PŘIHLÁŠENÍ nebo

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘIHLÁŠENÍ nebo"

Transkript

1 ZÓNA PORADCŮ

2 PŘIHLÁŠENÍ nebo

3 ZÓNA PORADCŮ Přihlašovací jméno váš Kapitol Heslo to, které používáte do Webmakléře ZÓNA PORADCŮ slouží jako odrazový můstek, kde poradce nalezne všechny nástroje. Na stěně po přihlášení naleznete rozcestníky (menu), přes které se dostáváte k nástrojům poradce V menu najdete: IWP editace Vašeho osobního webu, Intranet naší společnosti, Vzdělávání, ve kterém naleznete nabídku školení a dále pak Materiály ke stažení, videa a propagační materiály k aktuálním kampaním V tomto dokumentu dále naleznete stručné informace o každé záložce v menu. Zóna poradců má práci usnadnit, proto nečekejte žádné složitosti a ještě před prostudováním manuálu si zkuste zónu sami projít a možná nebude manuál ani potřeba.

4 ZÓNA PORADCŮ Po přihlášení se dostáváte do prostředí nové poradcovské zóny. Na této stránce jsou umístěny novinky a nejčastěji používané prvky, abyste se nemuseli proklikávat přes menu. Zelené záclonky přes tabulky na této stránce slouží k rychlé orientaci a vysvětlení (po prvním použití nebo kliknutí na ikonku křížku, záclonky zmizí).

5 ZÓNA PORADCŮ OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI ticket systém kontaktů Jsou kontakty přebírané z projektu Maják. Slouží pro vás jako databáze potenciálních klientů (jak používat TICKET SYSTÉM naleznete v manuálu na Intranetu) IWP NOVÝ NEWSLETTER Zde máte možnost rovnou vytvořit nový newsletter a odeslat jej ihned svým kontaktům. ZÓNA PORADCŮ interní zprávy a komunikace Tato interní komunikace nahradí uzavřené Kapitol skupiny ze sociální sítě Facebook. INTRANET naposledy přidané Zde vidíte nejnovější příspěvky, které na Intranetu přibyly a dále se odsud můžete kliknutím DO INTRANETU dostat.

6 IWP Individuální web poradce

7 ZÓNA PORADCŮ -IWP Než začnete IWP používat, musíte splnit následující: Registrace u Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) - postupujte dle návodu, který je umístěn na Intranetu naší společnosti v sekci Media vyplněnou registraci zašlete mailem na kck@kapitol.cz Nahrajte fotku do systému - pokud nemáte fotku nahranou, naleznete na této stránce přesný návod, jak postupovat - v případě, že budete mít s nahráním fotky jakýkoli problém, obraťte se na kck@kapitol.cz A dále se můžete v IWP zorientovat sami, nebo postupovat dle tohoto návodu.

8 ZÓNA PORADCŮ -IWP v původních IWP jste mohli tuto editaci najít v sekci Nastavení kolonky označené hvězdičkou jsou předvyplněné systémem, zbytek musíte doplnit vy sami pole PROFIL je vaší vizitkou na IWP Tento text se zobrazuje pod vaší fotkou. Je to tedy to první, co klient uvidí. Stručně a fakticky popište sebe či svou práci. Vkládejte svou fotku dle návodu, který zde uvidíte.

9 ZÓNA PORADCŮ -IWP Seznam vytvořených nabídek. Možnost: duplikovat nebo vytvořit nabídku novou.

10 VYTVOŘENÍ PERSONIFIKOVANÉ NABÍDKY - IWP nový design ulehčuje ovladatelnost všechna políčka se vyplňují stejně, jako v původní verzi IWP nezapomeňte vybrat pro klienta užitečné články a tipy Jejich správným výběrem přiřazujete své nabídce důležitost v klientových očích.

11 ZASÍLÁNÍ PERSONIFIKOVANÝCH NABÍDEK - IWP pokud chcete duplikovat nabídku, musíte vybrat tu konkrétní změníte pouze oslovení, protože chcete nabídku odeslat jinému klientovi vyberete příjemce zaškrtnete odeslat odkaz na nabídku em tímto aktivujete nabídku můžete odeslat

12 ZASÍLÁNÍ PERSONIFIKOVANÝCH NABÍDEK - IWP JAK KLIENT UVIDÍ PERSONIFIKOVANOU NABÍDKU? klientovi přijde do u odkaz na vámi vytvořenou nabídku na odkaz klikne a dostane se do prostředí vašich webových stránek tato stránka s nabídkou má vždy unikátní webovou adresu, na které se zobrazí pouze tato nabídka zde klient uvidí i vybrané články a tipy

13 ČLÁNKY -IWP Zde vidíte seznam vámi napsaných článků. Pokud chcete napsat článek nový, klikněte na NOVÝ ČLÁNEK.

