Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Areál Unitex. T.G. Masaryka 37 Frýdlant

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Areál Unitex. T.G. Masaryka 37 Frýdlant 464 13"

Transkript

1 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Areál Unitex Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: Jindřichovice pod Smrkem se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Pavel Novotný Vztah k lokalitě: Místostarosta Kontaktní Adresa: Jindřichovice pod Smrkem osoba: Telefon: mistostarosta@jindrichovice.cz Regionální informace Okres: Liberec Popis lokality (vzdálenost od aglomeračních center aj.) Počet obyvatel 662 Počet ekonomicky aktivních obyvatel Míra nezaměstnanosti Počet registrovaných nezaměstnaných k V centru obce při hlavní průjezdní komunikací (silnice III.třídy) poměrně rozsáhlý areál objektů bývalé textilky. Lokalita je přímo naproti skupině budov s obecním úřadem a školou. Středem zóny protéká Jindřichovický potok 3x v areálu přemostěný. Revitalizace vzhledem k lokaci areálu nutná, je současně předmětem zájmu veřejné správy % 48 Sídlo úřadů: Adresa Město PSČ Finanční úřad Komenského nábřeží 680 Frýdlant Stavební úřad Palackého 280 Nové Město pod Smrkem Živnostenský úřad T.G. Masaryka 37 Frýdlant Vazba na ÚPD Označení, datum ÚPD není schválený, k dispozici schválený koncept ÚPD, 2004 Funkce Smíšená zóna Stávající funkční využití dle ÚPD Regulační prvky: Označení ÚPD není, stav k 09/2006 Stav rozpracovanosti ÚPD Předpokládaná budoucí funkce lokality Termín schválení nového ÚPD Posouzení možných střetů záměru regenerace BF ve vazbě na ÚP Smíšená zóna, uvažováno s částí výrobu a sklady, kulturu a vzdělávání, bydlení a služby, případně jako veřejná zeleň. ní stanoveno Regenerace není v rozporu s konceptem ÚPD Vlastnické vztahy viz. Příloha č Počet vlastníků celkem 2 Počet soukromých vlastníků lokality 1 Název: Ing. Stanislav Holemý, Vyškov Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) 45% Strana 1 (celkem 11)

2 Počet veřejných vlastníků Obec Jindřichovice pod 1 Název: (komunální, Smrkem státní aj.) Počet ostatních vlastníků (církev Název: aj.) Počet neznámých vlastníků nebo nevypořádaných Popis: vlastnických vztahů Různá omezení věcná břemena, zástavní práva, apod. ní známo Smlouvy o smlouvách budoucích Nájemní vztahy Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) Odhadovaný poměr vlastnictví (v %) 55% Hala (č.11), vydáno stavební povolení na linku pro zpracování biomasy. jsou Záměry vlastníka s lokalitou viz. Příloha č Ochota vlastníka / vlastníků revitalizovat danou lokalitu, stanovení podmínek revitalizace Odhad trvání regenerace lokality Ochota vlastníka / vlastníků převést / pronajmout danou lokalitu Vlastník má zájem regenerovat areál, realizováno bude řešení šetrné k životnímu prostředí a k obyvatelům. Cca 5 let ne Kontaminace lokality Zařazení lokality dle kategorie 1a 5 1b Existence ekologických zátěží Ano / / Lze přepokládat Popis znečištění Vyhodnocení na základě realizovaných sanačních vrtů, využití monitoringu ekologických zátěží V místě jsou 2 studny, kvalita vody je monitorována. Možné lokální menší kontaminace zejména ropnými uhlovodíky Dle archívů Geofondu jsou v těsné blízkosti areálu, u jeho SZ okraje situovány v prostoru bývalé čerpací stanice nafty Státního statku Frýdlant dva monitorovací vrty. Vrty jsou situovány u podzemní nádrže na naftu o objemu 25 m 3 a byly vybudovány za účelem zjištění případné kontaminace podzemní vody ropnými uhlovodíky. Laboratorní rozbory neprokázaly větší kontaminaci podzemních vod. Žádné staré ekologické zátěže nejsou v blízkosti areálu evidovány Analýza ochranných pásem a ostatních zákonem chráněných zájmů na lokalitě a v blízkém okolí Dobývací prostory, CHLÚ Prognózní zdroje nerostných surovin, poddolovaná území, svahové deformace Ochranná pásma vodních zdrojů Ochranná pásma přírodních léčivých zdrojů Zájmy ochrany přírody a krajiny (ÚSES, maloplošná i velkoplošná ZCHÚ, přírodní parky apod.) (v areálu monitorovaný zdroj vody, o.p.nezjištěno) Strana 2 (celkem 11)

3 Přírodní parky, významné krajinné prvky registrované Památkové zóny, rezervace a jejich ochranná pásma, významné solitérní objekty památkové ochrany Zájmy památkové ochrany (městské a vesnické památkové rezervace a zóny, významné solitérní památkově chráněné objekty s ochranným pásmem, příp. archeologická naleziště) Ochranná pásma dopravní a technické infrastruktury a z toho plynoucí omezení ve využití území Ano / Existence ZPF v Rozsah a podíl (v %) lokalitě jednotlivých tříd ochrany BPEJ Lokalita je mimo dosah záplavových území Ano / Vyjádření správce toku o hladině 100leté vody (viz Příloha č. 3) Ano Identifikace hlavních potenciálních problémů v rámci posuzování vlivů stavby na životní prostředí Dle zák. č.114/1992 Sb. Dle zák. č.100/2001 Sb. (EIA) v platném znění a dle zák. č.76/2002 Sb. (IPPC) Ano / Popis posouzení (možné formou zvláštní přílohy) Ano / Popis posouzení (možné formou zvláštní přílohy) Areál se nachází v intravilánu obce, v těsné blízkosti obytné zástavby. Budoucí využití areálu není doposud přesně určeno (uvažován záměr bydlení, případně výtopna na biomasu, ponechání tří hal v areálu), nelze tedy identifikovat hlavní potenciální problémy na životní prostředí v rámci EIA a IPPC. Vzhledem k umístění areálu v těsné blízkosti obytné zástavby budou muset být realizována účinná opatření k zamezení zejména hluku, emisí do ovzduší, prašnosti a zápachu. Dosavadní podpora rozvoje lokality z veřejných zdrojů Lokalita je předmětem podpory z veřejných zdrojů Ano / Druh podpory Dopravní infrastruktura Název (číslo) Hlavní destinace Vzdálenost v km Dálnice Rychlostní silnice R 35 Hodkovice n. M. 52 Silnice I. třídy I/13 Frýdlant 12 Silnice II. nebo III. třídy II/291 Frýdlant 6 Mezinárodní letiště Praha Ruzyně 165 Strana 3 (celkem 11)

