pro jeden podlahový projekt současně. 1 Panely Magnum vinyl vždy

Více

Stavební pouzdra pro posuvné dveře

Stavební pouzdra pro posuvné dveře Stavební pouzdra pro posuvné dveře Jednokřídlé Una Hoja Dvoukřídlé 3 SYNONYMUM VÝJIMEČNOSTI Technické parametry pro pouzdro do zděné stěny Let ZÁRUKY Kovová síť Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného

Více

Tvorba venkovních prostorů

Tvorba venkovních prostorů Tvorba venkovních prostorů KATALOG PRODUKTÙ Francouzská výroba tento výrobek obsahuje suroviny produkované v české republice KOMPOZITNÍ DØEVO, IDEÁLNÍ DØEVO PRO VENKOVNÍ POUŽITÍ, V POPØEDÍ INOVACE 10-31-2220

Více

Sekční garážová vrata RSD02. Naše vrata na Vaši díru.

Sekční garážová vrata RSD02. Naše vrata na Vaši díru. Sekční garážová vrata RSD02 Sekční garážová vrata RSD02 Sekční garážová vrata série RSD02 jsou konstruovány pro instalaci v Na še vrata na Vaš i díru. otvorech jak malých, tak i velkých rozměrů. Tato vrata

Více

Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky

Číslo standardu číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ B A Popis: C obrázek Legenda: š x h x v mm A číslo pod který je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis detailní specifikace požadovaných

Více

Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: 6.8.2012. Oznámení o návrhu stanovení místní úpravy provozu na místní komunikaci a silnici

Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: 6.8.2012. Oznámení o návrhu stanovení místní úpravy provozu na místní komunikaci a silnici M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B L A N S K O ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, oddělení silničního hospodářství nám. Svobody 32/3, 678 24 Blansko Pracoviště: nám. Republiky 1316/1, 67801 Blansko Město Blansko, nám. Svobody

Více

NÁVOD NA INSTALACI A UŽÍVÁNÍ SPRCHOVÝCH BOXŮ

NÁVOD NA INSTALACI A UŽÍVÁNÍ SPRCHOVÝCH BOXŮ NÁVOD NA INSTALACI A UŽÍVÁNÍ SPRCHOVÝCH BOXŮ TYPU URAN, SATURN, PLUTO Platnost od 6. 9. 2004 VAGNERPLAST spol. s r.o., Velké Přítočno 2, 273 51 Unhošť Tel. :00420/312/216 111, fax :00420/312/688 815 Internet

Více

P O K Y N Y P R O ZADAVATELE

P O K Y N Y P R O ZADAVATELE P O K Y N Y P R O ZADAVATELE A. Činnosti vykonávané KAŽDÝ DEN KONÁNÍ ZKOUŠEK PŘED JEJICH ZAPOČETÍM Dostavte se před konáním zkoušek dle jednotného zkušebního schématu do místnosti, kde proběhne předání

Více

Technické údaje. Bezpeènostní pokyny. Ovládací prvky. Úhlová bruska

Technické údaje. Bezpeènostní pokyny. Ovládací prvky. Úhlová bruska 629050A EBU 13 A 6 3 5 14 2 1 2 7 4 12 8 9 7 10 11 14 13 15 Technické údaje CZ Bezpeènostní pokyny Úhlová bruska Typ EBU 13 A Pøíkon 1050 W Otáèky naprázdno 10 500 min 1 Brousící kotouè max. 125 mm Obvodová

Více

Návod na sestavení ptačí budky typu SÝKORNÍK ze stavebnice Ornity

Návod na sestavení ptačí budky typu SÝKORNÍK ze stavebnice Ornity Návod na sestavení ptačí budky typu SÝKORNÍK ze stavebnice Ornity Materiál: smrková nebo borová prkna o síle 25 mm. Pro povrchovou úpravu vhodná barva pro venkovní ochranu dřeva (např. lihové mořidlo a

Více

Školní knihovna pro Windows. Verze 2.0

Školní knihovna pro Windows. Verze 2.0 Školní knihovna pro Windows Verze 2.0 Uživatelská pøíruèka 1999 1 Copyright 1999 Ing. Radomír Kadlec 2 Školní knihovna pro Windows Obsah Úvod... 5 Instalace a spuštìní programu... 7 Požadavky na technické

Více

Válečková myš RollerMouse Red plus

Válečková myš RollerMouse Red plus Válečková myš RollerMouse Red plus contour contour Děkujeme vám za možnost pomáhat vám pracovat pohodlněji a efektivněji. Společnost Contour Design se od roku 1995 neustále snaží vyvinout tu nejlepší myš.

