35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ"

Transkript

1 35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

2 KREATIVNÍ PRÁCE 1. TVORBA BLOGU Nezáleží na tom, o čem váš blog je. Důležité je, aby byl neustále aktuální, s relevantními informacemi a aktivní ve smyslu odpovídání na komentáře, zodpovídání dotazů, které přicházejí na odkazovaný z blogu apod. Obecně platí, že blogy, které jsou pravidelně aktualizovány a je na první pohled vidět, že se o ně někdo stará, přitahují mnohem více pozornosti návštěvníků. Proto se snažte najít někoho, kdo se pohybuje v online prostředí a je schopen psát vám chytlavý blog s jednoduchostí a lehkostí. Nejen že vám bude přitahovat návštěvníky, ale také oni sami potom budou mnohem snáze a raději sdílet obsah a šířit tak renomé vaší značky.

3 KREATIVNÍ PRÁCE 2. COPYWRITING Ačkoli je svět čím dál tím více automatizován, neustále platí, že každý byznys potřebuje kvalitní texty, aby opravdu zazářil. Najděte proto výborného copywritera, který vám bude vytvářet nejen web, ale také brožury, články na blog, slogany, reklamy, dopisy, které budou prodávat. Také platí, že ne každý copywriter je schopen odvést nejlepší možnou práci ve všech těchto oblastech. Není neobvyklé, že budete mít více copywriterů, jednoho například pro online prostředí a dalšího na materiály, které budete tisknout.

4 KREATIVNÍ PRÁCE 3. PROPAGACE Nehledě na to, jestli chcete vložit banner do systému Google Adwords nebo Seznam S-klik, tištěnou reklamu do novin, nebo využít elektronický billboard ve městě, nejlepší je najmout si specialistu, který vám vytvoří reklamu, s níž uděláte dojem. Mějte na paměti, že nejlepší reklamy potřebují skvělý design i text, tudíž potřebujete buď někoho, kdo bude výborně zvládat obojí, nebo tým, který bude intenzivně spolupracovat na vaší zakázce.

5 KREATIVNÍ PRÁCE 4. GRAFICKÝ DESIGN Je nutností najmout profesionálního grafického designéra, pokud chcete vytvořit dobrý banner, brožuru nebo hlavičku pro své podnikání. A nemusíte využívat jeho služeb jednorázově. Pokud potřebujete pravidelně nové úpravy pro vývoj nebo produktový marketing, ideální je zadávat mu práci, která je principem podobná na několik hodin týdně. Je lepší, když budete mít jednoho grafika, který ví, co chcete a zná vaše požadavky nejen na styl.

6 KREATIVNÍ PRÁCE 5. TVORBA LOGA Logo tvoří vaši firemní identitu. Ve skutečnosti je to většinou to první, co lidé vidí, takže rozhodně není od věci najmout profesionála, který rozumí této problematice a bude schopen přeměnit vaše myšlenky a nápady v logo, které vás bude prezentovat a mluvit za vás. Proberte do posledního detailu se svým designérem, co je vaší vizí, jak chcete, aby logo působilo. Nakonec, když už je hotové, ujistěte se, že ho používáte všude, kde je to možné. Na svých webových stránkách, na vizitkách, v hlavičce, elektronickém podpisu, razítku a mnoha dalších místech.

7 KREATIVNÍ PRÁCE 6. PSANÍ NEWSLETTERŮ Ty nejlepší společnosti jsou také nejlepší v komunikaci a její pravidelnosti. Poté, co vytvoříte svůj web, měli byste začít přemýšlet o někom, kdo vám bude pravidelně sestavovat newslettery pro vaše zákazníky. Můžete koncepci a hledání informací nechat přímo na něm, nebo ho můžete zásobovat tipy na témata, aktuálními informacemi ze své firmy i z oboru. Pak se můžete spolehnout na jeho umění zvýšit váš prodej a šíření povědomí o vaší firmě.

8 KREATIVNÍ PRÁCE 7. VIDEOPRODUKCE Chcete své zákazníky oslnit? Nechte si vytvořit online videa od profesionála na videoprodukci. Nejen že vám videa poslouží k propagaci vašich produktů, služeb nebo akcí, zásadní rozdíl totiž také bude v pocitu, který v zákazníkovi vyvoláte. Rozdíl mezi amatérsky natočeným videem a profesionální prací je opravdu snadno rozpoznatelný a zákazníci mnohem více ocení profesionální přístup a budou se k vám spíš vracet.

9 KREATIVNÍ PRÁCE 8. HLASOVÉ SLUŽBY A AUDIO Chystáte se vytvořit podcast nebo reklamu? Pak potřebujete najít perfektní hlas, který bude reprezentovat vaši společnost. Už jakmile začnete vytvářet obsahový koncept, zároveň hledejte hlas, který bude přesně korespondovat s vaší značkou a firemní identitou.

10 IT SLUŽBY 9. E-KOMERCE Klíčovým místem, kde se dnes nejvíce obchoduje, je internet. Proto je absolutně nutnou záležitosti přizpůsobit své webové stránky tak, aby skutečně vedly potenciální zákazníky k nákupu. Zkušený specialista je schopen vám poradit a zároveň implementovat objednávkový systém včetně mechanismu pro platby a také důležitý systém pro vaši podporu zevnitř jako je sklad, správa objednávek, odesílání zboží atd.

11 IT SLUŽBY 10. MOBILNÍ APLIKACE Mobilní aplikace jsou dalším potenciálním zdrojem vašeho příjmu. Proto pokud je to vhodné, nechte si vytvořit aplikaci jak pro iphone, tak pro Android platformu. Vymyslete chytrý nápad na aplikaci a nechte si ji naprogramovat, navrhnout design a kontaktujte své zákazníky i skrze mobilní zařízení. Trend využívání mobilních aplikací je vzrůstající, nenechte se tedy zastavit pokud sami neumíte takovou aplikaci naprogramovat a využijte tuto příležitost posunout svůj byznys vstříc novým zákazníkům.

12 IT SLUŽBY 11. PROJEKTOVÝ MANAGEMENT Projektový manažer je schopen soustředit se na jakýkoli váš projekt s dostatečným nadhledem a odstupem. Budete pak schopni spolehlivě dodržovat rozpočty, termíny realizace, veškerou zodpovědnost a jednotlivé úkoly, díky projektovému manažerovi, budou bezpečně pod kontrolou.

