1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či."

Transkript

1 1 Úvod Aplikace XPERA Projects, která je určena pro sběr a řešení požadavků, přináší nový rozměr a efektivity mobilního klienta. Aplikace Xpera Projects pro ios znamená mít řešené případy stále s sebou. Umožňuje tvorbu a správu projektů, tvorbu a správu problémů, umožňuje přidávat komentáře, časové záznamy nebo přílohy. Také disponuje push notifikacemi. 2 Registrace a přihlášení Registrace - Po otevření aplikace Xpera Projects se zobrazí přihlašovací okno. Pro registraci klikněte na položku Zaregistrujte se. Zobrazí se okno, kam vložíte povinné údaje jako uživatelské jméno, zobrazované jméno, , heslo a potvrzující heslo. Poté klikněte na tlačítko Hotovo (Obr.1 Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či spravovat staré projekty, nebo můžete obdržet pozvánku od Vašeho kolegy, se kterým se budete podílet na projektu (Obr.1 Vítejte). Pokud se rozhodnete vytvořit nový projekt, zadejte jméno projektu, kód projektu a popis projektu. Dále vyberte projektovou šablonu z dané nabídky, obrázek projektu a klikněte na tlačítko Hotovo (Obr.1 Nový projekt). Obr1 Registrace Přihlášení - Po otevření aplikace Xpera Projects se zobrazí obrazovka, kde zadáte Uživatelské jméno a Heslo. Následně klikněte na Přihlásit se (Obr.2 Přihlášení). Pro přihlášení je nutné zadat také adresu serveru. Adresu serveru zadáte kliknutím na. Požádejte vašeho systémového administrátora o správnou URL serveru (Obr.2 Adresa serveru). Pro vlastní potřebu můžete také použít veřejný server "ws.xpera.eu" (bez uvozovek). Po zadání URL serveru klikněte na Hotovo. Na veřejném serveru "ws.xpera.eu" můžete být členem pouze jednoho projektu. Pro odhlášení klikněte na a následně na položku Odhlásit se.

2 Obr.2 Přihlášení 3 Základní obrazovky Mé případy - Po přihlášení do aplikace Xpera Projects se zobrazí stránka Mé případy. Jedná se o kompletní přehled všech úkolů, které byly zadány přihlášené osobě (Obr.3 Mé Případy). Procentuální dokončenost případu je graficky znázorněna zelenou barvou v rámečku vedle názvu případu. Případ můžete vyhledat kliknutím na a následným zadáním části názvu vyhledávaného případu. (Obr.3 Vyhledávaní). Pro obnovení stránky klikněte na. TOTO TREBA SFOTIT (hladanie) Obr.3 Mé případy Projekty - Na obrazovce Mé případy klikněte na záložku Projekty. Zobrazí se seznam projektů, ke kterým máte přístup (Obr.4 Projekty). Projekt můžete vyhledat kliknutím na a následným zadáním části názvu vyhledávaného projektu. Po kliknutí na název projektu se zobrazí Aktuální případy zvoleného projektu (Obr.4 Aktuální případy). Pro obnovení stránky klikněte na.

3 Obr.4 Projekty 4 Operace s případy V aplikaci se zobrazují případy, které jsou rozdělené do tří skupin: - Aktuální - všechny případy, které nejsou uzamčené. - Mé - případy, které jsou přiřazené uživateli, pod kterým jste přihlášeni. - Všechny případy - všechny případy v projektu, ke kterým máte přístup. Na základní obrazovce Mé případy potáhnete prstem doleva anebo klikněte na záložku Projekty. Volbu projektu potvrdíte kliknutím. Zobrazí se Aktuální případy (Obr.5 Aktuální případy). Na obrazovce Aktuální případy potáhnete prstem doleva a zobrazí se Mé případy (Obr.5 Mé případy). Na obrazovce Mé případy potáhnete prstem doleva a zobrazí se Všechny případy (Obr.5 Všechny případy). Mezi jednotlivými obrazovkami případů se lze pohybovat také kliknutím na záložky, které jsou umístěny v horní části obrazovky.

4 Obr.5 Případy 4.1 Přidání případu Na obrazovce Aktuální případy, Mé případy nebo Všechny případy, klikněte na do kterého postupně vyplníte potřebné atributy (Obr.6 Nový případ).. Otevře se okno, Projekt - zadáváme pouze tehdy, když přidáváme případ v základní obrazovce Mé případy, která se zobrazí po přihlášení. Při vytváření případu ve vybraném projektu je projekt předem definován. Název - zadejte srozumitelný název případu. Název případu je povinný. Pokud nezadáte název, případ se neuloží. Popis - napište upřesňující informace k zadanému úkolu. Zadavatel - většinou se jedná o osobu, která vytváří případ. Zadavatelem může být i jiná osoba např. vedoucí, který zadá zaměstnanci vytvoření případu a následně ho někomu přiřadí. Řešitel - osoba, která má případ vyřešit. Počet řešitelů během jednoho případu může být víc. Dokončeno - řešitel průběžně vyplňuje procentuální množství odvedené práce. Stav Určuje v jakém stavu se případ nachází, např.: nepřiřazeno - nový případ který nemá řešitele, přiřazeno - případ, který je ve stádiu řešení atd. Stav řešení - doplňující stav řešení případu. Lze ho zadávat nezávisle od stavu případu. Priorita - udává důležitost případu. Přednostně řešíme případy s vysokou prioritou. Typ - typ případu. Jako typ můžeme považovat úlohu, chybu, rozšíření atd. Kategorie - vybíráme z nabídky, dle druhu případu. Milník a Ovlivněný milník - vyplníme dle nabídky. Za milník můžeme považovat etapu projektu, milníkem muže být například i celý rok. Termín - udává datum započetí případu a termín, do kdy má být případ vyřešen. Odhadované hodiny - odhadovaný čas řešení daného případu. Po vyplnění všech potřebných atributů, můžeme případ uložit kliknutím na Hotovo. Pro zrušení a návrat na případy klikněte na Zrušit. Pozn. Uživatel, který nemá dostatečné oprávnění, nemůže některé atributy zadávat či měnit.