14 ČLÁNKY -IWP STATUS ČLÁNKU: - neaktivní Správce článek neschválil. - veřejně dostupný S vaším svolením zveřejněný článek i na oficiálním webu Kapitolu. - dostupný jen v rámci autorovy vizitky Článek je určen pouze vám a můžete jej tedy používat jen vy pro své klienty. - čeká na schválení Správce se dosud ke článku nevyjádřil. - dostupný v rámci IWP Článek mohou sdílet i vaši kolegové na IWP.

15 ČLÁNKY -IWP Zásady psaní článku: nekopírujte texty z jiných webových stránek (jinak by šlo o porušení autorských práv) pokud chcete použít cizí článek, vepište zde do textu odkaz na daný článek snažte se vytvářet unikátní texty pište pouze užitečné informace, které máte předem ověřeny pokud máte nějaký příběh ze své vlastní praxe, je jisté, že ten bude fungovat nejlépe, protože o něm víte nejvíc vy sami Jak postupovat při psaní vlastního článku? vyberte téma shromážděte informace z různých zdrojů, které spolu můžete porovnávat sestavte si osnovu napište článek dle sestavené osnovy a nechte jej minimálně pár hodin uležet po odležení uvidíte chyby, které jste předtím neviděli (pravopis i kostrbaté věty)

16 KONTAKTY - IWP Každý poradce má v tomto seznamu kontakty svých klientů z dat Webmakléře. Ty jsou do Zóny poradců zaváděny centrálou naší společnosti 1x měsíčně. Kontakty mimo Webmakléře si musí poradci do systému ukládat sami, a to takto: pro zavádění kontaktů např. z telefonu nebo počítače soubor.csv, který je se Zónou poradců kompatibilní pro jednotlivé vytváření kontaktů využijte položku v tomto menu PŘIDAT KONTAKT

17 Oslovení se dále zobrazuje při hromadné rozesílce. je povinnou položkou, protože systém by byl bez u nevyužitelný. Pokud datum narození znáte, vyplňte jej, aby klientovi mohla odcházet narozeninová přání. Pokud má být kontakt zahrnout do rozesílky newsletterů,, musíte jej označit. Text k narozeninám vyplňte, pokud chcete, aby přání bylo osobnější. V případě, že nevyplníte, odejde klientovi univerzálně nastavený text. Zároveň zde máte možnost narozeninová přání vypnout.

18 KONTAKTY - IWP Pro rozesílání hromadných zpráv je velmi důležité vytvořit si kategorie. Jeden kontakt může být zařazen do více kategorií. Kategorii vytvoříte jednoduše tlačítkem PŘIDAT KATEGORII.

19 NEWSLETTER - IWP Co je to newsletter? výslovnost ňůsletr Newsletter je zpráva zasílaná hromadně. U každého kontaktu vyplňujete oslovení, které se zde klientovi zobrazí, aby vznikl dojem, že je zpráva zasílána jen jemu. Po kliknutí na NEWSLETTER uvidíte přehled vámi vytvořených newsletterů. Dále se odsud můžete přesunout k vytváření newsletteru nového: VYTVOŘIT NOVÝ. Každý poradce má nastaven určitý limit pro rozesílání hromadných zpráv. Jestliže vám limit nestačí, kontaktujte kck@kapitol.cz.

20 NEWSLETTER - IWP Text newsletteruvypisujete pouze u šablon newsletter a zpráva s oslovením a textem, které vám dávají volnou ruku. U ostatních vyplňovat nemusíte. Nejdříve si vyzkoušejte zaslat newslettersobě, tím předejdete případným chybám v mailu. newsletter dochází klientovi pouze jako prostý text v mailu, bez obrázků a grafiky předmět zprávy je předmětem mailu na předmětu si dejte záležet ten rozhoduje, jestli si klient mail přečte nebo vymaže vyberte některou z šablon, kterou chcete klientům poslat můžete si rozkliknout náhled šablony, kterou jste vybrali

21 OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI - IWP Zde naleznete výpis kontaktůze serveru mujmajak.cz. Více informací k tomuto projektu a fungování při přebírání kontaktů z této stránky naleznete v samostatném návodu na Intranetu naší společnosti v sekci Média.

22 INTRANET

23 INTRANET Ze Zóny poradců budete přesměrováni na Intranet.

24 VZDĚLÁVÁNÍ

25 VZDĚLÁVÁNÍ Ze Zóny poradců se nyní dostáváte na webovou stránku, která se věnuje vzdělávání v Kapitolu. Naleznete zde přehled pořádaných seminářů a školení naší společností. O každém školení se dozvíte podrobnější informace a můžete si tak o jednotlivých udělat vlastní obrázek.

26 MATERIÁLY

27 MATERIÁLY VIDEA Vždělávací, reklamní videa, videa ke kampaním apod. Odkazy na videa můžete posílat svým kolegům či klientům. TUTORIÁLY Nově zavedená databáze videí s návody Jak na to. KE STAŽENÍ Odkazy na aktuální letáky či kampaně. Návod ke stažení naleznete přímo v sekci. Tyto dokumenty můžete následně použít při prezentaci u klienta.