13 IT SLUŽBY 12. TESTOVÁNÍ SOFTWARU Prozkoumání a otestování vašeho softwaru do posledního nejmenšího detailu je skvělým způsobem, jak předejít možným problémům a jejich počet minimalizovat. Nabízí nejrychlejší řešení pro případně vzniklé problémy při přidání nebo změně funkce, i pokud provádíte soustavnou kontrolu.

14 IT SLUŽBY 13. WEBOVÁ ANALYTIKA Víte, kdo jsou návštěvníci vašeho webu? Jak dlouhý čas na konkrétních stránkách tráví a kolik z nich nakonec nakoupí váš produkt? Neexistuje nic lepšího než webové stránky přizpůsobit svým zákazníkům. Vědět jak se chovají, co navštěvují a co hledají je naprosto klíčové pro odstartování nebo zlepšení úspěšného byznysu.

15 IT SLUŽBY 14. WEB DEVELOPMENT Specialista na Web development vám na základě získaných dat pomůže optimalizovat váš web tak, abyste docílili přesně takového chování, které svým webem zamýšlíte - tedy nákup vašich výrobků či služeb. Neopouštějte své nápady, určitě budou užitečné, nicméně web development specialista je schopen vám celkově poradit, kam svůj web směřovat.

16 IT SLUŽBY 15. WEB DESIGN Po tom, co sestavíte, jak by web měl vypadat, je potřeba dát mu tvář v podobě grafického provedení. Zamyslete se, jak chcete, aby web na návštěvníky působil a kdo je vaší klientelou. Bude s vaší značkou lépe korespondovat blýskavý a hravý design, nebo spíše jednoduché minimalistické pojetí? Webový designér je pak schopen uzpůsobit vzhled přímo vašim požadavkům.

17 IT SLUŽBY 16. PLÁNOVÁNÍ EVENTŮ Potřebujete naplánovat seminář, školení, workshop, konferenci, nebo výroční byznysovou párty? Pak byste se měli poohlédnout po profesionálovi na organizaci takových událostí. Vyžadují totiž náročnou organizaci a plánování. Přenechejte tyto starosti zkušeným odborníkům a sami se soustřeďte na hlavní aspekty svého podnikání.

18 IT SLUŽBY 17. MARKETINGOVÝ PRŮZKUM Existuje velké množství marketingových výzkumů, jejichž výsledky byste pro úspěch ve svém oboru měli znát. Mezi ně patří zejména průzkum vaší konkurence, zákazníků a trhu jako takového. Specialisté na marketingové výzkumy přesně ví jaké otázky klást, co zkoumat a jak vše co nejrychleji a nejefektivněji provést. Vy dostanete do ruky relevantní výsledky, na jejichž základě můžete dělat vědomá a kvalifikovaná rozhodnutí, která povedou k dalším úspěchům a lepším výsledkům vašeho podnikání.

19 IT SLUŽBY 18. PUBLIC RELATIONS Jak se zachováte, když vám zavolá reportér, který po vás bude chtít vyjádření ke stížnostem zákazníků, problémům zaměstnanců nebo krizi vaší firmy? Tím, že využijete služeb najatého experta pro vztahy s veřejností, si usnadníte mnoho práce a starostí, pokud k takovým situacím dojde. Takový odborník si totiž snadněji poradí se zvládnutím krizové situace a zároveň vám pomůže rozšířit do světa dobré zprávy a události, za kterými stojí vaše společnost.

20 IT SLUŽBY 19. SEM Optimalizace pro vyhledávače je v dnešní době opravdovou vědou. Proto byste si měli najmout odborníka, který celé oblasti search engine marketingu rozumí a pomůže vám s optimalizací vašich kampaní tak, abyste zbytečně neutráceli za propagaci více, než je nutné. Ve skutečnosti je SEMonline oborem, ve kterém stojí za to zaplatit za dobré rady, neboť se vám tato investice v čase vrátí.

21 IT SLUŽBY 20. SEO Search engine optimization je speciální disciplína sloužící k tomu, abyste se ve výsledcích vyhledávání podle určitých klíčových slov, která vaši potencionální zákazníci zadávají do různých vyhledávačů, zobrazovali na předních pozicích. Dnes není problém najmout takového experta, který se specializuje pouze na SEO. Pokud byste se o to pokoušeli sami, strávíte nad hledáním optimalizace příliš času a pokud nejste expertem, který sleduje aktuální vývoj, existuje jen velmi malá šance, že to uděláte efektivně. V neustále měnícím se prostředí je to velice náročné.

22 IT SLUŽBY 21. MARKETING SOCIÁLNÍCH MÉDIÍ V dnešní době je využívání sociálních médií jako je Facebook, LinkedIn a Twitter pro získávání nových zákazníků, zlepšování vztahu s nimi a šíření značky i jména firmy nedílnou součástí marketingové strategie. Slouží také k propagaci vašich produktů a novinek nejen z firmy, ale také z vašeho oboru podnikání. To všechno dnes lidi zajímá. Je složité účinně pracovat se sociálními médii, neboť je nutná častá a konzistentní interakce a to rozhodně nezvládnete dělat sami, pokud máte být zároveň výkonnou silou své společnosti. Proto je rozumné najít člověka, který bude kontrolovat všechna využívaná sociální média na pravidelné bázi a bude vytvářet dlouhodobou strategii pro úspěch ve světě sociálních médií, kde jsou středobodem zájmu samotní zákazníci.

23 IT SLUŽBY 22. TELEMARKETING Pokud jste přesvědčeni, že vašemu byznysu pomůže prodej po telefonu, ideální je pověřit tímto úkolem někoho, kdo má v této oblasti zkušenosti a ví přesně, jak potenciální zákazníky oslovovat. Potřebujete najít někoho, kdo opravdu ví, co dělá, má skvělé reference a prokazatelné výsledky. Důležité je, abyste měli přístup k nahrávkám hovorů a mohli tak náhodně kontrolovat, zda-li opravdu jeho přístup je ten, kterým se chcete prezentovat. Pro efektivní prodej po telefonu je důležité, aby všichni operátoři důkladně znali váš produkt a byli schopni zodpovídat otázky potenciálních klientů ještě před tím, než je začnou skutečně oslovovat.

24 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 23. ÚČETNICTVÍ Abyste měli jistotu, že vaše podnikání úspěšně poroste, potřebujete také někoho spolehlivého, kdo vám povede účetnictví a bude schopen řídit důležité finanční transakce, které se rozhodnete uskutečnit. Ideálním řešením je mít navíc účetní systém, do kterého budete mít přístup i vy sami pro zpětnou kontrolu.

