Jak přežít. redesign obsahu obřího Slajdy z přednášky doplněné o stručné komentáře :) WebTop

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jak přežít. redesign obsahu obřího Slajdy z přednášky doplněné o stručné komentáře :) WebTop"

Transkript

1 Jak přežít redesign obsahu obřího WebTop Slajdy z přednášky doplněné o stručné komentáře :)

2 ČSOB po 9 letech opustila starý web.

3 Odrážkové peklo takový byl design původního obsahu. * 2006

4 Nový design je vzdušnější a responzivní. Na HP je méně odkazů a jen to nejdůležitější pro klienty (kromě bannerů ). * 2015

5 Produktová stránka je teď mnohem více strukturovaná * 2015

6 Nejviditelnější část zahrnuje největší výhody, použití, CTA

7 Interest Attention Desire Nový, design, struktura, ale tradiční koncept (AIDA). Action

8 Vše o produktu na jednom místě V dolní části jsme naopak doplňovali spoustu detailů jaký je postup, jaké dokumenty jsou potřeba, termíny atp. Také se tu dozvíte, kolik produkt stojí a už nemusíte chodit do centrálního PDFka nebo velké tabulky.

9 A tohle je největší obsahová inovace. Nejspíš jako jediná banka v ČR teď ČSOB klade na stejnou úroveň produktovou cestu a obsah, který na první pohled nic neprodává = potřeby.

10 Najdete tu řešení životních situací pomocí interaktivních kalkulaček, map, checklistů, tipů, článků, vzorů smluv a dalšího obsahu.

11 11 měsíců práce To se týká copywritingu. Celý projekt redesignu csob.cz trval ještě o něco déle.

12 5+ agentur My jsme měli na starosti copywriting. Kromě nás, Dobrého webu, pracovaly na dalších částech projektu také Trask, Motion, Accenture a určitě další.

13 Přibližně tolik normostran pro copywriting v češtině to byl objem textů pro vaši představu stránek na copywriting

14 17 věcí, které musíte vědět o řízení velkého copywritingu Následují zkušenosti nejen z projektu csob.cz. Vše vyzkoušeno na vlastní kůži.

15 Proces 1 Co, kam, jak, kdy, s kým, za kolik Nastavte postup, jak se co nejjednodušeji a nejrychleji dostat od vstupu ke kvalitnímu výstupu i při velkém objemu práce.

16

17

18

19

20 Copywriteři 2 Zručnost, rychlost, vytrvalost

21 Potřebujete copywritery, kteří se do toho umí obout mají dobrou techniku, styl a jsou rychlí bez zbytečných kudrlinek na efekt. Tady nejde vymýšlet slogan půl dne.

22 Nacenění 3 Zapomeňte na normostrany jednou pro vždy Copywriting nejde počítat na počet slov! Někdy potřebujete text delší, někdy kratší, přidat či ubrat, zjistit další informace

23 Normostrany se hodí snad jen pro korektury a překlady, kde je zadání pevnější. Z normostran nedostanete kvalitní CW jako kdybyste platili grafikům za kliky myší.

24 IA Základ pro všechnu práci. Jde o výběr informací, jejich posloupnost a propojení. Co máte, co nemáte a co (ne)použijete. 4 Informační architektura je základ

25 Srdce projektu. Potřebujete sledovat, kolik toho je, co zbývá, stav, termíny, zdroje atd. ČSOB nahradilo mnoho tisíc stránek několika málo stovkami. Struktura webu je ale jen jednou částí IA!

26 Produkty Důležité jsou nákupní cesty, uživatelské scénáře. Účty a platby Produkty Účet

27 Produkty Jakou situaci chci vyřešit? Účty a platby Produkty Chci pomoci během studia Účet Ke klasické produktové přibyla cesta podle situace uživatele.

28 IA by měla řešit i výběr a strukturu informací na podstránkách a v jednotlivých komponentách. Nesmí být ale v opozici vůči reálnému obsahu a potřebám uživatelů.

29 Design 5 Co je dřív: Design, nebo obsah?

30 Nevytvářejte wireframy a prototypy bez reálného obsahu. Tady bude obsah

31 1 IA Content 2 Náš běžný postup při menším projektu. Design

32 1 2 IA Design 3 Content V případě většího projektu to může běžet takto, ale důležitá je ta poslední šipka: IA a design se znovu upravují podle reálného obsahu!

33 Takhle dopadne IA a design bez reálného obsahu.

34 Takhle se IA a design se změní, když zapojíte reálný obsah. To je OK, když s tím dopředu počítáte.

35 Vzor 6 Navrhněte typové stránky, spusťte něco menšího Na začátku vytváříme vzorový obsah, který nám pomáhá se odpíchnout dál (rozcestníky, produktové stránky )

36 Někdy něco může vyzkoušet a spustit dříve. U ČSOB to byl miniweb korporátního bankovnictví.

37 Testy 7 Nechte zákazníky otestovat prototyp s ostrými texty

38 Ověřujte své nápady s klienty. Nechte je projít hlavní nákupní cesty.

39 1 2 IA Design 4 3 Test Content A tak nám tu přibyl ještě jeden krok. IA, design a obsah ověřte s uživateli a výsledky proměňte ve zlepšení všech tří oblastí.

40 Hlavouni :-) 8 Zapojte rozhodovatele včas Máte první výstupy. Proto zapojte lidi, kteří rozhodují. Pokud to neuděláte včas, později můžete litovat.