28 V případě dotazů, problémů či nejasností se obracejte na: Kateřina Němcová

Manuál pro úplnou registraci klienta

Manuál pro úplnou registraci klienta Manuál pro úplnou registraci klienta 1 1. Načtěte si stránky www.maxitip.cz a vpravo nahoře vyberte ZAREGISTRUJTE SE. 2. Otevře se Vám registrační formulář. 2 3. První zadáte přihlašovací údaje: Přihlašovací

Více

Manuál pro používání systému Responsible Care

Manuál pro používání systému Responsible Care Manuál pro používání systému Responsible Care OBSAH Úvodní pokyny (registrace a přihlášení)... 3 Podání hlášení... 4 Správá odeslaných hlášení (prohlížení, opravy, mazání)... 5 Správa údajů společnosti...

Více

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese Freemail Prahy 10 Co umožňuje Freemail Freemail funguje na podobném principu jako běžné e-maily (seznam.cz, centrum.cz apod.). Abyste se lépe ve svém e-mailu orientovali, připravili jsme pro vás jednoduchý

Více

apilot - První kroky Publikační platforma apilot První kroky

apilot - První kroky Publikační platforma apilot První kroky Publikační platforma apilot První kroky Přihlášení https://domena.apilot.cz Po přihlášení Po přihlášení Nástěnka - aktualizace platformy novinky - tipy, triky (nastavení poštovních klientů) - aktivita

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

Uživatelský manuál pro Registr klinických standardů

Uživatelský manuál pro Registr klinických standardů Uživatelský manuál pro Registr klinických standardů Příloha 7c Závěrečné zprávy projektu č. NS 10650-3/2009 podpořeného Interní grantovou agenturou MZ ČR, Výzkum metod standardizace zdravotní péče zaměřený

Více

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Novinky v elektronické žákovské knížce Nová verze elektronické žákovské knížky Webová aplikace Bakaláři je v provozu na adrese https://jmenoskoly.bakalari.cz

Více

Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché!

Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché! Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché! V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Jsme Vám

Více

Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3?

Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3? Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3? Systém ESTOFAN je určen pro administraci a editaci webových stránek, které jsou provozovány reklamní agenturou PANKREA. 1. Přihlášení Po objednávce a vytvoření

Více

Zaslat.cz - Manuál pro registraci do partnerského/affiliate programu

Zaslat.cz - Manuál pro registraci do partnerského/affiliate programu Zaslat.cz - Manuál pro registraci do partnerského/affiliate programu Nejdříve Vám chceme poděkovat za zájem o náš provizní program. Protože máme společný zájem, připravili jsme pro Vás návod, jak aplikaci

Více

DISCORD. Návod k použití pro IVAO-CZ. Zpracoval: Jan Podlipský

DISCORD. Návod k použití pro IVAO-CZ. Zpracoval: Jan Podlipský DISCORD Návod k použití pro IVAO-CZ Zpracoval: Jan Podlipský O DISCORDU OBECNĚ Discord je komunikační software, který poprvé vyšel v roce 2015, a od prosince 2017 bylo registrováno přibližně 87 miliónů

Více

MarkAs marketingový asistent. Návod Betatest

MarkAs marketingový asistent. Návod Betatest MarkAs marketingový asistent Návod Betatest 25.5.2015 ! 2 /! 9 Obsah Návod betatest 3 Zapojení do betatestu 3 Instalace a aktivace 3 Založení nového zákazníka 4 Konfigurace MarkAs Mailer 6 Použití MarkAs

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL WEBOVÝ PORTÁL SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro vkládání článků 1. Přihlášení Otevřete si portál Sociální služby v Plzeňském kraji, viz následující odkaz: https://socialnisluzby.plzensky-kraj.cz/

Více

Dokumentace pro správu zlínských DUM

Dokumentace pro správu zlínských DUM Dokumentace pro správu zlínských DUM Obsah 1 Registrace... 3 1.1 Registrace nové školy... 3 1.2 Registrace uživatele/zaměstnance... 4 2 Kontakt... 5 2.1 Kontakt správců skrze kontaktní formulář... 5 3

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA Obsah Obsah... 4 Pinya CMS... 5 Přihlášení do systému... 6 Položky v menu administrace... 7 Uživatelé... 8 Správa uživatelů... 8 Nový uživatel... 9 Role... 10 Vytvoření

Více

První přihlášení do CMS. Po přihlášení

První přihlášení do CMS. Po přihlášení První přihlášení do CMS - Zadejte do prohlížeče Internet Explorer požadovanou webovou adresu ve formátu www.adresa.cz/cms (např. na hlavní web Diakonie by to bylo www.diakonie.cz/cms) - Vyskočí vám okno

Více

www.posticka.cz Jak to funguje?

www.posticka.cz Jak to funguje? Poštička.cz je webová aplikace, díky které budete moci ukládat kontaktní údaje svých zákazníků a přátel a následně je oslovit hromadně rozeslaným e-mailem. www.posticka.cz Jak to funguje? 1. Poštička.cz