25 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 24. VEDENÍ ÚČTŮ Je vhodné najít jakéhosi pomocníka svému hlavnímu účetnímu, který bude mít pravomoc schvalovat finanční transakce a vy tak nebudete svázáni touto povinností. Zároveň budete mít díky němu základní potřebné informace, co se přesně děje s vašimi financemi a pomůže vám při dalším rozhodování, jak s nimi dále nakládat, neboť o nich má dokonalý přehled.

26 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 25. FIREMNÍ SLUŽBY Využijte služeb právníka zabývajícího se obchodním právem, pokud řešíte jakékoli formální náležitosti vyžadující smluvní dokumentaci. Takový právník je schopen vám poradit a pomoci již s otázkou založení společnosti a její formy, včetně veškeré potřebné dokumentace. Abyste ušetřili finance i čas, najděte specialistu pro svůj obor, který ví, co vše je potřebné a jaké formulace a formy jsou ideální.

27 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 26. ZADÁVÁNÍ DAT Jedná se o jednoduchou činnost, ale zabere příliš mnoho času na to, abyste si mohli dovolit věnovat se jí sami. Měli byste najít někoho spolehlivého a pracujícího efektivně. I taková zdánlivá drobnost jako je schopnost rychle psát, udělá ve výsledku stráveného času velký rozdíl. To se promítne zejména ve vašich nákladech na takového člověka.

28 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 27. PŘÍPRAVA SMLUV Pro přípravu jakýchkoli právních dokumentů, ať už vzorových smluv nebo libovolných konkrétních kontraktů, je mnohem rozumnější využít přímo služeb právníka či koncipienta, než abyste se snažili sami takové podklady vytvořit.

29 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 28. PERSONALISTIKA I malá nebo střední firma někdy potřebuje služby v oblasti lidských zdrojů. Může se jednat o výběr nového zaměstnance, motivaci stávajících pracovníků nebo jen poradenství v oblasti HR. Můžete si také nechat vytvořit právní dokumenty (např. pracovní podmínky) pro své zaměstnance. Vyhledejte odbornou pomoc z oblasti personalistiky a lidských zdrojů, abyste předešli případným problémům se zaměstnanci a respektovali pracovní právo.

30 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 29. FINANČNÍ ANALÝZA Provádět pravidelně finanční analýzu vaší firmy je důležité pro její ziskové fungování. Nemusíte však vy sami být tím, kdo bude analyzovat veškerá čísla. Pověření finančního analytika tímto úkolem pro vás bude znamenat zjednodušení v tom, že dostanete reálné výsledky v jednodušší formě, dozvíte se o aktuálních trendech a budete se moci snadněji s jeho pomocí rozhodnout, jak se bude dál vaše firma finančně chovat.

31 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 30. PŘÍPRAVA PRO DANĚ Blíží se datum placení daní a dalších pravidelných odvodů? Jak se vám bude líbit, když veškeré potřebné podklady připraví specialista za vás? Zvláště u malých a středních firem může outsourcing účetnictví výrazně pomoci majiteli s jeho otázkami týkajícími se účetnictví.

32 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 31. DAŇOVÉ PORADENSTVÍ V souvislosti s placením daní je vhodné najmout konzultanta, který je schopen vám ušetřit na povinných odvodech státu a optimalizovat vaše finanční toky.

33 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 32. OCHRANNÁ ZNÁMKA Své logo, vaše slogany či fráze potřebují i právní ochranu. V první řadě zajistěte průzkum, zda-li je opravdu nikdo jiný před vámi nepoužil. Ve chvíli, kdy si tyto informace ověříte, pro samotnou registraci ochranné známky je nutné provést mnoho komplikované administrativní práce a papírování, aby mohly být využívány pouze vaší firmou. Proto doporučujeme najmout pro tuto práci někoho jiného.

34 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 33. PŘEKLADY Většina nových úspěšných firem zpočátku funguje pouze na lokální bázi dříve než prorazí i na zahraniční trhy. Ve chvíli kdy se tak stane však budete potřebovat kvalifikovaného překladatele, který bude rozumět jiné kultuře a bude tedy schopen pro vás atraktivně přeložit veškeré potřebné texty k propagaci a také veškeré právní dokumenty.

35 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 34. VIRTUÁLNÍ ASISTENTKA Potřebujete odpovídat na otázky svých zákazníků, organizovat a zajišťovat své služební cesty, zapisovat poznámky a spravovat diář? Pokud jste to vše doposud dělali sami, zamyslete se nad tím, kolik času vám to zabere a vyhodnoťte, zda-li to není zbytečné plýtvání vašeho drahocenného času, který byste mohli věnovat mnohem důležitějším úkolům, nebo odpočinku. Výborným řešením je virtuální osobní asistentka, která to vše může dělat za vás.

36 ADMINISTRATIVNÍ PRÁCE 35. PODPORA NA DÁLKU Pokud si myslíte, že můžete provádět některé drobné úkoly zmíněné výše za účelem zefektivnění svého podnikání, pak můžete snadno najmout výpomoc, která to vše udělá místo vás. Nejen že ušetříte čas, ale také ponecháte svou pracovní kapacitu činnostem, které jsou na strategičtější úrovni a uleví se vám od detailů, které nebudete už dál muset řešit. Sami poznáte, že najednou budete schopni uvažovat o své firmě s větším nadhledem a ve větším měřítku. To je pro vás a vaši společnost mnohem důležitější.

37 OUTSOURCUJTE! Na portálu Easytask naleznete dodavatele služeb tím nejjednodušším způsobem. Hledáte někoho, kdo vám pomůže s projekty vaší firmy? Vložíte projekt, dostanete nabídky, přehledně si vyberete, spolupracujete. Sami nabízíte služby? Zaregistrujte se zdarma a získávejte poptávky z vaší lokality nebo celé ČR.

10 chyb marketingu na sociálních sítích

10 chyb marketingu na sociálních sítích WWW..EU 10 chyb marketingu na sociálních sítích 10 chyb marketingu na sociálních sítích Adam Dolanský, Radim Koláček 1 Obsah Úvod... 3 Snažíte se být všude... 3 Jste egoističtí... 4 Nezkoumáte, co funguje

Více

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem.

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem. INTRO Založit si facebookový profil nic nestojí, proto to dříve či později udělá každá druhá firma, neziskovka nebo živnostník. Hned po webových stránkách je dnes v Česku Facebook nejběžnější online platformou.