5 Obr.6 Přidání případu 4.2 Úprava případu Všechny atributy řešených případů může řešitel i zadavatel průběžně upravovat dle fáze, ve které se řešení úkolu nachází. Upravovat případy můžete dvěma způsoby: 1. Na obrazovce Aktuální případy, Mé případy nebo Všechny případy, klikněte na případ, který chcete upravit. Otevře se přehled případů (Obr.7 Přehled). Následně klikněte na. Zobrazí se okno, ve kterém měníte atributy stejně, jako při vytváření nového případu (Obr.7 Upravit případ). Po změně všech požadovaných atributů, případ uložíte kliknutím na Hotovo. Pro zrušení úpravy a návrat na seznam případu klikněte na Zrušit. 2. Na obrazovce Aktuální případy, Mé případy nebo Všechny případy, kliknete a podržíte prst na případu, který chcete upravit. Zobrazí se nabídka Odstranit, Zobrazit nebo Editovat. Pro úpravu případu klikněte na Editovat. Pozn. Uživatel, který nemá dostatečné oprávnění, nemůže některé atributy zadávat nebo měnit.

6 Obr.7 Úprava případu Odstranění případů Odstranit případy můžete dvěma způsoby: 1. Na obrazovce Aktuální případy, Mé případy nebo Všechny případy, klikněte a podržte prst na případě, který chcete smazat. Zobrazí se nabídka Odstranit, Zobrazit nebo Editovat (Obr.8 Odstranění případu). Pro odstranění případu klikněte na položku Odstranit a poté na položku Ano. 2. Na obrazovce Aktuální případy, Mé případy nebo Všechny případy, klikněte na případ. Otevře se přehled případu. Klikněte na a následně na Odstranit. (Obr.8 Přehled). Poté klikněte na položku Ano. Pozn. Možnost mazání případů závisí od oprávnění uživatele, pod kterým jste přihlášen. Ne všichni uživatelé jsou oprávněni případy mazat. Obr.8 Odstranění případů 4.3 Komentáře Komentáře slouží k rychlé komunikaci mezi zadavatelem a řešitelem. Pro zobrazení komentářů klikněte na případ a poté na položku Komentáře, nebo v přehledu případů potáhnete prstem doleva. (Obr.9 Komentáře)_. Pro přidaní komentáře klikněte na. Zobrazí se okno, ve kterém vyberete jestli má být komentář řešením (řešení se v komentářích zobrazuje zelenou barvou) a napíšete text (Obr.9 Nový komentář). Pro uložení komentáře klikněte na položku Hotovo. Pro zrušení a návrat na seznam komentářů klikněte na položku Zrušit. Pro úpravu komentáře klikněte a podržte prst na komentáři, který chcete upravit (Obr.9 Úprava a odstranění komentáře). Následně klikněte na položku Editovat. Dále postupujeme stejně, jako při vytváření nového komentáře. Pro odstranění komentáře klikněte a podržte prst na komentáři, který chcete odstranit (Obr.9 Úprava a odstranění komentáře). Poté klikněte na položku Odstranit a pak na položku Ano. Pozn. Přidávání, úprava či mazání komentářů závisí na oprávnění uživatele, pod kterým jste

7 přihlášen. Ne všichni uživatelé jsou oprávněni komentáře přidávat, měnit anebo mazat. Obr.9 Komentáře 4.4 Časové záznamy Na obrazovce Aktuální případy, Mé případy nebo Všechny případy, klikněte na zvolený případ. Zobrazí se obrazovka s přehledem případů. Pak klikněte na položku Časové záznamy, nebo v záložce Přehled potáhněte 2x prstem doleva. Zobrazí se obrazovka, kam řešitelé zadávají odpracovaný čas na jednotlivých úkolech. (Obr.10 Časové záznamy). Pro přidání časového záznamu klikněte na. Zobrazí se okno, kde definujete datum řešení úkolu a čas strávený nad daným úkolem (Obr.10 Nový časový záznam). K časovému záznamu můžete také přidat komentář. Pro přidání časového záznamu klikněte na položku Hotovo. Pro zrušení a návrat na seznam časových záznamů klikněte na Zrušit. Pro úpravu časového záznamu klikněte a podržte prst na časovém záznamu, který chcete upravit (Obr.10 Úprava a odstranění časového záznamu). Následně klikněte na položku Editovat. Dále postupujeme stejně, jako při vytváření nového časového záznamu. Pro odstranění časového záznamu klikněte a podržte prst na časovém záznamu, který chcete smazat (Obr.10 Úprava a odstranění časového záznamu). Následně klikněte na položku Odstranit a pak na položku Ano. Pozn. Přidávání, úprava či mazání časových záznamů závisí na oprávnění uživatele, pod kterým jste přihlášen. Ne všichni uživatelé jsou oprávněni časové záznamy přidávat, měnit nebo mazat.