41 9 Zadání Teď posílám, co tady mám, zbytek příště

42

43 Zadavatel Produktový manažer Copywriter Obsahový stratég Faktické informace o produktu Výběr prodejních argumentů + styl komunikace Tady někdy dochází k nedorozumění. Vyjasněte si úkoly. Nechte copywritery, aby mohli promluvit i do výběru prodejních argumentů produktu. Vždyť celé dny nedělají nic jiného, tak proč toho nevyužít!

44 Připomínky 10 Hrajte jen na 2 výměny: 1x revize, 1x finále Zkraťte proces připomínkování. A trvejte na tom.

45 Prostředí 11 Revize ve Wordu jsou strašákem Málokdo si umí ve Wordu představit, jak budou vypadat texty online.

46 A co je ještě důležitější: nikdo nemá rád, když mu přeškrtnete text. Ve Wordu zbytečně pracují emoce a zablokujete se.

47 Schvalování 12 Osobní schůzky stojí za to (někdy) Během 20 minut osobně vyřešíte to, na co vám v ech nestačí týden

48 připomínkovacích schůzek se ale musí zúčastnit co nejméně lidí. Ideálně jen copywriter + zadavatel, případně také ten, kdo texty rovnou upraví online na prostředí.

49 Styleguide 13 Dodržujte styl! Čím víc textů a termínů máte, tím víc je náročnější udržet konzistenci. Řešením je interní styleguide.

50 Pár příkladů, co nám pomáhalo při psaní.

51 Srozumitelnost pojmů Cashback Exkluzivní konto Image karta Vypořádat se musíte i s pojmy, jejichž význam nemusí být všem jasný. Bezkontaktní nálepka Konsolidace Plán pro život, Rodinný balíček Debetní x kreditní karta

52 Podobný slovníček nám pomáhal udržet konzistenci překladů.

53 Některé struktury obsahu se opakují (např. jak něco udělat ). Je důležité tyto vzory včas rozpoznat, zaznamenat a dodržovat

54 předchozí vzor v praxi.

55 Korektura 14 Více očí více vidí Copywriting není korektura.

56 Nejzábavnější chyba, kterou jsme udělali.

57 Lokalizace 15 Rodilí mluvčí jsou nezbytní Překlad nestačí texty by se měly přizpůsobit prostředí klienta. Překladatelé navíc obvykle nejsou copywriteři. My jsme používali překladatelské agentury a jejich texty ještě procházely editací našich rodilých Američanek žijících v ČR.

58 Změny 16 Realita projektu bývá vždycky trochu jiná Zkuste předjímat, kde by se mohlo něco pokazit, zdržet. A buďte připraveni. Většina projektových plánů je ideálních, ne reálných.

59 A co pak? 17 Tvorba obsahu nikdy nekončí. Kdo ho bude vyhodnocovat, spravovat, mazat a rozvíjet ve stejné nebo lepší kvalitě?

60 Podrobněji Proces copywritingu pro velké projekty ke stažení v PDF: bit.ly/cw-proces

61 Obrázky: Surian Soosay

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Tipněte si, kde se stala chyba? Tady jsou ty texty. Co jim říkáte? No, váš text

Více

JAK VYCVIČIT CONTENT DREAM TEAM

JAK VYCVIČIT CONTENT DREAM TEAM JAK VYCVIČIT CONTENT DREAM TEAM Jan Ambrož Komentovaná verze slajdů pro online čtenáře :-) 11. 6. 2014 CONTENT FIRST Tvorba obsahu si žádá tým. Obsahový tým. OBSAHOVÝ TÝM DŘÍVE? Zatímco dřív byl obsah

Více

Dokumentace produktu Návod na připojení platebního terminálu

Dokumentace produktu Návod na připojení platebního terminálu Prodejna SQL Dokumentace produktu Připojení platebního terminálu Návod na připojení platebního terminálu 1 Solitea Česká republika, a.s. Připojení platebního terminálu Prodejna SQL Návod na připojení platebního

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Komunikace se zákazníkem

Komunikace se zákazníkem EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Komunikace se zákazníkem PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Ing. Mgr. Petra Koťátková Co se dnes dozvíte Efektivní způsoby komunikace se zákazníkem (email, telefon, osobní

Více

SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com

SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com SEO analýza webu www.svitidla-osvetleni.com Tento dokument obsahuje seznam zkoumaných nedostatků webu www.svitidlaosvetleni.cz z hlediska optimalizace stránek pro vyhledávače. Základní popis těchto nedostatků,

Více

editace textu normostrana

editace textu normostrana Číslo projektu: Název projektu: Subjekt: Označení materiálu (přílohy): CZ.1.07/1.1.24/02.0118 Polygrafie v praxi Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. Prezentace editace textu normostrana Autor:

Více

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11 Úvod 9 Seznamte se s autory 11 KAPITOLA 1 Co je to copywriting? 13 Proč je copywriting žádaný? 14 Co je to obsahový marketing? 15 Copywriter a cílová skupina 15 Persony jako archetypy cílových skupin 17

Více

INSPIRUJTE SE. Nechávám vás nahlédnout do své práce a zároveň vás chci tímto PDF inspirovat.