Více

Strategie Kapitola 5 Kapitola 6

Strategie Kapitola 5 Kapitola 6 Část II Strategie Předtím, než budete moci implementovat váš SEO plán, musíte vymyslet funkční strategii. V této části se naučíte nejenom zapojit svůj firemní tým, ale také poznáte rozličné disciplíny,

Více

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Obsah 2 Známe váš svět, jsme jeho součástí 4 Správné řešení pro vaše mezinárodní podnikání 6 Standardní řešení s jedinečnými výhodami 8 Jedno globální

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz

Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Marketing v sociálních sítích Facebook, propagace na sociální síti Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí Jedním ze základu úspěchu je umět originálně a atraktivně reagovat na

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus...

Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus... Studentský projekt s odvážnými ambicemi Aneb Zlaté české ručičky nejsou jen mýtus... istavitel.cz je nový internetový projekt, který vstoupil na trh v dubnu tohoto roku a již od svého počátku rozvířil

Více

Spouštíme Digisemestr - vzdělávání studentů v oblasti digitálního marketingu

Spouštíme Digisemestr - vzdělávání studentů v oblasti digitálního marketingu Spouštíme Digisemestr - vzdělávání studentů v oblasti digitálního marketingu O masivním rozvoji oboru digitálního, u nás častěji označovaného jako internetového, marketingu už dnes asi není sporu. Předpokládá

Více

PŘÍLOHY. Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011. Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování)

PŘÍLOHY. Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011. Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování) PŘÍLOHY Příloha I- Počet uživatelů internetu v ČR (starší 16let) v letech 2006-2011 100% 80% 60% 40% 20% 0% 2006 2007 2008 2009 2010 2011 Zdroj: ČSÚ, 2011a (vlastní zpracování) Příloha II- Seznam slevových

Více

KONTAKTNÍ SKUPINA ŘEDITELŮ

KONTAKTNÍ SKUPINA ŘEDITELŮ KONTAKTNÍ SKUPINA ŘEDITELŮ PRVNÍ VYDÁNÍ (4. června 2014) KONTROLNÍ SEZNAM PRO VÝBĚR DOBRÉHO KONZULTANTA I. Interní přípravné práce II. Osobní kritéria konzultanta III. Znalosti konzultanta IV. Přístup

Více

Podmínky použití webu Shopletaky.cz Seznam kapitol

Podmínky použití webu Shopletaky.cz Seznam kapitol Podmínky použití webu Shopletaky.cz Seznam kapitol 1. Co jsou Shopletáky.cz... 2 2. Jak webová služba Shopletáky.cz funguje... 3 3. Registrační údaje...... 5 4. Podmínky použití webu Shopletáky.cz... 6

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

DIGITÁLNÍ GARÁŽ POMÁHÁME ČESKU RŮST Závěrečná zpráva. Duben 2016

DIGITÁLNÍ GARÁŽ POMÁHÁME ČESKU RŮST Závěrečná zpráva. Duben 2016 DIGITÁLNÍ GARÁŽ POMÁHÁME ČESKU RŮST Závěrečná zpráva Duben 2016 Výzkumné pozadí AMSP ČR sdružuje na otevřené, nepolitické platformě malé a střední podniky a živnostníky i jejich organizace z celé České

Více

1. strana. 10 bodů, kterým věnovat pozornost při redesignu webu. Stefan Canov

1. strana. 10 bodů, kterým věnovat pozornost při redesignu webu. Stefan Canov 1. strana 10 bodů, kterým věnovat pozornost při redesignu webu Stefan Canov 2. strana MITON CZ Na internetu působíme již od roku 2000. Naše hlavní oblasti: a) Vlastní mediální projekty více jak 25 aktivních

Více

Nové trendy vyhledávání SEO 2015. Adam Švanse. www.cstechnologies.cz

Nové trendy vyhledávání SEO 2015. Adam Švanse. www.cstechnologies.cz Adam Švanse Harmonogram školení #1 SEO #2 Novinky #3 Jak na to? Ukazatele výkonnosti Jak měřit SEO? Typy dotazů Navigační Informační Transakční (komerční) Statistiky hledanosti Zdroje návštěvnosti

Více

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj?

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Internetová populace v ČR 6 000 000 uživatelů internetu (největší procento 15 až 55 let) 5 000 000 používá Seznam (spíše starší) 4 500 000 používá

Více

Marketingový plán Marketingový rozpočet

Marketingový plán Marketingový rozpočet Marketingový plán Marketingový rozpočet Marketingový plán Dobrý marketingový plán je klíčem k úspěchu každé firmy. Je důležitý pro koordinaci všech propagačních a marketingových aktivit. Jeho cílem je

Více

ŘÍZENÍ OBCHODU (N_ROb)

ŘÍZENÍ OBCHODU (N_ROb) Katedra řízení podniku ŘÍZENÍ OBCHODU (N_ROb) Pavla Břečková pavla.breckova@vsfs.cz Vedoucí Katedry řízení podniku Fakulta ekonomických studií ŘÍZENÍ OBCHODU struktura 5 řízených konzultací 1. Podnik a

Více

CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT

CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT Poskytovaná řešení CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT CO PRO VÁS A ZA VÁS MŮŽEME UDĚLAT Podnikání v jakémkoliv oboru, řízení firem, institucí i úřadů se neobejde bez informací. Kolují uvnitř organizace

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Ceník služeb platný od 18.4.2016

Ceník služeb platný od 18.4.2016 Ceník služeb platný od 18.4.2016 Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 1. Tvorba webových stránek, e-shopů A. tvorba www stránek individuální nabídka ceny pro každý projekt (zahrnuje

Více

Využijte. obsah. pro získání. zákazníků. Vladimír Kuchař / Martina Pelcová

Využijte. obsah. pro získání. zákazníků. Vladimír Kuchař / Martina Pelcová Vladimír Kuchař / Martina Pelcová Využijte obsah pro získání zákazníků Obsah 1. Obsah je král Jak to vypadá v praxi? Kde se vzala potřeba content marketingu? Kdy obsah pomáhá? Jak obsah předat? Proč to

Více

O nás. To vše a mnohem více Vám je schopna nabídnout již základní verze publikačního systému bravaweb.