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0914 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_20 Výchovný ústav, Střední škola Název školy:

Více

Návod k instalaci podlahových universálních WPC desek

Návod k instalaci podlahových universálních WPC desek Instalační brožura Před instalací WPC podlahových krytin je třeba si nejprve přečíst instalační manuál. Tento instalační manuál je pouze použitelný u dutých WPC podlahových krytin Návod k instalaci podlahových

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.19 Strojní opracování dřeva Kapitola 13

Více

VNĚJŠÍ OPLÁŠTĚNÍ STĚNY DŘEVOSTAVBY

VNĚJŠÍ OPLÁŠTĚNÍ STĚNY DŘEVOSTAVBY 1 Technologický postup - desky PAVATEX - vnější opláštění stěny dřevostavby DŘEVOVLÁKNITÉ DESKY VNĚJŠÍ OPLÁŠTĚNÍ STĚNY DŘEVOSTAVBY ISOLAIR DIFFUTHERM PAVATHERM-PLUS PAVATHERM-COMBI Technologický postup

Více

BALKÓNOVÁ ZÁBRADLÍ. S Y S T É M A L U - Z Á B R A D L Í 1 2 5 B a l k ó n y. T e r a s y. P l o t y N Á V O D K M O N T Á Ţ I G 2 0 0 7

BALKÓNOVÁ ZÁBRADLÍ. S Y S T É M A L U - Z Á B R A D L Í 1 2 5 B a l k ó n y. T e r a s y. P l o t y N Á V O D K M O N T Á Ţ I G 2 0 0 7 BALKÓNOVÁ ZÁBRADLÍ S Y S T É M A L U - Z Á B R A D L Í 1 2 5 B a l k ó n y. T e r a s y. P l o t y N Á V O D K M O N T Á Ţ I G 2 0 0 7 Obsah Strana 1.00 Všeobecné směrnice 3-4 2.00 Provedení balkónu 5

Více

MSE 110 W- bezpečnostní lišta

MSE 110 W- bezpečnostní lišta MSE 110 W- bezpečnostní lišta CE prohlášení shody pro stroje ( dodatek II, část C) Výrobce: FAAC S.p. A. Adresa: Via Benini, 1 40069 Zola Predosa Bologna Itálie Deklaruje že: Opto elektronická aktivní

Více

INFORMATIKA. aplikační software pro práci s informacemi PRAŽSKÝ HRAD. Pracovní list pro žáky. Gymnázium K. V. Raise, Hlinsko, Adámkova 55

INFORMATIKA. aplikační software pro práci s informacemi PRAŽSKÝ HRAD. Pracovní list pro žáky. Gymnázium K. V. Raise, Hlinsko, Adámkova 55 INFORMATIKA aplikační software pro práci s informacemi PRAŽSKÝ HRAD Pracovní list pro žáky Autor: RNDr. Ivanka Dvořáčková 2013 PRAŽSKÝ HRAD pracovní list V delších dokumentech (seminární práce, bakalářské

Více

FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO

FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO 13. DIVADLO HORNÍ POČERNICE VSTUP HLAVNÍ Vyhrazené parkovací stání lokalizace: na parkovišti u vstupu počet: 1 přístup od VPS ke vstupu do objektu: bezbariérový

Více

Ruèní zametací stroj 2+2

Ruèní zametací stroj 2+2 R CZ Ruèní zametací stroj 2+2 Návod k obsluze Popis Vá ený zákazníku Chtìli bychom vám srdeènì poblahopøát k vašemu novému zametacímu stroji! Pro usnadnìní manipulace s pøístrojem si dovolujeme vám na

Více

360 Liner SP NÁVOD K POUŽITÍ

360 Liner SP NÁVOD K POUŽITÍ 360 Liner SP NÁVOD K POUŽITÍ Vážený zákazníku, velmi děkujeme za důvěru, kterou jste nám projevil koupí Vašeho nového geo-fennel přístroje řady Selection PRO. Tento hodnotný, kvalitní výrobek byl vyroben