4 Železnice 039 Železniční vlečka Textový komentář: V místě (Ano / ) Vzdálenost napojení do železniční sítě (v m) Jindřichovice p. Smrkem 500 0,5 Možné dobudovat (Ano / ) Možné vybudovat (Ano / ) Areál je poměrně dobře napojený na dopravní infrastrukturu, hlavní vjezd s vrátnicí směrem od Obecního úřadu při hlavním průjezdu obcí. Možný vjezd rovněž z východní strany. Analýza technického stavu areálu a stávajících objektů Doba výstavby ní známo, cca pol.20.stol., jednotlivé objekty byly realizovány postupně Celková plocha m2 % zastavěnosti 47% Popis reliéfu lokality, Reliéf terénu je velmi mírně svažitý směrem k vodoteči. Povrch terénu se maximální převýšení (v pohybuje v rozmezí od 374 do 380 m n.m., maximální převýšení je 6 m. metrech) Posouzení inženýrsko geologických poměrů (viz Příloha č. 4) Nutné HTÚ (popis) Celkové náklady na revitalizaci Komunikace popis Elektřina: Pitná voda Popis Okamžitá kapacita (kw) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Popis Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (DN v mm) Skalní podloží je tvořeno ortorulami a zejména fylitickými svory krkonošskojizerského krystalinika. Zvětralé svory a ruly se nacházejí v hloubce okolo 2 m, v hloubce okolo 7 m přecházejí v navětralé. Kvartérní pokryv o mocnosti cca 2 m je tvořen eluviem zvětralých svorů a rul a písčitoprachovitou hlínou. Místy jsou přítomny navážky menších mocností. Podzemní voda je vázána na zvětralé horniny, hladina podzemní vody je v hloubce cca 2,5 až 5 m pod terénem a je volná. Směr proudění podzemní vody je k Jindřichovickému potoku. Základové poměry lze hodnotit jako jednoduché. Podzemní voda je tvrdá, slabě kyselá a silně uhličitě agresivní , Kč (vč.novostaveb) Vnější napojení areálu 2 vjezdy, jeden hlavní s vrátnicí při jihozápadním nároží areálu, vedlejší vjezd k skladovým halám při jihovýchodním nároží, podél východních hranic. Ano, vlastní trafostanice v areálu, přívod v severozápadní části areálu. Dostatečná (100kVA, neověřeno) V areálu Pro další využití, z větší části neprůmyslové, dostatečné. Jsou 2 hloubkové studny (monitorované) u haly č.3 Pro současné využití dostatečná (vydatnost zdroje nezjištěna) Vnitřní rozvody areál Uvnitř areálu jsou vybudované zpevněné komunikace (asfaltobeton). Částečně funkční Rozvody uvnitř areálu bude nutné provést s ohledem na předpokládané využití jednotlivých ploch (nové koridory). Rozvody částečně funkční Strana 4 (celkem 11)

5 Kanalizace Plyn Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Popis Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (DN v mm) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení ní počítáno s veřejným vodovodním řádem. Pro současné využití dostatečné, zdroj monitorován (kvalita vody). ní, jen jímky k vyvážení. V souladu s rozvojem celé obce se ani veřejná kanalizace neplánuje. Stávající zařízení pro budoucí využití pravděpodobně nevyhovující. Kanalizace bude vyřešena v rámci jednotlivých částí areálu. Kanalizace bude řešena v rámci areálu bez napojení na veřejnou síť. Popis ní do budoucna ani plánováno. Okamžitá kapacita (m 3 /hod) Velikost přípojky (kpa) Vzdálenost nejbližšího zapojovacíh o bodu Hodnocení Datová a telekomunikační napojení Jiná média ní do budoucna uvažováno. Budou využity lokálně obnovitelné zdroje energie. Ano, O2, a operátoři mobilních telefonů V obci je centrální zásobování teplem s výtopnou na biomasu pro objekty občanské vybavenosti. Nutné přeložky Posouzení možných střetů záměru na regeneraci BF s existujícími stavbami TI (směrem ke stavu a kapacitě stávajících IS) Možný střet s ochranou zdroje vody (studny). Nutno brát v návrhu využití v úvahu. Dostatečnost pro nové využití bude muset být prověřena na základě dalších výpočtů a zkoušek. Stav rozvodů nezjištěn, částečně provozuschopné Stávající zařízení není pro budoucí využití vhodné, bude nutné vybudovat v jednotlivých částech areálu lokální ČOV, příp.jímky k vyvážení. Kabelové trasy uvnitř areálu budou položeny nově dle potřeb jednotlivých částí areálu. V obci je centrální zásobování teplem s výtopnou na biomasu pro objekty občanské vybavenosti. Strana 5 (celkem 11)