O nás. To vše a mnohem více Vám je schopna nabídnout již základní verze publikačního systému bravaweb. O nás Internetová prezentace je často první vizitkou Vaší společnosti, se kterou se setkává potenciální zákazník či případný obchodní partner. Kvalitní prezentaci nestačí však pouze vytvořit. Prezentace

Více

Komunikace se zákazníkem

Komunikace se zákazníkem EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Komunikace se zákazníkem PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Ing. Mgr. Petra Koťátková Co se dnes dozvíte Efektivní způsoby komunikace se zákazníkem (email, telefon, osobní

Více

VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ

VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ VZOR POPTÁVEK VZOROVÉ POPTÁVKY NA VYHLEDÁVÁNÍ SLUŽEB V RÁMCI PORTÁLU EASYTASK.CZ TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK PROGRAMOVÁNÍ PREFEROVANÝ TYP: BRIGÁDNÍK + ŽIVNOSTNÍK Hledáme externího programátora webových stránek,

Více

Roger Bennett: Přežije váš podnik? Návod, jak dosáhnout a udržet růst a zisk podniku

Roger Bennett: Přežije váš podnik? Návod, jak dosáhnout a udržet růst a zisk podniku E-shop: Zkušení poradci z Velké Britanie mohou stát, v této turbulentní době, za vašimi zády. Své mnohaleté zkušenosti shrnuli do několika knih. Roger Bennett: Přežije váš podnik? Návod, jak dosáhnout

Více

Přednáška VŠFS. Koncepty a řízení firemního nákupu

Přednáška VŠFS. Koncepty a řízení firemního nákupu Přednáška VŠFS Koncepty a řízení firemního nákupu Cíle Cílem této prezentace je seznámit vás se základními cíli, koncepty a nástroji profesionálního nákupu. Přestože je dnešní přednáška nezbytně zkratkou,

Více

Program Podnikání 5. týden. a produktivita

Program Podnikání 5. týden. a produktivita Program Podnikání 5. týden Systémy a produktivita Vítám vás u nového modulu našeho programu! Tentokrát se vrhneme na trochu nudnější téma, které je ale v podnikání zcela nezbytné. Když podnikáme, máme

Více

Soutìž Land Rover 4x4 ve školách

Soutìž Land Rover 4x4 ve školách ORGANIZAÈN?PRAVIDLA Soutìž Land Rover 4x4 ve školách roèn?k 2015/2016 OFFICIAL LAND ROVER 4X4 IN SCHOOLS DOCUMENT Obsah OFICIÁLNÍ DOKUMENT SOUTÌŽE LAND ROVER 4X4 VE ŠKOLÁCH 1.0 Úvod...3 2.0 Definice...4

Více

Podnikání na internetu

Podnikání na internetu Podnikání na internetu Bc. Miloslav Vaněk Abstrakt: Vědecká práce Podnikání na internetu pojednává o možnosti nabízet své zboží a služby přes internet. Součástí vědecké práce je i zjednodušená struktura

Více

mediakit 2016 úspešné ˇ technické výstavy a konference populární strojírenské magazíny a publikace navštevované ˇ oborové weby

mediakit 2016 úspešné ˇ technické výstavy a konference populární strojírenské magazíny a publikace navštevované ˇ oborové weby mediakit 2016 populární strojírenské magazíny a publikace úspešné ˇ technické výstavy a konference navštevované ˇ oborové weby 2 Uděláme vám dobrou reklamu Pokud hledáte příležitosti ke zviditelnění vašich

Více

NÁVOD. Jak ušetřit na hypotéce a na refinancování. ING. TOMÁŠ KROUPA hypoteční makléř www.kroupatomas.cz. Ověřeno mnoha spokojenými klienty

NÁVOD. Jak ušetřit na hypotéce a na refinancování. ING. TOMÁŠ KROUPA hypoteční makléř www.kroupatomas.cz. Ověřeno mnoha spokojenými klienty NÁVOD Jak ušetřit na hypotéce a na refinancování ING. TOMÁŠ KROUPA hypoteční makléř www.kroupatomas.cz Ověřeno mnoha spokojenými klienty Financování nemovitosti hypotékou je pro mnohé jedinou možností,

Více

Sociální média a blogování

Sociální média a blogování Program Podnikání 4. týden Sociální média a blogování V tomto týdnu nejprve rozvineme vaši prezentaci na internetu do oblasti sociálních médií (neboli sociálních sítí), tj. podíváme se na takové platformy

Více

Mediální projekty ní Mgr. Evžen Staněk

Mediální projekty ní Mgr. Evžen Staněk Mgr. Evžen Staněk Internetové sítě, sociální sítě (Twitter, Facebook) nové formy mediální komunikace a propagace Rozvoj internetových sítí umožnil zejména masové šíření informací z jiných, než centrálních

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací 1 Členění zakázky... 2 1.1 Webový portál... 2 1.1.1 Obecné požadavky... 2 1.1.2 Seznam databází...

Více

EM-kit Empowerment of immigrant women

EM-kit Empowerment of immigrant women RADA PRVNÍ: Jak se vypořádat se stresem způsobeným ztrátou zaměstnání Neotáčejte se ke svým pocitům zády Jak přežít stres spojený se ztrátou zaměstnání Vypište se ze svých pocitů. Vyjádřete vše, co cítíte

Více

MEDIAGRAFIK. Obecný postup vzniku webových stránek

MEDIAGRAFIK. Obecný postup vzniku webových stránek Obecný postup vzniku webových stránek Náš přístup Wordpress Technologie Programování, Šablona, CMS, SEO, Google analytics Metodika Statistiky Stávající web, Vstupní rozhovory, Konkurence, Poznání klienta

Více

Marketing. Modul 7 Internetový marketing

Marketing. Modul 7 Internetový marketing Marketing Modul 7 Internetový marketing Výukový materiál vzdělávacích kurzů v rámci projektu Zvýšení adaptability zaměstnanců organizací působících v sekci kultura Tento materiál je spolufinancován z Evropského

Více

16 MARKETINGOVÝCH TRENDŮ PRO ROK 2016 Seminář pracovníků profesionálních knihoven Zlínského kraje 27. dubna 2016

16 MARKETINGOVÝCH TRENDŮ PRO ROK 2016 Seminář pracovníků profesionálních knihoven Zlínského kraje 27. dubna 2016 16 MARKETINGOVÝCH TRENDŮ PRO ROK 2016 Seminář pracovníků profesionálních knihoven Zlínského kraje 27. dubna 2016 Odlišnost se stává výzvou ve světě smyslového přetížení Jedině důvěryhodná značka má schopnost

Více

FAQ 2016. Odpovědi na často kladené otázky:

FAQ 2016. Odpovědi na často kladené otázky: FAQ 2016 Odpovědi na často kladené otázky: Co to je "Prezentiáda?" Prezentiáda 2016 je již sedmý ročník soutěže v prezentačních dovednostech. Zúčastnit se mohou až čtyři dvou nebo tříčlenné týmy z jakékoli

