Akce: Rekonstrukce mostu M1 Rychnov u Jablonce nad Nisou Objekt: SO 201 Most přes Mohelku v ulici Tovární. Technická zpráva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Akce: Rekonstrukce mostu M1 Rychnov u Jablonce nad Nisou Objekt: SO 201 Most přes Mohelku v ulici Tovární. Technická zpráva"

Transkript

1 str.1 Obsah: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE MOSTU ZÁKLADNÍ ÚDAJE O MOSTU ZDŮVODNĚNÍ STAVBY MOSTU A JEHO UMÍSTĚNÍ NÁVAZNOST PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE MOSTNÍHO OBJEKTU NA PŘEDCHOZÍ DOKUMENTACI CHARAKTER PŘEMOSŤOVANÉ PŘEKÁŽKY ÚZEMNÍ PODMÍNKY GEOTECHNICKÉ PODMÍNKY ZHOTOVENÍ STAVBY PROJEKTOVÉ PODKLADY TECHNICKÉ ŘEŠENÍ MOSTU POPIS NOSNÉ KONSTRUKCE MOSTU ÚDAJE O ZALOŽENÍ A SPODNÍ STAVBĚ MOSTU VYBAVENÍ MOSTU STATICKÉ A HYDROTECHNICKÉ POSOUZENÍ CIZÍ ZAŘÍZENÍ NA MOSTĚ ŘEŠENÍ PROTIKOROZNÍ OCHRANY, OCHRANY PROTI AGRESIVITĚ PROSTŘEDÍ A BLUDNÝM PROUDŮM POŽADOVANÉ PODMÍNKY A MĚŘENÍ SEDÁNÍ A PRŮHYBŮ POŽADOVANÉ ZATĚŽOVACÍ ZKOUŠKY VÝSTAVBA MOSTU POSTUP A TECHNOLOGIE STAVBY SPECIFICKÉ POŽADAVKY PRO PŘEDPOKLÁDANOU TECHNOLOGII STAVBY SOUVISEJÍCÍ OBJEKTY STAVBY PŘEHLED PROVEDENÝCH VÝPOČTŮ VYTYČOVACÍ ÚDAJE PROSTOROVÉ USPOŘÁDÁNÍ A GEOMETRIE MOSTU STATICKÝ VÝPOČET HYDROTECHNICKÉ VÝPOČTY ŘEŠENÍ PŘÍSTUPU A UŽÍVÁNÍ STAVBY OSOBAMI S OMEZENOU SCHOPNOSTÍ POHYBU A ORIENTACE NAKLÁDÁNÍ S ODPADY OCHRANNÉ A BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ... 12

2 str.2 1. Identifikační údaje mostu Stavba Rekonstrukce mostu M1 Rychnov u Jablonce nad Nisou Objekt SO 201 Most přes Mohelku v ulici Tovární Katastrální území Rychnov u Jablonce nad Nisou Kraj Liberecký Objednatel stavby Město Rychnov u Jablonce nad Nisou Uvažovaný správce Město Rychnov u Jablonce nad Nisou Projektant Projektová kancelář VANER s.r.o. V Horkách 101/ Liberec 9 tel , 33 info: IČO: DIČ: CZ Zapsána v OR u Krajského soudu v Ústí nad Labem, odd. C, vložka Zodp.projektant Ing. Tomáš Humpal autorizace č tel Pozemní komunikace Místní veřejná komunikace, ulice Tovární Stupeň PD DSP-DZS Bod křížení Osa komunikace s osou vodního toku Mohelka Staničení komunikace nestaničena Úhel křížení 63 Volná výška nad mostem neomezena pod mostem 1.91m nade dnem toku ve vrcholu klenby

3 str.3 2. Základní údaje o mostu Charakteristika mostu Trvalý silniční most o jednom poli. Původní kamenná klenba přebetonovaná železobetonovou deskou prostě uloženou. Původní spodní stavbu tvoří masivní tížné kamenné opěry. Novou část opěry tvoří úložné prahy ze železobetonu nabetonované na původní opěru. Délka přemostění Původní klenba 3.976m Zesilující deska 4.7m Délka mostu Včetně křídel 8.5m (průměrná délka) Délka nk 6.2m po šikmé v oce komunikace Rozpětí Zesilující deska 5.2m Šikmost mostu Pravá 63 Volná šířka Mezi zábradlím 8.065m kolmo na osu komunikace Šířka chodníku Na mostě jsou pouze minimální římsy Šířka mostu 8.565m v kolmé Výška mostu 3.062m nade dnem Stavební výška Klenba+nadnásyp+deska+vozovka =1.15m v ose mostu Úložná výška Zesilující desky 0.47m Konstrukční výška Zesilující desky 0.35m Plocha nk 6.2x8.065=50.003m 2 Zatížení mostu návrhové dle ČSN EN Důlež.upozornění Před zahájením stavby budou vytyčeny veškeré inženýrské sítě a provedena jejich ochrana. Stavba bude probíhat po polovinách, v každé fázi výstavby bude zachována průjezdná šířka min.2.75m. 3. Zdůvodnění stavby mostu a jeho umístění 3.1. Návaznost projektové dokumentace mostního objektu na předchozí dokumentaci Předchozí stupeň projektové dokumentace nebyl zpracován. Rekonstrukce mostu je vyvolána špatným stavem konstrukce a nedostatečnou zatížitelností mostu Charakter přemosťované překážky Most převádí místní komunikaci ulici Tovární přes koryto vodního toku říčky Mohelka. Vlastní tok je veden v kamenných zdech před i za mostem, dno je opevněno kamennou dlažbou.

4 str Územní podmínky Stavba se nachází v intravilánu města Rychnov u Jablonce nad Nisou na pozemcích: 223 Město Rychnov u Jablonce nad Nisou 312 Povodí Labe s.p. 512 Město Rychnov u Jablonce nad Nisou Stávající konstrukce mostu i nový most částečně zasahují do pozemků: 238/1 Liberecké kotlárny HOLTER s.r.o. 240/1 Město Rychnov u Jablonce nad Nisou Ze sousedících parcel je nejzásadnější pozemek: 306/10 SŽDC s.o. Na výtokové straně mostu je umístěno samonosné ocelové potrubí DN 150 ve vertikální shybce. Dále je zde samonosná ocelová chránička DN 100 a dvojice ocelových samonosných chrániček DN 80. V křižovatce ulic Tovární a Údolní probíhá kanalizační vedení. Podle vyjádření správců se v blízkosti stavby nachází následující vedení: Kabely NN VO Města v trubce na vtoku Kabely ČD TELEMATIKA v trubce na vtoku STL plyn v trubce na vtoku Kanalizace SČVaK v křižovatce ul. Tovární a Údolní Na výtokovou římsu navazuje oboustranně plot areálu Liberecké kotlárny Holter s.r.o. Vtoková strana je volně přístupná z obou břehů, resp. nábřežních zdí. Zařízení staveniště je možné zřídit na předpolích mostu na uzavřené části komunikace. Nová nosná konstrukce respektuje stávající polohu mostu a nedochází k dalším zásahům do přilehlých pozemků.

5 str Geotechnické podmínky Geotechnické podmínky nebyly s ohledem na charakter stavby ověřovány. Lze však předpokládat konsolidovanou základovou půdu. Nelze však připustit dlouhodobé obnažení základové spáry, resp. koruny opěr, které by se tak mohly znehodnotit. Proto bude výkop vždy odvodněn Zhotovení stavby Stavba a její části musí odpovídat TKP a příslušným ČSN, EN. Řešení detailů bude odpovídat vzorovým listům. Použité typové prvky musí být schváleny, certifikovány. Hotová stavba bude převzata až po kompletním dokončení a předání dokumentace DSPS. Současně je nutno vyhotovit mostní list. Před uvedením do provozu je nutno provést první hlavní prohlídku mostu Projektové podklady a)geodetické změření b)rekognoskace objektu c)fotodokumentace d)hlavní mostní prohlídka e)statický výpočet zatížitelnosti f)vyjádření správců o existenci inženýrských sítí 4. Technické řešení mostu 4.1. Popis nosné konstrukce mostu Nosnou konstrukci tvoří původní šikmá kamenná klenba tl.550mm s přebetonovanou samonosnou železobetonovou deskou prostě uloženou. Deska je navržena tak, aby přenesla veškeré zatížení a v případě poklesu klenby nebyla ohrožena zatížitelnost konstrukce. Deska bude vybetonována na vrstvě podkladního betonu přímo na obsypu klenby. Pokud klenba bude i nadále plnit svou statickou funkci, bude deska uložená na pružném podkladu a na úložných prazích. Tato odlehčující deska je navržena konstantní tloušťky 350mm a půdorysně respektuje polohu a šikmost stávající konstrukce. Podhled stávající klenby bude pouze hloubkově přespárován. Uložení je navrženo na lepenková ložiska z dvojité asfaltové lepenky plošně na celou úložnou plochu, na celou šířku nosné konstrukce.