6 Technický stav areálu Areál původně z přelomu 18.a 19.století postavený jako textilka. Za války využit dočasně jako chemička a od 60.tých let 20.stol. pro státní rezervy. Celkový stav většiny objektů v areálu je poměrně dobrý (masivní konstrukce bez zřejmých známek poškození), pouze stav momentálně zanedbané údržby. U většiny objektů je uvažována rekonstrukce a využití jiným způsobem než doposud. Demoliční práce se zatím uvažují pouze u skupiny budov v jihozápadní části areálu (dvou skladových hal a objektů technického zázemí) a to z důvodů spíš jejich umístění než havarijního stavu (objekty jsou příležitostně využívány). Podél jižních hranic pozemku při hlavní silnici je alej stromů a oplocení z režného zdiva. Většina nevyužívaných objektů v areálu je v současné době zabezpečena proti vniknutí cizích osob. Revitalizace je předmětem zájmu veřejné správy, v současné době základní představu o revitalizaci obec v jednotlivých částech má. Objekt č. 1 Název: Vrátnice p.č.: 84/7 Zastavěná plocha (m2): 69 Podlahová plocha (m2): Cca 55 Počet podlaží/ výška (m) 1/3m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Vrátnice Dnešní funkce vrátnice Odstranění Fyzický stav dnes Dobrý technický stav objektu Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace Přízemní objekt vrátnice v relativně dobrém stavu. Zastřešeno rovnou střechou, krytina plechová. V současné době příležitostně využité, ve funkčním stavu. Zděné nosné konstrukce, okna dřevěná. Po statické stránce relativně v pořádku. Celkové hodnocení stavby: 2 (školní hodnocení) Objekt č. 2 Název: Hala p.č.: 84/4 Zastavěná plocha (m2): 1325 Podlahová plocha (m2): Cca 1060 Počet podlaží/ výška (m) 1/6m Typ nosné konstrukce: Montovaná Původní funkce Skladovací hala Dnešní funkce Sklad zemědělských produktů Odstranění objektu Fyzický stav dnes Poměrně špatný technický stav Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace Halový objekt o dvou traktech se sedlovými střechami s plechovou krytinou. V současné době využívané jako sklad zemědělských produktů. Střechy v poměrně špatném stavu, nutná obnova. Konstrukce ocelová, železobetonové prefabrikáty. Bez oken. Ocelová vrata posuvná. Po statické stránce relativně v pořádku. Celkové hodnocení stavby: 4 (školní hodnocení) Objekt č. 3 Název: Hala p.č.: 84/5 Zastavěná plocha (m2): 1293 Podlahová plocha (m2): Cca 1035 Počet podlaží/ výška (m) 1/6m Typ nosné konstrukce: Zděné/železobeton Původní funkce Skladovací hala Dnešní funkce Sklad zemědělských produktů Odstranění objektu Fyzický stav dnes Poměrně špatný technický stav Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace Strana 6 (celkem 11)

7 Viz.výše, hala pro skladování. Do výše vrat železobetonové prefabrikáty (zděné), výše trapézový plech a okna v kovových rámech. Vrata otevíravá ocelová. Celkové hodnocení stavby: 4 (školní hodnocení) Objekt č. 4 Název: Hala p.č.: 84/6 Zastavěná plocha (m2): 1978 Podlahová plocha (m2): Cca 1580 Počet podlaží/ výška (m) 1/3,55m Typ nosné konstrukce: Montovaná železobetonová Původní funkce Skladovací hala, Dnešní funkce Skladovací hala technické zázemí Odstranění Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav objektu zvažováno Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Přízemní objekt haly, technické zázemí, sklady. Objekt celkem v dobrém technickém stavu. Montovaná železobetonová konstrukce, zastřešení ocelovou (nepotvrzeno) konstrukcí, střecha sedlová, krytina plechová (vlnitý plech). Objekt č. 5 Název: Dílny, garáže p.č.: 84/8 Zastavěná plocha (m2): 196 Podlahová plocha (m2): Cca 155 Počet podlaží/ výška (m) 1/3,5m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Technické zázemí, dílny, garáže Dnešní funkce Technické zázemí, dílny, garáže Objekt navržen k Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav demolici Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace Přízemní objekt technického zázemí, dílny a garáže. Objekt v celkem dobrém stavu, funkční, využívaný. Střecha rovná, vrata ocelové. Objekt č. 6 Název: Požární zbrojnice p.č.: 84/9 Zastavěná plocha (m2): 291 Podlahová plocha (m2): Cca 230 Počet podlaží/ výška (m) 1/4m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Požární zbrojnice Dnešní funkce Požární zbrojnice Občanská Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav vybavenost Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Přízemní objekt technického zázemí, požární zbrojnice. U objektu při východní straně komín (není uvažováno jeho odstranění). Objekt v celkem dobrém stavu, využívaný. Střecha sedlová, krytina plechová, vrata ocelové. Objekt č. 7 Název: Skladový objekt p.č.: 56/11 Zastavěná plocha (m2): 1533 Podlahová plocha (m2): Cca 2450 Strana 7 (celkem 11)

8 Počet podlaží/ výška (m) 2/3m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Sklad, Dnešní funkce Sklad administrativa Bytový dům, Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav služby Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Vícepodlažní objekt využívaný jako sklad. Objekt v celkem dobrém stavu. Zděné nosné konstrukce, železobetonové sloupy, stropy v části dřevěné, v části železobetonové. Výtah a schodiště (nosnost výtahu nezjištěna, údaj nebyl dostupný). Zastřešeno valbovou střechou, krytina plechová. Okna ocelová. Ve východní části budovy dvoupodlažní administrativní část. Objekt č. 8 Název: Garáže, dílny p.č.: 56/12 a 54 Zastavěná plocha (m2): 307 Podlahová plocha (m2): Cca 490 Počet podlaží/ výška (m) 2/33,8m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Garáže, zázemí Dnešní funkce Z větší části bez využití Technické zázemí Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč V části přízemní objekt garáží se sedlovou střechou a plechovou krytinou. V části dvoupodlažní objekt zázemí zastřešený valbovou střechou, krytina plechová. Objekt v celkem dobrém stavu. Zděné nosné konstrukce. Objekt č. 9 Název: Tovární objekt p.č.: 56/6 Zastavěná plocha (m2): 1132 Podlahová plocha (m2): Cca 2720 Počet podlaží/ výška (m) 3/cca 3m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Výroba, sklady Dnešní funkce Bez využití ICBC Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Vícepodlažní objekt, výroba a sklady. Objekt v relativně velmi dobrém stavu. Zastřešeno soustavou sedlových střech, krytina plechová. Okna ocelová. Schodiště, výtah (viz.příloha). Obec má k dispozici studii obnovy, plánován objekt ICBC (International Congress and Business Centre, autoři: Ing. arch. Petr Stolín, Ing. Arch. Marie Procházková, spolupráce Petr Žůrek) navazující na Mezinárodní univerzitní a inovační centrum. Prodej objektu jinému subjektu za podmínky realizace záměru ICBC možný. Objekt č. 10 Název: Skladové haly p.č.: 56/8, 56/9 Zastavěná plocha (m2): 487 Podlahová plocha (m2): Cca 390 Počet podlaží/ výška (m) 1/7m Typ nosné konstrukce: Montovaná železobetonová Původní funkce Sklady, technické Dnešní funkce Příležitostně sklad zázemí Skladové haly Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Strana 8 (celkem 11)