Více

Bc. Robert Duben. On-line marketing 25 let

Bc. Robert Duben. On-line marketing 25 let Bc. Robert Duben On-line marketing 25 let Oblast působení: Vzdělání: Občanství:, Média, reklama a PR Vysokoškolské/ universitní Česká republika E-mail: dubenr@gmail.com Telefon: 776588108 Osobní www: http://www.duben.pro

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci. instrukce pro modelovou situaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k modelové situaci instrukce pro modelovou situaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery hodnotící arch zadání

Více

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Kvalitní a nepřetržitá globální podpora Flexibilní nástroj pro vývojáře Kentico

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

Zpráva z území o průběhu efektivní meziobecní spolupráce v rámci správního obvodu obce s rozšířenou působností Mikulov

Zpráva z území o průběhu efektivní meziobecní spolupráce v rámci správního obvodu obce s rozšířenou působností Mikulov Zpráva z území o průběhu efektivní meziobecní spolupráce v rámci správního obvodu obce s rozšířenou působností Mikulov Téma: Administrativní podpora obcí Tento výstup byl financován z prostředků ESF prostřednictvím

Více

Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace. František Štrupl, H1.cz

Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace. František Štrupl, H1.cz Search Engine Marketing jako základní kámen internetové propagace František Štrupl, H1.cz Proč vyhledávače? Google to ví! Východiska Až 80 % návštěvníků webů chodí z vyhledávačů. Návštěvnost z vyhledávačů

Více

Obsah. Kapitola 1. Kapitola 2. iii

Obsah. Kapitola 1. Kapitola 2. iii Kapitola 1 Podnikání v oblasti poradenství 5 Co je to poradenství? 6 Jak velké je odvětví poradenství? 6 Obchodní poradenství 7 Typy poradenských společností 8 Proč někdo vlastně potřebuje poradce? 9 Signály

Více

Přednáška VŠFS 2012. Koncepty a řízení firemního nákupu. Historie, definice, cíle a trendy moderního řízení dodavatelských vztahů

Přednáška VŠFS 2012. Koncepty a řízení firemního nákupu. Historie, definice, cíle a trendy moderního řízení dodavatelských vztahů Přednáška VŠFS 2012 Koncepty a řízení firemního nákupu Historie, definice, cíle a trendy moderního řízení dodavatelských vztahů O čem to bude Část I. Teorie Cíle a definice Vymezení profesionálního nákupu

Více

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Mgr. Bohdana Rambousková Agenda Jednotná firemní identita Její základní prvky logo, vizitky, email, web Jasné sdělení Media plán Jednotná

Více

Jak na online marketing nebo PR?

Jak na online marketing nebo PR? Jak na online marketing nebo PR? Marcela Fialková 23. března 2016 Co by mělo tvořit náplň vašeho média v online prostoru? Produkt? Značka? Médium jako každé jiné Sociální sítě, blog médium jako každé jiné

Více

EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI. Petra Koťátková

EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI. Petra Koťátková EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Petra Koťátková Co se dnes dozvíte Proč mít podnikatelský plán Jednotlivé části podnikatelského plánu Konkrétní příklady

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

STUDIE PROVEDITELNOSTI č. 4

STUDIE PROVEDITELNOSTI č. 4 Action 6.3.3 FREE - From Research to Enterprise No. 1CE028P1 STUDIE PROVEDITELNOSTI č. 4 1 Název: Personální zajištění realizace Zaměření: Cílové skupiny: Interní / externí proveditelnost projektu Podnikatelé,

Více

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Production tvorba / aktualizace komunikačních nástrojů...2 Aktualizace kariérních stránek...2 Implementace ATS... 2 Výroba sady reklamních bannerů...2

Více

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH EDICE 2013 J a ks epr os a di t nafa c e booku adal š í c hs oc i ál ní c hs í t í c h Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í u s p ě t n e j e nn afa c e b o o k u JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU

Více

Rozumíte svým zákazníkům?

Rozumíte svým zákazníkům? Rozumíte svým zákazníkům? Jan Bloudek Michal Henych Sláva Kubátová David Műller Tým TC Business School Management Press a TC Business School, Praha 2013 Management TC, 2013 Cover design Zuzana Vojtová,

Více

lidí ve firmě CÍLEM JE ÚSPĚCH Petr Hrubý Vlastníbyznys

lidí ve firmě CÍLEM JE ÚSPĚCH Petr Hrubý Vlastníbyznys CÍLEM JE ÚSPĚCH lidí ve firmě Petr Hrubý V roce 1998 založil společnost Broker Consulting, z níž se za 17 let stal přední hráč na tuzemském trhu finančních konzultantů. Dnes přichází firma na trh s projektem

Více

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11 Úvod 9 Seznamte se s autory 11 KAPITOLA 1 Co je to copywriting? 13 Proč je copywriting žádaný? 14 Co je to obsahový marketing? 15 Copywriter a cílová skupina 15 Persony jako archetypy cílových skupin 17

Více

Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu.

Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Produktový list O službě Firmy.cz jsou službou, která kombinuje fulltextové hledání, oborové kategorie a region při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Moderní design i snadné ovládání

Více

www.insolvencnispravce.info

www.insolvencnispravce.info Insolvenční správce Informační newsletter ze světa vašeho software Nová verze informačního systému Insolvenční správce vyjde na začátku listopadu 2012 Na začátek listopadu 2012 jsme pro vás, naše zákazníky,

Více

Zhodnocení komunikace v prostředí DIFA JAMU

Zhodnocení komunikace v prostředí DIFA JAMU Zhodnocení komunikace v prostředí DIFA JAMU Úvod Dění kolem voleb děkana DIFA JAMU v roce 2008 poukázaly na některé nedostatky ve vnitřní i vnější komunikaci DIFA JAMU. Uvádíme k připomenutí, aby se také

Více

Znáš někoho, komu může tento dokument zdarma pomoci? Klidně ho s ním sdílej. Stačí, když mu pošleš odkaz na http://123-nakup.