6 str Údaje o založení a spodní stavbě mostu Založení spodní stavby stávajícího klenbového mostu je pravděpodobně plošné kamenné. Opěra jsou z kamenného řádkového hrubě opracovaného zdiva. Funkci kolmých křídel plní kamenné regulační zdi podél toku na vtokové i výtokové straně. Koruna stávajících opěr bude obnažena shora z komunikace a po očištění a propojení dodatečně vlepovanou výztuží bude koruna nadbetonována. Tato nadbetonávka z prostého betonu bude ukončena železobetonovým úložným prahem. Do spodní stavby stávající konstrukce nebude vůbec zasahováno. Krátká rovnoběžná křídla budou ubourána a nadbetonována tak, aby je bylo možné přebetonovat přes separační vrstvu novými vykonzolovanými římsami. Stávající spodní stavba bude pouze hloubkově přespárována.

7 str Vybavení mostu Hydroizolace je navržena jako celoplošná odvodněná v nejnižším místě příčného profilu podélným spádem mimo most. Odvodňovače povrchu izolace nejsou s ohledem na malý rozsah mostu navrženy. Příčný spád mostovky je jednostranný 1.9% s protispádem 4.0% pod nižší vtokovou římsou až k ose úžlabí, která je umístěna cca 25cm před vnitřní hranou římsy. Podélný spád na mostě je konstantní 1.42%. Pro lepší odvodnění úžlabí je navržena vrstva z drenážního plastbetonu v úrovni ložné vrstvy vozovky, který nahrazuje odvodňovače povrchu izolace. Římsy jsou navrženy jako železobetonové monolitické kotvené skrz izolaci sevřenými kotvami a to zabetonovanými nebo dodatečně vlepovanými beznapěťovými kotvami. Příčný spád říms je navržen směrem do vozovky o velikosti 4.0%. Vozovka na mostě je řešena jako dvouvrstvá, přičemž ložná vrstva tvoří ochranu izolace. Příčný a podélný spád vozovky respektuje příčný a podélný spád mostovky. Protispád příčného spádu ale nesleduje. Vozovka na předpolích je v místě výkopů navržena ve skladbě, respektující problematické hutnění zeminy v úzkém výkopu. Zemina je nahrazena drenážním betonem. Dále navazuje upravená skladba vozovkového souvrství. Dilatace ve vozovce je provedena formou řezané spáry se zálivkou přes obrusnou vrstvu vozovky. Dilatace římsy není, koncové části říms budou vykonzolovány z nosné konstrukce nad rovnoběžná křídla se separací. Zábradlí na mostě je řešeno jako ocelové z otevřených profilů se svislou výplní dodatečně kotvené přes patní desky k římse. Kotvení bude provedeno dodatečným kotevním systémem beznapěťovými kotvami Statické a hydrotechnické posouzení V rámci dokumentace je v samostatné příloze proveden podrobný statický výpočet. Hydrotechnické posouzení není provedeno, rekonstrukcí mostu nezasahujeme do průtočného profilu. Posouzení odtokových poměrů na mostě není s ohledem na malý rozsah mostu provedeno, podmínky pro odvodnění jsou dobré a odvodňovaná plocha malá.

8 str Cizí zařízení na mostě V rámci této dokumentace je provedeno ověření existence inženýrských sítí u jednotlivých správců. Podle vyjádření správců se v blízkosti stavby nachází následující vedení. STL plyn DN 150 v samonosném potrubí na vtoku NN VO v samonosné chráničce na vtoku SD kabely ČD-TELEMATIKA v samonosné chráničce na vtoku Inženýrské sítě jsou ve výkresové dokumentaci zakresleny pouze přibližně z vyjádření správců. Zhotovitel před zahájením prací zajistí podrobné vytýčení všech inženýrských sítí. Vedení sítí na výtokové straně nebudou stavbou dotčena, jejich poloha bude respektována, sítě budou ochráněny proti poškození během stavby Řešení protikorozní ochrany, ochrany proti agresivitě prostředí a bludným proudům Ochrana konstrukce proti bludným proudům je zajištěna odizolováním úložných prahů od nosné konstrukce. Toto ale neřeší přechod bludných proudů stávající konstrukcí. Římsa je odizolován separační vrstvou od křídel a zábradlí nepokrčuje mimo římsu. Dilatační spára je rovněž nevodivá. Protikorozní ochrana kovových prvků musí odpovídat TKP 19: TKP 19.B.P5 - Tabulka I - ochranné protikorozní povlaky pro ocelové konstrukce, pořadové číslo 11- pro stupeň korozní agresivity podle ČSN EN a tabulky III B TKP kap.19.b - C4 + K8(speciální) a životnost VV. TKP 19.B.P5 - Tabulka II - celkový přehled systémů PKO pro ocelové konstrukce, typ III A - žárově zinkované povrchy: žárové zinkování: 85µm (min.70) epoxid zinkfosfát: 150µm (min.150) alifatický polyuretan: 60µm (min.60) celkem: 295µm (min.280) Pro spojovací materiál záchytných zařízení budou použity šrouby pevnosti 4.6. Drobné ocelové části musí být žárově pozinkované (ponorem v lázni) v minimální tloušťce 60 m a opatřeny organickým povlakem. Použitý nátěrový systém bude min.14 dní před jeho aplikací odsouhlasen TDI včetně barevného odstínu (požadavek na barvu zábradlí v odstínu RAL 7011). Nutno použít kompletní nátěrový systém, nelze kombinovat různé systémy jednotlivých vrstev.

9 str Požadované podmínky a měření sedání a průhybů S ohledem na malý rozsah mostu se nepožaduje měření sedání ani průhybů. Je však nutno provádět pravidelně hlavní mostní prohlídky dle ČSN a realizovat jimi navrženou údržbu a opatření Požadované zatěžovací zkoušky S ohledem na malé rozpětí se zatěžovací zkouška nepožaduje. 5. Výstavba mostu 5.1. Postup a technologie stavby Před zahájením stavby budou vytyčena veškerá vedení inženýrských sítí a provedena jejich ochrana. Následně budou provedena dopravní opatření svedením provozu na výtokovou stranu. Na vtokové straně bude odstraněna vozovka včetně podkladu, až do úrovně pod podkladní beton. V místech úložných prahů bude výkop prohlouben až na stávající nosnou konstrukci, resp. opěru. Do koruny stávajících opěr bude vlepena spojující výztuž a vybetonován dřík s prostého betonu. Rubová strana se předpokládá vybetonovat do kontaktu s výkopem a s vyspádovaným úžlabím pro drenáž. Na takto připravený podklad bude vybetonován železobetonový úložný práh s ozubem proti zatékání na úložnou plochu. Dále bude provedena výplň hubeným betonem lícové strany nové části opěry a vrstva podkladního betonu pod nosnou konstrukcí. Na úložnou plochu budou uložena lepenková ložiska a dilatační spára ozubu opatřena dilatační vrstvou polystyrénu. Následně bude vybedněna, vyarmována a vybetonována vtoková polovina desky nosné konstrukce s provedením zazubené pracovní spáry a s případným osazením zabetonovaných kotev římsy. Během zrání betonu budou prováděny práce na přespárování původních opěr a podhledu klenby. Současně bude provedena úprava horní plochy krátkých rovnoběžných křídel pro uložení separace pod vykonzolovanou částí římsy. Na vyzrálý beton bude provedena celoplošná izolace, dokončeny kotvy říms (případně vlepeny) a položena ochrana izolace pod římsou. Následuje bednění, výztuž a betonáž vtokové římsy. Po uložení drenáže a provedení podkladu vozovky na předpolích bude proveden proužek z drenážního plastbetonu a ložná vrstva vozovky jako provizorní obrusná vrstva a ochrana izolace.