9 Přízemní objekt haly pro skladování, technického zázemí. Objekt v celkem dobrém stavu. Montovaná železobetonová konstrukce, zastřešení ocelovou konstrukcí (nepotvrzeno), střecha sedlová, krytina plechová. Objekt je uzavřen a nepřístupný. Objekt č. 11 Název: Výrobní haly p.č.: 56/7 Zastavěná plocha (m2): 2229 Podlahová plocha (m2): Cca 5350 Počet podlaží/ výška (m) 3/6m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Výroba, sklady Dnešní funkce Sklad Linka na Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav zpracování biomasy Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Patrový objekt pro výrobu a skladování. Objekt v celkem dobrém stavu. Zděné nosné konstrukce. Zastřešení sedlovou střechou, krytina plechová. Výtah, 2 schodiště. Objekt č. 12 Název: Tovární objekt p.č.: 56/10 Zastavěná plocha (m2): 658 Podlahová plocha (m2): Cca 1580 Počet podlaží/ výška (m) 3/3,2m Typ nosné konstrukce: Zděná Původní funkce Výroba, sklady Dnešní funkce Bez využití Drobná výroba, Fyzický stav dnes Poměrně dobrý technický stav služby, sklad Odhad ceny asanace ,Kč Odhad ceny sanace ,Kč Patrový objekt pro výrobu a skladování. Objekt v celkem dobrém stavu. Zděné nosné konstrukce. Zastřešení sedlovou střechou, krytina plechová. Výtah, 2 schodiště. V současné době uzavřené a není konkrétní záměr na využití. Investiční záměry využití dané lokality Existující zamýšlené investiční záměry: Objekt č. 9 (p.č.56/6) ICBC, kompletní rekonstrukce objektu a dostavba Objekt č. 11 (p.č. 56/7) linka na zpracování biomasy, sklady a kotelna Objekt č. 7 (p.č. 56/11) malometrážní sociální byty (záměr obce, nikoliv současného vlastníka) Zda je zpracována koncepce celkové obnovy areálu s upřesněním využití všech budov v areálu, není známo. Představa o využití částí areálu v rámci možností však existuje. V současné době je kromě revitalizace areálu plánováno mimo jiné Mezinárodní univerzitní a inovační centrum ( Podmínky pro celkovou revitalizaci areálu mohou za určitých okolností komplikovat současné majetkoprávní poměry, kdy část vnitřního areálu vlastní jiný subjekt než obec. Strana 9 (celkem 11)

10 Návrh stavebně technického, urbanistického a architektonického řešení projektu Rozvojový potenciál lokality: Vzhledem k poloze v centru obce, využitelnost velmi dobrá. Vhodné využití částečně jako občanská vybavenost (ICBC), bydlení (je již uvažováno) a jako objekty technického vybavení a podnikatelských aktivit (viz.záměr výtopny na biomasu, sklady). Diskutabilní ponechání 3 hal v jižní části areálu, návaznost na komunikaci u navrhovaných malometrážních bytů. V obci chybí jasně prostorově definované centrum, s kterým je možné uvažovat v jihozápadní části areálu návaznost na objekty kolem obecního úřadu. V současné době v obci schází restaurace se společenským sálem pro různé kulturní akce, umístění v jižní části areálu je předmětem úvah. Současně by bylo vhodné komunikačně zapojit areál do struktury obce, např.vybudováním komunikace v ose sever jih směrem do průjezdu v objektu č.7 a vjezdem v severozápadní části od místní komunikace vedle uvažovaného ICBC (probourání stávající zdi). Předpokládá se odstranění zdi ohraničující areál podél jižních hranic (režné zdivo). Alej vzrostlých stromů doporučujeme ponechat. Strana 10 (celkem 11)

11 Urbanistický návrh: V obou variantách je uvažováno s existujícími záměry obce: severozápadní zóna, kde se uvažuje o objektu občanské vybavenosti Mezinárodní kongresové a obchodní centrum (ICBC) s vazbou na areály budoucího kampusu mimo řešenou zónu. V současné době je zpracovaná studie rekonstrukce objektu ( Zóna severovýchodní jako hospodářská, skladová a pro drobnou výrobu opět s existujícím záměrem obce linkou na zpracování biomasy (vydáno stavební povolení). Zóna středu, kde obec zamýšlí v bývalém výrobním objektu (č.7, objekt při Jindřichovickém potoku) obytný komplex s funkcemi služeb (objekt je v části areálu, kterou nevlastní obec). zóna jižní, kde v současné době jsou 3 halové objekty, hasičská zbrojnice s komínem, dílny, garáže a vrátnice. Do budoucna je uvažováno s ponecháním pouze hasičské zbrojnice s komínem a v jedné z variant s halou v jihovýchodní části. Jihozápadní část je vhodná vzhledem k vazbě na současné centrum obce kolem obecního úřadu pro realizaci plochy, která by lépe odpovídala centru obce. Obec v současné době nemá dostatečně reprezentativně vyřešené centrum. Návrhy v obou variantách respektují rozdělení areálu, které je založeno na existujících záměrech obce. Realizovatelnost záměrů je přímo úměrná finančním možnostem obce, případně dosažitelnosti dotačních titulů. V obou variantách je podmínkou realizace záměrů spolupráce obce a subjektu vlastnícího část areálu. Varianta A / minimální Ponechává většinu budov. Navrženy k odstranění pouze 4 objekty (haly č.2 a 3, zázemí v objektech č.5 a vrátnice č.1) v jihozápadní části areálu. Areál rozdělen na 4 zóny: východní zónu výrobních a podnikatelských aktivit s existujícím záměrem obce (linka na zpracování biomasy). Dále jsou zde 2 haly pro sklad, vícepodlažní objekt pro lehkou výrobu a služby, a halový skladový objekt v jihovýchodní části areálu. Zóna je přístupná komunikací podél východních hranic areálu. V severozápadní části areálu komplex plánovaného ICBC v objektu č.9. Ve střední části uvažovaná rekonstrukce objektu č.7 na bytový dům se službami. Přístup k objektu řešen od severozápadu (probourání zdi v nároží, v zatáčce komunikace vně areálu. Navržena je komunikace ve směru sever jih směrem k uvažovanému obytnému komplexu. V jihozápadní části areálu zůstane po demolici 4 objektů pouze požární zbrojnice s komínem. Ostatní plocha by mohla být parkově upravena a vytvořit tak klidovou zónu v centru obce. + nižší investiční náročnost, vznik do budoucna využitelné rozvojové plochy v centru obce, obtížná využitelnost (a realizovatelnost záměrů) některých objektů zejména v severní části areálu Varianta B / maximální Navrženo je odstranění všech objektů u kterých je to možné, maximální vyčištění areálu, zejména jižní části. Areál pracovně rozdělen na 4 zóny: Zóna podnikatelských aktivit zmenšena do severovýchodní části, ponechána linka na zpracování biomasy a 2 halové skladové objekty. Komplex uvažovaného ICBC v objektu č.9. Ve střední a jihovýchodní části obytná zóna, která počítá s rekonstrukcí objektu č.7 na bytový dům se službami (3045 bytových jednotek) a výstavbou 6 rodinných domů / příp.viladomů po max.4 bytových jednotkách v jihovýchodní části. Navržena komunikace ve směru severjih k průjezdu v rekonstruovaném bytovém objektu. Ke stávajícímu objektu požární zbrojnice (vč.ponechaného komína) by mohlo být přistavěno společenské centrum se sálem a restaurací. Jihozápadní část, která je v přímé vazbě na centrum obce (protilehlý objekt obecního úřadu a ostatní občanská vybavenost), by mohla být vymezena nově navrženému centru obce volné plochy s parkovou úpravou. + vhodnější využití plochy v centru obce, možnost realizace centra obce v definitivní podobě, vyšší investiční náročnost, Strana 11 (celkem 11)