INSPIRUJTE SE. Nechávám vás nahlédnout do své práce a zároveň vás chci tímto PDF inspirovat. INSPIRUJTE SE Každý z nás máme unikátní znalosti a zkušenosti, které jsou nepřenositelné. Měl jsem tu čest být u řady velmi zajímavých projektů a spolupracovat s více než 574 klienty. Nechávám vás nahlédnout

Více

EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI. Petra Koťátková

EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI. Petra Koťátková EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Petra Koťátková Co se dnes dozvíte Proč mít podnikatelský plán Jednotlivé části podnikatelského plánu Konkrétní příklady

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

InsideBusiness Payments CEE

InsideBusiness Payments CEE InsideBusiness Payments CEE Referenční příručka k novému vzhledu Přístupová cesta do střední a východní Evropy InsideBusiness Payments CEE Potřebujete pohodlný a bezproblémový přístup k úplné nabídce služeb

Více

MEDIAGRAFIK. Obecný postup vzniku webových stránek

MEDIAGRAFIK. Obecný postup vzniku webových stránek Obecný postup vzniku webových stránek Náš přístup Wordpress Technologie Programování, Šablona, CMS, SEO, Google analytics Metodika Statistiky Stávající web, Vstupní rozhovory, Konkurence, Poznání klienta

Více

Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek. nejen e-shopů

Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek. nejen e-shopů Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek nejen e-shopů Jihočeská hospodářská komora, 20. 5. 2015 nejsme agentura Jsme tým nezávislých & kreativních lidí pro Váš web Martin Laudát Creative director

Více

UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE

UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE 190 00 Praha 9, Novoborská 2 UŽIVATELSKÁ DOKUMENTACE KE STRÁNCE WWW.ZMENAROZVRHU.CZ 2017 AUTOŘI STRÁNKY: PŘEVRÁTIL Jan VEJNÁREK Jan NEUPAUER Viktor OBSAH 1 PŘEDSTAVENÍ STRÁNKY... 1 2 VZHLED STRÁNKY...

Více

Přehled metod UX výzkumu. Jan Rudinský

Přehled metod UX výzkumu. Jan Rudinský Přehled metod UX výzkumu Jan Rudinský Zkratka UX je již běžnou součástí slovníku všech, kdo se pohybují v oblasti digitálního technologií a marketingu. Využívání metod a přístupu User experience se typicky

Více

OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM

OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM Co je otevřené bankovnictví Ve světě otevřeného bankovnictví si snadno propojíte své účty s aplikacemi třetích stran, a usnadníte si tak jejich ovládání

Více

Nabídka na vytvoření nových webových stránek. Vypracoval: Zbyšek Nádeník zbysek.nadenik@gmail.com 731 108 144 www.zbyseknadenik.cz

Nabídka na vytvoření nových webových stránek. Vypracoval: Zbyšek Nádeník zbysek.nadenik@gmail.com 731 108 144 www.zbyseknadenik.cz deník zbysek.nadenik@gmail.com tel.: 731 108 144 www.zbyseknadenik.cz Nabídka na vytvoření nových webových stránek Vypracoval: Zbyšek Nádeník zbysek.nadenik@gmail.com 731 108 144 www.zbyseknadenik.cz Jaké

Více

TESTOVÁNÍ UŽIVATELSKÉHO ROZHRANÍ

TESTOVÁNÍ UŽIVATELSKÉHO ROZHRANÍ SEMESTRÁLNÍ PRÁCE TESTOVÁNÍ UŽIVATELSKÉHO ROZHRANÍ Jakub Wagner wagnejak@fel.cvut.cz 1. ÚVOD Cílem práce bude otestovat výukovou aplikaci angličtiny na DVD pro základní školy. Aplikace je cílena pro ovládání

Více

PŘIHLÁŠENÍ nebo

PŘIHLÁŠENÍ nebo ZÓNA PORADCŮ www.kapitol.cz PŘIHLÁŠENÍ nebo www.kapitol.cz/zona-poradcu ZÓNA PORADCŮ Přihlašovací jméno váš Kapitol e-mail Heslo to, které používáte do Webmakléře ZÓNA PORADCŮ slouží jako odrazový můstek,

Více

Safari službou. Postup. Během safari službou si vyzkoušíte službu na vlastní kůži a zjistíte, na čem musíte ještě zapracovat.

Safari službou. Postup. Během safari službou si vyzkoušíte službu na vlastní kůži a zjistíte, na čem musíte ještě zapracovat. Safari službou Poznávání / Safari službou 1 Ujasněte si, jaká služba vás zajímá a co vše chcete sledovat. Naplánujte si, kdy si ji vyzkoušíte na vlastní kůži. Výhodou je, pokud Safari službou probíhá v

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Mgr. Bohdana Rambousková Agenda Jednotná firemní identita Její základní prvky logo, vizitky, email, web Jasné sdělení Media plán Jednotná

Více

ČSOB Business Connector

ČSOB Business Connector ČSOB Business Connector Instalační příručka Člen skupiny KBC Obsah 1 Úvod... 3 2 Instalace aplikace ČSOB Business Connector... 3 3 Získání komunikačního certifikátu... 3 3.1 Vytvoření žádosti o certifikát

Více

Neuralmarketing Inteligentní newsletter

Neuralmarketing Inteligentní newsletter Nabídka jednorázové rozesílky a doplňkových služeb Neuralmarketing Inteligentní newsletter Nabídka jednorázové rozesílky a doplňkových služeb 2 Obsah 1 Příprava rozesílky... 3 2 Rozesílka... 4 3 Zpracování