10 str.10 Po osazení zábradlí na vtokovou římsu bude možné převést provoz na vtokovou stranu a zahájit práce na výtokové. Činnosti se budou opakovat prakticky ve stejném pořadí jako pro vtokovou polovinu mostu. Je ale nutné ochránit drenážní proužek z plastbetonu proti zanesení, nebo provést obrusnou vrstvu vozovky jako finální úpravu s tím, že v ose vozovky bude pracovní spára. Mezi dokončovací práce patří oprava opevnění koryta pod mostem, osazení obrub na konci říms, obnova dopravního značení Specifické požadavky pro předpokládanou technologii stavby Přístup na stavbu bude zajištěn po místních komunikacích. Pod most je přístup možný pouze korytem vedeným v kamenných regulačních zdech. Stavba si zajistí napojení na elektrickou síť ve vlastní režii nebo si zajistí elektrocentrálu. Zařízení staveniště se předpokládá na předpolích mostu na uzavřené části komunikace Související objekty stavby Stavba je řešena jako jeden stavební objekt. Přeložky inženýrských sítí nejsou. 6. Přehled provedených výpočtů 6.1. Vytyčovací údaje Vytyčení je dáno ve výkresové dokumentaci v souřadnicovém systému JTSK a výškovém systému Bpv Prostorové uspořádání a geometrie mostu Most je navržen jako šikmý v přímé s konstantním podélným spádem. Příčný spád je jednostranný, navazuje na přilehlý povrch stávající komunikace. Šířkové uspořádání mostu koresponduje s uspořádáním navazujících komunikací, resp. s původním prostorovým uspořádáním mostu Statický výpočet V rámci této dokumentace je proveden podrobný statický výpočet mostu v samostatné příloze Hydrotechnické výpočty Hydrotechnické posouzení není provedeno, rekonstrukcí mostu nezasahujeme do průtočného profilu. Posouzení odtokových poměrů na mostě není s ohledem na malý rozsah mostu provedeno, podmínky pro odvodnění jsou dobré a odvodňovaná plocha malá.

11 str Řešení přístupu a užívání stavby osobami s omezenou schopností pohybu a orientace Vedení nivelety je navrženo se spádem pod maximem dle požadavků pro využívání konstrukce osobami s omezenou schopností pohybu a orientace. 8. Nakládání s odpady Dle Zákona o odpadech č.185/2001 Sb. a prováděcích vyhlášek Ministerstva životního prostředí č. 381/2001 Sb., ve znění vyhlášky č.503/2004, kterou se stanovuje Katalog odpadů, Seznam nebezpečných odpadů, atd., a vyhlášce 383/2001 Sb. o podrobnostech nakládání s odpady ve znění pozdějších předpisů je provedeno zatřídění odpadů, které vzniknou při realizaci této stavební akce a určeno, jak budou tyto odpady likvidovány. Výše uvedený zákon a navazující prováděcí vyhlášky stanovují práva a povinnosti státní správy a právnických a fyzických osob při nakládání s odpady. Povinností investora stavební akce je zabezpečit veškeré nakládání s odpady podle výše uvedeného Zákona č.185/2001 Sb. a navazujících vyhlášek. Státní správu v oblasti nakládání s odpady provádí dle výše citovaného zákona místně příslušný stavební úřad nebo jiný orgán po dohodě s referátem životního prostředí. Každý původce odpadů je mimo jiné povinen vznik odpadů co nejvíce omezovat a vytvářet předpoklady pro využívání a zneškodňování odpadů. Odpady vzniklé při realizaci této stavby zneškodní původce odpadu zhotovitel stavby v rámci svého programu o likvidaci odpadů. Původce odpadu je povinen odpady zařazovat dle katalogu odpadů a odpady, které nemůže sám využít, trvale nabízet k využití jiné právnické nebo fyzické osobě. Nelze-li odpady využít, je povinen zajistit zneškodnění odpadů (recyklace, kompostování apod.) před jejich odstraněním (uložením na skládku, aj.). Dále je původce odpadů povinen odpad třídit a kontrolovat, zda odpad nemá některou z nebezpečných vlastností. Během výstavby i po uvedení do provozu je povinen vést evidenci o množství odpadů a způsobu nakládání s tímto odpadem. Zatřídění odpadů bude provedeno dle Katalogu odpadů, vyhláška MŽP č.381/2001 Sb. do kategorií

12 str Ochranné a bezpečnostní zařízení Při provádění prací je třeba dodržet Vyhl. ČÚBP 324/1990 Sb. Českého úřadu bezpečnosti práce a Zákoník práce a všech platných norem a předpisů souvisejících s prováděním staveb a používáním mechanizačních prostředků, aby z důvodu jejich opomenutí či zanedbání nedošlo k újmě na zdraví a majetku. S ohledem na charakter stavby zvlášť upozorňujeme na nutnost vyloučení pohybu nepovolaných osob po staveništi tak, aby byly dodrženy požadavky výše uvedených předpisů. Je nutno řádně umístit ochranná zařízení, zábrany včetně provizorních zábradlí a výstražné tabule zabraňující případným úrazům a újmám na zdraví. Veškeré rizikové prostory s nebezpečím pádu pracovníků do hloubky (např. krajní části objektu, výkopy či okraje lešení) musí být opatřeny dostatečnou zábranou. Tlakové nádoby k řezání kyslíkem musí být uloženy mimo dosah nebezpečí, které při bourání vzniká. Při manipulaci s chemickými materiály na bázi asfaltů a pryskyřic apod. za vysokých teplot je třeba respektovat zvláštní předpisy a používat předepsané ochranné pomůcky. Při výrobní přípravě zhotovitel vypracuje podrobné pokyny pro zajištění BOZ svých zaměstnanců, kteří budou před zahájením prací prokazatelně poučeni. Na vývěskách v prostoru stavby budou společně se základními bezpečnostními předpisy uvedeny kontakty na požární a záchrannou službu, policii, IBP apod. Kromě všeobecně platných předpisů o ochraně zdraví a bezpečnosti se poukazuje zvláště na : ČSN Bezpečnost práce při svařování plamenem a řezání kyslíkem SN Prostředky pro vázání, zavěšování a uchopení břemen ČSN Všeobecné předpisy pro ochranu před nebezpečným dotykovým napětím ČSN Požární bezpečnost staveb ČSN Zemní práce ČSN Ochranné oděvy ČSN Předpisy pro prozatímní elektrická zařízení V Liberci dne Vypracoval ing.t.humpal

Technická zpráva 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZÁKLADNÍ ÚDAJE O KONSTRUKCI... 3

Technická zpráva 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZÁKLADNÍ ÚDAJE O KONSTRUKCI... 3 str.1 Obsah: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O KONSTRUKCI... 3 3. ZDŮVODNĚNÍ STAVBY A UMÍSTĚNÍ... 4 3.1. NÁVAZNOST PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE OBJEKTU NA PŘEDCHOZÍ DOKUMENTACI, ZDŮVODNĚNÍ STAVBY.

Více

Akce: O B N O V A M O S T U P O P O V O D N I 2 0 1 3 U L. H A V L Í Č K O V A, N O V Ý B O R Most ev.č. M-19 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Akce: O B N O V A M O S T U P O P O V O D N I 2 0 1 3 U L. H A V L Í Č K O V A, N O V Ý B O R Most ev.č. M-19 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje mostu a,b) Stavba: SO201-Obnova mostu po povodni 2013, ul. Havlíčkova, Nový Bor c) Evidenční číslo: Most, ev.č. M-19 d) Katastrální obec: Arnultovice u Nového Boru

Více

OPRAVA OBJEKTŮ V PLOUŽNICI JIŽNÍ MOST

OPRAVA OBJEKTŮ V PLOUŽNICI JIŽNÍ MOST C.2.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA OPRAVA OBJEKTŮ V PLOUŽNICI JIŽNÍ MOST PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ Investor: Město Ralsko Kuřívody 701 471 24 Ralsko Hlavní inženýr projektu: Ing. Jiří Cobl Zodpovědný

Více

Technická zpráva ke statickému výpočtu

Technická zpráva ke statickému výpočtu Technická zpráva ke statickému výpočtu Obsah 1. Identifikační údaje...3 2. Základní údaje o mostu...3 2.1 Zatížitelnost mostu:... 4 3. Geotechnické podmínky...4 4. Technické řešení mostu...4 4.1 Založení...