12 Etapizace: S etapizací se vzhledem k rozsahu areálu a možnostem investora počítá. Předpokládá se rozložení do cca 5ti let. Vzhledem k menšímu rozsahu investic (umožňující v budoucnu rovněž realizaci varianty B) uvažujeme v návrhu etapizace a odhadu investičních nákladů variantu A. I.etapa realizace linky na zpracování biomasy (vydáno stavební povolení), současně obsazování volných objektů pro podnikatelské aktivity (a jejich příp.rekonstrukce) II.etapa vyčištění jižní části areálu, zbourání 2 hal, vrátnice (za předpokladu dohody s vlastníkem) a technického zázemí. Parková úprava vyčištěných ploch v centru obce (centrum by bylo vhodné řešit architektonickourbanistickou studií). III. etapa dořešení majetkových vztahů a realizace rekonstrukce objektu č.7 na bytový dům se službami IV. etapa realizace záměru ICBC Využití dotací: Uvažuje se pro revitalizaci areálu o dotacích především ze zdrojů EU. Záměr využití dotačních titulů pro odstranění některých objektů je možné. Objekty pro průmyslové využití ve východní části jsou relativně v dobrém stavu, při obnově je teoreticky možné počítat s podporou dotačních titulů k tomu určených. Reálné je rovněž využití dotačních titulů na vybudování chybějící dopravní a technické infrastruktury. Strana 12 (celkem 11)

13 Přílohy Příloha č. 1: Širší vztahy Příloha č. 2: Katastrální mapa Příloha č. 3: Povodňový plán území Příloha č. 4: Geofond přehled vrtné prozkoumanosti Příloha č. 5: Ortofotomapa lokality Příloha č. 6: Fotodokumentace lokality Příloha č. 7: Časový plán ve formě harmonogramu Příloha č. 8: Odhad hrubých rozpočtových nákladů Příloha č. 9: Vlastnické vztahy Příloha č. 10: Prohlášení vlastníka lokality Výkresová část 1 Stávající stav 2 Dopravní a technická infrastruktura, stávající stav 3 Návrhový výkres Varianta A 4 Návrhový výkres Varianta B (zvláštní složka) Strana 13 (celkem 11)

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Liaz Habartice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Textilní areál (Kolora), Hrádek nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy

Více

Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1. Textilana. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází:

Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1. Textilana. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Brownfields Libereckého kraje, Textilana, Nové Město pod Smrkem 1 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilana Číslo lokality: 510275 Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Nové

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilana

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilana Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilana Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510275 Nové Město pod Smrkem se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Martin Šetina Vztah k lokalitě:

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Seba T, Velké Hamry. Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov,

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Seba T, Velké Hamry. Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov, Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Seba T, Velké Hamry Číslo lokality: 510812 Název obce, v jejímž KÚ Velké Hamry Svárov, se lokalita nachází: k.ú. Bohdalovice Jméno a příjmení: Ing.

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo - Přepeře, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Zemědělské družstvo Přepeře, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál - Bratříkov, krok 2

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál - Bratříkov, krok 2 Brownfields Libereckého kraje, Průmyslový areál Bratříkov, krok 2 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Slévárna, Lomnice nad Popelkou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a

Více

Továrna, Kateřinská 4, Liberec

Továrna, Kateřinská 4, Liberec Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 510545 Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Karel Petýrek Vztah k lokalitě: Majitel Kontaktní Adresa: Přívozní

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jablonec nad Nisou, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jablonec nad Nisou, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Městské lázně, Jabloc nad Nisou, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

Bývalá porcelánka, Desná

Bývalá porcelánka, Desná Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Bývalá porcelánka, Desná Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 510802 Desná, k.ú.desná II. se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Jitka Rat Vztah

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Hospodářská budova u zámku, Zahrádky, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ HRADEC KRÁLOVÉ TŘEBEŠ ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice skačka Hradec Králové

Více

Bývalá sklárna, Svor

Bývalá sklárna, Svor Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Bývalá sklárna, Svor Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 5106-12 se lokalita nachází: Svor Jméno a příjmení: p. Pavel Nauš Vztah k lokalitě: Majoritní

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚPO obsahuje změnu závazné části ÚPO Mlékosrby Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Mlékosrby Městský úřad Nový Bydžov Ing. arch. Karel Novotný

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO určený k projednání. Zpracováno ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů,

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna Eliáška, Kamenický Šenov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilka Hybler. Skálova 72 Turnov 51122

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Textilka Hybler. Skálova 72 Turnov 51122 Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Textilka Hybler Název obce, v jejímž KÚ Číslo lokality: 5109-21 se lokalita nachází: Jméno a příjmení: Ing. Petr Dědeček Vztah k lokalitě: správce

Více

Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení)

Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení) Výrobní a skladovací areál Andělohorská, Chrastava (BRANALDI s.r.o. v insolvenčním řízení) Foto Lokalita Zařazení lokality ve vyhledávací studii: Krok 1 Kraj: Liberecký kraj Okres: Liberec Obec: Chrastava

Více

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ REGULAČNÍ PLÁN BÍLÁ PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ NÁVRH ZADÁNÍ sestavený k projednání ve smyslu 61 a 62 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), zpracovaný

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Řádek 1. zastavěné území 2. plochy výroby 3. plochy občanského vybavení

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC Dílčí změny Z1 Z5 Z1 - Z2 - Z3 - Z4 - Z5 - návrh plochy pro bydlení - dle ÚPO funkční využití návrh veřejné zeleně, návrh dopravní plochy návrh plochy individuální