8 Obr.10 Sledování času 4.5 Přílohy Pro zobrazení příloh, které jsou přidány k případu, klikněte na položku Přílohy (Obr.11 Přílohy). Přílohu otevřete kliknutím na danou přílohu, nebo kliknutím a podržením prstu na dané příloze a následným kliknutím na položku Otevřít. Pro přidání přílohy klikněte na. Zobrazí se okno, kam zadáte název přílohy a její popis (Obr.11 Nová příloha). Obrázek přidáte kliknutím na položku Přidat obrázek. Následně vyberte obrázek z vašeho zařízení. Přílohu uložíte kliknutím na položku Hotovo. Pro zrušení a návrat na seznam příloh klikněte na položku Zrušit. Pro odstranění přílohy klikněte a podržte prst na příloze, kterou chcete odstranit (Obr.10 Odstranění přílohy). Poté klikněte na položku Odstranit a pak na položku Ano. Pozn. Přidávání nebo mazání příloh závisí na oprávnění uživatele, pod kterým jste přihlášen. Ne všichni uživatelé jsou oprávněni přílohy přidávat anebo mazat.

9 Obr.11 Přílohy 5 Správa projektu Pro správu projektu klikněte a podržte prst na projektu, který chcete spravovat. Následně klikněte na položku Spravovat projekt (Obr.12 Projekty). Správu projektu můžete ovládat také otevřením zvoleného projektu, kliknutím na a následným kliknutím na Spravovat projekt. Zobrazí se okno Detail, kde můžete změnit název projektu, kód, popis, manažera projektu, nebo můžete změnit obrázek (Obr.12 Detail). Veškeré změny uložíte kliknutím na Hotovo. Chcete-li přidat anebo odebrat řešitele v daném projektu, klikněte na položku Správa (Obr.12 Správa). Uživatele do projektu přidáte zaškrtnutím políčka, nacházejícím se před jménem uživatele. Pro přizvání uživatele do projektu klikněte na položku Přidat uživatele. Zobrazí se okno, s nabídkou zadání u uživatele. Po nalezení uživatele klikněte na jeho jméno a následně na položku Hotovo. Pro smazání projektu klikněte a podržte palec na projektu a následně klikněte na položku Smazat projekt. Obr.12 Správa projektu 6 Nastavení Projekt nastavíte kliknutím na, nacházejícím se v základních obrazovkách Mé případy nebo Projekty ve spodní části obrazovky. Zde můžete nastavit push notifikace (přicházející notifikace, například když je Vám přiřazen případ), změnit zobrazované jméno, , heslo nebo se odhlásit (Obr.13 Nastavení). - Po změně zobrazovaného jména nebo u uložíte změny kliknutím na položku Uložit. - Pro změnu hesla klikněte na položku Změnit heslo. Zobrazí se okno, kam zadáte aktuální heslo, nové heslo a znovu nové heslo. Poté klikněte na položku Uložit (Obr.13 Změna hesla). Pro zavření okna Nastavení klikněte na položku Zavřít. - Pro odhlášení uživatele klikněte na položku Odhlásit. - Pro smazání uložených dát, klikněte na nacházející se v základních obrazovkách Mé případy nebo Projekty ve spodní části obrazovky. Následně klikněte na položku Vymazat uložená data (Obr.13 Projekty).

10 Obr.13 Nastavení

1. Úvod. 2. Základy aplikace. 1.1 Hlavní výhody. 2.1 Uživatelské role

1. Úvod. 2. Základy aplikace. 1.1 Hlavní výhody. 2.1 Uživatelské role 1. Úvod V dnešní hektické době je stále více kladen důraz na centralizaci všech úkolů, činností, požadavků a řešení servisních zásahů z jednoho místa. To pak usnadňuje rozdělování prací, zpřehledňuje správu

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

ON!Track mobilní aplikace uživatelská příručka. Mobilní aplikace příručka verze 1.1

ON!Track mobilní aplikace uživatelská příručka. Mobilní aplikace příručka verze 1.1 ON!Track mobilní aplikace uživatelská příručka Mobilní aplikace příručka verze 1.1 Obsah Co je ON!Track?... 2 Jak si stáhnout ON!Track z obchodu s aplikacemi?... 3 Jak používat mobilní aplikaci ON!Track?...

Více

Návod k obsluze aplikace Compete! PANEL ADMINISTRÁTORA

Návod k obsluze aplikace Compete! PANEL ADMINISTRÁTORA Návod k obsluze aplikace Compete! PANEL ADMINISTRÁTORA Strana1 Obsah Přihlášení...3 Panel administrátora seznamte se s funkcemi správy systému...4 Panel administrátora - klienti...5 Zadávání nových klientů...6

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Modul Download pro redakční systém Marwel

Modul Download pro redakční systém Marwel Modul Download pro redakční systém Marwel postupy a doporučení pro práci redaktorů verze manuálu: 0.1 Únor 2008 Podpora: e-mail: podpora@qcm.cz tel.: +420 538 702 705 Obsah Správce stahování...3 Přihlášení...3

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu 28.5.2013 Obsah Interní web IS NSK tvorba standardu Obsah... 2 Návod

Více

Úvod...1 Instalace...1 Popis funkcí...2 Hlavní obrazovka...2 Menu...3 Práce s aplikací - příklad...5

Úvod...1 Instalace...1 Popis funkcí...2 Hlavní obrazovka...2 Menu...3 Práce s aplikací - příklad...5 Rejstřík Úvod...1 Instalace...1 Popis funkcí...2 Hlavní obrazovka...2 Menu...3 Práce s aplikací - příklad...5 Úvod Správcovská aplikace slouží k vytvoření vstupního a zašifrovaného souboru pro odečtovou

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

ROK V OBCI. Uživatelská příručka

ROK V OBCI. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Hlavní obrazovka Menu pro správu uživatele Hlavní nabídka Kalendář akcí Přihlášený uživatel Odkazy na hlavní moduly aplikace Aktuální zprávy Seznam aktualit Přihlášení, uživatelský

Více

Návod pro práci s aplikací

Návod pro práci s aplikací Návod pro práci s aplikací NASTAVENÍ FAKTURACÍ...1 NASTAVENÍ FAKTURAČNÍCH ÚDA JŮ...1 Texty - doklady...1 Fakturační řady Ostatní volby...1 Logo Razítko dokladu...2 NASTAVENÍ DALŠÍCH ÚDA JŮ (SEZNAMŮ HODNOT)...2