Více

Most M 01 přes potok u č. p. 17 Roztoky REVIZNÍ ZPRÁVA

Most M 01 přes potok u č. p. 17 Roztoky REVIZNÍ ZPRÁVA REVIZNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje a) Stavba: Most přes potok u č. p. 17 Roztoky b) Evidenční číslo: M-01 c) Katastrální obec: Roztoky Okres: Rakovník Kraj: Středočeský d) Projektant: N+N - Konstrukce

Více

Obsah 1. Identifikační údaje Stavba a objekt číslo Název mostu Evidenční číslo mostu Katastrální území, obec,

Obsah 1. Identifikační údaje Stavba a objekt číslo Název mostu Evidenční číslo mostu Katastrální území, obec, Obsah 1. Identifikační údaje... 2 1.1. Stavba a objekt číslo... 2 1.2. Název mostu... 2 1.3. Evidenční číslo mostu... 2 1.4. Katastrální území, obec, kraj... 2 1.5. Stavebník/objednatel stavby, jeho sídlo

Více

"Modernizace mostu ev. č Vokov"

Modernizace mostu ev. č Vokov "Modernizace mostu ev. č. 212 26-3 Vokov" Termín realizace: 01.06.2015-23.10.2015 Objednatel a investor stavby: Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje, p.o. Chebská 282, PSČ 356 04 Sokolov

Více

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY. 1) Technická zpráva

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY. 1) Technická zpráva Rekonstrukce mostu ev.č. M Cvekův most přes Ondřejnici ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY na akci Rekonstrukce mostu ev.č. M Cvekův most přes Ondřejnici ) Technická zpráva Stavba : Rekonstrukce mostu ev.č. M Cvekův

Více

Technická zpráva Dokumentace pro výběr dodavatele 1

Technická zpráva Dokumentace pro výběr dodavatele 1 ==================================================================================================== Technická zpráva Dokumentace pro výběr dodavatele 1 Technická zpráva 1.Identifikační údaje mostu SO:

Více

Zásady organizace výstavby

Zásady organizace výstavby s.r.o. Zásady organizace výstavby 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Stavba Název stavby: Oprava propustku v ulici Lesní čtvrť Místo stavby: Kraj: CZ 051 Liberecký Obec: 561860 Nový Bor (okres Česká Lípa) Katastrální

Více

Most Psáry - 01 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most Psáry - 01 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most Psáry - 01 Most přes potok v ul. Za můstkem, Psáry HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 9 Objekt: Most ev. č. Psáry - 01 (Most přes potok v ul. Za můstkem, Psáry) Okres: Praha-západ Prohlídku provedla firma:

Více

Obsah. 1 Všeobecné údaje:...2. 1.4 Základní údaje charakterizující stavbu:...3. 1.4.1 Druh komunikace a její funkce:...3. 1.4.5 Celkový rozsah:...

Obsah. 1 Všeobecné údaje:...2. 1.4 Základní údaje charakterizující stavbu:...3. 1.4.1 Druh komunikace a její funkce:...3. 1.4.5 Celkový rozsah:... Obsah 1 Všeobecné údaje:...2 1.1 Identifikační údaje mostu...2 1.2 Údaje o křížení...2 1.3 Základní údaje o mostě:...3 1.4 Základní údaje charakterizující stavbu:...3 1.4.1 Druh komunikace a její funkce:...3

Více

Obsah: 1. Název akce 2. 2. Základní údaje o mostu 3. 5. Výstavba mostu 10

Obsah: 1. Název akce 2. 2. Základní údaje o mostu 3. 5. Výstavba mostu 10 Obsah: 1 Název akce 2 Identifikační údaje 2 1. Identifikační údaje mostu 3 2. Základní údaje o mostu 3 3. Most a jeho umístění 4 4. Technické řešení mostu 5 5. Výstavba mostu 10 6. Řešení přístupu a užívání

Více

Most HB - X07 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most HB - X07 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most HB - X07 Most přes inundační území v ulici Mírová HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 8 Objekt: Most ev. č. HB - X07 (Most přes inundační území v ulici Mírová) Okres: Havlíčkův Brod Prohlídku provedla firma:

Více

Technická zpráva. Akce: Rekonstrukce propustku Záskalí přes potok, Hodkovice nad Mohelkou Objekt: SO 101 Rekonstrukce propustku Technická zpráva str.

Technická zpráva. Akce: Rekonstrukce propustku Záskalí přes potok, Hodkovice nad Mohelkou Objekt: SO 101 Rekonstrukce propustku Technická zpráva str. Objekt: SO 1 Rekonstrukce propustku Technická zpráva str.1 Obsah: Technická zpráva 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEKTU... 2 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NOVÉM OBJEKTU... 2 3. ZDŮVODNĚNÍ STAVBY A JEJÍ UMÍSTĚNÍ... 3 3.1.

Více

Obsah : 1. Identifikační údaje 2. Stručný technický popis 3. Závěr. 1. Identifikační údaje :

Obsah : 1. Identifikační údaje 2. Stručný technický popis 3. Závěr. 1. Identifikační údaje : Technická zpráva 023/13.C.1.1 k dokumentaci pro ohlášení stavby (DOS) Oprava účelové komunikace ulice Pod Světlou Horou u č.p. 152 ve Svobodě nad Úpou, kraj Královéhradecký Povodňové škody Obsah : 1. Identifikační

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 3. STAVBA Název stavby: Obnova silnice po povodních 2010, III/03513 Heřmanice Příloha: SO 206 Opěrná zeď km 4,180 4,345 Místo stavby: Kraj: Město: Silnice č. III/03513 Liberecký

Více

"Rekonstrukce mostu ev.č Nové Hamry"

Rekonstrukce mostu ev.č Nové Hamry "Rekonstrukce mostu ev.č. 219 4 3 Nové Hamry" Termín realizace: 16.06.2015-18.09.2015 Objednatel a investor stavby: Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje, p.o. Chebská 282, PSČ 356 04 Sokolov

Více

OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2

OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 1.1. STAVBA...2 1.2. INVESTOR (OBJEDNATEL DOKUMENTACE)...2 1.3. ZHOTOVITEL DOKUMENTACE...2 2. TECHNICKÁ ČÁST 3 2.1. STÁVAJÍCÍ STAV...3 2.2. NOVÝ STAV...3 2.3 VOZOVKA A CHODNÍKY...6

Více

C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA C1. TECHNICKÁ ZPRÁVA PARKOVACÍ STÁNÍ PRO BUS U ZŠ V OKŘÍŠKÁCH 1 Obsah: 1 Identifikační údaje objektu... 3 1.1 Zadavatel... 3 1.2 Zhotovitel... 3 2 Stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení...

Více

O B N O V A M O S T U M J Í T R A V A P Ř E S P A N E N S K Ý P O T O K Most ev.č. M-01. Obsah: Základní údaje mostu 2

O B N O V A M O S T U M J Í T R A V A P Ř E S P A N E N S K Ý P O T O K Most ev.č. M-01. Obsah: Základní údaje mostu 2 Obsah: 1 1. Identifikační údaje mostu 2 2. Základní údaje mostu 2 3. Zdůvodnění stavby mostu a jeho umístění 3 4. Technické řešení mostu 4 5. Výstavba mostu 8 6. Přehled provedených výpočtů 9 7. Řešení

Více

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY 1) Identifikační údaje Stavba: Kraj: Okres: Obec: Katastrální území: Most ev.č. 6c-1M přes potok Rohovec dolní v Návsí Moravskoslezský Frýdek-Místek Návsí Návsí Název mostu:

Více

Propustek Psáry - 04P

Propustek Psáry - 04P Propustek Psáry - 04P Propustek přes Zahořanský potok v ul. K Junčáku, Dolní Jirčany HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 9 Objekt: Propustek ev. č. Psáry - 04P (Propustek přes Zahořanský potok v ul. K Junčáku,

Více

Most Holýšov, ev.č. 1852-1, oprava říms IX.2013 Technická zpráva Str. 1 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O MOSTU...2

Most Holýšov, ev.č. 1852-1, oprava říms IX.2013 Technická zpráva Str. 1 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O MOSTU...2 Technická zpráva Str. 1 Obsah 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEKTU...2 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O MOSTU...2 3. ZDŮVODNĚNÍ REKONSTRUKCE, NÁVRH REKONSTRUKCE, ÚZEMNÍ PODMÍNKY...3 4. TECHNICKÉ ŘEŠENÍ REKONSTRUKCE...3 5.