Více

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY A. ÚVOD 1. Údaje o podkladech a schválení ÚPD 1 2. Obsah a rozsah elaborátu 3 3. Vymezení řešeného území 4 4. Širší vztahy 5 B. ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY OBCÍ PRO ROZBOR ÚZEMNÍHO

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 5 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne...... Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZMĚNĚ VYUŽITÍ ÚZEMÍ podle ustanovení 86 ve spojení s 80

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ETAPA: NÁVRH POŘIZOVATEL: Městský úřad Lovosice - úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO SULEJOVICE

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 4 466 m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich součástí a příslušenství

Více

P Í S T I N A. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 1. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

P Í S T I N A. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 1. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. P Í S T I N A ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 1 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: mackerle@usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 duchacek@usbrno.cz

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 4 279 m 2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich součástí a příslušenství

Více

Brownfields Libereckého kraje, Liberec - Výšina, krok 2 1

Brownfields Libereckého kraje, Liberec - Výšina, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Liberec Výšina, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČACHROV

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČACHROV ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČACHROV N Á V R H Z A D Á N Í Objednatel : Městys Čachrov, Čachrov 55, 339 01 Klatovy Pořizovatel : MěÚ Klatovy, OVÚP, Nám. Míru 62, 339 20 Klatovy d ub e n 2 0 1 2 OBSAH a) Požadavky

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ Městský úřad Třebíč, Úřad územního plánování, Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, jako pořizovatel dle 6 z.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, zpracoval

Více

MEMORANDUM. číslo: M

MEMORANDUM. číslo: M N E M O C o n s u l t, s. r. o. z n a l e c k ý ú s t a v MEMORANDUM číslo: 2001 074M Předmět: cukrovar Drahanovice s pozemky a příslušenstvím v obci a k.ú. Drahanovice, okres Olomouc Objednatel: Ing.

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

KELČANY NÁVRH ZADÁNÍ. změny č. 1 územního plánu obce

KELČANY NÁVRH ZADÁNÍ. změny č. 1 územního plánu obce NÁVRH ZADÁNÍ změny č. 1 územního plánu obce KELČANY Pořizovatelem změny č.1 územního plánu obce (ÚPO) Kelčany je Městský úřad Kyjov, odbor územního plánu a rozvoje, a to ve smyslu 6 odst. 1, písm. c) zákona

Více

I ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU

I ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU Územní plán sídelního útvaru Prostějov VIII. změna I ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU KNESL+KYNČL s.r.o. architektonický ateliér Šumavská 416/ 15 602 00 Brno květen 2012 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI: Správní orgán, který změnu

Více

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH Závazná část Regulačního plánu Slatiňany jih se mění v souladu se Stavebním zákonem č. 183/2006 Sb., včetně jeho prováděcích předpisů takto: 1. Změny II.

Více

I. Změna územního plánu

I. Změna územního plánu I. Změna územního plánu A. TEXTOVÁ ČÁST I. Změna územního plánu... 3 I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 3 I.2.1 Koncepce rozvoje území

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr.

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363 Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Česká Lípa Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

Vojenský výzkumný ústav

Vojenský výzkumný ústav Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 5101-49 Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Vojenský výzkumný ústav Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jméno

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV ZMĚNA č. 10 N Á V R H Z A D Á N Í určený k projednání Zpracován ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších

Více

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla.

duben 2009 Jedná se o lokalitu (dále též jen Z1/1 ) u severovýchodního okraje sídla. Návrh zadání změny č. 1 územního plánu Kunžak duben 2009 a) úvod O pořízení změny č. 1 územního plánu Kunžak rozhodlo zastupitelstvo obce Kunžak svým usnesením ze dne 29. 1. 2009. Jedná se o lokalitu (dále

Více

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE N Á V R H Z A D Á N Í

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE N Á V R H Z A D Á N Í ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE N Á V R H Z A D Á N Í Plzeň, 2012 ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE NÁMĚT Č.1 NÁVRH ZADÁNÍ Zpracoval pořizovatel: MěÚ Klatovy odbor výstavby a územního

Více

ZMĚNA č. 1. Územního plánu Olší NÁVRH ZADÁNÍ

ZMĚNA č. 1. Územního plánu Olší NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNA č.1 Územního plánu Olší NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNA č. 1 Územního plánu Olší NÁVRH ZADÁNÍ V Tišnově 01/2011 Výsledky projednání návrhu zadání doplněny dne 2011 1 OBSAH (1) Důvody pro pořízení změny územního

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č. 3 územního plánu sídelního útvaru VELKÉ NĚMČICE

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č. 3 územního plánu sídelního útvaru VELKÉ NĚMČICE NÁVRH ZADÁNÍ pro zpracování změny č. 3 územního plánu sídelního útvaru VELKÉ NĚMČICE Červen 2008 I. ÚVOD Obec Velké Němčice leží v okrese Břeclav, kde sousedí s katastrálními územími Nosislav, Nikolčice,

Více

II ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU

II ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU Územní plán sídelního útvaru Prostějov VIII. změna II ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU KNESL+KYNČL s.r.o. architektonický ateliér Šumavská 416/15 602 00 Brno květen 2012 VIII. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV ING.ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA, ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ROZVOJE

Více

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal

Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Stavební pozemky v areálu EPL s platným územním rozhodnutím a v části areálu i stavebním povolením na výstavbu průmyslových hal Základní popis stavebních pozemků Současný výrobní areál společnosti Elektroporcelánu

Více

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Nový Jičín Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče Oddělení úřad územního plánování Určený zastupitel: Ing. Marie Ježková ZPRACOVATEL: Svatopluka Čecha 513,

Více

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník:

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník: Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5 Vlastník: PHL - Zličín s.r.o. se sídlem Praha 4, Nusle, Na Pankráci 1062/58, PSČ 140 00 IČ: 28162897 Charakteristika: Skladový areál je situován

Více

Změna č. 3 ÚPSÚ Ohnišov

Změna č. 3 ÚPSÚ Ohnišov řeší změny ÚPSÚ na k. ú. Ohnišov a na k. ú. Zákraví TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 3 ÚPSÚ obsahuje změnu závazné části ÚPSÚ Ohnišov Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Ohnišov Městský úřad Dobruška Ing. arch.