Více

Manuál k Office Smart Network

Manuál k Office Smart Network Manuál k Office Smart Network 1. Stránky Office Navštivte stránku office.smart-network.cz pro přihlášení do vašeho účtu. 2. Vaše první přihlášení V pravém horním rohu klikněte na přihlásit se. Do kolonky

Více

Manuál pro InspIS HELPDESK

Manuál pro InspIS HELPDESK Česká školní inspekce Manuál pro zasílání záznamů o úrazech Manuál pro InspIS HELPDESK Obsah: 1) Přihlášení do systému 2) Vytvoření účtu pro pracovníka školy 3) InspIS HELPDESK str. 2 str. 2 str. 3 až

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 3 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

Návod pro používání nové internetové prezentace PFS

Návod pro používání nové internetové prezentace PFS Pražský fotbalový svaz Návod pro používání nové internetové prezentace PFS Správa a elektronická komunikace klubu a PFS prostřednictvím fotbalpraha.cz Pražský fotbalový svaz 19.8.2011 Obsah Úvod... 3 Přihlášení

Více

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308 E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL Platí od 08.2012 www.dhlfreight.cz 840 111 308 Obsah 1. E-BILLING 1.1 Úvod... 3 2. Registrační proces 2.1 Registrace do DHL E-BILLING... 4 2.2 Postup registrace do DHL E-BILLING...

Více

Postup evaluace vlastního hodnocení školy pomocí Informačního Systému DIAGNOSTIC

Postup evaluace vlastního hodnocení školy pomocí Informačního Systému DIAGNOSTIC Postup evaluace vlastního hodnocení školy pomocí Informačního Systému DIAGNOSTIC Náhled stránky www.diagnostic.cz Postupujte podle bodů 1-5: 1. Registrace a přihlášení 2. Objednávka a zaplacení 3. Založení

Více

Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty.

Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty. Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty. Úvodem Webové stránky www.videoskolam.cz vznikly za účelem efektivnějšího zprostředkování našich

Více

Správa obsahu webové platformy

Správa obsahu webové platformy Správa obsahu webové platformy www.dobrovolnik.net Bc. Irina Kushnareva PRAHA 2019 Tento dokument byl vypracován v rámci projektu Dobrovolnictví ve veřejné správě, reg. č. CZ.03.3.X/0.0/0.0/15_018/0005458,

Více

Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty.

Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty. Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty. Úvodem Webové stránky www.videoskolam.cz vznikly za účelem efektivnějšího zprostředkování filmů

Více

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online. V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online.  V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Jak se registrovat V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Poté se zobrazí další pole, která musíte vyplnit. Všechna pole jsou povinná. Při chybném vyplnění některých polí se jejich seznam zobrazí

Více

Pomůcka/manuál pro redakční systém http://helpdesk.remax-czech.cz verze 1.0

Pomůcka/manuál pro redakční systém http://helpdesk.remax-czech.cz verze 1.0 Pomůcka/manuál pro redakční systém http://helpdesk.remax-czech.cz verze 1.0 Přihlášení do systému Na adrese http://helpdesk.remax-czech.cz, viz. obr., vyplněním příslušného uživatelského jména a hesla.

Více

Ekoškola - manuál pro správce školy

Ekoškola - manuál pro správce školy Ekoškola - manuál pro správce školy Obsah 1. Registrace 2. Administrace školy 3. Ekoškola - úkol měsíce 1. Registrace Registrace školy se provádí na adrese www.ekolampov.cz/cz/registrace-skoly. Zde zadejte

Více

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený Redakční systém Joomla Prokop Zelený 1 Co jsou to red. systémy? Redakční systémy (anglicky Content Management System - CMS) jsou webové aplikace používané pro snadnou správu obsahu stránek. Hlavním cílem

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Moodle Návod pro studenty

Moodle Návod pro studenty Moodle Návod pro studenty Co je to Moodle? Moodle je e-learningové prostředí vytvořené v rámci projektu MAPLIMAT. Jsou zde ke stažení studijní opory a další materiály k předmětům inovovaným, nebo nově

Více

VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ V APLIKACI PROEBIZ

VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ V APLIKACI PROEBIZ VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ V APLIKACI PROEBIZ Manuál pro dodavatele Author s name Date Vážení dodavatelé, právě v rukou držíte stručný manuál jak pracovat s CETIN výběrovým řízením. V případě problému při zadávání

Více

Obchodní příležitosti

Obchodní příležitosti Obchodní příležitosti Celá databáze HBI je koncipována tak, aby v co největší míře přispěla svým uživatelům registrovaným i neregistrovaným k co nejlepší orientaci na trhu. Což v praxi znamená, že se nemůže

Více

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou.

mlink.cz, mlink.sk [MANUÁL INZERENTA] mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. mlink.cz, mlink.sk mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. Neplaťte už za kliky ani počet zobrazení Vaší reklamy. U mlink.cz platíte fixní částkou dobu zobrazení

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Manuál pro Vzdálený přístup ides pro nájemce bytů ve správě m.č. Praha 10

Manuál pro Vzdálený přístup ides pro nájemce bytů ve správě m.č. Praha 10 pro nájemce bytů ve správě m.č. Praha 10 ides@praha10.cz Dojde-li ke ztrátě přístupových údajů nebo jejich prozrazení, je ve Vašem zájmu neprodleně oznámit tuto skutečnost na SF nebo na výše uvedený mail!!!