Více

Program Podnikání 5. týden. a produktivita

Program Podnikání 5. týden. a produktivita Program Podnikání 5. týden Systémy a produktivita Vítám vás u nového modulu našeho programu! Tentokrát se vrhneme na trochu nudnější téma, které je ale v podnikání zcela nezbytné. Když podnikáme, máme

Více

Nadační brána ThePay. Každý dar, i sebemenší, je ve skutečnosti veliký, byl-li dán s láskou. ThePay.cz, s.r.o. IČ: 28135261

Nadační brána ThePay. Každý dar, i sebemenší, je ve skutečnosti veliký, byl-li dán s láskou. ThePay.cz, s.r.o. IČ: 28135261 ThePay.cz, s.r.o. IČ: 28135261 Nadační brána ThePay Každý dar, i sebemenší, je ve skutečnosti veliký, byl-li dán s láskou. nonstop technická podpora licence České národní banky snadná implementace Představujeme

Více

NÁVRH EFEKTIVNÍ STRATEGIE MOBILNÍHO BANKOVNICTVÍ: NALEZENÍ SPRÁVNÉHO OBCHODNÍHO MODELU Mobile tech 2014

NÁVRH EFEKTIVNÍ STRATEGIE MOBILNÍHO BANKOVNICTVÍ: NALEZENÍ SPRÁVNÉHO OBCHODNÍHO MODELU Mobile tech 2014 NÁVRH EFEKTIVNÍ STRATEGIE MOBILNÍHO BANKOVNICTVÍ: NALEZENÍ SPRÁVNÉHO OBCHODNÍHO MODELU Mobile tech 2014 Mojmír Prokop, Head of Direct Channels, Komerční banka, a.s. Praha 27.března 2012 Kdo jsme : Silná

Více

Migrace na aplikaci Outlook 2010

Migrace na aplikaci Outlook 2010 V tomto průvodci Microsoft Aplikace Microsoft Outlook 2010 vypadá velmi odlišně od aplikace Outlook 2003, a proto jsme vytvořili tohoto průvodce, který vám pomůže se s ní rychle seznámit. Dozvíte se o

Více

Pomůžeme vám vyhnout se sporům a žádostem o chargeback

Pomůžeme vám vyhnout se sporům a žádostem o chargeback Pomůžeme vám vyhnout se sporům a žádostem o chargeback Občas se stane, že se vyskytne problém s objednávkou. Proto jsme pro vás připravili tohoto praktického průvodce, který vám pomůže předcházet sporům

Více

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM V prvním modulu se dozvíte, jak vám blog může ve vašem podnikání pomoci. Stanovíte si téma blogu, jeho cíl a také cílového návštěvníka, kterému budete přizpůsobovat obsah na vašem

Více

DHL Freight MICROSITE

DHL Freight MICROSITE DOKUMENTACE Ukázku navrhované Microsite DHL Freight lze shlédnout na adrese www.theq.cz/dhl. Je zde dále ke stažení také tento dokument ve formě PDF a v neposlední řadě Wordovský dokument pod názvem Microsite_structure.doc,

Více

Motivační dopis a životopis. Praktické školení

Motivační dopis a životopis. Praktické školení Motivační dopis a životopis Praktické školení 6 x Jak? Jak a kde hledat zaměstnání Jak sestavit motivační dopis Jak správně sestavit životopis Jak komunikovat se zaměstnavatelem a další otázky, které vás

Více

Udělá to, proč přišel/najde co hledal? Navštivte nás na adrese

Udělá to, proč přišel/najde co hledal? Navštivte nás na adrese 3 DARY KVALITATIVNÍHO UX TESTOVÁNÍ Chcete mít jistotu, že aplikace nebo web, který předložíte svým klientům, bude prvotřídní? Svěřte se do rukou odborníků na UX testování! Využití UX je plně v souladu

Více

Nástroje pro vývoj software

Nástroje pro vývoj software Nástroje pro vývoj software http://d3s.mff.cuni.cz Pavel Parízek parizek@d3s.mff.cuni.cz CHARLES UNIVERSITY IN PRAGUE faculty of mathematics and physics Cíl předmětu Základní přehled o dostupných nástrojích

Více

Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro Max Homebanking PS s využitím čipové karty

Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro Max Homebanking PS s využitím čipové karty Doporučené nastavení prohlížeče MS Internet Explorer 7 a vyšší pro Max Homebanking PS s využitím čipové karty Obsah 1. Instalace SecureStore... 2 2. Nastavení Internet Exploreru... 3 3. První přihlášení...

Více

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU. Mgr. Ing. Richard Malovič

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU. Mgr. Ing. Richard Malovič NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU Mgr. Ing. Richard Malovič CYKLUS VÝBĚRU ŠKOLY A VZTAHU KE ŠKOLE Hledání možností studia Čekání na impuls Udržení zájmu do podání přihlášky Od zápisu po usednutí

Více

Jak na média. praktická část 23. 4. 2015. Mgr. Ivo Čermák

Jak na média. praktická část 23. 4. 2015. Mgr. Ivo Čermák Jak na média praktická část 23. 4. 2015 Mgr. Ivo Čermák Jak vytvářet mediálně atraktivní tiskové zprávy Správná struktura tiskové zprávy Na jaká média cílit Jak správně komunikovat s médii Obsah setkání