Více

Návod na instalaci a použití. Masážní box ANABELL

Návod na instalaci a použití. Masážní box ANABELL Návod na instalaci a použití Masážní box ANABELL Prodejce: WellMall s.r.o. Brněnec 53 569 04 BRNĚNEC www.wellmall.cz, www-levna-koupelna-cz Pro více informací se obracejte na: tel.: 516 413 260, mobil:

Více

Stavebnicový systém plotových zdí

Stavebnicový systém plotových zdí montážní příručka stěny do výšky až 2,1 m seznam dílů spodní panel středový panel horní panel sloupek koncový sloupek průběžný sloupek rohový tl. 58 mm tl. 10 mm stříška sloupku stříška sloupku stříška

Více

Systém pro předsazenou montáž

Systém pro předsazenou montáž Provedení Systémové komponenty Typ 1: vyložení 35 mm PR011 Nosný hranol Typ 2: vyložení 90 mm PR007 Nosný profil PR008 Zateplovací profil : vyložení 120-200 mm PR012 Zateplovací Systém pro předsazenou

Více

&(1. $ 0$18d/ 6âWÔ SURWL KP\]X Sešit 4 (1/2012) climax

&(1. $ 0$18d/ 6âWÔ SURWL KP\]X Sešit 4 (1/2012) climax Sešit 4 (1/2012) t o n e j l e p š í p o d s l u n c e m Kontakt SERVIS CLIMAX a. s. - výrobce stínicí techniky Kontakt Kontakt Sítě proti hmyzu Příjem zakázek tel./fax: +420 571 405 607 mobil: +420 603

Více

Promat. Protipožární příčky

Promat. Protipožární příčky Promat Protipožární příčky N o s n é a n e n o s n é p r o t i p o ž á r n í s t ě n y, p o ž á r n í b e z p e č n o s t p r o a d ř e v ě n é n o s n í k y, r e v i z n í s l o u p y d v í ř k a Protipožární

Více

Danvent DV, Danvent TIME Vzduchotechnické sestavné jednotky

Danvent DV, Danvent TIME Vzduchotechnické sestavné jednotky Danvent DV, Danvent TIME Vzduchotechnické sestavné jednotky SK CZ Návody na dopravu a montáž Verze 1.02 1 Úvod Podrobný obsah je na následujících stranách 1. Doprava 2. Montáž 2.1 Montáž vzduchotechnické

Více

Autodesk Inventor 8 vysunutí

Autodesk Inventor 8 vysunutí Nyní je náčrt posazen rohem do počátku souřadného systému. Autodesk Inventor 8 vysunutí Následující text popisuje vznik 3D modelu pomocí příkazu Vysunout. Vyjdeme z náčrtu na obrázku 1. Obrázek 1: Náčrt

Více

KERMI SMART FRAME TREND

KERMI SMART FRAME TREND CENÍK 2009/2010 1 KERMI SMART FRAME TREND Kermi Smart Frame Trend - řada sprchových zástěn v osobitém stylu. Čisté linie a částečně bezrámové řešení je tou pravou volbou. Elegantní madla a designové řešení

Více

Návod na montáž a údržbu

Návod na montáž a údržbu Návod na montáž a údržbu www.lanitgarden.cz Pokud si při montáži nebudete vědět rady volejte náš HOT LINE Po Pá.. 8 16 hod mob 739 661 428 Před montáží si pečlivě až do konce přečtěte tento návod verze

Více

Reklamační řád. 1. Obecné informace

Reklamační řád. 1. Obecné informace Reklamační řád ING Bank N.V. jednající prostřednictvím své organizační složky v Praze (dále jen Banka ), pro retailové bankovní produkty ING Konto, ING Termínované vklady a ING Fondy (dále jen Reklamační

Více

DIANA F+ Návod k obsluze

DIANA F+ Návod k obsluze DIANA F+ Návod k obsluze VYDRŽTE CHVILKU Mùžeme si jen pøedstavovat intenzivní vzrušení, které vás svírá. Kdo sakra chce èíst nìjaký návod, když pøitažlivé plastové køivky Diany F vzývají vaše jméno? Zkuste

Více

Po tomto kroku byla hotová základní kostra klece o rozměrech: výška / šířka / délka 180 / 55 / 98.