Více

Část 1 Zřízení Profilu Zadavatele Část 2 Uveřejnění dokumentů na zřízený profil zadavatele Část 3 Menu 1) Změna hesla 2) Moje ID

Část 1 Zřízení Profilu Zadavatele Část 2 Uveřejnění dokumentů na zřízený profil zadavatele Část 3 Menu 1) Změna hesla 2) Moje ID Část 1 Zřízení Profilu Zadavatele Část 2 Uveřejnění dokumentů na zřízený profil zadavatele Část 3 Menu 1) Změna hesla 2) Moje ID Část 1 Zřízení Profilu Zadavatele Krok 1. Ve svém internetovém prohlížeči

Více

Informační manuál ZVEŘEJŇOVÁNÍ STUDIJNÍCH MATERIÁLŮ PROSTŘEDNICTVÍM PORTÁLU STUDENT.CZU.CZ

Informační manuál ZVEŘEJŇOVÁNÍ STUDIJNÍCH MATERIÁLŮ PROSTŘEDNICTVÍM PORTÁLU STUDENT.CZU.CZ Informační manuál ZVEŘEJŇOVÁNÍ STUDIJNÍCH MATERIÁLŮ PROSTŘEDNICTVÍM PORTÁLU STUDENT.CZU.CZ STŘEDISKO INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ FŽP a FLD Aplikace STUDENT Úvod Tento manuál je určen jako návod pro zpřístupňování

Více

Zpracoval Datum Verze Popis změn

Zpracoval Datum Verze Popis změn Uživatelský manuál Zpracoval Datum Verze Popis změn Grant Avakjan 29.09.2010 1.0 Vytvoření manuálu Grant Avakjan 14.10.2010 2.0 Aktualizace dokumentu Aleš Danda 2. 8. 2011 2.1 Aktualizace dokumentu popis

Více

Návod na modul Registr oznámení pro obce a města

Návod na modul Registr oznámení pro obce a města Návod na modul Registr oznámení pro obce a města Základní informace Co je "Registr oznámení" Registr oznámení o činnostech, oznámení o majetku a oznámení o příjmech, darech a závazcích, dle zákona č. 159/2006

Více

Manuál pro Registrované uživatele / Klienty

Manuál pro Registrované uživatele / Klienty Manuál pro Registrované uživatele / Klienty OBSAH 1. Přihlášení klienta web stránka, region, jméno a heslo 2. Po přihlášení klienta vysvětlení jednotlivých položek 2.1. Přidávání a odebírání staveb z oblíbených

Více

NÁVOD PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO GARANTY A UČITELE

NÁVOD PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO GARANTY A UČITELE NÁVOD PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO GARANTY A UČITELE 1. Registrace na webu ChO... 2 1.1. Výběr způsobu přihlašování... 3 1.1.1. Přihlášení e-mailem... 3 1.1.2. Přihlášení přes Google... 6 1.1.3. Přihlášení

Více

Postup při nahrávání fotografií a zprávy z výlepu do aplikace AFIŠ Obsah

Postup při nahrávání fotografií a zprávy z výlepu do aplikace AFIŠ Obsah Postup při nahrávání fotografií a zprávy z výlepu do aplikace AFIŠ Obsah 1) Přihlášení:... 2 2) Nahrát fotografie a zprávu z výlepu... 2 a) Nahrát všechny fotografie najednou a následně je třídit... 3

Více

Na vod k nastavenı e-mailovy ch schra nek Administrace

Na vod k nastavenı e-mailovy ch schra nek Administrace Na vod k nastavenı e-mailovy ch schra nek Administrace Návod k administraci e-mailových schránek na serveru stribrny.net. V administraci schránek lze vytvářet nové schránky, upravovat stávající schránky,

Více

Dokumentace pro správu zlínských DUM

Dokumentace pro správu zlínských DUM Dokumentace pro správu zlínských DUM Obsah 1 Správa administrátorů... 3 1.1 Přidávání administrátorů... 3 1.2 Nastavování práv administrátorů... 3 1.3 Upravení detailů administrátora... 5 1.4 Aktivování,

Více

Technická podpora: tel

Technická podpora:   tel Návod na vyplnění el. žádosti o dotace v prostředí portálu Komunikace pro občany Než začnete vyplňovat elektronický formulář Budete potřebovat: e-mailovou schránku, na kterou máte přístup zařízení s přístupem

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu 21.1.2013 Obsah Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK... 3 Stránka pro přihlášení

Více

Uživatelská příručka 6.A6. (obr.1.)