Více

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Elektronickou žákovskou knížku je možné ovládat, případně dostávat notifikace i na mobilní telefon nebo tablet. Rodiče a žáci tak mají online přístup ke klasifikaci

Více

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online. V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online.  V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Jak se registrovat V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Poté se zobrazí další pole, která musíte vyplnit. Všechna pole jsou povinná. Při chybném vyplnění některých polí se jejich seznam zobrazí

Více

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer lze použít na iphone a ipad pro zobrazení živého obrazu z DVR vzdálený server. I. Použití iphone pro přístup ke vzdálenému DVR Použití

Více

TERMÍNY ZKOUŠEK VYPISOVÁNÍ (verze 2)

TERMÍNY ZKOUŠEK VYPISOVÁNÍ (verze 2) TERMÍNY ZKOUŠEK VYPISOVÁNÍ (verze 2) K práci s termíny zkoušek slouží modul Termíny zkoušek vypisování, přístupný na hlavní stránce SIS po přihlášení. I. VYPSÁNÍ NOVÉHO TERMÍNU Termín zápočtu nebo zkoušky

Více

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ Návod k používání systému OTDI.CZ Vážený kliente. Děkujeme za projevený zájem o náš on-line systém evidence kontrol, určený speciálně pro účely dozorů staveb. Systém OTDI.CZ nabízí svým uživatelům zejména:

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Jídelníčky WEB NÁVOD

Jídelníčky WEB NÁVOD Jídelníčky WEB NÁVOD www.aktion.cz POPIS V tomto manuálu naleznete informace o webové aplikaci a agendě Jídelníčky. Jde o jednoduchý nástroj pro tvorbu, editaci a mazání jídelníčků v systému Aktion.NEXT.

Více

Vítejte v aplikaci Objednejse-online.

Vítejte v aplikaci Objednejse-online. Vítejte v aplikaci Objednejse-online. 1. První přihlášení do aplikace Objednejse-online 2. Můj účet 2.1 osobní údaje 2.2 Moje rezervace 2.2.1 Detail rezervace 2.2.2 Řazení rezervací 2.3 Moje stránka 3.

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

Do evidenčního systému ČAS se atletický oddíl/klub (dále jen oddíl ) přihlásí na adrese:

Do evidenčního systému ČAS se atletický oddíl/klub (dále jen oddíl ) přihlásí na adrese: Do evidenčního systému ČAS se atletický oddíl/klub (dále jen oddíl ) přihlásí na adrese: http://online.atletika.cz/registrace. Přístupové údaje do systému byly zástupcům všech oddílů zaslány emailem. Pokud

Více

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol)

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol) 1. PŘÍSTUP K PORTÁLU REGISTRACE - PŘIHLÁŠENÍ Adresa úvodní stránky: www.burzaskol.cz (přechodně: www.sofiazk.cz/burzaskol) Vytvoření uživatelského účtu registrace Pro portál jsou platné přihlašovací údaje

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

M E T O D I K A W I K I

M E T O D I K A W I K I M E T O D I K A W I K I STŘEDNÍ ŠKOLY INFORMATIKY A SPOJŮ, BRNO, ČICHNOVA 23 NÁPOVĚDA OBSAH Webové stránky Střední školy informatiky a spojů, Brno, Čichnova 23... 3 Moje stránka... 6 Přihlášení... 6 Po

Více

Postupy práce se šablonami IS MPP

Postupy práce se šablonami IS MPP Postupy práce se šablonami IS MPP Modul plánování a přezkoumávání, verze 1.20 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. dokument ze dne 27. 3. 2013, verze 1.01 Postupy práce se šablonami IS MPP Modul

Více

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb Uživatelský manuál aplikace Dental MAXweb Obsah Obsah... 2 1. Základní operace... 3 1.1. Přihlášení do aplikace... 3 1.2. Odhlášení z aplikace... 3 1.3. Náhled aplikace v jiné úrovni... 3 1.4. Změna barevné

Více

Registr IKTA. Příručka pro uživatele. Institut biostatistiky a analýz. Lékařské a Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity.

Registr IKTA. Příručka pro uživatele. Institut biostatistiky a analýz. Lékařské a Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity. Registr IKTA Příručka pro uživatele Vytvořil: Lékařské a Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity Obsah Práce s Registrem IKTA 3 1 Vstup do registru 3 2 Základní okno registru 4 3 Registrace nového

Více

ČNHP. Příručka pro pacienty. Institut biostatistiky a analýz. Vytvořil:

ČNHP. Příručka pro pacienty. Institut biostatistiky a analýz. Vytvořil: ČNHP Vytvořil: Institut biostatistiky a analýz OBSAH. VSTUP DO REGISTRU... 3. ZAPOMENUTÉ HESLO... 3 2. ZÁKLADNÍ OKNO REGISTRU... 4 3. VYHLEDÁVÁNÍ PACIENTA... 5 3. NAPOSLEDY OTEVŘENÍ PACIENTI... 5 4. PRÁCE

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro běžného uživatele Vytvořeno dne: 7. 7. 2011 Aktualizováno: 7. 6. 2017 Verze: 2.4 2017 MVČR Obsah Příručka pro běžného uživatele 1 Úvod...3 1.1

Více

Pravidla a plánování

Pravidla a plánování Administrátorský manuál TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. Třebohostická 987/5 100 00 Praha 10 tel.: 234 052 111 fax.: 234 052 999 e-mail: ttc@ttc.cz http://www.ttc-telekomunikace.cz Datum vydání: 7. května 2013

Více

Průvodce aplikací FS Karta

Průvodce aplikací FS Karta Průvodce aplikací FS Karta Základní informace k Aplikaci Online aplikace FS Karta slouží k bezpečnému ukládání osobních údajů fyzických osob a k jejich zpracování. Osobní údaje jsou uloženy ve formě karty.