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY

ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY VYHODNOCENÍ VLIVŮ NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ (Ve smyslu 18, resp. 50 zákona č.183/2006 Sb., v rozsahu přílohy č.5 vyhlášky č.500/2006sb.) POŘIZOVATEL:

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE NÁVRH ZADÁNÍ pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE 1 VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Řešené území je vymezeno územím dílčí změny v katastrálním území obce Sudoměřice. Na základě požadavku

Více

Změna č. 5 Územního plánu obce Pržno ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO ODŮVODNĚNÍ. Textová a grafická část

Změna č. 5 Územního plánu obce Pržno ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO ODŮVODNĚNÍ. Textová a grafická část ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO ODŮVODNĚNÍ Textová a grafická část Pořizovatel Zpracovatel Obecní úřad Pržno Ing. arch. Igor Saktor prosinec 2009 II.A Textová část A) VYHODNOCENÍ KOORDINACE VYUŽÍVÁNÍ

Více

H O D O N Í N R Y B Á Ř E R E G U L A Č N Í P L Á N ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.

H O D O N Í N R Y B Á Ř E R E G U L A Č N Í P L Á N ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. H O D O N Í N R Y B Á Ř E R E G U L A Č N Í P L Á N ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 3 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 602

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 Zpracovatel: Ing. arch. Martin Fröml 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: leden 2018 ÚZEMNÍ STUDIE

Více

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 MÍSTO STAVBY : Rusava, plocha SO.3 1 ZADAVATEL : obec Rusava Rusava 248 768 45 Rusava STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo P 16-17 Měsíc/rok 09/2017 Počet

Více

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, Jihlava

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, Jihlava URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava -------------------------------------------------------------------- ZMĚNA Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ zakázkové

Více

Územní plán obce Křtiny I. ZMĚNA Č. K2

Územní plán obce Křtiny I. ZMĚNA Č. K2 Územní plán obce Křtiny I. ZMĚNA Č. K2 Název díla : ÚZEMNÍ PLÁN OBCE KŘTINY ZMĚNA č. K2 Identifikační číslo zhotovitele: 28-001-249 Objednatel: Pořizovatel: Městys Křtiny Městský úřad Blansko, stavební

Více

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Zámek, Horní Police. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jana Janoušková

Vyhledávací studie pro lokalizaci brownfields na území ČR Krok 3. Zámek, Horní Police. Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází: Jana Janoušková Název lokality (oficiální, místní nebo identifikační): Číslo lokality: 5101-12 Kontaktní osoba: Jméno a příjmení: Vztah k lokalitě: Adresa: Zámek, Horní Police Název obce, v jejímž KÚ se lokalita nachází:

Více

REGENERACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ ČÁSTI OKOLÍ ULICE DRUŽSTEVNÍ

REGENERACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ ČÁSTI OKOLÍ ULICE DRUŽSTEVNÍ RotaGroup, s.r.o. Radyňská 488/8, 326 00 Plzeň IČ: 27967344 REGENERACE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ ČÁSTI OKOLÍ ULICE DRUŽSTEVNÍ A Průvodní zpráva Vypracoval: RotaGroup, s.r.o. Autorizoval: Ing. Stanislav Jareš

Více

Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou

Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou Jednání ZM dne: 29.3.2010 Věc: Schválení upraveného zadání 1. změny platného územního plánu Rychnov u Jablonce nad Nisou Předkládá:

Více

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č. 7 ÚPO Chlum u Třeboně místní část Lutová, k.ú. Lutová NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č. 7 územního plánu obce byla vydána usnesením Zastupitelstva městyse Chlum u Třeboně

Více

Územní plán města Kutné Hory

Územní plán města Kutné Hory Územní plán města Kutné Hory II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 16 ÚZEMNÍHO PLÁNU návrh Název díla : ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA KUTNÉ HORY - ZMĚNA č. 16 územního plánu - návrh Identifikační číslo zhotovitele: 28-009-242 Objednatel:

Více

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKU V AREÁLU STARÁ AEROVKA V K.Ú. KBELY, OBEC PRAHA

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKU V AREÁLU STARÁ AEROVKA V K.Ú. KBELY, OBEC PRAHA Příloha podmínek výběrového řízení č. 4 Technický prospekt NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKU V AREÁLU STARÁ AEROVKA V K.Ú. KBELY, OBEC PRAHA Vlastnictví Předmětem prodeje je pozemek

Více

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Identifikační údaje Místo: Pořizovatel: pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Obecní úřad Přišimasy, (na základě spolupráce s osobou splňující kvalifikační předpoklady pro výkon územně plánovací

Více

ZADÁNÍ. ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU SEPEKOV

ZADÁNÍ. ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU SEPEKOV ZADÁNÍ ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU SEPEKOV Obsah : a) požadavky vyplývající z politiky územního rozvoje, územně plánovací dokumentace vydané krajem, popřípadě z dalších územních vztahů b)

Více

KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav

KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav NÁVRH ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KLOBOUKY U BRNA okr. Břeclav I.A TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: Městský úřad Hustopeče, odbor regionálního rozvoje Objednatel: Město Klobouky u Brna, nám. Míru 169/1, 691 72

Více

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC)

PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) PASPORT LOKALITY HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) HRADEC KRÁLOVÉ FOMEI (TERRONIC) ezetice Všestary Neděliště Lochenice Skalice Předměřice nad Labem Světí Černilov Divec e Stěžery Hradec Králové Blešno ice

Více

Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY

Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY Změna č. 2 územního plánu Trhové Sviny NÁVRH ZADÁNÍ Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY Pořizovatel: Městský úřad Trhové Sviny, odbor výstavby, kulturních památek a územního plánování Datum: leden 2013

Více

Územní studie Sezemice lokalita Z1

Územní studie Sezemice lokalita Z1 Územní studie Sezemice lokalita Z1 Obsah: Průvodní zpráva Výkres širších vztahů M 1:10 000 Zákres do katastrální mapy M 1:1000 Situace urbanistického a architektonického řešení M 1:1000 Situace inženýrských

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E T R N A V A L O K A L I T A BI 16 TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE

Ú Z E M N Í S T U D I E T R N A V A L O K A L I T A BI 16 TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE Ú Z E M N Í S T U D I E T R N A V A L O K A L I T A BI 16 TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE LISTOPAD 2012 Pořizovatel: Městský úřad Vizovice Stavební úřad Masarykovo nám. 1007 763 12 Vizovice Projektant Ing.