Znáš někoho, komu může tento dokument zdarma pomoci? Klidně ho s ním sdílej. Stačí, když mu pošleš odkaz na http://123-nakup. Znáš někoho, komu může tento dokument zdarma pomoci? Klidně ho s ním sdílej. Stačí, když mu pošleš odkaz na http://123-nakup.cz/-veci Copyright 2015 123-Strategy, s.r.o. Všechna práva vyhrazena Co odlišuje

Více

Průzkum škol: ICT a výuka MANUÁL PRO ŠKOLNÍ KOORDINÁTORY

Průzkum škol: ICT a výuka MANUÁL PRO ŠKOLNÍ KOORDINÁTORY Průzkum škol: ICT a výuka MANUÁL PRO ŠKOLNÍ KOORDINÁTORY European Schoolnet Service d Approches Quantitatives des faits éducatifs Obsah Úvod... 2 1. PŘEHLED ORGANIZACE STUDIE... 3 2. POVINNOSTI A ÚKOLY...

Více

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING V třiceti hodinách našeho kurzu se podrobně seznámíte s těmito tématy: Modul č. 01: Úvod do digitálního marketingu Modul č. 02: Optimalizace pro vyhledávače (SEO)

Více

Reklama a Public Relations

Reklama a Public Relations Program Podnikání 6. týden Reklama a Public Relations Vítám vás u šestého modulu našeho programu. Jednou z nejdůležitějších věcí a povinností každého podnikatele je, dát o sobě vědět. Být vidět. Je to

Více

Poučení o právech. Vaše práva:

Poučení o právech. Vaše práva: Poučení o právech Tento prospekt vám poskytne důležité informace o Vašich právech v případě zadržení na policejní stanici. Právy se rozumí důležité svobody a podpora, na kterou má podle práva nárok každý.

Více

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

Reklamní a mediální agentura

Reklamní a mediální agentura Reklamní a mediální agentura Katalog poskytovaných služeb Reklamní a mediální agentura +420 775 57 87 57 jan.molnar@ovamedia.cz www..cz Jsme reklamní a mediální agentura s týmem specialistů na propagaci

Více

kreativní marketingová agentura

kreativní marketingová agentura C E N Í K S L U Ž E B Skenování a digitalizace dat Scan s automatickým podávačem Digitalizace ČB scan A3 4,0 Kč/str. bez DPH. Digitalizace ČB scan A4-A5 1.8 Kč/str. bez DPH. Digitalizace COLOR scan A3

Více

Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz

Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz 2013 Obsah 1. 1.1 Představení portálu Proč spolupracovat právě se Senivia.cz 2. Reklamní balíčky 3. 3.1 3.2 3.3 3.4

Více

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY Integrovaná střední škola Cheb Obrněné brigády 6 350 11 Cheb KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY OBSAH 1. Koncepce dalšího rozvoje školy... 2 1.1 Oblast výchovně vzdělávací... 2 1.2 Oblast personální... 3 1.3 Oblast

Více

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU...

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU... ÚVODEM... 3 MATERIÁLY KE KNIZE... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 DATA, ČÍSLA A ZASE DATA... 4 SAMOTNÝ WEB DNES NESTAČÍ... 6 JAK VYPADÁ KVALITNÍ WEB?... 7 JAKOU VÝBAVU

Více

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU. Mgr. Ing. Richard Malovič

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU. Mgr. Ing. Richard Malovič NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU Mgr. Ing. Richard Malovič CYKLUS VÝBĚRU ŠKOLY A VZTAHU KE ŠKOLE Hledání možností studia Čekání na impuls Udržení zájmu do podání přihlášky Od zápisu po usednutí

Více

PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ INOVATIVNÍ MANAŽER MARKETINGU INOVATIVNÍ PERSONÁLNÍ MARKETING

PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ INOVATIVNÍ MANAŽER MARKETINGU INOVATIVNÍ PERSONÁLNÍ MARKETING PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ INOVATIVNÍ MANAŽER MARKETINGU INOVATIVNÍ PERSONÁLNÍ MARKETING Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 1 OBSAH: 1 Úvod: HR a marketing...

Více

Budování zpětných odkazů

Budování zpětných odkazů Budování zpětných odkazů KAPITOLA 5 V této kapitole se dozvíte: Jak se budují odkazy Kam je vhodné umisťovat odkazy Jaké jsou typy odkazů Proč se nezabývat rankem stránek Co je nutné vědět z technického

Více

Praktická ukázka výkonnostní online strategie

Praktická ukázka výkonnostní online strategie Praktická ukázka výkonnostní online strategie Seminář online reklama ve farmaceutickém prostředí 28.5.2014, Praha BETTER MARKETING s.r.o. REFERENCE Přes 3 000 projektů, dlouhodobé zkušenosti: OTÁZKA

Více

OSOBNÍ EFEKTIVITA. Ing. Miloš Paleček (Brno) 22.11.2012 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

OSOBNÍ EFEKTIVITA. Ing. Miloš Paleček (Brno) 22.11.2012 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ OSOBNÍ EFEKTIVITA Ing. Miloš Paleček (Brno) Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 1 OBSAH Část 1: Motivace ke změně v osobní efektivitě - Najdi

Více

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k případové studii / prezentaci. instrukce pro případovou studii / prezentaci

Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k případové studii / prezentaci. instrukce pro případovou studii / prezentaci Obsah setu: V setu naleznete následující materiály: informace k případové studii / prezentaci instrukce pro případovou studii / prezentaci informace pro hodnotitele /pozorovatele/ zadání pro sparing-partnery

Více

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Production tvorba / aktualizace komunikačních nástrojů...3 Aktualizace kariérních stránek...3 Implementace ATS Inhiro... 3 Spolupráce při tvorbě intranetu...3

Více

Tomáš Kocifaj. Twitter: @kocifaj Facebook: Nemám Email: Kocifaj@brilo.cz

Tomáš Kocifaj. Twitter: @kocifaj Facebook: Nemám Email: Kocifaj@brilo.cz Tomáš Kocifaj Twitter: @kocifaj Facebook: Nemám Email: Kocifaj@brilo.cz www.ktstudio.cz www.brilo.cz www.wpframework.cz www.wpshop.cz www.wpweekend.cz www.wppivo.cz NE! Zdroj: http://media02.hongkiat.com/

Více

Analýza nových forem marketingu. Autor práce: Petr Martinák (UČO:15426) Vedoucí práce: Ing. Kamila Tišlerová, Ph.D. Oponent práce: Ing.