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini

Nápověda k systému CCS Carnet Mini Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka fakultního informačního systému NETFEI, určeného pro evidenci odborných praxí studentů FEI VŠB - TU Ostrava pro roli Garant OBSAH Obecné informace... 2 Firmy... 3 Témata praxí... 4

Více

Návod ke správě týmu pro novou verzi webu www.futsalpm.cz. Jak nově zadat soupisku od sezony 2012/2013

Návod ke správě týmu pro novou verzi webu www.futsalpm.cz. Jak nově zadat soupisku od sezony 2012/2013 Návod ke správě týmu pro novou verzi webu www.futsalpm.cz Jak nově zadat soupisku od sezony 2012/2013 Dál se dozvíte: jak se zástupce týmu přihlásí do správy týmu, jaké funkce obsahuje správa týmu, jak

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka B2B CENTRUM a.s. 3.2011 Obsah Začínáme... 3 Přihlášení a zapomenuté heslo... 3 Vytvoření uživatele... 3 Editace osobních údajů... 5 Vkládání souborů... 6 Elektronický podpis... 8 Stavební deník... 11 Identifikační

Více

Studijní skupiny. 1. Spuštění modulu Studijní skupiny

Studijní skupiny. 1. Spuštění modulu Studijní skupiny Studijní skupiny 1. Spuštění modulu Studijní skupiny 2. Popis prostředí a ovládacích prvků modulu Studijní skupiny 2.1. Rozbalovací seznamy 2.2. Rychlé filtry 2.3. Správa studijních skupin 2.3.1. Seznam

Více

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU PŘIHLÁŠENÍ K E-MAILOVÉMU ÚČTU Pro přihlášení k účtu je třeba do internetového vyhledávače napsat internetovou adresu http://hotmail.com. Po

Více

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o.

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. 1. Zřízení profilu zadavatele.2 1.1. Registrace a přihlášení.2

Více

Mobilní aplikace NÁVOD

Mobilní aplikace NÁVOD NÁVOD www.aktion.cz NASTAVENÍ V APLIKACI AKTION.NEXT je zjednodušená varianta webové aplikace a slouží pro evidenci docházky uživatel může ručně zadávat průchody, prohlížet svůj osobní výkaz, vzdáleně

Více

Externí Helpdesk Uživatelská příručka. verze 1.00

Externí Helpdesk Uživatelská příručka. verze 1.00 Externí Helpdesk Uživatelská příručka verze 1.00 Externí Helpdesk uživatelská příručka k webovému prostředí Copyright 2011 Triada, spol. s r. o. Triada, spol. s r. o. U svobodárny 1110/12 190 00 Praha

Více

Dokumentace pro správu zlínských DUM

Dokumentace pro správu zlínských DUM Dokumentace pro správu zlínských DUM Obsah 1 Registrace... 3 1.1 Registrace nové školy... 3 1.2 Registrace uživatele/zaměstnance... 4 2 Kontakt... 5 2.1 Kontakt správců skrze kontaktní formulář... 5 3

Více

Tour de ABB 2013 Průvodce online aplikací http://www.tourdeabb.cz

Tour de ABB 2013 Průvodce online aplikací http://www.tourdeabb.cz Tour de ABB 2013 Průvodce online aplikací http://www.tourdeabb.cz 1. V online systému došlo v tomto roce k několika změnám, proto není možno použít uživatelský účet z roku loňského. Prvním krokem je tedy,

Více

Aplikace objednávání svozů

Aplikace objednávání svozů GE MONEY Aplikace objednávání svozů Uživatelská dokumentace IMP spol. s r.o. 14.1.2011 Uživatelská dokumentace k systému pro objednávání a evidenci svozů z poboček GE Money. 1 Přihlášení do aplikace K

Více

ServiceDesk návod pro správce

ServiceDesk návod pro správce ServiceDesk návod pro správce Přihlášení do systému: Adresa pro přístup: servicedesk.lfhk.cuni.cz Přihlašovací údaje: PC v doméně dojde k automatickému přihlášení PC mimo doménu objeví se dialogové okno

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL Příručka pro klienty V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na info@artesa.cz nebo na čísle 800 128 836. 1/23 Artesa, spořitelní družstvo, www.artesa.cz, info@artesa.cz

Více

Výtisk č.: Počet listů 19. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Role žadatel - postup

Výtisk č.: Počet listů 19. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Role žadatel - postup ÚZIS ČR Palackého nám. 4 128 01 Praha 2 - Nové Město Výtisk č.: Počet listů 19 Přílohy: 0 ÚZIS ČR Role žadatel - postup Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních dat v návaznosti

Více

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS

První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS První seznámení s mobilní aplikací PATRIOT GPS 1 Obsah 1 Získání aplikace... 3 2 První spuštění... 3 2.1 Založení uživatelského účtu... 3 2.2 Založení vozidla... 4 3 Ovládání vozidla... 5 3.1 Menu vozidla...

Více

Systém eprojekty Příručka uživatele

Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM http://www.ys.cz Systém eprojekty Příručka uživatele YOUR SYSTEM, spol. s r.o., se sídlem Praha Türkova 2319/5b, 149 00 Praha 4, IČ: 00174939, DIČ: CZ00174939, zapsaná v obchodním rejstříku,

Více

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ MANUÁL PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ Verze 6.0 (130818) 1 OBSAH 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O POUŽÍVÁNÍ SKV - SYSTÉM PRO VÝBĚR KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ... 3 1.1 PŘIHLÁŠENÍ DO SKV... 3 2.1

Více

eambulance manuál pro uživatele verze platná k 3.7.2012

eambulance manuál pro uživatele verze platná k 3.7.2012 eambulance manuál pro uživatele verze platná k 3.7.2012 1. Úvod Tento manuál obsahuje postupy pro uživatele systému eambulance s PIN, aby se mohli objednávat prostřednictvím elektronického registračního

Více

DIPL 2. Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce.