Více

SOUPIS PRACÍ. Aspe Strana: Stavba: Rekonstrukce mostu ev. č Kynšperk Liboc. Objekt: SO 201

SOUPIS PRACÍ. Aspe Strana: Stavba: Rekonstrukce mostu ev. č Kynšperk Liboc. Objekt: SO 201 Aspe Strana: 1 SOUPIS PRACÍ Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: Základní cena: Kč Cena celková: DPH: Cena s daní: Kč Kč Kč Měrné jednotky: Počet měrných jednotek: Náklad na měrnou jednotku: 1,00 Kč Vypracoval

Více

SO 203 Úprava mostu ev. č

SO 203 Úprava mostu ev. č , SO 203 Úprava mostu ev. č. 37-047 , úprava mostu ev.č. 37-047 C 203 0 - Všeobecné konstrukce a práce Poplatky za skládku ( objem v m 3 ) 1 nevhodná zemina z výkopů viz položky výkazu výměr položka V

Více

Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA

Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Dokumentace pro zadání stavby

Více

Záznam z jednání dne v Karlových Varech ZÁZNAM. o projednání projektové dokumentace na rekonstrukci mostu

Záznam z jednání dne v Karlových Varech ZÁZNAM. o projednání projektové dokumentace na rekonstrukci mostu Záznam z jednání dne 10. 3. 2015 v Karlových Varech ZÁZNAM o projednání projektové dokumentace na rekonstrukci mostu Stavební akce: Karlovy Vary Rekonstrukce mostu a lávky v ulici kpt.jaroše Datum jednání:

Více

Most Psáry - 02 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most Psáry - 02 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most Psáry - 02 Most přes Sulický potok v ul. Na Stráni, Psáry HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 6 Objekt: Most ev. č. Psáry - 02 (Most přes Sulický potok v ul. Na Stráni, Psáry) Okres: Praha-západ Prohlídku

Více

Obsah : 1. Identifikační údaje 2. Stručný technický popis 3. Závěr. 1. Identifikační údaje :

Obsah : 1. Identifikační údaje 2. Stručný technický popis 3. Závěr. 1. Identifikační údaje : Technická zpráva 026/13.C.1.1 k dokumentaci pro ohlášení stavby (DOS) Oprava účelové komunikace ulice Pod Rýchorami, pod č.p. 9 ve Svobodě nad Úpou, kraj Královéhradecký Povodňové škody Obsah : 1. Identifikační

Více

Most na MK Mlýnská HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most na MK Mlýnská HLAVNÍ PROHLÍDKA Obec Píšť Most na MK Mlýnská Most přes Píšťský potok na ul. Mlýnská HLAVNÍ PROHLÍDKA Objekt: Most přes Píšťský potok na ul. Mlýnská Okres: Opava Prohlídku provedla firma: Ing. Pavel Kurečka MOSTY s.r.o.

Více

VÝKAZ VÝMĚR Rekonstrukce mostu Brušperk Cvekův most

VÝKAZ VÝMĚR Rekonstrukce mostu Brušperk Cvekův most VÝKAZ VÝMĚR Rekonstrukce mostu Brušperk Cvekův most SO 201 Most ev. č. M1 Příprava, bourání Odstranění ornice v tl. 0,25m 12,5 m2 * 0,25 = 3,13 m3 Odstranění vozovky na mostě a v dosahu výkopů živičné

Více

Hlavní prohlídka mostu

Hlavní prohlídka mostu Hlavní prohlídka mostu Okres: Nový Jičín Obec: Bílovec Prohlídku provedl: Ing. D.Partenidis, Ing. Venclík Dne: 27.12.2012 Počasí v době prohlídky: Teplota vzduchu 7 C Teplota NK 5 C Souřadnice GPS 49 45'7.756"N,

Více

A. Průvodní a technická zpráva

A. Průvodní a technická zpráva A. Průvodní a technická zpráva 1. Identifikační údaje Stavba: Název: Místo: Břeclav Katastrální území: Břeclav Stupeň dokumentace: ZDS Zhotovitel dokumentace: Viadesigne s.r.o. Na Zahradách 1151, 690 02

Více

Technická zpráva ke statickému výpočtu

Technická zpráva ke statickému výpočtu Technická zpráva ke statickému výpočtu Obsah 1. Identifikační údaje...3 2. Základní údaje o novém mostu...3 2.1 Zatížitelnost mostu:... 4 3. Geotechnické podmínky...4 4. Technické řešení...4 4.1 Částečná

Více

Rekonstrukce propustku přes Děhylovský potok Ulice Ke koupališti Děhylov BILANCE ZEMNÍCH PRACÍ. SO 101 Propustek přes Děhylovský potok v obci Děhylov

Rekonstrukce propustku přes Děhylovský potok Ulice Ke koupališti Děhylov BILANCE ZEMNÍCH PRACÍ. SO 101 Propustek přes Děhylovský potok v obci Děhylov KRAJ Rekonstrukce propustku přes Děhylovský potok Ulice Ke koupališti Děhylov B BILANCE ZEMNÍCH PRACÍ 3 - 2-1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1. Stavba Název : Rekonstrukce propustku přes Děhylovský potok Ulice Ke

Více

DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. Technická zpráva VÝSTAVBA PODPOROVANÉHO BYDLENÍ V OBCI LIPOVEC

DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. Technická zpráva VÝSTAVBA PODPOROVANÉHO BYDLENÍ V OBCI LIPOVEC OKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Technická zpráva VÝSTAVBA POPOROVANÉHO BYLENÍ V OBCI LIPOVEC Parkoviště a zpevněné plochy okumentace pro stavební povolení dle vyhlášky č.146 (SP) OBJENATEL : Obec Lipovec,

Více

Obsah: 1. Název akce Základní údaje o mostu Výstavba mostu 10

Obsah: 1. Název akce Základní údaje o mostu Výstavba mostu 10 Obsah: 1 Název akce 2 Identifikační údaje 2 1. Identifikační údaje mostu 3 2. Základní údaje o mostu 3 3. Most a jeho umístění 4 4. Technické řešení mostu 5 5. Výstavba mostu 10 6. Řešení přístupu a užívání

Více

B. Stav a závady jednotlivých částí mostu

B. Stav a závady jednotlivých částí mostu Běžná prohlídka 2011 A. Základní údaje Město / obec BATŇOVICE Název objektu: č.4 Moníkovi Datum prohlídky: 4.3.2011 Evidenční číslo: ~ Prohlídku provedl: Jan Hofman Číslo komunikace: ~ Přítomni: Staničení:

Více

B. Stav a závady jednotlivých částí mostu

B. Stav a závady jednotlivých částí mostu Běžná prohlídka 2011 A. Základní údaje Město / obec HAVLOVICE Název objektu: U Mandle Datum prohlídky: 22.2.2011 Evidenční číslo: ~ Prohlídku provedl: Jan Hofman Číslo komunikace: ~ Přítomni: Staničení:

Více

Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS

Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS Stavba : Semily - Rekonstrukce mostu přes Chuchelský potok ev.č. 292-3 číslo a název SO: SO 201+SO 901 PDPS Poř. Kód Název položky jednotka Počet CENA č.pol. položky jednotek jednotková celkem 1 2 3 4

Více

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii.239 a II/240 b) Stavebník Obec Černuc, Černuc 17 273 23 Černuc IČ 00234257 c) Projektant Ing.Pavel

Více

SEZNAM PŘÍLOH. II/111 Bystřice, most ev. č _PD SO 202 Provizorní lávka pro pěší a cyklisty

SEZNAM PŘÍLOH. II/111 Bystřice, most ev. č _PD SO 202 Provizorní lávka pro pěší a cyklisty II/111 Bystřice, most ev. č. 111-002_PD SEZNAM PŘÍLOH 1. Technické specifikace 2. Půdorys 3. Podélný a příčné řezy 4. Vytyčovací schéma TECHNICKÉ SPECIFIKACE OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 2. ZÁKLADNÍ

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy Ing. Leoš Kučeřík 671 64 BOŽICE 441 TEL. 606 225 031 TECHNICKÁ ZPRÁVA Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy PDPS,SP INVESTOR: Obec Chvalovice,

Více

SO 202 Východní lávka

SO 202 Východní lávka Soupis prací - pomocné výpočty SO 1 - Zemní práce 1 Čerpání vody na povrchu čerpání vody ve výkopu hod odhad 240,000 zaokrouhlení 0,000 celkem 240,000 2 Hloubení jam zapaž. i nezapaž. tř.i s odvozem do

Více

SEZNAM PŘÍLOH: 1. Technická zpráva 2. Přehledná situace 3. Situace 1 : Situace výškopisu a polohopisu 1 : Podélný řez 1 : 500/50 6.