Uživatelská příručka 6.A6. (obr.1.) Uživatelská příručka 6.A6 Na stránky se dostanete zadáním URL adresy: http://sestasest.tym.cz do vašeho prohlížeče. Teď jste se dostali na úvodní stránku, na které vidíte fotku, přivítání, odkaz na Uživatelskou

Více

Návod k obsluze systému fakturace.no

Návod k obsluze systému fakturace.no Tým fakturace.no představuje: Návod k obsluze systému fakturace.no Vydáno: 25.06.2014 Registrace do systému Za účelem registrace do systému vyberte po vstupu na hlavní stranu zaregistrujte se. Zobrazí

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL Příručka pro klienty V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na info@artesa.cz nebo na čísle 800 128 836. 1/23 Artesa, spořitelní družstvo, www.artesa.cz, info@artesa.cz

Více

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Obsah: Kapitola 1) Přihlášení a změna hesla str. 2 2) Vytvoření účtu pro pracovníka školy str. 3 3) Založení akce str. 4 4) Vyplňování formulářů str. 6 5) Přístup do Portálu

Více

Průvodce e learningem pro administrátory

Průvodce e learningem pro administrátory Průvodce e learningem pro administrátory 1. Možnosti administrátora Administrátor má k dispozici tyto základní funkce: Možnost provádět úpravy v registru uživatelů udržování aktuální databáze úprava údajů

Více

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI

Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Manuál pro školy PORTÁL ČŠI Obsah: Kapitola 1) Přihlášení a změna hesla str. 2 2) Vytvoření účtu pro pracovníka školy str. 3 3) Založení akce str. 4 4) Vyplnění formulářů str. 6 5) Přístup a vyhledání

Více

Profesis KROK ZA KROKEM 2

Profesis KROK ZA KROKEM 2 Profesis KROK ZA KROKEM 2 Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace. Včetně nul na začátku např.: 0000001 - heslo: na štítku DVD Profesis

Více

Manuál na pořízení technické změny pomocí webové kalkulačky. Verze 1.2

Manuál na pořízení technické změny pomocí webové kalkulačky. Verze 1.2 Manuál na pořízení technické změny pomocí webové kalkulačky Verze 1.2 2 Obsah 1. Úvod.. 3 1.1. Základní informace 3 1.2. Spuštění kalkulačky. 3 1.3. Přehled možných úprav 4 2. Sestavení technické změny.

Více

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o Veškerý nabízený sortiment parapetních desek a příslušenství objednáte jednoduše a rychle přes

Více

Administrace webu Postup při práci

Administrace webu Postup při práci Administrace webu Postup při práci Obsah Úvod... 2 Hlavní menu... 3 a. Newslettery... 3 b. Administrátoři... 3 c. Editor stránek... 4 d. Kategorie... 4 e. Novinky... 5 f. Produkty... 5 g. Odhlásit se...

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu Pracovní skupiny 21.3.2013 Obsah Obsah... 2 Návod na obsluhu interního webu IS NSK... 3 Základní informace o IS NSK...

Více

Záložka Zařízení Záložka Lidé

Záložka Zařízení Záložka Lidé aktualizovaná verze k 28. 2. 2013 Přihlášení Do svého webového prohlížeče zadejte adresu http://adresar.charita.cz Upozornění, stránky administrace adresáře nejsou kompatibilní s prohlížečem Internet Explorer

Více

Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže

Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ Registrační formulář najdete pod odkazem REGISTRACE na hlavní stránce projektu www.stazepromlade.cz.

Více

Manuál k přihlášení do systému Grantys

Manuál k přihlášení do systému Grantys Manuál k přihlášení do systému Grantys Pro žadatele v programech SRDCOVKA a PRO REGION Verze platná ke dni 3. 12. 2018 Nadace OKD Karola Śliwky 149/17, 733 01 Karviná - Fryštát Telefon: +420 702 202 208

Více

PROGRAM SKYPE. Návod Skype. www.workline.cz VERZE NÁVODU A PROGRAMU VYUŽITÍ PRO V TOMTO NÁVODU SE NAUČÍTE. STÁHNUTÍ A INSTALACE

PROGRAM SKYPE. Návod Skype. www.workline.cz VERZE NÁVODU A PROGRAMU VYUŽITÍ PRO V TOMTO NÁVODU SE NAUČÍTE. STÁHNUTÍ A INSTALACE PROGRAM SKYPE VERZE NÁVODU A PROGRAMU Verze 1 1.7.2008 Verze Skype 3.5.0.239 VYUŽITÍ PRO Telekonference pro více účastníků Videokonference pro 2 účastníky Instant Messaging (chat) Zasílání souborů V TOMTO

Více

Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. [MANUÁL PUBLISHERA]

Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. [MANUÁL PUBLISHERA] mlink.cz, mlink.sk mlink.cz, mlink.sk Reklamní systém pro časově cílenou reklamu: bannerovou či textovou. Vydělávejte prodejem cílené reklamy pomocí odkazové Lišty, Bloku reklamu nebo Bannerů na svých

Více

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU PŘIHLÁŠENÍ K E-MAILOVÉMU ÚČTU Pro přihlášení k účtu je třeba do internetového vyhledávače napsat internetovou adresu http://hotmail.com. Po

Více

Návod na internetové bankovnictví

Návod na internetové bankovnictví Návod na internetové bankovnictví Obsah 1. První přihlášení a obnova hesla.... 2 2. Obsluha internetového bankovnictví..... 3 2.1 Úvodní obrazovka 3 2.2 Zadání jednorázové platby 4 2.3 Zadání hromadné

Více

ORB NEXT GENERATION Návod pro vedoucí webová plaforma. Verze aktuální k: 11.9.