DIPL 2. Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce. DIPL 2 Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce. Obsah STUDENTI VYTVOŘENÍ VOLNÉHO TÉMATU VŠKP VÝBĚR TÉMATU VŠKP Z VOLNÝCH TÉMAT KONTROLA ZADÁNÍ TÉMATU FORMÁLNÍ ÚPRAVA VYPLNĚNÍ ÚDAJŮ ELEKTRONICKÉ

Více

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese

Freemail Prahy 10. Do svého e-mailu se můžete přihlásit odkudkoliv na webové adrese Freemail Prahy 10 Co umožňuje Freemail Freemail funguje na podobném principu jako běžné e-maily (seznam.cz, centrum.cz apod.). Abyste se lépe ve svém e-mailu orientovali, připravili jsme pro vás jednoduchý

Více

T-Cloud Zakázka. Uživatelská příručka

T-Cloud Zakázka. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Popis služby Služba T-Cloud ZAKÁZKA (dále jen ZAKÁZKA) poskytuje svým uživatelům informace o 99% veřejných zakázek vypsaných v České republice. Služba nabízí uživatelům následující

Více

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ

MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ MetaTrader Mobile Uživatelský manuál Operační systém Andorid HIGHSKY.CZ 1 OBSAH Instalace 3 Přihlášení 4 Trh 5 Symboly 4 Graf 6 Vlastnosti grafu 7 Nový pokyn okamžitá realizace 7 Nový pokyn čekající 8

Více

Stručný manuál pro webový editor. Ukládáni základních informací, tvorba menu

Stručný manuál pro webový editor. Ukládáni základních informací, tvorba menu Stručný manuál pro webový editor Ukládáni základních informací, tvorba menu Po přihlášení ( zadejte zaslané přihlašovací jméno a heslo ) se Vám zobrazí stránka, kde jsou následující údaje: 1. blok, který

Více

Uživatelské postupy v ISÚI

Uživatelské postupy v ISÚI Uživatelské postupy v ISÚI Změna typu stavebního objektu Tabulka úprav: Verze dokumentu Popis změn Datum vydání 1.0 Nový dokument 6. 6. 2016 2.0 Doplnění funkčnosti automatického zakládání adresních míst

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Tel.: 558 646 913 Fax: 558 6626 500 Webové stránky města Kolín Uživatelská příručka Vypracovala Kateřina Klichová 28. 4. 2011 Obsah 1 Přílohy... 1 1.1 Vložení přílohy... 1 1.2 Smazání přílohy... 2 1.3

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro běžného uživatele Vytvořeno dne: 7. 7. 2011 Aktualizováno: 11. 2. 2015 Verze: 2.2 2015 MVČR Obsah Příručka pro běžného uživatele 1 Úvod...3

Více

Nastavení e-mailu. Co je potřeba: Platné pro připojení k serveru Exchange. Microsoft Outlook. Apple Mail. Windows Phone. iphone.

Nastavení e-mailu. Co je potřeba: Platné pro připojení k serveru Exchange. Microsoft Outlook. Apple Mail. Windows Phone. iphone. Nastavení e-mailu Platné pro připojení k serveru Exchange iphone Windows Phone Android Apple Mail Microsoft Outlook Co je potřeba: Mít v telefonu nastaven přístup k Internetu Znát svou e-mailovou adresu

Více

SERVICE ON LINE MANUÁL

SERVICE ON LINE MANUÁL SERVICE ON LINE MANUÁL 1 Obsah 1. Přihlášení... 3 1.1 Úvodní stránka... 3 2. Zaměstnanci... 4 2.1 Hledat zaměstnance... 4 2.2 Založit uživatele... 9 2.3 Založte skříňku/oddělení... 11 2.4 Přehled objednávek...

Více

Profesis KROK ZA KROKEM 2

Profesis KROK ZA KROKEM 2 Profesis KROK ZA KROKEM 2 Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace. Včetně nul na začátku např.: 0000001 - heslo: na štítku DVD Profesis

Více

JLR EPC. Rychlý průvodce. Obsah. Czech Version 2.0. Průvodce krok za krokem Průvodce obrazovkami

JLR EPC. Rychlý průvodce. Obsah. Czech Version 2.0. Průvodce krok za krokem Průvodce obrazovkami JLR EPC Rychlý průvodce Obsah Průvodce krok za krokem.....2-7 Průvodce obrazovkami.....8-11 Czech Version 2.0 JLR EPC Rychlý průvodce 1. Zadání žádosti Potíže s přihlášením? Otevřete svůj prohlížeč a přejděte

Více

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Obsah Registrace... 2 Přihlášení a odhlášení... 2 Správa profilu... 2 Domovská stránka... 3 Hledání zakázek... 4 Výsledky hledání...