SEZNAM PŘÍLOH: 1. Technická zpráva 2. Přehledná situace 3. Situace 1 : Situace výškopisu a polohopisu 1 : Podélný řez 1 : 500/50 6. SEZNAM PŘÍLOH: 1. Technická zpráva 2. Přehledná situace 3. Situace 1 : 200 4. Situace výškopisu a polohopisu 1 : 200 5. Podélný řez 1 : 500/50 6. Vzorové příčné řezy 1 : 50 7. Charakteristické příčné řezy

Více

Ing. Radka Louthanová, autorizace ČKAIT č

Ing. Radka Louthanová, autorizace ČKAIT č Průvodní zpráva str.1 1. Identifikační údaje Stavba Rekonstrukce mostu Rychnovská přes Mohelku v Hodkovicích n.m. Objekt SO 201 Rekonstrukce mostu Katastrální území k.ú. Hodkovice nad Mohelkou (640344)

Více

Ing. Radka Louthanová, autorizace ČKAIT č

Ing. Radka Louthanová, autorizace ČKAIT č Akce: Rekonstrukce propustku Záskalí přes potok, Hodkovice nad Mohelkou str.1 Průvodní zpráva 1. Identifikační údaje Stavba Rekonstrukce propustku Záskalí přes potok, Hodkovice nad Mohelkou Objekt SO 101

Více

1. Identifikační údaje

1. Identifikační údaje PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje Název stavby: k.ú. Všekary Kat. území: Všekary 704 172 pozemky Druh stavby: Projektová dokumentace: 1129/1, 1109/1 vlastním SÚSPK 673/2, 1091/1, 1074/1, 1074/6, 1074/13

Více

Parkoviště Na Severním sídlišti Realizační dokumentace stavby (RDS)

Parkoviště Na Severním sídlišti Realizační dokumentace stavby (RDS) TECHNICKÁ ZPRÁVA Parkoviště Na Severním sídlišti Realizační dokumentace stavby (RDS) OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 1 2. ÚVOD... 1 2.1 Všeobecně... 1 2.1 Dotčené pozemky... 2 2.2 Související

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Most přes Hrádecký potok, ev.č Číslo stavby:

SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Most přes Hrádecký potok, ev.č Číslo stavby: SOUHRNNÝ LIST STAVBY - REKAPITULACE NÁKLADŮ Název stavby: Most přes Hrádecký potok, ev.č. 292-13 Číslo stavby: Investor (objednatel): Projektant (zpracovatel): Zhotovitel stavby: CÚ Datum Krajská správa

Více

OPRAVA UL. ŠKOLNÍ, CHRASTAVA

OPRAVA UL. ŠKOLNÍ, CHRASTAVA OPRAVA UL. ŠKOLNÍ, CHRASTAVA Dokumentace pro stavební povolení Seznam příloh: A. Průvodní a technická zpráva B. Souhrnné řešení stavby: B.1. Přehledná situace B.2. Zákres stavby do katastrální mapy M 1:200

Více

SO 202.1 Demolice východní lávky

SO 202.1 Demolice východní lávky DOKUMENTACE PDPS Žďár nad Sázavou Pěší trasy podél barokního mostu TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 Obsah: strana 1. Identifikační údaje... 3 2. Základní údaje o stavbě... 4 2.1 Konstrukční uspořádání stávajícího mostu...

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Čerčany-bezbarierové chodníky podél sil.ii/109 a III/1094 b) Stavebník Obec Čerčany,Václavská 36 257 22 Čerčany, IČ 00231584 c) Projektant Ing.Pavel

Více

http://www.tobrys.cz KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ SPOJOVACÍ LÁVKA, ÚŘAD PRÁCE PARDUBICE 01/2014 Ing. Tomáš Bryčka

http://www.tobrys.cz KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ SPOJOVACÍ LÁVKA, ÚŘAD PRÁCE PARDUBICE 01/2014 Ing. Tomáš Bryčka http://www.tobrys.cz KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ SPOJOVACÍ LÁVKA, ÚŘAD PRÁCE PARDUBICE 01/2014 Ing. Tomáš Bryčka 1. OBSAH 1. OBSAH 2 2. ÚVOD: 3 2.1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: 3 2.2. ZADÁVACÍ PODMÍNKY: 3 2.2.1. Použité

Více

Most 185-001 HLAVNÍ PROHLÍDKA

Most 185-001 HLAVNÍ PROHLÍDKA Most 185-001 Obloukový most přes řeku Radbuzu ve Staňkově HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 11 Objekt: Most ev. č. 185-001 (Obloukový most přes řeku Radbuzu ve Staňkově) Okres: Domažlice Prohlídku provedla firma:

Více

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva OPRAVA MK ul. PUSTÝ Stavba: OPRAVA MK ul. PUSTÝ Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430 zak. č.141/10/2011 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ Název stavby: Místo stavby: Investor: Zhotovitel projektových prací: Rekonstrukce Kulturního domu

Více

BOHUŇOVICE - NAPOJENÍ NA CYKLOSTEZKU OLOMOUC ŠTERNBERK

BOHUŇOVICE - NAPOJENÍ NA CYKLOSTEZKU OLOMOUC ŠTERNBERK REGIONÁLNÍ AGENTURA PRO ROZVOJ STŘEDNÍ MORAVY OBEC B O H U Ň O V I C E BOHUŇOVICE - NAPOJENÍ NA CYKLOSTEZKU OLOMOUC ŠTERNBERK SO 201B PROPUSTEK KŘÍŽENÍ SE STEZKOU DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ V PODROBNOSTECH

Více

Evidované údaje: Pozn. výkonná jednotka, která má objekt ve správě DÚ číslo a název určujícího DÚ podle předpisu SŽDC (ČD) M12

Evidované údaje: Pozn. výkonná jednotka, která má objekt ve správě DÚ číslo a název určujícího DÚ podle předpisu SŽDC (ČD) M12 2.D Přehled evidovaných údajů a koncept evidenčního listu V tabulkách přílohy je uveden přehledně seznam evidovaných údajů v rámci IS MES. Relevantní údaje z tohoto přehledu rovněž slouží jako koncept

Více

OBNOVA SILNICE PO POVODN CH 2010 III/03513 HE MANICE. TechnickÆ zpræva DOPRAVA A DOPRAVN INEN RSTV AKCE: OBJEDNATEL KSS LK OBEC HE MANICE

OBNOVA SILNICE PO POVODN CH 2010 III/03513 HE MANICE. TechnickÆ zpræva DOPRAVA A DOPRAVN INEN RSTV AKCE: OBJEDNATEL KSS LK OBEC HE MANICE OBJEDNATEL OBEC KSS LK HE MANICE AKCE: OBNOVA SILNICE PO POVODN CH 2010 III/03513 HE MANICE KRAJ DATUM LIBERECK 04.2011 OBJEKT: SO 303 PROPUSTEK D T ICHOV FORM. A4 STUPE x A4 DSP P LOHA: TechnickÆ zpræva

Více

SO 203 TECHNICKÁ ZPRÁVA

SO 203 TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE DSP Oprava mostů 152-037, 152-037a, 37914-2 a 37914-3 Oprava mostu ev. č. 37914-2 SO 203 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1/14 Obsah: strana 1. Identifikační údaje... 4 2. Základní údaje o mostě... 5 3. Zdůvodnění

Více

1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE POUZE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ zpracovaná dle přílohy č.8 vyhlášky č.146/2008 Sb. ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI ZRANITELNÝCH ÚČASTNÍKŮ PROVOZU V OBCI TACHOV SO 100 POZEMNÍ KOMUNIKACE 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKT STAVBY PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ A PROVEDENÍ STAVBY SO 05 01. TEXTOVÁ ČÁST TECHNICKÁ ZPRÁVA Datum: 11/2008 Vyhotovení:

Více

Zakázka: D111029 Stavba: Sanace svahu Olešnice poškozeného přívalovými dešti v srpnu 2010 I. etapa

Zakázka: D111029 Stavba: Sanace svahu Olešnice poškozeného přívalovými dešti v srpnu 2010 I. etapa Identifikační údaje mostu... 2 1.1 Stavba... 2 1.2 Investor... 2 1.3 Projektant... 2 1.4 Ostatní... 2 2 Zdůvodnění stavby a její umístění... 3 2.1 Zdůvodnění stavby... 3 2.2 Umístění stavby... 3 2.3 Rozsah

Více

1.1. Technická zpráva

1.1. Technická zpráva - 1 - DRUPOS HB s.r.o. Svojsíkova 333, Chotěboř CESTA STRUŽINEC 1.1. Technická zpráva VYPRACOVAL: Ing. Marta Fialová ZAKÁZKOVÉ ČÍSLO: 198/2015 - 2 - TECHNICKÁ ZPRÁVA a) identifikační údaje: Název stavby

Více

C TECHNICKÁ ZPRÁVA. Jana Čarka 1863/ České Budějovice. Ing. Petr Peltan Zdeněk Mihalik Ing. Tereza Nováková Bc.