Více

Odměňování a benefity pro pokročilé Přednáška pro Letní HR školu

Odměňování a benefity pro pokročilé Přednáška pro Letní HR školu Odměňování a benefity pro pokročilé Přednáška pro Letní HR školu Tomáš Jurčík, Martin Kopecký Srpen 2015 Strategie odměňování LŠ C&B 2 Strategie odměňování: ovlivňující faktory LŠ C&B 3 Celková strategie

Více

WebCare. Péče o Váš web. Pro-idea s.r.o., 2011 www.pro-idea.cz info@pro-idea.cz

WebCare. Péče o Váš web. Pro-idea s.r.o., 2011 www.pro-idea.cz info@pro-idea.cz WebCare Péče o Váš web Chceme pomáhat Vašemu Byznysu Dnes už nestačí mít pouze kvalitně zpracovanou internetovou prezentaci. Vaše konkurence už ji má také, a nebo na ní usilovně pracuje. Můžete být ale

Více

p r o A r c h a p l i k a c e p r o a r c h i t e k t y, n á v r h á ř s k é a v ý v o j o v é p r a c o v i š t ě.

p r o A r c h a p l i k a c e p r o a r c h i t e k t y, n á v r h á ř s k é a v ý v o j o v é p r a c o v i š t ě. Strana 1/12 Část 1 Hlavní sekce proarch aplikace.....str. 2-10 1. Můj výpis 1.1. Akce 1.2. Výběr akce 1.3. Uživatel 1.4. Výběr uživatele 1.5. Zaslání přístupových údajů pro klienta 2. proarch výpis 2.1.

Více

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola e-mailů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

gamifikace pro verejnost hravý event marketing

gamifikace pro verejnost hravý event marketing ˇ pro verejnost hravý event marketing Chtěli byste dát vědět více lidem o své instituci, značce či produktu a oslovit nové cílové skupiny? více motivovat již stávající klienty k určité činnosti a vzbuzovat

Více

Přednáška VŠFS. Koncepty a řízení firemního nákupu

Přednáška VŠFS. Koncepty a řízení firemního nákupu Přednáška VŠFS Koncepty a řízení firemního nákupu Cíle Cílem této prezentace je seznámit vás se základními cíli, koncepty a nástroji profesionálního nákupu. Přestože je dnešní přednáška nezbytně zkratkou,

Více

David Tejzr I.2.C Společnost TzComp.cz

David Tejzr I.2.C Společnost TzComp.cz David Tejzr I.2.C 19.5.2017 Společnost TzComp.cz 1 Obsah 1. Úvod... 3 1.1. Volba tématu... 3 1.2. Volba designu stránek... 3 1.3. Použitá technologie... 3 2. Postup... 4 2.1. Layout... 4 2.2. Header...

Více

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Obsah Strana Ceník CMS 2 Ceník E-SHOP 3 Ceník BAZAR 4 Ceník Webhosting 5 Ceník Služby 5 1 CMS W1000 Základ

Více

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ 35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ KREATIVNÍ PRÁCE 1. TVORBA BLOGU Nezáleží na tom, o čem váš blog je. Důležité je, aby byl neustále aktuální, s relevantními informacemi a aktivní ve

Více

Podnikový informační systém

Podnikový informační systém Podnikový informační systém PROFIS 2016 CRM Profis 2016 Profis CRM je podnikový informační systém pro komplexní řízení vztahu se zákazníky. Díky rozsáhlé funkcionalitě a připraveným modulům lze systém

Více

Návrh a management projektu. Řízení a koordinace projektu

Návrh a management projektu. Řízení a koordinace projektu Návrh a management projektu Řízení a koordinace projektu ČVUT FAKULTA BIOMEDICÍNSKÉHO INŽENÝRSTVÍ strana 1 Ing. Vladimír Jurka 2013 Program přednášky Komunikační nástroje Dokumenty řízení projektu Řízení

Více

O MOBILNÍCH APLIKACÍCH V KOSTCE (TRENDY, KRIZE, PŘÍLEŽITOSTI, APLIKACE) YOUMOBTOO

O MOBILNÍCH APLIKACÍCH V KOSTCE (TRENDY, KRIZE, PŘÍLEŽITOSTI, APLIKACE) YOUMOBTOO O MOBILNÍCH APLIKACÍCH V KOSTCE (TRENDY, KRIZE, PŘÍLEŽITOSTI, APLIKACE) YOUMOBTOO (a trocha omáčky okolo ) Mobile Marketing Solutions Krize -Hrozba? X Příležitost? Krize se netýká mobilních aplikací a

Více

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU...

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU... ÚVODEM... 3 MATERIÁLY KE KNIZE... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 DATA, ČÍSLA A ZASE DATA... 4 SAMOTNÝ WEB DNES NESTAČÍ... 6 JAK VYPADÁ KVALITNÍ WEB?... 7 JAKOU VÝBAVU

Více

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Kvalitní a nepřetržitá globální podpora Flexibilní nástroj pro vývojáře Kentico

Více

On line nástroje. Tvorba myšlenkových map

On line nástroje. Tvorba myšlenkových map On line nástroje Tvorba myšlenkových map Myšlenkové mapy Myšlenkové mapy představují jednu z možností, jak zlepšit paměť, pochopit složitý problém nebo zlepšit schopnost učení. Tony Buzan ve své knize

Více

Přehlednost a funkčnost bankovních sazebníků

Přehlednost a funkčnost bankovních sazebníků Cíl setkání debata nad významem sazebníku z pohledu jednotlivých bank představení rozdílných přístupů bank ke struktuře a zpracování sazebníků snaha o větší přehlednost a srozumitelnost bankovních sazebníků

Více

NOVINKY V INTERNETOVÉM BANKOVNICTVÍ PRO PODNIKATELE ÚNOR 2019 SEZNAMTE SE S NOVINKAMI, KE KTERÝM JSTE NÁS INSPIROVALI.