Více

MANUÁL K MOBILNÍ APLIKACE

MANUÁL K MOBILNÍ APLIKACE MANUÁL K MOBILNÍ APLIKACI APLIKACE 00 OBSAH 01 PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE 02 SYNCHRONIZACE SENZORŮ 03 MĚŘIDLA 04 ODEČTY 05 ODEČTY 06 ODESÍLÁNÍ DAT 07 NASTAVENÍ - hlavní 08 NASTAVENÍ - poznámky 09 NASTAVENÍ -

Více

Lokality a uživatelé

Lokality a uživatelé Administrátorský manuál TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. Třebohostická 987/5 100 00 Praha 10 tel.: 234 052 111 fax.: 234 052 999 e-mail: ttc@ttc.cz http://www.ttc-telekomunikace.cz Datum vydání: 15.října 2013

Více

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části:

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části: Grantové projekty V současné době jsou zpracovány tyto části: - konzultace záměru grantového projektu - registrace grantového projektu - zahájeni realizace grantového projektu 1. Schéma konzultace záměru

Více

C. 3. Vytvoření metodiky práce s implementovaným IS včetně jeho naplnění daty relevantních procesů a způsobů jejich vyhodnocování

C. 3. Vytvoření metodiky práce s implementovaným IS včetně jeho naplnění daty relevantních procesů a způsobů jejich vyhodnocování Název příjemce podpory: MĚSTO VESELÍ NAD MORAVOU tř. Masarykova 119 698 13 Veselí nad Moravou IMPLEMENTACE PROCESNÍHO ŘÍZENÍ V OBLASTI SAMOSTATNÉ PŮSOBNOSTI MĚSTA VESELÍ NAD MORAVOU C. 3. Vytvoření metodiky

Více

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál DPD CZ Obsah 1. Úvod... 3 2. Přihlášení... 3 Přihlášení... 3 Nový uživatel, zapomenuté heslo... 5 3. Nastavení... 6 Nastavení uživatele... 6 Nastavení bankovních účtů...

Více

Úvod...1 Instalace...1 Popis funkcí...2 Hlavní obrazovka...2 Menu...3 Práce s aplikací - příklad...5

Úvod...1 Instalace...1 Popis funkcí...2 Hlavní obrazovka...2 Menu...3 Práce s aplikací - příklad...5 Rejstřík Úvod...1 Instalace...1 Popis funkcí...2 Hlavní obrazovka...2 Menu...3 Práce s aplikací - příklad...5 Úvod Správcovská aplikace slouží k vytvoření vstupního a zašifrovaného souboru pro odečtovou

Více

Zadávání odpracovaného času v Projektech (systém ActiveCollab)

Zadávání odpracovaného času v Projektech (systém ActiveCollab) Zadávání odpracovaného času v Projektech (systém ActiveCollab) Zpracoval: Miroslav Hašek Leden 2014 Obsah A. Úvod... 3 B. Přihlášení... 4 C. Hlavní obrazovka... 5 D. Klienti (Lidé a Firmy)... 6 E. Projekty...

Více

Uživatelská příručka epusa. Březen Brojova 16, Plzeň IČO: , DIČ: CZ ,

Uživatelská příručka epusa. Březen Brojova 16, Plzeň IČO: , DIČ: CZ , Uživatelská příručka epusa Březen 2009 1 NAVIGACE 1.1 NAVIGACE V RÁMCI ÚZEMNÍHO ČLENĚNÍ Základním způsobem pro zobrazení údajů konkrétního subjektu veřejné správy na portálu epusa je navigace podle územního

Více

Docházka Web Visitor

Docházka Web Visitor Docházka Web Visitor Docházkový systém all in one Vždy si zkontrolujte aktuálnost manuálu u svého dodavatele. Dokumentace vytvořena dne: 6.5.2016 Poslední korekce dne: VARIANT plus s.r.o. Web Visitor Obsah

Více

Integrační modul REX. pro napojení elektronické spisové služby e-spis LITE k informačnímu systému základních registrů. Uživatelská příručka

Integrační modul REX. pro napojení elektronické spisové služby e-spis LITE k informačnímu systému základních registrů. Uživatelská příručka REX a e-spis LITE 2.5.4 - uživatelská příručka Integrační modul REX pro napojení elektronické spisové služby e-spis LITE k informačnímu systému základních registrů Uživatelská příručka www.i.cz Czech Republic

Více

Manuál pro žadatele OBSAH

Manuál pro žadatele OBSAH Manuál pro žadatele OBSAH 1. Úvod... 2 2. Registrace žadatele do systému... 3 3. Přihlášení... 5 4. Změna hesla... 6 5. Obnova zapomenutého hesla... 7 6. Vyplňování formuláře žádosti o dotaci... 8 6.1.

Více

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Elektronickou žákovskou knížku je možné ovládat, případně dostávat notifikace i na mobilní telefon nebo tablet. Rodiče a žáci tak mají online přístup ke klasifikaci

Více

Nemocnice Jihlava v kraji Vysočina Registrační systém Internetová registrace pacienta Uživatelská příručka

Nemocnice Jihlava v kraji Vysočina Registrační systém  Internetová registrace pacienta Uživatelská příručka C53-04-099-11 Nemocnice Jihlava v kraji Vysočina Registrační systém www.eambulance.cz Internetová registrace pacienta Uživatelská příručka Zpracoval: Institute for Information Industry 2011 1. Úvod Tento

Více

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků.

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 1 Popis aplikace Pracovní výkazy návod k použití Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 2 Technické požadavky klienta Internetový

Více

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA Obsah Obsah... 4 Pinya CMS... 5 Přihlášení do systému... 6 Položky v menu administrace... 7 Uživatelé... 8 Správa uživatelů... 8 Nový uživatel... 9 Role... 10 Vytvoření

Více

Dokumentace pro správu zlínských DUM

Dokumentace pro správu zlínských DUM Dokumentace pro správu zlínských DUM Obsah 1 Správa administrátorů... 3 1.1 Přidávání administrátorů... 3 1.2 Nastavování práv administrátorů... 3 1.3 Upravení detailů administrátora... 5 1.4 Aktivování,

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora zřizované organizace

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro administrátora zřizované organizace Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro administrátora zřizované organizace Vytvořeno dne: 30. 6. 2011 Aktualizováno: 17. 10. 2014 Verze: 2.1 2014 MVČR Obsah Příručka pro administrátora