C TECHNICKÁ ZPRÁVA. Jana Čarka 1863/ České Budějovice. Ing. Petr Peltan Zdeněk Mihalik Ing. Tereza Nováková Bc. PD Polní cesty Sudkovice a Kuřimany NCV1, RCV1, RCV3, RCV1k C.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA D o k u m e n t a c e p r o s t a v e b n í p o v o l e n í D o k u m e n t a c e p r o p r o v e d e n í s t a v b y

Více

MPM Most 1c - M1 (21.8.2014, Míčka Tomáš, Ing.) Most Most 1c - M1. most z Mostu do Rudolic MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA. koncept.

MPM Most 1c - M1 (21.8.2014, Míčka Tomáš, Ing.) Most Most 1c - M1. most z Mostu do Rudolic MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA. koncept. Most Most 1c - M1 most z Mostu do Rudolic MIMOŘÁDNÁ PROHLÍDKA Strana 1 z 16 Objekt: Most ev. č. Most 1c - M1 (most z Mostu do Rudolic) Okres: Most Prohlídku provedla firma: Prohlídku provedl: PONTEX, s.r.o.

Více

HPM ev.č. M-7 ( , Bartoník Petr Ing.) Most ev.č. M-7. Most na ul. TGM - Rubikovka v obci Frýdek Místek HLAVNÍ PROHLÍDKA.

HPM ev.č. M-7 ( , Bartoník Petr Ing.) Most ev.č. M-7. Most na ul. TGM - Rubikovka v obci Frýdek Místek HLAVNÍ PROHLÍDKA. Most ev.č. M-7 Most na ul. TGM - Rubikovka v obci Frýdek Místek HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 14 Objekt: Most ev.č. M- 7 (Most na ul. TGM - Rubikovka v obci Frýdek Místek nadjezd ul. Hlavní) Okres: Frýdek

Více

TENET ŠPINDLERŮV MLÝN - BEDŘICHOV PRŮVODNÍ ZPRÁVA VEDOUCÍ PROJEKTANT ING. MILAN MARX ING. MILAN MARX

TENET ŠPINDLERŮV MLÝN - BEDŘICHOV PRŮVODNÍ ZPRÁVA VEDOUCÍ PROJEKTANT ING. MILAN MARX ING. MILAN MARX VEDOUCÍ PROJEKTANT ING. MILAN MARX ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ING. MILAN MARX VYPRACOVAL ING. MILAN MARX TENET spol. s r.o. ARCHITEKTONICKÝ ATELIÉR Horská 64 541 01 TRUTNOV Č.ZAKÁZKY 150085 DATUM 04. 2015 FORMÁT

Více

LARITMA/ZUŠ - AŠ - terasa PRŮVODNÍ ZPRÁVA. AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, , AŠ

LARITMA/ZUŠ - AŠ - terasa PRŮVODNÍ ZPRÁVA. AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, , AŠ Zodpovědný projektant Ing. arch. Václav Zůna Místo stavby Investor Projektant Petr Hradil p.p.č. 123,. k.ú Aš AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, 352 01, AŠ e-mail: vazu@post.cz

Více

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva OPRAVA MK ul. FORTŇA Stavba: OPRAVA MK ul. FORTŇA Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

Most Pha Opatovská - lávka u zdravotního střediska

Most Pha Opatovská - lávka u zdravotního střediska Most Pha 11-581 Opatovská - lávka u zdravotního střediska HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 27 Objekt: Most ev.č. Pha 11-581 (Opatovská - lávka u zdravotního střediska) Okres: Hlavní město Praha Prohlídku provedla

Více

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA A. Identifikační údaje Název stavby: Objednatel Stupeň PD: Projektant: Zřízení autobusové zastávky Chrastava - Termální lázně Město Chrastava Ing. Michael Canov, starosta Náměstí

Více

AKTUALIZACE 02/2014 E.2. Správa a údržba silnic Plzeňského kraje KOTEROVSKÁ 162, 326 00 PLZEŇ

AKTUALIZACE 02/2014 E.2. Správa a údržba silnic Plzeňského kraje KOTEROVSKÁ 162, 326 00 PLZEŇ AKTUALIZACE 02/2014 Objednatel: Správa a údržba silnic Plzeňského kraje KOTEROVSKÁ 162, 326 00 PLZEŇ Zhotovitel: Valbek, spol. s r.o., středisko Plzeň Parková 1205/11 326 00 Plzeň Vypracoval Ing. T. Petráň

Více

Název stavby: Oprava komunikace u hřbitova včetně odvodnění. Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice

Název stavby: Oprava komunikace u hřbitova včetně odvodnění. Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice MĚSTO CHRASTAVA Městský úřad Chrastava Odbor rozvoje, dotací a správy majetku nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, IČ: 00262871 www.chrastava.cz Název stavby: Oprava komunikace Chrastava, Hřbitovní ulice

Více

1. Identifikační údaje objektu 2. Technické řešení opravy 3. Dodržení obecných požadavků na výstavbu 4. Vliv stavby a provozu na MK na zdraví a ŽP

1. Identifikační údaje objektu 2. Technické řešení opravy 3. Dodržení obecných požadavků na výstavbu 4. Vliv stavby a provozu na MK na zdraví a ŽP A. PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Identifikační údaje objektu 2. Technické řešení opravy 3. Dodržení obecných požadavků na výbu 4. Vliv by a provozu na MK na zdraví a ŽP ZODP. PROJEKTANT: VYPRACOVAL:

Více

C.2.1 Technická zpráva

C.2.1 Technická zpráva C.2.1 Technická zpráva OPRAVA MOSTU 10-M-01-KRAV - V Cihlářské ul. DSP + DZS Broumov Poznámky: STR. 1 Technická zpráva 1. Identifikační údaje... 3 2. Základní údaje o mostě... 4 3. Zdůvodnění mostu a jeho

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Žďár nad Sázavou Pěší trasy podél barokního mostu DOKUMENTACE PDPS

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Žďár nad Sázavou Pěší trasy podél barokního mostu DOKUMENTACE PDPS DOKUMENTACE PDPS Žďár nad Sázavou Pěší trasy podél barokního mostu TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 Obsah: 2 strana 1. Identifikační údaje... 4 2. Základní údaje o mostě... 5 3. Zdůvodnění mostu a jeho umístění... 6

Více

Zásady organizace výstavby

Zásady organizace výstavby Obsah: Zásady organizace výstavby str.1 1. CHARAKTERISTIKA A CELKOVÉ USPOŘÁDÁNÍ STAVENIŠTĚ... 2 2. STANOVENÍ OBVODU STAVENIŠTĚ, ÚDAJE O POZEMCÍCH... 2 3. ZÁSADY NÁVRHU ZAŘÍZENÍ STAVENIŠTĚ... 2 4. NÁVRH

Více

Identifikační údaje. Průvodní zpráva

Identifikační údaje. Průvodní zpráva Identifikační údaje Stavba: Rekonstrukce chodníku na Náměstí Palackého v Sadské na západní straně od čp. 1100 (Norma) po č.p. 77 (Spořitelna) Stavebník: Město Sadská, Náměstí Palackého 1, Sadská, 289 12

Více

HPL ev.č. L-2 ( , Bartoník Petr Ing. ) Lávka ev.č. L-2. Lávka přes Ostravici v obci Frýdek HLAVNÍ PROHLÍDKA. Strana 1 z 14

HPL ev.č. L-2 ( , Bartoník Petr Ing. ) Lávka ev.č. L-2. Lávka přes Ostravici v obci Frýdek HLAVNÍ PROHLÍDKA. Strana 1 z 14 Lávka ev.č. L-2 Lávka přes Ostravici v obci Frýdek HLAVNÍ PROHLÍDKA Strana 1 z 14 Objekt: Lávka pro pěší ev.č. L-2 (Lávka přes Ostravici v obci Frýdek ) Okres: Frýdek Místek Prohlídku provedla firma: Road

Více

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA akce: na p.č. 2971 a 1539/3, k.ú. Děčín, Kamenická č.p. 102, 104 investor: STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN Mírové nám. 1175/5, Děčín IV-Podmokly, 40538 Děčín místo stavby: p.č.