ORB NEXT GENERATION Návod pro vedoucí webová plaforma. Verze aktuální k: 11.9. ORB NEXT GENERATION Návod pro vedoucí webová plaforma Verze aktuální k: 11.9. Jak začít Úvodní stránka Adresa pro přístup k ORB je následující: https://www.onlinerecordbook.org/ mobilní aplikace ke stažení

Více

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze 1 Návod pro studenty DSP 1.1 Vyplnění tabulky v Excelu Vzorovou tabulku ke stažení naleznete na webu www.fld.czu.cz

Více

Write-N-Cite - stručný návod

Write-N-Cite - stručný návod Nástroj pro podporu výzkumu od společnosti ProQuest Spuštění Write-N-Cite POZNÁMKA: Při prvním spuštění Write-N-Cite ve Windows musíte být připojeni k internetu, abyste se mohli přihlásit do svého RefWorks

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

Uživatelský manuál. Obsah

Uživatelský manuál. Obsah Uživatelský manuál Obsah Úvodní stránka a horní menu Registrace uživatele Registrace studenta Registrace pedagoga Registrace firmy Přihlášeni do systému Obnovení zapomenutého hesla Nastavení uživatelského

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

Návod k používání služeb na portálu SMSbrána.cz. www.smsbrana.cz

Návod k používání služeb na portálu SMSbrána.cz. www.smsbrana.cz Návod k používání služeb na portálu SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Obsah 1 registrace a příhlášení... 3 2 co dělat po přihlášení uživatelské rozhraní... 4 3 Dobití kreditu... 5 4 Naplnění kontaktního adresáře...

Více

HYDROEKOLOGICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM VÚV TGM, v.v.i. Evidence úkolů řešených ve VÚV TGM, v.v.i. a jejich výstupů. Dokumentace evidence

HYDROEKOLOGICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM VÚV TGM, v.v.i. Evidence úkolů řešených ve VÚV TGM, v.v.i. a jejich výstupů. Dokumentace evidence HYDROEKOLOGICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM VÚV TGM, v.v.i. Evidence úkolů řešených ve VÚV TGM, v.v.i. a jejich výstupů Dokumentace evidence verze: 3.0 únor 2014 OBSAH 1. Úvod 4 2. Postup sběru a ukládání dat 5

Více

VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO

VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO BOŽÍ OBCHOD S.R.O. ZÁKLADNÍ INFORMACE A NÁVOD B2B V jednotě je síla! Výhody systému a prodeje + Objednávky v minimální nastavené částce nebo ks + provize z prodeje jen 5%

Více

Jednoduchý pomocník pro aplikaci Elektronická příloha č. 2 EP2W EP2 Workspace

Jednoduchý pomocník pro aplikaci Elektronická příloha č. 2 EP2W EP2 Workspace 1. Obecné informace... 1 2. Žádost o přílohu č. 2... 2 3. Vyplnění a odeslání přílohy č. 2 k podpisu do VZP... 3 4. Podpis a odeslání přílohy č. 2 do VZP... 4 4.1 Podepsání jednotlivého dokumentu... 4

Více

1. VSTUP do e-learningu

1. VSTUP do e-learningu ! 1 1. VSTUP do e-learningu Při vstupu na stránky klikněte na tlačítko PRO STUDENTY zde kliknete a vyberete si - E-learning. Otevře se stránka, zde vidíte obrázky učebnic s názvy jazyků. Vpravo je modrý

Více

PRACOVNÍ (ZKRÁCENÁ VERZE) MANUÁLU PRO PRÁCI S IS PORTEX PRO POTŘEBY PO SMO

PRACOVNÍ (ZKRÁCENÁ VERZE) MANUÁLU PRO PRÁCI S IS PORTEX PRO POTŘEBY PO SMO PRACOVNÍ (ZKRÁCENÁ VERZE) MANUÁLU PRO PRÁCI S IS PORTEX PRO POTŘEBY PO SMO Jak získat uživatelské jméno a heslo: V současné době zřizuje uživatelské účty do aplikace zástupce dodavatele informačního systému

Více

Jednoduchý návod na základní obsluhu Prestashopu 1.6:

Jednoduchý návod na základní obsluhu Prestashopu 1.6: Jednoduchý návod na základní obsluhu Prestashopu 1.6: Správa objednávek Když přijde objednávka, systém automaticky zasílá email provozovateli eshopu a zákazníkovi. Seznam objednávek je zde: Vedle každé

Více

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o.