NOVINKY V INTERNETOVÉM BANKOVNICTVÍ PRO PODNIKATELE ÚNOR 2019 SEZNAMTE SE S NOVINKAMI, KE KTERÝM JSTE NÁS INSPIROVALI. NOVINKY V INTERNETOVÉM BANKOVNICTVÍ PRO PODNIKATELE ÚNOR 2019 SEZNAMTE SE S NOVINKAMI, KE KTERÝM JSTE NÁS INSPIROVALI. 1. ZMĚNA ČEKAJÍCÍ PLATBY Nově je možné změnit budoucí platbu čekající na splatnost.

Více

MindBridge Consulting a.s. Geologická Praha dubna 2017

MindBridge Consulting a.s. Geologická Praha dubna 2017 MindBridge Consulting a.s. Geologická 5 152 00 Praha 5 www.mindbridge.cz info@mindbridge.cz +420 604 840 604 19. dubna 2017 Tisková zpráva Průzkum: Za stejné služby jedna banka strhne tisícovku ročně,

Více

Pro koho děláme web. Adam Fendrych, Dobrý web

Pro koho děláme web. Adam Fendrych, Dobrý web Pro koho děláme web Adam Fendrych, Dobrý web Představení Adam Fendrych» Konzultant projektu Dobrý web» E-mail: adam.fendrych@dobryweb.cz» Telefon: 776 191 341 datum 26.3.2010 snímek 2 Pro koho děláme web?

Více

Budoucnost platebních karet a zabijáci inovací. Tomáš Jindříšek Dark Side a.s.

Budoucnost platebních karet a zabijáci inovací. Tomáš Jindříšek Dark Side a.s. Budoucnost platebních karet a zabijáci inovací Tomáš Jindříšek Dark Side a.s. Inovace není jen technologie. Je třeba se více ptát u inovací zákazníků na jejich názor? Někdy je třeba se ptát, ale někdy

Více

Používání u a Internetu

Používání  u a Internetu Používání e-mailu a Internetu Je pro vás systém Windows 7 nový? I když má tento systém mnoho společného s verzí systému Windows, kterou jste používali dříve, můžete potřebovat pomoc, než se v něm zorientujete.

Více

Navigace na webových stránkách

Navigace na webových stránkách Navigace na webových stránkách Tato kapitola navazuje na kapitoly o přístupnosti, použitelnosti a optimalizaci webových stránek a podrobněji popisuje tvorbu informační architektury webových stránek, zejména

Více

Úvodní příručka. Správa souborů Kliknutím na kartu Soubor můžete otevřít, uložit, vytisknout a spravovat své soubory Wordu.

Úvodní příručka. Správa souborů Kliknutím na kartu Soubor můžete otevřít, uložit, vytisknout a spravovat své soubory Wordu. Úvodní příručka Microsoft Word 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Panel nástrojů Rychlý přístup Příkazy tady umístěné

Více

III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název školy Gymnázium, Šternberk, Horní nám. 5 Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0218 Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Označení materiálu VY_32_INOVACE_Zim15 Vypracoval, Dne

Více

DOHODA O ÚROVNI POSKYTOVANÝCH SLUŽEB

DOHODA O ÚROVNI POSKYTOVANÝCH SLUŽEB DOHODA O ÚROVNI POSKYTOVANÝCH SLUŽEB Dohoda o úrovni poskytovaných služeb MEDIA MARKET Str. 1 z 9 Úvod Tento dokument definuje požadavky na úroveň jazykových služeb poskytovaných na základě objednávky

Více

Strategie Kapitola 5 Kapitola 6

Strategie Kapitola 5 Kapitola 6 Část II Strategie Předtím, než budete moci implementovat váš SEO plán, musíte vymyslet funkční strategii. V této části se naučíte nejenom zapojit svůj firemní tým, ale také poznáte rozličné disciplíny,

Více

Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop. Petr Uttendorfský, oxy online

Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop. Petr Uttendorfský, oxy online Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop Petr Uttendorfský, oxy online Mít vůbec eshop? obrat 51 MLD Kč v roce 2012 nechtějte eshop za každou cenu uvědomte si, že provozovat eshop vás bude stát čas a peníze

Více

Přístupnost webů knihoven příklady dobré a špatné praxe. Radek PAVLÍČEK, TyfloCentrum Brno, o. p. s., projekt Blind Friendly Web

Přístupnost webů knihoven příklady dobré a špatné praxe. Radek PAVLÍČEK, TyfloCentrum Brno, o. p. s., projekt Blind Friendly Web Přístupnost webů knihoven příklady dobré a špatné praxe Radek PAVLÍČEK, TyfloCentrum Brno, o. p. s., projekt Blind Friendly Web Máte rádi CAPTCHA? Líbila by se vám takto prezentovaná stránka vaší knihovny?