Více

Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech

Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech Obsah A. Základní údaje... 2 A.1 Předmět zakázky...2 A.2 Identifikační údaje...2 A.3 Informativní popis

Více

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1) Identifikační údaje a) označení stavby Stavba : Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října Kraj : Středočeský Místo stavby : Hostivice Druh stavby : Oprava

Více

SO 201 Rekonstrukce mostu SEZNAM PŘÍLOH

SO 201 Rekonstrukce mostu SEZNAM PŘÍLOH Stavba: Karlovy Vary - Rekonstrukce mostu a lávky v ulici kpt.jaroše Stupeň dokumentace: PDPS aktualizace 2017-03 SO 201 Rekonstrukce mostu SEZNAM PŘÍLOH 1. Technická zpráva 1a. Technická zpráva - dodatek

Více

REKONSTRUKCE POVRCHU ŠKOLNÍHO HŘIŠTĚ ZŠ PSÁRY - DOLNÍ JIRČANY F.2.1 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Obec Psáry Pražská 137 252 44 Psáry

REKONSTRUKCE POVRCHU ŠKOLNÍHO HŘIŠTĚ ZŠ PSÁRY - DOLNÍ JIRČANY F.2.1 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Obec Psáry Pražská 137 252 44 Psáry Rev. Datum Důvod vydání dokumentu, druh změny Vypracoval Tech. kontrola Objednatel: Obec Psáry Pražská 137 252 44 Psáry IČO 00241580 tel. 241 940 454 podatelna@psary.cz Kraj: Okres: K.Ú.: Středočeský Praha

Více

C. Stavební část. Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice - I. etapa TECHNICKÁ ZPRÁVA C-101 D S P

C. Stavební část. Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice - I. etapa TECHNICKÁ ZPRÁVA C-101 D S P C. Stavební část Změny c b a Navrhl / vypracoval Ing. NOVÁK Zbyněk Obec : Objednatel : Akce : Příloha : HEŘMANOVICE Zodp. projektant Ing. NOVÁK Zbyněk Kraj : Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice

Více

REFERENČNÍ LIST - Sanace železobetonových konstrukcí

REFERENČNÍ LIST - Sanace železobetonových konstrukcí Úšovický potok Mariánské Lázně, ř. km 5,00 6,31 ( 2010-2011) V zakryté části toku bylo nejprve provedeno statické zajištění paty stávajících zdí, následně potom vlastní opevnění dna ŽB deskou. Na tuto

Více

OBSAH 1 ÚVOD IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ Výchozí podklady... 3

OBSAH 1 ÚVOD IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ Výchozí podklady... 3 OBSAH 1 ÚVOD... 2 2 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 3 SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ... 3 3.1 Výchozí podklady... 3 3.2 Právní předpisy a technické normy použité pro návrh opravy... 3 3.3 Právní předpisy a technické

Více

Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech

Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech Příloha č. 1 Smlouvy o dílo č.... Z a d á n í v e ř e j n é z a k á z k y: Diagnostický průzkum Chebského mostu v Karlových Varech Obsah A. Základní údaje... 2 A.1 Předmět zakázky...2 A.2 Identifikační

Více

2.Podklady pro vypracování. 3.Napojení na sítě technické infrastruktury. 4.Vliv stavby na životní prostředí. 5.Bezpečnost a ochrana zdraví při práci

2.Podklady pro vypracování. 3.Napojení na sítě technické infrastruktury. 4.Vliv stavby na životní prostředí. 5.Bezpečnost a ochrana zdraví při práci 2.Podklady pro vypracování 1.Požadavky investora 2.katastrální mapa území 3.situování stávajících sítí 4.mapové podklady 5.platné předpisy a normy 3.Napojení na sítě technické infrastruktury Dešťová i

Více

Průvodní zpráva. Obsah:

Průvodní zpráva. Obsah: Obsah: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 1.1. Stavba... 2 1.2. Objednatel dokumentace PDPS... 2 1.3. Zhotovitel PDPS... 2 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ... 3 2.1. Stručný popis návrhu stavby, její funkce, význam

Více

S.A.W. CONSULTING s.r.o. mosty a inženýrské konstrukce S.A.W. CONSULTING. Obsah:

S.A.W. CONSULTING s.r.o. mosty a inženýrské konstrukce S.A.W. CONSULTING. Obsah: s.r.o. Průvodní zpráva Obsah: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 1.1. Stavba... 2 1.2. Objednatel dokumentace DSP/PDPS... 2 1.3. Zhotovitel DSP/PDPS... 2 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ... 3 2.1. Stručný popis návrhu

Více

Soupis prací. CENA č.pol. položky jednotek jednotková celkem 1 2 3 4 5 6 7. Poř. Kód Název položky jednotka Počet

Soupis prací. CENA č.pol. položky jednotek jednotková celkem 1 2 3 4 5 6 7. Poř. Kód Název položky jednotka Počet Soupis prací Stavba : Číslo a název SO: Investor: Oprava propustku v ulici lesní čtvrť SO 201 Propustek v ulici lesní čtvrť Město Nový Bor nám. Míru 1, 473 01 Nový Bor Poř. Kód Název položky jednotka Počet

Více

ZOV. 1. Identifikační údaje. 2. Charakteristika a celkové uspořádání staveniště včetně odvodnění

ZOV. 1. Identifikační údaje. 2. Charakteristika a celkové uspořádání staveniště včetně odvodnění ZOV 1. Identifikační údaje 1.1 Stavba Stavba : Karlovy Vary, lávka L20 u Drahovického mostu - odstranění havarijního stavu schodiště Katastrální území, obec : k.ú.bohatice a Drahovice, Karlovy Vary Okres

Více

Technická zpráva VENKOVNÍ ÚPRAVY. Psychiatrická léčebna Havlíčkův Brod, dětské hřiště u pavilonu č.12

Technická zpráva VENKOVNÍ ÚPRAVY. Psychiatrická léčebna Havlíčkův Brod, dětské hřiště u pavilonu č.12 PROJEKTOVÝ ATELIÉR, KOPÍROVACÍ SLUŽBY HAVLÍČKŮV BROD TEL. 569 430 547 FAX 569 430 547 VENKOVNÍ ÚPRAVY Psychiatrická léčebna Havlíčkův Brod, dětské hřiště u pavilonu č.12 Technická zpráva Zakázka č. : 11

Více

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Firma: Projektová kancelář VANER s.r.o. Strana: 1. Stavba: 10-07-060. DC DZS IČ Varnsdorf Moravská most přes Mandavu

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Firma: Projektová kancelář VANER s.r.o. Strana: 1. Stavba: 10-07-060. DC DZS IČ Varnsdorf Moravská most přes Mandavu ASPE 9 Firma: Projektová kancelář VANER s.r.o. Strana: 1 SOUPIS PRACÍ Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: ěsto Varnsdorf Projektová kancelář VANER s.r.o. Základní cena: Cena celková: DPH: Cena s daní:

Více

Průvodní zpráva. Investor: Libštát 198, 512 03 Libštát 00275891 CZ00275891. Zpracovatel dokumentace:

Průvodní zpráva. Investor: Libštát 198, 512 03 Libštát 00275891 CZ00275891. Zpracovatel dokumentace: (poloha mostu - u p.č. 2133 - k.ú. Libštát) strana 1(12) Průvodní zpráva 1. Investor: Firma: Adresa: IČO: DIČ: 2. Obec Libštát Libštát 198, 512 03 Libštát 00275891 CZ00275891 Zpracovatel dokumentace: Firma:

Více

Investiční záměr. příspěvková organizace kraje

Investiční záměr. příspěvková organizace kraje ARCH.Č.SÚS JMK 08/02-064 Investiční záměr Název příspěvkové organizace Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje Název stavby III/37915 Brno Lesná, most 37915-2 Funkční

Více