Více

Zjištění ceny obvyklé. Pozemek vedený ve zjednodušené evidenci parc.č. 149

Zjištění ceny obvyklé. Pozemek vedený ve zjednodušené evidenci parc.č. 149 Zjištění ceny obvyklé Předmět ocenění: Rodinný dům č.p. 128 na pozemku parc.č. st. 158 a pozemky parc.č. st. 158 a 572/1 včetně součástí a příslušenství nemovitého charakteru k.ú. Černčín, obec Bučovice,

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADVANEC (NÁVRH)

ZADÁNÍ ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADVANEC (NÁVRH) ZADÁNÍ (NÁVRH) ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADVANEC Pořizovatel: Městský úřad Nový Bor stavební úřad a úřad územního plánování Nám. Míru 1, 473 01 Nový Bor návrh ZADÁNÍ pro zpracování změny č.3 územního

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z21 a P21 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace.

Jedná se o přípravu území pro výstavbu RD, přičemž výstavba RD není předmětem této dokumentace. OBSAH 1. Charakteristika území a stavebního pozemku a) poloha v obci - zastavěná část - nezastavěná část obce b) údaje o vydané (schválené) územně plánovací dokumentaci c) údaje o souladu záměru s územně

Více

Územní plán města Znojma a obcí Dobšice, Kuchařovice, Nový Šaldorf Sedlešovice a Suchohrdly I. ZMĚNA Č. 3 NA ÚZEMÍ OBCE NOVÝ ŠALDORF- SEDLEŠOVICE

Územní plán města Znojma a obcí Dobšice, Kuchařovice, Nový Šaldorf Sedlešovice a Suchohrdly I. ZMĚNA Č. 3 NA ÚZEMÍ OBCE NOVÝ ŠALDORF- SEDLEŠOVICE Územní plán města Znojma a obcí Dobšice, Kuchařovice, Nový Šaldorf Sedlešovice a Suchohrdly I. ZMĚNA Č. 3 NA ÚZEMÍ OBCE NOVÝ ŠALDORF- SEDLEŠOVICE Název díla : ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA ZNOJMA A OBCÍ DOBŠICE, KUCHAŘOVICE,

Více

Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6

Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6 1 Z A D Á N Í Ú Z E M N Í S T U D I E TŘEBOŇ Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 6 (K.Ú. HOLIČKY U STARÉ HLÍNY) POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBOŇ, ODBOR ÚPaSŘ ZPRACOVATEL: Ing.arch. Aleš Valder PROSINEC

Více

A. OBEC Křešín B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj

A. OBEC Křešín B. CHARAKTERISTIKA OBCE. Přehledová mapka. Členění obce. B.1 Základní informace o obci. B.2 Demografický vývoj A. OBEC Křešín Přehledová mapka Číslo obce PRVKUK 396 Kód obce PRVKUK 0613.010.396.00 Kód obce (IČOB) 07614 (548227) Číslo ORP (ČSÚ) 010 (6110) Název ORP Pelhřimov Kód POU (ČSÚ) 61102 Název POU Pelhřimov

Více

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který změnu č. 7 vydal : Zastupitelstvo obce Holubice Datum

Více

ÚZEMNÍ STUDIE CHOUSTNÍK, lokalita B3

ÚZEMNÍ STUDIE CHOUSTNÍK, lokalita B3 ÚZEMNÍ STUDIE CHOUSTNÍK, lokalita B3 květen 2015 Pořizovatel: Zodpovědná osoba pořizovatele: Zpracovatel: Obecní úřad Choustník Ing. arch. Dagmar Buzu Ing. arch. Dagmar Buzu, Kostnická 158, 390 01 Tábor

Více

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY PRO VYUŽITÍ PLOCH DLE PLATNÉ ÚPP D/ PODMÍNKY PRO VYMEZENÍ A VYUŽITÍ POZEMKŮ

Více

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TĚŠETICE Akce T Ě Š E T I C E ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE Pořizovatel: Objednavatel : Městský úřad Znojmo odbor výstavby, oddělení územního plánování Obec Těšetice Zpracovatel

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ POZEMKŮ O VÝMĚŘE 3 081 m2 ZA NEJVYŠŠÍ KUPNÍ CENU POPIS PŘEDMĚTU PRODEJE Vlastnictví Předmětem prodeje jsou dále uvedené nemovitosti, včetně jejich příslušenství a součástí specifikovaných

Více

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639

Informační memorandum. Elektronické výběrové řízení A3639 Informační memorandum Elektronické výběrové řízení A3639 Budova občanské vybavenosti původně sloužící jako škola, včetně studie na přestavbu na bytový dům až o 34 bytech, Hranice ČR Užitná plocha 1.560

Více

Návrh zadání územního plánu Úlice

Návrh zadání územního plánu Úlice Návrh zadání územního plánu Úlice Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Úlice prosinec 2014. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní

Více

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Územní studie 4 plocha Z14 Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Základní identifikační údaje: Název akce: Územní studie 4, Stará Lysá jih 1 Místo: k.ú. Stará Lysá Pozemky: 249/1, 220/7, 232, 231, 221/1, 221/2

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel MěÚ Strakonice odbor rozvoje úřad územního plánování Oprávněná úřední osoba pořizovatele Mgr. Robert Flachs Srpen 2017 NÁVRH ZADÁNÍ

Více

Z A D Á N Í. zmìny è. 2. územního plánu města BUŠTÌHRAD

Z A D Á N Í. zmìny è. 2. územního plánu města BUŠTÌHRAD Z A D Á N Í zmìny è. 2 územního plánu města BUŠTÌHRAD zpracované podle 47 stavebního zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění a 11 vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Návrh / říjen 2012 zpracovatel: ellement/ Ing. arch. Jitka Ressová OBSAH: TEXTOVÁ ČÁST A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY

Více

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice

INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice INVESTIČNÍ ZÁMĚR IGRA CITY MNICHOVICE Pražská ulice Poskytovatel řešení: Nad Rokoskou 2361/2a Praha 8, PSČ 182 00 IČO: 61509001 DIČ: CZ61509001 Zpracovali: Ing. Arch. Pavla Zimová Jan Rod, autorizovaný

Více

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod Zpracovatel : Ing. arch. Milič Maryška, Letohradská 3/369, 170 00 Praha 7 datum : leden 2015 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název akce : Zpracovatel : PTICE - ÚZEMNÍ STUDIE

Více

Návrh zadání územního plánu Město Touškov

Návrh zadání územního plánu Město Touškov Návrh zadání územního plánu Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo města leden 2015. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní koncepci

Více