Více

Manuál. Omluvenky online

Manuál. Omluvenky online Manuál Omluvenky online Jan Čižmár Chlupac.com Brno 2013 Obsah 1 Přihlášení 2 2 Student 2 2.1 Výpis absencí........................... 3 2.2 Nastavení............................. 3 3 Zákonný zástupce

Více

Manuál pro Registrované uživatele / Klienty

Manuál pro Registrované uživatele / Klienty Manuál pro Registrované uživatele / Klienty OBSAH 1. Přihlášení klienta web stránka, region, jméno a heslo 2. Po přihlášení klienta vysvětlení jednotlivých položek 2.1. Přidávání a odebírání staveb z oblíbených

Více

Easycars Aplikace pro správu autobazaru

Easycars Aplikace pro správu autobazaru Easycars Aplikace pro správu autobazaru Obsah 1 Úvod... 2 1.1 Požadavky... 2 2 Přihlášení do systému... 3 2.1 Úvodní stránka... 4 3 Správa nabídek vozů a klienů... 5 3.1 Výpis vozidel... 5 3.1.1 Export

Více

Helpdesk Liberecké IS

Helpdesk Liberecké IS tel: +420 485 243 031 e-mail: lis@lis.liberec.cz IČO: 254 0131 Liberecká IS, a.s., Mrštíkova 3, 461 71 Liberec 3 DIČ: CZ25450131 Helpdesk Liberecké IS Dokumentace zákazník d.help Josef Fröhlich Liberecká

Více

SeeMe MOBILE. Uživatelská příručka SeeMe Mobile. Provozovatel GPS služeb: pobočka ZNOJMO pobočka JIHLAVA pobočka DOMAŽLICE pobočka PRAHA Identifikace

SeeMe MOBILE. Uživatelská příručka SeeMe Mobile. Provozovatel GPS služeb: pobočka ZNOJMO pobočka JIHLAVA pobočka DOMAŽLICE pobočka PRAHA Identifikace alarmy do vozidel, sledování úbytku paliva a další služby SeeMe MOBILE Uživatelská příručka SeeMe Mobile Identifikace IČO:28550650 Rejstříkový soud: Praha, Oddíl C vložka 149630 SeeMe MOBILE... 3 Obsah

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY. Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104)

Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY. Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104) 2013 Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104) Obsah OBSAH... 1 ÚVOD... 2 PŘÍRUČKA PRO ADMINISTRÁTORA... 3 1. VYTVOŘENÍ

Více

Sklady. Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor nebo Správce skladu. Přehled funkcí 2. Postup pro vytvoření nového skladu 2

Sklady. Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor nebo Správce skladu. Přehled funkcí 2. Postup pro vytvoření nového skladu 2 Sklady Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor nebo Správce skladu. Obsah : Přehled funkcí 2 Postup pro vytvoření nového skladu 2 Položky skladů 2 Množství na skladech 2 Inventura

Více

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Únor 2016 Podporovaná mobilní zařízení Aplikace Novell Filr je podporována v následujících mobilních zařízeních: Telefony a tablety se systémem ios 8 novějším

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro lokálního administrátora

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro lokálního administrátora Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro lokálního administrátora Vytvořeno dne: 15. 4. 2011 Aktualizováno: 17. 6. 2011 Verze: 1.0 2011 MVČR Obsah 1 Úvod...4 1.1 Cíl dokumentu...4 1.2

Více

Použití Office 365 na telefonu s Androidem

Použití Office 365 na telefonu s Androidem Použití Office 365 na telefonu s Androidem Úvodní příručka Kontrola e-mailů Telefon s Androidem si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Uživatelský manuál Obsah Uživatelský manuál Obsah 2 Webový klient Základní prostředí 3 Webový klient Oblíbené položky 4 Webový klient Upload souborů 5 Webový

Více

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha PRACUJEME S TSRM Modul Samoobsluha V této kapitole Tato kapitola obsahuje následující témata: Téma Na straně Přehled kapitoly 6-1 Užití modulu Samoobsluha 6-2 Přihlášení k systému 6-3 Hlavní nabídka TSRM

Více

Uživatelský manuál. Obsah

Uživatelský manuál. Obsah Uživatelský manuál Obsah Úvodní stránka a horní menu Registrace uživatele Registrace studenta Registrace pedagoga Registrace firmy Přihlášeni do systému Obnovení zapomenutého hesla Nastavení uživatelského

Více

Administrace webu Postup při práci

Administrace webu Postup při práci Administrace webu Postup při práci Obsah Úvod... 2 Hlavní menu... 3 a. Newslettery... 3 b. Administrátoři... 3 c. Editor stránek... 4 d. Kategorie... 4 e. Novinky... 5 f. Produkty... 5 g. Odhlásit se...

Více

JAK VYTVOŘIT NOVÝ PLÁN? Tento manuál by Vám měl pomoci pochopit jak vytvářet a upravovat Plány.

JAK VYTVOŘIT NOVÝ PLÁN? Tento manuál by Vám měl pomoci pochopit jak vytvářet a upravovat Plány. JAK VYTVOŘIT NOVÝ PLÁN? Tento manuál by Vám měl pomoci pochopit jak vytvářet a upravovat Plány. 1) Klikněte na nabídku Vytvořit v Hlavním menu TimeMakeru a vyberte volbu Vytvořit nový miniplán (obr.č.

Více

Návod na základní používání Helpdesku AGEL

Návod na základní používání Helpdesku AGEL Návod na základní používání Helpdesku AGEL Úvod Přihlášení Nástěnka Vyhledání a otevření úlohy Otevření úlohy Seznam úloh Vyhledávání úloh Vytvoření nové úlohy Práce s úlohami Editace úlohy Změna stavu

Více