Více

Jednoduchý návod na základní obsluhu Prestashopu 1.6:

Jednoduchý návod na základní obsluhu Prestashopu 1.6: Jednoduchý návod na základní obsluhu Prestashopu 1.6: Správa objednávek Když přijde objednávka, systém automaticky zasílá email provozovateli eshopu a zákazníkovi. Seznam objednávek je zde: Vedle každé

Více

Vás a Vaši společnost

Vás a Vaši společnost Accelerate your business Určeno pro: Vás a Vaši společnost Potřebujete něco z následujícího? Zvýšit prodej vašich výrobků a produktů Prodávat do zahraničí a stále vše řídit z jednoho místa Být více a lépe

Více

Ceník pro Osobní konto České spořitelny

Ceník pro Osobní konto České spořitelny Ceník pro Osobní konto České spořitelny 1. Osobní konto 2. Tuzemský platební styk 3. Debetní karta Visa Gold 4. Přímé bankovnictví 5. Nedodržení smluvních podmínek 1. OSOBNÍ KONTO ČS 1.1 Založení, přechod

Více

Migrace dat z aplikace MAXiPokladna

Migrace dat z aplikace MAXiPokladna Migrace dat z aplikace MAXiPokladna KASAMAX MOBILE O Aplikaci Aplikace, která má svoje kořeny v oblíbené aplikaci MAXiPokladna, byla uvedena na trh v listopadu 2017. Přináší však celou řadu vylepšení a

Více

ČSOB Business Connector Instalační příručka

ČSOB Business Connector Instalační příručka ČSOB Business Connector Instalační příručka Obsah 1 Úvod... 2 2 Získání komerčního serverového certifikátu... 2 2.1 Vytvoření žádosti o certifikát v počítači... 2 2.2 Instalace certifikátu do počítače...

Více

Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz

Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz Příloha č. 2 Výzvy - Detailní popis předmětu VZ Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz V rámci dodávky vznikne dokument s analýzou současného stavu Portálu veřejné správy (PVS), určením

Více

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky

Penframe ESHOP. Basic Standard Pro. 34 900 Kč 69 900 Kč 99 900 Kč. Grafický návrh. Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Grafický návrh Redesign šablon: barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky Tvorba individuálního grafického návrhu na přání klienta Základní moduly a funkčnost aplikace Počet jazykových mutací 1

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON E-shopové řešení na míru KROON Nový e-shop propojený s informačním systémem Pohoda, plně automatizovaný a bez nutnosti lidského zásahu Zadavatel: Doba vzájemné spolupráce: Realizace:

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka PŘÍLOHA B Uživatelská příručka Před prvním spuštění aplikace je nezbytné ujasnit si některé pojmy: web URL webových stránek, pro které se budou zjišťovat pozice. klíčové slovo - Slovní spojení nebo samostatné

Více

Manuál QPos Pokladna V1.18.1

Manuál QPos Pokladna V1.18.1 Manuál QPos Pokladna V1.18.1 OBSAH Obsah 1. QPOS dotyková pokladna... 3 2. Jak číst tento manuál... 4 2.1. Čím začít?... 4 2.2. Členění kapitol... 4 2.3. Speciální text... 4 3. První spuštění... 5 3.1.

Více

Analýza a design na reálném projektu. Richard Michalský

Analýza a design na reálném projektu. Richard Michalský Analýza a design na reálném projektu Richard Michalský Agenda o Role analytika o Dokumentace (analytická) o Sběr a analýza požadavků o Fixace rozsahu Teorie vs. praxe o Jsou učebnicové poučky důležité?

Více

Příručka pro uživatele ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 Online s čipovou kartou

Příručka pro uživatele ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 Online s čipovou kartou Příručka pro uživatele ČSOB InternetBanking 24 a ČSOB BusinessBanking 24 Online s čipovou kartou Člen skupiny KBC Obsah 1 Úvod podmínky pro úspěšné přihlášení do služby... 3 2 Instalace SecureStore...

Více

Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Váš web očima Vašich zákazníků Zákaznická podpora je důl na zlato!

Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Váš web očima Vašich zákazníků Zákaznická podpora je důl na zlato! Váš web očima Vašich zákazníků Zákaznická podpora je důl na zlato! Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Váš e-shop očima Vašich zákazníků.. Martin Dostál Zakladatel - Vyfakturuj.cz - SimpleShop.cz - Podnikatelna.cz

Více

Vše co potřebujete vědět o (své) bakalářské práci

Vše co potřebujete vědět o (své) bakalářské práci Vše co potřebujete vědět o (své) bakalářské práci 1. Zadávání Bakalářské práce se zadávají během letního semestru předposledního roku studia. Nejpozději do 15. března je katedrou zveřejněna nabídka témat,

Více

Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení. Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu?

Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení. Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu? Spotřebitel Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu? Specifikujte např. 3-5 různých skupin spotřebitelů pro Váš koncept a rozpracujte popis typického zástupce v každé skupině. Příklad níže. Spotřebitelský

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

DESIGN & STRUKTURA. Tvorba DHL Business Clubu

DESIGN & STRUKTURA. Tvorba DHL Business Clubu DESIGN & STRUKTURA Tvorba DHL Business Clubu ÚVOD Tato tiskovina představuje navrhovaný DESIGN & STRUKTURU pro DHL Business Club v rámci prezentace DHL Freight v systému Business Catalyst v.3 (BC). Jedná

Více

Tvorba prezentací. Mgr. Ing. Marek Martinec

Tvorba prezentací. Mgr. Ing. Marek Martinec Tvorba prezentací Mgr. Ing. Marek Martinec Obsah Základní chyby při prezentaci Doporučená struktura prezentace Text v prezentaci Pravidla a doporučení pro tvorbu prezentace Techniky projevu Hlavní chyby

Více

Zaslat.cz - Manuál pro registraci do partnerského/affiliate programu

Zaslat.cz - Manuál pro registraci do partnerského/affiliate programu Zaslat.cz - Manuál pro registraci do partnerského/affiliate programu Nejdříve Vám chceme poděkovat za zájem o náš provizní program. Protože máme společný zájem, připravili jsme pro Vás návod, jak aplikaci

Více

Testování uživatelského rozhraní internetové stránky společnosti České dráhy (cd.cz) A4B39TUR A2 Kateřina Cízlová

Testování uživatelského rozhraní internetové stránky společnosti České dráhy (cd.cz) A4B39TUR A2 Kateřina Cízlová Testování uživatelského rozhraní internetové stránky společnosti České dráhy (cd.cz) A4B39TUR A2 Kateřina Cízlová cizlokat@fel.cvut.cz Obsah 1. Popis... 1 2. Cílová skupina... 2 3. Případy užití... 2 3.1.

Více

Jak nastavit komunikaci, aby byla přidanou hodnotou fundraisingu. Tomáš Jindříšek

Jak nastavit komunikaci, aby byla přidanou hodnotou fundraisingu. Tomáš Jindříšek Jak nastavit komunikaci, aby byla přidanou hodnotou fundraisingu Tomáš Jindříšek Komunikace, jak zaujmout veřejnost? Žijeme a pracujeme v bublinách Lidé chtějí jednoduché věci??? Kouzlo jednoho tlačítka

Více

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat Malé představení velkých možností Nechte se překvapovat Pomůžeme vám se vším, co se týká peněz. A RÁDI! BĚŽNÝ ÚČET SPOŘENÍ A INVESTICE PŮJČKY U nás neplatíte žádné poplatky, zato máte o svých penězích

Více

Změna zákona o rozpočtových pravidlech. Nové služby ČSOB pro municipality v r. 2013.

Změna zákona o rozpočtových pravidlech. Nové služby ČSOB pro municipality v r. 2013. Změna zákona o rozpočtových pravidlech. Nové služby ČSOB pro municipality v r. 2013. Změna zákona o rozpočtových pravidlech Nový zákon č.501/2013, kterým se mění zákon 218/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech

Více

1. strana. 10 bodů, kterým věnovat pozornost při redesignu webu. Stefan Canov

1. strana. 10 bodů, kterým věnovat pozornost při redesignu webu. Stefan Canov 1. strana 10 bodů, kterým věnovat pozornost při redesignu webu Stefan Canov 2. strana MITON CZ Na internetu působíme již od roku 2000. Naše hlavní oblasti: a) Vlastní mediální projekty více jak 25 aktivních

Více

Web je bezesporu nejrychleji měnícím se médiem, do kterého se

Web je bezesporu nejrychleji měnícím se médiem, do kterého se váš nový WEB Vážený zákazníku, velice si vážím vašeho zájmu o moje služby. Každý profesionál se snaží udělat zadanou práci co nejlépe. K tomu používá svoje osvědčené nástroje a získané Know-how. Věřím,

Více

Divnolidi v obchodě. Lucie Bendlová

Divnolidi v obchodě. Lucie Bendlová Divnolidi v obchodě Lucie Bendlová Věnováno pokladničkám DIVNOLIDI V OBCHODĚ Lucie Bendlová Text 2018, Lucie Bendlová Grafická úprava a sazba 2018, Lukáš Vik Obálka 2018, PAlartist a Patrik Endršt Korektury

Více

WinFAS. 5 účto. Praktický úvod do WinFASu Prohlížení knih

WinFAS. 5 účto. Praktický úvod do WinFASu Prohlížení knih 5 účto Praktický úvod do WinFASu Prohlížení knih verze z 30.3.2005 Zadání WinFAS K čemu slouží aplikace *1018 Prohlížení knih Aplikace slouží pro zobrazení podrobných informací o dokladech uložených v

Více

Jak jsme se stali garanty komunikace v O2

Jak jsme se stali garanty komunikace v O2 Jak jsme se stali garanty komunikace v O2 Content First Zuzana Šenoltová & Jan Vichr 11. června 2014 Od webu přes workshopy až k roli garanta Měli jsme něco za sebou 22 let žurnalistiky, interní komunikace

Více

Změna zákona o rozpočtových pravidlech. Nové služby ČSOB pro municipality v r. 2013.

Změna zákona o rozpočtových pravidlech. Nové služby ČSOB pro municipality v r. 2013. Změna zákona o rozpočtových pravidlech. Nové služby ČSOB pro municipality v r. 2013. Změna zákona o rozpočtových pravidlech Nový zákon č.501/2013, kterým se mění zákon 218/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM III.

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM III. DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM III. ZADAVATEL: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Zastoupena: PhDr. Karlem Vítem, PhD., ředitelem

Více

Návod k použití služby

Návod k použití služby Návod k použití služby - 1 - Obsah Obsah... 2 Technické požadavky... 3 Úvodní stránka služby... 4 Úvodní stránka Chci kartu... 5 Chci kartu: Žádost o změnu vzhledu stávající karty... 6 Chci kartu: Žádost

Více