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. 1. Zřízení profilu zadavatele.2 1.1. Registrace a přihlášení.2

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Program Podpora bydlení Podprogram 117D06400 Podporované byty Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad. Uživatel (žadatel o

Více

Akceptační test. Úvod

Akceptační test. Úvod Verze 1.5 Akceptační test Úvod Tento dokument popisuje postup ověření softwaru, ohledně pokrytí požadavků. Obsahuje vstupní a výstupní parametry pro každý test. Testy Aplikace je napsána pro více uživatelských

Více

Návod: Nastavení darovacího formuláře na webu

Návod: Nastavení darovacího formuláře na webu Návod: Nastavení darovacího formuláře na webu Darovací formuláře jsou jednoduchým nástrojem, jak potenciálnímu dárci nabídnout rychlou a snadnou možnost darování platební kartou nebo převodem. Stačí, aby

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY. Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104)

Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY. Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104) 2013 Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104) Obsah OBSAH... 1 ÚVOD... 2 PŘÍRUČKA PRO ADMINISTRÁTORA... 3 1. VYTVOŘENÍ

Více

POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY

POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY www.akreditovanekurzy.cz V dokumentu naleznete dvě verze postupu vytvoření objednávky. 1 2 V KOSTCE DETAILNÍ NÁVOD Pro znalé uživatele, kteří potřebují osvěžit paměť. Postup

Více

Registrace Jak mám postupovat hned po registraci? Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH?

Registrace Jak mám postupovat hned po registraci? Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH? Manuál k HELIOS One Podnikatel Obsah Registrace... 3 Jak mám postupovat hned po registraci?... 3 Kde a jak si nastavím, že jsem plátce DPH?... 3 Jak si založím další firmu?... 4 Jsem podnikatel. Jak vytvořím

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Program Podpora bydlení Podprogram 117D06300 Podporované byty Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad. Uživatel (žadatel o

Více

Czech Nature Photo Návod

Czech Nature Photo Návod Czech Nature Photo Návod Tento návod vás provede všemi úkony nutnými pro úspěšné přihlášení vašich fotogra?ií do soutěže Czech Nature Photo. Pokud narazíte na problém, který není v tomto dokumentu podchycen,

Více

Metodika pro žadatele o dotaci do Programu 2018

Metodika pro žadatele o dotaci do Programu 2018 Metodika pro žadatele o dotaci do Programu 2018 Cílem tohoto dokumentu je popsat metodický postup pro žadatele o dotaci JSDH v Portálu krizového řízení. 1 Registrace a přihlášení do systému Pro získání

Více

Bára Dvořáková, Centre for Modern Education CZ s.r.o. Kontakt: bdvorakova@cfme.net

Bára Dvořáková, Centre for Modern Education CZ s.r.o. Kontakt: bdvorakova@cfme.net Webové stránky projektu: www.objevuj.eu Stránky obsahují: Informace o projektu (základní informace, harmonogram, fotogalerie, aktuality) Popis možností zapojení pro žáky i učitele Zajímavé odkazy týkající

Více

Uživatelský manuál. Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví. Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví.

Uživatelský manuál. Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví. Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví. Uživatelský manuál Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví. Veroval medi.connect: Jediným kliknutím ovládejte své zdraví. 1 Osobní diagnostika Značka Veroval prezentuje nejucelenější

Více

Manuál. Omluvenky online

Manuál. Omluvenky online Manuál Omluvenky online Jan Čižmár Chlupac.com Brno 2013 Obsah 1 Přihlášení 2 2 Student 2 2.1 Výpis absencí........................... 3 2.2 Nastavení............................. 3 3 Zákonný zástupce

Více

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC

Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC Kompletní návod na nákup a čtení eknih ve formátech PDF a epub na PC a MAC - 1 - ereading Jaromír Frič Obsah O tomto dokumentu... 3 1. Registrace na portálu ereading.cz... 4 2. Instalace Adobe Digital

Více

Návod na používání webmailu

Návod na používání webmailu Návod na používání webmailu Každý student a zaměstnanec UTB má svoji vlastní školní e-mailovou schránku. K té se lze připojit buď pomocí webového klienta http://webmail.utb.cz, nebo libovolného e-mailového

Více

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 M j ú et Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 Obsah 1 Přihlášení do aplikace Klientské centrum.......................................................................................... 4 2 Zprávy systému...................................................................................................................

Více

NÁVOD Jak vytvořit Událost na Facebooku. Kateřina Švidrnochová

NÁVOD Jak vytvořit Událost na Facebooku. Kateřina Švidrnochová NÁVOD Jak vytvořit Událost na Facebooku Kateřina Švidrnochová VYTVOŘTE UDÁLOST 1. Otevřete si svou Facebook Stránku. 2. Klikněte na tlačítko Vytvořit událost. Jsou 2 cesty, jak se k tlačítku dostat, viz

Více