Analýza nových forem marketingu. Autor práce: Petr Martinák (UČO:15426) Vedoucí práce: Ing. Kamila Tišlerová, Ph.D. Oponent práce: Ing. Analýza nových forem marketingu Autor práce: Petr Martinák (UČO:15426) Vedoucí práce: Ing. Kamila Tišlerová, Ph.D. Oponent práce: Ing. Jakub Hořický Cíl bakalářské práce Cílem práce je pro zvolenou společnost

Více

Základy marketingu. vní. Ing. Miloslav Vaňák 2006-2007

Základy marketingu. vní. Ing. Miloslav Vaňák 2006-2007 Základy marketingu Přednášky pro Vysokou školu finanční a správn vní Ing. Miloslav Vaňák 2006-2007 1 Přednáška 1: Definice marketingu Trocha historie: Snaha minimalizovat riziko, které je spojeno se vstupem

Více

www.unimark.cz představení společnosti

www.unimark.cz představení společnosti www.unimark.cz představení společnosti O společnosti Full service reklamní agentura výroba reklamy grafické studio prezentační systémy reklamní předměty webdesign tiskárna Prezentace v tisku za nízké

Více

Metodika komplexního hodnocení kvality DIGITÁLNÍ MÉDIA V ROCE 2015 PODLE REUTERS INSTITUTU

Metodika komplexního hodnocení kvality DIGITÁLNÍ MÉDIA V ROCE 2015 PODLE REUTERS INSTITUTU Metodika komplexního hodnocení kvality DIGITÁLNÍ MÉDIA V ROCE 2015 PODLE REUTERS INSTITUTU /VŠ V. Krasnický a tým KA05 1 Úvod Jak najít cestu ke své cílové skupině? Jak ji zaujmout? To jsou otázky, které

Více

První ukrajinské zdravotní sestry míří do Česka. Už rok se učí česky a čekají na víza

První ukrajinské zdravotní sestry míří do Česka. Už rok se učí česky a čekají na víza DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO ÚTOK VANDALŮ NA PODNIKY HATEFREE ČSSD PROHRÁLA SOUD O 300 MILIONŮ ČAPÍ HNÍZDO UPRCHLICKÁ KRIZE DĚNÍ V KRAJÍCH První ukrajinské zdravotní sestry

Více

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru CENÍK GRAFIKY Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru Důkladnou úvodní konzultaci ohledně vytvoření grafického návrhu Výběr z několika designů Kompletní návrhy obdržíte v elektronické

Více

Zvýhodněná nabídka pro zaměstnance Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích

Zvýhodněná nabídka pro zaměstnance Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích Zvýhodněná nabídka pro zaměstnance Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích UniCredit Bank České Budějovice OC IGY Filip Beneš, manažer pobočky mobil: +420 607 016 712 email: filip.benes@unicreditgroup.cz

Více

Zápisy z pracovních skupin strategického plánu

Zápisy z pracovních skupin strategického plánu Zápisy z pracovních skupin strategického plánu Pracovní skupina Vnitřní podpora Přítomni: Švára (garant oblasti SP), Tom Hradil, Hanka Ondráková, Hanka Pupíková, Jonáš Procházka, Terka Opravilová, Diego,

Více

Kreativní psaní a jeho specifika

Kreativní psaní a jeho specifika Kreativní psaní a jeho specifika MUP, PhDr. Martin Groman, Ph.D. Dnešní téma Proč nefunguje arogance, zveličování, křik a vůbec všechny laciné triky Mluvili jsme o tom už minule V kreativním psaní nefungují

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

Competitive Intelligence 24.11.2006

Competitive Intelligence 24.11.2006 Competitive Intelligence 24.11.2006 Bitevní pole trhu je poseto padlými firmami, jejichž vedení dávalo pozor na všechno, kromě dynamicky se měnící strategie konkurentů. W.L. Sammon Business Competitor

Více

Plánujete svatbu a nevíte, podle čeho vybírat fotografa? Právě se vám do ruky dostala přehledná příručka.

Plánujete svatbu a nevíte, podle čeho vybírat fotografa? Právě se vám do ruky dostala přehledná příručka. Plánujete svatbu a nevíte, podle čeho vybírat fotografa? Právě se vám do ruky dostala přehledná příručka. Předmluva Svatebních fotografů je v dnešní době na trhu opravdu hodně. Ale kdo se má vyznat v tom,

Více

Jak nastavit komunikaci, aby byla přidanou hodnotou fundraisingu. Tomáš Jindříšek

Jak nastavit komunikaci, aby byla přidanou hodnotou fundraisingu. Tomáš Jindříšek Jak nastavit komunikaci, aby byla přidanou hodnotou fundraisingu Tomáš Jindříšek Komunikace, jak zaujmout veřejnost? Žijeme a pracujeme v bublinách Lidé chtějí jednoduché věci??? Kouzlo jednoho tlačítka

Více

Dotazy a odpovědi k seminářům Co chcete vědět o patentech? pořádaným 9. prosince 2010 a 14. dubna 2011 Ústřední knihovnou ČVUT

Dotazy a odpovědi k seminářům Co chcete vědět o patentech? pořádaným 9. prosince 2010 a 14. dubna 2011 Ústřední knihovnou ČVUT Dotazy a odpovědi k seminářům Co chcete vědět o patentech? pořádaným 9. prosince 2010 a 14. dubna 2011 Ústřední knihovnou ČVUT Obsah: Téma strana Patenty, patentové řízení a úloha Úřadu průmyslového vlastnictví

Více

Národní filmový archiv

Národní filmový archiv Národní filmový archiv Vnitřní a vnější komunikace a služby Andrea Slováková spolupracovnice: Ivana Rybanská, Markéta Frydecká, Ľubica Magová, Štěpánka Součková Rámec NFA je klíčovou institucí české kinematografie

Více

KAPITOLA 1 SOCIÁLNÍ SÍTĚ A PHP...17

KAPITOLA 1 SOCIÁLNÍ SÍTĚ A PHP...17 Obsah ÚVODEM..............................................11 Co v této knize najdete................................... 12 Co budete v této knize potřebovat.......................... 13 Pro koho je tato

Více

Seminární práce. Téma. Jméno, Příjmení, rok,

Seminární práce. Téma. Jméno, Příjmení, rok, Seminární práce Téma Jméno, Příjmení, rok, Obsah 1. O projektu... 2 2. Procházení webu... 2 3. Phishing... 3 a. Co dělat, pokud se stanu obětí phishingu?... 3 b. Falešné webové stránky neboli Spoofing...

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

Česká zemědělská univerzita v Praze. Marketingová komunikace v odvětví cestovního ruchu

Česká zemědělská univerzita v Praze. Marketingová komunikace v odvětví cestovního ruchu Česká zemědělská univerzita v Praze Podnikání a administrativa Teze Vedoucí DP: Ing.Lucie Vokáčová Autor: Bc. Romana Králová Praha 2003 - teze Tato diplomová práce se zabývá problematikou marketingové

Více