Po tomto kroku byla hotová základní kostra klece o rozměrech: výška / šířka / délka 180 / 55 / 98. Nejdříve je nutno si celou stavbu nakreslit na milimetrový papír. Nezapomeňte při tom na rozměry jednotlivých spojů. Následně je možno jednotlivé latě rozřezat na příslušné délky. Pro kvalitní spojení

Více

Art. no. 3711120 ABSCO REGENT NÁVOD K MONTÁŽI. Přední strana: PŘÍPRAVA TERÉNU

Art. no. 3711120 ABSCO REGENT NÁVOD K MONTÁŽI. Přední strana: PŘÍPRAVA TERÉNU ABSCO REGENT NÁVOD K MONTÁŽI Art. no. 3711120 Přední strana: bok: výška: 3,0 m 2,18 m 2,1 m 2280 PŘÍPRAVA TERÉNU - TERÉN PRO KŮLNU MUSÍ BÝT ROVNÝ. DOPORUČUJEME, ABY KŮLNA BYLA POSTAVENA NA BETONOVOU DESKU

Více

Kuchyňská digestoř. Návod k obsluze

Kuchyňská digestoř. Návod k obsluze Kuchyňská digestoř Návod k obsluze ENGL IS ČESKY OBSAH strana 1. Úvod 8 2. Bezpečnostní doporučení 8 3. Pokyny k instalaci 9 4. Provoz a údržba 10 5. Technická pomoc 11 6. Odstavení z provozu, likvidace

Více

REKONSTRUKCE DĚTSÝCH HŘIŠŤ V OBCI PTICE Výpis herních prvků

REKONSTRUKCE DĚTSÝCH HŘIŠŤ V OBCI PTICE Výpis herních prvků REKONSTRUKCE DĚTSÝCH HŘIŠŤ V OBCI PTICE Výpis herních prvků Obsah: S1 Pružina mořský koník... 3 S2 Houpačka klasik/batole... 3 S3 Věž multi... 4 S4 Pískoviště... 5 S5 Domeček... 5 S6 Hrací stěna s počítadlem...

Více

Proč vybrat právě nás?

Proč vybrat právě nás? Katalog městského mobiliáře 2015/2016 Proč vybrat právě nás? široký sortiment autobusových zastávek, městského mobiliáře a příslušenství kvalitní odpadkové koše a popelníky, vitríny a plakátovací plochy,

Více

Sokolské volnočasové sportovní centrum -

Sokolské volnočasové sportovní centrum - Sokolské volnočasové sportovní centrum Sokolské volnočasové sportovní centrum - sportovní vybavení 1 Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ B A Rozměry: šířka x hloubka x výška š x h x v mm C obrázek Legenda:

Více

UPOZORNĚNÍ: TENTO VÝROBEK JE SPECIFICKY URČEN PRO OSOBY SE SLUCHOVÝMI POTÍŽEMI A JE VYABVEN SLUCHÁTKEM S OVLÁDÁNÍM HLASITOSTI PODLE INDIVIDUÁLNÍCH

UPOZORNĚNÍ: TENTO VÝROBEK JE SPECIFICKY URČEN PRO OSOBY SE SLUCHOVÝMI POTÍŽEMI A JE VYABVEN SLUCHÁTKEM S OVLÁDÁNÍM HLASITOSTI PODLE INDIVIDUÁLNÍCH UPOZORNĚNÍ: TENTO VÝROBEK JE SPECIFICKY URČEN PRO OSOBY SE SLUCHOVÝMI POTÍŽEMI A JE VYABVEN SLUCHÁTKEM S OVLÁDÁNÍM HLASITOSTI PODLE INDIVIDUÁLNÍCH POŽADAVKŮ. NÁLEŽITÁ PÉČE MUSÍ BÝT VŠEMI UŽIVATEKLI VENOVÁNA

Více

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše důležité, ať víš,

Více

Důležité Uchovejte tento návod pro budoucí použití

Důležité Uchovejte tento návod pro budoucí použití KOČÁREK LINOA - NÁVOD K POUŽITÍ Důležité Uchovejte tento návod pro budoucí použití UPOZORNĚNÍ Nikdy nenechávejte dítě bez dozoru. Pokud je dítě v kočárku, vždy jej mějte na dohled. Před použitím si ověřte,

Více

POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ

POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ EGGER EUROLIGHT PRACOVNÍ DESKY S EUROLIGHT Pracovními deskami společnost EGGER nabízí novou generaci pracovních desek. Použitím EUROLIGHT Lehkých konstrukčních desek jako nosného

Více